TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL ETKİNLİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL ETKİNLİKLERİ"

Transkript

1 TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL ETKİNLİKLERİ KONU: SAĞLIKLI YAŞAM

2 TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR KOMİTEMİZ 1. Hacer ERSEZEN 2. Zümra TÜRKMEN 3. Yücel TAŞDEMİR 4. Senem BAYHAN 5. Sibel ÇELİK 6. Yücel GEZER 7. Cem ÇAVDAR 8. İlkem DEĞENEK 9.Yudum DEMİRER 10.Özgür GÜVERCİN 11.Bahar KARAMAN 12.İlknur KÖSE 13.Muammer ALDEMİR 14. Saadet SARI 15. Gamze HATİP 16. Ceyda TANGÖR 17. Şerife KUMCU 18. Mekin Alper KAYRA 19. Ahmet ÇITAK 20. İlkay ÖZKAN 21.Işık CANBOLAT İlkokul Müdürü- Genel Koordinatör İlkokul Müdür Yardımcısı Okul Aile Birliği Başkanı Veli Resim Öğretmeni Müzik Öğretmeni Beden Eğitimi Öğretmeni Koordinatör öğretmen Matematik Öğretmeni Sosyal Bilimler Öğretmeni Aliağa Bel. Sağlık ve Çevre Kom.Başk Aliağa Bel.İmar Kom.Başk. Koordinatör Öğretmen Sınıf Öğretmeni Koordinatör Öğretmen Koordinatör Öğretmen Almanca Öğretmeni Eko Okul Tim Temsilcisi Okul Bahçe Bakımı Sorumlusu Veli Veli

3 EKO-OKULLAR 1. DÖNEM ETKİNLİKLERİMİZ

4 Eko-Okul Timimiz eğitim yılı başında yenilendi. İlkokul Eko Tim öğrencileri koordinatör öğretmenler rehberliğinde Kırmızı salonda toplanarak Eko-Okullar ile ilgili değerlendirmelerde bulunup Eko-Okul ilkemizi oluşturma çalışmaları için beyin fırtınası yaptılar. Eko-okul ilkemizi oluşturma kapsamında tim öğrencilerinin ortaya koyduğu sloganlar tahtaya yazıldı.tim öğrencilerinin seçimiyle aşağıdaki slogan, eko okul ilkemiz kabul edilmiştir.3.sınıf öğrencisi Ege LAÇİNEL söylediği söz, ilke olarak kabul edildi. EKO-OKUL İLKEMİZ SAĞLIKLI DÜNYA SAĞLIKLI YAŞAMDAN GELİR

5 İngilizce Öğretmenleri Rehberliğinde Sağlıklı Yaşam İle İlgili Beyin Fırtınası Eko-Okullar projesi kapsamında Ekim ayı itibariyle 3/A ve 3/B sınıflarında sağlıklı yaşam ile ilgili video izlenmiş ve ardından çocuklarla beyin fırtınası yapılmıştır. Öğrencilere sağlıklı kalabilmek için nelere dikkat edilmesi gerektiği hatırlatılmıştır.

6 Sağlıklı yaşam ile ilgili Boyama Tekniği 1-A sınıfı öğrencileri, Ekim ayı Eko-Okullar etkinliği olarak, güzel bir beyin jimnastiğinden sonra Sağlıklı yaşam ile ilgili Boyama etkinliğini konuya uygun şekilde tamamlamışlardır. Etkinlik Eko-Okullar panosunda sergilenmiştir. 2-A sınıfı öğrencilerinden KELİME AVI

7 Besinler ve Kelime Avı 2/A sınıfı öğrencileri, Ekim ayı Eko-Okullar etkinliği olarak sağlıklı yaşam ile ilgili KELİME AVI etkinliğini konuya uygun şekilde tamamlamışlardır. Etkinlik ECO SCHOOL panosunda sergilenmiştir. 3/A Sınıfı Öğrencilerinden Sağlıklı Yaşam 3/A sınıfı öğrencileri, Ekim ayı ECO SCHOOLS etkinliği olarak sağlıklı yaşam ile ilgili Sağlıklı Yaşam Nedir? etkinliğini konuya uygun şekilde tamamlamışlardır. Etkinlik Eko-Schools panosunda tüm öğrencilerin beğenisine sunulmuştur.

8 3/B Sınıfı Öğrencilerinden HİKAYE TAMAMLAMA 3/B sınıfı öğrencileri, Ekim ayı Eko-Okullar etkinliği olarak sağlıklı yaşam ile ilgili HİKAYE TAMAMLAMA etkinliğini sınıf öğretmenleri rehberliğinde konuya uygun şekilde tamamlamışlardır. Etkinlik Eko-Okullar panosunda sergilenmiştir.

9 4/A Sınıfı Öğrencilerinden AKROSTİŞ 4/A sınıfı öğrencileri Ekim ayı etkinliği olarak Eko-Okullar eylem planında gösterdikleri Sağlıklı Yaşam konulu Akrostiş çalışmasını yaparak çalışmalarını Eko-Okul panosunda sergilediler.

10 Miniklerimizin Sağlıklı Beslenme Panosu Ana Sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar Ekim ayı etkinliği olarak sağlıklı yiyeceklerin neler olduğunu öğrenip, kendi yüz fotoğraflarından oluşan çocuk vücutlarının üzerine çizdiler. Oluşturdukları etkinlikleri okulumuz Ekim ayı Eko- Okullar Panosuna astılar. Sağlıklı beslenmenin hangi yiyeceklerle gerçekleştiğini kavrayan miniklerimiz keyifli vakit geçirdiler.

11 3/A Sınıfında Düşündüren Karikatürler Görsel Sanatlar zümresinde GDO lu ürünlerle ilgili düşündüren karikatürler ana tema olarak seçildi. Öğrencilerimiz GDO lu ürünlerle ilgili soru cevap şeklinde işlenen ders etkinliği üzerine keçeli ve kuru boyaları ile karikatür çalışmalarını gerçekleştirdiler.

12 Ana Sınıfı Öğrencilerimizden Sağlıklı ve Çürük Dişler Konulu Sanat Etkinliği Ana Sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar Kasım ayında planlanan diş sağlığı eğitimi ile ilgili izledikleri çizgi filmin ardından Sağlıklı ve Çürük Dişler sanat etkinliği yaptılar. Diş bakımı ile ilgili bilgi edinip sağlıklı dişler için neler yapılması gerektiği konusunda sohbet ettiler. Tüketilen besinlerin dişler üzerindeki etkilerini öğrenen miniklerimiz çizdikleri resimler ile edindikleri bilgileri pekiştirdiler.

13 Miniklerimiz Diş Sağlığının Önemini Pekiştiriyor Ana sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar Sağlıklı Yaşam teması kapsamında Kasım ayında planlanan diş sağlığı konusu ile ilgili eğitici film izlediler. Elif ve Diş Sağlığı adlı çizgi filmde yer alan diş sağlığı ile ilgili konuşmalar üzerinde sohbet edip sağlıklı dişler için neler yapılması gerektiği hakkında beyin fırtınası yaptılar. İngilizce Zümresinde Sağlıklı Yaşam ve Vücudumuzu Tanıyalım Ana Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte 16 Kasım Pazartesi günü İngilizce dersimizde vücudumuzun bölümlerini tanımaya başladık. Sağlıklı yaşamak için vücudumuza iyi bakmamızın ve sağlıklı yaşamanın önemi üzerine sohbet edip boyamalar yaptık.

14 1/A Sınıfında Sağlıklı Kalmak için İngilizce Tekerlemeler Eko-Okullar kapsamında Kasım ayı itibariyle 1/A sınıfında sağlıklı kalmak için hareket etmenin gerekliliği üzerinde durulmuş ve derse başlamadan önce yapılan sportif hareketlerin önemi anlatılmıştır. Öğrenciler müzik eşliğinde belirli hareketleri yaparken aynı zamanda İngilizce tekerlemeler de söylemişlerdir.

15 Minik Ellerden Canavar Kuklalar Sanat Etkinliği Eko-Okullar Ana Sınıfı Aralık ayı etkinliklerinden Canavar Kuklalar Sanat Etkinliği için her öğrenci mikropları temsil edecek canavar kuklalarını tasarlayıp oluşturdular. Öğrencilerimiz kuklalarına isim verip hangi durumlarda çocukları hasta ettiklerini açıkladılar. Sağlıklı yaşam için temizlik ve sağlıklı beslenmenin önemi bir kez daha vurgulanıp yapılması gerekenler hakkında sohbet edildi.

16 Miniklerimizden Bay Mikrop Draması Ana Sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar etkinlikleri kapsamında planlanan Aralık ayı Bay Mikrop etkinlikleri gerçekleştirdiler. İlk olarak Bay Mikrop şarkısını öğrenen miniklerimiz mikroplardan korunma yolları hakkında bilgiler edindikten sonra kostümlerini giyip drama oyunu gerçekleştirdiler. Her öğrenci kendi rolüne ait diyalog oluşturup işbirliği içerisinde öğrendiklerini sergilediler. Drama sonunda sağlıklı yiyecekler ve sabunun mikropları yendiği oyunda miniklerimiz çok eğlendiler.

17 Afişlerin Dilinden Sağlıklı Yaşam 4/A sınıfı öğrencileri Aralık ayı etkinliği olarak Eco-Schools eylem planında gösterdikleri Sağlıklı Yaşam konulu Afiş çalışmasını yaparak sınıf panosunda sergilediler. 2/A Sınıfında Sağlıklı Yaşamla İlgili Slogan Çalışması 2/A sınıfı öğrencileri Aralık ayı Eko-Okullar çalışması olarak slogan çalışması yapmışlardır. Sağlıklı yaşamın işlendiği sloganları önce kendi aralarında paylaştılar daha sonra yaptıkları çalışmaları panoda sergileyerek fotoğraflamışlardır.

18 Sağlıklı Yaşam ve Spor Konusunda 1/A Sınıfının İmzası Vardı 1 A sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde okul kapalı spor salonunda spor ve sağlıklı yaşamı bir araya getirip beyin fırtınası yaptılar. Hünerlerini salonda ortaya koyup anı fotoğrafladılar ve panoda arkadaşlarıyla paylaştılar. İngilizce Zümresinde Sağlıklı Beslenme Eko-Okullar kapsamında Aralık ayı itibariyle 4/A sınıfında sağlıklı kalmak için nasıl beslenmek gerektiği üzerinde durulmuş ve beyin fırtınası yapılmıştır. Öğrenciler daha sonra dörderli gruplara ayrılarak poster çalışması yapmıştır.

19 Sağlıklı Yaşam Temalı Hikaye Tamamlama Etkinliği 3/A sınıfı öğrencileri Aralık ayı Eko-Okullar çalışması olarak Sağlıklı beslenme ile ilgili hikaye tamamlama etkinliğini sınıf ortamında gerçekleştirmişlerdir. Yaptıkları çalışmayı arkadaşlarıyla paylaştılar. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar sağlıklı yaşam köşesinde sergilenmiştir. 2/A Sınıfı ile Sağlıklı Yiyeceklerin Tanıtılması 2/A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte İngilizce dersimizde yiyecekler hakkında sohbet ettik. Sağlıklı ve sağlıksız yiyecekleri sınıflandırdık. Yiyeceklerin sağlığımız üzerindeki olumlu etkilerini tartıştık. Öğrenciler sevdikleri ve sevmedikleri yiyeceklerden bahsettiler.

20 Sağlıklı Beslenme İle İlgili Drama 3/B sınıfı öğrencileri Aralık ayı Eko-Okullar çalışması olarak sağlıklı beslenme ile ilgili drama çalışması yapmışlardır. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar sağlıklı yaşam köşesinde sergilenmiştir.

21 Beden Eğitimi Zümresi ile Sağlıklı Yaşam Konulu Sunu 1/A sınıfında Beden Eğitimi zümresinde öğretmenleri rehberliğinde Sağlıklı Yaşam konulu sunu izlendi. Öğrencilere konuyla ilgili eğitim verildi. Sunuda şu başlıklara yer verilmiştir; *Vücut Bakımı Ve Temizliği, *Yüz-boyun Temizliği, *El Temizliği, *Kulak Temizliği, *Giyim Konuları yer almaktadır. *Saçların Temizliği, *Ağız- Diş Bakımı, *Tuvalet Alışkanlığı ve Temizliği *Ayak Temizliği EL HIJYENI AGIZ HIJYENI Dis ve dis etlerinin temizlenmesi, agzin a n bol su ile çalkalanmasi,, dis etlerinin uyarilmas lmasi agiz z bakimi ile saglan lanir. Agiz z bakimina dikkat edilmedigi takdirde agiz z kokusu, dis eti rahatsizl zliklari, çigneme güçg üçlügü ve hazims msizlik görülür, KISISEL r, HIJYEN HIJYEN: Bir saglik bilimi olup, temel ilgi alani sagligin korunmasi ve sürdürülmesidir.

22 Miniklerimiz Takım Sporlarını Öğreniyor Ana Sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar Ocak ayı etkinliği olarak Spor yap, sağlıklı ol! sloganıyla yola çıkarak planladığımız takım sporları sanat etkinliği öğrencilerimizin büyük ilgisini çekti. Öncelikle flash kartlar ile takım sporları ve kuralları öğretilip farklı spor dalları tanıtıldı. Basketbol, voleybol, hentbol, tenis, snowboard sporlarının yapıldığı alanlar, oyun kuralları hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz bu sporların yer aldığı resimleri sulu boya ile boyadılar. Boyadıkları sporları ayrı ayrı anlatıp sporun sağlık üzerindeki etkileri hakkında beyin fırtınası yaptılar. 2/A Sınıfı Öğrencilerinden Besinlerin Özellikleri Konulu Pano 2/A sınıfı öğrencileri Ocak ayı Eko-Okullar çalışması olarak besinlerin özellikleri ile ilgili pano çalışması yaparak sergilediler. Bu çalışmalarını da resimleyip sergilediler.

23 Sağlıklı Beslenme ve Pankartlı Yürüyüş 1/A sınıfı öğrencileri Ocak ayı Eko-Okullar çalışması olarak Sağlıklı beslenme ile ilgili pankart hazırlama ve okul içi yürüyüş etkinliğini başarıyla gerçekleştirmişlerdir.

24 3/A Sınıfı Öğrencilerinden Şiir- Karikatür Çalışması 3/A sınıfı öğrencileri ocak ayı Eko-Okullar çalışması olarak Sağlıklı beslenme ile ilgili şiir karikatür çalışması yapmışlardır. Etkinlikle ilgili çekilen fotoğraflar sağlıklı yaşam köşesinde sergilenmiştir. 3/B Sınıfı Öğrencilerinden Sağlıklı Yaşam Konulu Şiir Çalışması 3/B sınıfı öğrencileri ocak ayı Eko-Okullar çalışması olarak Sağlıklı Beslenme ile ilgili şiir çalışması yapmışlardır. Etkinlikle ilgili çekilen fotoğraflar sağlıklı yaşam köşesinde sergilenmiştir.

25 Öykü Yazma Çalışması 4/A sınıfı öğrencileri Ocak ayı etkinliği olarak Eko-Okullar eylem planında gösterdikleri Sağlıklı Yaşam konulu Öykü Yazma çalışmasını yaparak sınıf panosunda sergilediler.

26 EKO-OKULLAR 2. DÖNEM ETKİNLİKLERİMİZ

27 Sağlıklı Beslenme ile İlgili Şiir Çalışması 3/B sınıfı öğrencileri ocak ayı Eko-Okullar çalışması olarak Sağlıklı beslenme ile ilgili şiir çalışması yapmışlardır. Etkinlikle ilgili çekilen fotoğraflar sağlıklı yaşam köşesinde sergilenmiştir. Beslenme Haritası Çalışması 2/A Sınıfı öğrencileri Mart ayı Eko-Okullar konusu olarak öğretmenleri rehberliğinde Beslenme Haritası çalışmasını hazırladı. Yaptıkları çalışmayı sınıf panosunda sergilediler.

28 Sporun Sağlık İçin Önemi 3/A Sınıfı öğrencileri Mart ayı Eko-Okullar konusu olarak Sporun önemi çalışmalarını öğretmenleri rehberliğinde hazırladılar. Daha sonra yaptıkları çalışmayı sınıf panosunda sergileyip, arkadaşlarıyla paylaştılar. Beslenme Uzmanı ve Diyetisyeni Sayın Ebru Doğanay ile Söyleşi TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3/B sınıfı şubat ayı, Eco- Schools çalışmaları için planlanan, Sağlıklı Beslenmenin Önemi konulu etkinliği, Aliağa Devlet Hastanesi Beslenme Uzmanı ve Diyetisyeni Sayın Ebru Doğanay ın sunumu ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari kadronun hazır olduğu sunum oldukça yararlı geçti. Bu güzel sunumundan dolayı velimiz Ebru Doğanay a çok teşekkür ederiz.

29 4/A Sınıfı öğrencileri Dengeli Beslenme ile Seslerini Duyurdular 4/A sınıfı öğrencileri Şubat ayı etkinliği olarak Eko-Okullar eylem planında gösterdikleri Dengeli Beslenme konulu Resim çalışmasını yaparak sınıf panosunda sergilediler. Hayalimdeki Meyve Ağacı TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3/A sınıfı mart ayı Eko-Okullar çalışmaları için planlanan, Hayalimdeki meyve ağacı etkinliği yapıldı. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar ve çalışmalar sınıf panosunda sergilendi.

30 3/B sınıfında Sağlıklı Yaşamla İlgili Sözcük Türetme Oyunu TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3/B sınıfı mart ayı Eko-Okullar çalışmaları için planlanan, Sağlıklı yaşamla ilgili sözcük türetme oyunu etkinliği yapıldı. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar ve çalışmalar sınıf panosunda sergilendi.

31 Miniklerimiz Balın Yararları ve Üretimini Öğreniyor Ana Sınıfı öğrencilerimiz Eko-Okullar Mart ayı etkinliği olarak balın yararları ve üretimini ele aldılar. Arıların yaşam şekilleri ve balın yapım aşamalarını öncelikle belgesel izleyerek daha sonra da beyin fırtınası yoluyla bilgi alış verişinde bulunarak pekiştirdiler. Artık materyaller ile arı ve bal peteği oluşturan öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadılar Hayalimdeki Sağlıklı Yaşam 4/A sınıfı öğrencileri Mart ayı etkinliği olarak Eco-Schools eylem planında gösterdikleri Hayalimdeki Sağlıklı Yaşam konulu Resim çalışmasını yaparak Eko-Okullar panosunda sergilediler.

32 Görsel Sanatlar Dersliğinde Sağlıklı Ve Sağlıksız Gülüşler Temalı Pastel Boya Çalışması Öğrencilerle dişin vücudumuzdaki görevi üzerine konuştuktan sonra bakımından bahsettik. Dişlerimizi nasıl fırçalamamız üzerine anlatımlardan sonra bakımsız dişin görselini oluşturduk birde bakımlı dişin görselini oluşturduk. Hayalimdeki Sağlıklı Yaşam Konulu Resim Çalışmasını, sergilemekten haz aldılar.

33 Gazi Ortaokulu Eko Tim Öğrencileri Ve Koordinatör Öğretmenleri Okulumuzda Buluştuk Gazi ortaokulu Eko Tim öğrencileri ve koordinatör öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Eko tim öğrencileri ve koordinatör öğretmenlerimizin de katılımıyla okul kütüphanesinde bir tanışma toplantısı yaptılar. İki okul yaptıkları eylem planını, yapılan çalışmaları, Eko-Okullar ve sınıf panolarındaki etkinleri paylaştılar.

34 Sağlıklı Yaşam Slogan Etkinliği 3/A sınıfı öğrencilerimiz Nisan ayı etkinliğimiz olan Sağlıklı Yaşam Sloganı oluşturma etkinliği keyifli bir şekilde tamamlayıp sınıf panosunda sergilediler, okuldaki arkadaşlarıyla paylaştılar. Beden Eğitimi Zümresinde Koşu Parkuru Beden Eğitimi öğretmeni rehberliğinde 1/A sınıfındaki öğrencilerimiz, okul içerisinde hazırlanmış olan parkur içerisinde sağlıklı yaşam koşusuna severek katıldılar.

35 Beden Eğitimi zümresinde hijyenin sağlıklı yaşam üzerideki etkilerini işeyen slayt gösterisi izlendi. Öğrenciler yapılan bu sunumdan oldukça etkilenip konuyu ailelerine taşıyıp, günlük yaşamda daha hijyen davranışlar sergilemeye başladılar. AGIZ HIJYENI EL HIJYENI Dis ve dis etlerinin temizlenmesi, agzin a n bol su ile çalkalanmasi,, dis etlerinin uyarilmas lmasi agiz z bakimi ile saglan lanir. Agiz z bakimina dikkat edilmedigi takdirde agiz z kokusu, dis eti rahatsizl zliklari, çigneme güçg üçlügü ve hazims msizlik görülür, r, Sağlıklı ve Sağlıksız Yiyecekler Ana Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte İngilizce dersinde, sağlıklı yiyecekler ve sağlıksız yiyecekler hakkında videolar izledik ve şarkılar söyledik. Öğrencilerimiz sağlıksız yiyeceklerin ayrımına varırken keyifli dakikalar yaşadılar.

36 2/A Sınıfında Abur-Cubur Yemek Kültürü ile İlgili Video 2/A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte İngilizce dersinde, sağlıklı yiyecekler ve sağlıksız yiyecekler hakkında videolar izledik. Abur cubur diye adlandırılan yiyeceklerin ve besin değerleri hakkında sohbet ettik. Sağlıklı yiyeceklerdeki besin değerleri ve vitaminler hakkında bilgi edindiler. Beden Eğitimi Zümresinde Sağlıklı Yaşam Parkuru Eko Tim öğrencilerinin tercihiyle okul içerisinde koşu için uygun bir parkur arayışına gidildi. Dönem boyunca hazırlanmış olan bir parkurda tüm sınıflar bazında sağlıklı yaşam koşuları düzenlendi.

37 TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu Hava Temalı Fotoğraf Sergisinde İzmir Eko- Okullar ailesinin, her yıl geleneksel hale getirdiği fotoğraf sergisinde yer aldık. Önce İlkokul öğrencileri arasında özgün fotoğraf çekimleri yapıldı ve toplanan fotoğraflar arasından zümre öğretmenleri tarafından bir sıralama yapıldı. Daha sonra öğrencilerimiz, Hava temalı fotoğraf çalışmalarını İzmir Ticaret Odası nda sundular. 23 Mayıs 2016 da açılışı yapılan fotoğraf sergisi hafta boyunca İzmirlilerle buluşacaktır. Sağlıklı Yaşam ile İlgili Film Etkinliği ve Gözlemlenen Olumsuzluklar Eylem planımızda yer alan- Eco-Schools çalışmalarımızdan biri olan sağlıklı yaşam ile ilgili film izleme etkinliğimizde öğrencilerimiz konu hakkında bilgi sahibi olmuş sağlımızın önemini kavramışlardır. Daha sonra öğrencilere söz hakkı verilerek sağlıklı yaşamla ilgili karşılaştığımız olumsuzluklarla ilgili beyin jimnastiği yapmaları sağlanmıştır.

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI

ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI 28 Eylül 30 Ekim Tüm zümreler Beslenme Timi Seçimi Ve Eylem Planının Hazırlanması Tüm

Detaylı

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM Ekim ayında düzenlenen ilk toplantıda, okulumuz öğretmenlerine program hakkında bilgilendirme yapıldı.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ Hemşiremiz Nazile Türemiş,1. sınıf öğrencilerimize ''El Temizliği ve Hijyen'' konusunda sunum yaptı. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı koordinatörlerimiz, Mahmut

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF Kendimizi Organize Etme Biçimimiz KONU BAŞLIĞI: Kaynakların Kullanımı ANA FİKİR: Ekonomik faaliyetler sınırlı kaynakların kullanımını etkiler TARİH : 28.03.2016-09.05.2016

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ŞARKIŞLA MERKEZ ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI BESLENME DOSTU OKUL ETKİNLİKLERİ

ŞARKIŞLA MERKEZ ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI BESLENME DOSTU OKUL ETKİNLİKLERİ ŞARKIŞLA MERKEZ ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI BESLENME DOSTU OKUL ETKİNLİKLERİ Sağlıklı nesiller İçin saglıklı beslenme düşüncesini okulumuzda hayata gecirmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizin kötü beslenme alışkanlıkları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Biyolojik Çeşitlilik AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL komitesinin oluşturulması Serpil Çakıcı Demirdamar,

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Gürültü Kirliliği AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL nin oluşturulması, Gülay Özdemir EKİM *-Eylem planının

Detaylı

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ 2016-2017 ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİK ADI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ KATILIMCILAR DÜZEY EKO OKUL KOMİTESİNİN OLUŞTURULMASI /SINIF /SINIF EYLÜL TÜM ZÜMRELERİN

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ 10 KASIM TÖRENİMİZ AKVARYUM GEZİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU Anadolu İlkokulu nu temsilen bu yıl ilk kez eko- okul projesinde görev alacak bir grup olarak büyük bir heyecan ve

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama,

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama, 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU Kumluca,2015 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-TİM LİSTESİ 1-BEDİRHAN

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI AY PLANLANAN ÇALIŞMALAR AÇIKLAMALAR EKİM 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU

EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU AMAÇ Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağmak için; ** Çocuk ve ailelerde

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI

MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ocak ve şubat ayı değerler eğitimi konusu: Toplu Ortamlarda Davranış Kuralları

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart Mayıs 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart Mayıs 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart 2013 10 Mayıs 2013 ) Sayın Velimiz, 18 Mart 2013 10 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Conkbayırı Koleji nde Eko-Okullar programında Çöp,Atık

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA EYLÜL Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ ULUBATLI HASAN ORTAOKULU 2013-2015 COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ Okulumuzda öğretmenlerimizle ilk toplantı yapıldı 18/09/2013 Okulumuzda öğrencilerle birlikte ilk toplantı yapıldı ve onlardan ülkemizi

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak.

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ 1- Okulumuzda sağlıksız beslenme ve obezitenin önlenmesi için gerekli tedbirleri almak. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. 3- Sağlıklı

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

EK-4: DÜZKÖY DOĞANKAYA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4: DÜZKÖY DOĞANKAYA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PLANI FSİNEM KURT AMAÇ: Düzköy Doğankaya İlkokulu/ Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programının, Sağlıklı Beslenme ve Düzenli Egzersiz uygulamaları ile öğrencilerin ve okul çalışanlarının ÜÇ (3) yıllık sonunda

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER AÇIKLAMA Eko-okullar programı

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI 1- Beslenme dostu okul politikası ile okulumuzda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SEÇİMLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKULUMDA BİR GÜNÜM ETKİNLİĞİMİZ BRANŞ

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ VÜCUDUMUZ DUYU ORGANLARIMIZ 100. GÜN KUTLAMALARI SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

SEVGİ ÖRÜNTÜSÜ ÖĞRENCİLER ÖRÜNTÜ VE SÜSLEMELER BİLGİLERİNİ KULLANARAK SEVGİ TEMALI ŞEKİLLERLE ÖRÜNTÜ YAPTILAR.

SEVGİ ÖRÜNTÜSÜ ÖĞRENCİLER ÖRÜNTÜ VE SÜSLEMELER BİLGİLERİNİ KULLANARAK SEVGİ TEMALI ŞEKİLLERLE ÖRÜNTÜ YAPTILAR. SEVGİ ADASI ÖĞRENCİLERİN YAPTIĞI SEVGİ KONULU RESİMLERLE SINIF ORTAMINA BİR DOSTLUK ADASI OLUŞTURULDU. ARALARINDA ANLAŞMAZLIK YAŞAYAN ÖĞRENCİLER ADA SINIRLARINA GİREREK SORUNLARINA ÇÖZÜM ARADILAR. CAN

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ANA SINIFIMIZDA "MATBAA" KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ sayfa 4 te 4 YAŞ KAVRAM ŞENLİĞİ sayfa 7'de BİLİM ŞENLİĞİ sayfa 12'de İÇİNDEKİLER ANA SINIFIMIZDA "MATBAA"

Detaylı

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI Bilgi ancak değerle birleştiğinde anlam kazanır. Çünkü değerler kişinin yaşamına yol gösteren ilkelerdir. İNCİ YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM UYGULAMA PROGRAMI EYLÜL EKİM 1. Okul Beslenme Panosunun Oluşturulması 2. Öğrencilere Temizlik Alışkanlığının Kazandırılması 3.Kahvaltı

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi ifade etme biçimimiz çevremizle kurduğumuz ilişkileri etkiler.

ANAFİKİR: Kendimizi ifade etme biçimimiz çevremizle kurduğumuz ilişkileri etkiler. 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz,17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi.

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. * Eko okul timinin oluşturulması. * Eko okul komitesinin

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Özel Kıraç Anaokulu Değerler Eğitimi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KASIM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ «Hasta çocuk» faaliyetimizi yaparken hastalıklardan

Detaylı