Baștan așağı hassas șekillendirme kılavuzunuz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Baștan așağı hassas șekillendirme kılavuzunuz"

Transkript

1 Baștan așağı hassas șekillendirme kılavuzunuz

2 Kendi stilinizi yaratabilmeniz için cihazlar Șekillendirme. Mükemmel bir tıraștan, șık bir saç kesiminden veya harika bir kıyafetten bile daha fazlası. Sakalınızı nasıl düzelttiğiniz, vücut kıllarınızı nasıl aldığınız veya șekillendirdiğiniz tarzınızı ortaya koyar. Braun un sakal düzelticileri, saç tıraș makineleri ve vücut kılı kesme makineleri size özel, eșsiz bir görünüm yaratmanızı sağlar. Saç tıraș makineleri Uzun ömürlü bıçaklarla mükemmel bir saç kesimi. İstediğiniz stili elde edebilmenizi sağlayacak en iyi cihaz ve yöntemleri keșfedin. Sakal düzelticiler Olağanüstü hassaslıkla mükemmel bir görünüm. Fonksiyonel tıraș makineleri Tıraș edin, düzeltin ve șekillendirin. Hepsi bir arada. Hassas șekillendiriciler Sadece hassas cihazlarla mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Vücut kılı kesme makineleri Tüm vücudunuzda mükemmel tırașlı bir görünüme kavușun.

3 Nasıl düzeltme yapılır? Keçi sakal yapma Braun fonksiyonel tıraș makineleri ile tıraș ederek, șekillendirerek veya düzelterek aklınıza gelen her stile kavușabilirsiniz. Klasik keçi sakalı șöyle yapılır. Adım 1. Yanakları ve çenenin altındaki boyun kısmını temizce tıraș ederek bașlayın. Bu, tertemiz bir keçi sakalı elde etmenize yardımcı olacaktır. Adım 2. Ardından fonksiyonel tıraș makinesinin ayarlanabilir tıkla-ve-kilitle tarağıyla keçi sakalınızı istediğiniz boyda düzeltin. Haftada 1-2 kez düzelterek sakalınızı düzenli tutun. Adım 3. Keçi sakalınıza șekil verin. Keçi sakal kenarlarının çene altındaki yatay çizgiyle buluștuğu yerde keskin hatlar çizin. Daha sonra. Keçi sakalınıza hakim olun yoksa kontrolden çıkabilir. Asıl olay keçi sakalınızın göz bebeği hizasından geniș olmamasıdır. Böylece simetrik ve ince bir yüze sahip olursunuz. Braun sakal düzelticilerle mükemmel bir sakal elde edebilirsiniz. Kendinize göre bir stil belirleyin ve yalnızca birkaç kolay adımda yaratın. Adım 1. Tarzınızı korumak ve yüzünüzün düzenli görünmesini sağlamak için sakallarınızı düzenli olarak düzeltmeniz gerekir. Braun sakal düzelticiyi ulașılması zor bölgeleri de alacak șekilde birkaç günde bir kullanın. Șekillendirme fonksiyonuyla istediğiniz sakal șeklini elde edebilirsiniz. Adım 2. Sakal düzelticiyi kullanarak saçlarınızı iyice kesin. Bu, 3-5 günlük bir sakalla mükemmel gidebilecek az bakım gerektiren bir saç stilidir. Șekillendirme fonksiyonlarının yardımıyla çizgiler veya desenler halinde tıraș yapabilirsiniz. Adım 3. Nasıl bir stil istediğinize karar verin. Stiliniz istediğiniz gibi inceltilmiș ya da dolgun olabilir. Braun sakal düzeltici ile stiliniz ne olursa olsun güzel görünürsünüz.

4 Bıyık ve favorileri inceltme Hassas bölge tırașı Braun un çok yönlü vücut kılı kesme makinesi sayesinde hassas bölgeler dahil tüm vücudunuzda istediğiniz görünüșe sahip olabilirsiniz. Meraklanmayın, vücut kılı kesme makinesinin hassas tarağıyla hassas bölgeleriniz güvende. Adım 1. İlk olarak vücut kılı kesme makinesini kasık bölgesi kıllarınızı istediğiniz boyda kesmek için kullanın. Böylece daha sonra tamamen temizlemek isteyebileceğiniz bölgeleri daha kolay șekilde temizlersiniz. Adım 2. Kılları yumușatmak için sıcak bir duș alarak gözeneklerinizi açın. Hassas ciltlere ve çekiștirmeye karșı tıraș kremi kullanın. Makinenin Gillette Fusion tıraș bıçaklarını kullanarak hafi f kısa dokunușlarla mükemmel derecede pürüzsüz ve güvenli bir tıraș elde edin. Adım 3. Alt karın bölgenizdeki kılları temizlemek kasık bölgenizin daha düzenli görünmesini sağlayacaktır. Karın bölgeniz de daha derli toplu görünecektir. Tüm bunları yapabilmeniz için Braun vücut kılı kesme makinesi size yeter. Braun hassas düzeltici yardımıyla hassas çizgiler ve hatlar ile yüz stilinize mükemmellik katın. Görünüșünüze yön vermenin anahtarı detaylara önem vermektir. Adım 1. Favorilerinizi inceltmeye bașlamak için önce öne doğru tarayın. Ardından kulak hizasına göre istenilen boyda düzeltin. Hassas düzelticiyi dikey șekilde tutarak așağı yönlü hareketlerle düzeltme yapın. Adım 2. Keçi veya cücük stilini düzenli bir bıyıkla destekleyin. Mükemmel olana kadar hassas düzeltici ile düzeltin. Adım 3. Bıyık ve favorilerinizi derli toplu ve kesin tutmak için birkaç günde bir düzeltmelisiniz. Görünüșünüzü ve kim olduğunuzu yansıtan bir stil seçin. İstediğiniz șey bir değișiklik yapmaksa hassas düzeltici ile daha önce denemediğiniz bir șey yașayabilirsiniz.

5 Saç tıraș makineleri 17 farklı boyda gerçek saç tıraș deneyimi. Kablolu & Kablosuz kullanım Braun saç tıraș makinesi çift pillidir. 1 saatte tam olarak șarj olabilen iki Ni-MH batarya 50 dakikalık bir kablosuz kullanım sağlar. Kesintisiz kullanım için fi șe takmanız yeterlidir. Hafıza Kilidi sistemi. Son kullanılan kesim uzunluğunu, kesim aparatı çıkarıldıktan sonra bile hafızasında tutar. Braun saç tıraș makineleri, yüksek performans sağlayan ve uzun ömürlü olmaları sayesinde olağanüstü bir tıraș deneyimi sunan ultra keskin güvenlikli bıçaklara sahiptir. İki akıllı düzeltme aksesuarına ve 17 hassas uzunluk ayarına sahip olan bu cihazla birçok stil yaratabilirsiniz. Makinenin tarak takmadığınızda kullanabileceğiniz bir ekstra kısa ayarı vardır. Lastik kaplı tutma yeri Makineyi daha iyi kavrayarak rahat ve güvenli kullanım. Diğer saç tıraș makineleri %100 yıkanabilir Su altında temizleme kolaylığı sağlayan Braun saç tıraș makinesi tamamen yıkanabilir. HC5090 HC5010 HC5050 Daha fazla bilgi için ürün tablosuna bakın.

6 Sakal kesme makineleri Șașırtıcı derecede basit maksimum hassaslık. %100 yıkanabilir Tamamen yıkanabilir, musluk suyuyla kolayca temizlenebilir. Kablolu & Kablosuz kullanım Esneklik ve kesintisiz kullanım sağlar. Hassas düzeltme Kaydırılarak açılan hassas düzeltme ucu tarak takılıyken bile kullanılabilir, sakal hatlarınızı kolayca ve etkili biçimde șekillendirmenizi sağlar. Hassas taraklı Braun sakal düzeltici sayesinde sakallarınızı istediğiniz uzunlukta ve keskin hatlar çizerek mükemmel șekilde düzeltebilir ve șekillendirebilir, muhteșem bir görünüme kavușabilirsiniz. Șarj edilebilir piller 1 saatte tam olarak șarj olabilen güçlü Ni-MH batarya 50 dakikalık bir kablosuz kullanım sağlar. Ömür boyu kullanabileceğiniz bıçaklar ve 25 uzunluk ayarı sunan bu makineyle sakallarınızı birçok farklı stilde düzeltebilir ve kesebilir, her defasında mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Diğer sakal kesme makineleri BT5090 BT5010 BT5030 BT5050 BT5070 Daha fazla bilgi için ürün tablosuna bakın.

7 4 kat Stiliniz için daha keskin detaylar* Yeni 0,5 mm kademeli Keskinlik Ölçeği * Önceki Braun Cruzer 5 ile karșılaștırıldığında.

8 Sakal düzeltme tarakları 4 kat daha hassas șekillendirme sunar *. Dilediğinizde takabileceğiniz iki düzeltme tarağı sayesinde ihtiyacınız olan esnekliğe kavușarak kirli veya tam sakal elde edebilirsiniz. Kısa tarakla sakallarınızı hassas șekilde tıraș ederken, uzun tarakla dilediğiniz uzunlukta bırakabilirsiniz. 0,5 mm hassaslık sunan tarak (1-10 mm) sayesinde olağanüstü bir hassaslık elde ederek mükemmel bir görünüme kavușacaksınız. *Önceki Braun cruzer 5 e kıyasla.

9 Fonksiyonel tıraș makineleri Tıraș edin, düzeltin ve șekillendirin. Hepsi bir arada. %100 yıkanabilir Braun fonksiyonel tıraș makinesi dușta kullanılabilmesi özelliğiyle ekstra kolaylık sağlar. * Braun fonksiyonel tıraș makineleri ile mükemmel keçi sakal, zarif kirli sakal veya biçimli bir tıraș yaratın. Olağanüstü 3 ü 1 arada sistem sayesinde tek bir ürünle düzeltin, șekillendirin ve tıraș edin. Bu çok yönlü makine sahip olduğu üç aksesuarla hem bir tıraș makinesi hem de bir düzelticidir, aynı zamanda kișisel bakımınızı tamamlayıcı ideal bir cihazdır. Ayarlanabilir voltaj Braun fonksiyonel tıraș makinesi 100 ila 240V arasındaki voltajlara otomatik olarak uyum sağlar, evde de seyahat halinde de kullanılabilir. Șarj LED i LED ıșığı șarj durumunu gösterir. MG5090 Șarj edilebilir piller 1 saatte tam șarj olur, 30 dakika kablosuz kullanım sunar. Sakalınızı bir kez düzeltmek için 5 dakikalık șarj yeter. *Sadece bazı modellerde geçerlidir Diğer fonksiyonel tıraș makineleri. Tıraș Ekstra geniș tıraș bașlığındaki esnek SmartFoil teknolojisiyle yalnızca birkaç hareketle pürüzsüz ve temiz bir tıraș elde edersiniz. Șekillendirme Döner düzelticinin geniș kenarıyla sakallarınızı etkili bir șekilde düzeltebilir, dar kenarıyla ise sakallarınızı hassas biçimde șekillendirebilirsiniz. Düzeltme Tıkla-ve-kilitle tarağı dört ayrı uzunlukta (1,2 mm, 2,8 mm, 4,4 mm, 6 mm) ayarlayabilir sakal ve bıyıklarınızı düzeltebilirsiniz. MG5010 MG5050 Daha fazla bilgi için ürün tablosuna bakın.

10 Braun Hassas Düzeltici PT5010 Braun dan hassas sakal düzeltme. Braun Kulak & Burun düzeltici EN10 Kulak ve burun kıllarını hassas ve güvenlikli șekilde alabilirsiniz. Braun Kulak & Burun Düzeltici EN10 cihazının yüksek performanslı dairesel bıçak sistemi kıllarınızı çekiștirme olmadan, hassas șekilde almanıza yardımcı olur. Braun Hassas Düzeltici nin iki düzeltme tarağıyla elde edeceğiniz esneklik ve hassaslık sayesinde, kıllarınızı milimetrik șekilde düzeltebilir, șekillendirebilirsiniz. Keskin hatlar çizmenize yarayan 5 mm lik ekstra küçük düzeltme tarağı her defasında tutarlı ve düzenli bir düzeltme performansı sunar. 8 mm lik tarakla da yüzünüzdeki kılları biraz daha uzun bırakabilirsiniz. Düzelticinizi kullandıktan sonra düzeltme standına yerleștirebilirisiniz. Pillidir Paketten çıkan Duracell AA pil ile 60 dakika kullanılabilir. Kolay ve pratiktir Ergonomik tasarımı sezgisel ve rahat bir kullanım sunar. Tamamen yıkanabilir Bașlık ve tarakları yıkanabilir, musluk suyu altında kolayca temizlenebilir. Pillidir Paketten çıkan Duracell AAA pil ile 120 dakika kullanılabilir. Tamamen yıkanabilir Bașlık ve düzeltici yıkanabilir, musluk suyu altında kolayca temizlenebilir.

11 Vücut kılı kesme makineleri Tüm vücudunuzda sorunsuz düzeltme. Braun vücut kılı kesme makinesiyle göğüsten karın bölgesine, koltuk altından kasık bölgesine kadar vücudunuzun her yerini sorunsuz șekilde düzeltebilir ve tıraș edebilirsiniz. Bu 2 si 1 arada cihazla vücut kıllarınızı tek seferde hem düzeltebilir hem de tıraș edebilir, tıraș rutininizi hızlı ve sorunsuz bir șekilde yapabilirsiniz. Islak ve Kuru %100 su geçirmezdir Dușta kullanılabilen bu cihaz ekstra konfor ve kolaylık sağlar. Musluk suyuyla kolayca temizlenebilir. Șarj ünitesi Vücut kılı kesme makinesinin daima șarjlı ve kullanıma hazır olmasını sağlar. İki pil 14 saatte tam olarak șarj olabilen iki Ni-MH batarya 50 dakikalık bir kablosuz kullanım sağlar. Șarj LED i LED ıșığı șarj durumunu gösterir. BG5010 Daha fazla bilgi için ürün tablosuna bakın.

12 Vücut kılı kesme kitleri Epilasyon yapın, tıraș edin ve düzeltin. Islak ve Kuru %100 su geçirmezdir Duș alırken kullanarak mevcut rutininizi tamamlayabilirsiniz. Close-Grip cımbız teknolojisi 0,5 mm uzunluktaki kılları bile kökünden alır. Braun vücut tıraș kitinin sunduğu olağanüstü esneklikle hassas bölgelerinizi güvenle tıraș edin. Epilatör ve sahip olduğu Close-Grip teknolojisiyle vücut kıllarınızı kökünden alarak 4 haftaya kadar süren sonuçlar elde edin. Cihazın hızlı epilasyon bașlığıyla geniș bölgelerdeki kılları etkili bir șekilde alırken, hassas bölge bașlığıyla dar ve ulașılması zor bölgelerde hassas epilasyon yapın. Kablosuz kullanım Sadece 1 saat șarj ederek 40 dakikaya kadar çalıștırabilirsiniz. Smart-light Smartlight en kısa kılları bile ortaya çıkarır. BGK7050 Tıraș bașlığı Bu cihazla vücudunuzun istediğiniz yerini düzeltebilir veya tamamen tıraș edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ürün tablosuna bakın.

13 Saç tıraș makineleri Sakal kesme makineleri Ürün Tablosu HC 5010 HC 5050 HC 5090 BT 5010 BT 5030 BT 5050 BT 5070 BT 5090 Özellikleri Saç Saç ve sakal Tercih edilen tıraș İdeal kullanım saç kesimi saç kesimi, tam sakal, keçi sakalı, kirli sakal Tüm sakal çeșitlerinde pürüzsüz temiz tıraș Hassas düzeltme Islak bıçak tıraș Geniș alanda etkili düzeltme Dușta çalıșır Kolay temizleme amacıyla tamamen yıkanabilir Pil ömrü (dakika) Aparatlar Tarak Kısa saç kesme tarağı Uzun saç kesme tarağı Kısa saç kesme tarağı Uzun saç kesme tarağı Kısa saç kesme tarağı Hassas tarak Hassas tarak Hassas tarak Uzun sakal tarağı Hassas tarak Uzun sakal tarağı Hassas tarak Uzun sakal tarağı Șarj ünitesi Koruyucu kapak Çanta/Kutu

14 Fonksiyonel tıraș makineleri Hassas düzelticiler Vücut kılı kesme makineleri Vücut kılı kesme kitleri Ürün Tablosu MG 5010 MG 5050 MG 5090 PT 5010 EN 10 BG 5010 BGK 7050 Özellikleri Sakal Yüz Vücut Vücut Tercih edilen tıraș İdeal kullanım kirli tıraș, sinek kaydı tam sakal, keçi sakalı, kirli sakal, sinek kaydı hassas düzeltme vücut tırașı ve düzeltme vücut kılı alma Tüm sakal çeșitlerinde pürüzsüz temiz tıraș Hassas düzeltme Islak bıçak tıraș Geniș alanları kolay düzeltme Dușta çalıșır Yıkanabilir, kolay temizlenir Pil ömrü (dakika) Aparatlar Tarak 4 seviyeli ayarlanabilir tarak 4 seviyeli ayarlanabilir tarak Ekstra küçük hassas tarak Üç günlük sakal tarağı Üç günlük sakal tarağı Șarj ünitesi Koruyucu kapak Çanta/Kutu

15

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

2015 Fiyat Listesi-1

2015 Fiyat Listesi-1 2015 Fiyat Listesi-1 Yeni nesil akıllı epilasyon BaByliss Homelight teknolojisi ile evde ışıklı epilasyonun yeni çağı başlıyor. Teknolojisi geliştirilen, daha kısa sürede daha etkili sonuçlar sunan BaByliss

Detaylı

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri 2014 Fiyat Listesi-2 İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri SAÇ MAŞALARI Intense Saç Maşası C519E 200 C Titanyum seramik intense kaplama 19 mm Intense Saç Maşası C525E 119,90 200 C Titanyum seramik

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

2016 Fiyat Listesi-3

2016 Fiyat Listesi-3 2016 Fiyat Listesi-3 2 Pürüzsüz, güzel ve bakımlı ciltler ETKİLİ: Yumuşak bir cilt, hem de uzun süreli 300.000 flaş atımı Klinik olarak test edilmiş etkinlik: Tüylerde 90% a varan azalma* Cildinize uygun:

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

2017 Fiyat Listesi-1

2017 Fiyat Listesi-1 2017 Fiyat Listesi-1 2 Saçlarda gerçek 3 boyut etkisi! DEVRİM NİTELİĞİNDE 126 TARAK İLE 3 BOYUTLU DÜZLEŞTİRME Saçları çekmeden kusursuz sonuç Liss Brush 3D HSB100E 349 90 ÖZEL DİKDÖRTGEN TASARIM 60 cm

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

2016 Fiyat Listesi-1. i n o v a tif yaşam ürünl eri

2016 Fiyat Listesi-1. i n o v a tif yaşam ürünl eri i n o v a tif yaşam ürünl eri 2016 Fiyat Listesi-1 2 Yeni nesil akıllı epilasyon BaByliss Homelight teknolojisi ile evde ışıklı epilasyonun yeni çağı başlıyor. Teknolojisi geliştirilen, daha kısa sürede

Detaylı

Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir.

Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir. TURBO MAX BASIC Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir. Kullanılmadığı zamanlarda pilin gücünü korumak için Duralock özelliğine sahiptir. Günlük kullanılan cihazlarda uzun

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu -

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu   - 2018 Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu www.etapfon.com - info@etapfon.com PRIZMA Mini Kettle (Karşılama Tepsili) EE101 Otel Tipi Kettle Kompakt Tasarım (Tepsi ölçüleri 20cmx35cm) 0,75 lt

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

2015 Fiyat Listesi-3

2015 Fiyat Listesi-3 2015 Fiyat Listesi-3 Yeni nesil akıllı epilasyon BaByliss Homelight teknolojisi ile evde ışıklı epilasyonun yeni çağı başlıyor. Teknolojisi geliştirilen, daha kısa sürede daha etkili sonuçlar sunan BaByliss

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. İŞİN / MODÜLÜN ADI: A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (Araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi, havlu, tarak, kurutma makinesi Saç bakımını hijyen kurallarına uygun

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00 Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips Lumea Comfort IPL tüy alma sistemi Vücutta ve yüzde kullanım için Alt bacak uygulaması 22 dakika Kullanım ömrü >100.000 ışık atışı Kompakt kablolu

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI CONQUEST V.H.P. Çok uzun yıllardır devam eden kuvars saat deneyimimizden güç alan kanatlı kum saati logolu markamız kendine has, son teknoloji makine ile donatılmış yeni Conquest V.H.P.

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz

Detaylı

Kompakt Floresanlar CFL I

Kompakt Floresanlar CFL I Ambiance Pro A-şekil Ampul: Normal enkandesan ampul biçimine yakın enerji tasarruflu ampul Özellikleri: Profesyonel kullanımlara uygun Anlık titremesiz başlangıç Nominal ışık çıkışının %80 ine 2 dakika

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) testo 926 Sıcaklık ölçümünde çok yönlü cihaz Gıda sektöründeki uygulamalar için uygundur C Kablosuz problar ile ölçüm Sesli alarm (ayarlanabilir alarm limitleri) Topsafe,

Detaylı

Endodontik Sistemler

Endodontik Sistemler www.dunyadental.com Endodontik Sistemler ENDO a CASS RECIPROC MOTOR MÜKEMME PERFORMANS GEİŞTİRİMİŞ ANGUDURVA YENİİKÇİ TASARIM Endo a Class kablosuz endodontik motor 3.0 Ncm (16:1) torku sayesinde 120-2000

Detaylı

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için.

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight: keyif veren akıllı teknoloji Çalıșanlarınız kolay kullanım özelliğinden memnun kalacak. Siz de daha fazla verim ve daha

Detaylı

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

1 2015 www.loobex.com

1 2015 www.loobex.com 2015 www.loobex.com 1 www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 Buhar Makineleri

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER ORTA MP BÜYÜK PASLANMAZ MOTOR BLOĞU CMP MİNİ Çok daha ergonomik yeni sap 750 W 850 W 500 W 440 W 350 W 400 W 250 W 270 W 310 W 220 W 160 mm 190 mm 240 mm

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır.

Fırça Ucu Şekilleri. KEDİ DİLİ Yuvarlak fırça ucu yapraklar ve çiçekler gibi yuvarlak hatlı çizimlerde kullanılır. Fırça Ucu Şekilleri YUVARLAK UÇLU Yuvarlak uçlu fırçalar detay çalışmaları için kullanılır. Fırça ucuna baskı uygulayarak kalın çizgiler elde edebilirsiniz. DÜZ KESİK Geniş yüzeylerin boyamasında kullanabileceğiniz

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... turn to the experts

Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... turn to the experts turn to the experts Yüksek Tasarruf Üstün Konforla Buluştu... Etrafınızdaki dünyayı geliştiriyoruz. İç mekanda yaşanılan konforu; ürün ve hizmetlerimizle geliştirirken aynı zamanda insanların yaşam kalitelerini

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY MC 9542 TÜRKÇE 1 2 3 4 8 5 6 7 A B C I H D G F E 3 TÜRKÇE 26-35 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Hasar

Detaylı

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS480 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI Modülün Adı Modülün Amacı Modülün Süresi : A1- Kişisel Bakım Yapma : Kişisel bakımını tekniğine uygun olarak yapabilme. : Hedef kitleye göre ortalama öğrenme

Detaylı

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu -

Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu   - 2018 Otel Tipi Kettle Ve Saç Kurutma Makinesi Kataloğu www.etapfon.com - info@etapfon.com PRIZMA Mini Kettle (Karşılama Tepsili) EE101 Otel Tipi Kettle Kompakt Tasarım (Tepsi ölçüleri 20cmx35cm) 0,75 lt

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

Iridium & Novastar. Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın

Iridium & Novastar. Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın Iridium & Novastar Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın Iridium Hızlı kesim. Tozu iter. Keskin kalır. Temel Özellikler Hızlı zımparalama ile ince bir yüzey finisajı size zaman ve para tasarrufu

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

RP Serisi. Presleme RP 330 Serisi

RP Serisi. Presleme RP 330 Serisi Presleme RP 330 Serisi Zaman kazanın - verimli çalışın - kontrolü elinizde tutun. RIDGID Pressing Technology Bakır, Paslanmaz Çelik, PEX ve Çok Katmanlı Plastik Borularda preslenmiş bağlantılar yaparken

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet TAB 2 A10-70 etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Ürün ve yaşam tarzı Görüntüleri

Detaylı

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle çalışmaktadırlar. Ürünlerimizde kaliteli ham madde kullanilmaktadır.

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI

DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI DAİRE OVAL VE ŞEKİLLİ CAM KESME TAKIMLARI Cam plakadan kesilmiş şekilleri çekartıp almak deneyim ve dikkat gerektirir. -Kesici disk esas faktördür ve cam kalınlığına uygun olarak seçilmelidir. -Kesici

Detaylı

SAÇ KESİMİ GENEL SINAV SORU VE CEVAPLARI

SAÇ KESİMİ GENEL SINAV SORU VE CEVAPLARI SAÇ KESİMİ GENEL SINAV SORU VE CEVAPLARI S-1-Saç kesiminde kullanılan araç ve gereçler nelerdir? C-1-Düz makas,efile(dişli)makas,ustura,jiletli kesici,elektirikli saç kesme makinesi,penuvar,tarak,havlu,fıs

Detaylı

BEAUTY GUİDE Güzellik. Rehberi

BEAUTY GUİDE Güzellik. Rehberi BEAUTY GUİDE Güzellik Rehberi ALLIK VE PUDRA FIRÇALARI Duo Fibre Allık Fırçaları : Toz,krem veya su bazlı ürünlerin yüzdeki bölgelere hafifçe uygulanmasında kullanılır. NASBRUSH0003 Duo Fibre Geniş Allık

Detaylı