ADRES : ABDURRAHMAN GAZİ MH. FATİH BULVARI NO : 77 KAT : 7 D : 14 SULTANBEYLİ İSTANBUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ADRES : ABDURRAHMAN GAZİ MH. FATİH BULVARI NO : 77 KAT : 7 D : 14 SULTANBEYLİ İSTANBUL"

Transkript

1 İLETİŞİM BİLGİLERİ : ADRES : ABDURRAHMAN GAZİ MH. FATİH BULVARI NO : 77 KAT : 7 D : 14 SULTANBEYLİ İSTANBUL TEL : FAX : E-MAİL : info@tanirinsaat.net

2

3 HAKKIMIZDA : İnşaat taahhüt sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekte olan firma sahipleri 2008 yılında kurumsallaşarak inşaat taahhüt firması olarak kurulmuş olup aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedirler. Yıllardır her türlü Konut, Villa, Fabrika, Hastane, Alışveriş Merkezi, Okul gibi alanlarda gerçekleştirmiş olduğu projelerle, performans ve başarıdan aldığı cesaretin vermiş olduğu güvenle uzman kadrosu, teknik elemanlarıyla çok daha iyi çok daha ekonomik şekilde hizmet vermeye devam etmektedirler. Teklif, bilgi, ölçü alma gibi çalışmalarımız ve yönetim toplantılarınıza katılmamız tamamen ücretsiz olup, daha geniş bilgi için TANIR İNŞAAT I arayarak hemen teklif isteyebilir, sorunlarınızı TANIR İNŞAAT ile çözebilirsiniz. VİZYONUMUZ : İnşaat alanında tekniği, kalitesi ve hizmeti ile yurtiçi ve yurtdışında marka olmak MİSYONUMUZ : İnşaat alanında en başarılı ve en iyi şirketlerden birisi olmak birlikte çalıştığı birey ve kurumlara en büyük getiriyi sağlamak. DEĞERLERİMİZ : *Dürüstlük *Kalite *Güvenirlik *Şeffaflık *Yaratıcılık *Karşılıklı Sevgi ve Saygı *Verimlilik *Müşteri ve Çalışanların Mutluluğu HİZMETLERİMİZ : *Fabrika Projeleri *Alışveriş Merkezleri *Konut Projeleri *Hastane Projeleri *Villa Projeleri *Depo Binaları Projeleri *Okul Projeleri *Havuz Projeleri

4 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Boğaziçi`nin güzelliklerini Halkalı`ya taşıyan projede m2 büyüklüğünde 720 m uzunluğunda Boğaz`ı, 2 Boğaz köprüsü, Ortaköy Meydanın`dan Beylerbeyi`ne, Kanlıca`dan Yeniköy`e kadar birçok Boğaz semti hayat buluyor. 3`te biri yeşil alandan oluşan projede, kefeler, restoranlar, dans salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahaları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok sosyal ve sportif alanlar yer alıyor. Bosphorus City de yer alan yalılar, Saray bahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri, yalı apartmanları, 1+1`den 5+2`ye kadar 68 m2 ile 615 m2 aralığında farklı seçeneklerle İstanbul`un ikinci boğazında yaşama alternatiflerini sunuyor.

5 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL

6 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL

7 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL

8 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL

9 SİNPAŞ BOSPHORUS CTY PROJESİ / KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI - İSTANBUL

10 FORUM İSTANBUL AVM PROJESİ / BAYRAMPAŞA İSTANBUL İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Sıva Duvar ve Beton Proje Hakkında : Forum İstanbul, yaklaşık m2 lik arsa alanı ve m2 lik kiralanabilir alanı ile Türkiye nin ve Balkanların en büyük projesi olacak. Forum İstanbul da perakende satış ve eğlence alanlarının yanı sıra ofis, konut ve bir de otel bulunuyor. Temeli 2006 yılında atılan Forum İstanbul da festivaller, kültür, sanat ve spor etkinlikleri için de kullanılabilecek kamu alanları, parklar ve m2 lik dev bir akvaryum yer alacak. Tamamlandığında Forum İstanbul projesinde, IKEA, Real hipermarket, Praktiker yapı market, ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı mağazalar, restaurantlar ve eğlence alanları yer alıyor. Forum İstanbul da, projesi tamamlanmış diğer forumlardan farklı olarak ofis, konut alanları ve bir de otel bulunuyor. Forum İstanbul, araçlık otopark alanı ile de diğer alışveriş merkezlerinin önüne geçiyor. Avrupa yakasında E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında bulunan Forum İstanbul un; kent merkezi, İstanbul Atatürk Havalimanı ve şehirlerarası otobüs terminali güzergâhındaki metro hattına da direk bağlantısı bulunuyor.

11 FORUM İSTANBUL AVM PROJESİ / BAYRAMPAŞA İSTANBUL

12 FORUM İSTANBUL AVM PROJESİ / BAYRAMPAŞA İSTANBUL

13 FORUM İSTANBUL AVM PROJESİ / BAYRAMPAŞA İSTANBUL

14 FORUM TEM AVM PROJESİ / GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Forum TEM Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstanbul un Gaziosmanpaşa semtinde yer almaktadır. Avrupa ve Asya yı birbirine bağlayan TEM otoyoluna bitişik konumda bulunan Forum TEM, batı ve doğudaki banliyöler de dâhil olmak üzere tüm kentten ulaşabilirliğe sahip olacaktır. Anadolu yakasından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Avrupa yakasından ise TEM ve E5 bağlantısı ile merkeze ulaşım sağlanabilecektir. Tasarımı TEM otoyolunun dinamizminden esinlenerek geliştirilen Forum TEM, modern mimari özellikleri ile Türkiye de bir ilk olmaya hazırlanıyor. 3 katlı ultra-modern merkez, herkesi hayran bırakacak mimarisi ile ziyaretçilerine yepyeni tatlar sunacak. Özellikle koni şeklindeki dev kubbeler, gün ışığını iç mekânlara taşıyan geniş şeffaf cepheler ve çarpıcı çatı formu Forum TEM projesini ön plana çıkaracak başlıca mimari öğeleridir.forum TEM, eğlence birimleri, çocuklara yönelik alanları, kültürel aktiviteleri, sinemaları ve teraslarda Caferleri ile ziyaretçilerine bütün gün boyunca keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam merkezi sunacaktır m2 lik alanda hipermarket, yapı market, çok katlı mağazalar, yeme-içme alanları ve yerli yabancı çeşitli mağazaların bulunduğu merkezde ayrıca bir de ofis binası ile araç kapasiteli otopark bulunacaktır.

15 FORUM TEM AVM PROJESİ / GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL

16 AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI SOSYAL TESİSLERİ / ÜSKÜDAR İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı sosyal tesis binasının inşaatı işi.

17 AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI SOSYAL TESİSLERİ / ÜSKÜDAR İSTANBUL

18 KADIFETEKS DEPO BİNASI / GEBZE ŞEKERPINAR - KOCAELİ İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Kocaeli İli Gebze / Şekerpınar Beldesinde yapımına başlanılan tekstil sektöründe 35 yıldır hizmet veren Kadıfeteks in m2 lik depo inşaatı işi.

19 LEB-İ DERYA KONUTLARI / KOZLU - ZONGULDAK İŞVEREN : Tekno G.Y. San. Tic. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Beton Sıva Duvar ve Mantolama Proje Hakkında : Kozlu Sahili'nde yükselen Leb-i Derya daki 106 dairenin tamamı deniz manzaralı. Leb-i Derya hem inşaat teknolojisi hem de mimari tasarım olarak çok farklı ve iddialı bir proje. En son deprem yönetmeliğine göre inşa edilecek olan Leb-i Derya, 400 adet beton kazık üzerinde yükselecek. Projede hem mimari yerleşim hem de yapı malzemeleri maksimum enerji tasarrufu sağlayacak ve çevreye en az zarar verecek şekilde tasarlandı. Her dairenin bir adet kapalı garaja sahip olacağı projede araçlar görüntü kirliliği yaratmayacak. Çocuk oyun alanları, Açık-Kapalı Yüzme Havuzları, Spor Salonu, Sauna gibi sosyal olanakların bulunacağı proje, hayata keyif ve kalite katacak şekilde tasarlandı.

20 LEB-İ DERYA KONUTLARI / KOZLU - ZONGULDAK

21 LEB-İ DERYA KONUTLARI / KOZLU - ZONGULDAK

22 LEB-İ DERYA KONUTLARI / KOZLU - ZONGULDAK

23 KOZLU YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATI / KOZLU - ZONGULDAK İŞVEREN : Tekno G.Y. San. Tic. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Zonguldak Kozlu ilçesine m2 alandan oluşan yeni bir belediye binası inşaatı yapımı işidir.

24 KOZLU YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATI / KOZLU - ZONGULDAK

25 KOZLU YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATI / KOZLU - ZONGULDAK

26 KOZLU YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATI / KOZLU - ZONGULDAK

27 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Esas Holding bünyesinde bulunan pegasus hava yolları şirketine ait genel müdürlük ve egitim binası inşaatı işidir.

28 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL

29 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL

30 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL

31 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL

32 PEGASUS GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI ESAS BUSINESS PARK PROJESİ / KURTKÖY - PENDİK -İSTANBUL

33 SİNPAŞ KELEBEKİA KONUT PROJESİ / SAMANDIRA - SANCAKTEPE - İSTANBUL İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Bu proje 12 blok 448 daire otopark ve sosyal tesislerden oluşmaktadır Eşi benzeri görülmemiş kelebek şeklinde dev bir göl, görmeye alışık olmadığınız bir manzara sunuyor. Kendini temizleyebilen biyolojik göl çevresindeki çeşit çeşit çiçekler ve bitkilerden oluşan özel peyzajıyla ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projenin %85'ini oluşturan peyzaj ve gölet keyfi ile birlikte hayatına değer katmak ve geleceğe değerli bir yatırım yapmak isteyenler, şimdi Kelebekia'da buluşuyor.

34 SİNPAŞ KELEBEKİA KONUT PROJESİ / SAMANDIRA - SANCAKTEPE İSTANBUL

35 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Gebze'de m2 alana inşa edilen KuveytTürk Bankacılık Üssü.

36 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ

37 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ

38 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ

39 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ

40 KUVEYTTÜRK BANKACILIK ÜSSÜ VE YAŞAM ALANI / ŞEKERPINAR-GEBZE-KOCAELİ

41 İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. PARK LİFE KONUT İNŞAATI / KURTKÖY İSTANBUL TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Şehrin yanı başında şehrin karmaşasından uzak, yeni yerleşim merkezlerinden İstanbul un gelişmekte olan yaşam alanı Kurtköy de, E-6 Otoyolu gişelerine 1.5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı na 4.5 km, FSM Köprüsüne 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü ne 15 dakikalık mesafede, 5 blok, 3 konak ve toplam 245 daireden oluşan metrekare arazi üzerinde yer alan PARKLIFE, zengin peyzajı, sosyal tesisleri ve merkezi konumu ile huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

42 PARK LİFE KONUT İNŞAATI / KURTKÖY İSTANBUL

43 PARK LİFE KONUT İNŞAATI / KURTKÖY İSTANBUL

44 PARK LİFE KONUT İNŞAATI / KURTKÖY İSTANBUL

45 SİNPAŞ GYO İSTANBUL SARAY EVLERİ / HALKALI İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : İstanbul Sarayları; şehre yüzyıllar boyu hükmeden İstanbul saraylarından ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek, özel bir peyzaj anlayışıyla ve modern mimariyle yeniden yorumlandı. Güneyde Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe; kuzeyde Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtler, İstanbul Sarayları için ilham kaynağı oldu.tarih boyunca inşa edilen yapılara bakıldığında, sarayların mimarinin en nadide eserleri olduğunu görürüz. İstanbul'un en güzel yerlerinde kurulan saraylar, sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda saraylarda yaşayanların özelliğini de temsil etmektedir. Geçmişi yüzyıllara dayanan bu saray yaşamına, İstanbul Sarayları'nda yeniden ve en modern haliyle şahit olacaksınız.

46 KOZLU PARK VADİ KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK İŞVEREN : Caner İnş. Gayrimenkul Tah Akar Gıd Nak Ltd Şti TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Duvar Proje Hakkında : Zonguldak Kozlu da yer alan konut inşaatı işi

47 KOZLU PARK VADİ KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK

48 KOZLU PARK VADİ KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK

49 KOZLU MER LİFE KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK İŞVEREN : Mer Gayrimenkul Yapı Mlz İnş Taah Tic Ltd Şti TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Duvar Proje Hakkında : Kozlu'da inşa edilen Merlife Gold projesi, şehre yeni bir soluk getirecek. 3 bin metrekare alanda 116 daireden oluşan A plus projede 1+1'ler brüt 78 metrekare, 2+1'ler brüt metrekare, 3+1'ler metrekare, 4+1'ler metrekare, dubleksler ise metrekare arasında değişiyor.

50 KOZLU MER LİFE KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK

51 KOZLU MER LİFE KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK

52 KOZLU MER LİFE KONUT PROJESİ / KOZLU ZONGULDAK

53 OTAĞTEPE KORU KONAKLARI KONUT İNŞAATI / BEYKOZ İSTANBUL İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Şiirlere, Şarkılara ilham olmuş Boğaz ın yanıbaşında, Göksu Deresinde dolaşan Osmanlı sandallarının yanaştığı eski Konaklara ve İskelelere komşu olan, bir tarafta Kanlıca, diğer tarafta Hisar ın rüzgarını ve havası soluyan,saklı kalmış bir bahçede vücut bulan Koru Konakları sizleri sakin ve huzurlu bir yaşama davet ediyor.koru Konakları; benzersiz konumuyla,bulunduğu çevre içerisinde kalan son arazi üzerine konumlandırılmış en butik yaşam projesidir.proje kapsamında,bir ailenin günlük hayatta ihtiyacı olan tüm detaylar düşünülmüştür.istanbul un Merkezinde Sayfiye Hayatı yaşayacaksınız.koru Konakları;Anadolu Yakası Boğaz hattında,anadolu Hisarı na komşu,denize ve boğaza yürüme mesafesinde ve aynı zamanda Kavacık ve Tem otoyollarına 5 dakikalık uzaklıkta konumlanmaktadır.şehrin merkezi noktalarıdan birinde yer almasına rağmen bol yeşil alan ve ağaçlarla çevrelenmiş m2 arazi üzerine inşa edilecek sitede,6 blokta;bahçe dubleks,çatı dubleks,3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı plan tiplerine sahip 50 daire yer alacaktır.sitede bulunacak olan yürüş yolları,yeşil alanlar,kapalı ve açık yüzme havuzu,fitness salonları ve spor sahası ile her daireye özel depo alanları ve 2 araçlık otopark yeri gibi farklı sosyal donatılar,kullanıcılarına geniş aktivite seçenekleri ile zenginleştirilmiş bir gündelik hayat fırsatı sunmaktadır m2 lik alan içerisinde yapılacak sitenin yaklaşık 1.500m2 lik alanı site sakinlerinin kullanımına sunulan sosyal donatılar ile yapılandırılırken,yeşil alan düzenlemesi ise yaklaşık m2 civarında olup, site sakinlerine yeşilliklerle dolu ferah bir atmosfer yaratılmaktadır.yeşillikler arasında bir şehir hayatı Koru Konaklarında 50 seçkin aileyi bekliyor.

54 OTAĞTEPE KORU KONAKLARI KONUT İNŞAATI / BEYKOZ İSTANBUL

55 OTAĞTEPE KORU KONAKLARI KONUT İNŞAATI / BEYKOZ İSTANBUL

56 OTAĞTEPE KORU KONAKLARI KONUT İNŞAATI / BEYKOZ İSTANBUL

57 YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MYO / BORNOVA - İZMİR İŞVEREN : Surtaş İşl. İnşaat San. Ve Nak. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Yaşar üniversitesi myo inşaatı işi

58 YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MYO / BORNOVA İZMİR

59 YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MYO / BORNOVA İZMİR

60 YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MYO / BORNOVA İZMİR

61 İZMİR MAVİ BAHÇE AVM / KARŞIYAKA - İZMİR İŞVEREN : Altınsoy İnş. Taah. Proje ve Tic. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : İzmir Karşıyaka ilçesine yapılmakta olan avm inşaatı işi

62 İZMİR MAVİ BAHÇE AVM / KARŞIYAKA - İZMİR

63 PARK TOWN KONUT İNŞAATI / KURTKÖY İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Park Town m2 ve 216 daireden oluşan konut projesi inşaatı işi.

64 AYDIN ÖRME / AKYAZI - SAKARYA İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Aydın Örme üretim tesisleri m2 alandan oluşmaktadır. DELLA GIDA / AKYAZI - SAKARYA İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Cola Turka üretim tesisleri m2 alandan oluşmaktadır.

65 EROL ALTAY İŞ MERKEZİ / İKİTELLİ - İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Erol Altay iş merkezi inşaatı m2 alandan oluşmaktadır.

66 VİKO / SAMANDIRA İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Viko fabrika ve idari bina inşaatı m2 alandan oluşmaktadır. CARGILL ORHANGAZİ İLK ÖĞRETİM OKULU / ORHANGAZİ BURSA İŞVEREN : Çağlar İnşaat Trz. San. Tic. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Toplam m2 alandan oluşan 26 derslik okul inşaatı işi.

67 JOTUN BOYA İDARİ BİNA VE DEPO İNŞATI / GEBZE - KOCAELİ İŞVEREN : Çağlar İnşaat Trz. San. Tic. Ltd. Şti. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Toplam m2 kapalı alan içerisinde idari bina, depo binası, su deposu yanı sıra yardımcı üniteleri bulunmaktadır. HADİSE EVYAP İLK ÖĞRETİM OKULU / İZMİT - KOCAELİ İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir ve Beton Proje Hakkında : Toplam m2 alandan oluşan okul inşaatı işi.

68 EVYAP / İZMİT - KOCAELİ İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Ve Beton Proje Hakkında : Fabrika binası ve Sosyal tesis inşaatı m2 alandan oluşmaktadır. İŞVEREN : Çağlar İnşaat Trz. San. Tic. Ltd. Şti. CARGILL FRUCTOSE TESİSİ / ORHANGAZİ BURSA TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Ve Beton Proje Hakkında : Fabrika alanı tüm kazı ve dolgu işlerinin yapılması ve m2 lik idari bina yapımı işi.

69 İŞVEREN : Çağlar İnşaat Trz. San. Tic. Ltd. Şti. KOMİLİ SU FABRİKASI / SARAY TEKİRDAĞ TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Sıva Ve Beton Proje Hakkında : Fabrika alanı içinde bulunan derenin ıslah edilmesi iki adet köprü inşası betonarme su deposu m2 idari bina ve 336 m2 misafirhane binası inşaatı işi. İŞVEREN : Kandemir İnşaat & Garanti Koza KOÇ ÜNİVERSİTESİ / SARIYER İSTANBUL TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Ve Beton Proje Hakkında : Üniversite içerisinde fen-edebiyat fakültesi binası spor salonu ve ilave binaların yapımı inşaatı işi.

70 RUMELİ KONAKLARI / ZEKERİYAKÖY İSTANBUL İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Ve Beton Proje Hakkında : Toplam 108 konak bulunan proje m2 alandan oluşmaktadır. İŞVEREN : Cihan İnşaat Müh. San. Tic. A.Ş. ÇAMLICA VİLLALARI / ÜSKÜDAR İSTANBUL TANIR İNŞAAT IN PROJEYE KATKISI : Kalıp Demir Ve Beton

71 REFERANSLARIMIZ

72 REFERANSLARIMIZ

73

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 34396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder Yatırımın Yeni Adresi Bolluca YAKUT EVLERİ güven inşa eder Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada. Pasapark. Evleri Yeni bir hayata ilk adım burada. www.yimak.com.tr imak yapı R İnş. Müh. San.tic.Ltd.Şti.. KOM iinsşaat. İstasyon Mh.. Atakan Cd.. No:12 Köseköy / KARTEPE / KOCAELİ 0262 373 12 77 / 0532

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. En seçkin hayallere bile ulaşabilen, Ankara nın en yüksek konutları... Ankara nın Gökyüzüne Uzanan Elleri... Ankara da, hayallerinizin sınırlarını

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR

İHLAS İLE KALİTE HAYAT BULUYOR İHLAS İLE KALİTE Marmara Evleri ve Bizim Evler projeleriyle on binlerce aile için mutlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa eden İhlas, her projesinde çıtayı yükseğe taşımaya ve yarınlara güvenle koşmaya

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık... 1 3 Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı Yepyeni yaşamlar 42 yıllık deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarındanız. Kurulduğu günden bu yana binlerce kişinin mutluluğu için dünya standartlarında kaliteli ve modern yaşam alanları oluşturmaya

Detaylı

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ FİRMA HAKKINDA SUUD İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AHMET ÇAKIR tarafından 28 Haziran 2012 tarihinde kurulmuştur. Yaptığımız işleri inşaat malzemeli veya sadece işçilik olarak yapmaktayız.

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır.

Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama projesi esastır. MUTLULUĞA YOLCULUK Bu katalogtaki bilgiler ve görseller tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde, uygulama BUTİK YAŞAM TEMALI İstanbul a yeni bir yaşam kültürü kazandıran, Atakent

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Türkiye Gayrimenkul Sektörünün Global Oyuncusu Akzirve Gayrimenkul & Yatırım;

Detaylı

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE ORMAN ve BOĞAZ MANZARASI HAYATI GÜZELLEŞTİRENLERE İTHAF EDİYORUZ... MESA ÇUBUKLU 28 Her şey hayatın anlamını yan yanayken bulan siz ve sevdikleriniz için... Eşsiz konsepti

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı