Kayıt Kabul. Kayıt için gerekli belgeler; Nüfus cüzdanı ve aşı kartının fotokopisi. Başvuru belgeleri (Okul İdaresinden alınır.)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kayıt Kabul. Kayıt için gerekli belgeler; Nüfus cüzdanı ve aşı kartının fotokopisi. Başvuru belgeleri (Okul İdaresinden alınır.)"

Transkript

1 Kayıt Kabul Okulumuza yapılan başvurular yüz yüze görüşme ile değerlendirilir. Bu kapsamda aile ve kurumun birbirini karşılıklı tanıması önemlidir. Kurumumuza 24 ayını tamamlamış çocuklar kabul edilir. Kayıt için gerekli belgeler; Nüfus cüzdanı ve aşı kartının fotokopisi Başvuru belgeleri (Okul İdaresinden alınır.) 3 adet vesikalık fotoğraf Kayıt Yenileme Okulumuzda bir üst sınıfa geçen öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri her yıl Mayıs ayının ilk haftalarında başlar, ayın sonuna kadar devam eder. Akademik Program Çocukluğun ilk yılları daha sonraki gelişmenin temelini oluşturur. Anaokulu yalnızca temel eğitime hazırlık için harika bir yer olmakla kalmayıp, aynı zamanda küçük çocukların birbirleriyle karşılaştığı, karşılıklı etkilendikleri, güven duygusunu hissedip, öğrendikleri ve eğlendikleri bir yerdir. AYŞE OZAN ANAOKULUNDA okul öncesi programı çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimini ortaya çıkaracak etkinlikler olarak tasarlanmıştır. Çocuklara, özenli bir çevrede keşfederek öğrenme ve araştırma olanakları yaratılır. Böylelikle çocuklarda kendine saygı ve öz güven gelişimi desteklenir. Okulumuz her bir çocuğun değişik ihtiyaç ve ilgi alanlarına karşı duyarlıdır. Program çocuklara bireysel, küçük grup ve daha büyük grup deneyimleri sunmak üzere kurulmuştur. Çocuğunuz paylaşmaya, sırasını beklemeye, gözlem yapmaya ve problem çözmeye teşvik edilecektir. Öğrenen bir topluluk olarak yaratıcılığa, iletişime, anlayışa ve karşılıklı saygıya değer veriyoruz.

2 AYŞE OZAN ANAOKULUNDA eğitim, sınıftan başlayıp topluma doğru uzanan katılımcı bir öğrenim temeline dayanmaktadır. Çocuklar kendilerini ve içinde yaşadıkları dünyayı araştırırlar, birlikte çalışırlar, soru sorarlar ve cevaplarını bulurlar. Sınıflarımızda öğrencilerimize Türkçe eğitim öğretim programı sunulmaktadır. Özelikle yaş grubu ihtiyaçları göz önünde bulundurularak keşfetme, inceleme, taklit etme, rol yapma ve oyun oynama gibi becerileri kullanarak dünyayı keşfetmeleri için fırsatlar verilmektedir. İngilizce Programı İngilizce yıllık planı geniş ölçüde sınıf öğretmenlerinin ders programları ile paralellik gösterir. Bunun sebebi de, öğrencilerin kendi ana dillerinde tanışıklık kurdukları kavram ve sözcükleri, yabancı bir dilde daha iyi anlayabilecek olmalarıdır. İngilizce programının hedefi, ikinci dile yönelik empati ve merak yaratarak çocukların bu dili kullanarak kendilerini ifade edecekleri bir ortam sağlamaktır. Bu hedefe ulaşmak için çeşitli teknikler kullanılmaktadır: Müzik/şarkılar/çocuk şiirleri Tiyatro/rol oynama/taklit etme Görsel araçlar Sıralandırma/eşleme Öyküler Oyunlar/yap-bozlar Uygulamalı aktiviteler Beden Eğitimi Çocuklarla temel kas becerilerini geliştirme, birlikte hareket etme, gruba uyum sağlama ve dostça oynayabilme amacına uygun aktiviteler yapılır. Müzik Müzik öğretmeni ile birlikte çeşitli müzik enstrümanlarını kullanarak ritim ve hareket yoluyla kendilerini ifade ederek yaratıcılıklarını ortaya koyarlar. Orff tekniği yoğun olarak kullanılır.

3 Geziler Anaokulunda yıl boyunca araştırma konularına uygun geziler düzenlenir. Gezi öncesinde aileden yazılı izin alınır. Aileler bu gezileri gönderilen aylık takvimden takip eder. Böylelikle çocuklar sınıf dışındaki dünyayı araştırır. Sınıfa döndüklerinde gezi ile ilgili aktiviteler yapılır. Geziye katılmak isteyen velilerimiz sınıf öğretmenini önceden bilgilendirir. Oyun Alanları Anaokulunun ön ve arkada olmak üzere iki oyun alanı bulunmaktadır. Çocuklar hava şartları uygun oldukça sabah ve öğleden sonra günde iki kez oyun alanını kullanır. Anaokulunda çocukların temiz hava ve hareket ihtiyaçlarının olduğu göz önünde bulundurularak tüm çocukların bahçeye çıkmaları sağlanır. Çocuklar sınıf aktiviteleri için zaman planlamaksızın da oyun alanını kullanabilir. Sıcak aylarda oyun alanı daha fazla kullanılır. Değerlendirme Anaokulunda her iki eğitim-öğretim döneminde Çocuk-Veli-Öğretmen görüşmeleri yapılır. Bu toplantıda sınıf içi çalışmaların yer aldığı Portfolyo dosyasını çocuk ailesi ve öğretmenine sunar. Böylelikle çocuğun büyüme ve gelişmesinde sorumluluk alması sağlanır. Anaokulunda her iki eğitim - öğretim dönemi sonunda gözlemlere dayalı olarak çocuk değerlendirme raporları gönderilir.

4 Okul Aile İletişimi Anaokulunda okul aile iletişimine önem verilir. Ailelerimizle ve toplumumuzla en anlamlı şekilde bağlantı kurmak, okulun eğitim felsefesinin hayati bir parçasıdır. AYŞE OZAN 0EM her öğrenci velisinin eğitim yılında en az bir kez çocuğunun sınıfına etkin bir şekilde katılımını bekler. Tüm sınıflarımız randevu alınarak ailelerimizin ve ziyaretçilerimizin katılımına açıktır. Sınıf öğretmenleri ile telefon görüşmesi yapmak isteyen veliler sabah saat 8:00 8:30 ve 15:45 16:30 saatleri arasında görüşebilirler. Bu saatler dışında öğretmenler sınıfta çocuklarla birlikte oldukları için telefon görüşmesi yapamazlar. Öğretmenlerle görüşmek veya sınıfa katılmak isteyen velilerin önceden uygun gün ve saati saptamak için Anaokulu İdari Ofisi veya sınıf öğretmeni ile temasa geçmeleri gerekmektedir. Öğretmenler her iki dönemde de velilerle bireysel toplantılar düzenlemektedir. Okul Telefon numaraları Tel: Faks: Acil Durumlarda İletişim Okul saatleri içerisinde olacak bir deprem veya başka bir felaket durumunda eğer yakın bir konumdaysanız okula ulaşmaya çalışınız. Okula ulaşamıyorsanız, çocuklarınızın okulda güvende olmaları için her şeyi yapacağımızdan lütfen emin olunuz. En uygun zamanda telefon, web sitesine mesaj yerleştirme, SMS mesajı gibi iletişim kanalları kullanılarak sizlerle iletişim kurulmaya çalışılacak ve çocuğunuzun güvenli bir şekilde size teslim edilmesi sağlanacaktır.

5 Tatillerde ve Karlı Günlerde Televizyon ve radyodan okulların tatil edilmesine ilişkin açıklamaları dinleyiniz. Okulun öğrencilerimiz okula ulaştıktan sonra tatil edildiği durumlarda mümkün olan en kısa sürede okulun aldığı kararları, web sitesinden öğrenebilirsiniz. Gerekli durumlarda okul, Aile Telefon Zinciri ni başlatacaktır. Okul Bülteni Okul bülteni ayda bir web sayfasında yayınlanır. Bu bülten, okul ve sınıf etkinlikleri ile ilgili paylaşımları içerir. Lütfen sınıf öğretmeninize e-posta adresinizi verdiğinizden emin olunuz. Ayrıca yazılı iletişim için kuryeliği çocuklarınız yapar. E-posta adresi Web Sitesi AYŞE OZANANAOKULU sınıf ve okul etkinlikleri konusunda iletişim için web sitesine bakınız. Haftalık yemek listesi ve aylık bültenlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

6 Günlük Rutinler Okula Geliş Bütün Anaokulu öğrencileri en geç saat da okulda olurlar. Okula düzenli olarak geç gelen öğrencilerimizin velileri ile görüşülerek bunun nedenleri araştırılır. Çocukların okula geç gelmeleri eğitim öğretim programımızı aksatacağı gibi onların disiplinsizliğine de yol açar. Okuldan Ayrılış Servisle ayrılan çocuklar görevli personel tarafından hazırlanarak servis sorumlusuna teslim edilir. Çocuklarımızın güvenliği açısından, acil durum başvuru formunda tarafınızdan belirtilmiş olan kişilerin dışındaki kimselere çocuk teslim edilmez. Öğrenci Devamsızlığı Lütfen devamsızlık durumunda sabah arasında okulu arayarak bilgi veriniz. Çocuğunuzun okula gelememesi durumunda, bunun sebebini ve öngörülebilir süresini okula bildirmek için mutlaka öncelikle okul idaresini arayarak bilgilendiriniz. Devamsızlık bilgisinin bize ulaşmadığı durumlarda, çocuğunuzun emniyeti ve nerede olduğu konusunda emin olabilmek ve sizinle temasa geçmek için bütün olanaklarımızı kullanacağız. Okul Kıyafetleri Anaokulu nda çocuklar üniforma giymezler. Çocukların okula uygun ve rahat edebilecekleri kıyafetler giymeleri gerekmektedir. Çocukların rahat kıyafet ve ayakkabılarla okula gelmeleri onların da üzerlerini değiştirme konusunda sorumluluk almalarını kolaylaştıracaktır. Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğinin ortak kararı ile üzerinde okul logosu bulunan eşofman ve tişörtler sene başında satışa sunulmaktadır Eşofman, tişört ve diğer giysilerin içine ad ve soyadı işlenmelidir. Bu şekilde işlenmemiş giysilerin kaybolma sorumluluğu öğrenciye ve ailesine aittir. Çocuklar eşofmanlarını aylık takvimde belirtilen günlerde giyeceklerdir. Çocuğunuzun çantasında sürekli yedek kıyafetlerin bulunmasını sağlayınız. Kıyafetlerini isimlendiriniz.

7 Okulda Para Normal şartlarda çocukların okula para getirmemeleri gerekmektedir. Çocuklar yalnızca Okul İdaresi nin herhangi bir etkinlik için belirlediği tutarı (gezi vs.) getirebilirler. Çocuklarla okula para gönderildiğinde kapalı zarf içinde ve tutar belirtilerek Anaokulu İdari Ofiste teslim edilmelidir. Eğer çocuğunuzun parayı güvenli bir şekilde taşıyamayacağını düşünüyorsanız lütfen parayı İdari Ofis e siz teslim ediniz. Yaş günü Kutlamaları Yaş günü kutlamaları, çocukların yaş günü neşelerini sınıf arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayan toplumsal bir etkinliktir. Kurumumuzda doğum günleri ayda bir tespit edilen günde gerçekleştirilir. Söz konusu ay doğmuş olan çocuklarımız ortak pasta ile doğum günlerini kutlarlar. Kutlama partisine aileler ve hediye kabul edilmez. Aile fotoğraf makinesi ve kamera bırakabilir. Hediyeler Sadece çocukların kendi el emekleriyle yaptıkları hediyeler ve çiçek, öğretmenler tarafından kabul edilebilir. Bunların dışında hediye göndermemeniz rica olunur. Güvenli Öğrenme, Değerler ve Beklentiler AYŞE OZAN ANAOKULU topluluğundaki öğrencilerden güvenli bir öğrenme ortamını bozmayacak şekilde davranmaları beklenir. Ayşe Ozan da öğrenme amacımıza ulaşmak için bize yol gösterecek bir dizi temel değerler saptanmıştır: Saygı Sorumluluk Adalet En iyiyi yapmak Anaokulunda çocuklar ile her okul yılı başında, huzurlu ve güvenli sınıf ve okul ortamının birlikte nasıl sağlanacağı ile ilgili çalışmalar yapılarak sosyal kurallar oluşturulur. Bu kurallara Sosyal Anlaşmalar adı verilir. Çocukların bu kurallara uyması desteklenir ve beklenir.

8 Bu temel kurallardan bazıları: Birisi konuşurken dinleriz Okulda yürürüz Oyuncakları paylaşırız Birbirimize iyi davranırız Velilerimizden bu kuralları evde de desteklemelerini rica ederiz. Tüm öğrencilerin bu özelliklere sahip bireyler olmalarını istiyoruz: Araştıran Sorgulayan Düşünen İletişim kuran Riski göze alan Bilgili İlkeli Duyarlı Açık görüşlü Dengeli Dönüşümlü düşünen Okul Aile Birliği Okul Aile Birliği yapılacak olan sene başı toplantısında katılan veli çoğunluğu ile seçilir. OAB okulda alınacak önemli kararlara ortaktır ve okul yönetimine her konuda yardımcı olur. OAB en az üç kişiden oluşur. Yemek Okulumuzda yemek aşçımız tarafından mutfağımızda yapılır ve servis edilir. Esas olan sağlıklı beslenme ilkeleri ve günlük kalori ihtiyacı göz önünde bulundurularak düzenlenen beslenme listesi size düzenli olarak ulaşır. İlk haftalarda uyum dönemi olması bakımından yemekle ilgili ısrarda bulunulmaz Çocuğunuz daha çok sevdiği besini daha fazla yer. Zamanla yemediklerini de tatma konusunda sınıf öğretmeni daha yakından ilgilenir. Çocuğunuzun herhangi bir besine alerjisi var ise iletişim yoluyla alternatif besin sunulur.

9 Temizlik Hizmetleri Okulumuzun temizliği hizmetlimiz tarafından günlük, haftalık ve aylık olarak gerçekleştirilir. Temizlik ürünlerinde doğallık ve kalite bizim için önemlidir. Tuvalet ve lavabolar Sirkeli su kullanılarak gün içinde sürekli arınık edilir. Bulaşık makinesinde deterjan yerine saf arapsabunu ve elma sirkesi kullanıyoruz. Sağlık Çocuğunuz ve okulda bulunan diğer çocukların sorun yaşamamaları için aşağıda belirtilen rahatsızlık ve hastalık belirtilerinde çocuğunuzu okula göndermemelisiniz. 38 derece ateşi var ise İshal ve kusma rahatsızlıklarında Sürekli öksürme, hapşırma, solunum rahatsızlığı vb. durumlarda Ağrılı ve akıntılı göz ve kulak rahatsızlıklarında Bulaşıcı hastalık belirtileri olduğunda Donanım ve dekorasyon AYŞE OZAN ANAOKULU tam teşekküllü bir kurum olduğu kadar aynı zamanda bir evdir. Bu bakımdan donanım ve dekorasyonda ergonomiye verilen önemin yanı sıra çocuklarımızın zevkli ve farklı bir ortamda bulunmaları bizim için esastır. Klasik okul donanımını bir kenara bırakıp duvarlarımızı çocuklarımızın emekleri ile süsleriz. Çocukların alerjik özellikleri göz önünde bulundurularak halı vb. eşyalar ancak zorunlu alanlarda kullanılır. Bina güvenliği Çocuklar asla yalnız kalmazlar. Özellikle merdivenlerde mutlaka bir ya da daha fazla yetişkin refakatinde inip çıkarlar. Okul pencereleri güvenlik kilitli ve çift açılımlı olup büyük pencere önlerine gerekli koruma tedbirleri alınmıştır. Okulumuz Anadolu Sigorta tarafından güvenlik altına alınmıştır. Binada yangın alarm sistemi ve güvenlik kameraları mevcuttur. Binanın zemin etüt raporu alınmıştır. Sivil savunma ve tatbikat programı doğrultusunda çıkış tatbikatları gerçekleştirilir.

10 Çocuğunuzun İhtiyaçları Boya işlerinde kullanmak üzere kendi kıyafeti üzerine giyebileceği rahatlıkta kolsuz ince faaliyet önlüğü Bağcıksız iç mekân ayakkabısı Sırt çantası Yedek çamaşırlar(yedek çamaşırlarını sığdırabileceğiniz uygun ölçülerde hurç içinde) Bir takım iç çamaşırı Mevsime uygun dış giyim, çorap Çocuğunuz uyuyacaksa nevresim takımı yastık ve pijama (uyku ile ilgili ihtiyaçlarını sığdırabileceğiniz uygun ölçülerde hurç) Çocuğunuzun kullanacağı kitap, boya vb. diğer eğitim araç gereçleri kayıt döneminde belirlenmiş olan ortak liste doğrultusunda toplu olarak alınır ve ücreti size bildirilir. Uyum dönemi Çocuğun okula başladığı ilk iki hafta uyum dönemidir. İlk hafta çocuklar okulda iki saat kalırlar. Daha sonra bu süre çocuğun uyumuna göre artırılır. Aşırı uyumsuz çocuklar varsa uyumsuzluk nedenleri tartışılır ve gereken çaba gösterilir. Uyumsuzluk devam ederse, çocuk okuldan ayrılır ve önerilerde bulunulur. Uyum dönemi ile ilgili önerilerimize lütfen uyunuz; Çocuğu okula getirecek kişi kolay ayrılabileceği biri olmalıdır. Çocuk önceden bilgilendirilerek, ayrı kalacağı gizlenmemelidir. Sakin kalınmalı, kaygının ebeveyn ile çocuklar arasında bulaşıcı olduğu unutulmamalıdır. Vedalaşma uzun sürmemelidir. Uyumda zorlanan çocukların velileri kademeli olarak uzaklaşmalıdır. İlk iki gün bina içinde kalınmalı, ikinci gün bahçede beklenmeli, üçüncü gün ise bahane ile uzaklaşılmalıdır. Uyumsuzluk devam ederse, nedenleri görüşülmeli, gerekirse uzman yardımına başvurulmalıdır.

AYDİL ANAOKULU VELİ EL KİTABI

AYDİL ANAOKULU VELİ EL KİTABI Sevgili Aydil Ailesi, Günümüzde yaşamın ilk altı yılının önemine değinen araştırmacılar ve bilim insanları bu ilk yılların kişinin gelecekte nasıl bir birey olacağının belirleyicisi oldukları konusunda

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Bundan böyle Pinokyo Açı olarak anılacak olan okulumuzda çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Yer ve zaman hakkında sorgulama, kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler, insanlığın

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ

MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ MISYONUMUZ Özel Esayan Ermeni İlk Orta ve Lisesi, anasınıfından 12. sınıfa kadar eğitim veren 118 yıllık köklü bir eğitim kurumudur. Okulumuz, güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş

Detaylı

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI GÖKKUŞAĞI KOLEJİ ÖZEL ÖĞRETİM İHTİYAÇLARI POLİTİKASI OKUL MİSYONU Gökkuşağı Eğitim Kurumları, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanmış, akademik olarak

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI

ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI İçindekiler Sayfa No. Sunuş ve Hoş Geldiniz 2 1. Okulun Temelleri 3 Misyonumuz 3 Felsefe 3 İlkeler 3 Enka Okulları Yönetim Kurulu 4 Kayıt-Kabul Kayıt Yenileme 4 4 2. Akademik

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI

ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI ÖZEL ENKA ANAOKULU VELİ EL KİTABI İçindekiler Sayfa No. Sunuş ve Hoşgeldiniz 2 1. Okulun Temelleri 3 Misyonumuz 3 Felsefe 3 İlkeler 3 Enka Okulları Yönetim Kurulu 4 Kayıt-Kabul Kayıt Yenileme 4 4 2. Akademik

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU VELİ-ÖĞRENCİ EL KİTABI Eylül 2012 İÇİNDEKİLER AKASYA KOLEJİ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ ZAMAN ÇİZELGESİ AKASYA KOLEJİ YÖNETİCİ LİSTESİ AKASYA KOLEJİ TARİHÇE

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ OMÜ VAKFI KOLEJİ OKUL KURALLARIMIZ: Anasınıfımızda eğitim-öğretim sabah saat 8:50 da başlamakta, akşam 16:50 da sona ermektedir.ancak çocuklarımızı okula daha erken getirmek

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel,

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ENKA ANAOKULU VELİ & ÖĞRENCİ EL KİTABI

ENKA ANAOKULU VELİ & ÖĞRENCİ EL KİTABI ENKA ANAOKULU VELİ & ÖĞRENCİ EL KİTABI 20 17 2018 İÇİNDEKİLER Sunuş ve Hoş Geldiniz 1. Okulun Temelleri Misyonumuz Felsefe İlkeler ENKA Okulları Yönetim Kurulu Kayıt Yenileme 2. Akademik Program 3. Oyun

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33 (0 324) 224 13 35 Web Adresi: www.odtugvo.k12.tr ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

İçindekiler MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ 3-4

İçindekiler MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ 3-4 ANASINIFI EL KİTABI 2 İçindekiler MISYONUMUZ Özel Üsküdar SEV İlköğretim Okulu anasınıfından 8.sınıfın sonuna kadar eğitim veren bir Türk eğitim kurumudur. Okulumuz, güncel öğretim teknik ve yöntemleri

Detaylı

SEV İlköğretim Okulu anasınıfında öncelikle çocukların okulu sevmeleri, okuldaki

SEV İlköğretim Okulu anasınıfında öncelikle çocukların okulu sevmeleri, okuldaki ANASINIFI EL KİTABI ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ SEV İlköğretim Okulu anasınıfında öncelikle çocukların okulu sevmeleri, okuldaki etkinliklere zevkle ve isteyerek katılmaları hedeflenir. Yapılan etkinlikler

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI:3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ ANA FİKİR: Oyunlar duygu ve düşüncelerimizi keşfetme ve ifade etme yollarımızdan biridir. 1. Oyun çeşitleri 2. Oynarken hisset"klerimiz ve öğrendiklerimiz

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

3. SINIF 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 3. SINIF 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade etme yollarını sorgulama;

Detaylı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı 5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı DERS SAATLERİ İngilizce Main Course 12 Skills- Native 5+1 Türkçe 6 Matematik 5 Fen ve Teknoloji 4 Sosyal Bilgiler- 3 Beden Eğitimi 2 Din Kültürü - 2

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Aramıza yeni katılan tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldin diyor; yeni eğitim-öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 6 SAYI: 6 1. SINIF VI. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Kim Olduğumuz SÜRE: 08.05.2017-16.06.2017 ANA FİKİR: Çevremizdekilerle kurduğumuz ilişkiler ve sonuçları üzerinde sorumluluğumuz

Detaylı

2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU EK:1 ÖĞRENCİ BİLGİLERİ TC. NO : DOĞUM YERİ VE TARİHİ: CİNSİYETİ: KAN RUBU: OKULA BAŞLAMA TARİHİ: ANNE BİLGİLERİ: TC NO : DOĞUM

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi çalışanlarının, 36 72 aylık

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

EĞİTİME İLK ADIM MODERN PDR

EĞİTİME İLK ADIM MODERN PDR EĞİTİME İLK ADIM MODERN PDR HAYATIMIZDA YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR Bu başlangıç hem çocuğunuzun hem de sizlerin hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı... Okul öncesi ve ilkokula başlama döneminde çocuk

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 25-26 www.company.com Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 24-25 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN ADI İLİ İLÇESİ

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Acil Durum Yönetim Kurulu Yönergesi İÇİNDEKİLER Acil Durum Yönetim

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 3 1 SAYI: 3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Kendimizi İfade Etme Yollarımız SÜRE: 19.12.2016-20.01.2017 ANA FİKİR: İnsanlar duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini

Detaylı

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR?

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? Eğitim Kaç yıldan oluşur? Eğitim 6 yaşından itibaren 16 yaşına kadar zorunlu olup, bölümlere ayrılmıştır: İlkokul 5 yıl Ortaokul 3 yıl Lise 2 yıl 6 yaşından önce

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu Avusturya Liseliler Vakfı İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ALEV Okulları Misyonu Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürmeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1 BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU ANASINIFI BİLGİ KILAVUZU Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Dünyanın İşleyişi Doğa ve kanunları hakkında sorgulama (fiziksel ve biyolojik) doğa ile

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR DÖNER GÜNÜ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilen ve 11:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Döner

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU EĞİTİM İLE İLGİLİ BİLGİLER; v Valide Malhatun Anaokulu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesine

Detaylı

İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ

İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ ANASINIFI EL KİTABI İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ 2 ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ 3-4 GÜNLÜK İŞLEYİŞ 5 UYGULAMALAR: SORUMLULUK SİSTEMİ 6 İLETİŞİM DEFTERİ 6 AYLIK BÜLTENLER 7 PAYLAŞIM SAATİ 8 ANASINIFINDA İŞLEYİŞ

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ACİL DURUM YÖNETİM KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız

İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız www.okeanaokulu.com İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m 2 net kullanım alanlı okul binamız Tamamı doğal ağaçtan imal edilmiş

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ

YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ Ağustos, 2018 1 YAŞAMKENT SEVİYE KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIK SİSTEMİ SİSTEMİN AMACI: Öğrencilerimizin; Kendi

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları

Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları Ana Okulunun hedefi Anaokulu ilk eğitim basamağıdır. Çocuğun kendi kişiliğini eğilimleri ve yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirebilmesi yönünde, onu duygusal ve

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Fikirleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançlar ve değerleri keşfetme ve ifade etme yollarımızla ilgili

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde

Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde - PDF Flyer - Çocuk Gündüz Bakımevi Evangelisch-lutherische Petrigemeinde Çocuk Gündüz Bakımevimiz, Hannover-Kleefeld Evangelisch-lutherische Petrigemeinde ye aittir ve Aşağı Saksonya nın en eski kuruluşlarından

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel,

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DiSiPLiNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi Düzenleme Biçimimiz İnsan yapısı sistemler ile toplulukların birbirleriyle

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar) KARAR TARİHİ : 12.01.2012 KARAR SAYISI : 2012/2 KURULUŞ Rektörlük Merkez Kreş Eğitim Koordinatörü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

Detaylı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık;

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileriyle ilgili tüm idari ve akademik işleri yürütür.

Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileriyle ilgili tüm idari ve akademik işleri yürütür. 1 GİRİŞ Sayın Veli, Veli El Kitapçığında; okul işleyişimizle ilgili ihtiyaç duyacağınız temel bazı bilgiler ile eğitim sisteminin etkili bir şekilde işlemesi için, okulumuzdaki günlük yaşamın önemli bir

Detaylı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Zaman ve mekanda yönünü bulmayı sorgulama; kişisel geçmişler, vatan ve yolculuklar; insanoğlunun keşifleri,

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKTA TEMEL İHTİYAÇLAR KURS PROGRAMI

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKTA TEMEL İHTİYAÇLAR KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇOCUKTA TEMEL İHTİYAÇLAR KURS PROGRAMI Ankara 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü MESLEKİ GELİŞİM MODÜLLERİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü MESLEKİ GELİŞİM MODÜLLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü MESLEKİ GELİŞİM MODÜLLERİ ANKARA, 2016 İÇİNDEKİLER MESLEKİ GELİŞİM MODÜLLERİ...1 İletişim Modülü.....2 Toplumsal Yaşam Modülü........6

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav Tarihi: 25 Eylül 2017 1 ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı