EMAAR SQUARE MALL HAYATIN MERKEZINDE...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EMAAR SQUARE MALL HAYATIN MERKEZINDE..."

Transkript

1 EMAAR SQUARE MALL HAYATIN MERKEZINDE...

2 Farklı bir alışveriş deneyimine hazır olun!

3 ABD Kanada Fas Mısır Türkiye Ürdün Lübnan Suriye Suudi Arabistan Birleşik Arap Emirlikleri Irak Pakistan Hindistan EMAAR Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve Dubai Finans Piyasası nda işlem gören Emaar Properties PJSC bugün Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Asya daki gelişmekte olan piyasalarda önemli bir varlığa sahiptir. Emaar, konut ve ticari alanda gayrimenkul geliştirmenin yanı sıra alışveriş merkezleri, perakende, turizm ve eğlence ve finansal hizmetler sektörlerinde de faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Dünyanın önemli pazarlarında birçok lokomotif projeye imza atan EMAAR dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Dubai Mall u hayata geçirmiştir. Emaar Dubai, şehir merkezinde inşa ettiği ve şehrin ilk opera binası ile çeşitli tasarım galerilerini kapsayan Opera District ile şehrin kültürel ortamını yeniden biçimlendirmektedir. Şirket aynı zamanda, Birleşik Arap Emirlikleri Başkan Yardımcısı ve Başbakanı, Dubai Hükümdarı, Mohammed Bin Rashid Al Maktoum un kısa bir süre önce duyurduğu, Dubai içinde yeni bir şehir olması planlanan Mohammed Bin Rashid City nin kuruluşunda rol almaktadır. Ayrıntılı bilgi için lütfen, u ziyaret edin.

4 Downtown Dubai Emaar, yüksek kalite anlayışıyla dünya standartlarını ayağınıza getiriyor. Faaliyete başladığı 1997 den bugüne, Arap Emirlikleri nde sayısız yaşam alanı şekillendiren Emaar, sadece konut inşa etmekle kalmıyor, tasarladığı konutlarda yaşayacak bireylerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan katma değeri yüksek üst düzeyde planlanmış yaşam alanları tasarlıyor. Bu yönüyle öncülük ederek yenilikçi sosyal yaşam konseptleri yaratan Emaar, Arap Emirlikleri nin gayrimenkul ve inşaat alanlarında başlıca itici gücü oluyor. Dubai deki başarılı iş modelini uluslararası pazarlarda üst düzeyde planlanmış yaşam alanları yaratarak perçinleyen Emaar, bu alandaki uzmanlığını tüm dünyaya kanıtlamış bulunuyor. Bugün Dubai üzerinde yükselen Burj Khalifa, Emaar ın mükemmelliği arama çabalarının bir anıtı gibidir. Dünyanın en yüksek yapısı, herkesin görmeyi en çok istediği yerlerden biri olmasının yanı sıra Dubai nin dünyada en çok talep gören destinasyonlardan biri olmasına katkıda bulunurken aynı zamanda Arap Emirlikleri lideri, Şeyh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ve BAE halkının vizyon, azim ve çabalarına gösterilen büyük saygıyı ifade etmektedir. EMAAR IN GÜÇLÜ OLDUĞU 6 FARKLI SEKTÖR Emaar Gayrimenkul Emaar Turizm ve Eğlence Emaar Alışveriş Merkezleri Emaar Perakende Grubu Emaar Site Yönetimi Emaar Sanayi ve Yatırım

5 Downtown Dubai DOWNTOWN DUBAI Hem ihtişamı hem de kapsamıyla büyüleyici Downtown Dubai, şehrin günümüz dünyasında iş ve tatil için ideal bir yer olmasını sağlıyor. Şimdinin Merkezi olarak tanımlanan bu görkemli proje: Birleşik Arap Emirlikleri nin dünya haritasında önemli bir yer edinmesini sağladı. Dubai yi, dünyanın en güzel kozmopolit merkezlerinin yer aldığı özel bir gruba soktu. Kentin dünya çapında geliştirme faaliyetlerini tasarlama ve gerçekleştirme yeteneğine sahip olduğunu gösterdi. İçinde dünyanın en yüksek binası ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonunun yanı sıra lüks oteller ve rezidanslar yer alıyor.

6 Burj Khalifa Burj Khalifa Yılbaşı Kutlamaları BURJ KHALIFA Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, Emaar ın lokomotif projesi Downtown, Dubai nin tam kalbinde yer alıyor. 4 Ocak 2010 da tamamlanan Burj Khalifa, kule ucu yüksekliği, kullanımda olan kat sayısının çokluğu ve çatı yüksekliği açısından dünyanın en yüksek binası seçilmiştir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis ten esinlenilen Burj Khalifa, aynı zamanda İslami mimaride kullanılan biçimlendirme sistemlerinin mükemmel uygulaması olarak da simge niteliğinde bir projedir. Armani Hotel Dubai Burj Khalifa bünyesinde: Armani Hotel Dubai Armani Residences Dubai En üstteki 37 katta bulunan Corporate Suites Burj Khalifa ya doğrudan erişim sağlanan 12 katlı ek binada bulunan The Offices Dubai ve çevresine tepeden bakan ve dünyanın en yüksek seyir terası olan At the Top The Residence, Burj Khalifa bulunuyor.

7 The Address Downtown Dubai The Address Dubai Marina The Palace - The Old Town EMAAR TURIZM VE EGLENCE GRUBU Seçkinlik, lüks ve estetik... Emaar Turizm ve Eğlence Grubu nu tanımlayan standartlar. Bunlar oteller, rezidanslar, golf tesisleri, rekreasyon kulüpleri, yat ve polo kulüpleri, diğer tesis ve hizmetleriyle Emaar Turizm ve Eğlence Grubu destinasyonları gerçekten unutulmaz anlar yaşatır. Birinci sınıf tatil tesisleri geliştiren grubun yönetimi altında şu tesisler bulunuyor: The Address Hotels + Resorts: Dünya standartlarında beş yıldızlı otel zinciri Ödüllü Al Manzil Downtown Dubai ve Vida Downtown Dubai otelleri The Address Montgomerie Dubai deki dünya golf şampiyonası sahası Arabian Ranches Golf Kulübü Dubai Polo ve Binicilik Kulübü Dubai Marina Yat Kulübü Nuran Serviced Residences Vida Downtown Dubai Al Manzil Downtown Dubai Emaar Turizm ve Eğlence Grubu birbirinden farklı seçkin hizmetleriyle iftihar ederken, ortak bir vaadi gerçekleştiriyor: Lüksün en rafine halini konuklarına yaşatmak.

8 The Address Dubai Marina The Address Montgomerie Dubai The Address Dubai Mall The Address Dubai Mall Neos, The Address Downtown Dubai THE ADDRESS The Address Downtown Dubai HOTELS + RESORTS Emaar Turizm ve Eğlence Grubu, beş yıldızlı otel markası The Address Hotels + Resorts u başarıyla hayata geçirerek lüks otelcilik konseptine yeni bir kimlik kazandırdı. The Address Hotel, iş için ya da dinlenme amacıyla seyahat eden konuklarına eşsiz ve çok çeşitli seçenekler sunuyor. The Address Hotel, Dubai deki 4 otelinin ardından Emaar ın yer aldığı tüm pazarlarda yatırımlarına devam edecek. The Address Downtown Dubai The Address Dubai Mall The Address Dubai Marina The Address Montgomerie Dubai The Address, lüks ve hizmetlerindeki üstün standartlarıyla hızla ün kazanmış modern bir markadır. Konuklarının tercihlerine önem veren The Address, Herkes için ayrı bir çözüm stratejisi benimsemiştir. Bu tercih ikonik binalarımızdaki zarif ortamlarda, daha kişisel ve ulaşılabilir bir deneyim yaşanmasını sağlar. The Address Hotels + Resorts un felsefesi olan Hayatın olduğu yer, ister iş, ister dinlenme isterse sağlık amaçlı seyahat eden tüm konukları için personel ve tesislerinin sağladığı yüksek katma değeri ifade ediyor. The Address, çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleri, birinci sınıf sağlık ve spor tesisleri ve farklı mimarisiyle Dubai deki seçkin bir zevke sahip müşterilerine The Address in yaşam tarzından örnekler sunuyor.

9 Eight Gate-Syria EMAAR ALISVERIS MERKEZLERI Emaar Alışveriş Merkezleri, her ihtiyacı karşılamaya yönelik tasarlanmış, farklı alışveriş deneyimleri sunan ayrıcalıklı projeler üretiyor. Uptown Cairo-Egypt Emaar ın alışveriş merkezlerine toplam yatırımı 4 milyar doları aşıyor. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Hindistan ve Güney Asya da faaliyette veya gelişim aşamasında olan yaklaşık 1 milyon metrekare mülkü bulunuyor. Dünyanın en büyük perakende, dinlenme ve eğlence tesisi geliştiricilerinden biri olmayı hedefliyor. Gold ve Diamond Park taki 90 mağazanın ve Dubai deki 9 sosyal merkezin yanı sıra, toplamda 548 bin metrekare alan ve 350 bin metrekare kiralanabilir alan ile dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonu The Dubai Mall un, 36 bin metrekare alana sahip Dubai Marina Mall un ve 15 bin metrekare alan sahip Souk Al Bahar ın geliştirici ve işletmeciliğini yapıyor. Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan ve diğer önemli pazarlarda aktif olarak alışveriş merkezleri planlıyor ve geliştiriyor. The Dubai Mall The Dubai Mall Emaar ın büyük ölçekli projeleri, oluşturduğu ambiyansla ve bir cemiyete aidiyet hissiyle başka bir projede rastlanamayacak ayrıcalıklı bir yaşam tarzı yaratıyor. Konfor, hizmet ve dinlenme alternatifleri sunan tasarımlarla erişimi kolay, herkesçe ulaşılabilen alışveriş merkezleri ve sosyal merkezler tasarlıyor. Bu gelişmelerin ön planında Emaar Alışveriş Merkezleri nin lokomotifi, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonu ve bölgenin bugüne kadarki en prestijli kentsel gelişim projesi olan, Downtown Dubai nin tamamlayıcı parçası The Dubai Mall yer alıyor. Emaar Alışveriş Merkezleri ayrıca, Dubai deki büyük ölçekli projelerin içinde şu projeleri geliştirdi: Dubai Marina Mall Souk Al Bahar Arabian Ranches, Downtown Dubai, Dubai Marina, Emirates Hills, The Springs, The Meadows, The Lakes ve The Green sitelerindeki perakende merkezleri.

10 Dubai Buz Pisti Dubai Akvaryum The Dubai Mall THE DUBAI MALL The Dubai Mall dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonudur. 1,2 milyon metrekarelik alanı ile alışveriş tutkunları için bir cennet olan Dubai Mall, Emaar tarafından planlanan Downtown Dubai nin ayrılmaz bir parçasıdır. 200 futbol sahası büyüklüğündeki 550 bin metrekarelik toplam iç mekan alanıyla Dubai Mall da den fazla mağaza, toplam 350 bin metrekare kiralanabilir alan, iki büyük mağaza ve 160 ın üzerinde yiyecek ve içecek satış noktası bulunuyor. Emaar, The Dubai Mall ile dünyanın en büyük alışveriş merkezi olarak Guiness Dünya Rekoru nun da sahibidir. Modadaki iddiası doğrultusunda The Dubai Mall, 41 bin metrekarelik alan üzerinde yalnızca Fashion Avenue da 70 ten fazla mağaza ile birçok haute couture markasına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Fransa nın lider mağazalar zinciri Galeries Lafayette ile Amerika nın lider mağazalar zinciri Bloomingdale s alışveriş merkezinin en önemli bölümlerini oluşturuyor. Çünkü bu iki dev marka Orta Doğu bölgesinde ilk kez bir araya geliyor. Ayrıca alışveriş merkezinin bitişiğinde yer alan beş yıldızlı otel The Address Dubai Mall, 244 oda, 449 rezidans ve 3 kata yayılmış 14 bin araç kapasiteli kapalı otopark alanıyla hizmet veriyor. The Dubai Mall un alışveriş, eğlence ve yiyecek içecek portföyünde birçok farklı ve dünyaca ünlü özellik yer alıyor: Dubai Akvaryumu ve Su Altı Hayvanat Bahçesi - dünyanın kapalı alandaki en büyük akvaryumu, 270 derecelik, içinde insanların yürüdüğü bir tünele ve çok çeşitli türlerden oluşan bir deniz hayatı koleksiyonlarına sahip. Su Altı Hayvanat Bahçesi aynı zamanda ziyaretçilere deniz hayatının ekolojisi konusunda interaktif eğitim veriyor. The Souk - hızla büyüyen mücevher ve altın merkezi Souk, geleneksel ürünler, altın ve mücevherler ve lokantalardan oluşan bileşimiyle göz kamaştırıcı bir atmosfere sahip. KidZania - Superbrand 2011 Ödülü nün sahibi çocuk eğlence ve eğitim konsepti. SEGA Republic metrekare alana sahip, yüksek adrenalin unsurları içeren hareket simülasyonları, bir kapalı alan hız ve eğlence treni (spin coaster) ve dünyanın en geniş bilgisayar oyunları ve oyun makineleri koleksiyonuna sahip merkezlerden biri. The Village - çatısı tamamen açılıp kapanabilen özgün bir sokak ortamı. 22 salonlu ve toplam koltuk kapasiteli Reel Sinemaları. Olimpik Dubai Buz Pisti - hem yetişkinler hem de çocuklar için yıl boyunca hizmet veriyor. Bu önemli cazibe unsurlarıyla The Dubai Mall, 2012 yılına göre %15 artış kaydederek 2013 yılında 75 milyon ziyaretçi ağırladı. The Dubai Mall The Dubai Mall

11 EMAAR PERAKENDE GRUBU Emaar Perakende Grubu, Emaar ın tüm alışveriş merkezlerinde en rafine alışveriş ve eğlence deneyimlerini sunmaya odaklanıyor. Lüks dinlenme ve eğlence hizmetleri sunan Emaar Perakende Grubu, Emaar ın Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Hindistan pazarlarındaki alışveriş merkezi geliştirme projelerini yönetirken farklı pazarlar için en uygun eğlence ve perakende satış karmalarını oluşturmaya çalışıyor. Dubai Akvaryum Dubai Buz Pisti Emaar Perakende Grubu, hızla büyüdüğü pazarlarda marka portföyünü geliştirirken Emaar Alışveriş Merkezleri kapsamındaki bütün alışveriş geliştirme faaliyetlerinde stratejik bir anlayışla yeni işbirlikleri, ortak girişimler oluşturuyor, franchise ve lisanslar veriyor. Emaar Perakende Grubu faaliyetleri arasında şunlar bulunuyor: The Dubai Mall ve Dubai Marina Mall un alışveriş, dinlenme ve eğlence markaları: Dubai Akvaryumu ve Su Altı Hayvanat Bahçesi Dubai Buz Pisti KidZania SEGA Republic Reel Sinemaları Bu markalar Emaar Perakende Grubu nun çok sayıdaki ve rakipsiz eğlence ve dinlenme seçeneklerinden sadece birkaçını oluşturuyor.

12 Ekonomik Görünüm Türkiye 2013 yılında gerçekleştirdiği büyüme oranı ile orta vadeli programda hedeflenmiş olan %3,6 lık büyüme oranını aşmış olup, bu sonuçla dünyanın en büyük 18 inci ekonomisi olmuştur. IMF tahminlerine göre ekonominin reel olarak 2014 ve 2015 yıllarında sırası ile %2,3 ve %3,1 büyümesi beklenmektedir. Ancak Türkiye nin son yıllarda gerçekleştirdiği büyüme rakamlarına bakıldığında özellikle 2010, 2011 ve 2013 yıllarında IMF tahminlerinin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiği görülmektedir. TÜRKIYE Kaynak: Orta Vadeli Plan ( ), Devlet Planlama Teşkilatı, Ekonomi ve İşletme Araştırma Merkezi Türkiye iki kıtanın kesişme noktasında genç ve canlı bir ülke. Büyük kısmı Anadolu da yer alan ve boğazlarıyla Avrupa ya bağlanan Türkiye nin en büyük serveti coğrafi çeşitliliği. Türkiye farklı etkilerin dinamik bir karışımına borçlu olduğu renkli kültürüyle de öne çıkıyor. Tarihi ve kültürel mirası ile ziyaretçileri çeken Türkiye, Antik Yunan ve Roma sit alanları, etkileyici Bizans yapıları ve Osmanlı geçmişini bir arada sunan benzersiz bir çekim merkezidir. Türkiye son 5 yılda özellikle kişi başına düşen gelir miktarını hatrı sayılır bir seviyede artırırken, nüfusa bağlı olarak işgücü seviyesinde de artış olmuş ve bu sonuçla Türkiye, Dünya Bankası na göre Avrupa ülkeleri arasında en büyük iş gücüne sahip 5 inci ülke haline gelmiştir. Türkiye nin endüstriyel iş gücünün %20 sinin İstanbul da yaşıyor olması dolayısı ile GSMH nin %27 lik payı İstanbul dan gelmektedir. AB ülkelerinde yaş ortalaması 40,5 iken Türkiye de 30,1 olup yarısı 30,1 yaşının altında olan toplam 76 milyonluk bir nüfusa sahiptir Türkiye ye Gelen Uluslararası Turist Sayısı Ekonomik Göstergeler GSYH (Milyar Dolar, Cari Fiyatlarla) Kişi Başına Milli Gelir (GSYH, Dolar) GSYH Büyümesi 4,1 3, İşsizlik Oranı (%) 9 9,6 9,5 9,2 9,1 Turizm Gelirleri (Milyar Dolar) 28 29,5 31,5 33,5 35,5 Cari İşlemler Dengesi (Milyar Dolar) 65, ,2 50,7 Türkiye, Avrupa daki ve Bağımsız Devletler Topluluğu ndaki 1.5 milyar tüketiciye kolay erişim sağlayan bölgesel bir merkez konumunda olup sınırları içerisinde her yıl daha fazla işletme yaratan Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu arasında bir enerji koridoru ve terminaldir. Türkiye yi ziyaret eden turist sayısı 2013 yılında bir önceki yıla göre %7,6 artarak 39.2 milyon kişi olmuştur. Bunların %86,2 sini yabancı ziyaretçiler oluştururken, kişisel harcamalar bir önceki yıla göre %14,4 artmıştır. Türkiye nin güçlü nüfus yapısı ve alım gücünde beklenen artış, perakende talebi beklentilerini orta ve uzun vadede olumlu yönde etkilemektedir. Oxford Economic projeksiyonuna göre Türkiye, yılları arasında %2,4 lük perakende büyüme oranına ulaşacaktır Cari İşlemler Dengesi/ GSYH (%) 7,9 5,7 5,4 5,4 5,1 Kaynak: Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Kaynak: Orta Vadeli Program , Devlet Planlama Teşkilatı, TUİK, TCMB, DTM

13 İstanbul un perakende sektöründeki güçlü yanları: Demografik özellikler* İstanbul, 2013 yılında 14.2 milyonluk nüfusuyla Avrupa da en yüksek nüfusa sahip ikinci şehir durumundadır. Yaş profili İstanbul nüfusunun %75 inin 44 yaşın altında olması, şehirde dinamik bir tüketici satış tabanının olmasını sağlamaktadır. Güçlü Ekonomi* İstanbul, GSYH den %35 oranında pay alırken vergi gelirlerinin de %45 ini oluşturmaktadır. Kişi başına düşen milli gelir ise Türkiye ortalamasının %45 üzerinde olup dolardır. Türkiye dış ticaretinin de yine yarıdan fazlası İstanbul da gerçekleşmektedir. Dünyaya ilham veren ışık: ISTANBUL İstanbul, iki kıtayı birbirine bağlayarak eğlence ve yeni deneyimler için muhteşem alternatifler sunan tek şehir olmasının yanında coğrafi konumu nedeni ile de Türkiye ekonomisinin kalbidir. Turizm* Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre 2013 yılında bir rekora imza atarak 10.5 milyon turist tarafından ziyaret edilen İstanbul, 2014 yılının ilk altı ayını da geçen yıla göre %9 luk bir artış ile kapatmıştır. *Kaynak: TÜİK, Eurostat, Kültür ve Turizm Bakanlığı 76 milyon kişinin yaşadığı Türkiye de; İstanbul ülkenin en canlı şehri olarak tüm dünyanın ilgisini çekerken, 14 milyondan fazla kişiye ev sahipliği yaparak ülke nüfusunun da %18,7 sini oluşturmaktadır. Bugün Avrupa nın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olan İstanbul, endüstriyel iş gücünün %20 sini barındırması ve GSYİH den aldığı %22 lik payla olağanüstü bir tüketici potansiyeline sahiptir. Tüm bunların dışında kültürel ve tarihi mirası ile de İstanbul, 11.6 milyonluk uluslarası ziyaretçisi ile Dünya da 7 inci, Avrupa da ise Londra ve Paris in ardından en çok tercih edilen 3 üncü şehir olmuştur. İstanbul, PWC ve ULI tarafından yayınlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa-2014 raporuna göre, mevcut ve yeni yatırım fırsatları anlamında 28 Avrupa şehri arasında 7. sırada yer almıştır. Jones Lang LaSalle in araştırmalarına göre, İstanbul da inşaatı devam eden 34 alışveriş merkezinin toplam kiralanabilir alanı, Türkiye de inşaat halindeki toplam kiralanabilir alanın %50 sini oluşturmaktadır yılına gelindiğinde ise İstanbul daki toplam kiralanabilir alanın 5 milyon metrekare olacağı tahmin edilmektedir

14 DÜNYANIN EN ESKİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ İstanbul hakkında ilginç tarihi bilgilerden biri; tarihte şehir içindeki ilk alışveriş merkezinin 1461 yılında İstanbul da kurulmuş olmasıdır. 58 sokak üzerinde dükkandan oluşan Kapalı Çarşı günde ziyaretçi çeken köklü bir alışveriş fenomenidir. İstanbul un parlayan yıldızı: Anadolu Yakası Son yıllarda, İstanbul Anadolu Yakası nda özellikle Üsküdar, Haydarpaşa, Kadıköy, Kurtköy ve Marmara Denizi nin doğu kıyısı, şehrin bu yönde büyümesiyle çok daha değerli bir yaşam alanı haline gelmektedir. Kozyatağı nda yükselen iş merkezleri, Kurtköy deki İstanbul Park motorsporları pisti ve Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul un hızla gelişen önemli merkezlerini temsil etmektedir. Ayrıca: İstanbul un üç büyük gelişim arterinden ikisi olan Ümraniye ve Kurtköy Anadolu Yakası nda bulunmaktadır. İstanbul daki mevcut A tipi ofis arzı 3.7 milyon m 2 olup, bunun 1.28 milyon metrekaresi Anadolu Yakası nda bulunmaktadır yıl sonuna kadar tamamlanacak olan 2.7 milyon m 2 lik inşaat halindeki ofis stoğunun %63 ünü İstanbul Finans Merkezi inşaatına bağlı olarak Anadolu Yakası ndaki projeler oluşturmaktadır. İstanbul un üç büyük gelişim arterinden olan ve Emaar Square projesinin birincil hizmet alanında bulunan Ümraniye nin yeni finans merkezi olması planlanırken, Türkiye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından bazı devlet bankaları ve finansal kurumların da yine bölgede bulunan Ataşehir e taşınacağı duyurulmuştur. Bu durum, bölgenin ofis dışında önemli bir yerleşim bölgesi olarak taşıdığı potansiyeli de artıracaktır. Anadolu Yakası nda yer alan ikinci gelişim arteri olan Kurtköy de bulunan 25 milyon yolcu kapasiteli Sabiha Gökçen Havalimanı, 2013 yılında 18.3 milyon yolcuya hizmet vererek Dünya nın ve Avrupa nın en hızlı büyüyen havalimanlarından biri olmuştur yılı son çeyreğinde açılışı yapılan Marmaray, genişleyen metro ağı ve 2015 yılında aktif hale gelecek ikinci bir metro hattı, Anadolu Yakası nın tüm merkezler ile bağlarını güçlendirirken; Avrasya Tüneli ve Üçüncü Köprü projelerinin Anadolu Yakası ziyaretçi sayılarını olumlu yönde etkilemesi öngörülmektedir ün ilk yarısı itibarı ile İstanbul, 1000 kişi başına düşen 261 m 2 lik toplam kiralanabilir alanı ile Türkiye de perakende yoğunluğu bakımından ilk sırayı almaktadır yılına kadar tamamlanması beklenen perakende arzı ile birlikte İstanbul un perakende yoğunluğu en yüksek şehir olmaya devam etmesi öngürülmektedir. İstanbul daki toplam kiralanabilir metrekare alanının %76 sı Avrupa Yakasında yer alırken, Anadolu Yakası toplam kiralanabilir alanın sadece %24 üne ev sahipliği yapmaktadır ve Anadolu Yakası ndaki perakende yoğunluğunun da Avrupa Yakası nın yarısı olması, Anadolu Yakası için yatırım potansiyelinin büyük olduğunu göstermektedir. Perakende Yoğunluğu (1000 nüfus başına metrekare) 2013 Sonu 2014 Sonu 2017 Sonu stanbul Ankara İstanbul Mevcut İnşaat Halinde Toplam Karabük Muğla Avrupa Yakası Anadolu Yakası Toplam Adet Kiralanabilir Alan (m 2 ) Adet Kiralanabilir Alan (m 2 ) Adet Kiralanabilir Alan (m 2 ) ,739, ,635 3,494, , ,925 1,516, ,692,116 1,3318,560 5,010,676 Kırıkkale Bolu Eskişehir Antalya Bursa Gaziantep Turkey

15 EMAAR SQUARE DÜNYANIN VE İSTANBUL UN MEYDANLARINDAN İLHAM ALDIK: İSTANBUL A YENİ BİR SEMBOL KAZANDIRDIK: İnsanoğlunun şehirler kurmaya başladığı günlerden beri, yaşayan örneklerine antik çağlarda bile rastlanan bir gerçek vardır: Bütün yollar, şehrin kalbinin attığı, cıvıl cıvıl, hayatın tüm renklerini bir arada barındıran ve 24 saat yaşayan bir meydana çıkar. Medeniyetlerin tüm dönemlerine tanıklık eden, dünü ve bugünü yansıtan meydanlardan ilham alınarak, İstanbul'un en gözde yerlerinden birinde, simgeleşecek bir yaşam alanı olan Emaar Square yaratıldı. Emaar Square'e ismini veren, insanları ve farklı yaşam tarzlarını buluşturan, geniş ve tarihi meydanlar, göz alıcı mimarisi ve tarihi dokusuyla en özel buluşma noktalarına dönüştü. İstanbul'un kalbinin attığı; Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve Beyoğlu'nun tüm enerjisi, Emaar Square'e taşındı. İstanbul'un hayat dolu bulvarlarını, caddelerini Emaar Square'de bulacak, tam ortasından geçen Emaar Square İstanbul'da alışverişin keyfini yaşayacaksınız.

16 Emaar Square Mall Anadolu Yakası nın kalbinde kuruluyor AVRUPA ASYA AVRUPA MARMARA DEN Z ISTANBUL Beşiktaş Taksim Atatürk Havaalanı Kadıköy Üsküdar KARADENiZ Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Bo aziçi Köprüsü Emaar Square Sabiha Gökçen Havaalanı ASYA Emaar Square Çamlıca İstanbul Finans Merkezi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 17 km Bo aziçi Köprüsü 7 km Sabiha Gökçen Havaalanı 25 km Atatürk Havaalanı 30 km Kadıköy 5,5 km Üsküdar 11,5 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km MARMARA DEN Z Sabiha Gökçen Havaalanı

17 Her an, her yerden kolay ulaşım. Ulaşım Krokisi Kolay erişim noktaları ve ana yollara yakın. Birinci ve ikinci köprünün Avrupa Yakası ndaki bağlantı yolu üzerinde. Kentin ana yolları olan E5 ve TEM'e çok kolay bir erişime sahip. E-5 Karayolu ndan yapılan yeni çıkış ve Göztepe Köprüsü nden yeni geçiş sayesinde kolay erişilebilir. Yeni havaray projesi ile metro ve metrobüs bağlantı noktalarına direkt erişim.

18

19 EMAAR SQUARE PLANI RESIDENCES 1. A Blok 2. Club House, açık ve kapalı havuz, çocuk kulübü, çocuk havuzu, fitness stüdyoları ve spor salonu 3. B Blok 4. C Blok THE ADDRESS RESIDENCE EMAAR SQUARE 5. The Address Residence Emaar Square HEIGHTS 6. Club Lounge, açık havuz ve çocuk kulübü, fitness stüdyoları ve spor salonu, toplantı odaları 7. Daireler 8. Teras havuzu 9. Emaar Square Ofis THE ADDRESS HOTEL & RESIDENCES 10. The Address Hotel & Residences kat arası The Address Hotel 12. kat ve üzeri rezidanslar Sosyal tesisler Seyir terası Sky Restaurant 11. Lifestyle Plaza Nostaljik Tramvay Hattı

20 Farklı mimarisiyle çığır açan bir proje Emaar Square Mall, İstanbul un Anadolu Yakası nda, çok canlı ve dinamik bir bölgede bugüne kadarki en geniş alışveriş ve eğlence olanaklarını müşterilerine sunarken ikonik mimari tarzıyla şehrin silüetine de muhteşem bir yenilik getirecek. Alışveriş Merkezi Toplam Kiralanabilir Alan: m 2 Toplam Mağaza Sayısı: Yeme ve İçme Alanı: 100 (400 + içinde) Kat Sayısı (otopark hariç): Otopark Yeri Sayısı: Ofis Kulesi Toplam Kiralanabilir Alan: m 2 Konut Birimleri Heights: 333 Residences: 347 The Address Residence Emaar Square:73 The Address Hotel & Residences: 320 The Address Hotel 9 katta 180 oda * Yerel Tasarım Mimarı İki Design Group - Türkiye Uluslararası Tasarım Mimarı The Address Hotel ve Rezidanslar Foster+Partners - İngiltere Uluslararası Tasarım Mimarı Ana Plan Arquitectonica - ABD Uluslararası Tasarım Mimarı Residences KTGY - ABD Tasarım Mimarı - Alışveriş Merkezi DP Architects - Singapur Uluslararası Peyzaj Tasarım Mimarı SWA - ABD Marka Danışmanı Brash - İngiltere Perakende Danışmanı Jones Lang LaSalle - İngiltere/Türkiye/Dubai * Bu broşürde yer alan bazı resimler, görüntüler ve mimari kesitler, sadece Emaar Square Mall yaşam tarzı hakkında bilgi vermek için kullanılmış olup Emaar Square Projesinin hiçbir parçası/niteliği, peyzaj veya teknik şartnamesine ait geçerli veya vaat edilen bir görüntüyü temsil ya da ima etmemektedir. Emaar Türkiye teknik şartname, şekiller, hizmetler, alan planları, projeler ve kat planları dahil olmak üzere proje çiziminde özelliklerin herhangi birini veya tümünü tamamen veya kısmen kendi takdirine bağlı olarak düzenlenme, modifiye etme, değiştirme, iptal etme, erteleme veya geri alma hakkını saklı tutmaktadır.

21

22 Alışveriş ve eğlence dolu bir yaşam merkezi Emaar Square Mall, yepyeni bir yaşam tarzı sunmanın yanısıra, birbirinden seçkin markaları bir araya getirerek alışılmamış ve sıradışı bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Gösterişli bahçeleri, nostaljik tramvayı ve mevsimsel buz pistiyle Emaar Square Mall, basit bir alışveriş ve eğlence merkezinden çok daha fazlasını sunarak olağanüstü bir ortam yaratıyor metrekare kiralanabilir alan North Plaza ve Plaza katında moda merkezi Türk Pazarı Discovery Center ve Sualtı Hayvanat Bahçesi 15 Salon ve 2400 koltuk kapasiteli çok katlı Multiplex Sinema Yeni trend eğlenceli eğitim konseptiyle eğlendirirken öğreten aile eğlence merkezi Tematik mağazalar Buz pisti Açık ve kapalı alanlarda, 100 adet restoran ve kafe 4,500 araç kapasiteli otopark Gözlem terası ve manzaralı restoran Dünyaca ünlü, uluslararası markalar Açık alanda yapılan keyifli sosyal etkinlikler %66 sı açık alanda yer alan restoran ve kafeler * Dünyaca ünlü projelerin yaratıcısı Emaar, İstanbul un Anadolu Yakası nı yeni bir çekim merkezi olmaya hazırlıyor. 100 ü açık ve kapalı alanlarda, restoran ve teras kafelerin olduğu, 400 ün üzerinde mağazanın bulunduğu proje, eğlenceli etkinlikleriyle, keyifli alışverişlerin yeni adresi olarak inşa ediliyor. Şehrin en gözde noktası Çamlıca da yükselen proje, gelişen yerleşim merkezlerine yakınlığı, metro ve havaray projeleriyle kolaylaşan ulaşım imkanları ile Anadolu Yakası nın yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor. Emaar ın dünyadaki başarılı otelcilik deneyimi ile her konuğun konaklama tercihine göre seçenekler üretmeyi hedefleyen The Address Hotel, size özel bir yaşam alanında, alışveriş ve şehir ruhunu daima dinamik tutuyor. * Bu broşürde yer alan bazı resimler, görüntüler ve mimari kesitler, sadece Emaar Square Mall yaşam tarzı hakkında bilgi vermek için kullanılmış olup Emaar Square Projesinin hiçbir parçası/niteliği, peyzaj veya teknik şartnamesine ait geçerli veya vaat edilen bir görüntüyü temsil ya da ima etmemektedir. Emaar Türkiye teknik şartname, şekiller, hizmetler, alan planları, projeler ve kat planları dahil olmak üzere proje çiziminde özelliklerin herhangi birini veya tümünü tamamen veya kısmen kendi takdirine bağlı olarak düzenlenme, modifiye etme, değiştirme, iptal etme, erteleme veya geri alma hakkını saklı tutmaktadır.

23 Markanızın ufkunu açan, fark yaratan proje Emaar Square alışveriş ve eğlence merkezinin, müşterilerinin farklı ilgi alanlarına hitap eden Akıllı mağazaları, eğlence alanlarının ve yenilikçi tematik mağazaların hemen yanı başında yer alıyor. En lüks markalar, ileri teknoloji eğlence, sanat ve dinlenme olanaklarıyla bir araya gelerek, bu yeni projenin Alışveriş kimyasını yaratıyor. Genç yaşlı tüm kentliler, ışıl ışıl ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırlanıyor. Emaar Square Mall un sunduğu 4 temel ayrıcalık: Dinamizm Şehirli yaşam tarzı Geleneksellik Birinci sınıf hizmet Farklı bir alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için gelen herkes, bir alışveriş merkezinden beklediğinden çok daha fazlasını bulacak. Alışverişten sonra, kendilerini bekleyen buz pisti ve aile eğlence merkezi gibi interaktif alanlar sayesinde, tüm alışveriş severler adrenalini hissedecek, böylelikle markanıza yönelik beğenileri daha da artacak.

24 İstanbul yepyeni bir yaşam merkezine kavuşuyor Anadolu Yakası nın en canlı meydanıyla tanışın! Emaar Square Mall, yalnızca kapalı bir yaşam alanı olarak değil, aynı zamanda çevresiyle uyum sağlayan bir merkez olarak tasarlandı. Caddeler, bahçeler ve tramvay, açık havada geniş sokaklar boyunca uzanan mağazalar ise bu yeni dünyayı çok daha çekici hale getirecek.

25 ŞIK TASARIMLARIYLA AÇIK VE KAPALI ALIŞVERİŞ ALANLARI Sonbahar Atrium İlkbahar Atrium İstanbul da her mevsim, yepyeni güzelliklerle yaşanıyor. İstanbul un bu özelliğinden ilham alarak, Emaar Square Mall un her köşesinde hava değişimleri ile gelen mutluluk ölümsüzleştiriliyor. Emaar Square Mall un çekici iç tasarımı doğanın enerjisini alışveriş ve eğlence alanlarına yansıtıyor. Her platformda farklı bir his aktarılırken, hepsi İstanbul un dinamizminden ilham alıyor. Bir platformda yeşil alanlar, fıskiyeler ve açan çiçekler ile canlı bir ortam yaratılıp baharın temiz havası yansıtılırken bir diğer platformda güneş ışıklarının hayat veren enerjisi, deniz ve balıklar manzaraya hakim oluyor. Bu manzaranın en göz alıcı noktaları akvaryum mağazası ve restoran. Diğer bir platformda ise İstanbul un kış havası hissediliyor, sizi kar taneleri ve buz kristallerinin yarattığı nefes kesici ışık oyunları karşılıyor. Yaz Atrium Kış Atrium

26 DISCOVERY CENTER & SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ Dünyanın en büyük kapalı akvaryumunu inşa eden Emaar, çocukların eğlenceli bir şekilde su altı dünyasını öğrenmeleri için yepyeni bir konsepti İstanbul a getiriyor. Discovery Center da çocuklar ekoloji ve okyanus hayatıının sürdürülebilirliği ile ilgili bilgi alırken akrilik tünellerde gezip denizdeki mucizevi yaşamı ve bir çok deniz canlısını görme fırsatı yakalayacaklar. İki bölümden oluşan Discovery Center da ziyaretçiler, bir bölümde akrilik tünellerde tüm deniz canlılarını gözlemlerken diğer bölümde timsah, penguen gibi amfibik canlıları doğal ortamlarında izleyebilecekler. Yağmur ormanlarında sihirli ve gizemli bir dünyanın kapılarını aralayacak, yol boyunca uzanan nehirlerde doğal yaşamın tüm renklerini keşfedecekler. AİLE EĞLENCE MERKEZİ Sonic the Hedgehog serisi gibi dünyaca ünlü birçok video oyununun yaratıcısı, Japonya merkezli Sega Corporation, bugün yüksek teknolojili eğlence ve iç mekan tema parklarının global liderlerinden biri. Sega ortaklığında kurulacak FunLab oyun parkı, 3-8 yaş arası çocuklar soft toy alanında eğlenirken ailelerinin alışverişlerine rahatça devam edebileceği, güvenli bir ortam sunacak. Aynı zamanda anne ve babaların çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçirmeleri için harika olanaklar yaratacak. Emaar Square Mall içindeki diğer eğlence noktalarını tamamlayarak, her yaştan tüm ziyaretçilere birinci sınıf bir eğlence deneyimi yaşatacak olan Funlab, uluslararası güvenlik standartlarını karşılaması için kapsamlı testlere tabi tutuldu. Operasyon ekibi, her bir konuğun güvenliğini sağlamak üzere, kapsamlı eğitimlerden geçirildi. CENTRAL PLAZA Emaar Square in merkezindeki Central Plaza, tüm ziyaretçilerin bir araya geleceği bir etkinlik merkezi oluşturuyor. Açık havada yemek alanları, birbirinden keyifli su gösterilerine ev sahipliği yapan havuzlar ile konser ve gösteri alanlarının bulunduğu çok amaçlı avlu, kış aylarında buz pistine dönüşecek şekilde tasarlandı. Yıl boyu süren etkinlikler, festivaller hatta heyecan dolu maçları dev ekranda izleme fırsatıyla Central Plaza hayatın da merkezi olacak. MULTIPLEX SİNEMA KOMPLEKSİ Emaar Square Mall Sinema kompleksi, sinemaseverlerin vazgeçemeyeceği muhteşem bir merkez. Konfor için en geniş aralıklara ve ergonomik olarak tasarlanmış koltuklarıyla sinema kompleksi 2500 kişi kapasiteli olacak. 15 salonda IMAX teknolojisine sahip projeksiyon, son teknoloji ses ve görüntü sistemleri bulunan bu kompleks, İstanbullu sinema aşıklarının en gözde mekanı haline gelecek ve Emaar Türkiye nin dinlenme ve eğlence portföyünün en göze çarpan yapılarından biri olacak.

27 TÜRK PAZARI Emaar Square, modern alışveriş konseptine geleneksel Türk Kapalı Çarşı larının sıcaklığını ve samimiyetini getiriyor. Türk Çarşısı ndaki kasaplar, manavlar, balıkçılar, aktarlar, lokantalar ve tüccarlar, Kapalı Çarşı nın yüzlerce yıllık muhteşem mimari konseptiyle bir araya getirildi. Emaar Square Türk Çarşısı, dünyanın en eski ve en ünlü alışveriş merkezi olan Kapalı Çarşı nın ruhunu, Kadıköy Balık Pazarı nın ve Baharatçılar Çarşısı nın canlılığını ve İstanbul un dört bir yanındaki küçük pazarların dinamizmini yaşatacak. Çarşıda; Antika Dükkanı Bakırcılar Gümüşçüler Halıcı ve Kilimciler Aksesuar Mağazaları Şekerci Dükkanları Kuruyemişçiler Baharatçılar Geleneksel Türk Restoranları nın yer alması planlanıyor.

28 Emaar Square Mall Bölgeleri YAŞAM MODA GENÇ EĞ MODA + SPOR / TEKNOLOJİ LEN CE EV + AİLE GÜNLÜK İHTİYAÇLAR LIFESTYLE PLAZA* MODA* GENÇLİK* AİLE* Uluslararası Büyük Mağaza Yerel Büyük Mağaza Açık Hava Lifestyle Alışveriş Merkezi Caddede Alışveriş Deneyimi Gastronomi Çok Amaçlı Central Plaza Açık Alanda Kafe/Restoranlar Nostaljik Tramvay Lifestyle Yeme ve İçme Deneyimi Butikler Moda Markalar Erkek ve Kadın Moda Mağazaları Yerel Büyük Mağaza Kozmetik/Aksesuar Lifestyle Mağazaları Lüks Mücevher & Saat Mağazaları Genç Moda Mağazaları Orta Sınıf Mağazalar Teknoloji Market Büyük Elektronik Mağazası Central Plaza da Kış Süresince Buz Pisti Büyük Spor Mağazası Müzik ve Kitap Mağazası Türk Çarşısı Discovery Center ve Sualtı Hayvanat Bahçesi Multiplex Sinema ve IMAX Teknolojisi Büyük Ev ve Mobilya Mağazaları Ev ve Dekorasyon Mağazaları Hipermarket Sağlık ve Güzellik Çocuk Mağazaları Aile Eğlence Merkezi (Kuzey Arsa) Özel Mağazalar & Kiosklar Servis Mağazaları Galerisi * Bu broşürde yer alan bazı resimler, görüntüler ve mimari kesitler, sadece Emaar Square Mall yaşam tarzı hakkında bilgi vermek için kullanılmış olup Emaar Square Projesinin hiçbir parçası/niteliği, peyzaj veya teknik şartnamesine ait geçerli veya vaat edilen bir görüntüyü temsil ya da ima etmemektedir. Emaar Türkiye teknik şartname, şekiller, hizmetler, alan planları, projeler ve kat planları dahil olmak üzere proje çiziminde özelliklerin herhangi birini veya tümünü tamamen veya kısmen kendi takdirine bağlı olarak düzenlenme, modifiye etme, değiştirme, iptal etme, erteleme veya geri alma hakkını saklı tutmaktadır. *

29 Notlar: Notlar:

30 BEST MIXED-USE ARCHITECTURE EUROPE EMAAR NID by IKI DESIGN GROUP ARCHITECTURE INTERIOR DESIGN INTERIOR DESIGN Official airline partner Official airline partner Official airline partner HIGHLY COMMENDED HIGH-RISE ARCHITECTURE TURKEY EMAAR SQUARE by iki design group HIGHLY COMMENDED INTERIOR DESIGN SHOW HOME TURKEY EMAAR SQUARE by iki design group HIGHLY COMMENDED MIXED-USE INTERIOR TURKEY EMAAR SQUARE by iki design group Emaar Square İstanbul Satış Ofisi Ayazma Cad. No:78 Çaml ca, Üsküdar İstanbul - Türkiye T: F: Jones Lang LaSalle MM Plaza Nispetiye Mah. Başlık Sok. No: 3/ Levent - İstanbul, Türkiye T: F: Bu broşürde yer alan bazı resimler, görüntüler ve mimari kesitler, sadece Emaar Square Mall yaşam tarzı hakkında bilgi vermek için kullanılmış olup Emaar Square Projesinin hiçbir parçası/niteliği, peyzaj veya teknik şartnamesine ait geçerli veya vaat edilen bir görüntüyü temsil ya da ima etmemektedir. Emaar Türkiye teknik şartname, şekiller, hizmetler, alan planları, projeler ve kat planları dahil olmak üzere proje çiziminde özelliklerin herhangi birini veya tümünü tamamen veya kısmen kendi takdirine bağlı olarak düzenlenme, modifiye etme, değiştirme, iptal etme, erteleme veya geri alma hakkını saklı tutmaktadır.

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak

WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir'de, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak proje, "tadı başka" sloganıyla, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ

İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA. altin değerinde bir OFİS PROJESİ İSTANBUL UN YENİ FİNANS MERKEZİ ANADOLU YAKASI NDA altin değerinde bir OFİS PROJESİ GOLD GRUP GÜVENCESİ... Gold Group Türkiye ilk olarak 1991 yılında Kadıköy de, PC Gold Markası ile bilgisayar ve yan

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

3Ç 2016 Türkiye nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri

3Ç 2016 Türkiye nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri 3Ç 2016 Türkiye nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Ekim 2016 Haz-14 Ağu-14 Eki-14 Ara-14 Şub-15 Nis-15 Haz-15 Ağu-15 Eki-15 Ara-15 Şub-16 Nis-16 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 11 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dedeman Hotels Rezidor Hotels Tempo Hotels Majesty Hotels Accor Hotels Türkiye

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve

DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve zamanı geldiğinde dönüşüm kaçınılmazdır. Çeyrek asrı aşkın tecrübesi ve güçlü sermayesiyle Obaköy Gayrimenkul ve inşaat sektörünün

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE DÜNYANIN ÖNDE GELEN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN EMAAR PROPERTİES PJSC NİN ÜLKE İŞTİRAKİ OLAN EMAAR TÜRKİYE, İSTANBUL

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL GÜZELLER GÜZELİ GÜZELTEPE Gökyüzünün mavisiyle toprağın yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Güzeltepe, İstanbul un merkezinde şehrin

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. w w w. e l y a c e n t e r. c o m ELYA group ELYA ULUSLARARASI PROJE tarafından Başkent Ankara da, ELYA CENTER alınarak planlanmış olan ELYA CENTER Ankara da AÇIK VE KAPALI AVM ELYA CENTER son 2 kapalı

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

www.avrupakonutlariyamanevler.com BİZ ARTAŞ IZ Artaş İnşaat olarak 40 yıllık bilgi ve birikimle oluşturduğumuz, Avrupa Konutları çatısı altındaki gülen yüzleri gördükçe, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL BURADA YAŞAM HER HALİYLE GÜZEL... Gök mavisiyle toprak yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Yeniköy Konakları, İstanbul un merkezinde

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

h e l i s y a p i. c o m

h e l i s y a p i. c o m helisyapi.com K A D I K Ö Y B A Ğ D A T C A D D E S İ Bağdat Caddesi İstanbul un Asya kıtasında bulunan; Kadıköy Belediyesi sınırları içerisinde; Kızıltoprak tan başlayarak; Maltepe Belediyesi sınırlarındaki

Detaylı

Yapı Kredi Koray Genel Bakış

Yapı Kredi Koray Genel Bakış Yapı Kredi Koray Genel Bakış Faaliyet Konusu : Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kuruluş: Aralık 1996 (Halka Arz 1998) Ortaklık Yapısı : Yapı Kredi Bankası (%26) Koray Grubu (%25) Halka Açık (%49) Yatırım

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

ATM Dubai Turizm Fuarı

ATM Dubai Turizm Fuarı ATM Dubai Turizm Fuarı Ortadoğu da gerçekleştirilen en önemli fuarlar arasında gösterilen ATM Turizm Fuarı Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai şehrinde 30 Nisan-3 Mayıs 2012 tarihleri arasında kapılarını

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

ATAŞEHİR İN İLHAM MERKEZİ

ATAŞEHİR İN İLHAM MERKEZİ ATAŞEHİR İN İLHAM MERKEZİ ŞEHRİN MERKEZİ, HAYATIN KALBİNDE. ÖZAKGYO, 25 yılı aşan süredir tekstil, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ÖZAK Global Holding den aldığı güçle kurulmuştur. Şubat

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Ayrıcalıklı bir yaşamın standartları Ankara da yeniden tanımlanıyor! Başkent Ankara nın Kalbinde Çankaya Oran da Eşsiz bir yaşam ve yatırım fırsatı Bu özel

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

BARBAROS RESERVE BODRUM

BARBAROS RESERVE BODRUM BARBAROS RESERVE BODRUM SENSE His:/nesne görme, duyma, tad alma, koklama, dokunma ve bu geleneksel duyuların ötesinde olası farklı duyularla edinilen algı Live Doğallığın ve konforun yeni tanımı Kendine

Detaylı

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium

Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai de yükselen Selenium Yaşam Kalitesi Midtown Selenium Dubai nin Jeostratejik Konumu Doğu ile Batı arasında bir köprü görevi gören Dubai, Basra Körfezi'nin güneydoğu kıyılarında bulunmaktadır. Eski

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı