Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde..."

Transkript

1

2 Dünya Devlerinin Logoları Bizimle Parlıyor. Şimdi Sıra Sizde...

3 Gazpromneft, ile Türkiye'de önemli sanayi kuruluşlarından biri ve sektöründe lider firma haline gelmiştir. 2

4 18001

5 Genel Bilgiler Ofis Alanı 2 : m Üretim Alanı : m 2 Açık Depolama Alanı : m Ort. Mavi Yakalı Çalışan : 350 Ort. Yakalı Çalışan : 120 Çalışan Yaş Ortalaması : m m m 2 Üretim Alanı Açık Depolama Alanı Ofis Alanı Üretim Kapasitesi Alın Fiyat Panosu & Totemler Totemler Lamel Kolon Kaplamaları Çelik Konstrüksiyon Survey Montaj 2 : m : Adet : 500 Adet 2 : m 2 : m : 8500 ton : 30 İstasyon / Haftalık : 20 İstasyon / Haftalık

6 Avrupa %16 %43 Türkiye %21 Rusya & Türkî Cumh. %7 %13 Ortadoğu Afrika Sektörel Dağılım Akaryakıt %52 Otomotiv %17 Şehir Mobilyaları %10 Finans %9 Mağazacılık %8 Diğer %4 Coğrafik Dağılım Türkiye Rusya ve Türki Cum. %43 %21 Avrupa %16 Ortadoğu %13 Afrika %7 %10 %9 Türkiye Rusya ve Türki Cum. %17 %8 %4 Avrupa Afrika Ortadoğu %21 %16 %13 %52 %7 %43

7

8 B 'den fazla

9

10

11 2004'ten beri çalıştığımız Alpet'in istasyon kurumsal kimlik uygulamaları, Sistem Reklamcılık tarafından gerçekleştirilmiştir yılında başlayan Alpet-Arnavutluk Projesi kapsamında Arnavutluk'un çeşitli şehirlerinde 80 istasyonun kurumsal kimlik uygulamaları başarıyla sonuçlandırıldı. 2006'dan bu yana Alpet'in otogaz markası olan ExenGaz ve madeni yağ markası Atak Madeni Yağları için tasarlanan satış noktaları, yeni kurumsal kimliklere göre düzenlenmektedir.

12 Total İçin kurumsal kimlik uygulamaları ve bakım projeleri, Sistem Reklamcılık tarafından sürdürülmektedir.

13 Sistem Reklamcılık ile kurumsal kimliğini oluşturan ve istasyonlarının kurumsal uygulamalarını yaptıran Antoil, 2010 yılı itibariyle sektöre girişini yapmış bir akaryakıt şirketidir. Yapılan uygulamalarda fiyat panoları, led displayli ve kumandalı sistemle çalışırken, kanopi aydınlatmasında da yine yeni nesil led aydınlatmaları tercih edilmiştir.

14 Sistem Reklamcılık ile Soil arasında 2010 yılında başlayan birliktelik Sistem Reklamcılık kalitesiyle devam ediyor. Madeni yağ sektöründe önemli bir konuma sahip olan Gulf Oil Akaryakıt İstasyonları yanında, madeni yağ satış noktalarının ışıklı reklam panoları ve diğer uygulamaları da Sistem Reklamcılık tarafından gerçekleştirilmektedir.

15

16

17

18 Azerbaycan'ın kamu şirketlerinden Socar'ın Gürcistan'da yatırım yapmasıyla başlayan birlikteliğimiz, Azerbaycan-Bakü ve Romanya ile devam ediyor. Socar'ın tüm akaryakıt istasyonlarının projelendirilmesi, anahtar teslimi olarak yapılması ve dönüşüm projelerindeki kurumsal kimlik değişimlerini Sistem Grup'un iki şirketi olan Sistem Reklamcılık ve Sistem İnşaat-Georgia sürdürüyor.

19

20

21 Reklamcılık ile yenilemeye devam ediyor.

22 Rusya'nın en büyük akaryakıt dağıtım şirketi Rosneft'in ülke çapında çözüm ortağı olarak hizmet verdik ve başarılı bir şekilde istasyonların yenilenmesini bitirdik.

23

24 Rusya'daki Lukoil istasyonlarının kurumsal kimlik detayları da yine Sistem Reklamcılık tarafından uygulandı.

25 OTOMOTİV

26 Mercedes-Benz ve Smart'ın kurumsal kimlik uygulamaları Sistem Reklamcılık tarafından yapılıyor. Mercedes'in satış ve servis noktalarındaki dış cephe reklam panoları, yönlendirme panoları, pilon ve totemlerin üretim ve montajı 2005 yılından bu yana uygulanmaya devam etmektedir yılında Mercedes-Benz Türk A. Ş.'nin İstanbul ve Aksaray'daki idari ve üretim tesislerinin kurumsal kimlik giydirmeleri yenilendi ve bir mühendislik örneği olan 3 adet 30 metrelik Mercedes Star Tower yapıldı.

27 Dünya otomotiv devi Ford, Türkiye'deki kurumsal kimlik uygulamalarında yıllardır Sistem Reklamcılık ile çalışıyor. Sistem Reklamcılık, 1998 yılından bu yana Ford Otosan'ın 200'ü bulan bayi, satış ve servis gibi noktalarının bina cephe kaplama, cephe reklamları, totem, ışıklı reklam ve yönlendirme panoları gibi kurumsal kimlik ürünlerinin tasarım ve uygulamalarını başarıyla yürütmektedir.

28 İşbirliğimizin başladığı 2004 yılından bugüne yüzlerce Fiat bayisi yüksek kalite anlayışımız ve kusursuz işçiliğimiz ile tanıştı yılından bu yana kurumsal kimlik uygulamaları Sistem Reklamcılık tarafından yapılan Mitsubihshi için 40'tan fazla bayi giydirmesi yapıldı. Cephe panosu,fener pano,servis panosu,yönlendirme panosu ve MID uygulamlarının yapıldığı bayilklerde, Mutsubishi'nin kurumsal değişime gittiği 2004 yılından bu yana led aydınlatma sistemleri kullanılıyor.

29 Türkiye'deki ilk ışıklı tabelalarını 1960'lı yılların ortalarında Sistem Reklamcılık'a yaptıran Pirelli ile yarım asırdır birlikte çalışıyoruz. Pirelli'nin lastik standları, cephe panoları, Pirelli-Castrol ve Pirelli-Real lastik servisleri, dev totemler ve yol panoları gibi ihtiyaçlarına sorunsuz çözüm üreten Sistem Reklamcılık, ayrıca Türk Prysmian Kablo için de ışıklı dış cephe panoları üretiyor. Pirelli'nin Türkiye'deki satış ve servis noktalarının kurumsal kimlk ihtiyaçlarında çözüm ortağı olan Sistem Reklamcılık, Pirelli'nin 500'ün üzerinde yetkili satıcısı için hazırlanan kurumsal kimlik ürünlerinin ve anahtar teslimi servis binalarının Türkiye'deki ana üreticisidir.

30

31 ŞEHİR MOBİLYALARI

32

33

34

35 FİNANS

36 Dünyanın en güçlü finans ve bankacılık gruplarından olan HSBC'nin Türkiye'ye dağılmış 200 şubesinin ve 150 ATM kabininin tüm cephe giydirmelerini ve kurumsal reklam uygulamalarını tamamladık. Sistem Rekklamcılık, 2003 yılında başladığı Oyakbank şubelerinin cephe konseptinin yenilenmesi projesi kapsamında toplam 133 şubeyi anahtar teslimi olarak uyguladı. Proje kapsamındaki bütün şubeler iş akışının bozulmaması için cuma günü akşam teslim alınarak pazartesi sabah teslim edilmek üzere, sadece hafta sonları çalışılarak bitirilmiş ve eksiksiz teslim edilmiştir.

37 2006 yılında iki büyük banka olan Koçbank ve Yapı Kredi'nin birleşme projesinde Sistem Reklamcılık, Türkiye geneline yayılmış 70 Şube ve 40 ATM kabininin kurumsal kimlik dönüşüm projesini 30 günlük bir sürede başarıyla gerçekleştirdi. Dışbank-Fortis kurumsal kimlik değişimi projesi kapsamında Sistem Reklamcılık, 100 şube, 70 ATM kabini ve 40 iştirak şubesinin değişimini 30 günlük bir süreçte başarıyla tamamladı. Uygulama aşamasında Fortis logoları, Dışbank yazılı brandalar ile kapatılarak proje bitiminde tüm Türkiye'de aynı anda kaldırılmış ve bir günde değişim imajı verilmiştir.

38

39 MAĞAZACILIK

40 1995 yılından itibaren zincir marketler devi Migros'un kurumsal kimliklerinin yenilmesi ve reklam tabelalarını uygulamaya başlayan Sistem Reklamcılık, Türkiye genelindeki bütün market ve alışveriş merkezlerini başarıyla yenilemeye devam ediyor.

41 Giyim markası LCW ile 2000 yılına dayanan iş ortaklığımız, 2007 yılında şirketin kurumsal kimliğindeki yeni uygulamaları, bayi kurumsal kimlik çalışmaları ve pano reklam çalışmaları devam etmektedir yılı içinde dünyanın önemli iletişim servis sağlayıcılarından Vodafone'un kurumsal kimlik uygulamasının Türkiye ayağı, bizimle gerçekleşti. Türkiye'ye yayılmış binlerce bayi için yapılan ölçülendirme, projelendirme, üretim ve montaj çalışmaları 60 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilmiştir.

42 Marshall, kurumsal kimlik yenilenmesini Sistem Reklamcılık ile bitirdi yılı ortasında başlayan projede her bayi için, birer çift yüzlü ışıklı fener pano, isteğe bağlı sayısı artan logo ve modüler siyah panellerden oluşan bir tabela sistemi hazırlanmakta ve monte edilmektedir. Proje kapsamında kısa bir süre içerisinde Türkiye geneline yayılmış çok sayıda bayiinin cephe alın panosu değiştirilerek yenilenmiş ve kurumsal kimlik uygulamları yapılmıştır yılından itibaren zincir marketler devi Migros'un kurumsal kimliklerinin yenilmesi ve reklam tabelalarını uygulamaya başlayan Sistem Reklamcılık, Türkiye genelindeki bütün market ve alışveriş merkezlerini başarıyla yenilemeye devam ediyor.

43 Rusyadaki pek çok alışveriş merkezinin iç ve dış mekan reklam ürünleri Sistem Reklamcılık tarafından üretilmiş, montajı yapılmıştır

44

45 GRUP ŞİRKETLERİMİZ VE YURTDIŞI OFİSLERİMİZ

46 2001 yılında Sistem Group bünyesinde kurulan Sistem İnşaat Akaryakıt San. Tic. A. Ş. anahtar teslimi akaryakıt istasyonları başta olmak üzere endüstriyel tesis inşaatları konusunda faaliyet göstermektedir. Çağın gereklerini uzmanlık alanına titizlikle uygulayan Sistem İnşaat, yönetici kadrosu, teknik altyapısı ve modern vizyonuyla Türkiye ve çeşitli ülkelerde inşaat alanında değer üretmektedir. Yüzün üzerinde çalışanı ve geniş donanım olanakları ile hızlı ve kaliteli hizmet üreten Sistem İnşaat, m 'si kapalı alan olan merkezinde aylık 500 ton çelik işleme kapasitesine sahip konstrüktif çelik imalat fabrikasıyla da alanında öne çıkmaktadır. Gerçekleştirdiği projelerde kısa bir sürede başarılı bir trend yakalayan Sistem İnşaat, 2006 yılında Mol-Tem Construction adıyla Moldova'da, 2007 yılında Sistem Insaat-Georgia adıyla Gürcistan'da ve 2009 yılında Sistem Insaat-Azerbaycan adıyla Azerbaycan'da faaliyet göstermeye başlamıştır. Türkiye'de büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinin uzun yıllardan bu yana çalıştığı bir şirket olan Sistem İnşaat, Shell, BP, Opet, Petrol Ofisi ve Tüv-Turk gibi alanının en büyük markaları tarafından ana müteahhit olarak seçilmiştir. Dünya pazarında da birçok şirkete hizmet veren Sistem İnşaat, halen Socar ve Bemol gibi şirketlerin de ana müteahhidi konumundadır.

47 Sistem Europe GmbH Werkstraße 17, Bühl Germany T: F: Sistem Reklama Berejkovskya naberejnaya No 6 Moskova, Rusya T: Sistem Romania Sisrom Insaat Akaryakit S. R. L. Romania Bucuresti Str. Doamna Ghica NR: 14, BL: 2, SC: 2, PARTER, APT:29, SECTOR : 2 T: Sistem Georgia SS Sistem Insaat Georgia Tbilisi.Cereteli AVE./117 T: Sistem Azerbaycan Sistem İnsaat Azerbaycan Fılıalı Xocali pr.55 AGA Business Center Kat:8 Baku,Azerbaycan T: Sistem Algeria (SARL) Rue Hamdani Lehsen Risidance Safaa et El Narwa Batiment No: 4 Alger, Algeria T: Sistem Tajikistan OOO Sistem Reklama Dushanbe. Shevchenko 65/A

48 Sistem Reklamcılık Aydınlatma ve İnşaat A. Ş. Merkez Mah. Osmanlı Cad Sk. No: 5 Yakuplu / İstanbul T: (PBX) info@sistemreklamcilik.com Sistem İnşaat Akaryakıt San. ve Tic. A. Ş. T: F: info@sistem-yapi.com

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır.

EMRE MONTAJ KİMDİR? Ekiplerimiz 6 aylık periyodlarla ISEC eğitimi almaktadır. EMRE MONTAJ KİMDİR? Emre Montaj, 1999 yılında girdiği reklam sektöründe sorunsuz ve kesintisiz hizmet vermeyi amaçlamıştır. O günden bugünlere, hizmet verdiğimiz büyük projelerde edindiğimiz saha tecrübeleri

Detaylı

Ü R E T İ M T A S A R I M

Ü R E T İ M T A S A R I M Ü R E T İ M P R O J E Y A R A T I C I L I K T A S A R I M Referanslar, KURUMSAL REFERANSLARIMIZ 1 * Genel Müdürlükler Kurumsal logo pano imalatı ve uygulaması 2001-2004 üretimi 4 adet merkez bina * HIGHT

Detaylı

ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş.

ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş. ETT REKLAM LOJİSTİK VE TİCARET A.Ş. Ett Reklam bir AN-TES A.Ş. Kuruluşudur. www.ettreklam.com.tr TANITIM BROŞÜRÜ / 2016 HAKKIMIZDA Ett Reklam Lojistik A.Ş. Açık Hava Reklamları konusunda uzman kadrosu

Detaylı

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... İç Mekan Ürün Kataloğu 2014 İç Mekan Hizmetlerimiz; Dijital Baskı Ürünleri Cephe Giydirme Stand Ürünleri Display Ürünler Araç Giydirme Otopark

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

1 PETROTURK SUNUM 2 PETROTURK N-Pet Petrol Ürünleri Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret ve Dağıtım Limited Şirketi, 1991 yılında Mersin de kurulan Ağaoğlu Akaryakıt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi nin sektördeki

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU

ANALİST TOPLANTISI SUNUMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (SAYAS) ANALİST TOPLANTISI SUNUMU ARALIK 2015 İSTANBUL SAY Reklamcılık A.Ş İştiraklerimiz Faaliyetler Finansal Göstergeler

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 Ankara 2014 1 İÇİNDEKİLER ÖZET 3 Tablolar Listesi Tablo 1 : Mayıs 2014 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 5 Tablo 2 : Ocak-Mayıs 2013 ve Ocak-Mayıs 2014 Dönemlerinde

Detaylı

Kent Mobilyaları Kataloğu

Kent Mobilyaları Kataloğu Kent Mobilyaları Kataloğu 2016 Pergel Endüstriyel Metal Elektronik Cihaz Kutuları San. ve Tic. Ltd. Şti. Tuzla Orhanlı da 150 m2'lik bir üretim alanında faaliyete başlamış ve başlangıçta endüstriyel tartım

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 Ankara 1 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin Mayıs ayında toplam benzin ve motorin üretimi 639.492 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.483.490

Detaylı

Petrol Ofisi Sektör ve Faaliyetler. Analist Sunumu 10 Mart 2004

Petrol Ofisi Sektör ve Faaliyetler. Analist Sunumu 10 Mart 2004 Petrol Ofisi Sektör ve Faaliyetler Analist Sunumu 10 Mart 2004 Akaryakıt Dağıtım Sektörü Pazar Büyüklükleri 12 %1 11,0 11,2 11,4 10 8 Milyon m3/ton 6 4 4,3 4,1 %6 3,8 %2 5,1 4,9 %7 4,6 2 1,6 1,7 1,7 0

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Basın Sunumu 10 Eylül 2004

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Basın Sunumu 10 Eylül 2004 Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri Basın Sunumu 10 Eylül 2004 2004 Temmuz-Sektöre Bakış 2004 yılının ilk 7 ayında sektör 2004 Temmuz-Sektöre Bakış Motorinde %11 artış Toplam benzinde %2 artış

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014 Ankara ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin Nisan ayında toplam benzin ve motorin üretimi 777.414 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.623.620 ton

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 24 Ankara 24 İÇİNDEKİLER ÖZET 4 Tablolar Listesi Tablo : Nisan 24 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 6 Tablo 2 : Mart 24 ve Nisan 24 Dönemlerinde Petrol İthalatının

Detaylı

Profil Kataloğu.

Profil Kataloğu. Profil Kataloğu 2017 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir. Merkez ofisi

Detaylı

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003 SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 19 Eylül 2003 1 Bölgedeki Rafineri ve Boru Hatları 2 Akaryakıt Pazar Payları 90 80 70 74 77 68 71 71 Pazar Payı (%) 60 50 40 30 28 29 35 36 36 20 10 19

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

FORD YENİ KURUMSAL KİMLİK ELEMANLARI

FORD YENİ KURUMSAL KİMLİK ELEMANLARI FORD YENİ KURUMSAL KİMLİK ELEMANLARI ÜRÜN KODU FRD /1 FRD / 1-1 FRD / 1-2 FRD / 1-3 FRD / 1-4 FRD / 2 FRD / 2-1 FRD / 2-2 FRD / 2-3 FRD / 2-4 FRD / 2-5 FRD / 3 FRD / 3-1 FRD / 3-2 FRD / 3-3 ALIN PANOSU

Detaylı

Çevreye Duyarlı Teknolojiler

Çevreye Duyarlı Teknolojiler Çevreye Duyarlı Teknolojiler ARD GRUP HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD ENERJİ, Enerji Petrol ve Maden alanında faaliyet göstermektedir. ARD GRUP HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU OCAK 2014 Ankara 2014 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin toplam benzin ve motorin üretimi 674.291 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.334.329 ton olarak

Detaylı

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2002

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2002 SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2002 1 SUNUM KAPSAMI Petrol Ürünleri Dağıtım Sektörü Pazar Büyüklükleri Dağıtım Payları Akaryakıt Fiyatları Oluşumu Otomotiv Satışları Sektördeki Pazar

Detaylı

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi A member of the Berner Group. Berner Grup Şirketi 9,000 çalışanıyla, 25 den fazla ülkede faaliyetiyle, 60 Grup Şirketiyle, Caramba ve BTI ile Berner Grubu, merkezi Künzelsau, Almanya da olan modern bir

Detaylı

HAKKIMIZDA SONSUZA KADAR CAM BAYİLİKLERİMİZ. TRAKYA YAPI ve CAM. Trakya Cam Sanayii A.Ş 'nin; Isı Cam üretici bayisi (kapsamlı)

HAKKIMIZDA SONSUZA KADAR CAM BAYİLİKLERİMİZ. TRAKYA YAPI ve CAM. Trakya Cam Sanayii A.Ş 'nin; Isı Cam üretici bayisi (kapsamlı) profesyonel Katalog 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya Cam ve Plastik

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Analist Sunumu 13 Eylül 2004

Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri. Analist Sunumu 13 Eylül 2004 Petrol Ofisi Ocak-Haziran 2004 Faaliyetleri Analist Sunumu 13 Eylül 2004 2004 Temmuz-Sektöre Bakış Pazardaki gelişim Motorinde %11 artış Toplam benzinde %2 artış Fuel Oillerde %10 düşüş Havacılık yakıtlarında

Detaylı

GENEL BİLGİLER ADRESLER TELEFONLAR ORTAKLAR KAYITLI OLDUĞU ODA ALPAK MAKİNA SAN. TİC. TAAH. LTD. ŞTİ. MERKEZ

GENEL BİLGİLER ADRESLER TELEFONLAR ORTAKLAR KAYITLI OLDUĞU ODA ALPAK MAKİNA SAN. TİC. TAAH. LTD. ŞTİ. MERKEZ FİRMA TANITIM KATALOĞU GENEL BİLGİLER ADRESLER MERKEZ ALPAK MAKİNA SAN. TİC. TAAH. LTD. ŞTİ. Sedat Simavi sok. Doruk Sitesi B-Blok No:17/28 06550 Çankaya / Ankara TELEFONLAR MERKEZ FAX E-MAIL GSM (0312)

Detaylı

Türkiye Petrol Piyasasına Genel BakıĢ ve 10 Numara Yağ Sorunu. Karaköy Rotary Kulüp, 2 Haziran 2011 Ġstanbul

Türkiye Petrol Piyasasına Genel BakıĢ ve 10 Numara Yağ Sorunu. Karaköy Rotary Kulüp, 2 Haziran 2011 Ġstanbul Türkiye Petrol Piyasasına Genel BakıĢ ve 10 Numara Yağ Sorunu Karaköy Rotary Kulüp, 2 Haziran 2011 Ġstanbul Türkiye nin Birincil Enerji Tüketiminde Petrolün Payı gerilemektedir. (Milyon Ton Ham Petrol

Detaylı

2006 Yılı Sektör Raporu

2006 Yılı Sektör Raporu 2006 Sektör Raporu Petder, 18/02/2007 Sayfa: 1/27 Bayar Cad. Gülbahar Sok. Perdemsaç Plaza No:17/14 34742 Kozyatağı İstanbul Tel: 216 4452923/24 Faks: 216 4452925 info@petder.org.tr, www.petder.org.tr

Detaylı

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız.

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız. Sayın yetkili Omedya A.Ş. olarak Ostim Organize Sanayi Bölgesi nde 1996 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. Faaliyette bulunduğumuz Ostim bölgesinde yer alan ve planlama-satış-uygulama çalışmalarını

Detaylı

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI YAYINLAR Lojistik sektörüne ürün ve hizmet sağlayanların dergisi LOJİSTİK EKİPMANLAR, Türkiye'de henüz örneği olmayan lojistik yan sanayine yönelik yayın yapan sektörel bir ihtisas

Detaylı

Petrol Ofisi. Ocak-Eylül 2004 Faaliyetleri. Aralık 2004

Petrol Ofisi. Ocak-Eylül 2004 Faaliyetleri. Aralık 2004 Petrol Ofisi Ocak-Eylül 2004 Faaliyetleri Aralık 2004 Özetle Sektörde; Motorin pazarındaki büyüme sürüyor Şirketler deregülasyona hazırlanıyor Faaliyetlerde; İlk dokuz ayda PO nun motorinde pazar payı

Detaylı

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi: SOCAR Rakamlarla SOCAR: 51.000 Çalışan 11 ülkeden 21 uluslararası enerji şirketi ile anlaşmalar Dünyada 17 noktada faaliyet: 15

Detaylı

KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ

KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ *BU RAPOR KAYNAKÇADA BELİRTİLEN GÖSTERGELERDEN VE YAYINLARDAN DERLENMİŞTİR. 1 İÇİNDEKİLER KAUÇUK VE KAUÇUK ÜRÜNLERİ SEKTÖR RAPORU 1.GENEL DURUM 2. SEKTÖR İHRACAT ORANLARI

Detaylı

PETROL PİYASASI 2010 YILI İLK DOKUZ AYLIK RAPORU

PETROL PİYASASI 2010 YILI İLK DOKUZ AYLIK RAPORU PETROL PİYASASI 2010 YILI İLK DOKUZ AYLIK RAPORU ANKARA 2010 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1-2010 İlk Dokuz Aylık Dağıtıcı Lisans Sahiplerinin Petrol İthalatı... 3 Tablo 2-2010 İlk Dokuz Aylık Rafineri Lisansı

Detaylı

1979 yılında küçük bir işletme olarak metal sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Formmetal, 1980 yılında traktör yan sanayi olarak soğuk şekillendirilmiş yedek parça üretimine geçti. 1993 yılında Ostim

Detaylı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı .Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Ait En Son Payı (TL Ortaklı k dönemi ne Ait En Son Sermay e Payı (% Ediyor mu? (Evet/Hayı r 25.474.617,77 Doğan ler Grubu Holding Başkanı Evet 1,04 Evet Doğan Yayın Holding

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ Hizmetlerimiz ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRİK MALZEMELERİ ONLINE SATIŞ SİSTEMİ GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KİTAPÇIĞI

KURUMSAL KİMLİK KİTAPÇIĞI KURUMSAL KİMLİK KİTAPÇIĞI TEMEL UNSURLAR, TEMEL İLKELER TEMEL UNSURLAR, TEMEL İLKELER Kurumsal kimlik, bir kuruluşun temel stratejileri doğrultusunda görsel bir bütünlük sağlayarak kendini ifade etme biçimidir.

Detaylı

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com www.apamakina.com.tr VİZYONUMUZ HAKKIMIZDA MAKİNA PARKI SERTİFİKALAR REFERANSLAR İLETİŞİM VİZYONUMUZ Dünya Kalitesinde Hizmet vizyonuyla hareket eden şirketlerimiz gelenekler, deneyimler ve inandığımız

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. Tel : 022 324 44 23 Fax : 022 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan tecrübemizle

Detaylı

PETROL PİYASASI 2010 YILI 1. ÇEYREK RAPORU

PETROL PİYASASI 2010 YILI 1. ÇEYREK RAPORU PETROL PİYASASI 2010 YILI 1. ÇEYREK RAPORU ANKARA 2010 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1 2010 Birinci Çeyrek Petrol İthalatı (Ton)... 3 Tablo 2 Petrol İthalatının Ülkelere Göre Dağılımı... 4 Tablo 3 2010 Birinci

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ?

NE YAPIYORUZ? NE İSTİYORUZ? BİZ KİMİZ? CEKA Metal Yapı Ltd. Şti. 2009 yılında Siteler deki 500 m 2 'lik atölyesinde yolculuğuna başladı. Bugün Ostim'deki 1200 m 2 'lik yeni yeri ile faaliyetlerine devam etmektedir. CEKA Metal Yapı

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Karton Creative Works. Hakkımızda

Karton Creative Works. Hakkımızda www.kartoncw.com Karton Creative Works Hakkımızda Birkaç yıl önce bambaşka disiplinlerden gelen bir takımla kuruldu Karton Ajans. Finans, reklam, baskı, matbaa, dijital medya gibi uzmanlıkları olan bu

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 Ankara 2014 ÖZET Üretim Rafinerici lisansı sahiplerinin toplam benzin ve motorin üretimi 819.905 ton olurken, toplam petrol ürünleri üretimi 1.677.061 ton olarak

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MART 214 Ankara 214 İÇİNDEKİLER ÖZET 4 Tablolar Listesi Tablo 1 : Mart 214 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 6 Tablo 2 : Şubat 214 ve Mart 214 Dönemlerinde Petrol İthalatının

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

hedef CATALOG 2011 www.hedlab.com.tr

hedef CATALOG 2011 www.hedlab.com.tr hedef CATALOG 2011 www.hedlab.com.tr 1 www.hedlab.com.tr hedef CATALOG 2011 3 hedef İÇİNDEKİLER çekerocaklar ilköğretim & lise laboratuvarları kompak tezgahlı laboratuvarlar seramik tezgahlı laboratuvarlar

Detaylı

Opet, Shell, Petrol Ofisi

Opet, Shell, Petrol Ofisi AKARYAKIT SEKTÖRÜNÜN İTİBAR YÖNETİMİ PERFORMANSI 2013 En Yüksek Şirketleri Sektör İtibarını Güçlendiriyor.. Opet, Shell, Petrol Ofisi İtibar Yönetimi Performansında Başarı için minimum 70 puana ulaşmak

Detaylı

Bizi Tanıyın. Hacim ve Büyüklükler. Finansal Sonuçlar

Bizi Tanıyın. Hacim ve Büyüklükler. Finansal Sonuçlar 2 Performans & Finansal Sonuçlar 2017 Bizi Tanıyın Hacim ve Büyüklükler Finansal Sonuçlar Bizi Tanıyın 3 Tanıtıcı Bilgiler Osmanlı Yatırım olarak 2010 yılında Türkiye nin önde gelen banka ve yatırım kuruluşlarında

Detaylı

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ Kurumsal Tanıtım Sektörü Büyüme Vizyonunu Sürdürüyor! Sağladığı istihdam ve katma değer ile Türk Ekonomisine destek veren promosyon sektörü, yurt dışına açılma ve ihracatı

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2011

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2011 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU NİSAN 2011 ANKARA 2011 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1-2011 Nisan Ayı Dağıtıcı ve İhrakiye Teslimi Lisansı Sahiplerinin Petrol İthalatı... 3 Tablo 2-2011 Nisan Ayı Rafineri Lisansı

Detaylı

Bizi Tanıyın. Hacim ve Büyüklükler. Finansal Sonuçlar

Bizi Tanıyın. Hacim ve Büyüklükler. Finansal Sonuçlar 2 Performans & Finansal Sonuçlar 2018 1. Çeyrek Bizi Tanıyın Hacim ve Büyüklükler Finansal Sonuçlar Bizi Tanıyın 3 Tanıtıcı Bilgiler Osmanlı Yatırım olarak 2010 yılında Türkiye nin önde gelen banka ve

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerji sektörüdür. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2003-3

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2003-3 SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER VE PETROL OFİSİ FAALİYETLERİ 2003-3 1 SUNUM KAPSAMI Petrol Ürünleri Dağıtım Sektörü Pazar Büyüklükleri Dağıtım Payları Akaryakıt Fiyatları Oluşumu Otomotiv Satışları Sektördeki Pazar

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU ŞUBAT 1 ŞUBAT 2 TABLOLAR LİSTESİ Tablo 1 2013 Şubat Ayı Toplam Petrol İthalatı (Ton) 6 Tablo 2 Ocak 2013 Şubat 2013 Aylarına Ait Ülkelere Göre Toplam Petrol İthalatı 7 Tablo 3 Ocak 2013 Şubat 2013 Aylarına Ait

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

OPET PETROLCÜLÜK ANONİM ŞİRKETİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

OPET PETROLCÜLÜK ANONİM ŞİRKETİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OPET PETROLCÜLÜK ANONİM ŞİRKETİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1) Genel Bilgiler : a- Raporun ilgili olduğu hesap dönemi, :01.01.2018-30.06.2018 b- Şirketin: Ticaret unvanı : Opet Petrolcülük A.Ş. Tticaret

Detaylı

2006 Yılı Ocak Eylül Dönemi Sektör Raporu. Ocak- Eylül Dönemi. Sektör Raporu. Petder, 13/12/2006 Sayfa: 1/27

2006 Yılı Ocak Eylül Dönemi Sektör Raporu. Ocak- Eylül Dönemi. Sektör Raporu. Petder, 13/12/2006 Sayfa: 1/27 2006 Ocak- Eylül Dönemi Sektör Raporu Petder, 13/12/2006 Sayfa: 1/27 Bayar Cad. Gülbahar Sok. Perdemsaç Plaza No:17/14 34742 Kozyatağı İstanbul Tel: 216 4452923/24 Faks: 216 4452925 info@petder.org.tr,

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz;

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz; Yatırımcı Sunumu 1 İçindekiler 1. Neden Makina Takım? 2. Kurumsal Hedefler 3. Genel Bilgiler 4. Ortaklık Yapısı 5. İştirakler 6. Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Kurumsal Geçmiş 8. Ürünler 9. Üretim 10. Yurtiçi

Detaylı

Elektroniğe dair herşey...

Elektroniğe dair herşey... Size özel anahtar teslim elektronik kontrol üniteleri Elektroniğe dair herşey... Hayal ettiklerinizi üretir... 2 Neden Aketroniks? Firmamız 2014 yılında, alanında uzman mühendis kadrosuyla endüstriyel

Detaylı

Yetkili Satıcı Donanım Standartları. Ford Otomotiv Sanayi Bayi Geliştirme Bölümü İstanbul 05.2004

Yetkili Satıcı Donanım Standartları. Ford Otomotiv Sanayi Bayi Geliştirme Bölümü İstanbul 05.2004 Yetkili Satıcı Donanım Standartları Ford Otomotiv Sanayi Bayi Geliştirme Bölümü İstanbul 05.2004 Yetkili Satıcı Donanım Standartları İçindekiler 1.Dış Mekan Donanım Elemanları 1.1 Tanıtım ve Yönlendirme

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Basit rafineri niteliğindeki ATAŞ, 2004 yılı sonlarında dönüşüm ünitesine yönelik yatırımın maliyetini yüklenmeyerek,

Basit rafineri niteliğindeki ATAŞ, 2004 yılı sonlarında dönüşüm ünitesine yönelik yatırımın maliyetini yüklenmeyerek, Dosya Türkiye'nin ilk modern rafinerisi, 1955 yılında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından Batman'da kuruldu. 1972 yılında ham petrol işleme kapasitesi 1,1 milyon ton/yıla yükseldi. 1953

Detaylı

Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel otomasyon çok geniş kapsamlı bir konu olmakla birlikte temel olarak makinaların ve proseslerin otomatik kontrolü olarak tanımlanabilir. PLC, HMI paneller ve scada kullanılarak

Detaylı

ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU

ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU ÖZÇETE ŞİRKETLER GRUBU Şirketimiz 1977 yılında; ülkemizde otomobil kullanıcı ve sahiplerinin elle sayılır kadar az olduğu yıllarda Adana da bir kaporta servis atölyesi olarak kurulmuştur. Kuruluş bir aile

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

3. TİRE SÜT SEMPOZYUMU 11 / HAZİRAN / 2015

3. TİRE SÜT SEMPOZYUMU 11 / HAZİRAN / 2015 3. TİRE SÜT SEMPOZYUMU 11 / HAZİRAN / 2015 1978 den beri Temelleri, 1978 yılında atılan Polat Group bugün; %100 Yerli Sermaye, Farklı Sektörlerde Faaliyet, 20 den Fazla Ülkeye İhracat, 9 u Yurtiçinde,

Detaylı

İç Mimari Danışmanlık / Proje Yönetimi /Anahtar Teslim Proje Uygulaması/ iç Mekan Kapı / Çelik Kapı /Dış Ticaret

İç Mimari Danışmanlık / Proje Yönetimi /Anahtar Teslim Proje Uygulaması/ iç Mekan Kapı / Çelik Kapı /Dış Ticaret TARİHÇE 1 Kaizen inşaat ve mobilya sektöründe birçok başarılı faaliyetlerde bulunmuş ve bu başarılı faaliyetlerini devam ettiren bir ailenin üyesi olarak, geçmişten gelen 40 yıllık deneyime sahip ve vizyonel

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK HAKKIMIZDA Zent Danışmanlık & Mimarlık Ltd. Şti. Mimar Abdurrahim Zent ve Fatih Zent tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Mimar Abdurrahim Zent ülkemizin önde gelen

Detaylı

Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi

Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi Cam Sektörü 2013 Yılı Değerlendirmesi Temmuz 2014 1 Milyar $ I. Cam Sektörü Hakkında 80 yıllık bir geçmişe sahip olan Türk Cam Sanayii, bugün camın ana gruplarını oluşturan düzcam (işlenmiş camlar dahil),

Detaylı

AYGAZ ANALİST TOPLANTISI 25 Mart 2016

AYGAZ ANALİST TOPLANTISI 25 Mart 2016 AYGAZ ANALİST TOPLANTISI 25 Mart 2016 Dünya LPG Pazarı 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 Dünya LPG Tüketimi (ton) 275m 264m 254m 255m 246m 237m 237m 233m 224m 218m Dünya LPG pazarı son

Detaylı