ibn Abjar (Necaşi) döneminde gerçekleşir, Kureyş kabilesinin iade talebine rağmen gelenlere barınak sağlanır ve 17 kişilik bir kafile olan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ibn Abjar (Necaşi) döneminde gerçekleşir, Kureyş kabilesinin iade talebine rağmen gelenlere barınak sağlanır ve 17 kişilik bir kafile olan"

Transkript

1 Etiyopya gezisi

2 Düyaı bilie e eski isa fosillerii çıktığı ülkeye, Hz. Muhammed zamaıda ilk hicreti gerçekleştiği ülkeye, düyaı e ilgi çekici oyma kiliselerii buluduğu Ortodoks Hıristiya hac merkezi Lalibela yı görmeye Etiyopya ya gidiyoruz. Afrika boyuzu Etiyopya, Cibuti, Somali ve Eritre yi içie ala Afrika ı doğu bölümüü Arabista yarımadasıı çevreleye bölgesie verile addır. 1.2 milyo kilometrekarelik yüzölçümü, 85 milyoluk üfusu, e erke isa fosillerii çıktığı Rift vadisi, Hıristiyaları hac merkezi ola ve muhteşem oyma kiliseleriyle düyaca üe sahip Lalibela şehri, Müslümaları ilk hicret ettiği ülke olması alamıda Etiyopya hem Afrika kıtasıdaki hem de Afrika boyuzudaki e dikkat çekici ülkelerde biridir. Etiyopya da tarih Rift vadiside başlar. 3 milyo 300 yaşıdaki Selam, 3 milyo 200 yaşıdaki Lucy adlı fosilleri ortaya çıktığı bu vadide evrim bilimcileri, atropologları ve arkeologları yürüttüğü çalışmalar e eski isa fosillerii düyaya duyurulduğu so derece heyeca vere çalışmalar olarak devam etmektedir. Etiyopya da devlet tarihi MÖ 100 de kurula ve MS 11. yüzyıla kadar devam ede güümüzde Etiyopya, Eritre, Suda ve Yeme topraklarıı içie ala Aksum Krallığı ile başlar. Krallık MS 4. yüzyılda kral İzaa zamaıda Hıristiyalığı kabul eder. 6. yüzyılda çok güçlü bir imparatorluğa döüşe bütü G. Arabista topraklarıı sıırları içie katar. Habeşli komuta Ebrehe i Kur a da Fil Suresi olarak akledile Kabe üzerie yürümesi de bu döemde yaşaır. Etiyopya ya 7. yüzyılda gele içleride peygamberi kızı Rukiye ve eşi Hz. Osma ı buluduğu ilk Müslüma hicreti de Aksum kralı Aşama

3 ib Abjar (Necaşi) döemide gerçekleşir, Kureyş kabilesii iade talebie rağme gelelere barıak sağlaır ve 17 kişilik bir kafile ola Müslümalar Negaş bölgesie yerleştirilir. Aksum Krallığı ı yıkılmasıda sora Etiyopya tarihide acak 13. yüzyılda tekrar bir büyük devlet, Adal Sultalığı kurulmuştur. 16. yüzyılda Ahmed Gra zamaıda Adal Sultalığı güçleerek Etiyopya ı büyük bölümüe İslam ı hakim kılar. Bölgeye saldıra Portekizliler ile mücadele ede Adal Sultalığı Osmalı İmparatorluğu da bu döemde yardım ister. 19.yüzyıla kadar bağımsız preslikler tarafıda idare edile Etiyopya da II. Tewodros Etiyopya yı birleştirmek ve moderize etmek içi harekete geçerek kilisede yardım ister acak başarılı olamaz. Wollo da büyük bir Müslüma katliamı başlar. 19. yüzyıl boyuca devam ede bu katliamlar sırasıda Osmalı ordusu bölgede çekilmek zoruda kalmış ve Etiyopya Hıristiya devlet adamlarıca yöetilmiştir. Hıristiya kral II. Meelik ( ) zamaıda devleti temellerii Süleyma peygambere kadar dayadığı, Süleyma ile Belkıs ı evlediği ve bu evlilikte I. Meelik i doğduğu görüşü kabul edilir ve 1974 e kadar da koruur yılları arasıda Mussoli i işgalie uğraya Etiyopya yaklaşık 5 yıllık işgal dışıda Afrika ı sömürgeleştirilememiş tek ülkesi olma özelliğii taşır. Hıristiya Krallık 1974 te Sovyet destekli bir darbe ile idirilmiş 80 de fazla etik grubu ve dili olduğu bölgede Etiyopya Demokratik Halk Cumuiyeti kurulmuştur. SOFOS Afrika ı kadim medeiyeti, İslam daki ilk hicrete kucak aça Hıristiyaları ülkesi, Necaşi i Habeşista ı Etiyopya ya seyahati iaılmaz bir deeyim olacağıa iaıyor.

4 İşte tur akışımız; 1. GÜN (28 Ocak Cumartesi): ISTANBUL / ADDIS ABABA THY ile Atatürk Havalimaı da saat te Etiyopya ı başketi Addis Ababa ya uçuyor, te Bole Uluslararası Havalimaı a varıyor ve otelimize trasfer oluyoruz. 2. GÜN (29 Ocak Pazar): ADDIS ABABA Tam gü şehir turumuzda; Etİyopya ı arkeolojik ve tarihi geçmişide kesitler sua Mille Müze i gezilmesi ve burada 1 milyo yaşıda ve Afrika ırkıı ilk öreği olduğu iddia edile isa iskelet parçalarıı görülmesi, Etoto Tepesi e geliş ve burada şehri geel görütüsüü temaşası, St. Mary Kilisesi ziyaretimizi ardıda öğle yemeğimizi alıyoruz. Gezimizi devamıda Doğu Afrika ı e büyük açık hava pazarı Merkato, mesup olduğu haeda itibarı ile kökeii Saba Melikesi Belkıs a kadar uzadığı söylee ve arası Etiyopya Tahtıda otura Haile Selasiye i sarayı ve St. George Katedrali görülecek yerler arasıda. Akşam yemeğimizi Etiyopya Folkloruu izleyebileceğimiz bir restorada aldıkta sora dilemek üzere otelimize geçiyoruz.

5 3. GÜN (30 Ocak Pazartesi): AD- DIS ABABA / MEKELE / NECAŞ CAMİİ / AKSUM Erke vakitte havalimaıa geçerek Etiyopya Havayolları ile saat da Mekele ye uçuyor, saat de varıyoruz. Mekele i 60 km doğusuda bulua ve Afrika da ilk Müslüma iskaıa sahe ola Necaş Kasabası a hareket ediyor ve burada Habeşista a Hz. Peygamber döemide Mekkelileri zulmüde kaçarak hicret ede Müslümaları o döemde kedilerie kucak aça Hıristiya Kral Necaşi (Eshame İb Abjar) ile görüştükleri yer ve orada işa edile ve Afrika ı ilk camii kabul edile Necaş Camii, Necaşi i Kabri ve çevreside medfu sahabe kabirlerii ziyaret ediyoruz. Kumaya şeklide öğle yemeğimizi aldıkta sora Habeşista medeiyetii öemli merkezi Aksum a hareket ederek, otelimize varış ile akşam yemeği ve koaklama alıyoruz. 4. GÜN (31 Ocak Salı): AKSUM Habeş medeiyetii beşiği durumuda ola ve 9. yüzyıla kadar bu medeiyete başketlik yapa Aksum gezimizde çevrei tarihi ile ilgili zegi koleksiyoa sahip Arkeoloji Müzesi, Atik döem Habeş krallarıı mezar yerlerii işaretlediği ve MÖ 3. yüzyıla tarihlee irili ufaklı dikilitaşları barıdıra Stela Parkı, St. Mary Katedrali, Habeş kralları Kalbe ve oğlu Gebremeskel i kabirleri ile Kral Ezaa ı zaferlerii alata taş yazıtları görülmeside sora MÖ 950 de Habeş kralı ola Kral Meelik i aesi ülü Sebe Kraliçesi Belkıs döemide kaldığıa iaıla saray ve hamam kalıtısıı görülmesi ile akşam yemeği ve koaklama içi otelimize geçiyoruz.

6 5. GÜN (01 Şubat Çarşamba): AKSUM / LALIBELA Kahvaltıda sora havalimaıa trasfer oluyor, Etiyopya Havayolları ile te Uesco tarafıda isalık mirası listesie alıa Habeşista ı Kudüs ü Lalibela ya uçuyoruz. Saat teki iişimizi ardıda Kral Lalibela ı 12. yüzyılda Afrika da bir Kudüs işası amacı ile İskederiye de getirttiği ustalara Filisti deki kutsal Ürdü Nehri e izafete ayı ismi verildiği ehri iki yaıda volkaik kızıl kayalara oydurarak işa ettirdiği ve işasıda gece melekleri güdüz işçileri çalıştığıa iaıla 11 adet kilisesi ile ülee şehri geziyoruz. Şehir ayı zamada pek çok Etiyopyalı içi de bir hac ve ibadet yeri olarak kabul edilmektedir. Öğle yemeğide sora ehri diğer yakasıdaki St. George Kilisesi i gezilmeside sora Lalibela sayeside tarih, diler tarihi ve saat tarihi açısıda müthiş bir deeyim yaşamış olarak akşam yemeği içi otelimize geçiyoruz. 6. GÜN (02 Şubat Perşembe): LALIBELA / GONDAR Kahvaltıı ardıda havalimaıa trasfer olarak Etiyopya Havayolları ile de Godar a uçuyoruz. Saat deki iişi ardıda otelimize yerleşiyoruz. Öğle yemeği sorası Simie Dağları ı yamaçlarıa yaslamış ve İmparator Fasiladas tarafıda kuruldukta sora 17. ve 18. yüzyıllarda Habeşista ı başketi olmuş Godar ı geziyoruz. Kaleler ve saraylar ile doamış, krallara ev sahipliği yapmış ola şehri taıyacağımız turumuzda Kral Fasilidas ı sarayıı buluduğu kale ve göz alıcı mimarisi ile Debre Breha Silassie Kilisesi ve Habeşista Kilisesi i Vaftiz Havuzu u görüyoruz. Otelimize döüyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz.

7 7. GÜN (03 Şubat Cuma): GONDER / BAHİRDAR / ADDIS ABABA Erke vakitte Bahirdar a hareket ediyoruz. Mübit araziler ve tabii güzellikler içide yapılacak 2.5 saatlik bir yolculukta sora Taa Gölü e geliyor, gölde teke gezisi ve iç bezemeleri ile göz alıcı Ura Kidae Mehret ve Azva Meryem maastırlarıı ziyaret ediyoruz. Havalimaıa trasfer oluyor ve Etiyopya Havayolları ile saat de Addis Ababa ya uçuyoruz. Saat daki varışımızı ardıda Habeşista müziği ve folkloruda örekler ile yeecek akşam yemeği sorası havalimaıa trasfer oluyoruz. THY ile saat uçuşuyla 04 Şubat Cumartesi sabahı de İstabul a varıyoruz.

8 Koaklaacak Oteller (Etyopya stadartlarıda 4 yıldızlı oteller): Addis Ababa Capital Hotel 2 gece Aksum Sabea Hotel veya Yared Zema Hotel 2 gece Lalibela Moutai View Hotel veya Paoramic Hotel 1 gece Goder Florida Hotel veya Ladmark Hotel 1 gece SABİT PAKET TUR FİYATI (Dış hat ve iç hat uçak bileti ücretleri hariç) İki kişilik odada kişi başıa: 1800 Dolar Tek kişilik oda farkı: 250 Dolar Fiyatlara dahil ola hizmetler: Zorulu seyahat sigortası, Tüm trasferler, Yukarıda belirtile otellerde kahvaltı dahil koaklamalar Tüm öğle ve akşam yemekleri (*) Yemeklerde su Programdaki tüm gezi ve ziyaretler, Giriş ücretleri, Yerel rehberlik hizmetleri, Yurt dışı çıkış harcı, (*) Yemekler tamame Etyopya yerel yemek kültürüü yasıta bir karakterdedir. Aceta olarak yemeklerde domuz eti ve alkol bulumaması, hijye şartları ve mümkü olduğu yerlerde ve yeebilecek bir usül ile hazırlama imkaı varsa balık hazırlaması dışıda fazla bir müdahale söz kousu değildir.

9 Fiyatlara dahil olmaya hizmetler: Etyopya Vize ücreti 130 Dolar (Paket tur fiyatıa ilave edilir.) Dış hat 740 Dolar (Paket tur fiyatıa ilave edilir.) (THY da 15 Ağustos opsiyolu olarak yer ayrılmıştır. Bu ücret düzeyi THY da bu hattaki e ucuz bilet ücretidir. Tura müracaat tarihide oluşabilecek farklar ücrete yasır.) 4 adet iç hat uçuşu toplam 650 Dolar (Paket tur fiyatıa ilave edilir.) (Etyopya Havayolları da bu hattaki toplam 4 adet uçuşu e ucuz toplamı bu fiyat düzeyidir. Tura müracaat tarihide fiyatta oluşacak farklar ücrete yasır.)

10 Salacak İskele Cad. No:34/2 İstabul/Üsküdar Tel:

Sofos ile İran Turu İsfahan(2)-Yezd(2)-Şiraz(2) 26 Ekim 01 Kasım 2017

Sofos ile İran Turu İsfahan(2)-Yezd(2)-Şiraz(2) 26 Ekim 01 Kasım 2017 Sofos ile İra Turu İsfaha(2)-Yezd(2)-Şiraz(2) 26 Ekim 01 Kasım 2017 Tur Programı 1. Gü: İstabul İsfaha (26 Ekim Perşembe) Atatürk Havalimaı Dış Hatlar Termiali de buluşmaı ardıda Türk Havayolları ı tarifeli

Detaylı

Selçuklu komutanlar ile 1085 yılında Türk şehri olan Kayseri de Sultan Melikşah ın görevlendirdiği Melik Ahmet Danişmentli Beyliği ni kurar. I.

Selçuklu komutanlar ile 1085 yılında Türk şehri olan Kayseri de Sultan Melikşah ın görevlendirdiği Melik Ahmet Danişmentli Beyliği ni kurar. I. Kayseri gezisi Erciyes i eteklerie, Kızılırmak ve Seyha ehirlerii suladığı topraklara kurulmuş, dört bi yıllık tarihe sahip, tarihi İpek Yolu üzeride bulua güzel Aadolu şehrimiz Kayseri Arap Yarımadası

Detaylı

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri

Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri, Ve Lalibela Taş Kiliseleri Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 07-03-2019-17-03-2019 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch,

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 1 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 23:00 te Atatürk Havaalanında buluşuyoruz.

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 1 1. Gün: 2 Kasım 2014 Pazar İstanbul Tel Aviv Beer Sheba Eilat Kızıl deniz

Detaylı

Baştan Başa Etiyopya Ve Timkat Festivali

Baştan Başa Etiyopya Ve Timkat Festivali Baştan Başa Etiyopya Ve Timkat Festivali Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 15-01-2018-24-01-2018 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Lalibela,

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Kapadokya Kayseri. gezisi

Kapadokya Kayseri. gezisi Kapadokya Kayseri gezisi Erciyes i eteklerie, Kızılırmak ve Seyha ehirlerii suladığı topraklara kurulmuş, dört bi yıllık tarihe sahip, tarihi İpek Yolu üzeride bulua güzel Aadolu şehrimiz Kayseri Arap

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019 Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün 05 09 Haziran 2019 Orta Doğu'nun puslu havasını dağıtan bir enerjiye sahip olan Ürdün... Dünyanın en büyüğüymüş hissini veren en küçük ülkesi Ürdün'de

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı &

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & Pekin Turu 15-20 Mart 2016 ADRES : Pirireis Mah Silifke Cad No 204 / E Yenişehir / Mersin TEL : 0324 3252671 0507 6733737 Build +

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 17 GECE / 18 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Havaalanında karşılamamız ve otel transferimiz gerçekleşiyor. Gecelememiz otelde geçiyor.

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

burasını çoğu zaman sürekli ikamet yeri olarak kullanır. Edirne adeta ikinci payitaht özelliği kazanır. İstanbul un saray çekişmelerinden bunalan

burasını çoğu zaman sürekli ikamet yeri olarak kullanır. Edirne adeta ikinci payitaht özelliği kazanır. İstanbul un saray çekişmelerinden bunalan Edire gezisi Trakları Orestia sı, Romalıları Hadriaopolis i, Osmalıları Edire si Güümüzde so derece heyeca verici Edire Sarayı kazılarıı yapıldığı, Osmalı mimarisii muhteşem öreklerii ağırlaya serhad şehrimiz

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018 Hanlar Yurdu Gezisi 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT 03 EYLÜL PAZARTESİ Saat 08:00 de buluşulacak ve 10:30 da Özbekistan Hava Yolları nın HY-272 sefer sayılı uçağıyla İstanbul Atatürk

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Baştan Başa Etiyopya Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Lalibela, Turmi Otel : 4*, Lodge

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi

2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi 2019 Mart Nisan ve Ramazan Umre Fiyat Listesi Mekke Otelleri Safwa Tower Milenyum Mekke Hyatt Regency Tevhid Intercontinental Anjum Dar Iman Endülüs - 590m 2 Medine Otelleri Dar Iman Hicre Mövenpick Otel

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Baştan Başa Etiyopya Ve Timkat Festivali Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 18-01-2017-27-01-2017 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Lalibela,

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

İpek Yolu Rüyası Özbekistan

İpek Yolu Rüyası Özbekistan İpek Yolu Rüyası Özbekistan 09 GECE 10 GUN TUR PROGRAMI: 1.GÜN : İSTANBUL-TAŞKENT Gezimizin ilk gününe İstanbul - Taşkent arası gece uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor. 2.GÜN : TAŞKENT-URGENÇ-HİVE

Detaylı

NOELDE BERLİN Aralık

NOELDE BERLİN Aralık NOELDE BERLİN 21-24 Aralık 1.Gün 21 Aralık 2017 / Perşembe İstanbul-Berlin Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminalinde THY kontuarı önünde saat 10:15 te buluşup, bilet ve check in işlemlerinin ardından

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke..

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Azerbaycan & Gürcistan & Ermenistan Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Tarih : 10-08-2019-17-08-2019 Şehirler : Bakü, Erivan, Tiflis Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran 12 GECE / 13 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: TÜRKİYE-TEBRİZ Gezimizin ilk gününe İstanbul - Tebriz arası uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor.tebriz e varınca otelimize

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 Geleneksel Çin İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 22:30'da buluşma ve pasaport gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları ile saat 01:05'te

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN 4-6 EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... 16. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi 4-6 Eylül 2018 KÜLTÜR TURU 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI

2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI 2015-2016 UMRE ORGANİZASYONU 13 GÜNLÜK EKONOMİK KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI (3 gün veya gece Kudüs, 3 gün veya gece Medine, 7 gün veya gece Mekke) Kudüs te İkamet : Holyland, St George, Royal Wings

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece)

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 1 Mayıs'ta Küba 1 Mayıs'ta Küba Havana - Cayo Santa Maria 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Nisan 2017, Salı İstanbul Amsterdam Havana

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz. Kafkasların Muhteşem Coğrafyası Gürcistan ve Ermenistan 10 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları...

İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları... Güney Hindistan İngiliz hakimiyetinin her köşesinde Hint mistisizmi ile buluştuğu kozmopolit Mumbai, ruhunuzu dinlendirecek Kerala Arkasuları... Tarih : 27-01-2017-04-02-2017 Şehirler : Cochin, Kumarakom,

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız

Hakkımızda. Yetki Belgelerimiz. Banka Hesap Numaralarımız Nura Doğru TURİZM SEYAHAT ACENTASI umre 2014 Hakkımızda Şirketimizin merkezi Aksaray olmak üzere Ankara ve Tokat-Turhal'da ki şubeleri ve Türkiye genelindeki anlaşmalı acentaları ile hizmet vermektedir.

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece)

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Küba Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Mart 2017, Pazar İstanbul - Amsterdam - Havana Saat 03.00'te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde

Detaylı

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil Air France Hava Yolları ile Sömestir Küba Havana,Cayo Santa Maria Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil 22 Ocak - 29 Ocak 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 22 Ocak 2017, Pazar

Detaylı

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL CAPPADOCIA ULTRA TRAIL Günümüzden milyonlarca yıl önce Erciyes, Hasandağ ve Güllüdağ ın püskürttüğü lavların doğal etkenlerle aşınması sonucu ortaya çıkan peribacası oluşumlarıyla olağanüstü bir coğrafya

Detaylı

Tur Programı. Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz...

Tur Programı. Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz... Etiyopya; Omo Vadisi Kabileleri Fotoğraf Turu Dünya'nın en ilginç kabilelerini fotoğraflamaya gidiyoruz... Tarih : 05-08-2017-12-08-2017 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Turmi Otel : 4*, Lodge

Detaylı

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Air France ve KLM Hava Yolları İle Küba Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Mart 2017, Cuma İstanbul Paris Havana Saat 03.00 de Atatürk Havalimanı

Detaylı