İstanbul Erkek Liseliler Derneği. Aylık Bülteni. Emre siz İlk Bülten

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul Erkek Liseliler Derneği. Aylık Bülteni. Emre siz İlk Bülten"

Transkript

1 Aylık Bülteni Şubat Mart 2012 Emre siz İlk Bülten Söz bazen bitiyor. Duygularımızı nasıl ifade edebileceğimizi bilemiyoruz. 3 dönemdir yönetim kurulumuzda görev yapan sevgili Emre Koz 97 kardeşimizi kaybettik. 4 yıldır tüm bültenlerimizi sevgili Emre Koz hazırlamaktaydı. O artık aramızda değil yılı süresince hazırlayacağımız tüm bültenleri onun anısına yayınlayacağız. Işıklar içinde uyu Emre.

2 İSTANBUL Erkek Lisesi Sakarya İzci Grubu 100 Yaşında! Dünya Emekçi Kadınlar Günü nde Bütün Kızlar Toplandı! SAKARYA' mız 100 yaşında... Ülkemizin ilk oymaklarından ve çalışmalarını 100 yıldır kesintisiz sürdürebilmiş tek izci kuruluşu olan İstanbul Erkek Lisesi Sakarya İzci Grubumuzla gurur duyuyoruz yıl kutlamaları 19 Şubat Pazar günü okulumuz Celal Ferdi Gökçay Salonumuzda kutlandı. SAKARYA'mızın 100 yılı tüm Sarı Siyahlılara kutlu olsun. İYİ İZCİLİK DİLEKLERİMİZLE DAHA NİCE YILLARA Mart 2012 Perşembe Dünya Emekçi Kadınlar Günü nde İEL li kadınlar Sarı-Siyah Avlu da toplanarak keyifli bir akşam geçirdiler. Çok çeşitli dönemlerden 33 kişinin katıldığı bu akşamın güzel geçmesini sağlayan herkese teşekkür ederiz.

3 Ankara daki İstanbul Erkek Liseliler Buluştu. SarıSiyah Motosiklet SarıSiyah Motosiklet Topluluğu çok genç bir oluşum. İlk toplantısını Sacit Yakamercan 72 ın çağrısıyla 6 Eylül 2011 de yaptı. Çok çeşitli dönemlerden İstanbul Erkek Liseliler barındıran topluluk, yaklaşık yirmi aktif üyeyi, kırk e-posta grubu üyesini barındırıyor. Eylül ayında toplanmaya başlayan topluluk, ortak nokta SarıSiyahlı olmak olunca, kaynaşmakta hiç gecikmedi hemen geziler düzenlemeye başladı. Motosikletseverlerin evlerine kapandığı kış aylarında inadına daha çok etkinlik düzenlendi, yapılan irili ufaklı gezilerin sayısı onu buldu. Bunun dışında yemek, kahvaltı organizasyonları, 1 Ocak 2012 MadRun (Motosikletçilerin bütün yılı motosiklet üzerinde geçirmek dileğiyle gerçekleştirdiği çılgın sürüş ) da cabası. İşin çılgınlığı, yalnızca havanın soğuk olmasında, yanlış anlaşılmasın. Ankara İstanbul Erkek Liseliler Derneği nin organize ettiği yemekte Ankara da yaşayan veya öğrenim gören İEL mezunları 32 kişilik katılımla Gazi Üniversitesi nde bir araya geldiler mezunu ağabeyimiz Semih Sergen in onur konuğu olarak katıldığı yemeğe gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

4 Etkinlik Takvimi Güzel havaların kendini hissettirmeye başladığı, motosiklet sezonunun açıldığı bu günlerde SarıSiyah Motosiklet in etkinlik programı da çok yoğun.bir yandan her hafta sonunda katılma fırsatı olan üyeler günübirlik geziler düzenliyor. Bir yandan da uzun vadeli takvim devrede. Kaz Dağları Turu: Nisan 2012 Günübirlik Gezi: 1 Mayıs 2012 Gelibolu Turu (Çanakkale Şehitlerimizi Anma Töreni): Mayıs 2012 California Superbike School Katılım: 31 Mayıs 2012 Sakarya İzci Grubu 100. Yıl Kampı na katılım ve Güney Marmara Turu: Temmuz 2012 Katılım SarıSiyah Motosiklet Topluluğu motosiklete ilgi duyan tüm İstanbul (Erkek) Lisesi mezunlarına açık bir grup. Gruba katılım için motosikletinizin olması gibi bir ön şart yok. Her salı akşamı düzenlenen olağan toplantılardan birine gelmek yeterli. Geziler, etkinlikler e- posta grubu ve Facebook sayfası ile duyuruluyor, üye olmak için lütfen bgokce@gmail.com adresine kendinizi kısaca tanıtan bir e-posta atınız veya numaralı telefona ulaşınız. 89. Hasbi Toplantısı 2 Nisan 2012 akşamı çok çeşitli dönemlerden İEL liler Hasbi Restaurant ta toplanarak keyifli bir gece keçirdiler. Başta toplantıları organize eden Göksel Yücel olmak üzere geceye katılan herkese çok teşekkür ederiz. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Töreni 97 yıl önce Sarı Siyah renklere anlam katan ve Sarı Siyah ruhun başlangıcı olan 18 Mayıs ı 19 Mayıs a bağlayan gece Çanakkale de şehit düşen ağabeylerimizi anmaya gidiyoruz. Seyahat 18 Mayıs sabahı İstanbul da başlayıp 20 Mayıs akşam üstü İstanbul da son bulacaktır. Program : 18 Mayıs 2012 Cuma Sabah de Taksim AKM önü Ataköy kalkış, Ecaabata hareket Öğlen Ecaabat a varış Otele yerleşme Akşam üzeri izci kampı ziyareti Otelde akşam yemeği 19 Mayıs 2012 Cumartesi Şehitlerimizi Anma Töreni ve Fener Alayı Otele dönüş ve dinlenme Milli parkı ziyaret 20 Mayıs 2012 Pazar Kahvaltı ve İstanbul a dönüş Fiyat Kişi başı 295. TL çift kişilik odada kişi başı Fiyata Dahil Olan Hizmetler : Klimalı Otobüs Rehberlik Hizmeti

5 Oda - kahvaltı - akşam yemeği olarak konaklama Türsab Seyahat Sigortası Katılım durumunuzu en geç 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat a kadar dernek ofisine bildirmenizi rica ederiz. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Törenine Pedal Çeviriyoruz. Bildiğiniz üzere, her yıl 18 Mayısı, 19 Mayısa bağlayan gece, Çanakkale Savaşında şehit düşen ağabeylerimizi, hüzünlü bir törenle anıyor ve en azından vefa borcumuzu, bir derece de olsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl bu etkinliğimize otobüs seyahati dışında, pedal çevirerek de gitmek istiyoruz. Bunu yaparken, hem o coğrafyayı adım adım görmek tanımak, hem de kendi kas gücümüzle, ağabeylerimizin huzuruna çıkmanın tadını yaşamak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl İELEV İlköğretim okulları nın öğrencileri büyük bir cesaret örneği göstererek, bu bisiklet turunu gerçekleştirdi ve unutulmaz bir serüven yaşadı. konaklama 17 Mayıs Gelibolu ya varış ve kamp kurma (tercih edenler için bir otel opsiyonu da sağlanacaktır) 18 Mayıs çevreyi tanıma gezileri ve gece şehitleri anma töreni 19 Mayıs otobüsle İstanbul a dönüş Tüm bu gezi süresince, olumsuz şartlara karşı, bir otobüs ve bisikletlerin konulacağı bir kamyonet de, kafileye eşlik edecektir. Ücret, ancak katılımcı sayısı ve tercihler belli olduğunca kesinleşecektir. O nedenle katılım bilgilerinizi derneğimize, en geç 24 Nisan Salı gününe kadar bildirmenizi rica ediyoruz. Sektör Toplantılarımız 20 Şubat ta Enerji, 27 Şubat ta Turizm, 19 Mart ta Otomotiv ve 26 Mart ta Yapı sektörü buluşmalarımız Treffpunkt Sarı Siyah Avlu da yapıldı. Daha önce hava muhalefetinden dolayı ertelenen Bilişim ve Telekomünikasyon sektörü toplantısının yeni tarihi iste 16 Nisan 2012 Pazartesi akşamı olarak belirlendi. Bu yıl tüm sarı siyahlı camiayı, en yaşlısından, en gencine kadar Çanakkale Şehitlerini anmak üzere bir bisiklet yolculuğuna davet ediyoruz. Göreceli olarak zahmetli bir yolculuk olabilecek bu tarz bir Çanakkale gezisi, hayatını vatanı uğruna sakınmayan ağabeylerimizin huzuruna çıkmak üzere yapacağımız bu yolculuğu çok daha anlamlı kılacaktır. Program akışı şu şekilde olacaktır: 16 Mayıs 2012 Çarşamba sabahı, saat da, okulumuzdan hareket 16 Mayıs akşamı Tekirdağ Öğretmen Evinde

6 King Turnuvası 18 Mart 2012 Pazar günü King oynamayı seven veya arkadaşlarıyla hasret gidermek isteyen mezunlarımız okulumuz öğretmenler yemekhanesinde bir araya geldiler. Turnuvanın 12 katılımcısına teşekkür eder, şampiyon olan Volkan Cengen 93 ü kutlarız. İstanbulspor da Bu Ay Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden İstanbulspor Futbol Takımı nın bu ayki maç sonuçları aşağıdaki gibidir: İstanbulspor Avcılar Belediyespor 3-0 Babaeskispor İstanbulspor 1-0 İstanbulspor Keşanspor 5-0 İstanbulspor Çenesuyu Plajyoluspor 2-1 Büyükçekmecespor İstanbulspor 2-1 İstanbulspor grubunda 29 puanla 3üncü sıradadır. Türkiye Basketbol 2nci Lig de mücadele eden İstanbulspor Basketbol Takımı nın bu ayki maç sonuçları aşağıdaki gibidir: İSTANBULSPOR Vestel İstanbulspor İstanbulspor Tenis Eskrim Dağcılık Final Gençlik İstanbulspor İstanbulspor Orman Genç Telekom İstanbulspor İstanbulspor Gaziantep B.Şehir Bld İstanbulspor grubunda 35 puanla 18inci sıradadır. İstanbulspor Sarı Siyah Gece İstanbulspor 86.Kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla, düzenlenen Sarı Siyah gecede Spor dünyasının ve iş dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi. Enbe Orkestrasının muhteşem konseri ile kutlanan gecede yapılan açık artırmalarda yıllarına ait İstanbul Erkek Lisesine ait belgeler ile İzci grubuna ait 100.yıl Kitabının 1. sayısı da açık artırmayla alıcı buldu. Satın alınan belge İstanbul Lisesi Müzesine hediye edildi. Aroma Kadınlar Voleybol 2nci Lig B Grubu nda mücadele eden İstanbulspor Voleybol Takımı nın bu ay ki maç sonuçları aşağıdaki gibidir: Ank.Karayolları İstanbulspor 3-0 İstanbulspor TVF Spor Lisesi 1-3 Bursa B.Şehir Bld. İstanbulspor 3-0 İstanbulspor Hekimoğlu İdman Ocağı 0-3 İstanbulspor gurubunda 7 puanla 10uncu sıradadır.

7 MEZUNLARIMIZDAN HABERLER Ahmet Yeşil 06 Ordu da Trafik Kazası Geçirdi. Gül İrepoğlu 74 ün İpek Kadifeden, Mimoza Kokulu Dünyası... Mezunlarımızdan Ahmet Yeşil 06, 5 Mart 2012 Pazartesi günü Ordu da buzlanmanın sebep olduğu zincirleme kazada beyin sarsıntısı geçirerek Ünye Devlet Hastanesi ne kaldırıldı, Salı sabahı da Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne nakledildi. Ahmet in sağlık ve bilinç durumunun iyiye gittiğini öğrendik. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Bedri Hakan Bulak 77 Ataması Bedri Hakan Bulak 77, Stuttgart taki Daimler Otobüs Grubu Kalite Yönetim Müdürlüğü görevinden Çin e atandı. Daimler Trucks ve Çin in en büyük ticari araç üreticisi Foton arasında Auman marka kamyonların üretimi için kurulan ortaklıkta, Kalite ve Proseslerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gül İrepoğlu 74 ün Şubat 2012 tarihli Dünya gazetesinin kitap ekine verdiği röportaj aşağıdaki bağlantıdadır:

8 Yeni Stat Projeleri Teknoloji Şirketlerinin de İştahını Kabartıyor Türk Sineması Geleceğini Arıyor Barış Can ÖZTUK 86 nın BThaber in 854üncü sayısı için verdiği röportaja aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: AYI:854 İstanbul Lisesi Liseler Arası Kısa Film Yarışması tüm lise öğrencilerini film çekmeye davet ediyor. Türkiye'nin köklü okullarından olan İstanbul (Erkek) Lisesi, gelenekselleşen Liseler Arası Kısa Film Yarışması nın bu sene de dokuzuncusunu Türkiye genelinde devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye nin dört bir yanından toplam 137 filme ev sahipliği yapan yarışma, daha çok gence ulaşmayı amaçlıyor. Türkiye de ilk kez düzenlenmeye başlanan liseler arası kısa film yarışması olma özelliğini taşıyan yarışma, genç yönetmen adaylarına birçok fırsat sunuyor, gençlerle ustaları bir araya getiriyor ve tüm liseli gençleri kısa film çekmeye, sinemaya ilk adımlarını atmaya davet ediyor. Yarışma jürisinde; oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Ruhi Sarı, Bennu Yıldırımlar, Sezin Akbaşoğulları, Ahu Türkpençe, Murat Cemcir; yönetmen Selim Demirdelen, Abdullah Oğuz;

9 senarist Mehmet İlker Altınay; İstanbul Liseliler Eğitim Vakfı Müdürü Orhan Bulman ve İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ceyhan Kandemir yer alıyor. Jüri değerlendirmesi sonucunda birinci seçilen filmin yönetmenine HD Video Kamera, ikinciye dijital fotoğraf makinesi, üçüncüye ipod ve mansiyon olarak DivX DVD Oynatıcı gibi ödüller veriliyor. Animasyon kategorisinde katılacak olan filmler ayrı bir değerlendirmeye tabii tutulacaktır. Son katılım tarihi 4 Mayıs 2012 dir. Yarışma sonuçları, genç sinemacı öğrencilerin ustalar ile bir araya geleceği ve ödüllerin sahiplerini bulacağı, haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olan ödül gecesinde açıklanacak. Yarışma süreci, katılım şartları, ön başvuru ve iletişim için tüm bilgi ve gelişmelere İstanbul Lisesi Sinema Kulübü internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ARAMIZDAN AYRILANLAR Okulumuz mezunlarından, Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Kamil Otay'76'yı kaybettik. Cenazesi Perşembe günü öğle namazını müteakiben Levent Camii'nden kaldırılarak, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Cem Atabeyoğlu'40 vefat etti. Cenazesi Perşembe günü öğle namazını müteakip Teşvikiye Cami'nden kaldırılarak, Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Ebru Kunt Akın'90'ın babası, Murat Yusuf Akın'86'nın kayınpederi, Tunç Müstecaplıoğlu'74'ün dayısı Prof. Dr. Aydın Kunt Cuma günü vefat etti. Cenazesi Pazartesi günü öğle namazını müteakip Erenköy Galip Paşa Cami'nden kaldırıldı. Okulumuz mezunlarından Ahmet Erhan Seçim'76'nın babası Hasan Seçim vefat etti. Cenazesi Pazar günü öğle namazını

10 müteakip Karamürsel Merkez Yeni Cami'nden kaldırıldı. Okulumuz mezunlarından Mehmet Burçin Öztuna'03'ün babası, Ömür Turan Bali'05'in eniştesi Hasan Öztuna vefat etti. Cenazesi Cuma günü öğle namazını müteakip İpraş Siteler Cami'nden kaldırılarak, Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Serpil Yoldaş Bozkurt'72'nin babası vefat etti. Cenazesi Salı günü öğle namazını müteakiben Eyüp Cami'nden kaldırıldı. Okulumuz mezunlarından Gökhan Abanoz'88 in babası Hasan Cavit Abanoz vefat etti. Cenazesi Çarşamba günü Akçakoca Çuhalli Cami'nde kılınan ikindi namazından sonra toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Cengiz Altop'73'ün ve Atilla Altop'77'nin babaları Fadıl Altop'47 vefat etti. Cenazesi 22 Mart 2012 Perşembe günü Erenköy Galip Paşa Cami'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Levent Şensezgin'77'nin ve Emel Şensezgin'80'in babası Seha Şensezgin vefat etti. Cenazesi 28 Şubat 2012 Salı günü öğle namazını müteakiben Etiler Cami'nden kaldırıldı. vefat etti. Cenazesi 24 Mart 2012 Cumartesi günü Karacaahmet Şakirin Cami'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Ece Karaferye 73'ün eşi Hulusi Karaferye vefat etti. Cenazesi 19 Mart 2012 Pazartesi günü öğle namazını takiben Şişli Camiinden kaldırıldı. Okulumuz mezunlarından ve yönetim kurulu üyemiz Cemil Özansü'00'ın ablası Zeynep Doğukan vefat etti. Okulumuz mezunlarından Babür Akmansoy 77 nin babası vefat etti. Dünyaya Hoşgeldin Selim Aslan! Can Ataklı 74 ün Aslan adında bir torunu dünyaya gelmiştir. Kendisini, kızı Tuvana Büyükçınar ı ve damadı Selim Demir i kutlar, Aslan bebeğe uzun bir ömür dileriz. Okulumuz mezunlarından Handan Ilıkkan'79'un annesi Nadide Selma Şangay vefat etti. Cenazesi 13 Mart 2012 Salı günü öğle namazını müteakiben Şişli Cami'nden kaldırılarak Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Hazal Akman'08'in annesi Ayla Akman vefat etti. Cenazesi 10 Nisan 2012 Salı günü öğle namazına müteakip Etiler Cami'nden kaldırıldı. Okulumuz mezunlarından Murat Uğur Aksoy'66'nın annesi Meliha Aksoy vefat etti. Cenazesi 1 Nisan 2012 Pazar günü Şişli Cami'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Okulumuz mezunlarından Murat Özyüksel ve Feryal Özyüksel Tükel in anneleri Nihal Özyüksel

11 Bilgi Güncelleme Çalışmaları Sizlere ait mail adresleri, telefon ve faks numaraları, ev ve iş adresleri gibi bilgilerden bazıları çok eski, geçerliliğini yitirmiş, güncellenmeye ihtiyacı var, lütfen bizi arayın ve bizdeki bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol edelim. Aşağıdaki adresten de bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz: Aidat Ödemeleri Faaliyetlerimizi verimli sürdürebilmemize, 2011 ya da varsa birikmiş aidatlarınızı ödeyerek katkıda bulunabilirsiniz. Lütfen dernekle iletişime geçin, size yardımcı olalım. Aidatlarınızı; Garanti Bankası Galata Şubesi TR , Türkiye İş Bankası Cağaloğlu Şubesi TR , Yapı Kredi Bankası Teşvikiye Şubesi TR IBAN numaralı hesaplara yatırabilirsiniz. Kredi Kartı ile Ödeme Formu na aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: İndirimli Satışlar Sahibi ya da yöneticisi olduğunuz kurumları bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Lütfen bizi arayın Sarı Siyahlılara ne şekilde katkıda bulunabileceğinizi konuşalım. /ielder-indirimleri.aspx Locus Office Pera 2-3 kişilik şirketler, home office çalışanlar ve yeni girişimciler için en ideal ofis Locus Office Pera. Mobilyalı, altyapısı hazır, ortak sekreter ve toplantı odası hizmetleri bulunan Locus Office Pera, aylık tek bir ücret karşılığında, sadece bilgisayarınızı getirip çalışmaya başlayabileceğiniz hem profesyonel hem de pratik bir ofis çözümü İEL mezunlarına Hazır Ofis hizmetinde %10 indirim ve 12 aylık kontratlarda 13. ay hediye. Siz de Bir Sarı Siyahlı Kardeşimize Burs Vermek İster Misiniz? Yeni eğitim yılının başladığı bu günlerde sizlere burs konusunu hatırlatmak istedik. Derneğimiz, her yıl olduğu gibi, eğitim yılında da, maddi desteğe gereksinim duyan okulumuz öğrencisi veya mezunu kardeşlerimize orta öğretim ve yüksek öğrenim bursu verecektir. Burs havuzumuz, burs veren üyelerimizin katkılarıyla genişlemiş bulunmaktadır, ancak bu fonu, okuyan çocukların bazı acil giderleri için de kullanmaktayız. Hem bu ek harcamaları karşılamak hem de daha fazla öğrenciyi destekleyebilmek için, sizlerin katkılarına ihtiyaç duyuyoruz. Sarı Siyahlı kardeşlerimize burs vermek ve ayrıntılı bilgi edinmek için, derneğimizi aramanızı rica ederiz. Şartlı bağışlarınız için IBAN numaramız: Garanti Bankası Galata Şubesi TR

12 Treffpunkt Sarı Siyah Avlu Hep birlikte hoşça vakit geçirmek dileğiyle, tüm İstanbul Erkek Lisesi camiasını Treffpunkt Sarı Siyah Avlu ya bekleriz. Aşağıdaki bağlantıda sizler için uygulanacak indirimli fiyatları gösteren mönüyü bulacaksınız. Ayrıca alakart yiyecek ve içeceklerde Treffpunkt Sarı Siyah Avlu da göreceğiniz liste fiyatları üzerinden % 15 indirim uygulanacaktır. İndirimden yararlanmak için İstanbul Erkek Liseliler Derneği kartını göstermek yeterli, bir kart ile sizinle birlikte toplam 4 kişi aynı indirimden yararlanabilir. Henüz lisede okuyan kardeşlerimiz de 18 yaşını doldurmuş olmak koşulu ile Treffpunkt Sarı Siyah Avlu ya gidebilir ve İELKART ı göstererek aynı indirimlerden faydalanabilir. Geçen yıllarda olduğu gibi sınıf ve dönem buluşmalarını Sarı Siyah Avlu da yapmayı arzu eden mezunlarımızın hangi günün tahsis edilmesini istediklerini Derneğimize bildirmelerini rica ederiz. Treffpunkt Sarı Siyah Avlu saat e kadar café olarak hizmet verecek ve pazar günleri kapalı olacaktır. Adres: Treffpunkt Sarı Siyah Avlu, Yeni Çarşı Caddesi, No: 32 Galatasaray Beyoğlu Telefon: İSTANBUL ERKEK LİSELİLER DERNEĞİ AYLIK ELEKTRONİK BÜLTENİ Adres: Türkocağı Caddesi, No: 4 Cağaloğlu İSTANBUL Telefon: Faks: E posta: derneginiz@ielder.org.tr

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İstanbulspor 87. Yıl Balosu. Mart 2013 Aylık Bülteni Mart 2013 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İstanbulspor 87. Yıl Balosu İEL li kadınlar her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nde birlikteydiler. Beyoğlu Ponte de gerçekleştirilen

Detaylı

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Aylık Bülteni Aylık Bülteni Mayıs 2013 Sevgili Sarı Siyahlılar, 28 Mayıs'tan beri Türkiye ciddi bir toplumsal hareketlenme yaşamaktadır. Gezi Parkı'nda barışçıl şekilde başlayan protestolar orantısız bir güçle bastırılmaya

Detaylı

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına. Nisan 2012

Aylık Bülteni. İstanbul Erkek Liseliler Derneği. SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına. Nisan 2012 Aylık Bülteni Nisan 2012 SarıSiyah Dergimizin 8. Sayısı Çıktı! Sevgili Emre Koz ın Anısına 24 Şubat 2012 tarihinde kaybettiğimiz yönetim kurulu üyemiz sevgili kardeşimiz Emre Koz'97 anısına 7 Mayıs 2012

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf Değerli Dostlarımız, ilkyar faaliyet raporları 7 Martta İstanbul da 21 Martta Ankara da sunuldu. Ekte kısa bir özet raporu bilanço ve gelir gider tablolarını bilgilerinize sunuyoruz... Bütün bağışlarınızın

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe Velibeşe

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33. Toplantı No: 1097 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 15.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 33 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 18 Ocak 15 Şubat 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 10 Şubat Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahasında yapılan İstanbul Atletizm Şampiyonasına yıldız takımımız ile katıldık.

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE

V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE V.PROJE YAZMA KAMPI DENİZLİ/PAMUKKALE ZIFT UNITED PROJECT GROUPS www.ziftorganization.com 1.GÜN(5 ŞUBAT) 2.GÜN(6 ŞUBAT) 3.GÜN(7 ŞUAT) 4.GÜN(8 ŞUBAT) 5.GÜN(9 ŞUBAT) 09:00-10:00 KAHVALTI KAHVALTI KAHVALTI

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış, yoklama ve saygı duruşu 2. Divan seçimi 3. Faaliyet raporunun okunması 4. Denetçi raporunun okunması 5. Hesaplarının tetkiki,

Detaylı

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ

İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ İZMİR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2017 BÜLTENİ İZMİR INNER WHEEL DERNEĞİ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Feral Aytaç

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ İ YUVADAN SESLER BAŞKANIN MESAJI Sevgili Darüşşafaka Ailesi, 2016 yılını bitiriyor ve yeni umutlarla 2017 yılına giriyoruz. Darüşşafakalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak 2016

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız;

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; HOTED ALANYA ULUSLARARASI 4. HOUSEKEEPING OLİMPİYATLARI Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı