EDITABLES. Ekim - Kasım October - November 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EDITABLES. Ekim - Kasım October - November 2016"

Transkript

1 EDITABLES Ekim - Kasım October - November 2016

2

3 Ege nin en özel tatları Aquarium da Unique Aegean flavours at Aquarium Türk ve Yunan Mutfağı nın seçkin tatlarının buluşma noktası Aquarium, sonbaharın en taze deniz ürünlerini, Ege nin nam salmış otlarını ve zengin meze çeşitlerini menüsüne yansıtıyor. Mevsimin en özel lezzetlerini misafirleriyle buluşturan restoran, her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamı 20:30 23:00 saatleri arasında İzmir in en iyi buzuki performansını sergileyen Okeanos Greek Music Ensemble ın canlı müziği ile Ege nin eşsiz ruhunu yaşatmaya da devam ediyor. Ayrıca Ekim ayı boyunca kalamarla hazırlanmış en güzel lezzetleri sunacak restoran, Ege tadında bir akşam geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: Aquarium, meeting point for elite flavours from Turkish and Greek cuisine, brings the freshest seafood, famous Aegean herbs and rich aperitif varieties to the autumn menu. Offering the most unique tastes of the season to guests, the restaurant continues to bring the unrivalled spirit of the Aegean to life with live music from the Okeanos Greek Music Ensemble, featuring the best bouzouki performance in Izmir, every Wednesday, Friday and Saturday from 20:30 23:00. With special tastes made by calamari offered in October, the restaurant awaits guests who want to experience an Aegean flavoured evening. For more information and reservations:

4

5 Gurme lezzetlerin tadına Equinox ta varın Taste gourmet flavour at Equinox Göz kamaştırıcı körfez manzarası ve zengin menüsüyle lezzet dolu akşamlar vadeden Equinox, mevsimin en özel tatlarını misafirleriyle buluşturuyor. Her ay farklı lezzetlerin sunulduğu Şef in Menüsü ile Equinox, yetenekli şeflerinin en özel seçkilerini deneyimleme fırsatı sunmaya da devam ediyor. Kasım ayı boyunca ise av eti temalı özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor. Sevdiklerinizle geçireceğiniz anlara lezzet ve renk katmak için Equinox sizleri bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: Promising flavour-filled evenings with eye-catching bay views and rich menu, Equinox brings guests the most unique tastes of the season. Offering different flavours every month on the Chef s Menu, Equinox presents the chance to try the most special choices from talented chefs. Also, in November special menus with the theme game meat will be presented. To add colour and flavour to memories with loved ones, Equinox awaits you. For more information and reservations:

6

7 Türk Mutfağı nın sevilen lezzetleri Café Swiss te Favourite flavours of Turkish Cuisine at Café Swiss Café Swiss in Bölgesel Lezzetler Köşesi, misafirlerini farklı bölgelerin yerel lezzetleriyle buluşturmaya sonbahar mevsiminde de devam ediyor. Ekim ayında Gastronomi dalında UNESCO nun Yaratıcı Şehirler Ağı na dahil edilmeye hak kazanan Gaziantep in kebaptan baklavaya, yoğurtlu yemeklerden dolmalara kadar uzanan eşsiz tatlarının sunulacağı Bölgesel Lezzetler Köşesi, Kasım ayında ise çorbaları, köfteleri ve çeşit çeşit hamur işiyle ünlü Sivas Mutfağı nı ağırlıyor. Lezzet haftalarında 12:00 15:00 saatleri arasında kişi başı KDV dahil 69 TL ye sunulan eşsiz yemekleri tatmak için sizleri Café Swiss e bekliyoruz. The Regional Flavour Corner at Café Swiss continues to offer local flavours from different regions to guests this autumn. In October the Regional Flavour Corner features Gaziantep, newly included in the Gastronomy branch of UNESCO s Creative Cities Network, offering unique flavours from kebabs to baklava, yoghurt-based meals to stuffed vegetables. November brings Sivas cuisine with soups, meatballs and a variety of pastry dishes. Just pop along to Café Swiss to taste these unique meals from 12:00-15:00 during flavour weeks for 69 TL per person including VAT ve Ekim: Gaziantep Mutfağı ve Kasım: Sivas Mutfağı and October: Gaziantep cuisine and November: Sivas cuisine Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: For more information and reservations:

8

9 Café Swiss ten tazeleyici brunch lar Refreshing brunch at Café Swiss Café Swiss in ilgi ve merakla takip edilen Pazar Brunch ları sonbaharı sağlıklı lezzetlerle karşılıyor. Ekim ve Kasım ayı boyunca misafirlerini Vitality Sunday Brunch konseptiyle ağırlayacak olan Café Swiss, sezonun en taze tatlarını sıcak ve soğuk açık büfesinde buluşturuyor. Her Pazar 11:30-14:30 saatleri arasında sunulacak bu özel lezzetler, kişi başı KDV dahil 74 TL ye misafirlerini bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: The eagerly awaited Sunday Brunch at Café Swiss greets autumn with healthy tastes. During October and November, guests are offered the Vitality Sunday Brunch in Café Swiss presenting the freshest flavours with hot and cold buffet service. These special tastes await guests each Sunday from11:30 14:30 for 74 TL per person including VAT. For more information and reservations:

10

11 Café Swiss yemek kursları yeniden başlıyor Cooking classes begin again at Café Swiss Swissôtel Büyük Efes, lezzet tutkunları için düzenlediği Cafe Swiss yemek kurslarıyla sonbahara renk ve lezzet katıyor. Otelin Baş Aşçısı Wolfgang Goedl tarafından düzenlenen yemek kursları, her Cumartesi, 12: saatleri arasında kişi başı KDV dahil 75 TL katılım ücretiyle sunuluyor. Yemek kurslarında yerinizi almak için yerinizi ayırtmayı unutmayın! Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: Swissôtel Büyük Efes adds colour and flavour to autumn with Café Swiss cooking classes organised for those passionate about taste. Run by Swissôtel Executive Chef Wolfgang Goedl, classes took place every Saturday from 12:30 15:00 for 75 TL per person including VAT. To take your place, don t forget to book your spot! For more information and reservations:

12

13 Çay Saati nde keyifli sohbetler Cheerful chats at Tea Time Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz saatlere keyif katan Lobby Lounge, çay saati buluşmalarıyla sonbahar ruhunu doyasıya yaşamanıza imkân tanıyor. Mevsimin en güzel lezzetlerinin hâkim olduğu Çay Saati Pazar günü hariç her gün 15:00 17:30 saatleri arasında enfes atıştırmalıklar ve sınırsız çay&kahve eşliğinde kişi başı KDV dahil 39 TL ye sizleri bekliyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: Lobby Lounge adds fun to hours spent with loved ones, offering the opportunity to experience the spirit of autumn during tea time meetings. Afternoon Tea featuring the best flavours of the season offers tasty snacks and unlimited tea&coffee every day except Sunday from 15:00 17:30 for 39 TL per person including VAT. For more information and reservations:

14

15 Sonbahar gecelerinin rengi Sky Bar da Autumn evening colours at Sky Bar İzmir Körfezi nin ışıltılı manzarasına sahip Sky Bar, sonbaharı birbirinden renkli gecelerle karşılıyor. Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi gecesi 22:00 01:00 saatleri arasındaki canlı müzik performansı Sky Bar da geçireceğiniz anlara renk katarken, her Perşembe 19:00 20:00 saatleri arasında Bar Müdürü Tolga Turhan tarafından gerçekleştirilen Kokteyl Kursları kişi başı KDV dahil 65 TL ye misafirlerle buluşuyor. Pazar günleri haricinde her akşam 19:00 23:00 saatleri arasında zengin sushi menüsünün sunulduğu Sky Bar, yeni sezonda misafirlerine eğlence dolu saatler vadediyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: Under the sparkling view of the Bay of Izmir, Sky Bar greets autumn with colourful nights accompanied by the live music performance every Wednesday, Friday and Saturday from 22:00 01:00 at Sky Bar. Also Cocktail Classes with Bar Manager Tolga Turhan are held every Thursday from 19:00 20:00 for 65 TL per person including VAT. Offering a rich sushi menu from 19:00 23:00 every day except Sunday, Sky Bar promises fun-filled hours during the new season. For more information and reservations:

16

17 Tenis tutkunlarını buluşturan turnuva Tournament for tennis-lovers Pürovel Spa & Sport, daha önce gerçekleştirdiği Pürovel Birinci Masa Tenisi Turnuvası nın gördüğü yoğun ilginin ardından sporseverleri yepyeni bir organizasyonla buluşturuyor Ekim tarihleri arasında düzenlenen Pürovel Tenis Turnuvası nın yine yoğun bir katılımla gerçekleşmesi hedefleniyor. Turnuva sonunda birinci olan sporcu Swissôtel Büyük Efes te 2 kişilik hafta sonu konaklaması (1 gecelik kahvalti dahil) kazanırken, ikincinin ödülü Equinox ta akşam yemeği, üçüncünün ödülü ise Pürovel de Spa masajı olacak. Katılım ücretinin kişi başı KDV dahil 100 TL olduğu turnuvaya kaydınızı yaptırmak için acele edin! Başvuru için Pürovel Spa & Sport Resepsiyon: (232) After the intense interest for the Pürovel 1st Table Tennis Tournament Pürovel Spa & Sport brings sport lovers together for a brand new event. The Pürovel Tennis Tournament organised from October 5-17, aims to repeat the high participation rates. The winner at the end of the tournament will be awarded with a weekend accommodation for 2 at Swissôtel Büyük Efes (1 night, including breakfast), the second prize will be a dinner at Equinox and third prize a Spa massage at Pürovel. With 100 TL participation fee per person including VAT, hurry now to register for the tournament! For Tennis Tournament application: (232)

18

19 Hayallerinizin ötesinde bir düğün ve balayı A wedding & honeymoon beyond your dreams Swissôtel Büyük Efes; seçkin bir tarzda dekore edilmiş balo salonları ve düşlerinizin gökyüzüne uzanacağı yemyeşil, eşsiz bahçelerinde, aşkınızı ölümsüzleştirecek, mutluluktan başka bir şey düşünmeyeceğiniz kusursuz bir düğün hazırlıyor. Swissôtel Büyük Efes, 200 kişiden kişiye kadar hizmet verebilen görkemli balo salonunda veya m² lik alana yayılan otelin yemyeşil bahçelerinden birinde tüm detaylarıyla eşsiz bir düğün planlayan çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Gösterişli sunumlarla hazırlanan eşsiz düğün menüsünden, seremonisiyle gözleri kamaştıran düğün pastasına kadar tüm detaylarına birlikte karar vereceğimiz o büyülü günde, çiftlerin heyecanına mutluluk eşlik edecek. Swissôtel in çiftlere en büyük sürprizi ise; Swissôtel Resort Bodrum Beach te lüks ve konfor içinde geçirecekleri 2 gecelik, kahvaltı dahil konaklama fırsatı! * Ayrıca; Swissôtel Büyük Efes İzmir de; 1 aylık Spa Altın üyelik paketi, 1 adet çift kişilik masaj ve evlilik yıl dönümünde Equinox ta romantik bir akşam yemeği hediyeleri ile gelin ve damadın kalpleri aşk ile çarpmaya devam edecek. *Swissôtel Resort Bodrum Beach te gerçekleşecek olan konaklamalar; 250 kişi veya üzerindeki düğün organizasyonlarında ve otelin müsait olduğu tarihlerde geçerli olup, 25 Haziran 2017 tarihine kadar kullanılabilir. In its elegantly decorated ball rooms and unrivalled green gardens where your dreams reach the sky, Swissôtel Büyük Efes prepares the perfect wedding that will immortalize your love, where you will think about nothing but happiness. Swissôtel Büyük Efes helps the dreams of couples who are after a unique wedding with impeccable details come true in the magnificent ball room which can accommodate 200 to 1,000 guests and one of several green gardens on the hotel s 12,000 m² estate. From a unique wedding menu involving elaborate presentations to a wedding cake presented with a glamorous ceremony, every single detail will be decided together while preparing for the magical day, as happiness accompanies couples excitement. Swissôtel s biggest surprise for couples is a 2 night accommodation in luxury and comfort including breakfast at Swissôtel Resort Bodrum Beach.* Moreover, the bride and groom s hearts will continue to beat with love thanks to the gifts that are a 1 month Spa Golden membership package, a couple s massage session and a romantic anniversary dinner at Equinox at Swissôtel Büyük Efes, Izmir. For more information: 0(232) Detaylı bilgi için: (232)

20

21 Büyük Efes Sanat ile sanat dolu günler Art-filled days with Büyük Efes Art Büyük Efes Sanat, yeni sezona Heykeltıraş Yücel Kale nin ArtBag koleksiyonuna ev sahipliği yaparak merhaba diyor. Swissôtel Büyük Efes in lobisi, Ekim den Aralık a, iki ay boyunca bu özel koleksiyon ile renklenecek. Koleksiyonunu, Çantalar, her çağda kullanılmış, sahibinin özeti olan çok önemli bir eşya olması nedeniyle beni heyecanlandırıyor. Koleksiyonda yer alan çantalar günümüzün aynılaşan zevklerinden oldukça farklı. Çantaların her biri birbirinden farklı, tek ve heykel şeklinde ifade eden Kale nin bu renkli çalışmaları, özellikle kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalara bakışınızı değiştirme iddiası taşıyor. Ayrıca, Swissôtel ve Büyük Efes Sanat işbirliği ile Şubat 2017 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan Büyük Efes Sanat Günleri, yine birbirinden farklı sanatsal etkinlikleri, panelleri, kısa film gösterimlerini, sanat galerileriyle sanat aktörlerini de bir araya getiriyor. Büyük Efes Art greets the new season by hosting the ArtBag collection by sculptor Yücel Kale. The lobby of Swissôtel Büyük Efes will be enlivened by this special collection between October-December Kale describes the collection: Bags, used in all ages, excite me as they are a very important item summarising the owner. The bags in the collection are very different to today s homogenised tastes. Each bag is very different from the others, unique and sculpted. This colourful work aims to change your view of this indispensable accessory, especially for women. Held in cooperation between Swissôtel and Büyük Efes, the third Büyük Efes Art Days will be held from February 2017 bringing together actors in the art world and art galleries for different artistic events, panels and short film viewings. For Büyük Efes Art Days application: info@buyukefessanat.com Büyük Efes Sanat Günleri Katılım Başvurusu için: info@buyukefessanat.com

22

23 9. kat / At level 9 Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 9. kat / At level 9 Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 Asma Kat / Mezzanine Floor Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 Açık havuzun altı / Under the outdoor pool Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 Kongre Merkezi yanı / Next to Convention Center Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 (232) Otel Lobisi / Hotel Lobby Detaylı bilgi ve rezervasyon için / For more information and reservation: 0 Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 1 Alsancak İzmir / Türkiye Tel: (0232) Fax: (0232) izmir@swissotel.com

24

EDITABLES. Nisan - Ağustos April - August 2016

EDITABLES. Nisan - Ağustos April - August 2016 EDITABLES Nisan - Ağustos April - August 2016 www.twitter.com/swissotel_izmir www.facebook.com/swissotelbuyukefes www.instagram.com/swissotelizmir 9. kat / At level 9 Detaylı bilgi ve rezervasyon için

Detaylı

January - February - March. Ocak - Şubat - Mart

January - February - March. Ocak - Şubat - Mart 2015 January - February - March Ocak - Şubat - Mart www.twitter.com/swissotel_izmir Kongre Merkezi yanı www.facebook.com/swissotelbuyukefes www.instagram.com/swissotel_buyuk_efes_izmir For more information

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest;

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest; Yeni yılda eğlenmeye hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Yeni yılın gelişini festival tadında karşılayan, artık geleneksel hale getirdiğimiz Karia Princess Yeni Yıl Programı çok özel fırsatlarla hazırlandı.

Detaylı

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons Four Seasons da Yeni Yıl Festive Four Seasons Boğaz ın, ışıltılı yeni yıl ruhundan ilham alan Aqua Restaurant yeni yılı leziz beş bölümlü bir gala yemeği ve DJ performansı ile eğlenceli bir akşam eşliğinde

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

Yemek Sanatı Crafted Dining

Yemek Sanatı Crafted Dining JW Marriott Ankara Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 Söğütözü, Ankara, Turkey Tel +90 312 248 88 88 Fax +90 312 248 88 99 jwmarriottankara.com Yemek Sanatı Crafted Dining Şehrin En İyi Eti! Dinlendirilmiş

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILA EN ŞIK MERHABA İÇİN HILTON ETKİNLİKLERİ 62 yıldır şehrin en prestijli kutlamalarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeni

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 BLOOMING WITH LUXURY AND FLAVOR GREET THE SPRING: CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS As spring reenlivens the city, at Conrad enjoy Istanbul s most striking

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

Christmas / New Year 2013-2014

Christmas / New Year 2013-2014 Christmas / New Year 2013-2014 Christmas / New Year 2013-2014 Emiel Van Dijk Operasyon Direktörü Director of Operations Zamanın akışını çok farklı bir şekilde hissettiğimiz, ışıl ışıl bir dönem: Yılbaşı.

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I 2 0 1 8 SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I SONBAHAR LEZZETLERİ T A S T E S O F A U T U M N 4-5 Geleneksel pazar kahvaltıları Brand new Summit cocktails Mevsime özel Summit

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS Hilton İstanbul Bosphorus şehrin en büyük etkinliklerine ve kongrelerine ev sahipliği yapmış 3000 kişi kapasiteli Hilton

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB

THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB ın ayrıcalıklı dünyasına hoş geldiniz! Yıl boyu kullanabileceğiniz, size ve sevdiklerinize özel restoran, spa, konaklama ve pek çok ayrıcalığın

Detaylı

START THE YEAR IN STYLE

START THE YEAR IN STYLE START THE YEAR IN STYLE Yeni Yıl Coşkusu Ankara HitonSA da Celebrate The Festive Season at Ankara HiltonSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA

Detaylı

25369 Serving Plate Servis Tabağı h: 10 mm. 165x90 mm Serving Plate Servis Tabağı h: 25 mm. 120X91 mm Bowl Kase h: 45 mm. Ø: 100 mm.

25369 Serving Plate Servis Tabağı h: 10 mm. 165x90 mm Serving Plate Servis Tabağı h: 25 mm. 120X91 mm Bowl Kase h: 45 mm. Ø: 100 mm. Otel ve restaurantlardaki profesyonel ikramlarda veya evde sevdiklerinizi ağırlamak için kurulan sofralarda farklı ve şık sunumlar yaratabilmeniz için özel olarak tasarlanan onlarca ürün, Paşabahçe Gastro

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

START THE YEAR IN STYLE

START THE YEAR IN STYLE START THE YEAR IN STYLE Yeni Yıl Coşkusu Ankara HitonSA da Celebrate The Festive Season at Ankara HiltonSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR

ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA anılarınızı unutulmaz kılmak için mükemmel bir adres. For a truly memorable occasion, Hilton is

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor.

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. stanbul un efsanevi oteli The Grand Tarabya yenilenen yüzüyle, Şubat 2013 itibariyle misafirlerini

Detaylı

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons Four Seasons da Yeni Yıl Festive Four Seasons Boğaz ın, ışıltılı yeni yıl ruhundan ilham alan Aqua Restaurant yeni yılı leziz beş bölümlü bir gala yemeği ve DJ performansı ile eğlenceli bir akşam eşliğinde

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

leave the r leave the rest to us

leave the r leave the rest to us leave the r leave the rest to us Konaklama / Guest Rooms Ramada Tekirdağ, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden siz misafirlerimizin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış 119 Superior,

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI For further information about our spring season, events and packages, or to make a reservation, please call +90 212 310 25 25 or visit conradistanbul.com Bahar dönemi aktivitelerimiz ve promosyonlarımız

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

GENEL TANITIM INTRODUCTION

GENEL TANITIM INTRODUCTION GENEL TANITIM INTRODUCTION Yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna tanıklık edeceğiniz özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekan Hedef Beyt Hotel Resort & Spa...

Detaylı

KASIM SPONSORLUK DOSYASI

KASIM SPONSORLUK DOSYASI KASIM 01-02 NOVEMBER2017 JW Marriott, Ankara SPONSORLUK DOSYASI 1 Kongre Merkezi JW Marriott, Ankara JW MARRIOTT Ankara, ABD ve Dünya nın 70 ülkesinde 3500 ün üzerinde turizm yatırımına sahip Dünya nın

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY Concorde De Luxe Resort is a themed hotel located in the Lara region on the beachfront, and takes its name and concept from the Concorde planes. The region

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

2016 PROGRAMIMIZ. GREENHOUSE RESTAURANT DA; Noel Akşamı Yemeği Noel Günü Yemeği Özel Yılbaşı Gecesi Yemeği Yılbaşı Brunch ı

2016 PROGRAMIMIZ. GREENHOUSE RESTAURANT DA; Noel Akşamı Yemeği Noel Günü Yemeği Özel Yılbaşı Gecesi Yemeği Yılbaşı Brunch ı 2016 PROGRAMIMIZ Noel Gecesi nden 2016 ya kadar uzanan birçok etkinliği ile; Ankara HiltonSA eşsiz mutfağını, deneyimli ekibi ve misafirperverliği ile sizlere sunuyor. Şef Yener Özden in özel sunumu ile

Detaylı

EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16

EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16 EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16 LIVE IT WELL, ENJOY THE BEST. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul u bu yıl daha da çok seveceksiniz. Çünkü bu yıl 25. yaşımızı doldurmanın mutluluğunu

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz.

19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz. Swissotel Resort Bodrum Beach ten Merhabalar, 19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz. Farkli Departman müdürlerinin

Detaylı

Değerli Sektör Paydaşları,

Değerli Sektör Paydaşları, 5 Değerli Sektör Paydaşları, Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılı rüzgar enerjisi hedefinin 20.000 MW olarak belirlendiği ülkemizde, rüzgar enerjisi konusunda bir kongrenin olması

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT / KAYA CONVENTION CENTER GROUND FLOOR SALONLAR MEETING HALLS ALAN - m 2 AREA - m 2 TİYATRO THEATRE SINIF CLASSROOM U DÜZENİ U SHAPE BANKET

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor. 4 6 8 10 11 12 14 15 16 17 18 21 22 23 24 26 29 30 31 34 36 37 38 39 40 41 42 43 Lıfe / Wall Unit Lıfe / Bedroom Lıfe / Dining Room Miuara / Dining Room Miuara / Bedroom Piramıt / Bedroom Vega / Bedroom

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO

MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO Sevgiyle hizmet ediyoruz... Doğu Akdeniz in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin, en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit

Detaylı

6th INTERNATIONAL CHESS TOURNAMENT 6. IT KONJIC OPEN 2017 Konjic, MAR 2nd MAR 5th 2017

6th INTERNATIONAL CHESS TOURNAMENT 6. IT KONJIC OPEN 2017 Konjic, MAR 2nd MAR 5th 2017 6th INTERNATIONAL CHESS TOURNAMENT 6. IT KONJIC OPEN 2017 Konjic, MAR 2nd MAR 5th 2017 Organizer of the tournament: Chess Club IGMAN KONJIC Name of the tournament: 6th International Chess Tournament 6.

Detaylı

FESTIVE CHEER, HILTON STYLE. Yeni Yıl Coşkusu Ankara HiltonSA da

FESTIVE CHEER, HILTON STYLE. Yeni Yıl Coşkusu Ankara HiltonSA da FESTIVE CHEER, HILTON STYLE Yeni Yıl Coşkusu Ankara HiltonSA da ANKARA HILTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR Dünya mu ağından eşsiz lezzetler sunan Hilton; anılarınızı unutulmaz kılmak için mükemmel

Detaylı

1 Gecelik Yeni Yıl Paketi. 1 Night Dream

1 Gecelik Yeni Yıl Paketi. 1 Night Dream Yeni yıla eşsiz bir atmosferde uyanın! Let us make your new year stay a memorable one at The Grand Tarabya! 1 Gecelik Yeni Yıl Paketi Deluxe Boğaz, Junior Süit Boğaz, Kuzey veya Güney Süit odalarda bir

Detaylı

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK THE PLACE TO MEET EQUIPMENT FOYER GOOD TASTE CITY CENTER SILENCE EXCELLENT CONFERENCES THE IDEA OF A HIGH STANDARD COMFORTABLE OPTIONS ANALYSIS COMFORT BUSINESS GOOD PARTNER PRECISION PARTNER ORGANIZATION

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

OPEN BACKGAMMON TOURNAMENT- NORTH CYPRUS

OPEN BACKGAMMON TOURNAMENT- NORTH CYPRUS CONCORDE 1st INTERNATIONAL OPEN BACKGAMMON TOURNAMENT- NORTH CYPRUS 21-24 FEBRUARY 2019 Estimate Prize: 40,000 Added Prize:15,000 CONCORDE LUXURY RESORT- CYPRUS Concorde Luxury Resort opened its doors

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING

GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING Ladies Clubs at Gordion and Erzurum SC Category A. Cause Related Marketing Entry Classification: Joint Centre Campaign GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB SUMMARY No Description

Detaylı

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır.

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır. Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. İstanbul Anadolu yakası otelciliğine yeni bir soluk getiren Elite Hotels,ilk şehir oteli olan Küçükyalı Elite Hotel

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı