ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı"

Transkript

1

2 ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı Mayıs Sayı:81 WARREN: IŞİD KİMYASAL SİLAH KULLANDI 18 Mayıs 2016 Uluslararası Koalisyon Güçleri Sözscüsü Steven Warren Amerika'nın Bağdat Büyükelçiliğinde düzenlediği bir basın toplantısında IŞİD'in kimyasal silahla düzenlediği saldırı sayısının 15 ile 20 arasında olduğunu ve saldırıların sonucunda Türkmenlerin yaşadığı Kerkük ün Tazehurmatu nahiyesinde 3 çocuğun ve diğer bölgelerde de 10 kişinin ölümüne neden olduğunu ifade etti. IŞİD in kullandığı bombaların Klor ile Hardal gazlarından oluştuğunu ancak bu saldırılarda herhangi bir güvenlik biriminin ölmediğini belirten sözcü Waren, Irak'taki yabancı militanların da sayısının azaldığına işaret etti. Sözcü Warren, Irak ve Suriye'de IŞİD'e katılan yabancı unsurların sayısında %75'lik bir azalma yaşanmaya başlandığını, IŞİD in gelirinde de azalma olduğu ve petrol gelirlerinde de %50 gerilme olduğunu sözlerine ekledi. (Türkmeneli Televizyonu)

3 ADANAKÖY E 490 AİLE GERİ DÖNDÜ 18 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi yetkililerinin güvenlik güçleri ve Diyala daki sorumlularıyla yapılan görüşmeler sonucunda göç ettirilen yaklaşık 490 Türkmen ailenin Adanaköy e (Mansuriye El- Cebel) evlerine geri dönmesi sağlandı. Güvenlik güçlerinden sorumlu bir yetkili çok yakında diğer Türkmen ailelerinin de evlerine döneceğini bildirdi. Evlerine dönen Türkmen aileler ITC sorumlularına şükranlarını ilettiler. (ITC Basın Bürosu Diyala Şubesi) SALİHİ: TOPRAKLARIMIZI TERÖR ÖRGÜTLERİNE BIRAKMAYACAĞIZ 18 Mayıs 2016

4 Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi ve beraberindeki heyet, Ankara da Polatlı Devlet Hastanesi nde Hastane Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan tarafından karşılanan Türkmen heyeti, servislerde yatan Türkmen hastaları tek tek ziyaret etti. Yaralılara Geçmiş olsun dileklerini ileten Erşat Salihi, "Sizleri vatan toprağınızdan kovmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Dedelerimiz nasıl yurdumuzu savunmuşsa bizler de aynı şekilde savunacağız. Topraklarımızı IŞİD e ve diğer terör unsurlarına terketmeyeceğiz. Kerkük te, Tazehurmatu da ve bölgede mezhepçiliği körükleyen ve bu bahane ile terör yapan unsurların hakkından geleceğiz. Mezhepler şahısla Allah arasındadır", diye konuştu. Polatlı Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan, Mart ayından bu yana 111 Iraklı Türkmen i tedavi ettiklerini söyledi. Bundan önce gelen iki kafilenin kimyasal silah saldırısından etkilendiğini ve tedavilerinin hassasiyetle yapıldığını anlatan Arslan, son 4 yaralının ise bombalı saldırı ve kurşunla yaralandıklarını, vücutlarında kırıklar oluştuğunu belirtti. Arslan, "Yaralılarımızı ameliyat ettik durumları oldukça iyi" dedi. Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Türkmenlerin Polatlı Devlet Hastanesi nde tedavisinin büyük bir titizlikle yapıldığını tespit ettiklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne, hükümetine ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Daima bizim yanımızda oldu, bize destek verdi, yaralarımızı sardı" diye konuştu. ( TURAN ABD KONSOLOSU İLE GÖRÜŞTÜ 20 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı ve Kerkük Milletvekili Hasan Turan, Amerika'nın Erbil Konsolosu ile görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler ve Kerkük teki son gelişmeler ele alındı. Görüşmede taraflar Kerkük'ü ilgilendiren konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

5 Taraflar Kerkük'ün geleceğine dair uzlaşı sağlanması ve görüşmelerin yapılması hakkında mutabık kaldı. Turan, Türkmenler olarak Kerkük içinde müşterek idareli özel federe bölgesi projesinden yana olduklarını kaydetti. Görüşmede Irak'taki son siyasi gelişmeler de konuşulurken Parlamento'nun da bir an önce toplantılarına geri dönmesinin önemine değinildi. (Türkmeneli Televizyonu) SALİHİ, ITC ERBİL İL BAŞKANLIĞI NIN YENİ BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI 22 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Türkmen Cephesi Erbil İl Başkanlığı nın yeni binasının açılışını yaptı. Açılışa, Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcıları, Yürütme üyeleri, Irak Türkmen Cephesi Erbil İl Başkanı Azat Küreci, Erbil Valisi Nevzat Hadı, Türkiye Cumhuriyeti Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam, Filistin Devleti Başkonsolosu Nazmi Hazori, Kürt Bölgesel Yönetimi Milletvekilleri, Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu, Türkmen ve Kürt Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Türkmen emniyet görevlileri, askerler ve çok sayıda davetli katıldı. Salihi, açılışta yaptığı konuşmada ITC Erbil İl Başkanlığı yeni binasının hayırlı olmasını diledi ve bu vesileyle Irak Türkmen Cephesi Erbil İl Başkanlığı ve teşkilatlarını kutladı. Salihi ayrıca Türkmen davasında ve Erbil deki Türkmenlere sunacakları hizmetlerde başarılı olmalarını ve Irak Kürt Bölgesel Yönetiminde tüm yasal haklarını elde etmelerini de diledi. Salihi yaptığı konuşmada Türkmenler ile Kürtler, binlerce yıldır bu topraklarda kardeş gibi yaşamaktadır yılında Irak Türkmen Cephesi Erbil de kuruldu. Tüm Kürt partileri ile güçlü ilişkiler içinde olmaya özen gösterdik. Türkmen ve Kürt liderler, eski rejim zamanında yan yana mücadele ettiler. Türkmen ve Kürt halkı, çok sayıda katliam ve soykırım yaşadı.

6 Ancak Türkmen halkı hala bu hükümette göz ardı ediliyor. Bizler, tüm haklarımızı siyasi veya yasal olsun elde etmek için Irak Türkmen Cephesi yoluyla var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz şeklinde konuştu. Açılışta, Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf ve ITC Erbil İl Başkanı Azat Küreci de bir konuşma yaptı.( I.T.C Enformasyon Dairesi, Türkmen Şanı, Efkar Hurra) TÜRKMEN EDEBİYATÇILAR ÖDÜLÜ CELAL POLAT A 22 Mayıs 2016 Türkmen Edebiyatçılar Örgütü, ''Kemik Çiftliği'' adlı yeni romanı yayınlanan edebiyatçı Celal Polat'ı ödüllendirdi. Ödül töreni Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi başkanlığında yapıldı. Polat, Irak Türkmen Cephesi, Türkmen Edebiyatçılar Örgütü ve Edebiyatçı Münevver Molla Hassun tarafından ödüllendirildi. (Türkmeneli Televizyonu)

7 AŞİRETLER MECLİSİ KERKÜK'TE TOPLANDI 22 Mayıs 2016 Türkmen Aşiretler ve Ayan Meclisi, Feyzullah Sarıkahya başkanlığında Irak ın Kerkük şehrinde olağan toplantısını yaptı. Irak ve Türkmeneli bölgesindeki son gelişmelerin ele alındığı toplantıda, terör örgütü IŞİD den kurtarılan Irak ın Kerkük vilayetine bağlı Beşir Köyü de masaya yatırıldı. Toplantıda Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı ve Kerkük Milletvekili Hasan Turan, Irak Türkmen Cephesi Sözcüsü ve Kerkük İl Meclis üyesi Ali Mehdi, Türkmeneli Partisi Genel Başkanı Riyaz Sarıkahya ve Haşdi Şaabi Kuzey Bölge Sorumlusu Yılmaz Şabaz hazır bulundu. Toplantıda ülkenin içinde bulunduğu bu süreçte Türkmenlerin birlik olmaları gerekliliğine vurgu yapıldı ve Türkmen savaşçılara sunulan desteğin devam etmesi gerekliliği belirtildi. Hasan Turan, Beşir Köyü nün kurtarılmasında Türkmenlerin yaklaşık 200 şehit verdiğini söyledi. Türkmen Aşiretler ve Ayan Meclisi Başkanı Feyzullah Sarıkahya, Türkmenler i birlik ve beraberlik içinde olmaya çağırdı. (Türkmeneli Televizyonu)

8 SALİHİ, BİNALİ YILDIRIM I TEBRİK ETTİ 23 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanlığına seçilen Başbakan Binali Yıldırım ı tebrik etti ve bir kutlama mesajı yayınladı. Erşat Salihi nin kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı: Çok kritik bir süreçten geçen Türkiye ve Ortadoğu'da yaşanan gerginlik neticesinde Başbakanlık görevini ve partinizin başına geçmenizi, şahsım ve Irak Türkmen Cephesi adına tebrik eder, Türkiye Cumhuriyeti'nin özellikle Irak Hükümeti ile her alanda daha iyi ilişkiler içinde olmasını arzu ederiz. Tüm saygılarımızla sizleri kutluyoruz ve başarılar dileriz. (Türkmen Şanı) ITC BAŞKAN YARDIMCISI TURAN DAN ÇAĞRI 28 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı ve Kerkük Milletvekili Hasan Turan, tüm Türkmenlere çağrıda bulunarak biyometrik elektronik kayıt işleminin bir an önce yapılmasını istedi. Irak Bağımsız Seçim Yüksek Komiserliği tarafından yaklaşık bir yıla yakın süredir uygulamaya konulan biyometrik elektronik tescil işlemi konulu Irak Türkmen Cephesi Siyasi İlişkiler Dairesi tarafından panel düzenlendi. Panele Türkmen siyasi parti temsilcileri, Türkmen sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Panel Türkmen Kardeşlik Ocağı'nda yapıldı. Panele Bağımsız Seçim Yüksek Komiserliği Kerkük büro heyeti de katıldı. Panel katılımcılarına elektronik kayıt işlemi canlı bir şekilde anlatıldı. Panele hazır bulunan ve kayıt işlemini yaptırmayanlar da çalışma sırasında kayıtlarını yaptırdılar. (Türkmeneli Televizyonu)

9 SALİHİ : TÜRKMEN GÜÇLERİNİN BEŞİR VE FELLUCE NİN KURTARILMASINDAKİ ROLÜNÜ NİYE İNKAR EDİYORSUNUZ? 29 Mayıs 2016 Irak Türkmen Cephesi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Parlamentonun 29 Mayıs tarihli toplantısında söz alarak şunları söyledi: Bakanlar Kurulu nun Türkmen oluşumunu görmemezlikten gelmesine rağmen, biz Türkmen milletvekilleri ülkenin menfaatlerini göz önünde bulundurarak meclisin bugünkü toplantısına katılma kararını verdik. Şimdi parlamento başkanlığının Irak ın üçüncü asıl unsuru olan Türkmen oluşumuna kabinede temsil edilmesi yolunda Irak hükümetine baskı yapmasının gerekli olduğunu buradan dile getirmek istiyorum. Salihi sözlerine devam ederek konuşmasında şunları da ifade etti : Ne yazık ki Türkmenlerin Beşir köyünün kurtarılmasında ve Felluce de IŞİD e karşı yapılan operasyonlardaki rolü ve katkısı görmemezlikten geliniyor.(itc. Başkanlık Bürosu) LONDRA DA 10. ANADOLU KÜLTÜR FESTİVALİ YAPILDI 29 Mayıs 2016 İngiltere nin başkenti Londra da geleneksel hale gelen Anadolu Kültür Festivali 10. defa Clissold Park ta yapıldı. Avrupa Irak Türkmenlerini temsilen, Avrupa Irak Türkmen Platformu Genel Başkanı Sündüs Abbas hazır bulundu. Resmi açılışı 28 Mayıs günü yapılan

10 festivalde, Türkiye nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ile çok sayıda Türk ve Avrupalı yetkili katıldı. Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç, Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar ve diğer konuk konuşmacılar da, festival ile Türkiye nin farklı kültürel yanlarının İngiltere de tanıtıldığının altını çizdiler. Avrupa Irak Türkmen Platforumu Genel Başkanı Sündüs Abbas, Avrupa Türkmen Gazetesi Londra Temsilcisi Denis Ali Kaya ya yaptığı açıklamada, Bu tür, organizasyonlar gelecek nesillerimiz için oldukça önemlidir ve güzel kültürümüzün tanıtılmasında büyük rol oynamaktadır. Bu tür organizasyonların devamlı yapılmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. (Avrupa Türkmen Gazetesi / Denis Ali Kaya-Londra) TÜRKMEN MECLİSİ NDEN 65. HÜKÜMETE TEBRİK MESAJI 29 Mayıs 2016 Irak Türkmen Meclisi, Türkiye Büyük Millet Meclisinden güvenoyu alan 65.hükümet ve Başbakan Binali Yıldırım a tebrik mesajı gönderdi. Mesajda Başkanlığınızda kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyetinin 65. Hükümetinin Türkiye Büyük Millet Meclisinden güvenoyu alarak görevine başlaması münasebetiyle gönül coğrafyamızda yaşayan tüm vatandaşları içtenlikle kutlar başta Türk Milleti olmak üzere tüm bölge halkı için hayırlara vesile olmasını dileriz ifadeleri yer aldı. (Türkmeneli Televizyonu)

11 IRAK IN KERKÜK KENTİNDE TOPLU MEZAR BULUNDU 31 Mayıs 2016 Irak ın Kerkük kentinde devrik lider Saddam Hüseyin dönemine ait olduğu tahmin edilen bir toplu mezar bulundu. Kerkük Polis Müdürlüğü Sözcüsü Albay Afrasyav Kamil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kent merkezinde yapılan su kuyusu kazısı sırasında insan kemiklerinin olduğu tespit edilen bir toplu mezar bulundu. Mezarda kadın ve çocuklara ait kemiklere de rastlandı. Söz konusu mezar hakkında inceleme yapılması için kemikler laboratuvara götürüldü" dedi. Toplu mezarın bulunduğu yerin daha önce Baas Parti sinin karargahı olduğunu aktaran Kamil, "İnsan kemiklerinin burada bulunması hiç tesadüf olmadı. Söz konusu bölgedeki kazılar genişletilip, araştırma ve incelemeler devam edecektir" dedi. Söz konusu su kanalının kazı işinde çalışan inşaat işçisi Emir Sattar, toplu mezarı tesadüfen bulduklarını belirterek şunları kaydetti: "Kuyu kazısına daha yeni başlamıştık ve beş metrelik bir derinliğe yaklaştığımız zaman, birkaç parça kemik ortaya çıktı. ilk önce hayvan kemiği olduğunu sandık ancak daha sonra kemik sayısında artış yaşandı. İnsan kafatası ve kol kemiklerinin sarıldığı bez parçalarının ortaya çıkmasıyla, şüphelerimiz arttı ve hemen polise haber verdik." (Anadolu Ajansı)

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Ekim 2016 - Sayı:88 SALİHİ DEN BARZANİ AÇIKLAMASI 01 Ekim 2016 Irak

Detaylı

IRAK TÜRKMEN CEPHESİ BAĞDAT TA MEYDANA GELEN PATLAMAYI KINADI

IRAK TÜRKMEN CEPHESİ BAĞDAT TA MEYDANA GELEN PATLAMAYI KINADI ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Temmuz 2016 - Sayı:84 ŞEHİTLER İÇİN İFTAR YEMEĞİ 01 Temmuz 2016

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Temmuz - Ağustos 2013 - Sayı: 27 15 Temmuz 2013: Tuzhurmatu olaylarının araştırılması

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Nisan 2016 - Sayı:78 IRAK TÜRKMEN AYAN VE AŞİRETLER MECLİSİ YENİ

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı -Ekim 2012- Sayı: 18 2 Ekim 2012: Irak

Detaylı

2. Telafer de mahsur kalan suçsuz sivillerin tahliyesi için güvenli bir koridorun açılması ve insan haklarının garantiye alınmasını talep ediyoruz.

2. Telafer de mahsur kalan suçsuz sivillerin tahliyesi için güvenli bir koridorun açılması ve insan haklarının garantiye alınmasını talep ediyoruz. ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01 15 Kasım 2016 Sayı:90 İLHANLI TEKKESİ NE DÜZENLENEN HAVA SALDIRISI

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 1-15 Mayıs 2016 - Sayı:80 BEŞİR KÖYÜ IŞİD'DEN TEMİZLENDİ 01 Mayıs 2016

Detaylı

SALİHİ, El-ZAVRA GAZETESİNİN 147. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

SALİHİ, El-ZAVRA GAZETESİNİN 147. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-30 Haziran 2016 - Sayı:83 SALİHİ, El-ZAVRA GAZETESİNİN 147. YIL DÖNÜMÜNÜ

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı.

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı. 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-30 Eylül 2018 KERKÜK Ü İŞGAL PLANI 17 Eylül 2018 Irak Türkmen Cephesi

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı - Haziran 2012- Sayı: 14 4 Haziran 2012: Birleşmiş Milletler Irak Yardım Misyonu,

Detaylı

SALİHİ: TÜRKMEN FEDERAL BÖLGESİ KURMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI

SALİHİ: TÜRKMEN FEDERAL BÖLGESİ KURMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Haziran 2016 - Sayı:82 SALİHİ: TÜRKMEN FEDERAL BÖLGESİ KURMAKTAN

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı -Mayıs 2012- Sayı: 13 2 Mayıs 2012: Irak Bakanlar Kurulu olağan üstü bir toplantı

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı -Şubat 2013- Sayı: 22 2 Şubat 2013: Irak

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı Mart - Nisan 2012- Sayı: 11-12 10 Mart: Kerkük vilayeti sorumluları arasında Kerkük

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı -HAZİRAN 2011- Sayı: 2 1 Haziran: Irak Türkmen Cephesi nin Kerkük İl Başkanlığı

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı -Ağustos 2012- Sayı: 16 1 Ağustos 2012:

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı -EKİM 2011- Sayı: 6 2 Ekim: Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından 01-09 Ekim

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı -Kasım 2012- Sayı: 19 2 Kasım 2012: Londra

Detaylı

Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı

Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı Aralık 2012 Sayı: 20 1 Aralık 2012: Irak

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Mart 2017 - Sayı:98 TÜRKMENLER KERKÜK PETROLÜNÜN İRAN ÜZERİNDEN İHRACINDAN

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-30 Eylül 2016 - Sayı:87 YAHYAVA KAMPINDA YANGIN 01 Eylül 2016 Irak

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Nisan 2015 - Sayı: 57 KANADA DA TÜRKMENLER ALTUNKÖPRÜ VE TAZEHURMATU

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Temmuz 2016 - Sayı:85 DEMOKRASİ GALİP GELDİ 17 Temmuz 2016 Irak

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Ocak 2017 - Sayı:94 SALİHİ'DEN YENİ YIL MESAJI 01 Ocak 2017 Irak

Detaylı

MUSUL OPERASYONU, IRAK IN GELECEĞİ VE TÜRKMENLER KONFERANSI TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ. No.11, ARALIK 2016 TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ NO.

MUSUL OPERASYONU, IRAK IN GELECEĞİ VE TÜRKMENLER KONFERANSI TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ. No.11, ARALIK 2016 TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ NO. TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ No.11, ARALIK 2016 TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ NO.11, ARALIK 2016 MUSUL OPERASYONU, IRAK IN GELECEĞİ VE TÜRKMENLER KONFERANSI 15 Aralık 2016 tarihinde ORSAM, TEPAV ve TOBB Ekonomi

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı / Aytekin Enver, ORSAM Arapça Tercümanı -Nisan 2013- Sayı: 24 3 Nisan 2013: Irak

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Nisan 2017 - Sayı:100 IRAK PARLAMENTOSU'NDAN 'BAYRAK' KARARI 01 Nisan

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Kasım 2015 - Sayı:69 KONYA TÜRKMENELİ GENÇLİK TOPLULUĞU NUN FAALİYETLERİ

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. ITC'DEN ABADİ'YE "TÜRKMEN BAKAN" ÇAĞRISI 01 Şubat 2017

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. ITC'DEN ABADİ'YE TÜRKMEN BAKAN ÇAĞRISI 01 Şubat 2017 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Şubat 2017 - Sayı:96 ITC'DEN ABADİ'YE "TÜRKMEN BAKAN" ÇAĞRISI 01 Şubat

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı -EYLÜL 2011- Sayı: 5 5 Eylül: Türkmen polis müdürlerinden Albay Orhan Halil e yönelik

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 15-31 Ekim 2014- Sayı: 47 KERKÜK VALİSİNİN TÜRKMEN GÖÇMENLERE KARŞI HASMANE

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Ekim 2014- Sayı: 46 KERKÜK TE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 01 Ekim 2014 Kerkük

Detaylı

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2017 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL- İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz ilçesinde Adıyaman Balyanlılar Derneği

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Ortadoğu Uzman Yardımcısı 01-15 Ocak 2014- Sayı: 33 SEÇİMLERDE BAŞKALARI İLE ORTAK LİSTE

Detaylı

TURAN: KERKÜK Ü IŞİD TEHDİDİNDEN KORUMAk VE ELİMİZDE KALMASI EN ÖNEMLİ HUSUSLARDIR.

TURAN: KERKÜK Ü IŞİD TEHDİDİNDEN KORUMAk VE ELİMİZDE KALMASI EN ÖNEMLİ HUSUSLARDIR. ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER SÖYLEŞİLERİ ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER söyleşileri TURAN: KERKÜK Ü IŞİD TEHDİDİNDEN KORUMAk VE ELİMİZDE KALMASI EN ÖNEMLİ HUSUSLARDIR. Hasan TURAN Kerkük doğumlu olan Hasan Turan,

Detaylı

IKBY-Irak Merkezi Hükümeti Çekişmesi ve Türkmenlerin Durumu

IKBY-Irak Merkezi Hükümeti Çekişmesi ve Türkmenlerin Durumu IKBY-Irak Merkezi Hükümeti Çekişmesi ve Türkmenlerin Durumu Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı Irak ta 7 Mart 2010 seçimlerinin ardından hükümet kurma konusunda siyasi çekişmenin etkileri halen devam

Detaylı

TUZHURMATU'NUN GÜVENLİĞİ VE İSTİKRARI ÖNCELİKLİ OLMALI 01 Haziran 2017

TUZHURMATU'NUN GÜVENLİĞİ VE İSTİKRARI ÖNCELİKLİ OLMALI 01 Haziran 2017 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Haziran 2017 - Sayı:104 TUZHURMATU'NUN GÜVENLİĞİ VE İSTİKRARI ÖNCELİKLİ

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Ortadoğu Uzman Yardımcısı 01-15 Mart 2014- Sayı: 37 ITC, EĞİTİM BAKANINDAN ELDEN ALINAN HAKLARI

Detaylı

TÜRKMEN LİDERLER IRAK IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ İÇİNDE, TÜRKMENLERİN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ

TÜRKMEN LİDERLER IRAK IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ İÇİNDE, TÜRKMENLERİN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Mayıs 2017 - Sayı:103 TÜRKMEN LİDERLER IRAK IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ İÇİNDE,

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Mart 2017 - Sayı:99 TÜRKMEN HEYETİ IRAK CUMHURBAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ 16

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ. Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Mayıs 2017 - Sayı:102 IRAK TÜRKMENLERİ İZMİR DE BULUŞTU 01 Mayıs 2017

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE Aralık 03, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANEY

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Aralık 2014- Sayı: 51 ITC BAŞKANI ERŞAT SALİHİ ERBİL DEKİ AMERİKAN

Detaylı

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Orta Doğu gezisinin son durağı Suudi Arabistan'da bulunan ABD Başkanı George W. Bush, Suudi Kralı Abdullah'la, yüksek petrol fiyatlarının ABD'yi nasıl etkilediği

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-30 Eylül 2014- Sayı: 45 KERKÜK YOLSUZLUKLARLA MÜCADELE GENEL MÜDÜRÜ

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yeni Seçilen Tarsus CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek

Detaylı

Cuma İzmir Basın Gündemi

Cuma İzmir Basın Gündemi 23.01.2015 Cuma İzmir Basın Gündemi İzmir Medya Platformu Rektör Galip Akhan'la Bir Araya Geldi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, İzmir yerel ve yaygın medyanın buluştuğu

Detaylı

Türkmenistan ata yurdumuz

Türkmenistan ata yurdumuz Türkmenistan ata yurdumuz Ağustos 15, 2013-5:41:17 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkiye, Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Türkmenistan'ın her başarısından en az Türkmenistan kadar büyük

Detaylı

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ 183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ Muhtarlar Konfederasyonu 1.Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Muhtarlar Konfederasyonunun Genel Başkanlığına Hüseyin Akdeniz seçildi.

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Ortadoğu Uzman Yardımcısı 01-15 Şubat 2014- Sayı: 35 * TUZHURMATU DA PATLAMA: 4 ÖLÜ, 21 YARALI

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Mart 2015 - Sayı: 56 TÜRKMEN GÖNÜLLÜLERİ ŞEHİTLERİN CESEDİNİ BULDU

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

IŞİD İN KERKÜK E SALDIRMASI VE DEVLET BİNALARINI İŞGAL ETME PLANI 01 Temmuz 2017

IŞİD İN KERKÜK E SALDIRMASI VE DEVLET BİNALARINI İŞGAL ETME PLANI 01 Temmuz 2017 15 GÜNLÜK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 01-15 Temmuz 2017 - Sayı:106 IŞİD İN KERKÜK E SALDIRMASI VE DEVLET BİNALARINI

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Ortadoğu Uzman Yardımcısı 16-31 Ocak 2014- Sayı: 34 TÜRKMEN ŞEHİTLER GÜNÜ 16 Ocak 2014 16

Detaylı

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek,

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

TÜRKMEN AŞİRETLER VE AYAN MECLİSİ TÜRKMEN ŞEHİTLER KONUSUNU ELE ALDI 16 Ocak 2017

TÜRKMEN AŞİRETLER VE AYAN MECLİSİ TÜRKMEN ŞEHİTLER KONUSUNU ELE ALDI 16 Ocak 2017 AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Ocak 2017 - Sayı:95 TÜRKMEN AŞİRETLER VE AYAN MECLİSİ TÜRKMEN ŞEHİTLER

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

OCAK 2018 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2018 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2018 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL- İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı nı ziyaret ederek

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Devrim Öncesinde Yemen

Devrim Öncesinde Yemen Yemen Devrimi Devrim Öncesinde Yemen Kuzey de Zeydiliğe mensup Husiler hiçbir zaman Yemen içinde entegre olamaması Yemen bütünlüğü için ciddi bir sorun olmuştur. Buna ilaveten 2009 yılında El-Kaide örgütünün

Detaylı

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 4. Olağan Genel Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı(ÇSGB) Süleyman Soylu nun ev

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Ocak 20, 2017-4:19:00 Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Emek Merkez Camisi'nde kıldığı cuma namazı sonrasında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını

Detaylı

Soykırım Anma Etkinliği 26-28 Ocak 2015 - Krakow-Auschwitz

Soykırım Anma Etkinliği 26-28 Ocak 2015 - Krakow-Auschwitz Soykırım Anma Etkinliği 26-28 Ocak 2015 - Krakow-Auschwitz KTOEÖS olarak Eğitim Enternasyonali'nin Polonya nın Krakow şehrine 26-29 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlediği "70. Yılında Soykırımı Anma Etkinlikleri

Detaylı

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15 Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI FURNEXPO, 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri ile buluştu.

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

ve Türkmenlerin Geleceği

ve Türkmenlerin Geleceği TOPLANTI DEĞERLENDİRMESİ No.18, EYLÜL 2017 Referanduma Doğru Irak ın ve Türkmenlerin Geleceği Konferansı 15 Eylül 2017 tarihinde ORSAM ve TEPAV işbirliğiyle Referanduma Doğru Irak ın ve Türkmenlerin Geleceği

Detaylı

SALİHİ: Bir Hür Milletin İradesi Varsa Dayanması Gerekir. Türkmenlerin Önünde İki Seçenek Var. Ya Esir Olursunuz Ya Da Direnirsiniz.

SALİHİ: Bir Hür Milletin İradesi Varsa Dayanması Gerekir. Türkmenlerin Önünde İki Seçenek Var. Ya Esir Olursunuz Ya Da Direnirsiniz. SÖYLEŞİ SALİHİ: Bir Hür Milletin İradesi Varsa Dayanması Gerekir. Türkmenlerin Önünde İki Seçenek Var. Ya Esir Olursunuz Ya Da Direnirsiniz. ERŞAT SALIHI 1959 da Kerkük ün Musalla Mahallesinde doğmuştur.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Türkiye genelinde 40 İlçeye Doğalgaz Dağıtım Töreni nde konuştu Kasım 06, 2016-7:47:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Erzincan can şehirdir, canların şehridir. Erzincan Türkiye'nin, Erzincan

Detaylı

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi 28.11.2016-22:02 Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi - Sudan Stratejik Çalışma ve Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Hüseyin: - "Türkiye,

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ Muğla Çevre Platformu nun (MUÇEP) Milas buluşmasına damgayı; arka arkaya gelen çevre, imar, tarım alanları konularında çıkarılan kararlar ve Okluk Koyu nda yıkılan Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısına

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar:Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı Firuze Yağmur Gökler, ORSAM Araştırma Asistanı 16-31 Ağustos 2015 - Sayı:64 TÜRKİYE DİYANET VAKFI NDAN KERKÜK E MOBİL

Detaylı

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ

ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ ORSAM AYLIK IRAK TÜRKMENLERİ GÜNCESİ Hazırlayanlar: Habib Hürmüzlü, ORSAM Danışmanı / Bilgay Duman, ORSAM Ortadoğu Uzmanı -TEMMUZ 2011- Sayı: 3 1 Temmuz: Kerkük Doktorlar Sendikası, Kerkük Vilayet Yönetimi

Detaylı

AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te

AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te Mart 25, 2008-12:00:00 AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütüne yönelik

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 22.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 21.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 21.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfahaber24.com Tarih:

Detaylı

İngiltere Kraliyet Tıp Derneği nin. Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi. Prof. Dr. Babulal Sethia, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr.

İngiltere Kraliyet Tıp Derneği nin. Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi. Prof. Dr. Babulal Sethia, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr. İlk "Distinguished Fellowship" Ödülü Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi İngiltere Kraliyet Tıp Derneği, 2008 yılında oluşturulan "Distinguished Fellowship" ödülünü, dokuz yıllık bir araştırma ve değerlendirmenin

Detaylı

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI...

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... Portal Adres HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... : www.sondakikahaberleri.info.tr İçeriği : Gündem Tarih : 16.03.2014 : http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/1153266-hos-geldin-biruni-universitesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı