PowerEdge R420 Raf Tipi Sunucu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PowerEdge R420 Raf Tipi Sunucu"

Transkript

1 PowerEdge R420 Raf Tipi Sunucu KOBİ'ler ve büyük BT için yoğunluk ve performans Yeni nesil işlem gücüne ve esnek I/O seçeneklerine sahip PowerEdge R420'yle, enerji açısından verimli, yoğun bir 1U sunucu elde edin. Zengin özelliklerle dolu yoğunluk Uygun maliyetli, yeni nesil PowerEdge R420'yle, belirli yapılandırmaları uygulamalarınıza ve kullanıcı gereksinimlerinize uyarlayın.

2 Yüksek performanslı bilgi işlem Artan ihtiyaçları karşılamak için hemen ölçeklenebilen esnek ve verimli veri merkezlerine temel oluşturacak şekilde tasarlanan en yeni Intel Xeon işlemci E ürün ailesiyle, temel uygulamaları çalıştırın. Yüksek yoğunluğa sahip R420 tasarımı, hem birleştirilmiş hem de sanallaştırılmış ortamları desteklemek için 1 veya 2 soketli yapılandırmaları maksimum 12 DIMM'le birleştirir. Ölçeklenebilir I/O özellikleri PCIe Gen3 özelliğinin etkinleştirildiği genişletme yuvalarıyla esnek I/O bant genişliği sayesinde, hem bellek hem de bilgi işlem açısından yoğun uygulamaları ve veritabanlarını destekleyin. Çok yönlü depolama seçenekleri Depolama seçeneklerinizi gereksinimlerinize uyacak şekilde yapılandırın. PowerEdge R420, maksimum sekiz sürücüyle hedeflediğiniz gereksinimleri karşılamaya yardımcı olur. Operasyonel verimlilik İşinizin gelişmesini güçlendirmeye yardımcı olmak için, R420 nin kompakt 1U kasasından ve çok geniş bir yelpazede sunulan güvenilirlik, kullanılabilirlik ve servis verilebilirlik (RAS) özelliklerinden yararlanın.

3 Boyutları doğru ayarlanmış bilgi işlem Zengin fırsatların bulunduğu ancak alanın sınırlı olduğu durumlarda, PowerEdge R420'nin sizin için çalışmasını sağlayın. Akıllı sistem yönetimi Dell OpenManage portföyünü kullanarak PowerEdge sunucularınızın dağıtımını, güncelleştirmesini, izlemesini ve bakımını basitleştirin. Olağanüstü sunucu güvenilirliği R420 sunucunuzdan hızlı, kesintisiz servis almanıza yardımcı olan PowerEdge RAS özelliklerinden yararlanın. Yeni nesil PowerEdge deneyimi İşinizin başarısında BT'nin motor işlevi görmesini sağlayın. En yeni nesil PowerEdge ailesi, hem büyük hem de küçük veri merkezi ortamlarında zorlu iş yüklerini işlemek için gereken özelliklerin ve performans ölçeklenebilirliğinin doğru bir birleşimiyle üretilmiştir. İyileştirilmiş sistem yönetimiyle işlem verimliliğini geliştirin Yapılan harcamalardan en fazla yararı elde etmek için işlemlerinizi daha rahat çalışır hale getirin ve verimliliği artırmaya yardımcı olun. Dağıtım, güncelleştirme, izleme ve bakım gibi en temel sunucu yaşam döngüsü yönetim görevlerini otomatik hale getirerek, karmaşık BT ortamlarındaki Dell PowerEdge sunucularınızı yönetin. Global Servis ve Destek Dell Servisleri, BT ve işletme çözümlerinin sizin yararınıza daha sıkı çalışmasını sağlayarak BT karmaşıklığını azaltmaya, maliyetleri düşürmeye ve verimsizlikleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Dell Servisleri gereksinimlerinize bütüncül bir yaklaşımı benimseyerek ortamınız ve iş hedefleriniz için çözümler tasarlar. Ayrıca, toplam sahip olma maliyetinizi düşürmeye yardımcı olmak için yerleşik teslim yöntemlerini, çevrenizdeki yetenekleri ve kapsamlı etki alanı bilgisini kullanır.

4 İşlemci Intel Xeon işlemci E ürün ailesi İşlemci soketleri: 2 Dahili ara bağlantı: Intel QuickPath Interconnect (QPI) bağlantısı: 6,4 GT/sn; 7,2 GT/sn; 8,0 GT/sn Önbellek: Çekirdek başına 2,5 MB; çekirdek seçenekleri: 4, 6, 8 İşletim Sistemi Microsoft Windows Server 2012 Microsoft Windows Server 2012 Essentials Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1, x64 (Hyper-V v2 dahil) Novell SUSE Linux Enterprise Server Red Hat Enterprise Linux Sanallaştırma seçenekleri: Citrix XenServer VMware vsphere ESX ve ESXi Red Hat Enterprise Virtualization Yonga Seti Intel C600 serisi Bellek* 384 GB'a kadar (12 DIMM yuvası) 2 GB/4 GB/8 GB/16 GB/32 GB DDR3, maksimum 1600M T/s Depolama Maksimum dahili depolama: 16 TB'a kadar Çalışır durumda takılabilir sabit sürücü seçenekleri: 2,5 SATA, nearline SAS, SAS (15K, 10K), SAS SSD, SATA SSD 3,5 SATA, nearline SAS, SAS (15K) Kendi kendini şifreleyen sürücüler sağlanır Kablolu sabit sürücü seçenekleri: 3,5 SATA, nearline SAS, SAS (15K)

5 Sürücü Bölmeleri Sekiz adede kadar 2,5 çalışır durumda takılabilir SSD, SAS veya SATA ya da dört adede kadar 3,5 çalışır durumda takılabilir SAS, SATA veya SSD Yuvalar 2 PCIe yuvası: İki işlemciyle: Bir adet x16 PCIe yuvası; x16 bant genişliğiyle, yarım uzunlukta, yarım yükseklikte Bir adet x16 PCIe yuvası; x16 bant genişliğiyle, yarım uzunlukta, tam yükseklikte Bir işlemciyle: Bir adet x8 PCIe yuvası; x4 bant genişliğiyle, yarım uzunlukta, yarım yükseklikte Bir adet x16 PCIe yuvası; x16 bant genişliğiyle, yarım uzunlukta, tam yükseklikte Ağ Denetleyicisi Yerleşik NIC: Broadcom 5720 Çift Bağlantı Noktalı 1Gb LOM I/O adaptör seçenekleri: 1Gb Ethernet: Broadcom 5720 Çift Bağlantı Noktalı 1Gb NIC Broadcom 5719 Dört Bağlantı Noktalı 1Gb NIC Intel I350 Çift Bağlantı Noktalı 1Gb dik adaptörü Intel I350 Dört Bağlantı Noktalı 1Gb dik adaptörü 10Gb Yakınsanmış Ethernet: Brocade BR1020 Çift Bağlantı Noktalı 10Gb CNA QLogic QLE8262 Çift Bağlantı Noktalı 10Gb DA/SFP+ Broadcom 57810S Çift Bağlantı Noktalı 10Gb Base-T CNA Broadcom 57810S Çift Bağlantı Noktalı 10Gb DA/SFP+ CNA 10Gb Ethernet: Intel X520 Çift Bağlantı Noktalı 10Gb DA/SFP+ sunucu adaptörü Intel X540 Çift Bağlantı Noktalı 10Gb Base-T adaptörü FC8/FC4 HBA: QLogic QLE2460 4Gb Tek Bağlantı Noktalı FC HBA QLogic QLE2462 4Gb Çift Bağlantı Noktalı FC HBA QLogic QLE2560 8Gb Tek Bağlantı Noktalı FC HBA QLogic QLE2562 8Gb Çift Bağlantı Noktalı FC HBA Emulex LPe E 8Gb Tek Bağlantı Noktalı FC HBA Emulex LPe E 8Gb Çift Bağlantı Noktalı FC HBA

6 Brocade 815 8Gb Tek Bağlantı Noktalı FC HBA Brocade 825 8Gb Çift Bağlantı Noktalı FC HBA Güç Platinum düzeyi verimliliğe sahip 550 W ve 350 W güç kaynakları Silver düzeyi verimliliğe sahip kablolu 550 W güç kaynağı Otomatik aralıklı güç kaynakları Kullanılabilirlik Durumu Yüksek verimliliğe sahip, çalışır durumda takılabilir, yedekli güç kaynakları; çalışır durumda takılabilir sürücüler; TPM; çift dahili SD desteği; arızaya dayanıklı fan; isteğe bağlı çerçeve; bagaj etiketi; ECC bellek; etkileşimli LCD ekran; ENERGY STAR uyumlu Kasa Form faktörü: 1U raf Yönetim Uzaktan yönetim: Temel yönetim (varsayılan) Yaşam Döngüsü Denetleyicisiyle idrac7 idrac7 Express ((yükseltme), idrac7 Enterprise ((yükseltme) 8 GB vflash ortamı ((yükseltme), 16 GB vflash ortamı ((yükseltme) Sistem yönetimi: IPMI 2.0 uyumlu Dell OpenManage Essentials ve Dell Yönetim Konsolu Dell OpenManage Power Center Dell OpenManage Bağlantıları: Microsoft System Center için OpenManage Entegrasyon Paketi VMware vcenter için Dell eklentisi HP Operations Manager, IBM Tivoli Netcool ve CA Network and Systems Management Raf Desteği Kare veya yuvarlak vida delikleriyle 4 direkli raflarda aletsiz montaj için ReadyRails II sürgülü rayları veya 4 direkli yuvarlak vida delikli raflarda aletli montaj ve isteğe bağlı aletsiz kablo

7 yönetim kolu desteği Kare veya yuvarlak vida delikli 4 direkli raflarda aletsiz montaj için ReadyRails statik rayları veya 4 direkli yuvarlak vida delikli ve 2 direkli (Telco) raflarda aletli montaj RAID Dahili denetleyiciler: PERC S110 (SW RAID) PERC H310 PERC H710 PERC H710P Harici HBA'lar (RAID): PERC H810 Harici HBA'lar (RAID olmayan): 6 Gb/sn SAS HBA Dell Global Servisler, BT ortamınızın değerlendirilmesi, tasarımı, hayata geçirilmesi, yönetimi ve bakımını basitleştirmeye ve bir platformdan diğerine geçmenizde yardımcı olmaya yönelik geniş ve özelleştirilebilir seçeneklere sahiptir. Mevcut işletme gereksinimlerinize ve istediğiniz servis düzeyine bağlı olarak, fabrikada, yerinde, uzaktan, modüler ve uzman servisleri ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uyacak şekilde sağlayabiliriz. Size sınırlı veya kapsamlı bir yardım sağlar (sizin seçiminize bağlı olarak) ve Global Komuta Merkezlerimiz gibi global kaynaklarımıza erişmenize olanak tanırız. Dell BT Danışmanlık Servisleri Dell Global Altyapı Danışmanlığı Servisleri, müşterilerin gereksiz karmaşıklığın ana nedenlerini hemen kolayca görebilmesi için yetenekli çözüm mimarlarını, yenilikçi araçları, otomatik analizi ve kendi fikri mülkiyet hakkını kullanır. Sorunları çözmek için çok sayıda insana ihtiyaç olmadığı inancımıza dayanarak, geleneksel servis modellerinin sunduğundan daha iyi yanıtlar arıyoruz. Stratejimiz, müşterilerimizin Yatırım Geri Dönüşü (ROI) elde etmelerini ve kaynaklarını serbest bırakmalarını sağlayarak rekabet avantajı getirecek kısa ve etkili projeleri belirlemelerinde kendilerine yardımcı olmaktır. Bunun sonucunda belirli, öngörülebilir, ölçülebilir getirileri olan pratik, eylem odaklı planlar ortaya çıkar. Veri Merkezi Optimizasyonundan Sunucu Sanallaştırmasına ve Sistem Yönetimine kadar tüm danışmanlık servislerimiz, daha verimli bir kuruluş oluşturmanıza yardım eder. Dell Yönetilen Servisler Dell Yönetilen Servisler, müşterilerin gündelik veri merkezi işlemlerini otomatikleştirmesine ve merkezi olarak yapılandırmasına, dağıtmasına ve yönetmesine yardımcı olmak için tasarlanan yaşam döngüsü servislerinden oluşturulmuş modüler bir settir. Bu servisler müşterinin şirket için mevcut BT altyapısını genişleterek mobil kullanım, yüksek düzeyde dağıtılmış kuruluşlar, güvenlik, uyumluluk, iş sürekliliği ve felaket durumlarına karşı hazırlık gibi özelliklerle, sorunlara daha etkili çözümler getirmek üzere tasarlanmış şirket dışı bulut yapılı servislerin kullanılmasına olanak sağlar. Dağıtım: Sunucular için fabrikada, uzaktan ve yerinde kurulum servislerimiz, kutudan çıktığı haliyle kullanıma hazır sistemler teslim ederek yapılandırma, özelleştirme ve dağıtım gibi etkinlikleri hızlandırır ve çalışanlarınızın zamanını daha verimli kullanmasına yardımcı olur.

8 İşletim: Dell, uzaktan izleme, raporlama ve uyarılarda bulunmaya odaklanarak depolama, yedekleme ve sanal ortamlarınız da dahil olmak üzere veri merkezi işlemlerinin optimizasyonuna yardımcı olduğu gibi, depolama ve yedekleme ortamları için uzaktan tam yönetim sağlayarak BT kaynaklarının serbest kalmasına da katkıda bulunur. Koruma: Dell Veri Merkezi Yedekleme Yönetimi servisleri SLA gereksinimlerini daha belirgin hale getirmeye, işlem verimliliğini artırmak amacıyla izlemeye veya yedekleme ortamınızın tam yönetimini sağlamaya yardımcı olmak üzere raporlama alanında sizi desteklemek için sunulmaktadır. Kurtarma ve Geri Dönüşüm: Dell arlık Kurtarma ve Geri Dönüşüm Servisleri, sahip olduğunuz ya da kiraladığınız bilgisayar ekipmanını kurtarmanız ve elden çıkarmanız için EPA yönergelerine uygun bir yolla size yardımcı olur. Dell ProSupport Dell ProSupport kuruluşunuza en uygun çözümü oluşturmanıza olanak tanıyan bir destek servisleri paketidir. Teknolojiyi nasıl kullandığınıza ve kaynakları hangi alanlara ayırmak istediğinize bağlı olarak destek modellerini seçin. Masaüstünden veri merkezine kadar, BT bölümünün her gün karşılaştığı planlanmamış sistem kapanmaları, işle ilgili kritik gereksinimler, veri ve varlık koruma, destek planlama, kaynak ayırma ve yazılım uygulaması yönetimi gibi daha birçok soruna çözüm getirir. Temel destekten uzak destek servislerine kadar, doğru destek modelini seçerek BT kaynaklarınızı optimize edin. Dell OpenManage Sistem Yönetim portföyü Dell PowerEdge sunucu yerleşik yönetim özelliği olan Yaşam Döngüsü Denetleyicisiyle Dell Uzaktan Erişim Denetleyicisini (idrac) de içeren Dell OpenManage sistem yönetim portföyü, BT yöneticilerinin Dell sunucuları fiziksel, sanal, yerel ve uzak ortamlarda, bant içi veya bant dışı çalışarak, sistem yönetim yazılımı aracısıyla veya bu aracı olmadan verimli bir şekilde yönetmesine yardımcı olur. Dağıtımını yaptığınız işletim sistemi veya sanal makine denetleyicisine bakılmaksızın, Yaşam Döngüsü Denetleyicisiyle idrac en temel ve sık kullanılan sunucu yönetim görevlerini otomatik hale getirerek, BT kaynaklarınızın daha verimli olmasına ve BT ortamınızın daha uygun maliyetli ve bakımlı hale gelmesine katkıda bulunur. Ayrıca Dell OpenManage, zaten sahip olduğunuz önde gelen üçüncü taraf sistem yönetim çözümlerine de entegre edilir ve bağlanır. Bu şekilde, tek noktadan denetimi korumanıza ve mevcut yatırımınızdan yararlanmanıza olanak tanınır.

Dell PowerEdge T110 II kompakt tower sunucu

Dell PowerEdge T110 II kompakt tower sunucu Dell PowerEdge T110 II kompakt tower sunucu Küçük işletmelerin ilk sunucusu olarak ideal İşinizin sürekliliğini ve üretkenliğini geliştirmeye yönelik değer, güvenilirlik, işbirliği ve veri koruma özelliklerinin

Detaylı

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi 10GbE Serisinde Yüksek Performanslı Sanallaştırılmış SAN Kapsamlı, zorlu Exchange veritabanı ve sanal sunucu dağıtımları gibi yüksek I/O'lu, büyük ölçekli uygulamalar

Detaylı

IBM System x Ürün Ailesi Broşürü

IBM System x Ürün Ailesi Broşürü IBM Sistem ve Teknoloji Grubu System x IBM System x Ürün Ailesi Broşürü IBM System x raf ve dikey sunucuları 2 IBM System x Ürün Ailesi Broşürü IBM System x sunucuları Öne Çıkanlar IBM System x ve BladeCenter

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

HASTANEMİZDE BULUNAN SUNUCULAR VE SUNUCU GÜVENLİĞİNE YÖNELİK KURALLAR

HASTANEMİZDE BULUNAN SUNUCULAR VE SUNUCU GÜVENLİĞİNE YÖNELİK KURALLAR Sayfa No 1 / 6 Hastanemizde bulunun tüm sunucular -2. katta bulunan ana sistem odasında yer almaktadır. Ana sistem odasına erişim çift kilitli şifreli kapı ile erişilebilmekte olup yetkili personel dışında

Detaylı

OF TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI

OF TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI OF TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI Fakültemiz laboratuar ve bağlı birimlerinin donanımında ihtiyaç duyulan aşağıda cinsi miktarı yazılı 28 kalem cihaz 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 19.maddesine

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

EqualLogic PS4110X 10GbE iscsi Dizisi

EqualLogic PS4110X 10GbE iscsi Dizisi EqualLogic PS4110X 10GbE iscsi Dizisi Yüksek performanslı, yüksek kapasiteli depolama Yüksek performanslı, yüksek kapasiteli ve uygun maliyetli Dell EqualLogic PS4110X 10GbE iscsi dizileriyle uzak ofis

Detaylı

PureSystem DeepDive Kaan R. SOYGÜR PROSİSTEM

PureSystem DeepDive Kaan R. SOYGÜR PROSİSTEM PureSystem DeepDive Kaan R. SOYGÜR PROSİSTEM BT ANALİZ Durum Tesbiti 2 Bilişim Teknolojileri Analizi Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Harcamalar 2013 1996 2001 %8 %11 %43 %29 %63 %46

Detaylı

EqualLogic PS4110XV 10GbE iscsi Dizisi

EqualLogic PS4110XV 10GbE iscsi Dizisi EqualLogic PS4110XV 10GbE iscsi Dizisi Zorlu uygulamalar için yüksek hızlı dizi Dell EqualLogic PS4110XV 10GbE iscsi dizilerinin güçlü rasgele IOPS performansıyla uzak ofis depolama gereksinimlerinizi

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

EqualLogic PS4110E 10GbE iscsi Dizisi

EqualLogic PS4110E 10GbE iscsi Dizisi EqualLogic PS4110E 10GbE iscsi Dizisi Uygun fiyatlı, yüksek kapasiteli kurumsal sınıf depolaması Uygun maliyetli EqualLogic PS4110E 10GbE iscsi SAN dizileriyle küçük veya orta ölçekli işletmelerinizin

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci SC-T45 İnce İstemci: Güç ve Esneklik Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T45 İnce İstemci PC'si, Windows 7 Embedded Standard OS ile güçlü Intel Atom N2800'ü kullanır. SC-T45;

Detaylı

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Genel Bakış Bu belge, Dell PowerEdge VRTX depolama alt sisteminin minimum sürücü ve bellenim gereksinimlerini listeler. En son sürücü ve dell.com/support

Detaylı

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Resmi Model: E24S Resmi Tip: E24S001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak önemli

Detaylı

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları

PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları PowerConnect 2800 Serisi Akıllı LAN Anahtarları Yüksek değere sahip GbE erişimi. Basit, web üzerinden yönetilen son kullanıcı bağlantılarında, Dell PowerConnect 2800 Serisi Akıllı GbE anahtarlarıyla 10/100

Detaylı

Temel verimlilik, kararlı yaşam döngüleri ve basit BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 3010'la iş gücünüzü

Temel verimlilik, kararlı yaşam döngüleri ve basit BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 3010'la iş gücünüzü OptiPlex 3010 Verileriniz üzerinde tam denetim. Temel verimlilik, kararlı yaşam döngüleri ve basit BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 3010'la iş gücünüzü harekete geçirin. Akıllı verimlilik İşletim

Detaylı

EqualLogic PS4100X - Yeni Nesil Depolama Çözümü

EqualLogic PS4100X - Yeni Nesil Depolama Çözümü EqualLogic PS4100X - Yeni Nesil Depolama Çözümü Combine cost-effectiveness with high capacity and performance Augment your remote office data center with the high-performance, high-capacity and cost-effective

Detaylı

Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu

Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu Net-Sis İnternet Ve Bilişim Hizmetleri Cloud VDS Altyapı Tanıtım Kataloğu İÇİNDEKİLER 1- Cloud VDS Nedir? Niçin Net-Sis VDS Paketleri? 2- Sunucu Özellikleri 3- Veri Depolama Birimi Özellikleri 4- Network

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi

Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Dell PowerEdge VRTX Depolama Alt Sistemi Uyumluluk Matrisi Resmi Model: E24S Resmi Tip: E24S001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak önemli

Detaylı

Dell Satıcı Opsiyon Kiti Önemli Bilgiler

Dell Satıcı Opsiyon Kiti Önemli Bilgiler Dell Satıcı Opsiyon Kiti Önemli Bilgiler Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri anlatır. DİKKAT: DİKKAT, donanımda olabilecek

Detaylı

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı IT sistemleri yoluyla binadaki güç, soğutma, güvenlik ve enerji kullanımlarını izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan uçtan uca veri merkezi altyapı yönetimi

Detaylı

WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi

WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi Arkın Balıkçıoğlu WD Türkiye Ülke Müdürü Nisan, 2014 GİRİŞ Western Digital DEPOLAMA ÇÖZÜMLERİNDE LİDER Global olarak Pazar lideri ve trend belirleyicisi $40 milyar değerinde

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

EqualLogic PS4100E Dizisi

EqualLogic PS4100E Dizisi EqualLogic PS4100E Dizisi Affordably deploy enterprise-class GbE iscsi arrays Empower your small or midsize business with storage capacity and performance in the cost-effective EqualLogic PS4100E next-generation

Detaylı

Solving Solutions. Esnek Disk Depolama Sistemleri

Solving Solutions. Esnek Disk Depolama Sistemleri saynas NSV1 Serisi Esnek Disk Depolama Sistemleri Esnek Disk Depolama Sistemi Network Attached Storage (NAS) Esnek Disk Depolama Sistemleri şirketlerin ağ yapılandırmasında hızla yaygınlaşmakta, bunun

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

2.1.2.Aynı Sunucu Şasesi üzerine İNTEL ve AMD tabanlı sunucular takılabilmelidir.

2.1.2.Aynı Sunucu Şasesi üzerine İNTEL ve AMD tabanlı sunucular takılabilmelidir. ŞASE TİPİ SUNUCULAR ve SANALLAŞTIRMA YAZILIMI ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAME 1.GENEL KOŞULLAR İstekliler, teknik şartnamenin tüm maddelerine açık, anlaşılır ve yeterli teknik düzeyde sırasıyla cevap vereceklerdir

Detaylı

Gelişmiş verimlilik, masaüstü sanallaştırma ve olağanüstü bir BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 7010'la iş

Gelişmiş verimlilik, masaüstü sanallaştırma ve olağanüstü bir BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 7010'la iş OptiPlex 7010 Verileriniz üzerinde tam denetim Gelişmiş verimlilik, masaüstü sanallaştırma ve olağanüstü bir BT denetimi için tasarlanan Dell OptiPlex 7010'la iş gücünüze canlılık kazandırın. Akıllı verimlilik

Detaylı

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE BAŞTAN TANIMLAYIN BASITLIK ATIK. ÖLÇEKLENEBILIR. GÜVENILIR. EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE Basitliği Baştan Tanımlayın: Atik, Ölçeklenebilir ve Güvenilir. Orta Ölçekli

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

System Center ile Windows Server Dağıtma, Hazırlama ve Güncelleştirme. Başlıca Avantajlar

System Center ile Windows Server Dağıtma, Hazırlama ve Güncelleştirme. Başlıca Avantajlar Otomatik ve Merkezi Dağıtım, Windows Server'ı Hazırlama ve Güncelleştirme Veri merkezlerinde ve BT ortamlarında Windows Server işletim sistemlerinin dağıtımı ve bakımı karmaşık bir iş olabilir. Özellikle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK 100 AİLESİ VBLOCK 200 AİLESİ VBLOCK 300 AİLESİ VBLOCK 700 AİLESİ VCE BT'yi Dönüştürüyor VCE'nin sunduğu yenilikler BT ekibinin, kaynaklarını

Detaylı

uresystem DeepDive aan R. SOYGÜR ROSĐSTEM

uresystem DeepDive aan R. SOYGÜR ROSĐSTEM uresystem DeepDive aan R. SOYGÜR ROSĐSTEM ANALĐZ Durum Tesbiti 201 nolojileri Analizi de Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim Đçin Harcamalar 2011 2001 %11 46 %43 2006 %12 %22 %16 %33 %51 %66 %11 %6 si ri nolojileri

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Novatech Computer Systems, bilișim hizmetleri alanında müșterilerine

Detaylı

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci

Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci Sonsuz İmkan için Esnek İnce İstemci SC-T35 İnce İstemci: Ultra Küçük 0,6 L Biçim Katsayısı ile VDI Bilgi İşlem Genel Bakış ViewSonic SC-T35 İnce İstemci, sanal masaüstü bilgi işlem gereksinimleri için

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri

Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 3268 Resmi Model: D13S Resmi Tip: D13S002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİ MERKEZİ SUNUCU ALT YAPISI OLUŞTURMA PROJESİ TEKNİK ŞARTNAME

TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİ MERKEZİ SUNUCU ALT YAPISI OLUŞTURMA PROJESİ TEKNİK ŞARTNAME TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİ MERKEZİ SUNUCU ALT YAPISI OLUŞTURMA PROJESİ TEKNİK ŞARTNAME PROJENİN TANIMI Tariş Üzüm Birliği Genel Müdürlüğü Birimleri ile Birliğe bağlı 2 işletme ve 14 kooperatifin ortak kullanımı

Detaylı

EMC ÇÖZÜMLERİ İLE KULLANICI DENEYİMİNDE DÖNÜŞÜM

EMC ÇÖZÜMLERİ İLE KULLANICI DENEYİMİNDE DÖNÜŞÜM EMC ÇÖZÜMLERİ İLE KULLANICI DENEYİMİNDE DÖNÜŞÜM Gokser GUL Sistem Mühendisi 1 Kullanıcı İhtiyaçları Değişiyor Farklı Yerlerden Kesintisiz Farklı Platformlardan Erişim 2 İş Modeli Değişiyor Windows 7/8

Detaylı

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri IBM BulutHizmetleri Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri Pek çok servis ve kolay kullanım ile Kurumsal bulut kullanımı için geniş hizmet portfolyosu IBM Cloud marketplace IBM ve Üçüncü Partiler

Detaylı

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Yeni Nesil Bütünleşik Veri Depolama Çözümleri Göksel Okay Kıdemli Sistem Mühendisi 2 Yeni Nesil VNX 04.09.13 3 Yeni VNX ile Performans Sınırlarını Zorlayın Sanal Ortamlar için Görülmemiş Yüksek Performans

Detaylı

DELL KILAVUZU MOBILITE

DELL KILAVUZU MOBILITE DELL KILAVUZU MOBILITE DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ Hiçbir şeyden ödün vermeyen bir dizüstü bilgisayar istiyorsunuz. En sık seyahat edenlere bile dayanabilecek sistemlerle servis dışı kalma

Detaylı

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Arşiv Dairesi Başkanlığının ihtiyacı olan sunucu, iş istasyonu ve LTO teyp kartuşu okuyucu/yazıcı satın alınması

Detaylı

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Akıllı bir dünya bilgi ile beslenir.. Organizasyonların 90% ı önümüzdeki 3 yıl içerisinde bulut çözümlerini kullanmayı

Detaylı

IBM Yönetilen Hizmetler

IBM Yönetilen Hizmetler IBM Global Services IBM Yönetilen Hizmetler Volkan Üstün İş Geliştirme Uzmanı 0212 317 11 66 0530 317 13 15 - ustun@tr.ibm.com http://www.ibm.com/connect/ibm/tr/tr/resources/volkan_ustun/ 2014 IBM Corporation

Detaylı

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Hiper bütünleşik altyapılara genel bakış GLOBAL SPONSORS Geleneksel altyapılar ve süreçler sürdürülebilir olmaktan uzaklaştı Pahalı yenilemeler ve riskli migrasyonlar

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Gündem Bilgi Teknolojileri Eğilimleri Bulut BT Nedir Bulut a Uygun İşyükleri Bulut BT İş Modelleri IBM Açık Standart ları Destekliyor

Detaylı

Dell DR6000 Sistemleri Başlangıç Kılavuzu

Dell DR6000 Sistemleri Başlangıç Kılavuzu Dell DR6000 Sistemleri Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E14S Series Resmi Tip: E14S001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Dell PowerEdge R320 Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerEdge R320 Başlangıç Kılavuzu Dell PowerEdge R320 Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E18S Series Resmi Tip: E18S001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

IBM Global Services Veri Merkezi Hizmetleri

IBM Global Services Veri Merkezi Hizmetleri IBM Global Services Veri Merkezi Hizmetleri Volkan Üstün İs Gelistirme Uzmanı http://www.ibm.com/connect/ibm/tr/tr/resources/volkan_ustun/ VERİ MERKEZİ TEMEL KRİTERLERİ PROJE YÖNETİM YAKLAŞIMLARI IBM VERİ

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Yazılım Destek Hizmetleri - İçindekiler

Yazılım Destek Hizmetleri - İçindekiler Yazılım Destek Hizmetleri - İçindekiler Yazılım Desteği Parça Numarası Listesi... 2 Destek Hattı Olanakları... 3 Microsoft Windows veya Linux için Destek Hattı... 6 Orta Ölçekli Disk Depolama için Destek

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

WD NAS ve Güvenlik Kamerası Sistemleri Sabit Disk Ürün Aileleri

WD NAS ve Güvenlik Kamerası Sistemleri Sabit Disk Ürün Aileleri WD NAS ve Güvenlik Kamerası Sistemleri Sabit Disk Ürün Aileleri Arkın Balıkçıoğlu WD Türkiye Ülke Müdürü Nisan, 2014 GİRİŞ Western Digital DEPOLAMA ÇÖZÜMLERİNDE LİDER Pazar lideri ve trend belirleyicisi,

Detaylı

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği

SC-Z56. Genel Bakış. Yüksek performanslı Teradici işlemci ve 512MB sistem belleği Genel Bakış ViewSonic SC-Z56 dört çıkışlı sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda güvenli, yönetilmesi kolay, güvenilir bir seçenek arayan şirketler için mükemmel çözümdür. VMware Horizon View sertifikasına

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur BuluTT TÜRK TELEKOM Gurubu Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur Gelirde Türkiye telekom pazarında %46 pazar payı ~15 milyon erişim

Detaylı

Sanallaştırma. Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization)

Sanallaştırma. Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization) Sanallaştırma Bilişim dünyasını yakından takip edenlerin son yıllarda çok sık duyduğu bir kavram, Sanallaştırma (Virtualization) Getirdiği yenilikler ile pek çok firmanın ilgisini çeken bu kavram üzerine

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud

Worry-FreeTM. Business Security Standard ve Advanced Sürümler. Sistem Gereksinimleri. Administrator s Guide. Securing Your Journey to the Cloud Worry-FreeTM Business Security Standard ve Advanced Sürümler Securing Your Journey to the Cloud Administrator s Guide Sistem Gereksinimleri Trend Micro Incorporated, bu belgede ve burada açıklanan ürünlerde

Detaylı

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Ajanda BigFix Đhtiyaçlar BigFix Çözüm Ailesi BigFix, kurumlar için yüksek performansta

Detaylı

Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş. Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ

Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş. Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ İlk Cloud Solution Provider (CSP) 5 Yıl Üst Üste En İyi Bulut Bilişim İş Ortağı Ödülü 16 Gold Yetkinlik 24/7 SLA

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor

Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor KAPAK KONUSU RÖPORTAJI Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor Türkiye de DorukCloud markasıyla, Microsoft Hyper-V platformu üzerinde, bulut bilişim hizmetini veren ilk firma

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME İŞ KALEMİNİN ADI VE KISA AÇIKLAMASI. 1.KISIM 1 Sunucu ADET 24. 1 Ağa Bağlı Depolama Ünitesi ADET 5

TEKNİK ŞARTNAME İŞ KALEMİNİN ADI VE KISA AÇIKLAMASI. 1.KISIM 1 Sunucu ADET 24. 1 Ağa Bağlı Depolama Ünitesi ADET 5 TEKNİK ŞARTNAME AMAÇ Bu şartnamede, TRT Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı E-Radyo Projesi kapsamında kullanılmak üzere satın alınacak 5 adet Ağa Bağlı Depolama Ünitelerine (NAS) ve 24 adet sunucu(server)

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması 3,5 İNÇ SABİT DİSK VERİ SAYFASI Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması SkyHawk, disklerin güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanmasında Seagate'in geniş deneyiminden yararlanır.

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

Işık hızında. Sağlam. Etkileyici SAS SSD

Işık hızında. Sağlam. Etkileyici SAS SSD VERİ SAYFASI Işık hızında. Sağlam. Etkileyici. 1200.2 SAS SSD Seagate 1200.2 SAS SSD ailesi, zorlu kurumsal uygulamalar ve iyileştirilmiş toplam sahip olma maliyeti için optimize edilmiş birçok dayanıklılık

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Dell PowerEdge T620 Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerEdge T620 Başlangıç Kılavuzu Dell PowerEdge T620 Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E17S Series Resmi Tip: E17S001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime Bulut Bilişim-Planlama Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime geçemden önce dikkat edilmesi

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Windows Storage Server 2008 iscsi SOFTWARE TARGET İÇİN KULLANIM TÜRLERİ iscsi Software Target depolama konusunda - İsviçre çakısı gibi pek çok şekilde ve farklı çözümlerin

Detaylı

Dell PowerEdge R420 Başlangıç Kılavuzu

Dell PowerEdge R420 Başlangıç Kılavuzu Dell PowerEdge R420 Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E18S Series Resmi Tip: E18S001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Dell Satıcı Opsiyon Kiti. Önemli Bilgiler

Dell Satıcı Opsiyon Kiti. Önemli Bilgiler Dell Satıcı Opsiyon Kiti Önemli Bilgiler Notlar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızdan daha iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak önemli bilgiler verir. DİKKAT: DİKKAT, yönergelere uyulmadığında

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı