Sayı: 18 Temmuz Gıda Tarihi Akademisyeni Dr. Robyn Metcalfe`in Odamızı Ziyareti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sayı: 18 Temmuz 2013. Gıda Tarihi Akademisyeni Dr. Robyn Metcalfe`in Odamızı Ziyareti"

Transkript

1 Gıda Tarihi Akademisyeni Dr. Robyn Metcalfe`in Odamızı Ziyareti A.B.D `den Teksas Üniversitesi`nden Gıda Tarihi akademisyeni Dr. Robyn Metcalfe birçok ülkede yapmayı planladığı `Büyük şehirlerde tüketilen popüler gıdalar ve üretim sureci` başlığı altındaki araştırmasına Türkiye-İstanbul`da devam ederken, konu hakkında Gıda Mühendisleri Odası adına Yönetim Kurulumuzun da görüşlerini almak istediler. Dr.Robyn Metcalfe A.B.D Teksas Üniversitesi`nde Yemek-Gıda Tarihi öğretmekte olan bir akademisyendir. Kendisi şehirleşmiş ve gelişmiş kentlerin ne şekilde beslendiğini uzun zamandır araştırmaktadır. Bu projenin İstanbul-Türkiye ayağında ise bahsi gecen yiyeceğin `Simit` olduğuna karar vermişler. Simit hakkında araştırma yapmak ve 2050 yılında 9 milyar nüfusa ulaşacak dünyamızda insanların şehirlerde ne şekilde beslendiğini ve ileride bu beslenme seklinin nasıl bir sürdürülebilirliği olduğunu belirlemek istiyorlar. (01 Temmuz 2013 Pazartesi) Sayı: 18 Temmuz 2013 Sıra Gecemizi Gerçekleştirdik TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube tarafından organize edilen ve Sanatçı Âşık Nurettin in katılımları ile düzenlenen Sıra Gecemizi tarihinde üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. (04 Temmuz 2013 Perşembe) Beylikdüzü Belediye Başkanı`nı Ziyaret Ettik TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sedat KURU ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Nuri ŞAHİN, Sayın Gökhan DİK, Sayın Volkan SEVİNÇ ve Sayın Erhan KOÇ; 05 Temmuz 2013 tarihinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Yusuf UZUN Beyi makamında ziyaret etmiştir. Tanışma ile başlayan ziyarette şubemiz çalışmaları, üyelerimizin istihdamı ve gıda güvenliği konularında bilgilendirmenin yanı sıra yapılacak ortak faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. (05 Temmuz 2013 Cuma)

2 Gemide Fasıl Eşliğinde İftar Yemeğimizi Gerçekleştirdik. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemiz tarafından organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz Gemide Fasıl Eşliğinde İftar organizasyonumuzu 400 kişilik katılımla gerçekleştirdik. Eşsiz İstanbul manzarası, fasıl keyfi ve zengin iftar menüsü ile keyifli bir akşam geçirdik. Organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya ve Metalürji Fakültesi Dekanı Sayın Beraat Özçelik e, Sebahattin Zaim Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanları Sayın Bülent NAZLI ve Şükrü KARATAŞ a ve Öğretim Görevlilerine ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürleri Sayın Ahmet Yavuz KARACA, Sayın Fikri EVKAYA, Sayın Muzaffer KARTAL, Sayın Bülent ÇALIŞKAN, Sayın Turgut ŞİŞMAN, Sayın Faruk DOĞAN, Sayın Arkan AKAL, Sayın Ali YILDIRIM, Sayın Sema KAYA ve İstanbul Ticaret Borsası İkinci Başkanı Sayın Atilla SÜMER, İstanbul Yumurta Üreticileri Toptancıları ve İşadamları Dernek Başkanı Sayın Necati YILDIRIM, İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi Sayın Kasım ATILGAN a ve çok değerli üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız. (18 Temmuz 2013 Perşembe) Aydın Üniversitesinin Odamızı Ziyareti Aydın Üniversitesi Bölüm Başkanı Sayın Şükrü Karataş ve Değerli Öğretim Görevlilerini, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurlu Üyemiz Sayın Nuri Şahin Mecidiyeköy Hizmet binamızda ağırladılar. Yapılan görüşmelerle Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. (18 Temmuz 2013 Perşembe) Temmuz 2013 Genel Üye Toplantımızı Gerçekleştirdik. 27 Temmuz 2013 Cumartesi saat:15.00 de üyelerimizin katılımıyla genel üye toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Nuri ŞAHİN tarafından yapılan sunuyla Haziran ve Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz hakkında konuştuk, önümüzdeki dönem yapacaklarımız hakkında ise bilgi alışverişinde bulunduk. (27 Temmuz 2013 Cumartesi) Yıldız Teknik Üniversitesini Ziyaret Ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sadık GÖNEŞ tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fak. Dekanı Yard. Prof. Dr. Mustafa CEMEK i makamında ziyaret edilmiştir. Ziyaretten sonra YTÜ Biyomühendislik Bölümü tarafından kurulmuş olan Sıfır Atık teknolojisiyle dünyada ilk olma özelliğini taşıyan ve klasik tarıma göre verimi 10 kat artıran Akıllı Sera ziyaret edilerek bilgi alınmıştır. (26 Temmuz 2013 Cuma)

3 CNBC-e / Haberler Başkanımız Sayın Sedat KURU Saat:12.00 de CNBC-e televizyonu Haberlerinde canlı yayına telefon bağlantısı ile konuk olarak TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. (01 Temmuz 2013 Pazartesi) STV Haber Haberler Başkanımız Sayın Sedat KURU Saat:14.15 de STV HABER televizyonunda canlı yayın konuğu olarak TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ ve GELENKSEL ÜRÜNLER ve ÇİĞKÖFTE hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. (11 Temmuz 2013 Perşembe) TGRT Ve TGRT Haber / Ana Haber Bültenleri Başkanımız Sayın Sedat KURU tarihinde TGRT ve TGRT HABER televizyonu Haber Bültenlerinde Dondurma ve Gıda Güvenliği hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu röportajı yayınlanmıştır. (13 Temmuz 2013 Cumartesi) STV Haber / Haberler Başkanımız Sayın Sedat KURU tarihinde STV HABER televizyonunda TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ ve GELENEKSEL ÜRÜNLER ve ÇİĞKÖFTE hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu röportajı yayınlanmıştır. (14 Temmuz 2013 Pazar) TV 8 / Anahaber Başkanımız Sayın Sedat KURU TV8 televizyonu Ana Haber Bültenlerinde Çiğ Köfte ve Gıda Güvenliği hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu röportajı yayınlanmıştır. (16 Temmuz 2013 Salı)

4 STV Haber - İlk Gündem Başkanımız Sayın Sedat KURU tarihinde STV Haber televizyonunda Gıda Güvenliği hakkında canlı yayına bağlanarak bilgilendirmelerde bulunduğu röportajı yayınlanmıştır. (25 Temmuz 2013 Perşembe) SKY TÜRK Anahaber Bülteni Başkanımız Sayın Sedat KURU SKY TÜRK 360 televizyonu Ana Haber Bültenine canlı yayın konuğu olarak Gıda Güvenliği hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. (25 Temmuz 2013 Perşembe) CNBC-e / Finans Cafe Başkanımız Sayın Sedat KURU tarihinde saat:12.00 de CNBC-E televizyonu Finans Cafe Programının canlı yayın konuğu olarak Gıda Güvenliği ve Denetimler hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. (26 Temmuz 2013 Cuma) Öğrenci Ve Yeni Mezun Üyelerimiz İçin Ücretsiz Girişimcilik Eğitimi İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Marmara Girişimcilik Merkezi ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Öğrenci ve Yeni Mezun (2009 ve sonrası) üyelerimize ücretsiz Girişimcilik Eğitimi veriyoruz. Proje kapsamında yaratıcılık, yenilikçilik ve girişimcilik kapasitelerinin artırılması, özgüveni yüksek, beceri ve yetkinliklerini sürekli geliştiren üyelerimize sağlıklı kariyer planlaması konusunda yönlendirme ve bilgilendirme yapılması amaçlanıyor. Eğitimler KOSGEB Girişimcilik Destek Programı ile paralel yürütülecek ve bu eğitimleri tamamlayan öğrenciler aynı zamanda KOSGEB in yaklaşık 100bin TL tutarındaki girişimci desteğinden faydalanabilecekler. Bu eğitimler sonrasında programı başarıyla tamamlayarak Sertifika alan öğrenciler, kendi inovatif Odamızın destekleriyle hayata geçirme fırsatı yakalayacaklar.

5 Oda Başkanları Basın Toplantısı Düzenledi İl Koordinasyon Kurulu organizasyonu ile TMMOB`ye bağlı Odaların Yönetim Kurulu Başkanları 30 Temmuz 2013 Salı günü saat de Taksim Hill Otel de bir basın toplantısı ile TMMOB`nin meslek alanlarına hükümetin müdahalesini ve Cumhurbaşkanı onay sürecinde olan yasa değişikliği konusunu değerlendirerek, kamuoyuna bilgi verilmiştir. Yapılan toplantı ve basın açıklamasına Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Petek Ataman, İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sayın Volkan SEVİNÇ ve üyelerimiz katılmıştır. (30 Temmuz 2013 Salı) Girişimci Gıda Mühendisi Aranıyor - Sabah Gazetesi İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Marmara Girişimcilik Merkezi ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Öğrenci ve Yeni Mezun (2009 ve sonrası) üyelerimize ücretsiz Girişimcilik Eğitimi veriyoruz. Yazılı basının da gündemine aldığı projemiz Sabah Gazetesinde de yer buldu. (31 Temmuz 2013 Çarşamba) Girişimci Gıda Mühendisi Aranıyor - Basındaki Yankıları İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Marmara Girişimcilik Merkezi ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Öğrenci ve Yeni Mezun (2009 ve sonrası) üyelerimize ücretsiz Girişimcilik Eğitimi veriyoruz. (27 Temmuz 2013 Cumartesi)

6 İSTANBUL ŞUBESİ İSTANBUL ŞUBESİ 2013 Temmuz Ayında Şubemizde ve İKK (TMMOB İl Koordinasyonu Kurulu) Bünyesinde Yapılan Toplantılar Toplantı/Etkinlik Tarih Katılımcı Yönetim Kurulu Toplantısı 04 Temmuz 2013 Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri Yönetim Kurulu Toplantısı 11 Temmuz 2013 Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 11 Temmuz 2013 Volkan SEVİNÇ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 15 Temmuz 2013 Volkan SEVİNÇ Yönetim Kurulu Toplantısı 17 Temmuz 2013 Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 23 Temmuz 2013 Volkan SEVİNÇ İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 30 Temmuz 2013 Volkan SEVİNÇ Yönetim Kurulu Toplantısı 27 Temmuz 2013 Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri Genel Üye Toplantısı 27 Temmuz 2013 Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, İstanbul Şube Üyelerimiz GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ Adres: Osmanağa Mah. Nüzhetefendi Sok. No:34 D:3 Kadıköy İSTANBUL Telefon: Faks: E-posta: MECİDİYEKÖY HİZMET BİNASI Adres: Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli İSTANBUL Telefon: Faks: E-posta:

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 76 Temmuz 2018

Sayı: 76 Temmuz 2018 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 76 Temmuz 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 78 Eylül Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 78 Eylül Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 78 Eylül 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 77 Ağustos 2018

Sayı: 77 Ağustos 2018 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 77 Ağustos 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir:

TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir: TMMOB İstanbul Bileşenleri Genel Kurul ve Seçim tarihleri belirlenen Odalarımızla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir: TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ GENEL KURUL VE GENEL KURUL 16 Ocak 2016

Detaylı

Faks: (0212) Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Faks: (0212) Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 72 Mart 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Sayı: 70 Ocak Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 70 Ocak Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 70 Ocak 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU Çanakkale Ticaret Borsası Basın Yayın Politikası Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

TEMATİK GENÇLİK KAMPLARI GİRİŞİMCİLİK KAMPI (SAMSUN) PROGRAM AKIŞI 1.DÖNEM (ERKEK)

TEMATİK GENÇLİK KAMPLARI GİRİŞİMCİLİK KAMPI (SAMSUN) PROGRAM AKIŞI 1.DÖNEM (ERKEK) GİRİŞİMCİLİK KAMPI (SAMSUN) PROGRAM AKIŞI 1.DÖNEM (ERKEK) 1.GÜN - 10 Kasım 2014 08:00-09:00 : Karşılama ve Kayıt İşlemleri 10:00-11:30 : Açılış Programı-Sayın Bakanımızın Konuşması 11:30-12:30 :Seminer

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

1 9 9 8-9 9 23. DÖNEM Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U. İstanbul Şube Başkanı. 1978 yılı Galatasaray mezunu (1955-...

1 9 9 8-9 9 23. DÖNEM Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U. İstanbul Şube Başkanı. 1978 yılı Galatasaray mezunu (1955-... Proje1 genis marjli:mizanpaj 1 24.12.2007 13:32 Sayfa 78 1 9 9 8-9 9 Y İ R M İ Ü Ç Ü N C Ü D Ö N E M Y Ö N E T İ M K U R U L U ÜMİT ÜLGEN İstanbul Şube Başkanı 1977 yılı Galatasaray mezunu (1955-...) EROL

Detaylı

DOÇ. DR. MEHMET BOZOĞLU DOÇ.DR. KÜRŞAT DEMİRYÜREK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 18 EYLÜL 2012 MERZİFON

DOÇ. DR. MEHMET BOZOĞLU DOÇ.DR. KÜRŞAT DEMİRYÜREK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 18 EYLÜL 2012 MERZİFON DOÇ. DR. MEHMET BOZOĞLU DOÇ.DR. KÜRŞAT DEMİRYÜREK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 18 EYLÜL 2012 MERZİFON Türkiye de Tarımsal Yayım Kamu Yayımı Özel Yayım Tarımsal Yayım Sistemi Tarımsal yayım ve diğer hizmetlerin

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B 4. BÖLÜM B a s ı n d a T Ü R S A B TARİH KANAL PROGRAM EKİM 2006 EKİM 2005 HABERTÜRK UYANDIRMA SERVİSİ KASIM 2006 KASIM 2005 KANALTÜRK SÖZ MECLİSİ 07 KASIM 2005 HABERTÜRK EKONOMİ GÜNDEMİ 16 KASIM 2005

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim.

Tarih Sayı Konu. Bilgilerinizi ve Borsanızca görevlendirilecek temsilcinizin iletişim bilgilerinin Birliğimize iletilmesini rica ederim. L ANKARA TİcARET BORSASı GENEL SEKRETERLİÖİNE MACUN MAH. ı7ı.sokak NO:4 YENİMAHALLE ANKARA Tarih Sayı Konu 31.01.2014 04ı ıı 17. TKG Programı TOBB TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi 23C~ Balkanlar, Doğu

Detaylı

22. Çalışma Dönemi II. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

22. Çalışma Dönemi II. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Ocak - Şubat 2013 22. Çalışma Dönemi II. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Açılış konuşmasının devamında Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Alişan Çalcalı tarafından Şube etkinlikleri ve çalışmalarına

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

bülten 2016/02 ŞUBEDEN EGE BÖLGESİ ORTAK AKIL TOPLANTISINA KATILDIK

bülten 2016/02 ŞUBEDEN EGE BÖLGESİ ORTAK AKIL TOPLANTISINA KATILDIK bülten 2016/02 ŞUBEDEN EGE BÖLGESİ ORTAK AKIL TOPLANTISINA KATILDIK Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı 1-2 Nisan

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ MAYIS KASIM AYI E-BÜLTENİ

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ MAYIS KASIM AYI E-BÜLTENİ ZİRVE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ MAYIS KASIM AYI E-BÜLTENİ Bire Bir Görüşmeler Zirve Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bugüne kadar 28 araştırmacı ve akademisyen ile yüzyüze proje fikirleri,

Detaylı

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya Etkinlik: Networking Performansınızı Geliştirin Tarih: Nisan 2010 Yer: Dedeman Otel JCI Salonu Network (iş ağı) kavramını daha iyi tanımak ve iş ağı performansımızı geliştirmek üzere üyelerimiz ve iş dünyasındaki

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz 5 Nisan 2016 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlker Civelek, Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Emre Küçüksarı, Başkan Yardımcısı

Detaylı

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER tmmob 2002/2004 Cumhuriyet / 7 Haziran 2002 Radikal / 7 Haziran 2002 218 Evrensel / 15 Temmuz 2002 37. dönem çalışma raporu 219 tmmob 2002/2004 Cumhuriyet

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ BÜLTENİ YIL : 1 SAYI : 3 EYLÜL

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ BÜLTENİ YIL : 1 SAYI : 3 EYLÜL TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ BÜLTENİ YIL : 1 SAYI : 3 EYLÜL 2010 Y E K S M E M VI.Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu Şubemiz tarafından düzenlenecektir. 2011 YEKSEM Odamız,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı