Halk Sağlığında Profesyonel Çözümler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Halk Sağlığında Profesyonel Çözümler"

Transkript

1 Halk Sağlığında Profesyonel Çözümler

2 1993 yılından beri faaliyet gösteren firmamızın hizmetleri Makina İmalatı İlaç üretimi, İlaçlama, Danışmanlık ve Teknik Servis olarak beş ana başlık altında toplanmaktadır. İlaçlama hizmetleri kapsamında, belediyelere, hastanelere, evlere ve iş yerlerine, Avrupa standartlarında ilaçlama hizmeti vermekte, halk sağlığını tehdit edecek her türlü haşere ve zararlıya karşı etkin çözümler üretmekteyiz.

3 Danışmanlık hizmetlerimiz, fizibilite çalışması, projelendirme, uygulama, sonuç, süreklilik ve kontrol aşamalarından oluşur. Bu kapsamda, bir araya getirdiğimiz uzman ekibimizle, belirli bir bölgede oluşabilecek veya var olan tüm haşere problemlerinin çözümüne dair projeler hazırlar, bu projeleri hayata geçiririz. Teknik Servis hizmetleri kapsamında ise, Türkiye de mevcut tüm ilaçlama makinalarının tamirat ve bakımını gerçekleştirmekteyiz. Halk sağlığını tehdit eden tüm haşere ve zararlılara kesin ve etkili çözüm

4 5000 metrekarelik tesiste profesyonel üretim Firmamız, Expel İlaç Sanayi ve Makina Tic. Ltd. Şti. adıyla 1993 yılında Adana da kurulmuştur. Türkiye nin en büyük organize sanayi bölgelerinden birisi olan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi nde, halk sağlığı için insektisit üretim fabrikasında faaliyet göstermektedir. Tüm formülasyonlar dahil kapasitemiz yılda tondur. Expel İlaç, halk sağlığı için EC (Emülsiyon konsantre), EW (Emülsiyon, suda yağ), SC (Süspansiyon konsantre), MEC (Mikro emülsiyon konsantre) tipli böcek ilaçları, EC (Emülsiyon konsantre) tipli zirai mücadele ilaçları, ULV ve sıcak sisleme ilaçlama makinalarını üretmektedir.

5

6 Japon firması SUMİTOMO nun distribütörlüğü ile en etkin ilaçları bölgeye ulaştırıyoruz Firmamız, halk sağlığı için böcek ilaçları (İnsektisit, mollusisit, rodensisit ve zirai mücadele İlaçları) üretmekte, pazarlamakta ve satmaktadır. Açık ve kapalı alanlarda haşerelerle mücadele hizmeti vermektedir. Expel İlaç ayrıca, SUMİTOMO (JAPON) firmasının distribütörüdür. Firmamız, ISO 9001:2000, ISO 14001, OHSAS 18001, CE sertifikalarına sahiptir ve bu sistemlere göre üretimini gerçekleştirmektedir. İleri teknoloji, uzman kadro ve sürekli AR - GE Tam donanımlı laboratuvarımızda, kalite kontrol ve Ar - Ge çalışmaları için gerekli olan tüm cihazlar mevcuttur. Tüm girdi, üretim testleri ve araştırmalar yapılmakta, ürünlerin tamamı profesyonel ekibimiz tarafından analiz edilmektedir.

7 Akademik personel, yüksek kalitede üretim ve hizmet Expel İlaç olarak, 21 yıllık tecrübe ve birikimlerimizle müşterilerimize en kaliteli halk sağlığı ürünlerini üretmek ve en iyi kalitede ilaçlama hizmetini vermek ilkesiyle hareket ediyoruz.

8 Uluslararası geçerliliğe sahip kalite belgeleriyle üretim gerçekleştiriyoruz Donanımlı teknik ekipman ile Türkiye nin her yerindeyiz İlaçlama konusunda en gelişmiş ekipmanlarla donatılan araçlarımız, Türkiye nin her yerinde halk sağlığını tehdit eden haşere ve zararlılara karşı kesin ve etkili çözümler üretebilmektedir.

9 Firmamız, TS EN ISO 9001:2008 Belgesi, QA Technic Uygunluk Onayı, TSE-HYB Hizmet Yeterlilik Belgesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Biyosidal Ürün İthal Ruhsatnamesi, OHSAS 18001Belgesi ve TS EN ISO Belgesi gibi ulusal ve uluslararası geçerliliği olan sertifika ve belgelerle üretim yapmakta, ilaçlama hizmetleri vermektedir.

10 Sağlık Bakanlığı onaylı Halk sağlığı ürünlerimiz, Avrupa Birliği standartlarında, kaliteyi oluşturan faktörlerden ödün vermeksizin üretilmektedir. Orijinal aktif madde kullanılan ürünlerimiz WHO standartlarına uygundur. Exalfa 12/5 EC Expel Super 22/10 EC Expermet 16/4 EC Alfacypermethrin - % 12 Tetramethrin - % 5 Pbo - % 1 Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama m² Uçkun ve kalıcı mücadelede, ilacın koku olarak hissedilmesi istenen heryerde, su/mazot ile karışır tüm Permethrin - % 22 Tetramethrin - %10 Pbo - % 40 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 44 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su / mazot ile karışır tüm Permethrine - % 16 Tetramethrin - % 4 Pbo - % 20 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 32 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su / mazot ile karışır tüm Excyper 16/2 EC Excyper 27/5 EW Excyflut 5.5/5 EW Cypermethrin - % 16 Tetramethrin - % 2 Pbo - % 8 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 160 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su/mazot ile karışır tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Cypermethrin - % 27 Tetramethrin - % 5 Pbo - % 10 ULV ve kalıcı ilaçlama 270 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder Cyfluthrin - % 5,5 Tetramethrin - % 5 Pbo - % 10,5 ULV ve kalıcı ilaçlama 55 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder Delmet 2,5 EC Safe- S EC Natura-S EC KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: Deltamethrin - % 2,5 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 50 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su/ mazot ile karışır tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. 1R-trans Phenothrin - % 12 d-tetramethrin - % 8 Pbo - % 20 ULV, sıcak sisleme ve Pulverizatör 24 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su/mazot ile karışır tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. 1R-trans Phenothrin - % 5 Natural Pyretrum - % 2 Pbo - % 14 sivrisinek karasinek 10 Hektar Uçkun mücadelede, su/mazot ile karışır ULV ve tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır

11 Exkill 35/10 EC Exkill 3.5 / 1.5 EC Exdelta 2.5/2 EC Cyphenothrin - %35 Tetramethrin - %10 Pbo - %20 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 175 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su / mazot ile karışır tüm Cyphenothrin - % 3,5 d-tetramethrin - % 1,5 Pbo - % 5 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 17,5 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su/mazot ile karışır tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Deltamethrin - % 2,5 Tetramethrin - % 2 Pbo - % 1,5 ULV, Sıcak sisleme ve kalıcı ilaçlama 50 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su/mazot ile karışır tüm ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Exulv 10/5 EW Exulv 35/5 EW Exdel 5 SC Cyphenothrin - % 10 Tetramethrin - % 5 Pbo - %10 ULV ve kalıcı ilaçlama 50 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder Cyphenothrin - % 35 Tetramethrin - % 5 Pbo - % 15 ULV ve kalıcı ilaçlama 175 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder Deltamethrin - % 5 ULV ve kalıcı ilaçlama 6,666 m² karasinek Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. Pulverizatör ve holder Super-S EW Pesguard CT 2.6 SC Pesguard Alpha 5 FL KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: Cyphenothrin - % 18 d-tetramethrin - % 1,8 Pbo - % 2,7 ULV ve kalıcı ilaçlama 90 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder Clothianidin - % 2.6 Tricosene - % 0.5 Saccharose - % 30 Boyama ve pulverizatör 400 m² Karasinekler için çekicilik sağlayan boyama yöntemi veya su ile karıştırılarak pulverizatör veya elektrikli ulv ile kullanılır. Esfenvalerate - % 5 ULV ve kalıcı ilaçlama 25 Hektar Uçkun ve kalıcı mücadelede, su ile karışır. ULV, pulverizatör ve holder

12 Expeltox Sprey Extox Sprey KOD: KOD: R-trans phenothrin - % 0,9 d-tetramethrin - % 0,1 Kullanıma hazır sprey Ambalaj şekli; 100 ml - 250ml ml - 5 lt Exkov Sprey Kokusuz ve leke yapmaz. pulverizatöre gerek yok evinizi işyerinizi kendiniz ilaçlayabilirsiniz. Kapalı alanda güvenle elektrikli ulv ile kullanabilirsiniz. KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: Clothianidin - % 0.27 Z-9 - Tricosene - % Şeker Kullanıma hazır sprey Ambalaj şekli; 100 ml ml ml ml - 5 lt Kenex Sprey Cam kenarları vb. yerlere uygulanır. İhtiva ettiği içerikten dolayı karasinekler için güçlü çekim alanı oluşturup, karasinekleri buraya toplar. Temas eden karasinekler anında etkisiz hale gelip düşer. KOD: KOD: N,N - dietil - m-toluamid - Deet - % 17 Kullanıma hazır sprey Ambalaj şekli; 100 ml - 250ml ml - 5 lt Cilde uygulanır. Haşereleri size yaklaştırmaz. N,N - dietil - m-toluamid - Deet - % 35 Kullanıma hazır sprey Ambalaj şekli; 100 ml - 250ml ml - 5 lt Cilde uygulanır. Haşereleri size yaklaştırmaz. Pesguard S102 Sumilarv 5 WDG Sumilarv 0.5 G KOD: Pyriproxyfen 50 gr/kg KOD: KOD: R-trans Phenothrin - % 10 ULV 20 Hektar Solventsiz MEC. Kapalı alanlarda elektrikli ULV ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Pyriproxyfen 50 gr / kg Larvasit, kalıcı ilaçlama 1 kg ile 10 hektar ilaçlanır Su ile seyreltierek spreyleme yöntemi ile uygulanır. WHO zehirlilik sınıflandırılmasında, zehirlenmeye neden olmayan listede yer almıştır. İçme suyu kaynaklarında kullanımına izin verilmiştir. Pyriproxyfen 5 gr / kg Larvasit, granül formülasyon 67 gün kalıcı ilaçlama 1 kg ile 1 hektar ilaçlanır Yavaş salınımlı SRF formülasyona sahiptir. WHO zehirlilik sınıflandırılmasında, zehirlenmeye neden olmayan listede yer almıştır. İçme suyu kaynaklarında kullanımına izin verilmiştir.

13 Exdel 5 SC- 50 ml Protect Mum Blok Kova Red Earth 20 gr Deltamethrin - % 5 Kapalı alanlarda kalıcı ilaçlama Kalıcı mücadelede, su ile karışır. Pulverizatör ve holder ilaçlama makineleri ile kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Bromadiolone - % 0,005 Bitrex - % 0,002 Fare Mücadelesi Mum Blok 25 g. lık mum bloklar 3 kg. kovalarda. (120 adet x 25 g) Cyphenothrin - % 7,20 Fumigasyon Mücadelesi 20 gr ile 20 m² alan ilaçlanır, kapalı alanlarda kullanılır. Tüm haşereler için tavsiye edilir. Protect Pasta Protect Mum Blok 100 GR Kutu Protect Mum Blok Disk DS Bromadiolone - % 0,005 Bitrex - % 0,002 Fare Mücadelesi Mum Blok 5 kg lık kovalarda veya 100 g lık (10 x 10 g) kutularda Bromadiolone - % 0,005 Bitrex - % 0,002 Fare Mücadelesi Mum Blok Fare Mücadelesi 4 adet 25 g. lık mum blok 1 kutuda. Bromadiolone - % 0,005 Bitrex - % 0,002 Fare Mücadelesi Mum Blok 100 adet 120 g lık mum blok 12 kg lık kutularda Expel Power 21 HP ULV Expel Super Power 24 HP ULV Expel 18 HP ULV (21 Hp) ULV Mistblower Power Sprayer Jeneratör Su + İlaç (24 Hp) ULV Mistblower Power Sprayer Jeneratör 360 O Döner Başlık (18 Hp) ULV Power Sprayer Expel EL ULV Cihazı 10 litrelik Expel Fixed ULV Expel 2B ULV KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: KOD: Elektrikli Su + İlaç Elektrikli Su + İlaç 6,5 HP ULV Su + İlaç

14 İlaçlama Hizmetleri untecerio optam Belediyeler için haşere mücadelesi Hastane ilaçlaması Ev ilaçlaması İşyeri / Fabrika ilaçlaması e-satış Çevre koşullarında, halk sağlığını tehdit eden haşerelerle ilgili problemlerin çözümlenmesi ve sonuca ulaştırılması verdiğimiz en önemli hizmettir. Bunun için bir araya getirdiğimiz uzman kadromuz ile var olan ya da oluşabilecek tüm haşere problemlerinin çözümüne hazırız.

15 Eğitim Devamlılığa, farklılığa ve yeniliğe açık olmak, çalışan personelin sürekli eğitimi, endüstriyel üretimin gelişimini sağlamak, ülkemiz ve dünya müşterilerinin güvenle tercih ettiği kaliteli ürünler ve hizmet sunmak hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda, kendi eğitim salonumuzda, danışmanlarımızla birlikte hizmet içi eğitimlerimizi gerçekleştiriyoruz.

16 Bizim için esas olan güvenli yaşamdır. TÜRKİYE NİN HER YERİNDEN Adana Ofis : Turhan Cemal Beriker Bul. No: 207/A Seyhan / ADANA Fabrika : Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Zafer Cad. No: 10 Yüreğir / ADANA Faks : 0 (322) info@expel.com.tr

iltav GROUP Daima en iyilerle... İLTAV, gelecek nesillere sağlıklı ve kirlenmemiş bir çevre bırakılmasını sosyal sorumluluklarının ilk sırasında

iltav GROUP Daima en iyilerle... İLTAV, gelecek nesillere sağlıklı ve kirlenmemiş bir çevre bırakılmasını sosyal sorumluluklarının ilk sırasında Daima en iyilerle... Ekosistem içerisinde yeralan; insanlar ve diğer canlılarla birlikte yaşamını sürdüren, vektör adını verdiğimiz karasinek, sivrisinek, hamamböceği, tatarcık, kene, pire vb. canlılar

Detaylı

VEKTÖR KONTROL ÜRÜNLERİ

VEKTÖR KONTROL ÜRÜNLERİ VEKTÖR KONTROL ÜRÜNLERİ Daima en iyilerle... GROUP HAYVANCILIK İŞLETMELERİNDE VEKTÖR KONTROLÜ Sağlıklı bir sürü ve sürü yönetimi hayvancılık faaliyetlerinde karlılığın temelini oluşturmaktadır. Gelişen

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

DRAKER 10.2 CS MULTİFONKSİYONEL İNSEKTİSİT. Açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen tek ürün. Açık alan uygulamaları. Kapalı alan uygulamaları

DRAKER 10.2 CS MULTİFONKSİYONEL İNSEKTİSİT. Açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen tek ürün. Açık alan uygulamaları. Kapalı alan uygulamaları 27 2 Açık alan uygulamaları Sivrisinek & Karasinek & Tatarcık (Mist Blower ve ULV) Kene & Pire & Akrep DRAKER 10.2 CS MULTİFONKSİYONEL İNSEKTİSİT Açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen tek ürün Kapalı

Detaylı

Kalıcı insektisit uygulamaları, pek çok zararlının kontrolünde yapılan ve yapılması gereken bir yöntemdir

Kalıcı insektisit uygulamaları, pek çok zararlının kontrolünde yapılan ve yapılması gereken bir yöntemdir Dr. Oner KOÇAK Kalıcı insektisit uygulamaları, pek çok zararlının kontrolünde yapılan ve yapılması gereken bir yöntemdir DDT Kalıcı Uygulama Sivrisinek SITMA Evsineği Hamamböceği Bit, Pire, Tahtakurusu

Detaylı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları. Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları. Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektör Mücadele Çalışmaları Halil ÇAKIR, Mustafa GÖKTEPE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA İl geneli

Detaylı

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite FİRMA TANITIMIMIZ 29. Yılımız Firmamız tamamen yerli sermayeli olarak 1985 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bugüne aralıksız olarak Asansör Sektöründe; imalat, montaj ve servis alanlarında; müşteri

Detaylı

Kat hizmetlerinde çalışan personelin önemli görevlerinden biri de çeşitli haşaratla mücadeledir. Özellikle, sıcak iklimlerde bu sorun daha da önemli

Kat hizmetlerinde çalışan personelin önemli görevlerinden biri de çeşitli haşaratla mücadeledir. Özellikle, sıcak iklimlerde bu sorun daha da önemli Kat hizmetlerinde çalışan personelin önemli görevlerinden biri de çeşitli haşaratla mücadeledir. Özellikle, sıcak iklimlerde bu sorun daha da önemli bir hale gelir. Ortamlardaki zararlı hayvanları tamamen

Detaylı

İnsektisit Ürünler. Haşerelere. kökten çözüm!

İnsektisit Ürünler. Haşerelere. kökten çözüm! İnsektisit Ürünler Haşerelere kökten çözüm! 1972 den beri güvenle kullandığınız, Eczacıbaşı kalitesiyle üretilen Detan, haşerelere karşı uzman ürünler sunmaktadır. Detan ürünleri, haşereleri etkisiz hale

Detaylı

ZİRAİ MÜCADELE İLAÇLARININ TOKSİKOLOJİK SINIFLANDIRILMASINA AİT YÖNERGE

ZİRAİ MÜCADELE İLAÇLARININ TOKSİKOLOJİK SINIFLANDIRILMASINA AİT YÖNERGE Yetki Kanunu: 6968 Yayımlandığı R.Gazete ZİRAİ MÜCADELE İLAÇLARININ TOKSİKOLOJİK SINIFLANDIRILMASINA AİT YÖNERGE Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Madde: 1-6968 sayılı Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanununun 40

Detaylı

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNUN BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICILARINDAN BEKLENTİLERİ. Kimyager: Sevda YÜKSEL

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNUN BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICILARINDAN BEKLENTİLERİ. Kimyager: Sevda YÜKSEL TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNUN BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICILARINDAN BEKLENTİLERİ Kimyager: Sevda YÜKSEL 1, Biyosidal Ürünlerin uygulanması 27.01.2005 tarihli ve 25709 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Biyosidal

Detaylı

AKASYA ACIBADEM SİTESİ

AKASYA ACIBADEM SİTESİ AKASYA ACIBADEM SİTESİ 1. Hafta P.tesi 1. Hafta Salı 1. Hafta 1. Hafta 16:30 19:00 2. Hafta P.tesi 2. Hafta Salı 14:10 15:00 2. Hafta 2. Hafta 17:00 15:50 3. Hafta P.tesi 3. Hafta Salı 3. Hafta 3. Hafta

Detaylı

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR.

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. SIMURGPLUS İLAÇLAMA & HİJYEN & VETERİNER HEKİM HİZMETLERİ EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. ŞIRKETIMIZ 01/01/2005

Detaylı

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır.

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır. TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------------------- Temizlik İşleri Personeli, 1 Temizlik İşleri Müdür Vekili, 1 Çevre Mühendisi, 1 Temizlik Çavuşu, 4 Kadrolu Memur, 16 Daimi

Detaylı

Kim.Müh. Saadet ODACI Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı

Kim.Müh. Saadet ODACI Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı Kim.Müh. Saadet ODACI Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı 1 İnsektisitlere karşı direnç İnsektisitlere karşı direnç, zararlı bir türe karşı mücadelede kullanılan insektisitin etkinliğinde,

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı ile 2017 yılında kurulmuş teknoloji tabanlı bir şirkettir.

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

HATİCE BAYRAKTAR ÇEVRE MÜHENDİSİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

HATİCE BAYRAKTAR ÇEVRE MÜHENDİSİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HATİCE BAYRAKTAR ÇEVRE MÜHENDİSİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Kent Zararlıları olarak tanımlanan karasinek, sivrisinek, bit, pire, kene, tahtakurusu, hamamböceği,fare vb. gibi vektörlerin (taşıyıcı) popülasyonlarının

Detaylı

İZMİR İLİ VEKTÖR MÜCADELE ÇALIŞMALARI. Mad. Yük. Müh. Yıldız DEVRAN Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İZMİR İLİ VEKTÖR MÜCADELE ÇALIŞMALARI. Mad. Yük. Müh. Yıldız DEVRAN Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZMİR İLİ VEKTÖR MÜCADELE ÇALIŞMALARI Mad. Yük. Müh. Yıldız DEVRAN Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Nüfus: 4.113.072(2014) Yüzölçüm : 12.007

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

Die Maschine.

Die Maschine. Die Maschine HAKKIMIZDA FARYA BAUMASCHİNEN FABRİK GMBH firması 20 yıllık Almanya tecrübesi ile inşaat, yapı ve inşaat makineleri sektörlerinde kaliteli ve güvenli bir hizmet vermektedir. İnşaat makineleri

Detaylı

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı ile 2017 yılında kurulmuş teknoloji tabanlı bir şirkettir.

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır HAKKIMIZDA Hemon Group, 20 yıllık tecrübesi ile ahşap sektörünün lider firmalarından biri olan Panelsan Mobilya Ltd Şti nce metal işleme sıvıları konusunda uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu yabancı

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası Özellikler Ürün adı Tanım Renk Sıcaklık aralığı Ambalaj Loctite 8007 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 400 ml aerosol kutu Loctite 8008 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 3,6 kg kutu Loctite 8009

Detaylı

EasyCut Oil. Yeni Nesil Kesme Sıvıları. Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme

EasyCut Oil. Yeni Nesil Kesme Sıvıları. Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme EasyCut Oil Yeni Nesil Kesme Sıvıları Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme EasyCut Oil Nedir? EasyCut Oil, yıllar süren Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında, yerli AR-GE çalışması sonucu, Sanayi nin

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Sivrisineklerde Larvisitlere Karşı Direnç Çalışmaları

Sivrisineklerde Larvisitlere Karşı Direnç Çalışmaları 4.Uluslararası Biyosidal Kongresi 25 29 Mart 2018, Antalya Sivrisineklerde Larvisitlere Karşı Direnç Çalışmaları Prof. Dr. Enver DURMUŞOĞLU Ege Ü. Ziraat F. Bitki Koruma B. İzmir enver.durmusoglu@ege.edu.tr

Detaylı

SACA RASA-19/35 RULO KOLİ KAPAMA MAKİNASI

SACA RASA-19/35 RULO KOLİ KAPAMA MAKİNASI TEL ZIMBA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ Akçay Caddesi No. 176-35410 GAZİEMİR / İZMİR Tel : 0232 251 03 45-251 28 36 - Faks : 0232 251 37 83 www.tipotel.com SACA RASA-19/35 RULO KOLİ KAPAMA MAKİNASI Çalışma

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

YILDIRIM KARDEŞLER. www.yildirimkardesler.com.tr. 3A ACRYLUX e-katalog

YILDIRIM KARDEŞLER. www.yildirimkardesler.com.tr. 3A ACRYLUX e-katalog YILDIRIM KARDEŞLER www.yildirimkardesler.com.tr 3A ACRYLUX e-katalog 2 İÇİNDEKİLER Tarihçe Hedef Kalite Politikamız Kaliteye Standart Yaklaşım Yönetim Politikamız İş Sağlığı ve Güvenliği Politikamız Sosyal

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ OKASSAN OKSİJEN ASETİLEN SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. İLK OKSİJEN GAZI ÜRETİMİNİ 1980 YILINDA BATMAN DAN 300 M² LİK BİR ALANDA. ÜRETMİŞ OLDUĞU YÜKSEK KALİTEDEKİ

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE VE HALK SAĞLIĞI BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAMASI TANITIM SUNUSU

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE VE HALK SAĞLIĞI BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAMASI TANITIM SUNUSU BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE VE HALK SAĞLIĞI BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAMASI TANITIM SUNUSU Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü YASAL MEVZUAT Antalya Muratpaşa Belediyesinin,

Detaylı

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS Açık Alan 120.000 m 2 Üretim Alanı 40.000 m 2 Kapalı Alan 24.000 m 2 Yatırımlardan sonra hedeflenen yıllık kapasite AKO Jant bir Abdulkadir Özcan kuruluşudur. Fabrikamızın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK SETİ ENTECYP 10/1.5 EC 11.10.2004

ÜRÜN GÜVENLİK SETİ ENTECYP 10/1.5 EC 11.10.2004 1.GENEL BİLGİ: ÜRÜN GÜVENLİK SETİ Ticari adı Ürün Kodu 01 Entegre ilaç ürün kodu E 01 Kullanım Alanı Görünümü Üretici Firma Adresi Emulsiyon Konsantre İnsektisit Sarı Sıvı ENTEGRE İLAÇ PEYZAJ TARIM SAN

Detaylı

Hakkımızda. www.haus.com.tr

Hakkımızda. www.haus.com.tr Hakkımızda 1954 yılında Aydın da kurulan HAKKI USTA, faaliyetlerine çeşitli tipteki su motoru ile preslerin tamiratı ve yenilemesiyle başlamıştır. 1962 yılında, bölgesinde ilk zeytinyağı presinin üretimini

Detaylı

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri

Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Sistemleri. Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri. Katı Atık Yakma ve Bertaraf Sistemleri Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu Mühendislik, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları,Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli ürünleri

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Patates te Çözümlerimiz

Patates te Çözümlerimiz Patates te Çözümlerimiz Sürdürülebilir Tarım, yeterli ve kaliteli miktarlarda gıda maddesinin uygun maliyetlerde üretimini, dünya tarımının ekonomik canlılığını, çevrenin ve doğal tarım kaynaklarının

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

- 1 9 8 1 - www.abantcelik.com 1981 yılından günümüze paslanmaz çelik mutfak gereçleri üretmekte olan Abant Mutfak Eşyaları, 36 yılı aşkın deneyimiyle mutfak eşyaları imalatı ve ihracatını kaliteli çizgisini

Detaylı

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu Alüminyum ve cam uygulama Katalogu 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya

Detaylı

AKILLI AKÜ - ELEKTRO AKILLI AKÜ - PRESTIGE İÇİNDEKİLER TAM KAPALI SERİ 9 JAPON SERİSİ 11 PERFORMANS SERİSİ 12-13 TİCARİ VE AĞIR HİZMET ARAÇLARI 15

AKILLI AKÜ - ELEKTRO AKILLI AKÜ - PRESTIGE İÇİNDEKİLER TAM KAPALI SERİ 9 JAPON SERİSİ 11 PERFORMANS SERİSİ 12-13 TİCARİ VE AĞIR HİZMET ARAÇLARI 15 1 AKILLI AKÜ - ELEKTRO 5 AKILLI AKÜ - PRESTIGE 7 İÇİNDEKİLER TAM KAPALI SERİ 9 JAPON SERİSİ 11 PERFORMANS SERİSİ 12-13 TİCARİ VE AĞIR HİZMET ARAÇLARI 15 GÜNEŞ ENERJİSİ SOLAR 17 TEKNİK BİLGİLER GÜVENLİK

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI

ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI Sayfa No 6/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Çevre Görevlisi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1) Atık üreticisinin(sanayicinin) iletişim bilgileri - Adı Soyadı : ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. - Adres

Detaylı

KURUTULMUŞ SEBZELER KATALOĞU

KURUTULMUŞ SEBZELER KATALOĞU KURUCUM GIDA Adres: Gül Sanayi Sitesi J ADA 3. BLOK NO:3 ISPARTA Telefon: 02462330790 Web Adresi: www.kurucum.com E-mail: bilgi@kurucum.com KURUCUM GIDANIN KURULUŞU Kurucum markasını kurma fikri ilk olarak

Detaylı

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler.

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü Tramvay, Metro TOCHI Design 24ay Garanti Yüksek Kalite Özel Tasarım Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI ( )

ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI ( ) ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM (2016-2017-2018) Sayfa No 5/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Çevre Görevlisi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1) Atık Üreticisinin İletişim Bilgileri

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

> Alpha KabloTV Çözümleri

> Alpha KabloTV Çözümleri > Alpha KabloTV Çözümleri ALPHA TECHNOLOGIES'DEN TOPLAM GÜÇ ÇÖZÜMLERİ Betsis Bilgisayar ve Enerji Sistemleri San. Tic. Ltd. Sti. Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: No 9-0039 34384 Okmeydani Sisli Istanbul

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü Çeşme/ İZMİR,2015 2 3 2014 YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE İlçe Sayısı: 5 Nüfus:

Detaylı

1. 10 06930 - / ANKARA

1. 10 06930 - / ANKARA PLUSDOOR TANITIM 1976 yılında büyük ağabeylerden birinin öncülüğünde 7 kardeşin bir aile şirketi olarak kurduğu firma Ankara da 70 metrekarelik bir atölyede metal işleri yapmak üzere faaliyete başlamıştır.

Detaylı

Doğadan Esinlenerek Suyun Gücünü Keşfettik

Doğadan Esinlenerek Suyun Gücünü Keşfettik 2019 Doğadan Esinlenerek Suyun Gücünü Keşfettik Suyun Gücünü Kullanarak Patentli Chrysa Nano Kapsül Teknolojisini Geliştirdik Chrya Nano Kapsül Teknolojisini Kullanarak Kaliteli Doğal Ürünler Üretiyoruz

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

PEST CONTROL. Daima en iyilerle... Entegre Zararlı Yönetimi (IPM) Kurumsal/Bireysel Vektör Mücadelesi Zararlı Mücadele ve izleme Ürünleri Fümigasyon

PEST CONTROL. Daima en iyilerle... Entegre Zararlı Yönetimi (IPM) Kurumsal/Bireysel Vektör Mücadelesi Zararlı Mücadele ve izleme Ürünleri Fümigasyon PEST CONTROL Entegre Zararlı Yönetimi (IPM) Kurumsal/Bireysel Vektör Mücadelesi Zararlı Mücadele ve izleme Ürünleri Fümigasyon Daima en iyilerle... GROUP Daima en iyilerle... İLTAV GROUP içinde bulunduğu

Detaylı

özgıda toposmanoğluözgıda özgıda Toposmanoğluözgıda Topçu Gazi Osman Efendi 1800 li Yıllar

özgıda toposmanoğluözgıda özgıda Toposmanoğluözgıda Topçu Gazi Osman Efendi 1800 li Yıllar özgıda özgıda TARİHÇE 3 Yüzyıllık Uzmanlık... 19. yüzyıldan 21. yüzyıla tam 207 yıldır bu toprakların, Türkiye nin helvasını üretiyoruz. Bu coğrafyada helvanın ilk doğuşu 19. yüzyıla uzanıyor. Topçu Gazi

Detaylı

Zararlı Türü- Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu Karasinek Boş Kapalı Alan 50ml.ilaç +9950 ml. Su m2 alana 40 ml uygulanır. 0,025 g.a.

Zararlı Türü- Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu Karasinek Boş Kapalı Alan 50ml.ilaç +9950 ml. Su m2 alana 40 ml uygulanır. 0,025 g.a. BÖLÜM 1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM 1.1 Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürün Bilgisi Ticari Adı ROK CYPER EC Kullanılacağı zararlı organizmalar Zararlı Türü- Uygulama alanı Sulandırma

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

SEPINLINE. Komple Paslanmaz In-line Pompalar Complete Stainless Steel In-line Pumps. VS Serisi VS Series

SEPINLINE. Komple Paslanmaz In-line Pompalar Complete Stainless Steel In-line Pumps. VS Serisi VS Series SEPINLINE Komple Paslanmaz Inline Pompalar Complete Stainless Steel Inline Pumps Serisi Series dünya pazarındayız... Markasını, dünyanın çeşitli ülkelerine, gururla, büyük bir özgüvenle sunan bir firma

Detaylı

MUZAFFER KAĞITÇIOĞLU TARIM MAKİNALARI. Yüksek temizleme ve sınıflandırma kalitesiyle sektöründe en çok tercih edilen marka...

MUZAFFER KAĞITÇIOĞLU TARIM MAKİNALARI. Yüksek temizleme ve sınıflandırma kalitesiyle sektöründe en çok tercih edilen marka... Yüksek temizleme ve sınıflandırma kalitesiyle sektöründe en çok tercih edilen marka... YÜKSEK KALİTE, MUTLU MÜȘTERİ, SÜREKLİ GELİȘİM Muzaffer Kağıtçıoğlu Tarım Makinaları olarak 70 yıldır ülkemiz hububatına

Detaylı

Elektronik Haşere Güvenlik Sistemleri

Elektronik Haşere Güvenlik Sistemleri Kanserojen Out PestGO In İş ve Aile Yaşamınızda, Haşerata Yer Olmasın! İcadımız; PestGO Teknolojimiz, başarısı ile dünyada tektir! 16 senedir, iç ve dış endüstriyel ve bireysel alanlarda; Kemirgen, haşere

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

MEDICAL & LABORATORY.

MEDICAL & LABORATORY. www.rudimed.com.tr HAKKIMIZDA 2015 yılında kurulan RUDİMED, Türkiye de medikal soğutma ve ısıtma konusunda öncü firma olma amacıyla yola çıkmıştır. Öncelikli olarak aşı, anti serum ve ilaç saklama dolapları

Detaylı

"Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonları"

Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonları "Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonları" ALAKARA GAZ ARMATÜR SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. Merkez: İkitelli OSB, Saraçlar Sanayi Sitesi 14.Blok No:5 Başakşehir/İST. Fabrika: Akşemsettin Mah. Atatürk Cad. No:332/B

Detaylı

KEMERKÖY SİTESİ HAŞERE İLAÇLAMA BİLGİLENDİRME RAPORU

KEMERKÖY SİTESİ HAŞERE İLAÇLAMA BİLGİLENDİRME RAPORU KEMERKÖY SİTESİ HAŞERE İLAÇLAMA BİLGİLENDİRME RAPORU Kemerköy Sitesi haşere ile mücadele aksiyon planı, Uçan Haşere, Yürüyen Haşere,Kemirgen Kene, Sürüngen, Larvasit ve Salyangoz ile mücadele şeklinde

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu

Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu BÖLÜM 1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM 1.1 Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürün Bilgisi Ticari Adı DELTA ROK SC 50 Kullanılacağı zararlı organizmalar Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama

Detaylı

Hastane Ekipmanları Fiyat Kataloğu

Hastane Ekipmanları Fiyat Kataloğu OTEL, BANYO ve HASTANE EKİPMANLARI Konut Ekipmanları Otel Ekipmanları OTEL, BANYO ve HASTANE Hastane Ekipmanları AVM & Genel Kullanım Ekipmanları +2019 Fiyat Kataloğu www.globalline.com.tr - www.linebanyo.com

Detaylı

Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu

Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama alanı Sulandırma oranı Uygulama dozu BÖLÜM 1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM 1.1 Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürün Bilgisi Ticari Adı ROK- PER 30 EC Kullanılacağı zararlı organizmalar Zararlı Türü-Yaşam evresi Uygulama

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Elif Sarı Mühendis. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Elif Sarı Mühendis Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - Fıstıkağacı Cep Telefonu : 90 (554) 465 28 77 E-Posta : elifsari01@gmail.com elfsr@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız...

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız... www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Klima adı altında bir şahıs firması olarak 1996 yılında kurulan firma, split klima satış, servis ve montaj

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

AYG-002 / AYG-003 BOYALI SİNEK ÖLDÜRME CİHAZLARI

AYG-002 / AYG-003 BOYALI SİNEK ÖLDÜRME CİHAZLARI AYG-002 / AYG-003 BOYALI SİNEK ÖLDÜRME CİHAZLARI Teknik Özellikler Bu cihazlar elektrostatik toz boyama yöntemiyle boyanmış dkp saçtan üretilmektedir. Özel uv ışını yayan floresanlar sayesinde uçan her

Detaylı

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ - 2014 1 SABİT FLANŞLI KOMPANSATÖRLER Dizayn Değeri : 10/16 bar, 450, 1000 cycle. Ondülasyon Malz. : AISI 304 Flanş Malzemesi : TS EN 1092-1, PN10/16 Standart Karbon Çelik 200,00 TL 225,00 TL 215,00 TL

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları

Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları İçerik Kuruluş Tanıtımı Yönetimsel İSG Uygulamaları Faaliyetlerdeki İSG Uygulamaları Kuruluş Tanıtımı 1. Bölüm Esan 1978 Esan ın Kuruluşu

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu

TÜV SÜD Group. Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri. Enver Coşkunsu Group Test, Gözetim, Sertifikasyon ve Sürdürülebilir Başarı için Eğitim Çözümleri Enver Coşkunsu Lokasyonlarımız... Hep yanınızdayız İstanbul İzmit Bursa Ankara İzmir Adana Türkiye Test, Gözetim, Denetim,

Detaylı

ELEKTRONİK HAŞERE KOVUCU NEDİR?

ELEKTRONİK HAŞERE KOVUCU NEDİR? ELEKTRONİK HAŞERE KOVUCU NEDİR? 2BE SATINALMA HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE DIŞ TİCARET A.Ş. Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. Bey Center Plaza, Kat: 10 D: 74 (Beylikdüzü Mevkii) 34515 Esenyurt / İSTANBUL Tel:

Detaylı