OKSİJEN MASKESİ ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKSİJEN MASKESİ ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 1. OKSİJEN MASKESİ ŞARTNAMESİ 1. Maske delikli olmalıdır 2. Burun kısmı metal bir parça ile sıkıştırılmış olmalıdır 3. Lastikli ve başa tespit edilebilir olmalıdır 4. Maske ağzı ve burunu içine alabilmelidir. 5. Disposiple olmalıdır 6. Merkezi sisteme şeffafbir hortumla bağlanmalıdır. 7. Etilenoksit ile steril edilmiş olmalıdır

2 2. PEDİATRİK OKSİJEN MASKESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 3. Maske burun ve yüz yapısına anatomik olarak uygun olmalıdır. 4. Tüm malzeme yumuşak, tahriş etmeyen, non toksik tıbbi PVC'den yapılmış olmalıdır. 5. Kolayca temizlenebilmelidir. 6. Malzemenin oksijen girişi yeri ile flowmetre arasında ara konnektörü olmalı ve hotumu en az 120 cm olmalıdır. s. Başı çevreleyen lastiği esnek fakat kolay deforme olmayacak özellikte olmalıdır. 6. Maskenin her iki yanında fazla 02 ve C02'i çıkaracak ve sadece atılıma izin verecek şekilde dizayn edilmiş tek yönlü çalışan delikler olmalıdır. 7. Hortumu kaza ile kırılsa bile Oz'yi iletebilme özelliğine sahip olmalıdır. 8. Yüzde rahat durmayı sağlayacak tahriş yapmayan burun üzerine yerleştirilebilen ince metal mandalı olmalı ya da bu yerleştirmeye uygun olmalıdır. 9. Yenidoğan, çocuk ve adölesan boyları olmalıdır. 10. Maskenin hortum kısmı hastanemizin merkezi oksijen sistemine bağlı olan manometreye uyumlu olmalıdır. 11. Maskenin hortum kısmı ambuya da takılabilir nitelikte olmalıdır. 12. Arkadan başa geçirilebilmesi için boyu ayarlanabilir lastiği olmalıdır. 13. Ambalajı tekli, temiz poşet içinde olmalıdır. 14. Şeffaf olmalıdır. 15. Maskenin yüze değen kısmı yuvarlatılmış ve düz kenarlı olmalıdır.

3 7. MUAYENE ELDİVENİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Tabii kauçuktan muayene amaçlı üretilmiş olmalıdır. 2. Sağ ve sol ayrımı olmamalıdır.her iki elede uyumlu olmalıdır. 3. Non-allerjik olmalı ve pudralı olmalıdır. 4. S,M,L ebatlarında olmalıdır. s. 50'lik veya l00'lük kutular halinde paketlenmiş olmalıdır. 6. Ambalaj üzerinde üretim tarihi ve ebadı yazılı olmalıdır.

4 8. ŞEFFAF ELDİVEN TEKNİKŞARTNAMESİ 1. Şeffaf plastikten yapılmış olmalıdır. 2. Bir pakette 100 adet eldiven içermelidir. 3. Çekilmelere karşı dayanıklı olmalıdır.

5 9. GAZLI BEZ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. 90XIOO cm ebadında zigzag olarak katlanmış olmalıdır. 2. Pamuk ipliğinden üretilmiş olmalı ve elyaf içermemelidir. 3. em 2 ' sinde atkı ve çözgü sayısı 20 tel ve üzeri olmalıdır. 4. Bir m 2, nin gram cinsinden ağırlığı en az 24 gram olmalıdır. 5. Emici olmalı ve batma süresi 10sn'den az olmalıdır. 6. Gazlı bez topları nem almayacak ve kirlenmeyecek şekilde naylon torba içinde olmalıdır.

6 ENJEKTÖR 2 ML-S ML-lO ML-20 ML-SO ML- IOO İÜ TEKNİKŞARTNAMESİ 1. 3 P Kauçuk contalı olacak conta farmostik özellik taşıyacaktır. 2. Şırıngalar steril, pirojensiz %6 eğim ve luer tipte olacak bu uçlar 3 P 2,5,10,20,50 ml şırıngalarda eksantrik olacaktır. 3. İğneler 2ml de 12 numara siyah; 5,IO,20,50ml de 2numara yeşil 21 G paslanmaz çelikten iğne ucu olacaktır. 4. Enjektör ile iğnesi tek bir ambalajda olacaktır,enjektörlerle ambalajlanacak olan iğne numaraları ambalaj üzerinde belirtilecektir. 5. Enjektörlerin koni kısmında oluşan ölü boşluğun minimalize veya yok edilmiş olması tercih sebebidir. 6. Enjektörlerin üzerinde cc'lerini belirten çizgiler ve rakamlar yazılı olmalıdır. 7. Ambalajlanmış olan enjektörlere 100 ve 250 adedi orijinal kutularına konulmuş olacaktır. 10 adet IOO'lük veya 250'lik kutu yol ve sevkiyata dayanıklı dış ambalaja konulacaktır. 8. Enjektör ambalajı üzerinde en az aşağıda yer alan bilgiler bulunmalıdır; a)firmanın adı veya kısa adı adresi varsa tescil markası b )Kapasitesi ml veya cc olarak c )Sterilizasyon tarihi ve son kullanma tarihi (ay yıl) d)seri numarası e )Steril apirojen ve nontoksik olduğu f)sterilizasyon tipi ve sterilizasyon endikatörü yazılı olmalıdır. g)ambalajın bir tarafı kağıt diğer tarafı şeffaf olacak kolay açılacak yönünü belirten bir işaret olacak iç ve dış ambalajlar üzerindeki bilgiler çıkmayacak nitelikte yazılı olmalıdır.

7 12. ÇAM UÇLU ENJEKTÖR ŞARTNAMESİ ı. Enjektör 50cc'lik olmalıdır. 2. Disposible olmalıdır. 3. Sterilolmalıdır. 4. Çam uçlu olmalıdır. 5. Enjektörün üzerinde cc'lerini belirten çizgiler ve rakamlar yazılı olmalıdır. 6. Ambalaj üzerinde imalat ve son kullanma tarihi yazılı olmalıdır. 7. CE belgesi olmalıdır.

8 13. DENTAL ENJEKTÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Disposable ve steril olmalıdır Gx40mm olmalıdır. 3. CE belgeli olmalıdır. 4. Kutu üzerinde imal tarihi ve son kullanma tarihi olmalıdır.

9 14. İGNE UCU TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Disposible ve steril olmalıdır 2. Yeşil, siyah ve sarı renklerde olmalıdır 3. Kutu üzerinde imal ve son kullanma tarihleri olmalıdır. 4. CE belgesi olmalıdır.

10 15. GALOŞ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı.galoş ayakkabı üzerine giyilebilecek özellikte olacaktır. 2.Galoşun ayakkabıları tam olarak sarabilmesi için kenarlarında torbalanmış şekilde büzmesi olacaktır. 3.Galoşta kullanılacak lastik sağlam olacak, kolay kopmayacaktır. 4.Ambalaj şekli, bir torbada 500çift (1000 adet) olacaktır. S.Galoş renkleri açık mavi olacaktır. 6.Hastane idaresinin vermiş olduğu sipariş miktarına göre depoya teslim edilecektir.

11 16. POViDONE iodine % 10 ANTiSEPTiK SOLUSYON (BATiCON, POLYOO vb.) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Ürün %10 oranında povidone iodine içerimelidir. 2. Bakterisid, virüsid, fungusid ve protozoid özelliğe sahip olmalıdır. 3. Cilt ve mukoza dezenfeksiyonunda, yara ve yanık yüzeylerde seyreltilmeden kullanıma uygun olmalı, allerjik reaksiyon ve cilt irntasyonuna neden olmamalıdır cc'lik ışıktan korunmalı, kapağı iyi oturan, kilitli kapak sisteminde (yukarı çekilerek akışın sağlandığı geri itince akışın sonlandığı) veya özel püskürtme (pompalı) başlıklı cami plastik şişelerde ambalajlanmış olmalıdır. 5. Ürün alkol içermemelidir. 6. Cilde sürüldüğünde su gibi akıp gitmemeli, ciltte antiseptik özelliğe sahip bir film tabaka oluşturmalıdır. 7. Solüsyonu dökerken, solüsyon şişenin dışından süzülerek akmamalıdır. 8. Ürün povidon iyotlu % 7.5 sıvı sabun ile karışıklığı önlemek için etiket veya ambalaj renginde dikkat çekici fark olmalıdır. 9. Üzerinde etken madde miktarları, hacmi, kullanım şekli, imalat seri numarası, saklama koşulları, son kullanma tarihi yazılı olmalı, üzerindeki etiket kolay düşmeyecek, kalkmayacak şekilde yapıştırılmış olmalıdır. 10. ihaleyi kazanan firrrıa-tüketilmemiş-fırünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 11. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyonun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olman, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 12. Gönderilen seriye ait olmak üzere üretici firma Kalite Kontrol Laboratuarı sorumlu müdürü tarafından imzalanmış detaylı ürün analiz raporu ürün ile birlikte teslim edilmelidir. idarenin gerekli, gördüğü hallerde ürünün niteliğini ve içeriğini tespit etmek üzere Refik Saydam Hıfzısıhha merkezi Başkanlığından ürün analizi istenecektir. Analiz bedeli firmaya ait olacaktır. Analiz nedeni ile eksilen stok firma tarafından tamamlanacaktır. 13. ilgili malzeme için teklif verecek firmalar tarafından ameliyathanede kullanılmak üzere numune bırakılmalıdır. 14. Ürünün TiTUBB'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir.

12 17. POVİDONE İYOTlU ANTİSEPTİK SIVI SABUN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Solüsyonun etken maddesi %7.5 Povidone-iodine polyl iyot kompleksi olmalıdır. 1. Ürün bakterisid, fungusid, virusid (HBV, HIV dahil), protozoid özelliklere sahip olmalıdır. 1. Cerrahi el antisepsisinde, cilt ve yara dezenfeksiyonunda, antiseptik yıkamalarda seyreltilmeden kullanıma uygun olmalıdır. 1. Ellerde allerjik reaksiyona ve cilt irritasyonuna neden olmamalıdır cc'lik ışıktan korunmalı, kapağı iyi oturan, kilitli kapak sisteminde, cami plastik şişelerde orijinal ambalajlanmış olmalıdır. 6. Üzerinde etken madde miktarları, hacmi, imalat seri numarası, saklama koşulları, son kullanma tarihi yazılı olmalı, açıklamalar Türkçe olmalıdır. Üzerindeki etiket kolay düşmeyecek, kalkmayacak şekilde yapıştırılmış olmalıdır. 7. ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 7. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyonun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 7. ilgili malzeme için teklif verecek firmalar tarafından ameliyathanede kullanılmak üzere numune bırakılmalıdır. 7. Ürünün TiTUSS'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsattı olduğu belgelenmelidir.

13 KLORHEKSİOİN GLUKONATLI ANTİSEPTiK SIVI SABUN ŞARTNAMESİ 1. Ürün % 4 klorheksidin glukonat, isopropil alkol ve yumuşatıcı içermelidir 2. Ortalama bir doz kullanımı (4 ml) bakterisit, virusit ve fungusit özelliklere sahip olmalıdır cc'lik ışıktan korunmalı, kapağı iyi oturan, kilitli kapak sisteminde, plastik şişelerde orijinal ambalajlanmış olmalıdır. 4. Her 1000 ml ürün için kullanıcı kişilerin onaylanması kaydı ile kontaminasyonu engelleyen 1000 ml'lik pompalı ambalajda olmalı, 50'ye 1 oranında koruyucu krem ve 30 adet duvara monte edilmeye uygun ap/ikatör/eri bedelsiz olarak verilmelidir. 5. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyonun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık rniacn olmamaiıdır. 6. ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 7. Gönderilen seriye ait olmak üzere üretici firma Kalite Kontrol Laboratuarı sorumlu müdürü tarafından imzalanmış detaylı ürün analiz raporu ürün ile birlikte teslim edilmelidir. Gerekirse analiz bedeli firma tarafından karşılanmak üzere Hıfzısıhha Enstitüsü'ne gönderilecektir. 8. Ürünün TiTUBB'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir.

14 18. FORMALDEHIT SOLÜSYONU ŞARTNAMESİ 1. Saf (% 37) olmalıdır. 2. En fazla 25 litrelik plastik bidonlarda olmalıdır.

15 19. ANTİSEPTiK SOLÜSYON TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. %1,5 klorheksidin glukonat ve % 15 cetrimide içermelidir cc'lik ambalaj/arda bulunmalıdır. 3. 1/1 OO'Iük çözeltisi, sağlam cilde, rnukozalara, açık yaraya uygulanabilir olmalı, zarar vermemelidir. 4.Solüsyon içeriklerinin ışıktan etkilenmemesi için ambalajları, ışığı geçirmeyecek nitelikte olmalıdır. 5.Ürünler orijinal ambalajında (mühür kapaklı) bulunmalı; üzerinde formulasyonu, kullanım şekli üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. Ürünlerin raf ömrü en az iki yılalmalıdır. 6. Teslim sırasında gerekli görülürse solüsyonların analizleri yaptırılacaktır. Analiz giderleri müteahhit fırma tarafından karşılanacaktır. 7. TSE belgesi veya ürüne ait uluslar arası kalite belgesine veya T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsatına haiz o!malı.

16 20. OKSİJENLİ SU TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. %3 (a/h) Hidrojen peroksit içermelidir ml'lik içi görülmeyen plastik veya şişe ambalajlarda olmalıdır. 3. Ambalaj üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yazılı olmalıdır.

17 21. KUARTERNER AMONYUM YER DEZENFEKTANI TEKNiK ŞARTNAMESi 1. içeriğinde % 10 (her 100 gramda ::;10 g) didecyldimethylammoniumchlorid olmalıdır. 2. Dezenfektan kuarterner amonyum bileşikleri içeren % 100 konsantre halde, dozaj pompası ile kullanıma uygun çevre dostu polietilen 5 litrelik bidonlarda, kilitli kapaklı olmalıdır. 3. Aldehit ve fenol içermemelidir. Biyolojik olarak indirgenebilir olmalıdır. 4. Kokusuz olmalı göz ve nefes yollarını tahriş edici olmamalıdır. 5. Dezenfeksiyon ve temizliği aynı anda sağlamalıdır. 6. Yüzeyler üzerinde pas yapıcı etkisi olmamalıdır, antikoroziv madde içermelidir. 7. Çözelti renksiz/mavi berrak görünümde olmalıdır. 8. Yoğun bakım ünitelerinde ameliyathanelerde ve bebek odalarında bulunan tüm envanteri n temizlik ve dezenfeksiyonunda kullanılabilir olmalı, cihazlara zarar vermemeli, renk değişikliklerine ve sararmalara neden olmamalıdır. Akrilik camları ve yüzeyleri matiaştırmamalıdır. 9. Bakterisid, fungisid ve virusid (HBV/HIV, Rota Vaccinia, Papova virüsleri) olmalıdır. 10. DGHM'ye göre etki etme süresi %7,5 konsantrasyonda 1 dakika olmalıdır. 11. Ürünün p+l'sı 7.00 olmalıdır. 12. Dezenfektan yüksek kirlilik ortamında etkinliğini kaybetmemelidir. 13. Ambalaj üzerinde, alınması gereken önlemler ve uyarılar yazılı olmalıdır. 14. Ürüne uygun, her 5 It'lik 5 bidon için 1 'er litre etken maddeyi alabilecek boş şişe ve partikül boyutu ayarlanabilir özellikte, kilitli sprey başlığı verilmelidir. 15. ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 16. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyonun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 17. Gönderilen seriye ait olmak üzere üretici firma Kalite Kontrol Laboratuarı sorumlu müdürü tarafından imzalanmış detaylı ürün analiz raporu ürün ile birlikte teslim edilmelidir. idarenin gerekli, gördüğü hallerde ürünün niteliğini ve içeriğini tespit etmek üzere Refik Saydam Hıfzısıhha merkezi Başkanlığından ürün analizi istenecektir. Analiz bedeli firmaya ait olacaktır. Analiz nedeni ile eksilen stok firma tarafından tamamlanacaktır. 18. ilgili malzeme için teklif verecek firmalar tarafından ameliyathanede kullanılmak üzere numune bırakılmalıdır. 19. Ürünün TiTUBB'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir.

18 22. ALET DENFEKTANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Dezenfektan solüsyon aktive edilmiş %2 guteraldehit içermelidir. 2. Dezenfektan çözeltisi formaldehit ve fenol içermemelidir. 3. Dezenfektan solüsyon 10 dakikada bakterisid, fungusid ve virüsid, 3 saatte sporosid olmalıdır. En fazla 60 dakika içinde tüberküloz basiline bakterisid etki göstermelidir.10 dakika içinde HBV ve HIV virüslerine virüs id etki göstermelidir. 4. Dezenfeksiyon tankına alınan solüsyon en az 14 gün süreyle istenildiği kadar kullanılabilmeli; kullanım sırasında etki kaybı olmamalı, renk değişimi ve kötü koku meydana gelmemeli. 5. Solüsyon endoskop (rijid ve fleksibl), bronkoskop, kateter, termometre ve tüm cerrahi alet ve malzemeler için kullanılabilmelidir. 6. Solüsyon her türlü lens, kauçuk, lastik, plastik, altın, gümüş, bakır gibi metal ve diğer sterilize (veya yüksek düzeyde dezenfekte) edilecek olan alet ve ekipmanı etkilememeli, fonksiyonunu bozmamalı ve karakteristik özelliklerini değiştirmemelidir. Ayrıca tüm metal yüzeylerde pasıandırıcı ve koroziv etkisi olmamalıdır. Kullanım esnasında hastane malzemelerinin zarar görmesi durumunda bu zarar satıcı firma tarafından giderilecektir. 7. Ürün menşei ülke yetkili organlarınca ulusal ekspertiz raporları vermeye yetkili kılınmış laboratuarlar tarafından toksikolojik test/erden geçirilmiş olmalıdır. 8. Orijinal ambalajında kullanıma hazır olmalıdır. 9. Toksik ve irritan etkisi olmamalıdır. Kullanım sırasında köpürmemelidir 10. Rahatsız edici kokusu olmaması tercih nedeni olacaktır. Sudan ayırt edilmesi amacı ile renkli olmalıdır. 11. Dezenfektan solüsyon 5 litrelik ambalajlarda ve kilitli kapak sistemine sahip olmalıdır. Ambalajı üzerinde alınması gereken önlemler ve uyarılar yazılı olmalıdır. 12. Dezenfektan solüsyonun kullanım süresi boyunca, kontrol edilmesi için yeterli sayıda (1 lt başına 1 adet) indikatörün (test stripti) hastanemize ücretsiz olarak verilecektir. 13. Dezenfektan solüsyonun kullanımı için gerekli görülen miktar ve litre boyutu hastanenin ihtiyacına göre endoskop dezenfektan kabı satıcı firma tarafından hastanemize ücretsiz olarak temin edilecektir _ _._ _._ Kullanım sonrası dezenfektamn nötralizasyonu için her 1 It'ye 6gr glısin firma tarafından" hastanemize ücretsiz verilecektir. 15. idarenin gerekli, gördüğü hallerde ürünün niteliğini ve içeriğini tespit etmek üzere Refik Saydam Hıfzısıhha merkezi Başkanlığindan ürün analizi istenecektir. Analiz bedeli firmaya ait olacaktır. Analiz nedeni ile eksilen stok firma tarafından tamamlanacaktır. "'-. '"

19 ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlılan ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 16. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyonun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 17. Ürünün TiTUBB'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir , "-- " _ _.-._.. _ :-:-:--

20 25. YER YÜZEY DEZENFEKTANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Çamaşır suyu <%5 sodyum hipoklorit (aktif klor min. %4,5) içermelidir. 2-Çamaşır suyu sıvı halde, berrak sarı renkte olmalıdır. _. i <OJ :} ' "" Vi. 11. ""',..., 11. 1\.) "'''''-' _ Çamaşır suyu orijinal ambalajında olmalıdır. 4. Çamaşır suyunun ürün özellikleri ve bilgileri ambalajın üzerinde belirtilmelidir. 5. Çamaşır suyu 10 kg'lık plastik bidonlarda olmalı, bidon HOPE'den (geri dönüşebilen) imal edilmiş olmalıdır. 6. Çamaşır suyunun etiketi üzerinde uyarıcı bilgiler bulunmalıdır 7. Bidonların üzerinde üreticinin acn.aoresi.rnatxası.ürünün kullanma talimatı ve üretim tarihi bulunmalıdır. 3. Ambalajın kapağı polipropilenden imal edilmiş olmalı,gaz çıkışı olan ürünler için özel olarak tasarlanmış gaz çıkışını sağlayarak ambalajın şişmesini engelleyen ventilli kapak bulunmalıdır. 3. ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir. 3. Ürünün kullanma süresi iki yıldan az olmamalı, siparişi verilen antiseptik solüsyorıun teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 4. Ürünün Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir ""

21 26. ALKOL BAZLI EL DEZENFEKTANI TEKNiK ŞARTNAMESİ 1. EI antiseptiği % 70 n-propanol veya %70 ethanol veya %70 isopropanol içermelidir. 2. Alkolün cinsi, miktarı, konsantrasyonu ambalaj üzerinde belirtilmelidir. 3. Ürün içinde cildin tahrişini önlemek amacıyla %1-3 gliserol veya lanolin bulunmalıdır. 4. Escherichia ca ii, Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter türleri, Staphylococcus aureus (metisilin dirençli suşlar dahil) ve Enterokok türleri (vankomisin dirençli suşlar dahil) gibi hastane infeksiyonu etkeni olan dirençli bakteriler üzerinde bakterisidal etki gösterme özelliğine sahip olmalıdır. Buna ek olarak fungisidal ve virusidal (Hepatit B ve Hepatit C virusları, Human Immunodeficiency Virus dahil) etki göstermelidir. Bununla ilgili klinik çalışmalar ihale dosyasında sunulmalıdır. 2. Hijyenik amaçlı kullanımda etki süresi en az 2 dakika olmalıdır. Bununla ilgili klinik çalışmalar ihale dosyasında sunulmalıdır ml'lik ambalajlarda verilmelidir. Her 2 litreye 1 pompa birlikte verilmelidir 2. Masa üstü kullanıma uygun olmalı, hasta başında kullanıma uygun ambalajlarda olmalıdır. 2. Hastanedeki PVC yüzeyler üzerine döküldüğünde leke bırakmamalı, zarar vermemelidir. 3. ihaleyi kazanan firma hastane ihtiyacına göre duvar aplikatörünü ücretsiz temin etmelidir. 10. Ürün toksik, allerjik, cildi kurutucu ve iritasyon etkili olmamalıdır. 11. Ellerde buharlaşarak kolayca ayrılmalıdır. 12. Kokusu kabul edilebilir olmalı, rahatsız edici olmamalıdır. 13. idarenin gerekli, gördüğü hallerde ürünün niteliğini ve içeriğini tespit etmek üzere Refik Saydam Hıfzısıhha merkezi Başkanlığından ürün analizi istenecektir. Analiz bedeli firmaya ait olacaktır. Analiz nedeni ile eksilen stok firma tarafından tamamlanacaktır. 14. ihaleyi kazanan firma tüketilmemiş ürünü son kullanılma sürelerinin dolmasına 3 ay kala firmaya bildirilmesi kaydıyla, malzemeyi şartnameye uygun yeni miatlıları ile en geç 15 gün içinde (fiyat artışı gözetmeksizin) değiştirmelidir ÖrunÜfı-kullalima süresi iki yıldan az' olmamal(sipaı-işi veı ileı ı antiwptik-s~!ü.şyqılljg-:- -_ teslim tarihleri itibariyle miadlarının dolmasına 2/3 kadar süre olmalı, teslim edilen ürünler karışık miadlı olmamalıdır. 16'Ürünün TİTUBB'da (T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi-Bankası) kaydı bulunmalı, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olduğu belgelenmelidir.

22 27. ULTRASOUND TRANSMİSİON JEL ŞARTNAMESİ 1. Transmision jeli ultrasoun incelemeleri için kullanılabilir özellikte olmalı ve cihazın probuna zarar vermemelidir. 2. Suda eriyebilir özellikte olmalı, yağ içermemeli ve kolay tamizlenebilir olamlıdır. 3. Cilde allerjik readsiyon oluşturmamalıdır. 4. Cilde ve bulaştığında giysilerde kalıcı iz bırakmamalıdır. 5. Homojen olmalı, cild yüzeyinde homojen diffüzyon sağlamalı ve maksimum transmision olarak vermelidir. 6. Teklifedilenjeller radyoloji kliniğinde test edildikten sonra uygun bulunursa satın alınacaktır.

23 28. ALKOL ŞARTNAMESİ 1- % 96'lık olmalıdır litrelik bidonlarda saklanmalı.. ".

24 29. SIVI VAZELİN TEKNİKŞARTNAMESİ ı. ı OOOmg'lik renkli şişelerde olmalıdır. 2. Kokusuz olmalıdır. 3. Renksiz olmalıdır. 4. Saydam olmalıdır. 5. Üretim ve son kullanma tarihi yazılı olmalıdır.

25 EKG ELEKTRODU ŞARTNAMESİ 1. Sırt yapısı polietilen olmalıdır. 2. Sıvı bariyeri oluşturulmalıdır. 3. Uygulaması kolayolmalıdır. 4. Yumuşak ve esnek olmalı, vücut kıvrımlarına uyum sağlamalıdır. 5. Yapışkanı hipoallerjik akrilat olmalı, cildi tahriş etmemelidir. 6. Yapışkanlık kapasitesi yüksek olmalıdır.çıkarıldığında ciltte atık bırakmamalıdır. 7. Dış çıtçıtı(snap)paslanmaz çelik olmalıdır. 8. İç çıtçıtıt eyelet)gümüşle kaplanmış sert plastik olmalıdır. 9. Gümüş/gümüş klorür içermeli, yüksek voltajı dağıtıp defibrilasyondan 1-2 saniye sonra net trase verebilmelidir. 10. Jel süngeri polyester olmalıdır. 11. Jeli %3 oranında gümüş klorür içermeli, cildi tahriş etmemelidir. 12. Jeli non-irritan olmalıdır. 13. Jeli kurumayı önleyen PE özel haznede olmalıdır. 14.Bir pakette adet bulunmalıdır. 15. Paket hava temasını önleyecek dizaynda olmalıdır. 16. Paketin dışında cilt impedansı önlemede kullanılan zımpara olmalıdır. 17. Ürün doğal kauçuk latex içermemelidir. 18. Paket üzerinde üretim ve son kullanma tarihleri adet sayısı belirtilmelidir. 19. CE belgesi olmalıdır.

26 30. EKG KAGIDI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Nihon Kohden marka EKG cihazına uygun olmalıdır. 2. Her 14cm'de bir Z şeklinde katlanmış ve kolay koparılabilir özellikte olmalıdır. 3. Kağıt 21cm eninde 30m uzunluğunda olmalıdır. 4. Yatay ve dikey hat çizgileri olmamalı,kağıt çizgisiz olmalıdır. 5. Kağıt kardiyografa yerleştirilebilir olmalıdır. 6. Kağıt ambalaj içinde olmalıdır.

27 31. RODAJLI LAM TEKNİK ŞARTNAMESİ - Refraktivite indeksi 1,5171 olan - Ekstra beyaz camdan imal edilmiş - En üst düzeyoptik kalitede - Rodajlı - Bir ucu mm uzunluğunda renkli - Renkli kısmı xylene - Aseton ve alkole dirençli - Köşeleri 45 açıyla kesilerek yuvarlatılmış - 76x26 mm boyutlarda - Maksimum kalınlığı 1 mm - Ürün kutusunda IVD (In Vitro Diagnostic) sembolü olan

28 32. DREN LASTİGİ ŞARTNAMESİ ı. Latex kauçuktan imal edilmiş olmalıdır.

29 33. CERRAHİ MASKE ŞARTNAMESİ ı. Toz geçirmez olmalıdır. 2. Filtreleme özelliği olmalıdır. 3. Dört adet bağı olmalıdır. 4. Burunu sabitleyici teli olmalıdır. 5. Alerjik olmamalıdır. 6. Elyaf ihtiva etmemelidir. 7. Hazır kutular içinde 100' er adet olmalıdır. 8. Rahat kullanım için kutunun üst kısmında açma bölmesi olmalıdır.

30 34. CERRAHİ BONE ŞARTNAMESİ C~ i ı. Tek kullanımlık olmalıdır. 2. Bonenin kenarları düz lastikli olmalıdır. (pile olmamalıdır) 3. Kenar lastikleri çok sıkı olmamalıdır.

31 35. İPEK FLASTER ŞARTNAMESİ ı. Boyutları 5cm x 5 mt olmalıdır. 2. Non allerjik olmalıdır. 3. Tekli kutular içinde olmalıdır.

32 36. BEZ FLASTER TEKNİKŞARTNAMESİ ı. 5 x 5 mt ebadında olmalıdır. 2. Yapışma kabiliyeti yüksek olmalıdır. 3. Elle yırtılabilmelidir. 4. Paket üzerinde ebadı, üretim ve son kullanma tarihleri yazılı olmalıdır.

33 37. SARGI TUTUCU şerit TEKNİK ŞARTNAMESi: 1- Hipoalerjiniktir,cildi tahriş etmemelidir. 2- Gözenekli olmalıdır,cilt nemini geçirmelidir.yapışkanlığını uzun süre devam ettirmelidir. 3- Esnek olmalıdır,vücut kıvrımlarına uyum sağlamalıdır.minimal hareketlere izin vermelidir.kemikli ve çıkıntılı yerlere kolay uyum sağlamalıdır. 4- Çıkarılmadan röntgen çekilebilmelidir. 5- Non-woven dokuma kumaştan yapılmalıdır. 6- Satıh yüzeyinde koruyucu kağıt olmalıdır. 7- Kutu üzerinde üretim ve son kullanma tarihi,raf ömrü,ebadı ve üretici firma bilgileri yazılmalıdır. 8- Tek tek kutulanmış olmalıdır. 9- lom x locm ebatında olmalıdır..

34 38. BİsTÜRİ UCU TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Üzerinde son kullanma tarihi ve markası yazılı olmalıdır. 2. Paslanmaz özellikte olmalıdır. 3. Garnrna sterilizasyon ile steril edilmiş olmalıdır. 4.Son kullanma tarihi en az 5 yıl olmalıdır ,11,15,20 no'luk ebatlarda olmalıdır. 6- Teslim edilecek ürünlerden en az onar adet numune ameliyathane sorumlu hemşiresine teslim edilecek. Bu ürünler cerrahi ekipler tarafından denendikten sonra sonuç bildirilecektir.

35 39. KURUTMA KAGIDI ŞARTNAMESİ ı. 40X40 cm ebatlarında olmalıdır. 2. Ağırlık 70 gr/mn olmalıdır. 3. Bir pakette en az 250 adet olmalıdır. 4. Kağıtlar orijinal ambalaj da olmalıdır.

36 ABESLANG ŞARTNAMESİ ı. Steril olmalıdır. 2. Tek tek ambalajlarda olmalıdır. 3. Tahta veya plastik olmalıdır. 4. Disposible olmalıdır. }

37 40. HASTA ÖNLÜ(;Ü TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Önlükler; non-steril,medikal özellikte (non-woven),tek kullanımlık, bakteri bariyerli, antimikrobiyel, antiallerjik, antistatik özelliği olan malzemeden, iç göstermeyen, koyu renkten imal edilmiş olmalıdır. 2. Kullanılan malzemenin ağırlığı 50gr/m2 (+/-5grm2) olmalıdır. 3. Önlük kumaşı cildin nefes almasını sağlamalı, ancak; alkol, kan ve benzeri vücut sıvılarını emmeden ortamdan uzaklaştıracak ve alta geçişine izin vermeyecek nitelikte (fluid-repellent) olmalıdır. 4. Önlükler kısa kollu olmalıdır. 5. Önlüğün yakası arkadan ayarlanabilir cırtla kapatılmalı, bel hizasından iki kuşakla bağlanabilmelidir. 6. Önlükler non-steril tekli jelatin poşet içinde paketlenmeli, önlük üzerinde üretici firma bilgilerini içeren beden etiketi bulunmalıdır. 7. Boyu en az 120 cm olmalıdır. 8. Numune getirilmesi zorunludur.

38 VÜCUT BAKıM SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. a)l poşet kontaminasyon önleyici Antibakteriyel vücut yıkama pedi, 12 veya 15 adet bir paket içinde olmalıdır. 2. b)l poşet perine bölgesi kontaminasyon önleyici temizleme pedi en az 50 adet olmalı, 50 ' 1ik pakette 1 paket olarak veya 25 ' 1ik pakette 2 paket olarak verilebilir. 3. c)l poşet hasta başı ve saç temizleme bonesi, 1 adet 1 paket içinde olmahdır. Teklif ile birlikte ürünlerin numunelerinin verilmesi zorunludur. 4. d) Paket içindeki adet ve cm2 olarak en ucuz olanlar alınacaktır. BU ÜRÜNLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ: 1. a)kontatninasyon önleyici antibakteriyel vücut yıkama pedi: 1) Kontaminasyon önleyici vücut yıkama pedi 12 veya 15 adetlik poşette, en az 22x23(+- 5) cm bez ebatlarında olmahdır.90 (+-10) gsm kalınlığında olmalıdır. 2) Vücut temizleme pedi hücrelerin yenilenmesini sağlamalıdır. 3) Bezler non-woven malzemeden yapılmalıdır. 4) Antibakteriyelolmalıdır. 5) Oda sıcaklığında, soğutarak ve mikrodalga fırında ısıtılarak hasta temizliğinde kullanılabilmelidir. 6) Ciltte alerji yapmamalıdır. 7) Latex, alkol ve lanolin içermemelidir 8) Durulama gerektirmez özellikte olmalıdır. 9) Nemlendirici ve yumuşatıcı özellikte olmalıdır. 10) Tahriş etmemesi için sık kullanıma uygun olmalıdır. ll) Her cildin asiditesine göre 5,5 ph ayarlanmış olmalıdır. 12) Bezler 650 veya 750 watt mikrodalga fmnda ısıtılması için ısıya dayanıklı paket içinde olmalıdır. 13) Haricen herhangi bir sıvı emdirme ihtiyacı duyulmamalıdır. 2. b )Perine bölgesi kontaminasyon önleyici temizleme pedi 1) Vücut temizleme pedinden farkı, bölgeyi tahriş etmemesi için daha ince yapıda ve esneklikte olmalıdır. 2) Perine bölgesi pedi en az 50 adet olmalı,paketi er 50 ' lik pakette 1 paket olarak veya 25 ' lik pakette 2 paket olarak verilebilir. Bez ebadı en az 30x25 (+-5) cm bez ebatlarında olmalıdır. 50 (+- 1 O) gsm kalınlığında olmalıdır. 3) Ürünün perine bölgesi için, temizleyici, nemlendirici, ko ku giderici özellikte olmalıdır 4) Perine bölgesi pedi hücrelerin yenilenmesini sağlamalıdır. 5) Latex, alkol ve lanolin içermemelidir. 6) Antibakteriyelolmalıdır. 7) Nemlendirici ve yumuşatıcı özelliğinde olmalıdır. 8) Bezler non-woven malzemeden yapılmış olmalıdır. 9)Poşetlerdeki malzeme kontaminasyon önleyici nitelikte kullanıma hazır olmalıdır. 10) Durulama, kurulama gerektirmez özellikte olmalıdır. ll) Cildi kurutmamak ve alerji yapmamalıdır. 12) Her cildin asiditesine göre 5,5 ph ayarlanmış olmalıdır. 13) Haricen herhangi bir sıvı emdirme ihtiyacı duyulmamalıdır. 14) Tahriş etmemesi için sık kullanıma uygun olmalıdır. 3. c)hasta başı ve saç temizleme bonesi 15) Bone antibakteriyel özellikte olmalıdır.boneye şampuan ve bakım kremi emdirilmiş olmalıdır. 16) Bone hastaya temizlik masajı uygulanırken içindeki kimyasal temizlik maddeleri dışarıya akmaması için bonenin dışı naylon kaplı olmalıdır. 17) Her bir hasta için tek tek ambalajlarda olmalıdır.

39 41. 4) Mikrodalga 650 veya 750 watt fırında ısıtıldıktan sonra hastanın başına bone olarak geçirilmeli ve içindeki kimyasal maddeler vasıtasıyla saçı masaj yaparak temizlemeya uygun olmalıdır. 5) Bone çıkarıldıktan sonra saçlar yeniden yıkanıp durulanrnaya gerek kalmayacak özellikte olmalıdır. 6) Latex, alkol ve lanalin içermemelidir. 7) Hasta saçı temizlendikten sonra kendi ayrı bir işlem gerektirmemelidir. 8) Haricen herhangi bir sıvı emdirme ihtiyacı duyulmamalıdır 9) Her 1000 (bin) adet sete 1 (bir) adet mikrodalga fırın verilmelidir.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/03/2011 162112 04/03/2011 000000 1200 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 DREN LATEKS (TURNIKE)INCE(50 CM'LIK) %70 ISOPROPIL ALKOLLU MENDIL 10X10 CM ABESLANG (DIL BASACAGI) ELEKTROD BUYUK YOGUN BAKIM EKG

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

STERİLİZASYON- DEZENFEKSİYON ve TEMİZLİK MALZEMELERİ STANDARTLARI

STERİLİZASYON- DEZENFEKSİYON ve TEMİZLİK MALZEMELERİ STANDARTLARI Dok No: ENF.TL.41 Yayın tarihi: TEMMUZ 2014 Rev.Tar/no: -/0 Sayfa No: 1 / 17 Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bünyesinde kullanılacak olan tüm sterilizasyon, dezenfeksiyon ve temizlik

Detaylı

2019 YILI ANTİSEPTİK SOLÜSYON, SERUM SETİ, BASİT SIHHİ SARF VE PRODUİ ALIMI GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

2019 YILI ANTİSEPTİK SOLÜSYON, SERUM SETİ, BASİT SIHHİ SARF VE PRODUİ ALIMI GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2019 YILI ANTİSEPTİK SOLÜSYON, SERUM SETİ, BASİT SIHHİ SARF VE PRODUİ ALIMI GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Sağlık Bakanlığınca imal ruhsatı veya ithal ruhsatı / izni olan ürünler satın alınacaktır. 2) Teklif

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MASKE (1.KALEM) DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (50'LİK)lastikli Çift kat olmalıdır, Lastikli olmalıdır, Kaliteli malzemeden standartlara uygun olarak yapılmış olmalı, En az 50 lik kutularda bulunmalı.

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

cc ~ ı. Plastikten yapılmış olmalıdır. Biopsi SAKLAMA KABı ŞARTNAMESİ 2. Kapaklı olmalıdır. 3. Kapağı kapatıldığında kolayca yerinden çıkmamalıdır.

cc ~ ı. Plastikten yapılmış olmalıdır. Biopsi SAKLAMA KABı ŞARTNAMESİ 2. Kapaklı olmalıdır. 3. Kapağı kapatıldığında kolayca yerinden çıkmamalıdır. ı. Plastikten yapılmış olmalıdır. Biopsi SAKLAMA KABı ŞARTNAMESİ cc ~ 2. Kapaklı olmalıdır. 3. Kapağı kapatıldığında kolayca yerinden çıkmamalıdır. 4. Formalin ile temasa dayanıklı olmalıdır. 5. 50cc,

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Yer, yüzey ve alet dezenfektanları. Prof Dr Ayşe Kalkancı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Yer, yüzey ve alet dezenfektanları. Prof Dr Ayşe Kalkancı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Yer, yüzey ve alet dezenfektanları Prof Dr Ayşe Kalkancı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı 1 Dezenfeksiyon ve dezenfektan nedir? Cansız ortamlarda bulunan mikroorganizmaların

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Daire Başkanlığımız hizmet binası temizlik işlerinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımının yapılması

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır.

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon Ünitesi kirli, temiz ve steril alan olmak üzere üç alandan oluşmalıdır. Kirli, temiz ve steril alanlar arasındaki geçiş noktalarında

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

ALIŞ MİKTARLARI KAYSERİ HASTANESİ ALTINTEPE TIP MERKEZİ KARTAL TIP MERKEZİ

ALIŞ MİKTARLARI KAYSERİ HASTANESİ ALTINTEPE TIP MERKEZİ KARTAL TIP MERKEZİ GRUP SIRA MALZEME CİNSİ NUMARA CERRAHİ AMELİYAT İPLİĞİ LİSTESİ 2013 TIP FİYAT 1 İPEK (DOĞSAN) 0 26 mm 1/2 Yuvarlak 75 cm Adet 60 60 2 İPEK (DOĞSAN) 0 30 mm 3/8 Keskin 75 cm Adet 120 120 3 İPEK (DOĞSAN)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği T.C SAĞLIK BAKANLIĞI Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği KONU: Mardin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliğinin İhtiyacı olan aşağıda teknik özellikleri belirtilen Temizlik Malzemesi Alımına

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019172 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/02/2019 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95 BÖLÜM 3 Bandaj Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 3 SAYFA 95 VET-FLEX Bandaj Yüksek kalitede esnek yapışkan bandaj. Güçlü, konforlu ve rahat kullanım sağlar. Kutu ambalaj:10 Adet Boyut

Detaylı

AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ DOÇ.DR.MURAT BİÇER 24.06.2015

AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ DOÇ.DR.MURAT BİÇER 24.06.2015 1 / 15 Malzeme Kodu : JENM018 AMELIYATHANE KIYAFETI S ALT-UST SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44262 Düzenleme Tarihi : 24/06/2015 ALT - ÜST GİYSİSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ A-KUMAŞ ÖZELLİĞİ 1- Kumaş terikoton

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 011 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Taşlıçiftlik Kampüsü Merkezi Yemekhanede kullanılmak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

GAZLI BEZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GAZLI BEZ TEKNİK ŞARTNAMESİ GAZLI BEZ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. 90XIOO cm ebatında zigzag olarak katlanmış olamlıdır. 2. Pamuk ipliğinden üretilmiş olmalı ve elyaf içermemelidir. 3. Cmvsinde atkı ve çözgü sayısı 20 tel ve üzeri olmalıdır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

2.PPE direktifleri kapsamında. 89/686/EEC kişisel korunma ürünleri direktiline uygun olmalıdır.

2.PPE direktifleri kapsamında. 89/686/EEC kişisel korunma ürünleri direktiline uygun olmalıdır. KORUYUCU GÖZLi" K ŞAI TNAMESi 1.ı:~166:0196 \'C 102-+1-lF/\/\-98 onaylı olmalıdır. 2.PPE direktifleri kapsamında. 89/686/EEC kişisel korunma ürünleri direktiline uygun olmalıdır. 3.GÖzlÜkler 50 C altındaki

Detaylı

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ T.C TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BURSA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORHANELİ İLÇE DEVLET HASTANESİ VE RAPORU STERİLİZASYON HİZMETLERİ ÖZDEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ TARİH: Doküman Kodu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhateNo İlgili Birim İşin Adı 2013/838 AMELİYATHANE

Detaylı

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhemşire ikocan81@yahoo.com Hastaların maruz kaldığı riskler arasında da infeksiyonlar sıralamada önemli yer alır. Sağlık çalışanları,

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

Temizlik: Mikroorganizmaların çoğalması ve yayılmasını önlemek için, yüzeylerin kir ve organik maddelerden fiziksel olarak uzaklaştırılmasıdır.

Temizlik: Mikroorganizmaların çoğalması ve yayılmasını önlemek için, yüzeylerin kir ve organik maddelerden fiziksel olarak uzaklaştırılmasıdır. DOKÜMAN NO: STR-TL-09 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 5 1-Amaç: Ç.Ü Diş Hekimliği Fakültesi klinik ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için hasta,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181408 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg)

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) (12 adetlik kolilerde) 9000 Adet 4 Tuvalet, fayans

Detaylı

ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3

ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3 P ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3 TIBBİ ATIK ve KODU (18 01/1802) TEHLİKELİ ATIK ve KODU (18 01 01 ve20 01 21) EVSEL ATIK ve KODU

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 006 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/06/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20153965 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/06/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

CERRAHİ ALETLERİN ÖN YIKAMA VE PAKETLEME TALİMATI Doküman No:ENF-TL-19 Yayın Tarihi:01.04.2013 Revizyon No:00 Revizyon Tarihi:00 Sayfa No: 1 / 5

CERRAHİ ALETLERİN ÖN YIKAMA VE PAKETLEME TALİMATI Doküman No:ENF-TL-19 Yayın Tarihi:01.04.2013 Revizyon No:00 Revizyon Tarihi:00 Sayfa No: 1 / 5 Doküman No:ENF-TL-19 Yayın Tarihi:01.04.2013 Revizyon No:00 Revizyon Tarihi:00 Sayfa No: 1 / 5 1. AMAÇ Dezenfeksiyon ya da sterilizasyon öncesinde cerrahi aletlerin ön yıkama ve paketlenmesinde standart

Detaylı

DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ

DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ 5 litrelik orijinal ambalajında olmalıdır. Kullanıma hazır olmalıdır. Berrak görüntülü olmalıdır. Tortu yapmamalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ÖZEL BÖLÜMLERİN TEMİZLİĞİ TALİMATI

ÖZEL BÖLÜMLERİN TEMİZLİĞİ TALİMATI DokNo:ENF.TL.29 Yayın tarihi:nisan 2013 Rev.Tar/no:-/0 Sayfa No: 1 / 6 1.0 AMAÇ:ÖzelVitale Hastanesi ndeki özel birimlerde (ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, doğumhane ve laboratuarlar, ileri bakım

Detaylı

T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ T.C. KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ve DİĞER MALZEMELERE AİT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: KSÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi idari birim ve büroları için kullanılacak Temizlik

Detaylı

HİJYENİK SARF MALZEMELER

HİJYENİK SARF MALZEMELER AYG-04-7500 MASKE Nonwoven-spunbond kumaş. 2 ve 3 katlı. Filitreli. Beyaz, mavi ve yeşil renklerde. Hijyenik, anti-allerjik, allerjik, hava geçirgenli, burun teli ile yüze tam uyum sağlama. AYG-04-7501

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS EVDE BİYOTEKNOLOJİ Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS STERİLİZASYON; BİTKİ DOKU KÜLTÜRLERİNDE KULLANILAN STERİLİZASYON YÖNTEMLERİ VE BU STERİLİZASYON

Detaylı

ALET DEZENFEKTANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ALET DEZENFEKTANI TEKNİK ŞARTNAMESİ ALET DEZENFEKTANI TEKNİK ŞARTNAMESİ Marka : OROCLEAN Geçerlilik Tarih : Model : OROLIN BURBATH Toplam Sayfa : 1 Ayrıca insan vucüdunda iritasyona sebep olmamalıdır, ambalaj üzerinde dezenfeksiyon süreleri,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/09/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20137415 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/09/2013 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112665 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/04/2011 TARİHİ,

Detaylı

SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin İhtiyacı Olan Sarf Malzeme alımı 4734

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

Eldivenler ve Kıyafetler

Eldivenler ve Kıyafetler BÖLÜM 7 Eldivenler ve Kıyafetler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 7 SAYFA 225 Omuz Korumalı Rektal Muayene Eldivenleri Omuz bölgesini saran yapıda özel bir dizayna sahiptir. KRUTEX Omuz Korumalı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

Tanımlar. Tıbbi Atık:

Tanımlar. Tıbbi Atık: Tıbbi Atık: Vücut sıvı ve salgıları (kan ve kan ürünleri dahil), Vücut sıvı ve salgıları ile kontamine olmuş her tür atık, Doku ve organ parçaları (patoloji atıkları dahil), Bakteri ve virus tutucu hava

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAġ SÜTÇÜ ĠMAM ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAġTIRMA HASTANESĠ

T.C. KAHRAMANMARAġ SÜTÇÜ ĠMAM ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAġTIRMA HASTANESĠ T.C. KAHRAMANMARAġ SÜTÇÜ ĠMAM ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAġTIRMA HASTANESĠ GASTROENTEROLOJĠ ENDOSKOPĠ ÜNĠTESĠ Hazırlayan: Fatih BOZ Biyolog / Çevre Görevlisi OCAK 2017 Sayfa No 1 / 7 1. AMACI VE

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 11/04/2016-E.5189 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 67750841-934.99/ 11/04/2016 Konu : Teklife Davet Sayın : Fakültemizin ihtiyacı olan ekli liste ve teknik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ENDOSKOPİ HİZMETLERİ

ENDOSKOPİ HİZMETLERİ ENDOSKOPİ HİZMETLERİ Endoskopi ünitelerinde fiziki düzenleme yapılmalıdır. Endoskopi işleminin yapıldığı odanın tüm yüzeyleri kolay temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir nitelikte olmalıdır. Endoskopi

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 12.03.2014 Madde 5.2 talimata eklenerek, kemoterapi tedavisi 01 alan hastaların vücut sıvılarına maruz kalınması halinde alınacak önlemler tariflendi.

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı