2015 te Yapılan Etkinlikler ve Kurum İçi İletişim Çalışmaları 2016 Etkinlik Planı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015 te Yapılan Etkinlikler ve Kurum İçi İletişim Çalışmaları 2016 Etkinlik Planı"

Transkript

1 2015 te Yapılan Etkinlikler ve Kurum İçi İletişim Çalışmaları 2016 Etkinlik Planı

2 ALDO Grup olarak gerek kurumsallaşma yolunda yapılan atılımlar, gerekse sosyal farkındalık konularında Mersin'de örnek çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz yılı, tüm sirketlerimiz için verimli ve başarılı geçti yılında da bu başarıyı tüm çalışma arkadaslarımızla paylaşacağımıza inanıyoruz yılında kurum içi ve sosyal sorumluluk adına bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Şimdi 2016 yılında nasıl daha iyi olabiliriz? in peşindeyiz.

3 Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri 2015

4 Huzurevi Ziyareti Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle 22 Mart Pazar günü Toroslar Huzurevi ni ziyaret eden Aldo Grup çalışanları, yaşlanmanın, hayattan el ayak çekmek olmadığını ve deneyimlerin yeni nesillere aktarılması konusunda bulunmaz bir nimet olduğunu bilerek ve bunun bilincinde olarak hareket ettiklerini belirtti.

5 Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Ziyareti 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası nı ziyaret ettik. Çocuklara boş bir tuval ve bolca boya götürüp, hep birlikte resim yaptık. Yapılan resmi daha sonra Opat Otomotiv de sergiledik.

6 Kızılay Haftası Kan Bağışı 2014 yılında Kanım Senin Kardeşim adıyla başlattığımız kan bağış kampanyamızı 2015 te de devam ettirdik. Tüm şirketlerimizden katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

7 Çevre Günü Ağaç Dikimi 5 Haziran Dünya Çevre Günü nde, kendi mikroçevremizi daha yaşanır hale getirmek için ALDO Grup olarak ağaç dikmeye gittik. DÜNYAYI KURTARMAK BİZİM ELİMİZDE. HEM DE KÜÇÜK KATKILARLA...

8 Hayvan Barınağı Ziyareti ALDO Grup ailesi olarak, hayvan barınağı ziyaretimizi gerçekleştirdik. Hepimizin desteğiyle, daha iyi koşullarda yaşayabilmelerini diliyoruz.

9 Hematoloji Bölümü Ziyareti 2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftası nedeni ile Mersin Üniversitesi Hematoloji Bölümü nde yatan çocuklarımızı ziyaret ettik. ALDO Grup olarak minik yavrularımıza acil şifalar ve ailelerine sabır diliyoruz. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umudu ile...

10 Kurum İçi İletişim Çalışmaları 2015

11 Anneler Günü Kutlaması Anneler Gününde tüm çalışan annelere SÜPER ANNE yaka rozeti dağıtıldı. Ayrıca çalışan annelerimizin çocuklarıyla birlikte olduğu fotoğraflardan video oluşturuldu. SÜPER ANNE ROZETİ SÜPER ANNELER VE EVLATLARI VİDEOSU

12 Babalar Günü Kutlaması Babalar Gününde tüm çalışan babalara SÜPER BABA yaka rozeti dağıtıldı. Ayrıca çalışan babaların çocuklarıyla birlikte olduğu fotoğraflardan video oluşturuldu. SÜPER BABA ROZETİ SÜPER BABALAR VE EVLATLARI VİDEOSU

13 Çocuk Oyun Okuldan sonra çocuklarını bırakacak yeri olmayan arkadaşlarımıza, çocuklarının mesai bitimine kadar bakıcı eşliğinde zaman geçirebilmesi, oyun oynaması, varsa ödevlerini yapması için bir mekan yarattık.

14 ALDO GAZETE Amaç olarak iletişimin kuvvetlenmesi adına başlattığımız bu çalışma, kurumsal iş ortaklarımız, bayilerimiz, servislerimiz ve tüketicilerimizle şirketimiz arasında bir köprü vazifesi görecek, şirketimizde gelişen olayları insanların takip etmesine imkan sağlayacaktır.

15 YEMEK rdik. Mersin Opat Satış Ekibi

16 TOPLU PİKNİK Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ailece yaza merhaba dedik. OLBİOS Marina Resort Hotel de güzel bir gün geçirdik.

17 DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI Doğumgünü olan çalışma arkadaşlarımıza bir notla birlikte canlı çiçek yolluyoruz. Ayrıca her ay tüm birimlerde o ay doğanlar için toplu kutlama yapıyoruz.

18 YENİ DOĞAN BEBEKLER ve DÜĞÜNLER Kurum çalışanlarımızın doğan bebeklerine kart tasarımı eşliğinde altın hediye ediyoruz. Düğünlerde de çiçek ve altın hediyelerimizle çiftlere ufak da olsa katkıda bulunmaya çalışıyoruz. HOŞGELDİN OSMAN BEBEK HOŞGELDİN GÜLSU BEBEK HOŞGELDİN MUHAMMED ALİ BEBEK HOŞGELDİN HÜSEYİN BEBEK HOŞGELDİN BETÜL BEBEK HOŞGELDİN ÖYKÜ BEBEK

19 PERSONEL GECESİ ALDO Grup gelenekselleşen buluşmasında hem yıldönümü hem de gelen yılı kutladı. Temellerini Ali Doğan ın attığı ALDO Şirketler Grubu, her zaman yenilikçi, gelişen, büyüyen bir çizgide gitti ve gitmeye devam ediyor.

20 PERSONEL GECESİ Personel gecesinde bu yıl tüm yöneticiler, çalışma arkadaşlarına sürpriz yaparak bir videoklip hazırladı. Bir fasıl heyeti kurarak şarkı söyleyen yöneticilerimize, ayrıca çalışma arkadaşlarındaki en leri sorduk ve gösterimini gerçekleştirdik. ALDO Grup Yöneticileri Fasıl Heyeti

21 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI 2015

22 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

23 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

24 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

25 SOSYAL

26 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

27 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

28 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

29 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

30 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

31 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

32 SOSYAL

33 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

34 SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ALDO Grup olarak sosyal medyayı da etkin kullanıp, hem şirket içi iletişimi hem de marka bilinirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Sayfamızda şirket içindeki yenilikleri, önemli günlerin duyurularını yaparak iletişimimizi kuvvetlendiriyoruz.

35 2016 İLETİŞİM PLANI

36 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Şubat Sevgililer Günü Kurum İçi İletişim: Sevgini Anlat eşin ya da sevgilinle yemek kazan. Facebook sayfamızdaki duyurumuzun altına yapılan yorumlardan -sevgilisine sevgisini anlatan- en fazla beğeni alan gönderi sahibini eşiyle birlikte şık bir mekanda ağırlıyoruz Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kurum İçi İletişim: Kadın gibi güçlü Kurum politikalarımız gereğince, eşit şartlardan bahsetmeye başlamamıza kadar, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığımızı devam ettirmek amacıyla, cinsiyetçi ve eril dilleri kullanarak kadın çalışanlarımızla yaka kartları, ufak posterler gibi iletişim araçlarıyla bir gün boyunca erkek çalışanlara mesajlar vereceğiz.

37 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Mart Yaşlılar Haftası Kurumsal İletişim: Huzurevi ziyareti. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da huzurevi ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Sohbet edip deneyimlerini, anılarını dinleyeceğiz Mart Dünya Ormancılık Günü Kurum İçi İletişim: Hatıra Ormanı ALDO Grup ilkelerinden birisi de çevreci ve ekolojik yaklaşımlarda bulunmak. Doğaya bıraktığımız izi en aza indirerek üretmeye çalışmaya devam etmek. Bu sebeple bizim de bir ormanımız olsun istiyoruz. Gerekli izinler ve uygun yerler bulunduğu takdirde bir hatıra ormanı oluşturmayı planlıyoruz.

38 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Mart Dünya Tiyatrolar Günü Kurum İçi İletişim: Ve Perde! Sanatın her alanı, insanın viyonunu geliştiren, onu daha açık fikirli yapan bir unsur olarak hayatımızda yer ediyor. Facebook üzerinden yapacağımız duyuruyu paylaşan 5 kişiye, iki kişilik oyun davetiyesi hediye edeceğiz Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kurumsal İletişim: Çocuk Esirgeme Ziyareti Geçen sene çocuklarla birlikte resim yapmıştık. Bu sene 3 5 yaş arası çocukları palyaçolarla eğlendirmeye gideceğiz. Çocuklarla çeşitli oyunlar oynayıp onlara hediyelerimizi vereceğiz.

39 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Kurum İçi İletişim: Seminer Opat Mersin ve ALDO Audi Mersin Satış Sonrası Hizmetler ekibine iş güvenliği ile ilgili seminer vereceğiz Mayıs Engelliler Haftası Kurumsal İletişim: Haydi Maça Engelliler Haftasında Mersin Engelliler Basketbol Spor Kulübü Derneği nin yaptığı maça gidip onlara destek olacağız.

40 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Anneler Günü Kurum İçi İletişim: benim Annem Şirketlerimizde çalışan annelerimize hediye, çiçek dağıtımı yapacağız. Ayrıca sosyal medyada çocukların anneleri için paylaşımda bulunacağı bir post açacağız. benim annem etiketi altında annelerine olan hislerini anlatmalarını sağlayacağız Haziran Dünya Çevre Günü Kurumsal İletişim: Sahil Temizliği Dünya Çevre Gününde, belirlediğimiz bir sahil şeridini temizleyeceğiz. Topladığımız çöpleri geri dönüşüme uygun şekilde çöpe atacağız.

41 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Barbekü Partisi Kurum İçi İletişim: Aile Pikniği Tüm çalışanlarımızla birlikte pikniğe gideceğiz. Ekiplerin birbiriyle kaynaşıp, paylaşımlarda bulunması amacıyla gün boyu yarışmalar, etkinliklerle her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel bir gün geçireceğimizi umuyoruz Babalar Günü Kurum İçi İletişim: benim Babam Anneler gününde yaptığımız sosyal medya etkinliğimizi, babalar için de gerçekleştireceğiz. Ayrıca babalarımıza sürpriz hediyelerimizi sunacağız.

42 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Ramazan Ayı Kurum İçi İletişim: Kalabalık ve Bereketli Sofralar Ramazan ayının başlangıcında, tüm çalışanlarımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan kolisi dağıtacağız Ekim Hayvanları Koruma Günü Kurumsal İletişim: Barınak Zİyaret Mersin de bulunan hayvan barınağını ziyaret edip, barınağa yiyecek yardımı yapacağız.

43 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Kasım Kızılay Haftası Kurum İçi İletişim: Kanım Senin Kardeşim 3 yıl önce bu adla başlattığımız ve her yıl katılımın arttığı kan bağış kampanyamızı, bu yıl da devam ettireceğiz Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Kurumsal İletişim: LÖSEV Bağış Tedavi gören küçük çocuklarımıza destek amacıyla, LÖSEV e bağışta bulunacağız.

44 2016 İLETİŞİM PLANI 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinliği, 2016 yılında da devam ettirmek ve yenilerini gerçekleştirmek amacındayız. Temsil ettiğimiz markaların vizyonu doğrultusunda, Mersin de örnek bir kurum olmaya devam edeceğiz Kasım 2. Haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası Kurumsal İletişim: Kitap Yardımı Kitap okumak çocukluktan kazanılması gereken bir alışkanlık. Bu yüzden önemli bir hafta olarak görüyoruz. Pilot bir devlet okulu seçip, kütüphanelerine kitap bağışlayacağız YIL KUTLAMASI Kurum İçi İletişim: BU BAŞARI HEPİMİZİN Geleneksel aile yemeğimizde hep birlikte tüm yılın yorgunluğunu atacağız.

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVİ ANAOKULU EĞİTİM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMİK TAKVİMİ

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVİ ANAOKULU EĞİTİM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMİK TAKVİMİ 05 EYLÜL Bütün çocuklarımız okulda, uyum ve gözlem sürecimiz başlıyor. 13 EYLÜL Eğlence merkezine gidiyoruz 15 EYLÜL TANIŞMA TOPLANTISI 18 EYLÜL Sosyal derslerimiz başlıyor 20 EYLÜL VATANDAŞ ÇOCUK projesi

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Mayıs 2010 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Mayıs 2010 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Eğitim, Hayatboyu Öğrenme ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri

Detaylı

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI 1.GÜN 29 MART 2015 PAZAR... -11:00 : Bakanlıkta Toplanma Aşti ve Havaalanından misafirlerimizin, Bakanlığa ulaşımı sağlanacak. 12:15-13:00 : Öğle

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

MAĞAZACILIK KALİTE ÇEMBERİ TOPLANTISI

MAĞAZACILIK KALİTE ÇEMBERİ TOPLANTISI Mart,Nisan 2016 Değerli Atasay Ailemiz İletişim kanallarının oldukça yaygın olduğu günümüzde bu duruma tezat zaman zaman güncel ve doğru bilgiye zamanında ulaşma konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz. Atasay

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası TARİHİ ADI OCAK Ocak Veremle ayının ilk Savaş haftası Eğitimi Haftası Ocak Enerji ayının Tasarrufu 2. haftası Haftası 10 Ocak Gazeteciler Günü 25 Ocak Dünya Cüzzam Günü 25-31 Cüzzam Ocak Haftası 26 Ocak

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVĠ ANAOKULU EĞĠTĠM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMĠK TAKVĠMĠ EYLÜL KURBAN BAYRAMI

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVĠ ANAOKULU EĞĠTĠM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMĠK TAKVĠMĠ EYLÜL KURBAN BAYRAMI 12-13-14-15 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 19 EYLÜL Bütün çocuklarımız okulda, uyum ve gözlem sürecimiz baģlıyor. 22 EYLÜL TANIġMA TOPLANTISI 23 EYLÜL Eğlence merkezine gidiyoruz 26 EYLÜL Sosyal derslerimize baģlıyor

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 09-20 Eylül 2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ 01 Ekim 2013 Salı DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMALARI REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KURULU 1. TOPLANTISI 04 Ekim 2013 Cuma

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 24.11.2015 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SÜRÜR ABDURRAHMAN SERTTAŞ İLK-ORTAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI MÜDÜR YARDIMCISI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SÜRÜR ABDURRAHMAN SERTTAŞ İLK-ORTAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI MÜDÜR YARDIMCISI EYLÜL 11 işgünü Okulların açıldığı hafta İlköğretim Haftası 19 Eylül Gaziler Günü 25 Eylül haftası Yangından Korunma Haftası 26 Eylül Türk Dil Bayramı EYLÜL 2013 YAPILACAK İŞLER SORUMLU KİŞİ DÜŞÜNCELER

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI AYLAR HAFTA EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMALAR 3 Türkiye Çevre Eğitim Vakıf (TÜRÇEV) sitesinin incelenmesi,

Detaylı

Türkiye için dünya ile yarışıyor

Türkiye için dünya ile yarışıyor Türkiye için dünya ile yarışıyor www.fatihkoleji.k12.tr 29 Aralık Pazartesi 5 Ocak Pazartesi 30 Aralık Salı 6 Ocak Salı 31 Aralık Çarşamba 7 Ocak Çarşamba 1 Ocak Perşembe Miladi Yılbaşı 8 Ocak Perşembe

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER (JCI) DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ KURULUŞ: 2013, KÜTÜK NO: 10-025-034 01.01.2016-31.12.2016 FAALİYET PLANI

GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER (JCI) DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ KURULUŞ: 2013, KÜTÜK NO: 10-025-034 01.01.2016-31.12.2016 FAALİYET PLANI Democratic Republic of GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER (JCI) DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ KURULUŞ: 2013, KÜTÜK NO: 10-025-034 01.01.2016-31.12.2016 FAALİYET PLANI, Balıkesir Şubemizin 01.01.2016 31.12.2016 tarihleri

Detaylı

Eyl.18 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eyl.18 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Eyl.18 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11. ve 12.SINIF YKS 10 11 12 13 14 15 16 İLÇE ZÜMRE TOPLANTISI 17 18 19 20 21 22 23 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI 9.-10.-11.-12.SINIFLAR SORUMLULUK SINAVLARI YABANCI DİLLER

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Bülteni

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Bülteni Kurumsal Sosyal Sorumluluk Bülteni Şubat 2018 kpmg.com.tr Merhaba, KPMG Türkiye olarak, eğitim, çevre ve toplum olmak üzere üç alanda kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Projelerimizin

Detaylı

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SEDAŞ ta (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI TAKIM RUHU HEDEF BELİRLEME VE PLANLI OLMA Hedeflere ulaşmak için düzenli çalışmalar yaptık Öğrencilerimiz

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU

SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERS SUNUMU Ders Sorumlusu: Prof. Dr. Mehmet DİLMAÇ Yardımcı Öğretim Elemanı: Arş. Gör. Beytullah ERDOĞAN 1 DERS KONU BAŞLIKLARI PROJENİN BAŞLATILMASI PROJENİN EVRELERİ

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TEOG Sınavına Göre Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması 31 Temmuz-8

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca 33 ülkeye ihracat yapıyoruz fuar sayesinde artık Fas ta da

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? İlkbahar mevsimini tanıdık. İlkbahar mevsimi ile bitkilerdeki, Hayvanlardaki ve çevremizdeki değişimi fark edeceğimiz etkinlikler gerçekleştirdik.

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK

AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK AYLIK PLAN (36-48 AYLAR) BULUT GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI DÜNYA V Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÖZEL GÜNLER İlköğretim Haftası Hayvanları Koruma

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014 Tanıtım Toplantısı 24 Ekim 2014 Projenin Amacı Nisan da Adana da olmak. Marka Şehir : Adana Yemekleri, yetiştirdiği ünlüleri, tarihi, geleneksel ve kültürel değerleriyle tanınan Adana nın Nisan ayında

Detaylı

Eylül 2013. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

Eylül 2013. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday Akademik Takvim Eylül 2013 Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday 2 3 4 5 6 7 1 8 Okul Öncesi ve 1. Sınıf Okul Öncesi

Detaylı

Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015

Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015 Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015 2008 yılında başlatılan, Give&Gain Day, İngiltere de faaliyet gösteren ve Business in the Community nin birçok ülkede gerçekleştirdiği

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu «İyi ki bu programa katılmışım. Arkadaştan öte kardeş olduk!» Ceren (Eskişehir den gelen öğrenciyi Uşak ta konuk etti.) Türkiye Kardeşleri Yurtiçi

Detaylı

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT

SOSYAL AKTİVİTELER RAPORU / SOCIAL ACTIVITY REPORT AQUA FANTASY YEREL TOPLULUK İLE İLİŞKİLER İLERLEME RAPORU 27.11.2017 1. UYGULAMA: Yerel toplum ile saygılı ve karşılıklı desteğe dayalı ilişkiler kurarak, sürdürülebilir kalkınmayı faaliyetlerin her aşamasında

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar 2013 / 2014 SAYI: 22. Haftanın Bazı Başlıkları

Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar 2013 / 2014 SAYI: 22. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları 25 Kent, 25 Kolej Projesi Ziyaretleri 25 Kent 25 Kolej Minik Salvador Dali'ler Seramik Kaplumbağalar Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar Ödev Yapmak İstemeyen Çocuklar

Detaylı

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz.

Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Biz beyaz yakalılarız. Günümüzün çoğu plazalarda geçer. 9-6, 9-9, bazen de ne kadar giderse o kadar çalışırız. Adımız aynı zamanda kimliğimiz. Beyazız. Bir rengin tarafı değiliz. Elimizden geldiğince iyilik

Detaylı

PEK KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

PEK KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2013 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR EKİM 2013 1 2 3 4 Hayvanları Koruma günü (barınak gezisi ve veteriner tanıma) 5 6 İstanbul un Kurtuluşu 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Kurban 16 Kurban 17 Kurban 18 Kurban 19 20 21 22 23 24 Veli Toplantısı 28

Detaylı

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz..

İçindekiler. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. Tüm Milletimizin Başı Sağolsun.. Hayatını Kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyoruz.. İçindekiler EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 2 ERASMUS PLUS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİKLERLE BULUŞTU... 9 TEŞEKKÜRLER...

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EREĞLİ-2015 2015 ARALIK AYI 1- Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilmesi. 2- Okulun ihtiyaçlarının

Detaylı

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI DÜNYA V Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÖZEL GÜNLER İlköğretim Haftası Hayvanları Koruma

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU

HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU AYLAR E K İ M 1-Okuldaki öğrencilere, OKULLARDA ORMAN PROJESİ duyuruldu. Proje açıklanmadı. 2-Orman

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA

PİNOKYO EĞİTİM KURUMLARI MART AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI 1. HAFTA 1. HAFTA TARİH : 01 MART 2016 04 MART 2016 KONU : YEŞİLAY 1- Yeşilay nedir? Ne işe yara? Faaliyetleri nelerdir? Nefes akciğer yapalım. Vücudumuzu 2- Sigara ve alkolün zararlarını hep birlikte öğrenelim

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

HAYALİNİ YAŞA, LIVE YOUR DREAMS IN REAL #herkesicincosplay #zencosplay -

HAYALİNİ YAŞA, LIVE YOUR DREAMS IN REAL #herkesicincosplay #zencosplay  - HAYALİNİ YAŞA, LIVE YOUR DREAMS IN REAL #herkesicincosplay #zencosplay www.zencosplay.com.tr - info@zencosplay.com.tr BAŞARDIĞIMIZ İLKLER Türkiye de kurulmuş ilk Resmi Cosplayer Ajansı Yabancı Yatırım

Detaylı

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 GRUP 2 Moderatör: İlhan TOMANBAY Raportör: Ögr.Gör. Yılmaz TOKTAŞ Sekreter: Arş.Gör. Gamze FIŞKIN Katılımcılar Bolu

Detaylı

Sosyal Medya Ürün ve Mecraları. Emre Rüşvanlı

Sosyal Medya Ürün ve Mecraları. Emre Rüşvanlı Sosyal Medya Ürün ve Mecraları Emre Rüşvanlı Web 2.0 dan Sosyal Ağlara Geçiş Tüketici Marka Sosyal Ağlar Tüketici Sosyal Mecralar Markalara Nasıl Entegre Edilir? Sorulacak Sorular: Markanızın hedef kitlesi

Detaylı

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Isparta Valiliği Resmi Sitesi

Isparta Valiliği Resmi Sitesi Isparta Valiliği Resmi Sitesi 22.04.2016 DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA DA Çin, Suriye, Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali ve Yemen den

Detaylı

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2018-2019 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar İzcilik nedir? (Neden izci olduk?) Hayvanları

Detaylı

16 Kasım 2017 İstanbul Oyuncak Müzesini Gezdik...

16 Kasım 2017 İstanbul Oyuncak Müzesini Gezdik... 2017 - "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Etkinliğimiz; Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri olarak biraz olsun farkındalık yaratmak ve özel gereksinimi olan bireyleri anlamak adına 30 Kasım 2017 Cuma günü

Detaylı