RENGARENK, YUMUŞAK VE DAYANIKLI ZEMİNLER.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RENGARENK, YUMUŞAK VE DAYANIKLI ZEMİNLER. www.platokent.com. www.nottssport.com"

Transkript

1 1 RENGARENK, YUMUŞAK VE DAYANIKLI ZEMİNLER

2 HAKKIMIZDA Notts Sport çocuk oyun alanlarında kullanılan sentetik yüzey sistemlerinin tasarım ve üretiminde faaliyet gösteren, alanında uzman bir şirkettir. 0 yılı aşkın deneyimiyle Notts Sport suni çimden farklı olarak, rengarenk, yaratıcı ve heyecan verici tasarımlara olanak tanıyan zemin sistemlerini tüketicilerle buluşturuyor. Özel geliştirdiği ChildsPlay sistemi oyun parklarında fark yaratıyor. ChildsPlay özel suni çim yüzey ile çocuk oyun alanı standartlarına uygun olarak üretilen darbe emici tabanı birleştiren bir sistemdir. Okullar, anaokulları ve oyun parkları için ideal bir ürün olmasının yanında, daha temiz, görünüm açısından daha göz alıcı ayrıca vandalizm ve aşınmaya karşı da son derece dayanıklıdır. Projelerinizde Notts Sport u seçtiğinizde, danışmanlık, tasarım, uygulama ve satış sonrası hizmetlerimizden de faydalanabiliyorsunuz. Deneyimli ChildsPlay ekibimiz hayalinizdeki projeyi gerçeğe dönüştürmek için her zaman yanınızdadır. ARAYIN YARDIMCI OLALIM Yeni bir oyun alanı inşa ediyorsanız veya eskisini yenilemek istediğinizde- bizimle irtibata geçin, ekibimiz ücretsiz uzman incelemesi yaparak size en uygun çözümü önerecek, dilerseniz ihtiyacınız doğrultusunda proje tasarımını da yapacaktır. Notts Sport müşterilerine ücretsiz olarak komple bir tasarım ve danışmanlık hizmeti sunar. Bu hizmet felsefesi Notts Sport un kurumsal kültürünü yansıtmakta ve ürünlerinin üstün kalite standartlarında uygulanarak her projenin birer başarı öyküsü olmasını sağlamaktadır. ASTM F b EN1177

3 4 CHILDSPLAY SİSTEMLERİ 5 ChildsPlay asfalt, beton, toprak veya taş zemin üzerine tatbik edilebilen çok yönlü bir zemin sistemidir. Sistem çamursuz eğlence alanları düzenlenmesinde kullanılabilir ayrıca tırmanma duvarı, salıncak ve diğer oyun gruplarının zemininde,00 metrelik kritik düşme yüksekliğinde koruma sağlamaktadır. ChildsPlay sisteminin her ürünü VHAF NottsSward üst katmanı ile kaplanmaktadır, böylece farklı güvenlik gereksinmelerine göre alt katmanların tipleri değişse de sistem çocukların gözünde çekiciliğinden hiçbir şey kaybetmez. CHILDSPLAY RECREATION 1 1. Taş. Beton / Asfalt 5 4 CHILDSPLAY 170 Kritik düşme yüksekliği 170cm. NottsFilm Katmanı. NottsBase EPP Jeotekstil katmanı altındaki taş taban 5 Beton / Asfalt 4 1 CHILDSPLAY 60 Kritik düşme yüksekliği 60cm. Min. 50mm 10-6 temiz taş katman. Beton / Asfalt 4. Toprak CHILDSPLAY 10 Kritik düşme yüksekliği 10cm. NottsFilm Katmanı. NottsBase EPP Jeotekstil katmanı altındaki taş taban 5. Beton / Asfalt 1 4 CHILDSPLAY 90/10 Kritik düşme yüksekliği 90/10cm. VHAF Alt katman + 4kgm kauçuk kırıntı. Min. 50mm 10-6 düz taş katman (ChildsPlay 10) 4. Beton / Asfalt (ChildsPlay 90) CHILDSPLAY 50 Kritik düşme yüksekliği 50cm. NottsFilm Katmanı. NottsBase EPP Jeotekstil katmanı altındaki taş taban 5. Beton / Asfalt CHILDSPLAY 00 Kritik düşme yüksekliği 00cm. NottsFilm Katmanı. No. NottsBase EPP Jeotekstil katmanı altındaki taş taban 5. Beton / Asfalt Yarım küreler darbenin enerjisini yayarlar Geçmeli EPP Levhalar çok hızlı monte edilebilirler GERİDÖNÜŞÜMLÜ NOTTSBASE EPP LEVHA NottsBase EPP ChildsPlay 170 ChildsPlay 00 serilerinde kullanılan (yukarıdaki şemaya bakınız) ve çocuklar için azami güvenlik sağlayan, üreticiler için maliyetleri en aza indiren özel bir taban katmanıdır. EPP İngilizce expanded polypropylene kelimelerinden türetilmiştir ve ChildsPlay sistemine özgü bir tasarımla alt kısmında yarım küreler bulunan levhalar halinde üretilirler. Bu yarım küreler bir hava boşluğu yaratarak gelen darbenin şiddetini yayarlar ve bunun sonucunda eski tarz EPP levhalara göre darbe emicilik özellikleri çok daha fazladır. NottsBase EPP üç farklı kalınlıktadır 40 mm, 55 mm ve 65 mm, bunlara ilave olarak dördüncü kullanım biçimi iki adet 40 mm levhanın üst üste yerleştirilmesiyle meydana gelir ve bu sistemle,00 m kritik düşme yüksekliği koruması elde edilir. Bu zengin alternatiflerle, ChildsPlay sistemi her türlü oyun alanında rahatça kullanılabilir. Örneğin: ChildsPlay 170, 1,70 m kritik düşme yüksekliği koruması sağlar ve yüksekliği fazla olmayan oyun gruplarının bulunduğu, atlıkarıncalar gibi, alanlar için uygundur ve tek bir EPP NottsBase 40 mm levha içerir. Daha kalın NottsBase EPP sistemleri tırmanma duvarlarının altında, kaydırak ve salıncak zeminlerinde kullanılmaktadır. NottsBase levhaları çok hafif ve birbirine geçmeli olduklarından, çabuk ve kolayca monte edilirler bu da ChildsPlay ile yenilenen oyun alanlarının uzun süre kapalı kalmayacağı anlamına gelir.

4 6 NEDEN CHILDSPLAY? 7 ChildsPlay yüksek güvenlik sağlayan, düşük bakım maliyeti olan ve çocuklara inanılmaz macera fırsatları sunan capcanlı ve sağlam bir zemin sistemidir. Birçok renk seçeneğine sahip olması, şekil ve işaretlerle kişiselleştirilebilen zemin özellikleriyle, doğal çimen, asfalt veya toprak zeminler ilham veren birer oyun alanına dönüştürülebilir. Yeni yapılan veya yenilenecek bir oyun alanı zemininin kaplanmasında mükemmel bir çözüm olmasının yanı sıra, ChildsPlay tepelerin ve eğimli alanların kaplaması için de tıpkı düz zeminlerdeki gibi mükemmel bir çözümdür. Ebeveynler ve öğretmenler de ChildsPlay i çamursuz, tertemiz, yumuşak ve her mevsim dayanıklılık özellikleri yüzünden çok severler. Oyun alanı uygulayıcıları için ChildsPlay, sağlamlığı ve vandalizme karşı koyması, uzun ömürlü olması ve düşük bakım maliyeti çıkarması nedeniyle tercih edilir. Ancak her şeyden daha önemli nokta, ChildsPlay çok keyiflidir. Canlı renkler ve zengin tasarım seçenekleri sıradan bir zemini uçan bir uzay gemisine, güneşin yaktığı ıssız bir adaya veya denizin ortasında bir gemiye çevirebilir. Zemine işlenebilen sek sek ve labirent desenleri üzerinde çocuklar keyifle koşar, zıplar ve oynarlar. Oyun alanınızı tasarlarken, sizi hazır şablonlarımız ve yaratıcı desenlerimiz hakkında bilgilendirir, ayrıca fikirlerinizi de son bilgisayar teknolojisi yardımıyla hayata geçirmek için yardımcı oluruz. ESNEK & YUMUŞAK ChidsPlay sistemi esnek yapısı ile çocukların hayal güçlerini zorlayan her türlü zemin formunu, eğimli alanları ve tepeleri kolayca kaplama özelliğine sahiptir. Bu eşsiz sistem çocukları zeka ve fiziksel güçlerini kullanmaya teşvik ederken, aynı zamanda da denge, dokunma, görme ve hareket duyularını da harekete geçirir. ChildsPlay rengârenk zemin şekilleri ile çocukların keşif ve hareket potansiyellerini ortaya çıkarırken, VHAF NottsSward zemininin yumuşak, hijyenik ve güvenli yapısı da gençleri üzerinde dinlenmeye, oturup arkadaşlarıyla konuşmaya, tepelerden yuvarlanmaya ve sürünmeye çağırıyor.

5 ENGELLİLERE ÖZEL TASARIMLAR 8 9 ChildsPlay katılımcı oyunu teşvik eder, değişik yaş ve yetenekteki çocuklara birlikte oynama ve beraberce keyif alma şansı verir. Biz, çocukların sahip oldukları hayal güçlerini kullanarak oyun oynayacaklarını göz önüne alarak alanların yüzeylerini tasarlıyoruz ve böylece hiçbir ilave araç gerece ihtiyaç duymadan yaratıcı oyunlarla güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, yaşı küçük ve engelli çocuklar oyun ekipmanları gerektiren aktivitelerde kendilerini dışlanmış hissetmektelerdir. Oyun sahası yüzeyi, çocukları ruhsal ve bedensel açıdan harekete geçirecek şekilde özel olarak tasarlanmalıdır. ChildsPlay tüm çocukları oyuna davet eden, sosyal etkileşimlerini artıran ve öğrenme yetilerini geliştiren tasarımlarıyla bu alandaki boşluğu doldurmaktadır. ChildsPlay çocuklara kendi oyunlarını yaratmak, keyif almak ve birlikte yaratıcı maceralara atılmak için gerekli alt yapıyı sağlarken aynı zamanda da güç kazanmaları ve becerilerini artırmalarına da olanak tanır. Notts Sport saygın ASTM F b standartı ile çeşitli yeteneklerdeki çocukların katılımcı oyun oynamalarını sağlayan yaratıcı oyun alanları tasarlar. ASTM F b Oyun gruplarının altındaki ve etrafındaki zemin sistemlerinin erişilebilirliğinin tespiti için standart şartnamedir. PEYZAJ UYGULAMALARI VHAF NotssSward sentetik yüzey sistemi sadece oyun alanlarında değil, dayanıklılığı sebebiyle yaya yolları ve oturma alanları yapımında da kullanılmaktadır. Çamur ve doğal çimenlerdeki solma, kalkma ve kopma gibi aksaklıkların ve toprak erozyonunun önlenmesinde ideal bir çözümdür. Beton, asfalt, seyrek çim ve çakıl gibi yüzeyler için daha yumuşak ve yaratıcı bir alternatiftir. Geniş renk yelpazesine sahip olması nedeniyle, sistem belediye alanlarında, kırsal kesimlerde kullanılmaya son derece elverişlidir. VHAF NottsSward sistemi düz, eğimli ve asimetrik yüzeylerde, ayrıca ağaç çevreleri ve yol kenarlarında sürekli sulama ve biçme gerektiren çimenlik alanlarda kolaylıkla kullanılabilir. Parklar, piknik alanları, okul bahçeleri, AVM ler, spor kulüpleri, golf ve binicilik tesisleri için idealdir Sadece hayal gücünüz sizi sınırlandırabilir! Parks, picnic sites, school grounds, shopping centres, sports clubs, golf and equestrian centres the only limit to the landscape is your imagination!

6 10 VHAF NOTTSSWARD 11 DÜŞÜK MALİYETLİ ZEMİN YENİLEME ÇÖZÜMÜ Sorunlu kauçuk bir zemini VHAF NottsSward kumlu sentetik çim halı ile kaplayarak yenilemek çok basit ve son derece de ekonomiktir. Son derece dayanıklı olan bu yapay çimen zemin ürünü, mevcut dökme veya levha kauçuk alanlar üzerine doğrudan uygulanabilir, böylece eskimiş ve hasarlı oyun alanları uzun yıllar sorunsuz olarak kullanılacak bir şekilde ve düşük bütçelerle yenilenebilir. Alandaki eğimler, tümsekler veya çukurlar, maliyetli zemin altyapı çalışması gerektirmeden kolayca kaplanabilir. Kauçuk zeminin VHAF NottsSward halı ile kaplanması aynı zamanda vandalizm ve kundaklama sonucu ortaya çıkan bakım ve tamirat masraflarına da bir son verir. Kauçuğun aksine, kumlu sentetik çimen sistemleri ateşe, kesici cisimler ve grafitilere karşı dayanıklıdır, büzülmez veya deforme olmazlar, böylece oyun alanları bakım ve onarım için kapalı kalmazlar. Sonuç olarak Notts Sport zemin sistemleri vandalizm sonucu hasar görmüş kauçuk zeminlerin yenilenmesi aşamasında belediyeler tarafından ilk akla gelen çözüm olmakta ve yerel yönetimlerin zemin yenileme bütçelerinde kayda değer bir tasarruf sağlamaktadır. Notts Sport zemin sistemini 6 ay önce uyguladıktan sonra iki kere yangın çıktı fakat zemin hasar görmedi ve tamirat için bir harcama yapmadık, oyun alanı da faaliyetine devam etti. Notts Sport u uygulamasını yapmadan önceki senelik dönemde, her sene ortalama tutarında bir maliyetle zemin yenileme harcamaları yapıldı, ayrıca bu yenilemeler sırasında salıncakları da toplam 6 ay boyunca kaldırmak zorunda kaldık. Mark Salway, Oldham Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü High Heath Oyun Parkı zeminindeki dökme kauçuk yenileme ve bakım bütçesi ayda yaklaşık kadardı ve 10 ila 0 saatlik bir çalışma gerektiriyordu. Ağustos 011 de park zeminine Notts Sport ChildsPlay sistemini uyguladık. Uygulamadan bu yana hiçbir zemin bakım ve yenileme çalışması gerekmediğinden beş ayda yaklaşık 4,000 tutarında bir tasarruf sağladık. Bu hem yeni projeler için bir finansman olanağı hem de işçilerin boşa çıkan zamanlarını daha yaratıcı çalışmalar için kullanmamızı sağladı. Darren Hodgkiss Walsall MBC Pleck Park Oyun Parkı zeminindeki dökme kauçuğun büzülmesi (5mm-50mm) sonucunda sorunlar yaşadı. Birçok kez tamirat yapılmasına rağmen problem devam etti. 5 Ekim 011 tarihinde Notts Sport ChildsPlay sistemini zemine uyguladık, tüm problemler çözüldü ve bu tarihten sonra vandalizm sonucu zeminde hasar meydana gelmediğinden hiçbir tamirat masrafı da çıkmadı. Darren Hodgkiss Walsall MBC HAYDİ MAÇA Notts Sport un çok amaçlı spor alanları, kısıtlı bütçeye sahip veya tam teşekküllü bir halı saha için yeterli alana sahip olmayan müşteriler için tasarlanmıştır. Park ve bahçelerdeki asfalt zeminlere mükemmel bir alternatif olan bu sistem birçok sporun yapılmasına olanak sağlar. Ayrıca vandalizme karşı son derece dayanıklı olması ve yoğun günlük kullanıma karşı asgari bakım gerektirmesi ile de çok ekonomiktir. Notts Sport aynı zamanda oyun alanlarındaki tüm ögeler, örneğin zemin kalınlığı, için tasarım yardımı da yapmaktadır. Hatta gerektiğinde uygun çevreleme ve ışıklandırma çözümleri için öneriler de sunar.

7 CHILDSPLAY ACTIVE 1 PARLAK SARI 1 Özel geliştirilmiş ChildsPlay Active sistemi sağlıklı beyin ve vücut gelişimini destekleyen mükemmel bir oyun parkı çözümüdür. Bu eşsiz ürün spor, oyun ve eğitim elemanlarını bir araya getirmekte ve okullardaki, anaokullarındaki ve parklardaki tüm oyun alanlarını adeta birer açık hava sınıfı na dönüştürmektedir. 15 canlı renkten oluşan geniş seçeneğiyle, zemin üzerindeki tüm şekiller, temalar ve oyunlar kişiye özel olarak tasarlanabilir. Bu şekilde tasarlanan alanlar da doğal olarak çocukları oyun oynamaya ve spor yapmaya teşvik eder, onların sosyalleşme ve arkadaşlık becerilerini artırır ve hayal güçlerini harekete geçirir. Eğitmenler ile yapılacak toplantılar sonucunda eğitsel şablonlar, harfler ve rakamlar zemin üzerindeki tasarıma dahil edilebilir ve bu şekilde ChildsPlay Active sistemi özellikle eğitimin ilk aşamalarında çocukların öğrenme dürtüsünü harekete geçirir. Adeta sınırsız olan tasarım seçenekleriyle her türlü özel ihtiyacınıza cevap verir. Notts Sport un yüksek kaliteli Tasarım & Danışmanlık hizmeti ücretsizdir. ChildsPlay Active bütçe ve alan kısıtlamalarının olduğu durumlarda bile en uygun çözümleri sunmaktadır. GÜNBATIMI CANLI KIRMIZI TOPRAK BORDO EFLATUN CHILDSPLAY EĞİTİCİ HALILAR Özel tasarıma sahip ve dış mekan eğitiminde çığır açan ChildsPlay Eğitici Halıları ile çocukların hayal güçleri gelişiyor hem de çok uygun bütçelerle! LACİVERT Yenilikçi eğitsel halılarımız, ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik yaratıcı serbest oyun ve planlanmış aktiviteler içeren ögeleriyle öğrenmeyi teşvik ediyor. FİYORT MAVİSİ ChildsPlay Eğitsel Halılar ChildsPlay sistemi uygulanacak oyun alanı üzerinde oyunlarla bezeli ve her yaştan çocuklar için geliştirilmiş özel aktivite tasarımlarının yerleştirilmesine olanak tanır. Satrançtan seksek oyununa, haritalardan, harf ve rakamlara kadar birçok şekil ve desen çocuklara tek başına veya grup halinde yarışma imkanı verir. Örneğin çocuklar bir dünya haritasının içinde keşfe çıkabilir veya tüm güneş sistemimizi gösteren bir tasarım zemin üzerinde farklı maceralar yaşayabilirler! Gökkuşağı gibi rengarenk, insanı daha mutlu hissettiriyor, eğlendiriyor! Melissa - H Sınıfı Çok sevimli ve yumuşacık, turuncu çemberleri çok seviyorum, atlama taşları gibiler. Carla A N Sınıfı ÇOK KEYİFLİ! Megan O D Sınıfı TURKUVAZ ÇİMEN YEŞİLİ ZEYTİN YEŞİLİ Hem hazır tasarımlarımız hem de müşterilerimizin talepleri sonucunda oluşturulacak özel çalışmalar en son bilgisayar yazılımlarının da yardımıyla çocuklarla buluşmaktadır. Bu oyun alanlarında keyifle vakit geçiren çocuklar kendi fikirlerini anaokulu veya okuldaki öğretmenleriyle paylaşarak özgün tasarımların yaratılmasına katkıda da bulunabilirler. 15 çarpıcı renkle birlikte tasarım seçeneklerimiz sonsuzdur. Yeni ders yılındayız ve çocuklar yeni zemini çok sevdi. Bazıları dersler bittikten sonra bile oynamaya devam ediyor netbol, futbol (elbette!) ve çok amaçlı oyunlar herkes çok keyif alıyor / sakatlananların sayısı da çok azaldı Marie Sandford Gilmorton İlkokulu Okul Müdürü EN YÜKSEK YERDE BİLE GÜVENLE OYNUYORUZ! Charlie J - D Sınıfı Notts Sport un yaratıcı zemini çocukların oyunla etkileşimlerini olumlu bir şekilde ve temelden değiştirdi. Her çocuk yeteneklerinden bağımsız olarak uyguladığımız zemin üzerinde yer alan bir aktiveteye katılmaktadır. Teneffüslerde bile oynamaya devam ediyorlar. Robin Marlin Brocks Hill İlkokulu Okul Müdürü TOPRAK SARISI KESTANE PLATİN GRİ SİYAH

8 14 VANDALİZME KARŞI GÜVENLİ 15 VHAF NottsSward suni çim sistemi yumuşacık olmasına kaşın vandallara karşı son derece dayanıklıdır. Çimenin asimetrik yapısına hapsolan kumlar, sistemi ateşe karşı korur, hasar çok küçük bir bölgeye sıkışır ve burası da düşük bir maliyetle tamir edilir veya değiştirilir. Kum katmanı NottsSward sistemini en keskin bir bıçağın darbelerine karşı bile korur. Plastik suni çimenin aksine VHAF NottsSward zemini üzerindeki grafiti boyası bir fırça ile kolayca çıkar. ChildsPlay sistemini uyguladığınızda bakım gereken durumlarda Notts Sport un deneyimli satış sonrası servisinden de yararlanacaksınız. Ateşe dayanıklı sınırlı hasar Vandalizm kum katman sistemi koruyor Grafiti boya fırçalanarak çıkıyor Güvenlik bizim için öncelikli olmakla birlikte, vandalizm ilçedeki birçok oyun parkı için her zaman büyük bir sorundu ve belediyemiz hasarlı zeminleri onarmak için çok para harcadı. ChildsPlay her türlü saldırıya karşı en dayanıklı çözüm olduğunu kanıtladı ve böylece tamir masraflarının önemli ölçüde düşmesini sağladı. Russell Norton, Dudley İlçe Belediyesi TERMAL DAYANIKLILIK Dökme veya levha kauçuk ürünlerin aksine ChildsPlay sisteminde kullanılan VHAF NottsSward yüzeyi termal dayanıklılık sağlayan bir üründür. Termal dayanıklılık ChildsPlay sisteminin soğuk havada büzüşmemesi sıcak havada da genleşmemesi anlamına gelir. Bu özellik ChildsPlay sisteminin sıcaklık değişikliklerine tepki veren kauçuk sistemlere karşı en önemli avantajlarından bir tanesidir. Kauçuk yüzeylerde ayrılmalar meydana gelir ve bunlar çevresel etkenler nedeniyle zamanla büyürler ve aşağıdaki resimdeki gibi bir durum oluşana kadar devam eder. ChildsPlay sistemi hem tamirat masraflarını düşürür hem de oyun alanının kapalı kalma süresini kısaltır. DÖKME ZEMİNLERE KARŞI AVANTAJLARI VHAF NottsSport dökme (saman, ağaç kabuğu gibi) zeminlere karşı görsel olarak üstündür, ayrıca hem daha sağlıklıdır hem de daha çabuk kurur böylece oyun alanlarından faydalanma süresi daha uzundur. Dökme zeminler köpek dışkısı veya kırık cam gibi zararlı maddeleri gizlerler ancak VHAF NottsSward sisteminde bu tür tehlikeler kolayca görülür ve temizlenir. TÜFTE HALI - İĞNE ÖRMELİ HALI VHAF NottsSward sentetik halı rastgele iğne örme sistemiyle dik, yatay ve açılı fiber (VHAF) katmanlar olarak üretilir. Bu sadece Notts Sport yüzeylerine özel bir sistemdir, daha üstün drenaj sağlar ve tüfte halıya göre bakım, onarım masraflarını asgari seviyelere düşürür. VHAF NottsSward Tipik tüfte çim - seyrek kum Fiberlerin gelişigüzel yapısı içindeki kumu iyi tutar ve çimin zaman içinde düzleşme veya sertleşme riski ortadan kalkar. Ayrıca bu yapı dikiş yerlerinin zedelenmesini de önleyerek zeminin kullanım süresini artırır.

9 16 17

10 18 19 NOTTSSWARD LEISURE Notts Sport ailesinin yaratıcı ürünlerine yeni eklenen bu iki özel ürün de %100 polipropilen yapay çimen sistemidir ve tasarımcılara yepyeni ufuklar açar. Hem NottsSward Leisure hem de ChildsPlay Nursery sistemi kumsuz uygulanmaktadır, böylece iç ve dış mekanlarda kullanılabilirler. NottsSward Leisure kaydırmaz özelliği ile güvenliğin ön koşul olduğu yerler için, havuz çevreleri ve gemiler gibi, ideal bir üründür, ayrıca verandalar, teras bahçeler, golf sahaları ve fuar alanlarında da kullanılabilir. ChildsPlay Nursery ise özellikle anaokulu ve çocuk yuvalarındaki iç ve dış mekanlar için tasarlanmıştır. Yumuşak dokusunu çocuklar çok severler, dayankılı zemini üzerinde sürekli oyun oynanamaya çok elverişlidir. Hem NottsSward Leisure hem de ChildsPlay Nursery mevcut bir zemin beton, asfalt ve kauçuk üzerine veya yeni bir projede sıfırdan uygulanabilir. Bu eşsiz sistemler, mevcut zemin uygulamaya müsait değilse, şirketimizin ürettiği özel kauçuk (NottsSward Leisure RB) bir alt katman üzerine de uygulanabilir. 19

11 0 UYGULAMA Notts Sport sadece alanında uzmanlaşmış uygulama firmaları ile işbirliğine girer, gerekli ürün eğitimlerini verir ve süreç sonunda anlaşma yapılan firmalar ChildsPlay Sistemleri Yetkili Uygulamacısı olurlar. Notts Sport, Plato A.Ş. ve yetkili uygulama firmaları, projenizin en yüksek standartlara göre başarıyla uygulanması için gerekli organizasyonu yapmayı size taahhüt ederler. 1 SERVİS & BAKIM ChildsPlay sistemlerinin sürekli bir bakım ve onarım hizmeti gerektirmediği bir gerçektir ancak bir ihtiyaç anında Notts Sport ve Plato A.Ş. size her türlü danışmanlık hizmetini ücretsiz verir. VHAF NottsSward zemin bakımı için bizi aradığınızda ise uzman kadrolarımız sorununuzu en kısa sürede çözmek için sizinle irtibata geçerler. Eğer halihazırda bir oyun veya eğlence alanınınız Notts Sport veya başka bir firma tarafından tasarlanmış varsa, uzmanlarımız ücretsiz keşif yapar ve mevcut durum analizi ile yapılması gereken bakım, yenileme veya iyileştirme tavsiyelerini bir rapor halinde size sunarlar. Yine ücretsiz keşif hizmeti dahilinde alana uygun çözümler maliyetleri ve zaman planı ile birlikte size sunulur. Notts Sport ve Plato A.Ş. nin uzmanları alanda yapılabilecek iyileştirmeler ve yenilikler hakkında da tavsiyelerde bulunur.

12 SİZE YARDIM ETMEYE HAZIRIZ Oyun alanlarının tasarımı zevkli ve heyecan vericidir, işte bu nedenle Notts Sport projenizin her aşamasında kontrolün sizde olmasını sağlar, atılacak her adım öncesinde önerilerde bulunur ve en iyi sonucun elde edilmesi için sizinle birlikte çalışır. ChildsPlay ve Plato A.Ş. projenizin konum, bütçe ve fizibilite analizlerini sizin için en optimal tasarımı yaratmak için hazırlar, alanında uzman uygulama firmasını bulur ve gerektiğinde verilecek satış sonrası hizmetleri koordine eder. Aşağıdaki sıkça sorulan sorular bölümünde ChildsPlay ile ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz veya hemen şimdi bizi arayın, yardımcı olalım. SIKÇA SORULAN SORULAR S. VHAF NottsSward zemin & ChildsPlay sistemleri vandalizme karşı nasıl bu kadar dayanıklı olabiliyor? C. VHAF NottsSward sistemi içine uygulanan kum onu bu kadar dayanıklı yapıyor. Bıçakla kesmeye çalışıldığında, sistem sanki sert bir kum yığını gibi güçlü tepki veriyor, zarar verilmesi de bir o kadar zor oluyor. Ayrıca kum VHAF NottsSward sisteminin içindeki oksijen miktarını asgariye indigediğinden alevlerin sıçraması önleniyor, böylece kötü niyetli bir kişi yangın çıkarmaya çalıştığında, ateş yayılmadan çabucak sönüyor. Eğer grafiti ile bir zarar verilmek istenirse, boya sentetik fiberler yerine çoğunlukla içerdeki kuma işleyeceğinden fırça ile temizlendiğinde VHAF NottsSward zemini sanki boyanmamış gibi eski halini alır. S. VHAF NottsSward sistemi içine kum katmanı dökülmesinin amacı nedir? C. Yukarıda açıklanan nedenlerin dışında, dökülen kum VHAF NottsSward fiberlerini korumaktadır. Böylece zemin daha uzun ömürlü olmaktadır. S. VHAF NottsSward zemini ne kadar dayanır? C. Genelde müşterilerimize zeminin ortalama 8 ila 10 sene dayandığını deneyimlerimiz ışığında söylüyoruz. Elbette kesin bir tarih veremiyoruz zira her alanın kendine özgü özellikleri, çevresel şartları oluyor. Uygulama yaptığımız birçok müşterimiz de zeminin çok daha uzun süre kullanabildiğini söylüyorlar. İngiltere de 15 seneden fazla dayanan birçok zemin var. S. VHAF NottsSward zemine nasıl yapışıyor? C. Malzeme zemine yapışmaz. Daha önce belirttiğimiz gibi, kum VHAF NottsSward içine metrede 18-0kg olarak uygulanır ve bu da sistemin ilave bir yapıştırma gerektirmeden sabit durmasını sağlar. VHAF NottsSward zemini uygulama sırasında ayrıca kenar ve köşelerden sabitlenecek ve sistemin sağlamlığı artırılacaktır. S. VHAF NottsSward sisteminin değişik parçaları nasıl tutturuluyor? C. Bazı durumlarda iki ayrı Notts parçasını birleştirmeniz gerekebilir. Yan yana iki ruloyu birleştirme, oyun ekipmanlarının etrafına uygun döşemek üzere kesim sonrası birleştirme, ayrı renkte birkaç parçanın birleştirilmesi gibi durumlarda üzerine yapışkan nüfuz ettirilmiş birleştirici bez kullanılır. Bu bez iki ayrı parçanın altına gelecek şekilde yerleştirilir. Sıcak eritme ile birleştirme yöntemi çok kullanılan bir yöntemdir. Buna göre 150mm genişlikte bir ütü ile yapıştırma bezi üzerindeki yapışkan eriyecek şekilde ısıtılır. Yapışkan sıcak iken iki ayrı parça bez üzerinde birleştirilir. Bu yöntemin uygun olmadığı durumlarda soğuk yapıştırma yöntemi de uygulanabilir S. VHAF NottsSward zeminin kenarlarına nasıl tutturuluyor? C. İki seçeneğimiz var. Bir tanesi çimen üzeri için diğeri de asfalt veya beton üzeri için uygulanabilir. ÇİMEN Önce zemin sisteminin uygulanacağı alan belirlenir ve keresteden bir çerçeve ile bu alan sınırlandırılır. Çerçeve zemin seviyesinden 5mm aşağıya yerleştirilir. VHAF NottsSward malzemesi yetkili uygulayıcı tarafından uygulama yapılacak alanın kenarlarından 100mm taşacak şekilde yerleştirilir. Kereste çerçevenin arkası açıkta kalacak şekilde derin bir çimen kanalı kesilir. VHAF NottsSward malzemenin 100mm lik fazla kısmı kereste çerçevenin üzerine 5mm galvanizli çivi ile tutturulur. Çimen kanalı yerine geri yerleştirilir. Böylece hem çevredeki çimenlik bölümle uyumlu ve eş seviyeli bir zemin oluşturulur, hem de bu zemin kenarlardan çıkarılamayacak şekilde sağlamca tutturulmuş olur. ASFALT / BETON Yetkili uygulama firması asfalt veya beton zemin üzerine uygulanacak alanın sınırına bir kanal açar. Bu kanal yaklaşık 1mm genişlikte ve 50 75mm derinlikte olacaktır. VHAF NottsSward malzemesi alana yayılır, uygulayıcı malzemeyi sınırlardan 50 75mm taşırır. Çekiç ve diğer ekipmanların yardımıyla kenarlardan taşan VHAF NottsSward malzemesi önceden açılan kanala yerleştirilir. Kanal içindeki çift katmanlı VHAF NottsSward alanın kenarlarında sağlam bir şekilde sabitlenmiş olur. S. VHAF NottsSward nasıl bir zemin üzerine uygulanabilir? C. VHAF NottsSward her türlü zemin üzerine uygulanabilmektedir, ancak zeminin düz, geçirgen ve sert olması tercih edilir. Eğer düz ancak yumuşak bir toprak zemin üzerine uygulama yapılacaksa taş bir katman eklenerek hem drenaj kapasitesi artırılır hem de yabani otlara karşı önlem alınır. Eğer sert ve geçirgen beton bir zemin varsa ve ancak düz değilse, zeminin düzleştirilmesi gerekir. BİZİ ARAYIN Notts Sport un çeşitli sentetik zemin çözümleri hakkında detaylı bilgi almak, uzman önerileri, proje taslak çizimi, yönetimi ve uygulama desteklerimizi öğrenmek için tek yapmanız gereken +90 (16) numaralı telefonlarımızdan bizi aramak, info@platokent.com adresimize e-posta atmak veya sitemizi ziyaret etmek.

13 4 Notts Sport Türkiye Distribütörü: PLATO KENTSEL ÜRÜNLER SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş. Halitağa Cad. Ekşioğlu İş Merkezi No:16/66-67 Kadıköy 4714 İstanbul TÜRKİYE t. +90 (16) f. +90 (16) e. info@platokent.com w. NOTTS SPORT, VHAF, NOTTSSWARD NOTTSFILM, NOTTSBASE & CHILDSPLAY tescilli ticari markalardır. EN1177 ASTM F b

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF Çatılarda Tam Koruma CONIROOF En Tepeden Başlayın Bir binanın en önemli bölümlerinden biri çatısıdır. Yetersiz çatılar, yapının yalnızca işlevselliğini etkilemekle kalmaz, aynı zamanda bakım zorunluluğuyla

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..!

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! SUNİ ÇİM SAHA 1. 1. Kalite 20mm Suni Çim Halı Saha Çizgileri Dahil (1/m2) 40 TL/M2 FUTBOL/TENİS KORTU SAHASI/GOLF SAHASI 2. 5mm SBR Kauçuk Rulo+20mm

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Mükemmel planlanmış ve mimari açıdan dikkat çekici projeler sizin kartvizitinizdir. Onları nemden ve çevresel etkilerden koruyun binalarınız uzun süre güzel kalsın. AXA sigortadan

Detaylı

Ürün Katoloğu 2014. www.ekoplas.com. Ekogrid Çim Koruma Sistemi. Ekocell Çakıl Stabilize Sistemi. Ekogreen Dikey Bahçe Sistemi. Ekoedge Plastik Bordür

Ürün Katoloğu 2014. www.ekoplas.com. Ekogrid Çim Koruma Sistemi. Ekocell Çakıl Stabilize Sistemi. Ekogreen Dikey Bahçe Sistemi. Ekoedge Plastik Bordür Ürün Katoloğu 2014 Ekogrid Çim Koruma Sistemi Ekocell Çakıl Stabilize Sistemi Ekogreen Dikey Bahçe Sistemi Ekoedge Plastik Bordür Aluminyum Sınırlayıcı ve Bordürler www.ekoplas.com Çevre Dostu Peyzaj ve

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

Özel Dekoratif Kaplamalar

Özel Dekoratif Kaplamalar Özel Dekoratif Kaplamalar DOĞANIN BÜYÜLÜ DOKULARI Capatect Isı Yalıtım Sistemi yaşadığımız mekanlara doğallık taşıyan yepyeni bir kaplama serisi sunuyor. Özel efektli dış cephe kaplama ürünleri MagicFine

Detaylı

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri akrilik zemin kaplama özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık hava şartlarında

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya. 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama

1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya. 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama PVC PANEL KİREMİT 2 3 4 1 6 5 1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama ÜRÜN BİLGİSİ ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ

OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ OYUN PARKLARI EKO SERİSİ OYUN PARKLARI AFACAN SERİSİ 4 AHŞAP ÜRÜNLER KAMELYA 34 OYUN PARKLARI ORMAN SERİSİ 12 AHŞAP ÜRÜNLER PERGOLE 40 OYUN PARKLARI MİNİ SERİSİ 14 AHŞAP ÜRÜNLER KÖPRÜ-ÇİTLER 42 OYUN PARKLARI DENİZ SERİSİ 16 KENT

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik www.smart-butler.de Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik SmartButler - birçok ekstra içeren kasa. Esnek. Konforlu. Güvenli. Misafirleriniz bunu takdir edecektir ve bir SmartButler

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Evinizi, bahçenizi ve terasınızı çok seviyorsunuzdur. Evinizin güzelliğini kalıcı hâle getirin ve bir kerelik koruyucu işlem ile evinizi nem, don ve kir karşısında hayat boyu

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

S40, Model S40. Ölçüler: Kilit Sistemleri:

S40, Model S40. Ölçüler: Kilit Sistemleri: Firma, Dilaver Para Kasaları üretim, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini, üst düzey güvenlik ve kalite yi ön planda tutarak gerçekleştirme ilkesinden hareketle, 1968 yılında İstanbul Göztepe de

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Spor sahaları için çok amaçlı zemin kaplaması www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GRIPPER Spor GRIPPER mevcut alanların spor sahalarına dönüştürülmesi veya eski spor sahalarının yenilenmesi için geliştirilmiş,

Detaylı

Yaşanacak ve çalışılacak mekânlar yaratır.

Yaşanacak ve çalışılacak mekânlar yaratır. Pilkington Optifloat Yaşanacak ve çalışılacak mekânlar yaratır. Pilkington Optifloat Üretimden teslimata yüksek standartta. Pilkington Optifloat tercih edeneler yüksek standartlı ürünün ve servis tanımının

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Uzun süredir Fransa nın güneyindeki şehir ve belediye yönetimleriyle yaya bölgelerinin, meydanların mesire alanlarının, okulların ve diğer kamu binalarının korunması konusunda

Detaylı

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN

UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN UYGULAMA EL KİTABI LINEFLEX EPDM MEMBRAN GİRİŞ Bu kılavuz Lineflex EPDM Membranın uygulama esaslarını içerir. İlk bölümde Lineflex EPDM Membran uygulama alanları ve uygulaması yapılacak bölgenin hazırlanmasına

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 APP MODİFİYELİ, PLASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (APP- Ataktik Polipropilen) Tanımı Polione, her türlü iklim koşulunda uygulanmak

Detaylı

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 Sevgili Müşterimiz, Par-ky zemini seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Uygulamaya başlamadan önce, bu talimatları dikkatlice okumanız gerekmektedir. UYGULAMA MALZEMELERİ (resim 1)

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA PANELLER 1 SI 1 / ANKRAJ / 3 / 31 / KESME 3 / DELME 41 / 4 / 44 / UYGUN YERDE DEPOLAMA 5 KORUMA VE BAKIM IVANKA paneller, zengin desen grafik ve ince beton ve sert kaba ve zengin dokulu kadar bir sahiptir

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU 4760 TAŞ DOKU SİYAH / KM3005 MUTFAK EVİ N K A L BİDİ R. Modern ve farklı desen alternatifleriyle mutfağınız için yeni trend çözümler... AQUALOCK CLICK SİSTEM ile, kolay

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

Sizin için yapabileceklerimiz

Sizin için yapabileceklerimiz Türkiye de henüz gelişme aşamasında olan Biyolojik gölet/havuz sistemlerinin en yetkin ve deneyimli uzmanları tarafından kurulan Bioart, kısa sürede hayata geçirdiği dev projelerle sektörünün öncü kuruluşu

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları Distribution Solutions WireSolutions Çelik Fiber Endüstriyel Zemin Uygulamaları WireSolutions Çelik Fiber Çözümleri WireSolutions dünyanın bir numaralı çelik üreticisi ArcelorMittal grubunun bir parçasıdır.

Detaylı

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.

İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR. Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41. www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com. İsmet Paşa Mah. 202 Sk. No: 9 Subaşı / Torbalı - İZMİR Telefon: 0232 868 51 31 Faks: 0232 868 51 41 www.orbaykaucuk.com.tr info@orbaykaucuk.com.tr L A S T İ K L E R İ N G E R İ D Ö N Ü Ş Ü M Ü O R B A

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Çimlendirme için, toprak taşımaya son veren modern bir teknik.

Çimlendirme için, toprak taşımaya son veren modern bir teknik. Çimlendirme için, toprak taşımaya son veren modern bir teknik. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 13 No: 2442 Okmeydanı İstanbul Tel: 0212 222 37 52-53 Fax : 0212 222 37 53 www.akemkimya.net akemkimya@gmail.com

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman Breeze tasarım Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile

Detaylı

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Asfalt üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Dünya Robot Olimpiyatı WRO 2017 Türkiye Turnuvası. WRO Futbol Sahası

Dünya Robot Olimpiyatı WRO 2017 Türkiye Turnuvası. WRO Futbol Sahası WRO Futbol Sahası WRO Futbol Sahası 1. Resmi WRO Futbol oyun sahasının ölçüleri 1830 mm x 2430 mm dir. Yerel düzenleyiciler, 1143mm x 2362 mm ölçülerindeki Kurallı Kategori Masasını veya ikisi arasındaki

Detaylı

w w w. l i m i t S t o n e. c o m

w w w. l i m i t S t o n e. c o m L i m i t s i z Ta s a r ı m S e ç e n e ğ i i l e S i z l e r l e w w w. l i m i t S t o n e. c o m Derin Ahşap Desenler Türkiye de Derin Ahşap Desenli duvar paneli modeli sadece Limit Stone da var!!

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları A N T 10 YIL G A O I P O

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları A N T 10 YIL G A O I P O KATALG Ahşap yun arkları G G A T 10 YL A N T A N C C 1 T E K N İ K Ö Z E L L İ K L E ESTETİK AHŞA YA... Ahşap, sağlıklı ve sıcak bir malzemedir. Ürün gövdesini oluşturan çam ahşap kütükler, AHŞA YUN GULA:

Detaylı

zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim

zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim ürünler nedir? HOMOJEN ZEMĐN KAPLAMALARI A K I L L I Z E M Đ N Ç Ö Z Ü M L E R Đ zemin malzemesinden beklediğiniz her türlü fonksiyon için en üstün performans ve en akıllı seçim iq deneyimi iq teknolojisi

Detaylı

designed by Justus Kolberg teknik doküman

designed by Justus Kolberg teknik doküman designed by Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile Pro-Support

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Özellikler ve Performans. Johann BERGER

Özellikler ve Performans. Johann BERGER Özellikler ve Performans Johann BERGER Orijinal Yenilik ve DendroLight Konsepti Materyal Üst Tabaka: Avrupaladini, kıyı, orta yoğunlukta lif levha Orta Tabaka: Cam yüzeyi levhaları (Düşük ham madde maliyeti)

Detaylı

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ WİNEO LAMİNAT PARKE Yer döşemeleri için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Şirketimizin bu ilkesine ürettiğimiz ürünler ile birlikte 30 yıldır sadık kaldık. Almanya da ilk üreticilerden biri olarak 1991 yılında

Detaylı

Askılar, Raflar ve Konveyörler

Askılar, Raflar ve Konveyörler Askılar, Raflar ve Konveyörler Tavsiyeler Askılar ve Raflar olabildiğince küçük olmalıdır. Askılar parçalardan toz partiküllerini uzaklaştırmamalıdır. Askılar parçalarla sürekli tekrarlanan temas halinde

Detaylı

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6 KURULUM KILAVUZU İçindekiler Sayfa Uyarılar 1 Talimatlar 2 Açıklamalar 3 Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4 Dübel Özellikleri 5 Dübel ve Post Montajı 6 Bariyer Montajı 7-8 Montajın Resimli Anlatımı 9-10 Bariyer

Detaylı

Bitkilerle Alan Oluşturma -1

Bitkilerle Alan Oluşturma -1 Bitkilerle Alan Oluşturma -1 Peyzaj Mekanlarının 3 Temel Elemanı Yüzey Zemin Düzlemi: Mekanın tabanını oluşturur. Mekanın diğer elemanları bu tabanın üzerinde yer alır.örneğin üstünde hiçbir bitki veya

Detaylı

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio bio Geri dönüşümün bahçelere armağanı bio Doğayla en uyumlu bahçe mobilyası: biogardelia biogardelia ürünleri,

Detaylı

Yaşamınızı güzelleştiren detaylar.

Yaşamınızı güzelleştiren detaylar. Yaşamınızı güzelleştiren detaylar. Baskı Beton Zemin Kaplamaları 2007 yılında kurulmuştur. Kentsel tasarım, peyzaj, projelendirme, uygulama hizmeti veren firma yurtiçinde çeşitli ölçekte ve türde projeler

Detaylı

BİTKİLENDİRİLMİŞ ÇATILAR, KÜRESEL ISINMANIN ETKİLERİNİ AZALTIYOR

BİTKİLENDİRİLMİŞ ÇATILAR, KÜRESEL ISINMANIN ETKİLERİNİ AZALTIYOR BİTKİLENDİRİLMİŞ ÇATILAR, KÜRESEL ISINMANIN ETKİLERİNİ AZALTIYOR Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı M.Nazım Yavuz, dünyada ve Türkiye de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

Avantgarde Extreme Frame X Flat

Avantgarde Extreme Frame X Flat 8 14 22 28 Avantgarde Extreme Frame X Flat DAHA DAYANIKLI Sağlam ve dayanıklı; seramik, akrilik, porselen ve diğer bu tür malzemeli ürünlerin aksine daha yüksek darbelere karşı dayanıklıdır. DAHA HAFİF

Detaylı

KENTSEL TASARIM ÇÖZÜMLERİ

KENTSEL TASARIM ÇÖZÜMLERİ KENTSEL TSRIM ÇÖZÜMLERİ www.axanor.com rtık yeni şeyler söylemek lazım demiş ünlü düşünür Mevlana. u bağlamda kentsel peyzaj ürünleri konusundaki birikimimizi Kentsel Tasarım Çözümleri alanında somutlaştırmak

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını

O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını EĞİTİCİ OYUNCAKLAR O Oyunların vazgeçilmez öğeleri olan oyuncaklar çocuğun bilişsel, bedensel ve psikososyal gelişimlerini destekleyen, hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştiren en değerli araçlardır.

Detaylı

PEYZAJ TASARIMI TEMEL ELEMANLARI

PEYZAJ TASARIMI TEMEL ELEMANLARI PEYZAJ TASARIMI TEMEL ELEMANLARI DERS 7 YAPISAL ELEMANLAR ALAN KULLANIM-TESVİYE-MERDİVENLER-RAMPALAR-DUVARLAR Yrd.Doç.Dr. Simay Kırca Merdiven Basamaklaryoladikolacakşekildedüzenlenmelidir. Mediven kenar

Detaylı

PEFLEX LEVHA. Uygulama

PEFLEX LEVHA. Uygulama PEFLEX LEVHA Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İzocam Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

İZMİR ÇATI UYGULAMA VE ÇATI AKTARMA. Çatı Nedir?

İZMİR ÇATI UYGULAMA VE ÇATI AKTARMA. Çatı Nedir? Çatı Nedir? Binaların üstünü tüm atmosferik etmenlere karşı korumak, yaşam alanlarını dış etmenlerden korumak, binanın zamanla deformasyonunu engellemek aynı zaman da koruma işlevini sağlayan sistemleri

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Tekrar kullanılabilir modüler plastik duvar kalıbı www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GEOPANEL AVANTAJLAR HIZ Her bir GEOPANEL sadece 11 kg ağırlığındadır ve sistem tek bir kişi tarafından inşa edilebilir.

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

* Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır BRT Plastik Alın Kapağı LDPE

* Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır BRT Plastik Alın Kapağı LDPE BRT 1152 Plastik Alın Kapağı LDPE * Bölünmüş flanşlı kaplin yüzeylerini korumak için tasarlanmıştır 3000psi Tip1 6000psi Tip1 Kod İç Çap d h Kod İç Çap d h 12127 1/2 30.0 9.0 12657 1/2 31.8 7.7 12128 3/4

Detaylı

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety ma Your Partner in Safety PETEK IZGARA TAM GEÇME YARI GEÇME KARE BURGULU ÇENTİKLİ GENİŞLETİLMİŞ METAL PERFORE METAL YÜKLEME RAMPALARI & İSKELE KALASI PETEK IZGARA TİPLERİ Tam Geçme - Yarım Geçme Izgaralar

Detaylı