İmalat Makineleri Alım Satım İmalat Makineleri Sac İşleme Makineleri Yedek Parça

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İmalat Makineleri Alım Satım İmalat Makineleri Sac İşleme Makineleri Yedek Parça"

Transkript

1

2 YENIAY INC, ülkemiz ve dünya çapında talep edilen hizmetleri sunarken proje uygulamalarında pratik ve ekonomik beklentileri karşılayarak, hedef müşterilerinin yaşam standartlarının geliştirilmesini, doğayı korumayı, çevre ile ilgili beklentileri sağlamayı amaçlamaktadır. Yüksek değerli, yüksek kaliteli, özel, endüstriyel proje ve çözümleri sunarken; profesyonel deneyimli ekibimiz talep edilen birçok türde ürün için geniş yelpazede hizmet sunmaktadır. Zamanın kattığı değerle, iş yaşantımızda ve faaliyetlerimizde, gelecek nesiller için önemli olan insan ve doğal kaynakların korunması, sürdürülmesi ve geliştirilmesini önemseyen stratejileri benimsek ve müşterilerimize üstün kalite, yüksek standartlarda hizmet sunmak vizyonumuzu ileri doğru taşıyan temel öğelerdir. Rakiplerimize göre daha yüksek verimliliği, daha iyi ürün kalitesini ve yüksek hizmeti amaçlayan, yeni, en son gelişmeleri yansıtan ve çoğu zaman zor projeleri gerçekleştirerek faaliyet alanlarımızda önceliği almayı hedefliyoruz. Dış Ticaret ve Danışmanlık Orman Ürünleri ve İnşaat İşleri İnşaatlık - Çatılık Kereste Doğramalık Kereste Lambri Döşeme Alın (Şafak) Tahtası Palet - Sandık Kapı Sereni Masif Panel Lamine Ahşap Emprenyeli Ahşap Ahşap Ev - Serender - Ağaç Ev - Panel Ev Ahşap Merdiven Pergule Kamelya Ahşap Bank Saksı Ve Çöp Kovaları Piknik Masası Hayvan Barınakları Ahşap Çocuk Oyun Grupları Ahşap Dış Cephe Kaplama Yapı Dekorasyon - Restorasyon Park Bahçe Düzenleme İmalat Makineleri Alım Satım İmalat Makineleri Sac İşleme Makineleri Yedek Parça Anons Sistemleri Havacılık - CORALCOPTER UAV Havadan Fotoğraf ve Video

3 Dış Ticaret ve Danışmanlık YENIAY INC küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere, kurumsallaşma, dış ticaret, pazarlama-satış, ve daha bir çok konuda gelişim desteği sunduğu gibi, bu alanda ihtiyaç duyulan uluslar arası know-how desteği de sunmaktadır. Ayrıca, yurt dışına açılmak isteyen küçük ve orta ölçekli yerli firmalara ihracat yönetimi ve dış ticaret konusunda danışmanlık sunduğu gibi yurtdışında bulunan yabancı firmalara da pazar araştırması, müşteri ilişkileri yönetim ve mümessillik hizmetleri vermektedir. İhracat ilk adım Hedef pazar araştırması Rakip analizi Pazarlama Faaliyetleri Potansiyel müşterilerin bulunması Satış ve dağıtım ağı stratejilerinin belirlenmesi Müşteri memnuniyeti analizi Uluslararası teklif belge hazırlama ve katılım Satış sözleşmeleri İhracatta fiyatlandırma stratejilerinin oluşturulması İhracatta ürün konumlandırma İhracatta pazarlama faaliyetlerinin yönetilmesi ve yönlendirilmesi İhracatta müşteri takibi ve satış İhracat-İthalat mevzuatı Gümrük işlemleri ve takip Teşvik belgeleri ve işlemleri takip Satış sonrası destekler Firmamız ürün tedarik hizmetiyle müşterilerine; a) Yerel ve Uluslararası pazarlardan ürün temini ve satın alması yapar, b) Ürün yönetimi ve sevkiyat koordinasyonunu sağlar, c) Üretimde, yükleme öncesi ve yükleme anında gözetim hizmetlerini koordine ederek ürünlerin tanımlanan miktar, özellik ve kalitede olduklarının kontrolünü sağlar. Bu kapsamda kendilerine ürün temini, lojistik, gözetim ve gümrükleme konularında servis sağlamaktadır. Uluslararası pazarlarda ve Türkiye de kendi ofisiniz gibi çalışacak bir şirket arıyorsanız, her türlü küçük, büyük veya sürekli alımlarınızın ve satışlarınızın tüm aşamalarında tecrübeli kadromuz ile size en iyi hizmeti vermeyi kendimize amaç edindik.

4 Orman Ürünleri ve İnşaat İşleri İnşaatlık - Çatılık Kereste İnşaatlık kereste satışımız tüm Türkiye geneli illere sevk edilmekte olup gelen siparişleri en kısa sürede ve şantiyelerinizin ihtiyacına dayalı olarak uygun fiyatlarda, kaliteli, istediğiniz ölçü ve ebatlarda ithal ve ya yerli olarak fabrikamızdan temin edebilirsiniz. Ayrıca istenilen tüm özel ölçüler için kesim yapılmaktadır. En cm Kalınlık 1,5-2,5-5-7,5-10cm Boy 2-2,5-3-3, m Doğramalık Kereste Kapılarınızda, pencerelerinizde, pergulelerinizde, dış cephe - iç cephe doğramalarınızda kısacası ahşabın girebileceği her noktada kullanabileceğiniz kaliteli kereste ihtiyacınız istediğiniz ebatta fabrikamızda kesilip sunulmaktadır. Doğramalık olarak; Rus Çamı (Extra, I.Sınıf, II.Sınıf ) Larex (Extra, I.Sınıf, II.Sınıf ) Yerli Çam (Extra, I.Sınıf, II.Sınıf ) En cm Kalınlık 5-10cm Boy 2-2, m Lambri Ürünlerimiz kurutulmuş keresteden imal edilmektedir. 17 mm kalınlığında ve 8,5 cm genişliğinde olan hazır olarak stoklarımızda mevcuttur. İstendiği takdirdi farklı ölçü ve desenlerde de imalat yapılmaktadır. Döşeme (Rabıta) Yerli çam ve kızılçam tomruklarından elde edilen ve yer döşemesinde kullanılan ürünlerimiz%8 -%12 nem oranları ile kurutulur ve budak oranına göre 1.sınıf ve 2.sınıf olarak sunulur. Konut zeminlerinde, spor salonu zeminlerinde, konferans salonu ve sahne zeminlerinde, yat ve tekne zeminlerinde, kamelya ve çardak zeminlerinde ve havuz etrafı, bahçe gibi ıslak zemin üzerine uygulanan dış hava şartlarına dayanıklı ahşap malzemedir. Teak, Merbau, Iroko, Kestane ve Emprenye Edilmiş Dış Cepheye Dayanıklı Ağaçlarından Boy yada modüler sistem ile çeşitli ebatlara karo olarak üretilip mekanlarınıza monte edilir. En 8-10cm Kalınlık 1,8-2cm Boy 1-1,5-2-2,5-3-4m Alın (Şafak) Tahtası Alın tahtası konut, villa, teras, pergule, kamelya vb çatı önlerinde binaların dış cephelerinde estetik ve güzel bir görünüm sağlayan ahşap bir malzemedir. Kurutulmuş yerli sarıçam veya ithal kerestelerin rendelenip temizlenip dekoratif şekiller verilmesiyle üretilmektedir. Montajdan sonra cilalandığında çok güzel ahşap görünüm elde edilir ve uzun yıllar kullanılabilir. Firmamızda istediğiniz şekil ve ölçülerde alın tahtası üretimi yapılmaktadır. Palet Sandık Euro ahşap palet her türlü mal ve malzemenin taşınmasında kullanılan yardımcı malzemedir. Kurutulmuş çam kerestelerden üretilmekte olup talep halinde kavak kerestelerden de üretilmektedir x 800 mm euro palet, ayrıca her ebat özel ölçü palet imalatı mevcuttur. Ahşap sandık ve kutular sanayide üretilen hassas ürünlerin ve değişik malların ambalajlanması ve korunması için üretilmektedir. Kurutulmuş çam kerestelerden veya ihtiyaca göre köknar ve kavak kerestelerden de üretilmektedir.

5 Kapı Sereni Hafif olması açısından ladin ağacından üretilen, % oranında fırınlanmış, preste havayı atabilmesi için 4 x 4 mm hava kanalı bulunan panel kapının omurgasını oluşturan ahşap üründür. Standart ölçüler: 35 x 42 x x 60 x x 42 x x 60 x 2100 Sipariş üzerine özel ölçülerde kapı sereni ve kasası üretimi yapılabilir. Lütfen daha detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz. Masif Panel Masif paneller %100 sağlıklı ve doğal malzemedir. Sağlam ve dekoratiftir.işçilik, zaman materyalden tasarruf sağlar.kenar bandı ve kaplama gibi maliyetleri yoktur. Kullanım Alanları olarak ; Her türlü mobilya tasarım ve yapımında, Ev ve ofis dekorasyonununda, Merdiven basamaklarında, Kapı imalatında, Taban ve tavan döşemelerinde, Duvar ve bölme panallerde, Fuar standlarında, Spor salonlarında ve okul sıralarında, Yat kamara dekorasyonunda, Oturma grupları iskeletlerinde,kapı kasası dolgusunda kullanılır. Lütfen daha detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz. Lamine Ahşap Lamine ahşap taşıyıcı yapı sistemleri için üretilen bir yapı ürünüdür.düz ve eğrisel formlarda üretilmektedir.lamine ahşapların özellikle ağır yüklerin ve büyük açıklıkların bulunduğu ölçüsel sabitliğe ve estetik görünüşe önem veren yapılar için çok uygundur. Lamine ahşaba taşıyıcı statik ölçüsünden ek olarak yangın payı eklendiğinde, diğer malzemelere göre yangın dayanımı mükemmeldir. Diğer yapı malzemelerine göre konstrüksiyonun çöküşü birdenbire değilde yavaşça gerçekleşir. Lamine edilmiş ahşap yapı, beton ve çelik malzemeye oranla özgül ağırlığının hafif olması ve mekanik direnci nedeniyle depremde oluşan kuvvetler önemli oranda azaltılabilmektedir. Lamine edilmiş yapısal ahşabın kullanım yeri oldukça çeşitli olup, konut,inşaat, endüstri,spor tesisleri,kapalı yüzme havuzları,köprü ve yol yapımında kullanılmaktadır. Doğal yapısı ile ek bir kaplama maliyeti çıkarmadan kendi başına mimari ve görsel bir yapıdadır. Sonuç olarak fabrikamızda üretimin her aşamasında yüksek bilgiye sahip, teknik personelle ve en son teknolojiye ve kapasiteye sahip,makine parkurumuzla üretimi yapılan lamine edilmiş ahşap taşıyıcılar, yüzeyleri korundukları sürece bir yaşam süresinden çok daha fazla dayanıklıdır. Lütfen daha detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz. Emprenyeli Ahşap Havai hat direkleri yanında ahşap ev, pergole, bahçe mobilyaları, kameriye, oturma bankları, ahşap çocuk oyun grupları, bahçe salıncak sistemleri, demiryolu traversleri, bahçe ve bağ çevirme kazıkları vb. ürünlere vakum - basınç yöntemiyle emprenye yapılmaktadır. Firmamızdan emprenyeli olarak temin edebileceğiniz malzemelerden bazıları... - Muhtelif boy ve ebatlarda bank çıtası, oturma bankı lataları - Pergole latası - Muhtelif çaplarda yuvarlak malzeme - Ahşap yalı baskı profil malzeme - Yarım kütük cephe malzemesi - Ahşap zemin malzemeri ( deck, rabıta vb.)

6 Ahşap Ev - Serender - Ağaç Ev - Bungalov Ahşap evlerin özellikleri ve avantajları Ahşap evler genelde günübirlik,haftasonu ya da hobi evleri olarak algılanır.ancak ahşapevler, barınma ve konut ihtiyacı bağlamında betonarme ve prefabrik evlerin karşıladığı tüm gereksinimleri karşılamasının yanında,çok daha sağlıklı ve konforlu yaşam alanları yaratması nedeniyle de tercih edilmektedir.ahşap evler, betonarme ve prefabrik evlerle kıyaslandığında, öne çıkan en büyük avantajı depreme en dayanıklı yapılar olmalarıdır.öte yandan ahşap evlerin ömrü en az yıl olmakla birlikte kesin olarak bir süre tayin edilememektedir.betonarme evlerde ise bu süre, betondaki karbonatlaşma ve demirdeki korozyon nedeniyle ortalama 60 yıl,prefabrikte ise ortalama 30 yıldır.ahşap evler mükemmel ısı izolasyon özelliği sayesinde enerji tüketiminde tasarruf sağlar.ahşap nem çekme özelliğine sahiptir ve havayı filtre eder.bu sayede rutubet,nem gibi sorunlar yaşanmaz.bundan dolayı ahşap duvarlar nefes alan duvarlar olarakta anılmaktadır.ayrıca ahşapevler insan sağlığına zarar verebilen elektromanyetik dalgaların belli bazı türlerine karşıda güçlü bir yalıtkan vazifesi görür. Ahşap evlerin mükemmel ısı yalıtım özelliği, ses emme kabiliyeti, elektrostatik yük aldırma ve düşük seviye elektrik iletkenliği göz önüne alındığında ahşap evler konforlu bir yaşam alanı yaratır. Yenilenebilir bir ham madde olan ahşap sayesinde, yapılar karbondioksit (CO2), sera gazını emerler ve böylece çevreyede önemli bir katkıda bulunmuş olurlar. Ahşap ev imalatı için özenle seçilen tomruklar, üretim tesisimizde uygun ebatlarda kesilerek, fırınlanır.ahşabın ileride dönmesini/çalışmasını önlemek amacıyla nem oranı %13-18değerleri arasına indirilen kereste içerisinden, ahşap ev imalatı için uygun nitelikteki malzemeler seçilip, ağaç profil işleme ünitesinde kanalları açılarak, kütük ev profili olacak şekilde üretimi yapılır.projeye uygun olarak kesimi yapıldıktan sonra emprenye edilerek montaja hazır halde şantiyeye sevkiyatı yapılır.ahşap ev imalatı için kullandığımız ve tavsiye ettiğimiz en düşük ahşap profil ebatı 90 X 130 mm. dir. Daha düşük duvar kalınlığında imalat yapılması mümkün olmakla beraber; yapının büyüklüğüne orantılı olarak mekanik mukavemet gereksinimini ve ahşabın,her ne kadar fırınlansa da,çalışan bir yapı malzemesi olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir. Buna bağlı olarak,ileride oluşabilecekdeformasyonun önüne geçebilmek için ahşap ev imalatında daha düşük ebatlarda ahşap duvar profilleri tavsiye edilmemektedir. Ahşap evlerin fiyatı ağırlıklı olarak,kullanılan kerestenin cinsi ve miktarına bağlıdır. Fiyatlandırma yapılırken taban alan metrajı baz alınarak fiyatlandırma yapmak kesinlikle doğru değildir ve firmamızın böyle bir fiyatlandırma sistemi yoktur. Ahşap evlerin fiyatları belirlenirken vereceğiniz kararın, ihtiyaçlarınızı,kalite ve konfor beklentilerinizi karşılayamayacağı riskini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Farklı bungalov ev modelleri ve fiyatları için lütfen irtibata geçiniz. Ahşap Merdiven Ahşap merdivenler; diğer malzemelerden yapılan merdivenlere nazaran daha hafif, daha estetik ve sıcak görünümlüdür. Uzun ömürlü ve sağlamdır. Deneyim ve tecrübemiz ile dubleks tripleks ev, villa, büro ve işyerlerine müşterinin tarzına, mekanın dekoratif özelliklerine uygun ahşap merdiven çözümleri sunuyoruz.

7 Pergule Ahşap pergule fiyatları ile ilgili size en iyi çözümü sunmak için gayret etmekteyiz. Yazlık ahşap pergule fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi almak ücretsiz keşif ve projelendirme yaptırmak isterseniz lütfen bizimle iletişime geçiniz. Kamelya Kentin yaya bölgelerinde, apartman ve site bahçelerinde, parklarda ve mesire alanlarında oturma ve piknik yerlerinde güneşin ve rüzgarın etkisini en aza indirmek için kullanılan bu ahşap yapıyı sizinle buluşturmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Ahşap Bank Ahşap bank imalatı yapan firmamız çok adetli üretim taleplerinde çok uygun fiyatlar verebilmektedir. Tüm tasarım ve imalat işlemleri kendi firmamız bünyesinde yapıldığı için en cazip fiyatlarla verebiliyoruz. Ahşap bank telapleriniz ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hayvan Barınakları Hayvan sevenlerin hayaanlarına daha sağlıklı ortamda bakmaları için ihtiyaçı olan en kullanışlı ahşap kümes veya barınak imalatı yapıyoruz. Sizde hayvanlarınızın ahşap kümes veya ahşap barınaklarda kalmasını istiyorsanız en ideal yapıyı sizin hayvanlarınız için imalatını yapalım. Saksı Ve Çöp Kovaları İç ve dış mekanlarınız için kullanışlı, estettik ve dayanıklı ahşap çöp kovaları ve saksı üretimi yapmaktayız. Yaptırmak istediğiniz ahşap çöp kovası ve saksı çeşitleri ile ilgili detayları görüşmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Mekanlarınızdaki kullanacağınız saksı ve çöp kovalarında ahşabın şıklığını tercih edebilirsiniz. İsteğinize göre farklı tasarımlar ve estetik görünümler için hizmetinizdeyiz. Piknik Masası Oturma bankı ve ahşap piknik masası konusunda iddialı olan firmamızın, taleplerinize uygun olarak üretebileceğinin yanı sıra üçlü ahşap piknik masası, dörtlü ahşap piknik masası gibi ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Ahşap Çocuk Oyun Grupları Çocuk Gruplarımız ( parklarımız) da tercih edebileceğiniz bazı modeller; kaydırak, tırmanma ağları, tüp tünel, tırmanma duvarı ve bunlara benzer bir çok geleneksel çocuk parkı modüllerini içermektedir. Ahşap çocuk oyun gruplarında esneklik ve modüler yapı sayesinde istediğiniz ortamı oluşturmamız mümkündür. Tasarım ve uygulama süreçlerini tamamı firmamız tarafından yapıldığı için çok uygun fiyatlara kaliteli oyun grubu sahibi olmanız mümkündür. Ahşap Dış Cephe Kaplama Doğal görünümü nedeniyle evinize veya iş yerinize doğal bir görüntü vermektedir. Kesit kalınlığı sayesinde basınca karşı dayanıklılığı yüksektir. Bu yapısı da cephe kaplamanın ses yapmasını önler. Ahşap kaplama, malzeme olarak diğer cephe kaplamalarıyla karşılaştırıldığında çok fazla üstün özelliğe sahip olduğu görülmektedir. Malzeme, ağaçtan oluştuğundan natural bir yapıya sahiptir. Ahşap dış cephe kaplama uygulamalarında perakende, toplu projelerde; mobilya, dekorasyon ahşap tasarım, üretim ve montaj işleri hizmetleri vermekteyiz. Yapı Dekorasyon - Restorasyon Park Bahçe Düzenleme

8 Ne Sunuyoruz ; Bilgi Tecrübe Yakın ilgi ve Alternatif çözümler Dürüst ticaret Şeffaf iş ve Kaliteli Hizmet Anlayışı Hızlı ve doğru hizmet Uluslararası ve yerel tedarikçi ağı Rekabetçi fiyatlandırma Özel siparişler Özel ambalajlar İnşaat Makine ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Ltd. Şti. Merkez Cevizlidere Mh Cad. Doğa Apt. 5/20 Balgat / ANKARA TÜRKİYE Tel: +90 (537) info@yeniayinc.com Fabrika Cumhuriyet Cd. No:114 Çamlıdere ANKARA Tel: +90 (530)

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ

AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ AHŞAP EV & KAMELYALAR BAHÇE MOBİLYALARI & PEYZAJ ÜRÜNLERİ AHŞAP BAĞ DİREKLERİ KERESTE ÇEŞİTLERİ ELMA - KİVİ - ÜZÜM BAĞ DİREĞİ Ahşap Elma Bağ Direği Boy (L): 4-4,5 mt Çap (D): 10 cm ile 12 cm arasında Ahşap

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. Metod Fabrika

FİRMA PROFİLİ. Metod Fabrika Metod Fabrika FİRMA PROFİLİ Firmamız 1995 yılında kurulduğunda, sürekli gelişmeyi hedeflerken, yıllardır sektörün içinde edinmiş olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimlerimizi sizlerle paylaşmayı amaç edinmiştir.

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi

Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi Işıklı Saksı Fiber Saksı Ahşap Saksı Piknik Masaları Çardak Kamelya Bank/ Ahşap Banklar Ahşap Zemin Yer Döşemesi "Her Yerde Bir Saksı Vardır" Zengin Saksı olarak çeşitli sektörlerde yüzlerce müşterimiz

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places Su ve nemden etkilenmez Water and moisture can not rebut it www.kompozitpark.com Doğayla uyumlu In harmony with nature 1 Deck Yüksek

Detaylı

Naturawood Ürün Kataloğu.

Naturawood Ürün Kataloğu. Naturawood Ürün Kataloğu Natura Wood Naturawood Naturawood Yüksek kaliteli iskandinav orman ürünleri ve ağaç teknolojisini ülkemize getirmeyi hedef ve amaç edinmiş olan Naturawood, Finlandiya da uzun yıllardır

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat!

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! ÇELİK GAZ BETON EVLER Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! Tamamen gaz beton, yapı çeliği ve doğal malzemelerden üretilen Çelik Gaz Beton Evler, konforu ve güvenliği en uygun fiyatlarla size

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Ulyanovsk / Russia TÜRKİYE TEMSİLCİSİ

ÜRÜN KATALOĞU.   Ulyanovsk / Russia TÜRKİYE TEMSİLCİSİ ÜRÜN KATALOĞU Ulyanovsk / Russia www.ruban.com.tr TÜRKİYE TEMSİLCİSİ SİDİNG Binanın Dış Dekorasyonu İçin Kullanılan Ürünler * Kötü hava şartlarına karşı dayanıklılık * Neme karşı dayanıklılık yağmurdan

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

On-Ar Group. Onur ARLI Genel Müdür. www.agacyapi.com

On-Ar Group. Onur ARLI Genel Müdür. www.agacyapi.com On-Ar Group On-Ar Group 10.09.2009 tarihinde faaliyete geçmiş ve ilk etap çalışması olarak medikal sektöründe faaliyete başlamıştır. Kısa bir süre sonra inşaat sektöründe de çalışmalarda bulunmuş ve bugünkü

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ

KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ www.turkiyegroup.com TANITIM ve DETAY ; Rusya Sibirya bölgesinde, ormanimizin oldugunu oncelikle belirtmek isteriz. Bu durum siz değerli muşterilerimize büyük fiyat avantajları

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ

KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ KERESTE - AHSAP - AĞAÇ ÜRÜNLERİ www.turkiyegroup.com TANITIM ve DETAY ; Rusya Sibirya bölgesinde, ormanimizin oldugunu oncelikle belirtmek isteriz. Bu durum siz değerli muşterilerimize büyük fiyat avantajları

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

Alüminyum Honeycomb Panel

Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Nedir? Petekli panel yapılar, yüksek mekanik dayanım gerektiren konstrüksiyonlarda kullanılır. Oldukça hafif sistemler elde etmek için, sandviç yapıların

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR KARAKTER sahibi AĞAÇLAR www.seca.at Her kullanım için doğru profil ÖN CEPHE Ağaç ön cepheler şu an moda. Ön cephe bir binaya karakteristik bir görünüm verir. OTURMA Alani Ağaç güzel kokar, güzel bir ses

Detaylı

gelecek nereye; siz ORAY a www.orayprefabrik.com oray@orayprefabrik.com

gelecek nereye; siz ORAY a www.orayprefabrik.com oray@orayprefabrik.com gelecek nereye; siz ORAY a OR AY PREFABRİK ORAY Prefabrik, yüksek kalitede ve uygun fiyatlı; Prefabrik Modüler Binalar (Mobilizasyon Kampları; Mühendisi / Formen / İşçi Yatakhaneleri, Ofisler, Yemekhaneler,

Detaylı

Hayalleriniz gerçek olsun...

Hayalleriniz gerçek olsun... www.artysteel.com Hayalleriniz gerçek olsun... HAKKIMIZDA Arty Steel Hakkında Arty Steel Hafif Çelik Yapı Sistemleri, çelik konstrüksiyon yapıların panel sistemini ve projelerinizin anahtar teslim inşaasını

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı 0312 257 00 82 Hakkımızda 1998 yılından beri makine, inşaat ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren fi rmamız, üzerine aldığı sorumlulukları eksiksiz ve zamanında yerine getirmiştir. Günümüzde, gelişmiş

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar 0312 257 00 82 Hakk m zda Hakkımızda 1998 1998 y l ndan yılından beri beri makine, inşaat inşaat ve ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet faaliyet gösteren gösteren rmam z, firmamız, üzerine ald ğ aldığı

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

Dış mekan oturma ve dinlenme olanakları teraslar, avlular, küçük oturma köşeleri, bir ağaç gölgesi ya da güneş ve yağmurdan korunmuş bir çatı

Dış mekan oturma ve dinlenme olanakları teraslar, avlular, küçük oturma köşeleri, bir ağaç gölgesi ya da güneş ve yağmurdan korunmuş bir çatı Dış mekan oturma ve dinlenme olanakları teraslar, avlular, küçük oturma köşeleri, bir ağaç gölgesi ya da güneş ve yağmurdan korunmuş bir çatı olabilir. Çünkü insanlar sığınma ve korunma isteği içindedirler.

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI. 3. Bölüm. Öğr. Gör. Mustafa KAVAL Afyon Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı

BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI. 3. Bölüm. Öğr. Gör. Mustafa KAVAL Afyon Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI 3. Bölüm 1 BETONARME KALIPLARININ SINIFLANDIRILMASI Kalıp Malzemeleri Bir kalıp sistemini meydana getiren kısımlar kaplama ve kalıp iskelesi olmak üzere ikiye ayrılır.

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 11m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti.

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 11m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 2 2 22m Acil Müdahale Barınakları 11m Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. ÇADIRA VE KONTERNIRLARA ALTERNATİF Kamp Evlerini oluşturan paneller 6.100 adet 1,5

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör.

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör. MESLEK RESMİ DERSİ Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri Hazırlayan Öğr. Gör. Cahit GÜRER 26.02.2009-Afyonkarahisar YAPI Canlıların beslenmek ve barınmak

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 1 PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2 3 BİZ PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2015 yılında Ankara Akyurt ta kurulan Elf Beton Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., beton prekast

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME Doç. Dr. ALİ KOÇAK YAPI Tüm canlıların beslenme barınma ve diğer doğal gereksinimlerini sağlamak için çeşitli yapı gereç ve yapım teknikleriyle oluşturulan yeryüzü yeraltı ve sualtı

Detaylı

Kent Mobilyaları Kataloğu

Kent Mobilyaları Kataloğu Kent Mobilyaları Kataloğu 2016 Pergel Endüstriyel Metal Elektronik Cihaz Kutuları San. ve Tic. Ltd. Şti. Tuzla Orhanlı da 150 m2'lik bir üretim alanında faaliyete başlamış ve başlangıçta endüstriyel tartım

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

Tantimber DIŞ MEKAN ÜRÜN KALİTE TANIMLARI

Tantimber DIŞ MEKAN ÜRÜN KALİTE TANIMLARI www.tantimber.com Tantimber Tantimber dış mekan zemin ve cephe kaplamaları; kalınlık, genişlik ve profil seçenekleriyle zengin bir skalaya sahiptir. Tantimber hammadde temin süreçlerini doğal habitatın

Detaylı

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR?

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR? Apika ahşap kompozit, mikro ahşap talaşı ve kaliteli plastik malzemenin belli bir oranda ileri teknoloji kullanılarak, bir araya getirilmesiyle oluşan, ahşap sektörünün neredeyse bütün ürünlerinde ağaç

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

CONSTRUCTION. naswood.tr. ahşap konstrüksiyon.

CONSTRUCTION.  naswood.tr. ahşap konstrüksiyon. nastimber CONSTRUCTION ahşap konstrüksiyon nasthermowood ısıl işlem görmüş ahşap nashouse ahşap ev naspan masif panel naspen ahşap pencere nasreed hasır nastimber CONSTRUCTION ahşap konstrüksiyon Nasreddin

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI

YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi YAPI Canlıların beslenme ve barınma gibi doğal ihtiyaçlarını

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I ÇATI TEKNİKLERİ TANIM Yapıların en üstüne inşa edilen, yapıyı kar, yağmur, sıcak, soğuk ve rüzgar gibi dış tesirlere karşı koruyan, lüzumu halinde çatıdan bina içinin

Detaylı

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ Maksimum enerji verimliliği, daha fazla enerji tasarrufu ve ideal yaşam konforu Isı kayıplarını gösteren özel kamera çekimi. Part of the Monier Group Yüksek Performanslı Isı Yalıtım

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

Tel : + 90 232 7823507 Fax: + 90 232 7823508 Cep: + 90 537 0497601

Tel : + 90 232 7823507 Fax: + 90 232 7823508 Cep: + 90 537 0497601 n daha serin in her türlü iç abilmektedir. n kaplama, renkli saç kaplamalarahşap lambri, saç lambri, leri kolayca METSER Sera Profil San. Tic. A.Ş. Gazipaşa Mah. Dokuz Eylül Cad. No:29 Menderes/İZMİR BAYİİ

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

İÇİNDEKİLER BRANDA GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ ÇADIR TENTE KÖRÜK SİSTEMLERİ DİĞER

İÇİNDEKİLER BRANDA GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ ÇADIR TENTE KÖRÜK SİSTEMLERİ DİĞER ÖN KAPAK ÖN KAPAK İÇİ 1 İÇİNDEKİLER 4 BRANDA 10 GÖLGELENDİRME VE ŞEMSİYE SİSTEMLERİ 13 ÇADIR 17 TENTE 21 KÖRÜK SİSTEMLERİ 24 DİĞER 2 ÜRÜN VE HİZMETLER Geniş ve farklı alanlara hitap eden ürün yelpazesine

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2. 3. 4. 5. 6.

İÇİNDEKİLER 2. 3. 4. 5. 6. İstiklal Mah. Barış Manço Cad. 5. Sok No:8 34522 Esenyurt / İSTANBUL TÜRKİYE Tel.: 0212 679 69 79 Faks: 0212 679 69 81 E-posta: info@gozdempaslanmaz.com 44 44 881 1 İÇİNDEKİLER 1. 2. 3. 4. 5. 6. 2 1 HAKKIMIZDA

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı