Helena S. Paige - Bir Kız Bara Girer Ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Helena S. Paige - Bir Kız Bara Girer Ve"

Transkript

1 Helena S. Paige - Bir Kız Bara Girer Ve Bir Kız Bara Girer Ve.., Bütün kadınlar bir iç çamaşırından çok fazla şey beklememeleri gerektiğini bilirler. Çok seksi olmak istiyorsanız, rahatlığınızdan ödün vermeniz gerekir. Eğer istediğiniz rahatlıksa, güzel ya da göz alıcı bir şey giyecek olma ihtimaliniz oldukça düşüktür. Desteğe ihtiyacınız varsa, toparlayıcı çamaşırlar dostunuzdur ama pek rahat nefes alamayacağınız kesin. Havlunuz üzerinizden sıyrılıp yere düşüyor ve iç çamaşırı çekmecenize çıplak bir şekilde eğilerek seçeneklerinizi düşünüyorsunuz. Haftalardır en iyi arkadaşınız Melissa y-la birlikte şehrin altını üstüne getirmekten bahsediyorsunuz ve bu gece harika geçecek gibi. Kenarlarında ipek

2 kurdeleleri olan aşırı pahalı, dantelli mor g-string gözünüze çarpıyor. Parmaklarınızı yumuşak kurdelelerin üzerinde gezdirip geçmişi özlemle anıyorsunuz. Tanrım, seksi iç çamaşırları giymeyeli uzun zaman oldu. Onun hemen yanında en sevdiğiniz ve rahat ettiğiniz iç çamaşırınız duruyor. Lastiği eskiden olduğu kadar sıkı değil ve sürekli yıkanmaktan biraz rengi solmuş ama onu sevmenizin nedeni de bu. Toparlayıcı iç çamaşırına uzanırken, içgüdüsel bir şekilde karnınızı içinize çekiyorsunuz. Giydiğinizde kendinizi sıkışmış gibi hissediyorsunuz fakat en azından karnınız dümdüz oluyor. Peki ya bu gece şansınız yaver giderse? Bunun içinden çıkabilmek için bir konserve açacağına ihtiyacınız olur ve bu hiç seksi değil. Belki de hiçbir şey giy-memeliyim, diye içinizden geçiriyorsunuz. Bu düşünce 5 sizi gülümsetiyor. Bu daha önce hiç yapmadığınız bir şey. Elbisenizin altına hiçbir şey giymediğinizi bilen tek kişi olmak çok seksi olmaz mıydı? Dantelli morg-string i seçiyorsanız, 7. sayfaya geçin. Rahat iç çamaşırını seçiyorsanız, 8. sayfaya geçin. Toparlayıcı iç çamaşırını seçiyorsanız, 9. sayfaya geçin, îç çamaşırı giymemeyi seçiyorsanız, 10. sayfaya geçin. 6 Dantelli morg-string i seçtiniz. Aynanın karşısında makyajınıza son rötuşları yaptınız, bir adım geri çekilip görünüşünüzü değerlendiriyorsunuz. Son zamanlarda iş hayatınız çok yoğundu, böyle ışıl ışıl parlamanızın üzerinden uzun zaman geçti ve dahası, bunun ne kadar eğlenceli olduğunu unutmuşsunuz. Derin dekolteli siyah mini elbiseniz vücut hatlarınızı ortaya çıkarıyor. Ayaklarınızda en sevdiğiniz topuklu ayakkabılarınız var, baldırlarınızı belirginleştirip bir tanrıça gibi boyunuzu uzatıyor. Gördüğünüz manzaradan memnunsunuz: mor g-string kesinlikle doğru tercihti. Kim bilir, belki de bu gece kuraklığınız son bulur. Elbette şanslıysanız sayfaya geçin. 7 Rahat iç çamaşırını seçtiniz. Aynada kendinize bakıyorsunuz. Siyah mini elbise ve siyah topuklu ayakkabılarla güzel görünüyorsunuz. Uzun zamandır ilk kez bu gece kendinizi seksi hissediyorsunuz. Elbisenizin arkasını kontrol etmek için dönünce, büyükanne iç çamaşırının izinin elbisenizin düz kumaşının altında belli olduğunu fark ediyorsunuz. Hayır, bu işe yaramayacak. Büyükanne çamaşırını hızla çıkarıp bir an hiçbir şey giymemeyi düşünüyorsunuz... İç çamaşırı giymek istemiyorsanız, 10. sayfaya geçin.

3 ...Ama vazgeçiyorsunuz. Bu sizin için fazla havadar. Bunun yerine, çekmeceyi tekrar açıp dantelli mor g-string e uzanıyorsunuz. Ayakkabınızın yüksek topuğunu takılmamasına özen göstererek giyiyorsunuz. 7. sayfaya geçin. 8 Toparlaytct iç çamaşırım seçtiniz. Toparlayıcı iç çamaşırının içine girebilmek için yatağa uzanmak zorundasınız. Bunu kim icat etmiş olabilir? Kadınlardan pek hoşlanmayan bir sadist olduğu kesin. Üstelik neden yapılıyorlar, uzay mekiklerinde kullanılan kumaştan mı? Derin bir nefes daha alıp nefesinizi tutuyorsunuz ve çamaşırı kalçalarınızdan yukarı çekiyorsunuz. Oksijensizlikten bayılmadan çamaşırı karnınızın üzerine çekmeyi başarıyorsunuz. Yüzünüzde beliren ter damlalarını sildikten sonra ayağa kalkıyorsunuz ve aynaya bakıyorsunuz. İyi yanı, karnınızın düz görünüyor olması. Doğal olmayan bir biçimde olsa da düz, hatta neredeyse çukurlaşmış. Kötü yanıysa başınızın dönüyor olması, kaburgalarınızdan birini kırmış olabilirsiniz ve muhtemelen bütün gece oturamayacaksınız. Güzellik için illa acı çekmek mi gerekiyor? Bir şeyler yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Makası alıyorsunuz ve likradan yapılmış bu deli gömleğini kesip kendinizi kurtarıyorsunuz. Sonra mor g-string e uzanıp bacaklarınızdan geçiriyorsunuz. Endüstriyel sağlamlıktaki likradan sonra, dantel tüy gibi geliyor. Aynaya bakarken nefesinizi tutuyorsunuz; toparlayıcı özelliği olan sadist çamaşırla aynı etkiyi yaratıyor, hem de kan dolaşımınızı bozmadan. Tek hatırlamanız gerekenin biri size ne zaman baksa karnınızı içeri çekmek olduğunu düşünüp, çantanıza uzanıyorsunuz. 7. sayfaya geçin. 9 İç çamaşm giymemeyi seçtiniz. Kendinize bir kadeh şarap doldurmak için kalçalarınızı sallayarak mutfağa geçiyorsunuz. İç çamaşırı giymemek tuhaf geliyor. Yürürken kalçalarınızın birbirine sürtündüğünü hissetmek hoş bir his. Hatta, her hareketiniz sizi biraz tahrik ediyor. Daha önce alt bölgenizin hiç bu kadar farkında olmamıştınız. Erkekler böyle hissediyor olmalı, diye içinizden geçiriyorsunuz: kadınlığınız her hareketinizde orada olduğunu size hatırlatıyor. Kadehinizi alıp yatak odasına dönüyorsunuz. Bu kısa yürüyüş bile vücudunuza ateş basmasına neden oldu. Bunun çok fazla olduğunu düşünüyorsunuz. Bu gidişle bara varamayacaksınız. Bu gece yüzünüz kızarmadan birinin gözlerinin içine bakmak istiyorsanız, kendiniz ve elbiseniz arasında bir şeye ihtiyacınız olduğuna karar veriyorsunuz. Ufak mor g-string e uzanıyorsunuz. Çıplak gitmekten daha iyidir. 7. sayfaya geçin.

4 10 Bara varış Barın loş ışığına alışırken birkaç kez gözlerinizi kırpıştırmak zorunda kalıyorsunuz. Fondaki müzik fazla dikkat çekmiyor ama ritmik vuruşları hoş bir titremeyle birlikte göğsünüzde hissedebiliyorsunuz. İşe öylesine odaklanmıştınız ki alem yapmayalı uzun zaman olmuştu. Bu gece eğlenmeye kararlısınız. Buraya daha önce hiç gelmediniz; ünlülerin uğradığı lüks bir mekana gitmek en yakın arkadaşınız Mellissa nm fikriydi ve onu görmeyi umarak etrafınıza bakınıyorsunuz. Uzun maun bir bar tezgahı barın bir yanı boyunca uzanıyor ve şık giyimli insanlardan oluşan gruplar özel bölmelerinde ya da masalarında gülüşerek vakit geçiriyordu. Arka tarafta iple ayrılmış bir bölümün önünde Herkül boyutlarında bir koruma bekliyor. VTP bölümü olmalı. Oraya girmenizin imkanı yok. Bara göz gezdiriyorsunuz ama Melissa görünürde yok, mecburen masalara bakmaya başlıyorsunuz. İster istemez, köşedeki özel bölmelerden birinde oturan yakışıklı adamı fark ediyorsunuz. Başka bir adamla derin bir sohbete dalmış ama adamdaki bir şey ilginizi çekiyor. Yaşça sizden biraz büyük olduğu belli ama biraz George Clooney yi andırıyor. Gösterdiğiniz ilgiyi hissetmiş gibi kafasını çeviriyor ve göz göze geliyorsunuz. Bakışları yoğun. Yüzünüz kızarıyor ve hem zamanı öğrenmek hem de onun bakışlarından kaçınmak için saatinize bakıyorsunuz. Saat sekizi beş geçiyor, zamanında geldiniz. Melissa hangi cehennemde? Etrafa bir kez daha dikkatle baktıktan sonra, bara gidip bir tabureye oturuyorsunuz; sırtınız Bay Yoğun a dönük. 11 Ürperiyorsunuz, bakışlarını neredeyse sırtınızda hissedebiliyorsunuz. Merhaba, ne alırsın? diye soruyor barmen. Kafanızı kaldırıp baktığınızda barmenin çalışacak yaşta zar zor olmasına rağmen, ne kadar çekici olduğunu görünce şaşırıyorsunuz. Teni kusursuz, espresso rengi saçları ve gözleri güzelliğini ortaya çıkarıyor. Düz beyaz bir gömlek ve kot pantolon giymiş, önünüzdeki boş bira şişesini tezgahtan alırken tereddütle de olsa hoşça gülümsüyor. Ve sonra tek hareketle şişeyi çöp kutusuna atmayı başarıyor. Beyaz gömleğinin katlı kolları kollarındaki kasları ortaya çıkarıyor. Kaç yaşında olduğunu merak etmeden duramıyorsunuz: yirmi bir, yirmi iki yaşında olduğunu tahmin ediyorsunuz. Hmm. Ona bir-iki numara gösterebilirsiniz. Ne sipariş edeceğinizden emin değilsiniz. Ne de olsa, burası ünlülerin uğrak yeri. Şampanya mı söylemelisiniz? Kokteyl? Martini? O sırada, bir filmde gördüğünüz sahneyi hatırlıyorsunuz. Bir kadeh prosecco, lütfen, diye rica ederken doğru telaffuz ettiğinizi umuyorsunuz.

5 Barmen gözlerine düşen saçlarını arkaya atıp, bir kez daha utangaç ve hoş bir şekilde gülümsüyor. Ve bir kez daha şaşırıyorsunuz. Hemen geliyor. Yukarıdaki bir şampanya kadehine uzanıyor. Gömleği açılıyor, düz ve kaslı karnını net bir şekilde görebiliyorsunuz. Göbek deliğinden kot pantolonunun düğmelerine doğru, ince bir çizgi halinde ipeksi siyah tüyler uzanıyor. Ağzınızın sulanmasına engel olamıyorsunuz. Melissa nerede? Bunu görmesi gerekiyor. Ona bar seçiminin çok iyi olduğunu söyleyeceksiniz. Bacak bacak üstüne atıp bacaklarınızı birleştiriyorsunuz. 12 Cep telefonunuz elinizde titreyince irkiliyorsunuz. Melissa dan bir mesajınız var: İşte mahsur kaldım, hain patronum son dakikada bir iş verdi. Özür dilerim! Gelemeyeceğim için çok üzgünüm. Benim yerime de eğlen! Hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Şimdi ne yapacaksınız? Telefonunuzu sertçe barın tezgahına koyuyorsunuz, o kadar süslenmiş olmanıza rağmen gidecek bir yeriniz yok. Keşke daha önce haber verseydi. Melissa talepkar patronuna hayır demeyi ne zaman öğrenecek? Artık içki içmek istediğinizden emin değilsiniz fakat yakışıklı barmen çoktan ustalıkla köpüklü şarabın şişesini açmaya başladı bile. Kadehi eğik tutarak doldurduktan sonra utangaç bir gülümsemeyle önünüze koyduğunda, keyfiniz biraz yerine geliyor. Baş parmağınızı dolgun ve baştan çıkarıcı dudaklarının üzerinde gezdirmenin nasıl olacağını merak ediyorsunuz. Ona gülümseyerek karşılık verip ödemek için çantanıza uzanıyorsunuz. Hayır, gerek yok, diyor. Size asılıyor mu? Tam ona teşekkür etmek üzereyken, yüzünde özür dilercesine bir ifadeyle barın öteki ucuna işaret ediyor. Oradaki bey ödedi. Hayranınıza bakıyorsunuz. Gösterişli gömleğinin düğmeleri karnına kadar açık ve göğsünde kafasındaki saçtan daha çok kıl var. Koca göbeğinin üzerindeki tüylerin arasında kalın bir altın zincir gömülü. Ağzına bir kürdan 13 atıp ayağa kalkıyor ve salınarak yanınıza geliyor. Belki göz teması kurmazsanız, bu yürüyen klişe mesajınızı algılar... Ama nerde sizde o şans? Merhaba, tatlım, diyor kürdanı diliyle ağzının içinde hareket ettirirken. Bu tabure boş mu? Cevap vermenize fırsat tanımadan yanınıza güm diye oturuyor. Adım Stanley Glenn, diyor onu tanımanızı bekliyormuş gibi. Hafifçe geğirince sarımsak kokusu size ulaşıyor. Olabildiğince geriye doğru çekiliyorsunuz ama kokudan kaçış yok. Özür dilerim, içinde tutmaktansa serbest bırakmak daha iyidir, değil mi? Hep böyle söylerim. İki elini kaldırıp işaret parmaklarını size doğrultuyor ve iki bam sesi eşliğinde ateş edip göz kırpıyor.

6 Aklınızdan geçen ilk şey ona ve göğsündeki peruğa kaybolmasını söylemek ancak bu kabalık olur ve olay çıkarmak istemiyorsunuz. O nedenle, ölümcül nefesiyle size yaklaşmaya cesaret ederse onu hayalarından tekmeleyebilecek şekilde oturduğunuz yerde dönüyorsunuz. İçkiyi kibarca reddetmek üzereyken, omzunuzda birinin elini hissediyorsunuz. Şaşkınlıkla kafanızı çevirdiğinizde, arkanızda duran kişiyle yüz yüze geliyorsunuz. Onu hemen tanıyorsunuz: bara geldiğinizde göz göze geldiğiniz adam. Merhaba, tatlım, geciktiğim için özür dilerim, diyor ve eğilip yanağınızdan öpüyor. Bu ani yakınlığı nefesinizi tutmanıza neden oluyor. Sedir ağacı ve deri gibi kokuyor ve bu mesafeden şakaklarındaki ak düşen saçlarını ve gülümsediğinde gözlerinin kenarlarında oluşan çizgileri görebiliyorsunuz. Bir kolunu rahat bir şekilde omzunuza dolarken, diğer elini Stanley e uzatıyor. Ona arkadaşlık ettiğiniz için te- 14 şekkür ederim. Biraz geciktim. İş meselesi, nasıl olduğunu bilirsiniz. Hiç utanmadan durumdan yararlandığınızın farkında olarak kurtarıcınızın koluna yaslanıyorsunuz. Peruk Göğüs ağzının içinde bir şeyler mırıldanıp ayağa kalkıyor. El sıkışırken Stanley nin suratını buruşturduğunu fark ediyorsunuz. Kürdanı kaybolunca yutup yutmadığını merak ediyorsunuz. Yüzü mosmor bir şekilde, Peruk Göğüs görüş alanınızı terk ediyor. Merhaba, ben Miles, diyor yeni arkadaşınız kolunu omzunuzdan çekerek. Ve ben de minnettarım, diyorsunuz, dokunduğu yer hala karıncalanıyor. Umarım haddimi aşmamışımdır? İdare edebilirdim ama yardım ettiğin için teşekkür ederim, diyerek gülümsüyorsunuz. İsteseydin, tek bir bakışınla ondan kurtulabileceğine hiç şüphem yok, diyor adam. Ama buraya gelip kendimi tanıtmam için bir bahaneye ihtiyacım vardı. Kulağa umut verici geliyor ve siz ona içki ısmarlamak üzereyken sözlerine devam ediyor: Seninle tanışmak güzeldi fakat meslektaşımın yanına dönsem iyi olacak; iş görüşmemizi bitirmek üzereydik. Ah, tabii. Gitmesini istemiyorsunuz fakat kalmasını nasıl isteyeceğinizi bilmiyorsunuz. Tekrar teşekkürler. Benim için zevkti. Uzunca gelen bir saniye daha size baktıktan sonra arkasını dönüp masasına gidiyor. Uzaklaşmasını izliyorsunuz. Zarif kesimli bir pantolon ve yakasını açık bıraktığı açık mavi çizgili bir gömlek giymiş. Gösterişli ve ucuz olmadığı kesin. Kafasını çevirince sizi onu 15 süzerken yakalıyor ve elini sallıyor. Gülümseyerek karşılık veriyorsunuz ve ağzınız kuruduğu için köpüklü içkinizden bir yudum almak için dönüyorsunuz. Bir tane daha? diye soruyor genç barmen kadehi bitirdiğinizi görünce. Baloncuklar lezzetli ama susadığınız için Perrier istiyorsunuz.

7 Prosecco, Perrier... Akdeniz havasındasımz, diyor barmen sizi şaşırtarak. Bu sıradan bar sohbeti değil ve ona daha dikkatle bakıyorsunuz. Loş ışıkta bile cildi parlıyor. Senin gibi hoş bir erkek böyle bir yerde ne yapıyor? diyorsunuz biraz flörtçü bir şekilde - bütün suç köpüklü şarapta. Kuzenimin vardiyasına geldim; buranın asıl barmeni o. Para gerekiyor, okul kitapları çok pahalı. Adı, öğrenci misin? Evet, lütfen bana ne okuduğumu sorma... Sormayacaktım ama beni meraklandırdın. Biraz utangaçlaşıyor. Din Felsefesi. Özellikle de Doğu dinleri. Gerçekten mi? Bunun çok fazla kariyer seçeneği sunacağını düşünemiyorum. Bir an ciddileşiyor. Bilsen çok şaşırırdın. Bir noktada uluslararası barışı koruma alanında çalışmak istiyorum, belki kapağı Birleşmiş Milletler e atarım. Dünyayı gezmek istiyorum, bilirsin. Giderek ilginçleşiyor. Bir meleğin yüzüne, bir günahkarın bedenine ve bir de beyne mi sahip? Üstelik gerçekten de dünya barışı istiyor. Ona yavaş ve ümit vaat eden bir şekilde gülümsüyorsunuz. Sübyancılık olabilir ama buna bir süre daha devam 16 etmek istiyorsunuz. Fakat önce, kadınlar tuvaletine gitmelisiniz. Yirmili yaşlarında oldukça sevimli bir erkekle flört edecekseniz, makyajınızı kontrol etseniz iyi olur. Kadınlar tuvaleti sükûnet ve yumuşak ışıkların olduğu bir vadi gibi. Sizin dışınızda sadece bir kişi var ve o da aynada makyajını yapmakla meşgul. Bu kadın gördüğünüz en eksantrik kişilerden biri. Parlak saçlarını gevşek bukleler halinde tepesinde toplayıp mercan bir tokayla tutturmuş. Kaşları neredeyse tam ortada birleşiyor ve yanağının alt kısmında bir beni var. Uzun eteği kalçasından itibaren dökümlü, parlayan kumaşı ışığı yansıtıyor. Üzerindekinin vintage olduğu kesin, hatta Va-lentino bile olabilir. İşini yarıda bırakıp aynada sizi süzdükten sonra gördüğü şeyden hoşlanmış gibi gülümsüyor. Dar dantel bluzunun sardığı göğüslerini fark etmeden duramıyorsunuz. Ya yerçekimine meydan okuyor ya da kadın milleti için tasarlanmış en pahalı sutyeni giymiş olmalı. Sakin bakışlarının altında, siyah mini elbisenizle tavus-kuşunun yanındaki bir güvercin gibi biraz sıkıcı hissediyorsunuz kedinizi. Özür dilerim, aynayı işgal ediyorum, diyor. Sesinde hafif bir homurtu gizli, yoksa bu bir aksan mı? Hayır, hayır, sorun değil, ben sadece tuvaleti kullanacağım, diyorsunuz ancak zarafeti ve soğukkanlılığı karşısında kendinizi tuhaf hissediyorsunuz.

8 Size tekrar gülümsüyor ve kalbiniz gümbür gümbür atarken tuvaletlerden birine kaçıyorsunuz. Benini aklınızdan çıkartamıyorsunuz. işiniz bittiğinde, ellerinizi yıkayıp makyajınızı düzelt- 17 mek için aynanın önünde ona katılıyorsunuz. Göz kaleminiz akmış ve biraz ruj sürseniz fena olmayabilir. Saçına bayıldım, diyor çantanızdan bir tarak çıkarırken. Teşekkür ederim, derken farkında olmadan elinizi saçınıza götürüyorsunuz. Tuhaf gelecek ama saçlarımın seninki gibi olmasını çok isterdim. Hep öyle değil midir? diye soruyor. Hep sahip olamadığımız şeyleri isteriz. Uzun bir süre gözlerini gözlerinizden ayırmıyor ve bu sırada kendinizi benini yaladığınızı hayal ederken bulunca şoke oluyorsunuz. Bu da nereden çıktı? Bekle, şurada biraz... izin ver, diyor ve size dönüyor, çenenizi sabit bir şekilde tutarak gözlerinizin altına bulaşan göz kaleminizi mendille siliyor. Yüzü yüzünüze o kadar yakın ki güçlükle nefes alıyorsunuz fakat egzotik baharatların karışımından oluşan kokusunun son derece farkındasınız. Sonra makyaj çantasından bir göz kalemi ve far paleti çıkarıyor. Onları alıp yüzünüzün önünde tutuyor. Mahsuru yok, değil mi? Gözlerini kapat. Ne istediğinden emin olmasanız da istediğini yapıyorsunuz. Göz kalemini göz kapaklarınızın kenarında gezdirip, parmağıyla dağıtırken biraz ürperiyorsunuz. Ve sonra, bu kez arduaz rengi bir far ve ona zıt bir aydınlatıcıyla aynı işlemi tekrar edip, ince tozu göz kapaklarınızda ve kaş kemiğinizde narin bir şekilde karıştırıyor. Geri çekilirken hayal kırıklığına uğruyorsunuz. İşte, diyor. Çok hoş oldun, chica*, diyerek aynaya işaret edi- * İsp. Tatlı kız. 18 yor. Dönüp aynaya bakıyorsunuz. Yeni göz makyajınız sayesinde gözleriniz olduklarından çok daha büyük görünüyor. Amatör çabalarınıza kıyasla büyük bir gelişme. Gizemli arkadaşınızın bir tür model olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bunun hoşuna gideceğini düşünüyorum. İşte. Gümüş bilekliklerle dolu ince kolunu uzatıp bir parça kağıdı avucunuzun içine bırakıyor. Seninle tanışmak güzeldi. Umarım gelirsin, diyor ve çantasını alıp kendinden emin bir şekilde kalçalarını sallayarak tuvaletin kapısına doğru yürüyor. Göz makyajımı yaptığın için teşekkür ederim, diyorsunuz, biraz geç olsa da. Gider gitmez, elinize tutuşturduğu kağıdı açıyorsunuz. Yakınlarda olan bir galerideki serginin broşürü. Broşürün üzerinde bir kadının yüzü yer alıyor ve resimdekinin aslında o olduğunu, o müthiş gözleriyle size meydan okuduğunu fark ediyorsunuz. Sayfanın altındaki Immacu-lata* kelimesinin

9 üzerinde parmağınızı gezdiriyorsunuz. Bu onun adı mı? Yoksa serginin adı mı? Sanatçı o mu? Broşürü el çantanıza koyup bara dönüyorsunuz ama kadından iz yok, gitmiş olmalı. Biraz üzgün bir şekilde taburenize geri dönüyorsunuz. Kendinizi ortada kalmış, sohbet edecek hiç kimsesi olmayan süslü püslü bir kadın gibi hissediyorsunuz. Yakışıklı barmen barın ucundaki gürültülü bir grupla ilgileniyor ve daha önce karşılaştığınız yoğun bakışlı adam hala meslektaşıyla koyu bir sohbet halinde. Biraz daha takılıp son bir içki içebilirsiniz ya da sergiye gidebilirsiniz... en azından sergide ikramların olacağı kesin. * Kusursuz. 19 Barda kalıp bir içki daha içmeye ve neler olacağını görmeye karar verdiyseniz, 2İ. sayfaya geçin. Galerideki sergiye gitmeye karar verdiyseniz, 50. sayfaya geçin. 20 Barda kahp bir içki daha içmeye ve neler olacağını görmeye karar verdiniz. Melek yüzlü barmen sipariş ettiğinizi unuttuğunuz Perrierİe yanınıza dönüyor. Ona teşekkür edip Melissa ya sizi ektiği için size bir gece borçlu olduğunu belirten bir mesaj yazıyorsunuz. Özür dilerim, diyor kalın bir ses. Telefonunuzdan kafanızı kaldırdığınızda iri yarı bir adamla göz göze geliyorsunuz. Boyu iki metre olmalı, eni de en az onun yarısı. Üzerinde siyah bir takım elbise ve kulağında küçük bir kulaklık var. Fark ettiğiniz mi bilmiyorum ama The Space Coıvboys grubu burada. Başparmağıyla omzunun üzerinden VIP kısmını işaret ediyor. Öyle mi? derken taburenizde dönüyor ve görmek için boynunuzu uzatıyorsunuz. Grup siz tuvaletteyken gelmiş olmalı, VIP kısmı dolup taşıyor. İki kadın garson kovalar dolusu şampanyayı o tarafa götürürken, goril kılıklı bir başka koruma kırmızı iplerin önünde durup sadece çok önemli ya da güzel insanların geçmesine izin veriyor. Omuzlarında manken tipli iki kız olan vokalist Jerry yi görüyorsunuz. Sarışınları ceket gibi giymiş. Evet, diyor koruma. Charlie sizi VIP bölmesinde onunla içki içmeye davet etmem için beni gönderdi. Öyle mi? Şaşkınlık içindesiniz. Nedeni tuvaletteki kadının yaptığı göz makyajı olmalı. Onu tekrar görürseniz, teşekkür etmeyi unutmamalısınız. O bateristti, değil mi? diye sorup onu görebilmek amacıyla VIP kısmına bakıyorsunuz. Evet, işte orada, adını hatırlayamadığınız gitaristin yanında deri koltukta oturuyor. Gözü size ilişiyor ve gülümseyip elini kaldırıyor. Doğrulup Perrier e uzanırken daha sert bir şey istemiş olmayı diliyorsunuz.

10 Gururum okşandı, diyorsunuz. Ama The Space Cow~ boys'tan Charlie ye, ona katılmamı istiyorsa kıçını kaldırıp halkın bulunduğu gerçek dünyaya gelerek, kendisinin teklif etmesi gerektiğini söyleyin. Korumasını pis işlerini yapması için göndererek bir yere varamaz. Üzerinize alınmayın! diyorsunuz hemen odadaki file. Alınmadım, diyor koca adam ve dudaklarının kenarında küçük bir gülümseme gördüğünüzü sanıyorsunuz. Kim olduğunu biliyorsunuz, değil mi? Lanet olası Prens William olsa bile umurumda değil, diyorsunuz. Ona beni istiyorsa nerede bulacağını bildiğini söyleyin. Sonra devin yan tarafına doğru eğilerek barın öteki ucundaki Charlie yle göz teması kurup en seksi gülümsemenizle kadeh kaldırıyorsunuz. Dağ gibi adam bu kez belirgin bir şekilde gülümseyerek, Pekala, diyor. Bara dönüyorsunuz, elleriniz hafifçe titriyor. VTP kısmı barın arkasındaki aynadan görülebiliyor ve başınızı hafifçe çevirince neler olduğunu görebiliyorsunuz. Korumanın VIP kısmına döndüğünü ve Charlie nin kulağına eğilip bir şeyler fısıldadığını görüyorsunuz. Önce kaşlarını kaldırıyor, sonra şaşkınlıkla size bakıyor. Umursamaz davranıyorsunuz ama karnınızı içeri çekerek oturduğunuzdan emin oluyorsunuz. Charlie arkasına yaslanıp kahkaha atmaya başlıyor. Saniyeler sonra deri koltuktan kalkıp VIP kısmından bara doğru yaklaştığını görünce içi- 22 nizi heyecan kaplıyor. Size doğru geliyor, şaşkın ifadeniz üzerinde çalışsanız iyi edersiniz. Çoğunluk müzik gruplarında vokalisti tercih etse de bateristler her zaman size daha çok hitap ediyor. Belki de bateristler genellikle kötü çocuklar oldukları içindir. Charlie nin saçları uzun ve perçem halinde bir gözünün üstüne düşmüş. Uzun boylu ve sırım gibi, kolları da dövmelerle dolu. Bir kolunun üzerinde uzun bir cümle yazıyor. Parmağınızı harflerin üzerinde gezdirdiğinizi hayal ederken, ensenizdeki tüyler ürperiyor. Merhaba, diyor yanınızda bara yaslanarak. Elini uzatıyor. Tanıştığımıza sevindim. Ben lanet olası Prens Wil-liam. Soğukkanlı davranmaya kararlıydınız ama kendinize engel olamayıp kahkaha atmaya başlıyorsunuz. Elini sıkarken avucunuzun içinin terlediğini fark ediyorsunuz. Elleri parmaklarınızı yutuyor. Ellerin kocaman! deyiveriyorsunuz ve hemen düşüncenizi sesli bir şekilde dile getirdiğiniz için kendinize kızıyorsunuz. Ah, diyor ve ellerini uzatıp düşünceli bir şekilde inceliyor. Elleri büyük olan erkekler hakkında ne derler biliyorsun, değil mi? Yüzünüz kızarıyor. Hey, akimdan ne geçti, kötü kız? Çok iyi davulcu olduklarını kastetmiştim!

11 Ya, öyle mi derler? Ani bir cesaretle ellerinden birini avucunuza alıyorsunuz. Gerçekten, gördüğüm en büyük ellere sahipsin. Guinness Rekorlar Kitabı yla iletişime geçtin mi? Ve eğer bu senin hayat çizginse, uzun bir süre buralarda olacaksın, dedikten sonra elini ters çevirip yavaşça çizgiyi takip ediyorsunuz. 23 Ayaklarımı görmelisin, diyor. Sonra dönüp bara göz gezdiriyor. Demek halkın arasında olmak böyle bir şey? Gerçek dünyaya hoş geldin. İnsanlar genellikle başka birinin adına yanıma pek yaklaşmaz. Okul günlerine geri dönmüş gibi hissettim kendimi. Haklısın, biraz küstahçaydı. Telafi etmem için sana bir içki ısmarlamama izin vermeye ne dersin? Gerçi, ödeme yapmak için elime ihtiyacım olacak, anlarsın ya. Hala elini tuttuğunuzu anlayınca bir anda bırakıyorsunuz. Kendinizi sersemlemiş ve şampanya gibi hafif hissediyorsunuz. Harika olur, teşekkür ederim. Charlie bar tezgahında küçük bir ritim tutuyor. Yaklaşan genç barmen onun kim olduğunu fark edince bozuntuya vermemeye çalışıyor. Size ne getirebilirim? Charlie şeytani bir şekilde ışıldayan gözlerini size çeviriyor. İki tekila. Limon yerine portakal olsun. Tekila değil, köpüklü şarap içtiğinizi söyleyerek karşı çıkmak üzeresiniz, ama tek kaşını kaldırarak size bakınca aniden The Space Cousboys'un davulcusuyla tekila içmek üzere olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bardaki en yakışıklı erkeklerden biri, belki de ülkedeki en yakışıklı erkeklerden biri, kocaman seksi elleri var ve sizinle tekila içmek istiyor. Hayatta bir kez olan anlardan biri. Ya anı yakalayıp çılgınca bir şey yapacaksınız ya da hiçbir şey yapmayıp muhtemelen pişman olacaksınız. Bunu yapmalı mısınız, merak ediyorsunuz? Tekilanın size ne yaptığını çok iyi biliyorsunuz, özellikle de şaraptan sonra: bütün engeller ortadan kalkıyor. Bu yoldan giderseniz, muhtemelen geri dönüşü olmayacak. Onunla parti yapma düşüncesi içinizin titremesine 24 neden oluyor. Charlie ye hafifçe gülümseyip kafanızı sallıyorsunuz ve içinizde bir dizi havai fişek patlarken, soğukkanlı görünmeye çalışıyorsunuz. Bay Yoğun a, o hoş, olgun adama ne olduğunu merak ediyorsunuz. Charlie ye bu kadar zıt biri olamazdı. Siz bocalamaya devam ederken, barmen iki tekila doldurup bardakların üzerine birer dilim portakal koyuyor. Charlie içkinizi size doğru itip, kendi tekilasını meydan okurcasına havaya kaldırıyor. Bir rock yıldızıyla tekila içmek istiyorsanız, 26. sayfaya geçin. Bir rock yıldızıyla tekila içmek istemiyorsanız, 43. sayfaya geçin.

12 25 Bir rock yıldızıyla tekila içmeye karar verdiniz. Neden olmasın? Bu adamla yuva falan kuracak değilsiniz. Günbatımma ya da beyaz çitlere doğru atın üzerinde yol almak da yok, her şeyi olduğu gibi görüyorsunuz. Kartlarınızı iyi oynarsanız, bir geceliğine muradınıza ermeniz mümkün. Lanet olası Prens William ın şerefine, diyor Charlie bardağını sizinkine vurarak. İçkiyi başınıza dikiyorsunuz, tekila ağzınızı yakıp boğazınızda ilerliyor ve yakıcı tadını dindirmek için portakalı emiyorsunuz. Charlie suratınızı buruşturmanıza gülüp boş bardağını sertçe bara koyuyor ve portakalını emiyor. Hiç bir insanın vücudundan içki içtin mi? diye soruyor. Kafanızı sağa sola sallıyorsunuz ve tekila içinizde ilerlerken ani bir sıcaklığa kapılıyorsunuz. Biraz daha yaklaşıyor. Her nasılsa her gözeneğinden seks fışkırıyor, hatta seks gibi koktuğunu düşünüyorsunuz: seks ve tekila. Kolunu uzatıp serbest kalan saç tutamını kulağınızın arkasına sokuyor. Dokunuşu karıncalanmanıza neden oluyor ve gözlerinizi kolundan ayıramıyorsunuz, kolundan yayılan sıcaklığı neredeyse hissedebiliyorsunuz. Vücuttan içki içmenin kuralları basittir, diyor ve imalı bir şekilde sırıtarak size doğru eğiliyor. O kadar yakınsınız ki onu öpebilirsiniz. Portakalı ağzımda tutacağım ve sen de tuzu vücudumda istediğin yere dökeceksin, anlaştık mı? Sonra tuzu yalayıp içkiyi içecek ve ağzımdaki portakalı ısıracaksın. Denemek ister misin? Konuşabileceğinizi düşünmediğiniz için kafanızı salla- 26 makla yetiniyorsunuz. Vücudunu yalama fikri iç çamaşırınızın anında ıslanmasına neden oluyor. Dört tekila daha dostum, diyor Charlie barmene, ve bu kez tuza da ihtiyacımız olacak. Dört mü? Neye bulaştınız böyle? Barmen içkileri doldurup önünüze koyuyor. Charlie tuzluğu alıp size veriyor. Önce sen, diyor meydan okuyan bir bakışla. Vücudumun hangi bölümünü istiyorsun? Bana kolunu uzat, diyorsunuz. Sesinin kendinden emin çıkması sizi etkiliyor. Göğüs uçlarınızın sertleşip sutyeninizi zorladığını hissedebiliyorsunuz. Charlie onaylamasına gülümseyip portakal dilimine uzanıyor ve kusursuz dişlerinin arasına yerleştiriyor, dudaklarının arasında duran meyvenin etli kısmı sizi bekliyor. Sonra sol kolunu, dövmesiz olanı uzatıyor.

13 Kolunu tutuyorsunuz, teni parmaklarınızın altında sıcacık. Gözlerinin içine bakarak koluna çizgi halinde tuzu döküyorsunuz. Göz temasını bozmadan başınızı eğip kolundaki tuz hattını yalarken, teninin olabildiğince tadına varabilmek için dilinizi geniş bir şekilde tutuyorsunuz. Tek bir tuz tanesini bile ıskalamadığınızdan emin olmak için ikinci kez yalıyorsunuz. Tadı çok güzel, misk ve ter gibi. Dilinizin kolunun üzerinde hareket edişini izlerken gözleri kocaman açılıyor ve gözbebekleri genişliyor. Sonra içkiye uzanıp başınıza dikiyorsunuz ve dudaklarının arasındaki portakalı ısırabilmeniz için size doğru eğiliyor. Ensesinden tutup onu kendinize doğru çekiyorsunuz. Portakalı ısırırken dudaklarının sizinkilere değdiğini hissedebiliyorsunuz. 27 Kolunu bırakıyorsunuz ve kocaman elini bacağınıza koyup hafifçe sıkıyor. Tekila, yakınlık, bacağınızdaki eli ve tadı tüm vücudunuzun titremesine neden oluyor. Hafifçe geri çekiliyorsunuz, tekilanın etkisini takip eden portakalın ekşiliği dudaklarınızın büzülmesine neden oluyor. Sıra bende, diyor Charlie gözlerinizin içine bakıp dudaklarını yalayarak. O kadar ıslaksınız ki orada o anda size dokunsa, saniyeler içinde orgazm olabilirsiniz. Sanırım boynunu istiyorum, diyor yavaşça, gözlerini üzerinizden ayırmadan. Uzanıp saçlarınızı omzunuzdan kenara iterken ve parmaklarını boynunuzda gezdirirken yutkunuyorsunuz. Tam şurası, diyor. Vücudunuzdaki bütün tüyler diken diken oluyor. İyice yaklaşıyor. Önce yalasam iyi olacak, diyor, tuzun yapışması için, anlarsın ya? Kafanızı sallıyorsunuz, teniniz o güçlü ve usta parmakları daha fazla hissetmek için yanıp tutuşuyor. Boynunuzu olabildiğince yaklaşabilmesi için yana doğru yatırıyorsunuz. Bir eliyle boynunuzu tutarken, dilini köprücük kemiğinizden boynunuzun en üst kısmına doğru gezdirip kulağınızın altında duruyor. Sonra geri çekilip portakal dilimini ağzı için hazır olacak şekilde dişlerinizin arasına yerleştiriyor. Tuzu ince bir çizgi halinde yaladığı yere döküyor. Sonra kollarınızı kibarca tutup, boynunuzun ve omzunuzun birleştiği noktadan başlayıp ateşli dilini yukarı doğru çıkararak teninizdeki tuzu temizliyor. Durmazsa, boynunuzda dolaşan dilini hissederek boşalmanız son derece mümkün. Sanırım gözden kaçırdığım bir nokta var, diye mırıldanıyor kulağınıza. Tekrar köprücük kemiğinizin kenarına 28 dönüyor ve bir kez daha boynunuza küçük ısırıklar kondurarak yukarı doğru çıkıyor. Zevkten bayılacağınızı düşünüyorsunuz. Sizi tamamen yaladığından emin olduktan sonra tekilayı içiyor ve dudaklarınızın arasında tuttuğunuz portakalı ısırmak için sizi kendisine doğru çekiyor. Ağzını dudaklarınızdan çekmiyor, tuz ve tekilanın tadını dudaklarından alabiliyorsunuz.

14 Çok geçmeden geri çekiliyor. Kaldığım otele gidip vücudumuzda tekila içebileceğimiz daha ilginç bölgeler bulmaya ne dersin? diye sorup boş bardağını bar tezgahına sertçe koyuyor. Birkaç tekila daha yuvarlamak için rock yıldızının oteline gidecekseniz, 30. sayfaya geçin. Rock yıldızının yanından uzaklaşmaya karar verirseniz, 43. sayfaya geçin. 29 Rock yıldızının süitine gitmeye karar verdiniz. Kocaman, rock yıldızlarına yakışan türde bir şöminenin önündeki tüylü bir halının üstünde diz çöküyorsunuz. Bu bir klişe ama harika bir klişe. Ancak bir rock yıldızı böyle bir süitte kalabilir. Otelin bir katını tamamen kaplıyor ve akla gelen her türlü lükse sahip. Tavanlarda ve duvarlarda olduğunu düşündüğünüz görünmez hoparlörlerden rahatsız etmeyen bir seviyede müzik sesi geliyor. Derin ve harika bir melodisi olan bilmediğiniz bir şarkı. Charlie önünüzde diz çöküyor. Tek bir harekette, siz ne yaptığını bile anlamadan elbisenizi başınızdan çıkarıyor. Sonra sizi yavaşça çıplak sırtınızda yumuşaklığını ve rahatlığını hissettiğiniz tüylü halıya yatırıyor. Kıpırdamadan yat, diye emrediyor, canını yakmayacağım. Sesi boğuk, göbek deliğinize tekilayı dökerken ürperiyorsunuz. Şimdi, tuzu nereye döksem? diyerek parmaklarını göbek deliğinizden dantelli mor g-string in kenarına kadar indiriyor. Birinin vücudundan içki içmenin ilk şartı, diyor ve tam tadını çıkarmaya başladığınız sırada parmaklarını geri çekiyor, elleri kullanmamak! Sonra kafasını eğip sutyeninizin kenarını dişleriyle hafifçe aşağı çekiyor ve dantelli kenarı çekerken göğüs ucunuzu sıyırıyor. Dişinin sertliğini hissedince aniden nefesinizi içinize çekiyorsunuz, göğüs ucunuz sertleşip hassaslaşıyor, kıpırdanmak istiyorsunuz ama göbek deliğinizdeki tekila yüzünden hareket edemiyorsunuz. Sutyeninizi sağ göğsünüzden çektikten sonra, dilini çıkarıp gergin göğüs ucunuzu cömertçe yalıyor. Sonra portakal dilimine uzanıp ağzınıza almanız için size uzatıyor. V) Az önce yaladığı göğsünüze hafifçe nefesini verince göğüs ucunuz daha da sertleşiyor, serin nefesi yanan vücudunuzdaki bütün tüylerin diken diken olmasına neden oluyor, sonra tekrar dikkatini vermesi için sızlayan göğüs ucunuza biraz tuz döküyor. En sonunda, daha fazla dayanamayacağınız o anda, eğilip göğsünüzdeki tuzu yalıyor -ama sizin için biraz fazla hızlı davranıyor, orada biraz daha vakit geçirmesini tercih edersiniz- sonra başını göbek deliğinize indiriyor; karnınızdaki tekilayı içerken gövdenizi ona doğru yaklaştırmanıza engel olamıyorsunuz, dilini içkiye batırıp göbek deliğinizin kenarlarını yalıyor. Sonra, vücudunuz ne olduğunu bile anlamadan, onu üzerinize çıkmış bir halde buluyorsunuz, kolları başınızın iki yanında, dudaklarını sizinkilere

15 yaklaştırıp açlıkla portakal dilimini yutuyor, saniyeler içinde ortadan kaybolan portakala ve kabuğuna ne olduğunu anlamıyorsunuz, sonra sizi öpüyor ve sertleşmiş erkekliğini sırılsıklam olan iç çamaşırınıza değen kot pantolonunun üzerinden hissedebiliyorsunuz. Delice öpüşürken tuz ve tekila tadıyla dolu dilleriniz birbirine dolanıyor. Sürtünmenin getireceği rahatlama için kalçanızı kasığına doğru bastırıyorsunuz. Ve sonra çıplak bacaklarınızı ona dolayıp kendinizi pantolonundaki sertliğe doğru bastırıyorsunuz. Kıyafetleriniz nasıl da fazla geliyor, teninin teninize değdiğini hissetmeyi çok istediğiniz için onu sırtüstü yatırıp üzerine çıkıyorsunuz. Bir tilki kadar çevik şekilde arkanıza uzanıp sutyeninizi açarak göğüslerinizi serbest bırakıyor. Ama bu hiç adil değil: sizin neredeyse çırılçıplak olmanıza rağmen, onun kıyafetleri hala üzerinde. Bileklerinden tutup kollarını başının üze- 31 rine kaldırıyorsunuz. Göğüslerinizi ısırmaya çalışıyor ama onu kızıştırmak istediğiniz için bekletiyorsunuz. Sıra bende! diyorsunuz nefes nefese ve gözlerinin içine bakarak kasığınızı onun kasığına sürtüyorsunuz, sertliğini hissetmek o kadar tatmin edici ki kendinizi durmaya zorluyorsunuz. Ona biraz daha sürtünürseniz, hala pantolonu üzerinde olmasına ve size dokunmamış olmasına rağmen, saniyeler içinde gelebileceğinizi biliyorsunuz. Ama bunu istemiyorsunuz; başka planlarınız var. Kafasını kaldırıp sizi öpmeye çalışıyor fakat ona sadece bir saniye izin verip kafanızı kaldırıp ondan uzaklaşıyorsunuz. Artık kontrol sizde. Hala üzerindesiniz, tüylü halıdan destek alıyorsunuz, bileklerini bırakıp tişörtünü yırtarcasına kafasından çıkarıyorsunuz. Sonra üzerine eğilerek kaslı göğsünü hafifçe ısırıyorsunuz, göğüs uçlarını kısa bir süreliğine dişlerinizin arasına aldığınızda zevkle inlediğini duyuyorsunuz. Sonra kot pantolonunun düğmesini açıp fermuarını indiriyorsunuz ve pantolonunu bacaklarından sıyırıp o ana dek gördüğünüz en büyük erkeklik organını serbest bırakıyorsunuz. O kadar büyük ki onu içinize alma düşüncesi sizi biraz korkutuyor. Kafasını kaldırıyor, yüzünde gururlu bir gülümseme var. Kıpırdama! diye mırıldanıp tekila şişesine uzanarak göbek deliğine biraz içki döküyorsunuz. Göbek deliğinin dışına taşıyor ve tekilanın farklı yönlere akmasını izliyorsunuz, bir kısmı kasığındaki siyah tüylere doğru gidiyor. Yanında diz çöküp tuzluğu alıyorsunuz. Heyecanla size bakarken eğilip tek elinizle erkeklik organını tutuyor ve dibinden ucuna kadar yalarken diğer elinizle hayalarını 32 avuçluyorsunuz. Sonra dilinizi tekrar erkekliği boyunca gezdiriyorsunuz. Gözlerini kapatıp başını geriye atarak zevkle inlerken tekilayı dökmemek için kıvranmamaya çalışıyor.

16 Artık o sizin merhametinize kalmış durumda ve bunun her saniyesinin tadını çıkarıyorsunuz. Ağzına koyduğunuz portakal dilimi inlemesini bastırıyor. Sonra yaladığınız yere biraz tuz döküyorsunuz ve organındaki tuz tanelerini yavaşça yalarken zonkladığını hissedebiliyorsunuz. Karın deliğindeki tekilayı içiyor ve her damlasını alabilmek için etrafını yalıyorsunuz. Tekrar üzerine çıkıp dişlerinin arasında tuttuğu portakalı ısırmak için yukarı doğru tırmanıyor ve tekilanın ardından boğazınızdan inen meyveli tadın zevkini çıkarıyorsunuz. Daha fazla beklemek istemeyen Charlie, sizi üzerinden atıp sırt üstü yere yatırıyor ve ellerinizi tüylü halının üzerinde bastırıp size sürtünüyor. Daha fazla ertelemeye dayanamayıp, Seni içimde istiyorum, diyorsunuz nefes nefese. Mor dantelli g-string i-nizi aşağı indirdiğini hissediyorsunuz ve bir an büyükanne çamaşırı ya da toparlayıcı iç çamaşırını seçmediğiniz için seviniyorsunuz. Sonra erkekliğinin başını bastırdığını hissediyorsunuz. Yavaş ol ve dikkatli, diye fısıldıyorsunuz. Hafifçe doğruluyorsunuz, korunmuyor oluşunuz sizi birden endişelendiriyor. Anlayışla kafasını sallayıp, bir prezervatif almak için yerde duran kot pantolonunun cebine uzanıyor. Heyecanla arkanıza uzanıp hızla nefes almaya başlıyorsunuz. Sonra tek kolunun üzerinde doğrulup prezervatifi takıyor. 33 Yavaş ol! diye tekrar fısıldayıp başınızı geriye atıyor ve onun için bacaklarınızı iyice açıyorsunuz. Yavaşça içinize giriyor. O kadar ıslaksınız ki başı rahatlıkla giriyor ve onu içinize aldıkça kadınlığınızın esnediğini hissediyorsunuz. Sizi tamamen doldururken sırtınıza kavis veriyorsunuz. İnanılmaz zevkli, özellikle de önce yavaş, sonra sert ve hızlı vuruşları. Sizin için çok büyük ama kendinizi o kadar iyi hissediyorsunuz ki durmasını istemiyorsunuz. Temposunu artırırken kısa bir süreliğine içinizden çıkıyor ve bu fırsatı değerlendirip yüz üstü dönüyorsunuz. Dizlerinizin üstünde doğrulup kalçanızı havaya kaldırıyorsunuz ve arkanıza yaklaşıp tekrar içinize girerken zevkle inliyor. Erkeklik organının başının G noktanıza vurduğunu hissediyor ve istediğiniz şeyin bu olduğunu biliyorsunuz. Her sert darbe sizi çılgınca bir orgazma sürüklerken dizleriniz titremeye başlıyor. Çok geçmeden kalçalarınızdan tutup hızla gidip gelmeye başlayınca, daha fazla dayanamayıp kendinizi ona doğru yaklaştırarak her hamlesinin derinliğini istediğiniz şekilde kontrol ediyorsunuz ve en sonunda son bir hamleyle kontrolden çıkıp gözlerinizi deviriyorsunuz; ayak parmaklarınız kıvrılıyor ve kadınlığınız milyonlarca kez kasılırken aynı anda geliyorsunuz. Siz boğuk bir şekilde inlerken, o kalçalarınızı sıktığı sırada haykırıyor ve sonra kocaman eliyle kalçanıza vuruyor, tokadının bıraktığı yanma hissi orgazmınızın şiddetini artırıyor.

17 En sonunda, titreyen bacaklarınızın daha fazla dayanamayacağını düşündüğünüzde, içinizden çıkıyor ve ter içinde halının üstüne yığılıyorsunuz. Charlie yanınıza uzanıp sizi kendisine doğru çekiyor ve sırtınızı karnına ve- 34 riyorsunuz. Tamamen tatmin olmuş bir haldesiniz, tekila ve zevkten başınız dönüyor, vücudunuz artçı sarsıntılarla kasılırken bacaklarınızı ve kollarınızı birbirinize doluyorsunuz. Nihayet gözlerinizi açtığınızda, -henüz- yalamadığınız sağ kolundaki dövmeyi takip ediyorsunuz. Buradan sonra nereye gideceğimi bilmiyorum ama sıkıcı olmayacağına söz veriyorum, yazıyor. Tekrar sertleştiğini hissedince gülümsüyorsunuz, o kocaman organı sırtınızda canlanmaya başlıyor. Ne yapmalıyız biliyor musun? diyor parmak uçlarıyla kolunuzun yan tarafında hafifçe ritim tutarak. Ne? Ne istiyor olabilir? diye merak ediyorsunuz. Tekrar yapmaya nasıl hazır olabilirsin? diye soruyorsunuz dayanıklılığına şaşırarak. Sırıtıp omuzlarını silkiyor ama gözleri, prezervatifi cebinden çıkardığı sırada düşmüş olabilecek küçük plastik pakete kayıyor. İçinde birkaç mavi hap var. Ne olduklarını çok iyi biliyorsunuz; e-postanıza onlar hakkında sürekli mesajlar geliyor. Boğazını temizliyor ve kot pantolonunu içinde ne olduğu belli olan paketin üstüne doğru itiyor. Biraz hayal kırıklığına uğruyorsunuz: Viagra ya ihtiyaç duyan bir rock yıldızı mı? Hayalinizdeki adama hiç uygun değil. Biraz çılgınca bir şey yapmak ister misin? diye soruyor. Çılgınca mı? diye soruyorsunuz gerginlikle. Evet, diyor sizi hafifçe sıkarak, biraz farklı bir şey... biraz... bilirsin... alışılmadık! Ne düşündüğüne bağlı. Bu çocuğun aklından ne tür bir ahlaksızlığın geçtiğini düşünerek biraz endişeleniyorsunuz. O devasa organını aşağılarda başka bir yerinize yaklaştırabileceğini sanıyorsa, çok yanılıyor. Birlikte duş alabileceğimizi düşünmüştüm, diyor. Bu süitin duşu inanılmaz, harika bir manzarası var. Bir rock yıldızıyla duş almaya karar verdiyseniz, 37. sayfaya geçin. Yorgun düştüğünüzü ve eve gitmeye hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, 41. sayfaya geçin. 36 Rock yıldızıyla duş almaya karar verdiniz. Derin bir nefes veriyorsunuz. Sadece duşta seks yapmayı kastediyormuş. Bu o kadar da tuhaf değil. Viagra kullansın ya da kullanmasın, bir rock yıldızıyla nefes kesici bir manzarası olan lüks bir otel banyosunda bunu

18 rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca, uzun ve ateşli bir gece oldu, o nedenle duş fikri kulağa hoş geliyor. O kocaman elleriyle vücudunuzu sabunladığını hayal edince tekrar ıslanıyorsunuz. Kulağa harika geliyor, diyor ve başınızı çevirip çenesinin altını öptükten sonra dudaklarınızı boynunun yan tarafında gezdiriyorsunuz. Göğüslerinizden birini tutup göğüs ucunuzu iki parmağının arasında sıkıştırıyor; şiddetli orgazmın ardından vücudunuz hala hassas olduğu için tatlı bir ıstırap oluyor. Ayağa kalkıp elinize uzanıyor. Haydi öyleyse, gidelim. Sizi kaldırmasına izin veriyorsunuz. Sonra onu devasa süitin içinde takip ediyorsunuz. Geniş panaromik pencere şehrin mücevher kutusunu andıran ışıklarına bakıyor ve odanın ortasında kocaman yuvarlak bir yatak bulunuyor. Elinizden tutup sizi çekiyor ve peşinden odanın içindeki neredeyse evinizden daha büyük olan banyoya giriyorsunuz. Zemin büyük mermer tabakalarıyla kaplı ve şehrin ışıkları zeminden tavana kadar olan pencerelerden rahatça görülüyor. Hala elinizi tutan Charlie, duş kabinini açıp içeri giriyor ve size de yardım ediyor. İkinize de fazlasıyla yetecek kadar yer var, hatta şehrin ve gökyüzünü manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için mermer bir oturma yeri bile var. 37 Muslukları açıyor ve farklı yüksekliklerde ve açılarda bir düzine duş başlığından gelen suyun basıncını hissediyorsunuz, hala sıcak olan vücudunuz cennette gibi. Su üzerinize akarken sizi kendisine doğru çekip ateşli bir öpücük veriyor. Az önceki orgazmınız yüzünden dizleriniz hala güçsüz, sırtınızda yumuşak bir sabun gezdirdiğini hissediyor ve ona doğru sokuluyorsunuz. Sabun kalçalarınızın arasından kayıp dokunuşuna karşılık olarak tekrar zonklamaya başlayan kadınlığınıza doğru iniyor. Tanrım, diye inliyorsunuz ve dizleriniz tekrar güç-süzleşiyor. Başını eğerek size bakıyor ve ıslak saçlarının alnına yapışmasıyla aptal gibi göründüğünü fark ediyorsunuz. Ayrıca rimel sürmüş olduğunu anlıyorsunuz ve görünen o ki suya dayanıklı olanlardan değil, çünkü gözlerinin altına akmış. Kolundaki David Bowie dizesi akmaya başlarken geri çekilip şaşkınlıkla ona bakıyorsunuz, kelimeler suyla birlikte gözden kayboluyor. Bebeğim, diyor içtenlikle. Kafanızı sallıyorsunuz, konuşabileceğinizden emin değilsiniz. Benim için bir şey yapar mısın? diye soruyor. Biraz olsun endişelenmenize engel olamıyorsunuz. Hoşlandığım bir şey var. Bunun biraz tuhaf olduğunu düşünebilirsin ama ben çok seksi buluyorum, diyor. Ve eğer bir şans verirsen, senin de hoşuna gideceğini umuyorum.

19 Boğazınızı temizliyorsunuz: Evet? Ne kadar kötü olabilir ki? diye içinizden geçiriyorsunuz. Makyaj yapıyor, Viagra ya ihtiyaç duyuyor ve dövmeleri gerçek bile değil 38 ama o hala The Space Cowboys>un davulcusu ve hala çok yakışıklı ve az önceki sevişmeniz inanılmazdı. Sizden ne yapmanızı istemek üzere olursa olsun, yapabileceğinizden son derece eminsiniz. En azından, açık görüşlü bir şekilde değerlendireceksiniz. Bileklerinizden tutup neredeyse yalvarırcasına gözlerinizin içine bakıyor. Ve sonra, Üzerime işemeni çok istiyorum, diyor. Nefesinizi tutup suratınızı buruşturmamak için çaba harcıyorsunuz. Açık görüşlü ol, açık görüşlü ol, açık görüşlü ol, diye içinizden tekrarlıyorsunuz. Ne? Şanslıysanız, onu yanlış anlamış olabilirsiniz. Üzerime işemen beni gerçekten çok ama çok tahrik eder, diye tekrarlıyor umut dolu bir ifadeyle. Hmm... diyorsunuz. İşememi mi istiyorsun? Üzerine mi? Bunun yalnızca bedenine denizanası yapışan insanlara yapılan bir şey olduğunu sanıyordunuz. Kafasını sallayıp seksi gülümsemelerinden biriyle size bakıyor. Ama rakun gözleri, saçlarına sürdüğü jölenin suyla akması düzleşen saçları ve kafasında seyrekleşen bir alanın belirmesi yüzünden artık eskisi kadar çekici görünmüyor. Evet, diyor. Bu gerçekten çok seksi. Küvetin kenarına otururum, suyu kapatırız ve sonra üzerime işersin. Nereye istersen, istediğin gibi takıl. Hmm. Tereddüt ediyorsunuz. Hmm, şu an çişim yok ama biraz su içip bize birer kadeh şampanya getirmeme izin verirsen, az sonra tuvaletimin geleceğine eminim. Kulağa nasıl geliyor? Anlaştık mı? Tepkiniz üzerine gözleri ışıldıyor. Harika! diye bağırıyor. Tanrım, sen harikasın, bu müthiş olacak! 39 Gülümseyip hafifçe dudaklarından öptükten sonra duştan çıkıyorsunuz. Bekle burada, seni seksi yaratık, hemen döneceğim. Mermer zeminde kaymamaya özen göstererek parmak uçlannıza basarak banyodan çıkıyorsunuz, arkanıza baktığınızda duşta gitar çalar gibi yaptığını görüyorsunuz. Oturma odasına koşarken çıplak vücudunuzdan su damlıyor. Kanepenin üzerindeki örtüyü alıp kurulanıyorsunuz, pahalı bir şey gibi görünüyor ama kimin umurunda? İç çamaşırlarınızı yerden alıp elbisenizi nemli vücudunuza geçiriyorsunuz. Sonra ayakkabılarınızı ve el çantanızı kapıp çaktırmadan süitin kapısına doğru ilerleyerek kapıyı sessizce arkanızdan kapatıyorsunuz. Charlie nin duşta erik gibi büzüştüğünü -ve geri dönmeyeceğinizi anladığında yüzünde oluşacak ifadeyi- hayal ederken histerik bir şekilde gülerek asansöre koşuyorsunuz. Şapşal!

20 Kesinlikle eve dönüp kocaman bir kase patlamış mısır eşliğinde bir film izlemenin vakti geldi. Ya da bir dakika, belki de Melissa ya uğramaksınız, çünkü duyduklarına asla inanamayacak! Doğruca eve gitmek istiyorsanız, 41. sayfaya geçin. Eve dönmeden önce Melissa}nın evine uğrayıp geçirdiğiniz çılgın geceyi ona anlatmak istiyorsanız, 216. sayfaya geçin. 40 Çok yorgunsunuz ve sadece eve gitmek istiyorsunuz. Esneyip geriniyorsunuz. Bitkin ve tatmin olmuş bir haldesiniz. Charlie nin sertleşen organını sırtınızda hissediyorsunuz. Şehre bakan pahalı otel süitlerindeki tüylü halıların üzerinde sıradan kızların yakışıklı rock yıldızlarıyla birlikte olduğu bir tür rüyada gibisiniz. Biri sizi çimdiklerse, uyanacağınızı ve her şeyin sona ereceğini düşünüyorsunuz. Kıvrılıp saatlerce uyumak harika geceyi harika bir şekilde sonlandırmak olurdu ama sırtınızda hissettiğiniz taş gibi erkekliğine ve Viagra dolu poşete bakılırsa, bu çocuğun hala bir iki tur daha atacak enerjisi olmalı. Onca şampanya, tekila ve müthiş seksin ardından, daha fazlasına dayanabileceğinizi sanmıyorsunuz. O kocaman organının içinizde olduğu fikri baştan çıkarıcı ama kaldıramayacağınız kadar yorucu. Üstelik Viagra ya ihtiyacı olan bir rock yıldızı biraz acınası değil mi? Biliyor musun? diyerek ona dönüyorsunuz. Ne? diyor kendinden emin bir şekilde sırıtarak. Harika bir gece geçirdim ama sanırım bu gecelik benden bu kadar. Dudaklarına hızlı bir öpücük kondurduktan sonra yatakta doğrulup, sizi tekrar yatağa çekmesine izin vermeden elbisenize uzanıyorsunuz. Her şey için teşekkür ederim. Şaşkınlıkla size bakıyor. Kalmayacağını mı söylüyorsun? Kafanızı sallıyorsunuz ve şaşkınlıkla sizi izlerken elbisenizi giyip ayakkabılarınızı buluyorsunuz, mor g-string i-nizi ve sutyeninizi el çantanıza atıyorsunuz. 41 Belki başka bir zaman bunu yine yapabiliriz? diye soruyor neredeyse yalvarırcasına bir sesle. Belki. Kapıya doğru ilerlerken gizemli bir şekilde gülüyorsunuz. Kesinlikle eve dönme zamanınız gelmiş. Ya da belki de geç saatlere kadar açık olan kafeye uğramalı ve sıcak bir çikolata almalısınız? Doğruca eve gidecekseniz, 193. sayfaya geçin. Eve dönmeden önce kafeye uğrayacaksanız, 210 sayfaya geçin. Henüz eve dönmeye hazır değilseniz, 209. sayfaya geçin. 42 Bir rock yıldızının uücudundan içki içmemeye karar verdiniz.

21 Önünüzde duran tekilaya bakıyorsunuz ve kokusu midenizi bulandırıyor. îyi bir fikir olduğunu düşünmüyorsunuz. Charlie beklentiyle size bakıyor ve o anda aklınızda kötü bir düşünce beliriyor: birlikte olduğu onca kadını düşünüyorsunuz. Siz de onlardan biri olacaksınız, bir başka zafer, üstelik küstah herif henüz adınızı sormaya bile tenezzül etmedi - o derece kendinden emin. Hayır, hiç sanmıyorsunuz, hatta size aptalın teki gibi görünüyor. Teşekkür ederim, diyor ve taburenizden kalkıyorsunuz, belki başka zaman. Gidiyor musun? diye soruyor şaşkınlıkla. Kafanızı sallarken bir kadın tarafından ilk kez mi reddedildiğini merak ediyorsunuz; nasıl tepki göstereceğini bilmediği çok açık. Onu barda bırakıp kapıya doğru ilerlerken arkanızı dönüp baktığınızda iki sarışınla sohbet ettiğini ve kalan tekilaları onlara sunduğunu görüyorsunuz. Gülümseyip verdiğiniz karardan memnun bir şekilde serin geceye adımınızı atıyorsunuz. Peki ama şimdi ne yapacaksınız? Bay Yoğun un iş görüşmesine geri dönmemiş olmasını nasıl da isterdiniz, çekici bir yanı vardı. Ve kadınlar tuvaletindeki o ilginç kadınla bir içki içmek de eğlenceli olabilirdi. Belki de sergiye gidip orada olup olmadığına bakmalısınız? Belki de bir taksi bulmanın vakti geldi. Gece yeni başlıyor. Ya da eve dönüp kendi kendinize eğlenebilirsiniz. Komodininizin çekmecesindeki kutu aklınıza geliyor. Do- 43 ğum gününüzde iki kız arkadaşınızın aldığı o hediye. İçinde, hala düzgün şekilde paketinde duran bir vibratör var. Adı tavşancık... Hayır, Tavşan. Bunun bir şaka olması gerekiyordu ama şaka olmadığını hepiniz biliyordunuz. Son birkaç senedir kariyerinizi geliştirmekle o kadar meşguldünüz ki arkadaşlarınız sizin için endişelenmeye başlamıştı. Onu henüz hiç kullanmadınız ama belki de bu gece o gecedir. En azından bu şekilde mutlu sona ulaşacağınız kesin. Henüz eve dönme vaktinizin gelmediğini düşünüyorsanız ve sergi gezme havasında değilseniz, 45. sayfaya geçin. Kapanmadan sergiye gitmek istiyorsanız, 50. sayfaya geçin. Evde sizi bekleyen Tavşan'imza gitmek istiyorsanız, 219. say-faya geçin. 44 Taksi tutmaya karar verdiniz. Tekrar saatinize bakıyorsunuz. Taksi isteyeli on beş dakika oluyor ve sinirlenmeye başladınız. Beş dakika demişlerdi ama bu tarihteki en uzun beş dakika gibi geliyor. Bardan çıkan kol kola girmiş platform topuklu birkaç kadın kıkırdayarak yanınızdan geçiyor. El çantanızdaki telefonunuza uzanırken gözünüz o broşüre ilişiyor. Broşürü çıkarıp tekrar inceliyorsunuz. Tuvalette tanıştığınız kışkırtıcı bakışlı kadının resminin üzerinde Immaculata yazıyor. Adrese göz gezdiriyorsunuz. Nerede olduğunu

Helena S. Paige Çeviri Kübra Tekneci

Helena S. Paige Çeviri Kübra Tekneci Bir Kız Bara Girer Ve... Helena S. Paige Çeviri Kübra Tekneci 4 Bir Kız Bara Girer Ve... Bütün kadınlar bir iç çamaşırından çok fazla şey beklememeleri gerektiğini bilirler. Çok seksi olmak istiyorsanız,

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Jake mektubu omzunun üstünden fırlatır. Finn mektubu yakalamak için abartılı bir şekilde atılır.

Jake mektubu omzunun üstünden fırlatır. Finn mektubu yakalamak için abartılı bir şekilde atılır. İÇ - AĞAÇ EV SALONU - GÜNDÜZ Salon kapısının altından içeri bir mektup süzülür. mektubu almak için koşar. zarfı çevirir, üstünde yazmaktadır. Oo, posta gelmiş! Hey,, bu sana! mektubu omzunun üstünden fırlatır.

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

Engin arkadaşına uğrar, eve gelir duşunu alır ve salona gelir. İkizler onu salonda beklemektedirler.

Engin arkadaşına uğrar, eve gelir duşunu alır ve salona gelir. İkizler onu salonda beklemektedirler. ENGİN VE İKİZLER ALIŞ VERİŞTE Hastane... Dr. Gamze Hanım'ın odası, biraz önce bir ameliyattan çıkmıştır. Elini lavaboda yıkayarak koltuğuna oturur... bu arada telefon çalar... Gamze Hanım telefon açar.

Detaylı

ABLA KARDEŞ Gerçek bir hikayeden alınmıştır.

ABLA KARDEŞ Gerçek bir hikayeden alınmıştır. SOKAK - DIŞ - GÜN ABLA KARDEŞ Gerçek bir hikayeden alınmıştır. Batu 20'li yaşlarında genç biridir. Boynunda asılı bir fotoğraf makinesi vardır. Uzun lensli profesyonel görünşlü bir digital makinedir. İlginç

Detaylı

SAGALASSOS TA BİR GÜN

SAGALASSOS TA BİR GÜN SAGALASSOS TA BİR GÜN Çoğu zaman hepimizin bir düşüncesi vardır tarihi kentlerle ilgili. Baktığımız zaman taş yığını der geçeriz. Fakat ben kente girdiğim andan itibaren orayı yaşamaya, o atmosferi solumaya

Detaylı

Herkese Bangkok tan merhabalar,

Herkese Bangkok tan merhabalar, Herkese Bangkok tan merhabalar, Başlangıcı Erasmus stajlarına göre biraz farklı oldu benim yolculuğumun aslında. Dünyada mimarlığın nasıl ilerlediğini öğrenmek için yurtdışında staj yapmak ya da çalışmak

Detaylı

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın.

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. BEL EGZERSİZLERİ 1) GERME HAREKETLERİ: a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. Aynı pozisyonda, kollan

Detaylı

BOYUN VE OMUZ SAĞLIĞI İÇİN ÖNERİLER

BOYUN VE OMUZ SAĞLIĞI İÇİN ÖNERİLER Yrd. Doç. Dr. GÜVEN ÇITAK Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı BOYUN VE OMUZ SAĞLIĞI İÇİN ÖNERİLER BOYUN VE OMUZ EGZERSİZLERİ www.guvencitak.com EGZERSİZLERE YÖNELİK DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR Uyarı:

Detaylı

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI

T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM ANAOKULU DENİZ İNCİLERİ SINIFI BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR 4-10 Nisan: Polis Haftası 7-13 Nisan: Dünya Sağlık Günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'ı içine alan hafta: Dünya Kitap Günü T.C. M.E.B ÖZEL MANİSA İNCİ TANEM

Detaylı

C A NAVA R I N Ç AGR ISI

C A NAVA R I N Ç AGR ISI C A NAVA R I N Ç AGR ISI Canavar, canavarların hep yaptığı gibi, gece yarısından hemen sonra çıktı ortaya. Geldiğinde Conor uyanıktı. Kısa süre önce bir kâbus görmüştü. Herhangi bir kâbus değil- di bu;

Detaylı

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright 1 POĞAÇA Ahmet: Merhaba güzel günler, merhaba Şule. Şule: Herkese merhaba. Ahmet: Merhaba Şule! Şule: Herkese merhaba. Ahmet: Ya ben sana Merhaba Şule. diyorum, sen niye Ahmet demiyorsun? Şule: Merhaba

Detaylı

&[1 CİN ALİ'NİN HİKAYE KİTAPLAR! SERIS.INDEN BAZILARI. l O - Cin Ali Kır Gezisinde. Öğ. Rasim KAYGUSUZ

&[1 CİN ALİ'NİN HİKAYE KİTAPLAR! SERIS.INDEN BAZILARI. l O - Cin Ali Kır Gezisinde. Öğ. Rasim KAYGUSUZ CİN ALİ'NİN HİKAYE KİTAPLAR!.. SERIS.INDEN BAZILARI 1 - Cin Ali'nin Atı 2 - Cin Ali'nin Topu 3 - Cin Ali'nin Topacı 4 - Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu 5 - Cin Ali'nin Oyuncakları 6 - Cin Ali Okula Başlıyor

Detaylı

Günler süren yağmurdan sonra bulutlar kayboldu. Güneş, ışıl ışıl yüzünü gösterdi. Yıkanan doğanın renklerine canlılık gelmişti. Ağaçlardan birinin

Günler süren yağmurdan sonra bulutlar kayboldu. Güneş, ışıl ışıl yüzünü gösterdi. Yıkanan doğanın renklerine canlılık gelmişti. Ağaçlardan birinin Günler süren yağmurdan sonra bulutlar kayboldu. Güneş, ışıl ışıl yüzünü gösterdi. Yıkanan doğanın renklerine canlılık gelmişti. Ağaçlardan birinin kökünden kahverengi, pırıl pırıl bir şerit uzanıyordu.

Detaylı

TEŞEKKÜR. Kısa Film Senaryosu. Yazan. Bülent GÖZYUMAN

TEŞEKKÜR. Kısa Film Senaryosu. Yazan. Bülent GÖZYUMAN TEŞEKKÜR Kısa Film Senaryosu Yazan Bülent GÖZYUMAN Sahne:1 Akşam üstü/dış Issız bir sokak (4 sokak çocuğu olan Ali, Bülent, Ömer ve Muhammed kaldıkları boş inşaata doğru şakalaşarak gitmektedirler.. Aniden

Detaylı

Sevda Üzerine Mektup

Sevda Üzerine Mektup 1 Ferda Çetin 21401765 Sevda Üzerine Mektup Sevgilim, Sana mektup yazmamı istiyorsun. Yazayım, tamam, ama hayal kırıklığına uğramazsın umarım. Ben senin gibi değilim. Şiirler yazamam, süslü sözler bilmem.

Detaylı

NURULLAH- Evet bu günlük bu kadar çocuklar, az sonra zil çalacak, yavaş yavaş toparlana bilirsiniz.

NURULLAH- Evet bu günlük bu kadar çocuklar, az sonra zil çalacak, yavaş yavaş toparlana bilirsiniz. Bozuk Paralar KISA FİLM Yaşar AKSU İLETİŞİM: (+90) 0533 499 0480 (+90) 0536 359 0793 (+90) 0212 244 3423 SAHNE 1. OKUL GENEL DIŞ/GÜN Okulun genel görüntüsünü görürüz. Belki dışarı çıkan birkaç öğrenci

Detaylı

Gülmüştü çocuk: Beni de yaz öyleyse. Yaz ki, kaybolmayayım! Ben babamı yazmamıştım, kayboldu!

Gülmüştü çocuk: Beni de yaz öyleyse. Yaz ki, kaybolmayayım! Ben babamı yazmamıştım, kayboldu! Kaybolmasınlar Diye Mesleğini sorduklarında ne diyeceğini bilemezdi, gülümserdi mahçup; utanırdı ben şairim, yazarım, demeye. Bir şeyler mırıldanırdı, yalan söylememeye çalışarak, bu kez de yüzü kızarırdı,

Detaylı

Bir Şizofrenin Kendisine Sorulan Sorulara Verdiği 13 Rahatsız Edici Cevap

Bir Şizofrenin Kendisine Sorulan Sorulara Verdiği 13 Rahatsız Edici Cevap Bir Şizofrenin Kendisine Sorulan Sorulara Verdiği 13 Rahatsız Edici Cevap Şizofreninin nasıl bir hastalık olduğu ve şizofrenlerin günlük hayatlarında neler yaşadığıyla ilgili bilmediğimiz birçok şey var.

Detaylı

Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba.

Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba. 1. Bölüm Bahar Ateşi Evet! Hayır! Belki? Ne? Merhaba. Bütün bu insanın kafasını şişiren karmaşa, çok ama çok masum bir günde başladı. O gün çok şirin, çok masumdu. O gün öyle muhteşem, öyle harika ve öyle

Detaylı

manzaraadalar.com.tr

manzaraadalar.com.tr manzaraadalar.com.tr 444 74 96 EVDE VAR EXTRA HAYAT! Manzara Adalar, HomeExtra konseptiyle dünyanızı genişletiyor. Eviniz bir evden çok daha fazlası oluyor, odalar dolusu extra yaşam sizi bekliyor. HOMEEXTRA

Detaylı

GİZEMLİ KUTULAR PROGRAMI ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

GİZEMLİ KUTULAR PROGRAMI ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ GİZEMLİ KUTULAR PROGRAMI ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ 19.12.2012 Ben de bilim insanı olmak istiyorum çünkü pes etmem! (7. Sınıf Aklımda bilim insanlarının da hep doğruyu tam olarak bilemeyecekleri kaldı. Bilim insanlarının

Detaylı

EZBERLEMİYORUZ, ÖĞRENİYORUZ. Hafta Sonu Ev Çalışması DAĞINIK ÇOCUK

EZBERLEMİYORUZ, ÖĞRENİYORUZ. Hafta Sonu Ev Çalışması DAĞINIK ÇOCUK Hafta Sonu Ev Çalışması DAĞINIK ÇOCUK Bir çocuk varmış. Eşyalarını toplamaktan hiç hoşlanmazmış. Bir gün yerlerde atılı duran eşyalar, aralarında konuşuyorlarmış. - Sen neden hala buradasın. Bu saatte

Detaylı

Bir adam... Bel Plan Dış/Gün. Bir şehir... Geniş Açı. Ve insanlar... Geniş Açı

Bir adam... Bel Plan Dış/Gün. Bir şehir... Geniş Açı. Ve insanlar... Geniş Açı ...ZEDE Bir adam... Bel Plan (Görüntü adama doğru yaklaşıyor) Bir şehir... Geniş Açı Şehirde hayat akıyor... Ve insanlar... Geniş Açı Düşme görüntüsü Yüksek bir yerden düşme hissi, aşağıya doğru tilt...

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

YAZARIN NOTU Rönesans İtalyası

YAZARIN NOTU Rönesans İtalyası YAZARIN NOTU Rönesans İtalyası Rönesans Dönemi nde İtalya, tek bir ülke değildi. Farklı bölgelerinde çeşitli şehir devletleri bulunan bu yarımadanın güneyinde Napoli Krallığı yer alıyordu. Hem Fransa hem

Detaylı

Pirinç. Erkan. Pirinç (Garson taklidi yaparak) Sütlükahve söyleyen siz değil miydiniz? Erkan

Pirinç. Erkan. Pirinç (Garson taklidi yaparak) Sütlükahve söyleyen siz değil miydiniz? Erkan 1. Sahne (Koruluk. Uzaktan kuş cıvıltıları duyulmaktadır. Sahnenin solunda birbirine yakın iki ağaç. Ortadaki ağacın hemen yanında, önü sahneye dönük, uzun ayaklık üzerinde bir dürbün. Dürbünün arkasında

Detaylı

TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI

TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI Güneşli bir günün sabahında, Geyikçik uyandı ve o gün en yakın arkadaşı Tavşancık ın doğum günü olduğunu hatırladı. Tavşancık arkadaşlarına her zaman yardımcı oluyor, ben

Detaylı

Bilinen hikayedir. Adamın biri, akıl hastanesinin parmaklıklarına yaklaşmış. İçeride gördüğü deliye:

Bilinen hikayedir. Adamın biri, akıl hastanesinin parmaklıklarına yaklaşmış. İçeride gördüğü deliye: Bilinen hikayedir. Adamın biri, akıl hastanesinin parmaklıklarına yaklaşmış. İçeride gördüğü deliye: - Deli, deli, diye seslenmiş. Siz içeride kaç kişisiniz? Deli şöyle bir durup düşünmüş: 1 / 10 - Bizim

Detaylı

de hazır değilken yatağıma gelirdi. O sabah çarşafların öyle uyandırmıştı; onları suratıma atarak. Kız kardeşim makas kullanmayı yeni öğrendi ve bunu

de hazır değilken yatağıma gelirdi. O sabah çarşafların öyle uyandırmıştı; onları suratıma atarak. Kız kardeşim makas kullanmayı yeni öğrendi ve bunu İgi ve ben Benim adım Flo ve benim küçük bir kız kardeşim var. Küçük kız kardeşim daha da küçükken ismini değiştirdi. Bir sabah kalktı ve artık kendi ismini kullanmıyordu. Bu çok kafa karıştırıcıydı. Yatağımda

Detaylı

Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi

Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi daha çok sevdiğimiz bir dağ köyünde doğup büyüdüm. Uzak

Detaylı

Söyle, üzmesinler onu. Ele güne muhtaç olmasın. Hâlâ sigara. Çünkü gücüm var biraz daha.

Söyle, üzmesinler onu. Ele güne muhtaç olmasın. Hâlâ sigara. Çünkü gücüm var biraz daha. BULUŞMA Deniz kenarında bir lokantadayız. Görüşmeyeli uzun zaman oldu. İnternetten birkaç fotoğraf. Hepsi bu. Seni buraya çağırmakla iyi mi ettim? Galiba bundan hiçbir zaman emin olamayacağım. Karşımda

Detaylı

Yazan ve çizen: Michael Ryba

Yazan ve çizen: Michael Ryba ve Boya Bitkileri Yazan ve çizen: Michael Ryba Paula ve Leon, arkadaşları Çiftçi Hubert i ziyaret etmek üzere ormanın derinliklerinde neşeyle ilerliyor. Paula ona yeni, şık, keten elbisesini göstermek

Detaylı

FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ

FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ FK IX OFFER BENLİK İMAJ ENVANTERİ 1- Beni çok iyi tanımlıyor 2- Beni iyi tanımlıyor 3- Beni az çok iyi tanımlıyor 4- Beni pek tanımlamıyor 5- Beni zaman zaman hiç tanımlamıyor 6- Beni hiç tanımlamıyor

Detaylı

ESERLERLE BAŞ BAŞA KALMAK. Hayalinizde yarattığınız bir yerin sadece hayal olmadığının farkına vardığınız bir an

ESERLERLE BAŞ BAŞA KALMAK. Hayalinizde yarattığınız bir yerin sadece hayal olmadığının farkına vardığınız bir an Ece Şenses 21001982 ESERLERLE BAŞ BAŞA KALMAK Hayalinizde yarattığınız bir yerin sadece hayal olmadığının farkına vardığınız bir an oldu mu hiç? Louvre müzesi benim için tam olarak böyle oldu. Sadece benim

Detaylı

Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır

Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır 1. Bölüm Haydi Deniz Kıyısına! Şimdi okuyacağınız hikâye Limonlu Bayır Savaşı nın hikâyesidir. Diğer adıyla ona Akşam Yemeği Savaşları da diyebiliriz. Aslında Hayalet Avcıları III de diyebiliriz, ama açıkçası

Detaylı

I. BÖLÜM. Sayı, insan nefsinde birliğin tekrarından kaynaklanan manevi hayaldir. İhvan-ı Safa (Saflık Kardeşleri)

I. BÖLÜM. Sayı, insan nefsinde birliğin tekrarından kaynaklanan manevi hayaldir. İhvan-ı Safa (Saflık Kardeşleri) I. BÖLÜM Sayı, insan nefsinde birliğin tekrarından kaynaklanan manevi hayaldir. İhvan-ı Safa (Saflık Kardeşleri) Marifet, bize yâr olmayan sevgiliyi kalbimizin içinde öldürmek! İşte en haklı, en masum,

Detaylı

Okula sadece dört dakikalık yürüme mesafesinde oturmama

Okula sadece dört dakikalık yürüme mesafesinde oturmama Okula sadece dört dakikalık yürüme mesafesinde oturmama rağmen sık sık geç kalırım... okul BIZIM (Meşelik) yol.. BIZIM ev Üç Kuruş Sokağı Kale Yolu Dükkan iki dak Meşelik ika Percy Sokağı Okula iki dakika

Detaylı

Jiggy kahramanımızın asıl adı değil, lakabıdır. Ve kıpır kıpır, yerinde duramayan anlamına gelmektedir.

Jiggy kahramanımızın asıl adı değil, lakabıdır. Ve kıpır kıpır, yerinde duramayan anlamına gelmektedir. Çeviri Deniz Hüsrev Jiggy kahramanımızın asıl adı değil, lakabıdır. Ve kıpır kıpır, yerinde duramayan anlamına gelmektedir. 5 6 BİRİNCİ BÖLÜM Hayatınızı elinizden alınıp klozete atılmış, ardından da üzerine

Detaylı

ÇiKOLATAYI KiM YiYECEK

ÇiKOLATAYI KiM YiYECEK ÇiKOLATAYI KiM YiYECEK Geçen gün amcam bize koca bir kutu çikolata getirmişti. Kutudaki çikolataların her biri, değişik renklerde parlak çikolata kâğıtlarına sarılıydı. Mmmh, sarı kâğıtlılar muzluydu,

Detaylı

EKSERSİZ PROGRAMLARI

EKSERSİZ PROGRAMLARI EKSERSİZ PROGRAMLARI Satranç sporcuları için sırt, bel, omuz, göğüs, ense ve boyun kaslarının geliştirilmesi önemlidir. Bunun için değişik kas guruplarını güçlendirmek amacıyla iki ayrı eksersiz programı

Detaylı

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright

Her hakkı saklıdır. Ticarî amaç ile basılamaz ve çoğaltılamaz. Copyright 1 LİMONLU KEK Şule: Mutlu günler. Ahmet: Mutlu günler. Şule: Bugün nasılsın? Ahmet: Çok mutluyum. Şule: Bu harika bir haber. Eeee söyle bakalım, bugün hangi yemeği yapalım? Ahmet: Dur biraz düşüneyim Şule:

Detaylı

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR İŞYERİ EGZERSİZLERİ Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR EGZERSİZLERİ Günümüzde, özellikle endüstriyel toplumlarda aktif olmayan yaşam şekli, ergonomik olmayan çalışma koşulları ve İŞYERİEGZERSİZLERİ

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir?

HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir? 1. SINIF OKULA YARDIMCI VE SINAVLARA HAZIRLIK A TEMASI: OKUL HEYECANIM TEST-1 1. Gözümüzün rengi Saçımızın rengi Okula gitmemiz Yukarıdakilerden hangisi fiziksel özelliğimiz değildir? A) Okula gitmemiz

Detaylı

Derleyen: Nezir Temur Resimleyen: Mert Tugen

Derleyen: Nezir Temur Resimleyen: Mert Tugen Derleyen: Nezir Temur Resimleyen: Mert Tugen NOGAY Derleyen: Nezir Temur Resimleyen: Mert Tugen NOGAY Çok çok eski zamanlarda, var varken, yok yokken ahmak bir kurt, kapana yakalanmış. Kapana yakalanan

Detaylı

Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var:

Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var: 1 2 Kızlarla tanışmak isteyen bir erkeğin bilmesi gereken çok önemli bir kural var: Kadınlar hayatlarını güzelleştirecek, beraber eğlenebileceği, güzel sohbetler edebileceği, bakışlarıyla kalp yakan, hayat

Detaylı

ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK?

ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK? SANAT ETKİNLİĞİ Dergi ve gazetelerden resimler keserek yaratıcılığımızı kullanarak insan oluşturduk. Sanat öğretmenimiz Ceren hanım çocuklarımıza

Detaylı

Edwina Howard. Çeviri Elif Dinçer

Edwina Howard. Çeviri Elif Dinçer Edwina Howard Çeviri Elif Dinçer 4 Bölüm Bir Herkes aynı şeyi söyler: Jeremy türünün tek örneğidir. Herkes böyle söyler işte. Şey, öğretmenimiz Bay Buttsworth dışında herkes. Ona göre Jeremy başına bela

Detaylı

Bir Ayakkabı Hikayesi - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Bir Ayakkabı Hikayesi - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Bir ayakkabıyım ben, küçük kırmızı ve oldukça şirin. Gülmeyin gerçekten şirinim, inanmazsanız resmime bakın. Dün usta parmaklar son şeklimi verdi bana. Her şeyimle mükemmel olduğumu da konuştu ustalar

Detaylı

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI

TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN MAKİNENİN ARKASI TURK101 ÇALIŞMA 6 ZEYNEP OLGUN 21400752 MAKİNENİN ARKASI Fotoğraf uzun süre düşünülerek başlanılan bir uğraş değil. Aslında nasıl başladığımı pek hatırlamıyorum, sanırım belli bir noktadan sonra etrafa

Detaylı

BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU

BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU Formun Amacı: Bu form çocuğun sağlık durumu, psikomotor gelişimi, özbakım gelişimi, sosyal duygusal gelişimi ve davranışsal özelliklerine ilişkin bireysel gereksinimleri

Detaylı

Hazırlayan: Saide Nur Dikmen

Hazırlayan: Saide Nur Dikmen Yayın no: 168 SAYGI VE HÜRMET ÖYKÜLERİ Genel yayın yönetmeni: Ergün Ür İç düzen: Durmuş Yalman Kapak: Zafer Yayınları İsbn: 978 605 4965 18 2 Sertifika no: 14452 Uğurböceği Yayınları, Zafer Yayın Grubu

Detaylı

1. ÜNİTE VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM

1. ÜNİTE VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM 1. ÜNİTE VÜCUDUMUZUN BİLMECESİNİ ÇÖZELİM Yandaki resimde hastalandığında hastaneye giden Efe nin vücudunun röntgen filmi verilmiştir. Röntgen filminde görülen açık renkli kısımlar Efe nin vücudunda bulunan

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

Güzel Bir Bahar ve İstanbul

Güzel Bir Bahar ve İstanbul Güzel Bir Bahar ve İstanbul Bundan iki yıl önce 2013 Mayıs ayında yolculuğum böyle başladı. Dostlarım, sınıf arkadaşlarım ve birkaç öğretmenim ile bildiğimiz İstanbul, bizim İstanbul a doğru yol aldık.

Detaylı

BARIŞ BIÇAKÇI Aramızdaki En Kısa Mesafe

BARIŞ BIÇAKÇI Aramızdaki En Kısa Mesafe BARIŞ BIÇAKÇI Aramızdaki En Kısa Mesafe BARIŞ BIÇAKÇI 1966 da Adana da doğdu. Hüseyin Kıyar ve Yavuz Sarıalioğlu ile birlikte Ocak 1994 ve Ekim 1997 de iki şiir kitabı yayımladı. İletişim Yayınları nca

Detaylı

Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr)

Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) 14 Şubat 2010 Pazar günü, Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) organizasyonluğunda 26 kişilik bir grupla günübirliğine Ilgaz a gidiyoruz.

Detaylı

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz?

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz? Bayanlara Özel Test Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? 1-1Formun Üstü Bir iş toplantısındasınız ve tek bayan sizsiniz. a) Zekice yorumlarınızla öne çıkar, varlığınızı hissettirirsiniz. b)

Detaylı

STRES YÖNETİMİ DURUŞLAR VE GEVŞEME YÖNTEMLERİ

STRES YÖNETİMİ DURUŞLAR VE GEVŞEME YÖNTEMLERİ STRES YÖNETİMİ DURUŞLAR VE GEVŞEME YÖNTEMLERİ 1- SHAVASANA CESET DURUŞU : Sırt üstü yere uzanın. Kollarınızı ve bacaklarınızı yana doğru açın ve avuç içlerinizi gökyüzüne çevirin. Tüm bedeni gevşetin ve

Detaylı

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN 2011 PAZARTESĐ SAAT- 07:42 Sahne - 1 OTOBÜS DURAĞI Otobüs durağında bekleyen birkaç kişi ve elinde defter, kitap olan genç bir üniversite öğrencisi göze çarpar. Otobüs gelir

Detaylı

ERASMUS BAHAR DÖNEMİ Accademia della Moda İtalya DİDEM ALTUNKILIÇ

ERASMUS BAHAR DÖNEMİ Accademia della Moda İtalya DİDEM ALTUNKILIÇ Ben Didem Altunkılıç. 22 yaşındayım. Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde 4. Sınıf öğrencisiyim ve 3. yılımı Erasmus programı dolayısıyla gittiğim İtalya nın Napoli şehrinde Accademia

Detaylı

Eskiden Amcam Başkötü ye ait olan Bizim Eski Yer,

Eskiden Amcam Başkötü ye ait olan Bizim Eski Yer, Eskiden Amcam Başkötü ye ait olan Bizim Eski Yer, DEŞŞET ORMANI, YARATIKKÖY Anneciğim ve Babacığım, Mektubunuzda sevgili bebeğinizin nasıl olduğunu sormuşsunuz, hımm? Ben gayet iyiyim, sormadığınız için

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK İŞARET DİLİ AİLE-GİYECEKLER- SORU CÜMLESİ İBRAHİM DEMİRDÖĞEN 3. AİLE-GİYECEKLER, SORU CÜMLESİ ÖRNEK ÇALIŞMA Bu Bölümde Neler Öğreneceğiz? 3.1.

Detaylı

ÖN OYUN Yer, ağustos böceklerinin yuvası. Cici ve Mimi aynanın karşısında son hazırlıklarını yapmaktadır.

ÖN OYUN Yer, ağustos böceklerinin yuvası. Cici ve Mimi aynanın karşısında son hazırlıklarını yapmaktadır. ÖN OYUN Yer, ağustos böceklerinin yuvası. Cici ve Mimi aynanın karşısında son hazırlıklarını yapmaktadır. (Şapkasını takar.) Nasıl oldu Mimiciğim? Ay çok hoş! (Saçlarına taktığı çiçekleri gösterir.) Ne

Detaylı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Sohbetler *Kendimi tanıyorum (İlgi ve yeteneklerim, hoşlandıklarım, hoşlanmadıklarım) *Arkadaşlarımı tanıyorum *Okulumu tanıyorum

Detaylı

ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri)

ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri) ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri) 1. Doğru postür Ayaklar omuz genişliğinde açık, dizler hafif bükük, pelvis arkada, omurga düz, omuzlar dışarıda baş yukarıda dik olarak ayakta dur 2. Abdominal

Detaylı

Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı

Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı Egzersiz 1 Yer Egzersizleri Yere sırtüstü uzanın. Dizlerinizi ayak tabanlarınız yere tam basacak şekilde bitişik olarak bükün. Kalçanızı mümkün

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Menemen Kaymakamlığı Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Medine SARIKAYA Eğitsel Performans Elini yıkar. Elini

Detaylı

Bay Çiklet in Bahçesi

Bay Çiklet in Bahçesi 1. Bölüm Bay Çiklet in Bahçesi Bay Çiklet, kırmızı sakallarıyla ve bacakları birbirine dolanmış bir ahtapot gibi ters ters bakan, kan çanağı gözleriyle öfke dolu, yaşlı bir adamdı. Çocuklardan, hayvanlardan,

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi. Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

Ağrılarınızı yaşamın doğal bir parçası olarak görmeyin

Ağrılarınızı yaşamın doğal bir parçası olarak görmeyin Kalça hareketlerinin ve gücünün tekrar kazanılması için düzenli egzersiz yapılması ve günlük aktivitelere kademeli olarak tekrar başlanılması tam iyileşme için önemlidir. Günde 2-3 kez 20-30 dakika egzersiz

Detaylı

ÖZEL GÜNLER. Doğum günü/kadınlar günü/anneler günü/babalar günü/sevgililer günü/ Öğretmenler günü

ÖZEL GÜNLER. Doğum günü/kadınlar günü/anneler günü/babalar günü/sevgililer günü/ Öğretmenler günü ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70005Γ) ÖZEL GÜNLER Aşağıdaki önemli günlerden

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi UĞUR BÖCEKLERİ ARALIK YENİ YIL Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Bizlere kutlu olsun Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Sizlere kutlu olsun Eski yıl sona erdi Bu

Detaylı

Uncle Grandpa kamyonetin direksiyonundadır. Direksiyonu çılgınca çevirmektedir. Uncle Grandpa

Uncle Grandpa kamyonetin direksiyonundadır. Direksiyonu çılgınca çevirmektedir. Uncle Grandpa kamyonetin direksiyonundadır. Direksiyonu çılgınca çevirmektedir. Geldik! DIŞ - BOVLİNG SALONU - GÜNDÜZ Kamyonet direkt bovling kulvarlarına DALAR. Tabela GICIRDAR ve ÇATIRTIYLA kamyonetin üstüne düşer.

Detaylı

YALNIZ BİR İNSAN. Her insanın hayatında mutlaka bir kitap vardır; ki zaten olması da gerekir. Kitap dediysem

YALNIZ BİR İNSAN. Her insanın hayatında mutlaka bir kitap vardır; ki zaten olması da gerekir. Kitap dediysem YALNIZ BİR İNSAN Her insanın hayatında mutlaka bir kitap vardır; ki zaten olması da gerekir. Kitap dediysem öyle sonunda hep iyilerin kazandığı, kötülerin cezalandırıldığı veya bir suçluyu bulmak için

Detaylı

Adı Soyadı :. Numarası :.

Adı Soyadı :. Numarası :. Adı Soyadı :. Numarası :. Çalışma Kağıdı Konu: Beş Duyumuz Kazanım 1: Duyu organlarının önemini fark eder. 2: Duyu organlarının temel görevlerini açıklar. 3: Duyu organlarının sağlığını korumak için yapılması

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *İşbirliği yapmayı öğreniyorum. *Arkadaşlarımla işbirliği yapıyorum. *Çevremle iş birliği yapıyorum. *Yardımlaşmayı öğreniyorum.

Detaylı

Dersler, ödevler, sýnavlar, kurslar... Dinlence günlerinde bile boþ durmak yoktu. Hafta sonu gelmiþti; ama ona sormalýydý.

Dersler, ödevler, sýnavlar, kurslar... Dinlence günlerinde bile boþ durmak yoktu. Hafta sonu gelmiþti; ama ona sormalýydý. Dersler, ödevler, sýnavlar, kurslar... Dinlence günlerinde bile boþ durmak yoktu. Hafta sonu gelmiþti; ama ona sormalýydý. Üstüne, günlerin yorgunluðu çökmüþtü. Bunu ancak oyunla atabilirdi. Caný oyundan

Detaylı

Konu: Bilişim Teknolojileri Kullanımı ve Sağlık. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilişim Teknolojileri Kullanımı ve Sağlık. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 5.Sınıf Konu: Bilişim Teknolojileri Kullanımı ve Sağlık 5.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul YANLIŞ BİLGİSAYAR KULLANIMINDA OLUŞABİLECEK SAĞLIK SORUNLARI Bilgisayarla

Detaylı

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları Aslında sevinçli bir telaş ile başlanan hazırlıklar, zamanın az, yapılacak işlerin çok olması nedeniyle stresli günlere dönüşmesin. Hazırlıklar hem çok keyifli hem de yorucudur. Bu nedenle hazırlıklara

Detaylı

Etkinliğin konusu öğretmen tarafından bir soruyla açılır: Sizin düşmanınız var mı? Düşmanı olan birini tanıyor musunuz?

Etkinliğin konusu öğretmen tarafından bir soruyla açılır: Sizin düşmanınız var mı? Düşmanı olan birini tanıyor musunuz? Yaş Grubu: 5., 6., 7., 8. sınıflar Barış için bir kitap ETKİNLİĞİ Süre: 2 ders saati + ev ödevinin sonuçlarının değerlendirildiği 1 ders saati Hedef: Çocuklarla, yaşlarına uygun metin ve resim çözümlemeleri

Detaylı

Samed Behrengi. Sevgi Masalı. Çeviren: Songül Bakar

Samed Behrengi. Sevgi Masalı. Çeviren: Songül Bakar Samed Behrengi Sevgi Masalı Çeviren: Songül Bakar Samed BEHRENGİ Azeri asıllı İranlı yazar Samed Behrengi, 1939 da Tebriz de doğdu. Öğretmen okullarında öğrenim gördükten sonra Tebriz Üniversitesi İngiliz

Detaylı

1 Sabah yataktan kalkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 2 Küvete girip çıkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 3 Saç yıkamak, taramak 0 1 2 3 4 5 6 7

1 Sabah yataktan kalkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 2 Küvete girip çıkmak 0 1 2 3 4 5 6 7. 3 Saç yıkamak, taramak 0 1 2 3 4 5 6 7 JAQQ ( JUVENILE ARTHRITIS QUALITY OF LIFE QUESTIONNAIRE) 1. BÖLÜM: BÜYÜK MOTOR FONKSİYONLAR A. Son iki hafta içerisinde, aşağıdaki aktiviteleri yaparken artrit ya da tedavisine bağlı olarak ne sıklıkla

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi ARILAR GRUBU

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi ARILAR GRUBU Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi ARILAR GRUBU YENİ YIL Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Bizlere kutlu olsun Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Sizlere kutlu olsun Eski yıl sona erdi Bu yıl olsun

Detaylı

Kısa Dönemli Amaç Davranışlar Araç Gereçler

Kısa Dönemli Amaç Davranışlar Araç Gereçler BEP Plan Hazırla T.C Pursaklar Kaymakamlığı ŞEHİT ALİ İHSAN LEZGİ ORTAOKULU Müdürlüğü Toplumsal Yaşam Becerileri Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : YUSUF KAYA Eğitsel Performans Elini yıkar.

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 7 TUVALET EĞİTİMİNİN HANDİKAPLARI TUVALET İLETİŞİMİ N 1K (UYGULAMALI TUVALET İLETİŞİMİ)... 29

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 7 TUVALET EĞİTİMİNİN HANDİKAPLARI TUVALET İLETİŞİMİ N 1K (UYGULAMALI TUVALET İLETİŞİMİ)... 29 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 7 TUVALET EĞİTİMİNİN HANDİKAPLARI... 11 Freud Gerçeği...13 Brazelton ve Erken Tuvalet Eğitimi...15 Boşaltım Sistemi Fizyolojisi...18 Tuvalet Eğitimine Alternatif...20 TUVALET İLETİŞİMİ...

Detaylı

KAYGIYLA BAŞEDEBİLME VE GEVŞEME TEKNİKLERİ

KAYGIYLA BAŞEDEBİLME VE GEVŞEME TEKNİKLERİ KAYGIYLA BAŞEDEBİLME VE GEVŞEME TEKNİKLERİ Olumsuz düşünen kişi, çiğ bir yumurtayı bütün halde kabuğuyla yutmuş bir adama benzer. Yumurtanın kırılacağı korkusuyla hareket edemez, civciv çıkacağı korkusuyla

Detaylı