AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

2 1-ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin ana faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın dağıtımı, ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmaktır. Şirket kuruluşta Akyürek Kardeşler Gıda İhtiyaç Maddeleri Otomotiv Tekstil ve Day.Tük.Mal.San.ve Tic.Ltd.Şti. olarak 4 Kasım 1996 tarihinde tescil edilmiş ve 7 Kasım 1996 tarih ve 4161 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde ilan edilmiştir. Daha sonra Şirket, TTK nin 152.maddesi gereği nevi değiştirmek suretiyle anonim şirket kurarak, ticari ünvanını Akyürek Kardeşler Gıda İhtiyaç Maddeleri Otomotiv Tekstil ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirmiş ve Şirket ticari ünvanı 30 Mayıs 2012 tarihinde tescil edilerek, 5 Haziran 2012 tarih ve 8083 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde ilan edilmiştir. Şirket in yeni ticari ünvanı 30 Haziran 2012 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Kararı ile Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş. olarak belirlenerek 6 Temmuz 2012 tarihinde tescil edilmiş ve 12 Temmuz 2012 tarih ve 8110 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde ilan edilmiştir. Şirket, Ak-kar Gıda İnşaat Paz.Tur.İth.ve İhr.Tic.Ltd.Şti. ( Ak-kar ) ni 26 Aralık 2011 tarihli ve 8 numaralı Ortaklar Kurulu kararı ile 30 Aralık 2011 tarihinde kül olarak devir almıştır. Söz konusu birleşmeye ilişkin birleşme sözleşmesi, 6 Ocak 2012 tarihli, 7978 numaralı Ticaret Sicil Gazetesi nde yayımlanmıştır. Şirket, Aksel Tüketim Ürünleri Satış Dağıtım Ticaret A.Ş.( Aksel ) yi 27 Temmuz 2012 ve 5/1 numaralı Yönetim Kurulu kararı ile tüm aktif ve pasifi ile 26 Eylül 2012 tarihinde devir almıştır. Söz konusu birleşmeye ilişkin birleşme sözleşmesi, 17 Ekim 2012 tarihli, 8176 numaralı Ticaret Sicil Gazetesi nde yayımlanmıştır. 2-MERKEZ VE MERKEZ DIŞI ÖRGÜTLER Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş merkez adresi tarihli Yönetim Kurulu kararı ile aşağıdaki merkez adresine nakledilmiştir. Adres :Tekstilkent Koza Plaza B Blok Kat:24 Esenler- İstanbul İnternet Sitesi: e- posta : akyurek@akyurekpazarlama.com.tr Telefon : Fax : Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin aşağıda belirlilen 17 adet şubesi ve deposu bulunmaktadır.şube iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir. SIRA NO ŞUBE - DEPO ADI ŞUBE ADRESİ 1 MEGACENTER ŞUBE KOCATEPE MAH.12 SOK.BÜYÜK GID.SİT.C35 BLOK KAT 5 B.PAŞA / İSTANBUL 2 B.PAŞA İRT.BÜRO KOCATEPE MAH.12 SOK.BÜYÜK GID.SİT.C32 BLOK KAT 5 B.PAŞA / İSTANBUL 3 ASYA ŞUBE BAĞDAT CADDESİ NO:519 PLAZA 233 KAT:1 DAİRE 2 MALTEPE /İSTANBUL 4 DÜZCE ŞUBE DAĞANLI KÖYÜ YİĞİTLER BETON YANI / DÜZCE 5 MUĞLA ŞUBE AKÇAPINAR KÖYÜ BALIKÇILAR KOOP.YANI ULA / MUĞLA 6 MARMARİS ŞUBE AKÇAPINAR KÖYÜ BALIKÇILAR KOOP.YANI ULA / MUĞLA / MARMARİS

3 7 FETHİYE ŞUBE CUMHURİYET MAH.ATATÜRK BULVARI NO:30-E FETHİYE-MUĞLA 8 DALYAN ŞUBE CUMHURİYET MAH.ATATÜRK BULVARI NO:30-E FETHİYE-MUĞLA 9 UZUNKÖPRÜ ŞUBE İSTANBUL YOLU ÜZERİ 4.KM YENİMUACİR KÖYÜ KEŞAN-EDİRNE 10 KEŞAN ŞUBE İSTANBUL YOLU ÜZERİ 4.KM YENİMUACİR KÖYÜ KEŞAN-EDİRNE 11 DENİZLİ KUZEY BOZBURUN MAH.SALİH AĞA YOLU ÜZERİ SENA KABLO KARŞISI GÜMÜŞLER /DENİZLİ 12 DENİZLİ GÜNEY BOZBURUN MAH.SALİH AĞA YOLU ÜZERİ SENA KABLO KARŞISI GÜMÜŞLER /DENİZLİ 13 MUĞLA UNİSEL ŞUBE CUMHURİYET MAH.TİCARET İŞ MRK. 2.BLOK NO:9-10 BAYIR / MUĞLA 14 FETHİYE UNİSEL CUMHURİYET MAH.ATATÜRK BULVARI NO:30-E FETHİYE-MUĞLA 15 ANTALYA UNİSEL YEŞİLBAYIR BELDESİ ALTINKALE MAH. AKDENİZ BUL. NO:239 DÖŞEMEALTI / ANTALYA 16 KARTAL FRITOLAY FATİH MAH.YAKACIK CAD.TÜRKER DEPO YANI NO:23 KARTAL / İSTANBUL 17 ÇANAKKALE DEPO İZMİR YOLU 4.KM KEPEZ/ÇANAKKALE 3 ORTAKLIK YAPISI Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin 30 Haziran 2013 tarihi itibarı ile ortaklık yapısı aşağıdaki gibidir. ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISI Ortağın Unvanı Pay Miktarı Pay Adedi Şekip AKYÜREK , Eyyüp Serdal AKYÜREK , Şekip AKYÜREK , Eyyüp Serdal AKYÜREK , Aslan Akyürek , Mustafa Akyürek , Mehmet Akyürek , Halka Açık Kısım , ,00 GENEL TOPLAM , Eyyüp Serdal Akyürek ve Şekip Akyürek eşit oranda imtiyazlı ve aynı zamanda hakim ortaktırlar. İmtiyazlı pay miktarı TL dir. Temettü Politikası Şirketimiz Türk Ticaret Kanunu hükümleri, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Vergi Mevzuatı ve diğer ilgili mevzuat ile Esas Mukavelemizin kâr dağıtımı ile ilgili maddesi çerçevesinde kâr dağıtımı yapmayı planlamaktadır. Şirketimiz kâr dağıtım politikasını Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Esas Mukavelemizde yer alan hükümler çerçevesinde, şirketin operasyonel performansı, mali durumu ve piyasa gelişmelerini gözetmek suretiyle benimsemiştir.şirket tarih ve 34 nolu yönetim kurulu kararında şirketin tarihli genel kurulu toplantısında belirlenen kar dağıtım politikasını görüşmüş ve neticede 2013 yılının dağıtılabilir karından %25 oranında kar payı dağıtılması, ve tarihlerinde sona eren hesap dönemlerinde karın en az %20 sinin kar payı olarak dağıtılmasını ve 2016 yılından sonraki dönemler için kar dağıtım politikasının genel kurula önerilmesine karar vermiştir.

4 4-YÖNETİM Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin Yönetim Kurulu 3 yıl görev yapmak üzere tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında seçilmişlerdir. (tescil tarihi ). Yönetim Kurulu Üyelerinden 2 si Bağımsız Üye sıfatıyla görev yapmaktadır. YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Adı Soyadı Görevi T.C./Vergi No Eyyüp Serdal Akyürek Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Akyürek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aslan Akyürek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Alkin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE SAĞLANAN MALİ HAKLAR 30 Haziran 2013 tarihi itibarı ie Yönetim Kuruluna sağlanan huzur hakkı, ücret, prim, ikramiye, kâr payı gibi mali menfaati sağlayacak durum bulunmamaktadır. 6-İŞTİRAKLER Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin 30 Haziran 2013 tarihi itibarı ile herhangi bir iştirak i bulunmamaktadır. 7- İNSAN KAYNAKLARI Şirketimizin vizyon, misyon ve değerleri bazında İnsan Kaynakları Stratejisi belirlenmiştir. Vizyonumuz; Hizmet verdiğimiz sektörde lider olarak tercih edilen marka olmak. Misyonumuz; Faaliyette bulunduğumuz sektörde; bireye ve topluma saygılı, ekonomik ilkelere bağlı, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız için değer yaratan, güven veren Şirket olarak hizmet etmek. Değerlerimiz; Açık ve Dürüst Olmak Saygı ve Güven Duymak Güvenilir ve Adil Olmak Sürekli Gelişmek Heyecanlı ve Tutkulu Olmak Hızlı ve Esnek Hareket Etmek Birlikte Başarmak İnsan Kaynakları Stratejimiz; Sektörde tercih edilen işveren olmak amacıyla bu amacımızı destekleyen İnsan Kaynakları uygulamalarını hayata geçirmek, kurum vizyon ve değerlerine sahip çıkarak yüksek performans hedeflerine ulaşacak çalışanları işe almak, tutundurmak ve geliştirmektir.

5 Şirketimizin organizasyon yapısı yeniden kurgulanarak, yeni organizasyon şeması duyurulmuştur. Seçme ve Yerleştirme süreçleri yetkinlik bazlı tasarlanmış ve İşe Alım Prosedürü yayınlanmıştır. Yetkinlik Modeli oluşturulmuş ve 7 ana yetkinlik (Stratejik Düşünme, İlham Veren Liderlik, Müşteri Odaklılık, Olumlu İş İlişkileri Oluşturma, Sonuç ve Başarı Odaklılık, Değişim ve Gelişime Açık Olmak, Problem Çözme ve Karar Verme) belirlenmiştir. Danışmanlık firması ile anlaşma yapılarak, şirketimizin tüm yöneticilerine Yetkinlik Değerlendirme yapılmış ve sonuçlarına göre güçlü alanlar ve gelişmesi gereken alanlar belirlenmiştir. Güçlü alanlar göz önünde bulundurularak Kariyer Planlama yapılmış, gelişim alanları göz önünde bulundurularak eğitimler tasarlanmış ve tüm yöneticiler için Liderlik Programı geliştirilmiştir.bu kapsamda, Eğitim Yönetimi Prosedürü oluşturularak yayınlanmıştır. Kurum değerlerinin de içinde yer alacağı, hedef ve yetkinlik bazlı performans sistemi kurgulanmıştır. 8-FAALİYET KONUSUNDA YAŞANAN GELİŞMELER Türkiye İstatistik Kurumunun, 11 Haziran 2013 tarihinde yayınladığı ve üretim yöntemiyle hesapladığı gayri safi yurtiçi hasıla 2013 yılı birinci üç aylık çeyreği bir önceki yılın aynı çeyreğine göre cari fiyatlarla %9,5 lik artışla Milyon TL olarak gerçekleşmiştir. Takvim etkisinden arındırılmış sabit fiyatlarla GSYH 2013 yılı birinci üç aylık çeyreği bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %3,7 lik artış gösterirken, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış GSYH değeri bir önceki çeyreğe göre %1,6 artmıştır. Yine Türkiye İstatistik Kurumunun, 25 Temmuz 2013 tarihinde yayınladığı ve şirketimizinde önemli satış kanallarından olan perakende sektöründe takvim etkilerinden arındırılmış cari fiyatlarla ciro 2013 yılı Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %6,6 oranında artmıştır.aynı ayda; gıda, içecek ve tütün satışları %16,6, otomotiv yakıtı hariç gıda dışı satışlar %4,3 ve otomotiv yakıtı satışları %1,9 artmış bulunmaktadır.2012 ve 2013 yılları karşılaştırmalı Perakende Satış Hacmi endeks tablosu aşağıdaki gibidir.

6 Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic. A.Ş nin 2012 yılında döneminde şirket net satışları TL iken 2013 yılı döneminde %29 büyüme ile TL olarak gerçekleşmiştir. Şirketin FAVÖK değeri 30 Haziran 2012 itibariyla TL iken 30 Haziran 2013 tarihi itibariyla TL olarak hesaplanmıştır.ülke ekonomisinde son aylarda yaşanan döviz artışı kambiyo gider taahukukunu artırmış ve şirket karlılığını negatif etkilemiştir.30 Haziran 2013 yılı kambiyo giderimiz bilançomuzdada görüleceği üzere TL dir.(kambiyo Gideri TL Kambiyo Geliri TL = TL).Şirketin döviz ile kredi kullanım rakamlarının düşmesi ile kambiyo giderlerinin önümüzdeki dönemlerde daha az olacağını öngörmekteyiz. Şirketimizin yılın ilk altı aylık döneminde stratejik gelişme planları doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir.bu doğrultuda satış ve dağıtım ağını kuvvetlendirmek amacı ile 2013 yılında 35 adet sevkiyat aracı, ayrıca depoların verimliliğini artırmak ve sevkiyat yükleme sürelerini kısaltmak amacı ile 2 adet forklift satın almıştır. Depo IT sisteminin güçlendirilmesi amacı ile Global Bilişim Sistemleri ve Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile tarihinde yapılan sözleşme çerçevesinde LV3 depo yönetim sistem programı satın alınmış, programın kurulum çalışmaları başlamıştır.eylül 2013 tarihinde 5 adet depomızda uygulamaya geçilecektir tarihinde Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ile konserve ürünlerinin 39 ilde ev dışı tüketim kanalında satış ve dağıtımını yapmak üzere anlaşma sağlanmıştır. Şirketin gelecekti stratejilerini gerçekleştirmek, sabit giderleri azaltmak, karlılığı daha üst seviyelere taşımak adına, şirketimiz gerek ulusal gerekse uluslararası firmalar ile tüm Türkiye yetkili satış ve dağıtım anlaşması sağlamak üzere görüşmelerini sürdürmektedir. Münferit işçi davaları hariç ticaret mahkemeleri, ceza mahkemeleri ve icra daireleri ile ilgili dava söz konusu değildir.yönetim Kurulu Üyeleri ne açılan her hangi bir dava bulunmamaktadır.

7 9-İLİŞKİLİ TARAFLARA OLAN BAKİYELER Şirketimizin 30 Haziran 2013 tarihi itibarı ile ilişkili taraflara olan bakiyeleri aşağıdaki gibidir. 30 Haziran 2013 Alacaklar Kısa vadeli Uzun vadeli Borçlar Kısa vadeli Uzun vadeli İlişkili taraflarla olan bakiyeler Ticari Ticari olmayan (1) Ticari Ticari Ticari olmayan (1) Ticari Ticari olmayan Ortaklar Ana ortak tarafından yönetilen diğer şirketler İsmar Marketler Zinciri Gıda ve Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş BTS Birlik Toptan Satış Mağazaları A.Ş Aksan Gıda San.ve Tic.A.Ş Foodsell Toplu Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım San. Ve Tic. A.Ş Taco Lojistik Ltd.Şti Taco Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş Doruk Tütün Ürünleri Satış Dağıtım Tic.A.Ş Akyürek Kardeşler Güney Anadolu Tarım Yağmurlama San.Tic.A.Ş Akyürek Holding A.Ş Diğer Ortaklardan olan alacağın, hakim ortaklar tarafından halka arzı takip eden iki ay içerisinde ödenmesine ilişkin olarak 09 Mayıs 2013 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na verilen taahhüt kapsamında ilgili ,00 TL tutar 28/06/2013, ,00 TL tutar 30/06/2013, ,00 TL tutar 29/07/2013 ve ,00 TL tutar 31 /07/2013 tarihlerinde hakim ortaklar tarafından Şirket e ödenmiştir. 10-KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Şirketimiz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 2003 yılında yayınlanan ve 2005 yılında revize edilerek son haline getirilmiş Kurumsal Yönetim İlkelerinde yer alan prensiplerin uygulanmasının öneminin farkında olarak gerekli çalışmaları yapmakta ve süreci daha ileriye götürmek içinde gerekli özeni göstermeye devam etmektedir. Yine Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), tarihli Seri: IV No: 56 ve 57 Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ ile bazı Kurumsal Yönetim İlkeleri Borsa İstanbul da (BİST) işlem gören şirketler için zorunlu hale getirilmiştir. Bu doğrultuda SPK nın zorunlu olarak uygulanmasını öngördüğü hükümlere uyulması aynen kabul edilmiş olup, Tebliğler de söz konusu diğer ilkelere uyum sağlanmasına yönelik çalışmalar şirketimiz içerisinde sürmektedir. 11-PAY SAHİPLERİYLE VE HİSSEDARLARLA İLİŞKİLER BİRİMİ Pay sahipleri ve hissedarlar ile ilişkiler, şirketimizin Finans Müdürlüğü bünyesinde yürütülmektedir. Söz konusu birim, pay sahibi ortaklarımızdan yazılı olarak ya da internet yoluyla yapılan başvuruları ve soruları yanıtlamakla birlikte,düzenlenen yatırımcı konferanslarına da katılmaktadır. Şirketin Bilgilendirme Politikası yasal düzenlemeler, SPK mevzuatı ve yayımlanan tebliğlerle belirlenen kurallar çerçevesinde yürütülmektedir.talep olması halinde kamuya açıklanmış her türlü bilginin ilgili kişiye en kısa sürede ulaştırılması temel prensip olarak benimsenmiştir. Pay sahipleri ve hissedarlardan bilgi talebi olduğu takdirde yazılı ya da sözlü bilgilendirme yapılmaktadır.kamuya açıklanacak önemde gelişmeler olması halinde gerekli özel durum açıklamaları da zamanında yapılmaktadır.

8 Pay sahipleri ve hissedarlar ile ilişkiler birimiyle ilgili iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır: Şenol YILMAZ Finans Müdürü Tekstilkent Koza Plaza B Blok Kat:24 Esenler- İstanbul senol.yilmaz@akyurekpazarlama.com.tr Uğur ÖZDEN Genel Müdür Tekstilkent Koza Plaza B Blok Kat:24 Esenler- İstanbul ugur.ozden@akyurekpazarlama.com.tr 12-GENEL KURUL TOPLANTILARI a) tarihinde olağanüstü genel kurul yapılmış ve aşağıdaki gündemlere ilişkin kararlar alınmıştır.(tescil tarihi ) - Eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımı b) tarihinde olağan üstü genel kurul yapılmış ve aşağıdaki gündemlere ilişkin kararlar alınmıştır.(tescil tarihi ) - Anasözleşmenin 3. maddesinin değişikliği - Yönetim kurulu ataması Genel Kurul toplantısında, gündemde yer alan konular tarafsız ve ayrıntılı bir şekilde, açık ve anlaşılabilir bir yöntemle aktarılmakta; pay sahiplerine eşit şartlar altında düşüncelerini açıklama ve soru sorma imkanı verilmekte ve sağlıklı bir tartışma ortamı yaratılmaktadır. 13-ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ İ)Şirketimizin tarihli eş zamanlı sermaye azaltımı ve arttırımı ile ilgili yapılan Olağan Genel Kurul toplantı tutanağı aşağıdaki gibidir. AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİNİN Tarihinde Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım Ticaret Anonim Şirketinin 2013 yılına ait olağan genel kurul toplantısı tarihinde, saat 11:00 de, şirket merkez adresi olan Dünya Ticaret Merkezi A1 Blok Kat:15 No:454 Bakırköy İstanbul adresinde, İstanbul Valiliği İl Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü'nün tarih ve 4867 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Mehmet ORAL 'ın gözetiminde yapılmıştır. Toplantıya ait çağrı; kanun ve esas sözleşmede öngörüldüğü gibi ilansız şekilde yapılmıştır. Hazır bulunanlar listesinin tetkikinde, şirket paylarının ,49 TL toplam itibari değerinin; toplam itibari değeri ,49 TL olan, payın asaleten, olmak üzere toplantıda temsil edildiği ve böylece gerek Kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Eyyüp Serdal AKYÜREK tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.

9 1- Toplantı başkanlığına Sayın Aslan AKYÜREK in seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi. 2- Toplantı başkanına Genel Kurul Tutanağını imzalamaya yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. 3- Yönetim Kurulunun hazırladığı 2012 yılına ait faaliyet raporu ve Denetçi tarafından verilen raporlar okundu ve müzakere edildi. 4- Bilânço ve kâr/zarar hesapları Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Serdal AKYÜREK tarafından okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda, bilânço ve kâr/zarar hesapları oybirliğiyle tasdik edildi. Şirket kârından ortaklara kar payı dağıtılmamasına oybirliğiyle karar verildi. 5- Yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu üyeleri ile denetçiler oybirliğiyle ibra edildi. Yönetim Kurulu üyeleri kendileri ile ilgili oylamaya katılmadılar. 6- Hazırlanan iç yönerge okundu müzakere edildi ve oy birliği ile kabul edildi. İç yönerge bu tutanağın ekinde hazırlanmıştır. 7- Şirketimizde gerçekleştirilecek eş zamanlı artırım-azaltım konusu görüşmeye açıldı tarihli AKYUR_YMM_109_ 1456_14 _OAR_2013 numaralı Özel amaçlı Denet Yönetim Danışmanlığı YMM A.Ş. tarafından hazırlanan raporlar okundu. Bu raporlara göre, Sermaye azaltımı, Şirketimizin ,49 TL olan sermayesine Gayrimenkul Rayiç değer artış farkı fonundan ilave ettiği ,31 TL tutarın tarihli SPK kararları gereği ödenmiş sermayesinden çıkarılarak buna göre şirket ödenmiş sermayesi olan ,49 TL den ,32 TL kadar azaltılarak sermayenin ,17 TL ye indirilmesi oybirliği ile kabul edildi. Sermaye arttırımı, Şirket ödenmiş sermayesi ,17 TL ye 2012 yılı karı ,35 TL, özel fonlar ,08 TL nin ve nakten ,89 TL olmak üzere toplamda ,32 TL nin sermayeye ilave edilerek ödenmiş sermayenin ,49 TL ye arttırılmasına oy birliği ile karar verildi. Sermaye azaltımına ilişkin yönetim kurulunca hazırlanmış rapor okunmuş, rapora herhangi bir itiraz olmaksızın kabul edilerek oybirliği ile onaylanmıştır yılına ait kardan ,35 TL, ve özel fonlardan ,08 TL nin toplamda ,43 TL yedeklerin sermayeye ilave edilmesine oy birliği ile karar verildi. 9- Yukarıda görüşülen 7. ve 8. Maddeler sonucunda oluşan nihai şirket sermaye hesabı aşağıdaki şekilde oluşmuştur. YENİ ŞEKİL MADDE 6 Şirketin sermayesi her biri 1.00 TL kıymetinde ,49 TL dir. (OTUZİKİMİLYONBEŞYÜZSEKSENALTIBİNYEDİYÜZKIRK TL KIRKDOKUZ KR) Önceki sermayeyi teşkil eden ,49 TL nin tamamı ödenmiştir. Bu defa; TTK hükümlerine ve Ticaret Sicil Yönetmeliğinin 81, 82 ve ilgili diğer maddelerine uygun ve eş zamanlı olmak üzere ,49 TL lik Şirket sermayesi ,32 TL kadar azaltılmak ve azaltılan tutar olan ,32 TL kadar artırılmak suretiyle tekrar ,49 TL ye getirilmiştir. Bu kere eş zamanlı artırılan ,32 TL sermayenin; ,35 TL sinin 2012 yılı karlarından ,08 TL nin özel fonlardan karşılanmıştır. Şirket iç kaynaklarının mevcudiyeti İstanbul YMM Odasına 109 Sicil numarası ile kayıtlı Yeminli Mali Müşavir Mehmet Maç ın tarih ve AKYUR_YMM_109_ 1456_14 _OAR_2013 numaralı raporu ile tespit edilmiştir.

10 Bakiye ,89 TL si Şirket ortaklarınca ortaklık oranları nispetinde nakden taahhüt edilmiştir. Nakden taahhüt edilen sermayenin tamamı tescilden önce ödenmiştir. Bu hisselerin TL ye tekabül eden adet hisse A grubu ve nama yazılı olup, ,49 TL ye tekabül eden adet hisse B Grubu olup hamiline yazılı paylardan oluşmaktadır. Hissedarlık Yapısı ve pay dağılımı aşağıdaki şekildedir; Hissedarın Adı-Soyadı Hisse Grubu Hisse Adedi Hisse Tutarı (TL) Şekip AKYÜREK A ,00 Eyyüp Serdal AKYÜREK A ,00 Şekip AKYÜREK B ,56 Eyyüp Serdal AKYÜREK B ,98 Aslan AKYÜREK B ,51 Mehmet AKYÜREK B ,51 Mustafa AKYÜREK B ,51 İbrahim Halil AKYÜREK B 2 1,42 Nezih Murat AKYÜREK B 2 2,00 Toplam ,49 Sermaye muvazaadan ari olarak, tamamen ve nakden ödenmiştir. Hisse senetlerinden A grubu olanlar nama yazılı, B grubu olanlar ise hamilinedir. Sermayenin tamamı ödenmedikçe hamiline yazılı hisse senedi çıkarılamaz. Hisse senetlerinin değişik kupürler halinde bastırılmasına Yönetim Kurulu yetkilidir. Hisse devirlerinin Şirket e karşı hüküm ifade edebilmesi için devrin Şirkete bildirilmesi ve pay defterine kayıt edilmesi lazımdır. Yönetim kurulu sebep gösterilmeksizin hisse devirlerini pay defterine kayıttan imtina etmek hakkına sahiptir. ii)şirketimizin Anasözleşme 3.maddesinin değişikliği ve Yönetim Kurulu ataması ile ilgili Genel Kurul kararı aşağıdaki gibidir. Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret Anonim Şirketi Ana Sözleşme Tadil Metni Amaç ve Konu: Madde 3- Şirketin amaç konuları başlıca şöyledir. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın dağıtımını, ithalatını, ihracatını ve dâhili ticaretini yapmak. 1. Konusu ile ilgili olarak pazarlama ve yapılabilirlik(fizibilite)etütleri, yatırım projeleri, müşavirlik hizmetleri ifa etmek, 2. Ticaretini, ithalatını, ihracatını yaptığı mamul ve hizmetler için memleket Amaç ve Konu: Madde 3: Şirketin amaç konuları başlıca şöyledir. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın dağıtımını, ithalatını, ihracatını ve dâhili ticaretini yapmak. 1. Konusu ile ilgili olarak pazarlama ve yapılabilirlik (fizibilite) etütleri, yatırım projeleri, müşavirlik hizmetleri ifa etmek, 2. Ticaretini, ithalatını, ihracatını yaptığı mamul ve hizmetler için memleket

11 dâhilinde ve haricinde yeni pazarlar geliştirmek için her türlü pazarlama faaliyetinde bulunmak, 3. Şirketin kendiişleri ile yurt içinde ve yurt dışında temsilcilik, acentelik vermek, mümessillik, acentelik, distribütörlük kabul etmek, hizmet acentelik, komisyonculuk sözleşmeleri ile Şirketin amacına ulaşması için gereken hukuki ilişkiler kurmak ve buna yönelik olarak sözleşmeler düzenlemek, 4. İştigal konuları ile ilgili taahhütte bulunmak, 5. Başta meyve ve sebze olmak üzere, tüm gıda maddelerinin işlenmesi, dondurulması, kurutulması ve konsantrasyonu suretiyle sınai ürün haline getirmek, alım, satım, ithal ve ihracını 6. Meyve, sebze ve diğer gıda maddeleri ile bütün sınai ürünlerin depolanması, işlenmesi, tasnifi ve paketlenmesini 7. Her türlü yaş ve kuru gıda maddeleri, sebzeler, meyveler, narenciye ürünleri, makarna, yağ, un, şeker ve şekerli ürünler, bal, süt ve süt ürünleri, balık, balık yağı, tavuk ve tavuk eti, yumurta, küçük ve büyük baş hayvanlara ait et ve et ürünleri, tahıl ürünleri, baklagiller, nişasta ve bunların mamülleri, paketlenmiş, kurutulmuş, dondurulmuş, sıvılaştırılmış, eritilmiş, damıtılmış, rafine edilmiş, salamura yapılmış, konserve edilmiş hayvani, nebati ve sınai ürünlerin imalat ve ticaretini 8. Her türlü tarımsal ürünler ile gıda sanayini ilgilendiren sakız, bisküvi, çikolata, şekerleme, lokum, helva, reçel, marmelat, peynir, zeytin ve bunların salamuraları gibi ürünlerinin imalat ve ticareti 9. Hazır Gıda ürünleri, tabldot yemek ve benzeri ürünlerin imalata ve satışı için gereken lokanta, büfe ve kafeterya gibi tesislerin kurmak ve işletmek, dâhilinde ve haricinde yeni pazarlar geliştirmek için her türlü pazarlama faaliyetinde bulunmak, 3. Şirketin kendiişleri ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında temsilcilik, acentelik vermek, mümessillik, acentelik, distribütörlük kabul etmek, hizmet, acentelik, komisyonculuk sözleşmeleri ile Şirketin amacına ulaşması için gereken hukuki ilişkileri kurmak ve buna yönelik olarak sözleşmeler düzenlemek, 4. İştigal konuları ile ilgili taahhütte bulunmak, 5. Başta meyve ve sebze olmak üzere, tüm gıda maddelerinin işlenmesi, dondurulması, kurutulması ve konsantrasyonu suretiyle sınaî ürün haline getirmek, alım, satım, ithal ve ihracını 6. Meyve, sebze ve diğer gıda maddeleri ile bütün sınaî ürünlerin depolanması, işlenmesi, tasnifi ve paketlenmesini 7. Her türlü yaş ve kuru gıda maddeleri, sebzeler, meyveler, narenciye ürünleri, makarna, yağ, un, şeker ve şekerli ürünler, bal, süt ve süt ürünleri, balık, balık yağı, tavuk ve tavuk eti, yumurta, küçük ve büyük baş hayvanlara ait et ve et ürünleri, tahıl ürünleri, baklagiller, nişasta ve bunların mamulleri, paketlenmiş, kurutulmuş, dondurulmuş, sıvılaştırılmış, eritilmiş, damıtılmış, rafine edilmiş, salamura yapılmış, konserve edilmiş hayvani, nebati ve sınaî ürünlerin imalat ve ticaretini 8. Her türlü tarımsal ürünler ile gıda sanayini ilgilendiren sakız, bisküvi, çikolata, şekerleme, lokum, helva, reçel, marmelat, peynir, zeytin ve bunların salamuraları gibi ürünlerin imalat ve ticaretini 9. Hazır Gıda ürünleri, tabldot yemek ve benzeri ürünlerin imalat ve satışı için gereken lokanta, büfe ve kafeterya gibi tesisleri kurmak ve işletmek,

12 10. Gıda sektörüne giren kuruyemiş çekirdekli ve kabuklu yemişler, cips ve benzeri tuzlama kurutma ve kızartma ürünleri ile nektar, meyve suyu gazoz meşrubat tabii ve suni maden suyu kaynak sularının ve her türlü şişelenmiş içme ve kullanma sularının imalatı ve ticaretini 11. Gıda sektörüne giren her türlü deniz altı ürünlerinin konserve ve salamura edilmiş, kızartılmış vakumlu ve vakumsuz paketlenmiş her türlü mamullerinin imalat ve ticaretini 12. Konutlarda, işyerlerinde, bürolarda ve benzeri yerlerde kullanılan her türlü sıvı ve toz deterjan sabun, şampuan, kâğıt, kâğıt mendil, çocuk bezi, poşet ve paketleme malzemesi depolama malzemesi temizleme malzemesi sinek ilacı, mum kibrit, pil, iğne, iplik, halat tel, bant ampul ve benzeri ihtiyaç maddelerinin ıtriyat ve parfümeri malzemelerini ve ihtiyaç maddesi olarak kullanılan her türlü tabii ve suni ürünlerin imalat ve ticaretini 13. Yerli ve yabancı her türlü otomobil minibüs otobüs, kamyon kamyonet iş makinesi traktör, römork, karavan ve bunların yedek parça ve aksamlarının aksesuar malzemelerinin ve otomotiv sektörüne ait her türlü bakım ve kullanım malzemelerinin, yine otomotiv sektörü ihtiyaç maddesi olan her türlü tabii ve sınaî ürününün imalat ve ticaretini 14. Otomotiv sektörüne hizmet veren bakım onarım ve servis hizmetlerini yürüten tesisler kurmak ve bunları işletmek yine otomotiv yardımcı sektörü olan otopark ve oto yıkama gibi tesisleri kurup işletmek, 15. Otomotiv sektöründeki her türlü aracı kiralamak ve kiraya vermek ve bu amaçla ilgili tesislerin kurmak ve işletmek, 16. Tekstil ve tekstil endüstrisi kapsamına giren her türlü yün, Pamuk, Keten, Jean, penye, yün ipek, kadife, polima id ve 10. Gıda sektörüne giren kuruyemiş, çekirdekli ve kabuklu yemişler, cips ve benzeri tuzlama, kurutma ve kızartma ürünleri ile nektar, meyve suyu, gazoz, meşrubat, tabii ve suni maden suyu, kaynak sularının ve her türlü şişelenmiş içme ve kullanma sularının imalatı ve ticaretini 11. Gıda sektörüne giren her türlü denizaltı ürünlerinin konserve ve salamura edilmiş, kızartılmış, vakumlu ve vakumsuz paketlenmiş her türlü mamullerinin imalat ve ticaretini 12. Konutlarda, işyerlerinde, bürolarda ve benzeri yerlerde kullanılan her türlü sıvı ve toz deterjan, sabun, şampuan, kâğıt, kâğıt mendil, çocuk bezi, poşet ve paketleme malzemesi, depolama malzemesi, temizleme malzemesi, sinek ilacı, mum, kibrit, pil, iğne, iplik, halat, tel, bant, ampul ve benzeri ihtiyaç maddelerinin ıtriyat ve parfümeri malzemelerinin ve ihtiyaç maddesi olarak kullanılan her türlü tabii ve suni ürünlerin imalat ve ticaretini 13. Yerli ve yabancı her türlü otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, iş makinesi, traktör, römork, karavan ve bunların yedek parça ve aksamlarının aksesuar malzemelerinin ve otomotiv sektörüne ait her türlü bakım ve kullanım malzemelerinin, yine otomotiv sektörü ihtiyaç maddesi olan her türlü tabii ve sınaî ürününün imalat ve ticaretini 14. Otomotiv sektörüne hizmet veren bakım, onarım ve servis hizmetlerini yürüten tesisler kurmak ve bunları işletmek, yine otomotiv yardımcı sektörü olan otopark ve oto yıkama gibi tesisleri kurup işletmek, 15. Otomotiv sektöründeki her türlü aracı kiralamak ve kiraya vermek ve bu amaçla ilgili tesisleri kurmak ve işletmek, 16. Tekstil ve tekstil endüstrisi kapsamına giren her türlü yün, pamuk, keten, Jean, penye, yün ipek, kadife, polimaid ve

13 deriden mamul kumaştan elde edilen her çeşit gömlek, tshirt, yelek, ceket, pardösü, kaban, mont yağmurluk şapka eşarp, atkı papyon kravat pantolon etek, şort, eşofman, eldiven çanta tayt bo-dy bay ve bayan iç çamaşırı, çorap, çadır, branda, kemer ve benzeri ürünlerin imalat ve ticaretini 17. Konusuyla ilgili ürünlerin imalatı aşamasında ilik açılması, düğme ve fermuar dikilmesi, kumaşın taşlanması, yıkanması, boya ve apre yapılması, ütülenmesi, kumaş üzerine baskı yapılması nakış işlenmesi ve bunların fason olarak yaptırılması, 18. Konusu ile ilgili her çeşit kumaş ve dokuma ürünleriyle bu ürünlerin imalinde kullanılan her türlü pamuk elyaf yün kıl iplik boya düğme ve diğer madde ve malzemeler, konfeksiyon ürünleri, elde dokunan her türlü mamul ve nakış ve kumaştan imal edilen giyecek, perdelik elde ve makinede dokunmuş her türlü kullanım ve süs halısı ve sanayi sektöründe kullanılan her türlü ham maddenin yan mamul ve mamul malların imalat ve ticaretini 19. Yine Savunma sanayinde Ordu hizmetinde ve emniyet teşkilatlarında resmi her türlü kurum ve kuruluşlarda ve özel amaçla kurulmuş teşkilat ve birliklerde özel şekil ve kalite ile imal edilmesi gereken üniforma iş ve görev elbiseleri, zırh ve çelik yelek gibi özel dokunmuş kumaş veya deriden mamul ürünlerin imalat ve ticaretini 20. Yine tekstil sanayi kapmasına giren her türlü mensucat ürünleri ve bunların imalinde kullanılan elektrikli, Elektronik ve bilgisayarlı her türlü tekstil makineleri, dokuma tezgâhları ile bu makinelerin imalat ve ticaretini 21. Konut işyeri, büro ve benzeri yerlerde kullanılan ve ihtiyaçları karşılamaya matuf her türlü buzdolabı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ütü elektrik süpürgesi, televizyon video fırın ocak, çay makinesi, saat elektrikli gazlı ve deriden mamul kumaştan elde edilen her çeşit gömlek, tshirt, yelek, ceket, pardösü, kaban, mont, yağmurluk, şapka, eşarp, atkı, papyon, kravat pantolon, etek, şort, eşofman, eldiven, çanta, tayt, body, bay ve bayan iç çamaşırı, çorap, çadır, branda, kemer ve benzeri ürünlerin imalat ve ticaretini 17. Konusuyla ilgili ürünlerin imalatı aşamasında ilik açılması, düğme ve fermuar dikilmesi, kumaşın taşlanması, yıkanması, boya ve apre yapılması, ütülenmesi, kumaş üzerine baskı yapılması, nakış işlenmesi ve bunların fason olarak yaptırılması, 18. Konusu ile ilgili her çeşit kumaş ve dokuma ürünleriyle bu ürünlerin imalinde kullanılan her türlü pamuk, elyaf, yün, kıl, iplik, boya, düğme ve diğer madde ve malzemeler, konfeksiyon ürünleri, elde dokunan her türlü mamul ve nakış ve kumaştan imal edilen giyecek, perdelik, elde ve makinede dokunmuş her türlü kullanım ve süs halısı ve sanayi sektöründe kullanılan her türlü hammaddenin yan mamul ve mamul malların imalat ve ticaretini 19. Yine savunma sanayinde ordu hizmetinde ve emniyet teşkilatlarında, resmi her türlü kurum ve kuruluşlarda ve özel amaçla kurulmuş teşkilat ve birliklerde özel şekil ve kalite ile imal edilmesi gereken üniforma, iş ve görev elbiseleri, zırh ve çelik yelek gibi özel dokunmuş kumaş veya deriden mamul ürünlerin imalat ve ticaretini 20. Yine tekstil sanayi kapmasına giren her türlü mensucat ürünleri ve bunların imalinde kullanılan elektrikli, elektronik ve bilgisayarlı her türlü tekstil makineleri, dokuma tezgâhları ile bu makinelerin imalat ve ticaretini 21. Konut işyeri, büro ve benzeri yerlerde kullanılan ve ihtiyaçları karşılamaya matuf her türlü buzdolabı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ütü, elektrik süpürgesi, televizyon, video, fırın, ocak,

14 katı yakıt sobaları radyo ve müzik setleri, klimalar, bisiklet kondisyon aletleri, telefon ve faks makineleri bilgisayar ve yazıcılar, hesap makineleri, kan-tar, baskül para sayma makineleri para kasası ve yazar kasa, daktilo anten, yükselticiler, regülatörler, her türlü görüntüleme seslendirme ve ışıklandırma cihazları, alarm ve uyarı cihazları ve benzeri her türlü beyaz eşya dayanıklı tüketim malları elektrikli ve elektronik ev ve büro aletleri ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının imalat ve ticareti 22. Faaliyet konusuna giren her türlü emtia, gıda maddeleri, pirinç, baklagiller, tahıllar, et ve et ürünleri ve her türlü tarım ürünleri mamul madde ve malzemenin ithalat ve ihracatını 23. Gerekli araç nakil vasıtaları, makine ve tesisler ile bunların yedek aksamını satın almak, ithal etmek, gayrimenkuller iktisap etmek, gayrimenkuller ile ilgili cins tashihini yaptırmak devir ve ferağ etmek sahip olunan gayrimenkul ve tesisleri gerektiğinde satmak veya kiraya vermek, gayri-menkuller ve tesisler kiralamak, arazi ve arsalar iktisap ederek üzerlerinde inşaat yapmak veya yaptırmak depolar, satış ve teşhir yerleri kurmak gerektiğinde bunları kiralamak kiraya vermek ve satmak, iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik etmek, üzerlerinde irtifak intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek şirketin ve üçüncü şahısların borç ve alacaklarını teminin ipotek rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak, ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek, tevhit yüzölçümü tahsis ve düzeltme yapmak gibi işlemlerde bulunmak, 24. Amaç ve konusu ile ilgili olan bu faaliyetleri için faydalı bulunan ihtira hak ve berattan, marka, patent teknik, yardım ticaret unvanı, imtiyaz ve ruhsatnameler ile bunun gibi diğer fikri çay makinesi, saat, elektrikli gazlı ve katı yakıt sobaları, radyo ve müzik setleri, klimalar, bisiklet, kondisyon aletleri, telefon ve faks makineleri bilgisayar ve yazıcılar, hesap makineleri, kantar, baskül, para sayma makineleri, para kasası ve yazar kasa, daktilo, anten, yükselticiler, regülatörler, her türlü görüntüleme, seslendirme ve ışıklandırma cihazları, alarm ve uyarı cihazları ve benzeri her türlü beyaz eşya, dayanıklı tüketim malları, elektrikli ve elektronik ev ve büro aletleri ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının imalat ve ticaretini 22. Faaliyet konusuna giren her türlü emtia, gıda maddeleri, pirinç, baklagiller, tahıllar, et ve et ürünleri ve her türlü tarım ürünleri mamul madde ve malzemenin ithalat ve ihracatını 23. Gerekli araç nakil vasıtaları, makine ve tesisler ile bunların yedek aksamını satın almak, ithal etmek, gayrimenkuller iktisap etmek, gayrimenkuller ile ilgili cins tashihini yaptırmak, devir ve ferağ etmek, sahip olunan gayrimenkul ve tesisleri gerektiğinde satmak veya kiraya vermek, gayrimenkuller ve tesisler kiralamak, arazi ve arsalar iktisap ederek üzerlerinde inşaat yapmak veya yaptırmak, depolar, satış ve teşhir yerleri kurmak, gerektiğinde bunları kiralamak, kiraya vermek ve satmak, iktisap olunan gayrimenkulleri taksim, ifraz ve tefrik etmek, üzerlerinde irtifak, intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek, şirketin ve üçüncü şahısların borç ve alacaklarını teminin ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak, ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek, tevhit yüzölçümü tahsis ve düzeltme yapmak gibi işlemlerde bulunmak, 24. Amaç ve konusu ile ilgili olan bu faaliyetleri için faydalı bulunan ihtira hak ve beratı, marka, patent, teknik yardım, ticaret unvanı, imtiyaz ve ruhsatnameler ile bunun gibi diğer fikri

15 ve sınaî mülkiyet haklarını devir almak, kullanabilir lisans sözleşmesi ile bu hakları şirketin adına tescilini talep etmek, devretmek, teminat olarak göstermek ve kiralamak, 25. Amaç ve konusu ile ilgili işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle şirketler kurmak, kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek, yabancı ve yerli, kurulmuş ve kurulacak gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği 26. Amaç ve konusu ile ilgili ihracata dönük pazarlama faaliyetlerinde bulunmak, yurt içinde ve dışında sergi ve fuarlara katılmak, gerektiğinde yurt dışında üretim için gerekli tesisleri kurmak ve bunları işletmek, 27. Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, emval ve kefalet kredileri, emtia, akreditif ve yatırım kredileri açık krediler ve benzeri kredileri temin etmek gibi işlemlerde bulunmak, 28. Kendi namına ve diğer şirketler ve müesseseler namına pazar araştırması ve analizi yapmak veya yaptırmak, pazarın genişlemesi veya piyasaya sürülebilecek yeni mamulleri tespit etme amacını güderek mevcut malların piyasa araştırmasını yapmak ve yaptırmak, bu hususlarda hizmet vermek veya almak, 29. Bu amaçlar için Hipermarket, süper market, şarküteri, mağaza, lokanta çay salonu, fastfood, fırın, besihane, çiftlik, depo inşa eder ettirmek, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, 30. İmal ettirdiği bilcümle mamulleri toptan ve perakende olarak satmak, bunların satışını temin için gerekli komisyonculuk, distribütörlük ve bunun sözleşmelerini 31. Konusu ile ilgili yap işlet devret modeline uygun işler 32. Her türlü orman ürünleri sanayinden elde edilen mamullerin satın almak, satmak, sipariş vermekle ile ilgili ve sınaî mülkiyet haklarını devir almak, kullanabilir lisans sözleşmesi ile bu hakların şirket adına tescilini talep etmek, devretmek, teminat olarak göstermek ve kiralamak, 25. Amaç ve konusu ile ilgili işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle şirketler kurmak, kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek, yabancı ve yerli kurulmuş ve kurulacak gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği 26. Amaç ve konusu ile ilgili ihracata dönük pazarlama faaliyetlerinde bulunmak, yurtiçinde ve dışında sergi ve fuarlara katılmak, gerektiğinde yurt dışında üretim için gerekli tesisleri kurmak ve bunları işletmek, 27. Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, emval ve kefalet kredileri, emtia, akreditif ve yatırım kredileri, açık krediler ve benzeri kredileri temin etmek gibi işlemlerde bulunmak, 28. Kendi namına ve diğer şirketler ve müesseseler namına pazar araştırması ve analizi yapmak veya yaptırmak, pazarın genişlemesi veya piyasaya sürülebilecek yeni mamulleri tespit etme amacını güderek mevcut malların piyasa araştırmasını yapmak ve yaptırmak, bu hususlarda hizmet vermek veya almak, 29. Bu amaçlar için hipermarket, süpermarket, şarküteri, mağaza, lokanta, çay salonu, fastfood, fırın, besihane, çiftlik, depo inşa etmek, ettirmek, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, 30. İmal ettirdiği bilcümle mamulleri toptan ve perakende olarak satmak, bunların satışını temin için gerekli komisyonculuk, distribütörlük ve bunun sözleşmelerini 31. Konusu ile ilgili yap işlet devret modeline uygun işler 32. Her türlü orman ürünleri sanayinden elde edilen mamulleri satın almak, satmak, sipariş vermek ile ilgili işlemleri

16 işlemleri 33. Şirketin konusu ile ilgili bilumum hammaddelerini mamul ve yarı mamul maddelerin makine ve komple tesis aksamlarının ithalini ve dâhili ticaretini 34. Her türlü tarım ve zirai ürünleri ve bunlara ait tohum üretimi almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak bayilikler alıp vermek işletmek ve bunlarla ilgili tesisler kurmak kiralamak kendisine ait olanları kiralamak veya satmak, 35. Her türlü gübre alım satımını yapmak bayilik almak bayilik açmak ve bunları işletmek ve her türlü gübre ithalatı ve ihracatını 36. Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve gerekli görülecek başka işlere de girişilmek istendiği takdirde müdürler kurulunun teklifi üzerine keyfiyet ortaklar kurulu onayına sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu kararın uygulanabilmesi için ilgili bakanlıktan izin alınmalıdır. 37. Konusu ile ilgili sınai tesisler, depolar kurmak, mevcut depoların kiralamak, kiraya vermek, 38. Yurt içinde ve yurt dışında konusu ile ilgili her çeşit üretim, satış ve pazarlama organizasyonu komisyonculuk faaliyetinde bulunmak, taşımacılık ve taahhüt işlerini üstlenmek ve ifa etmek, 39. İştigal konusu dahilindeki emtianın ithali ve ihracı ile ticareti konusunda yurt içinde ve dışındaki gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği gerektiğinde sözü edilen işlerin bir kısmını veya tamamını bu kişilere yaptırmak, 40. Ortaklarına veya konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı komisyonculuk yurtiçi ve yurtdışı fuar ve sergilere katılmak, ihtira beratı, patent, lisans, marka, know-how gibi haklar satın 33. Şirketin konusu ile ilgili bilumum hammaddelerin mamul ve yarı mamul maddelerin makine ve komple tesis aksamlarının ithalini ve dâhili ticaretini 34. Her türlü tarım ve zirai ürünler ve bunlara ait tohumların üretimi almak, satmak, ithalat ve ihracatını bayilikler alıp vermek, işletmek ve bunlarla ilgili tesisler kurmak, kiralamak, kendisine ait olanları kiralamak veya satmak, 35. Her türlü gübre alım satımını bayilik almak, bayilik açmak ve bunları işletmek ve her türlü gübre ithalatı ve ihracatını 36. Kaldırılmıştır. 37. Konusu ile ilgili sınai tesisler, depolar kurmak, mevcut depoları kiralamak, kiraya vermek, 38. Yurt içinde ve yurt dışında konusu ile ilgili her çeşit üretim, satış ve pazarlama organizasyonu komisyonculuk faaliyetinde bulunmak, taşımacılık ve taahhüt işlerini üstlenmek ve ifa etmek, 39. İştigal konusu dahilindeki emtianın ithali ve ihracı ile ticareti konusunda yurtiçinde ve dışındaki gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği gerektiğinde sözü edilen işlerin bir kısmını veya tamamını bu kişilere yaptırmak, 40. Ortaklarına veya üçüncü kişilere konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı komisyonculuk yurtiçi ve yurtdışı fuar ve sergilere katılmak, ihtira beratı, patent, lisans, marka, know-how gibi haklar satın almak, kiralamak veya

17 almak, kiralamak veya kiraya vermek, 41. Şirket işleri için iç ve dış piyasalarda uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, emval ve kefalet kredileri temin etmek, bonolar ihraç etmek, 42. Gayeleri taahhuku için her türlü mali, ticari, idari tasarruf faaliyetinde bulunmak, 43. Konusu ile ilgili her nevi ilk ve yardımcı madde ve malzemeler ile yarı mamul ve mamul maddelerin her türlü makina, motor, ekipman araç ve gereçlerin ithal ve ihracı ile ticaretini 44. Gerekli patent, ticari marka, teknik bilgi ve lisans anlaşmalar ile istikraz sözleşmeleri akdetmek, konusu ile ilgili her türlü ticari, idari ve mali tasarruflarda bulunmak, 45. Yukarıda belirtilen amaçlarla her türlü menkul ve gayrimenkul mallar ile sair ayni ve şahsi hakları iktisap etmek, satın almak, satmak, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralamak, kiraya vermek, her surette tasarruf etmek, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina, tesisi ve benzeri inşaatı bizzat yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak. Şirket e ait menkul ve gayrimenkul malları Şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat olarak göstermek, bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil etmek, Şirket in alacak ve borçlarını teminen her cins, sekil ve sırada ipotek ve rehin vermek, ipotek ve rehin almak, bunları tescil, devir ve temlik etmek, mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek, Şirket üçüncü şahıslar ve kendi lehine kefalet, teminat, garanti vermek veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunmak, Şirket kendi varlık ve alacaklarını rehin ve temlik vermek, temlik almak ve bu temlikleri kiraya vermek, 41. Sermaye piyasası mevzuatı hükümlerine uymak kaydıyla Şirket işleri için iç ve dış piyasalarda uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, emval ve kefalet kredileri temin etmek, bonolar ihraç etmek, 42. Gayeleri tahakkuku için her türlü mali, ticari, idari tasarruf faaliyetinde bulunmak, 43. Konusu ile ilgili her nevi ilk ve yardımcı madde ve malzemeler ile yarı mamul ve mamul maddelerin her türlü makina, motor, ekipman araç ve gereçlerin ithal ve ihracı ile ticaretini 44. Gerekli patent, ticari marka, teknik bilgi ve lisans anlaşmaları ile istikraz sözleşmeleri akdetmek, konusu ile ilgili her türlü ticari, idari ve mali tasarruflarda bulunmak, 45. Yukarıda belirtilen amaçlarla her türlü menkul ve gayrimenkul mallar ile sair ayni ve şahsi hakları iktisap etmek, satın almak, satmak, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralamak, kiraya vermek, her surette tasarruf etmek, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina, tesisi ve benzeri inşaatı bizzat yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak. Şirket e ait menkul ve gayrimenkul malları Şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat olarak göstermek, bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil etmek, Şirket in alacak ve borçlarını teminen her cins, sekil ve sırada ipotek ve rehin vermek, ipotek ve rehin almak, bunları tescil, devir ve temlik etmek, mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek, Şirket üçüncü şahıslar ve kendi lehine kefalet, teminat, garanti vermek veya müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile taahhütlerde bulunmak, Şirket kendi varlık ve alacaklarını rehin ve temlik vermek, temlik almak ve bu temlikleri feshetmek, menkul kıymetler aracılık faaliyeti olmamak şartı ile, hisse senedi, tahvil, intifa senedi, kâr ortaklığı

18 feshetmek, Menkul kıymetler aracılık faaliyeti olmamak şartı ile, hisse senedi, tahvil, intifa senedi, kâr ortaklığı belgeleri gibi menkul kıymetleri almak, satmak, ve bunlar üzerinde kefalet vermek, intifa hakları tesis etmek, intifa haklarından faydalanmak, Menkul kıymetlerle ilgili her türlü muamelelere girişebilmek, her türlü ticari, sınai, mali işlemleri Yerli ve yabancı bankalardan veya diğer finans kuruluşlarından kısa, orta veya uzun vadeli iç ve dış kaynaklı yerli ya da yabancı para, nakdi - gayri nakdi olmak üzere her türlü kredi temin etmek, kullanmak, bu gibi kredileri iştiraklerine devir etmek, yurt içinde ve yurt dışında mevcut başka gerçek ve tüzel kişiler ile ortaklıklar kurmak gibi mevcut şirketlere ortak sıfatı ile katılmak, birleşmek, bu ortaklıktaki hisseleri satmak, devretmek, gerekli gördüğü hallerde bu ortaklıktan ayrılmak, bunları fesih ve tasfiye etmek, yurt içinde ve yurt dışında konusuna ilişkin fuar, sergi, toplantı, tanıtma çalışmaları ve benzeri faaliyetlere katılabilir, bunları tertip ve organize etmek, her türlü eğitim programları düzenleyebilir, eğitim hizmetlerini bizzat icra edebilir ve edilmesine aracılık yurt içinde ve yurt dışında açılacak olan ihalelere katılmak, arttırma-eksiltmelere girmek, pey sürmek, teminat akçesi yatırmak, taahhütlerde bulunmak, ihalenin kendi üstüne kalması halinde sözleşme Genel Kurul un kararı ile şirketin amaç ve konusunun kapsamı genişletebilir. Ancak sözleşme değişikliği niteliğinde olan kararların uygulanması için Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli iznin alınması gerekir. belgeleri gibi menkul kıymetleri almak, satmak, ve bunlar üzerinde kefalet vermek, intifa hakları tesis etmek, intifa haklarından faydalanmak, menkul kıymetlerle ilgili her türlü muamelelere girişebilmek, her türlü ticari, sınai, mali işlemleri yerli ve yabancı bankalardan veya diğer finans kuruluşlarından kısa, orta veya uzun vadeli iç ve dış kaynaklı yerli ya da yabancı para, nakdi - gayri nakdi olmak üzere her türlü kredi temin etmek, kullanmak, bu gibi kredileri iştiraklerine devir etmek, yurt içinde ve yurt dışında mevcut başka gerçek ve tüzel kişiler ile ortaklıklar kurmak gibi mevcut şirketlere ortak sıfatı ile katılmak, birleşmek, bu ortaklıktaki hisseleri satmak, devretmek, gerekli gördüğü hallerde bu ortaklıktan ayrılmak, bunları fesih ve tasfiye etmek, yurtiçinde ve yurtdışında konusuna ilişkin fuar, sergi, toplantı, tanıtma çalışmaları ve benzeri faaliyetlere katılmak, bunları tertip ve organize etmek, her türlü eğitim programları düzenlemek, eğitim hizmetlerini bizzat icra etmek ve edilmesine aracılık yurt içinde ve yurt dışında açılacak olan ihalelere katılmak, arttırma-eksiltmelere girmek, pey sürmek, teminat akçesi yatırmak, taahhütlerde bulunmak, ihalenin kendi üstüne kalması halinde sözleşme yapmak. Şirketin kendi adına ve 3. kişiler lehine, garanti, kefalet, teminat vermesi veya ipotek dahil rehin hakkı tesis etmesi hususlarında Sermaye Piyasası mevzuatı çerçevesinde belirlenen esaslara uyulur. Bu madde kapsamında Şirket tarafından gerçekleştirilen iş, işlem ve faaliyetler bakımından yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek nitelikteki işlemler ile sermaye piyasası mevzuatı uyarınca yatırımcıların aydınlatılmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelerinde belirtilen özel haller kapsamında yapılması zorunlu olan açıklamalar yapılacaktır. Ayrıca söz konusu iş, işlem ve faaliyetler bakımından Sermaye Piyasası Kanunu nun 21 inci maddesi saklıdır.

19 Şirketin Merkezi Madde 4: Şirketin merkezi Dünya Ticaret Merkezi A- 1Blok Kat:15 No:454 Yeşilköy/Bakırköy /İstanbul dur. Adres değişikliğinde yeni adres ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesine ilan ettirilir. Şirket Sanayi ve Ticaret Bakanlığı na malumat vermek şartıyla yurt içinde yurt dışında şubeler, temsilcilikler, irtibat büroları açabilir. Şirketin Merkezi Madde 4: Şirketin merkezi Dünya Ticaret Merkezi A- 1Blok Kat:15 No:454 Yeşilköy/Bakırköy /İstanbul dur. Adres değişikliğinde yeni adres ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ne ilan ettirilir ve ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu na bildirilir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu na malumat vermek şartıyla yurtiçinde yurtdışında şubeler, temsilcilikler, irtibat büroları açabilir. Şirketin Sermayesi ve Hisse Senetlerinin Nevi MADDE : 6 Şirketin sermayesi her biri 1.00 TL kıymetinde ,49 TL dir. (OTUZİKİMİLYONBEŞYÜZSEKSENALTIBİNYEDİY ÜZKIRK TL KIRKDOKUZ KR) Önceki sermayeyi teşkil eden ,49 TL nin tamamı ödenmiştir. Bu defa; TTK hükümlerine ve Ticaret Sicil Yönetmeliğinin 81, 82 ve ilgili diğer maddelerine uygun ve eş zamanlı olmak üzere ,49 TL lik Şirket sermayesi ,32 TL kadar azaltılmak ve azaltılan tutar olan ,32 TL kadar artırılmak suretiyle tekrar ,49 TL ye getirilmiştir. Bu kere eş zamanlı artırılan ,32 TL sermayenin; ,35 TL sinin 2012 yılı karlarından ,08 TL nin özel fonlardan karşılanmıştır. Şirket iç kaynaklarının mevcudiyeti İstanbul YMM Odasına 109 Sicil numarası ile kayıtlı Yeminli Mali Müşavir Mehmet Maç ın tarih ve AKYUR_YMM_109_ 1456_14 _OAR_2013 numaralı raporu ile tespit edilmiştir. Bakiye ,89 TL si Şirket ortaklarınca ortaklık oranları nispetinde nakden taahhüt edilmiştir. Nakden taahhüt edilen sermayenin tamamı tescilden önce ödenmiştir. Bu hisselerin TL ye tekabül eden Şirketin Sermayesi ve Paylarının Nevi Madde 6 Şirket 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nca verilen kayıtlı sermaye tavanı izni, yılları (5 yıl) için geçerlidir. İzin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılamamış olsa dahi, 2017 yılının bitiminden sonra Yönetim Kurulu nun, sermaye artırım kararı alabilmesi için; daha önce izin verilen tavan ya da yeni bir tavan tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin almak suretiyle genel kuruldan yeni bir süre için yetki alması zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda şirket kayıtlı sermaye sisteminden çıkmış sayılır. Şirket in kayıtlı sermaye tavanı (Yüz Milyon) TL olup her biri 1 (bir) TL itibari değerde paya bölünmüştür. Şirketin çıkarılmış sermayesi ,49 TL (Otuz İki Milyon Beş Yüz Seksen Altı Bin Yedi Yüz Kırk TL Kırk Dokuz Kuruştur.) dir. Bu sermaye; her biri 1 (Bir) TL değerinde ,49 adet hisseye bölünmüştür. Bu hisselerin adet, (Altı Milyon Beş Yüz On Yedi Bin Üç Yüz Kırk Sekiz) TL nominal değerli kısmı A Grubu nama yazılı ve geriye kalan ,49 adet, ,49 (Yirmi Altı Milyon Altmış Dokuz

20 adet hisse A grubu ve nama yazılı olup, ,49 TL ye tekabül eden adet hisse B Grubu olup hamiline yazılı paylardan oluşmaktadır. Hissedarlık Yapısı ve pay dağılımı aşağıdaki şekildedir; Hissedarın Adı-Soyadı Hisse Grubu Hisse Adedi Hisse Tutarı (TL) Şekip AKYÜREK A ,00 Eyyüp Serdal AKYÜREK A ,00 Şekip AKYÜREK B ,56 Eyyüp Serdal AKYÜREK B ,98 Aslan AKYÜREK B ,51 Mehmet AKYÜREK B ,51 Mustafa AKYÜREK B ,51 İbrahim Halil AKYÜREK B 2 1,42 Nezih Murat AKYÜREK B 2 2,00 Toplam ,49 Sermaye muvazaadan ari olarak, tamamen ve nakden ödenmiştir. Hisse senetlerinden A grubu olanlar nama yazılı, B grubu olanlar ise hamilinedir. Sermayenin tamamı ödenmedikçe hamiline yazılı hisse senedi çıkarılamaz. Hisse senetlerinin değişik kupürler halinde bastırılmasına Yönetim Kurulu yetkilidir. Hisse devirlerinin Şirket e karşı hüküm ifade edebilmesi için devrin Şirkete bildirilmesi ve pay defterine kayıt edilmesi lazımdır. Yönetim kurulu sebep gösterilmeksizin hisse devirlerini pay defterine kayıttan imtina etmek hakkına sahiptir. Yönetim kurulu hisse senedi bastırılıp dağıtıncaya kadar geçerli olmak üzere muvakkat ilmühaber çıkarabilir. Bin Üç Yüz Doksan İki TL Kırk Dokuz Kuruş)TL nominal değerli kısmı B Grubu hamiline yazılı hisselerden oluşmaktadır. Hissedarlık Yapısı ve pay dağılımı aşağıdaki şekildedir; Hissedarın Adı-Soyadı Hisse Grubu Hisse Adedi Hisse Tutarı (TL) Şekip AKYÜREK A ,00 Eyyüp Serdal AKYÜREK A ,00 Şekip AKYÜREK B ,56 Eyyüp Serdal AKYÜREK B ,98 Aslan AKYÜREK B ,51 Mehmet AKYÜREK B ,51 Mustafa AKYÜREK B ,51 İbrahim Halil AKYÜREK B 2 1,42 Nezih Murat AKYÜREK B 2 2,00 Toplam ,49 Şirketin çıkarılmış sermayesinin tamamı muvazaadan ari şekilde tamamen ödenmiştir. A Grubu nama yazılı payların devri için Yönetim Kurulu nun onayı şarttır. B Grubu hamiline yazılı hisseler, ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak serbestçe devredilebilir. Sermayeyi temsil eden paylar kaydileştirme esasları çerçevesinde kayden izlenir. Yönetim Kurulu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak, gerekli gördüğü zamanlarda kayıtlı sermaye tutarına kadar nama veya hamiline yazılı pay ihraç ederek çıkarılmış sermayeyi artırmaya yetkilidir. Sermaye artırımlarında; (A) grubu nama yazılı paylar karşılığında (A) grubu nama, (B) grubu hamiline yazılı paylar

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1-ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic.

Detaylı

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHLİ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1-ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Tic.

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık Divanı Seçimi ve Başkanlık Divanı'na Genel Kurul Tutanağını İmza Yetkisi Verilmesi, 2. Şirketimizin 2014 Yılı Çalışmaları

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık Divanı Seçimi ve Başkanlık Divanı'na Genel Kurul Tutanağını İmza Yetkisi Verilmesi, 2. Şirketimizin 2013 Yılı Çalışmaları

Detaylı

DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ

DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ Madde 3- MAKSAT VE MEVZUU Şirket, karayolu taşımacılığı ve arazi işlerinde kullanılan her türlü yeni ve kullanılmış vasıtalar ile bina ve alt yapı inşaatlarında kullanılan iş makinaları, deniz taşımacılığında

Detaylı

AVIVA SİGORTA A.Ş. NİN 28 HAZİRAN 2010 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ SAAT: 11.00

AVIVA SİGORTA A.Ş. NİN 28 HAZİRAN 2010 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ SAAT: 11.00 AVIVA SİGORTA A.Ş. NİN 28 HAZİRAN 2010 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ SAAT: 11.00 1. Açılış ve Başkanlık Divanının seçilmesi, 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağının imzası hususunda

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. / TRKCM [SISE] 06.03.2014 21:14:46

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. / TRKCM [SISE] 06.03.2014 21:14:46 TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. / TRKCM [SISE] 06.03.2014 21:14:46 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi İŞ KULELERİ KULE 3,34330 : 4.LEVENT-İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : 212 350 50 50-212 350

Detaylı

SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR

SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR ESKİ ŞEKİL AMAÇ VE KONUSU : Madde 3 - Şirketin Amaç ve Konusu Şunlardır. a) Soda ve Hafif Soda, Ağır Soda, Sodyum Bikarbonat ve diğer her nev i soda

Detaylı

MARTI OTEL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ. bölünmüştür.

MARTI OTEL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ. bölünmüştür. MARTI OTEL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ ŞİRKETİN MERKEZ VE ŞUBELERİ Madde 4 - Şirketin Merkezi İstanbul dadır. Adresi Ömer Avni Mah. Dümen Sok. Dümen Apt. No:3 Daire:8 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul

Detaylı

YENİ ŞEKİL SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR AMAÇ VE KONUSU : AMAÇ VE KONUSU :

YENİ ŞEKİL SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR AMAÇ VE KONUSU : AMAÇ VE KONUSU : SODA SANAYİİ A.Ş. NİN ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISIDIR ESKİ ŞEKİL AMAÇ VE KONUSU : Madde 3 - Şirketin Amaç ve Konusu Şunlardır. a) Soda ve Hafif Soda, Ağır Soda, Sodyum Bikarbonat ve diğer her nev i soda

Detaylı

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ YILLIK FAALİYET RAPORU

AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ YILLIK FAALİYET RAPORU AKYÜREK TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ YILLIK FAALİYET RAPORU 1-ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU Akyürek Pazarlama bir satış ve dağıtım şirketi dir.

Detaylı

İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN

İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 2004 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ: 1. Açılış ve Başkanlık Divanı Seçimi, 2. Genel Kurul Toplantı

Detaylı

AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI MADDE 4 - AMAÇ VE KONU MADDE 4 - AMAÇ VE KONU

AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI MADDE 4 - AMAÇ VE KONU MADDE 4 - AMAÇ VE KONU AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI Eski Metin MADDE 4 - AMAÇ VE KONU Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi

Detaylı

AMAÇ VE KONU ESKİ MADDE 3: AMAÇ VE KONU YENİ MADDE 3:

AMAÇ VE KONU ESKİ MADDE 3: AMAÇ VE KONU YENİ MADDE 3: AMAÇ VE KONU ESKİ MADDE 3: Konu: Turizm sahasında mer i ve ileride mer i olacak kanun, tüzük, yönetmelik ve tebliğ gibi mevzuat çerçevesinde ticari, sınai ve mali konularda yurt içinde ve dışında, şirket

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı/Ortakların Adı Adresi : Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. : Turkcell Plaza,Meşrutiyet Cad. No:71, Tepebaşı 34430 İstanbul Telefon ve

Detaylı

Ana Sözleflme De iflikli i Önerisi

Ana Sözleflme De iflikli i Önerisi Ana Sözleflme De iflikli i Önerisi Ünvan ve Merkez Madde 3 Şirketin ünvanı İŞ FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ dir. Bu ünvan ana sözleşmenin aşağıdaki maddelerinde (Şirket) kelimesiyle ifade edilmiştir.

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ DEĞİŞİKLİK METNİ

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ DEĞİŞİKLİK METNİ YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ DEĞİŞİKLİK METNİ -ESKİ METİN- -YENİ METİN- -GEREKÇE- AMAÇ VE KONU Madde 3 A- Şirket in başlıca amaç ve konuları şunlardır:

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah.Adnan Kahveci Bulvarı No.5 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No.

Detaylı

işletmek, yurtiçi ve yurtdışı pazarlama yapmak. 7-) Ziraatçılık: Şirket mülkiyetine kayıtlı arazi ve

işletmek, yurtiçi ve yurtdışı pazarlama yapmak. 7-) Ziraatçılık: Şirket mülkiyetine kayıtlı arazi ve ESKİ METİN ŞİRKETİN MAKSAT VE MEVZUU Madde 5 Şirketin başlıca iştigal mevzuu şunlardır: 1-) Tekstil: İplik, dokuma, apre, boya, konfeksiyon, ev tekstil ürünleri imalatıyla ilgili fabrika ve tesisler kurmak

Detaylı

YENİ ŞEKİL. Madde 3- Şirketin amaç ve konusu;

YENİ ŞEKİL. Madde 3- Şirketin amaç ve konusu; ESKİ ŞEKİL MADDE 3) ŞİRKET İN AMAÇ VE KONUSU A. Her türlü yağlı tohumlardan bitkisel yağ üretmek ve rafine etmek, bitkisel yağ almak, satmak, ithal etmek, ihraç etmek. B. Gliserin üretmek, almak, ithal

Detaylı

PENGUEN GIDA SANAYİ A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE. Yeni Şekli Madde 4: Amaç ve Konu

PENGUEN GIDA SANAYİ A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE. Yeni Şekli Madde 4: Amaç ve Konu PENGUEN GIDA SANAYİ A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE Eski Şekli Madde 4: Amaç ve Konu Şirketin amacı, soğuk hava ve buz tesisleri, meyve ve sebze suları, meyve ve sebze

Detaylı

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 1 FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 2 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi: 01/01/2012 31/03/2012 2. Ortaklığın Ünvanı: Euro Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Euro Portföy ve Tarihsel Gelişimi: Euro

Detaylı

... SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ :

... SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ : ... SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ : Madde 1- Aşağıda isimleri, uyrukları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca bir Limited Şirket

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİLAT METNİ

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİLAT METNİ Merkez ve Şubeler Madde 3 Şirketin Merkezi İstanbul dur. Adresi; Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Kuyumcukent Sitesi, Bahçelievler, İstanbul dur. Adres değişikliğinde yeni adres, ticaret siciline

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 25.03.2013 16:08:09 Özel Durum Açıklaması (Genel)

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 25.03.2013 16:08:09 Özel Durum Açıklaması (Genel) BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 25.03.2013 16:08:09 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : 10002 SOKAK NO:45 A.O.S.B. ÇİĞLİ-İZMİR Telefon ve Faks No. : 0232 376 74 50-0232 376

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :21:49 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :21:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) / KARTN [] 09.05.2011 17:21:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad/Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/istanbul Telefon ve Faks No. : Tel:0-212-273

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ Genel Kurulumuz, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA [] :47:49 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA [] :47:49 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı / ALKA [] 24.02.2011 11:47:49 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kırovası Mevkii Kemalpaşa - İZMİR Telefon ve Faks No.

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN 22 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat)

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat) İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı Adresi Telefon No. Faks No. : 0 (212) 641 96 44 Ortaklığın yatırımcı/pay Sahipleri ile ilişkiler biriminin Telefon No. : 0 (216) 586

Detaylı

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ ŞİRKETİN UNVANI Madde 2: Şirketin Ticaret Ünvanı VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ dir. Bu esas sözleşmede

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011

FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011 Sayfa No: 1 FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011 Sayfa No: 2 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi: 01/01/2011 31/032011 2. Ortaklığın Ünvanı: Euro Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Euro Portföy ve Tarihsel Gelişimi: Euro

Detaylı

Sayın Ortağımız, KARAR

Sayın Ortağımız, KARAR Sayın Ortağımız, KARAR Şirket Yönetim Kurulumuz 07/06/2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen gündem maddelerini içeren 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 30/06/2017 tarihinde

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 19 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 19 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 19 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI Avea İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi nin ( Şirket ) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Bankamız sermayesinin 316.100.000.- (Üçyüzonaltımilyonyüzbin)YTL sından 716.100.000.-

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 27.05.2010 16:10:22 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Halaskargazi Caddesi Yasan İş Merkezi No:243

Detaylı

MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.Ş. 01.04.2013-31.03.2014 DÖNEMİ OLAGAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.Ş. 01.04.2013-31.03.2014 DÖNEMİ OLAGAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.Ş. 01.04.2013-31.03.2014 DÖNEMİ OLAGAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 01.04.2013-30.04.2014 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A. Ş. NĐN 11 MAYIS 2012 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMĐ

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A. Ş. NĐN 11 MAYIS 2012 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMĐ LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A. Ş. NĐN 11 MAYIS 2012 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMĐ 1- Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçilmesi; saygı duruşu, 2- Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması

Detaylı

5- Bağımsız Denetim Kuruluşunun seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu kararının onaya sunulması,

5- Bağımsız Denetim Kuruluşunun seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu kararının onaya sunulması, 5- Bağımsız Denetim Kuruluşunun seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu kararının onaya sunulması, 6- Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince Şirketin 2009 yılında yaptığı bağış ve yardımlar ile Seri: IV, No: 41

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait,

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, T U T A N A K Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları Türk

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 270380 Şirketimizin 2015 Olağan Genel

Detaylı

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=109205

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=109205 KAP - Bildirimler http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=109205 Page 1 of 1 19.03.2010 ana sayfa sorgular şirketler diğer bilgiler iletişim İmzalı Görüntüle Ek dosyalar Format AKENERJİ ELEKTRİK

Detaylı

10.10.2003 tarihinde tescil edilmiş olup, 15 Ekim 2003 tarih 5907 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde tadili yapılarak ilan edilmiştir.

10.10.2003 tarihinde tescil edilmiş olup, 15 Ekim 2003 tarih 5907 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde tadili yapılarak ilan edilmiştir. Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü Sicil No:167580 AYEN ELEKTRİK TİCARET A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ: 03.01.2002 tarihinde Ankara Ticaret Sicil Memurluğu nca tescil edilmek üzere 8 Ocak 2002 tarih ve 5460

Detaylı

DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET A.Ş. 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2009 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere,

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2008-31.12.2008 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

MERİT TURİZM YATIRIM VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ

MERİT TURİZM YATIRIM VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ MERİT TURİZM YATIRIM VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ E S K İ AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirket in amaç ve konusu ile, amacın elde edilmesi için yapabileceği iş ve işlemler aşağıda gösterilmiştir.

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 14/09/2017 Karar No : 2017/24 EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Gündem : Birleşme İşlemleri Türk Ticaret Kanunu Madde 390/4 uyarınca; 1. Genel Kurulumuzun

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI. Kuruluş

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI. Kuruluş ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI 1.MADDENİN ESKİ ŞEKLİ Kuruluş Madde 1- Aşağıda adları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu ve Sigorta Murakabe

Detaylı

ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANA MUKAVELESİ

ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANA MUKAVELESİ ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ANA MUKAVELESİ Kuruluş: Madde 1: Aşağıda adları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu Anonim Şirketlerin ani surette kurulmaları hakkındaki

Detaylı

Genel Kurul Toplantısına ilişkin gündem ve vekâletname örneğini de içeren davet ilan metni ekte sunulmaktadır.

Genel Kurul Toplantısına ilişkin gündem ve vekâletname örneğini de içeren davet ilan metni ekte sunulmaktadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. Ortaklığın Adresi : Ankara Asfaltı 25 Km. Kemalpaşa / İZMİR Telefon ve Faks No. : Tel : 232 877 09 00 Faks: 232 877 09

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 306476/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan GİLAN MÜCEVHER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks Web Sayfası Odaya

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ ESKİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 YENİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 ESKİ ŞEKLİ YENİ ŞEKLİ YAPILAN DEĞİŞİKLİK GEREKÇESİ

Detaylı

LİMİTED ŞİRKET ANASÖZLEŞME ÖRNEĞİ

LİMİTED ŞİRKET ANASÖZLEŞME ÖRNEĞİ LİMİTED ŞİRKET ANASÖZLEŞME ÖRNEĞİ DEMİR GIDA İNŞAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ: MADDE 1. Aşağıda adları, soyadları, ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

a) 20.05.2010 Perşembe günü saat 15.00 de Bayıldım Caddesi No:2 34357 Đstanbul Swissotel The Bosphorus, Đstanbul adresinde yapılmasına,

a) 20.05.2010 Perşembe günü saat 15.00 de Bayıldım Caddesi No:2 34357 Đstanbul Swissotel The Bosphorus, Đstanbul adresinde yapılmasına, Şirketin Olağan Genel Kurul Toplantısının; a) 20.05.2010 Perşembe günü saat 15.00 de Bayıldım Caddesi No:2 34357 Đstanbul Swissotel The Bosphorus, Đstanbul adresinde yapılmasına, b) Toplantı gündeminin

Detaylı

Tarih : / 06 : Sermaye Piyasası Kurulunun II-15.1 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

Tarih : / 06 : Sermaye Piyasası Kurulunun II-15.1 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ticaret Ünvanı : Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. Adresi : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL Telefon No. : 0 (212)

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKET ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ TASARISI. Amaç ve Konu:

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKET ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ TASARISI. Amaç ve Konu: GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKET ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ TASARISI Amaç ve Konu: Madde 3: a-sanayi: 1- Kablo kanalı ve Aksesuarları (Kablo Taşıma Sistemleri), Bus-Bar Kanal Sistemleri, Topraklama

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel)

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Halaskargazi cad. No:243 Yasan İş Merkezi Kat:6 Osmanbey ŞİŞLİ İSTANBUL Telefon

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması; 2. Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar

6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nda Anonim ve Limited şirketlerin Genel Kurulları ile ilgili olarak Eski Türk Ticaret Kanunu ndan farklı uygulamalar yer almaktadır. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun

Detaylı

AKSİGORTA A.Ş. / AKGRT, 2016 [] :46:15. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

AKSİGORTA A.Ş. / AKGRT, 2016 [] :46:15. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı AKSİGORTA A.Ş. / AKGRT, 2016 [] 19.02.2016 15:46:15 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Adres Poligon Caddesi Buyaka 2 Sitesi Kule:1 Kat:0-6 34771 Ümraniye/İSTANBUL Telefon 216-2808888 Faks 216-2808800 Yatırımcı/Pay

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİK METNİ. Madde 3. Madde 3. Şirketin İşletme Konusu

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİK METNİ. Madde 3. Madde 3. Şirketin İşletme Konusu GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİK METNİ Eski Şekil Madde 3 Şirketin İşletme Konusu A) Şirketin işletme konusu şunlardır. a) Küçük tasarrufların ve

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA ÇAĞRI

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA ÇAĞRI EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA ÇAĞRI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2016 Salı günü, saat 09:00 da aşağıda

Detaylı

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş.

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. MCT DANIŞMANLIK A.Ş. nin 30.05.2017 günü, saat 14:00 da Yıldız Cad. Sungurlar İş Merkezi No:45-5 Beşiktaş İSTANBUL adresinde yapılacak olağan/olağan üstü genel kurul toplantısında

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 21.07.2017 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 15.05.2013 16:34:49

BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 15.05.2013 16:34:49 BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BAKAB [] 15.05.2013 16:34:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ : 10002 SOKAK NO:45 35620 ÇİĞLİ-İZMİR Telefon ve Faks No.

Detaylı

K A R A R. PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı.

K A R A R. PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı. KARAR NO: 2014/02 KARAR TARİHİ : 14/03/2014 B A Ş K A N..: K A R A R PLATİN KIYMETLİ MADENLER A.Ş. Yönetim Kurulu 14/03/2014 günü Saat: 10:00 da şirket merkezinde toplandı. Şirketimizin 2013 yılı OLAĞAN

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 31.07.2017 Pazartesi günü, saat 08:30 da,

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2017-30.06.2017...1 FAALİYET KONUSU...1 BAĞLI ORTAKLIK...1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-634640 DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ Aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ METİN YENİ METİN TADİL GEREKÇESİ

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ METİN YENİ METİN TADİL GEREKÇESİ MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ METİN YENİ METİN TADİL GEREKÇESİ ŞİRKETİN ÜNVANI Madde 2: Şirketin Ünvanı, MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş dir ve bu

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2016 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI

ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ ŞEKİL Amaç ve Konu Madde 4 Şirketin amacı ve iştigal konusu, mevzuat hükümleri çerçevesinde yurt içi ve yurt dışı finansal kiralama faaliyetlerinde bulunmak ve her türlü

Detaylı

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan ( EK II ) Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Eylül 2014 Salı günü saat 11:30 da aşağıda yazılı

Detaylı

VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ

VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ Madde 1 VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki adları, soyadları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Anonim Şirket kurulmuş bulunmaktadır: Sıra : 1 Kurucu

Detaylı

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI FİNANSBANK A.Ş. 17.01.2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Aşağıdaki gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Ortaklarımız Genel Kurulu nun Olağanüstü olarak,

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ MEVCUT METİN TASLAK METİN GEREKÇE ŞİRKETİN İŞLETME KONUSU MADDE 3 - Şirket, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneğine ("Kulüp") ait profesyonel futbol takımının

Detaylı

A R T A R I M ORGANİK GIDA ANONİM ŞİRKETİ

A R T A R I M ORGANİK GIDA ANONİM ŞİRKETİ EK 2 A R T A R I M ORGANİK GIDA ANONİM ŞİRKETİ Şirket Karar Defteri ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesininİncelenmesi Sonucu Ortaya Çıkan Göstergeler Tarih: 16/07/2008 Unvanı: Kurucu Üyeler / Genel Kurul

Detaylı

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıda yer alan gündemle 9 Mayıs 2017 Salı

Detaylı