Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı"

Transkript

1 Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

2 GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR

3 TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM CUMARTESİ Adresi: Mustafa Kemal Mahallesi 2131 Sokak No:1 (Sema Yazar Parkı Karşısı) Modern ve ihtiyaçları karşılayacak şekilde dizayn edilen yurt 420 öğrenci kapasiteli. ZÜLFÜ LİVANELİ SANAT MERKEZİ TEMEL ATMA - 2 EKİM Temel Atma Tarihi ve Saati: 2 EKİM PAZAR Adresi: Yıldızevler Mahallesi Şehit Mustafa Doğan Caddesi No: m 2 lik alana yapılacak Sanat Merkezi, müzik, fotoğrafçılık, drama, resim kursları, 2 sergi salonu ve atölyeler ile tam bir sanat merkezi olacak, ATA KREŞİ TEMEL ATMA - 5 EKİM Temel Atma Tarihi ve Saati: 5 EKİM ÇARŞAMBA Adresi: Ata Mahallesi Kabil Caddesi 1080 Sokak Kesişimi / Öveçler Çankaya nın en güzel kreşlerini yapmaya devam ediyoruz. 120 çocuk kapasiteli kreş hem mimarisi hem müfredatı ile örnek olacak.

4 BAYRAKTAR ÇANKAYA EVİ AÇILIŞI - 8 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 8 EKİM CUMARTESİ Adresi: Bayraktar Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi Bayraklı Sokak No: 19 İçerisinde çocuk oyun odası, hobi ve kişisel gelişim kursları, gençlik kütüphanesi, spor ve çok amaçlı salon bulunuyor CAN YÜCEL PARKI AÇILIŞI - 9 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 9 EKİM PAZAR Adresi: Çiğdem Mahallesi Cadde Park Sitesi Karşısı Referandum sonucunda bölge halkının kararıyla yapılan parkta Çankaya Evi, Oğuz Tansel Kütüphanesi, spor alanları, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası, zemin satrancı, tenis kortu, voleybol sahası ve amfi tiyatro bulunuyor. PONY PARK AÇILIŞI - 9 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 9 EKİM PAZAR Adresi: Çankaya Parkı İçi Öğretmenler Caddesi Çukurambar Çocuklara sorumluluk, özgüven ve hayvan sevgisi kazandırma amaçlı park, eğitim, biniş alanı ve sosyal alan olmak üzere 2 bin 500 m 2 büyüklüğünde.

5 EMEK ÇANKAYA EVİ AÇILIŞI - 18 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 18 EKİM SALI Adresi: Emek Mahallesi 28. Sokak Emek Kapalı Pazaryeri Yanı Emek sakinleri yıllar sonra modern bir Çankaya Evi ne kavuşuyor. Hobi ve kişisel gelişim kursları, spor ve çok amaçlı spor salonu yer alıyor. CAHİT SITKI TARANCI PARKI AÇILIŞI - 19 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 19 EKİM ÇARŞAMBA Adresi: Sokullu Mehmet Paşa Caddesi ve Ahmet Haşim Caddesi Kesişimi Sokullu yeni bir parka kavuşuyor. 7 bin 950 m 2 lik parkta, spor, oyun, spor, dinlenme gibi birçok aktivite imkanı bir arada. MUAMMER AKSOY PARKI AÇILIŞI - 21 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 21 EKİM CUMA Adresi: Malazgirt Mahallesi 929 Cad. ile 1006 Cad. Köşesi, 2 Temmuz Parkı üstü Bir Cumhuriyet aydınının ismini daha yaşatıyoruz. 4 bin 225 m 2 lik park, çocuk oyun ve spor alanları, dinlenme alanları ile sosyal imkan sunacak.

6 YILDIZEVLER MAHALLESİ KREŞ TEMEL ATMA - 25 EKİM Temel Atma Tarihi ve Saati: 25 EKİM SALI Adresi: Yıldızevler Mahallesi Jose Marti Caddesi Sokak Kesişimi Çankaya ya yepyeni bir kreş daha kazandırıyoruz. 120 çocuk kapasiteli olacak kreş, okul öncesi eğitimi modern ve çağdaş bir anlayışla sunacak YIL PAZARYERİ TEMEL ATMA - 26 EKİM Temel Atma Tarihi ve Saati: 26 EKİM ÇARŞAMBA Adresi: 100.Yıl İşçi Blokları 1427 Cadde ile Cadde Köşesi 100. Yıl hem yeni bir pazar alanına hem de yeni bir kent meydanına kavuşuyor. Pazaryeri içerisinde alışveriş mağazaları yer alacak; sosyal etkinlikler, konserler yapılabilecek. AÇIK HAVA SPOR ALANLARI TEMEL ATMA - 11 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 11 KASIM CUMA Adresi: Yaşamkent Mahallesi 3262 Sokak ile Cadde arası Çankayamıza 6 tane spor parkı yapıyoruz. Halkımızın basketbol, futbol, voleybol, tenis gibi sporları yapılabileceği parklarımızdan ilkinin temelini Yaşamkent te atıyoruz.

7 SOKULLU ÇANKAYA EVİ AÇILIŞI - 12 KASIM Açılış Tarihi ve Saati: 12 KASIM CUMARTESİ Adresi: Sokullu Mehmet Paşa Caddesi İlke Sokak No:107 Dikmen İlçemizin en büyük Çankaya Evlerinden birini Sokullu da hizmete açıyoruz. Hobi ve kişisel gelişim kursları, spor alanı ile belediye işlemleri veznesi, çocuk oyun odası, etüt merkezi, gençlik kütüphanesi ve baharevi bulunuyor. DESTİNA PERİ PARLAK PARKI AÇILIŞI - 15 KASIM Açılış Tarihi ve Saati: 15 KASIM SALI Adresi: Ata Mahahallesi Cadde ile Cadde Kesişimi Hain terör saldırısında kaybettiğimiz Destina Peri Parlak adını evinin yanında yaptığımız parkımızda bir peri heykeliyle yaşatıyoruz. 6 bin 825 m² olan parkta çocuk oyun alanı, spor ve dinlence alanları yer alıyor. BÜLENT ECEVİT PARKI AÇILIŞI - 17 KASIM Açılış Tarihi ve Saati: 17 KASIM PERŞEMBE Adresi: Oran Mahallesi Esat Özoğuz Sk. Muhittin Çöteli Sk. Kesişimi Karşısı Türk siyasetinin sembol ismi ve eski Genel Başkanımızın adını 40 yıl oturduğu mahallesinde yaşatıyoruz. 6 bin 406 m² lik parkta, yeşil alan, dinlenme ve çocuk oyun alanları ile Bülent Ecevit büstü yer alacak.

8 ORAN BARIŞ PARKI AÇILIŞI - 17 KASIM Açılış Tarihi ve Saati: 17 KASIM PERŞEMBE Adresi: Oran Mahallesi Zühtü Tigrel ile Ferit Recai Ertuğrul Caddesi kesişimi 1411 m 2 lik park, yeşil alan, yürüyüş yolu, süs havuzu, dinlenme alanlarından oluşuyor. Parkta barışı temsil eden beyaz güvercin heykeli de yer alıyor. LOZANPARK 3. ve 4. ETAP TEMEL ATMA - 19 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 19 KASIM CUMARTESİ Adresi: 365 AVM önü ve Zirvekent yanı Birlik Mahallesi Kahire Caddesi Toplam 112 bin m 2 lik park, yeşil alan, biyolojik gölet, basketbol, voleybol, tenis sahaları, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı kafeterya, koşu yolu, fitness alanı ve kapalı soyunma odalarından oluşuyor. BİRLİK MAHALLESİ YÜZME HAVUZU TEMEL ATMA - 19 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 19 KASIM CUMARTESİ Adresi: Birlik Mahallesi Kahire Caddesi 365 AVM yanı Çankaya da her kesimden insanımızın yıllardır beklediği yüzme havuzlarından ilkinin temelini Birlik Mahallesi nde atıyoruz.

9 100. YIL ÇANKAYA EVİ TEMEL ATMA - 23 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 23 KASIM ÇARŞAMBA Adresi: İşçi Blokları Mahallesi Cadde ile Sokak Köşesi 100. İşçi Blokları yıllardır hasretini çektiği modern Çankaya Evi ne kavuşuyor. Hobi ve kişisel gelişim kursları, baharevi, gençlik merkezi, çok amaçlı spor salonu bulunan Çankaya Evi 7 den 70 e her yaşa hizmet verecek. ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ TEMEL ATMA - 26 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 26 KASIM CUMARTESİ Adresi: Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya dev sanat merkezine kavuşuyor. 22 bin m 2 alan üzerinde, 1000 kişilik tiyatro ve gösteri / konser salonu ile 500 kişilik konferans salonlarından oluşacak kültür merkezi, en iyi akustik salona sahip merkezlerden biri olacak. ÇAYDA ÇIRA PARKI AÇILIŞI - 28 KASIM Açılış Tarihi ve Saati: 28 KASIM PAZARTESİ Adresi: Mürsel Uluç Mahallesi Sokak 10 bin 700 m² alana sahip parkta, koşu yolu, kondisyon alanı, çocuk oyun alanı ve kayma tepeleri ile 56 m² lik dev Türk Bayrağı bulunuyor.

10 ÇANKAYA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ TEMEL ATMA - 30 KASIM Temel Atma Tarihi ve Saati: 30 KASIM ÇARŞAMBA Adresi: Yıldızevler Mahallesi Şehit Mustafa Doğan Sokak Sokak Kesişimi Yıldız dev bir sosyal tesise kavuşuyor. İçerisinde 1000 kişilik düğün-yemektoplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu, kafeterya ve Çankaya Evi gibi sosyal alanlar yer alacak bu tesis, mimari yapısıyla da göz kamaştıracak. ZAFERTEPE KREŞİ AÇILIŞI - 7 ARALIK Açılış Tarihi ve Saati: 7 ARALIK ÇARŞAMBA Adresi: Mimar Sinan Mahallesi 139. Sokak Okul öncesi eğitimde modern, çağdaş ve bilimsel eğitimlerin verileceği kreş 120 çocuk kapasiteli olacak. YILMAZ GÜNEY SAHNESİ AÇILIŞI - 10 ARALIK Açılış Tarihi ve Saati: 10 ARALIK CUMARTESİ Adresi: Şehit Gönenç Caddesi (Maltepe Camii Karşısı) Türk sinemasının sembol ismi Yılmaz Güney in adına yaraşır, içerisinde konferans, tiyatro, toplantı gibi etkinlilklerin yapılabileceği 300 kişi kapasiteli gösteri merkezini hizmete açıyoruz.

11 TARIK AKAN PARKI AÇILIŞI - 13 ARALIK Açılış Tarihi ve Saati: 13 ARALIK SALI Adresi: Dodurga Mahallesi nde Sokak Kesişimi Türkkonut Büyük sanatçı ve aydın Tarık Akan ın adı Türkkonut ta yaşayacak. 11 bin 742 m² alana sahip park, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, koşu yolu ve kondisyon alanlarını barındırıyor. ORAN ÇANKAYA EVİ TEMEL ATMA - 20 ARALIK Temel Atma Tarihi ve Saati: 20 ARALIK SALI Adresi: Oran Mahallesi Zühtü Tigrel Caddesi Elif Naci Sokak 4 bin m 2 lik alana kurulacak olan ilçemizin en büyük Çankaya Evi, Oran Mahallesi nde hizmete giriyor. Burada 300 kişilik çok amaçlı salon, hobi, kişisel gelişim kursları ve kütüphane yer alacak. ÖRDEKLİ PARK AÇILIŞI - 24 ARALIK Açılış Tarihi ve Saati: 24 ARALIK CUMARTESİ Adresi: Süleyman Bey Sokak Maltepe 6 bin 251 m² yürüme yolu, basketbol sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı, havuz ve dinlenme alanları bulunuyor.

12 DEVAMI 2017 DE YILIN İLK 3 AYINDA TEMEL ATMASI VE AÇILIŞI YAPILACAK ESERLER 3 YENİ PAZARYERİ HUZUR, CEBECİ, ESAT 2 YENİ HAVUZ ÇİĞDEM, DİKMEN 3 YENİ PARK ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ, AZİZ SANCAR, BEYSUKENT 2 YENİ ÇANKAYA EVİ ESAT, BİLKENT ÇAMLITEPE KREŞİ ORAN BUZ PATENİ SALONU ALACAATLI LOJİSTİK ve ÜRETİM TESİSLERİ VEDAT DALOKAY NİKAH SALONU (Yenileme)

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Ankara - Çankaya İlçesi Seçim Sonuçları secimler R paketi otomatik raporlama

Ankara - Çankaya İlçesi Seçim Sonuçları secimler R paketi otomatik raporlama Ankara - Çankaya İlçesi Seçim Sonuçları secimler R paketi otomatik raporlama 2017-02-23 AK Parti CHP MHP HDP Diğer %4.95 %18.91 %6.98 %1.95 %22.42 %8.53 %12.72 %16.04 %51.57 %55.93 Figure 1: 7 Haziran

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ Buski Tenis Kortları Acemler, BUSKİ Tesisleri İçi, - Osmangazi / BURSA 0 224 251 05 55 Dobruca Tenis Kortları BUSKİ Dobruca Sosyal Tesisleri, Osmangazi - BURSA 0 224

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar 24 otobüs saatleri ve hat haritası 24 Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar Web Sitesi Modunda Görüntüle 24 otobüs hattı (Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar) arası 2 güzergah içeriyor. Hafta içi günlerde

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Üçgen Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Ek Hizmet Binası yanı 99 sokak üzeri. :99 sokak üzerinden hareketle,

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU KORT TENİSİ YETİŞKİN KORT TENİSİ ÇOCUK MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi 15:00-16:00

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 11 TEMMUZ PAZARTESİ TANIŞMA 2. 12 TEMMUZ SALI DERS 3. 13 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 4. 14 TEMMUZ PERŞEMBE GEZİ (VİALAND ) 5. 15 TEMMUZ CUMA DERS 6. 16 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 7. 17 TEMMUZ PAZAR GEZİ

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi Salı 14:00-17:00

Detaylı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ...Güneşli nin yükselen yıldızı Firmamız kuruluş tarihinden günümüze kadar yaptığı çalışmalar ile ülkenin kalkınmasında ve istihdam konusunda

Detaylı

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri 26/17 otobüs saatleri ve hat haritası 26/17 Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri Web Sitesi Modunda Görüntüle 26/17 otobüs hattı (Üniversite-2.Bulvar-Araştırma Hastanesi-Belediye Evleri)

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

Tiyatro Salonları Adresleri

Tiyatro Salonları Adresleri On5yirmi5.com Tiyatro Salonları Adresleri Yurt genelinde perde açan sahneler... Türkiye'nin pek çok yerinde bir tiyatro sahnesi var. Bu listeyi görmeden yola çıkmayın! Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi

Detaylı

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul Tel: +90 (216) 504 02 40 504 02 41 galiponalan@sdgproje.com SEÇİLMİŞ PROJELER:

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

SBR 151-01 Yoga. C.Koca Arıtan. Y.B. Aerobik Salonu. SBE 235-02 Hentbol. A.Özgün. E.B. Spor Salonu 1

SBR 151-01 Yoga. C.Koca Arıtan. Y.B. Aerobik Salonu. SBE 235-02 Hentbol. A.Özgün. E.B. Spor Salonu 1 2015-2016 AKADEMİK DÖNEMİ GÜZ SÖMESTİRİ PAZARTESİ GÜNÜ DERS PROGRAMI SBR 151-01 Yoga C.Koca Arıtan lik SBR 253-01 Step-Aerobik I SBE 235-02 Hentbol A.Özgün lik E.B. Spor Salonu 1 SBR 317-01 Rekreasyon

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart -5 Nisan 2015 TİYATRO GÖSTERİM PROGRAMI Büyük Salon Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart 2015

Detaylı

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler

AKM ALANINDA KORUNACAK VE YIKILACAK YAPILAR. I. BÖLGE A- Korunacak Yapı ve Tesisler MİLLÎ KOMİTE 15. TOPLANTI KARARLARI 05 TEMMUZ 2002 1- AKM Alanı 1. bölgesinin, hazırlanmakta olan peyzaj projesi tamamlanıp onaylanıncaya kadar Alt Komite'ce kabul edilecek esaslara göre geçici olarak

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

www.vadiankaraevleri.com projemizin en büyük avantajlarından biri şehrin merkezinde olup aynı zamanda sessizliğin ve sakinliğin hakim olduğu ormana komşu olmasıdır. Ormanın huzur veren doğasıyla yaşayıp

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ. 23.ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI SPOR KARŞILAŞMALARI ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 3.MAÇ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ. 23.ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI SPOR KARŞILAŞMALARI ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 3.MAÇ ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 1. BESYO 2. TIP FAKÜLTESİ 1.MAÇ 3. FEN EDEBİYAT FAK. 4.MAÇ 4. İİBF 2.MAÇ 5. MÜHENDİSLİK FAK. 3.MAÇ 8 MAYIS 2017 PAZARTESİ MÜSABAKALAR SAAT 10:00 İTİBARİ İLE FARABİ KAMPÜSÜ

Detaylı

2014-2015 AKADEMİK DÖNEMİ BAHAR SÖMESTİRİ PAZARTESİ GÜNÜ DERS PROGRAMI

2014-2015 AKADEMİK DÖNEMİ BAHAR SÖMESTİRİ PAZARTESİ GÜNÜ DERS PROGRAMI Teorik E.B. Spor Salonu E.B. Spor Salonu E.B. Spor Salonu Öğr-1 Aerobik Salonu Aerobik Salonu Aerobik Salonu SBR 278-01 Özel Gruplarda Rekreasyon SBR 278-01 Özel Gruplarda Rekreasyon Teorik F. Esatbeyoğlu

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILMIŞTIR 1. Dönem Yaz Okulu Tarihi 22 Haziran 15 Temmuz 2015 2. Dönem Yaz Okulu Tarihi 03 Ağustos 28 Ağustos 2015

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 7 sayfa PLANLAMA ALANININ TANIMI

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi

İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi 28.11.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ve beraberindeki heyet kampüs alanı içinde devam eden projeleri yerinde

Detaylı

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: NİSAN 2016 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Eğitim: Fikri Haklar Eğitimi Saat: 10.30 Yer: Melikşah Üniversitesi İİBF Konferans Salonu Eğitimciler: Zeliha Özsoy-Eren Özbek (Tritech

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

www.begenosmanlievleri.com 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI NİSAN 2018 İHTİYAÇ PROGRAMI 1 İHTİYAÇ PROGRAMI ÖZETİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU.

Temmuz Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No: Altınordu/ORDU. Temmuz 2017 Temmuz 2017 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Yıllarca özlenen ve sabırla beklenen yatırımlara Büyükşehir Belediyemizle birlikte

Detaylı

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Çerkezköy ün. en iyi projesi Çerkezköy ün en iyi projesi tsf gayrimenkul TEPESUIT TSF GAYRİMENKUL olarak Çerkezköy ün en iyi projesini yapmaktan gurur duyuyoruz. Peyzajı, eşsiz mimarisi ve yenilikçi detayları ile sizleri beklentilerinizin

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

xxix. KUTUPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI ... 29 MART - 4 NIsAN 1993

xxix. KUTUPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI ... 29 MART - 4 NIsAN 1993 .... xxix. KUTUPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI 29 MART - 4 NIsAN 1993 ANKARA 1993 29 MART 1993 PAZARTESI 10.00 AÇiLiS TÖRENI - Saygi Durusu - Istikliil Marsi - Kütüphaneriler Marsi AÇiLiS KONUSMALARi -

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI AÇIK SPOR TESİSLERİ Yapımına 1999 yılında başlanan Açık Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında açık alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ile Tribün Binası kaba inşaatı tamamlanmıştır. Futbol

Detaylı

SEYİTNİZAM BİLGİ EVİ YAZ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 02 06 Temmuz 2012

SEYİTNİZAM BİLGİ EVİ YAZ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 02 06 Temmuz 2012 02 06 Temmuz BİLGİ EVLERİ ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI (Beştelsiz Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ ARASI BİLGİ YARIŞMASI (Yeşiltepe Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ ARASI SATRANÇ TURNUVASI (Sümer Bilgi Evi) BİLGİ EVLERİ

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR İnşa ettiği 75.000 konutla İstanbul da kaliteli yaşama yeni bir boyut kazandıran Kiptaş, şimdi İstanbul un kalbi Veliefendi ye geliyor. İstanbul un merkezinde; Veliefendi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

EYÜP BELEDİYESİ AÇIKHAVA MAHALLE İFTARI VE MAHALLE KONSER PROGRAMI LİSTESİ:

EYÜP BELEDİYESİ AÇIKHAVA MAHALLE İFTARI VE MAHALLE KONSER PROGRAMI LİSTESİ: EYÜP BELEDİYESİ AÇIKHAVA MAHALLE İFTARI VE MAHALLE KONSER PROGRAMI LİSTESİ: 28 Haziran Cumartesi İlk Gün İftarı (Tarihi Galata Köprüsü- Feshane Bahçesi) 29 Haziran Pazar- Pirinççi Köyü Mah. iftarı (Pirinççi

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ 2016-2017 > MEVLANA SPOR MERKEZİ > SEĞMENLER PAZAR YERİ > ŞEHIR PARKI > MOGAN GÖLÜ > EYMIR MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ > SEMT SAHALARI > KÜLTÜR MERKEZLERİ > CEPHE YENİLEME >

Detaylı