OTEL REHBER LÜTFEN D KKAT!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OTEL REHBER LÜTFEN D KKAT!"

Transkript

1 OTEL REHBER SEVEN STARS EXCLUSIVE HOTEL / Lara y seçti iniz için teflekkür ederiz. Elinizde tuttu unuz bu mini rehber sizelere SEVEN STARS EXCLUSIVE HOTEL / Lara n n sundu u hizmetlere k lavuz olacakt r. Sizlere her konuda yard mc olmak bizleri mutlu k lacakt r. Dan flma için lütfen 0 aray n z. SEVEN STARS EXCLUSIVE HOTEL Lara / Antalya / Türkiye Ça layan Mahallesi, 2049 Sokak, No: 16, Lara / Bar naklar / Muratpafla Antalya-Türkiye Tel: +90 (242) (pbx) Fax: +90 (242) info@sevenstars.com.tr SEVEN STARS EXCLUSIVE HOTEL / Lara, OSAY NfiAAT, TUR ZM, SANAY ve T CARET LTD. fit. iflletmesidir. LÜTFEN D KKAT! Otelimize d flar dan her türlü yiyecek ve içecek getirilmesi, odalarda her türlü alkol lü içki tüketilmesi, lobide ya da restaurant alanlar nda mayo ile dolafl lmas ya da oturulmas, odalara konaklayanlar n d fl nda kifli ya da kiflilerin ç kmas kesinlikle yasakt r. Odalar n zdaki havlular n z lütfen odan z n d fl na ç karmay n z. Odan zdan ve otel s n rlar içerisinde kaybolan eflyalar n zdan otelimiz sorumlu de ildir. Otelimize evcil hayvan kabul edilmemektedir. Odalar m zda sigara içilmemektedir. Sigara gereksinimizi odan zdaki balkonda giderebilirsiniz. Odan z sizlere emanetimizdir. Odaya verece iniz her türlü zarar ve ziyan sizlerin sorumlulu unda olup, sizlerden tahsil edilecektir.

2 ELEKTR K AKIMI Türkiye'de elektrik, volt, 50 Hz dir. Prizlerimiz, Avrupa normundad r. Otelimizde flebeke kesimlerinde, 6 saniyede devreye giren tam otomatik jeneratörle kesintisiz enerji sa lanmaktad r. AC L ÇIKIfi Acil durumlarda (yang n / deprem gibi) otelimizi, yang n merdiveninden terk ediniz. Asansörü kullanmay n z. Odan zdaki duman dedektörü her türlü olumsuzlukta an nda alarm vermektedir. Bu nedenle lütfen odan zda sigara içmeyiniz. G R fi VE ÇIKIfi Otelimize kabul ifllemleri saat 14:00'den sonrad r. Ayr l fl gününüzde odan z en geç saat 12:00'de boflaltman z gerekmektedir. Otelimizden ayr l fl n zda TV ve klima uzaktan kumandalar ile dijital kontrollü kap kart n z resepsiyona teslim ediniz. Kap kart n kaybetmeniz durumunda sizden 10 tahsil edilecektir. KAHVALTI Otelimiz, oda+kahvalt sistemiyle konuklar n a rlamaktad r. Yöresel ürünlerin de içinde yer ald aç k büfe kahvalt n z restaurant alan m zda 08:00 10:00 saatleri aras nda yapabilirsiniz. Geç kahvalt n z 10: saatleri aras nda 5 karfl l nda restaurant alan nda alabilirsiniz. ODA SERV S Her gün 07:00 24:00 saatleri aras nda oda servisimiz vard r. Oda servisimiz, so uk-s cak içecekler (alkollü içecekler hariç), tost ve kulüp sandviç çeflitlerini içermektedir. HAVUZ KULLANIMI Havalar n iyi gitmesi kayd ile May s Ekim aylar aras nda tam otomatik ilaçlama ve filitrasyon sistemli aç k havuzumuzu 07:00 20:00 saatleri aras nda kullanabilirsiniz. Misafirleriniz de havuzumuzu ücretli (yetiflkin: 5, 12 yafl alt : 3 ) olarak kullanabilir. Havuzumuz saat 20:00'de robot taraf ndan temizlenmektedir. Havuz havlunuz yoksa, günlü ü 1 'ya resepsiyondan temin edebilirsiniz. Havuz kullan m kurallar na lütfen uyunuz. Çocuklar n z n havuz kullan m ndan sizlerin sorumlu oldu unu unutmay n z. PLAJ SEV S Her gün saat 10:00'da özel plaj a ücretsiz servisimiz vard r. Plajdan ücretsiz dönüfl saati 17:00'dir. Plajdaki her türlü ihtiyacan z ücreti karfl l nda plaj iflletmesi taraf ndan karfl lanacakt r. LK YARDIM / DOKTOR Küçük sa l k sorunlar n z için resepsiyondan self medikasyon ilaçlar isteyebilirsiniz. Acil doktor ya da hastane gereksinimleriniz için resepsiyona baflvurunuz. SÜRE UZATMA / KISALTMA Otelimizde kal fl sürenizi uzatmak ya da k saltmak isterseniz, bir gün önce lütfen resepsiyona bildiriniz. Kal fl süreniz, ancak oda ve rezervasyon durumumuza göre uzat labilecektir. Tur ya da acenta arac l yla gelen konuklar m z n bu tür talepleri anlaflmalar m z nedeniyle karfl lanamamaktad r.

3 GAZETE / TAKS Otelimizde bulundu unuz sürece gazete (ücreti karfl l ) talebinizi, bir gün öncesinden lütfen resepsiyona bildiriniz. Günün her saatinde taksi talebinizi otelimizin önünde bulunan Taksi Ça r zili ile karfl layabilirsiniz. HAVAALANI TRANSFER Günün her saatinde otelimizden havaalan na transferinizi tek yön olarak 25 'ya gerçeklefltirebilirsiniz. Talebiniz için resepsiyonu aray n z. KRED KARTLARI Otelimizde her türlü ödemelerinizde yerli ya da yabanc VISA ve Master Kredi Kartlar kullanabilirsiniz. Kredi kart n zdan makul nakit ihtiyac n z, isterseniz yüzde 7 komisyonla resepsiyondan karfl layabilirsiniz. Kredi Kartlar Merkezi'nden kaynaklanan iletiflim hatalar nda bu taleplerinizi maalesef karfl layamamaktay z. DÖV Z BOZDURMA Makul miktardaki USD, EURO, GBP dövizlerinizi resepsiyonda günün her saatinde TL'ye, elinizde kalan TL'leri de dövize dönüfltürebilirsiniz. UYANDIRMA SERV S Belli bir saatte uyand r lmak isterseniz, lütfen resepsiyonu arayarak bilgi veriniz. Otomatik uaynd rma sistemi telefonunuzu istedi iniz saatte sizi uyand rmak için çalacakt r. RAHATSIZ ETME / ODAMI TEM ZLE Oda kart n z giriflteki Energy Saver e sokarak odan n tüm sistemini çal fl r hale getiriniz. Energy Saver in yan nda ve üzerinde beni rahats z etme iflareti bulunan dü meyi aktif hale getirirseniz, siz istemedi iniz sürece rahats z edilmeyeceksiniz. Odan z n temizlenmesini istiyorsan z, yine Energy Saver in yan nda ve üzerinde elektrik süpürgesi resmi bulunan dü meyi aktif hale getiriniz. NTERNET Otelimizde flifreleme sistemli ücretsiz internet vard r. nternet üzerinden yapaca n z illegal ifllemlerden siz sorumlusunuz. IP numaran z otomatik olarak sisteme ad n z, soyad n z ve vatandafll k numaran zla kaydedilmektedir. Özel flifrenizi resepsiyondan al n z. nterneti odan zdan ve di er alanlardan ücretsiz kullanabilirsiniz. TELEFON / FAX Odan zdaki telefonu flehiriçi, yurtiçi, uluslararas ve GSM (cep) aramalar n zda resepsiyon üzerinden kullanabilirsiniz. Odadan odaya aramalar n z oda numaralar ile direkt yapabilirsiniz. Fax ihtiyaçlar n z resepsiyona iletiniz. Telefon ücretleri (dakikas ): fiehiriçi: 0.50, Yurtiçi: 1, Yurtiçi GSM: 1.50, Uluslararas Avrupa / GSM: 2, Amerika / Uzakdo u / Afrika /Asya / GSM: 3, Rusya / Ortado u / GSM: 2.50 Fax ücretleri (A4 sayfas ): Yurtiçi: 1, Uluslararas : 2 FOTOKOP / B LG SAYAR ÇIKTISI Fotokopi ya da bilgisayar ç kt lar n z için resepsiyona baflvurunuz. A4 normunda bir sayfa fotokopi 0.50, bilgisayar ç kt s (siyah/beyaz) ise, 1 'dur.

4 KURU TEM ZLEME / ÜTÜLEME Kuru temizleme ve ütüleme gereksinimleriniz için resepsiyona baflvurunuz. Hafta içi saat 14:00'e kadar verilen tekstilleriniz ayn gün saat 18:00'e kadar teslim edilir. Hafta sonu verilen tekstilleriniz ise, Pazartesi günü saat 18:00'e kadar teslim edilir. Kuru temizleme ücretleri: Tak m Elbise / Mont / Kaban / Pardesü / Manto: 12 Ceket / Bluz (boncuk ifllemesiz): 7 (sadece ütüleme: 4 ) Bay, Bayan Pantolon / Etek: 6 (sadece ütüleme: 3 ) Gömlek / Tiflört: 5 (sadece ütüleme: 2.5 ) Di er tekstil ürünleriniz için resepsiyona baflvurunuz. K RALIK ARABA Her türlü kiral k araba ihtiyac n z için bir gün öncesinden resepsiyona baflvurunuz. Yaz sezonunda yo unluk nedeniyle kiral k araba ihtiyac n z karfl l yamam z durumunda, bizi anlay flla karfl laman z rica ederiz. ÇEVRE TURLARI Bölgemizde düzenlenen tüm çevre turlar n (kültürel / sanatsal), otelimiz resepsiyonundan sat n alabilirsiniz. Çevre turlarla ilgili tüm bilgileri resepsiyonumuzdan sa layabilirsiniz. HAMAM / SAUNA / MASAJ Otelimiz bünyesinde karfl layamad m z hamam, sauna ve masaj gereksinimleriniz için resepsiyonumuza baflvurunuz. Detayl bilgi ve ücret bilgileri resepsiyonumuzdad r. KL MA Konforunuz için odan zda Ozon tabakas na zarars z, çevre korumal, 410 gazl, ola anüstü sessiz (22 desibel) çal flan, uyku modlu, so uk-s cak özellikli A+ s n f enerjili, BTU'luk uzaktan kumandal, split klima bulunmaktad r. Kliman n uzaktan kumandas n resepsiyondan al n z, odan z boflaltt n zda da lütfen resepsiyona iade ediniz. ÇEVRE KORUMA Ç N B ZE DESTEK VER N Z Yaflad m z dünyay gelecek nesillerimize sa l kl b rakabilmek için çevreye duyarl olmak zorunday z. Bu nedenle daha az enerji, su ve deterjan kullanmal y z. Bize çevre konusunda destek vermek isterseniz, lütfen gerekmedikçe; LAMBALARI, TV'yi, KL MA'y ve MUSLUK'lar AÇIK BIRAKMAYINIZ! HAVLULAR' n z n, ÇARfiAFLAR' n z n, NEVRES M'lerinizin, YASTIK KILIF'lar n z n DE fit R LMES N gerekmedikçe STEMEY N Z! De iflmesini istedi iz havlular n z lütfen yata n z n üstüne b rak n z. Yata n üstüne b rak lmayan havlular de ifltirilmeyecektir. fi FREL KASA Odan zdaki gard ropun içinde bulunan flifreli kasa n z n kullan m ücretsizdir. KASANIN LK AÇILIfiI: 8866 ve A ya bas p, yuvarlak dü meyi SA A çeviriniz. Kasan z aç lacakt r. KASA fi FRES N DE fit RMEK Ç N: Kasa kap s n n arkas ndaki k rm z dü meye bir kez bas p, istedi iniz 4 rakaml (örne in 1234) flifrenizi girin ve A ya bas n, yuvarlak dü meyi SOLA çevirerek kapat n. Kasan z kapanacakt r. KASAYI AÇMAK Ç N: 4 rakaml flifrenizi girin ve A ya bas n. Sonra kasan n üzerindeki yuvarlak dü meyi SA A çeviriniz. Otelimizden ayr l rken kasan n kap s n kapal tutunuz, ancak kilitlemeyiniz.

5 ANKET FORMU Odan zdaki çal flma masas n n üzerinde bulunan dosyadaki anket formu nu doldurarak, eksiklerimizi, memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliklerinizi bize iletiniz. Böylece daha sonraki gelifllerinizde ya da sizden sonra gelecek olan konuklar m za sorunsuz hizmet etmemizi sa lamam za yard mc olunuz. Doldurdu unuz anket formu nu lütfen resepsiyona b rak n z. STED N Z HER fiey SATIN ALAB L RS N Z Odan zda be endi iniz her fleyi resepsiyondan sat n alabilirsiniz. Havlular m z, s v sabunlu umuzu, fön makinemizi, masa lambam z, yast klar m z, nevresimlerimizi, çarflaflar m z ve yatak flal m z, hatta LCD TV'mizi resepsiyondan sat n alabilirsiniz. EV YEMEKLER (SET MENÜ) 5 Sulu Ana Yemek + Pilav ya da Makarna + Salata / Turflu / Cac k / Komposto + Tatl (peynir tatl s / flekerpare / kemalpafla) ya da Mevsim Meyvesi + Ekmek ( çecekler Hariç) S Z N Ç N SEÇT KLER M Z Levrek Çupra (200 g) (patates, domates, soğan, limon, yeşillik eşliğinde) Kuzu Pirzola Kuzu fiifl (200 g) (mantar, pilav, patates, domates, soğan, biber eşliğinde) Tavuk Pirzola / Kanat Fileto / fiifl / fiinitzel (200 g) (pilav, patates, domates, biber eşliğinde) Çoban Kavurma Et Sote (200 g) 7 (mantar, sarmısak, domates, soğan, biber eşliğinde) Izgara Köfte (200 g) (pilav, patates, domates, biber eşliğinde) 6

6 APER T FLER TOSTLAR (Kaşarlı / Sucuklu / Karışık) SANDV ÇLER (Beyaz Peynirli / Kaşarlı / Salamlı) KIZARMIfi PATATES (ketçap + mayonez eşliğinde) HAMBURGER Ç ZBURGER COPYRIGHT: Seven Stars Exclusive Hotel / Lara SAHANDA YUMURTA (2 yumurtalı) SUCUKLU YUMURTA (2 yumurtalı) MEYVE TABA I (mevsim meyveleri) SO UK SICAK ÇECEKLER Cola / Fanta / Sprite / Nestea / Cappy (33 cl) 1.50 Naturel Su (50 cl) 0.50 Naturel Su (1.5 l ) 1 Soda (20 cl) 0.75 Redbull (20 cl) 2.50 Eur Çay Fincanda 1 (sallama / siyah ya da bitki) 2.50 Nescafe Fincanda 1.50 (sade ya da sütlü) Türk Kahvesi 2 (yan nda bardak su + lokum) NOT: İçecek markaları görsellerden farklılık gösterebilir.

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

İncipark Köy Kahvaltı

İncipark Köy Kahvaltı İncipark Köy Kahvaltı Peynir Çeşitler,Bal,Kaymak,Tereyağı,Pastırma,Reçel Çeşitleri, Domates,Salatalık,Söğüş,Sahanda Sucuklu Yumurta, Sınırsız Çay veya Semaver (SERVİCE TIME): 10 Minutes SERVİS SÜRESİ:

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

HOTEL DIRECTORY. www.turunchotels.com.tr

HOTEL DIRECTORY. www.turunchotels.com.tr HOTEL DIRECTORY Değerli misafirimiz, Seyahatinizde Eskişehir in nadide tesisi Turunç Hotel i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tesisimizde konaklamanız süresince arzu edeceğinizi düşündüğümüz hizmetlerimize

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan Taksim Muhallebicisi ne dayanmaktadır. Bugün Akbank Sanat Merkezi nin bulundu u yerde hizmet vermifl olan muhallebici, 1953 yılında Niflantaflı

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl güne başlarken poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl 8,00 tl sıcak kahvaltı kahvaltılar günün çorbası sıcak kahvaltı hellim peyniri, sigara böreği,

Detaylı

Cafe Restaurant R Waffle Kahvaltı Tabagı Bal & Kaymak Serpme Kahvaltı Güne Başlarken... Kahvaltı Tabağı (Klasik) Beyaz Peynir, Taze Kaşar Peyniri, Siyah Zeytin,Yeşil Zeytin, Salam-Sosis, Domates,

Detaylı

2018 YAZ SEZONU HERŞEY DAHİL PLUS FACT SHEET GENEL BİLGİLER

2018 YAZ SEZONU HERŞEY DAHİL PLUS FACT SHEET GENEL BİLGİLER Otelin Adı Sınıfı Adres Posta Adresi Telefon Numarası Fax Web Sayfası E-Posta Genel Müdür Satış & Pazarlama Direktörü Rezervasyon Muhasebe Ön Büro Kuruluş Yılı Yüz Ölçümü Oda Sayısı Plaj Aqua Park Havalimanı

Detaylı

53 lezzet dolu yıl...

53 lezzet dolu yıl... 53 lezzet dolu yıl... www.kuklakebap.com.tr Izgara Tavuklu Baget Sandviç Günün Çorbası Bulgur Pilavı Kıtır Turşu Patates Kızartması Elma Dilimli Patates Yoğurt Steak Baget Sandviç Baget ekmek arasına dana

Detaylı

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba kahvaltı Kahvaltı Yöresel Tabak Kahvaltı (Tek Kişilik) : Serpme Kahvaltı : Siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, 2 çeşit reçel, kaşar peyniri, ezine peynir, burgu peynir,tulum peynir,tahin pekmez, süzme pekmez,salatalık,domates,

Detaylı

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar GENEL BİLGİLER OTELİN ADI : TURUNÇ RESORT HOTEL SINIFI : 5 YILDIZLI HOTEL Adres Posta Adresi Turunç mahallesi Amos Kumlubük cad. no:5 Marmaris / Muğla P. K. 48740 Turunç / Marmaris / Muğla Telefon Numarası

Detaylı

www.kafedepa let.com

www.kafedepa let.com www.kafedepa let.com KAHVALTILAR Günün Çorbası Kahvaltı Tabağı Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Salam, Reçel, Bal, Tereyağ, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta,

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

: CARETTA RELAX OTEL

: CARETTA RELAX OTEL CARETTA RELA OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER Otel Adı : CARETTA RELA OTEL Kategori : 4 YILDIZLI OTEL Adres : Konaklı Mah. Nergiz Sok.No:1 07490 Alanya / ANTALYA Telefon : 00 90 242 565

Detaylı

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile..

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. Kaşarlı Tost 6,00 TL Kepekli veya beyaz ekmek seçenekli,

Detaylı

TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı

TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı TESIS BILGILERI VE KONSEPT Otel Adı GRAND KAPTAN HOTEL Kategori 5 Yıldız (5*) Adres Tosmur Mevkii 07400 Alanya Telefon +90 242 514 01 01 Fax +90 242 514 00 92 Mail adresi sales@kaptanhotels.com Web adresi

Detaylı

Konum. Belceğiz Mah. 226 Sk. No: Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye. Otobüs, Taksi, Özel Transfer

Konum. Belceğiz Mah. 226 Sk. No: Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye. Otobüs, Taksi, Özel Transfer Konum Kuruluş Tarihi 1995 Havalimanı 62 km Renovasyon Tarihi 2014 Şehir Merkezi 12 km Toplam Arazi 11652 m² En yakın Yerleşim Ölüdeniz Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 2010 YAZ FACT SHEET 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 KONUM Dünyanın en büyük mandalin bahçelerinin bulunduğu Seferihisar -Özdere

Detaylı

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com 2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ GENEL BİLGİLER Otel Green Anatolia Hotel Sınıflandırma 3 Yıldız Acente Puanlaması 4 Yıldız Pansiyon Türü Herşey Dahil Adres Babadağ Yolu - Ovacık

Detaylı

CARETTA BEACH OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER

CARETTA BEACH OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER CARETTA BEACH OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER Otel Adı : CARETTA BEACH OTEL Kategori : 4 YILDIZLI OTEL Adres : Konaklı Mah. Nergiz Sok.No:5 07490 Alanya / ANTALYA Telefon : 00 90 242

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 Sayın Feyzullah DEMİRKALE; Öncelikle Oruçoğlu Termal Resort a göstermiş olduğunuz nazik

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

Toplam m2 alan üzerine yedi katlı blok bina şeklinde olup toplam 307 oda mevcuttur.

Toplam m2 alan üzerine yedi katlı blok bina şeklinde olup toplam 307 oda mevcuttur. Senza Grand SantanaHotel Hizmetleri Siz değerli misafirlerimizin hayalinizdeki tatile ulaşabilmeniz için gereken konfor ve ihtiyaçlarınızı en ince ayrıntısına kadar biz düşündük ve sizin için hayata geçirdik.

Detaylı

Fön Makinesi Su,Soda,Meyve Suyu(Hergün) Kasa ( Digital kilit Sistemi) Çay Kahve Seti (kettle)

Fön Makinesi Su,Soda,Meyve Suyu(Hergün) Kasa ( Digital kilit Sistemi) Çay Kahve Seti (kettle) Hotel Adı Adres Ülke Telefon Fax Web Side E-mail Genel Müdür e-mail Satış Direktörü e-mail Rezervasyon e-mail Hotel katagori Pansiyon Yüzölçüm Yapım Yılı Son Tadilat Tarihi Çalışılan Pazarlar Evcil Hayvan

Detaylı

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız.

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Günün Çorbasý Günün Çorbasý Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Su Böreði 1 Porsiyon Poðaçalar Sade Peynirli Kaþar Peynirli Zeytinli Patatesli Dereotlu Cevizli Simitler Ankara Simiti Sosyete Simiti

Detaylı

2015 YAZ SEZONU OTEL GENEL BİLGİLERİ

2015 YAZ SEZONU OTEL GENEL BİLGİLERİ 2015 YAZ SEZONU 1 / 6 OTEL BİLGİ FORMU & HERŞEY DAHİL PLUS KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı : Aurum Spa Beach Resort Hotel Adresi : Fevzi Paşa Mah Kumluk Cad oteller Mevkii no 10 Akbük/Didim-Aydın

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 8 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: 6 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU 22.09.2014 14.00 17 OLAĞAN TOPLANTI Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ALTAN ATİLLA

Detaylı

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri Kafe Mönüsü KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 30.00 TL Beyaz peynir, taze kaşar peyniri, eski kaşar peyniri,dil peyniri, sebzeli tavuk jambon, dana jambon, Macar salam, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kuru

Detaylı

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. : . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON

YAZ 2017 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. :   . : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya TELEFON YAZ 2017 WEB SİTESİ : www.orangecounty.com.tr E-MAIL : info@orangecounty.com.tr ADRES : Okurcalar, 07410 Alanya, Antalya TELEFON : +90 242 527 51 52 (pbx) FAX : +90 242 527 41 45 KATEGORİ : 5 Yıldız Resort

Detaylı

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK Sıcacık pankek Nutella, fındık kreması, bal, kaymak, yeşil ve siyah zeytin,tereyağı, vişne, çilek reçeli, sosis, salam, kaşar, beyaz, üçgen ve örgü peyniri, çilek, muz, domates,

Detaylı

2019 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : FAX :

2019 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : FAX : 2019 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI : XORIA DELUXE HOTEL ADRESİ : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : +90 242 205 45 45 FAX : +90 242 545 41 91 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON : www.xoriadeluxe.com

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

: Turgutreis Mah. Kadıkalesi Mevkii BODRUM / MUĞLA Telefon : Fax : :

: Turgutreis Mah. Kadıkalesi Mevkii BODRUM / MUĞLA Telefon : Fax : : 2019 YAZ Otel Adı : GRAND PARK BODRUM Adresi : Turgutreis Mah. Kadıkalesi Mevkii 48960 BODRUM / MUĞLA Telefon : 00 90 252 311 09 90 Fax : 00 90 252 382 82 91 Mail Adresi : info@corendonhotels.com.tr Web

Detaylı

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası lezzette zirve Köfteli Den Çorbası Kahvaltı Spesiyal Kahvaltı Beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, bal, ev reçelleri, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, maydanoz,

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan

SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan Taksim Muhallebicisi ne dayanmaktadır. Bugün Akbank Sanat Merkezi nin bulundu u yerde hizmet vermifl olan muhallebici, 1953 yılında Niflantaflı

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ NELİPİDE KÖY KAHVALTISI KLASİK KAHVALTI TABAĞI MENEMEN PEYNİRLİ OMLET SUCUKLU YUMURTA KAHVALTI KLASİK KAHVALTI TABAĞI 20.00 Beyaz peynir, kaşar, burgu peyniri, ezine, tulum peyniri,

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR

KONAKLAMA FİYATLARI TESİS KULLANIM KURALLARI VE AÇIKLAMALAR S.T.İ. Yönetim Kurulunun 25.12.2014 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2014 KONAKLAMA FİYATLARI O.M.Ü. DİĞER PERSONEL KAMU 1 KİŞİ 35 45 2 KİŞİ 70 90 2 KİŞİ (tek kişi kalmak isteyen) 50 60 SUİT

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ

2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ 2017 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel adı Adresi : Aurum Signature : Bayraklıdede Mah. Kuşadası / Aydın Grup telefon : 444 7603 Grup web adresi Grup mail

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 1 adet simit, beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık ve 1 adet çay Hızlı Kahvaltı Tabağı 13.00 Zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel,

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) Fax: (242) Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) Fax: (242) Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE. YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU. www.bilgim.org.

STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE. YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU. www.bilgim.org. STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU www.bilgim.org.tr Lütfen form içerisindeki sizden istenen bilgileri eksiksiz

Detaylı

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Kahvaltı Tabağı 15.00 Tam yağlı beyaz peynir, kaşar peyniri siyah ve yeşil zeytin, oltu peynir, dana jambon, tavuk jambon, macar salam, domates, salatalık, vişne reçeli,

Detaylı

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA MENÜLER TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 KÖFTELİ SANDEVİÇ + 1 COLA 14,00 AYVALIK TOSTU + 1 COLA

Detaylı

FACT FINDER YAZ 2012

FACT FINDER YAZ 2012 GENEL BİLGİLER FACT FINDER YAZ 2012 OTEL : Grand Yazıcı Marmaris Palace SINIFI : 1.Sınıf Tatil Köyü PANSİYON : Herşey Dahil ADRES : Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No: 3 Pamucak Mevkii İçmeler Yolu İçmeler

Detaylı

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA 2015 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI ADRESİ : KARMIR RESORT & SPA : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA TELEFON : 444 58 70 FAX : +90 242 815 20 61 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

fi RKET KRED KARTLARI STEK FORMU

fi RKET KRED KARTLARI STEK FORMU fi RKET KRED KARTLARI STEK FORMU Müflteri MARS No: Müflteri Hesap No: GARANT fi RKET KARTLARI Garanti fiirket Kartlar, flirketinizin yetki verdi i kiflilerin, belirleyece iniz s n rlar dahilinde, yurtiçinde

Detaylı

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz.

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI 20 TL Burdur beyaz Peynir, Hatay Lavaş Peynir, Bidon Tulum, inek Ezine Gemlik Mega Siyah Zeytin, Kırma Yeşil Zeytin Reçel,

Detaylı

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI

KONAKLAMA FİYATLARI BALO - 2 SALONU KİRA FİYATLARI S.T.İ. Yönetim Kurulunun 04.09.2012 tarihli kararı. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2012 KONAKLAMA FİYATLARI ODA 1 KİŞİ ODA 2 KİŞİ SUİT ODA GEÇİCİ GÖREVLİ KAMU PERSONELİ (1 Kişi) DENETİM ELEMANI (1 kişi) 35,00

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

FACTSHEET SUMMER 2018

FACTSHEET SUMMER 2018 FACTSHEET SUMMER 2018 VILLA SUNFLOWER APARTS & SUITES Genel Villa sunflower hotel alanya merkezde bulunur. Villa sunflower Aparts & Suites 9000 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur ve 6 binadan oluşur.

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept

Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept 2018 +++++ Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept 2018 Hotel Bilgileri İsim : Sea Shell Resort & Spa Sınıf : 5 ve 5 ( Çevreye duyarlı otel sertifikası ) Açılış : 01.06.2013

Detaylı

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu Konum Botanik Hotel, benzersiz bir doğaya, tarihi zenginliklere sahip bölgemizde 90.000 m² lik yeşil bir alana kurulu, 617 odadan oluşmaktadır. Havalimanı na 90 km, Side ye 30 km, Alanya ya 32 km, mesafededir.

Detaylı

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL Merhabalar, Öncelikle HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bu mutlu gününüzde yanınızda olacağımız için duyacağımız memnuniyeti ifade etmek isteriz. Mezuniyet organizasyonları,

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Senza Grand Santana Hotel Hizmetleri

Senza Grand Santana Hotel Hizmetleri Htel Hizmetleri Siz değerli misafirlerimizin hayalinizdeki tatile ulaşabilmeniz için gereken knfr ve ihtiyaçlarınızı en ince ayrıntısına kadar biz düşündük ve sizin için hayata geçirdik. Alanya mızın bu

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

YAZ 2019 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. : : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya

YAZ 2019 KAPASİTE VE ODA BİLGİLERİ. :   : ADRES. : Okurcalar, Alanya, Antalya YAZ 2019 WEB SİTESİ : www.orangecounty.com.tr E-M AIL : info@orangecounty.com.tr ADRES : Okurcalar, 07410 Alanya, Antalya TELEFON : +90 242 527 51 52 (pbx) FAX : +90 242 527 41 45 KATEGORİ : 5 Yıldız Resort

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TESİS ADI ADRES OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TELEFON FAX : +90 242 777 00 01 KATEGORİ : 5 * AÇILIŞ : HAZİRAN - 2011 PANSİYON TİPİ WEB E-MAIL : SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA : EVREN MAHALLESİ

Detaylı

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA Açılış Tarihi 2008 Telefon + 90 242 814 75 35 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 814 75 40 Sezon 2018 Kategori 5* Pansiyon Ultimate All Inclusive Toplam Alan 16.000 m² Posta

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA Açılış Tarihi 1997 Telefon + 90 242 753 47 83 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 753 47 79 Sezon 2018-2019 Kış Kategori 5* Pansiyon Ultimate All Inclusive Toplam

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

26.01.16 İLGİLİ FİRMA : İSTANBUL BAROSU TEL : 0212 251 63 25 Sayın ÖRNEK, Öncelikle Nidya Hotel Galataport a göstermiş olduğunuz nazik ilgiye teşekkür ederiz. 31.06.2016 tarihine kadar şirketinizin değerli

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER

YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER YÜKSEK ÖĞRENĐM KREDĐ VE YURTLAR KURUMU (YURTKUR) HAKKINDA GENEL BĐLGĐLER Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), yüksek öğrenim gören öğrencilere burs ve kredi vermek, yurtlar yaptırmak ve yurt

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ

2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel adı Adresi : Aurum Club Marmara : Atatürk Mah. 3003 Cad. No:166/A Akbük/Didim-Aydın Grup telefon : 444 7603 Grup

Detaylı

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL Merhabalar, Öncelikle HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bu mutlu gününüzde yanınızda olacağımız için duyacağımız memnuniyeti ifade etmek isteriz. Sünnet düğünü organizasyonları,

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Özet Kalkan Merkez'de tatil kiralamaları için beş yatak odalı özel havuzlu ve bahçeli lüks villa. 10 kişiye kadar konaklama yapabilmektedir. Açıklama

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ

SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ DÜĞÜN SALONU FİYAT LİSTESİ 2017 2018 1 PAŞAFABRİKASI KÜTÜK EV DÜĞÜN SALON(BOŞ SALON) 1.250,00 1.500,00 2 SICAK ÇERMİK SEFA OTELİ TOPLANTI SALONU 500,00

Detaylı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı KAHVALTILAR Pratik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tere yağ,

Detaylı

117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015

117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015 1 117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015 P.101 Türk Hava Yolları direkt HONG KONG gidiş-guangzhou dönüş EKONOMİ / 12-18 Nisan 2015 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI

Detaylı

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9.

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9. Kahvaltı Yumurtalar Peynir Zeytin Tabağı........... 12.00 Sahanda Yumurta....... 8.00 Bal - Kaymak.............. Sucuklu veya Sosisli...... Reçel - Kaymak............. Hellim Izgara.............. Tahin

Detaylı