BODRUM BASIN PLATFORMU NDAN KINAMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM BASIN PLATFORMU NDAN KINAMA"

Transkript

1 BODRUM BASIN PLATFORMU NDAN KINAMA Bodrum Basın Platformu, Gümbet mahallesindeki bir otelde çıkan yangını görüntülemek isteyen basın mensubuna yönelik saldırıyı kınadı. Garden Resort Otel önünde bir basın açıklaması yapan Bodrum Basın Platformu üyeleri, otel çalışanlarının fiziksel ve sözlü saldırısına maruz kalan gazeteciye yönelik davranışın affedilemez olduğunu belirterek, baskı ve şiddete karşı tepkisiz kalmayacağını duyurdular. Gazeteci Fatih Bozoğlu tarafından okunan açıklamada Otel personeli, gazeteci arkadaşımızın kamerasını elinden zorla alarak, bir fikir işçisinin çalışma özgürlüğünü gasp etmiştir ifadelerine yer verildi. Bodrum Basın Platformu nun açıklamasında şöyle denildi: Gümbet Mahallesi ndeki Bodrum Garden Resort Otel de çıkan yangını ve yangına yönelik müdahaleyi görüntülemek isteyen bir basın mensubu arkadaşımız otel çalışanları tarafından tekme ve yumruklarla darp edilmiştir. Söz konusu kişiler, meslektaşımıza vurarak görüntü almasını engellemeye çalışmıştır. Fiziksel ve sözlü saldırıya da maruz kalan basın mensubu arkadaşımız, çektiği görüntüleri silmesi ve haber yapmaması konusunda tehdit edilmiştir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, otel personeli, gazeteci arkadaşımızın kamerasını elinden zorla alarak bir fikir işçisinin çalışma özgürlüğünü gasp etmiştir. Tepkisiz kalmayacağımızı özellikle vurguluyoruz Bodrum Basın Platformu olarak kamu görevini yerine getiren ve toplumun aynası olan gazetecilere karşı yapılan bu davranışı şiddetle kınıyoruz. Görevleri sadece haber yapmak olan

2 gazetecilere yönelik baskı ve şiddete bugün olduğu gibi yarın da tepkisiz kalmayacağımızı özellikle vurguluyoruz. Basın açıklamasının ardından gazeteciler olayı alkışlarla protesto ederek otelin önünden ayrıldı. BODRUM BASIN PLATFORMU NDAN KINAMA

3 BODRUM BASIN PLATFORMU NDAN KINAMA Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı. Kaymakam Dr. Gödekmerdan a Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin eşlik ettiler.

4 Bodrum da protokolün halkla bayramlaşmasının ardından Bodrum girişinde bulunan arama, uygulama noktalarını ziyaret eden Dr. Gödekmerdan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bodrum a gelen misafirlerin güvenliği açısından yapılan kontrolleri inceleyen Dr. Gödekmerdan a Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin eşlik ettiler. Güvercinlik kontrol noktasında bir açıklama yapan Dr. Gödekmerdan ; İlçemizin güvenliğini sağlamaya çalışan jandarma emniyet sahil güvenlik teşkilatımız görev başında bayramdada olsa bu görevlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bodrum u mumuz güvenli bir yerdir. Tüm herkesi Bodrum a davet ediyorum. Bütün güvenlik görevlilerimiz iş başındadır ve tedbirlerimiz eksiksiz biçimde alınmıştır. Vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum onların can ve mal güvenliği devletimizin teminatı altındadır. Hiç Bodrum a tatile gelsinler diyorum dedi. tereddüt etmeden Daha sonra beraberindekilerle Bodrum Torba uygulama noktasını denetleyen Dr. Gödekmerdan vatandaşlara yönelik yapılan uygulamaları yerinde inceledi. Denetimlerin 24 saat boyunca yapıldığını söyleyen Dr. Gödekmerdan; Bütün amacımız vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, vatandaşlarımızın emniyetini huzurunu sağlamak dedi.

5 Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı.

6 Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı. Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı.

7 Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı.

8 Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı. YANGINI GÖRÜNTÜLEMEYE ÇALIŞAN BASIN MENSUBU DARP EDİLDİ Bodrum da bir otel odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın esnasında olayı görüntülemeye çalışan bir basın mensubu otel çalışanları tarafından darp edildi. Gümbet Mahallesi nde hizmet veren Bodrum Garden Resort Otel in bir odasında gece saatlerinde yangın çıktı. Klimadan çıktığı sanılan yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Milas Orman İşletme Şefliği orman işçileri müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangında otel odası büyük hasar alırken otel müşterileri büyük korku ve panik yaşadı. Öte yandan yangın sırasında olayı görüntülemeye çalışan bir basın mensubu darp edildi. Otel çalışanı birkaç kişi görevini yapan gazeteciye tekme ve yumruklarla vurarak görüntü almasına izin vermedi. Fiziksel ve sözlü saldırıya da maruz kalan basın mensubu, çektiği görüntüleri silmesi ve haber yapmaması konusunda tehdit edildi. Bununla da yetinmeyen otel personeli gazetecinin elinden kamerasını aldı. Yaklaşık yarım saat süren olayın ardından sağduyulu bir otel görevlisinin araya girmesiyle basın mensubunun kamerası kendisine iade edildi.

9 YANGINI GÖRÜNTÜLEMEYE ÇALIŞAN BASIN MENSUBU DARP EDİLDİ YANGINI GÖRÜNTÜLEMEYE ÇALIŞAN BASIN MENSUBU DARP EDİLDİ

10 CHP DE BULUŞMASI RAMAZAN BAYRAMI CHP İlçe Başkanı Recai Seymen in ev sahipliğinde CHP Bodrum İlçe Örgütünde Şeker Bayramı nın birinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına CHP PM Üyesi Hakkı Süha Okay, CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çakmak, Serdar Kuyucuoğlu, Sosyalist Enternasyonel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Ressam, Sanatçı Bedri Baykam in yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programının ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, öncelikle Atatürk Havaalanındaki saldırıda, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Bodrum halkının bayramını da kutlayan Seymen, kendilerini ziyaret eden milletvekillerine teşekkür etti. Programda Misafir milletvekillerinin yanı sıra CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir CHP li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Ressam Bedri Baykam birer konuşma yaptı. Konuşmacılar terör olayları ve Türkiye nin yaşadığı sıkıntılara değinerek Bodrum halkının ve vatandaşların Şeker Bayramını kutladılar. Yaklaşık iki saat süren bayramlaşmanın ardından parti binası önünde çektirilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.

11 Haber Uğur Yurtsev CHP DE RAMAZAN BAYRAMI BULUŞMASI

12 CHP DE RAMAZAN BAYRAMI BULUŞMASI CHP DE RAMAZAN BAYRAMI BULUŞMASI

13 CHP DE RAMAZAN BAYRAMI BULUŞMASI CHP DE RAMAZAN BAYRAMI BULUŞMASI

14 POLİS, ÇİKOLATA İKRAM ETTİ Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçeye gelen vatandaşlara çikolata ikramı etti. Ekipler, Torba uygulama noktasında 24 saat denetimlerini sürdürürken, Ramazan Bayramı dolayısıyla da durdurulan araç sürücüleri ve araç içindeki yolculara çikolata ikram ettiler. Bodrum un girişini 24 saat gözetim altında tutan ekiplerin bu uygulaması vatandaşlar tarafından da takdir toplarken, vatandaşlar polis ekiplerinin de bayramını kutlayarak iyi göreveler diledi. OTOBÜSLER VE ŞÜPHELİ ARAÇLARIN KONTROLÜNÜ DZOK YAPIYOR Torba uygulama noktasından geçen şehirlerarası otobüsler ve şüpheli araçlarda kontrol edilirken, bu kontrollerde özellikle polis köpeği Dzok önemli yer tutuyor. Otobüslerin bagaj kısmında ve yolcuların bulunduğu yerde hassas burnu ile kontrol gerçekleştiren Dzok, vatandaşlarında ilgisini çekiyor. Bazı vatandaşlar Dzok un arama yaptığı esnada fotoğraf çekerken, otobüsteki yolcularda yapılan uygulamadan gayet memnun olduklarını belirttiler.

15

16

17 Vali Çiçek: huzurlu ve mutlu bayramlar diledi Muğla Valisi Amir Çiçej bir bildiri yayınlayarak; huzurlu ve mutlu bayramlar diledi. Muğla Valisi Çiçek in bayram mesajı şöyle. Değerli Hemşerilerim; Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, yardımlaşma havasının tüm benliğimize işlediği, mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına, milletçe huzur ve güven içerisinde kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bayramlar, insanları birbirlerine yakınlaştıran, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. Millet olarak, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, toplumsal barışımızın, barış içinde bir arada yaşama arzumuzun, adeta test edildiği, sınava tabi tutulduğu bir süreç yaşıyoruz. Biliyoruz ki, bu topraklarda asırlardan beri var olan kardeşlik iklimi, hoşgörü iklimi, bugüne kadar tüm sınavların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Şehitlerimiz sebebiyle hüzünlü bir Ramazan geçirdik, hüzünlü bir bayram kutlayacağız. Bu mübarek günlerin bereketiyle daha çok çalışarak, daha çok mücadele ederek, daha çok bütünleşerek millet olarak yolumuza devam edeceğiz. Ramazan Bayramında; başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı

18 unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve üzüntülerini, sorunlarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerine, öksüz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. İki dilim litre su baklavaya yarım Bayramların vazgeçilmez ikramı şerbetli tatlılar, Ramazan ayı boyunca susuz kalan bünyelere ilk günden aşırı yükleme yapılmasına neden olmamak için, iki dilim baklavaya yarım litre su. Peki, bayram boyunca önümüze gelen baklava, ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı karşısında ne yapacağız? Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, bunun için çok basit bir formül veriyor: Şerbetli tatlıdan alınan kalori kadar ekstra su içilmeli. Örneğin, iki dilim baklava yiyerek 500 kalori alan birinin, 500 ml fazladan su tüketmesi gerekiyor. Sıcak yaz günlerine denk gelen ve oruç tutma süresinin 17 saati aştığı Ramazan ayının ardından bayram hazırlıkları başladı. Çikolatalar, şekerler, şerbetli tatlılar evlerin baş köşelerinde yerini aldı ancak bu durum oruç süresince farklı bir beslenme düzenine alışan ve susuz kalan bünyeler için

19 tehlike arz ediyor. Bayramda ikram edilen baklavalara, ekmek kadayıflarına, tulumbalara, şekerparelere karşı koyamayanlar için Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy basit bir formül veriyor, Ortalama bir yetişkinin günde kalori aldığını düşünürsek, bu durumda içilmesi gereken su miktarı 1,8-2 litre arasında değişiyor. Bayramların vazgeçilmezi şerbetli tatlılar için ise kalori hesabı şöyle; iki dilim baklava yiyerek 500 kalori alan birinin, 500 ml fazladan su tüketmesi gerekiyor. Hangi tatlıdan sonra ne kadar su içilmeli? Tatlı 2 dilim baklava 1 porsiyon ekmek kadayıfı Kalorisi İçilmesi gereken su miktarı 500 kcal ½ litre su 450 kcal 450 ml su (1,5 su bardağı) 1 adet orta büyüklükte tulumba tatlısı 130 kcal 1 porsiyon revani 350 kcal 1 tane şekerpare 250 kcal 250 ml su (1 su bardağı) 2 Kemalpaşa tatlısı 220 kcal 220 ml su (1 su bardağı) 130 ml su (1 çay bardağı) 350 ml su (yaklaşık 1,5 su bardağı) Vücudumuz susuzluğa dayanamıyor Özellikle yaz aylarında sıcak yüzünden oluşan ekstra su kaybı ve bayram sebebiyle artan her bir kalori için su tüketimine özel olarak dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapan Canan Aksoy, Ramazan süresince biz diyetisyenler, açlıktan çok susuzluk konusunda uyarı yaptık. Eğer kronik bir hastalık yoksa açlığa dayanıklı olan vücudumuz, konu su olunca maalesef o kadar da dayanıklı değil. Bu nedenle bayram boyunca, oruç tutarken yeterince almadığımız suyu tüketmek, vücudumuz için yapacağımız en olumlu davranışlardan biri olacaktır diyor. Bayram boyunca bunlara dikkat edin

20 Bayram sabahına peynir, zeytin, domates, salatalık, tam veya tane kepekli ekmek ve meyvelerden oluşan bir kahvaltı ile başlayın. Misafirlerinize şeker ve çikolatanın yanında, fındık, ceviz, kuru kayısı ve kuru incir gibi lezzetli ve sağlıklı ikramlar hazırlayın. İkram edilen her şeker ve çikolatanın ardından bir bardak su tüketin. Çay-kahveyi şekersiz içmeye çalışın. Bu şekilde tüketemiyorsanız suyu tercih edin. Ziyaretlerinizde asansör yerine merdiven kullanın, gideceğiniz yere yürüyerek ulaşmaya özen gösterin. Tatlılara hayır diyebilmek için öğün atlamamaya çalışın. Tatlılar yüzünden artan kalori alımını dengelemek için ana öğünlerde ağır yemeklerden ve kızartılmış ürünlerden kaçının. Daha çok sebze, salata ve yoğurt tüketin. Çocuklar bayram boyunca ebeveynlerinin gözetimi dışında tatlı, çikolata, limonata vb. şekerli yiyecek ve içecekleri tüketebiliyor. Bunun zararlarını en aza indirgemek için bol su içmelerine özen gösterin, Limon dilimleri, nane yaprakları veya sevdikleri meyve parçacıkları ile çocukları su içmeye teşvik edebilirsiniz. Suyunuz taze ve iyi kalitede olmalı Waternet Sağlıklı Beslenme Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, su içmenin yanı sıra, suyun taze olmasına ve saklama koşullarına da dikkat çekiyor, Mikrobiyolojik yönden içmeye uygun, ağır metallerden arındırılmış taze içme suyunu elde edebilmenin en sağlıklı ve mantıklı yolu, arıtılmış içme suyudur. Saklama koşulları açısından da en doğru yöntem, evde arıtılmış içme sularının cam şişelerde muhafaza edilmesidir.

21

22 Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yıl 4 etapta düzenlenen yelken kurslarının birincisinde Bodrum un yeni yelkencileri sertifikalarını aldı. 20 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında birinci dönem yelken kurslarını başarıyla geçen öğrencilere Bodrum Belediyesi İçmeler Yelken Kafe de düzenlenen tören ile B.B. Bodrumspor Yelken Şube sorumlularından Nurettin Bıyıklı tarafından

23 sertifikaları verilirken, yelken sporuna ilk adımı atan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Birinci dönem kurslara optimist sınıfında 24, laser sınıfında 4 olmak üzere toplam 28 kişi katılırken, yaz kurslarının 2. dönemi 11 temmuz 2016 pazartesi günü başlayacak. Yelken kursları hafta içleri hergün saat ile 13.3o saatleri arasında devam ederken, hafta sonlarıda yetişkin eğitimleri de devam etmekte.

24

25 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu Kadir gecesi dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından Türkkuyusu Mahallesi nde her yıl düzenlenen sahur yemeğine katılan Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu. Türkkuyusu Cami yanındaki meydanda verilen sahur yemeğine; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Türkkuyusu Mahalle Muhtarı Bahattin Aşkın, B.B.Bodrumspor

26 Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile çok sayıda Bodrumlu vatandaş katıldı. Okunan dua ile başlayan sahurda vatandaşlar, Başkan Kocadon a, belediyenin her Kadir gecesi düzenlenerek geleneksel hale getirdiği sahur yemeği için teşekkür etti. BİRLİK BERABERLİK ÖNEMLİ Mehmet Kocadon da, Birlik ve beraberlik içinde bu yıl da, Ramazan ayının ve Kadir gecesinin güzelliklerini yaşadık. Sahur yemeğimize katılan vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman aleminin Kadir gecelerinin mübarek olmasını dilerim dedi. Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

27 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

28 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

29 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

30 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

31 Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

32 BODRUM DA KABOTAJ COŞKUYLA KUTLANDI BAYRAMI Bodrum da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle bir çok etkinlik düzenlendi. Sabah Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından, öğleden sonra Kumbahçe Plajında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan yarışmalarda, özellikle çocuklar doyasıya eğlendi. Denize çelenk atma ile başlayan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam ederken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor un yelken sporcuları Kumbahçe Koyuna optimist ve

33 laserler ile gelerek kutlamalara katıldılar. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında denizden tabak çıkarma, yüzme yarışmaları, pancar motorlu balıkçı teknelerin yarışması, halat çekme, deniz güzeli ve yağlı direkten bayrak alma yarışmaları düzenlendi. Özellikle halat çekme ve yağlı direkten bayrak alma yarışması büyük heyecan yaratırken, 4 takımın katıldığı halat çekme yarışmasını Asi Tayfa takımı kazandı. Yağlı direkten bayrak alma yarışmasında ise birinciliği sekiz yıldır elinde bulunduran Mert Dirim yine rakiplerine şans tanımayarak birkaç denemeden sonra Türk Bayrağını alarak yine birinci oldu. Her yıl yapılan deniz güzeli yarışmasını ise bu yıl Elif Rümeysa Akdemir kazandı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikler boyunca Kumbahçe Plajına akın eden Bodrumlular, bir Denizcilik ve Kabotaj Bayramını daha coşkuyla kutladı. Haber/ Fotoğraf Mehmet Can Meral

34 BODRUM DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI BODRUM DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

35 BODRUM DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI BODRUM DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

36

İki dilim baklavaya yarım litre su

İki dilim baklavaya yarım litre su İki dilim baklavaya yarım litre su Bayramların vazgeçilmez ikramı şerbetli tatlılar, Ramazan ayı boyunca susuz kalan bünyelere ilk günden aşırı yükleme yapılmasına neden olmamak için, iki dilim baklavaya

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

Vali Çiçek: huzurlu ve mutlu bayramlar diledi

Vali Çiçek: huzurlu ve mutlu bayramlar diledi Vali Çiçek: huzurlu ve mutlu bayramlar diledi Muğla Valisi Amir Çiçej bir bildiri yayınlayarak; huzurlu ve mutlu bayramlar diledi. Muğla Valisi Çiçek in bayram mesajı şöyle. Değerli Hemşerilerim; Sevgi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Bodrum da 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94. yıldönümü kutlamaları, düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir/Limonluk Mahallesi Muhtarlığını

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinin ikincisi Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanı nda yapıldı.

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İller İdaresi Genel Müdürlüğü Sayı : B.05.0.İLİ.0.02.02.00-877/3615 29/06/2012 Konu: Başkent Dışında Tören, Kutlama ve Karşılamalar Genelge: 2012/25 Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum bölgesinde, dere yataklarının taşması nedeniyle yaşanan sel felaketi can kaybı yaşanmamasına rağmen çok büyük zarara yol açtı.

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

DİYABET DİYETİ * Diabet diyeti, yeterli ve dengeli beslenme temeline dayanmaktadır. Size önerilen miktarlardaki yiyecekler günlük protein,

DİYABET DİYETİ * Diabet diyeti, yeterli ve dengeli beslenme temeline dayanmaktadır. Size önerilen miktarlardaki yiyecekler günlük protein, DİYABET DİYETİ * Diabet diyeti, yeterli ve dengeli beslenme temeline dayanmaktadır. Size önerilen miktarlardaki yiyecekler günlük protein, karbonhidrat, yağ ve enerji ihtiyacınızı karşılayacaktır. * Bu

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı.

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı. Kahramanmaraş Platformu ndan Şenliği Kadın Cumhuriyet On bir kadın derneğinden oluşan Kahramanmaraş Kadın Platformu, Müftülük Meydanı nda düzenledikleri Cumhuriyet Şenliği ile Cumhuriyet in önemine dikkat

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı

Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum un Yeni Yelkencileri Sertifikalarını Aldı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yıl 4 etapta düzenlenen yelken kurslarının birincisinde Bodrum un yeni yelkencileri sertifikalarını

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Haziran 25, 2017-8:26:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere

Detaylı

DİDİM. Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3. 01/Kasım/2016

DİDİM. Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3. 01/Kasım/2016 3 01/Kasım/2016 DİDİM Didim de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. devamı sayfa 3 DİDİM DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cuma günü Cumhuriyet Meydanındaki Anıta çelenklerin

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı