İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 19 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Okul Öğrenci Meclisi seçimi öncesinde aday olan öğrencilerimiz, kendilerini ve yapmayı planladıkları yenilikleri anlattıkları afişleri okul panosuna yerleştirdiler. Okul Öğrenci Meclisine adaylığını koyan öğrencilerimizin propaganda programı, 19 Ekim 2016 günü gerçekleştirilecektir. Şimdiden tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Anaokulu öğrencilerimize yapılan kulüp tanıtımları, bu hafta tamamlandı. Öğrencilerimiz, önümüzdeki hafta kulüp dersi saatinde seçtikleri kulüp branşlarına göre derslere girmeye başlayacaklar. Minik öğrencilerimize seçtikleri kulüplerde başarılar diliyoruz. Okul sonrası yapılan okul takımı antrenmanlarımız Ekim 2016 haftasında başlayacaktır. Basketbol, yüzme, voleybol, satranç ve futbol branşlarında okul takımlarımızda görev almak isteyen öğrencilerimiz için takım seçmeleri önümüzdeki hafta yapılacaktır. Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz, Okul Doktor umuz Mehmet Şükrü BAŞARIK ın Sistemlerimizin Sağlığı konulu seminerine katıldılar. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz, Her birey sahip olduğu güçlü alanlar ve becerilerine göre farklı çalışma ve öğrenme becerilerine sahip olabilir. düşüncesinden yola çıkarak ilkokul 4. sınıf ve ortaokul sınıflarındaki tüm öğrencilerimizle Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma Alışkanlıkları konulu sunum gerçekleştirdiler. 12 Ekim 2016 Çarşamba günü yapılan oylamayla "Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu"nda görev alacak olan velilerimiz belirlendi. Velilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Saygılarımla, Gencer DEMİRER Ortaokul Müdür Yardımcısı Değerli Velilerimiz, Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları tüm coşkusu ile devam ediyor. Öğrencilerimiz, okulumuzu Cumhuriyet Bayramı na hazırlarken aynı zamanda Cumhuriyet'in Sesi Gazetesi için de çalışmalarına devam ediyorlar.

3 Okul Aile Birliği Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetim ve denetleme kurullarını belirlemek amacıyla 12 Ekim 2016 Çarşamba günü te okulumuz konferans salonunda genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantı Okul Müdürümüz Sayın E. Aybars Şehirtay ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı gündemine göre Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Çiğdem Subaşı; eğitim ve öğretim yılına ait faaliyet raporunu, Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Erdinç Bulut'ta yılına ait denetleme raporunu genel kurula sundu. Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının genel kurul tarafından ibra edilmesinden sonra belirtilen gündem maddeleriyle toplantı devam etti.

4 Okul Aile Birliği eğitim ve öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulunda görev almak isteyen velilerimiz, kendilerini genel kurula tanıttılar. Tanıtım sonunda yapılan oylamayla Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri belirlendi. Oyların sayılmasıyla eğitim ve öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna asil üye olarak Tamer Keskin, Erdinç Bulut, Melis Ertem, Halime Altunbağ, Özlem Uygun; yedek üye olarak Gülşen Öztürk, Mehmet Ağar, Deniz Güngör, Ferhat Pazarbaşı, Aysel Aşırok seçilirken Denetleme Kuruluna ise asil üye olarak Çiğdem Subaşı, yedek üye olarak Ayşegül Çatal seçildi.

5 Okul Aile Birliği

6 Okul Aile Birliği Okul Aile Birliği nde görev alan asil yönetim kurulu üyeleri 20 Ekim Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanını, Başkan Yardımcısını ve diğer üyelerini belirlemek üzere okulumuzda toplanacaklardır. Toplantıya katılarak çalışmalarımıza destek veren tüm velilerimize teşekkür eder, yeni çalışma döneminde okul aile birliğimize başarılar dileriz.

7 Okul Yaşantımız Sunumu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Yerleşkesi olarak eğitim ve öğretim yılında, 806 öğrencimiz ile eğitim ve öğretim çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Öğrencilerimizin eğitim öğretim süreci içinde okulda güvenli olmaları, birbirlerine karşı saygı ve sevgi dolu olmaları bizler için oldukça önem teşkil etmektedir. Öğrencilerimizin olumlu, ideal bir öğrenme ve yaşam alanına sahip olmaları için ilkokul 4 ve ortaokul öğrencilerimiz ile Okul Yaşantımız adlı sunumu paylaştık. Kural nedir?, Neden kurallara uymalıyız?, Öğrencilerden beklediğimiz olumlu davranışlar nelerdir? başlıklarından yola çıkarak söyleşi şeklinde gerçekleştirdiğimiz sunumumuzda, öğrencilerimiz ile okul yaşantımız hakkında paylaşımlarda bulunduk.

8 Okul Yaşantımız Sunumu

9 PDR Anaokulu Bu hafta anaokulunda orta ve hazırlık grubu öğrencilerimizle toplu yaşama kuralları ile ilgili sohbet ettik. Paylaştığımız sosyal ortamlarda dikkat ettiğimiz kurallar olduğu gibi sınıf ve okulumuzda da uymaya dikkat ettiğimiz kuralların öğrencilerimizin hem kendi hem de arkadaşlarının güvenliği için önemli olduğunu neden-sonuç ilişkileri kurarak vurgulamış olduk. İlkokul 1, 2 ve 3. sınıflar Çocukların günlerinin büyük bir çoğunluğunu geçirdikleri okul ortamında uygun davranışları geliştirmeleri adına PDR Bölümü olarak 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizle Okul Kuralları ve Toplu Yaşam Kuralları konulu sınıf rehberlik etkinliğini gerçekleştirdik. Okul içi ve okul dışı alanlarda; sınıfta, yemekhanede, tören alanında, teneffüslerde kullanılan ortak alanlar ve serviste kurallara uygun bir şekilde hareket etmenin kendilerinin ve çevrelerindeki bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracağına dair görseller üzerinden paylaşımlarda bulunduk.

10 PDR İlkokul 4 ve Ortaokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıflar Öğrencilerin öğrenme süreçlerini etkileyen en önemli faktörlerden biri ders çalışma yöntemleridir. Doğru ders çalışma yöntemi veya alışkanlığı ile öğrenciler, okul başarılarını olumlu anlamda geliştirebilir, öğrenmelerini daha kalıcı hale getirebilirler. Çünkü başarı, çalışmaya ayrılan süre kadar bu sürenin verimli kullanılmasıyla ilişkilidir. PDR Bölümü olarak bu düşünceden hareketle ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimizle Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu bir grup çalışması gerçekleştirdik. İlkokul 4. sınıf öğrencilerimizin zihinlerindeki sınav tanımını yeniden çerçevelendirirken; ödevin önemi, verimli ders çalışma alışkanlıkları gibi konulara görseller üzerinden değinerek interaktif bir çalışma gerçekleştirdik. Tüm ilkokul 4. sınıf öğrencilerimize deneyimleyecekleri bu yeni süreçte güveniyor ve başarılar diliyoruz. Ortaokul düzeyinde çalışmanın ilk bölümünde doğru ve etkili çalışma yöntemlerinin neler olduğu ile ilgili paylaşım yapılırken ikinci bölümde ise ortaokul 1. sınıf öğrencilerimize etkili öğrenme stilleri başlıklı envanter açıklanarak uygulandı. Ortaokul 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz gruplara ayrılarak hatırladıkları etkili çalışma yöntemlerini anlatan afişler hazırladılar. Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizin de kendi çalışma stratejilerini oluştururken kullanabilecekleri basamaklar interaktif sunum üzerinden paylaşıldı. Bu etkinliklerin desteğiyle öğrencilerimizin çalışmalarının karşılığını daha iyi alacaklarına ve başarının keyfini tadacaklarına inanıyoruz.

11 PDR

12 PDR

13 Okul Öğrenci Meclisi başkan ve başkan yardımcısı adayı öğrencilerimizin kendilerini ve yapmayı planladıkları yenilikleri anlattıkları afişleri panomuza yerleştirdik. Her biri birer seçmen olan öğrencilerimiz, büyük bir ilgi ile hazırlanan afişleri incelediler. PDR

14 PDR EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI ADAYLARI BAŞKAN YARDIMCISI ADAYLARI İLKOKUL 4C SINIFI: Teoman GAVAZ ORTAOKUL 1A SINIFI: 1B SINIFI: 1C SINIFI: 1E SINIFI: 1F SINIFI: 1G SINIFI: Öztürk Mert KAMOTAR Zehra AK Ayberk Eyüp TUNÇ Aslı MUTLU Defne Yaz KÖPRÜLÜ Ceylin Yağmur ÖZKUTLU BAŞKAN ADAYLARI ORTAOKUL 2A SINIFI: 2E SINIFI: 3B SINIFI: 3C SINIFI: 4A SINIFI: Toros BÜYÜKAKINCI Yavuz Yiğit KAĞITÇI Can BAŞTAKAR Ayseli KARABEKMEZ Zeynep PLATİN

15 Gezi Anaokulu Venüs ve Mars sınıfı öğrencileriyle Nezahat Gökyiğit Botanik bahçesine bir gezi düzenledik. Botanik bahçesini gezerken henüz tanımadığımız bitkilerin varlığını görmek bizleri çok şaşırttı. Katılmış olduğumuz Duyu Bahçem atölye çalışmasında ise 5 duyu organımızla çevremizdeki canlı ve cansız varlıkları keşfetmeye çalıştık. Bu çalışmalar esnasında çok keyif aldık. Çevre korumada önemi olan bu güzel ve eğitsel bahçenin dünyamızın akciğerleri olduğunu da öğrenmiş olduk.

16 Gezi

17 Okullarda Orman Bu hafta Okullarda Orman Projesi kapsamında anaokulunda tüm sınıflarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Küçük gruplar olarak ağaçların oluşum aşamalarını, ağaç bölümlerinin neler olduğunu öğrendik. Küçük Fidan adlı şarkıyı hem dinledik hem söyledik. Bu sayede tohumun fidan olma yolculuğunu da öğrenmiş olduk. Orta gruplar olarak Orman ve Su konusunda sohbet ettik. Ormanları koruma yollarını öğrendik. Suyu tasarruflu kullanmanın bizlere sağlayacağı faydaları bilmek bizi çok mutlu etti. Hayvanların, bitkilerin ve biz insanların en önemli ihtiyaçlarının oksijen ve su olduğunu artık biliyoruz. Hazırlık grupları olarak Atık Kâğıtlarla Grup Çalışması yaptık. Çalışmamız sırasında çöpe attığımız kâğıtları geri dönüştürerek farklı amaçlarla kullanabileceğimizi öğrendik. Atık ve Artık kavramları öğrendiğimiz için çok mutluyuz.

18 Eko Okullar

19 Demokrasi Eğitimi Cumhuriyet Bayramı'nda sınıfımızı süslemek istediğimiz malzemelere anaokulu öğrencilerimizle demokratik bir ortamda seçim yaparak karar verdik. Sonuçlar değerlendirildi ve Ay Yıldızlı Kırmızı Balon süsleme malzemesi olarak seçildi. Seçim sonucundan çıkan süsleme malzemesini öğrencilerimizle hafta sonu temin edebilir ve pazartesi günü öğrencimizle okula gönderebilirsiniz.

20 Demokrasi Eğitimi

21 PDR

22 Hazırlık Grubu Bu hafta hazırlık sınıfı öğrencilerimizle duyularımızı ve duyu organlarımızı öğrendik. GEMS etkinliğinde Duyu Tabletleri ile oynarken dokunma duyumuzla tabletlerimizi incelemiş olduk. Sihirli Kutu etkinliğimizde ise nesneleri görmeden ellerimizle dokunarak inceledik ve nesnelerin doku özelliklerini arkadaşlarımıza tarif ettik. Düşünme becerileri etkinliğinde Duyu Diskleri ile aynı dokuda olanı bulma oyunu oynadık. Diskleri önce ayaklarımızla hissettik sonra gözlerimizi kapatarak hem ellerimizle hem ayaklarımızla hissederek diskleri eşleştirdik.

23 Hazırlık Grubu Akıllı tahtamızda görsel okuma çalışması yaparak bütünün içindeki parçayı gördük; bu çalışmayla dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerimize destek olduk. Sanat etkinliğinde yaratıcılık çalışması yaptık. Dairelerden nesneler oluştururken, dairelere farklı açılardan bakarak yaratıcılığımızı geliştirdik.

24 Hazırlık Grubu Müzik etkinliğinde Göz, Kulak, Ağız, Burun adlı şarkıyla orff çalışması yaptık. Okuma-yazmaya hazırlık çalışmalarında ise küçük kaslarımızı ve elgöz koordinasyonumuzu geliştiren çalışmalarla birlikte Okul Olgunluğu kitaplarımızla çalışmalar yapmaya devam ettik. Bu hafta L sesini öğrenirken ses oyunlarına da katılmak bizleri çok eğlendirdi. Öğrenme merkezlerinde planladığımız oyunları keyifle oynadık. Bahçemizde temiz havanın tadını çıkarırken oyunlar oynamak çok güzeldi!

25 Hazırlık Grubu

26 Orta Grup Bu hafta Mars ve Venüs sınıfları olarak GEMS temalarından biri olan Ayılarla Matematik konusuna başladık. Temamızın ne olduğunu tahmin ettiğimiz bir kutu ile tanıştık. Kutunun içinde ne olduğu ile ilgili tahminlerimizi arkadaşlarımızla paylaştık. İçinden bir ayının çıktığını görünce çok şaşırdık. Ayılarla ilgili neler bildiğimizi çizip resimlerimizi panomuzda sergiledik. Türkçe dil etkinliklerinde farklı hikâyeler, dergiler ve videolarla ayıcıkların özelliklerini ve yaşamlarını anlamaya çalıştık. Ayı şarkısı tüm hafta boyunca yaptığımız farklı çizgi ve boyama çalışmalarında bize eşlik etti. Bahçede ve sınıfta oynadığımız oyunlar ile eğlenerek öğrenmeye devam ettik. GEMS derslerinde bu hafta ayılarla ilgili etkinliklere yer verdik. Ayılarımızın özellikleri ile ilgili Ayı Grafiği yaptık. Ayıların yaşam döngüsünü oluşturduk. Evden getirdiğimiz ayıcıkları grupladık ve sıraladık. Eibe Çivili Tahta Oyunu yla kopyalama becerilerimizi geliştirdik.

27 Orta Grup Drama etkinliğinde ayıların nasıl hareket ettiğini taklit ederek Ayı Yürüyüşü adlı canlandırma çalışmamızı gerçekleştirmek onları daha yakından tanımamıza yardımcı oldu. Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerimizde kitap çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Bütünsel algı çalışmalarımıza başlayarak ayıcıklarımızı tamamladık. Yere çizilen dev 2 sayısının üzerinde yürüdük ve içini legolarla doldururken çok eğlendik. Bu ay okuma yazmaya hazırlık etkinliklerinde sesli harfleri öğrenmeye başladık. E sesi ile ilgili farkındalık kazanma çalışmaları yaptık. E sesi ile başlayan isimler türettik. Yaratıcılığımızı geliştirmek için kendi ayıcıklarımızı çizdik. Çizdiğimiz ayıcıkları birbirimize anlatırken çok güldük.

28 Orta Grup Bu hafta da düşünme becerileri dersinde Audio Lotto kutu oyununu oynadık. Bu hafta oyunun kartlarından yardım almayarak sadece işitsel algımızı geliştirebilmek için oyunun seslerini dinledik ve ne olduğunu anlamaya çalıştık. Değerler eğitimi kapsamında Saygı kavramı hakkındaki düşüncelerimizi birbirimize anlattık. Saygılı olmayı anlatan Gölge adlı oyunu oynarken çok dikkatli davrandık. Gülme komşuna gelir başına adlı atasözü ile ilgili görsel materyalleri inceledik ve atasözünün ne anlatmak istediğini anlamak için beyin fırtınası yaptık. Bu hafta görsel okuma etkinliklerimize başladık. Bu ayın konusu olan Apartman Hayatı görselinde analiz ve sentez sorularımızı cevaplandırdık. Yanıtlarımızı tahtada gösterdik ve birbirimize anlattık. Yeni haftamızda yapacağımız eğlenceli etkinliklerde görüşmek üzere İyi tatiller

29 Küçük Grup Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerimiz bu hafta Vücudumuz teması ile ilgili etkinliklerini gerçekleştirdiler. Türkçe dil etkinliğinde önce aynada kendimizi inceledik ve vücudumuzda neler olduğunu görmeye çalıştık. Ardından vücudumuzun bölümleri ve görevleri hakkında sohbet ettik, şarkılar söyledik. Sanat etkinliğimizde yüzümüzdeki organlarımız ve görevleri hakkında konuştuktan sonra bir kolaj çalışması yaptık ve yüz çalışmamızı tamamlamaya çalıştık. GEMS etkinliğimizde insan maketini inceleyen öğrencilerimiz; vücudumuzu tanıdılar, organlarımızın görevlerini öğrendiler. Anahtarlarımızı renklerine göre gruplandırdılar ve yaptığımız kanıt çalışması ile anahtarları renklerine göre eşleştirmeyi öğrendiler. Oyun etkinliğimizde renk gününde giydiğimiz kırmızı kıyafetler ve aksesuarlar ile Kırmızı Nesneleri bulma oyunu oynadık. Renk gününde oynadığımız bu oyunlar sırasında hem eğlenmiş hem de öğrenmiş olduk.

30 Küçük Grup Okuma-yazmaya hazırlık çalışmalarımıza kitaplarımızla devam ettik. Öğrendiğimiz kavramları kitaplarımızla pekiştirmeyi çok seviyoruz. Düşünme becerileri etkinliğimizde öğrencilerimiz ile farklı materyaller kullanarak yapacağımız yaratıcılık çalışmalarına başladık. Öğrencilerimizden bu hafta verdiğimiz çubukları kullanarak yeni bir şeye dönüştürmelerini ve bu çubuğun neyin parçası olabileceği hakkında tahmin yürütmelerini istedik. Ortaya çıkan ürünleri arkadaşlarımız ile paylaştık. Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerinin bilgi ve eğlence dolu maceraları devam edecek.

31 Küçük Grup

32 İngilizce Bu hafta İngilizce dersinde okul objelerini işleyen öğrencilerimiz, konumuzla ilgili olan Storysong kartlarını hazırlayarak eğlenceli bir şekilde hikâyeye eşlik ettiler.

33 İngilizce Bu hafta öğrendiğimiz eylemleri pekiştirmek için We all fall down şarkısı eşliğinde yönergelere uyarak dans ettik ve çok eğlendik. Küçük grup öğrencilerimiz, bu hafta keyifli bir poster etkinliği yaptılar. Öğretmenlerinin İngilizce yönergeleri doğrultusunda kız ve erkek figürlerini ilgili alanlara yerleştirmeye çalıştılar.

34 Müzik Bu hafta öğrencilerimizle sağlığımız ve beslenmemizin önemi ile ilgili Sebze-Meyve adlı şarkımızı öğrendik. Şarkımızın içinde geçen sebze ve meyvelerimizin ritimlerini bireysel ve grup olarak ritim çalgılarımızla çalıştık. Ayrıca müzik aletlerinden tuşlu bir çalgı olan Piyano yu tanıdık, piyanoyla ilgili videolarımızı izledik. Hem öğrendik hem de çok keyif aldık.

35 Müzik Bu hafta öğrencilerimizle Ceviz Adam adlı şarkımızı öğrendik. Şarkının ritimlerine uygun beden hareketlerini uyguladık. Hem öğrendik hem de çok keyif aldık.

36 Görsel Sanatlar Bu hafta görsel sanatlar etkinliğimizde Ana ve Ara Renk Çalışması yaptık. Renk çemberini inceledik.

37 Kulüpler

38 Kulüpler

39 Kulüpler

40 Kulüpler

41 Yüzme

42 Yüzme

43 Yüzme

44 Yaratıcılık dersinde hayal gücümüzün sınırı yok. 1.Sınıflar

45 1.Sınıflar

46 1.Sınıflar

47 Dengeli ve düzenli besleniyoruz. Sağlıklıyız,mutluyuz. 2.Sınıflar

48 2.Sınıflar

49 3.Sınıflar 3.sınıflar olarak 11 Ekim Salı günü hayat bilgisi dersi bilinçli tüketicilik konusu ile ilgili olarak okulumuzun bir üst sokağında bulunan Küplüce Semt Pazarı na gittik. Öğrencilerimizin aileleri ile oluşturduğu alışveriş listelerine göre alışverişlerini yapan öğrencilerimiz, büyük bir keyifle gezilerini tamamladılar.

50 3.Sınıflar

51 3.Sınıflar

52 Sosyal bilgiler dersinde nüfus cüzdanlarımızı hazırladık. 4.Sınıflar

53 Sosyal bilgiler dersinde nüfus cüzdanlarımızı hazırladık. 4.Sınıflar

54 Yabancı Diller Bu hafta İngilizce dersimizde Body Parts konumuzu kartlarla oyunlar oynayarak çalıştık.

55 Yabancı Diller Bu hafta İngilizce dersinde yeni konumuz olan Maddenin 3 Hali ile ilgili kelimeleri farklı grup oyunları ve etkinlikler ile pekiştirdik.

56 Yabancı Diller Bu hafta İngilizce dersinde farklı şehirlere veya farklı ülkelere taşınmanın olumlu ve olumsuz yanları hakkında konuştuk. Konumuz kapsamında arkadaşlarımıza taşınmak istediğimiz şehirler hakkında bilgi verdik.

57 Görsel Sanatlar İlkokul öğrencilerimizle bu hafta görsel sanatlar atölyesinde ayın sanatçısı olan Mondrian ı tanıdık ve Mondrian ın ağaç çalışmalarını yaptık.

58 Bilişim Teknolojileri İlkokul 3. sınıflar bu hafta bilişim teknolojileri dersi Bilgisayar Donanımları ve Bileşenleri Nelerdir? adlı ünitede bilgisayar bileşenlerini öğrenmek için Kahoot uygulaması ile etkinlik yaptılar.

59 Beden Eğitimi İlkokul 2. sınıflarımız yüzme kulübünde hem kondisyon çalışıyor hem de teknik öğreniyor.

60 Gems 1.sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Markalarla Sayılar çalışması yaptılar. Sayı değerlerini öğrenirken olasılık kavramı ile tanıştılar.

61 İlkokul 2. sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Sayımı Çözümlüyorum, Basamak Değerini Yazıyorum adlı etkinlikle sayıları çözümleme çalışması yaptılar. Gems

62 Gems 2.sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Kurbağa Matematiği Sayımı Çözümlüyorum, Basamak Değerini Yazıyorum adlı çalışma ile severek matematik çalıştılar. Birlik ve onluk taban blokları yardımı ile matematiğin soyut kavramlarını somutlaştırdılar. Ders içinde oynanan 101 ve ÇIK! adlı matematik oyunu ile eldesiz toplama işlemini oyun içinde eğlenerek gerçekleştirdiler.

63 Gems 3. sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Doğru-Doğru Parçası-Işın- Açılar ile ilgili çalışmalar yaptılar.

64 Fen Lab. 3. sınıf öğrencilerimiz, duyu organlarını keşfetmeye devam ediyor. Bu hafta görme ve koklama duyu organlarını daha yakından tanıdıkları Duyu Organımla Renkler ve Duyu Organları Birlikte Çalışır adlı deneyleri yaptılar.

65 Fen Lab. 4. sınıf öğrencilerimiz, Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim adlı ünitede iskelet ve kas sisteminin görev ve işleyişini daha iyi anlamak için bu hafta X-Ray görüntülerini incelediler. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz hamur adama iskelet yaptılar ve iskeletin görevlerini keşfettiler.

66 Robotik Kulübü İlkokul Robotik Kulübü öğrencilerimiz, ilk robotlarını oluşturup çalıştırmaya başladılar. Öğrencilerimiz, yaptıkları robotları belirledikleri görevleri tamamlamaları için programladılar.

67 Robotik Kulübü

68 Bu hafta kulübümüzde ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizle birlikte "Problemi Tanıma ve Çözme Süreçleri" konularında çalışmalar yaptık.

69

70 Türkçe Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 17 Ekim 2016 Pazartesi günü uygulanacak olan 1. Türkçe Yazılı Sınavı na hazırlandılar. Hazırlık kapsamında Martı Pratik Defter ve Geliştiren Türkçe Soru Bankası kitaplarından dil bilgisi çalışmaları yaptılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz, yaratıcı yazma ve düşünme becerileri dersinde Empati adlı videoyu izlediler ve engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak öneriler üreterek birer metin yazdılar.

71 Türkçe Zümresi

72 Türkçe Zümresi

73 Türkçe Zümresi

74 Türkçe Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Söz Grupları konusuna dâhil olan Deyimler ve Atasözleri ile Cümlede Anlam dan Öznel- Nesnel Anlatımlı Cümleler ve Örtülü Anlam konularını işlediler. Sınava hazırlık amacıyla Türkçe Pratik Defter den çalışmalar yaptılar. Tema kitapçıklarından Uçan Kitap videosunu izleyip Okudum Bütün Kitapları metnini incelediler. Yaratıcı Yazma ve Düşünme Becerileri dersinde En Güzel Öykünü Yaz kitaplarından olay örgüsü oluşturma çalışması yaparak Öykü Tamamlama yazma çalışmasını gerçekleştirdiler.

75 Türkçe Zümresi

76 Türkçe Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle anılarda yolculuğa çıktık. Mustafa Kemal Atatürk ün anılarından yola çıkarak Anı türü ile ilgili bilgi edinen öğrencilerimiz, anılarını arkadaşlarıyla paylaştılar ve Türkçe Pratik Defter den Deyimler konusu ile ilgili bilgi edindiler. Bunların yanı sıra öğrencilerimiz, Kraliçeyi Kurtarmak kitabının oyunuyla hem eğlendiler hem de öğrendiler. Soruları ilk sırada tamamlayıp ödülü kazanmak için tüm öğrencilerimiz kıyasıya yarıştılar.

77 Matematik Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Doğal Sayılarda Çarpma konusunu işledik. Konu ile ilgili alıştırmalar yaptık.

78 Matematik Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Çarpanlar ve Katlar konusunu işledik. Geçen hafta işlediğimiz Bölünebilme Kuralları konusu ile ilgili Atlama Taşları oyununu oynayarak konuyu tekrar ettik.

79 Matematik Zümresi

80 Matematik Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Rasyonel Sayılarla Sıralama ve İşlemler konusunu işledik. Rasyonel sayılarda Simetri Aynası etkinliğini yaptık.

81 Matematik Zümresi Orta 4. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Köklü Sayılar konusunu işlemeye başladık.

82 Matematik Zümresi Math bees takım liderleri belli oldu. 1.Takım Lideri ortaokul 4A sınıfından Bahar Eryılmaz, 2. Takım Lideri ortaokul 2E sınıfından Eda Deniz Baş seçildi. Ayrıca Takım Sözcüsü Nisa Ansan, Bütçe Sorumlusu Dalya Akyüz, İletişim Sorumluları Pelin İpeklioğlu ve İrem Karadayı, Malzeme Sorumluları Hüseyin Ateş Balsoy ve Bade Altınay öğrencilerimiz seçildi. Öğrencilerimiz yaka kartlarını alarak görevlerine başladılar.

83 Fen Bilimleri Ortaokul 1.sınıf öğrencilerimiz; Sindirim ve Boşaltım Sistemi ile ilgili fen bilimleri laboratuvarında insan vücudu modeli üzerinde sindirim ve boşaltım organlarını (mide, bağırsaklar, böbrek gibi) inceleyerek konu hakkında öğrendikleri bilgileri pekiştirdiler. Ayrıca öğrencilerimiz oyun hamurlarından diş modeli yaparak okul koridorlarında sergilediler.

84 Fen Bilimleri

85 Fen Bilimleri Ortaokul 2.sınıf öğrencilerimiz, Destek ve Hareket Sistemi konusunda iskelet modelini, Solunum Sistemi konusu ile ilgili olarak da insan vücudu modelindeki solunum organlarını ve akciğerlerin çalışma prensibini gösteren modeli inceleyerek bu organların görevlerinin farkına vardılar.

86 Fen Bilimleri

87 Fen Bilimleri Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz, Vücudumuzda Sistemler ünitesindeki duyu organlarımız konusunda bulunan kulak modelini inceleyerek kulağın kısımlarını öğrendiler. Ayrıca oditoryumda Okul Doktor umuz Dr. Mehmet Şükrü BAŞARIK ın Sistemlerimizin Sağlığı konulu seminerine katılarak hem merak ettikleri konularda bilgiler aldılar hem de öğrendikleri konuları pekiştirdiler.

88 Fen Bilimleri

89 Fen Bilimleri Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimiz, basit makineler ünitesinden Eğik Düzlem konusunu işleyerek laboratuvarda Sabit ve Hareketli Makara ile Eğik Düzlem deney düzeneklerini kurarak yükün değerini dinamometre ile okudular ve kuvvet kazancını hesaplayarak konuyu pekiştirdiler.

90 Sosyal Bilgiler Bu hafta ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle eşsiz ülkemiz Türkiye mizi tanıtacak afişler tasarladık ve bu afişleri sınıfımızda arkadaşlarımıza sunduk. Ardından da Atatürkçülük konumuza giriş yaparak Atatürk ün Temel İlkeleri ve Siyasi Alanda Yapılan Devrimler konusuna adım attık.

91 Sosyal Bilgiler

92 Sosyal Bilgiler

93 Sosyal Bilgiler

94 Sosyal Bilgiler

95 Sosyal Bilgiler Bu hafta ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle İklim, Hava Durumu, İklimi Etkileyen Faktörler ve Ekvatoral İklim konularını işledik.

96 Sosyal Bilgiler

97 Sosyal Bilgiler Bu hafta ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle Göç Çeşitleri, Göç Sonuçları ve Göçler ve Haklarımız konularını işledik.

98 Sosyal Bilgiler Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, TEOGS çalışmaları kapsamında Samsun a Çıkış, Havza Genelgesi, Amasya Genelgesi, Erzurum ve Sivas Kongreleri konularını öğrendiler. Öğrencilerimiz, Milli Mücadele Dönemi nde Türk ulusunun bağımsızlığını kazanma azmini daha iyi kavramak için etkinlikler yaparak konuyu pekiştirdiler.

99 Yabancı Diller Ortaokul 1. sınıflarımızda yaptığımız CLIL (Content and Language Integrated Learning) odaklı İngilizce derslerimizde, Where are we in the universe? isimli konumuzu çeşitli oyunlarla ve yazı aktiviteleriyle pekiştirerek öğrendik.

100 Yabancı Diller Ortaokul 1. Sınıf B grubu öğrencileri İngilizce dersinde öğrendikleri Ülkeler konusu ile ilgili diyalogları canlandırdılar.

101 Yabancı Diller Bu hafta ortaokul 2. sınıflarda Nesli Tükenen Hayvanlar ve Vahşi Yaşamı Koruma temamızla ilgili okuduğumuz makaleyi pekiştirmek için yaptığımız etkinlikle çok eğlendik.

102 Yabancı Diller Ortaokul 3. sınıf öğrencileri İngilizce dersinde öğrendikleri konu ile bağlantılı olarak arkadaşlarına hava durumunu sundular.

103 Yabancı Diller Orta 4. sınıflarımız İngilizce dersinde bu hafta kelime oyunları oynayarak TEOG sınavı için kelime bilgilerini pekiştirdiler.

104 Görsel Sanatlar Bu hafta görsel sanatlar derslerimizde soyut ve somut çalışmalarla Cumhuriyet resimleri yaptık. Bu çalışmalar Cumhuriyet in Sesi gazetemizde ve sergimizde yer alacaktır.

105 Görsel Sanatlar

106 Görsel Sanatlar

107 Maker Kulübü Ortaokul maker kulübümüz ilk etkinliklerinde Arduino geliştirici kartını tanıyıp farklı saniye aralıklarında yanabilen led ışık devresi oluşturdu. Öğrencilerimiz, temel elektronik devre elemanlarından led ve direnç ile tanıştılar.

108 Robotik Kulübü Ortaokul robotik kulübümüz, bu yıl ilk robotlarını oluşturdu. Öğrencilerimiz, belirlenen görevi tamamlamaları için robotlarını programlayıp çalıştırdılar.

109 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi Robotik Kulübü

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Fatih ORUÇ İlkokul Müdür Yardımcısı Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL TEOGS Komisyonu nca ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizden ofis grupları oluşturuldu

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 4.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 4.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 4.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Bugün itibariyle 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının 5.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Okulumuz bahçesinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Yaz tatiline gireceğimiz şu günlerde akademik çalışmaların

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? İlkbahar mevsimini tanıdık. İlkbahar mevsimi ile bitkilerdeki, Hayvanlardaki ve çevremizdeki değişimi fark edeceğimiz etkinlikler gerçekleştirdik.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Sayın Velimiz, Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun sonuna yaklaşırken

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümümüz anaokulu,

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta kütüphane etkinlikleri kapsamında karikatürist Turgut Yüksel i konuk ettik. Karikatür atölyesi öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KARNE TÖRENİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ECO SCHOOL OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Güzel bir yaz tatilinin ardından eğitim ve öğretim dönemimizin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı