E : info@emirgroup.com.tr W :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "E : info@emirgroup.com.tr W : www.emirgroup.com.tr"

Transkript

1 E : info@emirgroup.com.tr W : STANBUL Showroom: Deli Hüseyin Pa a Caddesi No : 37 / B Bahçelievler / STANBUL T : F : Depo: Deli Hüseyin Pa a Caddesi No : 37 / B Bahçelievler / STANBUL BALIKES R Showroom: Y ld r m Mah. Topak Sokak No: 4/A Merkez - BALIKES R T : F : Depo: Maltepe Mah. 247 Sk. Sefakent B Blok No: 5/7 Merkez - BALIKES R TEK RDA Showroom: 100. Y l Mah. U ur Mumcu Cad. No:43 Merkez - TEK RDA T : F : Depo: 100. Y l Mah. U ur Mumcu Cad. No:43 Merkez - TEK RDA

2 Hakk m zda irketimiz 2004 y l nda Emir Is tma ve So utma San. Ltd. ti ad yla kurulmu tur. Mü terilerinin s tma, so utma, havaland rma, proses ve klima gibi her türlü mekanik ve elektrik tesisat i lerinin çözümüne yönelik sistem tasar m, projelendirme ve bütçelendirme çal malar n büyük titizlik içinde gerçekle tiren irketimiz piyasadaki en kaliteli ürün ve ekipmanlar profesyonel i çilik ve proje yönetimiyle k sa sürede mü terilerine sunmaktad r. irketimiz 2010 y l nda in aat sektöründe de faaliyet göstermeye ba lam ve gelen talepler do rultusunda konut sektöründe h zl bir ilerleme kaydetmi tir. u anda bünyesindeki Emir Mühendislik, Emir n aat, Emir Proje ve Emir Sat bölümleriyle a'dan z'ye in aat, mekanik, proje ve sat hizmetleri vermektedir. Vizyonumuz Ekonomik ve sosyal amaçlar n birbirini tamamlad bir sorumluluk anlay yla çal yoruz. Toplumsal kalk nmay kendi kalk nmam zdan ayr görmüyoruz. De i imi faaliyetimizin merkezine oturtan modern bir yap lanmaya sahibiz. Mü terilerimizin güvenini ba ar n n yegane kriterleri say yoruz. Dünya'n n bütün canl lar n n önemli oldu una inanan bir kavray ve alg lay biçimine sahibiz. Misyonumuz Zaman n de erine inan yor ve gecikmelere mahel vermeden çal yoruz. 'Mü teri memnuniyeti' ilkesini, kli e kullan m ndan uzak hakk n vererek çal yoruz. info@emirgroup.com.tr Taahhütlerimizi varl k sebebimiz sayarak, geciktirmeden yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Her ko ulda ça da ya am biçiminin tesisini kendimize amaç ediniyoruz. nsan n ya ad her mekan birer mutluluk ve huzur yuvas yapmay hede iyoruz.

3 2010 y l ndan bu yana in aat sektöründe olan Emir n aat o günden bu yana gerek üretti i kaliteli konut projeleri gerekse yükselen i lem hacmiyle sektörün güçlü isimleri aras na girmeyi ba arm t r. Hede sektöre öncülük ederek kendi tarz n her geçen gün ileriye götürmektir. Emir groupun in aat sektöründe sa lad ba ar projelerini üretebimesinden geçmektedir. Bu sebeple 2011 y l ndan bu yana sektörün proje hizmetlerini de emir proje olarak vermektedir. Emir proje a dan z ye tüm tasar m, uygulama, detay, sunum, 3boyutlu animasyon ve dekorasyon çal malar n büyük bir titizlikle yapmaktad r. Güçlü mühendis ve teknik kadrosuyla ba ta stanbul olmak üzere tüm Türkiye de önemli projelere imza atan Emir Mekanik her geçen gün daha büyük ve yeni kompleks projelere imza atmaya devam edecektir. De i en ve geli en Türkiye yi iyi takip eden Emir Group e-ticaret pazar nda da yerini alm t r. Web ten bir günde ürün teslimli toptan ve parakende sat lar ile Emir Sat k sa sürede çok iyi bir sat gra i yakalayrak sektörde iyi bir konuma gelmi tir. Çözüm Ortaklar m z bera Emir do algaz konut, sanayi, fabrika ve bireysel tesisat sistemleriyle son be y ld r sektörün birincili ini elinde bulundurmaktad r. E.C.A. ana bayili indeki sat gra iyle perakende sat ta türkiye birincili ine ve toptan sat tada türkiye be incili ine sahiptir.

4 Hakk m zda 2010 y l ndan bu yana in aat sektöründe olan EM R N AAT günümüze kadar üretti i kaliteli konut projelerinin yan s ra sürekli yükselen konut üretme hacmi ile sektörün güçlü rmalar n n aras na girmeyi ba arm t r. Hede sektöre öncülük ederek kendi tarz n her geçen gün ileriye götürmektir.. Vizyonumuz Gelecek nesillere övünülecek eserler b rakmak için, dünya standartlar nda yap lar in a eden teknolojik ve mimari, geli melerin yak ndan takipçisi olarak modern ya am alanlar kurmak.. Misyonumuz Dürüst, güvenilir, verdi i sözleri yerine getiren. Kaliteli ve ça da ya am kalitesinde personeli bir araya toplayarak, mü terilerine teknolojiyi ve modern mimariyi bir arada sunan ya am alanlar sunmak.. bir kurulu udur.

5 I IK EVLER Bahçelievler in ; çinizdeki ortaya ç karyoruz. I k evler yepyeni bir konut anlay yla Bal kesir e de er kat yor. 1+1, 2+1, stüdyo ve 3+1, 4+1, 4+2 kat, dubleks ve terasl dubleks dairelerimizle zevkinize, konforunuza ve güvenli inize hitab ediyoruz.

6 52 EVLER Bal kesir in en gözde bölgelerinden 52 evler mahallesinde olan projemiz 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve Emir in aat güvencesiyle Bal kesirlilerle bulu uyor.

7 EM R BLOKLARI Site konseptiyle yap lan Emir Bloklar kamelya, peyzaj ve sosyal imkanlar yla Bahçelievler e farkl bir soluk getiriyor m aras de i en alanlarda 3+1 ve dubleks dairelerimiz ile her zevke hitab ederek istedi iniz yuva ortam n sizlere sunuyoruz.

8 NEF RECIDANCE Tamam 2+1 stüdyodan olu an 18 dairemiz; Küçük ev aletinden, klimas na, LCD Televizyonundan, Çama r kurutma makinas na kadar 1. S n f full e yal d r. Necati Bey E itim Fakültesinin kar s nda yer alan rezidans ehrin en merkezi yerindedir. ehrin çehresini de i tiren 2 projemizde 600 m kullan m alan, cam cepheli ve her türlü i letmeye uygun i yerimiz de bulunmaktad r.

9 HAKEM APARTMANI Hakem Apartman yeni geli mekte olan Pa aalan ve Sefaköy aras nda, Pa aalan çevre yolu üzerinde yeralmaktad r. Ön ve yan cephesi Bal kesir in en güzel rekreasyon alan park projesine bakmaktad r. Projemiz 6 adet 3+1 ve 3 adet 2+1 daire olarak in a edilmi tir.

10 EL F APARTMANI

11 ANT YELER M Z

12 Hakk m zda Emir Is tma Klima Sistemleri Havaland rma ve Müh. Hiz. San. Tic. Ltd. ti; Mekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren uzmanla m bir kurulu tur. Tecrübeli teknik kadrosuyla proje, mühendislik, ve taahhüt konular nda mü terilerine hizmet vermektedir. Emir Mekanik; Mü teri memnuniyeti ilkesi ile çal an en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan sektörün ba l ca rmalar ndan birisidir. Ba l ca Olarak; Fabrika ve Üretim Tesisatlar Is tma Tesisat Yang n Tesisat S hhi Tesisat Klima, So utma ve Havaland rma Tesisatlar Do algaz ve Lpg Tesisatlar Kompresör ve Bas nçl Hava Tesisat Altyap Tesisat Bireysel Klima Sistemleri VRF Klima Sistemleri Kalite Politikam z Ko ulsuz mü teri memnuniyetini sa lamak, mü terilerimizin rmam za olan güvenini sürekli k lmak, rekabet gücümüzü tesisat-taahhüt konular nda mü terilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir rma olmak amac nday z. Emir Is tma Klima Sistemleri Havaland rma ve Mühendislik Hiz. San. Tic. Ltd. irketi olarak çal anlar m z n ve toplumumuzun daha ayd nl k bir gelece e ta nmas için Mü teri memnuniyetini ön planda tutmak, Mü terilerimizin ve piyasalar n istek ve beklentilerini sürekli izlemek, Tesisat-taahhüt konular nda kalite, h z ve güven sunmak, Alan n yeniliklerini dünya ile e zamanl olarak mü terilerimize sunmak, En önemli kayna m z olan çal anlar m z n bilgi ve yeteneklerinin sürekli geli mesini sa lamak, Çevrenin korunmas n n toplumumuza ve insanl a kar önemli bir sorumlulu umuz oldu u bilinciyle çal makt r. bir kurulu udur.

13 ISITMA S STEMLER SIHH TES SAT Merkezi Is tma Tesisatlar Yo u mal Kazan Tesisatlar Kombi Tesisatlar Kat Kaloriferi Tesisatlar Villa Is tma Tesisatlar Yerden Is tma Sistemleri Güne Enerjisi Sistemleri Kaskad Sistemleri Radyant Is tma Sistemleri Temiz Su Tesisatlar Pis Su Tesisatlar Ya mur Suyu Tesisatlar Su Ar tma ve Yumu atma Sistemleri Ultraviyole Dezenfeksiyon Sistemleri Drenaj Tesisatlar SO UTMA S STEMLER YANGIN TES SATI Merkezi Klima Sistemleri Merkezi So utma Tesisatlar Hijyenik Klima Sistemleri Klima Santralleri Havaland rma Tesisat Çat Tipi (Rooftop) Paket Klimalar Split Klimalar Fancoiller So utma Gruplar (Hava-Su So utmal ) Yang n Dolab, Hortum Tüp vs.. Ekipmanlar Sprinkler Sulu-Kuru Söndürme Sistemleri Gazl Söndürme Sistemleri Yang n Alg lama ve hbar Sistemleri Yang n Hidrant Yang n Pompas HAVALANDIRMA S STEMLER SANAY DO ALGAZ TES SATI Kanal, Hücreli, Çat ve Duvar Tipi Endüstriyel Fanlar Hava Perdeleri Galvaniz Hava Kanallar Menfezler Nemlendiriciler Anemostatlar Hava ve Yang n Damperleri Flex Hava Kanallar Sanayi Tesisatlar Konut Tesisatlar yeri Tesisatlar LPG Dolum Tesisatlar Bas nç Dü üm stasyonlar

14 Hakk m zda Emir Is tma Klima Sistemleri Havaland rma ve Müh. Hiz. San. Tic. Ltd. ti; Mekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren uzmanla m bir kurulu tur. Tecrübeli teknik kadrosuyla proje, mühendislik, ve taahhüt konular nda mü terilerine hizmet vermektedir. Emir Do algaz; Mü teri memnuniyeti ilkesi ile çal an en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan sektörün ba l ca rmalar ndan birisidir. Ba l ca Olarak; Endüstriyel Do algaz Tesisat Konut Tesisatlar yeri Tesisatlar LPG Dolum Tesisat Bas nç Dü üm stasyonlar Do algaz Altyap Tesisat Bireysel Klima Sistemleri Kalite Politikam z Ko ulsuz mü teri memnuniyetini sa lamak, mü terilerimizin rmam za olan güvenini sürekli k lmak, rekabet gücümüzü tesisat-taahhüt konular nda mü terilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir rma olmak amac nday z. Emir Is tma Klima Sistemleri Havaland rma ve Mühendislik Hiz. San. Tic. Ltd. irketi olarak çal anlar m z n ve toplumumuzun daha ayd nl k bir gelece e ta nmas için Mü teri memnuniyetini ön planda tutmak, Mü terilerimizin ve piyasalar n istek ve beklentilerini sürekli izlemek, Tesisat-taahhüt konular nda kalite, h z ve güven sunmak, Alan n yeniliklerini dünya ile e zamanl olarak mü terilerimize sunmak, En önemli kayna m z olan çal anlar m z n bilgi ve yeteneklerinin sürekli geli mesini sa lamak, Çevrenin korunmas n n toplumumuza ve insanl a kar önemli bir sorumlulu umuz oldu u bilinciyle çal makt r. bir kurulu udur.

15 Endüstriyel Do algaz Tesisat Konut Tesisatlar yeri Tesisatlar LPG Dolum Tesisat Bas nç Dü üm stasyonlar Do algaz Altyap Tesisat Bireysel Klima Sistemleri

16 NOVADA AVM K PA AVM Proje Sahibi Proje Alan Proje Yeri Proje Tarihi Türkmall m Söke / Ayd n 2012 Proje Sahibi Proje Alan Proje Yeri Proje Tarihi 2 2 Tesco Kipa Hipermarket m Söke / Ayd n 2012 Proje Kapsam Is tma Tesisat Klima ve So utma Tesisat Havaland rma Tesisat S hhi Tesisat Yang n Tesisat Ar tma Tesisat Altyap Tesisat Bahçe Sulama Tesisat Proje Kapsam Is tma Tesisat Klima ve So utma Tesisat Havaland rma Tesisat S hhi Tesisat Yang n Tesisat Ar tma Tesisat

17 M N ROYAL S TES AY AVM - Ö RETMEN EV Proje Sahibi Proje Alan Proje Yeri Proje Tarihi Anadolum n aat 230 Daire Kurtköy / stanbul 2011 Proje Sahibi Proje Alan Proje Yeri Proje Tarihi Aho n aat - Turyap A m Krd. Ere li / Zonguldak 2010 Proje Kapsam Is tma Tesisat Havaland rma Tesisat S hhi Tesisat Yang n Tesisat Do algaz Tesisat Proje Kapsam Is tma Tesisat Havaland rma Tesisat S hhi Tesisat Yang n Tesisat Do algaz Tesisat

TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TESİSAT ELEKTRİK İNŞ. İŞ SAĞ. VE GÜV. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2016 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN FAALİYET ALANLARI FİRMANIN TEKNİK PERSONEL DURUMU FİRMANIN BİTİRDİĞİ

Detaylı

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye.

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye. RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA www.mggroupturkiye.com MG GROUP KİMDİR? HAKKIMIZDA MG GROUP Olarak; Gerek iş ahlakımız

Detaylı

10 y l önce Alarko ve Carrier ortakl k için el

10 y l önce Alarko ve Carrier ortakl k için el 10 y l önce Alarko ve Carrier ortakl k için el s k m t. 1996 y l nda ba layan ve üç y l süren görü meler sonunda ortakl k ko ullar olu turuldu. Beklentiler... Aray lar... Aç l mlar... Hedeflerimiz; - leri

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Kalite yıldıza benzer. Sadece çevresini aydınlatmakla kalmaz, doğru yolu da gösterir. İzlemekten bile keyif alırsın... Biz Artaş ız. Kurucumuz

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Sizin için kapsamlı hizmetler sunuyoruz; Satış Öncesi Uygulama Satış Sonrası

VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Sizin için kapsamlı hizmetler sunuyoruz; Satış Öncesi Uygulama Satış Sonrası VRF Sistemleri VRF/VRV Nedir? Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv;

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

Kapalı Genleşme Tankları Kullanım Kılavuzu

Kapalı Genleşme Tankları Kullanım Kılavuzu Kapalı Genleşme Tankları Kullanım Kılavuzu Faaliyet Konularımız Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire Giriş İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Basınçlı Kaplar

Detaylı

DAPARK AVM ATAKENT C TY AVM. Atapark n aat 25.000 m Halkal / stanbul 2010. Dural lar n aat 30.000 m Edremit / Bal kesir 2011

DAPARK AVM ATAKENT C TY AVM. Atapark n aat 25.000 m Halkal / stanbul 2010. Dural lar n aat 30.000 m Edremit / Bal kesir 2011 DAPARK AVM ATAKENT C TY AVM Dural lar n aat 30.000 m Edremit / Bal kesir 011 Atapark n aat 5.000 m Halkal / stanbul 010 Is tma Tesisat Klima ve So utma Tesisat Havaland rma Tesisat S hhi Tesisat Yang n

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS EXSTRA-15001-213,00+24,00 TEKNİK ŞARTNAME 1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Enerji Tasarrufunda İnovatif Çözümler

Enerji Tasarrufunda İnovatif Çözümler Isı Yalıtımı Enerji Tasarrufunda İnovatif Çözümler Terma Enerji Verimliliği nin temel politikası, en yeni teknolojileri, kaliteli hizmet anlayışıyla bir araya getirerek enerji verimliliği uygulamalarını

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

75 ini

75 ini 75 ini Tesisatta s yal t m ile; Binan n daha az enerji kullanarak s tma veya so utma dolay s yla çevre kirlili inin azalt lmas, cihazlar n daha verimli çal mas sa lan r. Cihazlar n çal mas s ras nda

Detaylı

TESİSAT BİLGİSİ DERSİ DERS NOTLARI

TESİSAT BİLGİSİ DERSİ DERS NOTLARI TESİSAT BİLGİSİ DERSİ DERS NOTLARI 3.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 1.SICAK SU TESİSATI Yapılardaki sıcak su tesisatı, aranılan konfora, mevcut ısıtma kaynaklarına, enerji durumuna,

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

Oteller ve Mekanik Tesisat

Oteller ve Mekanik Tesisat Oteller ve Mekanik Tesisat Su Kontrol Yenilenebilir Enerji Termal Konfor Ertem, günlük için 20 fazla bir seçme ve her bütçeye göre seçenek sunan, lider. Ertem Grup, ticari tesisat ürünleri üreten firmalar

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri

APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri CATERING APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri 2006 y nda Ac badem S k Grubu nun bir i tiraki o arak kuru an APlus Hastane ve Ote c ik Hizmet eri bu gün; 3 fark, birden faz a kede ve Türkiye nin fark yer

Detaylı

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÖNSÖZ 1989 yılında Bandırma'da 150m2 alanda kuruldu. 2 mühendis ve 2 elektrik teknisyeni ile yem fabrikaları elektrik panoları ve kablo tesisatları

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kemeraltı Mahallesi 78.Sokak 1/3 Marmaris MUĞLA TEL : (553) 721 39 39 www.mpuenerji.com info@mpuenerji.com NELER YAPIYORUZ MÜHENDİSLİK PROJE UYGULAMA

Detaylı

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu 09 Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi Faaliyet Raporu İçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikası Risk Yönetim Politikaları Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz.

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz. Hakkımızda Üniversite Kariyer, genç insan kaynağına ihtiyacı olan firmalar ile üniversite öğrencisi veya mezunları arasında bir iş ağı oluşturmak amacıyla 2008 yılında yayın hayatına başlamıştır. Üniversite

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL. Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz.

KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL. Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz. KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz. KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL KONUM B B A Ğ D A T C A Ğ D A T C A D D ES I KURTOĞLU APARTMANI KURTOĞLU

Detaylı

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi!

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Projeteklifi Türkiye ve Dünya genelindeki İnşaat sektöründe bulunan tüm iş kollarını bir araya getiren Türkiye nin en büyük web portalıdır. Projeteklifi içinde bulunan

Detaylı

HER ZAMAN YANINDAYIZ

HER ZAMAN YANINDAYIZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Üyelerimizin isteklerini dikkate alıp, sanayi ve ekonomik alanda Balıkesir in sürekli gelişimini sağlayacağız dedi Balıkesir Sanayi Odası

Detaylı

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü Duruşuyla, İŞ dünyasinin İstİkrarlI gücü SAĞLAM TEMELLERLE AYDINLIK GELECEĞE 1975 yılında madencilik ve metal sektöründeki faaliyetleriyle, büyüme yolculuğunun ilk adımını atan Mes Şirketler Grubu; bu

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1960 yılından bu yana Elektrik ve Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir.kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün

Detaylı

Firmadaki Mevcut Öğrenme Faaliyetleri 2.2. Aşama

Firmadaki Mevcut Öğrenme Faaliyetleri 2.2. Aşama DE/11/LLP-LDV/TOI 147 420 Firmadaki Mevcut Öğrenme Faaliyetleri 2.2. Aşama 1. Adınız: 2. İşletmenin Adı: 3. Tarih: Evet Hayır Bilmiyorum 1. Mevcut işinizde mesleki eğitim fırsatlarına erişebiliyor musunuz?

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun. Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun.

Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun. Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun. 1996 1996 Kompresör Makinaları San. Tic. Ltd. Şti. Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun. Basınçlı hava bizim işimiz, siz gerçek işinize konsantre olun. Tel Fax E-Mail : : : +90

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

SOLAREKS. Firma Hakkında SOLAREKS

SOLAREKS. Firma Hakkında SOLAREKS Firma Hakkında Firma Kimliği - Firma İsmi: Güneş Enerjisi Sistemleri Alper Uysal - Firma Kurucuları: Timuçin Uysal Elektrik Elektronik Mühendisi (Istanbul Teknik Üniversitesi & İngilizce İşletme) Alper

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Klimalar ve Soğutucular Elektrik Elektronik Teknolojisi Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisçiliği

DERS BİLGİ FORMU Klimalar ve Soğutucular Elektrik Elektronik Teknolojisi Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisçiliği Dersin Adı Alan Meslek / Dal Dersin Okutulacağı Sınıf / Dönem Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

YERLEŞİM ALANLARINDAKİ BİTKİLERİN İŞLEVLERİNİN İZMİR KENTİ GERÇEĞİNDE İRDELENMESİ. Prof. Dr. İlçin ASLANBOĞA

YERLEŞİM ALANLARINDAKİ BİTKİLERİN İŞLEVLERİNİN İZMİR KENTİ GERÇEĞİNDE İRDELENMESİ. Prof. Dr. İlçin ASLANBOĞA 487 YERLEŞİM ALANLARINDAKİ BİTKİLERİN İŞLEVLERİNİN İZMİR KENTİ GERÇEĞİNDE İRDELENMESİ Prof. Dr. İlçin ASLANBOĞA Kentsel mekanlarda yaşayan toplumlar yitirdikleri doğal çevrelerin özlemini çevrelerindeki

Detaylı

Robotik Otomasyon ve Yenilikçi İmalat Teknolojileri. www.deftdinamik.com.tr

Robotik Otomasyon ve Yenilikçi İmalat Teknolojileri. www.deftdinamik.com.tr Robotik Otomasyon ve Yenilikçi İmalat Teknolojileri Hizmet Verilen Sektörler Giriş Deft Dynamics kurucu ortağı Cem Deşen kariyeri boyunca robotik, fabrika otomasyonu ve imalat teknolojileri üzerine uzmanlaşmıştır.

Detaylı

Güvenle Geleceğe Taşır.

Güvenle Geleceğe Taşır. Güvenle Geleceğe Taşır HAKKIMIZDA KARAMAN DORUK MÜHENDİSLİK ENERJİ SİSTEMLERİ Makina Mühendisi Ali GÜRBÜZ tarafından 2010 yılında kurulmuştur. İlk faaliyetlerini mekanik tesisat sistemlerinin projelendirilmesi

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Aydınlık Yarınlara. www.modesco.com.tr info@modesco.com.tr

Aydınlık Yarınlara. www.modesco.com.tr info@modesco.com.tr Aydınlık Yarınlara 0212 854 0 854 www.modesco.com.tr info@modesco.com.tr Hakkımızda Teknolojiler, moda, zevkler, trendler. Her şey hızla değişiyor Bu baş döndürücü değişim içerisinde hem varlığını devam

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL Sözlerime gayrimenkul ve finans sektörlerinin temsilcilerini bir araya

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

Makina Mühendisleri Odası A Tipi Muayene Kuruluşu Duyuru

Makina Mühendisleri Odası A Tipi Muayene Kuruluşu Duyuru Duyuru TMMOB, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından "A" Tipi Muayene Kuruluşu olarak 17 Mayıs 2004 tarihinde basınçlı kaplar, kaldırma makinalarının periyodik kontrolleri ve gürültü, bacagazı ölçümleri

Detaylı

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU

MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU MEVCUT OTOMATĐK KONTROL SĐSTEMLERĐNĐN BĐNA OTOMASYON SĐSTEMĐ ĐLE REVĐZYONU VE ENERJĐ TASARRUFU Erdinç S AYIN 1968 yılında Đstanbul'da doğdu. 1989 yılında Đstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: KAMELYA- FNR189-138,49 + 40,25 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler Isı İstasyonları Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Genleşme Paslanmaz Proses Denge Kapları Tortu

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU UZMANLIK ALANI BAĞLI OLDUĞU UNVAN Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi Daire Başkanı Mühendis unvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu olduğu iş ve işlemleri

Detaylı

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER Hizmette kalite ve güven... Morgül Pleksi Tasarım & Cnc. 2008 yılında Ankara da kurulmuş olup, reklam sektöründe faaliyet

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Şubat 2012 İÇİNDEKİLER 1. Yönetici Özeti... 3 2. Genel Değerlendirme... 3 2.1 Kuruluşun

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

TÜİK KULLANICI ANKETİ SONUÇLARI

TÜİK KULLANICI ANKETİ SONUÇLARI TÜİK KULLANICI ANKETİ SONUÇLARI Aralık 1 Giriş Kurumumuz taraf ndan üretilen istatistikler kullan c lara çeşitli kanallar yoluyla sunulmakta, hizmet kalitesini artt rmak ve kullan c ihtiyaçlar n karş lamak

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100. Jumeirah Bodrum Palace. Mandarin Oriental Resort And Residences

İÇİNDEKİLER. 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100. Jumeirah Bodrum Palace. Mandarin Oriental Resort And Residences İÇİNDEKİLER 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100 Jumeirah Bodrum Palace Mandarin Oriental Resort And Residences Regnum Carya Golf & Spa Resort Regnum Sky Tower Litore Resort Hotel & Spa Royal

Detaylı

2016 Yılı Mart Ayı Bülteni

2016 Yılı Mart Ayı Bülteni 2016 Yılı Mart Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 03.03.2016 tarihinde Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Anonim Şirketi nin 2013-2014 ve 2015

Detaylı

40 yard mc olur, önlemeye yard mc olur. engellenmesine sa layarak Binalarda ba ms z birimleri birbirinden ay ran dö emelere, duvarlara, , çat s na Binan n Enerji Kimlik Belgesi var m? (Bu belge, s tma,

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

İnci Sigorta Kimdir?

İnci Sigorta Kimdir? İnci Sigorta Kimdir? Şirketimiz 48 yıl önce Cevdet İnci tarafından İnci sigorta Acenteliği olarak kurulmuştur. 1994 yılına kadar şahıs firması olarak devam eden şirketimiz bu tarihten itibaren İNCİ SİGORTA

Detaylı

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip olduğum için... Proje Künyesi Arsa Alanı: 4.406.89 m Toplam İnşaat Alanı: 110.000 m Ticari Alan (Dükkan+Depo): 19.500 m Konut Alanı: 6.410 m Kapalı Otopark

Detaylı

Ankara nın liderler zirvesi...

Ankara nın liderler zirvesi... Ankara nın liderler zirvesi... 1 2 Başkent e yeni bir yıldız doğuyor 3 4 İvedik OSB de yıldızlar geçidi! Ankara nın ilk modern organize sanayi bölgesi İvedik OSB de yer alan Commerce Center la, İvedik

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

Başlangıç tarihi :15.01.2015

Başlangıç tarihi :15.01.2015 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

İşletme Gelişimi Atölye Soruları

İşletme Gelişimi Atölye Soruları İşletme Gelişimi Atölye Soruları Şemsettin Akçay Satış Pazarlama ve İnovasyon Mühendisi İşletmenizi Başarıya Götüren 50 Soru! Bir gün küçük kızımız Lara (o zaman 3.5 yaşındaydı): Baba deniz gölgesi nedir,

Detaylı

Stratejik Mekansal Gelişme Önerisi Aralık 2006

Stratejik Mekansal Gelişme Önerisi Aralık 2006 BURSA Stratejik Mekansal Gelişme Önerisi Aralık 2006 Bursa; Stratejik Mekansal Gelişme Önerisi İçindekiler Giriş 3 Stratejik Ortaklar 4 Bursa 5 Sorunlar 6 Fırsatlar 7 Genel Yaklaşım 8 1.Bölüm:Bursa Stratejik

Detaylı

YAKIT GÜVENLİK SİSTEMLERİ 1

YAKIT GÜVENLİK SİSTEMLERİ 1 GÜVENLİK VE KORUMA SİSTEMLERİ A.Ş. Eren Teknik Otomotiv, piyasadaki 400 binin üzerindeki ürün çeşidiyle yakıt güvenlik sistemlerinde Türkiye de Pazar lideridir. GÜVENLİK SİSTEMLERİ 1 Eren Teknik Otomotiv,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için atezer i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı