MART 2015 Web:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MART 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr"

Transkript

1 MART 2015 Web:

2 İlimizin önde gelen işadamlarından ve Odamız Komite Üyesi Serdal Şahutoğlu geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun başkanlığında yapılan Genç Girişimciler Kurulu toplantısında 3 aşamalı yapılan seçimde Akdeniz Bölge Başkanı seçildi. Akdeniz Bölge Başkanlığı Antalya, Isparta, Burdur, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay ı kapsamaktadır. Serdal Şahutoğlu nun, ilimizin yanı sıra bölgenin de ekonomik olarak daha da güçlenmesi adına bölgenin ekonomik çıkarları ve hedefleri adına bölgenin tüm Genç Girişimcileri ile birlikte hareket edeceğinden hiç bir şüphemiz olmadığını belirterek, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılarının devamını diliyoruz.

3 Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı Eğitim Takvimindeki eğitimlerden ilki olan KOSGEB Destekleri ve Desteklere Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi ni bitirdi Mart 2015 tarihlerinde yapılan eğitim Hatay ABİGEM Eğitim Salonu nda gerçekleştirildi. Kursiyerler Sertifikalarını Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin in ellerinden aldılar. Sertifika töreninde konuşan Başkan Çinçin, 2015 yılını eğitim yılı olarak kabul ettiklerini ve firmalarımıza yönelik Hatay ABİGEM ile beraber tam 11 sertifikalı eğitim verileceğini dile getirdi. Bu programın şirketlerimizin alt yapılarını geliştirmelerine katkı sunacağını ifade etti.

4 Hatay-Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti, Hatay Vali Yardımcısı Bilal BOZDE- MİR Başkan lığında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ı Hikmet ÇİNÇİN, Hatay İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan ı Lütfi DANAHALİLOĞLU, Hatay İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın TÜFEKÇİ, Yİ- KOB Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Ekrem ÖZER ve ATSO Genel Sekreteri Serdar Yılmaz SARAÇ ın katılımıyla 03 Mart 2015 Salı günü Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında (YİKOB) ilk toplantısını yapmıştır. Toplantıda özetle: -Hatay Altınözü Enek TDİOSB nin yer seçim sınırları içerisinde bulunan özel mülkiyete ait bulunan 57,01 Ha. lık alana sahip 175 adet taşınmazın kamulaştırma işlemlerinin hızlandırılması için 17 Eylül 2014 tarih ve sayılı Resmi Gazetede Bakanlar Kurulu Kararı ile Acele Kamulaştırma kararı alındığı bildirilmiştir. - Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas OSB ile ilgili olarak 175 adet parselle ( ,30 m²) alanla ilgili başlatılan acele kamulaştırma davalarının Altınözü Asliye Hukuk Mahkemesince görülen duruşmalarında, 113 parsele ilişkin bilirkişi raporu netleşmiş ve Hatay Valiliğine tebliğ edildiği bildirilmiştir. - Tebligat gereği: 113 adet parsel için ( ,68 m²) alanlı toplam ,54 TL bedelin 12 Mart 2015 tarihine kadar Ziraat Bankası Altınözü Şubesine bloke edilerek dekontlarının Altınözü Asliye Hukuk Mahkemesine sunulması istendiği bildirilmiştir. - OSB sınırları içindeki Hazine mülkiyetindeki 16 adet ( ,90 m² alan) hazine arazisinin OSB nin mülkiyetine devri için ise toplam ,98 TL bedel tutarının Milli Emlak Müdürlüğü ne ödenmesi gerektiği bildirilmiştir.

5 Antakya Ticaret ve Sanayi Odası girişimcilere verdiği önemi İŞKUR ile yapmış olduğu işbirliği ile bir kez daha gösterdi. Hatay İŞKUR işbirliği ile Antakya, Samandağ ve Yayladağı nda düzenlenmiş olan KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Çarşamba günü Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu nda gerçekleştirildi. Törene Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Bilal Ölmez, MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Veysel Eren, Hatay İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ahmet Karaveli, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Serdar Yılmaz Saraç, KOSGEB Hatay Hizmet Müdürü Kenan Sert, Hatay ABİGEM Direktörü Bülent Yüce ve Sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. Açılış konuşmasını Ahmet Karaveli nin yaptığı törende daha sonra ATSO Genel Sekreteri Serdar Yılmaz Saraç konuşma yaptı. 250 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığı törende konuşan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Saraç, ATSO olarak girişimcilerin her zaman yanında olduklarını ve bu eğitimleri birçok kurum, kuruluşla ortak işbirliği ile düzenlediklerini ifade etti. Girişimcilik Eğitimi alan kişilerin Antakya Ticaret ve Sanayi Odası na kayıt yaptırdıklarını ve oda olarak verilen eğitimlerin sonuçlarının olumlu olduğunu görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Saraç, girişimcilerin kurmak istedikleri iş ile ilgili KOSGEB e sunacakları iş planı için ATSO bünyesinde bulunan Hatay ABİGEM şirketinden destek alabileceklerini sözlerine ekledi. Girişimciler sertifikalarını Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli nin elinden aldılar.

6 Çinçin; Ağaçları dikmek bize nasip oldu, yakmak kimseye nasip olmasın Hatay da birçok sosyal projeye imza atan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, geçen yıl çıkan yangında binlerce hektar çam ağacının kül olduğu Gülderen Köyü mevkiinde ağaç dikimi gerçekleştirdik. Yangından dolayı büyük zarar gören arazide yüzlerce çam ağacını toprakla buluşturan etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Orman İşletme Müdürü Cevdet Çiçek, ATSO Yönetim Kurulu Meclis ve Komite Üyeleri, Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Celal Alaş, Genel Sekreter Serdar Yılmaz Saraç, ATSO Üyeleri ve ATSO çalışanları katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan ATSO başkanı Hikmet Çinçin, yanan ormanların yerine yeni ağaçlar dikilmesinin geleceğimiz açısından önemine değinerek; Dikmek bize nasip oldu, yakmak kimseye nasip olmasın. dedi. Bu gibi etkinliklerin diğer STK lara örnek olmasını dileyen Çinçin, ağaç dikme konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti. Daha sonra kısa birer konuşma yapan, Antakya Belediye başkanı İsmail Kimyeci ve Antakya Orman İşletme Müdürü Cevdet Çiçek, bu güzel organizasyona imza atan başta ATSO Yönetimi ve üyelerine şükranlarını sunarak, daha yeşil bir gelecek için herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptılar. Konuşmaların sonunda yüzlerce çam ağacı toprakla buluşturuldu.

7 Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) öncülüğünde başlatılan Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu'nun 5'incisi Osmaniye'de yapıldı. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasının (OTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye'nin ticaret ve sanayi odası başkanları ile kalkınma ajanslarının yöneticileri katıldı. Her toplantıda bir konuyu masaya yatıran platform üyeleri, Osmaniye'de pamuğu konuştu. Bu üründen çok çeşitli alanlarda istifade edildiğini belirten Bartık, pamuğa daha fazla sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Her toplantıda farklı bir konu üzerinde kafa yorduklarını anlatan Bartık, bu toplantıların meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacaklarını belirtti. Bugüne kadar önemli konuların ele alındığını vurgulayan Bartık, pamuğa ilişkin konuşulan konulan ilgili bakanlıklarla da paylaşılacaklarını dile getirdi. Türkiye'nin dünyada pamuk üretiminde yedinci, pamuk kullanımında dördüncü ülke olduğunu ifade eden Bartık, şöyle konuştu: "Pamuk, Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden tekstilin ana maddesini oluşturuyor. 50'den fazla endüstri koluna hammadde sağlayan pamuk, aynı zamanda gıda maddesi olarak da kullanılıyor. Pamuk, tarım ve sanayide önemli istihdam sağlaması bakımından da önemli, ürünün teşvik edilmesini istiyoruz." OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke ise bu toplantıların bölge ekonomisine olumlu katkı sağladığını söyledi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük ise dünyanın birçok ülkesinde GDO'lu pamuk üretimi yapıldığını belirtti. Karaküçük, bu konuda Türkiye'de de bir çalışma yapılmasını tavsiye etti. Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sabri Ertekin de Türkiye'nin en fazla pamuk üretiminin Şanlıurfa'da gerçekleştirildiğini söyledi. Ertekin, damlama sulamayla sudan yüzde 40 tasarruf sağladıklarını, verimde de yüzde 25 artış olduğunu vurguladı. Toplantıdaki önerilere ilişkin hazırlanacak rapor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığına sunulacak.

8 YURTDIŞI FUARLAR FUAR ADI BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ KONU ŞEHİR ÜLKE AtyrauBuild 01/04/ /04/2015 Yapı &İnşaat Atirau KAZAKİSTAN Building Materials & Equipment - MosBuild (Building&Architecture Week) Country Construction - MosBuild (Building&Architecture Week) FENESTRATION - MosBuild formally known as WindowBuild - MosBuild (Building&Architecture Week) MOSBUILD BUILDING AND ARCHI- TECTURE WEEK MosBuild 2. WEEK (DESIGN&DECOR) Stonex - MosBuild ( Design&Decor Week) 14/04/ /04/2015 Yapı ve İnşaat Moskova RUSYA 14/04/ /04/2015 Yapı &İnşaat Moskova RUSYA 14/04/ /04/2015 Yapı &İnşaat Moskova RUSYA 14/04/ /04/2015 Yapı-İnşaat Moskova RUSYA 14/04/ /04/2015 Yapı ve İnşaat Moskova RUSYA 14/04/ /04/2015 Yapı &İnşaat Moskova RUSYA SEEBBE 15/04/ /04/2015 İnşaat Belgrad SIRBİSTAN DezignBuild 28/04/ /04/2015 İnşaat ve Renevasyon Sidney AVUSTRALYA BUILD SHOW /04/ /04/2015 İnşaat Birmingham İNGİLTERE BUILD EXPO AFRICA 02/05/ /05/2015 YAPI VE İNŞAAT NAİROBİ KENYA BATIMATEC ALGER /05/ /05/2015 Yapı-İnşaat, İş Makineleri Cezayir CEZAYİR Project Qatar 04/05/ /05/2015 İnşaat Malzeme ve Teknolojileri, Doğal Taş, Mermer ve Teknolojileri, Ağır İş Makinaları ve Ekipmanları Doha KATAR The 20th International Building Materials and Construction Machinery and Equipment Trade Fair of Iran-Tabriz 06/05/ /05/2015 Yapı-İnşaat Tebriz İRAN Saudi Building & Interiors Exhibition 11/05/ /05/2015 Yapı-İnşaat Cidde S.ARABİSTAN

9 FUAR ADI BAŞLANGIÇ BİTİŞ KONU ŞEHİR ÜLKE GULF BID THE ANNUAL EXPO FOR CONSTRUCTION 12/05/ /05/2015 Yapı-İnşaat Manama BAHREYN LIBYA BUILD 18/05/ /05/2015 YAPI VE İNŞAAT TRABLUS LİBYA AstanaBuild /05/ /05/2015 İnşaat ve İnşaat Malzemeleri, Enteriyer, Isıtma, Havalandırma, Kapı- Pencere, Seramik, Taş, Yol İnşaatı Astana KAZAKİSTAN AstanaBuild 19/05/ /05/2015 Yapı &İnşaat Astana KAZAKİSTAN CTT INTERNATIONAL SHOW OF CONSTRUCTION EQUIPMENT 02/06/ /06/2015 İnşaat Teknolojileri Moskova RUSYA AND TECHNOLOGIES PROJECT LEBANON 02/06/ /06/2015 YAPI VE İNŞAAT BEYRUT LÜBNAN Building Test Expo 16/06/ /06/2015 İnşaat Brüksel BELÇİKA Home Buyer Property Investor Show 18/07/ /07/2015 İnşaat ve Renevasyon Sidney AVUSTRALYA INTERBUILD AFRICA /08/ /08/2015 Yapı-İnşaat Johannesburg GÜNEY AFRİKA EXPO BUILD EAST AFRICA 22/08/ /08/2015 YAPI VE İNŞAAT DARÜSSELAM TANZANYA Build Warsaw 01/09/ /09/2015 Yapı ve İnşaat Varşova POLONYA IDES 01/09/ /09/2015 Yapı &İnşaat Krasnodar RUSYA Design &Decor 01/09/ /09/2015 Yapı & İnşaat St. Petersburg RUSYA KazBuild 02/09/ /09/2015 Yapı &İnşaat Almatı KAZAKİSTAN Bex-Asia /09/ /09/2015 Yapı ve inşaat Singapur SİNGAPUR BUILDING CONSTRUCTION & PROPERTY EXHIBITION 05/09/ /09/2015 YAPI-İNŞAAT AKRA GANA KAZBUILD /09/ /09/2015 Yapı İnşaat Almatı KAZAKİSTAN Mining and Construction Indonesia 09/09/ /09/2015 Madencilik-İnşaat Cakarta ENDONEZYA UZSTROYEXPO /09/ /09/2015 İnşaat Taşkent ÖZBEKİSTAN UZSTROYEXPO /09/ /09/2015 Isıtma, Soğutma, İnşaat, Yapı Taşkent ÖZBEKİSTAN 12. Uluslararası İnşaat Ethio - Con /09/ /09/2015 İnşaat Addis Ababa ETİYOPYA HKTDC Hong Kong International Building and Hardware Fair /10/ /10/2015 İnşaat Hong Kong ÇİN Acetech Bengalaru 01/10/ /10/2015 Yapı & İnşaat Bengalaru HİNDİSTAN Buildtech 01/10/ /10/2015 Yapı ve İnşaat Kuala Lumpur MALEZYA SibStroyExpo / SibComac 01/10/ /10/2015 Yapı &İnşaat ve İş makineleri Novosibirsk RUSYA Expo CIHAC 13/10/ /10/2015 İnşaat Malzemeleri Meksiko MEKSİKA SASO SPLIT - 19th Civil Construction, Wood, Metal Industry, Tools, Machinery and Equipment Fair 21/10/ /10/2015 İnşaat, ahşap ve metal sanayı, makine ve ekipmanları Split HIRVATİSTAN Green Build Expo 22/10/ /10/2015 İnşaat Vaşington ABD Addis İnşaat 24/10/ /10/2015 İnşaat Addis Ababa ETİYOPYA Acetech Mumbai 01/11/ /11/2015 Yapı&İnşaat Mumbai HİNDİSTAN Mangystau Build 04/11/ /11/2015 Yapı &İnşaat Aktau KAZAKİSTAN HEİM UND HANDWERK 25/11/ /11/2015 İnşaat, Mefruşat ve Konut Münih Sektörü Ve Sanatkarları ALMANYA Acetech New Delhi 01/12/ /12/2015 Yapı & İnşaat New Delhi HİNDİSTAN Construct International/Construct Canada 01/12/ /12/2015 İnşaat malzemeleri Toronto KANADA BakuBuild Yapı ve İnşaat Bakü AZERBAYCAN

10 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 05/03/ /03/ /03/ /03/ /03/ /03/ /04/ /04/2015 Konya İnşaat 12.Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Tenolojileri Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon CNR ENERGY İstanbul Anfaş Cityexpo 2015 Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri 02/04/ /04/2015 Samsun İnşaat 2015 YURTİÇİ FUARLAR Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, İş ve İnşaat Makineleri, (Hırdavat ve Nalburiye Özel Bölümü) İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Kapı, Pencere, Mutfak Enerji ve Çevre Teknolojileri Şehircilik ve Teknolojileri Yapı, Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, İş ve İnşaat Makineleri, İnşaat, Yapı, Nalburiye, Isıtma, Soğutma, Kapı, Pencere, Mutfak, Banyo, Seramik, İzolasyon, Hırdavat, İş ve İnşaat Makineleri Enerji Üretim Teknolojileri, Enerji Dağıtım, İletim ve Kontrol Sistemleri, Bakım Onarım ve Servis Hizmetleri, Verimlilik Sistemleri, Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm, Sistem, Danışmanlık, Proje, İnşaat YER ŞEHİR KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Konya Ziraat Odası Fuar ve Sergi Alanı İstanbul Fuar Yeşilköy Çevre, Geri Dönüşüm, Atık Yönetimi, Su Teknolojileri, Belediye, Antalya Fuar Kent Mobilyaları, İş ve İnşaat Makineleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Mutfak, Banyo, Vitrifiye Ürünler, Yapı Kimyasalları, Asansör ve Donanımları, İş ve İnşaat Makineleri, Kapılar, Güneş Enejisi, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Şanlıurfa İstanbul Antalya Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Samsun 09/04/ /04/2015 Bursa İnşaat Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri (Mutfak, Banyo, Seramik, Özel Bölümü-Konut Projeleri özel Bölümü) Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Mutfak, Banyo, Vitrifiye Ürünler, Yapı Kimyasalları, Asansör ve Donanımları, İş ve İnşaat Malzemeleri, Kapılar, Güneş Enejisi, Isıtma, Soğutma, Sistemleri,Tesisat, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Bursa 06/05/ /05/2015 KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri İş Makinaları, İnşaat Makinaları, İnşaat Teknolojileri, İlgili Alet ve Edevatlar Atatürk Kültür Ankara 07/05/ /05/2015 Ortadoğu 7.İnşaat Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, İş ve Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, İş ve İnşaat Makineleri, Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Diyarbakır 13/05/ /05/2015 Balkan Ticaret ve Kongresi (Alt Yapı, Ulaşım, Müteahhitlik, İş ve İnşaat Makineleri, Çevre Düzenleme ve Belediye İhtiyaçları Fua- Alt Yapı, Ulaşım, Müteahhitlik, İş ve İnşaat Makineleri, Çevre Düzenleme ve Belediye İhtiyaçları (İş ve İnşaat Makineleri Özel Bölümü) İş ve İnşaat Makineleri, Toplu Taşımacılık Hizmet Araçları, Alt Yapı, Müteahhitlik, Çevre Düzenleme ve Park Bahçe Donanımları, Belediye İhtiyaçları ve Taşımacılık Hizmetleri, Atık Biriktirme, İmha Sistemleri Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Bursa

11 YURTİÇİ FUARLAR BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 28/05/ /05/ Van İnşaat, Yapı ve Makineleri İnşaat ve İnşaat Malzemeleri, Yapı Elemanları,, İnşaat ve İş Makineleri ve Ekip- BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI İnşaatve İnşaat Malzemeleri, Yapı Elemanları,, İnşaat ve İş Makineleri, Dekorasyon, YER ŞEHİR Tuşba Fuar ve Kongre Van 29/07/ /08/ Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Ürünleri Elektrikli Ev Eşyaları, Dayanıklı Tüketim Malları, İnşaat Malzemeleri, Banyo, Mutfak, Seramik, Nalburiye, Hırdavat, Sanayi Ürünleri, Mişmiş Park Fuar Alanı Malatya 29/07/ /08/ Malatya Yapı ve Dekorasyon Yapı Elamanları, İnşaat, İç Mimari, Tesisat ve Yalıtım, Ahşap Yapı Elemanları, İnşaat Malzemeleri,ve Teknolojileri, Isıtma Soğutma, Tesisat ve Yalıtım, Mobilya İç Dekorasyon, Doğalgaz Mişmiş Park Fuar Alanı Malatya 17/09/ /09/2015 Avrasya Elektrikli ve Mekanik El Aletleri Her Nevi Elektrikli ve Mekanik El Elektrikli ve Mekanik Aletleri, Oto Sanayi, Üretim Sanayi, İnşaat, Kendin Yap El Aletleri Sektörü İstanbul Kongre İstanbul 01/10/ /10/2015 Bursa Yapı ve Yaşam ve Kongresi Yapı Malzemeleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Dekorasyon Ürünleri Seramik, Banyo, Mutfak Ürünleri, İç ve Dış Yapı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Bursa 15/10/ /10/ Van-Asya İpekyolu Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Tedarikçileri Sektörü Tedarikçileri Mobilya, Gıda ve Gıda Ürünleri, Tuşba Fuar ve Otomotiv, Dayanıklı Tüketim, Bilişim, Hizmet, İnşaat Yapı, Kongre Van Tekstil, 05/11/ /11/2015 MERYAPI -Mersin 9.Yapı, Emlak, İnşaat ve Tedarikçileri İnşaat Malzemeleri, İş Makineleri, İnşaat Malzemesi, İş Dekorasyon, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Arıtma Sistem- Yenişehir Fuar Makineleri, Dekorasyon, Gayrımenkul leri, Asansör, Yalıtım, Gayrimen- Mersin 19/11/ /11/ Uluslararası Yapex - Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Yapı-İnşaat Yenileme ve Restorasyon İnşaat Ekipmanları, Yapı Kimyasalları, Duvar-Cephe Kaplamaları, Asansörler, Elektrik Malzemeleri, Yalıtım, Doğal Taşlar, Banyo- Mutfak Ürünleri, Restorasyon Antalya Fuar Antalya 26/11/ /11/2015 Solex 2015 Haberleşme, Lojistik, Ulaşım, Yazılım, Güvenlik, Konferans Ürünleri Haberleşme, Lojistik, Ulaşım, Yazılım, Güvenlik, Konferans, Ses ve Görüntü, Toplu Yiyecek İçecek, Ofis Malzemeleri, İnşaat ve Deko- ATO Kongre ve Sergi Sarayı Ankara 03/12/ /12/2015 ATRAX'15 4.Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Tema Park, Eğlence, Aktivite, İstanbul Fuar Park, Dinlenme, Tesis Ekipmanları, Yeşilköy Sinema Gösteri, Akvaryum, Müze, Hobi Hizmetleri, Tesis Tasarım, İstanbul 25/12/ /12/2015 TRANSİST İstanbul Ulaşım Teknolojileri, Araçları ve Ürünleri, Sistemleri Sempozyum ve İstanbul Ulaşım Teknolojileri, Araçları ve Ürünleri, Sistemleri Sempozyum ve Kara ve Demiryolu Toplu Ulaşım Araçları, Yol, Köprü ve Demiryolu Teknolojileri, Metro Demiryolu Araçları, Bilet ve Ücretlendirme Sistemleri, Trafik Yönetimi, Deniz Taşımacılığı, Yol- İnşaat Bakım İstanbul Kongre İstanbul

12 GÜNCEL HABERLER... DUYURULAR TOPLANTILAR... ÜYE İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER... VE DAHA BİR ÇOK BİLGİ İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ.

ŞUBAT 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr

ŞUBAT 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr ŞUBAT 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, İstanbul da düzenlenen İSMOB 2015 Mobilya Fuarı na katılan firmalarımızı

Detaylı

OCAK 2016 Web:

OCAK 2016 Web: OCAK 2016 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr ATSO DA EKONOMİ ÇALIŞTAYI Antakya Ticaret ve Sanayi Odası nda Hatay İlinin Ekonomisini, İstihdam Yapısını ve Bunlara Göçmen Etkilerini

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 01.02.2017 03.02.2017 Alleather IDF Deri Fuarı Giysilik, Ham Deriler, Deri Konfeksiyon, Deri İşleme Makineleri, Finisaj, Kimyasallar Fuar Merkezi Yeşilköy 02.02.2017

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 10.01.2017 14.01.2017 JUNIOSHOW Bursa 8.Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı Bebe ve Çocuk Hazır Giyim Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Bursa

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

OCAK 2015. Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu, Sağlıklı, Huzurlu Ve Bol Kazançlı bir. Yeni Yıl. Geçirmeniz Dileğiyle. Mutlu Yıllar

OCAK 2015. Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu, Sağlıklı, Huzurlu Ve Bol Kazançlı bir. Yeni Yıl. Geçirmeniz Dileğiyle. Mutlu Yıllar OCAK 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu, Sağlıklı, Huzurlu Ve Bol Kazançlı bir Yeni Yıl Geçirmeniz Dileğiyle Mutlu Yıllar Gaziantep Ticaret Odası

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda SON GÜNCELLEME 23.10.2014 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 21 Ocak 2015 24 Ocak 2015 22 Ocak 2015 25 Ocak 2015 Anfaş Hotel Equipment - 26.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı EMITT 2015

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 Konya 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme, Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı KONELEX 2014

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1.ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.2.ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 29. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 4. İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı 9. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı Hazırlayan TEKNİK Fuarcılık

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURTARIM 2014 Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı BURSA 7. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI 14 18 Ekim 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Bursa

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

NİSAN 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr

NİSAN 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr NİSAN 2015 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr TOBB Genç Girişimciler Akdeniz Bölge Başkanlığına seçilen Serdal Şahutoğlu ve beraberindeki Hatay Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2014 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET BİLGİLERİ 4

Detaylı

AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ 2006 19. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı

AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ 2006 19. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ 2006 19. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı İNTERMOB 2006 9. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii ve Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamüller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI DEMİR-ÇELİK SEKTÖRÜNDE BİRLİĞİMİZİN BAŞLICA İHRACAT ÜRÜNLERİNE YÖNELİK HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI Hazırlayan: Sinem ALAN AR-GE ŞUBESİ EYLÜL 2012 Raporu PDF Formatında İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız Türkiye'nin

Detaylı

2016 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU

2016 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU 2016 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2016 MAYIS / TÜRKİYE

Detaylı

2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2015 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2015 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 AĞUSTOS

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET BİLGİLERİ

Detaylı

ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 ODA FAALİYETLERİ

ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 ODA FAALİYETLERİ ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 ODA FAALİYETLERİ Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Evsahipliğinde Yapıldı Gaziantep Ticaret Odası (GTO) öncülüğünde

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU

2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU 2015 EYLÜL DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 EYLÜL / TÜRKİYE

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 KONYA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI KONELEX 2015 İSKON 2015 KONDÖKÜM 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 30 Nisan 3 Mayıs 2015 KONMAK 2015 Konya 12. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı Hidrolik Pnömatik Özel Bölümü

Detaylı

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI

12-15 ARALIK 2016. III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI 12-15 ARALIK 2016 III. TÜRK-ARAP YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI II. TÜRK-ARAP EV TEKSTİLİ, DEKORASYON,İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ

Detaylı

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ Türkiye milli katılım organizasyonunun, T.C. Ekonomi Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmış olup, Türkel

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI

ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI Adana 8. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı 24 28 Eylül 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU

2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU 2014 ARALIK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 ARALIK /

Detaylı

2017 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2017 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2017 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 AĞUSTOS

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü KONYA ÖZELİNDE YABANCI SERMAYELİ FİRMALARIN ÜLKE BAZLI ANALİZİ 06.08.2014 1 DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail

Detaylı

2016 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU

2016 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU 2016 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2016 ŞUBAT / TÜRKİYE

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

İSMOB FUAR SONUÇ RAPORU Ocak 2017

İSMOB FUAR SONUÇ RAPORU Ocak 2017 İSMOB FUAR SONUÇ RAPORU 10-15 Ocak 2017 1 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU Bu araştırma raporu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde 10 15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Detaylı

2015 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU

2015 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU 2015 HAZİRAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 HAZİRAN

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2018 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU

2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU 2014 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 KASIM / TÜRKİYE

Detaylı

2015 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU

2015 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU 2015 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 KASIM / TÜRKİYE

Detaylı

-SIVA 6. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM VE DEKORASYON FUARI

-SIVA 6. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM VE DEKORASYON FUARI FU AR RA PO RU -SIVA SA 23 - FE 26 K XE XP ASI M O CE NT 201 ER 6 C EZ AY İR 6. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM VE DEKORASYON FUARI Fuar Hakkında

Detaylı

2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU

2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU 2015 NİSAN DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 NİSAN / TÜRKİYE

Detaylı

2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2015 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

SEKTÖRDE YATIRIM BÜYÜK ORANDA AZALDI

SEKTÖRDE YATIRIM BÜYÜK ORANDA AZALDI etkinlikler SEKTÖRDE YATIRIM BÜYÜK ORANDA AZALDI II. Ulusal İklimlendirme Kongresi ve Fuarı- İKLİM 2007 Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi sekretaryalığında yapıldı... II. Ulusal İklimlendirme Kongresi

Detaylı

TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ İnşaat ve Yapı Malzemeleri Dünya Ticareti 2010 yılında yapı malzemelerinin dünyadaki toplam ithalatı, 2009 yılına göre %14 oranında artarak 648 milyar dolar seviyesine

Detaylı

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi.

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi. 8,000 m 2 FUAR ALANI 291 KATILIMCI 77 YERLİ KATILIMCI 214 ULUSLARARASI KATILIMCI 37 MEDYA ORTAĞI 7,637 MEDYA ORTAĞI IPS (INTERNATIONAL PROPERTY SHOW) 2013, Dubai Arazi ve İskan Departmanı nın katkılarıyla

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü PAZARA GİRİŞ KOORDİNASYON YAPISI VE HEDEF ÜLKELER

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü PAZARA GİRİŞ KOORDİNASYON YAPISI VE HEDEF ÜLKELER T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü PAZARA GİRİŞ KOORDİNASYON YAPISI VE HEDEF ÜLKELER 4 Haziran 2012 SUNUŞ GÜNDEMİ Pazara Giriş Koordinasyon Yapısı Yeni Yaklaşım Pazara Giriş Komitesi Ülke Masaları

Detaylı

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2019

Detaylı

2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU

2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU 2018 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2018

Detaylı

2015 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU

2015 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU 2015 MAYIS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 MAYIS / TÜRKİYE

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 29 Mayıs 1 Haziran 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 12 17 Ocak 2016 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin ve bölgenin sektöründeki tek ihtisas fuarı olan

Detaylı

Yasam, alanlarına a çılan detaylar...

Yasam, alanlarına a çılan detaylar... Yasam, alanlarına a çılan detaylar... 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2013 BELEX 2013 BURSA 4. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2013 BORUTEK 2013 İCAT 2013 5 8 Aralık 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU

2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU 2017 EKİM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 EKİM / TÜRKİYE

Detaylı

2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2017 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 MART / TÜRKİYE

Detaylı

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

FUARLAR. 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls FUARLAR Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fuarlar Müdürlüğü. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/sayfalar/anasayfa.php 2015 Fuarlar takvimi. http://www.tobb.org.tr/fuarlarmudurlugu/documents/fuarlar/2015fuartakvimi.xls

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI _tt

2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI _tt 2018 YILI İHRACAT RAKAMLARI 190107_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI 2019 TÜRKİYE İHRACAT HEDEFİ: 182 MİLYAR DOLAR İhracatta 2019: 'İhracatta Sürdürülebilirlik ve Yenilik Yılı' Geçen yılın aynı dönemine

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KALIP AVRASYA 2014 BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2014 BELEX 2014 BURSA 5. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2014 4 7 Aralık 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

Detaylı

2015 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2015 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2015 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2015 MART / TÜRKİYE

Detaylı

2017 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU

2017 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU 2017 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2017 ŞUBAT / TÜRKİYE

Detaylı

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

2014 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU

2014 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU 2014 TEMMUZ DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 TEMMUZ /

Detaylı

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 26-29 MAYIS 2015 TÜRK-ARAP I. EV TEKSTİLİ, DEKORASYON, İÇ MİMARİ, MOBİLYA FUARI II. YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

İSTANBUL AMBALAJ 2009

İSTANBUL AMBALAJ 2009 İSTANBUL AMBALAJ 2009 15. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 22-25 Ekim 2009 Fuar Sonuç Raporu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GİRİŞ 3 1.1.ARAŞTIRMANIN KONUSU

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

2016 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU

2016 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU 2016 KASIM DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2016 KASIM / TÜRKİYE

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı 691010 ABD 355 2.625 1.691 1.530 35.205 31.976 691090 ABD 2.525.971 116 5.177.455 4.765.696 491 465 TOPLAM 2.526.326 2.741 5.179.146 4.767.226 35.696 32.441 691090 Afganistan 1.230 0 2.570 2.376 691010

Detaylı