ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ"

Transkript

1 A u ok na lu ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2014

2 TATİL BÜLTENİ Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini bitirmiş bulunuyoruz. İki hafta sürecek olan bu tatil döneminde; çocukların aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerinin ve ilgi alanlarına yönelik aktivitelere katılmalarının sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağladığını görmekteyiz. Bu bağlamda, meraklarını, ilgilerini, özgüvenlerini, düşünme becerilerini, sevdikleri bireylerle birlikte bir anı paylaşarak olumlu duyguların oluşumunu destekleyen birçok etkinlikten oluşan ara tatil etkinlik önerileri bültenini sizlerle paylaşmak istiyoruz. -Tiyatro, sinema, konser, sirk, sanatsal etkinliklere çocuğunuzla birlikte katılabilirsiniz. -Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek için düzenlenen özel grup çalışmalarına katılmalarını sağlayabilirsiniz. -Birlikte kitapçıları dolaşıp daha sonra aldığınız kitapları bir okuma günü yapıp beraberce okuyabilirsiniz. -Evde bir sinema günü organize edip, yaşına uygun bir filmi mısır patlatıp, birlikte keyifle izleyebilirsiniz. -Oyun oynamanın bir ihtiyaç olduğunun farkındalığı ile evde kendi başına ya da arkadaşları ile oynayabileceği zihinsel ve fiziksel gelişimlerine uygun bir oyun alıp güzel zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. -Eve arkadaşlarını davet edip sosyalleşmesi için ortam yaratabilirsiniz. -Tatilde daha çok boş zamanları olacağından, gereğinden fazla bilgisayar ve televizyon karşısında vakit geçirmek isteyebilirler. Çocuklarımız sömestr tatilini ne kadar etkili, keyifli, sosyalleşerek geçirirlerse onların bilgisayar ve televizyon karşısında geçirecekleri vakitleri o kadar kontrol etmiş oluruz.

3 PERA MÜZESİ ETKİNLİK ÖNERİLERİ Pera Eğitim de 5-9 Şubat 2014 tarihleri arasında Suna ve İnan Kıraç Vakfı Koleksiyonu sergileri kapsamında hazırlanan, 4-6 ve 7-14 yaş gruplarına yönelik yaratıcı eğitim atölyeleri programlarıyla, çocuklar yarıyıl tatilinde müzede eğlenceli zaman geçirecekler. Atölye başına katılım bedeli: 45 TL Daha fazla bilgi ve rezervasyon (4) / egitim@peramuzesi.org.tr İSTANBUL MODERN Görsel Hikayeler İstanbul Modern, Komşular sergisine paralel olarak çocuklar, gençler ve aileler için özel olarak tasarladığı Görsel Hikayeler adlı eğitim programı; çocukları bir sanat çalışmasını yeniden yorumlamaya, rengarenk motiflerle kent manzaraları boyamaya, Abdülcanbaz ın kuklalarını üretmeye, atasözlerini canlandırmaya davet ediyor. Programda ayrıca, çocuklar aileleriyle birlikte bir masal mekanı yaratabiliyor ya da mendiller boyayıp unutulmaya yüz tutmuş bir sokak oyunu olan mendil kapmaca oynayabiliyor. Program, Pazartesi hariç hafta içi her gün okul grupları, hafta sonları ise çocuklar, gençler ve aileler için gerçekleştiriliyor. Telefon: Tarih: 4 Ocak - 8 Mayıs 2014 Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy SAKIP SABANCI MÜZESİ Anish Kapoor Sakıp Sabancı Müzesi, Akbank ın işbirliğinde önde gelen uluslararası sanatçı Anish Kapoor un Türkiye deki ilk kapsamlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, sanatçının mermer, kaymaktaşı gibi malzemelerle yapılan, çoğu daha önce sergilenmemiş taş eserlerine odaklanan ilk sergi olma özelliğini taşıyor. Tarih: 10 Eylül Şubat 2014 Adres: Sakıp Sabancı Müzesi, Sakıp Sabancı Cad. No:22 Emirgan-İstanbul Telefon:

4 BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU Dünyaca ünlü ressam ve şairimizi tanımak, yazmalarını, görmek, öğrenmek ve çocuklarla yazma atölyesi. Adres: Mavi Kaplumbağa Sanatevi, Bedri Rahmi Eyüboğlu Sokak. No:10 Kalamış- İstanbul Telefon: (0216) / HAYALDEN GERÇEĞE FATİH GÖKMEN PLANETARYUMU VE GÖZLEMEVİ Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında açılan Fatih Gökmen Planetaryumu na 17 Şubat 2012 de bir de Gözlemevi eklendi. Dev bir küre şeklindeki Planetaryumda izleyicilere gerçek zamanlı gökyüzü simülasyonları ve uzmanlar tarafından sunumlar yapılıyor. Gözlemevinde ise dev teleskopla gök cisimleri izlenebiliyor. Adres: Darüşşafaka Eğitim Kurumları Darüşşafaka Cad. No:14 Maslak-İstanbul Telefon: (212) Hafta içi her gün saat 10:00 16:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır. Her ayın ilk Çarşambası da gece gözlemi yapılabilmektedir. SİMLA SUNAY İLE RESİM VE ÖYKÜ ATÖLYESİ Boyalar,renkler, öyküler ile dolu atölye çalışmaları. Çocuk kitabı yazarı olan Simla Sunay, çocuklara çizgi ve renk ile ifade etme, resimle hikaye yapma becerisini kazandırmak amacıyla her Cumartesi günü Kuzguncuk ta çocuklarla bir araya geliyor. Bazen resimli öykü kitapları okuyup çizim yapıyorlar, bazen heykel çalışmaları yapıp mobilya tasarlıyorlar. Her hafta değişen daha pek çok farklı konular üzerine sohbet edip çalışmalar yapıyorlar. Tarih: 5 Ekim Haziran 2014 sonuna kadar her Cumartesi Adres: Simotas Binası İcadiye Cad. Bircan Efendi Sok. No:10 Kat 1-C Kuzguncuk- İstanbul Telefon:

5 AKBANK SANAT Sarkis/Su İçinde Suluboya Atölyesi Çağdaş Sanat Atölyesi'nde 6-12 yaş arası çocuklar, eğitmen gözetiminde Sarkis'in su içinde suluboya tekniğini öğrenip, çalışacaklardır. Tarih: 25 Ocak Cumartesi Akbank Çocuk Tiyatrosu / İçerisi Dışarısı Akbank Çocuk Tiyatrosu ve 1979 yılında Londra da kurulan Polka Tiyatrosu nun işbirliği ile sahnelenen İçerisi Dışarısı isimli oyun İngilitere de çocuklar ve aileleriyle yapılmış olan ortak atölye çalışmaları sonucunda oluşturuldu. Eğlenceli, komik ve süprizlerle dolu "İçerisi Dışarısı" mükemmel bir çocuk oyunu. Tarih: 25 Ocak Cumartesi Saat:11:30 Adres: Şht. Muhtar Mh., Zambak Sk No:17, Beyoğlu Telefon:(0212) Tarih: Ocak Şubat 2014 (Bağımsız 2 hafta) Hafta içi her gün 10:00-13:45 veya 14:45-18:30 PACE MİNİ KIŞ SANAT KAMPI Plastik ve görsel sanatların neredeyse her dalından uygulamalar yapabilecekleri; sanatın renkli ve eğlenceli dünyası keşfedecekleri, bir sanat kampı. Çocuklar birer haftalık atölyeler süresince heykel, mozaik, seramik, dokuma, baskı resim kukla atölyelerinde çok renkli aktivitelere katılıp bir çok farklı teknik hakkında fikir sahibi olabilecekler. Son gün kamp boyunca yapılan bütün eserler bir sergi, parti eşliğinde ailelerle beraber kutlanacak. Adres: Pace Çocuk Sanat Merkezi, Ethem Efendi Cad. Ethem Efendi Apt. NO:33/A Erenköy- İstanbul Telefon: (216)

6 ATÖLYE5 Yarıyıl Tatilinde ÇILGIN BİLİMLE EĞLENİYORUZ ART ARDA 3 ATÖLYE BİRDEN 1. Çılgın Uzaylı Jel Yaratık Şeffaf, parlak, kıpır kıpır yep yeni bir hamur ile karşınızdayız. 2. Bıngıl Hamur Renkli, jel kıvamında hareketli bir hamuru yapıyoruz 3. Zıplayan Top Özel formülümüzü karıştırarak kendimize istediğimiz renklerde zıplayan toplar yapıp yarıştırıyoruz. Tarih: 25 Ocak Cumartesi Saat: 13:00-14:00 Oyuncağımın İçinde Ne Var? Bir çocuğun oyuncakla yapabileceği en harika şey onu parçalamaktır. O sebeple bu atölyenin bizdeki kod adı Oyuncak Parçalama :) Oyuncaklarının içinde ne olduğunu hiç merak etmedin mi? İşte şimdi sürprizlerle dolu bir keşfe çıkma zamanı. Eski, kullanmadığın veya içini çok merak ettiğin bir oyuncağınla geliyorsun ve oyuncağın içinde neler var birlikte bakıyoruz. Daha sonra diğer katılımcıların oyuncakları ile birleştiriyoruz ve ortaya bambaşka ve yepyeni oyuncaklar çıkıyor. Tarih:1 Şubat Cumartesi Saat:14:00-15:00 Adres: Bağdat Caddesi Çatalçeşme Palas 480/1 Çatalçeşme Suadiye Telefon: ODADA DÖRT MEVSİM BKM'nin müzikli oyunu "Odada Dört Mevsim", danslar ve görsel efektlerle çocuklara keşfedilmeye hazır, büyülü bir dünyanın kapısını açıyor. Adres: Beşiktaş Kültür Merkezi Tarih:25-26 Ocak Şubat 2014 Detaylar için:

7 BİR DOSTLUK HİKAYESİ Bir ev köpeği ile sokak kedisinin dostluğunu anlatan Bir Dostluk Hikayesi, işte bu sevgiyi konu alıyor ve tüm çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor. Adres: Caddebostan Kültür Merkezi, Küçük Salon Tarih: 26 Ocak 2014 Detaylar için: www. biletix.com BUBBLE SHOW FEAT TOM & JERRY Sihirli baloncuklarıyla izleyen herkesi büyüleyen Fan Yang, Warner Bros un kahramanları Tom& Jerry ile inanılmaz bir deneyeim yaşatmak için sömestr tatilinde Türkiye ye geliyor. Guinness Rekorlar Kitabı nda yer aldı. Sabun köpüğü ustası olarak ortaya çıkan ve Almanya da uluslararası beğeni kazanarak Yılın Sanatçısı seçilen Fan Yang, 19 kez dünya rekoru sahibi olarak Tarifsiz ve büyüleyici sahne tasarımı ile seyircileri kaynaştıran bir gösteri olan ve gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen Bubble Show her yaştan izleyiciler için uygun eğlenceli, renkli ve interaktif bir gösteridir. Tarih: Şubat 2014 Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu Detaylar için:

8 GARFIELD LIVE SHOW KOMEDİ FESTİVALİ Altınok Tiyatrosu'nun Garfield Live Show Komedi Festivali, 29 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında Türkiye de ilk kez canlı canlı TİM Show Center'da! Bu müzikal için hazırlanmış muhteşem danslar, özel kostümler, ses, ışık efektleri, zengin oyuncu ve dansçı kadrosuyla kahramanımız Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, sizleri gizemli bir masalın içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkaracaklar. Tarih: Ocak Şubat 2014 Adres: TİM Show Center Büyükdere Cad. Derbent Mevkii Maslak, İSTANBUL Telefon: 0 (212) WINX CLUB- CANLI KONSER Winx Club dan ilk canlı konser, 25 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında Trump Towers'ta gerçekleşecek! Winx Perileri, sizleri sömestre tatilinin en eğlenceli konserine davet ediyor! Magix dünyasından esinlenen modern bir sahnede etkileyici video projeksiyonları, özel ses ve ışık efektleri ile bu özel şov seyircilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Winx Club ın bütün hayranları Bloom, Stella, Miusa, Tecna, Layla ve Flora ile birlikte şarkı söyleyerek, bütün sevdikleri şarkılara bu sihirli rock konserinde dans ederek eşlik edecekler. Tarih: 25 Ocak -9 Şubat 2014 Adres: Trump Towers Detaylar için: KONUŞAN TRAFİK Müzikli Çocuk Oyunu Neden-sonuç ilişkisi ve ortak deneyimle yol güvenliği eğitimi hiç olmadığı kadar eğlenceli bir dille anlatılıyor, kolayca kavranıyor. Tarih: 2013 ve 2014 sezonunda Aralık, Ocak, Şubat aylarında Cumartesi günleri Saat:11:00 Adres: Profilo Kültür Merkezi Cemal Sahir Cad. No:33 Mecidiyeköy-,stanbul Telefon:

9 KİBRİTÇİ KIZ Çocuk Müzikali, Zorlu Çocuk Tiyatrosu Tarih: Kasım Nisan 2014 Adres: Zorlu Center PSM (Performans Sanatları Merkezi), Akmerkez Yolu Levazım Mahallesi Beşiktaş Telefon: TİYATRO MİE Tiyatro Mie, 24 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında olan sömestr tatilinde; tüm çocukları tiyatroya davet ediyor. Oyunlar, tiyatroya gitmeyen çocuk kalmasın diye; sömestr tatili boyunca haftaiçi her gün %50, haftasonu %25 indirimli izleniyor. Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi 27 Ocak Pazartesi, saat 13:00 Rapunzel, 15:00 Prenses Kurabiye 28 Ocak Salı, saat 13:00 Parmak Çocuk, 15:00 Kırmızı Başlıklı Kız 3 Şubat Pazartesi, saat 13:00 Bremen Mızıkacıları, 15:00 Pinokyo 4 Şubat Salı, saat 13:00 Alis Harikalar Diyarında, 15:00 Heidi Kadıköy Halk Eğitim Merkezi 29 Ocak Perşembe, saat 13:00 Rapunzel 30 Ocak Perşembe, saat 13:00 Alis Harikalar Diyarında, 15:00 Pinokyo 31 Ocak Cuma, saat 13:00 Küçük Balık Bambam 5 Şubar Çarşamba, saat 13:00 Parmak Çocuk, 15:00 Kırmızı Başlıklı Kız 6 Şubat Perşembe, saat 13:00 Bremen Mızıkacıları 7 Şubat Cuma, saat 13:00 Heidi Kozyatağı Kültür Merkezi Kozzy AVM 2 Şubat Pazar, saat 12:00 Rapunzel, 14:00 Kırmızı Başlıklı Kız 8 Şubat Cumartesi, saat 12:00 Alis Harikalar Diyarında, 14:00 Heidi Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi 25 Ocak Cumartesi, saat 13:00 Heidi, 15:00 Pinokyo 26 Ocak Pazar, saat 13:00 Alis Harikalar Diyarında, 15:00 Sihirli Fasulyeler Detaylar için : Psikolojik Danışmanlık ve ve Rehberlik Birimi Birimi

10 ICESSPORTO Metrocity de buz pateni, buz hokeyi veya buzda dans etmek çok zevkli. Metrocity nin girişinin üzerinde asma katta yer alan 650 m2 lik buz pateni pistinde buzda kayma zevki. Tarih: Her gün 10:00-22:00 Adres: Metrocity AVM Büyükdere Cad. No:171 Levent- İstanbul Telefon: (0212) MAGIC ICE -5 derecede soğutulmuş bir alanda büyülü bir kutup atmosferini yaşamak mümkün. MAGIC ICE kar ve buzdan oluşmuş bir mekanda Northern Lights Kuzey Işıkları, İskandinav doğası ve hayvanları, tarihi ve en önemlisi Viking yaşamı ve İstanbul a tarihi bağları hakkında bilgi vermek, tüm duygularınızla size yepyeni bir deneyim yaşatmak amacıyla kurulmuş bir Buz Müzesidir. Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Forum İstanbul AVM B1 Blok NO:2 Bayrampaşa- İstanbul Telefon: Psikolojik Danışmanlık ve ve Rehberlik Birimi Birimi

11 SİNEMALAR Zamanda Yolculuk Vizyon Tarihi:10 Ocak 2014 Tür:3 Boyutlu, Çizgi Süre:83 Dakika Film Özeti Bernard, Noel Baba için çalışan sadık ve sakar mı sakar bir elftir; hayatındaki en önemli şey de bu iştir. Noel Baba'nın bir gecede tüm dünyayı nasıl dolaştığını öğrendiğinde tamamen ufku açılan Bernard, gizli zaman makinesinin sırrını öğrenmiş olur. Aynı zamanda Baddington ve annesi Vera da bu sırrı çözmeye çalışmaktadır ve bu nedenle Kuzey Kutbu'na savaşçılarını göndererek Noel Baba'yı yakalamalarını emrederler. Elf Bernard için kahramanlık zamanıdır; kısa bir süre içerisinde bir ekip oluşturacak ve kötüler Noel gecesini mahvetmeden Noel Baba'yı kurtarmaya çalışacaktır. Köfte Yağmuru 2 Vizyon Tarihi:24 Ocak 2014 Tür:Animasyon, Aile, Komedi Süre:100 Dakika Film Özeti: Flint Lockwood, suyu yiyeceğe dönüştüren bir makine icat etmişti. Flint in amacı insanları mutlu etmekti ancak işler kontrolden çıkınca filmin sonunda Flint makinesini imha etmek zorunda kalmıştı. Cody Cameron ve Kris Pearn ikilisinin yönettiği KÖFTE YAĞMURU 2 deyse Flint, durdurduğunu sandığı icadının evrimsel bir işlev bozukluna neden olarak halen çalışmakta olduğunu öğrenir. Flint ve arkadaşlarının bu sefer dünyayı, makinesinin yarattığı hayvan-yiyecek karışımı mutant yaratıklardan kurtarması gerekmektedir. SİLİVRİKAPI BUZ PİSTİ VE SPOR TESİSİ Tesiste Artistik paten figür okulu, buz hokeyi okulu mevcut. Buz pateni dışında çocuklar için temel jimnastik yetişkinler için fitness, pilates eğitimleri veriliyor. Tarih: Haftanın 7 günü 08:00-22:00 arası Adres: Hisaraltı Cad. No:11 Silivrikapı Fatih/İstanbul Telefon: Psikolojik Danışmanlık ve ve Rehberlik Birimi Birimi

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ UĞURBÖCEKLERİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI A N A KU O LU ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TAT ÖNE İL RİLE Rİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2017 TATİL BÜLTENİ 20 Ocak 2017 tarihi itibari ile dolu dolu geçirdiğimiz eğitim ve öğretim

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

ELİT CAMBRIDGE OKULLARI. Karnelerimizi Aldık Dönem Sonu Eğlenceli Bir Gün Geçirdik Kış Konseptli Yarı Dönem Sergimiz

ELİT CAMBRIDGE OKULLARI. Karnelerimizi Aldık Dönem Sonu Eğlenceli Bir Gün Geçirdik Kış Konseptli Yarı Dönem Sergimiz 22 OCAK 2015 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI Y 2015-2016 / SAYI 17 / 18-22 OCAK Karnelerimizi Aldık Dönem Sonu Eğlenceli Bir Gün Geçirdik Kış Konseptli Yarı Dönem Sergimiz Cimnastik Kulübü Çalışmaları Gökyüzünü

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Türkçe dil etkinliğinde anneler günü şiir

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Okula gelişlerde, etkinlik aralarında ve eve dönmeden önce serbest zaman etkinliklerine yer verildi.. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ SORGULAMA ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni

Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni Tüm Türkiye de 18 milyon öğrenciyle birlikte okulumuzda öğrenim gören öğrenciler de 22 Ocak itibariyle iki haftalık yarıyıl tatiline başladılar. Dönem boyunca hem

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ MAYIS -2012 ÇOCUK VE KİTAP "EĞİTİM YAŞAM İÇİNDİR" 2 ÇOCUK VE KİTAP Önceleri çocuk için kitap bir oyuncaktır.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ Anaokulu ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - HAZİRAN 2013 ANAOKULU TATİL REHBERİ Tatilin anlamı; eğlenmek, dinlenmek, rahatlamak, anne-baba, akraba, arkadaş

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ TİYATRO ve SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ EĞİTİME KISA BİR MOLA! 26-27-28-29 OCAK 1-2-3-4 ŞUBAT 11:00-15:00 ARASI BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ TİYATRO SİNEMA YÜZ BOYAMA PALYAÇO İKRAMLAR ATÖLYELER beylikduzu.bel.tr beylikduzubelediyesi.tv

Detaylı

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU

ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU ÖZEL NİLÜFER ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖĞRETMEN: AYŞE TAĞ BUKET SARICA TEKERLEMELERİMİZ SAYILAR birdir bir içeriye gir ikidir iki arkamdaki tilki üçtür üç üzüm suyu iç dörttür dört dön

Detaylı

2013-2014 Yarıyıl Tatili SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ

2013-2014 Yarıyıl Tatili SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ 2013-2014 Yarıyıl Tatili SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ ETKİNLİKLERİ Optimum Outlet Tatil boyunca, 15:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek ücretsiz atölye çalışmalarında çocuklar, yepyeni

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ŞUBAT BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Matematik sınıfında renkli lastiklerle ve mıknatıslı şekillerle

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

İçindekiler Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3 2. Hayal Başlangıçtır 22

İçindekiler Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3 2. Hayal Başlangıçtır 22 Çeviri Editörünün Ön Sözü xiv Ön Söz xvi Doç. Dr. Ömer Adıgüzel'in Ön Sözü Giriş xx xviii Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama 1. Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3

Detaylı

2014 / 2015 SAYI: 18. Haftanın Bazı Başlıkları Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji

2014 / 2015 SAYI: 18. Haftanın Bazı Başlıkları Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji 2014 / 2015 SAYI: 18 Haftanın Bazı Başlıkları 2015 Model Aileler! Gürültü Yapma! Hem Eğleniyor Hem Tasarlıyoruz Görsel Sanatlar Fen ve Teknoloji 2015 Model Aileler! 2015 Model Aileler! Yıl 2015 Teknoloji

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

Yayıncılığın Parlayan YILDIZLARI

Yayıncılığın Parlayan YILDIZLARI Yayıncılığın Parlayan YILDIZLARI YAYIN KATALOĞU 1 İçindekiler 3 4-5 6-9 10 11 12 13 14 15 16 17 18-19 20 21 22-23 24-25 26-27 28 29 30 31 32 33 34 35 36-42 43 44-45 46-47 48 49 50-51 52 53 53 53 54-55

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

Çok yönlü eğitim. 1

Çok yönlü eğitim.  1 Çok yönlü eğitim www.zeynepanaokulu.com 1 Bir anaokulundan fazlası 35 yıllık tecrübe Güçlü eğitim-öğretim kadrosu Sadece anaokulu eğitimi için inşa edilmiş bina Kapalı devre kamera sistemi Kontrollü giriş-çıkış

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Müze eğitiminin amaçları nelerdir?

Müze eğitiminin amaçları nelerdir? Müze eğitiminin amaçları nelerdir? Sergilenen nesnelerle insanlar arasında köprü kurarak nesnelerin onların yaşantıları ile bütünleşmesini sağlamak; Nesnelerin maddi ve ideal değerleri ile algılanması

Detaylı

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR?

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Temel sanat eğitimi çizgi, form, mekân, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin temeli Bauhaus a, Johannes Itten in

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ KUZUCUKLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ŞEYMA ŞENGÜL BEYZA KAYAN TEKERLEME Portakalı soydum Başucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dummm Kırmızı mum Dedemin sakalı upuzun Zuma

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat!

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Sanat eğitimi, çizgi, form, mekan, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

Okul dönemi boyunca aynı saatte yatıp aynı saatte kalkan, düzenli ve tempolu bir okul hayatı içinde bulunan öğrenciler

Okul dönemi boyunca aynı saatte yatıp aynı saatte kalkan, düzenli ve tempolu bir okul hayatı içinde bulunan öğrenciler Sayın Velimiz, Okul dönemi boyunca aynı saatte yatıp aynı saatte kalkan, düzenli ve tempolu bir okul hayatı içinde bulunan öğrenciler için yarıyıl tatili büyük önem taşımaktadır. Tatil, keyifli ve kaliteli

Detaylı

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri

Detaylı

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede Yaz Sanat Kulübü 2010 Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fener-Balat bölgesinde yaşayan çocuklar ve kadınlar için eğitim, kişisel gelişim ve sağlık gibi konularda projeler yürütüp kültürel

Detaylı

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay)

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) 1. Zıpzıp ile Pıtpıt uygulama kitapları - 5 kitap 2. Zıpzıp ile Pıtpıt Aile Katılımı 3. İlk Portfolyom 4. Kavramlarla Labirent

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ YUMURTALAR DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ SEVGİ KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON

Detaylı

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için çocuk akademisi Altın çağın, altın çocukları mutlu ve eğlenceli eğitim için biraraya geliyor Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Altınşehir Koleji

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Tohumun büyüme aşamaları proje çalışmamızı tamamladık. SINIF

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SEÇİMLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKULUMDA BİR GÜNÜM ETKİNLİĞİMİZ BRANŞ

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİLİ

Detaylı