design to manufacture tasarımdan üretime cabinet vision

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "design to manufacture tasarımdan üretime cabinet vision"

Transkript

1 design to manufacture tasarımdan üretime cabinet vision

2

3 İÇERİK Cabinet Vision Solid Manufacturing Bilgisayardan Makineye; NC Centre Standart Olarak Dahil Olanlar Photovision 32 Wood Wizard (Ağaç Sihirbazı) Panel Optimizasyonu İş Klavuzu (Jobsite Companion) Müşteri Memnuniyeti CABINET VISION CABİNET VİSİON; ÇOK YÖNLÜ KAZANÇ İÇİN TASARLANDI Cabinet Vision; Ahşap, Taş ve Mühendislik pazarındaki küçük, orta ve büyük işletmeler için dünya markası bir CAD/CAM programıdır. Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren bir çok ödül alan Cabinet Vision, özel olarak ahşap sanayi için üretilmiştir. Cabinet Vision, ürünleri katı modelleme kullanarak 3 boyutlu bir şekilde ekranda gösterir. Bu sayede gerekli bilgileri çalışanlar için hazırlar. Cabinet Vision zor ve komplike çalışma gerektiren işleri oldukça kolaylaştırır ve hazırladığı verileri makineye yollar.

4 CABINET VISION Basit mutfak dolaplarından tutunda, komplike mimari projelere kadar kullanılabilen, tüm ürün ayrıntılarını size sunan bir tasarım ve üretim programıdır. Cabinet vision, otomatik olarak çizimlerinizi, 3D sunumlarınızı, malzeme ihtiyaçlarınızı, raporlarınızı sizin için oluşturur. Yapılacak işi görselleştirir, hızlı bir şekilde çizim planınızı çıkarır veya sipariş formlarından birini kullanarak fiyatlandırma yapar. Güçlü arayüzü sayesinde kolay kullanım Zekice tasarlanmış menüsü sayesinde aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz. Ayrılmış ekranı sayesinde, ürününüzün yer planını, dolap listesini, perspektif ve üstten görünüşünü, aynı anda, tek bir tuş ile görüntüleyebilirsiniz.en çok kullanılan tasarımlardan favori menünüzü oluşturabilir ve kütüphane içinde zaman kaybetmeden aradığınız şeye ulaşabilirsiniz. Böylece; Tek bir tuşla, dolap ya da kalıp malzemeleri için hızlıca plan oluşturabilirsiniz. Yeniden kullanılabilen kütüphane Kişisel dolap tasarımı için kolayca kütüphane oluşturabilir, üretim methodlarınızı belirledikten sonra istediğiniz kadar yeniden kullanabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde aşırı miktarda kişisel iş yapanlar (standart olmayan işler) için biçilmiş kaftandır. Her ayrıntıyı gösterir Müşteriye, yaptığı tasarımın neye benzediğini ürünü üretmeden önce gösterebilirsiniz. Kapakları açabilir, çekmeceleri çekebilir, ray sistemlerini ve bağlantı ekipmanlarının nasıl ve nerede olacağını, yani ; müşterinin ne satın alacağını bütün ayrıntılarıyla önceden görmesini sağlayabilirsiniz. Photovision 32 ile alınan render.

5 Fotoğraf kalitesinde görüntü Yaptığınız tasarımı, tüm ayrıntılarıyla ve fotoğraf kalitesinde müşteriye gösterebilirsiniz. Tasarımınızı mekâna yerleştirebilir, 3 boyutlu fotoğraf kalitesiyle ağaç su yönlerini, yer döşemelerini, dokuları oluşturabilirsiniz. Sunum yaparken; Kuş bakışı görüntüyü, çizgisel resmi, renkleri, dışarıdan transfer edilen malzemeleri veya dijital görüntüleri fotoğraf kalitesinde gösterebilirsiniz. Yapmış olduğunuz sunum içinde dolaşabilir, bitmiş tasarımı müşterinize verebilirsiniz.

6 Gereken her şeyi raporlayın 250ʼnin Üzerinde Raporlama Seçeneği Özel Raporlama Kapı ve Çekmece Listesi Malzeme Özeti Panel ve Plaka Stoku, Kesim Listesi ve Daha Fazlası Bitmiş Net Kesim Listesi Malzeme Ücretlendirmesi Bitmiş İş Listesi ve İşi Bitirmek İçin İhtiyaç Duyulan Her Şeyin Listesi Bununla birlikte Cabinet Vision kullanılan malzeme, ihtiyaç duyulan parçalar ve kesin malzeme planını verir. Sayfa başına çoklu çizimler Cabinet Vision CAD programı sayesinde dışarıdan alınan çizimleri geliştirip üretebilirsiniz. Müşterinin isteği üzerine ürünün boyutlarında ve çizimlerinde değişiklik yapabilirsiniz.

7 Seçim yapmadan önce kayıtlı parçaları görüntüleyin Kolay erişim için sık kullandığınız parçaları favoriler menüsüne ekleyin Tarama ve doku transferi Herhangi bir Windows sürümü ile; Yer, duvar, ağaç desenlerini tarayabilir ya da direkt olarak başka yerdeki çizimleri, dokuları ve renkleri transfer ederek ürün üzerinde veya harici olarak kullanabilirsiniz.

8 SOLID MANUFACTURING Cabinet Vision Solid Manufacturing size Cabinet Visionʼın geliştirilmiş katı modelleme teknolojisini ve daha birçok avantajı beraberinde getirir. Küçük ya da büyük çaplı üretim tesislerinde yapılacak ahşap işlerinde, Solid Manufacturing tüm üretim aşamalarını tamamen otomatik olarak entegre eder. Böylece zamandan tasarruf edilir, yapılacak hatalar azalır, ürünün çok kısa bir zamanda ve kusursuz olarak üretimi sağlanır. Görsel onay Solid Manufacturing ile bütün modülleri istediğiniz açıdan görüntüleyebilirsiniz. Objeleri patlatabilirsiniz (explode). Böylece ürünün parçalarını ve bağlantı noktalarını görebilirsiniz. Uyumsuz parçaların kontrolü Kişisel olarak oluşturduğunuz özel ürünlerin tam kontrolünü sağlarsınız. Kendi standartlarınıza göre oluşturduğunuz parçaların boyutlarını ve parça operasyonlarını tanımlayıp, operasyonları onayladıktan sonra Shopʼa gönderebilirsiniz. Shop parçaların bağlantılarını belirler ve bunları otomatik olarak şekillendirip uygular. Üretiminizi daha kazançlı hale getirmek Büyük işleri toplu olarak yapmak işletmenin kazancını maksimize eder. Yaptığınız işleri fiyatlandırmak ve kazancı arttırmak için program size tüm bilgileri verir.

9

10 BİLGİSAYARDAN MAKİNEYE NC Centre NC Centre en önemli üründür ve Cabinet Vision ile tam uyumludur. Geometrik makine datalarını piyasadaki herhangi bir CNC makinesi için otomatik olarak oluşturur. NC Centre çözümü nesting, optimizasyon yapar. Makine ister Poin to Point olsun, isterse CNC Router olsun fark etmez. Tüm makineler için kod üretir. NC Centre yararları BSA, Sanayiler için tamamen bütünleşmiş, bilgisayardan-makinaya bir yazılım programı sunar. Bizim teknolojimiz, müşterilerin dilediğince tasarladığı ürünler için hazır makine kodlarını oluşturur. Bu akıllı doğramacılık(marangozluk) eski manuel sistemle karşılaştırıldığı zaman size inanılmaz bir makine(programlama) zamanı kazandıracaktır. Programımız CNC ebatlama ve delik-dübel delme makinelerine de veri gönderebilmektedir. Nesting üzerine kurulu üretim Bu üretim şekli tek bir program ve tek bir makineyle işletmenizin üretim zamanını azaltır, kaliteyi ve malzeme kazancını artırır. Firmanız ne üretirse üretsin, Nesting sistemi tüm üretim sürecini kolaylaştırır; Makine operatörü tek bir tuş ile parçaları üretebilir, MDF kapaklar ve kapılar yapabilir, delik yerlerini delebilir ve diğer tüm dikey işlemleri yapabilir. Üretim odaklı çalışma CNC Router ve Point to Point makinelerinde, NC Centre, parçalar için tüm detaylarıyla bilgi verir. NC Centre; Çizim, tasarım, sunum, panel optimizasyonu, barkotları, etiketleri ve DXF dosyalarınızı CNC için uyarlar.

11

12 STANDART OLARAK DAHİL OLANLAR Photovision 32 Ahşap işleme sanayinde gerçek fotoğraf kalitesinde çıktı alabilmek için Photovision 32, Cabinet Vision Solid Manufacturingʼe eklenir. Böylece yüzey desenleriyle, renklerle, parlaklık ve ışık ayarlarıyla oynayarak müşterinize sunum yapabilirsiniz. Wood Wizard (Ağaç sihirbazı) Wood Wizard similasyonu, kendi parçalarınızı oluşturmanıza ve bu parçaları projelerinizde kullanmanıza olanak tanır. Sanal takımları kullanarak (testere, bıçak, delme takımı vb.) ekranda bunları kullanmanın vereceği sonuçları gösterir. Bu sunum aracı kişisel proje yapan, dekoratif parçalar üreten veya kolon üretenler için biçilmiş kaftandır. Panel optimizasyonu Optimizasyon işlemini hızlı bir şekilde yapar, panelleri, üretim malzemelerini grafiksel olarak gösterir. Program sayesinde toplu işleri bile makineye göndermeden önce görebilirsiniz. Dâhili optimizasyonla zamandan ve malzemeden tasarruf edersiniz.

13 İŞ KLAVUZU (JOBSITE COMPANION) Jobsite Companion akıllı menüsü sayesinde PDAʼda çalışabilir, dolap, kasa vb. için stok verilerinizi depolayabilirsiniz. Jobsite Companion ile PDA üzerinde odanın veya mobilyaların boyutlarını çıkarır, elektronik notlar alıp işaretlemeler yapabilirsiniz. Dijital fotoğraf ekleyebilir, bu bilgileri direkt olarak Cabinet Vision Designʼa veya CNC programlarına gönderebilirsiniz. Kullanımı kolay olan bu menü mobilya tasarımını hızlandırır, tasarımların organizasyonlarını depolar, böylelikle transfer sırasında doğabilecek hataları azaltılmış olursunuz. Sistem Gereksinimleri PDA Microsoft Windows Mobile 2003 tarafından desteklenmektedir. Computer Windows 2003, XP ve üzeri. Cabinet Vision 4 ve üzeri

14 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Cabinet Vision ürünleri kullanıcı dostudur. Programın size sağlayacağı çok yönlü kazanç müşteri memnuniyetinin temelini oluşturur. Cabinet Vision farkını kullanmaya başladığınızda hemen hissedeceksiniz. Çalışanlar için hazırlanmış kolay menüsü ile en çok kullanılan ürünleri bir araya getirecek ve daha ilk günlerde işinizin hızlandığını göreceksiniz. Size işlerinizi kolaylaştıracak yeni bir üretim sistemi sunuyoruz. Dünyanın büyük bir memnuniyetle kullandığı Cabinet Visionʼ u tüm avantajlarıyla Türkiyeʼ ye sunuyoruz..

15 Yerinde destek TEKNİK DESTEK Zaman zaman özel durumlarla karşı karşıya gelindiğinde, sorunu çözmek için özel becerilere, bilgiye, tecrübeye ihtiyaç duyulmaktadır. 13 senelik tecrübesi ile BSA YAZILIM istenilen yere gelerek ilk elden sorunu bulmak ve çözmek için elinden gelen tüm olanakları ile sizlere yardımcı olur. Böylece daha hızlı ve etkili çözümler bulunmuş olur. Telefonla destek BSA YAZILIM tecrübeli teknik destek ekibiyle, karşılaşabileceğiniz herhangi bir soruna çözüm bulmak için bir telefon kadar uzaktadır. E-posta ve faks yolu ile destek E-posta ve faks yolu ile sorularınıza, teknik ekibiyle birlikte en kısa zamanda cevap vermektedir. Uzaktan bağlantı Eğer sorununuz telefon, ve faks ile çözülemeyecek kadar karmaşıksa, teknik ekibimiz internet üzerinden sizin bilgisayarınızın ekranını kendi ekranlarında görüntüleyerek çözüm üretir. İnternet forum desteği BSA YAZILIM İnternet tabanlı desteği sizlere önerir (E-SUPPORT). E-support forum ile dünya çapındaki Cabinet Vision kullanıcıları, programla ilgili sorular sorar ve diğer kullanıcılardan cevapları hızlı bir şekilde elde eder. E-support forumda müşteriler en son versiyonları bulabilir, bunlar hakkında bilgi alabilir ve hatta daha önceden yazılmış makroları birbirleri ile paylaşabilir, indirebilir. Çoğu müşteri için E-support formu, bilgi paylaşmak, yenilikleri öğrenmek ve diğer ahşap işleme endüstrisindeki şirketlerle iletişim kurmak için, her gün ziyaret edilen bir internet destek sayfası haline gelmiştir. Eğitim BSA YAZILIM eğitime önem veren bir firmadır. Satın alınan program için eğitim ücretsiz olarak istenilen yerde verilmektedir. Eğitim süresi bittikten sonra sizi hiçbir zaman yalnız bırakmaz ve istenildiği zaman eğitim için yanınızda olur. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN HİÇ ÇEKİNMEDEN BİZLERİ ARAYABİLİRSİNİZ. SAYGILARIMIZLA, CABİNET VİSİON TÜM TÜRKİYEYE HAYIRLI OLSUN.

16 Cabinet Vision KitchenDraw 5.0 OPTINEST POLYBOARD STAIRDESIGNER B.S.A Bilgisayar Tic. Ltd. Sti. Karaman Çiftlik Yolu Cad. Tufan Sitesi A Blok No: içerenköy,istanbul/türkiye Telefon : pbx Faks : E-posta : info@bsabilgi.com.tr

Cabinet Vision Versiyonları Arasındaki Farklar

Cabinet Vision Versiyonları Arasındaki Farklar Cabinet Vision Versiyonları Arasındaki Farklar Görünümler Sipariş Girişi Montaj, 3d, Kuş Bakışı Yakınlaş, Uzaklaş, Tut Sürükle Zemin Planı, Duvar Görünümü, Profil, Tezgah, Render Işıklar & Kaplamalar Çizimler

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz:

Hoş Geldiniz! Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz konusunda açıklamaları bu dosyada bulabilirsiniz: Hoş Geldiniz Yandex.Disk ile dosyalar hep yanınızda. Dünyanın her yerinde, internet bağlantısı olan tüm cihazlardan fotoğraf, video ve dökümanlarınıza erişebilirsiniz. Yandex.Disk aracılığıyla neler yapabileceğiniz

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi SERIES Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

Yenilikler. LogiKal Versiyon 5.2.0.163

Yenilikler. LogiKal Versiyon 5.2.0.163 Yenilikler LogiKal Versiyon 5.2.0.163 6 EKIM 2008 Proje Girişi...2 Ağaç Yapısı Ile Profil Seçimı...2 Donatı Girişi...3 Aksesuar Girişi...4 Otomatik Kapı Menteşesi Konumlandırma - Varyant 1...4 Otomatik

Detaylı

Yağmur iniş borusu Farklı kesitlerde oluşturulabilen yağmur iniş boruları, çatı altı ve balkonlara dirsek bağlantı için ilave bağlantı boruları.

Yağmur iniş borusu Farklı kesitlerde oluşturulabilen yağmur iniş boruları, çatı altı ve balkonlara dirsek bağlantı için ilave bağlantı boruları. YENİ OLANAKLAR Çelik yapı elemanları Çelik kolon, çelik kiriş, döşeme, gergi çubuğu, çelik çapraz, uzay kafes sistem ve makaslar da mimari tasarım sürecine dahil edilmiştir. Betonarme ve çelik taşıyıcılar

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında yayılmış

Detaylı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı

İnşaat Mühendisliği Yazılımları Yıl Sonu Kampanyası 2010 yılı sonuna kadar geçerlidir. Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Yazılım Çözümleri Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Staad.Pro Kesit Sihirbazı Staad Foundation Ram Connection ProSteel 2500 ProSteel Professional Power Rebar Dünyada en yaygın kullanılan genel yapı modelleme,

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR HADİ İNDİR ŞU UYGULAMAYI YADA BOŞVER BULUTADİSYON KULLANALIM.

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli simaris design basic www.siemens.com/sdbasic SIMARIS design basic ile amacınıza odaklanın Binalarda

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System Eagleye Heat Treatment Quality & Management System ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ PROFESYONELİNE BIRAKIN! HQM; ısıl işlem tesisinizdeki üretim süreçlerini izler ve hızlandırır Esnek ekran geçişleri

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI. REPX ile verinize değer katın.

İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI. REPX ile verinize değer katın. İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI REPX ile verinize değer katın. Anahtar Kelimeler WEB Tabanlı İş Zekâsı Çevik Raporlama Liste Rapor Pivot Tablo Dashboard Tepe/Detay Rapor Pasta Grafik Çubuk Grafik Çizgi

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi Posta Arşivi Kullanım ve Yardım Rehberi 50 GB yüksek kapasiteli disk alanı ile yüzbinlerce iletiyi ve eklerini arşivleyerek, tek noktadan tüm e-posta hesaplarının yazışma trafiğini izleyebilirsiniz. Posta

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

dmags Türkiye nin En Büyük Dijital Dergi Mağazası

dmags Türkiye nin En Büyük Dijital Dergi Mağazası dmags Türkiye nin En Büyük Dijital Dergi Mağazası dmags hakkında.. dmags, Türkiye de ilk mobil dergi, çizgi roman ve kitap uygulamalarını yayınlayan dmags Dijital Yayıncılık ve İnt. Hiz. Ltd. Şti. nin

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

STRATOSFER KULLANIM KILAVUZU

STRATOSFER KULLANIM KILAVUZU +90 HIZLI İMALAT TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 1 2. ANA SAYFA... 2 3. YENİ TEKLİF OLUŞTURMA... 2 3.1. MODELİN YÜKLENMESİ VE ÜRETİM SEÇENEKLERİNİN BELİRLENMESİ... 2 3.1.1. Birimler...

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

MIKROSAY YAZILIM ve BİLGİSAYAR SAN. TİC. A.Ş

MIKROSAY YAZILIM ve BİLGİSAYAR SAN. TİC. A.Ş MIKROSAY YAZILIM ve BİLGİSAYAR SAN. TİC. A.Ş TEOSMETER OTOMATİK SAYAÇ İZLEME SİSTEMİ Emrah KÜÇÜKALİ Rev1 (27/10/2004) SİSTEMİN AMACI Teosmeter Otomatik Sayaç İzleme Sistemi özellikle haberleşmeli dijital

Detaylı

Yenilikler LogiKal VERSİYON 7

Yenilikler LogiKal VERSİYON 7 Yenilikler LogiKal VERSİYON 7 Yenilikler Versiyon 7 Sayfa 1 İÇERİK YENİ KULLANICI ARAYÜZÜ...4 ANA MENÜ...4 PROJE YÖNETİCİSİ...5 PROJE MERKEZİ...6 PROJE GİRİŞİ...7 PROJE YÖNETİCİSİ...8 MENÜ İŞLEVİ YAPILANDIRMASI...8

Detaylı

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 6 1.1 Frontpage 2003 ün açılması Frontpage 2003 ü çalıştırabilmek için Başlat/Programlar/ Microsoft Office Microsoft Office Frontpage 2003 yolu izlenir. FrontPage 2003,

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-fatura adaptörü ANA EKRAN Adaptör ekranı tüm işlevleri yapabileceğiniz şekilde tek bir ekran olarak tasarlanmıştır. İşlevlere gerek menüler gerekse de simgeler üzerinden

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ 1. HAFTA 1 AutoCAD, tüm dünyada başta mühendisler ve mimarlar tarafından kullanılan, dünyaca tanınan yazılım firması Autodesktarafından hazırlanan, bilgisayar

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Kütüphane Düzenleme

SERIES. Kullanım Kılavuzu Kütüphane Düzenleme SERIES Kullanım Kılavuzu Kütüphane Düzenleme Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

Doküman Yönetimi ve Arşivleme

Doküman Yönetimi ve Arşivleme Doküman Yönetimi ve Arşivleme Doküman Yönetim Sistemi ya da kısa ifade ile DYS ler, sayısal ortamdaki bilgi, belge ve dokümanların organizasyonu ve yönetimi için geliştirilmiş uygulamalardır. Ayrıca sık

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. FABREKA YAZILIM ELEKTRONİK DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. VEBIAN V1.5 TANITIM VE YARDIM DOKÜMANI 08.02.2015 İçindekiler Amaç ve Kapsam... 2 Vebian Studio... 3 Veri Kaynakları... 3 Paneller... 8 Tablolar...

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ. www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com

BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ. www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com BULUT TABANLI 360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ www.pusula360.com 0212 224 3190 info@pusula360.com PUSULA360 NEDİR? Performans değerleme, organizasyonel etkinliğin ölçülmesinde ihtiyaç duyulan

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Carpet Designer hali dünyasi için ideal çözüm...

Carpet Designer hali dünyasi için ideal çözüm... Carpet Designer, Tüm Halı ve kilim üreticilerinin taleplerine cevap verecek özelliklerde en avantajlı seçenekleri ile çözüm sunan bir Halı Desen Tasarım ve Üretim Yazılımıdır. Bu Yazılım esnek ve oldukça

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 6 1.1 Frontpage 2003 ün açılması Frontpage 2003 ü çalıştırabilmek için Başlat/Programlar/ Microsoft Office Microsoft Office Frontpage 2003 yolu izlenir. FrontPage 2003,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı