HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ ADAYLARI TANITILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ ADAYLARI TANITILDI"

Transkript

1 HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ ADAYLARI TANITILDI Halkların Demokratik Partisi Bodrum İlçe Örgütü Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Erdem, Bodrum Belediye Başkan Adayı Ayşe Nur Doksat ve Eş başkan adayı Mehmet Polat ile Bodrum Belediye Meclis Adaylarının tanıtımı için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Yalıkavak Belediye Düğün salonunda yapılan üçüncü aday tanıtım toplantısında, Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek kendilerini tanıttı. HDP içindeki değişik bileşenlerden, bir kadın bir erkek sırasıyla fermuar sistemi ile oluşturulan Meclis Listesinde yer alan tüm adayları büyük bir coşku ile bağrına basan coşkulu kalabalık, BIJİ HDP, YAŞA HDP sloganları ile salonu çınlattı. Meclis Adayları konuşmalarında ağırlıklı olarak barışa vurgu yaparken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Erdem konuşmasında Türkiye nin en temel ve genel sorunu yerel demokrasi meselesidir. Yerinden özerk yönetimler, bölge meclisleri kurulmadıkça ne yerel demokrasiyi ne de hasret kaldığımız barışı inşa edebiliriz. derken, Bodrum Belediye Başkan Adayı Ayşe Nur Doksat konuşmasında Biz bu seçimlerde belediyeye başkan olacak kişiyi seçmeyeceğiz; özgürlükçü, eşitlikçi, katılımcı Bodrum Belediyesi ni seçeceğiz. Biz bu seçimlerde öncelikle mahallerimizdeki meclislerde varolacak değerleri seçeceğiz. Yönetime kendisi olarak katılacak olan kendimizi seçeceğiz. Kendimizi seçeceğiz ki KENDİMİZİ DE KENTİMİZi DE BİZ YÖNETECEĞİZ. Kendimizi, kentimizi biz yöneteceğiz ki ŞEHİR BİZİM ŞEHRİMİZ olacak. dedi. Eşbaşkan adayı Mehmet Polat ise Kürtçe yaptığı konuşmada HDP nin 31 martta büyük bir sürpriz yapacağını,,bdp nin seçimlere girmediğini, oyların bir barış projesi olan HDP ye verilmesi gerektini söyledi.

2 MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi Açıldı Aralarında Ünlü Manken Bilun Dohmen in de Bulunduğu Sekiz Kişiye Rozet Takıldı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı, Gündoğan Beldesi nde de seçim iletişim merkezi açtı. Açılışta konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, Bazı duvarlara partimizin amblemlerini yaparak, görüntü kirliliği oluşturmaya çalışan, kiralık tutulan insanları görüyorum. Asla ve asla bunlara pirim vermeyin. dedi. Başkan Mehmet Tosun ise, Dedikoduyla hiç uğraşacak vaktimiz yok. Gülüp geçiyorum. İnadına projelerimizi anlatacağız. diye konuştu. Aralarında ünlü manken Bilun Dohmen in de bulunduğu sekiz kişiye daha parti rozeti takıldı. MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Törene MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve ekibi, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılıştan önce Gündoğan da ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Doğan Köse adlı vatandaşın mevlidine

3 katıldı. Balıkçılarla da sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, bir barınak ve tezgahlar yaparak balıkçılara destek olacaklarını söyledi, Belediye olarak bu işe sahip çıkalım, bu insanların balığını değerlendirelim. dedi. Ardından açılışı yapılacak olan MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi ne geçen Başkan Mehmet Tosun, davul zurnayla karşılandı. BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ SANAYİ SİTESİ NDE Bodrum Belediyesi ne bağlı tüm ekipler ve makine teçhizatları Bodrum Sanayi Sitesi nde çalışmalara başladı. Sanayi Sitesi ndeki yenilenen alt yapı çalışmalarının ardından bordürler, yağmursuyu hatları ve mazgallar yenilenecek, eksik kanalizasyon bağlantıları tamamlanacak, aydınlatma direklerinin bakımı, binaların boyaları, çevre temizliği ve düzenlemeleri yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yapılan çalışmaların ardından bölgedeki hurdalar da kaldırıldıktan sonra asfaltlama

4 çalışması yapılacağını söyledi. DEREKÖY, PEKSİMET VE İSLAMHANELERİ KÖYLERİNİN İMAR PLANLARI BODRUM BELEDİYESİ

5 TARAFINDAN YAPILACAK Turgutreis Belediye sınırları içinde yer alan Dereköy, Peksimet ve İslamhaneleri köylerinin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının Bodrum Belediyesi tarafından yapılması için gerekli protokol imzalandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk arasında imzalanan protokol ile Dereköy, Peksimet ve İslamhaneleri köylerinin imar planları Bodrum Belediyesi tarafından yapılacak. İmzaların atılmasının ardından Kocadon ve Dinçberk İmar Planlarının Dereköy, Peksimet ve İslamhaneleri köylerine hayırlı olmasını dilediler. Dereköy, Peksimet ve İslamhaneleri köylerinin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının Bodrum Belediyesi tarafından yapılması ve bu konuda Bodrum Belediye Başkanlığı ile Protokol yapılarak imzalanması konusunda Turgutreis Belediye Meclisi tarafından tarih ve 2013/177 sayılı karar alınmıştı. Turgutreis Belediye Meclisi nin bu kararından sonra, Bodrum Belediye Meclisi tarafından da aynı konuyla ilgili olarak tarih ve 2014/55 sayılı kararla; söz konusu planların Bodrum Belediyesi tarafından yapılmasına ve bu konuda Turgutreis Belediye Başkanlığı ile protokol yapılarak imzalanması için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a yetki verilmesine karar verilmişti. Alınan meclis kararlarının ardından her iki başkan karşılıklı olarak protokolü imzaladılar.

6 Balbay ın Yargıtatör adlı oyunu Bodrum da sahnelendi İstanbul Erol Günaydın Tiyatrosu tarafından Bodrum da sahnelenen Yargıtatör adlı tiyatro oyunu, sanatseverlerden ilgi gördü Gazeteci-yazar, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ın kaleme aldığı Yargıtatör adlı tiyatro gösterisi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde sahnelendi. Oyunu, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon un eşi Hülya Kocadon, CHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyeleri ve Bodrum da tiyatroya ilgi duyan sanatseverler izledi. Mustafa Balbay ın kaleme aldığı, İstanbul Erol Günaydın Tiyatrosu Oyuncuları nın sahnelediği Yargıtatör adlı oyun, Silivri Mahkemelerinde yaşanan olayları konu alıyor. Kore gazisi Barut, askeri törenle toprağa verildi İstanbul da hayatını kaybeden Kore gazisi, emekli assubay, Barut un memleketi Bodrum da askeri törenle toprağa verildi. Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu İstanbul da hayatını kaybeden Kore gazisi, memleketi Bodrum da toprağa verildi.

7 İstanbul da yaşamını sürdüren Fahri Barut (88) geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süre hastanede tedavi gördü. Daha sonra taburcu edilen Barut, yaşlılığa bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle İstanbul daki evinde hayatını kaybetti. Barut, toprağa verilmek üzere memleketi Bodrum a getirildi. Kore gazisi Barut için Bodrum Belediye Meydanındaki Adliye caminde askeri cenaze töreni düzenlendi. Törene, Barut un ailesi başta olmak üzere, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü ile Sahil Güvenlik, Bodrum İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanlığından rütbeli askeri personel ile vatandaşlar katıldı. Barut, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından bir süre askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Barut, Gümbet Türbe mezarlığında toprağa verildi. Bodrum Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, Fahri Barut yaşlılıktan dolayı hayatını kaybetti. Kore Gazisiydi, İstanbul da yaşıyordu. Ailesi Bodrum daydı. Allah tan rahmet diliyorum diye konuştu. Evli ve 2 çocuk babası Barut un tören sonrası omuzlarda taşınan Türk Bayrağı na sarılı tabutu başında vatandaşlar dua etti. Fahri Barut, çektiği fotoğraflar ile Bodrum geçmişinden bir dönemi günümüze aktarılmasını sağlayan Foto Mehmet Barut un kardeşiydi.

8 MÜZEYYEN SENAR IN TEDAVİ TAMAMLANDI Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, tedavi gördüğü hastaneden sabah saatlerinde taburcu edildi. 17 Şubat 2014 tarihinde yüksek ateş şikayeti ile kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl, tarafından Özel Bodrum Hastanesi ne kaldırılan Türk sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar ın sağlığı durumu düzelince evine döndü. Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr.Gamze Cengiz tarafından tedavisine devam edilen Müzeyyen Senar ın sırtında deri altında yer alan cilt altı enfeksiyonunun cerrahi müdahale ile alınmasının, ardından tansiyonu düşen sanatçının kontrol altında tutuluyordu. Senar ın sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgiler veren Senar ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi dahiliye uzmanı Dr. Gamze Cengiz, Müzeyyen Senar ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve sağlığına kavuştuğunu söyledi. Senar ın ateşinin de normale düştüğünü belirten Cengiz, Ateşi yok, beslenmesi güzel, tansiyonu gayet normal. 4 gündür hastanemizde tedavi görüyordu. Bundan sonra tedavisine

9 antibiyotikle evinde devam edilecek. Gayet iyi taburcu ediyoruz. Cildinde apse vardı o tedavi edildi. Ardından idrar yolu enfeksiyonu saptanmıştı ikisi birden devam etti ve bugünde taburcu oluyor dedi. Müzeyyen Senar ın kızı Feraye Işıl ise, çok mutlu olduklarını belirterek, Taburcu oluyoruz, annemi evimize götürüyoruz. Hastaneye çok teşekkür ediyorum. Annemin tansiyonu, ateşi çok normal dedi. Ünlü sanatçılarda telefonla aradı Hijyen şartlarından dolayı çok ziyaretçi kabul etmediklerini anlatan Işıl, Mikrobik bir durum olduğu için herkesi içeriye alamadık. Ama çok telefonlar geldi. Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerde aradılar. Kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Senar daha sonra ambulansla Bodrum un Yokuşbaşı ndaki evine götürüldü. Sedye ile evine alınan Senar ın yüzünün güldüğü ve oldukça mutlu olduğu gözlendi. Senar ın eve getirildiği sırada yolda bekleyen komşularından Mehmet Türkdoğan ise, Senar ın hastalığından dolayı çok üzgün olduklarını ancak Senar ın sağlığına yeniden kavuşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

10 YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLAR TÜRKLER İLE AYNI HAKLARA SAHİP OLACAK Türkiye ye gelen yabancılar ile ilgili yeni kanunda yapılan düzenlemelerde, sürekli Türkiye de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar, Türk vatandaşları ile aynı haklara sahip olacak. Göç İdaresi Genel Başkanlığı ve İngiltere İzmir Konsolosluğu işbirliği düzenlenen toplantıda, Bodrum da yaşayan Yabancı uyruklu vatandaşlara yeni kanunlar ile ilgili bilgiler verildi. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde düzenlenen Ülkemizde İkamet Eden İngiltere Uyruklu Vatandaşların Uyum Faaliyetleri konulu toplantıya, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Daire Başkanı Atay Uslu, İngiltere Bodrum Konsolosluğu Pro Konsül Deniz Korkmaz, Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum da ikamet eden İngiliz uyruklu vatandaşlar katıldı. Yabancı uyruklu vatandaşlara Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Daire Başkanı Atay Uslu tarafından yeni hazırlanan ve 11 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girecek olan Türkiye de yaşayan yabancılar ile ilgile yeni yasalar hakkında bilgiler verdi. Süreli ve sürekli Türkiye de yaşamakta olan yabancı uyruklu vatandaşların artık Türk vatandaşları ile aynı haklara sahip olacakları açıklandı. Askerlik, kamu görevi ve seçme

11 seçilme hakları haricinde Türk vatandaşlarının tüm haklarına sahip olacak yabancı uyruklu vatandaşlar TÜRK VATANDAŞLARI İLE AYNI HAKLARA SAHİP OLACAKLAR Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Daire Başkanı Atay Uslu toplantıda Yabancıların hakları hakkında bilgi vererek Türk vatandaşları ile Türkiye de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların aynı haklara sahip olacaklarını ifade ederek şu sözlere yer verdi Türkiye 11 Nisan 2014 den itibaren yabancılar açısından yeni bir göç sistemine geçiyor. Bunun kanunu geçen yıl çıkmıştı. Bu yıl 11 Nisan dan sonra yürürlüğe girecek. Bu kanunla Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Kuruldu. Artık yabancılarla ilgili işlemlerin tamamı bu idare tarafından yapılacak. Yeni kanun ikamet izninde çeşitlilik getiriyor. Vize rejiminde değişiklikler yapıyor. Yine mültecilerle ilgili sığınmacılarla ilgili, Uluslararası koruma altındaki göçmelerle ilgili değişiklikler ortaya çıkarıyor. Bodrumda bulunan İngiliz vatandaşlara ikamet izinleri konusunda bilgi verdik. Bir tanesi kısa dönem bir yıllık alınan yeni yasaya göre kesintisiz 8 yıl kaldıysa yabancılar uzun dönem ikamet izni alacak. Uzun dönem ikamet izni alan yabancılarda bazı haklar açısından Türk vatandaşlarla eşdeğer hale geliyor. Mülkiyet edinmede, askerlik hizmetleri seçme seçilme, vergiden muaf araç ithal etme gibi konular dışındaki genel olarak konularda, 8 yıldan fazla Türkiye kalan ve sonunda uzun dönemli ikamet izni alan vatandaşlarla Türk vatandaşları aynı eşit haklata sahip oluyorlar. YABANCILARA YENİ MÜLKİYET HAKLARI GELİYOR Mülkiyet hakları hakkından da bilgi veren Atay Türk vatandaşları ile Türkiye de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların mülkiyet haklarının eşit olacağını da vurgulayarak Mülkiyet sistemi tamamen Türk vatandaşlara tanına hakları içeriyor. Yeni yasa çalışma izni konusunda bürokrasiyi azaltıyor. Daha önce ikamet izni İçişleri Bakanlığı ndan Emniyet Müdürlüğü nden alınıyordu. Çalışma izni

12 Çalışma Bakanlığından alınıyordu. Bir yabancı çalışma izni alıyor ikamet izni alamıyordu. Bazen tersi oluyordu. Yeni yasa bunu basitleştiriyor. TÜRK VATANDAŞLARI İLE AYNI HAKLARA SAHİP OLMANIN ŞARTLARI Türkiye de yaşayan yabancıların Türk vatandaşları ile aynı hakları sahip olmaları için en önemli unsur ise 8 yıl boyunca Türkiye de yaşamaları ve yasal hakları almaları sonucunda sürekli olarak Türkiye de yaşayabilecek ve Tüm Türk vatandaşları ile aynı haklara sahip olabilecek. Tam olarak Türkiye Cumhuriyetinin haklarına sahip olabilmek için üç yıl boyunca Türkiye den sosyal yardım almamaları, geçimini sağlayacak kadar geçim kaynağının olması sonucunda sadece Askerlik, Kamu görevleri ve seçme ve seçilme hakkı haricinde tüm haklar Türk vatandaşları ile aynı olacak. Haber Eren Ayhan

13 Bodrumspor Isparta yı 5-0 Yendi Bölgesel Amatör Lig 7 Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Ispartaspor u 5-0 yendi. Bodrum Şehir Stadı nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibinin üzerinde etkili bir oyun sergileyen Bodrumspor 1. dakikada Celal Dumanlı nın attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. 37 nci dakikada Ali Fırat ın korner vuruşundan gelen topu kendi kalesine yöneltmesiyle durum 2-0 oldu. 40. dakikada sahneye çıkan Nedim Burak skoru 3-0 a taşırken 43. dakikada ise Ahmet Maran skoru 4-0 a getirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen Bodrumspor 71. dakikada Celal Dumanlı nın attığı ikinci golle 5-0 lık üstünlüğe ulaştı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skorla sonuçlandı. Alınan bu sonuçla liderliğine devam eden Bodrumspor puanını 46 ya çıkardı. Başkan Kocadon a Tezahürat Karşılaşmanın ikinci yarısını izlemek için Bodrum Şehir Stadı na gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon taraftarlar tarafında tezahüratlarla karşılandı. Başkan Kocadon bu sevgi gösterisine taraftarları selamlayarak karşılık verdi. Kadrosunda genç isimlere yer veren Bodrumspor sahaya Hakan, Tayfun, Murat, Levent, İsmet, Tanju, Hayati, Erdal, Nedim

14 Burak, Ahmet ve Celal ilk on biri ile çıktı. Karşılaşmayı Alkım Aksoy, Doğukan Hazar ve Emrah Işıktekin den oluşan hakem üçlüsü yönetti. Ispartaspor ise Sergen, Ali Fırat, Mustafa, Hüseyin, Sercan, Ali, İbrahim, Şamil, Chıma, Yunus Emre, Ahmet on biri ile mücadele etti. MÜZEYYEN SENAR IN TEDAVİSİ HASTANEDE DEVAM EDİYOR 17 Şubat 2014 tarihinde yüksek ateş şikayeti ile kızı Feraye tarafından Özel Bodrum Hastanesi ne kaldırılan Türk sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar ın sağlığık durumu düzelmesine rağmen kontrol amaçlı olarak Özel Bodrum Hastanesinde tedavisinin devam ettiği bildirildi. Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr.Gamze Cengiz tarafından tedavisine devam edilen Müzeyyen Senar ın sırtında deri altında yer alan cilt altı enfeksiyonunun cerrahi müdahale ile alınmasının, ardından tansiyonu düşen sanatçının kontrol altında tutuluyordu. Uzman Doktor Gamze Cengiz in bu konuda yaptığı açıklaması şöyle: Müzeyyen Hanım ın durumu bugün, düne göre gayet iyi. Artık tansiyonu normal seyrediyor İlaç ve sıvı desteğini kestik. Ateşi de yok. Ancak iyilik halinin devamlılığından emin olmak için bugün de kendisini hastanemizde izlemek istiyoruz. Bu durumunda bir değişiklik olmaz ise, kısa sürede taburcu etmeyi planlıyoruz dedi.

15

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR KAPTANIN YAŞAYAN TEK TORUNU ONUR KONUĞU Bodrum Karya Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (BOSAV) ve Ertuğrul Firkateyni Ekibi Başkanı Tufan Turanlı, 2016

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODTO dan Başkanlara Teşekkür

BODTO dan Başkanlara Teşekkür BODTO dan Başkanlara Teşekkür Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde görev süreleri dolmak üzere olan belediye Başkanlarını ziyaret eden BODTO Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ve Meclis Başkanı İlhan Ersan,

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

HAYDİ, PAZAR GÜNÜ, İZMİRSPOR MAÇINA GİDELİM!

HAYDİ, PAZAR GÜNÜ, İZMİRSPOR MAÇINA GİDELİM! HAYDİ, PAZAR GÜNÜ, İZMİRSPOR MAÇINA GİDELİM! B.B Bodrumspor, pazar günü İzmirspor maçına hazırlanıyor. Futbolcular ve yöneticiler karşılaşma için taktik ve kondisyon antremanlarına devam ediyor. Pazar

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

POLİS, MİLAS'TA 3 DOLANDIRICIYI SUÇÜSTÜ YAKALADI

POLİS, MİLAS'TA 3 DOLANDIRICIYI SUÇÜSTÜ YAKALADI POLİS, MİLAS'TA 3 DOLANDIRICIYI SUÇÜSTÜ YAKALADI Muğla Emniyet Müdürlüğü Milas İlçesinde düzenlenen operasyonla 3 kişinin dolandırıcılık yakalandığını bildirdi. Bu konuda yayınlanan basın bildirisi şöyle:

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

BODTO MECLİSİ 1. YILINI DOLDURDU

BODTO MECLİSİ 1. YILINI DOLDURDU BODTO MECLİSİ 1. YILINI DOLDURDU 12 Mayıs 2013 yılında yapılan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinin ardından oluşan yeni meclisin 1. yılını doldurması nedeniyle düzenlenen yemekte, eski ve yeni ticaret

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İnaf Gari Yapımcı Yönetmen Harun Özakıncı nın çekimlerine başlayacağı 3. GARİ sinema filmi İNAF GARİ filminde rol alacak oyuncular, Bodrum lehçesiyle

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU

SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU Bodrum dan, Yunanistan ın Kos adasına kaçmak isteyen 16 Suriyeli kaçak göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bodrum Yalıçiftlik

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Yemek Kültürünü Koruyorlar

Yemek Kültürünü Koruyorlar Yemek Kültürünü Koruyorlar Bodrumlu iki kadın girişimci Ayşe Özbey ve Şükran Sert Ortakent te kurdukları Yöresel Yemek Atölyesi nde Bodrum a özgü yemek değerlerini koruyarak, hem Bodrum un yemek kültürünü

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

Caz sanatçısı İlhan Feyman vefat etti

Caz sanatçısı İlhan Feyman vefat etti Caz sanatçısı İlhan Feyman vefat etti Hafif Batı Müziği ve Caz sanatçısı, trompet in unutulmaz seslerinden İlhan Feyman, İstanbul da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi,cenazesi Bodrum Göltürkbükü

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi Açıldı

MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi Açıldı MHP Gündoğan Seçim İletişim Merkezi Açıldı Aralarında Ünlü Manken Bilun Dohmen in de Bulunduğu Sekiz Kişiye Rozet Takıldı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı, Gündoğan Beldesi nde de

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER VII İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V İÇİNDEKİLER...VII GİRİŞ...XII I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER...3 İl Özel İdareleri...3 Belediyeler...3... Köy İdareleri...4 Mahalle Muhtarlıkları...4 Yerel Yönetim

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

BODRUM DA ÇÖP EV İ BELEDİYE EKİPLERİ TEMİZLEDİ

BODRUM DA ÇÖP EV İ BELEDİYE EKİPLERİ TEMİZLEDİ BODRUM DA ÇÖP EV İ BELEDİYE EKİPLERİ TEMİZLEDİ Bodrum Belediyesi ekiplerinin, ev ziyaretlerinde ki sohbetlerde de ortaya çıkan çöp ev sorunu çözümlendi. Ev ziyaretleri sırasında Kumbahçe Mahallesi nde

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu veda ziyareti için geldiği Bodrum da Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı da ziyaret ederek vedalaştı. Memleketi Kars tan Milletvekili

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI Bodrum Çarşı Esnafı Erdoğan Başeğmez, Esnaf Odası Seçimlerinde Başkan adaylığını açıkladı. Bodrum Esnaf Odası önünde bir açıklama yapan Erdoğan Başeğmez

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı

Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında Tur Atladı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupası maçında kendi saha ve seyircisi önünde konul ettiği Niğde Belediyespor u uzatma dakikalarında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı