10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak"

Transkript

1 10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak eğitimler sunuyoruz.

2 FAALİYETLERİMİZ EĞİTİM Kodcu.com uzman eğitmen kadrosu ile yazılım sektöründe birçok yazılımcıya ve firmaya eğitim vermektedir. Eğitimlerin yanı sıra organize etmiş olduğu etkinlikler, atölye çalışmaları ve uluslararası konferanslar ile bugüne kadar yazılımcıya ulaşmayı başardık. Bilişim sektöründeki yenilikleri bizim ile beraber takip etmenizi amaçlıyoruz. Yazılım Eğitimleri Kafe Toplantıları Ücretsiz Workshoplar Uluslararası Yazılım Konferansı PROJE YAZILIM Yazılım ihtiyaçlarının gerçekleştirilmesi ve var olan yazılımlara destek verilmesinde yanınızdayız. Uzman proje geliştirme tecrübemiz (Kanban ve Agile yaklaşımları) ve teknik yetkinliğimiz ile başarılı projelere imza atıyoruz. Firmanızın IT operasyonlarını ya da müşterilerinize vermiş olduğunuz yazılım hizmetlerini sizin için takip edip konularında uzman kadromuzla projelerinizi desteklemeyi hedefliyoruz. İNSAN KAYNAKLARI Sektörel tecrübemiz ile firmanızın ihtiyaçlarını doğru tanımlayabilme ve uygun adayları eşleştirme konusunda sizlere butik hizmet vermeyi hedefliyoruz. İnsan Kaynağı Temini Teknik Değerlendirme Raporu Uzaktan Destek Hizmeti

3 1 HAKKIMIZDA Kodcu, Agile yönetimsel uygulamaları ve pratikleri konusunda uzmanlaşmış bir teknoloji ve danışmanlık şirketidir. Profesyonel ve Yalın odaklı hizmet anlayışına sahip olan şirket, işletmelerin yazılım projelerine yönelik ihtiyaçlarını belirleyip onlara en çevik yöntemler sunmaktadır. Kodcu, tüm dünyada hızla yayılmakta olan Agile metodolojilerini Yalın bir anlayışla kullanarak yazılım geliştirme süreçlerinin verimliliğini arttırmakta ve bu alandaki deneyimlerini danışmanlık ve eğitim hizmetleri kapsamında müşterileriyle paylaşmaktadır.

4 2 IÇINDEKILER YAZILIM EĞİTİMLERİ Temel Java Eğitimi...3 Effective Java ve Tasarim Desenleri...4 Git Eğitimi...5 Tasarım Desenleriyle Java EE JavaScript Eğitimi...7 Spring Framework ve JavaScript Eğitimi...8 TDD ve BDD Eğitimi...9 ONLİNE EĞİTİMLERİ Big Data ve Cloud Eğitimi...10 Docker Eğitimi...11 Hadoop Eğitimi...12 MongoDB Eğitim...13 ElasticSearch Eğitimi...14 YÖNETİM EĞİTİMİ Kanban Eğitimi...15 Referanslarımız...16

5 3 Temel Java Eğitimi Java ilk olarak Sun Microsystems tarafından 1995 yılında piyasaya sürülen nesneye yönelik bir programlama dili ve uygulama geliştirme platformudur. Java platform bağımsızdır, bir kere yaz her yerde çalıştır prensibini hayata geçirir. Java programlama dili ile geliştirdiğiniz uygulamalar farklı işletim sistemleri ve mobil platformlarda sorunsuz çalıştırabilir. Java en güncel teknoloji standartların öncüsüdür. Bu eğitim programı, katılımcılarına Java nın temellerini, nesneye yönelik güçlü yapısal mimarisini tanıtmayı ve bu sayede firmanızın standartlarını yükselterek, size en uygun seçenekleri sunmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 5 gün : Altuğ Bilgin Altıntaş :

6 4 Effective Java ve Tasarim Desenleri Efektif Java daha temiz, daha doğru, daha kararlı ve daha esnek programlar geliştirme fırsatı sunmaktadır. Kurumsal uygulamaların bakım masrafları gün geçtikçe artmaktadır. Doğru ve temiz yazılmış uygulamalar için bakım maliyeti düşürülmesi firmalara büyük fiyat avantajı sağlamaktadır. Diğer taraftan tasarım kalıplarının en büyük avantajı, yazılımcılar arasındaki iletişimi arttırmasıdır. Ortak bir dil oluşturarak, yazılım bilgisinin aktarılması süreci (handover), mimari ve kalitenin artmasında yardımcı olmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılarına yazılım bakım maliyetlerinin azaltılması ve daha sağlam yazılımların üretilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca eğitimin içerisinde yer alan Tasarım kalıpları (Design Patterns) sayesinde, yazılımcılar arasındaki teknik iletişim gücünü artırma olanağı yakalanacaktır. Süre Daha fazla bilgi için : 3 gün : Altuğ Bilgin Altıntaş :

7 5 Git Eğitimi GIT yazılım geliştirme süreçlerinde kullanılan, hız odaklı, dağıtık çalışan bir sürüm kontrol ve kaynak kod yönetim sistemidir. GIT sürüm kontrol sistemini kullanan her bir çalışma dizini (proje), internet erişimi ya da merkezi bir depo olmaksızın tüm düzenleme geçmişini tutmakta ve bir sürüm kontrol sisteminin ihtiyaç duyduğu tüm komutları barındırmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara projelerinde Git versiyonlama sistemini etkin bir biçimde kullanmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 1 gün : Rahman Usta :

8 6 Tasarım Desenleriyle Java EE 7 Java EE, kurumsal uygulamalar geliştirmek için özel olarak tasarlanmış bir Java platformu ve standartlar kümesidir. Java EE Eğitiminin temel amacı, kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu uygulama çözüm ve tekniklerini güncel ve uygulamalı bir biçimde öğretmektir. Bu eğitim, Java EE API lerinin yanında Java EE uygulama pratiklerini ve Java EE tasarım kalıplarını da içermektedir. Bu eğitim programı, katılımcılara en etkin kurumsal Java teknolojileriyle birlikte tasarım desenlerini öğrenme konusunda yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 5 gün : Rahman Usta :

9 7 JavaScript Eğitimi JavaScript programlama dili, dünyanın en popüler programlama dillerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Web tarayıcı ortamlarında dominant olarak kullanılan JavaScript, günümüzde sunucu ortamlarında da sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Node.js, Angular 2, React.js ve EcmaScript 6 gibi teknolojiler, JavaScripti daha profesyonel olarak kullanmanız sağlanmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara JavaScript dilinin temellerini ve popüler JavaScript kütüphanelerini uygulamalı olarak öğretmeyi amaçlıyoruz. Süre : gün * : Rahman Usta Daha fazla bilgi için : * Modüller ayrı eğitim olarak planlanabilir.

10 8 Spring Framework ve JavaScript Eğitimi Spring Framework kurumsal uygulamalar geliştirmek için geliştirilmiş açık kaynak kodlu ve popüler bir framework tür. Dünya üzerinde birçok kurumsal uygulama Spring Framework ve sayısız modüllerini güvenle kullanmaktadır. Core Spring, Spring MVC, Spring DATA ve Restful Web servisleri gibi en çok ihtiyaç duyulan Spring Framework modülleri bu eğitimin ana konularıdır. Bu içerik sayesinde her katmana dokunan uygulamalar ve RESTful dostu JavaScript teknolojileriyle yoğun trafik alan sistemler geliştirebilme olanağı yakalabilecektir. Bu eğitim programı, kurumsal uygulamaların ihtiyaç duyduğu teknolojik altyapı bilgisini uygulamalı olarak öğretmeyi amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 5 gün : Rahman Usta :

11 9 TDD ve BDD Eğitimi BDD (Behavior Driven Development) yaklaşımı TDD (Test Driven Development) yaklaşımın üstüne inşa edilmiş olup, analiz-geliştirici-test rollerini yazılım projeleri içerisinde etkin biçimde koordine edilmesini sağlamaktadır. BDD ile Definition of Done kavramını tam olarak uygulayarak, gereksinimlerinizi uygun parçalara bölerek Minimum Marketable Feature (MMF) ile hedefe yönelik uygulamalar geliştirebilirsiniz. BDD yaklaşımı TDD yaklaşımın üstüne inşa edilmiş olup, müşteriyi sürecin içine alarak kaliteli yazılımların ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara BDD ile ekibinizde farklı rolleri bir arada uyumlu şekilde koordine etme noktasında katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 3 gün : Altuğ Bilgin Altıntaş :

12 10 Big Data ve Cloud Eğitimi Big data günümüzde üretilen, geleneksel yol/yöntemlerle yönetilmesi efektif ve ekonomik olmayan boyuttaki büyük verinin adıdır. Big data dünyasında çeşitli teknolojiler, büyük boyutlu veriyi yönetmek adına kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Bu teknolojilerle yazılımcıların boyutu her geçen gün artmakta olan devasa bilgi okyanusu ile mücadele edebilmesi kolaylaştırmaktadır. Bulut sistemleri farklı sistem gereksinimlerine göre kullanıcıların ihtiyacı olan altyapıyı sağlayıp uygulamaların geliştirilmesi ve çalıştırılmasını sağlanmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara Big Data teknolojileri ve Cloud çözümleriyle büyük boyutlu veri ile çalışma pratiği sağlamak, ayrıca geliştirilen uygulamaların taşınabilirliğinin nasıl artırılabileceğini en etkin çözümlerle ortaya konulması amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 14 oturum : Hüseyin Akdoğan & Hakan Özler :

13 11 Docker Eğitimi Docker, container merkezli bir yönetim sistemidir. Uygulamaları farklı ihtiyaçlara ve sistem gereksinimlerine göre bağımsız çalıştırılması olanağı sağlayan Docker bunu sanal ortamlar sunan container mekanizmasına göre yönetmektedir. Docker aracını kullanarak uygulamaları derleme, çalıştırma ve taşıma işlemlerini yerine getirebilmekteyiz. Bu eğitim programı, katılımcılara Docker ekosistemini aşılıyarak, sağladığı temel bileşenleri kendi uygulamalarınızda nasıl kullanmanız gerektiği noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz. Süre : 6 oturum (Online Eğitim ) : Hakan Özler Daha fazla bilgi için :

14 12 Hadoop Eğitimi Hadoop sıradan sunuculardan oluşan kümeler üzerinde büyük verileri işlemek amaçlı geliştirilmiş, Hadoop Distributed File System ile Hadoop MapReduce özelliklerini bir araya getiren, Java ile geliştirilmiş açık kaynaklı bir kütüphanedir. Hadoop, HDFS ile birden fazla sunucudan büyük, tek bir sanal disk oluşturup bu disk üzerinde paralel operasyonlar gerçekleştirmenizi, bu sayede büyük boyutlu dosyaları verimli olarak depolayop işleyebilmenizi sağlayan, ölçeklenebilir ve ekonomik bir platform sağlar. Bu eğitim programı, katılımcılara Hadoop u büyük boyutlu veriyi depolama ve analiz işlemlerinde nasıl etkin kullanabilecekleri noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 5 oturum (Online Eğitim) : Hüseyin Akdoğan :

15 13 MongoDB Eğitim MongoDB açık kaynaklı NoSQL veritabanı yönetim sistemidir. Günümüzdeki ilişkisel veritabanı yönetim sistemlerine alternatif olarak NoSQL veritabanları arasında yerini giderek sağlamlaştıran, gelişen ve evrimleşen bir araçtır. MongoDB şu an büyük, orta ve küçük şirketlerin zengin dinamik verilerinin depolanmasında beraberinde getirdiği özel yaklaşımlarıyla kullanılmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara MongoDB nin sunduğu zengin şema yapısını nasıl eğitip sürekli, performanslı ve ölçeklenerek kullanılabileceği noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz. Süre : 6 oturum (Online Eğitim ) : Hakan Özler Daha fazla bilgi için :

16 14 ElasticSearch Eğitimi ElasticSearch Java ile geliştirilmiş Apache Lucene tabanlı açık kaynak bir tam metin arama motoru ve veri analiz aracıdır. Bugün gerçek zamanlı arama noktasında bilinen en iyi çözüm olan ElasticSearch, tanınmış pek çok firma ve büyük projede içerik aramasının yanı sıra, veri analizi içinde kullanılmaktadır. Bu eğitim programı, katılımcılara ElasticSearch ü içerik aramasında ve veri analizinde nasıl etkin kullanabilecekleri noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 8 oturum (Online Eğitim) : Hüseyin Akdoğan :

17 15 Kanban Eğitimi Kanban sistemi organizasyonlarda süreçleri görsel hale getirerek, israfı önleyip üretkenliği arttıran 2. nesil çevik (Agile) yöntem olarak tanımlanmaktadır. Kanban sadece yazılım süreçlerinde değil, tüm IT organizasyonlarında kullanılabilir. Yarım yüzyıldır Toyota firmasında üretim uygulamalarında kullanılan Kanban sistemi ve 2004 yılında ilk defa yazılım sektöründe Microsoft firmasında kullanılmaya başlanmıştır. Günümüzde BBC, E-bay, Linkedin gibi birçok firmanın IT operasyonlarında Kanban yaklaşımını başarı ile kullanmaktadır. Kanban değişen pazar ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmenizi ve Lead time (teslim süresinde) iyileştirmeler yaparak müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkarmanızı sağlar. Bu eğitim programı, katılımcılara organizasyonlarındaki problemleri ortaya çıkarmaya ve Lean (yalın) yaklaşımı ile onları çözümlemeleri noktasında katkı sunmayı amaçlıyoruz. Süre Daha fazla bilgi için : 2 gün : Altuğ Bilgin Altıntaş :

18 16 REFERANSLARIMIZ

19 JAVA DAY 6 May 2017

20 Tel: +90 (850) Web sitesi: Eposta : bilgi@kodcu.com Kod Bilgi Sistemleri ve Yazılım San.Tic LTD. ŞTİ.

10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak

10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak 10 yıllık sektör deneyimimiz ve yazılım teknolojileri alanında uzmanlaşmış eğitmen kadromuzla, size, ekibinize ve yazılım kültürünüze değer katacak eğitimler sunuyoruz. 1 HAKKIMIZDA Kodcu, Agile yönetimsel

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Büyük Veri de Türkiye den Uygulama Örnekleri Dr. Güven Fidan

Büyük Veri de Türkiye den Uygulama Örnekleri Dr. Güven Fidan Büyük Veri de Türkiye den Uygulama Örnekleri Dr. Güven Fidan ARGEDOR Bilişim Teknolojileri ARGEDOR ARGEDOR, şirketlere ve son kullanıcılara yenilikçi bilgiyi işleme çözümleriyle dünya çapında mevcut olan

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi JAVA Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017 BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Ekim 2017 Bulut Bilişim ve Büyük Veri Araştırma Laboratuvarı (B3LAB) Kamunun ihtiyaçları doğrultusunda, açık kaynak kodlu ve güvenli çözümler için Ar-Ge

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Spring Ekosisteminde Kurumsal Yazılım Geliştirme. Kenan Sevindik Harezmi Bilişim Çözümleri A.Ş.

Spring Ekosisteminde Kurumsal Yazılım Geliştirme. Kenan Sevindik Harezmi Bilişim Çözümleri A.Ş. Ekosisteminde Kurumsal Yazılım Geliştirme Kenan Sevindik Harezmi Bilişim Çözümleri A.Ş. Hakkımızda Harezmi Bilişim Çözümleri 2011 yılında kuruldu Uzmanlık alanlarımız Kurumsal uygulama geliştirme Java

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

CAN TECİM HEDEF DENEYİM. Tecrübe bütün öğretmenlerin en iyisidir. Publilus Syrus

CAN TECİM HEDEF DENEYİM. Tecrübe bütün öğretmenlerin en iyisidir. Publilus Syrus CAN TECİM can.tecim@gmail.com https://www.twitter.com/prodfield https://fb.me/can.tecim https://plus.google.com/+cantecim/posts https://github.com/cantecim https://tr.linkedin.com/in/cantecim HEDEF Hedeflerim

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirme Model nedir? Object Management Group Model Tabanlı Mimari «Herşey modeldir» Model Kaynak kod MDD Avantajları Daha hızlı yazılım

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

ÖZGÜR YAZILIMLAR İLE J2EE

ÖZGÜR YAZILIMLAR İLE J2EE ÖZGÜR YAZILIMLAR İLE J2EE Buğra Çakır bugra@ibrahimcakir.com Seminer İçeriği 1. İki ve üç katmanlı yazılım mimarileri 2. Java ve J2EE platformu 3. Özgür yazılımlar ile J2EE 4. Eclipse, Lomboz ve JBoss

Detaylı

Data Science Boot Camp

Data Science Boot Camp Data Science Boot Camp Eğitim Detayları Eğitim Süresi : 3 Gün Kontenjan : 12 Ön Koşullar : Eğitim Hakkında Data Science Boot Camp Sertifikasyon Programı Introductory Python, Data Science with Python: Data

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Ubuntu Hakkında En Çok Sorulan Sorular Bahadır Demircioğlu Ocak, 2013 İçindekiler 1 Sık Sorulan Sorular............................................ 2 1.1 Ubuntu nun arkasında bir şirket var mı?..............................

Detaylı

mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi

mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi SeCUBE ARGE Bilişim Mühendislik Ltd.Şti. Çokluortam Bilgi Sistemi görsel, işitsel ve metinsel tarama yöntemiyle videoların taranmasına olanak sağlayan yüksek teknoloji bir

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri MerSis Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Bilgi Teknolojileri risklerinize karşı aldığınız önlemler yeterli mi? Bilgi Teknolojileri Yönetimi danışmanlık hizmetlerimiz, Kuruluşunuzun Bilgi

Detaylı

Tarih Saat Modül Adı Öğretim Üyesi. 01/05/2018 Salı 3 Bilgisayar Bilimlerine Giriş Doç. Dr. Hacer Karacan

Tarih Saat Modül Adı Öğretim Üyesi. 01/05/2018 Salı 3 Bilgisayar Bilimlerine Giriş Doç. Dr. Hacer Karacan BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİM MODÜLLERİ Tarih Saat Modül Adı Öğretim Üyesi 01/05/2018 Salı Bilgisayar Bilimlerine Giriş Doç. Dr. Hacer Karacan Bu dersin amacı, bilgisayar bilimlerinin temel kavramlarını

Detaylı

Java Temel Özellikleri

Java Temel Özellikleri Java Temel Özellikleri Java Programlama Dili Java programlama dili şu anda dünyadaki en popüler programlama dillerinden biri haline gelmiştir. Java SUN bilgisayar şirketince elektrikli ev aletlerinin birbiriyle

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

Android e Giriş. Öğr.Gör. Utku SOBUTAY

Android e Giriş. Öğr.Gör. Utku SOBUTAY Android e Giriş Öğr.Gör. Utku SOBUTAY Android İşletim Sistemi Hakkında 2 Google tarafından geliştirilmiştir. Dünyada en çok kullanılan mobil işletim sistemidir. 2018 itibariyle Dünyada Android; %78.65,

Detaylı

UHeM ve Bulut Bilişim

UHeM ve Bulut Bilişim UHeM ve Bulut Bilişim Özden AKINCI Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi (UHeM) Bilim ve Mühendislik Uygulamalar Müdürü 11.07.2012 UHeM hakkında Vizyon: Yüksek başarımlı hesaplama, bilgi teknolojileri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

IDE4DB Veritabanı Geliştirme Platformu Bitirme Projesi Sunumu

IDE4DB Veritabanı Geliştirme Platformu Bitirme Projesi Sunumu IDE4DB Veritabanı Geliştirme Platformu Bitirme Projesi Sunumu Onur EKER 040970627 Danışman: Yrd. Doç Dr. Feza BUZLUCA Sunum İçeriği Projenin Tanımı Projenin Amacı Projenin Analizi Projenin Çözüm Sunduğu

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER EĞİTİM PROGRAMLARI MATLAB İLE MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ Amaç: Sistem tasarım ve analizinin MATLAB dilinde kolay programlama yoluyla tekrarlanabilir yapılara oturtulması

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk. KUŞCU GRUP Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.No:3/1 TUZLA Tel: 0216 494 63 50 Fax:0216 494 63 51 Kayseri Ofis: Kayabaşı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

TCMB Deneyim Raporu. Kurumsal Java Uygulama Platformu. Sacit Uluırmak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sistem Araştırma ve Planlama Müdürlüğü

TCMB Deneyim Raporu. Kurumsal Java Uygulama Platformu. Sacit Uluırmak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sistem Araştırma ve Planlama Müdürlüğü TCMB Deneyim Raporu Kurumsal Java Uygulama Platformu Sacit Uluırmak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sistem Araştırma ve Planlama Müdürlüğü 2007 TCMB made available under the EPL v1.0 30.04.2007 Gündem

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların

Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların Akıllı telefonlar, avuçiçi bilgisayarlar ile taşınabilir (cep) telefonların özelliklerini birleştiren cihazlardır. Akıllı telefonlar kullanıcıların bilgilerini saklamalarına, program yüklemelerine izin

Detaylı

Mobil Test Otomasyon Araçları Bilgilendirme Test Ekibi Şubat 2017

Mobil Test Otomasyon Araçları Bilgilendirme Test Ekibi Şubat 2017 1 Mobil Test Otomasyon Araçları Bilgilendirme Test Ekibi Şubat 2017 2 Kapsam Mobil Test Otomasyon Aracı Seçimi Yapılırken Kriterler Neler 01 Olmalı? Hangi Mobil Test Otomasyon Araçlarını Kullanabiliriz?

Detaylı

ERP Uygulama Öncesi Değerlendirme

ERP Uygulama Öncesi Değerlendirme ERP Uygulama Öncesi Değerlendirme ERP standartlarını uygulama baskısı, verimli, pratik, güvenli ve uygulanabilir süreçlerin tasarımına engel olabilir. Birçok uygulama projesinde, iş süreçlerindeki verimlilik,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler Pratik, Ekonomik, Yenilikçi Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Biz size en iyi hizmeti sunabiliriz Kolay Basit Pratik Yenilikçi Ekonomik

Detaylı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Burak DAYIOĞLU Hi-Tech World, Mart '98, Ankara İçerik Linux İşletim Sistemi nedir? Linux un benzer işletim sistemlerine göre avantajları nelerdir? Türkiye Linux Kullanıcıları

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

SAMET ÇİLLİ. Kıdemli Yazılım Uzmanı Üsküdar, İstanbul

SAMET ÇİLLİ. Kıdemli Yazılım Uzmanı Üsküdar, İstanbul SAMET ÇİLLİ Kıdemli Yazılım Uzmanı sametcilli@gmail.com 05466782703 Üsküdar, İstanbul http://www.sametcilli.com BAKIŞ AÇISI Yazılım bir ekip işidir ve ekipteki herkes bir sisteme bağlı kalarak sorumluluklarını

Detaylı

Sizlere sunduklarımız?

Sizlere sunduklarımız? Müşteriye özen göstererek, istemlerine göre kaliteli hizmet sunuyoruz. Müşterinin beklentilerini tamamlayarak, kararlaştırılan süreler çerçevesinde projelerimizi eksiksiz gerçekleştiriyoruz. Müşteri ile

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ TDİ111 TÜRKDİLİ 1 1. Dil, diller ve Türk dili 2. Dil bilgisi, sözcük, cümle 3. Kelime Türleri 4. Anlatımın

Detaylı

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM Orçun M. Özalp 1 Ajanda 1 Bulutistan Teknoloji de Yol Arkadaşınız 2 Veri Merkezi Yatırımımız ve Teknik Yetkinlikler 3 Çağrı Merkezi Yatırımımız ve Yardım Masası Hizmetimiz 4 Ürün Kataloğumuz ve İşyerim

Detaylı

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Pardus Vizyonu Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Gündem Pardus Projesi Hakkında Proje hedefleri Kamu göç projelerimiz Yürüteceğimiz Faaliyetler AKASYA Projesi Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Açık kaynak

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012 BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış Tarcan Kiper Şubat 2012 İçerik infotron Özgeçmiş Giriş BIM in Tanımı BIM Süreci BIM Kriterleri BIM in Getirileri infotron Kısa Özgeçmişi Tasarım,

Detaylı

İleri Veritabanları (COMPE 502) Ders Detayları

İleri Veritabanları (COMPE 502) Ders Detayları İleri Veritabanları (COMPE 502) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati İleri Veritabanları COMPE 502 Güz 3 0 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

CONTENTS. 1. agile42 Hakkında Teklif Kapsamı... 3 Scrum ve Kanban Eğitimleri Eğitim Bilgisi Referanslar... 6.

CONTENTS. 1. agile42 Hakkında Teklif Kapsamı... 3 Scrum ve Kanban Eğitimleri Eğitim Bilgisi Referanslar... 6. agile42 International GmBH EBRU YALÇINKAYA &EDA COSKUNER 13/02/2017 CONTENTS 1. agile42 Hakkında... 2 2. Teklif Kapsamı... 3 Scrum ve Kanban Eğitimleri... 3 3. Eğitim Bilgisi... 5 4. Referanslar... 6 Sayfa

Detaylı

Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi

Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi Google Web Toolkit ile Öğretim Elemanı Otomasyon Sistemi Mehmet Karakoç Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 28.11.2014 inet-tr'14 : GWT AUFaculty Project 1 İçerik Giriş

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon. Sayı 1 / Eylül 2017 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon. Sayı 1 / Eylül 2017 İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim ve Oryantasyon İstanbul Aydın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, uzaktan eğitimle ilgili gelişen teknolojiyi takip ederek, öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında,

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 300 kurumsal müşterimizde 1 milyonun üzerinde kullanıcıya günlük 250 binin üzerine sunulan video ile sorunsuz ve mükemmel

Detaylı

PAZARTESİ SALI 2015-2016 Ders Programı 1. Öğretim 09.00-09.50 10.00-10.50 11.00-11.50 12.00-12.50 HRT4291 WEB TABANLI CBS GR:11 Ü.GÜMÜŞAY EZ-121 ; D1-129 HRT4291 WEB TABANLI CBS GR:22 Ü.GÜMÜŞAY EZ-121

Detaylı

Bilişim Garaj Akademisi Nedir?

Bilişim Garaj Akademisi Nedir? Bilişim Garaj Akademisi Nedir? Bilişim Garaj Akademisi, 7-16 yaş arası çocuklarımıza programlama, web tasarımı, 3D tasarım, robot tasarım ve üretimi gibi üretici bilişim becerileri kazandıran ilk online

Detaylı

Çevik Yazılım Geliştirme Yaklaşımları (SE 571) Ders Detayları

Çevik Yazılım Geliştirme Yaklaşımları (SE 571) Ders Detayları Çevik Yazılım Geliştirme Yaklaşımları (SE 571) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Çevik Yazılım Geliştirme Yaklaşımları SE 571 Bahar 2 0 2 3

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

Spring Framework Eğitimi

Spring Framework Eğitimi Hazırlayan: Barış Dere @BarisDere baris.dere@gmail.com Spring Framework Eğitimi Ders 1: Genel bir bakış Http://www.youtube.com/barisdere Ajanda Eğitim konuları Spring Framework nedir? Inversion Of Control

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Başlık: Windows Sistem Yöneticisi Yardımcısı

Başlık: Windows Sistem Yöneticisi Yardımcısı SVR Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve Yıldız Teknik Üniversitesi TeknoPark A.Ş. ortaklığı ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile 2014 yılında kurulan, Türkiye nin ilk özel girişim süper bilgisayar sistemine

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

FAALİYET ALANI. 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup;

FAALİYET ALANI. 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup; FAALİYET ALANI 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup; Danışmanlık (Enerji & EPDK) Petrol Arama Çıkarma Danışmanlığı Enerji Yatırımları

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Java ve Linux. Bora Güngören Portakal Teknoloji bora@portakalteknoloji.com Akademik Bilişim 2006 09.02.2006

Java ve Linux. Bora Güngören Portakal Teknoloji bora@portakalteknoloji.com Akademik Bilişim 2006 09.02.2006 Java ve Linux Bora Güngören Portakal Teknoloji bora@portakalteknoloji.com Akademik Bilişim 2006 09.02.2006 Sunum Planı Java Çalışma Ortamı POSIX uyumu ve Linux Java Toplum Süreci (JCP) Açık kaynak kodlu

Detaylı

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti.

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. KISACA 1 2 3 Biz Kimiz? Neler Yapıyoruz? Neler Yapıyoruz? Neler Yaptık? 4 5 6 7 7 8 Kurumsal Yazılım Sektörü Müşterinin

Detaylı

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun!

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun! KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK Isinizin L ideri Olun! Stratejik Çözüm Ortağınız Olarak Biz; Değişen ve gelişen Dünya nın hızını yakalamak artık tüm organizasyonların öncelikli hedefidir. Organizasyonlar iş süreçlerini,

Detaylı