Türkiye Distribütörü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye Distribütörü. 444 44 86 www.uguroptik.com. www.uguroptik.com www.uguroptikmarket.com"

Transkript

1 Türkiye Distribütörü

2 Cam İşleme Sistemleri

3

4 EXCELON-XD KESİCİ / Matkaplı Ekspres Kesici Delik İşlemleri Çok Daha Hızlı ve Kolay Sürükle - Bırak yöntemi ile delikleri çok daha hızlı ve kolay düzenleyerek çalışma veriminizi artırırsınız. Açısı 30 Dereceye Kadar Ayarlanabilen Matkap 30 Dereceye kadar ayarlanabilen delme açısı ile yüksek bazlı camlara delik açmak çok daha kolay ve kusursuz. Dokunmatik Ekran Dünyaca bilinen Huvitz in Şekil Düzenleme fonksiyonu ile dokunmatik ekran üzerinden daha gelişmiş şekil değiştirme seçenekleri sunar. Kesim Aşamalarını Gerçek Zamanlı İzleme Kesim aşamaları, cam kalınlığı, nilör, delme gibi anlık olarak ekranda görüntülenir.

5 EXCELON-XD / Matkaplı Excelon XD modeli ile daha süratli ve daha verimli mükemmel kesim Çift Taraflı Sensör İki adet cam okuma sensörü, camın ön ve arkasını aynı anda tarayarak %50 zaman kazandırır. Büyük Taşlar Daha büyük çaptaki kesim taşları ve aktarmasız güçlü motor sistemi ile %30 daha hızlı kesim olanağı sağlar. Kesim Odasının Aydınlatılması Uzun ömürlü LED aydınlatma sistemi sayesinde kesim işlemlerinizi daha rahat izleyebilirsiniz. 1 Hp Gücünde Aktarmasız Motor Sistemi Motor hareketi ve gücünün herhangi bir aktarma sistemi kullanılmadan doğrudan taşlara aktarılmasıdır. Bu sayede titreşim ve ses minimum seviyededir. Otomatik Kesim Odası Kapağı Otomatik kapak iş güvenliğinizi artırarak daha hızlı işlem yapmaya olanak tanır. Açısı ayarlanabilen LCD Ekran Bakış açısının ayarlanması ile ayakta yada oturarak kullanıcıların ekran ile çalışması daha rahat hale gelecektir. Çift Çekirdek İşlemci CPU Dünya nın ilk çifte CPU Uygulaması Excelon serilerinde kilometre taşlarından biridir. Bu sayede aynı anda birden çok programı işleme tabi tutmak mümkün olup kesim devam ederken bir sonraki işi hazır hale getirme imkanı bulabileceksiniz. SD Hafıza Kartı SD kart uygulamaları, veri yönetim ve kullanımında yeni bir aşamadır. PC ile uyumlu olması nedeni ile istediğiniz kadar modeli depolayabilir ve taşıyabilirsiniz. Standart 2 GB hafıza kartı ile sistem size binlerce modeli saklama imkanı sunuyor.

6 EXCELON KESİCİ / Dijital 3D Kalıpsız Cam Kesici Dijital Model Düzenleme Ekranı Dijital model düzenleme ekranı ile modelin enini, boyunu, çevresini düzeltme imkanı sağlar. Nilör ve faset modellerinin uygulamasında yardımcı olur. Odaklama modunu Optik Merkez veya Geometrik Merkez olarak seçebilirsiniz. Bi-Fokal kesim modu sayesinde uzak ve yakın odaklarını ayarlayabilirsiniz. Progresif camlar için montaj yüksekliğini üç farklı seçenekten birini kullanarak kolaylıkla girebilirsiniz. Ekrandaki model üzerinde yapılan bütün değişiklikleri birebir görerek, orjinal model ile kıyaslama yapabilirsiniz. 3 Boyutlu Cam Ölçüm Sensörü 3 Boyutlu ölcüm sistemi ile V-Kanal ve Nilör konumlarını en ideal şekilde ayarlamak mümkündür.

7 Excelon / 3D Kalıpsız Otomatik Cam Kesici Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor. V-Kanal Konum Ayarı V-Kanal konumunu camın kalınlık ve bazına göre 0,01 mm adımlarla önde, arkada, merkezde ayarlayabilirsiniz. Hassas Ayarlanabilir Nilör Nilör derinliği, genişliği ve konumu 0.01 mm adımlar ile ayarlanabilir. Verimli, Etkin ve Sessiz İşlem Numaratik klavye ile hızlı bilgi girişini sağlar. Geliştirilmiş 3 boyutlu dijital teknoloji ile işlem süreleri daha da azaltır. Kesici Taşlar / Güçlü Motor Dört adet Kesme Taşı ile Excelon her türlü cam materyelini kesebilir. Servo motor ile güçlü cam kesme performansı elde ederken, titreşim ve ses minimum seviyede kalır. Pah Alma / Otomatik Parlatma Bütün cam metaryallerinde; V-Kanal, Nilör, Düz Kenar kesimler için tek veya iki taraftan da pah alabilir. Aynı anda birden çok işi yaparak verimliliğinize katkı sağlayacak. Gelişmiş mekanik sistemi sayesinde kesim süreci daha sessiz, ortamınız daha konforlu olur.

8

9 HBK-7000 AKILLI VE ŞIK MERKEZLEME Kolay ve anlaşılır grafik ekran Dokunmatik ekran Geniş ve yüksek çözünürlüklü LCD Ekran Otomatik dengeleyen cam destekleyici ve cam tutucu SD Kart hafızası LED lamba ile güçlü aydınlatma Cam Tutucu Her türlü cama uyum saylayabilen cam tutucu özelliği SD Hafıza Kartı ile Bilgi Paylaşımı SD Hafıza kartı sayesinde bilgiler saklanabilir ve paylaşılabilir. LED Lamba Dayanıklı ve uzun ömürlü parlak LED Lambası TEKNİK ÖZELLİKLER ODAKLAMA Cam Boyutu Max. 80mm FPD 30~99.5mm PD 30~99.5mm Mono. PD 15~49.75mm OH -15 ~ +15mm MERKEZLEME Modu Optik Merkez / Kutulama Merkez Doğruluk payı Position 0.5mm Axis -0.5 ~ +0.5 Method Manual GÖRÜNTÜLEME LCD 8.4 inch TFT / 800x600 Color Giriş Şekli Dokunmatik Panel Eğilebilir Aralık 45 ~ 65 ARAYÜZ Seri Kesici (2 kanal) Çerçeve Okuyucu (1 kanal) Reserved (1 channel) Barkod okuyucu (1 kanal) Harici Hafıza SD kart Tasarımda ve diğer detaylarda, daha önce haber vermeksizin ürünün iyileştirilmesinde değişiklik yapılabilinir.

10 HFR-8000 / 3D ÇERÇEVE TARAYICISI HBM-8000 / MANUEL MERKEZLEME HBM-8000 Manuel Merkezleme Kompakt ve kusursuz dizayn sizde konfor duygusu uyandıracak Sade görünümü ile çalışma ortamınıza renk katacak Ayarlanabilir LED parlaklığı Uzun ömürlü, dayanıklı LED lambası Parlaklık kontrol fonksiyonu sayesinde boyalı camlarda bile kolaylıkla işaretleme ve merkezleme olanağı. Otomatik güç tasarruf modu Noktalar işaretlendikten sonra otomatik olarak enerjiyi keser ve uyku moduna geçer Aerodinamik gövde fonksiyonu, bütün ve dayanıklı dış yapısı, işlemi kolaylaştıran grafikler ve enerji tasaruflu özellikleriyle işinizi zevkle yapacağınızı garanti ediyoruz. HMB-8000 Manuel Merkezleme Enerji tasarrufu sağlayan özelliği ve otomatik algılayıcılar sizi şaşırtacak!

11 HFR D Çerçeve Tarayıcısı Yüksek Çözünürlükteki Dijital Filtlereme nokta örneklemeli hassas çerçeve okuyucusu sayesinde hatasız tarama yapar. HFR-8000 Mükemmel 3D Çerçeve Tarayıcısı Tarama türünü tek veya çift taraftan yaparak hassasiyet ve verimliliği artırır. 3 Boyutlu Tarayıcı Tüm çerçeve meteryallerine ve şablonlara uyum sağlayabilen hassas ve hızlı tarama sayesinde daha kolay ve daha verimli. Çerçeve PD sinin FPD nin Kesiciye Aktarımı Bilgilerin Saklanması Çerçeve PD sini FPD kesiciye otomatik olarak aktarılır. 300 adet çerçeve bilgisinin kayıt edilmesi ve barkod tanımlaması mümkündür.

12 SİSTEM YAPILANDIRMASI VE ÇÖZÜMLER Bağımsız Sistem

13 Uzak Tarayıcı ve Bilgisayar Bağlantısı T yaragıcı önde dr biği yigli e ska-z b, dinisigli e ek el yere dzabk reğe edini ali evmteşi lo.ru HERA IntraWorks Bilgisayar için geliştirilmiş uygulamadır. HERA IntraWorks'e eklenen bir opsiyon ile gönderilen çerçeve bilgisine açı bilgiside eklenmiş olur.

14 SİSTEM YAPILANDIRMASI VE ÇÖZÜMLER Uzak Kesici ve Bilgisayar Bağlantısı Otomatik Merkezlemeye yeni bir özellik ilave edilmek suretiyle "KESİCİ-2 " bilgisayar port'undan çerçeve bilgisi alınarak tanımlanabilinir. Akıllı Merkezlemeye yeni bir özellik ilave edilmek suretiyle "TARAYICI" bilgisayar port'undan çerçeve bilgisi alınarak tanımlanabilinir. Akıllı Merkezlemeye eklenen bu yeni fonksiyonlar sayesinde merkezlemede yapılan iş bilgisi kesiciye iletilir.

15 Huvitz Excelon İçin Uzaktan Kesim Çözümleri Otomatik Merkezleme cihazına, yapılan işi indirilip yüklenmesini desteklemek için HERA'ya fonksiyonların ilave edilmesi. ATÖLYE-A MAĞAZA-1 ATÖLYE-B MAĞAZA-n ATÖLYE-Z

16 SİSTEM YAPILANDIRMASI VE ÇÖZÜMLER Intra-Lab Ağ Çözümleri HERA İntraWorks Kurulumu Çerçeve bilgileri bilgi bankasına aktarılabilir veya bilgi bankasından HERA Intrawork sayesinde alınabilir.

17 KESİCİ EXCELON-XD EXCELON Cam Cinsi Kenar İşlemleri V-Kanal, Nilör, Faset, Düz Kesim, Parlatma, Pah Alma Organik(CR-39), Polikarbon, Yüksek İndeks Plastik, Mineral, Trivex V-Kanal, Nilör, Düz Kesim, Parlatma, Pah Alma Matkap Kesim Sınırları Matkap Çapı:0.8 mm veya 1 mm Delme Açısı:0~30 Derece Delik Sayısı: Limitsiz Delik Ölçüsü: Limitsiz Delik Koordinatları:X,Y Seçenekler: Delik, Oluk, Çentik, Derinlik Derinlik:0.0 ~ 6mm Dijital Model, Yeniden düzenleme Maksimum Çap: 90 mm, Minimum Çap:18 mm LCD Eğim Fonksiyonu, Otomatik Kesim Bölüm Kapağı, Dahili Kesim Bölümü Aydınlatması, Barkod Okuyucu (Opsiyonel) Ekran 10.4 inç TFT Renkli Dokunmatik Ekran Yüksek Kontrastta Geniş TFT LCD Boyutları / Ağırılığı 540( Genişliği ) x 462( Derinliği ) x 597( Yüksekliği )mm / 55kg 570( Genişliği ) x 540( Derinliği ) x 460( Yüksekliği ) mm / 45kg Güç Kaynağı AC V / AC V 50/60Hz AC V, 50/60Hz Enerji Tüketimi 1200W (Maksimum) Tasarımda ve diğer detayları iyileştirme amaçlı çalışmalar önceden haber verilmeksizin değişiklik yapılabilir.

18 D A Y A N I K L I V E G Ö S T E R İ Ş L İ Geliştirilmiş HLM-7000 ayarlanabilen ekranıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Grafiklerle donatılmış ekran kullanım rehberiniz olacaktır. Yenilenen dizaynıyla ve algoritmik yapısıyla, kullanıcıya daha hızlı ve doğru ölçümlendirme imkanı sağlamaktadır. Progresif Cam Ölçümü Şimdi Çok Daha Kolay Gelişmiş ölçüm sistemi sayesinde yakın ve uzak odak numaralarını otomatik olarak doğru ve hızlı bir şekilde ölçmektedir. Geniş Ölçüm Aralığı +25D ile -25D ölçüm aralığı ile, camları geniş aralıkta ölçme imkanı verir. Prizma Görüntüleme Modu Prizma modunu 5 veya 10 prizma şekilde kullanabilirsiniz. Yüksek numaralı prizma camlar için, 10 prizma modunu, normal veya düşük numaralı prizma camları için 5 prizma ekran modunu kullanabilirsiniz. Güneş Gözlüğü Ölçme Modu Koyu renkli güneş gözlük camlarınızı, bu modu kullanarak daha rahat ölçebilirsiniz. PD Ölçümü Çerçevenin PD sini PD sensörü sayesinde ölçebilirsiniz. Çerçeve üzerinden camın numara ve aksını da ölçmek mümkündür. Mükemmel UV Ölçüm Sistemi Camın UV geçirgenliğini kesin değeri ile verir. Güvenilir UV ölçümü sayesinde müşterilerinizi güvenini kazanabilirsiniz. Kontakt Lens Ölçümü HLM-7000, sert ve yumuşak kontakt lenslerin ölçümünde kesin ve doğru sonuç verir. Mükemmel tasarlanmış Lens Ölçme Aparatı; Yumuşak Kontakt Lensleri, hatasız, ve rahat ölçmenize yardımcı olur. (Kontakt Lens Ölçme Aparatı opsiyonel bir aksesuardır) Ayarlanabilir LCD Ekran LCD ekranı -5 ile 60 arasında eğilebilmektedir. Bu sayede ayakta veya otururken cihazı çok daha rahat kullanabilirsiniz. Kullanıcı Dostu Grafik Ekranı Grafiklerle donatılmış ekran hızlı ve rahat kullanım sağlar. Çabuk sonuca ulaşma imkanı verir. TFT LCD, Görüntü Kalitesinin En İyisi TFT LCD ile kontrast sorunu olmadan çok daha net bir görüntü ile işlem yapmak mümkün. Kompakt Cam Tablosu Kompakt cam tablosu ile özgürlüğün keyfini çıkarın. Küçük ve büyük bütün gözlükler çerçeveye hiç zarar vermeden ölçülebilir. PD Ölçüm Burunluğu Mükemmel tasarlanan PD Ölçüm Burunluğunu tek odak veya progresif cam ölçümlerinde de kullanabilirsiniz. Zarif ve Kompakt Tasarım Yenilenen tasarım ile çalışma masanızda daha az yer kaplayacaktır. HLM-7000 (190 x 377 x 237 mm) Dahili Termal Yazıcı Termal yazıcı kağıdını kolaylıkla değişteribilirsiniz. Yazıcı çıktısındaki Aks, PD ve cam numaralarının gösteriminde kullanıulan grafik sayesinde, çıkan sonuç müşterileriniz tarafından daha kolay anlaşılacaktır. İşaretleme Kalemi İşaretleme kalemi ile daha temiz ve kusursuz işaretleme yapılır.

19 HLM DİJİTAL FOKOMETRE TEKNİK DEĞERLER ÖLÇME SINIRLARI Silindir -, +, ± Prizma Dikdörtgen / Kutupsal / Taşırma Ölçme Hızı sec LED dalgaboyu 630nm Ölçülebilir Cam Çapı 15~115mm Kontakt Lens Sert ve Yumuşak ABBE Değerleri 30~60 (1Step) Dalgaboyu e-line : nm / d-line : nm ÖLÇME ARALIĞI Sferik Değeri 0 ~±25.00D Silindir Değeri 0 ~±10.00D Silindir Aksı 0 ~180 (1 ) Add Derecesi 0 ~10D Prizma Derecesi 0 ~10Δ ÖLÇÜM ADIMLARI Dioptiri 0.01 / / 0.25D Prizma 0.01 / / 0.25Δ BOYUTLARI Ebatları 190 (W) x 237(D) x 377(H )mm / 5.5kg Güç Kaynağı AC V / AC V 50 / 60Hz Ekran TFT LCD Display (320 x 240 LED Backlight) Baud Oranı 9,600 / 19,200 / 38,400 / 57,600 / 115,200bps Bilgi Çıktısı RS-232C Tasarımda ve diğer detaylarda, daha önce haber vermeksizin ürünün iyileştirilmesinde değişiklik yapılabilinir. SYSTEM NETWORKING

20 HUVITZ DİJİTAL FOKOMETRELER HUVITZ CAM İŞLEME SİSTEMLERİ Tarihinde Umur Basım San. Tic. A.Ş. tarafından 3000 adet basılmıştır. Huvitz Türkiye Distribütörü Merkez Yenigün Mh. Köroğlu Cd Sk. No.1 Antalya / TÜRKİYE Tel.: Faks: İstanbul Şube Hamidiye Cd. Altınhan Kat:6 No:143 Sirkeci / İSTANBUL Tel.: Faks:

Huvitz Otomatik Fokometre

Huvitz Otomatik Fokometre Huvitz Otomatik Fokometre HLM-9000 Yeni Bir Bakış, Yeni Bir Başlangıç. Huvitz HLM-9000 Geleceğe yön veren teknolojiyi bugünden sizlere sunuyor. Hartman sensör teknolojisi, Ergonomik tasarım, Işığın gücünü

Detaylı

444 44 86 www.uguroptik.com

444 44 86 www.uguroptik.com Tür k i y e D i s t r ibütörü 444 44 86 www.uguroptik.com KAIZER, Karizmasıyla krallara yakışacak şekilde tasarlandı. Geleneksel sistemlerin çok ötesinde bir tasarım. Seçkin ve ergonomik dizaynı ile çalışma

Detaylı

KAIZER, Karizmasıyla krallara yakışacak şekilde tasarlandı.

KAIZER, Karizmasıyla krallara yakışacak şekilde tasarlandı. KAIZER, Karizmasıyla krallara yakışacak şekilde tasarlandı. Geleneksel sistemlerin çok ötesinde bir tasarım. Seçkin ve ergonomik dizaynı ile çalışma ortamınıza keyif getirecek. Kusursuz ve hızlı performans;

Detaylı

DOĞADAN İLHAM ALDIK Sd - Smart Design Teknolojisi

DOĞADAN İLHAM ALDIK Sd - Smart Design Teknolojisi DOĞADAN İLHAM ALDIK Sd - Smart Design Teknolojisi Sd Teknolojisi kompleks şekilli kenarlara sahip modelleri işlemek için dizayn edilmiştir. Model demo camdan ALTA Xld nin kameralı sistemi ile otomatik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Cam Kesme Makinaları. Merhaba Sayın Müşterilerimiz,

HAKKIMIZDA. Cam Kesme Makinaları. Merhaba Sayın Müşterilerimiz, HAKKIMIZDA Cam Kesme Makinaları Merhaba Sayın Müşterilerimiz, Uğur Optik Makina olarak, Hizmet sektöründe 20 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI

MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI MHVD 1000 IS GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMLİ MULTİ FONKSİYON OTOMATİK TARET DİJİTAL MİCROVİCKERS SERTLİK ÖLÇME CİHAZI OMRON ENCODER (JAPON) DİJİTAL MİKROMETRE MERCEK OTOMATİK TARET SİSTEMİ 6 İNÇ DİJİTAL FONKSİONEL

Detaylı

Teknik Özellik Listesi

Teknik Özellik Listesi VİDEO ÖLÇÜM CİHAZI Kullanım Şekli Bu video ölçme sistemi, CCD görüntüleme vasıtasıyla bir çeşit ölçme aleti olup, iş parçası görüntüsünü yazılım sistemine büyütmekte ve güçlü yazılımlarda çeşitli ölçüm

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Uğur Optik Makina olarak, Hizmet sektöründe 20 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli

Uğur Optik Makina olarak, Hizmet sektöründe 20 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli HAKKIMIZDA Cam Kesme Makinaları Merhaba Sayın Müşterilerimiz, Uğur Optik Makina olarak, Hizmet sektöründe 20 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo

ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için. Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo ZOLLER çözümü: Freze takımlarınız ve sert metal uçlarınız için Kesim kenarı köşe yuvarlanması için ölçüm cihazı pomskpgo Atölye ortamında laboratuar sonuçları»pomskpgo«zoller»pomskpgo«yüzde yüz atölye

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ 1 LÜKSMETRE T-10 SERİSİ Aydınlığın Kolay ve Doğru Ölçümü Farklı Sistem Konfigürasyonlara Adaptasyon İhtiyaçlarınızla Birlikte Genişleyen Modüler Sistem Lüksmetre T-10 Geniş aralık

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

Otomatik Yay Test Cihazları

Otomatik Yay Test Cihazları Otomatik Yay Test Cihazları HST-AⅡSERİSİ HST1AⅡ HST5AⅡ HST50AⅡ HST250AⅡ HST2000AⅡ İki Temel Özellik 1. YAYIN KONTROL EDİLMESİ Yayın Yük Uzama eğrisini grafik şeklinde ekranda gösterir. Eğri üzerindeki

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [i1photo Pro 2] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [i1photo Pro 2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 İleri hassas bir ölçüm için satın aldığınız Tuz Ölçer cihazıdır. Bu Ölçer karmaşık ve hassas bir alet olmasına rağmen,dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanım sağlayacak özellik

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Kapı Deliği Görüntüleyicisi. Kullanım Kılavuzu. Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014

Kapı Deliği Görüntüleyicisi. Kullanım Kılavuzu. Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014 Kapı Deliği Görüntüleyicisi Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014 Kullanım Kılavuzu WEEE Yönetmeliği & Ürünün İmha Edilmesi Bu ürün, kullanım süresinin sonunda standart ev atıkları gibi imha

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Montaj ve kalite kontrol uygulamalarında hassas, tork datası toplama, çok yönlü ve uzun ömürlü çözümler için tasarlanmış dijital

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI

TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI TERMALTRANSFER YAZICI VE AKSESUARLARI Sipariş No. Ürün Renk En Boy 1020 100 SLF - P1W Beyaz 11,2 mm 15 m Paket adedi 1 Sipariş No. Ürün Hat başına etiket sayısı Baskı alanı En Etiket sayısı Karakter sayısı

Detaylı

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama.

WWW.ER-CE.NET Rev. 2011 SUPERCOMBINATA SC1 40/1. İŞLEME ÇAPLARI ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) AKSESUARLAR. EKSTRA KiTLER. Kod Açıklama. SUPERCOMBINATA SC1 40/1 ( Ø 42 mm den Ø 400 mm ye kadar) SUPERCOMBINATA serisi ağır ekipmanların yenileştirme ve onarım hizmetlerinde artan taleplere cevap verebilmek için imal edilmiştir. Portatif makinalarımız

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ

Online teknik sayfa. V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 3B GÖRÜNTÜ IŞLEME SENSÖRÜ Online teknik sayfa V3T12S-MR32A7 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Görev Teknoloji Alet takımı Çalışma mesafesi Örnek görüş alanı Işık kaynağı Sipariş

Detaylı

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 serisi Temel özellikler MTS100 serisi turretli stereo mikroskopların büyümelerine göre 3 tipi vardır: MTS112, MTS113, MTS124. Eşsiz bir optik dizayna, uzun çalışma

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı 1 2 İçerik ASPİRATÖR CİHAZLARI... 4 OKSİJEN TERAPİ CİHAZI... 5 HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... 6-7 EKG CİHAZLARI... 8-9 HOLTERLER... 10 KÜVÖZLER... 11 RADYANT ISITICI... 12 FOTOTERAPİ CİHAZI... 12 FETAL DOPLERLER...

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı