İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20."

Transkript

1

2 8 İstanbul Beyoğlu İstanbul Kültür & Sanat 16 Alışveriş 18 Eğlence 20 Tarih 22 Elysium Soul Beyoğlu 34 Sosyal Hayat 40 Ofton İnşaat Harita 8 Beyoğlu Culture & Art 16 Shopping 18 Entertainment 20 History 22 Elysium Soul Beyoğlu 34 Social Life 40 Ofton Construction Map

3

4 6 7 Güzelliğiyle, ruhuna işler İstanbul. Its beauties find their way into your heart. Yüzyıllar boyu üzerinde kurulan her medeniyete yalnızca ev sahibi değil, aynı zamanda başkent olabilen tek şehirdir İstanbul. Görenin bir daha ziyaret etmek istediği, yaşayanın içinden kopamadığı, mimarların en güzel eserlerini bıraktığı bir şehir; şairlerin ise en güzel şiiridir. Asya yı Avrupa ya bağlayan eşsiz dokusu, benzersiz eserleri ve kendine has yaşam tarzı ile her dönem cazibe merkezi olmayı başaran bir güzelliktir. Ticaretin, kültürün, sanatın ve yaşamın kalbidir. İstanbul is the only city in the world which managed to serve not only as a host but also a capital for each and every civilization formed there over the centuries. It is a city which every visitor would want to revisit, every inhabitant feels attached, where architects built their most beautiful structures, and is the masterpiece of every poet. It is a beauty achieving to remain a center of attraction in every age thanks to its unique texture connecting Asia to Europe, matchless works, and particular life style. It is the heart of business, culture, arts and life.

5 8 Bir ruhtur İstanbul. Her anıyla, her tadıyla, her mekanıyla, her semtiyle zamanın eskitemediği, insanın içine işleyen Bir semti vardır ki; şehrin ruhunu bir başka güzel anlatır: İstanbul is a soul. In every moment and in every savor experienced in every borough of it, a perennial soul piercing one s heart And one of its boroughs tells the soul of this city in an especially beautiful way: Beyoğlu. Beyoğlu.

6 11 İstanbul un ruhu Beyoğlu. Beyoğlu is İstanbul s soul. Saraylardan camilere, pasajlardan palaslara tarih kokan eserleri; müzelerden galerilere, sinemalardan tiyatrolara uzanan kültür-sanat merkezleri ve alışveriş mağazaları ile Beyoğlu, 24 saat yaşayan bir İstanbul ruhunu içinde barındırır. Beyoğlu houses the soul of İstanbul living 24 hours a day thanks to historic buildings ranging from palaces to mosques, passages to mansions, cultural and art facilities ranging from museums to galleries, cinemas to theaters, and stores and shops. Beyoğlu, İstanbul un ruhunu, İstanbul un merkezinde yaşamak isteyenler için kendisi kadar güzel yaşam ve yatırım fırsatlarını Taksim ve Beyoğlu hattı ile sunarken, yatırımcıların yeni gözdesi halindedir. Beyoğlu presents living and investment opportunities as good as itself to those who want to enjoy İstanbul s soul right in the heart of İstanbul, on the Taksim to Beyoğlu area, and is now the present favorite of investors.

7 İstanbul u İstanbul yapan semttir Beyoğlu. Tarihi mekanları, kendine has lezzetleri, yoğun ama bir o kadar da keyifli temposu ile ziyaretçilerine adeta İstanbul un özetini sunar. Beyoğlu is the borough that makes İstanbul what it is. Its historic monuments, characteristic savors, and pace as intense as its joys present a summary of İstanbul to its visitors.

8 14 art galleries ART & CULTURE Ruhunda sanat varsa. If your heart is in art. Kültürün ve sanatın kalbi Beyoğlu ndaki galeriler, müzeler, Beyoğlu is the heart of culture and arts, art its galleries, gösteri ve performans merkezleri ile kültür merkezleri museums, show and performance centers and cultural size bir adım kadar yakın. facilities are only one step away from you. Koç Comtemporary Art Museum dan Pilevneli Gallery ye, İstanbul Modern den Pera Müzesi ne, Fransız Kültür Merkezi nden Koç Contemporary Art Museum, Pilevneli Gallery, İstanbul Modern Art Gallery, Pera Museum, French Cultural Center, State Drama Concerts Theatres Devlet Tiyatrosu Taksim Sahnesi ne, Miniatürk ten Atatürk Taksim Theatre, Miniaturk, Ataturk Library and many other art Kitaplığı na kadar onlarca sanat merkezi, kütüphane ve müzeye galleries, libraries and museums are right there, practically evinizden çıkar çıkmaz ulaşabileceksiniz. at your doorstep.

9 17 SHOPPING & FASHION Ruhunda moda varsa. If your heart is in fashion. Beyoğlu nda keyifle alışveriş yapabileceğiniz, dünyaca ünlü markaların yer aldığı mağazalara, moda ve alışveriş merkezlerine kolayca gitmek mümkün. City s Nişantaşı ndan Zorlu Center a, Cevahir den Trump a, Kanyon dan, Metrocity ve Özdilek e kadar İstanbul un en çok ziyaret edilen AVM lerine hızlıca ulaşabileceksiniz. Stores, fashion centers and shopping malls offering the world famous brands are within easy access in Beyoğlu. City s Nişantaşı, Zorlu Center, Cevahir, Trump, Kanyon, Metrocity and Özdilek, considered the most prominent shopping malls in İstanbul, are within easy reach.

10 18 ENTERTAINMENT Ruhunda eğlence varsa. If your heart is in entertainment. Kafelerden ve tarihi restoranlardan gece hayatını doyasıya yaşayabileceğiniz eğlence mekanlarına kadar birçok seçenek elinizin altında olacak. Cafeterias, historic restaurants and many other entertainment facilities are at your doorstep to let you enjoy night life to the hilt. Çiçek Pasajı ndan Nevizade ye, Cezayir Sokağı ndan Asmalı Mescit e, Nişantaşı ndan Karaköy e İstanbul un popüler eğlence mekanlarının hepsine bir adım mesafede olacaksınız. Most popular entertainment facilities of İstanbul including Çiçek Pasajı, Nevizade, Cezayir Street, Asmalı Mescit, Nişantaşı and Karaköy are only one step away from you.

11 21 Kulesi Galata Tower HISTORY Ruhunda keşfetmek varsa. If your heart is in discovery. Geçmişin izlerini taşıyan, onlarca büyüleyici tarihi mekan ve eser yanı başınızda. Tens of enchanting historical places and monuments bearing witness to the past are Aynalı Kavak House Camondo stairs Galata Kulesi nden Pera Palas a, tarihi pasajlardan kilise ve camilere birçok önemli eseri rahatça gezip görebileceksiniz. within easy reach. You can easily visit Galata Tower, Pera Palace, historic passages, churches and mosques.

12 23 Ruhunda İstanbul varsa, hayatı Elysium Soul Beyoğlu nda yaşa. If you have İstanbul in your soul, come live your life at Elysium Soul Beyoğlu. Türkiye nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, İstanbul un ruhunu yaşamak isteyenler için şehrin tam kalbinde Elysium Soul Beyoğlu nu hayata geçiriyor. Beyoğlu nun ilk yaşam projesi olan Elysium Soul Beyoğlu, sunduğu yaşam ve avantajlı lokasyonu ile her yıl daha da değerlenecek bir proje. Ofton İnşaat, one of the leading developers in Turkey, presents Elysium Soul Beyoğlu right in the very heart of İstanbul, for those who want to experience the soul of this city. The first housing project built in Beyoğlu, Elysium Soul Beyoğlu is revalued every year thanks to the living conditions and location advantages it presents.

13 221 Bağımsız Birim. 4 Ticari Alan. Bilgi Üniversitesi nin eski arazisinde yer alan Elysium Soul Beyoğlu, metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa edilerek 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile teras bahçeli çatı dubleksleri olmak üzere toplam 221 bağımsız birim ve 4 adet ticari alandan oluşuyor. 221 Independent Units. 4 Commercial Spaces. Located at the ex site of Bilgi University, Elysium Soul Beyoğlu was built employing the modular architecture technology on a land covering 6,610 square meters. It contains 221 apartments and 4 commercial spaces available as 1+0, 1+1 or 2+1 room apartments, garden apartments, and roof duplex apartments with terraces.

14 Ruhunuzu tazeleyin. Elysium Soul Beyoğlu, ruhunuzu tazelemek istediğinizde size yemyeşil, bol oksijenli avlusunu açıyor. Burada harika bir peyzaj eşliğinde, yürüyüş yapabilir, sevdiklerinizle keyif dolu anlar yaşayabilir, dilerseniz kahvenizi alıp çimlerin üzerinde kitabınızı okuyabilirsiniz. Refresh your soul. Elysium Soul Beyoğlu contains a garden and fresh air court for those who want to refresh their souls. You can take a walk, share moments of joy with your dear ones, or sip your coffee and read a book in a beautiful landscape.

15 Butik AVM. Evinizin yanı başında bulunan açık alışveriş merkezi hayatınızı daha da kolaylaştırıyor. Birkaç adımda ulaşabileceğiniz butik AVM, günlük ihtiyaçlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde karşılayabilmeniz için dizayn edildi. Boutique Shopping Mall. There is an open air shopping mall right there beside your apartment to make your life easier. It is a boutique shopping mall designed to meet your daily needs in a quick and practical way.

16

17

18 34 Elysium Soul Beyoğlu nda, yaşam daha sosyal. Beyoğlu nun tüm sosyal imkanlarını size yaşatacak Elysium Soul Beyoğlu, kendi ayrıcalıklarını sunmayı da ihmal etmiyor. Life is more social at Elysium Soul Beyoğlu. In addition to providing easy access to all social facilities available in Beyoğlu borough, Elysium Soul Beyoğlu presents its own privileges. Indoor Swimming Pool Size özel kapalı yüzme havuzu ile dört mevsim zinde kalırken spor merkezi ile formunuzu koruyabileceksiniz. Ayrıca sauna ve buhar odası ile günün stresini üzerinizden atabileceğiniz gibi ruhunuzu da tazeleyebileceksiniz. You can use the indoor swimming pool to stay robust four seasons a year, and the fitness center to stay fit. There is also a sauna and a steam room to help you relax the daily stress and refresh your soul.

19 36 Elysium Soul Beyoğlu nda yaşıyorsanız, dört yanınız İstanbul. If you live at Elysium Soul Beyoğlu, İstanbul surrounds you. Elysium Soul Beyoğlu; İstanbul un en gözde semtlerine, ulaşım ve bağlantı noktalarına, alışveriş merkezlerine, hastanelere ve en çok tercih edilen eğitim kurumları ile birlikte tarihi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Elysium Soul Beyoğlu is distinguished in terms of its is proximity to the most prominent districts, transportation service and transfer points, shopping malls, hospitals, most prominent schools and of historical areas of İstanbul. Taksim 1,5 dakika Taksim-Kabataş Füniküleri ile Maslak-Taksim M2 metro hattı 2 dakika Nişantaşı, Şişli, Karaköy ve Beşiktaş 5 dakika Kabataş ve Karaköy iskeleleri ile Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüs hattı 5 dakika Marmaray Hattı 7 dakika Boğaziçi Köprüsü 10 dakika Atatürk Havalimanı 20 dakika 1.5 minutes to Taksim Square 2 minutes to the Taksim-Kabataş Funicular and the Maslak - Taksim M2 underground line 5 minutes to Nişantaşı, Şişli, Karaköy and Beşiktaş districts 5 minutes to the Kabataş and Karaköy ferryboat terminals, Avcılar-Söğütlüçeşme metrobus line 7 minutes to Marmaray underground line 10 minutes to Bosporus Bridge 20 minutes to Atatürk Airport İstanbul un en çok ziyaret edilen moda ve yaşam merkezi City s Nişantaşı na 2 dakikada, Zorlu Center, Cevahir, Trump, Kanyon ve Metrocity gibi büyük AVM lere ise Levent Metro hattı ile 5 dakikada ulaşmanız mümkün. Levent underground line can take you in just 5 minutes to City s Nişantaşı fashion center and to such prominent shopping malls as Zorlu Center, Cevahir, Trump, Kanyon, and Metrocity.

20 Elysium Soul Beyoğlu; İstanbul Bilgi Üniversitesi nden St. Benoit Lisesi ne kadar önemli okulların yanı sıra Amerikan Hastanesi, Florence Nightingale, Acıbadem Taksim gibi birçok hastaneye de oldukça yakın. Kapalı Çarşı, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Tarihi Yarımada ya yakınlığı ile İstanbul un tarihsel ve kültürel dokusu da yanı başınızda. Elysium Soul Beyoğlu; is close to such prominent schools as İstanbul Bilgi University and St. Benoit High School, and to such leading hospitals as American Hospital, Florence Nightingale Hospital and Acıbadem Taksim Hospital. Its proximity to the Grand Bazaar, St. Sophia Church, Topkapı Palace and Historic Peninsula brings the historical and cultural treasures of İstanbul to your doorstep.

21 40 Satışı Tamamlanan Projeler Projects completed and sold Elysium Residence Taksim Elysium Residence Taksim Elysium Serene Kandilli Elysium Serene Kandilli Başarılı projelerin sırrı; Ofton Ruhu. Secret of successful projects: the Ofton way. Ivory Taşdelen Elysium Cool Kurtuluş Elysium Garden Alemdağ Elysium Life Samandıra Elysium Residence Bomonti Elysium Park Alemdağ Ivory Taşdelen Elysium Cool Kurtuluş Elysium Garden Alemdağ Elysium Life Samandıra Elysium Residence Bomonti Elysium Park Alemdağ Devam Eden Projeler Projects in progress Ofton İnşaat, deneyim ve uzmanlıkla, kuruluşundan bu yana günü yakalayan projeler geliştirmektedir. Ofton İnşaat develops projects that seize the day since day one thanks to its experience and expertise. Elysium Art Şişli Elysium Elit Koşuyolu Elysium Art Şişli Elysium Elit Koşuyolu İstanbul un merkezlerinde Elysium markası ile oluşturduğu farklı yaşam konseptleriyle müşterilerine şehrin dinamiğinde konforu yakalayabilme olanağı sunarken, şehirde yaşamayı seçenler ve yatırım yapmak isteyenler için de ilk akla gelen firmalar arasında yer almaktadır. It presents various concepts of life under its brand Elysium in prominent boroughs of İstanbul to enable its customers to enjoy comfort right inside dynamics of this city, and is considered one of the best developers for those who like to live and invest in a city. Elysium Serenity Kandilli Elysium Apartments Lale Etiler Elysium Miramar Bodrum Elysium Apartments Ortaköy Elysium Fantastic Bomonti Elysium Serenity Kandilli Elysium Apartments Lale Etiler Elysium Miramar Bodrum Elysium Apartments Ortaköy Elysium Fantastic Bomonti Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yüksek kalite standartlarında geliştirdiği projelerini, söz verdiği tarihten önce teslim etmesi Ofton u farklı kılan en önemli özelliğidir. What distinguishes Ofton most is its success of giving priority to customer satisfaction, developing projects at high quality standards, and delivering them to its customers before the delivery dates it promised. Turizm Grubu Double Tree By Hilton Piyalepaşa Ofton Merter Otel Projesi Tourism Group Double Tree By Hilton Piyalepaşa Ofton Merter Otel Projesi Yapılan projeler içinde; Otel, Residence, Lüks Konut ve A Plus ofis alternatifleri bulunmaktadır. The projects developed by this company include hotels, residences, luxury apartments and A Plus The Elysium İstanbul M Gallery Ibis Styles Taksim The Elysium İstanbul M Gallery Ibis Styles Taksim offices. Bodrum Yalıkavak Butik Otel Projesi Bodrum Yalıkavak Butik Otel Projesi A Plus Ofis Projeleri: A Plus Office Projects Elysium Next Plaza Piyalepaşa Elysium Next Plaza Piyalepaşa

22 29 ULAŞIM 1. Osmanbey Metro İstasyonu 2. Taksim Metro İstasyonu 3. Mecidiyeköy Metro İstasyonu 4. Levent Metro İstasyonu 5. Marmaray Metro İstasyonu 6. Beşiktaş İskelesi 7. Kabataş İskelesi 8. Mecidiyeköy Metrobüs 9. Zincirlikuyu Metrobüs 10. Boğaziçi Köprüsü ALIŞVERİŞ 11. City s Nişantaşı 12. Feriköy Pazarı 13. Cevahir AVM 14. Zorlu AVM 15. Kanyon AVM 16. Akmerkez AVM 17. Demirören AVM 18. İstinye Park AVM 19. UNIQ İstanbul SERGİ / KONSER 25. İstanbul Modern 26. Vodafone Arena 27. Küçükçiftlik Park 28. Santral İstanbul 29. Volkswagen Arena 30. Babylon 31. Bomonti Beer Factory 32. Bomonti Babylon HASTANELER Amerikan Hastanesi 34. Acıbadem Fulya Hastanesi 35. Florence Nightengale 36. Memorial Şişli Hastanesi 37. Acıbadem Taksim Hastanesi YEME - İÇME 20. Beymen Brasserie 21. Delicatessen 22. La Petite Maison 23. Bebek Sea Food Restaurant 24. Bosphorus Grill 25 EĞİTİM KURUMLARI 38. Bilgi Üniversitesi 39. Bahçeşehir Üniversitesi 40. Galatasaray Üniversitesi 41. Kabataş Erkek Lisesi 42. Özel Işık Lisesi 43. İTÜ Maçka Kampüsü

23 ofton.com.tr l

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT

1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT 1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT 1 // PROJE Elysium Art Şişli, İstanbul un kalbi Şişli Bomonti de, hayatın merkezinde bir rezidans projesi. Sahip olduğu

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future ELYSIUM BOMONTI Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future Hoş Geldİnİz Uluslararası tanınan Mimar Sabri Paşayiğit tarafından tasarlanan Elysium Bomonti, eşsiz görünümlerini maksimize etmeye yöneliktir,

Detaylı

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer.

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu,

Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu, D Ü N D E N B U G Ü N E H E R G Ü N A R T A N D E Ğ E R İ Y L E K O Ş U Y O L U. Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu, Halkedonlular ın at yarışları yaptıkları

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

SELİMOĞLU-DEMİRLAND-DOSSO DOSSİ İŞBİRLİĞİ Temelleri 1961 yılında atılan SELİMOĞLU İNŞAAT kurulduğundan bugüne kadar gerek kendi sektöründe, gerekse petrokimya ve gıda alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir.

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki

Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki Öyle bir yaşam alanı istiyorum ki hem İstanbul un merkezinde olsun hem şehrin stresinden uzak olsun; hem zengin sosyal imkanları olsun hem lokasyonu bana uygun olsun; ailem için mutlu ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

O F F I C E & T R A D E

O F F I C E & T R A D E OFFICE & TRADE OFFICE & TRADE www.baskule.com BEKLENTİLERLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN SET YOUR EXPECTATIONS HIGH OFFICE & TRADE BAŞKULE DE YERİNİZİ ALIN 6478 m 2 alan üzerinde 26.000 m 2 kapalı alana sahip olan

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi CiViL ENGiNEERiNG Yapı Akademisi Engineering, intends to design high quality projects in the sector. Our company serves with experienced engineers, and technical personnel in Engineering Project, inspecting

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE 365 GÜN KULLANIMA HAZIR KEMPINSKI HİZMETLERİNİN TAMAMINDAN

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa

SATILIK / İstanbul-Avrupa SATILIK / İstanbulAvrupa Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD ARNAVUTKÖY SAHİLE YAKIN 450M, 6 KATLI ESKİ ESER Tüm Bina REF: 40689674967 450 890 Bomonti İstanbulAvrupa / Şişli SATILIK DENİZ

Detaylı

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de %100 HAYAT Nidapark Bomonti de Hep yaşamak istediğiniz hayat, tam yaşamak istediğiniz yerde. %100 HAYAT Nidapark Bomonti de 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul un prestij sahibi semti Bomonti, şehrin

Detaylı

Valid On Date: JAN -FEB Çırağan Palace Kempinski. Four Seasons at the Bosphorus. Shangri-La Hotel Bosphorus. The Grand Tarabya.

Valid On Date: JAN -FEB Çırağan Palace Kempinski. Four Seasons at the Bosphorus. Shangri-La Hotel Bosphorus. The Grand Tarabya. 021-44002020 Valid On Date: JAN -FEB 2018 Location Ciragan,Besiktas Ciragan,Besiktas Besiktas,Besiktas Tarabya, Sariyer Zincirlikuyu, Şişli Maçka, Şişli Mecidiyeköy, Şişli Etiler, Beşiktaş Maçka, Beşiktaş

Detaylı

Valid On Date: JAN -FEB Çırağan Palace Kempinski. Four Seasons at the Bosphorus. Shangri-La Hotel Bosphorus. The Grand Tarabya.

Valid On Date: JAN -FEB Çırağan Palace Kempinski. Four Seasons at the Bosphorus. Shangri-La Hotel Bosphorus. The Grand Tarabya. 021-44002020 Valid On Date: JAN -FEB 2018 Location Ciragan,Besiktas Ciragan,Besiktas Besiktas,Besiktas Tarabya, Sariyer Zincirlikuyu, Şişli Maçka, Şişli Mecidiyeköy, Şişli Etiler, Beşiktaş Maçka, Beşiktaş

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Bilgi, uygulamaya konulmadığı sürece değersizdir. Anton Chekhov

Bilgi, uygulamaya konulmadığı sürece değersizdir. Anton Chekhov Bilgi, uygulamaya konulmadığı sürece değersizdir. Anton Chekhov MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer almaktadır. Şehir merkezinde yer almaktadır. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

PLAYERS GUIDE 9-17 September İstanbul Metro Map

PLAYERS GUIDE 9-17 September İstanbul Metro Map PLAYERS GUIDE 9-17 September 2017 İstanbul Metro Map TOURNAMENT GUIDE PLAYERS DESK takes care of court and workout reservations, coordinates the transportation service, manages the laundry service and

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com

The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin. www.brnmimarlik.com www.brnarchitects.com The part is in the whole and the whole is in the part Edgar Morin www.bizlergroup.com C O N T E N T S A B O U T U S P R O J E C T S H O U S I N G VEDAT AŞÇI HOUSE Bebek İstanbul ASTORIA KEMPINSKY RESIDENCE

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Proje Künyesi. Project Information

Proje Künyesi. Project Information Proje Künyesi Project Information Arsa Alanı Toplam İnşaat Alanı Ticari Alan (Dükkan+Depo) Konut Alanı Açık Otopark Adedi Kapalı Otopark Adedi Sosyal Tesis Alanı Toplam Peyzaj Alanı Konut Adedi Konut Büyüklükleri

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax :

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax : GROVE PARK Akkent Mah. 2321 Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN Tel: 0324 341 51 10 Fax : 0324 341 52 15 inşaat www.grovepark.com 01 BAŞLARKEN 03 PEYZAJ ALANLARI 02 DETAYLAR

Detaylı

PERLAVISTA OUTLET CENTER

PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET Genel Bilgiler I ARSA ALANI / SITE AREA 17,595 m² İNŞAAT ALANI / CONSTRUCTION AREA 108,168 m² KİRALANABİLİR ALAN / LEASABLE AREA 34,274 m² MAĞAZA SAYISI / NUMBER

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ KONUM / LOCATION NOVADA OUTLET KONYA Novada Outlet Konya Mağazalar : 23.823 m 2 Restaurant - Cafe : 2869 m 2 Eğlence Merkezi :

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAvrupa / İstanbulAnadolu Acıbadem İstanbulAnadolu / Kadıköy ACIBADEM DE DENİZ MANZARALI + DAİRE REF: 0690760 0 8 9 Katlı 80.000 TL 98 Çeliktepe 800.000 TL ÇELİKTEPE DE KOMPLE BİNA FIRSAT

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

kalitemizle... tecrübemizle... hayatın içindeyiz... with our quality... experience... we embrace the life...

kalitemizle... tecrübemizle... hayatın içindeyiz... with our quality... experience... we embrace the life... İ N Ş A A T kalitemizle... tecrübemizle... hayatın içindeyiz... with our quality... experience... we embrace the life... bize bırakın! Çağın ritmini yakalayan ve gelişen dünyanın değişen yaşam biçimlerine

Detaylı

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun.

Adımız Mint. Taze fikirler duymaya hazır olun. ŞEHİR BİZİMLE TAZELENİYOR Şehir kalabalık. Şehir gri. Şehir yorucu. Hepimizin olduğu gibi şehirlerin de tazelenmeye ihtiyacı var. Tazelenmek için de taze fikirlere Tam yerinden başlıyoruz tazelemeye. Şehrin

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova

SATILIK / İstanbul-Avrupa / Yalova SATILIK / İstanbulAvrupa / Yalova Alipaşa İstanbulAvrupa / Silivri SİLİVRİ KÜÇÜK KILIÇLI TEM E YAKIN 46 DÖNÜM ARSA REF: 40664777769.0.000 TL Arnavutköy İstanbulAvrupa / Beşiktaş.000.000 USD SAHİLE YAKIN

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

hayallerinizin de ötesinde

hayallerinizin de ötesinde hayallerinizin de ötesinde İstanbul - Anadolu yakasının kalbi Kadıköy de şehrin en prestijli projesi. The most prestigous Project of the city in Kadıköy the heart of the Anatolian side in Istanbul Sahip

Detaylı

+90 212 706 05 75 www.propertytr.com

+90 212 706 05 75 www.propertytr.com Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık We Designed For You, İnspired By Our Logo +90 212 706 05 75 www.propertytr.com Head Office Hurriyet Bulvari, Skyport Residences, 25th Floor, Unit 203 Beylikduzu

Detaylı

Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir. Suyun Kıyısında 03 Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir. 04 05 Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup Ege Yapı A.Ş. projede her türlü

Detaylı

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True.

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ!

GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ! GÖRÜR GÖRMEZ BAĞLANACAKSINIZ! Mövenpick Hotel İzmit Körfezi Osman Gazi Köprüsü DÜNYANIN İLK 225 TAAHHÜT ŞİRKETİ İÇİNDE MAKYOL İNŞAAT Kaş Marina Makyol İnşaat, yarım asra yayılan bilgi birikimi ve iş deneyimiyle

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Giriş / Introduction. Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10

Giriş / Introduction. Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10 Giriş / Introduction 06 Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10 KAPAK ici 16 Konsept / Concept Arka 20 Sosyal Yaşam / Social Life 38 Kat Planları / Floor Plans Konsept Proje 5 6 Giriş / Introduction06

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation.

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation. 1: To Zübeyde Hanım Öğretmenevi (Teacher s House) ---- from Sabiha Gökçen Airport Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Sabiha Gökçen Airport From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Mr. Cas x Urban Vintage Experiences

Mr. Cas x Urban Vintage Experiences Mr. Cas x Urban Vintage Experiences Mr. CAS, yeni nesil vintage otelciliğin yeni çağını açtı. Mr. CAS ile konaklamayı yeniden tanımladık! Çağ yalnızken bile kalabalıklaşma çağı, kalabalık iken bile yalnızlaşabilme

Detaylı

Başarının sinerjisi 360 derece hayat...

Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış Gümüşlük Her Evden ve Her Odadan Bu Manzara This View From Each House and Each Room Gümüşlük / Myndos DISTRICT GÜMÜŞLÜK / MYNDOS History, nature, sea

Detaylı

Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com

Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com Bodrum, Gündoğan Koyu nda prestijli bir proje... www.zeytintepekonutlari.com Bodrum u izlemenin onlarca farklı noktası bulunmakta. Ancak Zeytintepe - Gündoğan hiç bakmadığınız, görmediğiniz bir konumda.

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

Students can get almost everything they need near the university campus. Student: Öğrenci Can: -ebilmek get: almak, sahip olmak, erişmek

Students can get almost everything they need near the university campus. Student: Öğrenci Can: -ebilmek get: almak, sahip olmak, erişmek MESLEKİ İNGİLİZCE I DERSİ - 1. HAFTA ÇEVİRİ METİNLERİ 1. NEW YORK UNIVERSITY New York University is in Greenwich Village. in: içinde, -de/da Village: köy, kasaba New York Üniversitesi Greenwich kasabasındadır.

Detaylı

www. alyagrandis.com

www. alyagrandis.com www.alyagrandis.com Yaşaması ayrıcalıklı, yarınları çok kazançlı... www.alyagrandis.com 4 5 İstanbul un yeni nefesi... Şehir karmaşası, yoğun trafik, çevre kirliliği ve plansız şehirleşme kavramlarından

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. İ X HAKKIMIZDA Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran Invest

Detaylı

Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi özel hissedeceğiniz, farklı, kalitenin

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

CİHANGİR DE SOYLULAŞTIRMA SÜRECİ MEKANSAL SAPTAMALAR : KENTSEL VE SOSYAL SERVİSLERİN ANALİZİ

CİHANGİR DE SOYLULAŞTIRMA SÜRECİ MEKANSAL SAPTAMALAR : KENTSEL VE SOSYAL SERVİSLERİN ANALİZİ CİHANGİR DE SOYLULAŞTIRMA SÜRECİ MEKANSAL SAPTAMALAR : KENTSEL VE SOSYAL SERVİSLERİN ANALİZİ ARZ YÖNLÜ YALAŞIM Soylulaştırma : Orta sınıf yatırımcıların ve kiracıların özel sermaye akımı yoluyla şehir

Detaylı

NİVO ATAKÖY ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün tüm

Detaylı

Kaliteli Yaşamın En Tepesi

Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi ì Kaliteli yaşamın, Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli YaamnEn Tepesiî en tepesi! Beytepe, Yalova daki en önemli mimari eserlerden biri. Prestijli

Detaylı