HAZIRLAYAN: RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAZIRLAYAN: RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 1/8 ANKARA METROSU VE ANKARAY İSTASYONLARINDA MEVCUT SABİT MERDİVENLER ÜZERİNE 43 (KIRKÜÇ) ADET YÜRÜYEN MERDİVEN, 14 (ONDÖRT) ADET ENGELLİ ASANSÖRÜ YAPIMI, 1 (BİR) ADET YOLCU ASANSÖRÜNÜN YÜK ASANSÖRÜNE DÖNÜŞÜMÜNE ESAS OLACAK UYGULAMA VE TADİLAT PROJESİ YAPTIRILMASI, YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİNİN HAZIRLANMASI, YAKLAŞIK MALİYET HESABI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAYAN: RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI 01/08/2012 Tarih ve M.06.1.ABB /38171 Sayılı Başkanlık Olur u Gereğince Hazırlanmıştır. İ.Serdar YEŞİLYURT : İnşaat Mühendisi Ramazan TURSUN : Makine Mühendisi Hürriyet HIZIR : Mimar M. Emre CANSEV : Elektrik Elektronik Mühendisi EKLER: 1- İstasyon Yerleşim Krokileri (19 Sayfa) 2- As-Built Projeler (1 Takım) 3- İstasyonlardaki Yürüyen Merdiven ve Asansör Listesi (3 Sayfa) 4- Sipariş Cetveli (1 Sayfa) 5- Yaklaşık Maliyet Birim Fiyat Teklif Cetveli (1 Sayfa)

2 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 2/8 ANKARA METROSU VE ANKARAY İSTASYONLARINDA MEVCUT SABİT MERDİVENLER ÜZERİNE 43 (KIRKÜÇ) ADET YÜRÜYEN MERDİVEN, 14 (ONDÖRT) ADET ENGELLİ ASANSÖRÜ YAPIMI, 1 (BİR) ADET YOLCU ASANSÖRÜNÜN YÜK ASANSÖRÜNE DÖNÜŞÜMÜNE ESAS OLACAK UYGULAMA VE TADİLAT PROJESİ YAPTIRILMASI, YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİNİN HAZIRLANMASI, YAKLAŞIK MALİYET HESABI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1.İŞİN SAHİBİ : EGO Genel Müdürlüğü Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı 2.İŞİN ADI : Ankara Metrosu ve Ankaray istasyonlarında mevcut sabit merdivenler üzerine 43 (kırküç) adet yürüyen merdiven, 14 (ondört) adet engelli asansörü yapımı, 1 (bir) adet yolcu asansörünün yük asansörüne dönüşümüne esas olacak uygulama ve tadilat projesi yaptırılması, yapım teknik şartnamesinin hazırlanması, yaklaşık maliyet hesabı yaptırılması 3.TANIMLAR : Bu Teknik Şartnamede; EGO Genel Müdürlüğü İdare, üzerine ihale yapılan ve sözleşmeyi imzalayacak kişi/firma ise Yüklenici olarak anılacaktır. 4.İŞİN YAPIM ŞEKLİ : Hizmet Alımı ( Şartnamede verilen teknik bilgiler ve ekinde verilen istasyon krokileri ve as-built projeler doğrultusunda yapıma esas olacak hesap ve projelendirmelerin yapımı, yapım teknik şartnamesinin hazırlanması ve yaklaşık maliyet hesabı) 5.AMAÇ : Ankara Metrosu ve Ankaray istasyonlarının yapılan çalışmalar sonucu eksik olduğu tespit edilen 43 (kırküç) adet yürüyen merdiven, 14 (ondört) adet engelli asansörü yapımı, 1 (bir) adet yolcu asansörünün yük asansörüne dönüşümüne esas olacak uygulama ve tadilat uygulama projelerinin yaptırılması, yaklaşık maliyet hesabı ve yapım teknik şartnamesinin hazırlanması amaçlanmaktadır.

3 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 3/8 6.KAPSAM : 6.1. İnşaat İşleri : Ankara Metrosu ve Ankaray İstasyonlarının Ek.1 kroki ve Ek.3 listede belirtilen yerlerine sabit merdivenlerine gerekli inşaat tadilatlarının yapılarak yürüyen merdiven yapılması. Ayrıca Ek.1 kroki ve Ek.3 listede belirtilen yerlere engelli asansörü yapılması için tavan ve döşemelerinde gerekli inşaat tadilatlarının yapılması gerekeceğinden bu tadilatlar için gerekli hesapların yapılarak, uygulama ve tadilat uygulama projelerinin yapılması Yürüyen Merdiven : Teknik özellikleri 8. maddede belirtilen 43 (Kırküç) adet yürüyen merdivenin Ek.2 deki as-built projelere göre tasarlanarak gerekli hesapların yapılması ve inşaat tadilat işinin projelendirilmesi Engelli asansörü : Teknik özellikleri 9. maddede belirtilen 14 (Ondört) adet engelli asansörünün Ek.2 deki as-built projelere göre tasarlanarak gerekli hesapların yapılması ve inşaat tadilat işinin projelendirilmesi Yolcu Asansörünün Yük Asansörüne Dönüşümü : Ek.3 deki listede belirtilen 1 (bir) adet yolcu asansörünün gerekli hesaplamalar yapılarak yük asansörü olarak kullanımı için projelendirilmesi Teknik Şartname : Yapım işine esas teşkil edecek teknik şartnamenin hazırlanması Yaklaşık Maliyet : Yapım işi ihalesine yönelik yaklaşık maliyetin hazırlanması. 7. YAPILACAK İŞLER VE UYULACAK ESASLAR: 7.1 İnşaat İşleri : Uygulama ve tadilat projeleri yapılmadan önce firmalar şartname ekinde verilen kroki, proje ve teknik dokümanlarla birlikte yürüyen merdiven ve asansör yapılması düşünülen yerde gerekli ölçüm ve inceleme ile röleve çalışmalarını yapacaktır.

4 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 4/ Proje hazırlama aşamasında Yüklenicinin alternatif önerileri olması halinde bunu İdareye aktaracak ve İdare uygun görürse alternatif öneriye (Yer seçimine ) onay verebilecektir Yürüyen merdiven ve asansör mevcut yapılara en az hasar verecek ve istasyonun yolcu sirkülasyonunu olumsuz etkilemeyecek şekilde projelendirilecektir Asansör ve yürüyen merdiven projelendirilmesinde, kesilecek tavan ve taban betonları ile taşıyıcı duvar, kolon, kirişlerin tahkikleri ve gerekli güçlendirmeler yapılarak istasyon yapısına zarar vermeyecek şekilde hesaplanacaktır Yürüyen merdivenlerin ve engelli asansörlerin montajı için yapılacak olan kırma ve inşaat işlerinin iş sıraları projeler üzerinde belirtilecek ve inşaat işleri bu iş sırasına göre projeler üzerinde gösterilmiş olan detaylara uygun şekilde yapılacaktır Asansör ve yürüyen merdiven projelendirilirken istasyon yapısının eski haline getirilecek şekilde projelendirilecektir Yürüyen merdivenlerin ve engelli asansörlerin motor çukurlarının altındaki temel üzerine eğim verilerek açılan drenaj deliği, drenaj boruları vasıtasıyla en yakın mevcut su toplama çukuruna bağlanacak şekilde projelendirilecektir Yeni yapılacak yürüyen merdivenlerin ve engelli asansör kovalarının toprakla temas eden bütün yüzeylerine su izolasyonu yapılacak şekilde projelendirilecektir Mevcut su yalıtım malzemesinin cinsi ve özellikleri dikkate alınarak, yeni alınacak su yalıtım malzemelerinin mevcut su yalıtım malzemesiyle uyumlu olarak seçilecek ve buna göre projelendirilecektir Yapımın da ve tamiratta kullanılacak malzemeler, istasyonun mevcut malzemelerine benzer ve uyumlu olacaktır.

5 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 5/ Sabit merdivenle yürüyen merdiven aralarına süpürme oluğu bırakılacaktır. Merdivenler arasında kot farkı oluşması durumunda paslanmaz çelik korkuluk araları dayanıklı (temperli) cam ile kapatılacak şekilde detaylandırılacaktır Mimari projeler: Merdivenlerin ve asansörlerin yerleşimlerini, mevcut merdivenlerle ilişkilerini en ve boy kesitlerini gösteren resimler hazırlanacak, İdarenin Onayından sonra detay resimlerine başlanacaktır Betonarme projeler: Her bir yürüyen merdiven ve engelli asansör için kırma,takviye veya yeni mesnet betonarme projeleri hazırlanacaktır. 7.2 Elektrik ve Mekanik İşler: Yürüyen merdiven ve engelli asansörünün elektrik enerjisi ile ilgili projelendirme istasyonun mevcut elektrik sistemine uygun olarak projelendirilecek Asansör makine dairesi istasyon mimari yapısına uyumlu ve yolcu sirkülasyonuna mani olmayacak şekilde projelendirilecektir. 8. YÜRÜYEN MERDİVENLER: 8.1 Taşıyıcı yapısı, kılavuz sistemi, ana hareket mili, germe tertibatı, basamak zincirleri, ana tahrik zinciri ve yardımcı zincirleri, tekerler, basamaklar, el bandı ve tahriki, basamak tarakları, motor ve diğer ekipmanları projelendirilecek sisteme uygun seçilecektir. 8.2 Yürüyen merdiven, tüm sistem 365 gün 24 saat çalışacak şekilde seçilecektir. dakikada minimum 150 yolcu taşıyabilecektir. 8.3 Yürüyen merdiven yolcu olmadığında otomatik olarak duracak yolcu yaklaşması halinde otomatik çalışacak şekilde tasarlanacaktır.

6 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 6/8 8.4 Teknik özellikleri: Tipi : Dış mekan Eğim açısı : Sabit merdivene uyumlu (en fazla 30 ) Basamak Genişliği Seyir yüksekliği Korkuluk yüksekliği : 1000 mm (Minimum) : Ek.2 projelerden alınacaktır : mm 9. ENGELLİ ASANSÖRÜ: Kabin içi görünecek şekilde 4 tarafı şeffaf olacaktır. 9.1 Teknik özellikleri: Asansör sayısı : 14 (Ondört) Asansörün cinsi : Engelli kullanımına uygun Taşıma kapasitesi : 630 Kg (8 kişi) Tahrik şekli : Makine dairesiz tip, elektrikli sistem Kat adedi : Ek.2 projelerden alınacaktır Durak adedi : Ek.2 projelerden alınacaktır Kuyu ölçüleri : Seçilecek asansöre uygun ölçülerde Kuyu boyu : Ek.2 projelerden alınacaktır Seyir mesafesi : Ek.2 projelerden alınacaktır Kabin kapısı : Tam otomatik, şeffaf 2 panel teleskopik açılan Kat kapıları : Tam otomatik, şeffaf 2 panel teleskopik açılan

7 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 7/8 10. DİĞER HUSUSLAR 10.1 Proje ve hesaplar teknik şartnamelere, TSE ve DIN standartlarına uygun olarak yapılacaktır., 10.2 Resimlerin çiziminde gereğine göre A0 veya A1 ebatları kullanılacaktır. 2 (iki) takım çıktı verilecektir Pafta başlığı ve resim numaralama sistemi İdare tarafından verilecektir Projeler, hesaplar ve dokümanlar Türkçe olarak hazırlanacaktır Tüm proje ve hesaplar dijital ortamda (AutoCAD) ve sayısal içerikli idareye teslim edilecektir Yüklenici her bir yürüyen merdiven ve asansör için ayrı ayrı mekanik, elektrik, mimari ve inşaat projelerini idareye verecektir. 11. TESLİM SÜRESİ Yüklenici hazırlayacağı uygulama ve tadilat projelerini 10 (on) günde İdareye teslim edecektir. 12. GARANTİ ŞARTLARI Yüklenici, hazırladığı projeyle ilgili uygulamada olabilecek hatalardan sorumlu olacak gerektiğinde ücretsiz tadilat yapacaktır.

8 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 8/8 EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI M. Emre CANSEV Ramazan TURSUN Hürriyet HIZIR İ. Serdar YEŞİLYURT El. Elektronik Mühendisi Makine Mühendisi Mimar İnşaat Mühendisi Lokman YILMAZ Raylı Sistemler Proje Müd. V. Kemal TEMİZ Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Bu Teknik Şartnameyi Okudum, Aynı Şekilde Kabul Ve Taahhüt Ederim. İSTEKLİ/ YÜKLENİCİ

9 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 1/1 SİPARİŞ CETVELİ İşin Adı: Ankara Metrosu Ve Ankaray İstasyonlarında Mevcut Sabit Merdivenler Üzerine 43 (Kırküç) Adet Yürüyen Merdiven, 14 (Ondört) Adet Engelli Asansörü Yapımı, 1 (Bir) Adet Yolcu Asansörünün Yük Asansörüne Dönüşümüne Esas Olacak Uygulama Ve Tadilat Projesi Yaptırılması, Yapım Teknik Şartnamesinin Hazırlanması, Yaklaşık Maliyet Hesabı Yaptırılması Sıra No 1 2 İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi Miktarı Yürüyen Merdiven Uygulama Ve Tadilat Projesi Adet 43 Engelli Asansörü Uygulama Ve Tadilat Projesi Adet 14 3 Yolcu Asansörünün Yük Asansörüne Dönüşümü Uygulama Ve Tadilat Projesi Adet 1 4 Yapım Teknik Şartnamesinin Hazırlanması Takım 1 5 Yaklaşık Maliyet Hesabının Yapılması Takım 1 Notlar: Diğer özellikler ile ilgili ayrıntılı bilgi Teknik Şartname de verilmiştir. ONAYLAR EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI M. Emre CANSEV Ramazan TURSUN Hürriyet HIZIR İ. Serdar YEŞİLYURT El. Elektronik Mühendisi Makine Mühendisi Mimar İnşaat Mühendisi Lokman YILMAZ Raylı Sistemler Proje Müd. V. Kemal TEMİZ Raylı Sistemler Dairesi Başkanı

10 T.C ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYFA NO: 1/1 YAKLAŞIK MALİYET BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İşin Adı: Ankara Metrosu Ve Ankaray İstasyonlarında Mevcut Sabit Merdivenler Üzerine 43 (Kırküç) Adet Yürüyen Merdiven, 14 (Ondört) Adet Engelli Asansörü Yapımı, 1 (Bir) Adet Yolcu Asansörünün Yük Asansörüne Dönüşümüne Esas Olacak Uygulama Ve Tadilat Projesi Yaptırılması, Yapım Teknik Şartnamesinin Hazırlanması, Yaklaşık Maliyet Hesabı Yaptırılması Sıra No A1 İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi Miktarı Teklif Edilen Birim Fiyat (Para birimi belirtilerek) B2 Tutarı (Para birimi belirtilerek) 1 Yürüyen Merdiven Uygulama Ve Tadilat Projesi 2 Engelli Asansörü Uygulama Ve Tadilat Projesi Adet 43 Adet Yolcu Asansörünün Yük Asansörüne Dönüşümü Uygulama Ve Tadilat Projesi Yapım Teknik Şartnamesinin Hazırlanması Yaklaşık Maliyet Hesabının Yapılması Adet 1 Takım 1 Takım 1 TOPLAM TUTAR (K.D.V HARİÇ) = Notlar: Diğer özellikler ile ilgili ayrıntılı bilgi Teknik Şartname de verilmiştir. Ad Soyad / Firma Kaşe İmza

11 KIZILAY METRO-ANKARAY ORTAK İSTASYON VE ÇARŞI KATINDA YENİLENECEK OLAN YÜRÜYEN MERDİVENLER SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME 16 ADET SCHINDLER YÜRÜYEN MERDİVEN MERDİVEN ADI SERİ NO 1 METRO M13.10 = KARANFİL RK METRO M13.= YKM RK METRO M13.2 = SAKARYA RK METRO M13.2 = 1. GİŞE ORTA PLATFORM RK METRO M13.5 = MESCİT TARAFI ORTA PLATFORM RK METRO M13.8 = SOYSAL RK METRO M13.3 = 3.GİŞE ARKASI ANKARAY GEÇİŞİ RK METRO M13.1 = 1.GİŞE ARKASI ANKARAY GEÇİŞİ RK METRO M13.6 = MESCİT TARAFI İÇ HAT RK METRO M13.1 = 1.GİŞE ARKASI ANKARAY GEÇİŞİ RK ANKARAY KIZILAY 1 RK ANKARAY KIZILAY 2 RK ANKARAY KIZILAY 3 RK ANKARAY KIZILAY 4 RK ANKARAY KIZILAY 5 RK ANKARAY KIZILAY 6 RK77806 NOT: SHİNDLER (SÖKÜLENLER) DİĞER METRO İSTASYONLARINDAKİ YÜRÜYEN MERDİVEN İÇİN YEDEK PARÇA OLARAK KULLANILACAKTIR. SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME 20 ADET THYSSEN YÜRÜYEN MERDİVEN MERDİVEN ADI SERİ NO 1 METRO YÜKSEL CAD. ARA MERDİVEN METRO GÜVENPARK OTOBÜS DURAĞI ÇIKIŞI METRO EMEK GİMA YÖNÜ C GİRİŞİ VAKKO YÖNÜ METRO EMEK C.D KATI ARA SAHANLIK METRO EMEK C.D KATI ARA SAHANLIK METRO GMK BULVARI METRO KIZILAY GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİ METRO EMEK GİMA YÖNÜ D GİRİŞİ GİMA YÖNÜ METRO İZMİR CADDESİ METRO İZMİR CADDESİ METRO GÜVENPARK GİRİŞİ METRO MEŞRUTİYET CADDESİ GİRİŞİ METRO MEŞRUTİYET CADDESİ GİRİŞİ METRO BAKANLIK ÇIKIŞI METRO SAKARYA CADDESİ METRO ZİYA GÖKALP CAD. SOYSAL METRO YÜKSEL CADDESİ GİRİŞİ METRO YÜKSEL CADDESİ GİRİŞİ METRO MİLLİ MÜDAFAA CD. YKM METRO KARANFİL NOT: 20 ADET THYSSEN YÜRÜYEN MERDİVEN TAMAMEN YENİLENECEK 1 ADET THYSSEN ASANSÖR SIRA BAĞLI OLDUĞU İSTASYON ASANSÖR ADI SERİ NO NO İŞLETME 1 METRO KIZILAY GMK - YÜK ASANSÖRÜNE DÖNÜŞECEK 03A/294

12 METRO İŞLETMESİ İÇİN YENİ YAPILACAK OLAN 27 ADET YÜRÜYEN MERDİVEN SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME İSTASYON MERDİVEN ADI 1 METRO KIZILAY BAKANLIK ÇIKIŞI SAHANLIK 2 METRO KIZILAY YÜKSEL KORİDOR SAHANLIK 3 METRO SIHHIYE (KENT EST.) ABDİ İPEKÇİ PARKI 4 METRO SIHHIYE (KENT EST.) ABDİ İPEKÇİ PARKI 5 METRO SIHHIYE (KENT EST.) ALO METRO SIHHIYE (KENT EST.) ALO METRO ULUS 19 MAYIS STAD ÇIKIŞI 8 METRO ULUS ULUS TARAFI ÇIKIŞI 9 METRO ULUS ARAKAT 1 10 METRO ULUS ARAKAT 2 11 METRO AKM M2 ÇIKIŞI 12 METRO AKM M4 ÇIKIŞI 13 METRO AKKÖPRÜ M1 ÇIKIŞI 14 METRO AKKÖPRÜ M3 ÇIKIŞI 15 METRO İVEDİK M2 ÇIKIŞI 16 METRO İVEDİK M4 ÇIKIŞI 17 METRO YENİMAHALLE M1 ÇIKIŞI 18 METRO DEMETEVLER BATIKENT YÖNÜ ARAKAT 19 METRO HASTANE ONKOLOJİ ÇIKIŞI ARAKAT 20 METRO MACUNKÖY M1 ÇIKIŞI 21 METRO MACUNKÖY M3 ÇIKIŞI 22 METRO OSTİM M2 ÇIKIŞI 23 METRO OSTİM M4 ÇIKIŞI 24 METRO BATIKENT 4. CAD ÇIKIŞI 25 METRO BATIKENT BAŞKENT BULVARI ÇIKIŞI 26 METRO BATIKENT GİMSA ÇIKIŞI SAĞ 27 METRO BATIKENT GİMSA ÇIKIŞI SOL METRO İŞLETMESİ İÇİN YENİ YAPILACAK OLAN 12 ADET ASANSÖR SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME İSTASYON ASANSÖR ADI 1 METRO KIZILAY ÜCRETLİ ALAN-ORTA PLATFORM 2 METRO KIZILAY SAKARYA-YÜK 3 METRO SIHHIYE ALO METRO SIHHIYE ABDİ İPEKÇİ 5 METRO SIHHIYE ÜCRETLİ ALANDAN PLATFORMA 6 METRO ULUS ZEMİNDEN ÜCRETSİZ ALANA (KIZILAY YÖNÜ) 7 METRO ULUS ZEMİNDEN ÜCRETSİZ ALANA (BATIKENT YÖNÜ) 8 METRO DEMETEVLER DIŞARDAN BİLET KATINA 9 METRO HASTANE DIŞARDAN BİLET KATINA 10 METRO BATIKENT DIŞARDAN BİLET KATINA 11 METRO BATIKENT BİLET KATINDAN PLATFORMA 12 METRO BATIKENT PAZARYERİ GİRİŞİ

13 ANKARAY İŞLETMESİ İÇİN YENİ YAPILACAK OLAN 16 ADET YÜRÜYEN MERDİVEN SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME İSTASYON MERDİVEN ADI 1 ANKARAY EMEK 1 NOLU 2 ANKARAY EMEK 3 NOLU 3 ANKARAY BAHÇELİEVLER 2 NOLU SAĞ 4 ANKARAY BAHÇELİEVLER 2 NOLU SOL 5 ANKARAY MALTEPE 1 NOLU 6 ANKARAY MALTEPE 3 NOLU 7 ANKARAY DEMİRTEPE 3 NOLU 8 ANKARAY KOLEJ 2 NOLU 1 9 ANKARAY KOLEJ 2 NOLU 2 10 ANKARAY KOLEJ 2 NOLU 3 11 ANKARAY KOLEJ 1 NOLU 12 ANKARAY KURTULUŞ 1 NOLU 13 ANKARAY KURTULUŞ 5 NOLU 14 ANKARAY DİKİMEVİ 1 NOLU 1 15 ANKARAY DİKİMEVİ 1 NOLU 2 16 ANKARAY DİKİMEVİ 3 NOLU ANKARAY İŞLETMESİ İÇİN YENİ YAPILACAK OLAN 2 ADET ASANSÖR SIRA NO BAĞLI OLDUĞU İŞLETME İSTASYON MERDİVEN ADI 1 ANKARAY EMEK BEŞTEPE TARAFI ALT GEÇİT 2 ANKARAY KURTULUŞ KÖRLER OKULU ÇIKIŞI YENİ YAPILACAK OLANLARIN TOPLAMI İŞLETME METRO ANKARAY TOPLAM YÜRÜYEN MERDİVEN 27 ADET 16 ADET 43 ADET ASANSÖR 12 ADET 2 ADET 14 ADET İŞLETME METRO ANKARAY TOPLAM YENİLENECEK OLANLARIN TOPLAMI YÜRÜYEN MERDİVEN 30 ADET 6 ADET 36 ADET ASANSÖR 1 ADET - 1 ADET İŞLETME METRO ANKARAY TOPLAM GENEL TOPLAM YÜRÜYEN MERDİVEN 57 ADET 22 ADET 79 ADET ASANSÖR 13 ADET 2 ADET 15 ADET

14 3 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 4

15 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 7

16 16 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 14 15

17 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 1 2 1

18 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 11

19 KURTULUŞ İSTASYONU ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN

20 ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN 5 6

21

22 4 3 4 Ulus ATATÜRK BULVARI Sıhhıye İsta syonu Altgeç idi ATATÜRK BULVARI Kızılay Havalandırma 5 P eron/bilet Katı Sabit Merdivenler P eron/bilet Katı Yürüyen Merdivenler 3 P eron/bilet Katı Yürüyen Merdivenler P eron/bilet Katı Sabit Merdivenler Acil Çıkış Havalandırma Havalandırma SIHHIYE İSTASYONU

23

24 11 12

25 14 13

26 15 16

27 17

28 18 8

29 19 9

30 21 20

31 23 22

32

33

34

35

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ 2017 1. Genel Hükümler 1.1.Kapsam Bu rehber Kocaeli 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Plan Hükümlerine ilave

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır.

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. ASANSÖR YAPTIRILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Planlama Aşamasında : - Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. - Asansör avan projesi tercihen

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞİN TANIMI:

TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞİN TANIMI: MKE PİRİNÇ FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 300 KİŞİK YEMEKHANE BİNASI VE PİRİNÇ FABRİKASI FESİH MÜDÜRLÜĞÜ YEMEK SALONU BİNASININ DÜZENLENMESİ İŞİNE AİT MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK PROJELERİ İLE İHALE DOKÜMANI HAZIRLANMASI

Detaylı

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not -

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not - BOYUT TABLOLARI Boyut tabloları asansör kuyu ebatları hakkında genel bilgi vermek içindir. Daha farklı kuyu ölçülerine de ve daha farklı tiplerde de asansör yapılmaktadır. Ancak beyan yüküne göre minimum

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

TEKLİF İSTEMEYE DAVET

TEKLİF İSTEMEYE DAVET TEKLİF İSTEMEYE DAVET İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER Adı, Adresi Telefon-Faks No Piyasa Fiyat Araştırmasını Yapan Personelin Adı, Unvanı : Karabük İl Özel İdaresi- Destek Hizmetleri Müdürlüğü : 0 370 415 1722-412

Detaylı

NAKLİYE İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRICI NİTELİKTE BİNA CEPHELERİNDE AÇIKLIK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ TASLAĞI (TEBLİĞ NO: MHG/... )

NAKLİYE İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRICI NİTELİKTE BİNA CEPHELERİNDE AÇIKLIK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ TASLAĞI (TEBLİĞ NO: MHG/... ) Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: NAKLİYE İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRICI NİTELİKTE BİNA CEPHELERİNDE AÇIKLIK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ TASLAĞI (TEBLİĞ NO: MHG/... ) Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Tebliğin amacı;

Detaylı

13. HAFTA YAPI BİLGİSİ UYGULAMALARI

13. HAFTA YAPI BİLGİSİ UYGULAMALARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

İŞİN SÜRESİ: Madde 2- Yapı Ruhsatı alma süresi 120 (yüzyirmi) takvim günü, inşaat yapım süresi 450 (dörtyüzelli) takvim günüdür.

İŞİN SÜRESİ: Madde 2- Yapı Ruhsatı alma süresi 120 (yüzyirmi) takvim günü, inşaat yapım süresi 450 (dörtyüzelli) takvim günüdür. ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ. İŞİN SÜRESİ: Madde 2- İşin süresi sözleşme tarihinden itibaren 70 (Yetmiş) takvim günüdür.

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ. İŞİN SÜRESİ: Madde 2- İşin süresi sözleşme tarihinden itibaren 70 (Yetmiş) takvim günüdür. ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAŞIBÜYÜK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB2-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAŞIBÜYÜK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB2-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO. TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 24383-TU MARMARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ 1 GENEL 1.1 Alçak Gerilim elektrik panoları montaj edilecek yere uygun, çalışma şartlarına göre izolasyon seviyesi sağlanmış, kısa devre şartlarına elektriksel

Detaylı

ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI

ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI GİRİŞ ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI R.Engin TURGAY Makina Mühendisi, İzmir e-posta: enginturgay@turastrade.com ÖZET Bu çalışmada, binalarda çıkabilecek yangın esnasında bir baca gibi

Detaylı

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSHZ006 teknik şartname dökümanı numarası ile verilen Döner Merdiven

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında İnşaat-Tadilat mal alımına ve onarımına ilişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

HAM MADDE DEPOLAMA KISMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HAM MADDE DEPOLAMA KISMI TEKNİK ŞARTNAMESİ BAŞAK GIDA HAYVANCILIK TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYE İNŞAAT MAHRUKAT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ BAŞAK GIDA İŞLEME PAKETLEME VE DEPOLAMA TESİSİ PROJESİ İÇİN ALINACAK MAKİNALARA

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2 İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2 1.1 Genel... 2 1.2 Pompa İstasyonları Ön Raporlarının Hazırlanmasında Yapılacak Çalışmalar... 2 1.2.1 Jeoteknik Etütler... 2 1.2.2 Harita

Detaylı

ASANSÖR YENİLEME İŞLERİ ÖRNEK REFERANSLARIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite

ASANSÖR YENİLEME İŞLERİ ÖRNEK REFERANSLARIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite ASANSÖR YENİLEME İŞLERİ ÖRNEK REFERANSLARIMIZ İŞİN ADI: BAKANLIĞIMIZ ANA HİZMET BİNASINDA KURULU BULUNAN (5 ADET) İNSAN ASANSÖRÜ İLE TANDOĞAN EK HİZMET BİNASINDA KURULU BULUNAN (2 ADET) İNSAN ASANSÖRÜ

Detaylı

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ TANIM Yapıların en üstüne inşa edilen, yapıyı kar, yağmur, sıcak, soğuk ve rüzgar gibi dış tesirlere karşı koruyan, lüzumu halinde çatıdan bina içinin

Detaylı

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname Site Alanı Site ortak alanları Ruhsat ve Projelendirme Toplam site alanı 22.340 metrekareden oluşmakta olup 25 Adet birbirinden farklı veya aynı olabilecek şekilde parsellendirilip

Detaylı

İŞİN SÜRESİ: Yapı Ruhsatı alma süresi 30 (otuz) takvim günü, inşaat yapım süresi 180 (yüzseksen) takvim günüdür.

İŞİN SÜRESİ: Yapı Ruhsatı alma süresi 30 (otuz) takvim günü, inşaat yapım süresi 180 (yüzseksen) takvim günüdür. ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2014/167988 A 1 B 2 Sıra No Iş Kalemi No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 KGM/2200/T-1 Her cins ve zeminde yarma ve yan ariyet kazısı ve altgeçit

Detaylı

21.yıl. www.poltime.com.tr

21.yıl. www.poltime.com.tr 21.yıl www.poltime.com.tr FABRİKA Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Organize Sanayi Sitesi 10726. Sokak No:29 Karatay / KONYA / TÜRKİYE Tel: +90 332 346 09 02 Fax: +90 332 346 09 04 E-mail: info@poltime.com.tr

Detaylı

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DUYURUSU Üniversitemiz öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerini aksatmadan yürütebilmeleri için; Şehrin değişik semtlerinden sabah Beytepe Yerleşkesine, ders saatleri bitiminde Beytepe

Detaylı

CE498 PROJE DERS NOTU

CE498 PROJE DERS NOTU CE498 PROJE DERS NOTU İnşaat Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi Yakın Doğu Üniversitesi Temmuz 2015, Lefkoşa, KKTC CE498 - PROJE Genel Kapsam: Bu derste 3 katlı betonarme konut olarak kullanılacak

Detaylı

T.C. ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ASANSÖR AVAN PROJE VE ASANSÖR AVAN PROJE İLE İLGİLİ DİĞER PROJELERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Yapı Ruhsatı almak üzere hazırlanan mimari, yapı aplikasyon, statik, sıhhi tesisat, asansör, ısı yalıtım,

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI VAN ŞUBE BAŞKANLIĞI İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine

Detaylı

MERDİVENİ OLUŞTURAN ELEMANLAR

MERDİVENİ OLUŞTURAN ELEMANLAR MERDİVENİ OLUŞTURAN ELEMANLAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi MERDİVENLER Bir yapıda birbirinden farklı iki seviye

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

TAVAN PUANI YÜZDE DİLİMİ. Trch kod TABAN PUANI ANADOLU LİSELERİ OKUL ADI ADRES. sıhhıye. 37861 ÇANKAYA / Ankara Atatürk Lisesi 472,22 488,745 2,35

TAVAN PUANI YÜZDE DİLİMİ. Trch kod TABAN PUANI ANADOLU LİSELERİ OKUL ADI ADRES. sıhhıye. 37861 ÇANKAYA / Ankara Atatürk Lisesi 472,22 488,745 2,35 Trch kod ANADOLU LİSELERİ OKUL ADI TABAN PUANI TAVAN PUANI YÜZDE DİLİMİ ADRES 37861 ÇANKAYA / Ankara Atatürk 472,22 488,745 2,35 sıhhıye 37136 ÇANKAYA / Ankara Fen 0,1 37832 ÇANKAYA / Çankaya Anadolu 445,891

Detaylı

YAPI KULLANMA İZNİ VERİLMESİ

YAPI KULLANMA İZNİ VERİLMESİ YAPI KULLANMA İZNİ VERİLMESİ 1. Parsel içerisindeki inşaat işleri tamamlandığında katılımcı firma tarafından YAPI KULLANMA İZNİ başvurusu yapılır. (EK 01 - Firma antetli kağıdına, parsel ile ilgili ada,

Detaylı

BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA

BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA KAT PLANI PLANLAR ( UYGULAMA PROJESİ AŞAMASINDA) Bütün kat planları birebir çizilir, tekrar eden katlar için açıklama yazılır.

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ

ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ ACİL DURUM ASANSÖRÜ ( İTFAİYE ASANSÖRÜ ) M. KEREM FETULLAHOĞLU MAKİNE MÜHENDİSİ Acil durum asansörü nedir? Acil durum asansörü; bir yapı içinde yangına müdahale ekiplerinin ve bunların kullandıkları ekipmanın

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İNŞ4001 YAPI İŞLETMESİ METRAJ VE KEŞİF-2 Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER http://kisi.deu.edu.tr/huseyin.yigiter YIĞMA BİNA

Detaylı

Asansör Tescil Belgesi Süreçleri

Asansör Tescil Belgesi Süreçleri Asansör Tescil Belgesi Süreçleri Asansör Tescil Başvurusu Asansör Tescil Belgesi Düzenlenmesi Dosya Kontrolü Eksik Yok Eksik Var Tescil Ücreti Kesilmesi Evrak Bekleniyor Proje Tadilatı Gerekli Kontrol

Detaylı

Konu: Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin uygulamaları hakkında.

Konu: Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin uygulamaları hakkında. Tarih : 16.04.2014 Sayı : 04-14-390 T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü ne ANKARA Konu: Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin uygulamaları hakkında. Bakanlığınız tarafından

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA Evrak Tarih ve Sayısı: 18/01/2017-214 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Sayı : 97806279-934.01.11- Konu : Teklif Mektubu İLGİLİ FİRMALARA Mardin Artuklu

Detaylı

TARiH: 27101/2015 SAYı:

TARiH: 27101/2015 SAYı: T.C BARTIN il ÖZEL idaresi PLAN PROJE YATIRIM VE inşaat MÜDÜRLÜGÜ TARiH: 27101/2015 SAYı: Adı SoyadılTicaret Ünvanı Tebligat Adresi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi Vergi Numarası T.C Kimlik Numarası Telefon

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler AV110 eco serisi ile artık binalarınız emniyet ve konfor altında, kullanışlı ve ekonomik olmasının oluşturduğu ürün segmentleri ile sizleri farklı bir izlenim yaşatacak 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Özellikler

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2015-23-0012 No lu Annelerin Gururu Memleketin Huzuru Kızlarımız Projesi kapsamında Tadilat işlerine ilişkin SODES 2015

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA ÖZEL BAKIM ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/6

DARÜŞŞAFAKA ÖZEL BAKIM ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/6 DARÜŞŞAFAKA ÖZEL BAKIM ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/6 1.0- İŞİN KONUSU : Darüşşafaka Özel bakım binasında bulunan 3 adet 18361874/01, 18361874/02, 18361874/03 kimlik

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

CEPHE KAPLAMA KILAVUZU

CEPHE KAPLAMA KILAVUZU CEPHE KAPLAMA KILAVUZU STONITE TERASTONE STONITE Terastone yüzey kaplamaları yapısına giren materyallerin estetik ve mekanik özelliklerini öne çıkaran doğal bir üründür. Üretiminde kullanılan İtalyan Breton

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2017TSHZ013 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Proje Numarası: 2006K-120470 Teknik Şartname Mekanik Tasarım Destek Hizmeti İçin;

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

12- İHALE VE ÖN YETERLİK DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK VEYA AÇIKLAMA YAPILMASI İHALE DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

12- İHALE VE ÖN YETERLİK DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK VEYA AÇIKLAMA YAPILMASI İHALE DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI 12- İHALE VE ÖN YETERLİK DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK VEYA AÇIKLAMA YAPILMASI İHALE DOKÜMANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI 1) İdari Şartnamenin 25.3.1.1.maddesinde; Hizmet alımı yoluyla bakım işinde çalışan ilkokul,

Detaylı

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ BAġIBÜYÜK EĞĠTĠM VE ARAġTIRMA HASTANESĠ GÜÇLENDĠRME VE ONARIM ĠNġAATI SÖZLEġME PAKETĠ EIB-WB2-GUCL-ONAR-01 ZEYĠLNAME NO.

MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ BAġIBÜYÜK EĞĠTĠM VE ARAġTIRMA HASTANESĠ GÜÇLENDĠRME VE ONARIM ĠNġAATI SÖZLEġME PAKETĠ EIB-WB2-GUCL-ONAR-01 ZEYĠLNAME NO. TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ ĠSTANBUL ĠL ÖZEL ĠDARESĠ ĠSTANBUL PROJE KOORDĠNASYON BĠRĠMĠ (ĠPKB) ĠSTANBUL SĠSMĠK RĠSKĠN AZALTILMASI VE ACĠL DURUM HAZIRLIK PROJESĠ (ISMEP) Kredi No: 24383-TU MARMARA ÜNĠVERSĠTESĠ

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-02) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

T.C BARTIN il ÖZEL IDARESI Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü

T.C BARTIN il ÖZEL IDARESI Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü T.C BARTIN il ÖZEL IDARESI Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TEKliF MEKTUBU TARIH 14.01.2016 SAYı [Adl--Soyacfı7Tıcarerunvani Tebligat Adresi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi Vergi Numarası T.C.Kimlik Numarası

Detaylı

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr.

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Selahattin ÇELİK KALORİFER TESİSATI PROJESİ Öneri projesi ve raporu Ön (Avan) proje ve

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ)

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI HAZIRLAMA ESASLARI

ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI HAZIRLAMA ESASLARI ASANSÖR KUYULARININ BASINÇLANDIRMA HESAP KURALLARI HAZIRLAMA ESASLARI R.ENGİN TURGAY Makina Mühendisi R. Engin TURGAY S.1 İÇİNDEKİLER ÖZET..3 1-ÖNEMLİ KRİTERLER...4 2-HESAPLAMA KURALLARI 5-10 2.1-HAVA

Detaylı

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13

MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 MALTEPE REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1/13 1.0- İŞİN KONUSU : Maltepe rezidans ta bulunan 7 adet 18362144/01, 18362144/02 18362144/03 18362144/04 18362144/05

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) İNŞAAT TEKNOLOJİSİ BİNA GÖRÜNÜŞ ÇİZİMLERİ 1

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) İNŞAAT TEKNOLOJİSİ BİNA GÖRÜNÜŞ ÇİZİMLERİ 1 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) İNŞAAT TEKNOLOJİSİ BİNA GÖRÜNÜŞ ÇİZİMLERİ 1 ANKARA, 2009 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen

Detaylı

YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 00001 Tarih:17-11- 2008. Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:...

YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 00001 Tarih:17-11- 2008. Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:... YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 0000 Tarih:- - 00 Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:......YERLEŞĐM (VAZĐYET)PLANINDA ARANACAK HUSUSLAR NO KONTROL EDĐLMESĐ GEREKLĐ KONU EVET

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve

Detaylı

Bodrum Kat Planı. Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı

Bodrum Kat Planı. Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı KAT PLANLARI Bodrum Kat Planı Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı Bir yapıya girişte girilen, basılan ilk döşemeye giriş katı veya zemin

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İmar Durumu 2 İnşaat Ruhsatı NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Tapu, Çap Ve Ebatlı

Detaylı

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ISITMA TEKNİĞİ 1.Tarihsel gelişim 2.Günümüz ısıtma teknikleri Bir ısıtma tesisatının uygun olabilmesi için gerekli

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ

KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından

Detaylı

T.C BARTIN il ÖZEL idaresi Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü

T.C BARTIN il ÖZEL idaresi Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü T.C BARTIN il ÖZEL idaresi Plan Proje inşaat ve Yatırım Müdürlüğü TARiH 21.10.2014 SAYı TEKliF MEKTUBU IAdl oyadı/ııcaret Unvanı Tebligat Adresi Vergi Numarası T.C.Kimlik Numarası Telefon No Faks No E-Mail

Detaylı

Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği. Aysun DURNA TÜRSİD Genel Sekreteri Elektrikli Raylı Ulaşım Sistemleri Sempozyumu erusis 2015, Eskişehir

Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği. Aysun DURNA TÜRSİD Genel Sekreteri Elektrikli Raylı Ulaşım Sistemleri Sempozyumu erusis 2015, Eskişehir Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği Aysun DURNA TÜRSİD Genel Sekreteri Elektrikli Raylı Ulaşım Sistemleri Sempozyumu erusis 2015, Eskişehir Kent İçi Raylı Sistemler TÜRSİD Hakkında Sunum Özeti Meslek

Detaylı

14- İHALE DOKÜMANINA İLİŞKİN YAZILI AÇIKLAMA TALEP EDİLMESİ

14- İHALE DOKÜMANINA İLİŞKİN YAZILI AÇIKLAMA TALEP EDİLMESİ 14- İHALE DOKÜMANINA İLİŞKİN YAZILI AÇIKLAMA TALEP EDİLMESİ İhale dokümanında açıklanmasına ihtiyaç duyulan hususlarla ilgili olarak ihale tarihi olan 03/11/2011 tarihinden 20 gün öncesi tarih olan 14/10/2011

Detaylı

KIZILAY KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI PROJE YAPIM YAPI DENETİM VE İNŞAAT RUHSATININ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

KIZILAY KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI PROJE YAPIM YAPI DENETİM VE İNŞAAT RUHSATININ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME KIZILAY KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI PROJE YAPIM YAPI DENETİM VE İNŞAAT RUHSATININ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Madde 1 İşin Bilgileri İşin Adı: Konya ili, Meram ilçesi, 21 Mahallede pafta. Ada: 41060 parsel:

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME

DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1.0- İŞİN KONUSU : DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS da bulunan toplam 5 asansörün revizyondan geçirilerek kırmızı etiketten

Detaylı

YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 2007

Detaylı

Asansör Tescil Belgesi Süreçleri

Asansör Tescil Belgesi Süreçleri Asansör Tescil Belgesi Süreçleri Asansör Tescil Başvurusu Asansör Tescil Belgesi Düzenlenmesi Dosya Kontrolü Eksik Yok Eksik Var Tescil Ücreti Kesilmesi Evrak Bekleniyor Proje Tadilatı Gerekli Kontrol

Detaylı

FİTNESS VE ÇOCUK OYUN ALANI ALETLERİNİN SATIN ALINMASI VE YERİNE MONTAJININ YAPILMASI İŞLERİ ANAHTAR TESLİMİ GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU

FİTNESS VE ÇOCUK OYUN ALANI ALETLERİNİN SATIN ALINMASI VE YERİNE MONTAJININ YAPILMASI İŞLERİ ANAHTAR TESLİMİ GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU Sayın İlgili, 04.02.2019 B-21 Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen BALÇOVA İLÇESİ, FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ 1389 ADA, 2 VE 3 NOLU PARSELLERDE YER ALAN SEMT PARKI REKREASYON ALANI İÇERİSİNE İŞ KALEMLERİ

Detaylı

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1- Tapu kimlik fotokopisi.

Detaylı

KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI KARACABEY ŞUBE BAŞKANLIĞI İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ,1037 ADA,1 PARSELE AİT UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASI HİZMET ALIMI İŞİNE AİT

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ,1037 ADA,1 PARSELE AİT UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASI HİZMET ALIMI İŞİNE AİT İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ,1037 ADA,1 PARSELE AİT UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASI HİZMET ALIMI İŞİNE AİT ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİ İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1: İşin Adı: İzmir İli, Konak

Detaylı