delegelerle birlikte sandığa gitti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "delegelerle birlikte sandığa gitti"

Transkript

1 Başkan Kocadon CHP li delegelerle birlikte sandığa gitti CHP Muğla Milletvekili Adaylarının belirleneceği ön seçim için delegeler sandık başına gitti. Oy kullananlar arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, katılımdan memnun olduğunu belirtti. CHP Bodrum Delegeleri, 7 Haziran da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olacak isimler için oy kullandı. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde yapılan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı, CHP li meclis üyeleri ve delegelerin oy kullandığı eğilim yoklamasına katılım yoğundu. Muğla Milletvekilliği için 5 adayın belirleneceği eğilim yoklamasında, dördü Bodrum dan olmak üzere toplamda 28 aday adayı bulunuyor. Beş aday, delegelerin kullanacağı oylar ile belirlenecek; 2. sıradaki isim ise CHP Genel Merkezi tarafından atanacak. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum daki delege sayısının 1275 olduğunu belirterek eğilim yoklamasının tüm aday adaylarına ve partiye hayırlı olmasını diledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise katılımın yoğun olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; Bugün yapılan eğilim yoklaması, Cumhuriyet Halk Partisi nin Muğla daki gücünün de bir göstergesi. Muğla da en çok aday, Cumhuriyet Halk Partisi nde var. Bu aday çokluğunun olması, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi nde demokrasinin varlığını ve düzenini gösteriyor. Bugün, bütün delege

2 arkadaşlarımızla buraya gelerek bizi temsil edecek milletvekili adayımızın sıralamasını yapacağız. Dikkat ederseniz, tüm partililer birbirlerini görerek birbirleriyle kucaklaşıyorlar. Çok güzel bir atmosfer var. Seçim heyecanı da başlamış oldu. Delegelerimizin birbirlerine sevgi ve saygılarını gördük, kaynaşmalarını gördük. Ayrıca bugün oy kullanan katılım oldukça yüksek. Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olarak da bu yoğun katılımı gördüğüm için mutlu oldum. Cumhuriyet Halk Partimize hayırlı olsun. dedi.

3 Moskova da açıldı Bodrum Ofisi Bodrum u Rusya ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova da Bodrum Tanıtım Ofisi açıldı. Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrum.com.ru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından Rusya nın başkenti Moskova da Bodrum Tanıtım Ofisi nin açılışı yapıldı. Spektr İş Merkezi nde bulunan ofisin açılışı öncesi tören düzenlendi. Törene; Kaplan Danışmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık şirketinin sahibi Engin Kaplan, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başta olmak üzere Bodrum dan ve Moskova dan turizmciler katıldı. Kaplan Danısmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık ın sahibi Engin Kaplan ve BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, yaptıkları açılış konuşmalarında; projenin hazırlanış sürecinden bahsettiler.

4 Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla nın ve Bodrum un daha fazla Rus turist ağırlamak istediğini ifade ederek; Moskova da açılan bu ofis, Bodrum özelinde ve Muğla genelinde daha fazla Rus turistin bölgemize gelmesini sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ise yaptığı konuşmada; Biz yıllarca Bodrum u Bodrum sizi çağırıyor diye tanıttık. Ege medeniyetlerinin birçoğunun ev sahibi olmuş olan Bodrum bir dünya markasıdır. İnşallah başarılı olursunuz. Bu inisiyatiften hem Türkler hem de Ruslar yararlanırlar ve fayda görürler. Son olarak; burada bulunan Rus dostlarımıza şunu söylemek istiyorum; Bodrum sizi çağırıyor. dedi. Konuşmaların ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ve beraberindekiler ofisin açılış kurdelesini kesti. Bodrum Tanıtma Vakfı Moskova Ofisi nin turizmcilere ve Bodrumlulara hayırlı olmasını dileyen Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon ise; Bodrum turizmine katkı sağlayacak her çalışmaya elimizden geldiğince destek oluyoruz. Rusya ya ve Rusça konuşan ülkelere baktığımızda; çok büyük bir coğrafya olduğunu görüyoruz. Bu coğrafya bu kadar büyük olmasına rağmen, Bodrumumuza gelen misafirlerimize baktığımızda ise bin arasında değişiyor. Bu bizim Rusya ve Rusça konuşan ülkelerdeki ilk büyük adımımız olacak Bodrum olarak. Bu ofisin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

5 ORGANLARI VERDİ 5 KİŞİYE HAYAT Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu yaklaşık bir hafta yaşam mücadelesi verdiği yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden genç anne iki böbreği, korneası, karaciğeri ve kalbi bağışlandı Bodrum da geçtiğimiz 12 Mart ta Kıbrıs Şehitleri Caddesi Gümbet Kavşağı mevkinde geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan ve Bodrum Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Fatma Kılıç ın (25) beyin ölümü gerçekleşti. Bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Kılıç ın organları ailesi tarafından bağışlandı. İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Kent Hastanesi ve Ege Üniversitesi hastanelerinden gelen nakil ekibi, gece geç saatlerde Bodrum Devlet Hastanesine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonların ardından Fatma Kılıç ın kalbi, böbrekleri, karaciğeri ve korneası alındı. Alınan organlar nakil bekleyen hastalara yetiştirilmek üzere yola çıktı. İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi nden Yrd. Doç Dr. İsmail

6 Özsan, gazetecilere yaptığı açıklamada, karaciğer yetmezliği bulunan bir hastaya Kılıç tan aldıkları karaciğeri nakledeceklerini ifade etti. İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi nden ambulans uçakla gelen ekip ise nakilin ardından yine ambulansla Milas-Bodrum Havalimanı na buradan da ambulans uçakla İzmir e hareket etti.

7 BELEDİYE DAĞITIMI MEYDANINDA FİDAN 3 BİN 500 ADET ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITILDI Bodrum Kaymakamlığı, Milas Orman İşletme Müdürlüğü ve Bodrum Orman İşletme Şefliği tarafından organize edilen etkinlikte vatandaşlara 3 bin 500 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Orman İşletme Müdürü Tayfun Kazakoğlu, Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı. Meydana getirilen ve içinde, Kara Servi, Defne, Dut, Harnup, Mavi Servi, Fıstık Çamı, Erguvan ve Zakkum fidanlarının bulunduğu kamyonet kapaklarının açılmasını sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar fidan almak için birbirleriyle yarıştılar. Dağıtım öncesi gazetecilere Gödekmerdan şunları söyledi; açıklama yapan Kaymakam 21 Mart Dünya Ormancılık Günü aktiviteleri arasında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak fidan dağıtımı yapıyoruz. Milas Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Bodrum Orman İşletme Şefliğimiz vasıtasıyla çeşitli türde orman ağaçları tüplü fideler şeklinde vatandaşlarımıza dağıtılacak. Çok büyük bir ilgi var. İnşallah bu etkinliğimiz amacına ulaşır. Çok daha yeşil bir Bodrum, çok daha yeşil bir Türkiye amaçlıyoruz. dedi. Açıklamanın ardından ilk fidanları Kaymakam Gödekmerdan kendi eliyle yaptı. Fidanlarını alan vatandaşlardan Gülseren Bozova şunları söyledi;

8 Önemli olan almak değil tabi bunları dikmek ve bakmak. İnsanın yerinin olması. Yoksa alıpda köşe başına bıraktıktan sonra hiç bir anlamı yok bence. dedi. Bahçesine dikmek için fıstık çamı aldığını belirten Mehmet Akbal ise şunları söyledi; Bodrum için çok güzel bir şey. Devamını bekliyoruz. dedi. 3 bin 500 adet fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttıklarını ifade eden Milas Orman İşletme Müdürü Tayfun Kazakoğlu şöyle konuştu; Vatandaşlarımıza hem çevre bilinci oluşturmak hem yeniden fidanları kendi elleri ile toprağa dikmesi için bu etkinliklerimiz düzenliyoruz. Bu sene Milas Orman İşletme Müdürlüğü olarak bölgede 204 bin adet fidan dikimi yaptık. dedi. Etkinliğe katılan Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Manyas ise şöyle konuştu; Güzel bir etkinlik herkes faydalanıyor. Ağaçlandırma ve oksijen çok önemli, güzel bir etkinlik oldu. dedi. Ağaçları çok sevdiğini ifade eden Sultan Bayramlı isimli vatandaş şunları söyledi; Çok seviyorum ağaçları, yeşilliği. Bayılıyorum bunlara. Hemen gidip bahçemize ekeceğiz. şeklinde konuştu. Vatandaşlara, ağaçlandırma hakkında bilgilendirme broşürlerinin dağıtıldığı etkinlikte 3 bin 500 adet fidan kısa sürede tükendi.

9 BODRUM PAZAR GÜNÜ ELEKTRİKSİZ KALACAK YARIMADANIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNE ELEKTRİK VERİLEMEYECEK Önümüzdeki Pazar günü TEİAŞ tarafından Bodrum da yapılacak tadilat çalışmaları nedeniyle bölgede elektrik kesintisi yaşanacak. TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü nden yapılan yazılı açıklama gereğince Bodrum da yapılacak tadilat çalışması kapsamında Pazar günün saatleri arasında elektrik verilemiyeceği bildirildi. Yapılacak olan çalışmalar nedeniyle kısıt şartları dâhilinde enerji verilecek merkezler ile elektrik kesintisinden etkilenecek yerleşim merkezleri ile illgili şu açıklama yapıldı; Gümüşlük, Sandima, Akyarlar, Ortakent, Yahşi Mahalleleri, Bodrum merkezinde bulunan AYDEM e ait Yalıkavak İM ve Turgutreis İM üzerinden enerji verilecek ancak kısıt şartları halinde bu merkezlere ve tüm özel trafolu müşterilere elektrik verilemeyebilecektir. denildi.

10 Yapılan yazılı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; Belirtilen yerleşim merkezlerine kısıtlı şartların oluşması halinde çalışma süresince elektrik verilemeyecek olup tesislerinde bakım planlayan ilgililerin kendi güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır. ifadeleri kullanıldı. KAÇAK GÖÇMEN TUTUKLAMA FACİASINDA 3 ÖLÜM YOLCULUĞUNU ORGANİZE EDEN 3 SURİYELİ TUTUKLANDI 6 kişinin hayatını kaybettiği kaçak göçmen faciasında mahkemeye çıkarılan 4 kişiden 3 ü tutuklandı. 17 Mart gecesi Bodrum Karaada açıklarında meydana gelen tekne batması olayı ile ilgili olarak Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlilerince 6 göçmenin cesedi bulunmuş 8 göçmen ise sağ olarak kurtarılmıştı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince olayın organizatörleri oldukları gerekçesi ile 3 Suriyeli Mersin in Silifke İlçesi yakınlarında, 1 Suriyeli ise Bodrum da gözaltına alındı. Göçmenleri Bodrum a getirerek tekne ile çıkışını sağlayan organizatörlerin üzerinde 10 adet pasaport ve bir miktar döviz ele geçirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 4 Suriyeli sabah saatlerinde Adliyeye sevk edildi.

11 Yakalanan 4 şüpheli, Göçmen Kaçakçılığı Yapmak ve Bilinçli Taksirle Ölüme Sebebiyet Vermek suçlarından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına ifade verdi. Mahkemeye çıkarılan Suriyelilerden A.H. İ.M. ve M.H.A. isimli 3 organizatör üzerlerine atılı suçlardan dolayı tutuklandı. Bodrum da gözaltına alınan M.A. isimli Suriyeli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada olay anından bu yana devam eden kayıp 2 kişinin aranmasına ise son verildiği bildirildi. BEŞİKTAŞ IN 112. BODRUM DA KUTLANDI YAŞI Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Kulübünün 112. Kuruluş Yıldönümünü sanatçı Zeynep in de katıldığı gecede kutladılar. Bodrum Delfi Otelde düzenlenen geceye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs ve çok sayıda taraftar katıldı.

12 Beşiktaş Kulübü 112. Kuruluş yıldönümü Bodrum Beşiktaşlılar Derneğinin organize ettiği gecede kutlandı. Sanatçı Zeynep in de sahne aldığı gecede davetliler eğlenceli dakikalar yaşadılar. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen etkinlik bu sene Delfi Otelde gerçekleştirildi. Geceye Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Sahil Güvenlik SG 1 Bot Komutanı Melih Geçgil, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve çok sayıda taraftar katıldı. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata gecede yaptığı konuşmada Beşiktaşımızın kuruluşunun 112. Derneğimizin 12. kuruluş yılında sevgili Bodrumlularla ve Beşiktaşlılarla çok güzel bir gece geçiriyoruz. Zeynep te bu güzel gecemize renk kattı dedi. Kendisi de Beşiktaşlı olan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da gelen konuklara hitap etti. Kaymakam Dr. Gödekmerdan Beşiktaş ımızın kuruluşunun 112. Yıl dönümünü büyük bir mutlulukla, iftiharla kutluyoruz. İnşallah bu kutlamaya Pazar günüde Fenerbahçe zaferi de eklenecek. Pazar inşallah günü Bodrumsporun üçüncü lige yükselmesini de kutlayacağız. Ben Beşiktaş ımıza başarılar diliyorum. Nice 112 yıllara başarılarla ulaşmasını diliyorum. Bodrumspor a da bu günleri görmesini diliyorum dedi. Geceye katılan en yaşlı üye Beşiktaş lı Mümin Akın a bu gece anısına plaket takdim edildi. Plaketini Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan dan alan Akın, kalbinde büyük bir Beşiktaş sevgisi olduğunu ve torunlarına kadar herkesin Beşiktaş lı olduğunu söyledi.

13 B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Salı günü Burdur deplasmanında Bucak Bld. Oğuzhanspor ile golsüz berabere kalarak puanını 54 e çıkaran B.B. Bodrumspor,

14 maçın hemen ardından Pazar günü oynanacak Konyaaltı Bld. Spor maçı hazırlıklarına başladı. Bodrum Şehir Stadı nda yapılan antrenmanı izleyen B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya bu hafta şampiyonluk maçına çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: Artık şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Son dört maçımız kaldı. Bu dört maçtan sadece birinden 3 puan almamız durumunda, öbür üç maçta skorlar ne olursa olsun kimsenin bir skorunu beklemeden şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. Bende bu hafta bunun gerçekleşeceği inancındayım. Evimizde Konyaaltı Spor ile oynayacağız, takımımızda gayet iyi hazırlanıyor. Ben çocukların bu hafta bu işi bitireceklerine eminim. Ben bütün Bodrum Yarımadası halkını bize desteğe davet ediyorum. Herkes maça gelsin, Pazar günü stadımızı da süsleyeceğiz. Hep beraber İnşallah uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe buradaki aslan yürekli futbolcularımız sayesinde varmış oluyoruz. Bu coşkuyu bütün yarımadadaki taraftarımızla birlikte yaşayalım. İnşallah Bodrumspor u güzel günler bekliyor. Daha güzel günlerde ileride gelecek. Bu ilk büyük adımlarımızdan birisi. Ben bu yolda bize destek veren özellikle başkanımız Mehmet Kocadon a ve Bodrum halkına binlerce kez teşekkür ediyorum. Onların bu desteği olmasaydı bizim buralarda bu iyi şartlarda mücadele etme şansımız olmazdı, bu hedeflere varma şansımız çok zor olurdu. Bu yüzden desteklerinden dolayı herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum Cumartesi günü gerçekleştireceği ter idmanının ardından kampa girerek Pazar günü karşılaşma saatini bekleyecek olan B.B. Bodrumsporlu futbolcuların ve teknik heyetin yüzleri gülerken, Bodrumsporlu taraftarlarında Pazar günkü maç nedeniyle bir çok hazırlık içinde olduğu öğrenildi.

15 CHP Lİ KADINLAR SAHAYA İNİYOR Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından seçim çalışmaları süresince sahada çalışacak üyelere eğitim verildi. CHP Bodrum Kadın Kolları, mahallelerde ki kadın kolları üyelerine eğitim çalışması yaptı. Kadın kolu MYK üyesi Bedriye Gürkan iletişim, parti politikaları, seçim propagandaları konusunda bilgilendirme verdi. Parti binasında verilen eğitime yaklaşık yüz üye katıldı. Başarılı bir şekilde sonuçlanan eğitim sonrasında CHP li kadınlar, Kadın Kolları Başkanına teşekkürlerini sundu. Kadın kolları Başkanı Ender Taşören sahada çalışacak olan bütün kadınlara eğitim verileceğini söyledi. Ayrıca 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde iktidar olmayı hedeflediklerini belirten Taşören 7 Hazirana kadar canla başla çalışıp Cumhuriyet Halk Partisi ni iktidar yapmayı planlıyoruz dedi. Bodrum, tanıtılıyor Moskova da Rusya nın başkenti Moskova da gerçekleştirilen MITT Moskova Turizm Fuarı açıldı. Bodrum, fuarda iki farklı stantta tanıtılıyor. Her yıl 30 un üzerinde fuarda Bodrum u tanıtan Bodrum Tanıtma Vakfı, Rusya da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı nda bulunan iki farklı stantta Bodrum un tanıtımını

16 gerçekleştiriyor. Türkiye ve Güney Ege Kalkınma Ajanslarının stantlarında Bodrum u tanıtan görevliler, Rusların ilgisinden memnun. Binlerce Rus un ve turizmcinin ziyaret ettiği fuarın ilk gününde Bodrum standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de vardı. Bakan Çelik i, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt karşılayarak çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdi. Bodrum un Rusya da bir tanıtım ofisiyle Rusça konuşan tüm ülkelerde 12 ay boyunca tanıtılacağını belirten Özyurt u dinleyen Bakan Çelik Güzel bir çalışma ifadesini kullandı. Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum markasının dünyadaki değerinin daha da yükselmesi için çalışmaları ara vermeden devam ettirdiklerini ifade ederek, Dünyanın dört bir yanında katıldığımız fuarlarla Bodrum u tanıtmaya devam ediyoruz. Aynı anda bir kaç farklı fuarda Bodrum tanıtılıyor. Rusya bizim için oldukça önemli bir bölge. Bodrum u tercih eden Rusların gelir seviyesi yüksek. Bizler de bu pazardaki payımızı artırmak için yoğun çalışmalar yapıyoruz. MITT Moskova Turizm Fuarı na bir süredir katılıyoruz. Her geçen yıl Rusların ilgisi de artıyor. Ayrıca Rusya da açılacak Bodrum Tanıtım Ofisi ile Rusça konuşan ülkelerde Bodrum un tanıtım çalışmaları da artarak devam edecek. dedi. BOTAV Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu fuarın ikinci gününde ise Moskova da, Bodrum Tanıtım Ofisi nin açılışı gerçekleştirilecek. 18 Mart ta açılan MITT Moskova Turizm Fuarı, 21 Mart 2015 Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

17

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI

BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI BEŞİKTAŞ IN 112. BODRUM DA KUTLANDI YAŞI Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Kulübünün 112. Kuruluş Yıldönümünü sanatçı Zeynep in de katıldığı gecede kutladılar. Bodrum Delfi Otelde düzenlenen geceye

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

Antonio Cosentino resim sergisi Nurol Sanat Galerisinde açıldı.

Antonio Cosentino resim sergisi Nurol Sanat Galerisinde açıldı. ANTONIO COSENTINO SERGİSİ AÇILDI RESİM Antonio Cosentino resim sergisi Nurol Sanat Galerisinde açıldı. 1970 yılnda İstanbul da doğan Antonio Cosentino Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Dünyadaki şehirlerin suyunun

Dünyadaki şehirlerin suyunun Dünyadaki şehirlerin suyunun yüzde 63'ü ormanlardan geliyor TEMA Vakfı, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile 22 Mart Dünya Su Günü nü Türkiye nin çeşitli noktalarında gerçekleştireceği etkinliklerle

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları İlk -Moskova dan dolu gelen uçağın yolcuları için YDA Dalaman Havalimanı nda özel karşılama yapıldı -YDA Dalaman havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç: Uçağın konar

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ Türkücü Aydın Aydın Halk plajında kurbanlık koyunları denizde yüzdürdü. Türkücü Aydın Aydın, turizm incisi Bodrum da kurbanlık koyunlarla beraber önce lüks yata binip, daha

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI Seydikemer, Yatağan ve Akyaka daki Muğla Üniversitesi için, Özyer ve Öztürk ödenek aldı. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk,

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ Söke İlçesi ne bağlı Karakaya Köyü ndeki Göktepe kaya sığınağında 8000 yıl önce çizilen kaya resmindeki ilkbahar şenliklerinden yola çıkılarak, EKODOSD- KARAKAYA MUHTARLIĞI işbirliğiyle

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı