T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : / 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalem leri,4734 sayılı kanunun D oğrudan T em in 22/d çerçevesinde satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç İ tarih ve saat 1 5 :0 0 'a k ad ar gönderm enizi, teklifinizde teslim at süresinin de bildirilm esini arz/rica ederim. D r p akup İM R E N H alk Sağlığı M üdürü Satm alm a tarih ve saati j ^ :00 T eklif B aşvuru Y eri T eslim at Y eri T eklif T ürü : V A N H A L K SA Ğ L IĞ I M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü S A T İN A L M A K O M İS Y O N O D A SI : V A N H A L K SA Ğ L IĞ I M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü A Y N İY A T B İR İM İ : T e k lif B irim F iyat - İşin tam am ı İhtiyaç Listesi Sıra N o Malın / İşin Adı Miktar Birim Birim Fiyat Tutar 1 B O Y A V E H A R Ç K A R IŞ T IR M A M A K İN A SI 1200 W 1 A D E T 2 D EM İR K E R P E T E N U Z U N SA R PL I 2 A D E T 3 D ER Z M A LA SI 5 A D E T 4 SE R A M İK K E SM E K E R P E T E N İ 2 A D E T 5 SIV A ŞA M A N D IR A M A L A SI PL A ST İK (T Ü F L Ü R ) 2 A D E T 6 SU T E R A Z İSİ 2 A D E T 7 Ş E R İT M E T R E 5 M E T R E L İK D A Y A N IK L I 10 A D E T 8 T E N E K E M A K A SI Y A Y LI 2 A D E T 9 B O R U A N A H T A R I 1" 2 A D E T 10 BORU A N A H T A R I 2 " 2 A D E T 11 B U Y U K T A Ş L A M A M A K İN A S I T A K IM H A L İN D E Ç A N T A L I 1 T A K IM 12 C IR C IR L I K O M B İN E A N A H T A R I T A K IM I 2 T A K IM 13 D E M İR Ç E K İÇ 500 G R 8 A D E T 14 L O K M A A N A H T A R T A K IM I 29 PA R Ç A 2 T A K IM 15 PLA ST İK BORU K A Y N A K M A K İN A S I T A K IM H A L İN D E Ç A N T A L I EK: Teknik şartnam e 2 T A K IM ABDURRAHMAN GAZİ MAH.BEDİÜZZAMAN CAD. ARAP BABA 1.SOKAK /VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BİRİMİ VAN Telefon: Faks: e-posta: salihcin73@ gmail.com Elektronik ağ:

2 BOYA ve HARÇ KARIŞTIRMA M A KINASI TEKNİK ŞARTNAM ESİ Alınacak olan ürün yürürlükte olan tüm TSE, ISO, CE kalite standartlarının en az bir veya birkaçına sahip olmalıdır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Belirtilen Ürün özellikleri Yaklaşık Değerlerdir. Bu değerler her marka ve modele göre değişiklik gösterebilir. Karıştırıcı Özellikleri 1200 W ( O psiyonel) 2 vitesli H ız Ayarlı olmalıdır. Yüksüz hızı / O dev/dak ( O psiyonel) Uç tutucu 14 mm ( Opsiyonel ) Uç kapasitesi 120 mm ( O psiyonel) Karıştırma kapasitesi 80 Lt ( O psiyonel) Taşıma çantalı, karıştırıcı uçları beraberinde olmalıdır. İki vites seçeneği ile yum uşak başlangıç özelliği bulunmalıdır. Teslimat Kapsamı: Ürün Halk Sağlığı M üdürlüğüne teslim edilecektir. Kullanım Kılavuzu Ürünle birlikte verilecektir. İlgili Aparatları ürünle birlikte verilecektir. Garanti Kapsam : En az 2 ( ik i) yıl birebir ürün değişim garantisi olacaktır. İlgili Garanti belgeleri ürün tesliminde verilecektir. Yaygın Servis Ağma Sahip Kaliteli ürün olmalıdır.

3 LOKMA ANAHTAR TAKIMI ( 29 PARÇA ) TEKNİK ŞARTNAMESİ Alınacak olan ürün yürürlükte olan tüm TSE, ISO, CE kalite standartlarının en az bir veya birkaçına sahip olmalıdır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Belirtilen Ürün özellikleri Yaklaşık Değerlerdir. Bu değerler her marka ve Modele göre değişiklik gösterebilir. Ürün Bilgileri : (Yaklaşık Değerlerdir ( Örnek Teşkil etınesi bakım ından v erilm iştir.) 22 adet standart lokma anahtarı 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30, 32 mm. 1 adet 1/2" profesyonel mandallı tutamak, 3 kilitli uzatma çubuğu 75, 150 ve 250 mm 1 hareketli mafsal, 1 adet 1/2" - 3/8" adaptör, 1 T anahtar, Maksimum erişebilirlik için düşük profilli başlık, 5 derece artış açısına sahip 72 dişli cırcır kol, Lokma kilit sistemi, Krom kaplı fınisaj olmalıdır. Kullanım Kolaylığı sağlayacak bir yapıda olmalıdır. Teslimat Kapsamı: Ürün Halk Sağlığı Müdürlüğüne teslim edilecektir. Kullanım Kılavuzu Ürünle birlikte verilecektir. İlgili tüm Aparatları ürünle birlikte verilecektir. Garanti Kapsam : En az 2 ( iki) yıl birebir ürün değişim garantisi olacaktır. İlgili Garanti belgeleri ürün tesliminde verilecektir. Yaygın Servis Ağına Sahip Kaliteli ürün olmalıdır.

4 PLASTİK BORU KAYNAK MAKİNASI PAFTALI TEKNİK ŞARTNAMESİ Alınacak olan ürün yürürlükte olan tüm TSE, ISO, CE kalite standartlarının en az bir veya birkaçına sahip olmalıdır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Belirtilen Ürün özellikleri Yaklaşık Değerlerdir. Bu değerler her marka ve Modele göre değişiklik gösterebilir. Ürün Bilgileri : Ürün Gücü : 2500 W ATT ( Yaklaşık Değerler ) 500mmX270mmX100mm ( Yaklaşık Değerler ) 220 V 50 Hz monofaze gerilim de çalışacak tipte olmalıdır. 4 Adet Pafta Uç: 20mm, 25mm, 32mm, 40mm olmalıdır. 1 Adet Alyan Anahtar, 1 Adet Boru M akası olacaktır. 1 Adet Çatal Ayak olmalıdır. Boru kaynağı yapmak için kullanılacak tüm aletler çanta içerisinde mevcut olacaktır. Ürün termostath ve çift rezistanslı olmalıdır. Kullanım Kolaylığı sağlayacak bir yapıda olmalıdır. Teslimat Kapsamı: Ürün Halk Sağlığı M üdürlüğüne teslim edilecektir. Kullanım Kılavuzu Ürünle birlikte verilecektir. İlgili tüm Aparatları ürünle birlikte verilecektir. Garanti Kapsam : En az 2 ( iki ) yıl birebir ürün değişim garantisi olacaktır. İlgili Garanti belgeleri ürün tesliminde verilecektir. Yaygın Servis Ağma Sahip Kaliteli ürün olmalıdır.

5 CIRCIRLI KOMBİNE ANAHTAR SETİ 12-parça TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu değerler yaklaşık değerlerdir. H er marka ve modele göre farklılık arz edebilir. İstenen ürün TSE, İSO, CE, Kalite standardı etiketinin en az bir veya birkaçına sahip olmalıdır. M aksimum verim lilik ve yüksek kullanıcı oranı sağlamalıdır. Uzun kullanım öm rüne sahip olmalıdır. Çantalı model ve Krom kaplı Dayanıklı malzemeden imal edilmiş olacaktır. Ürün teslimi Halk Sağlığı M üdürlüğüne teslim edilecektir. Garanti : En az ( 2 ) yıl garanti süresine sahip olmalıdır. Olası durumlarda yüklenici tarafından birebir ürün değişimi sağlanmalıdır. Ürünün Çalışması için gereken tüm aksesuarlar ürün ile birlikte verilecektir. Garanti belgeleri onaylanarak idareye verilecektir.

6 Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Büyük Boy Taşlama Makinası Teknik Şartnamesi Teknik veriler Giriş gücü Rölanti devir sayısı Çıkış gücü Disk çapı Lastik zım para tabanı çapı Çanak fırça çapı W yaklaşık dev/dak yaklaşık W yaklaşık 150 mm yaklaşık 125 mm yaklaşık 75 mm yaklaşık Not: Bu değerler yaklaşık değerlerdir. Her marka ve modele göre farklılık arz edebilir. İstenen ürün TSE, ISO, CE, Kalite standardı etiketinin en az bir veya birkaçına sahip olmalıdır. M aksimum verim lilik ve yüksek kullanıcı emniyeti sağlamalıdır. Sabit elektronik teknolojisine sahip olmalıdır. Ortalama Wat motor gücüne sahip olmalıdır. Doğrudan soğutma, aşırı yük emniyeti ve dayanıklı kömürlere sahip motoru olmalıdır. Uzun kullanım ömrüne sahip olmalıdır. KickBack Stop ve tekrar çalışma emniyeti, dönmeye karşı güvenli koruma kapağı ve titreşim sönümleme sistemi olmalıdır. Güvenli tutuş için yumuşak kavrama yüzeyine sahip olmalıdır. 150 mm'lik diskler için - daha fazla kazıma için daha yüksek kesme derinliği ve tork momentine sahip olmalıdır. Optimize hava yönlendirm e ve toza karşı koruma sağlamalıdır. Aksesuarın kolay ve hızlı değişimi için büyük mil kilitlem e düğmesi olmalıdır. Düşük devirli başlangıç ve İlk hareket akımı sınırlandırm ası olmalıdır. Şanzunan başlığı 90 lik kadem elerle döndürülebilir olmalıdır. Tutamak solda veya sağda kullanılabilir olmalıdır. Garanti : En az ( 2 ) yıl garanti süresine sahip olmalıdır. Olası durumlarda yüklenici tarafından birebir ürün değişimi sağlanmalıdır. Ürünün Çalışması için gereken tüm aksesuarlar ürün ile birlikte verilecektir. Garanti belgeleri onaylanarak idareye verilecektir.

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ ' ^ ' 3» 07/05/2014 K onu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks : K u ru m lunuzu n ihtiyacı olan (10)

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 08/02/2016 K onu : T eklife D avet K urum um uzun ihtiyacı olan (2) kalem A L Ç IPA N V E PV C İLE B Ö L M E, K A PI Y A PIL M A S I

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4 Diş Açma Elektrikli Diş Açma 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: /8 - /4 Motor: Universal, geri döndürülebilir 020 W motor ~ 25-60 Hz. Anahtar: Ağır iş, pedal tipi, emniyet kilitlemeli anahtar.

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/08/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (5) kalem 5 KALEM MEDİKAL MALZEME ALIMI işi

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında.

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 10/06/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem Verem Savaş Dispanserimizin Röntgen Cihazlarında Kullanmak üzere M icro

Detaylı

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları Yeni Lokma Takımı Programı Akıllı Kombinasyonlar Kampanya 1 Mart 01 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları www.cetaform.com Fiyatlar nakit ödemeye göre düzenlenmiştir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. CETA

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37811563/ 07/04/2016

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37811563/ 07/04/2016 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37811563/ 07/04/2016 Konu: Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (9) kalem Bilişim Malzemesi Alımı işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734 sayılı

Detaylı

LOKMA SETLERİ LOKMA SETLERİ

LOKMA SETLERİ LOKMA SETLERİ LOKMA SEERİ LOKMA SEERİ Altaş ve Carolus lokma takımları size bütün olasılıklara karşı hazır tutar. Lokmalar ve uygun aksesuarları ustalara en iyi desteği vermek için bir aradadır. 64 LOKMA SEERİ 20 EMU

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 3781 1563/ 20/07/2016 Konu : Teklife Davet Kurumuinuzun ihtiyacı olan (25) kalem KIRASİYE MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 45 5 5 - Fax: 487 31 7 jhaleno İlgili Birim İşin Adı : 014/1313 : DÖN.SER.AYNİYAT TÜKETİM 196-TEKNİK ATÖLYE-1860-18/07/014JEKNİK

Detaylı

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU PM-70141 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU UYARI: Lütfen bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyup, gerektiğinde tekrar faydalanabilmeniz için saklayınız. Rev. 3.1 PRO-MAX PM-70141 Teknik Özellikler

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 Mamül adı : 40M ECO TARAL TİP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 Mamül adı : 40M ECO TARAL TİP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 1 3601213 Debriyaj komple 40M-41M-41S 1 2 3611154 Debriyaj kampanası 40M-41S 1 3 0101059 Civata 6Kö.B. M8x30 4 4 0103004 Rondela A8,4 TS 79/2 6 5 0102029 Somun

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı -.37811563/ 27/06/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (8) kalem Promosyon Malzemesi Alımı işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M LD 400 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M LD 400 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30322-3600265 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö.B. M10x50 1 4 0103005 Rondela

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Sayı : 37.811.563-934/ 19/01/2015 Konu : Teklife Davet Sayın :... T e l: F ak s: Kurumumuzun ihtiyacı olan (4) kalem AFİŞ, BROŞÜR VE PLASTİK M ÜHÜR ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641000 Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641001 Şanzıman gövdesi 1 2 3641009 Şanzıman arka kapak contası

Detaylı

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET Grup :TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu :40-3600343 Mamül adı :22M ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3643101 Kilitli mil aks komple 1 1 3643110

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

1700 CIRCIRLI KOMBİNE ANAHTAR

1700 CIRCIRLI KOMBİNE ANAHTAR ANAHTARLAR ANAHTARLAR Altaş ve Carolus tüm kullanım sahaları için uygun anahtar modellerine sahiptir. Profesyonel olarak işlenen yüksek kaliteli çelik, Altaş ve Carolus anahtarları sizin için vazgeçilmez

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA Gurup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3641017 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3611018 Debriyaj gövdesi 1 3 3641052 Debriyaj baskı yayı 1 4 3611020 Debriyaj

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:6/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 804486 TEL: (0) 860 04

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : 41-3615026 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 1005008 Yetkili servis kitapçığı 1 2 3615009 Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu 32M-40M-41M-51M 1 3 1005040

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 28/04/2014 Konu : Teklife Davet Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı olan (2) kalem Dünya Astım Günü

Detaylı

PROFESYONEL HAVALI EL ALETLERİ 2014-1 ÜRÜN FİYAT LİSTESİ

PROFESYONEL HAVALI EL ALETLERİ 2014-1 ÜRÜN FİYAT LİSTESİ 2014-1 ÜRÜN FİYAT LİSTESİ İÇİNDEKİLER PROFESYONEL PROFESYONEL HAVALI EL HAVALI ALETLERİ EL ALETLERİ 3-5 6-7 8 9 10 11 12 14-16 17-18 19 20 21-24 26 27-28 30-32 34 35-37 38-39 40-41 42 43 2 PROFESYONEL

Detaylı

PRATİK EL ALETLERİ. Saygılarımızla Ceta Form Ailesi

PRATİK EL ALETLERİ. Saygılarımızla Ceta Form Ailesi PRATİK EL ALETLERİ Değerli Müşterimiz, Amatör ve yarı profesyonel kullanıcı kitlesi için geliştirilmiş olan Profel ürün grubumuzu size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ürün grubu el aletlerini çok ağır

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 0520 MX 2600 SDS PLUS KIRICI DELİCİ MX 7-155 TAŞLAMA 115MM 35 TL 550 W 0-2900 ELEKTRONİK DEVİR 13MM MANDREN AĞIRLIK : 1,8 KG MX 1440 AKÜLÜ MATKAP TEK AKÜ 95 TL 800 W 0-930 DEVİR 26 MM DELME KAPASİTESİ

Detaylı

Güç ve hız hizmetinizde

Güç ve hız hizmetinizde KAROT ACMA Güç ve hız hizmetinizde Ø 25 mm den 350 mm ye kadar sulu ve kuru karot açma. Makinaları kuru ve Sulu Karot Açma > Virax kuronları Bütün materyaller için Ø 350 mm ye kadar tek bir seri karot

Detaylı

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY50 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY50 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30222-3600341 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö. M10x50 1 4 0103005 Rondela A10,5

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M RY70 (LD15/350) ECO ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M RY70 (LD15/350) ECO ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3621600 1 3621077 Debriyaj çatal mili frezeli 1 2 0108048 Mil segmanı 14x1 1 3 3611074 Kama 5x5x25 1 4 0101119 Civata imbus M8x20 1 5 3611066 Debriyaj çatalı 1 6 0005029

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / 3601001 Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0106029 Yağ Keçesi Ø17xØ40x7 L3 1

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 21-178 MX 9-115 MX 7-1155 TAŞLAMA 180MM TAŞLAMA 115MM TAŞLAMA 115MM 91 TL 1800 W DİSK ÇAPI : 180 MM AĞIRLIK : 4,5 KG 45 TL 49 TL 720 W 900 W DİSK ÇAPI : 115 M DİSK ÇAPI : 180 MM DEVİR/DK : 11000 AĞIRLIK

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3681021 Tapa yağ 35x8 1 2 3681022 Tapa yağ 47x8 1 3 0102029 Somun 6 kö.emn.m8 37 4 3681031 Saplama M8x52

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

Plastik Boru Makası ROWELD Plastik Boru Kaynak Tekni i

Plastik Boru Makası ROWELD Plastik Boru Kaynak Tekni i Plastik Boru Makası ROCUT TC 42 Ø 42 mm ye kadar plastik boru makası PP-, PE-, PE-X-, PB- ve PVDF-boruların Ø 42 mm ye kadar kesilmesi için. Plastikboruların kolay kesilmesi için sa lam, hassas bıçak.

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 04/10/2013 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (9) kalem Medikal Malzeme Alımı işi satın alınacaktır.

Detaylı

SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ. CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar

SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ. CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar ŞİRKET PROFİLİ 1980 lerde Chen Kardeşler tarafınca kurulduğundan bu yana firmamız tüm Dünya ya en mükemmel, verimli,

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/05/2014 Konu : Teklife Davet Savın :... Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı

Detaylı

: DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30412-3600262 Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3612036 Gaz Spirali 36M-45M

Detaylı

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı.

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Rahatlayın ve çalışın. Rahatlayın ve keyfini çıkarın. Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Yormayan vidalama ve delme işlemleri için güçlü EC motor ve kompakt ürün yapısı. Syneon Chip'li ergonomik

Detaylı

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. www.acf.com.tr A00 120 ACF Cerrahi Motor Sistemleri / Kablolu / Tip / 02 Referans Kodu Tanımı Adet A01 120 A01 130 * Delici / Tip / 02 1 * Oyucu/ Tip / 02 1 A01 220 ci / Tip / 02 1 A02 200 Güç Ünitesi

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO Grup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3641056 Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3641061 Debriyaj gövdesi 1

Detaylı

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü T.C. VAN VALİLİĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı -.37.811.563-934/ 04/02/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (10) kalem Afiş Broşür Kırtasiye ve Karbonmonoksit Cihaz ağızlığı Alımı işi

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 Mamül adı : 651B EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 Mamül adı : 651B EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 1 3681021 Tapa yağ 35x8 1 2 3681022 Tapa yağ 47x8 1 3 0102029 Somun 6 kö.emn.m8 37 4 3681031 Saplama M8x52 5 5 0103021 Rondela yaylı M8 38 6 3681019 Debriyaj

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

SERT KROM KAPLI MİLLER

SERT KROM KAPLI MİLLER w w w. h i d ro s e s. co m SERT KROM KAPLI MİLLER Malzemelerimiz sertifikalıdır. Mil Boyutları 5-6 m dir Fiyatlara K.D.V dahil değildir. Çap Toleransı: ISO f7 Çelik Kalitesi: CK 45 Pürüzlülük: Ra max

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası 1 Aralık 23 Aralık tarihleri arasında tüm profesyonel seri ürünlerde %8 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

ORGAN NAKİL ÇANTALARI 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) www.tamkanlab.com 1 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC)

ORGAN NAKİL ÇANTALARI 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) www.tamkanlab.com 1 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC) ORGAN NAKİL ÇANTALARI 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC) 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) 1. Kapasitesi 94 Litre 2. Dış Ölçüler, 90 x 42 x 43 cm 4. Her iki yanında salıncak kulpları

Detaylı

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ Kurumumuz Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak uzun ayak kömür üretim sisteminde kullanılmak üzere 300 adet çelik hidrolik direk satın

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 30/01/2015 Konu : Teklife Davet Savın Tel : Faks : Kurumlunuzun ihtiyacı olan (1) kalem TANITIM TABELASI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641000 Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641001 Şanzuman gövdesi 1 2 3641009 Şanzuman arka kapak contası 1 3 3641039

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM 7.5 kw a kadar yatay kademeli pompalar CM MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM-3-2-A CM-1-3-G CM-5-2-I CM-3-8-A CM-5-4-I CM-1-8-G CME-3-2-A CM-3-3-I CM-5-8-A CME-1-6-G be

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSDN018 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen Universal Torna

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M AL.GÖVDE CF 178FE KONİK DİZEL ÇAPA TRAK. SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M AL.GÖVDE CF 178FE KONİK DİZEL ÇAPA TRAK. SIRA NO Grup : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim

Detaylı

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 17/04/2015-1414 T.C. Sayı : 81531349-045.01- Konu : Piyasa Fiyart Araştırması ( TEklif Mektubu) İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz müzün ihtiyacı olan ve aşağıya ayrıntılı özellikleri

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 482 D TARAL EKOSTAR(CF170 FE) ÇAPA TRAKTÖRÜ 2+1 SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 482 D TARAL EKOSTAR(CF170 FE) ÇAPA TRAKTÖRÜ 2+1 SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 40-3641400 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim 72x56x0,3

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI ALÜMİNYUM, MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON 20 mm. KALINLIĞINDA SIK ARALIKLARLA

Detaylı

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS 1 HANDLE CONTROL PARTS 6 104 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI 101 Kavrama Kolu 102 Gaz Kolu 103 Civata M6X20 105 Gaz Kablosu 106 Emniyet Mandalı 112 Geri Vites Veya Debriyaj Mandalı 113 Pim 7X24 114 Pim 10X24

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : Mamül adı : 22M B&S 6,5HP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : Mamül adı : 22M B&S 6,5HP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : 40-3600238 SIRA NO PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO KODU 1 3643101 Kilitli mil aks komple 1 1 3643110 Sabit mil aks komple 1 2 3653004 Teker kilit tutamağı 1 3

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

ı ı ı ıı ıı ıı ı ı ı ğ ş ı

ı ı ı ıı ıı ıı ı ı ı ğ ş ı Ü Ğ Ş ö İ Ş ç ç Ğ ç ö Ü Ü Ş ö Ö ç ç ğ ö ö ğ ö İ Ş ğ ğ ç ö Ü ğ Ç Ö İ ğ ğ ğ Ş ö ç ç ö ö ç ö Ü İ İ ö ö ç «ğ Ü Ş ğ ö ğ ç ğ ç ö ç ç ç ç ö ö ö ç ç ç ö ç ö İ ö Ü ö ğ Ü Ş Ü Ş ö ç ç İŞ ğ ğ ğ ö İŞ ö İ Ü İ İ İ İ

Detaylı

ö ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ö ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ö ö ö ğ ğ ğ ö ö

ö ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ö ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ö ö ö ğ ğ ğ ö ö İ ğ ö ö İ ğ ğ ğ ö İ ö İ İ ö İ İ ğ İ İ ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ö ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ö ö ö ğ ğ ğ ö ö İ ö ğ İ ö ö ğ ö ğ ğ ğ İ İğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ ö ö ğ ö ğ ğ ğ ğ ğ Ş ö ö Ş ğ ğ ğ ğ ğ ğ

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641316 22M Alüminyum Gövde burçlu komple 1

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3691000 Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0108030 Segman delik 37x1,5 DIN472

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 21M TARAL (ZS168FB KONİK)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 21M TARAL (ZS168FB KONİK)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup adı : BIÇAK GRUBU Mamül kodu : 40 31160-3610008 1 3670618 Disk tambur 2 2 0101059 Civata 6Kö.B. M8x30 4 3 3670617 Bıçak tambur 2 4 3670615 Bıçak tambur iç 2 5 3670609 Çapa bıçağı

Detaylı