Daha fazla ürün için sitemizi ziyaret edin.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Daha fazla ürün için sitemizi ziyaret edin. www.anadoluekip.com"

Transkript

1 Anadolu Ekip Makine Alınteri Bulvarı Ostim İş Merkezleri B Blok No:38 Yenimahalle / Ankara Helezon Konveyörler Helezon konveyörler, katı akışkan malzemelerin beslenmesi, taşınması ve dozajlanması amacı ile farklı sektörlerde kullanılabilmektedirler. OZB markalı helezon konveyörlerinde kullanılan helislerin üretim teknolojileri ve malzeme özellikleri sayesinde çok daha uzun ömür ve dayanıklılık sunulmaktadır. OZB helezon konveyörleri standart olarak boru tipi, U tipi ve dikey tip olarak üretilmektedir. Bunlara ek olarak farklı sektörler ve müşteri taleplerine uygun olarak özel üretimler de yapılmaktadır. Filtreler Silindir Filtreler Filtreler genel olarak katı bir akışkanın, kapalı bir hacimde stoklanmak için transferi sırasında çevreye yayılabilecek partiküllerin tutulması amacı ile kullanılır. Poligonal Filtreler OZB marka poligonal filtreler 6m² ila 180m² temizleme alanı sunmakta olup, farklı eleman tipleri ve farklı gövde ebatlarında temin edilebilmektedir. Klepeler Kelebek Klepeler Katı akışkanların boşaltılması ve/veya kanal içerisinden kontrolü için klepelervkullanılmaktadır. OZB marka klepeler silolar, bunkerler, tartı bunkerleri, helezon konveyör giriş ve çıkış ağızları gibi pek çok yerde kullanılabilmektedir. Sürgülü Klepeler OZB sürgülü klepeler kare, daire ve dikdörtgen kesitli olarak sunulmaktadır.

2 Aktüatörler OZB marka aktüatörler ve mikrosviçler birçok farklı kelebek ve sürgülü klepe ile birlikte kullanılabilmektedir. OZB aktüatörler manuel, pnömatik ve elektrik motorlu olarak temin edilebilmektedir. OZB aktüatör tipleri ACM ve ACMS : Manuel kol ACP ve ACPS : Pnömatik ACES : Elektrik motorlu MS : Mikrosviçler Seviye Göstergeleri Seviye göstergeleri silo ve bunkerlerde malzeme seviyesini ölçmek üzere tasarlanmış ünitelerdir. Farklı uygulamalar için farklı tiplerde OZB seviye göstergeleri mevcuttur. OZB seviye gösterge tipleri LP : Döner bayraklı tip. 24 VAC, 230 VAC ve 24 VDC olarak mevcuttur. LC : Kapasitif tip. 24 VDC olarak mevcuttur. Emniyet Valfleri Silo ve bunkerlerde malzeme boşaltma esnasında atmosferden hava almaları ile pozitif basınç ve malzeme dolumu sırasında oluşan negatif basınç oluşur. Emniyet valfleri, bu istenmeyen basıncı dengelemek üzere tasarlanmış ünitelerdir. OZB emniyet valfleri açılarak dışarıya hava verir ve silo ile silo üstü filtre ünitelerinin zarar görmemesini sağlar. Akışkanlaştırıcı Jetler Akışkanlaştırıcı jetler; silo, bunker ve benzeri yerlerde hava püskürtme yolu ile malzeme akışını kolaylaştırmak için kullanılır. OZB akışkanlaştırıcı jetleri; hava geçisini sağlayan filtre kısımları silo/bunker içerisinde malzeme ile temas edecek şekilde, silo veya bunkerin dış yüzeyinden monte edilir. Bu nedenle kullanımı, değiştirilmesi, bakımı çok kolay ünitelerdir. OZB akışkanlaştırıcı jetler standart kullanım ve ağır hizmet şartları için kullanılmak üzere iki ayrı tip olarak tasarlanmıştır. AJ25 : Standart tip AJ26 : Ağır hizmet tipi

3 Vibratörler Elektrikli vibrasyon motorları endüstriyel amaçlı olarak filtreler, silolar, eleme, yüzey temizleme, konveyörler, besleme, dozajlama, test masaları gibi çeşitli vibrasyon makinalarında kullanılmak üzere imal edilmektedir. Vibrasyon hareketi asenkron bir motor milinin her iki ucunda bulunan eksantrik ağırlıkların salınımı ile gerçekleşir. Çalışma şartları Ortam sıcaklığı : -15 C +40 C Mekanik Koruma Sınıfı : IP 66 İzolasyon sınıfı : F Bin Aktivatörler Bin aktivatörler; toz ve granül malzemelerin bulundukları kaptan çıkarılmalarına yardımcı olmak için kullanılır, akış düzenleme özellikleri bulunmaz. OZB bin aktivatörleri 1000mm ile 1800mm çap aralığında üretilir. Karbon çeliği ve paslanmaz çelikten mamül opsiyonları mevcuttur. Yükleme Körükleri Yükleme körüğü üniteleri toz ve granül malzemelerin, kapalı tanklara veya açık hacimlere yüklenmesi sırasında, malzemeye döküş kılavuzluğu sağlamak ve oluşan tozumayı kapalı alanda tutmak için kullanılırlar. Oluşan toz istenir ise fan veya fan & filtre sistemleri ilavesi ile yönlendirilerek, tozun geri kazanımı ve/veya çevreye yayılması önlenir. İç cidar boş veya metal konilerden oluşur. Bu koniler standart olarak karbon çeliğinden mamuldür, isteğe bağlı olarak paslanmaz çelikten de oluşturulabilir. Dış cidar standart olarak esnek ve katlanabilir PVC den mamüldür. Ayrıca opsiyonel olarak; -Düşük yoğunluklu cam yünü tekstil + silikon -Yüksek yoğunluklu cam yünü tekstil + silikon -Kevlar sunulabilmektedir. Yıldız Besleyiciler Hücre tekeri olarak da bilinen yıldız besleyiciler (Rotary valfler) çok geniş kullanım alanına sahiptir.toz veya peletlenmiş malzemelerin silolardan, silo konisinden, pnömatik taşıyıcı sistemlerden, helezon konveyörlerden ve benzeri pek çok yerden boşaltımı sırasında dağıtımın kontrolünde kullanılırlar. Karbon çeliği ve paslanmaz çelikten mamül opsiyonları mevcuttur.

4 Kıstırma Vanaları ve Silobas Bağlantı Elemanı Kıstırma vanaları; boru içeresindeki akışı sınırlamak veya durdurmak için tasarlanmışlardır. Açık oldukları süre içerisinde akışı engelleyecek hiçbir mekanik unsur barındırmamaları en önemli özellikleridir. Pnömatik olarak toz veya granüllerin nakli sırasında kullanılan OZB kıstırma vanaları; gıda, kimyasal, su arıtma, çimento ve benzer toz ile iştigal eden sektörde yaygın kullanılır. OZB kıstırma vanalarının çalışma prensibi; ana gövde içerisinde bulunan elastomer gömlek ile gövde arasına basınçlı hava verilerek gömleğin kapanması ve bu sayede akışa kılavuzluk etmesi şeklindedir. Mikro Dozaj Üniteleri Katı akışkanların nakli ve dozajlanabilmesi için tasarlanmış ünitelerdir. Uygulama alanlarının gereği olarak, düşük kapasite üretir ve hassas dozajlama imkanı sağlarlar. Standart olarak sabit devir ve kapasiteye sahip olan OZB mikro dozaj üniteleri, giriş bölgesinde köprü oluşumunu minimize edecek yapıda tasarlanmıştır. OZB mikro dozaj üniteleri standart olarak AISI304 paslanmaz çelikten mamuldür ve 114mm ve 139mm çaplarda temin edilebilmektedir. Beton Geri Dönüşüm Ünitesi Geri dönüşümlerinin sağlanması amacıyla; beton bileşenlerinin yıkanarak ayrıştırılması için tasarlanmış, helisel yıkayıcı ve taşıyıcı bir ünitedir. Galvaniz kaplı ve kompakt bir yapıya sahip olan geri dönüşüm ünitesi 5m³/s kapasiteye sahip olup, ilk yatırım ve işletme maliyeti düşük bir çözüm sunar. Big-Bag Boşaltma Ünitesi Bu üniteler 1 ila 1,5 tonluk big bag lerin askıda tutularak, kolay ve verimli boşaltılması amacı ile geliştirilmiştir. Birçok farklı sektörde kullanım alanı bulan üniteler, standart olarak karbon çeliğinden üretilmekle birlikte; talep üzerine paslanmaz çelikten de imal edilebilmektedir. BBU.12 (1 ton) ve BBU.15 (1,5 ton) olmak üzere iki farklı tipte mevcuttur. BBU.12 tip üniteler vinç ile yükleme için sabit ara şasi veya forklift ile yükleme için yüksekliği ayarlanabilir ara şasi ile temin edilebilmektedir. BBU.15 tip üniteler ise sadece vinç ile yükleme için sabit ara şasi ile temin edilebilmektedir.

5 Nem Probları Nem probları (Nem ölçerler), agrega ve benzeri malzemelerin nem miktarını ölçmek için kullanılır. Nem ölçerler kapasitif ve mikrodalga olmak üzere iki tip olarak sunulmaktadır. Kapasitif nem ölçerler Bu tip nem ölçerler 24V DC ± 10% voltaj güç kaynağı gerektir. Sinyal çıkışı 0-20mA veya 4 20mA aralığındadır. Nem probu, herhangi bir ek sinyal ünitesi ve değer göstergesine gerek duyulmaksızın direkt olarak kontrol ünitesine bağlanabilmektedir. Nem sensörleri genel olarak 5 tipte sunulmaktadır. FSV : Ayarlanabilir flanjlı FS1 : Sabit flanjlı FSA : Uzatma kollu FSK : Düşük kafa çaplı FSM : Mikserler için FSH : 190 C sıcaklı için Mikro Dalga Nem Probu Mikrodalga nem ölçer son mikroprosessör teknolojisi ile geliştirilmiştir. Kalibrasyon ve konfigürasyonu için, kullanımı kolay yazılımı ile birlikte bir sistem olarak sunulmaktadır. OLAS ( Optik Karışım Analizörü ) OLAS, ölçüm yüzeylerinin arasından geçen karışıma ışık gönderir, ışığın parçacıklar tarafından emilimine göre de ortamdaki kirliliği ve yoğunluğu tespit eder. Aradan geçen çözeltili su, engellediği ışık transferi ile voltajda artmaya neden olur. Her türlü ıslak ve kuru üretim de uzun süreler çalışabilmesi için algılayıcı gözler cam ile koruma altına alınmış ve tüm kabloları muhafazalar içinde tutulmuştur. Proseslerdeki genel otomasyona adaptasyonu mümkün olup hem RS485 hem de 0-10 volt çıkış alınma şansı mevcuttur. Var olan otomasyonlar ile iletişim kurdurularak gelen dataya göre üretime anlık müdahale şansı verir. Bir geri dönüşümden daha fazlası olan OLAS sistemi; Temiz su kullanımı azaltır Atık suyun geri dönüşümünü sağlar Üretim Maliyetlerini azaltır Çevreci üretim yapılmasını sağlar Uygulama Alanları; Hazır beton tesisleri İçecek üretim tesisleri Doğal Kaynak suyu üretim tesisleri

6 Sayaçlar Sayaçlar özellikle trans mikserlerde, tekstil, deri tabaklama, kâğıt, gıda, meşrubat ve kimyasal fabrikalarının yanı sıra, dökümhaneler ile su tesislerinde kullanılır. Manuel sayaçlar, her bir ölçümden sonra sayaç göstergesinin sıfırlanmasını gerektirir ve özellikle mekanik çözümler gerektiren su ölçüm ve kontrol işlemleri için idealdir. Sayaçlar 500lt, 1000lt, 2000lt kadranlı ve 1, 1 ½, 2 bağlantılı ve rakorlu veya flanjlı olarak sunulmaktadır. Tozsuzlaştırma Sistemi Tozsuzlaştırma sistemi; tozun tutulması istenen tüm sektörlerde kullanılabilecek en ekonomik ve verimli sistemdir. OZB tozsuzlaştırma sistemi ile eleklere ve tesisin diğer unsurlarına toz yapışması ve dolayısıyla işletmenin durması engellenir. Sistemin tüm yedek parçaları kolay temin edilecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. OZB tozsuzlaştırmak sistemi; ek temizlik, su ilavesi ve katkı gerektirmediği gibi ek motorlar ve benzeri işletme gider yükü de yoktur. Emilen tozun, fan ile havadan ayrıştırılarak çöktürülmesi ve gerekir ise ayrılarak ekonomik değer kazandırılması da mümkündür.

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

Yüksek kapasiteli Bigbag boşaltma proseslerimiz, opsiyon olarak birden fazla istasyon ile yan yana bağlanabilir özelliğe sahiptir.

Yüksek kapasiteli Bigbag boşaltma proseslerimiz, opsiyon olarak birden fazla istasyon ile yan yana bağlanabilir özelliğe sahiptir. Firmamız mühendisliğinde imalatını yaptığımız endüstriyel tip Bigbag dolum,bigbag boşaltma prosesleri kimya,maden,gıda... gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta ve ağır hizmet tipi modellerimizle Türk

Detaylı

Nem Bizim Yapı Taşımız

Nem Bizim Yapı Taşımız Nem Bizim Yapı Taşımız Franz Ludwig GmbH Franz Ludwig Ölçüm ve Kontrol Sistemleri GmbH, 40 yılı aşkın süredir nem ölçüm ve su dozajlama lerinin geliştirilmesi ve üretimi alanında çalışmaktadır. Bu uygulama

Detaylı

RADAR SEVİYE TRANSMITTERİ ALIT RD

RADAR SEVİYE TRANSMITTERİ ALIT RD RADAR SEVİYE TRANSMITTERİ ALIT RD Tüm Katı ve Sıvı Akışkanlar İçin Yüksek Hassasiyette Ölçüm 4-20 ma, HART Kullanım Alanları: Çimento Plastik Parçacık Toz, Tahıl, Un, Kömür Kimya / Petrokimya Endüstrisi

Detaylı

MACH_MIXER Karıştırıcı

MACH_MIXER Karıştırıcı www.machinno.com.tr MACH_MIXER Karıştırıcı İÇİNDEKİLER MACH_Horizontal Mixer Yatay Karıştırıcı MACH_Vertical Mixer Dikey Karıştırıcı MACH_Ribbon Mixer Ribon Karıştırıcı Özellikler Karıştırıcı,hem basit,hem

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Katalog ŞİRKET PROFİLİ: TDM MAKİNE 2001 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Dozajlama, temel olarak bir toz

Detaylı

Elektrik Aktüatörler

Elektrik Aktüatörler Elektrik Aktüatörler Hakkımızda Uzun yıllar Endüstriyel Proses Kontrolü alanında çalışmış deneyimli bir kadroya sahip kişiler olarak 2012 yılında Doğa Proses Kontrol Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. kurduk.

Detaylı

PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ KOMPAKT Bomaksan marka PKFC Jet-Pulse Kartuş filtre üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT Bomaksan marka PKFC Jet-Pulse Kartuş filtre üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR A C F D G E B A) Ürün Giriş B) Ürün Çıkış C) Aspiratör Hava Emiş Bağlantısı D) Elek üstü Kaba Oluğu E) Elek altı İnce

Detaylı

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ MODÜLER Bomaksan marka PKF Jet-Pulse Kartuş Filtre üniteleri, modüler bir yapıya sahiptir. Böylece filtre kapasitenizi arttırmak istediğinizde, eski PKF cihazınızı

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER

PLUG FANLI ASPİRATÖRLER Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Borunun Dışından Akış Kontrolü

Borunun Dışından Akış Kontrolü Borunun Dışından Akış Kontrolü Temassız, Sensörlü Akış Switchi Doppler Akış Switchi Model DFS-II Basınç düşmesi olmadan Sensörde tortu birikmesi olmadan Bakıma gerek olmadan Akış Kontrolü Boruyu kesmeden

Detaylı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki mad- delerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu

YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu Laboratuar Yeri: E1 Blok Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Laboratuvarı

Detaylı

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V Kanal Sensörü Nem / Sıcaklık Kanal uygulamalarında bağıl veya mutlak nemin ölçülmesi için aktif sensör (). Nem sinyali yerine, çıkış sinyali olarak entalpi veya çiğ noktası seçilebilir. NEMA 4X / IP65

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ

PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ EKONOMİK Bomaksan marka PLTF Jet-Pulse Pliseli Torba Filtre üniteleri, geleneksel Torba Filtre ünitelerine göre aynı filtrasyon alanını daha küçük filtre kabinlerinde

Detaylı

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ MODÜLER ESNEKLİK üniteleri, talep edildiği takdirde tasarımı fabrkinanızın yerleşim planına Bomaksan Mühendisleri tarafından özel olarak değiştirilebilir ve

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BSFT Tandem 900 filtre ürünleri, hidrolik ve yağlama sistemlerinin bulunduğu her türlü endüstriyel uygulamada kullanılabilir. Sistem üzerindeki entegre pompa

Detaylı

PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ

PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ PLTF JET-PULSE PLİSELİ TORBA FİLTRE ÜNİTESİ GENEL ÖZELLİKLER EKONOMİK Bomaksan marka PLTF Jet-Pulse Pliseli Torba Filtre üniteleri, geleneksel Torba Filtre ünitelerine göre aynı filtrasyon alanını daha

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

SALYANGOZ FANLAR [PSF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

RADYAL TİP ISITMA APAREYİ

RADYAL TİP ISITMA APAREYİ Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

YÖN KONTROL VALFİ. Namur Standardı

YÖN KONTROL VALFİ. Namur Standardı YÖN KONTROL VALFİ Pnömatik rotary aktüatörlerin on-off kontrolünde kullanılır. Pano tipli yön valfleri aktüatöre montaj edilemez ayrı olarak kullanılır. Namur standardındaki yön valfleri aktüatöre montaj

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler KELEBEK VanaLAR Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler Kalınlığı ve destek noktaları artırılmış tek parçalı rijit gövdesi, daha iyi kimyasal dayanım sağlayan PP klapesi ve AISI304 paslanmaz çelik mili,

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

Pres ile İlgili Herşey. PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI. www.promakmakina.com

Pres ile İlgili Herşey. PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI. www.promakmakina.com Pres ile İlgili Herşey PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI www.promakmakina.com HIZLI KALIP DEĞİŞTİRME SİSTEMLERİ Hızlı Kalıp Değiştirme Sistemleri Eksantrik Preslerde Hidrolik Preslerde Sıcak Dövme Preslerinde

Detaylı

ZAMAN GEÇİŞLİ ULTRASONİK DEBİMETRE (Boru Dışından Kelepçe Sensörlü)

ZAMAN GEÇİŞLİ ULTRASONİK DEBİMETRE (Boru Dışından Kelepçe Sensörlü) ZAMAN GEÇİŞLİ ULTRASONİK DEBİMETRE (Boru Dışından Kelepçe Sensörlü) Ultrasonik Debimetre Model - TTFM 1.0 Gösterir, İletir, Toplar ve Kontrol eder Arka Aydınlatmalı LCD Gösterge 5 Tuşla Kalibrasyon Şifre

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKF MODÜLER PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKF MODÜLER PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ PKF MODÜLER PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ GENEL ÖZELLİKLER MODÜLER Bomaksan marka PKF Jet-Pulse Kartuş Filtre üniteleri, modüler bir yapıya sahiptir. Böylece filtre

Detaylı

Firmamız mühendisliğinde imalatını yaptığımız endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gıda... gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta

Firmamız mühendisliğinde imalatını yaptığımız endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gıda... gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta Firmamız mühendisliğinde imalatını yaptığımız endüstriyel tip mikro dozaj sistemleri ile Kimya,Maden,Gıda... gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta ve ağır hizmet tipi modellerimizle Türk Sanayicisinin

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

Akıs. Basınç. Seviye. Sıcaklık. Analiz. Kontrol. Bass Instruments. The Fluid Control Expert

Akıs. Basınç. Seviye. Sıcaklık. Analiz. Kontrol. Bass Instruments. The Fluid Control Expert Akıs Basınç Seviye Sıcaklık Analiz Kontrol The Fluid Control Expert Akışkan Kontrol Uzmanı Hakkımızda Bass Ölçme Enstrümanları Ltd.Şti. Akışkanların ölçülmesi,izlenmesi ve kontrol edilmesi ile ilgili özel

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

Automatic Self-Cleaning Filters.

Automatic Self-Cleaning Filters. FİLTERLAND OTOMATİK GERİ YIKAMALI FİLTRE Suda bulunan tortu ve partiküller; bulanıklığa, makina ve tesisatlarda tıkanmalara, enerji sarfiyatına ve bakteri üremesi için uygun ortam oluşumuna neden olmaktadır.

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1ASGT1506NM TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1ASGT1506NM 6048667 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ KENDİNDEN YATAKLANMIŞ KAPALI ÖLÇÜM SİSTEMİ Manyetik Temassız Lineer Encoder Sistem 5 µm 'den 62,5 µm ' ye kadar Çözünürlük Değerleri 0,001-0,005-0,010-0,025-0,050

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

ELB ELB SEVİYE ŞALTERİ (YANDAN MONTAJLI) ELB 10, ELB 10x, ELB 11, ELB 12 ELB 21, ELB 22 ELB 31, ELB 41

ELB ELB SEVİYE ŞALTERİ (YANDAN MONTAJLI) ELB 10, ELB 10x, ELB 11, ELB 12 ELB 21, ELB 22 ELB 31, ELB 41 EB seviye şalterleri tank seviye ölçüm ve kontrolü için kullanılır. Yüksek sıcaklığa dayanım, er yönde çalışabilen uzun ömürlü kontak yapısı, ıslak kısımlarının paslanmaz çelik olması, dikey veya yatay

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

ÇATI FANLARI [PÇF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

ÇATI FANLARI [PÇF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

PNÖMATİK TAŞIMA SİSTEMİ

PNÖMATİK TAŞIMA SİSTEMİ PNÖMATİK TAŞIMA SİSTEMİ Prof. Dr. Mustafa BAYRAM Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü-Gaziantep_Türkiye ProfDrMusBay@gmail.com Twitter: @ProfDrMusBay Prof. Dr. Mustafa

Detaylı

ECO SERİSİ JET-PULSE KOMPAKT KARTUŞLU FİLTRE ÜNTİESİ

ECO SERİSİ JET-PULSE KOMPAKT KARTUŞLU FİLTRE ÜNTİESİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ECO SERİSİ JET-PULSE KOMPAKT KARTUŞLU FİLTRE ÜNTİESİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT filtre üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde

Detaylı

TIBBİ ATIKLARIN YAKILARAK BERTARAFI

TIBBİ ATIKLARIN YAKILARAK BERTARAFI TIBBİ ATIKLARIN YAKILARAK BERTARAFI Ahmet Çağrı GÖR Tıbbi Atık Bertaraf Şefi e-posta: agor@istac.istanbul İstanbul Aralık, 2016 İSTANBUL DA TIBBİ ATIKLARIN BERTARAFI Dikkat! Tıbbi Atık TIBBİ ATIKLARIN

Detaylı

KANAL TİPİ FANLAR [PKF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

KANAL TİPİ FANLAR [PKF SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer dişli tip tasarıma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

Temel Semboller. Sürekli Çizgi - Akış hattını gösterir. Kesik Çizgi - Pilot veya drenaj hattını gösterir

Temel Semboller. Sürekli Çizgi - Akış hattını gösterir. Kesik Çizgi - Pilot veya drenaj hattını gösterir Çizgi Temel Semboller Sürekli Çizgi - Akış hattını gösterir Kesik Çizgi - Pilot veya drenaj hattını gösterir Bir ünitedeki iki veya daha fazla fonksiyonu gösterir Daire - Yarımdaire Daire - Enerji çevrim

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Dikey Tip Karıştırıcı

Dikey Tip Karıştırıcı Dikey Tip Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey tip karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur. Yüksek

Detaylı

JET FANLAR [PAF-J SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil!

JET FANLAR [PAF-J SERİSİ ÜRÜN KATALOĞU] Havalandırma Lüks Değil! Havalandırma Lüks Değil! Her geçen gün katlanarak artan şehir yaşamı bazı ihtiyaçları da beraberinde getirmiştir. Fert başına gittikçe daralan yaşam alanları insanları iç içe yaşamaya zorlamaktadır. Hem

Detaylı

Hidrolik devre sembolleri Hidrolik Devre Kontrol ve Ekipman Sembolleri

Hidrolik devre sembolleri Hidrolik Devre Kontrol ve Ekipman Sembolleri Hidrolik devre sembolleri Hidrolik Devre Kontrol ve Ekipman Sembolleri Çizgi Temel Semboller Sürekli Çizgi - Akış hattını gösterir Daire - Yarımdaire Kare - Dikdörtgen Dörtgen Çeşitli Semboller Üçgen Pompa

Detaylı

Hidrolik Devre Kontrol ve Ekipman Sembolleri Çizgi Temel Semboller Sürekli Çizgi - Akış hattını gösterir Kesik Çizgi - Pilot veya drenaj hattını gösterir Daire - Yarımdaire Bir ünitedeki iki veya daha

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri

Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri Statik fark basınç transdüserleri.2 X XStatik fark basınç transdüserleri testregistrierung Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri Statik tip fark basınç transdüserleri Statik efektif

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

VGY - PRİZMATİK YANGIN DAMPERİ (K-90 SINIFI)

VGY - PRİZMATİK YANGIN DAMPERİ (K-90 SINIFI) VGY - PRİZMATİK YANGIN DAMPERİ (K-90 SINIFI) ÇALIŞMASI VGY - Prizmatik Yangın Damperi (K-90 SINIFI) yangın esnasında üzerinde yer alan ısıl sigortanın 72 o C da erimesi sonucunda klapesini kapayarak yangın

Detaylı

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri.   ÜRÜN KATALOĞU Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri ÜRÜN KATALOĞU içindekiler 4 5 6 7 8 Yüksek Basınçlı Açık&Düz Kanatlı Düz Kanatlı Z Profil Kanatlı (Boyahane - Cilahane için) 9 10 11 12 13 Öne Eğik Çatı Fanları

Detaylı

SOLENOİD KONTROL VANASI

SOLENOİD KONTROL VANASI SOLENOİD KONTROL VANASI TARIMSAL SULAMA ENDÜSTRİYEL ALANLAR İÇME SUYU Su Sistemleri Su Sistemleri İzmir de 2004 Yılında Tayfun Yazaroğlu tarafından kurulan Tayfur Su Sistemleri, 207 yılından itibaren Tayfur

Detaylı

Dikey Helezon Karıştırıcı

Dikey Helezon Karıştırıcı Dikey Helezon Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey Helezon Karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ POMPALAR Merkezi otomatik yağlama sistemi, makinenin çalışmaya, başlamasından itibaren ilk yağlamayı yaparak devreye girer ve belirlediginiz

Detaylı

YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER.

YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER. YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER Pnömatik rotary aktüatörlerin on-off kontrolünde kullanılır. tipli yön valfleri aktüatöre montaj edilemez ayrı olarak kullanılır. standardındaki yön valfleri aktüatöre

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri. SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri.  SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE İklimlendirme Sistemleri ACT ACT -6 H:1.80 m Her hakkı mahfuzdur. Kapasite ve ölçüler haber verilmeksizin

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300 ecoflo-bt serisi pnömatik ve motorlu kelebek vanalar, DN50 (2 ) ile DN2000 (80 ) arası çaplarda sıvılar ve gazların akış kontrolü

Detaylı

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE www.flow-tronic.com Avantajlar Ortam ile hiçbir temas olmaksızın, doğru debi ölçümü; Sensör su ile temas halinde olmadığından bakım ihtiyacı

Detaylı

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı