MSS GRUP BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MSS GRUP BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ"

Transkript

1 MSS GRUP BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ

2 MSS HEDEF PAZAR VE ALAN Uluslararası Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizleme ve Hijyen Sistemleri Alanında Kimyasal Üretimi, Malzeme Tedariki, Lojistik Destek Zincirini Kurmuş Pazarlama ve Satış Organizasyonuna Sahip Sanayici ve Ticari bir Kurumdur MSS Grup Kimya Temizlik Medikal Makine İnşaat Gıda Bilgisayar Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruluş: 2005

3 MSS TARİHÇE ve BAŞARILAR 2005 Yılında Türkiye de Kuruldu Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika Kıtalarına İhracatı Hedefledi; 2006 Yılında İlk İhracatını Sudan a Yaptı İngiltere, Ukrayna, Türkmenistan, Özbekistan ve Kazakistan ı çalıştığı ülkeler zincirine ekledi Sadece I&I Pazarı Hedefledi, Temizlik ve Hijyen Alanında Uzmanlaştı Tüm Kalite Güvence Sistemlerine Sahip Oldu İnsan ve Doğa Sağlığına Çok Önem Verdi Ölçülebilir Temizlik ve Hijyen Sistemleri kurdu Pazarın İhtiyaç Duyduğu Spesifik Problemleri Butik Olarak Çözdü (Tarihi Eserlerin Korunması, Yangın Sonrası Problemler, Bozulan Zeminler v.b. Özel Kimyasallar, Ekipmanlar ve Sistemlerle Çözüm Buldu)

4 MSS ŞİRKET PROFİLİ MSS Grup, temizlik kimyasalları, ekipmanları, sarf malzemeleri ve tekstil ürünleri talebinde bulunan profesyonel kullanıcılara kaliteli, verimli, ekonomik çözümler üretmekte, üstün ve güvenilir TÜRK MALI damgasını her ürününe onurla vurmaktadır. Dünya pazarında oluşan marka zincirinin bir halkası olma yolundadır. Avrupa, Amerika, Orta Asya, Arap Yarımadası ve Afrika pazarları hedefleri içindedir ve üretiminin %60 ını ihraç etmeye odaklamıştır. MSS Grup, ürün ve hizmetlerinin üretiminde, tanıtımında, kullanımında emeği geçen tüm iş ortaklarına her zaman zincirin en güçlü halkası olmanın önemini ve onurunu yakalamanın bir ekip işi olduğunu hatırlatır ve ekibin her bireyine teşekkür eder ve saygılarını sunar.

5 MSS TEMEL DEĞERLERİ MSS Grup, İş Stratejilerini, İş Ahlakını, Kurum Kimliğini, Karlılık gibi konuları Şirket Kültürü olarak değerlendirmiş ve değişmez Temel Değerlerini oluşturmuştur. Bu Temel Değerler, günün koşullarına göre iyi yönde geliştirilmekte ve yönetilmektedir. Şirket Kültürüne, şirket ortaklarından, tüm çalışanlara kadar sahip çıkılmaktadır. Şirket Kültürü, yaşanmış kişisel tecrübelerden ve kurum geçmişinden faydalanılarak Evrensel Temel Değerlerin ışığı altında oluşturulmuştur. Şirket Kültürü Olarak Benimsediğimiz Temel Değerler: Gelenek ve Göreneklerine Saygılı, Milli ve Manevi Değerlere Bağlıdır. İlişkilerinde Önce İnsan ve Hizmet İlkesini Benimser. Tedarikçi, Müşteri ve Tüketici Haklarına Saygılıdır. Haksız Rekabet ve Haksız Kazanç Sağlayacak Faaliyetlerden Kaçınır. Yasalara Uyar, Vergisini Öder, Haklarını ve Sorumluluklarını Titizlikle Takip Eder ve Yerine Getirir. Çalışanların Mesleki Eğitimine ve Kişisel Gelişimine Önem Verir, Haklarını Korur. İşinde ve Ticaretinde Siyasi Görüş, İnanç, Irk ve Cinsiyet Ayırımı Yapmaz. Doğayı ve Çevreyi Korur ve Geliştirir.

6 MSS VİZYONU Toplam Kalite Yönetimi Çerçevesinde Oluşturduğumuz Kalite Politikamız ve EFQM Mükemmellik Modeli Işığında geliştirdiğimiz Yönetim ve Üretim Stratejilerimiz ile Ürettiğimiz Ürünlerde, Verdiğimiz Satış Sonrası Servis Hizmetlerinde yenilikçi ve Saygın Kurum Olmak. Yurt İçi ve Yurt Dışı Pazarında, Müşteri Tercihlerinde Öncelikli Olmak. Ortaklarımız, Çalışanlarımız, Müşterilerimiz ve Tedarikçilerimiz ile Öğrenen Organizasyonlar Kurmak; Güvenilir, Verimli, Karlı ve Sonuca Odaklı Bir Yapı Oluşturmak Bunun Sürekliliğini Sağlamaktır..

7 MSS MİSYONU MSS GRUP, Bulunduğu Tüm Ülkelerde, Vizyonu Doğrultusunda Uzmanlaştığı Ürün ve Hizmet Üretimlerinde; Çağdaş, Güvenilir, Çevreye Duyarlı, Müşteri Haklarına Saygılı, Kaliteli Ürün, Servis ve Eğitim Veren, Şirket Çalışanlarının Her Türlü Sosyal Hak ve Eğitim İhtiyacına Katkıda Bulunan, Müşterilerinin, Tedarikçilerinin ve Çalışanlarının Güvenini Kazanmayı ve Her birinin Güvenilirliklerini Sürekli ve Tam Olarak Artırmayı Ortak Sorumluluk Anlayışı İçerisinde Kabullenen, Yenilikçi ve Kendini Geliştiren Ortamlar Oluşturan Bir Kurum Olmayı Misyon Olarak Üstlenmiştir.

8 MSS KALİTE POLİTİKASI Endüstriyel ve Kurumsal Temizlik Kimyasalları ve Ekipmanları üretimi yapan kurumumuz, üstlendiği misyonu başarı ile uygulayabilmek için bir Kalite Politikası belirlemiş ve EFQM Mükemmellik Modeli Işığında sürekli denetlenen bir öğrenen organizasyon oluşturmuştur. Tüm MSS Grup çalışanlarının daha da mutlu olabileceği, ileriye dönük ve sisteme katılımcı bir ortam oluşturmak için hep birlikte çaba göstermek. öncelikle MSS Grup üretim ve hizmetlerine yardımcı olan kuruluşlardan başlayarak temizlik sektörünün her düzeyinde kalite bilincinin yerleşmesine destek vermek. Sürekli kalite iyileştirme anlayışını benimsemek, bu amaçla teknolojik gelişimde yatırımla sürekliliği sağlamak. Müşterilerimize faydalı ve verimli ürünler sunmak, müşteri mutluluğunu her şeyin üzerinde tutmak. Çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini arttırmak, davranış biçimlerini geliştirmek. Uluslararası standartlarda Üretim, Tedarik ve Servis hizmeti arz eden referans bir şirket olmak. Giderek artan kaliteli ürün, kaliteli çözüm anlayışımızı güvenlik şemsiyemiz altındaki tüm müşterilerimize zamanında ulaşmasını sağlamaktır.

9 MSS ÇEVRE, İŞ VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Endüstriyel ve Kurumsal Temizlik Kimyasalları, Ekipmanları Üretimi yapan kurumumuz, üstlendiği misyonu başarı ile uygulayabilmek için OHSAS 18001, H.A.C.C.P ve ISO kalite belgelerini almış, politikalarını belirlemiş ve EFQM Mükemmellik Modeli Işığında sürekli denetlenen bir öğrenen organizasyon oluşturmuştur. Tedarikçileri ile birlikte, çevreye zarar vermeyen girdileri kullanmak ve tüketiciye çevre dostu ürünler arz etmek. Gıda güvenliğini tehlikeye sokmayacak hammaddeler ile üretim yapmak ve üretim ortamını sağlığa uygun korumak. İş ve İşçi Sağlığını iş süreçlerinde dikkate almak. Güvenliği ön planda tutmak. Kurum olarak yasal mevzuatlara uymak. Sürekli iyileşme ve gelişmeyi sağlamak.

10 MSS GRUP FAALİYETLERİ MSS Grup, Müşteri problemini değil, çözümünü duymak ister ilkesinden yola çıkarak; Profesyonel Temizlik Firmaları, Catering Firmaları, Hastaneler, Oteller, Restoranlar, Okullar, Resmi Kurum ve Kuruluşlara Ait Sosyal Tesislerin Temizlik ve Hijyen ile ilgili problemlerinin çözümüne yönelik eğitim, danışmanlık ve servis hizmetleriyle de müşterilerinin her zaman en yakın iş ortağı olarak yanındadır. Kendi bünyesinde yaptığı AR-GE çalışmaları sonucunda sıradan ürünler yerine daha teknolojik, konsantre, ekonomik, hijyenik, çevreye duyarlı, insan sağlığına ve kullanımına uygun ürünler geliştirerek müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.

11 MSS GRUP FAALİYETLERİ BİNA TEMİZLİK ve BAKIM KİMYASALLARI Bina temizliği ve bakımı, işletmenizin aynasıdır ve başarılı bir işletmenin vazgeçilmez koşuludur. İşletmenizde öncelikle tuvaletler ve ortak kullanım alanları ile ofislerin, odaların temizliği ve bakımı çok önemlidir. MSS GRUP tüm ekibinizi; etkin, ekonomik, güvenilir, çevre dostu ürünleri ile yüksek hijyen standartlarına ulaştırır.

12 MSS GRUP FAALİYETLERİ MUTFAK TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI Hijyen mutfaklarda yaşamsal önem taşır. En yüksek standartları taşıyan profesyonel bir mutfak, hem sizin hem konuklarınızın hijyen güvenliğinin garanti altında olduğunun göstergesidir. Hedeflediğiniz, sağlıklı ve güvenli mutfak idealinizi gerçekleştiriyoruz. Üstün ve güvenilir kalitede üretilen ürünlerimizle konuklarınızın sağlıklı, güvenli, hijyenik hazırladığınız gıdalardan hoşnut kalmalarını garanti edecek temizlik ve hijyen sistemlerini size sunuyoruz.

13 MSS GRUP FAALİYETLERİ TEKSTİL TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI Tekstil hijyeni, temizlik standardınızı yansıtan en önemli göstergedir ve işletmenizin müşteri önündeki vitrinidir. MSS Grup, her büyüklükte ki işletmenin yıkama koşullarını ve beklentilerini tam olarak karşılayan ekonomik ürünleri üretmekte ve arz etmektedir. MSS Grup ürünleri, sağladığı mükemmel temizliğin yanısıra hijyen seviyesini ideal koşullara yükseltir. Tekstil ürünlerinizin kullanım ömürlerini korur.

14 MSS GRUP FAALİYETLERİ HAVUZ TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI İnsan sağlığı açısından havuz hijyeni tartışılmaz. Ancak havuz suyu çeşitli fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik etkenler nedeniyle sürekli olarak kirlenir. Sağlık şartlarına uygun bir havuz için havuzun suyunu dengede tutmak ve su tahlillerine bağlı olarak kimyasal ilaveleri gerektirir. MSS Grup un üstün özellikli ürünleri ile önceden uygulanacak etkin bir temizlik programı ile ilerde oluşabilecek problemler önlenir.

15 MSS GRUP FAALİYETLERİ HASTANE TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI Hastane hijyeni söz konusu olduğunda genel temizliğin ötesinde mekânların mikroplardan arındırılması, çeşitli yollarla gelebilecek enfeksiyonların önlenmesi için özel uygulamalar gerekmektedir. MSS Grup, hastane hijyeni risklerini belirlemiş, her riskli bölüm için araştırma laboratuvarlarında ürün çeşitleri geliştirmiştir. Eğitim ve sunduğu satış sonrası servis hizmetleri ile bu hassas ihtiyacın gereklerini tam olarak karşılamaktadır.

16 MSS GRUP FAALİYETLERİ GIDA ÜRETİM ALANLARI TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI Gıda hijyeni; Herhangi bir gıdanın temizliği ve tümüyle hastalık yapan etmenlerden arınmış olması demektir. Gıdalar çevrede bulunan mikroorganizmalarla kirlenebilir ve bunun tüketilmesi ile de insanların hastalanmasına sebep olur. MSS Grup, Doğru Ürün, Doğru Yerde, Doğru Miktarda kullanılması ve uygulanması hususunda görsel ve pratik olarak teknik destek verir ve sağlıklı sonuca ulaşmanızı sağlar.

17 MSS GRUP FAALİYETLERİ TARİHİ ESER TEMİZLİK ve KORUMA KİMYASALLARI Geleceğe güvenle bırakılan korunmuş tarihi değerler, bozulmamış yüzeyler, halen kullanılan mekanlar, ziyaretçilerin ve personelin kullandığı hijyenik mutfaklar, tuvaletler, sistemli bir çalışma sistemi ile elde edilen imaj... MSS Grup, tarihi binaların temizliği, bakımı ve korunması ile ilgili Kimyasallar ve Temizleme Sistemleri konusunda araştırıcı, geliştirici, yenilikçi uzman bir ekiple hizmet vermektedir

18 MSS GRUP FAALİYETLERİ YANGIN SONRASI TEMİZLİK ve HİJYEN KİMYASALLARI Yangın sonrası temizlik işlemi, binaların yapısına ve donanımına özel, olağanüstü dikkat ve profesyonel yaklaşım gerektirir. Yangın sonrası temizlik uygulamalarında sürecin mümkün olduğunca kısa tutulması gerekir. Hem çevre, hem de insan sağlığı açısından çok önemlidir. Yüzeylerin is ve kurumdan arındırılması, mobilyaların, araç ve gereçlerin temizlenmesi, is kokusundan arındırılması, dezenfekte edilmesi şarttır. MSS Grup; İs Lekelerini, Yanık Artıklarını ve Ağır Kokuları ortadan kaldıran Özel Temizlik Kimyasalları ve Dezenfektanları üretir ve profesyonel kullanıcılara arz eder.

19 MSS GRUP FAALİYETLERİ TEMİZLİK MAKİNELERİ, EKİPMANLARI ve SARF MALZEMELERİ MSS Grup, Alet Çalışır, El Övünür atasözünden yola çıkarak, temizlik işleminin olmazsa olmaz gereksinimlerinden biri olan mekanik enerji ekipman parkı konusunda iş ortaklarının ihtiyaçlarını öngörür. Makine, Ekipman ve Sarf malzemeleri konusunda müşterilerinin en güvenilir tedarikçisidir. Kendi bünyesinde yaptığı AR-GE çalışmalarını birlikte çalıştığı sanayiciler ile paylaşarak kullanıcıya sıradan ekipmanlar ve sarf malzemeler yerine daha teknolojik, ergonomik, ekonomik, çevreye duyarlı, insan sağlığına ve kullanımına uygun ürünler geliştirmiş ve müşterilerinin kullanımına sunmuştur.

20 MSS GRUP KALİTE BELGELERİ Not: Bizden tedarik ettiğiniz ürünlerimiz ile ilgili detay bilgileri (Ürün Bilgi Formu, MSDS; Ürün Güvenlik Bilgi Formu, Kalite ve İzin Belgeleri, Hijyen Planı v.b.) MSS Grup Satış ve Teknik Destek Danışmanınızdan talep ettiğiniz takdirde tarafınıza takdim edilir.

21 MSS PAZARLAMA İŞ SÜRECİ DANIŞMANLIK EĞİTİM - Kimyasallar - Dezenfektanlar - Ekipmanlar - Sarf Malzemeleri SERVİS GÖZETİM DENETİM Akredite Bağımsız Bir Denetim Şirketi Tarafından

22 MSS PAZARLAMA İŞ SÜRECİ - Kimyasallar - Dezenfektanlar - Ekipmanlar - Sarf Malzemeleri 1. Müşteri tarafından talep edilen ürünler faks, mail, satış elemanı tarafından alınır 2. Telemarketing, siparişi müşteri ile gözden geçirir ve netleştirir 3. Ürün Kalitesi, Fiyatı, Teslim Süresi ve Ödeme Vadesi karşılıklı onaylanır 4. Ürünler sevk edilir

23 MSS PAZARLAMA İŞ SÜRECİ SERVİS - Rutin Ziyaret ve Kontrol - Dozaj Üniteleri Kontrolü - İş Başında Ürün Eğitimi - Servis Raporu Doldurma MSS Satış ve Teknik Destek Elemanı, Müşteri tarafından kullanılan ürünlerin; Doğru Zamanda, Doğru Yerde, Doğru Miktarda Doğru Sistemle kullanılması için rutin ziyaretler yapar. Her ziyaretinde MZSR doldurur, yetkili personeli bilgilendirir. Optimum sonuç ve minimum maliyet için tüm servis prosedürlerini koşulsuz çalıştırır

24 MSS PAZARLAMA İŞ SÜRECİ GÖZETİM DENETİM Akredite Bağımsız Bir Denetim Şirketi Tarafından MSS Grup, Müşteri tarafından talep edilen ve kullanılan ürünlerin uygulama sahasında ki sonuçları ile de ilgilidir. Sonuçlar sadece fiziki kontrollerle değerlendirilemez. Gözle görülemeyen patojen mikroorganizmaların insan ve çevre sağlığını risk altına alacağını bilir. MSS Grup, Temizliğin Ölçüldüğü bir sistem kurmuştur. Ölçümler Agrolab tarafından zaman ve obje bildirilmeden habersiz yapılır. Sonuçlar gerçeğin kendisidir.

25 MSS PAZARLAMA İŞ SÜRECİ DANIŞMANLIK EĞİTİM - Sonuçların Raporlanması - Girdilerin Gözden Geçirilmesi - Sistemdeki Revizyonların Yapılması - Eğitim Faaliyetlerinin Gerçekleştirilmesi Agrolab tarafından değerlendirilen veriler ister olumlu, isterse olumsuz olsun gelecekte alınması gereken yolu tarif eden bir rehberdir. Sonucun olumlu olması Uygulayıcının güvenilirliğini artıracağı gibi, marka değerini de yükseltecektir. Ancak sonucun olumsuz olması da her şeyin sonu değildir. Çıkan Hijyen Haritası bize rehberlik edecek, Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler ile sıkıntılı alanlar süratle ıslah edilecektir. Gelecekte telafisi mümkün olmayan riskler yapılan çalışmalar ile bertaraf edilecektir. MSS Grup, bu çalışmaların gizliliğini taahhüt eder.

26 MSS ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASI Hepimiz; Aynı Gemide, Aynı Anda, Aynı Hedefe, Takım Yolculuğu Yapıyoruz TAKIM OLAMIYORSAK, TAKIM OLUP SÜRATLİ HAREKET EDEMİYORSAK, SÜRATLİ ANCAK ÇÖZÜME ODAKLANAMIYORSAK BATARIZ, BATIRIRIZ!?

27 TAKIMI TANIYALIM RESTORAN MÜŞTERİSİ RESTORAN SAHİBİ GIDA ÜRETİCİSİ AŞÇIBAŞI ve EKİBİ DETERJAN ÜRETİCİSİ DENETİM FİRMASI TEKNİK SERVİS GASTRONOMİ ÜRETİCİSİ

28 MSS SONUÇ İş Ortaklarımıza Teklifimiz Teknik Destek / Yardım Müşteri Bilgi Hattı Hijyen Kontrolü Butik Çözümler Ziyaret Raporları AR GE Teorik Pratik Eğitim TQM ye Uygunluk Lojistik Destek H.A.C.C.P. Planlama On - Line Sipariş Alma Ekonomik Ürünler

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ MSS Hedef Pazarımız Uluslararası Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizleme ve Hijyen Sistemleri Alanında Kimyasal Üretimi, Malzeme Tedariki, Lojistik

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız FİRMA PROFİLİ Akademik Hijyen Ltd. Şti., İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Ergün ün başkanlığında bir grup akademisyen tarafından, her

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ETKİLİ YÖNETİMİ Timur Akarsu, 24.05.2011 KURULUŞLARIN TEMEL ÖNCELİKLERİ KARLILIK BÜYÜME VARLIĞINI DEVAM ETTİRME KURUMSAL DEĞER ARTIŞI İŞLETMELER BÜYÜMEK VE VARLIKLARINI SÜRDÜREBİLMEK

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI

SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI Onaylayan : Formplast Yönetim Kurulu Onay Tarihi : 04.05.2017 Sayfa 1 / 5 Sosyal Sorumluluk Politikamız Bu politika Formplast ın, kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerimizi ve

Detaylı

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır.

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır. Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Ray Sigorta A.Ş. temel değerlerini; Biz Aileyiz, Dürüstüz, Etik değerlere saygılıyız, Adiliz, Şeffaf ve Paylaşımcıyız, Birlikte güçlüyüz, Yaratıcı ve Üretkeniz, İnsana değer

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır?

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? 1 Giriş Kurumumuz ISO 9001 Standardı na uyum sağlanması, Ülkeler arası sınırların ortadan kalkmakta olduğu günümüz dünyasında eğitimde rekabet gücümüzün artmasını

Detaylı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Misyon: Evrensel Etik İlkelerin Türkiye de toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanmasına önderlik etmek

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA PROGRAMI VE BÜTÇESİ 2015

YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA PROGRAMI VE BÜTÇESİ 2015 YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA PROGRAMI VE BÜTÇESİ 2015 TÜCCARIN TANIMI VE ANA İLKELER TÜCCAR Mesleki faaliyetlerinde bilgi, beceri, deneyim ve girişimciliği ile mal ve hizmetleri akılcı bir şekilde toplumun

Detaylı

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ TS ISO/IEC 27001 BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, TS ISO/IEC 20000-1 BT HİZMET YÖNETİM SİSTEMİ Sunucu: Gürol GÖKÇİMEN 25.10.2014 Türk Standardları Enstitüsü 1 Güvenlik;

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri

Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri RAL KALITE DAMGASI Profesyonel Çamaşır bakımı için RAL-GZ 992 Tekstillerde hijyen ve kalite kontrolü 1 Yayınlayan: Gütegemeinschaft sachgemässe

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? NIN SİZE ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU NEDEN SİZE ÖZEL? Firmanıza yönelik; Analiz Proje Uygulama İzleme ve denetleme çalışmalarıyla size özel çözümler sunuyoruz. VİZYONUMUZ Yenilikçi

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

STRATEJİK PLAN

STRATEJİK PLAN STRATEJİK PLAN 2012-2016 2013 2 T. C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ İçindekiler SUNUŞ... 5 YÖNETİCİ ÖZETİ... 7 1. STRATEJİK ANALİZ 1.1. Tarihçe... 9 1.2. Stratejik Planlama Süreci.... 9 1.3. İstanbul Medipol

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

HİJYEN BELGESİ (ISO 13027) NEDİR? Hijyen; Hijyen kelimesi Yunanca hygies kelimesinden türetilmesi ile birlikte dilimizde sağlık anlamına karşılamaktad

HİJYEN BELGESİ (ISO 13027) NEDİR? Hijyen; Hijyen kelimesi Yunanca hygies kelimesinden türetilmesi ile birlikte dilimizde sağlık anlamına karşılamaktad HİJYEN BELGESİ WHİTE PAPER HAKKINDA TEMEL BİLGİLER 1999 dan beri Bilgilendiriyoruz, Belgelendiriyoruz HİJYEN BELGESİ (ISO 13027) NEDİR? Hijyen; Hijyen kelimesi Yunanca hygies kelimesinden türetilmesi ile

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Prof.Dr.Mustafa Yaşar Tınar Konu Derya Group Grup 3.1 Hazırlayanlar Nazife Çakıroğlu :2008470014

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı

GIDA GÜVENCESİ-GIDA GÜVENLİĞİ

GIDA GÜVENCESİ-GIDA GÜVENLİĞİ GIDA GÜVENLİĞİ GIDA GÜVENCESİ-GIDA GÜVENLİĞİ Dünyada 800 Milyon İnsan Kronik Yetersiz Beslenme, 1.2 Milyar İnsan Açlık Korkusu Yaşamakta, 2 Milyar İnsan Sağlıklı, Yeterli ve Güvenli Gıda Bulma Konusunda

Detaylı

www.torekselectric.com

www.torekselectric.com www.torekselectric.com HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki

Detaylı

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ

T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ T. C. TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, TS ISO/IEC 20000-1 BT HİZMET YÖNETİM SİSTEMİ Sunucu: Gürol GÖKÇİMEN 1 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgi : anlamlı veri, (bir kurumun

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Bir Markası su hijyen çevre Çalışma Alanları 30 yıllık deneyim bilgimizi kanıtlamak için 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve

Detaylı

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Hoşgeldiniz Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Tarihçe Samsun Sağlık sektöründe 40 yıllık bir üretim tecrübesine sahiptir. Özellikle silah yapım ustalarının cerrahi alet üretimine yönlendirilmesiyle

Detaylı

DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI

DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI DOĞAN GRUBU SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI Sayfa : 1/5 1. AMAÇ Bu politikanın amacı, Doğan Grubu olarak sosyal sorumluluk ilkelerimizi belirtmek ve sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmaların Grubumuz için

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Farkındalılık ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi. Uygulama ve başarımın anahtarları

Farkındalılık ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi. Uygulama ve başarımın anahtarları ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Uygulama ve başarımın anahtarları 1 Genel Eğitim Hakkında Kalite ve Yönetim Sistemi Kavramlar ve amaçlar TKY ve Kalite Yönetim Sistemi Standart maddeleri Fayda sağlamanın

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır.

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır. FİRMA PROFİLİ 2000 yılından beri endüstriyel yapılar, eğitim, sağlık ve turizm tesisleri, açık ve kapalı spr alanları, enerji ve iletişim altyapı tesislerinin inşa işlerinde faaliyet gösteren FGC İNŞAAT,

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor ANEDA Gıda 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor İnciAna ve Başarı Öykümüz 1993 yılında evimizin mutfağında başladığımız

Detaylı

Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013

Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013 Türk Akreditasyon Kurumu -TÜRKAK- 04.12.2013 1 Tanımlar Uygunluk değerlendirmesi : Deney, analiz, kalibrasyon, ölçüm hizmetleri, ürün, sistem, personel belgelendirmesi, hammadde, malzeme, ürün, tesis,

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

MEDENİYET YOLUNDA BAŞARI,YENİLEŞMEYE BAĞLIDIR. M.K.ATATÜRK

MEDENİYET YOLUNDA BAŞARI,YENİLEŞMEYE BAĞLIDIR. M.K.ATATÜRK MEDENİYET YOLUNDA BAŞARI,YENİLEŞMEYE BAĞLIDIR. M.K.ATATÜRK BENİM EN BÜYÜK ESERİM CUMHURİYETTİR. 1967-1968 Eğitim-Öğretim yılında Çekirge Ortaokulu olarak eğitime başladık. 1973 yılında Lise statüsü alarak

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI

SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI Bu politika prosedürü ile Mioro Hediyelik Eşya San.ve Tic. A.Ş., kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerimizin,topluluğumuz için önemini ve önceliğini vurgular. Mioro A.Ş. sahip

Detaylı

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası Atıkları kaliteli gübreye dönüştürür Bir OCENE markası su hijyen çevre 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve temini konusundan uzmanlaşan OCENE, tarım, içecek, bira,

Detaylı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Kalite Politikası OTELİMİZ HAKKINDA Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİMİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

KALİTE YÖNETİM BİRİMİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ DökümanNo:YO.KY.PR.03 İlk Yayın Tarihi:22.03.2018 Rvz No:0 Rvz. Tarihi:- Sayfa :0 / 5 REVİZYON TARİHİ REVİZYON NO AÇIKLAMA HAZIRLAYAN KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ KONTROL EDEN KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ ONAYLAYAN

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek!

İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek! İç Kontrol Yönetim Sistemi (İKYÖS) Hayati riskler her zaman olabilir, önemli olan onları görebilecek sistemlere sahip olabilmek! Yönetim, Eğitim, Taahhüt Hizmetleri www.sibernetiks.com 0850 840 23 90 Uyum

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Ġstanbul Üniversitesi Hastaneleri BütünleĢik Kalite Yönetim Sistemi. 30.4.2013 İTF Kalite Yönetim Birimi

Ġstanbul Üniversitesi Hastaneleri BütünleĢik Kalite Yönetim Sistemi. 30.4.2013 İTF Kalite Yönetim Birimi Ġstanbul Üniversitesi Hastaneleri BütünleĢik Kalite Yönetim Sistemi 30.4.2013 İTF Kalite Yönetim Birimi 1 SUNUM ĠÇERĠĞĠ Kalite nedir?- Sağlıkta Kalite nedir? İÜH Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi nedir?

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı