İnsan, hayat ve çevre için değer üreten küresel güç:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnsan, hayat ve çevre için değer üreten küresel güç:"

Transkript

1 İnsan, hayat ve çevre için değer üreten küresel güç:

2

3 Türkiye den dünyaya uzanan küresel oyuncu Pak Topluluğu

4 İnsan için hijyen ve kalite üretiyor, toplumsal Gıda sorumluluklarımızı yerine getiriyor, Pakmaya As Gıda Rompak Bellarise Pak İhracat Ambalaj Kartonsan Mel (Macedonian Paper Mills SA) Yem Pbio (Pak Bioteknoloji Merkezi) Selka Integro sürdürülebilir FAGEM (Fırıncılık Araştırma ve Geliştirme Merkezi) Dönkasan Intermat Emlak PUM (Pakmaya Uygulama Merkezi) Ece Plaza Yönetim hayat ve çevre için Çevre Yatırımları tüm gücümüzle çalışıyoruz.

5 T emeli Türkiye Cumhuriyeti ile eş zamanlı, 1923 yılında, Prof. Mustafa Nevzat ilaç laboratuvarının kurulmasıyla atılan Pak Topluluğu, bu alandaki titizlik ve özenini 1973 yılından itibaren gıda sektörüne yansıttı u $550 çalışan aşkın ülkeye ihracat milyon ciro Yıllar içinde yatırımlarını çeşitlendirdi ve 2000 lere her biri sektöründe öncü ve lider kuruluşlarla girdi. Bugün Pak Topluluğu, gıda ve ambalaj alanlarında sürekli yenilikler, atılımlarla dünya şirketleri yaratmanın gurur ve sorumluluğuyla iş başında.

6 GIDA Köklü bir hijyen ve kalite mirasıyla; sağlıklı, PAK GIDA, AS GIDA, ROMPAK, PAK GROUP N.A GİBİ KURULUŞLARI, AR-GE MERKEZLERİYLE ÖNEMLİ BİR OYUNCU OLAN PAK TOPLULUĞU, YÜZ YILA YAKIN SÜREN BİR KALİTE GELENEĞİNDEN GÜÇ ALIYOR. formda, tadına doyulmaz bir hayat için emek veriyoruz.

7 GIDA PAKMAYA DÜNYANIN EN BÜYÜK MAYA MARKALARI ARASINDA, İLK ÜÇ SIRADA 1973 yılında Türkiye İzmit te yaş ekmek mayası üretimine başlayan Pakmaya, modern üretim yöntemleri ve üstün kalitesiyle maya ile özdeş isim olarak tanınıyor. Yatırımları, istikrarlı büyümesi, ürün çeşitlemesi ile bugün 5 kıtada 100 milyonlarca insana lezzet sunan bir dünya markası.

8 İleri teknoloji Yüksek hijyen Üstün kapasite

9 GIDA PAKMAYA MAYA FABRİKALARI İZMİT, İZMİR, DÜZCE, PAŞCANİ Pakmaya, gelişen ulusal ve uluslararası talebi karşılamak üzere en kaliteli, en titiz, en hijyenik koşullarda üretim ve dağıtım sağlamak için gerekli yatırımları gerçekleştirdi yılında Türkiye İzmit Köseköy deki ilk maya fabrikası devreye girdi ve maya üretimi başladı da İzmir Kemalpaşa, 1990 yılında ise Düzce Cumayeri tesisleri faaliyete geçti. Pakmaya, 4. maya fabrikasını Romanya nın Paşcani şehrinde kurdu. Bu modern tesis sadece Romanya nın maya ihtiyacının büyük bölümünü karşılamakla kalmıyor, çevre ülkelere de ihracat gerçekleştiriyor. PAKMAYA DEĞİRMENCİLİK VE FIRINCILIK ÜRÜNLERİ

10 GIDA ÜRÜNDE, HİZMETTE ÖNCÜ PAKMAYA PASTACILIK ÜRÜNLERİ Pakmaya, değirmencilik ve fırıncılık sektörlerine üstün kalite, etkin ve verimli hizmet sunuyor, standartları yükseltiyor. Değirmencilikte un geliştirici mikslerin yanı sıra hammadde ve enzimlerle temel bir işleve sahip. Fırıncılıkta ise mayalar, ekmek geliştiricileri, ekmek mikslerinin yanı sıra, ekmek yardımcı malzemeleriyle geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Pakmaya Değirmeni projesi ile fırıncıların yanı sıra geniş tüketici kitlelere taze, kaliteli, lezzetli çeşit ekmekler sunmak için atılım yapıyor.

11 GIDA USTASI İÇİN DAİMA EN İYİSİ PAKMAYA TÜKETİM ÜRÜNLERİ Gıdada uzun yılları aşan ve dünyaya yayılan kalitesiyle Pakmaya profesyonel pastacılık sektörüne zengin, yüksek verimli ve ustalığın hakkını veren ürünler sunuyor. Pişirme yardımcıları, krema ve soslar, pastacılık katkıları, kek miksler, jöleler, konfiseri türleri, çikolatalar, bitkisel ve sıvı krem şantilerle titiz şeflere ihtiyaç duydukları tüm desteği en üst düzeyde sağlıyor.

12 GIDA GIDA KALİTE, LEZZET, PARLAK BİR GELECEK Tüketim ürünlerinde yaptığı atılımla, Pakmaya pişirme yardımcıları, pudingleri, tatlı sos ve krem şantileri, geleneksel tatlıları bugün Türkiye nin her köşesinde evlere, sofralara güvenle konuk oluyor. Tüketim ürünleri etkin pazarlama ve iletişim çalışmaları sayesinde, tüketicisiyle kalıcı ve sürekli bağlar kuruyor. Pakmaya, bu sektörde de pazarın ilk sıralarında yer almak için emin adımlarla ilerliyor. AS GIDA UZMAN EKMEK GELİŞTİRİCİLERİ, PROFESYONEL PASTACILIK ÜRÜNLERİ VE PİŞİRME YARDIMCILARI ÜRETİCİSİ İzmit te en modern üretim teknolojisi ve otomasyon sistemlerine sahip bir işletme olarak faaliyetine başlayan As Gıda, fırıncılık, değirmencilik, pastacılık ve perakende sektörüne yönelik yardımcı madde, geliştiriciler ve mamul maddeler üretiyor. Farklı pazarların farklı ihtiyaçlarına mükemmel cevap veren, yüksek performanslı ürünler geliştiren As Gıda tesislerinde, üretim sürecinin her aşamasına etkin ve titiz bir kalite güvence ve gıda güvenliği sistemleri hakim. Bu özen, ISO 9001 kalite güvence, ISO (HACCP) ve BRC gibi gıda güvenliği yönetim sistemleri sertifikaları ile de belgelendi. As Gıda, 1991 yılından itibaren kendi sektöründe gerek üretim kapasitesi ve gerekse müşteri beğenisi anlamında çok saygın bir yer edindi ve zaman içinde bu özelliğini koruyup geliştirebilme başarısını gösterdi. Bugün As Gıda, tesislerinde 3 ana grupta 250 kalemden fazla ürün üretiyor.

13 GIDA ROMPAK PAŞCANİ - ROMANYA MAYA, EV TÜKETİM ÜRÜNLERİ VE EKMEK GELİŞTİRİCİLERİ FABRİKASI Romanya da faaliyet gösteren Rompak, maya, fırıncılık, pastacılık, ev tüketim ürünleriyle ülkenin tek maya üreticisi. Modern tesisleri, üstün kalite standartlarıyla Romanya ve Avrupa pazarına kaliteli ürünler sunuyor. Rompak bünyesindeki modern araştırma geliştirme laboratuvarı ve deneme fırınlarında hem yeni ürünler geliştiriliyor hem de Romanya nın ve ihracat yapılan ülkelerin müşterileri eğitiliyor.

14 GIDA BELLARISE KUZEY AMERİKA DAKİ PAKMAYA Pakmaya, Kuzey Amerika da Bellarise markası altında, kendi kuruluşu ile, merkezi Los Angeles olmak üzere ABD, Kanada ve Meksika çapında faaliyet gösteriyor. Ülkenin deneyimli ve seçkin uzmanlarının yer aldığı Pak Group N.A., Pakmaya nın küresel liderliğini Kuzey Amerika ya özel formülleriyle üstün kalite ve yüksek katma değer yaratarak temsil ediyor. Bağımsız uzmanlarca yapılan testlerde Bellarise kalitesi, ülkenin en tanınmış markaları kadar, hatta daha da üstün olarak değerlendiriliyor.

15 GIDA PAK İHRACAT KÜRESEL YAYGINLIK VE SAYGINLIK Kuruluşundan 1980 yılına kadar yoğun bir çalışmayla Türkiye maya pazarını geliştiren Pakmaya, bu tarihten sonra ihracat pazarlarına da yöneldi. Gerek ürün, gerekse hizmet kalitesini sürekli iyileştirme yönünde yapılan çalışmalar ve buna paralel olarak dinamik ve deneyimli ihracat ekibinin pazarlama faaliyetleri sonucunda, bugün dünyanın 5 kıtasında 130 u aşkın ülkede markaları tanınıyor, ürünleri kullanılıyor. Bu ülkelerin çoğunda ilk 3 e giriyor, bazı pazarlarda ise lider konumunda. 5 kıtada 100 milyonlarca insan, Pakmaya özeninin lezzet kattığı ekmek ve unlu mamuller tüketiyor.

16 GIDA AR-GE Pbio PAK BİYOTEKNOLOJİ MERKEZİ DAHA DA MÜKEMMEL ÜRÜNLER İÇİN Müşterilerine olduğu kadar sektörüne karşı da sorumluluk taşıyan Pakmaya, hizmetini geliştirmek, iş ortaklarının bilgi ve becerisini yükseltmek için ne gerekiyorsa yapıyor yılında kurduğu Pak Biyoteknoloji Merkezi daha kaliteli, yenilikçi ürünler sunmak, farklı beklentilere çözümler üretmek için çalışıyor. Kimyadan mikrobiyolojiye, elektronikten çevre mühendisliğine, çok çeşitli alanlardan bilim insanlarının ortak aklı, ürün ve süreç geliştirme, yenilik tasarlama konularında parlak sonuçlara ulaşıyor.

17 GIDA AR-GE FAGEM FIRINCILIK ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME MERKEZİ YENİ NESİL FIRINCILAR İÇİN FAGEM Fırıncılık Araştırma ve Geliştirme Merkezi, ekmek ve ekmek geliştirici maddeleri araştırmak ve yeni ürünler tasarlamak, işinin ustası yeni nesil fırıncılar yetiştirmek için çalışıyor. Her yıl farklı ülkelerden yüzlerce un ve ekmek üreticisi FAGEM e gelerek toplantı ve seminerlere katılıyor, bilgi ve deneyim paylaşıyor. FAGEM uzmanları dünyanın her köşesindeki Pakmaya müşterilerini ziyaret ederek yeni ürünlerin kullanımıyla ilgili uygulamalı bilgiler veriyor.

18 GIDA AR-GE PUM PAKMAYA UYGULAMA MERKEZİ PASTACILIK VE FIRINCILIK DÜNYASINA SUNULAN DEĞER. PUM Pakmaya Uygulama Merkezi, pastacılık ve fırıncılık dünyasına yenilik ve değer sunarak mesleki bilginin, ustalığın en üst düzeye çıkmasını amaçlıyor. Alanında uzman katılımcılarla yapılan uygulamalı seminerler, ünlü isimlerin davetli olduğu etkinlikler gerçekleştiriyor. PUM, geleneğin sürdürülmesi kadar, yenilikçi ve yaratıcı eğilimlerin hayat bulması için çalışıyor. PAKMAYA UYGULAMA MERKEZİ

19 GIDA ÇEVRE YATIRIMLARI ÇEVREYE SAYGI İŞİMİZİN AYRILMAZ PARÇASI, GELECEK İÇİN SÖZÜMÜZDÜR Pakmaya, tüm üretim faaliyetlerinde çevre ve insan sağlığını korumayı birinci önceliği olarak görüyor. Bu doğrultuda çevre ile ilgili faaliyetlerini TS EN ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ne uygun olarak ve sürekli gelişim içinde gerçekleştiriyor. Özellikle faaliyet gösterdiği bölgede çevrenin korunmasına en üst düzeyde katkıda bulunmayı hedefleyen Pakmaya, sahip olduğu arıtma sistemini geliştirmek amacıyla, 3 fabrikasında var olan anaerobik ve aerobik biyolojik arıtma tesislerine ilave olarak fiziksel arıtma tesisleri olan evaporasyon tesisleri kurdu. Pakmaya, evaporasyon tesisleri için toplam 45 milyon USD yatırım gerçekleştirdi. Biyolojik arıtma tesisleriyle birlikte toplam çevre yatırımlarının tutarı 80 milyon USD yi buluyor.

20 AMBALAJ İleri teknolojimiz ve yetişmiş insan gücümüzle, KARTONSAN, MEL MACEDONİAN PAPER MİLLS SA, SELKA, DÖNKASAN, INTERMAT. YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERİ, ÜSTÜN KAPASİTELERİYLE PAK TOPLULUĞU NUN AKILCI YATIRIM, GÜÇ VE DİNAMİZMİNİN GÖSTERGELERİ. kuşe kartonda uluslararası saygınlıkta markaların sahibiyiz.

21 AMBALAJ KARTONSAN TÜRKİYE DE LİDER, AVRUPA DA EN BÜYÜKLER ARASINDA 1970 yılında kurulan Kartonsan, Türkiye nin lider, Avrupa nın 5. büyük kuşe karton üreticisi yılında tona çıkan kuşe karton üretim kapasitesiyle iç tüketimin önemli kısmını karşılayan Kartonsan 30 a yakın ülkeye ihracat yapıyor. Sürekli yükselen kalite standartları ve artan üretim kapasitesiyle sektörüne yön veriyor. Pak Topluluğu nun çoğunluğuna sahip olduğu Kartonsan hisseleri Borsa İstanbul da işlem görüyor.

22 AMBALAJ MEL MACEDONİAN PAPER MİLLS SA MEL S.A. NIN KATILIMI İLE PAK TOPLULUĞU AVRUPA NIN 3. BÜYÜK KUŞE KARTON ÜRETİCİSİ Pak Topluluğu na katılan Macedonia Paper Mills MEL S.A ton kuşe karton kapasitesiyle Yunanistan ın bu alanda tek üreticisi. Üretiminin % 55 ini Akdeniz ülkeleri, Orta Doğu, Balkanlar, AB ye ihraç ediyor. Macedonia Paper Mills yeni yatırımlarla teknolojisini yenilemenin yanı sıra verimliliğini de artırıyor.

23 AMBALAJ SELKA KARTON PAZARINDA AYRICALIKLI KONUM Kartonsan ın %99 hissesine sahip olduğu Selka, karton pazarının büyük ticari firmalarından biri. Selka katkısı ile Pak Topluluğu ambalaj endüstrisindeki ayrıcalıklı yerini daha da güçlendiriyor.

24 AMBALAJ DÖNKASAN GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ KAĞITTA LİDER Türkiye nin en büyük geri dönüştürülmüş kağıt üreticisi Dönkasan ın % 50 si Pak Topluluğu şirketi Kartonsan a ait. Bu akılcı yapı, geri dönüşümle çevrenin korunması, atıkların değerlendirilmesi ve daha az atık meydana gelmesine önemli katkı sağlıyor, mükemmel sürdürülebilirlik örneği oluşturuyor.

25 AMBALAJ INTERMAT AMBALAJDA ESNEK ÇÖZÜMLER Gıda ve sağlık sektörleri için esnek ambalaj çözümleri sunan İntermat, Türkiye ve Avrupa nın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor. Yılda ton üretim kapasitesi ile pazara öncülük yapıyor ve alanında standartları oluşturuyor. Baskı öncesi, baskı, laminasyon, kaplama, ekstrüzyon ve dilme departmanlarıyla tasarımdan teslimata, sürecin her aşamasında mükemmel hizmet sunuyor. Hijyenik ve hızlı üretimi, müşteri odaklı hizmetiyle farklı endüstrilerin ambalaj ihtiyaçlarına doğru ve uygun maliyetli çözümler getiriyor.

26 YEM Sağlıklı toplum, sağlıklı nesiller PAK TOPLULUĞU DEĞERLERİNİ TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRLERİNE YANSITAN İNTEGRO, YAŞAMSAL ÖNEME SAHİP BİR MİSYON ÜSTLENİYOR. için yaratıcı ürünlerimizle besicilerin güvencesiyiz.

27 YEM INTEGRO BESİCİLİK ÜRÜNLERİNDE REFERANS İntegro, Pak Topluluğu na has özeni, üstün kaliteli, yenilikçi ürünleriyle tarım ve hayvancılık sektörüne yansıtıyor. Pakmaya nın fermantasyona dair bilgi birikimini ilgili sektörlere uyarlayan firma kısa sürede özgün ve sıra dışı ürünleriyle yem sektöründe dönüşümlere imza attı. Yemden koruyucu katkılara, toksin bağlayıcılara, tarım ve hayvancılığa korunma ile masraflara hükmetme hizmetleri sunan İntegro, Türkiye çapında yaygın pazarlama ağı ile etkinliğini her geçen gün artırıyor.

28 EMLAK Yöneticisinden PAK TOPLULUĞU, çalışanına... MÜLKLERİ YÖNETİYOR. Tüm paydaşlarıyla yaşaması keyifli, çalışması verimli iş ortamları sunuyoruz. ECE PLAZA YÖNETİM İLE DEĞERLİ VE SEÇKİN

29 EMLAK ECE PLAZA YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. OFİS GAYRİMENKULLERİNDE MARKA Pak Topluluğu Ece Plaza Yönetim, İstanbul, Ankara ve İzmir de m 2 alana sahip 12 ofis bloğuyla güç ve güvenini gayrimenkul sektörüne yansıtıyor. İş hayatının en gözde noktalarında, kent merkez ve eksenlerinde yer alan, seçkin mimariye sahip ofisler, uluslararası ve yerli blue chip şirketlerince tercih ediliyor.

30 Pak Topluluğu Merkez Büro Pak İş Merkezi, Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. No: 5 Gayrettepe, Beşiktaş İstanbul Tel: (212) GSM: (533) Faks: (212) info@pakgroup.com

31

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli!

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli! TÜKETİM ÜRÜNLERİ Lezzet detaylarda gizli! MAYALAR, PİŞİRME YARDIMCILARI, PUDİNGLER, KREM ŞANTİLER VE TATLI SOS Lezzet detaylarda gizli! 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli!

TÜKETİM ÜRÜNLERİ. Lezzet detaylarda gizli! TÜKETİM ÜRÜNLERİ Lezzet detaylarda gizli! MAYALAR, PİŞİRME YARDIMCILARI, PUDİNGLER, TÜRK TATLILARI, PASTA KREMALARI, KREM ŞANTİLER, TATLI SOSLAR, ÇİKOLATALAR Lezzet detaylarda gizli! 40 yılı aşan tecrübemiz,

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Turkuaz Ege de Yemden Balığa

Turkuaz Ege de Yemden Balığa Turkuaz Ege de Yemden Balığa UZANAN yolculuk... Denİz dostu olduğumuzu DÜNYA BİLİYOR! Türkiye nin en güçlü ve büyük topluluklarından biri olan Yaşar Grubu nun tam entegrasyon felsefesi ile 1983 yılında

Detaylı

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI İÇİNDEKİLER TOFAŞ MARKALAR VE BAĞLI ORTAKLIKLAR FABRİKA AR-GE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMA HAYATI İLETİŞİM TOFAŞ / HAKKIMIZDA KURULUŞ YILI 1968 TOFAŞ / ORTAKLIK YAPISI KOÇ %38

Detaylı

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz,

BİZ KİMİZ? Mildo Gıda Amacımız Vizyonumuz Misyonumuz, BİZ KİMİZ? Mildo Gıda uzun yıllar fırıncılık ve pastacılık ürünleri sektörünün önde gelen çok uluslu firmalarında üst düzey yönetici olarak tecrübe kazanmış bireylerden oluşan grubumuz tarafından 2013

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

PAKMAYA FIRINCILIK ÜRÜNLERİ. Hamurumuzda kalite var!

PAKMAYA FIRINCILIK ÜRÜNLERİ. Hamurumuzda kalite var! PAKMAYA FIRINCILIK ÜRÜNLERİ Hamurumuzda kalite var! 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle fırıncılık sektörü için kalite ve lezzet üretiyoruz. Emeğinizin hakkını vermek,

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA Hikayemiz Değirmencilikteki 5 yılı aşkın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya

Detaylı

www.uguraysut.com.tr Tutkulu Güvenilir Enerjik 1989 yılından beri sadece süt ve süt ürünlerine odaklı olarak faaliyet gösteren Uğuray, Aksaray ın Ortaköy ilçesinde bulunan tesisinde, yılda 54 Milyon litre

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! Çanta Beldesi, Sancaktepe Mah. Gürpınar Cad. No:6 34580 Silivri / Istanbul TURKEY T. +90 212 746 60 60 pbx F. +90 212 746 60 35 www.polipa.com info@polipa.com IML Plastic Packaging

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında DAMAR MADENCİLİK A.Ş Şirketimiz Hakkında Hakkımızda Kuruluşundan itibaren şirket odağına "İnsan değerlerini" koyan Damar Madencilik, günümüze kadar iş tecrübesini geliştirerek teknolojiyi yakından takip

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Dünya değişiyor. Nüfus artıyor, kaynaklar azalıyor, gıda talebi yükseliyor ve tarım yeniden önem kazanıyor.

Dünya değişiyor. Nüfus artıyor, kaynaklar azalıyor, gıda talebi yükseliyor ve tarım yeniden önem kazanıyor. Dünya değişiyor. Nüfus artıyor, kaynaklar azalıyor, gıda talebi yükseliyor ve tarım yeniden önem kazanıyor. Türkiye nin en büyük taze meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisi olan Anadolu Etap, gelecek

Detaylı

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI İÇİNDEKİLER TOFAŞ MARKALAR VE BAĞLI ORTAKLIKLAR FABRİKA AR-GE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMA HAYATI İLETİŞİM TOFAŞ / HAKKIMIZDA KURULUŞ YILI 1968 TOFAŞ / ORTAKLIK YAPISI KOÇ %38

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR 2008463096 SAİM ŞENOL 2008463085 KÜBRA ÖZKAN 2008463056 MERAL GÜLTEKİN 2008463071 SİNEM KISACIK 1944 yılında Abdurrahman SARAR'ın Eskişehir'de

Detaylı

SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK. Copyright SÜDPACK Verpackungen GmbH & Co. KG

SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK. Copyright SÜDPACK Verpackungen GmbH & Co. KG SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK SP Ochsenhausen SP Bioggio SP Europe SP Medica Grubumuz SAYILAR / VERİLER / GERÇEKLER >340 Mio. 2014 1.100 > 80 Stajyer, Öğrenciler Aile Şirketi ŞUBELERİMİZ Yönetim Ortakları:

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU THE NETHERLANDS Dünya için üretiyoruz! "Dünya için üretiyoruz" sloganı ile Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren MAKEL bugün olduğu

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

BONISA, ZÜMRÜT TEKSTİL A.Ş. in tescilli markasıdır.

BONISA, ZÜMRÜT TEKSTİL A.Ş. in tescilli markasıdır. BONISA, ZÜMRÜT TEKSTİL A.Ş. in tescilli markasıdır. 1 Hakkımızda Köklerimizi unutmuyor, geleceğe dokunuyoruz 2000 yılında Şanlıurfa da open end tesisi olarak kurulan ZÜMRÜT TEKSTİL A.Ş., kaliteli üretim

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU

TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU TÜKETİM ÜRÜNLERİ KATALOĞU 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle mutfağın yıldızları için kalite ve lezzet üretiyoruz. Zengin ve özgün ürün çeşitlerimizle her zaman en iyi

Detaylı

PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür.

PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. PASTACILIK ÜRÜNLERİ Hünerinizi lezzete dönüştürür. 2 1 40 yılı aşan tecrübemiz, 130 dan fazla ülkeye ihracatımızın güveniyle pastacılık sektörü için kalite

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları.

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Gelecek bizim için gelenektir Rondo Ganahl AG, gelenekleri olan, Avusturyalı bir aile şirketidir. Güvenilirlik, ileriye dönük

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU 40 YILDIR HIZ KESMEDEN GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ! Ülkemiz için, ileriye dönük vizyonumuzla akaryakıttan gayrimenkule, gıdadan enerjiye, dış ticaretten Türkiye nin en büyük

Detaylı

Faaliyet Konular m z:

Faaliyet Konular m z: Faaliyet Konular m z: Is Transfer Bölümü Plakal Is Eflanjörleri Lehimli Is Eflanjörleri Daire Girifl stasyonlar Borulu ve Tübüler Eflanjörler Bas nçl Kaplar Bölümü Boylerler Akümülasyon Tanklar Paslanmaz

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

Hakkımızda; www.polibak.com.tr

Hakkımızda; www.polibak.com.tr Misyon; Saygın ve konusunda uzman bir kuruluş olan Polibak; mükemmele odaklanmış kurumsal ilkeleri ışığında; müşterilerine ve iş ortaklarına en mükemmel BOPP ve CPP film ürünlerini ve hizmetleri sunmayı,

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Nr. 514, September 2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745

Nr. 514, September 2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745 Yapay görme ile kalite sürekli denetim altında Yapay görme teknolojilerinin üretim dünyasına iki büyük faydayı birarada sunduğunu söyleyen ISRA Vision Vistek Genel Md. Yardımcısı Serkan Çakır, "Her üretimin

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ İYİ TASARIM VE VERİMLİLİK Isı eşanjörleri hijyenik prosesteki en önemli ekipmanlardandır. Sterilize edilmiş ürünler ortam sıcaklıklarında uzun sure saklanabilirler.

Detaylı

YENİ BİR İŞ MODELİNE GEÇİŞ. 16 Kasım 2017

YENİ BİR İŞ MODELİNE GEÇİŞ. 16 Kasım 2017 YENİ BİR İŞ MODELİNE GEÇİŞ 16 Kasım 2017 NEDEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK? Dünyamızın sınırları var NEDEN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK? Yoksulluk Eşitsizlik Kaynakların Azalması ve Kuraklık Biyolojik çeşitliliğin azalması

Detaylı

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Kente katbekat değer katan uzmanlık: Kente katbekat değer katan uzmanlık: İbrahim Dumankaya Holding ten kente değer katan bir vizyon; DKY İnşaat. Temelleri 1961 yılında atılan İbrahim Dumankaya Holding in 52 yıllık inşaat deneyimi ve birikimi,

Detaylı

EKSOY, ENDER SOYDAN tarafından, Avrupalı tekstil kimyasalları üreten bir firmanın temsilciliği şeklinde kuruldu. İlk üretimine 1981 yılında 200 m 2

EKSOY, ENDER SOYDAN tarafından, Avrupalı tekstil kimyasalları üreten bir firmanın temsilciliği şeklinde kuruldu. İlk üretimine 1981 yılında 200 m 2 EKSOY, ENDER SOYDAN tarafından, Avrupalı tekstil kimyasalları üreten bir firmanın temsilciliği şeklinde kuruldu. İlk üretimine 1981 yılında 200 m 2 lik küçük bir alanda başladı. EKSOY Grup hızlı yükselişine

Detaylı

GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF

GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF GELİŞEN UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİNDE UN KALİETESİNİN OPTİMİZASYONU 02.04.2016 TUSAF İÇERİK Polen Gıda A. Geçmişten Günümüze Unlu Mamuller Teknolojisi 1. Unlu Mamuller Sektörüne Genel Bakış a. Kapsam &

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık ERP: Kurumsal kaynaklarınızdan maksimum yararlanın! En gelişmiş yönetim araçlarının başında gelen ERP (Enterprise Resource Planning) yazılımları, bugün belli

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

Abdi İbrahim de E-öğrenme

Abdi İbrahim de E-öğrenme Abdi İbrahim de E-öğrenme Nil Bilge Gürcan 04.05.2011, The Green Park Pendik Hotel Gündem Abdi İbrahim Hakkında Abdi İbrahim de Eğitim Uygulamaları Neden E-Öğrenme? Abdi İbrahim de E-Öğrenme Süreci Ne

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR

KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR KÜRESEL ARAŞTIRMAYA GÖRE AMERİKAN PAMUĞU TERCİH EDİLİYOR FABRİKA / İMALATÇI KIYASLAMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN, LÜTFEN BÖLGESEL CCİ TEMSİLCİNİZLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ. TEMSİLCİLERİN

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı