B M ü h e n di s li k T ic. v e L td. Ş ti. 8.Cad. 89.Sok. 14/1 Emek / ANKARA Tel:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "B M ü h e n di s li k T ic. v e L td. Ş ti. www.bproje.com 8.Cad. 89.Sok. 14/1 Emek / ANKARA Tel: 0 312 222 95 97"

Transkript

1 B M ü h e n di s li k T ic. v e L td. Ş ti. 8.Cad. 89.Sok. 14/1 Emek / ANKARA Tel: Şirketimiz 22 yıllık deneyim ve birikim ile; Elektrik Dağıtım Şebekeleri ve Enerji Nakil Hatları Proje Üretimi sektöründe en iyisi olma gayretindedir. Deneyim sahibi, uzman bir kadro ile sektör ihtiyaçlarına hızlı ve kaliteli çözümler sunmaktadır. Elektrik Dağıtım Şebekeleri (Köy, Kasaba, Şehir) Proje Yapım Programı; - YG(OG)+AG Projeleri yapımı; hazırlanması kolay, kısa sürede, eksiksiz - YG(OG)+AG Tatbikat (Uygulama) Projeleri yapımı; güvenilir, hızlı, hatasız - YG(OG)+AG Son Durum Projeleri; her şey otomatik, pratik, tam kontrolünüz altında - YG(OG)+AG+ENH Mevcut Şebeke Çıkarılması İşleri; hızlı bir şekilde veri girişi Tüm uygulamalarda GPS li veya GPS siz, koordinatlı olarak çalışabilme özelliği MAPInfo, ARCInfo vs GIS programları ile uyumlu, her türlü veri alma, alınan veriler üzerinden proje yapabilme ve GIS programı formatında kaydedebilme özelliği Proje üretimi sırasında en çok emek ve zaman harcanan işlemleri sadece birkaç komut ile otomatik olarak gerçekleştirebilme Yapılacak işlemler sonucu oluşturulacak bütün proje raporlamalarını, şartnamelerdeki formatlarında ofis programlarına (Word, Excel ) baskıya hazır bir şekilde kaydedebilme kolaylığı Direk Seçimleri, OG-AG Gerilim Düşümü Hesapları, OG Şalt Şemaları, Bina Yerleşim Planları, Kısa Devre Hesapları, AG Şalt Şemaları, BOX Tekhat Şemaları, Vektör Diyagramları ve hepsinden önemlisi KEŞİFLER. Bütün bu işlemler projeye has değişkenler tanımlandıktan sonra tamamen otomatik, güvenilir ve hatasız Enerji Nakil Hatları İçin; Plan, Profil ve Proje hazırlama programı. - Enerji Nakil Hatları Proje üretiminde sahip olduğu üstün özellikleri ve kısa sürede öğrenilebilen kolay kullanımı ile rakipsiz ve tek. - Bütün tip projelerde, bütün buz yükü bölgelerinde, bütün direk tiplerinde ve hat tertiplerinde ENH Plan, Profil ve Projesi hazırlayabilme imkânı - Hesaplanması zaman alan her türlü Enerji Nakil Hattı Proje kontrollerini ( a w, a max, a g, a g -a w, Uplift, Offset, a kr, İki Misli Buzyükü kontrolleri ) tek bir komut ile yapabilme ve kurtarmayan yerler için çözüm önerileri sunabilme yeteneği - 10 km lik bir ENH Projesini keşif dahil 30 dakikada hatasız ve eksiksiz olarak bitirebilme performansı. Kullanıcılarımızdan gelen talep, öneri ve eleştiriler doğrultusunda sürekli yenilenen ve güncellenen b-pro Programları bu alanda geliştirilen programlar içerisinde, zirvedeki yerlerini her zaman koruyacaklardır. Masaüstü ve Kurumsal çözümler sunan B Mühendislik oluşturduğu sürekli destek organizasyonu ile müşteri memnuniyetini de ön planda tutmaktadır. Günün her saati, telefonla ya da internet ile ulaşabileceğiniz yetkili personel ile sorularınıza/sorunlarınıza kısa sürede yanıtlar bulabilir, çalışmalarınızda zaman kaybetmezsiniz. PROJE DENEYİMİ VE BİRİKİMİ ARTIK PROFESYONEL YAZILIM ÜRÜNLERİ VE KURUMSAL YAZILIM ÇÖZÜMLERİ OLARAK HİZMETİNİZDE. 1

2 b_pro YAZILIM ÜRÜNLERİMİZ: ANA FONKSİYONLAR: OG OPTİMİZASYON AG VE OG GERİLİM DÜŞÜMÜ, GÜÇ KAYBI HESAPLARI ve RAPORLAMALARI TRAFO GÜÇ HESAPLARI ve TRAFO SEÇİMİ KESİT SEÇİMİ, DİREK SEÇİMİ, TRAVERS-İZOLATÖR-İZOLATÖR DEMİRİ SEÇİMİ, TOPRAKLAMALAR, LAMBALAR OTOMATİK veya MANÜEL DİREK ve TRAFO NUMARASI VERME OTOMATİK TRAFO BÖLGE AYRIM ÇİZİMLERİ AG TEKHAT ŞEMALARI, BOX TEKHAT ŞEMALARI OG TEKHAT ŞEMASI, BİNA YERLEŞİM PLANI, PRİMER MALZEME LİSTESİ ÇİZİMLERİ OG KISA DEVRE HESAPLARI TAM OTOMATİK TRAFO BAZINDA TEK TEK KEŞİFLER TAM OTOMATİK GENEL veya GRUP KEŞİFLERİ TAM OTOMATİK TEDAŞ ŞARTNAMELERİ STANDARTLARINDA RAPORLAMALAR KABLO KANAL ŞEMASI ÇİZİMLERİ ŞEBEKE BİLGİ SİSTEMİ, SORGULAMALAR, SORGULAMA SONUCU BULUNAN ŞEBEKE OBJELERİNDE DEĞİŞİKLİKLER DÜZELTMELER HER TÜRLÜ SAYISAL-RASTER HARİTA ÜZERİNDE KOORDİNATLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞABİLME YAYGIN OLARAK KULLANILAN GIS PROGRAMLARINDAN VERİ OKUYABİLME, PROJE HAZIRLAMA VE AYNI GIS PROGRAMI FORMATINDA TEKRAR KAYIT YAPABİLME B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

3 OG OPTİMİZASYON Her tür karışık ve çok "göz"lü (loop-ring) şebekeleri %E, %P ya da Güç Kaybına (kw) göre çok kısa sürede optimize ederek enerji kayıplarını minimuma indirme... AG, OG, ABONE HESAPLARI-ANALİZLERİ Otomatik Gerilim Düşümü, Güç Kaybı, Trafo Güç, Kısa Devre... hesapları, tek komutla, ister değerlerine göre renklendirilmiş olarak ekranda kontrol edin, ister ofis programları formatında (Excel, Word ) kaydedilen raporlardan inceleyin... AG, OG, ABONE ÇİZİMLERİ 1/500, 1/1000, 1/2000, 1/ ölçekli şebeke çizimleri OG Tekhat, AG Tekhat, Box Tekhat Şemaları, OG Primer Malzeme, Bina Yerleştirme Planları, İstimlâk Plankoteleri, Prensip Şeması, Röle Koordinasyon Şeması... Hepsi otomatik hepsi tek komutla... AG OG-AYDINLATMA, DİREK-TRAVERS-İZOLATÖR SEÇİMLERİ 20 Yıllık deneyim ve bilgi ile hazırlanan veri kütüphanesi ile tüm buzyükü bölgeleri ve her tip (Beton, Demir, Galvanizli...) direk için; travers, izolatör ve izolatör demirini hatasız seçebilme, açı ve iletken cinsine göre zayıflatma faktörlü direkleri ve donatısını dahi otomatik olarak belirleyebilme... OTOMATİK TRAFO ve DİREK NUMARASI VERME, TOPRAKLAMA KOYMA, LAMBA KOYMA MODÜLLERİ Sadece tek komut ile tüm şebeke elemanlarının Şartnamelerine göre otomatik olarak numaralandırılması, gerekli noktalara topraklama konması, tercihlere göre istenilen türde ve güçte lamba konması vb... KEŞİFLER VE METRAJLAR İster genel keşif yapın, isterseniz grup keşfi veya tek tek trafo keşfi. Keşifleri istediğiniz gibi kolayca düzenleyin ve formüllü olarak kaydedilen ofis programlarından çıktısını alın. Yine hızlı, yine kolay... SAYISAL ve/veya RASTER (IMAGE) HARİTA-İMAR PLANLARI-HALİHAZIR HARİTALARI KULLANABİLME Altlık olarak kullanılacak haritalar ister raster formatında olsun (.bmp,.tiff,...), ister sayısal (vektör) formatta olsun. İsterseniz aynı projede her iki formatta ki haritaları bir arada kullanın. Dilediğiniz koordinat sistemini seçin ve çalışın. Çalışmalarınız bittikten sonra şebeke baskılarınızı, istediğiniz renkleri kullanarak mükemmel kalitede alabilirsiniz... B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

4 ANA FONKSİYONLAR: HER TÜRLÜ TOPOĞRAFİK ALETTEN ÖLÇÜM VERİLERİNİ (NOKTA DOSYALARINI) OTOMATİK OLARAK ALABİLME PROFİL ÇİZİMİNDE KULLANILACAK ÖNEMLİ DETAY NOKTALARI OTOMATİK OLARAK BELİRLEYEBİLME VE ÇİZİMDE GÖSTEREBİLME. (SOME NOKTALARI-RÖPERLERİ, POLİGON NOKTALARI, KAZIK NOKTALARI vs ) HATTIN GÜZERGÂHI BOYUNCA KARŞILAŞILAN ENGELLERİ, GEÇİŞLERİ AKILLI OLARAK PROFİLE İŞLEYEBİLME VE ŞARTNAMELERE GÖRE PLAN, PROFİL ve PROJE BÖLÜMLERİNDE ÇİZDİREBİLME PROJE YAPIMI SIRASINDA, TEK KOMUT İLE, DİREK YERLERİNİ TOPRAK TEMAS MESAFESİNİ KURTARACAK ŞEKİLDE ŞABLONLAYARAK BELİRLEYEBİLME. AYNI ŞEKİLDE DİREK BOY-TİP DEĞİŞİKLİKLERİNDE YA DA YER DEĞİŞTİRMELERİNDE, DİREĞİN SAĞINDA VE SOLUNDAKİ TOPRAK TEMAS MESAFESİNİ ANINDA HESAPLAYARAK KULLANICIYI BİLGİLENDİRME TEK BİR KOMUT İLE TÜM PROJE KONTROLLERİ a w, a max, a g, a g -a w, Uplift, Offset, a kr..., HATTA İki Misli Buzyükü KONTROLÜNÜ BİLE YAPTIRABİLME YETENEĞİ TEK BİR KOMUT İLE OTOMATİK OLARAK DİREK TEVZİİ LİSTESİ, DİREK KONTROL RAPORU, SEHİM CETVELİ, METRAJ VE KEŞİFLERİ ALABİLME, ŞARTNAMELER FORMATINDA FORMÜLLÜ OLARAK OFİS PROGRAMLARINA KAYDEDEBİLME İSTENİLEN HER NOKTADA EŞEL YAPABİLME ÖZELLİĞİ DİLEDİĞİNİZ RENKLERLE MİLİMETRİK KÂĞIT ÜZERİNDEN BASKI ALABİLME 10 km lik BİR ENH PROJESİNİ KEŞİF DAHİL 30 DAKİKADA HATASIZ EKSİKSİZ OLARAK BİTİREBİLME PERFORMANSI ÇOK AZ BİLENLER İÇİN BİLE, BÜTÜN TİP PROJELER, HAT TERTİPLERİ, BUZYÜKÜ BÖLGELERİ, DİREK TİPLERİ NE GÖRE PROJE YAPABİLME KOLAYLIĞI TÜM TİP PROJELER, BİRİM FİYAT KİTAPLARI VERİ KÜTÜPHANESİ B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

5 Elektrik Dağıtım Şebekeleri için bugüne dek yapılmış en İYİ ve en GÜÇLÜ çözüm! Basit ve kolay kullanıcı ara yüzü ile çalışmak bir zevk Programı kullanmak, veri girmek, analizler yapmak... renkli baskılar almak gerçekten bir zevk. Çünkü eskiden birkaç gününüzü alan veri hazırlama, verileri elle teker teker girme devri artık sona erdi. Anlaşılır, basit ikon ve menü yapıları ile programı öğrenmek ve kullanmak çok kolay. Teknik Analizler ve Hesaplar, Raporlar çok hızlı ve kolay Orta ve Alçak Gerilim Düşümü Hesapları, Isı Hesapları, kolayca anlaşılabilir ve yorumlanabilir renklerle ekranda anında karşınızda. Limiti aşanlar kırmızı renklerle ya da limite yakınlar mor renklerle sizi uyarıyor. Tek tıklama ile 1000 sayfalık gerilim düşümü anında ekranda karşınızda veya Excel ortamında baskı için sizi bekliyor. Örneğin direkli bir şebekede, direk numaralarını vermek için sadece birkaç seçeneği belirtiyorsunuz ve işlemi başlatıyorsunuz, anında tüm direkler numaralandırılmış şekilde karşınızda... Karışık ve Çok detaylı Hesaplar artık basit hale geldi Direk, travers, izolatör... tipini belirlemek, seçmek, buzyükü bölgesine göre tepe kuvvetlerini değiştirmek, iletken tertiplerine göre belirli açı aralıklarında durdurmak, iletken sayısına göre zayıflatmak, buna göre travers ve izolatörlerini belirlemek... bunlardan çok bıktığınızı biliyoruz. Seçim özelliklerini siz belirleyin, gerisini programa bırakın. Bu konuda rakipsiz. Örneğin direkli bir şebekede tüm bunları, yani direk, box, travers, izolatör, izolatör demirini, sıfıra yakın hata payıyla seçmek, sıkı durun, sadece 3 4 dakika. Ve Excel ortamında Şartname formatına göre baskı için hazır. b-pro EDŞ Programı; size bugüne kadar yapılmamış, benzersiz esneklik, basitlik ve kolaylık sunmaktadır. İnteraktif Raporlar-Hesaplar, Benzersiz "Ağaç Yapısı" Tasarımı Trafo Takat (Güç) Hesabı gibi, insiyatif kullanabileceğiniz, örneğin, diversite, cosq... gibi değiştirmek isteyebileceğiniz bazı verileri projenin son aşamasında bile interaktif olarak değiştirebilirsiniz. Bu noktada yaptığınız tüm değişiklikler, geri dönüşümlü olarak şebeke objelerine anında yansıtılır. Tekrar otomatik takat hesabı yaptırdığınızda, daha önceden yaptığınız tüm değişiklikler karşınıza hazır olarak gelir. Örneğin, şebekede, J değerlerini değiştirmek, projenin istediğiniz aşamasında sadece birkaç dakikanızı alır. Bu tür ayrıcalıklı işlemler iyi planlanmış, kodlanmış "ağaç yapısı" tasarımı ile mümkün olmaktadır. Hız, Kalite, Güvenilirlik ve OPTİMİZASYON Teknolojik açıdan büyük gelişmelerin yaşandığı günümüzde geliştirilen yazılımlarda hız, esneklik ve güvenilirlik en ön plandadır. Tüm gelişmeler, yenilikler takip edilerek güncel tutulan, b-pro EDŞ; OG Optimizasyonda açık ara rakipsiz konumdadır. İster teorik (tüm olasılıkların denendiği) yöntemle, ister teknik (olmazların ayıklanarak olası çözümlerin denendiği) yöntemle OG Optimizasyon yapabilirsiniz. Örneğin node (düğüm) noktasına sahip, çok "Ring"li bir OG Şebekesini teknik olarak 5 10 dakikada optimize ederek bu ayrıcalığını size hemen fark ettirir. Destek-Forum Firmamız Güven ve Kalite politikası doğrultusunda, Soru sormak ve Destek almak için Forum Sayfalarını, Sıkça Sorulan Sorular sayfasını İnternet sitesinde kullanıma açmıştır. Ayrıca her türlü Eleştirilerinizi, Şikâyetlerinizi, İsteklerinizi, Önerilerinizi, sorularınızı Forum Sayfalarında tartışmaya açabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Firmamız Destek konusunda da benzersiz, rakipsiz olmayı hedeflemiştir. B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

6 BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ENERJİSA KAYSERİ ve CİVARI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AYDEM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YEŞİLIRMAK ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AKEDAŞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. OSMANGAZİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. TEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE TESİS DAİRE BAŞKANLIĞI TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI (TPAO) ESER PROJE VE MÜHENDİSLİK A.Ş. MTB ENERJİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK BÜLENT ÜLKÜ BERKE MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. FATİH MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. ÖZMERCAN ELEKTRİK TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. IŞIN MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. İNTEL ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ ÇUHADAR ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. ÖZÇAKMAK MÜH. ENERJİ İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ CAN MÜHENDİSLİK ADEM KARASU GÜVENEL ELEKTRİK KORKMAZ MÜHENDİSLİK ASİNTEL ELEKTRİK B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

7 LİSANS SAYISI TOPLAM FİYAT (TL)* LİSANS SAYISI TOPLAM FİYAT (TL)* * FİYATLARDA KDV HARİÇTİR. * FİYATLARA 1 YILLIK BAKIM DESTEK HİZMETİ ve PROGRAMLARI KULLANIM EĞİTİMLERİ DAHİLDİR. B Mühendislik Tic. Ve Ltd. Şti. 8.cad. 89.sok. 14/1 Emek/ANKARA Tel:

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ

MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ MAPINFO PROFESSIONAL TEMEL VE İLERİ SEVİYE KURS İÇERİĞİ Başar Bilgisayar Sistemleri Ve İletişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: basar@basarsoft.com.tr

Detaylı

Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ

Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ 10.05.2013 EnerjiSA & Başkent Elektrik Dağıtım AŞ Türkiye nin en büyük sanayi ve finans topluluklarından

Detaylı

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGABİS İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGDAŞ * 12 milyonluk bir Mega Kent te * 1,7 milyonu bulan abonesiyle * İstanbul un %55 ine ulaşan * Hızla büyüyen ve gelişen bir DOĞALGAZ DAĞITIM kuruluşudur. İGDAŞ IN

Detaylı

MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ

MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: egitim@basarsoft.com.tr Ankara Merkez Adres Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu

Detaylı

Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı

Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı Entegre Elektrik Dağıtım Bilgi Sistemi V2.0 Ahmet DABANLI Genel Müdür Yardımcısı Edabis, İM/DM/Trafodan Sayaca Kadar tüm Elektrik Şebekesinin gerçek durum ve kurallara uygun akıllı şebeke (SmartGrid, SmartCity)

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

ArcGIS ile Elektrik Dağıtımı Uygulamaları Eğitimi

ArcGIS ile Elektrik Dağıtımı Uygulamaları Eğitimi ArcGIS ile Elektrik Dağıtımı Uygulamaları Eğitimi http://facebook.com/esriturkey https://twitter.com/esriturkiye egitim@esriturkey.com.tr Kursun Süresi: 5 Gün 30 Saat ArcGIS ile Elektrik Dağıtımı Uygulamaları

Detaylı

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu www.emienerji.com Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu Doğru ve hızlı çözümler sunar. HAKKIMIZDA Emi Enerji A. Ş. 1974 ten beri faaliyetlerini sürdürmekte olan Emi Grup bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Detaylı

MAPINFO PRO TEMEL VE İLERİ SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ

MAPINFO PRO TEMEL VE İLERİ SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ MAPINFO PRO TEMEL VE İLERİ SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: egitim@basarsoft.com.tr Ankara Merkez Adres Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞINA. Ek : Elektrik Tesislerinin Proje Onayı ve Kabul İşlemlerine Ait Yetkilendirmeler

BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞINA. Ek : Elektrik Tesislerinin Proje Onayı ve Kabul İşlemlerine Ait Yetkilendirmeler Evrak Tarih ve Sayısı: 07/03/2016-E.8048 T.C. *BEA546DTN* TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Proje Ve Tesis Dairesi Başkanlığı (Yatırım ve Mevzuat Müdürlüğü) Sayı : 64541391-824.99

Detaylı

6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı

6. MapInfo Kullanıcılar Konferansı KAYSERİ VE CİVARI ELEKTRİK T.A.Ş Yunus Emre AKDOĞAN Bilgi İşlem Müdürlüğü Coğrafi Bilgi Sistemleri Sorumlusu Elektrik Dağıtımında CBS Gereklilikleri Konuma Dayalı Gözlemler. Veri Bütünlüğü ve Senkronizasyonu.

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ,İLETİMİ VE DAĞITIMI Ders No : 0690220072 Teorik : 3 Pratik : 1 Kredi : 3.5 ECTS : 5 Ders Bilgileri

Detaylı

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır.

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır. LUDENS HAKKINDA LUDENS İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık, finans alanındaki bilimsel yöntemleri pratik uygulamalara dönüştürerek hem piyasa profesyonelleri hem de bireysel yatırımcılar için kullanışlı

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir.

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Genel Bakış Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Giriş Fotovoltaik Güç Sistemleri Tasarımı kolay Kurulumu kolay

Detaylı

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V )

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V ) FieldGenius harita ekranı tüm menülere ulaşımın sağlandığı ana ekrandır. Çizim ekranı dinamik özelliklere sahip olup objeler grafik ekrandan seçilebilir. Bu sayede nokta aplikasyonu, mesafe ölçümü gibi

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Ders Adı : Bilgisayar Destekli Tasarım Ders No : Teorik : 1 Pratik : 1 Kredi : 1.5 ECTS : 2. Ders Bilgileri.

Ders Adı : Bilgisayar Destekli Tasarım Ders No : Teorik : 1 Pratik : 1 Kredi : 1.5 ECTS : 2. Ders Bilgileri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Bilgisayar Destekli Tasarım Ders No : 0690220063 Teorik : 1 Pratik : 1 Kredi : 1.5 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ AMP DOĞRUDAN TEMİN PROGRAMI TEKNİK ÖZELLİKLERİ KAPSAM AMP Doğrudan Temin programı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22. Maddesinde belirtilen şartlar doğrultusunda yapılacak doğrudan teminlere ilişkin uygulama

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için

AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için Bina Tesisatı İçin Entegre Çözüm Yazılımı EDV-Software-Service GmbH & Co. KG Yazılım Geliştirme ve Eğitim Merkezi Bina Tesisatı İle İlgili Tüm İhtiyaçlarınız Tek Yazılımda

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Ofis Yazılımları Ders No : 0690220030 Teorik : 3 Pratik : 1 Kredi : 3.5 ECTS : Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Etüt Hizmetleri. Etüt, Plan-Profil, Direk Tevziatı ve Ayak En Kesitlerinin Hazırlanması Kamulaştırma, İmar Tadilatı METCAP 04.12.

Etüt Hizmetleri. Etüt, Plan-Profil, Direk Tevziatı ve Ayak En Kesitlerinin Hazırlanması Kamulaştırma, İmar Tadilatı METCAP 04.12. Etüt Hizmetleri Projenin Adı Karakteristiği EİH uzunluğu (km) İşin Kapsamı İşveren Bitiş Komet İrtibatları (Adana- Seydişehir) 380 Kv 40,00 Kesitlerinin Hazırlanması Kamulaştırma, İmar Tadilatı METCAP

Detaylı

ENCOM DISCOVER & 3D KURS İÇERİĞİ

ENCOM DISCOVER & 3D KURS İÇERİĞİ ENCOM DISCOVER & 3D KURS İÇERİĞİ Başar Bilgisayar Sistemleri Ve İletişim Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: basar@basarsoft.com.tr ODTÜ Teknokent Gümüş

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli simaris design basic www.siemens.com/sdbasic SIMARIS design basic ile amacınıza odaklanın Binalarda

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

10. ÜNİTE ENERJİ İLETİM VE DAĞITIM ŞEBEKELERİ

10. ÜNİTE ENERJİ İLETİM VE DAĞITIM ŞEBEKELERİ 10. ÜNİTE ENERJİ İLETİM VE DAĞITIM ŞEBEKELERİ KONULAR 1. Elektrik Enerjisi İletim ve dağıtım Şebekeleri 2. Şebeke Çeşitleri 10.1. Elektrik Enerjisi İletim ve dağıtım Şebekeleri Elektrik enerjisini üretmeye,

Detaylı

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE A S T E K SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE SMART GRID AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ AKILLI ŞEBEKELER ÇÖZÜMÜ Dağıtım yapan işletmelerin otomasyon ihtiyaçları için AKILLI

Detaylı

Alican EKİN - Gensed Y. Kurulu Üyesi Ekinler Eurosol Enerji A.Ş. G. Müdür. alican.ekin@gensed.org

Alican EKİN - Gensed Y. Kurulu Üyesi Ekinler Eurosol Enerji A.Ş. G. Müdür. alican.ekin@gensed.org Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği FOTOVOLTAİK SİSTEMLERDE EPC SÜREÇLERİ Alican EKİN - Gensed Y. Kurulu Üyesi Ekinler Eurosol Enerji A.Ş. G. Müdür alican.ekin@gensed.org İÇERİK (EPC- ENGINEERING

Detaylı

Wintek Kazandıran Teknoloji

Wintek Kazandıran Teknoloji intek Kazandıran Teknoloji Yeni İhale kanununa uygun Yapım İşleri İçin Yaklaşık Maliyet ve Hakediş programı istiyorsanız» intek» HAKKIMIZDA İş yaşamına Hiçbir şey imkansız değil sloganı ile 1996 yılında,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRİK PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ 2013 / 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. SINIF 1. YARIYIL 107 Matematik-I 3 0 3 3 Sayılar,olasılık ile ilgili temel esasları uygulamak, cebir çözümlerini yapmak, geometri

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ HARİTA TABANLI PLANLAMA VE YÖNETİM Prof.Dr. Vahap TECİM Dokuz Eylül Üniversitesi HARİTADAN DA ÖTE COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ BİLGİ SİSTEMİ Donanım Yazılım Veriler Personel Yeryüzü

Detaylı

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI

LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI LABOTENSILE FİZİKSEL TEST CİHAZLARI ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI KAPASİTE SEÇENEKLERİ EKSTENSOMETRE DENEY ÇENELERİ TEST PROGRAMI İHTİYAÇA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ ÇEKME BASMA TEST CİHAZLARI 0.5 / 1,2 / 5 KN

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi SERIES Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1960 yılından bu yana elektrik sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün saygın

Detaylı

SAMGAZ ve SelÇukGAZ DOABİS CBS UYGULAMALARI

SAMGAZ ve SelÇukGAZ DOABİS CBS UYGULAMALARI SAMGAZ ve SelÇukGAZ DOABİS CBS UYGULAMALARI Özge ÖZDEMİR GIS-Harita Şefi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 06.07.2004 tarih ve DAG/336-12/058 sayılı kurul kararı doğrultusunda Tekkeköy, Canik, İlkadım ve

Detaylı

Hakkımızda. Böylece Aydem, Türkiye nin ilk lisanslı özel sektör elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi olarak faaliyetlerine başlamıştır.

Hakkımızda. Böylece Aydem, Türkiye nin ilk lisanslı özel sektör elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi olarak faaliyetlerine başlamıştır. Hakkımızda İlgili yasal düzenlemeler, sözleşme ve lisans hükümleri doğrultusunda 15.08.2008 tarihi itibariyle Aydın, Denizli ve Muğla elektrik dağıtım bölgesi Aydem e devredilmiştir. Böylece Aydem, Türkiye

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

KolayOfis İzin Talep Süreci Rehberi

KolayOfis İzin Talep Süreci Rehberi 1 İçindekiler KolayOfis e Hoş Geldiniz Teknik Destek Hizmeti KolayOfis İzin Talep Süreci Nasıl Kullanılır İzin Talebi İzin Onayı Matbu Evrakların Sisteme Eklenmesi Matbu Evrakların Onaylanması İzin Talep

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ PROJE HAZIRLAMA. Hazırlayan : Azim ŞAHİN Elektrik Mühendisi

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ PROJE HAZIRLAMA. Hazırlayan : Azim ŞAHİN Elektrik Mühendisi GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ PROJE HAZIRLAMA Hazırlayan : Azim ŞAHİN Elektrik Mühendisi Hazırlayacağımız bir GES projesinde klasör içerisinde aşağıdaki dosyaların olması gerekmektedir. a) Paftalar b) Belgeler

Detaylı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Tesisat Dergisi, Sayı 133, Ocak 2007 FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Süleyman Kavas Makina Mühendisi 4M Teknik Yazılım Ltd. Şti. 1. Giriş FineHVAC ISK (Isıtma,

Detaylı

YUNUS EMRE AKDOĞAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞEFİ

YUNUS EMRE AKDOĞAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞEFİ YUNUS EMRE AKDOĞAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞEFİ GİS İN DAĞITIM ŞİRKETLERİ İÇİN ÖNEMİ Ülkemizin sürekli değişiyor ve gelişiyor olması; Kurumların müşterilerine daha iyi hizmet

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2 İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2 1.1 Genel... 2 1.2 Pompa İstasyonları Ön Raporlarının Hazırlanmasında Yapılacak Çalışmalar... 2 1.2.1 Jeoteknik Etütler... 2 1.2.2 Harita

Detaylı

Yenilikler. LogiKal Versiyon 5.2.0.163

Yenilikler. LogiKal Versiyon 5.2.0.163 Yenilikler LogiKal Versiyon 5.2.0.163 6 EKIM 2008 Proje Girişi...2 Ağaç Yapısı Ile Profil Seçimı...2 Donatı Girişi...3 Aksesuar Girişi...4 Otomatik Kapı Menteşesi Konumlandırma - Varyant 1...4 Otomatik

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ÇEVRE MÜHENDISLIĞI BÖLÜMÜ ATIKSU UZAKLAŞTIRMA VE SİSTEM TASARIMI DERSİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ÇEVRE MÜHENDISLIĞI BÖLÜMÜ ATIKSU UZAKLAŞTIRMA VE SİSTEM TASARIMI DERSİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ÇEVRE MÜHENDISLIĞI BÖLÜMÜ ATIKSU UZAKLAŞTIRMA VE SİSTEM TASARIMI DERSİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI Sorumlu Öğretim Üyeleri ve Yardımcı Öğretim Elemanları: Prof.Dr. Mehmet Faik SEVİMLİ Öğr.Grv.Dr.

Detaylı

TÜREK 2012. Yalçın KIROĞLU, Ğ Başkan

TÜREK 2012. Yalçın KIROĞLU, Ğ Başkan TÜREK 2012 Lisanssız Elektrik Üretimi i Oturumu Yalçın KIROĞLU, Ğ Başkan 1 Neden Lisanssız Elektrik Bizce yakın tarihimizin en önemli adımlarından 3. Köprü, Hızlı Tren Elektrik Piyasası Reformu 2001 Lisanssız

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Ders Adı : Pano Tasarım ve Montajı Ders No : Teorik : 2 Pratik : 1 Kredi : 2.5 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri.

Ders Adı : Pano Tasarım ve Montajı Ders No : Teorik : 2 Pratik : 1 Kredi : 2.5 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Pano Tasarım ve Montajı Ders No : 0690220134 Teorik : 2 Pratik : 1 Kredi : 2.5 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

TÜRK TELEKOM COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ PROJESİ (TTCBS)

TÜRK TELEKOM COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ PROJESİ (TTCBS) 1-Apr-10 TÜRK TELEKOM COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ PROJESİ (TTCBS) 09.04.2010 TTGENEL MÜDÜRLÜĞÜ ERIŞIM DIREKTÖRLÜĞÜ 1 TTCBS PROJESİ HAKKINDA NELER YAPILDI? 4 HEDEFLER 4 1 1-Apr-10 1 TTCBS PROJESİ HAKKINDA

Detaylı

BTB Proje Yönetimi ve Mühendislik Ltd. Şti.

BTB Proje Yönetimi ve Mühendislik Ltd. Şti. ŞİRKET SUNUMU SUNUM PLANI Hakkımızda BTB Ekibi ve Çözüm Ortakları Kalite Anlayışımız Faaliyet Alanlarımız Hizmetlerimiz Altyapılarımız Geliştirilen Birim ve Sistem Örnekleri İletişim Hakkımızda 2013 yılında

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

ArcGIS ile Tarımsal Uygulamalar Eğitimi

ArcGIS ile Tarımsal Uygulamalar Eğitimi ArcGIS ile Tarımsal Uygulamalar Eğitimi Kursun Süresi: 5 Gün 30 Saat http://facebook.com/esriturkey https://twitter.com/esriturkiye egitim@esriturkey.com.tr ArcGIS ile Tarımsal Uygulamalar Eğitimi Genel

Detaylı

Web adresi : http://www.gislab.co MEKANSAL VERİLER İLE ÜRETİLECEK TÜM ÇÖZÜMLER İÇİN... BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Web adresi : http://www.gislab.co MEKANSAL VERİLER İLE ÜRETİLECEK TÜM ÇÖZÜMLER İÇİN... BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ. MEKANSAL VERİLER İLE ÜRETİLECEK TÜM ÇÖZÜMLER İÇİN... BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ. Misyonumuz coğrafi bilgilerin elde edilmesinden yönetimine kadar olan tüm süreçlerde son teknolojiyi kullanarak geliştirme

Detaylı

2015 YILI EĞİTİM PLANI

2015 YILI EĞİTİM PLANI TEDAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERFORMANS YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü EĞİTİMLER VE KOD NUMARALARI TEMEL EĞİTİMLER Eğitimin Kodu Eğitimin Adı Katılacak Gruplar 10001

Detaylı

BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı

BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı BUSAGA BUSKİ Sabit GNSS Ağı Yrd. Doç. Dr. Kurtuluş Sedar GÖRMÜŞ Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü K. S. GÖRMÜŞ 1, Ş.H. KUTOĞLU 1, S. BULUT 2 F. ALİYAZICIOĞLU

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SUNUMU Elektriğin Tarihçesi, Elektrik enerjisi dünyada ilk kez 1876 yılında günlük hayatta kullanılmaya başlandı. İlk elektrik santrali

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamı 1960 yılından bu yana Elektrik ve Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumu Orhan KURTULUŞ kentimiin ve sektörümüün

Detaylı

ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DURAK VE GÜZERGAH COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ (www.ego.gov.tr) ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bu proje, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Bilgisayar Destekli Haritacılık 2017/ D ve Veri Değişimi. Netcad 7.6

Bilgisayar Destekli Haritacılık 2017/ D ve Veri Değişimi. Netcad 7.6 B Bilgisayar Destekli Haritacılık 2017/2018 3D ve Veri Değişimi Netcad 7.6 Kartoğrafya Kartografya Anabilim Dalı Dalı Dalı 2018 K T Ü H a r i t a M ü h e n d i s l i ğ i 3D+: 'NETCAD 3D+', kent ve arazi

Detaylı

- İlk dikkat edilecek konu; 3B BIM modelinin her katının ayrı bir çizim dosyasında ve DWG nin de ayrı bir çizim dosyasında olmalıdır.

- İlk dikkat edilecek konu; 3B BIM modelinin her katının ayrı bir çizim dosyasında ve DWG nin de ayrı bir çizim dosyasında olmalıdır. Konu: 3B BIM Model ve Metraj Doğru Çalışma Kategori: Metraj ve Raporlar Tarih: 29.08.2013 Program: Allplan Versiyon: 2013 Soru: Bir 3B BIM modeline başlamadan önce nelere dikkat etmeliyim, doğru ve sorunsuz

Detaylı

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır.

Altasoft kolay anlaşılan, kolay uygulana ve yalın bir yazılımdır. Yönetim Sistemlerinin uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. Altasoft bu sıkıntıları ve kayıpları en aza indiren çözümleri içeren bir yazılımdır. Çok sayıda

Detaylı

CBS Arc/Info Kavramları

CBS Arc/Info Kavramları Arc/Info Kavramları Prof.Dr. Emin Zeki BAŞKENT Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi (ESRI) Environmental Systems Research Institute Dünyadaki 50 büyük yazılım şirketinden birisidir Pazarın 1/3

Detaylı

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır.

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

Ar-Ge Projeleri. 1- Kırsal Şebekede 3 fazlı OG/AG Dağıtım Transformatörlerinden 1 fazlı Transformatörlere Dönüşüm Teknik-Ekonomik Analiz Projesi

Ar-Ge Projeleri. 1- Kırsal Şebekede 3 fazlı OG/AG Dağıtım Transformatörlerinden 1 fazlı Transformatörlere Dönüşüm Teknik-Ekonomik Analiz Projesi Ar-Ge Projeleri A) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca Elektrik ve Doğalgaz Dağıtım Sektöründe araştırma ve geliştirme faaliyetlerini desteklemek amacı ile dağıtım faaliyetleri kapsamında verilen Ar-Ge

Detaylı

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ Yazılım ve Bilişim Teknolojileri MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ. YENİ NESİL Sıramatik Sistemlerinde yeni nesil teknolojiler ile mutimedya sunum yaparak kurumunuza prestij katın. siramatik.ivatek.com info@ivatek.com

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

TĐGEM CBS Projesi Harita Sayfası Yardım Dokumanı

TĐGEM CBS Projesi Harita Sayfası Yardım Dokumanı TĐGEM CBS Projesi Harita Sayfası Yardım Dokumanı 1. Haritalama Özellikleri: Ana sayfada yer alan işletmeye ait genel katmanların görüntülendiği ve temel sorguların bulunduğu harita tüm birim ve kullanıcılar

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

Güç Kalitesi Yenilenebilir Enerji Enerji Dağıtım Sistemleri Ölçüm, Analiz ve Değerlendirme Araştırma ve Geliştirme. www.genetek.com.

Güç Kalitesi Yenilenebilir Enerji Enerji Dağıtım Sistemleri Ölçüm, Analiz ve Değerlendirme Araştırma ve Geliştirme. www.genetek.com. Güç Kalitesi Yenilenebilir Enerji Enerji Dağıtım Sistemleri Ölçüm, Analiz ve Değerlendirme Araştırma ve Geliştirme www.genetek.com.tr GENETEK, Elektrik Mühendisliği uygulamalarında kaliteli ve güvenilir

Detaylı

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok

Detaylı

ENERJİ ÜRETİM TAHMİNLERİ

ENERJİ ÜRETİM TAHMİNLERİ ENERJİ ÜRETİM TAHMİNLERİ Emre Uraz Verk Enerji Teknolojileri 4. İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi 30.09.2017 Sunum İçeriği Verk Enerji Teknolojileri Enercast GmbH Türkiye deki faaliyetler Sunulan hizmetler

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

Şubemizin Nisan Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız.

Şubemizin Nisan Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız. 02/04/2013 Sayı : Bur-EMO04-509 Konu : Nisan ayı etkinlik programı Şubemizin Nisan Ayı içinde gerçekleştireceği etkinlik programı yazımız ekindedir. Etkinliklere katılımınız için bilginize sunarız. Saygılarımızla,

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Elektromekanik Kumanda Sistemleri Ders No : 0690220094 Teorik : 2 Pratik : 1 Kredi : 2.5 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü

Detaylı

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN.

EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS VERİYLE TETİKLENEN SMS LERİ ÇOK KANALLI STRATEJİNİZE EKLEYİN. ÜSTELİK ENTEGRASYON İÇİN ZAMAN HARCAMADAN. EMARSYS SMS SMS Pazarlamasını Çok Kanallı Stratejinize Ekleyin Emarsys SMS: SMS Pazarlamasını

Detaylı

Ar-Ge Projeleri ve Tamamlanan Ar-Ge Projeleri Sonuçları

Ar-Ge Projeleri ve Tamamlanan Ar-Ge Projeleri Sonuçları Ar-Ge Projeleri ve Tamamlanan Ar-Ge Projeleri Sonuçları 1 İÇERİK ÇEDAŞ hakkında Ar-Ge Projeleri ve Durumları Tamamlanan Ar-Ge Projeleri Sonuçları 2 ÇEDAŞ ve TÜRKİYE DEĞERLERİ ÇEDAŞ TÜRKİYE ORAN % Yüzölçümü

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama:

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama: ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Z & S Yenilenebilir Enerji Sist. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar: Zeki KÜÇÜKYARMA, Yönetim / Ekip: Zeki KÜÇÜKYARMA / Genel Müdür Stephan RİNDİSBACKER / Avrupa Temsilcisi Ufuk UĞUR

Detaylı

NACA PROFİL AİLE GEOMETRİSİ HESAP PROGRAMI KULLANMA KILAVUZU

NACA PROFİL AİLE GEOMETRİSİ HESAP PROGRAMI KULLANMA KILAVUZU NACA PROFİL AİLE GEOMETRİSİ HESAP PROGRAMI KULLANMA KILAVUZU NACA kesit programı çizim programı Visual Basic V5.0 dilinde yazılmıştır. Programın amacı, kullanıcının istediği NACA kesitinin çizimini çok

Detaylı