/ Solar Elektronik. Hizmetler ve servis. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "/ Solar Elektronik. Hizmetler ve servis. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik"

Transkript

1 / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik Metin ve resimler, baskının hazırlandığı tarihte geçerli olan teknik düzeyi yansıtmaktadır. Değişiklik yapma hakkı saklıdır. Fronius International GmbH nin yazılı onayı alınmadan bu dokümanın tamamen veya kısmen kopyalanması ya da başka bir yöntemle çoğaltılması yasaktır. / Solar Elektronik. Hizmetler ve servis. TR v

2

3 / Benzersiz Fronius Service Partner Programı ve sunduğumuz birinci sınıf teknik destek ne kadar iddialı olduğumuzu ortaya koyuyor. Yalnızca Fronius Service Partner lerine özel Platin Değiştirme Konsepti miz yerinde ve hızlı hizmete olanak sağlar. Vizyonumuz, enerji bağımsızlığını temin etmek için maksimum verimlilikle yenilenebilir enerjilerden yararlanmaktır.

4 / 4 / İçindekiler / / üç bölüm ve bir tutku / Akü Şarj Sistemleri, Kaynak Teknolojisi ve Solar Elektronik tutkuyla sınırları değiştirdiğimiz bölümlerimiz. Şirket ile ilgili daha fazlasını sayfalarında öğrenebilirsiniz. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Kazançlı partnerlik / / / / / / / / / / / Böylece benzersiz Fronius Service Partner Programından faydalanabilirsiniz. Bu konuda daha fazlasını sayfalarında öğrenebilirsiniz. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Dünya çapında kalite lideri / Fronius, solar elektronik alanında dünya çapında kalite lideridir. Değerlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgiyi 6 7. sayfalarda bulabilirsiniz.

5 İçindekiler / 5 / / / Uygulamalı eğitimler / Heyecan verici deneyimler. Eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgiyi sayfalarında bulabilirsiniz. İçindekiler Sayfa Fronius Solar Elektronik Fronius Service Partner Programı Fronius Eğitimleri Fronius Uluslararası Lokasyonlar

6 6 / Fronius Solar Elektronik Uluslararası kalite lideri olarak iddiamız, kendi koyduğumuz hedefleri aşmaktır. / Üstün ürünler ve servis hizmetleri bizi dünya pazarında kalite lideri yapıyor. Yenilikçi gücümüzü çevreye karşı sorumluluğumuzla birleştiriyoruz. Yenilikçi ürünler ve yeni teknolojilerle dünyanın her yerinde sürekli yeni standartlar geliştiriyoruz. 60 yılı aşkın gelişim / Fronius International GmbH, 1945 yılından beri elektrik enerjisini dönüştürmek için yeni teknolojiler araştırıyor. Altmış yılı aşkın deneyimiyle, sürekli gelişim ve yeniliğin peşinde. Global ağ / Solar elektronik bölümünde 1992 yılından bu yana fotovoltaik konusu ile ilgileniyoruz ve ürünlerimizi global satış partnerleri ağı üzerinden pazarlıyoruz. Şu anda 13 Solar elektronik şirketi ile dünya çapında yüksek kapasiteyle faaliyet gösteriyoruz. Uluslararasılaşma büyük adımlarla ilerliyor. / Fronius üretim ve lojistik tesisi Sattledt, Avusturya Uluslararası hizmet / Fronius, dünya pazarında 3 büyük oyuncudan biri olarak Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Kanada da üretim tesislerine sahip. Çok yakında ABD de bunların arasında yerini alacak. % 99 luk ihracat kotası Solar Elektronik bölümünün yüksek düzeyde uluslararasılaştığının başka bir göstergesidir.

7 Fronius Solar Elektronik / 7 Temel değerler / Bir aile şirketi olarak çalışanlarımız, müşterilerimiz ve partnerlerimiz ile saygı dolu ilişkilere bilhassa önem veriyoruz. Uzun vadeli düşünüyor ve sorumlulukla hareket ediyoruz. Yenilenebilir enerjilerin kullanımı ve kaynakların korunması, şirket kültürümüzün ayrılmaz parçasıdır. Dünya çapında kalite lideri / 1kW ve üzeri şebeke bağlantılı solar enerji sistemleri için inverterler geliştiriyor ve pazarlıyoruz. Yenilikçi ürünlerle, benzersiz bir servis konseptiyle ve gelişmiş proseslerle müşterilerimize ve partnerlerimize dünya çapında mümkün olan en iyi kaliteyi sunuyoruz. Geleceğin enerji konsepti / Fronius Energy Cell ile çözümü bulduk. Böylece gelecekte fazla enerji hidrojene ve gerektiğinde tekrar enerjiye dönüştürülebilecek. Biz bu hayali şimdiden gerçekleştirdik!

8 8 / Fronius Service Partner Programı Piyasadaki en hızlı servis konsepti için kararınızı VERİN! / Mükemmel fotovoltaik sistemleri kuruyorsunuz. Peki ya sonrası? Müşterilerinize daha fazlasını yani birinci sınıf bir satış sonrası hizmet sunun. Fronius Service Partner Programı ve piyasadaki en hızlı servis konseptiyle.

9 Fronius Service Partner Programı / 9 FRONIUS SERVICE Partner Programı nın öne çıkan özellikleri: / Doğrudan üreticiden teknik bilgi Teknik heyecanımızı sizinle paylaşıyoruz; bir FV sistemin planlanlanmasından tutun da inverter servisine kadar. / Piyasadaki en hızlı servis konsepti Platin değişimi ile müşterilerinize en hızlı servisi sağlayın. Yalnızca tek bir hamle ile Fronius inverterleri hemen sistemin bulunduğu yerde tekrar işletime alın. / En iyi destek Teknik destek hattımız üzerinden uzman destek alırsınız. Her servis durumunda. / Ayrıcalıklı hizmetler Profesyonel pazarlama ve satış desteğimizden, düzenli organizasyonlarımızdan ve çok daha fazlasından faydalanın. Kendi reklamınız için ayrıcalıklı Fronius Service Partner logosunu kullanın.

10 10 / Fronius Service Partner Programı FRONIUS SERVICE PARTNER LİĞİNİ benzersiz kılan nedenler / Servis durumunda, yalnızca siz Fronius Service Partner i olarak inverterde devre kartını değiştirme işlemini yerinde uygulayabilirsiniz. Bu sayede rakiplerinize göre belirgin bir üstünlük sağlarsınız. Zamandan ve paradan tasarruf edersiniz. Böylece müşterilerinizi hızınız ve servis uzmanlığınız ile ikna edersiniz. FronIus Servis Çantası / Fronius Servis Çantası yedek platin ve parçalarla donatılmıştır. Böylece inverterdeki servis sorunlarını hemen giderebilirsiniz. Doğrudan sistemin bulunduğu yerde. Seminerler ve Eğitimler / Eğitim seminerlerimizi ziyaret edin. Fronius Service Partner i olarak kendinizi geliştirin. Size, müşterilerinizi etkileyeceğiniz uygulamaya yönelik gerekli teknik bilgi ve servis uzmanlığını aktarıyoruz.

11 Fronius Service Partner Programı / 11 Platin Değiştirme Konsepti / Fronius Platin Değiştirme Konsepti için temel taşı halihazırda inverterlerimizi geliştirirken koyuyoruz. Çünkü ancak uygun bir cihaz yapısı platin değişimini mümkün kılmaktadır. Sonuç ise benzersiz verimli bir servis konsepti. Bu sayede Fronius Service Partner lerimize piyasadaki en hızlı inverter servisi olanağını tanıyoruz. teknik destek / Teknik destek hattımız size hata teşhisi konusunda yardım eder. Her servis durumunda. Doğru çözüm için birlikte karar veriyoruz. Daha birçok seçenek / Fronius Service Partner i olarak birçok seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. Bu size günlük işlerinizde yardımcı olur ve ek olarak rekabet avantajı sunar.

12 12 / Fronius eğitimleri UYGULAMAYA YÖNELİK TEKNİK BİLGİ: FRONIUS EĞİTİMLERİ. / Müşterilerinizi teknik bilginiz ve servis uzmanlığınız ile etkileyin. Biz, eğitimlerimiz ile size üretici bilgi birikimimizi kısa sürede ve uygulamalı olarak aktarıyoruz.

13 Fronius eğitimleri / 13 EĞİTİM programlarımıza genel bakış: / Fronius Service Partner i olarak uzmanlaşmak isteyenler ilk olarak yeterlik eğitimine katılır. Daha sonra diğer uzmanlık eğitimleri için de kayıt yapılabilir. Diğer eğitimler de herkese açıktır. FRONIUS SERVICE PARTNER TEMEL UZMANLIK EĞİTİMİ İçerik: Fronius inverterleri hakkında temel bilgi, Platin Değiştirme Konsepti ve Fronius Service Partner Programı. Bir tekniker bu programı başarılı bir şekilde bitirdikten sonra şirket için Fronius Service Partner i olma olanağı doğar. UZMANLIK EĞİTİMLERİ TEMEL UZMANLIK EĞİTİMİ BAŞARI İLE TAMAMLANDIKTAN SONRA BU EĞİTİMLER İÇİN KAYIT YAPILABİLİR / Fronius IG Servis Eğitimi İçerik: Fronius IG inverterlerinde platin değiştirme ve servis. / Fronius IG Plus Servis Eğitimi İçerik: Fronius IG Plus inverterlerinde platin değiştirme ve servis. / Fronius IG TL Servis Eğitimi İçerik: Trafosuz inverterlerin özellikleri, Fronius IG TL inverterlerinde platin değiştirme ve servis. DİĞER EĞİTİMLER HERKES KATILABİLİR / Fronius DATCOM Eğitimi İçerik: Farklı versiyonlarda FV sistem denetimlerinin yapısı. / Fronius Uzmanlık Eğitimi / Uygulamalı İçerik: Fotovoltaik ile ilgili güncel uzmanlık konuları (örn. yıldırımdan korunma, modül topraklama). / Fronius Energy Cell Eğitimi İçerik: Yakıt hücresi teknolojisine ve Fronius Energy Cell in uygulama olanaklarına bir bakış. / Fronius CL Servis Eğitimi İçerik: Fronius merkezi inverterin teknolojisi, Fronius CL inverterlerinde bakım ve servis. İlgili güncel tarihleri ve kayıt formunu internet sitesinde bulabilirsiniz

14 / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik / Şüpheciler, kararsızlar ve tereddüt edenler her yerde var. Bu kimselerin aklımızı karıştırmalarına izin vermiyoruz. Bir fikir aklımıza yattığında asla vazgeçmiyoruz. Kendi yolumuzda devam ediyoruz. Mümkün olan sınırları değiştiriyoruz. Vardığımız sonuç ise devrim niteliğinde teknolojiler, akü şarj sistemleri, kaynak teknolojisi ve solar elektronik alanlarında olağanüstü ürünler oluyor.

15 Fronius / 15 Üç bölümümüz, yalnızca bir tutkumuz var: Sınırları değiştirmek. / Günter Fronius un 1945 yılında Avusturya nın Pettenbach kentinde işe koyulması bir başarı öyküsünün başlangıcı oldu. 737 aktif patent, buluş zenginliğimizin bir kanıtı. Ama bunlarla yetinmiyoruz. Bugün dünya çapında 3000 den fazla çalışanımızla, teknoloji ve kalite öncüsü olma iddiamızı gelecekte de geçerli kılmaya çalışıyoruz. Çünkü hedefimiz ve motivasyonumuz hiç değişmedi. Mümkün olan sınırları değiştiriyoruz. Diğerleri adım adım ilerlerken, biz sıçrayarak ilerliyoruz. Akü Şarj Sistemleri / Active Inverter Technology ile teknolojik bir devrim başlattık, bugün Avrupa nın önde gelen tedarikçileri arasındayız. Bizi harekete geçiren amacımız ise gelişmiş hareket kabiliyeti için maksimum maliyet verimliliği sağlayacak akıllı enerji yönetim sistemleri ortaya koymaktır. Kaynak Teknolojisi / Ark ve direnç punta kaynağına yönelik komple sistemler gibi kaynak teknolojileri geliştiriyoruz. Mümkün olmayan kaynak bağlantılarını mümkün hale getirmeyi görev edindik. Hedefimiz»arkın DNA şifrelerini«çözmek. Dünya çapında teknoloji lideri ve Avrupa da ise pazar lideriyiz. Solar Elektronik / Günümüzde en büyük hedef yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmektir. Vizyonumuz, enerji bağımsızlığına ulaşmak için yenilenebilir enerjilerden yararlanmaktır. Şebeke bağlantılı inverterlerimiz ve FV sistemlerin denetimine yönelik ürünlerimizle solar elektronik alanında günümüzün önde gelen tedarikçileri arasındayız. Tüm Fronius ürünleri ve global satış partnerlerimiz ve temsilciliklerimiz hakkında daha fazla bilgiyi adresinden temin edebilirsiniz.

16 16 / Uluslararası solar elektronik şirketlerimizi tüm dünyada bulabilirsiniz. Çünkü yüksek performanslar geniş alanlara ihtiyaç duyar. / Dünya çapındaki lokasyonlarımız giderek artıyor. Böylece uluslararasılaşma hız kazanıyor ve tüm dünyadaki müşterilerimize yakınlığımız artıyor. Fronius Şirketleri Solar Elektronik Bölümü

17 Uluslararası / 17 Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Avusturya pv@fronius.com Fronius Schweiz AG Oberglatterstrasse Rümlang İsviçre pv-sales-swiss@fronius.com Fronius Deutschland GmbH Am Stockgraben Neuhof-Dorfborn bei Fulda Almanya pv-sales-germany@fronius.com Fronius Australia PTY Ltd Lambeck Drive Tullamarine VIC 3043 Avustralya pv-sales-australia@fronius.com Fronius France SARL ZAC du Moulin 8 rue du Meunier BP Roissy CDG Cedex Fransa pv-sales-france@fronius.com Fronius España S.L.U. Parque Industrial La Laguna Calle Arroyo del Soto Leganés (Madrid) İspanya pv-sales-spain@fronius.com Fronius Solarelectronic Energie Rinnovabili S.R.L. Via dell Agricoltura, Bussolengo (VR) İtalya pv-sales-italy@fronius.com Fronius Česká Republika S.R.O. Dolnoměcholupská 1535/ Praha 10 Çek Cumhuriyeti pv-sales-cz@fronius.com Fronius Slovensko S.R.O. Nitrianska Trnava Slovakya pv-sales-slovakia@fronius.com Fronius İstanbul Elektronik Ticaret ve Servis Ltd. Ști. BOSB, Aydınlı Mahallesi Batı Caddesi, 3. Sokak, No: Tuzla İstanbul Türkiye pv-sales-turkey@fronius.com Fronius USA, LLC Citation Drive, Suite 1100 Brighton, MI ABD pv-us@fronius.com Fronius Canada Ltd Argentia Road, Units 4, 5 & 6 Mississauga, ON L5N 8G6 Kanada pv-sales-canada@fronius.com Fronius México S.A. DE C.V. Carretera Monterrey-Saltillo 3279 E Landus Business Park Santa Catarina, NL, México, Meksika pv-sales-mexico@fronius.com

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Yüksek verim güvenliği ile çok yönlü. / Fronius MIX konsepti / HF trafo değiştirme / Fronius Modül yöneticisi

Detaylı

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri.

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri. 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. LSC Low Spatter Control

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. LSC Low Spatter Control / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC Low Spatter Control "Hedefimiz, tüm uygulamalar için mükemmel arkı sunmaktır!" Öne çıkanlar / 3 LSC: Yüksek ark kararlılığına sahip yeniden uyarlanmış

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging ROBOTLU KAYNAK. / Tüm kaynak talepleri için uzun ömürlü kaynak çözümleri. 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç puta kaynağına

Detaylı

/ 24 saat güneş için depolama çözümü. / Kontrol Edilebilen Çıkış Gücü

/ 24 saat güneş için depolama çözümü. / Kontrol Edilebilen Çıkış Gücü Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging ENERJİ PAKETİ 24 saat güneş için depolama çözümü. 100 0 SnapINverter Teknolojisi Dahili Kablosuz Veri İletişimi Dinamik Performans Yönetimi Akıllı Şebekeye

Detaylı

VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak)

VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak) / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak) / Geleceğin kaynak eğitimi 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik

Detaylı

Soğuk metal transferi.

Soğuk metal transferi. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik Soğuk metal transferi. / Teknoloji. / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik, örneğin Soğuk Metal Transferi

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Hizmetler. / Tam olarak müşterinin istediği boyutlarda

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Hizmetler. / Tam olarak müşterinin istediği boyutlarda / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Hizmetler / Tam olarak müşterinin istediği boyutlarda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik yenilikçi komple sistemler

Detaylı

VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak)

VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak) / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging VIrtual WeldIng (Sanal Kaynak) / Geleceğin kaynak eğitimi 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik yenilikçi

Detaylı

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Maksimum randıman. Her hava koşulunda. İlk çok yönlü cihaz. Güvenilir ve maksimum randıman garantisi. Hızla büyüyen bir aile: Fronius IG Plus yeni

Detaylı

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik. YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri.

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik. YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri. / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri. 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DeltaSpot Her puntada en yüksek kalite 7000 kaynak puntası. aynı kalite. Kapak frezesi yok. DeltaSpot hem otomotiv, hem hava, hem de uzay sanayisi için

Detaylı

TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45

TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TORÇ TAŞIYICI FLEXTRACK 45 / MIG-MAG / CMT / FARKLI UYGULAMALAR İÇİN TEK SİSTEM / FlexTrack, farklı uygulamaların gerçekleştirilmesine imkan sağlar.

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging YÜKSEK PERFORMANS KAYNAKLARI. / CMT Twin, Time, LaserHybrid ve TimeTwin teknolojileri. 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. transsteel 3500/5000. / MIG/MAG Kaynak Sistemi

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. transsteel 3500/5000. / MIG/MAG Kaynak Sistemi / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging transsteel 3500/5000 / MIG/MAG Kaynak Sistemi 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik, örneğin Soğuk Metal

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. AccuPocket 150/400. / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. AccuPocket 150/400. / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging AccuPocket 150/400 / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik yenilikçi komple

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Soğuk metal transferi. / Teknoloji.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. Soğuk metal transferi. / Teknoloji. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Soğuk metal transferi. / Teknoloji. 2 / CMT kaynak prosesi CMT: Bu üç harfin arkasında dünyanın en kararlı kaynak prosesi gizlidir. /»Soğuk«kaynak prosesi

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. transsteel 3500/5000. / MIG/MAG Kaynak Sistemi

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. transsteel 3500/5000. / MIG/MAG Kaynak Sistemi / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging transsteel 3500/5000 / MIG/MAG Kaynak Sistemi 2 / Hakkımızda / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik, örneğin Soğuk Metal

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i Robotics Intelligent Revolution'u eksiksiz hale getiriyor.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i Robotics Intelligent Revolution'u eksiksiz hale getiriyor. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Mükemmel bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i Robotics Intelligent Revolution'u eksiksiz hale getiriyor. 2 1945'ten beri en mükemmel bağlantı / 1945 yılından

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter.

Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter. Fronius IG Plus Yeni nesil şebeke bağlantılı FV inverter Maksimum randıman. Her hava koşulunda. İlk çok yönlü cihaz. Güvenilir ve maksimum randıman garantisi. Hızla büyüyen bir aile: Fronius IG Plus yeni

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i robotıcs akıllı devrimi tamamlıyor.

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i robotıcs akıllı devrimi tamamlıyor. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Mükemmel bağlantı mümkün. Çünkü TPS/i robotıcs akıllı devrimi tamamlıyor. 1945'ten beri en mükemmel bağlantı / Fronius, 1945 yılından beri ark kaynağı

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. AccuPocket 150/400. / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging. AccuPocket 150/400. / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging AccuPocket 150/400 / Şebekeden bağımsız elektrik ark kaynağı / 1950 yılından bu yana ark kaynağına ve direnç punta kaynağına yönelik yenilikçi komple

Detaylı

Lojistik te te SürdS. rdürülebilir Kasım, 2009

Lojistik te te SürdS. rdürülebilir Kasım, 2009 Lojistik te te SürdS rdürülebilir Kalkınma Kasım, 2009 Euromonitor 2008 Global markalar sıralaması:mikrodalga hariç temel beyaz eşyalar 1955 den bugüne yarım asırlık tecrübe Ev yaşamına yönelik dayanıklı

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Transpuls synergic 2700

Transpuls synergic 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Transpuls synergic 2700 / MIG/MAG-, TIG DC & Örtülü Elektrot Kaynağı GENEL KULLANIM Yüksek performanslı bir sistem / TPS 2700 çok özel bir Güç kaynağıdır.

Detaylı

Ülkemizde Elektrik Enerjisi:

Ülkemizde Elektrik Enerjisi: Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik-Bilgisayar Bilim Kolu Eğitim Seminerleri Dizisi 6 Mart 8 Mayıs 22 Destekleyen Kuruluşlar: Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

Sürdürülebilirlik ve İklim Değişimi Hizmetleri

Sürdürülebilirlik ve İklim Değişimi Hizmetleri ntracts in the Red Zone could have significant value leakage Sürdürülebilirlik ve İklim Değişimi Hizmetleri Küresel ısınma ve iklim değişikliği sizi nasıl etkileyecek? Faaliyetlerinizin sürdürülebilir,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter.

% 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. % 98.6 lık bir karizma. PLATINUM R3-M inverter. Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP 66 Gölge Üç-Faz Verimlillik < 25 kw 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM R3 inverter modelleri, Enerji Yönetimi ( 6 EEG) pazar

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

energy for today CSUN Güneş Enerjisi Çözümleri global / yüksek teknoloji / güvenli seçim

energy for today CSUN Güneş Enerjisi Çözümleri global / yüksek teknoloji / güvenli seçim energy for today CSUN Güneş Enerjisi Çözümleri global / yüksek teknoloji / güvenli seçim 01 ŞİRKET CSUN, dünyaca bilinen CEEG Grubuna yakından bağlı olan, KME ve DuPont gibi dünya devleri ile stratejik

Detaylı

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / TİG & Elektrot Kaynağı Actİve Wave teknolojisi ekonomikliği artırır: / Tüm sistem tamamen dijitalleştirilmiştir:

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Plarad, 50 yılı aşkın bir süredir hassas torklama ürün ve sistemleri geliştirmekte ve imal etmekteyiz. (150.000 Nm ye kadar). 320 mm ye kadar veya daha büyük

Detaylı

Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi

Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi 1.800 Çalışan 15 üretim tesisi 12 farklı ülkede 90 satış yapılan ülke Jokey Grubu Bir Uluslararası Aile Şirketi.»Jokey«adı 50 yıla yakın bir süredir, plastik enjeksiyon

Detaylı

Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter

Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter Fronius CL Fronius MIX konseptli FV merkezi inverter Modüler sistem. Maksimum randıman. Fronius CL, yüksek randımanlı güç elektroniği ile 15 adede kadar özdeș güç ünitesinden olușan benzersiz modüler sistem

Detaylı

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter.

Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Fazladan bir takipçi ile oyunda. PLATINUM R3-M2 inverter. Gölge Yükseltilmiş MPP Garanti Üç-Faz Verimlillik 2 MPP-Takipçi < 25 kw Reaktif güç Dış Outdoor ortam IP IP 66 66 10 100 kw > 100 kw Tüm PLATINUM

Detaylı

Taşıma sistemleri. Ürün grupları

Taşıma sistemleri. Ürün grupları Taşıma sistemleri Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/TASIMA-SISTEMLERI Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında.

Detaylı

magicwave 1700/2200 Transtig 2200

magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 1700/2200 Transtig 2200 / TİG & Elektrot Kaynağı Actİve Wave teknolojisi ekonomikliği artırır: / Tüm sistem tamamen dijitalleştirilmiştir:

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. Fronius IG TL

Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter. Fronius IG TL Fronius IG TL Standart olaraksunulansistem denetleme özelliğine sahiptrafosuz FVinverter Geleceğe bağlanın. Randımanı güvence altına alın. Bas arılı bir ailenin uyumlu gelis imi: Fronius IG TL, bir trafosuz

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik. IntellIgent revolution / Trans Process Solution: TPS/i

/ Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik. IntellIgent revolution / Trans Process Solution: TPS/i Akü Şarj Sistemleri Kaynak Teknolojisi Solar Elektronik IntellIgent revolution Trans Process Solution: TPSi 1950 yılından bu yana Fronius ark kaynağına ve direnç kaynağına yönelik yenilikçi komple sistemler

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

FİNANS KONSEPTLERİ. Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler. Finans Konsepti

FİNANS KONSEPTLERİ. Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler. Finans Konsepti Creating Tool Performance A member of the UNİTED GRİNDİNG Group FİNANS KONSEPTLERİ Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler Finans Konsepti Finans konsepti hizmeti, müşteri odaklı kişiselleştirilmiş

Detaylı

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr Türkiye Müşteri Eğitimi 2015 www.arburg.com.tr Önsöz Sayın Müşterilerimiz, ARBURG Plastik Enjeksiyon Makinaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de plastik parça üretiminde en yüksek teknik sonuçlara

Detaylı

Virtual Welding. Yarınların Eğitimi

Virtual Welding. Yarınların Eğitimi Virtual Welding Yarınların Eğitimi Simülatörde Gerçekçi Eğitim Sıfır Güvenlik Riski Kaynak Tasarrufu Başarı Paketi GENEL Yarınların kaynak eğitiminin bir adı var: Fronius Sanal Kaynak. Eğitime katılanlar,

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

EMİN ELLERDE YOL ALIN.

EMİN ELLERDE YOL ALIN. EMİN ELLERDE YOL ALIN. ORİJİNAL OPEL GÜVENCESİ Opel FlexCare programımız pek çok sıradışı fayda sunuyor: Gönül Rahatlığı Her türlü kaza veya arıza durumunda birçok yardım şekli ile yanınızda olacağız.

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / TIG & Elektrot Kaynağı Active Wave teknolojisi ekonomikliği artırır / Tüm sistem tamamen dijitalleştirilmiştir:

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

BSTA 200. Üniversal uygulamalar için hassas mekanikte uzmanlık

BSTA 200. Üniversal uygulamalar için hassas mekanikte uzmanlık BSTA 200 Üniversal uygulamalar için hassas mekanikte uzmanlık Tecrübemiz size avantajlar sunar Her BRUDERER BSTA Presi, iddialı müşterilerimızin taleplerine cevap vermek için on yıllar içerisinde inşa

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Speed Up. Smart Conveying Technology.

Speed Up. Smart Conveying Technology. Speed Up. Smart Conveying Technology. Hızlı, daha hızlı, seepex. 2008 yılında, Smart Stator Technology ile, bakım süreleri ile pompalarınızın montajı ve sökülmesi için harcanan zamanı belirgin şekilde

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji Kojenerasyon Modülleri 3.000 kw a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji yogaz i B k ü ç ü K : Yeni için sistemleri (75 kw) n o y s a r e n Koje Yenilikçi teknolojiler sayesinde

Detaylı

Uluslararasılaştırma. Başarılı Beraber Uzun süreli

Uluslararasılaştırma. Başarılı Beraber Uzun süreli Uluslararasılaştırma Başarılı Beraber Uzun süreli Stefan Peikert, AHP GmbH & Co. KG, Berlin Gülcan Bulut, AHP GmbH & Co. KG, Berlin AHP Grup üyesi Berlin Münster Heidelberg Leipzig http://tinyurl.com/ahpturkiye

Detaylı

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın.

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Ürününüzle dikkat çekin Satış başarınızı katlayın. Ürününüz için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ambalaj tüketiciyi kendine

Detaylı

20 Ağustos 2015 DOMOTEX Turkey (25 28 Mayıs 2015) DOMOTEX Turkey, halının merkezinde uluslararası bir platform sundu

20 Ağustos 2015 DOMOTEX Turkey (25 28 Mayıs 2015) DOMOTEX Turkey, halının merkezinde uluslararası bir platform sundu Kapanış Bülteni 20 Ağustos 2015 DOMOTEX Turkey (25 28 Mayıs 2015) DOMOTEX Turkey, halının merkezinde uluslararası bir platform sundu Makine halısı üretiminin merkezi konumundaki Gaziantep te düzenlenen

Detaylı

PORTWEST AVANTAJI. portwest.com

PORTWEST AVANTAJI. portwest.com PORTWEST AVANTAJI portwest.com Portwest Avantajı - Değer Önerisi Portwest 110 yıldır kişisel koruyucu ve iş kıyafetlerini dizayn eder, üretir ve en iyi fiyatlardan sizlere ulaştırır. İç bünyesinde bulunan

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

soleos LET THE SUN ENERGIZE YOU SOLEOS SOLAR GmbH

soleos LET THE SUN ENERGIZE YOU SOLEOS SOLAR GmbH soleos LET THE SUN ENERGIZE YOU SOLEOS SOLAR GmbH SOLEOS Solar GmbH firmasının Bornheim daki merkezi Hakkımızda SOLEOS, fotovoltaik bileşenleri ve sistemleri alanında bağımsız bir Alman üreticisi ve toptancısıdır.

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION 1922 yılından bu yana pazarın liderlerinden biri LOVATO Electric 1922 yılında Bergamo'da kurulmuştur. Şirketin endüstriyel serüveni yaklaşık olarak yüz yıllık geçmişe sahiptir:

Detaylı

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi HAKKIMIZDA Firmamız 1998 yılında Personel Taşımacılığı sektöründe hizmet vermeye başlamış olup Türkiye nin gözde, özel ve kamu kuruluşlarının

Detaylı

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri TR Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri Leading in Railway Technology YÖN GÖSTERİCİ. Kaynaklarımızı koruyarak şehir ve kırsal kentler ile büyük şehirlerimiz arasında aktarma yapmadan sınırsız ve sorunsuz

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

FİRMA PROFİLLERİ - IZMIR

FİRMA PROFİLLERİ - IZMIR FİRMA PROFİLLERİ - IZMIR Altyapı/Şehir ve Ulaşım planlaması dahilinde Çevre Teknolojileri HPC AG (S.2-3) Isıtma, havalandırma ve iklimlendirme Wolf GmbH (S.3-4) Hizmet Sektörü defacto call center GmbH

Detaylı

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları.

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Gelecek bizim için gelenektir Rondo Ganahl AG, gelenekleri olan, Avusturyalı bir aile şirketidir. Güvenilirlik, ileriye dönük

Detaylı

Teklif_İşletme_Enerji

Teklif_İşletme_Enerji Teklif_İşletme_Enerji Vizyon Misyon Strateji Klasik enerji tedarikçileri bağlamında modern solar enerjisi santrallerinin uzun süre etkili işletilmesi Yenilenebilen enerji alanındaki sermaye yatırımları

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar Konya Sanayi Odası Ocak 2013 Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar FORM TEMİZ ENERJİ FORM ŞİRKETLER GRUBU 6 farklı şirketten oluşmaktadır; İklimlendirme Cihazları Satışı

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı

TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG. Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı TransPocket 1100 / 1200 TransPocket 1500 / 1500 RC / 1500 TIG Örtülü Elektrot & TIG DC Kaynağı Bundan böyle kaynak makinalarında yeni ölçüt zekadır GENEL Rezonans Yeteneği Yeni kaynak standartı Geniş ve

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Final ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Giriş Bu doküman ISO 14001:2004 ve ISO 14001:2015 şartları arasındaki eşleştirmeyi sunmaktadır. Doküman yalnızca

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ

ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ ENERJİ PERFORMANS SÖZLEŞMESİ İLE ATIK SU ISI GERİ KAZANIMI SİSTEMİ OSMAN KİPOĞLU 5. ULUSAL VERİMLİLİK KONGRESİ 7 EKİM 2015, ANKARA Ajanda EWE ve Enervis Hakkında Türkiye de Enerji Verimliliği Enerji Performans

Detaylı

Simple, straight, global, professional...

Simple, straight, global, professional... KAHIN B2B, 2011 yılından günümüze KAHIN Organizasyon Reklam Danışmanlık Ltd. bünyesinde bir alt faaliyet alanı olarak hizmet vermekte ve yabancı işletmelerin Türkiye pazarında, Türk işletmelerinin ise

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı