09 seyahat 13. dekorasyon. müzeler ve ören yerlerimiz 22. teknoloji 18. Temmuz 2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "09 seyahat 13. dekorasyon. müzeler ve ören yerlerimiz 22. teknoloji 18. Temmuz 2013"

Transkript

1 moda 01 bakım 05 dekorasyon 09 seyahat 13 teknoloji 18 müzeler ve ören yerlerimiz 22 Temmuz 2013

2 Moda MODA PLAJLARDA Bir mayo bir havlu yeter demeyin! Plaj modasını ihmal etmeyin.

3 Yaza dair en sevdiğimiz şeylerden biri de, bizleri sıcak tutan ama bir o kadar da üstümüzde ağırlık yapan kabanların, montların, kaşkolların bir dahaki sezona kadar kaldırılması, yerini tek parça elbiselere, bir şort bir t-shirt e bırakmasıdır. Yaz aylarının özgürlüğü her şeyden önce kıyafetlerimizle başlar. Özellikle güneşli günleri değerlendirmek için güzel bir koya, plaja ya da havuza gittiğimizde, çantamızda bir havlu ve bir güneş kremi olsa yeter diyebilirsiniz. Yalnız sahillerin de kendi modası olduğunu unutmayın deriz! Eminiz ki; renk renk pareolar, hasır şapkalar, hatta özel tasarım havlular sizin de çok hoşunuza gidecek İşte Maximum Yaşam okurları için hazırladığımız plaj çantası Pareo Önceleri biraz kilolu olan bayanların, daha rahat hareket edebilmek için kullandıkları pareolar, zamanla her yaşta ve kiloda olanların vazgeçilmezi haline geldi. Hem hafif hem de çantamızda çok az yer kaplayacak oluşu, pareoyu plaj çantamızın olmazsa olmazları arasına ekledi. Boynun arkasından, omuz üstünden, belden veya straplez Pareonuzu vücut hatlarınıza göre istediğiniz şekilde bağlayabilirsiniz. Bir de tüyo verelim; evde kullanmadığınız geniş bir eşarp ya da tülbent de, pekala pareo olarak kullanılabilir!

4 Plaj Havlusu Plaja tabi ki havlusuz gidilmez Ama artık havlularda da devrim yaşanıyor! Adeta birer sanat eseri gibi sergilenmeye başladı plaj havluları. Ünlü ressamların tablolarından tutun da, 3 boyutlu görsellere kadar geniş bir perspektifte seçim şansınız var. Bu sezonun en gözde ürünleriyse, üstüne komik desenler uygulanmış, mizahi yaklaşımı olan havlular. Müzik Çalar Eğer niyetiniz suya bir dalıp çıkmak değilse, plajda geçireceğiniz uzun saatler için yanınıza mini bir portatif müzik çalar almanızı öneririz. Artık cep telefonları da bu işlevi son derece iyi bir ses kalitesiyle yerine getirebiliyor. Yalnız müzik zevkinizi mekânsal anlamda değişik bir ortamda, örneğin suda ya da havuzda yaşamak isterseniz, o zaman size Sony nin suya dayanıklı mp3 player ını tavsiye ederiz.

5 Güneş gözlüğü Başlıca görevi sizi güneşin zararlı ışınlarından korumak olsa da, güneş gözlükleri renk ve model seçenekleri ile plaj modasının olmazsa olmazları arasında. Eğer hala bir gözlüğünüz yoksa ya da bu yaz için yeni bir gözlük almak istiyorsanız sizin için birkaç tavsiyemiz olabilir. Bu yaz güneş gözlüklerinde 80 ler modası esecek. Her şeyden önce yüz tipinize uygun olan bir model seçmeniz gerekse de, trendleri de ihmal etmemek lazım. Her markada, aynalı ve yuvarlak çerçeveli gözlüklere rastlamanız olası, çünkü aynalı gözlükler bu senenin trendleri arasında. Bir önceki sayımızda bahsettiğimiz çiçek etkisi gözlüklerde de kendini gösterecek ve çiçek desenli gözlükler de vitrinlerdeki yerini alacak. Ray-Ban, Adidas, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, D&G, Prada gibi markalar kalite ve modelleri ile sezonun öne çıkanları arasında. Hasır şapka Hasır şapka hiçbir zaman hayatımızdan eksik olmadı ama hiçbir zaman da bu seneki kadar gözde olmadı. Hemen hemen her giyim markasının artık ihmal etmediği şapka üretiminde bu yaz hasır rüzgarı esiyor. Siz de tatil öncesi bir hasır şapka alarak, hem güneşten korunun hem de plaj modasına ayak uydurun!

6 Bakım ARTIK TERCİHLER DOĞAL OLANLARDAN YANA Sadece beslenmek için değil, estetik ihtiyacımız için de doğal ürünlere ulaşmak mümkün.

7 Kabul etmek gerekir ki, son yıllarda hemen hemen her alanda organik kelimesi sıklıkla kullanılır oldu. Sebzelerden, hayvansal ürünlere, tekstilden, şampuana Raflarda yer alan her ürünün bir de organik alternatifi bulunmakta. Tüketiciler de doğal olarak, kendileri için daha sağlıklı ürünlere eğilim göstermekteler. Bu eğilimleri iyi değerlendiren sektörlerden biri de; kozmetik. Direkt olarak cildimizle temas eden ürünlerin bulunduğu bir sektör olduğunu düşünürsek, kozmetik ürünlerde de doğal içerikli olanları tercih etmek, son derece mantıklı bir hareket. Bu geniş ürün yelpazesinde, günlük olarak kullandığımız ve doğal alternatifleri olan ürünlere bir göz atalım istedik Fondöten Doğal içerikli seçeneklerine ulaşmadan önce en büyük tartışma konusu yaratan makyaj ürünlerinden biriydi fondöten. Gözenekleri kapatır, cildin hava almasını engeller denir, çoğu kişi de bu yorumlar nedeniyle kullanmamayı tercih ederdi. Artık markalar zihinlerdeki bu soruları ortadan kaldırmak için yeni ürünler geliştirmekteler. Örneğin Body Shop un Extra Virgin Minerals serisinde yer alan %100 saf pigmentler ve soğuk baskı uygulanarak elde edilmiş fondötenleri gibi doğal içerikli olan ürünlere ulaşmak mümkün. Bu fondöten ciltteki pürüzleri kapatmasının yanı sıra koruyucu bir etki bile sağlıyor.

8 Cilt Temizleyici Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların, makyaj yapmasalar dahi gereksinim duydukları ürünlerden biri de, cilt temizleyicilerdir. Yüzümüzü sadece suyla yıkamak maalesef her zaman yeterli temizliği sağlayamayabiliyor. Cildin daha özenli ürünlere ihtiyacı oluyor. Sabun kullanmaksa bilindiği gibi cildi çok fazla kurutabiliyor. Sophyto, Arındırıcı Temizleyici ile bu sıkıntıyı ortadan kaldırıyor; tercih sebebi olacak bütün etkenleri bir arada topluyor. Cilde zarar vermeyen hatta yaşlandırma karşıtı etki sağlayan, hem makyajı hem de ciltteki kalıntıları çıkartan, nem dengesini koruyan propolis proteinleri içeren bu temizleyicinin bir diğer önemli özelliği erkekler arasında sıklıkla rastlanan testosterona bağlı yağlanmayı da düzenliyor oluşu. Güneş Kremi Güneşten korunayım derken, kullandığınız koruyucular ile cildinize daha fazla zarar veriyor olabilirsiniz. Bütün gün teninizde olan güneş kremleri, içerik anlamında en çok dikkat etmeniz gereken ürünler arasında yer alıyor. Markaların doğal ürünlere olan eğilimi fark etmeleri ve kozmetiğin hemen her alanında bu alandaki ihtiyacı karşılamaları sayesinde güneş yağı ve kremlerinin de yüzde yüz doğal içerikli olanlarına erişmek mümkün. Bu ürünler, güneşin zararlı ışınlarından sizi korumasının yanı sıra, doğal içerikleri sayesinde cildinize zarar da vermiyorlar.

9 Şampuan En büyük tartışma konularından biridir: Hangi şampuanı kullanmak gerekir, saçıma hangisi iyi gelir? Aslında mevzu sadece saç değil, saçımızın derisidir. Uyguladığımız şampuanların içeriğindeki sentetik yani kimyasal maddelerin saç derimize nüfuz ettiğini unutmamak gerekir. Bu nedenle, içerikleri nispeten daha doğal olduğu için bebek şampuanı kullanmak pek çok kişinin tercih ettiği bir yöntemdir. Yalnız bebek saçının yapısı da yetişkinlerden farklı olduğu için bu durum da kalıcı bir çözüm olmaktan oldukça uzaktır. En iyi yöntem güvenilir bir markanın bizlere sunduğu doğal içerikli şampuanlar olacaktır. Saç bakımınız için içeriğinde paraben ve silikon bulunmayan şampuan ve kremleri tercih etmenizi öneririz.

10 Dekorasyon EŞYALAR DEĞİŞİYOR, SÜSLERE DÖNÜŞÜYOR El emeği göz nuru, ev yapımı süs eşyaları

11 Renkli bir ambalaj kağıdı, bir kumaş parçası, bir pet şişe, eski bir karton Belki fazla yer kaplıyor diye bir kenara atacağınız pek çok materyal, aklınıza gelmeyecek bir süs eşyasına dönüşebilir. Nesnelere bakış açınızı değiştirebilecek, evinizde geçireceğiniz zamanı daha keyifli hale getirecek uygulamalara bir göz atalım istedik. Dekoratif Mumluk Küçük boy desensiz bir cam bardak alın. Bir dergi ya da gazeteden keseceğiniz manzara veya şehir görselini bu cam bardağın içine tamamen kaplayın. Yalnız bardağın içine yerleştireceğiniz mumun (tercihen tea light olarak adlandırılan mumların) kağıda değmemesine dikkat edin. Mumu yaktığınızda, ortaya çıkan sonuçtan memnun olmamanız imkansız. Yapım süresi kısa, sonucu mükemmel!

12 Plastik bardaktan bahçe süsüne Genellikle yılbaşı ağaçlarını süslemek için kullanılan, küçük ampullü, birkaç metre uzunluğundaki kabloyu, kışa kadar saklamış olduğunuz yerden çıkarın Piknikler için sakladığınız tek kullanımlık kağıt bardakları da yanınıza alın. Bir de yapıştırıcı ve renkli kağıtları. Bu kağıtların rengi, düz veya desenli oluşu, tamamen sizin zevkinize kalmış Kağıtları bardakların etrafını kaplayacak şekilde kesin. Ardından hepsinin tepesine artı şekilde kesikler atın. Ardından bu kesik yerlerin içine kablonuzda olan küçük ampulleri tek tek geçirin. İşte karşınızda, bahçenizi hatta dilerseniz balkonunuzu süsleyecek salkım lambanız. Güle güle kullanın.

13 Kağıttan Kalpler Yine sadece makas, dergi ve iplik yardımıyla son derece kolay bir şekilde yapılabilecek bir dekorasyon önerimiz var. Herhangi bir dergi sayfasından alt alta getirerek keseceğiniz ve kalp şeklini vereceğiniz kağıtları, istediğiniz uzunlukta bir ipe dizerek, evinizin ya da bahçenizin her yanına, enlemesine ya da boylamasına asabilirsiniz. Özellikle doğum günü partisi gibi özel günlerde tercih edilebilecek bu süslemelerin, hem yapımı kolay hem de sonucu son derece şirin. Kokteyl Şemsiyelerinden, Dekoratif Çelenk Genelde bir paketin içinde çoklu miktarlarda satılan kokteyl şemsiyeleri, evde süs eşyası yapımında kullanılabilecek, akla ilk gelen materyallerdendir. Bir iplikten başka ekstra malzemeye gerek duymadan yapabileceğiniz çelenk için sadece bol miktarda kokteyl şemsiyesine ihtiyacınız var. Bunları iç içe geçirmek kaydıyla istediğiniz boyutta, kapınızı süsleyecek bir çelenk oluşturabilirsiniz.

14 Seyahat BODRUM BODRUM Adı şarkılara geçen, tatil denilince akla ilk gelen yerlerden olan Bodrum, cazibesini korumaya devam ediyor

15 Muğla ya bağlı bu eşsiz yarımadaya ulaştığınız anda, bembeyaz bir diyar karşılar sizi. Çünkü Bodrum un yapılarına tek bir renk hakimdir: Beyaz. Güneşten korunmak gibi mantıklı bir sebeple uygulanan bu renk, zamanla bir geleneğe dönüşmüş ve onları süsleyen begonvillerle, maviye boyalı kapılarıyla bu evler, adeta tatil kelimesinin de simgesi haline gelmiştir. Eski adıyla Halikarnas olarak bilinen Bodrum, tarih içinde pek çok farklı medeniyetin de hakimiyetine girmiştir. Bölgenin ilk yerlilerinin Karyalılar, kurucularının ise Dorlar olduğu düşünülmektedir. Bu bilgi de, Halikarnas ta doğmuş olan ünlü tarihçi Heredot a aittir. M.Ö. 5 ci yüzyıldaysa, Halikarnas bir İyon şehri olmuştur. Daha sonra Perslerin, Romalıların, Bizanslıların, Rodos Şövalyelerinin, nihayet 16.yüzyıldaysa Türklerin eline geçmiş, Cumhuriyetin ilanından sonra da adı Bodrum olarak değiştirilmiştir. Daracık şirin sokakları, canlı gece hayatı, istediğiniz tarzda tatil yapma imkanına cevap veren çok sayıda tesisi ile Bodrum, müdavimlik yaratacak yerlerden biridir. İlçenin en önemli ve görülmesi gereken yerlerinin başındaysa Bodrum Kalesi gelir. 15.yüzyılda St. Jean şövalyeleri tarafından yaptırılan kale, içi içe 3 surdan ve 5 kuleden oluşmaktadır. Kalenin içini gezme ve surlarının ardından mükemmel Bodrum manzarasına bakma şansınız da vardır. Bodrum Kalesi nin günümüz için en önemli özelliği; içinde yer alan Su Altı Arkeoloji Müzesi dir. Bu müze 1964 yılında açılmış, dünyanın ve Türkiye nin ilk ve tek su altı müzesidir. Oldukça geniş bir koleksiyona sahip olan müzede, üç ayrı batık geminin sergilendiği bölümler, turistlerin akımına uğramaktadır.

16 Bodrum ilçe merkezinin dışında pek çok cazibe noktası sayılacak beldeye de sahiptir. Ortakent Yarımadanın batısında olan Ortakent, Bodrum a en yakın olan beldelerdendir. Mandalina bahçelerinin, eski taş evlerin süslediği bu güzel belde, hala bir köy havasını koruyan bunu yanı sıra sahil şeridindeki otelleriyle yıllar içinde turistik potansiyelini artıran yerlerdendir. Gümüşlük Yarımadanın batı ucunda yer alan beldelerden bir diğeri de Gümüşlük tür. Arkeolojik sit alanı olduğu için tarihi kalıntılara da ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar arasında en bilineni Halikarnas Kralı Mausolos un kurmuş olduğu Myndos kentinin kalıntılarıdır. Çoğu kısmı su altında kaldığı için artık Batık Şehir olarak da anılmaktadır. Güneşin batışını izlemek ve beldenin güneyinde yer alan doğal plajda serinlemek için Bodrum dan Gümüşlük e kadar kısacık bir yolculuk yapmaya kesinlikle değer. Bitez Hem sakin sessiz bir tatil arayışı içinde olanlar hem de Bodrum un hareketli yaşamından çok da uzak kalmak istemeyenler için Bitez biçilmiş kaftan. Peyzaj anlamında gözü hiç yormayan, son derece düzenli bir yerleşim alanına sahip olan Bitez, ekonomik olarak da daha makul fiyatlar sunması nedeniyle tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği yerler arasında geliyor. Bitez aynı zamanda yarımadanın sörfe en uygun yerlerinden olduğu için de sporcuların akınına uğruyor. Torba Hani deniz çarşaf gibi denir ya İşte o söz günün her saati Torba nın suları için söylenebilir. Korumalı bir konumda bulunduğu için en sert rüzgarlarda bile koyları son derece durgun oluyor. Otelden, pansiyona her türlü konaklama imkanına sahip olan Torba, yine sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olabilir.

17 Turgutreis Adını burada doğan büyük Türk denizcisinden alan Turgutreis, Bodrum a yarım saat mesafededir. Birbirinden güzel pek çok koya ev sahipliği yapan Turgutreis, her zaman serin esen rüzgarıyla, yazın en sıcak günlerinde bir sizi bunaltmayacak bir havaya sahiptir. Bu rüzgar sörfçüleri de beraberinde getirmektedir. Dileyenler sahilde verilen kurslarla kısa sürede sörf yapmayı öğrenme şansına da sahipler. Gümbet Cıvıl cıvıl hareketli bir tatil isteyenler için doğru adres; Gümbet. Bodrum a yürüme mesafesinde yer alan bu belde, çok fazla sayıda konaklama tesisine de ev sahipliği yapıyor. Hem gündüz hem de gece durmak bilmeyen bir hareketlilik, Gümbet i diğer beldelerden ayıran en önemli özelliğini oluşturuyor. Yalıçiftlik Turizmin elinin değmemiş olduğu, tek başınıza bir koyda denize girebileceğiniz, halkının çiftçilikle geçindiği Yalıçiftlik, Bodrum a sadece 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Ziyaret için ideal bir yer. Göltürkbükü Eski bir Likya kenti olan ve neredeyse adı üstünde göl kadar durgun koylara ev sahipliği yapan Göltürkbük ü, son yıllarda popülerliğini artırmış ve özellikle ekonomik seviyesi yüksek olan bir kitlenin gözde mekanlarından biri haline gelmiştir. Türkbükü Bodrum a adımını bile atmamış olanların ismini bildikleri bir yerdir burası. Çünkü Türkbükü Bodrum un sosyetik beldesi olarak anılır. Çok fazla sayıda yan yana dizilmiş mekanın, kendilerine özel iskeleleri vardır. Gün boyunca müzik eşliğinde bu iskelelerde güneşlenen kalabalık, akşam saatlerinde bar konseptine dönüşen mekanlarda eğlenceye devam ederler. Yalıkavak Bodrum un gidenleri kendine hayran bırakan bu şirin beldesi özellikle rüzgarı ile meşhurdur. Bu rüzgar sayesinde sıcaktan bunalmadan, serin bir tatil geçirmek isteyenlerin de kaçış yeri olmuştur. Bodrum un diğer beldelerine göre nispeten sakin atmosferi ile bilinen Yalıkavak, yenilenen marinası ile giderek canlanan bir sosyal yaşamın da kapılarını aralamıştır. Bir yandan ünlü markaların mağazaları diğer yanda birbirinden şık restoranların sıralı olduğu marinası, Yalıkavak ın gece hayatına da renk katmıştır. Beldenin devamlı esen rüzgarından en fazla faydalanan da kuşkusuz rüzgar sörfüne meraklı olanlardır. Bu anlamda Yalıkavak sporcular için biçilmiş kaftandır. Akdeniz foklarının doğal yaşam ve üreme alanı olan Küdür Yarımadası da Yalıkavak ın görülmeye değer yerlerindendir.

18 Teknoloji SUALTI FOTOĞRAF MAKİNALARI Sınırları ortadan kaldıran teknoloji

19 Tatil zamanlarının olmazsa olmaz teknolojik ürünlerinden biri de fotoğraf makinalarıdır. Bütün sene özlemle beklediğimiz bu değerli zamanları ölümsüzleştirmek, her anını karelemek çoğumuzun yaptığı bir harekettir. Tatil bitip evlerimize döndüğümüzde, bu kareler bizlere güzel günleri anımsatan, bize keyifli zamanlarımızı bir daha yaşatan anılar olarak albümlerimizdeki yerlerini alır. Gelişen teknolojilerle birlikte artık, kare kare dondurduğumuz bu anılara, denizaltı fotoğraflarını da eklemek mümkün. Fotoğraf keyfini bir adım öteye taşımak, farklı bir deneyimi yaşamak su altı fotoğraf makinası almak isteyenler için küçük bir araştırma yaptık. İşte seçeneklerden bazıları Panasonic Lumix FT4 Lumix FT4 ün en büyük özeliklerinden biri 12 metreye kadar suya, 2 metreye kadar darbeye ve -10 dereceye kadar donmaya dayanıklı olması. Leica marka lens e sahip olan makinanın çekim kalitesi de son derece üstün. Makinanın aynı zamanda dahili bir GPS sisteminin yanı sıra pusula, yükseklik ölçer ve barometre gibi açık hava sporlarına uygun özellikleri de bulunuyor. Rollei Sportsline 50 Fazla derinlere dalmıyor, amatör seviyede çekimler yapmak istiyorsanız, bu makine tam size göre. Özellikle havuz için tercih edebileceğiniz Rollei Sportsline 50, 3 metre derinliğe kadar su altında fotoğraf çekme imkanı sunuyor. 3 metre kulağa biraz az gelmiş olsa da, su altında video çekimi yapabilme özelliği bu dezavantajı ortadan kaldırmaya yetiyor.

20 Kodak Çek-At Tek Kullanımlık Sualtı Fotoğraf Makinası Bu yazıyı okuyup konuya ilgisi uyananlar ama bir makine almak konusunda kesin kararını veremeyenler için Kodak, mükemmel bir çözüm öneriyor. Karada kullanmaya alışık olduğumuz Kodak ın kullan at teknolojili makinaları, su altı için de mevcut. Hem de son derece uygun fiyat aralığında. Sony Cyber-shot DSC-TX10 Eğer kaliteden ödün vermek istemiyorsanız, dijital fotoğraf makinalarında yıllardır en çok tercih edilen markalardan biri olan Sony nin su altı çekimlerine de imkan tanıyan Cyber-shot DSC-TX10 adlı makinasını almanızı öneririz. Hem karada hem denizde unutulmaz kareler yakalamak için ideal Bu arada belirtmekte fayda var; karada kullanılan bazı fotoğraf makinaları için özel olarak satılan kılıflar da, onları su altında kullanmaya elverişli hale getirebiliyor.

21 Müzeler ve Ören yerlerimiz MİMARİSİ VE AKUSTİĞİ İLE YILLARA MEYDAN OKUYAN BİR YAPI: ASPENDOS Günümüz ses teknolojilerine taş çıkaracak bir akustiğe sahip olan Aspendos, bütün heybeti ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

22

23 Aspendos dendiğinde ilk olarak aklımıza anfi tiyatro gelse de, aslında burası M.Ö. 10. Yüzyıl da Akalar tarafından kurulmuş bir antik kenttir. Bu antik kentten geriye kalan en göz alıcı yapı meşhur tiyatrodur. Türkiye nin hatta dünyanın eşine az rastlanır güzellikteki Roma tiyatrosu örneklerinden olan Aspendos un, Truva Savaşı ndan sonra Pamphylia ya gelen kahraman Mopsos liderliğindeki Argive kolonicileri tarafından kurulduğu düşünülmektedir. Antalya- Alanya karayolunun 44. km sinden kuzeye dönen 1. yolun sonunda bulunan Aspendos, bir tepeye inşa edilmiştir. İki bölümden oluşan oturma sıralarında, üst kısımda yirmi bir, alt kısımda ise yirmi oturma sırası vardır. Yığma taştan yapılan Aspendos iki katlıdır ve alt katında sahne ve oyuncuların bu sahneye çıkması için beş kapı vardır. Günümüzde hala konserlere ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan bu tarihi yapının akustiği dillere destandır. Bir oyuncu sesini, yaka mikrofonu kullanmadan en arka sırada oturan seyirciye rahatlıkla duyurabilmektedir. Antik tiyatroyu ziyaret ettiğiniz zaman yalnız değilseniz bu gerçeği test etmenizi öneririz. 12 bin kişilik oturma kapasitesi bulunan tiyatronun havalandırma sistemi de bu zamanın yapılarına şapka çıkarttıracak cinstendir. Merdiven bölümleri arasında yer alan koridora girdiğiniz zaman, yazın en sıcak günlerinde bile sizi anında rahatlatacak serin bir havayla karşılaşırsanız şaşırmayın! Bu durum da Aspendos un mimari başarısının örneklerinden biridir.

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

Villa Yalikavak 4. Özet. Açıklama

Villa Yalikavak 4. Özet. Açıklama Villa Yalikavak 4 Özet Bu seçkin tesis,bodrum yarımadasının kuzey-batı ucunda yer alır.huzurlu bir doğanın ortasında yer alan Villalar dinlendirici bir tatil için tüm konforu sunuyor. Açıklama Doğa severler

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 EKİM 2014 Saat 20.00 de Ankara dan Kapadokya ya hareket. Otele varış ve serbest zaman. 17 EKİM 2014 TAM GÜN KAPADOKYA TURU - 08:30 17:00 GÖREME PANORAMA Turdaki ilk yer

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir.

Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Makedonya Cumhuriyeti ; 1991 yılında Yugoslavya Sosyalist Federatif Cumhuriyeti nin iç savaşlara girdiği dönemde bağımsızlığını ilan etmiştir. Kuzeyde Sırbistan ve Kosova batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan,

Detaylı

BuranoVenedik denince akla ilk

BuranoVenedik denince akla ilk Rengarenk Bir Ada BuranoVenedik denince akla ilk gelen aslında kanallar, gondollar ve maske festivali oluyor. Pek bilinmese de Venedik kendi içinde eşsiz bir görselliğe sahip Burano Adası nı da kapsıyor.

Detaylı

VİZYON DATÇA TASARIM

VİZYON DATÇA TASARIM ARBETTA COMPLEXIA BÖLÜM I VİZYON 05 BÖLÜM II DATÇA 13 BÖLÜM III TASARIM 21 ARBETTA COMPLEXIA BÖLÜM IV ARBETTA CLUB 25 BÖLÜM V KONUTLAR 33 BÖLÜM VI BİZ KİMİZ 53 BÖLÜM I VİZYON Arbetta Complexia, isminin

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Bozulmamış doğası ile Bodrum'da keyifli bir tatil. Içinizi ısıtan güneşiyle tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bozulmamış doğası ile Bodrum'da keyifli bir tatil. Içinizi ısıtan güneşiyle tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Villa Yalikavak 2 Özet Bozulmamış doğası ile Bodrum'da keyifli bir tatil. Içinizi ısıtan güneşiyle tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Açıklama Doğa severler ve huzur arayanlar için idealdir. Sakin bir

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

Datça da bir Yaz. Gün batımında Datça Limanı

Datça da bir Yaz. Gün batımında Datça Limanı Datça da bir Yaz Her yıl daha önce görmediğim bir yeri gezip görmeye çalışıyorum. Bu yılki durağım da Datça oldu. Datça yı özetleyecek olursam Havası, Denizi ve 3B si diyebilirim. Gün batımında Datça Limanı

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR.

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. ODA SAYISI:28 (2 SUİT ODA) ODALARDA; MİNİ BAR, KLİMA VE TELEVİZYON MEVCUTTUR. OTELİMİZ PLAJA 100 MT UZAKLIKTADIR.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Özet Villa ANYA; D Marin Göçeğin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İnaf Gari adlı film öncesinde devam eden Çöp sanat etkinliklerine defile ile devam edildi. Bodrum da düzenlenen çöp sanat defilesinde, denizden çıkarılan çeşitli atıklar ve ağlarla

Detaylı

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ MUĞLA, YENİ KURUMSAL KİMLİĞİYLE DÜNYA TURİZM DESTİNASYONLARI ARASINDA DAHA DA GÜÇLENİYOR! Muğla... Türkiye nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Ülkemizin gözbebeği.

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015

LİKYA TURU 05-09 MAYIS 2015 Gidilecek Yerler : PAMUKKKALE - SAKLIKENT - KEKOVA - KAYAKÖY - GÖKOVA - KAŞ Süre : 3 Gece 4 Gün Başlangıç Tarihi : 5 Mayıs 2015 Bitiş Tarihi : 9 Mayıs 2015 Zümre : Sosyal Bilgiler Yaş Grubu : 5.,6.,7.,8.

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

Ya am Ba l yor... Selçuk GÜLER LE GO n aat Yönet m Kurulu Ba kan. Hakkımızda

Ya am Ba l yor... Selçuk GÜLER LE GO n aat Yönet m Kurulu Ba kan. Hakkımızda Ya am Ba l yor... Hakkımızda Le Go İnşaat olarak kaliteli projeler üretmek hedefindeyiz. Yatırımcılarımız tarafından takdir edilen çalışmalarımız bizim için en büyük başarı. Amacımız başladığımız projeyi

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS 2017 KATALOĞU Birçok kadim uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu, atalarımızdan bize kalan en değerli hediye... Daha ilk çağlardan itibaren stratejik olarak tüm coğrafyanın en göz alıcı değeri olarak ön

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz.

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. 1 Değerli Müze dostları, Madox Travel, kültürel ve tarihsel nesneleri

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

saltbodrum Camel Beach Residences

saltbodrum Camel Beach Residences saltbodrum Camel Beach Residences Yeni bir hayata açılan kapı saltbodrum saltbodrum Bodrum yarımadasına girdiğinizde, aracın camını aralayacaksınız. Önce bir Ege havası çarpacak yüzünüze, hafiften sarhoş

Detaylı

KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri

KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri KADINLAR ve Demografik Büyüklükler Hedef Kitle Tanımlamaları Yaşam Trendleri 14 Haziran 2005, Salı A company of Pazarlama yönetimini geliştirmek için ilerleyebileceğimiz alanlar Hedef kitleyi geleneksel

Detaylı

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Özet Villamız Göcekin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı sağlanmış, ödüllü projeli Portville sitesi

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç Görseller: EGA H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Helsingborg, İsveç İsveç in en iddialı planlama ve kentsel dönüşüm projelerinden biri olan H+ projesi, Helsingborg kentinin güney kısımlarının mavi-yeşil

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

İşte böylesine bir tatil isteyenler içindir Assos. Ve Assos ta yapılacak çok şey vardır:

İşte böylesine bir tatil isteyenler içindir Assos. Ve Assos ta yapılacak çok şey vardır: Assos u neden görmeliyim, oraya neden gitmeliyim? diye içinizden soruyorsanız eğer, verilecek cevapların birden fazla olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz: mesela turkuvaz rengi bir deniz, zeytin ağaçları,

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

KEMER KEMER. 352 Dünden Bugüne Antalya

KEMER KEMER. 352 Dünden Bugüne Antalya A L T I N C I B Ö L Ü M KEMER KEMER 352 K E M E R 353 354 12. KEMER* 1. Tarihçe A L T I N C I Kemer ilçesi tarihinin M.Ö. 690 yılına kadar uzandığı bilinmektedir. Kemer merkezine 15 km mesafede bulunan

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı?

AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı? AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı? Ve orada kötü kalpli olarak gösterilen Pers İmparatoru Darius u Diğer ismiyle Dara yı Tarih 300 lü yılları gösteriyor. Ama İsa henüz doğmamış.

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

KULAKLIĞIN TARİHÇESİ ADA KÖRÜKÇÜ 0510110041

KULAKLIĞIN TARİHÇESİ ADA KÖRÜKÇÜ 0510110041 KULAKLIĞIN TARİHÇESİ ADA KÖRÜKÇÜ 0510110041 KULAKLIK NEDİR? Kulaklık, 2 küçük hoparlörün kullanıcının kulağına yakın yerde durmasını sağlayan bir çevre birimidir. Genellikle kullanım amaçları, kullanan

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

COĞRAFİ YAPISI VE İKLİMİ:

COĞRAFİ YAPISI VE İKLİMİ: TARİHİ : Batı Toroslar ın zirvesinde 1288 yılında kurulan Akseki İlçesi nin tarihi, Roma İmparatorluğu dönemlerine kadar uzanmaktadır. O devirlerde Marla ( Marulya) gibi isimlerle adlandırılan İlçe, 1872

Detaylı

Dünyamız temiz enerji kullanmak zorunda. Türkiye temiz enerji kullanmak zorunda.

Dünyamız temiz enerji kullanmak zorunda. Türkiye temiz enerji kullanmak zorunda. Dünyamız temiz enerji kullanmak zorunda. Türkiye temiz enerji kullanmak zorunda. Samimi olmak zorundayız... Herkes doğaya dönmek istiyor, ama kimse yürümek istemiyor. ~Werner Mitsch Biz temiz enerjiden

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello A Gezdikçe Gördükçe İzlen Şen Toker Güzel ağaç adlı masal kasabası lberobello 96 Alberobello nun dar sokaklarında trulli denilen evlerin arasında yürürken resimli bir masal kitabı sayfalarının içindeymişim

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri

Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri Fotoğraf Rehberi: Booking Home Tesisleri Sizinle bir Booking.com ortağı olarak çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Fotoğraflar, ziyaretçilerin online olarak konaklama rezervasyonu yapmalarında çok önemli bir

Detaylı

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Önümüzdeki aylar her kadını memnun edecek özel fırsatlarla dolu. Anneniz, eşiniz, kız kardeşiniz, arkadaşınız

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin ... öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Nazım Hikmet ZEYTİNL K EVLERİ

Detaylı

>> Dekoratif Aydınlatmalar

>> Dekoratif Aydınlatmalar Ring Lamp Dekoratif Halka Armatür Wallwasher IP20 Duvar Yıkama İç Mekan Mekanlarınıza farklı bir hava katacak olan Ring Lamp bir halkasından yumuşak bir ışık yayarken, istenen rengin uygulanabildiği diğer

Detaylı