SAYI :4 e$ f KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF MEKTUBU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAYI :4 e$ f KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF MEKTUBU"

Transkript

1 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği SAYI :4 e$ f KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda cinsi ve miktarı yazılı olan 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d Maddesine esas ve hükümlerine göre satın alınacaktır. KDV Hariç toplam fiyatın hastanemiz doğrudan temin birimine 6>/l2/2016 saat 16:00 a kadar gönderilmesini rica ederim. Telefon : Fax : Uzm. Dr. Hastane Yön NAK Başhekim S.N M al/hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat 1 6 KG KKT YANGIN TÜPÜ 2 5 KG C 0 2 YANGIN TÜPÜ 3 12 KG KKT YANGIN TÜPÜ 4 10 KG C 0 2 YANGIN.TÜPÜ 5 6 KG HALON YANGIN TÜPÜ 6 50 KG KÖPÜK YANGIN TÜPÜ D 7 50 KG KKT YANGIN TÜPÜ 87 ADET 62 ADET 6 ADET 15 ADET 12 ADET 5 ADET 2 ADET Genel Toplam( KDV Hariç): Teklif Veren Firmanın Adı Firma Yetkilisi : Adresi Telefon Kaşe ve im za ; Fax Not: Hastane açık adresi: Yenice Mh. Akçakale caddesi Harran Ünv. Eyyübiye Kampüsü EYYÜBİYE/Ş.URFA Topçu M eydanı Vergi DAİRESİ: Mal atımlarında teklif edilen ürünlerin numunesi teklif geçerlilik tarihine kadar Hastanemiz Satın Alma Birimine gönderilecek olup, gönderilmediği takdirde firma teklifi değerlendirm e dışı bırakılacaktır.

2 10 KG.LIK ARABALI (C02)KARB0NDİ0KSİT GAZLI TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Elle taşınabilir, sürekli basınçlı, 10 Kg., kapasiteli, TS EN EN 3-3/ standardında, BC sınıfı yangınları başlangıçta söndürmeye yarayan söndürücülerdir. KAPASİTE VE STANDART: 10 kg. lık arabalı TS 862-3EN 3-3/ belgeli CİNSİ VE TİPİ: 250 bar hidrostatik test basınçlı, 150 Bar çalışma basınçlı, sıcaklık sımn -20/+60 derece olan, BC sımfı yangınlarda kullanılan 5 Kg. Karbondioksit gazlı yangın söndürme cihazı. II- MİKTARI :Toplam Adet BULUNMASI GEREKEN DİĞER ÖZELLİKLER: Yangın Söndürme Cihazı dikişsiz olarak özel alaşımlı malzemeden üretilmiş Gövde üzerinde soğuk damga ile EN standartta belirtilen diğer bilgiler; markası, seri nosu, test basıncı, üretim tarihi, imal tarihi, söndürücü boş ve dolu ağırlığı ve işletme basıncı bilgileri bulunacaktır. Cihaz gövdeleri; dış etkenlere dayanıklı elektrostatik RAL 3000 polyester toz boya ile standardına uygun kırmızı renkte boyanmış Gövde içi oksidasyona karşı koruyucu madde ile temizlenmiş Yangın söndürme cihazları hortumu test basmcına dayanıklı çelik yay destekli Yangın söndürme cihazları üzerinde TS 1520 ye uygun emniyet sistemli valf Firmalar teklif eklerine cihazlar için TS EN 3, CE Belgelerini koyacaklardır. Firmalar teklif eklerine TSE HİZMET YETERLİLİK BELGESİ, ISO 9001 VE ISO Belgelerini koyacaklardır. Yangın söndürme cihazları içindeki söndürücü madde % 99,9 saflıkta olacak firmalar bununla ilgili belgelerini tekliflerinde koyacaklardır.

3 Yangın söndürme cihazları üzerinde kullanım kolaylığım sağlayan özel askı sistemi. Yangın söndürme cihazları üzerinde özel divizörlü kar yapıcı nüzul Cihazların etkili söndürme mesafesi standartlarda belirtilen mesafeler 3-5 m arası olmalıdır. Hortumların boyu püskürtme maddesi elemanı ile birlikte söndürücü yüksekliğinin %80 den az olmamalıdır. Yangın söndürme cihazı üzerinde aşağıda yazılı bilgiler bulunacaktır. Üretici firmanın ticaret unvanı veya kısa adı varsa tescilli markası, Yapım yılı ve seri numarası, Söndürme maddesinin adı veya kısa işareti, Söndürme maddesi miktarı, Söndürme maddesi kısa işareti, Elektrik akımı olan yerlerde kullanılıp, kullanılmama durumunu belirten yazı, Kullanacağı yangın türü ve söndürme deney kapasiteleri Kullanılma şekilleri (resimlerle) belirtilmesi, TSE işareti veya yazısı, CE işaret ve numarası Cihaz üzerinde satış tarihini belirten kontrol etiketi ve ekte garanti belgesi verilecektir. GARANTİ: Söndürücülerdeki söndürme maddesi 1 yıl garantili Söndürücüler 1 yıl süreyle her 6 ayda üretici firma tarafından ücretsiz kontrol edilecektir. Mühürlü cihazların basınç kaybı vs. nedenlerle kullanılmayacak durumda olanların tespit edilip ilgili firmaya iade edilecek ve bu cihazlar ücretsiz olarak doldurulacaktır. MUAYENE VE TESELLÜM: Teslim edilen cihazlar, istek ve özellikler yönünden şartnameye göre göz muayenesinden geçirilecektir. Teslim edilen söndürücüler içerisinden %1 oranında numune alınarak, BC türü yangın deneylerine tabii tutulacaktır.

4 KURU KİMYEVİ TOZLU (50 KĞ.LIK) ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ...ne yangın söndürme tüplerinin alımı aşağıdaki hususlara göre yapılacaktır. 1. Kuru Kimyevi tozlu yangın söndürme cihazları TSE standartlarına uygun toz alabilecek kapasitede dolu ve kullanılmaya hazır 2. Cihazların gövdesi en az 2 mm kalınlığında (DKP) çelik saçtan mamul 30 ATÜ ye dayanıklı iki parçalı 3. Cihazların gövdesi soğuk damgalı TSE amblemi (baklava şekli) olacak, imalat yılı, seri numarası, tüpün dolu ve boş ağırlığı, imalatçı firmanın kısa adı ve tescil edilmiş markası bulunacak, fabrikanın orijinal etiketi bulunacak, yetkili firma kendi etiketini yanma yapıştırabilir. 4. Söndürücülerin hortumları TSE 745 e uygun olacak, üzerinde orijinal basılı TSE amblemi olmayanlar kabul edilmeyecektir. 5. Söndürücülerin çalışma düzeni; içten tazyikli, tetik tertibatlı TSE belgeli, pimli üzerinde çalışır manometreli (gösterge) 6. Söndürücülerin dış yüzeyleri fırınlanmış kırmızı renk boyalı, çatlak, pürüz, karıncalanma vb, gibi kusurlar bulunmayacaktır. 7. Yangın söndürme cihazlarının içindeki toz ABC türü yangınlara karşı kesin etkili ve TS-EN 615 Normlarına uygun olmalıdır. Manamonyum fosfat oranı % 40 dan az olmayacak ve TSE li Tozlar insan sağlığına zarar vermeyen nem ve rutubetten etkilenmeyen, tortulaşmayan nitelikte olacak, satıcı firmalar tozun özelliğini belirten broşürü verecektir Volta kadar elektriği iletmeyecek özellikte 9. KKT atmosferlik basınçla dışarı fışkırabilecek ve püskürtme uzaklığı 6m den az olmayacaktır. 10. Firma bütün cihazlar için TSE garanti belgesi verecek garanti süresince (1 yıl) 6 ayda bir periyodik bakım ve kontrolleri TS standardına göre satıcı firma tarafından ücretsiz olarak kontrol edilecektir. Mühürlü cihazlardaki basmç kaybı vs. nedenlerle kullanılmayacak durumda olanlar tespit edilip ilgili firmaya iade edilecek ve bu cihazlar ücretsiz doldurulacaktır. 11. Söndürücüler orijinal ambalajında olacak, içerisinde presle şekillendirilmiş duvara monte için askı demiri, vidası ve dübeli bulunacaktır birimi Söndürücülerin TSE standartlarına uygunluğuna istediği kuruma ve kuruluşa test ettirebilecek, teste kullanılan (2/50) cihazlar ile test masrafları satıcı firma tarafından karşılanacak, boşaltılan cihazlar satıcı firma tarafından aynı özellikte kimyevi tozla ücretsiz olarak doldurulacaktır. 13. Teklif veren firmalar şartnamede belirtilen ilgili standartların (TSE 862 EN 3- TSE 5684) kalite ve imalat yeterlilik belgeleri vereceklerdir. 14. Yangm deneyi yapılacak cihazlar için ihtiyaç duyulan benzin, yangın tavası vb. gibi malzemeler firma tarafından temin edilecek, boşaltılan cihazlar aynı özellikte kimyevi tozla ücretsiz doldurulacaktır. 15. Kesin kabulden sonra cihazlar istenirse uygun yerlere firma tarafından ücretsiz monte edilecektir. 16. Firmalar şartnameyi okuduklarını ve aynen kabul ettiklerini belirterek kaşeleyip imzalayacaklar, kabul etmeyenlerin teklifi dikkate alınmayacaktır.

5 HALOKARBON GAZLI (HCFC) (6 KG.LIK) ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİDİR...ne alınacak, 6 kg lık Halokarbon Gazlı Yangın Söndürme Cihazımn alımma ait şartnamedir. 1. DİN e göre el söndürücü aletlerinde portatif söndürücülerde, yangına karşı koruma tertibatında kullanılan bir gaz 2. ABCE yangınların tamamında kullanılacaktır. 3. Elektrik ve Elektronik sistemlerde çıkacak yangınlarda kirliliğe neden olmadan elektriği kesinlikle iletmeden elektronik cihazları tahrip etmeden söndürme özelliğine sahip 4. Yangın Söndürme cihazı 1000 volt a kadar elektrik iletmeyecek. 5. İnsan sağlığına zarar vermeyecek renksiz ve kokusuz 6. Tetikleme tertibatına bir defa basılıp bırakıldığında tüpün içerisinde kalan HCFC gazı yine kullanılacak. Gaz kendiliğinden boşalmayacak. 7. Yüklenici firma tarafından yangın söndürme altı ayda bir hastanemizde kontrol edilmek kaydıyla 2 yıl garantili 8. Nakliye, ambalaj vb. yüklenici firmaya aittir. 9. Yangın deneyi sırasmda kullanılan yangın söndürme cihazları yüklenici tarafından ücretsiz olarak doldurulacaktır. 10. İdare isterse eğer, firma tüpleri idarenin istediği yere takacaktır. 11. Söndürücüler orijinal ambalajında olacak, içerisinde presle şekillendirilmiş duvara monte için askı demiri, vidası ve dübeli bulunacaktır. 12. Firma cihazların periyodik kontrollerini dolum tarihinden itibaren 2 yıl süre ile ücretsiz olarak altı ayda bir yapacaktır. Muayene sırasmda eksilen kimyasal maddeler tamamlanır, bozulmuşsa değiştirilir. Boya ve yazılarda dökülme ve silinme varsa firma tarafından yenilenir. YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARINA İLİŞKİN DİĞER ŞARTLAR 1- Firmalar, verecekleri teklifin ekine Sanayi ve Ticaret Bakanlığından almış oldukları yangm söndürücülerin dolum, bakım onarım ve satma yetki belgesini ekleyeceklerdir. 2- Firmalar, TSE HYB ve ISO 9001 belgelerini sunacaklardır. 3- Satm alımı yapılan yangm söndürme cihazları kesinlikle TS 862-EN 3, TS 7450, TS ISO 4705, TS standartlarına ve CE (Avrupa Normlarına )ye uygun 4- Yangm söndürme cihazları kırmızı renkte elektrostatik ve fırın boya ile boyalı Yangm söndürme cihazları üzerinde yaralanma,kanncalanma,pürüz, çatlak vs izi olmayacak. 5- Yangm söndürme cihazları TSE ve CE normlarına etiketlenecektir. 6- Yangm söndürme cihazlarının gövdesi ve diğer parçalan TSE ve CE standartlarına uygun işareti taşıması zorunludur. 7- Yangm söndürme cihazlan 2010 yılı imalatı 8- Yangm söndürme cihazlarının teslim tarihinden itibaren 2(iki) yıl süre ile her altı ayda bir periyodik kontrol ve bakınılan yüklenici firma tarafından ücretsiz yapılacaktır.

6 9- Yangın söndürme cihazlarının gövdeleri ve içindeki gaz en az 2 (iki) yıl firma garantisinde 10- Yangın söndürme cihazları montaj malzemesi ile birlikte verilecek ve duvarlara montaj yüklenici firma tarafından yapılacaktır. 11- Garanti süresi dolmadan ve kullanım hatası olmadan meydana gelecek arıza ve kendiliğinden boşalmalardan yüklenici firma sorumlu olacak derhal anzası giderilecek ve doldurularak teslim edilecektir. 12- Yangın söndürme cihazlarının %50 sine kadarı teslimat anında rastgele sondaj usulü seçilerek ilgili kuruluşlarda yangın söndürme testine tabi tutulacaktır.test için gerekli olan malzemeler (benzin,odun,yangın tavası vs.) yüklenici firma tarafından getirilecek, test esnasmda yüklenici firmanın yetkili bir elemanı hazır bulunacaktır. 13- Yangın söndürme testine tabi tutulan yangın söndürme cihazlarından komisyon huzurunda alınacak ODTLP de halokarbon muhteva analizi yaptırılacaktır.analiz için yapılan tüm harcamalar yüklenici firma tarafından karşılanacaktır. 14- Yangın söndürme testinden ve kimyasal muhteva analizinden olumlu sonuç alınması durumunda yangın söndürme cihazları kabul edilecektir.aksi halde yangın söndürme cihazları reddedilecektir. 15- Yangın söndürme testinde boşalan yangın söndürme cihazları yüklenici firma tarafından ücretsiz doldurulacaktır. 16- Şartnamede yer almayan ve/veya ihtilafa düşülen konularda TSE ve CE standart hükümleri esas alınır.

7 5 KG.LIK (C02)KARB0NDİ0KSİT GAZLI TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Elle taşınabilir, sürekli basınçlı, 5 Kg., kapasiteli, TS EN EN 3-3/ standardında, BC sınıfı yangınları başlangıçta söndürmeye yarayan söndürücülerdir. KAPASİTE VE STANDART: 5 kg. lık elde taşınabilir TS 862-3EN 3-3/ belgeli CİNSİ VE TİPİ: 250 bar hidrostatik test basınçlı, 150 Bar çalışma basınçlı, sıcaklık sınırı -20/+60 derece olan, BC sınıfı yangınlarda kullanılan 5 Kg. Karbondioksit gazlı yangın söndürme cihazı. II- MİKTARI :T oplam ADET BULUNMASI GEREKEN DİĞER ÖZELLİKLER: Yangın Söndürme Cihazı dikişsiz olarak özel alaşımlı malzemeden üretilmiş Gövde üzerinde soğuk damga ile EN standartta belirtilen diğer bilgiler; markası, seri nosu, test basıncı, üretim tarihi, imal tarihi, söndürücü boş ve dolu ağırlığı ve işletme basıncı bilgileri bulunacaktır. Cihaz gövdeleri; dış etkenlere dayanıklı elektrostatik RAL 3000 polyester toz boya ile standardına uygun kırmızı renkte boyanmış Gövde içi oksidasyona karşı koruyucu madde ile temizlenmiş Yangın söndürme cihazları hortumu test basıncına dayanıklı çelik yay destekli Yangın söndürme cihazları üzerinde TS 1520 ye uygun emniyet sistemli valf Firmalar teklif eklerine cihazlar için TS EN 3, CE Belgelerini koyacaklardır. Firmalar teklif eklerine TSE HİZMET YETERLİLİK BELGESİ, ISO 9001 VE ISO OHSAS Belgelerini koyacaklardır. Yangın söndürme cihazları içindeki söndürücü madde % 99,9 saflıkta olacak firmalar bununla ilgili belgelerini tekliflerinde koyacaklardır.

8 6 KG.LIK KKT - ABC TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Elle taşınabilir, sürekli basınçlı, 6 kg. kapasiteli, TS EN 3-3 standardında, kapasitesindeki yangınları başlangıçta söndürmeye yarayan söndürücülerdir. KAPASİTE VE STANDART: 6 kg. lık elde taşınanlar TS EN EN 3-3/ CİNSİ VE TİPİ: Tetikli, manometreli, sürekli basınçlı, II- MİKTARI :6 KgTık Adet BULUNMASI GEREKEN DİĞER ÖZELLİKLER: Tüp gövdeleri ve yapımında kullanılan parçalar ile bir bütün olarak TS EN EN 3-3 NİSAN 1997 standardının seyyar yangın söndürücüler standartlarının koşullarına uygun olarak en çok 3 parçadan gaz altı kaynaklı olarak DKP saçtan sıvama metodu ile üretilmiş olmalıdır. Gövde üzerinde soğuk damga ile EN standartta belirtilen diğer bilgiler; markası, seri nosu, test basıncı, üretim tarihi, imal tarihi, söndürücü boş ve dolu ağırlığı ve işletme basıncı bilgileri bulunacaktır. Cihaz gövdeleri; dış etkenlere dayanıklı elektrostatik RAL 3000 polyester toz boya ile standardına uygun kırmızı renkte boyanmış Cihazların kapasitelerine uygun; TS-EN 615 standardında ABC tipi monamonyum fosfat esaslı MAP % 90 aktif söndürme maddesi tozla doldurulacaktır. Cihazların içindeki kimyevi maddeyi püskürtecek olan kuru azot (N2) basıncını gösteren manometre, filtreli ve kaliteli olmalı, ibre göstergesi barı göstermelidir. Cihaz üzerinde dolum ağzı olarak kullanılan ağza takılı olan tetik tertibatı, cihazları taşıma ve kullanma özellikli olmalı. Kuru kimyevi toz atmosferlik bir basınçla dışarı fışkırabilmeli ve cihazın toz püskürtme uzaklığı 5 mt. den az olmamalıdır. Cihazların etkili söndürme mesafesi standartlarda belirtilen mesafeler 3-5 m arası olmalıdır.

9 Hortumların boyu püskürtme maddesi elemanı ile birlikte söndürücü yüksekliğinin %80 den az olmamalıdır. Yangın söndürme cihazı üzerinde aşağıda yazılı bilgiler bulunacaktır. Üretici firmanın ticaret unvanı veya kısa adı varsa tescilli markası, Yapım yılı ve seri numarası, Söndürme maddesinin adı veya kısa işareti, Söndürme maddesi miktarı, Söndürme maddesi kısa işareti, Elektrik akımı olan yerlerde kullanılıp, kullanılmama durumunu belirten yazı, Kullanacağı yangın türü ve söndürme deney kapasiteleri Kullanılma şekilleri (resimlerle) belirtilmesi, Firmalar teklif eklerine TSE HİZMET YETERLİLİK BELGESİ, ISO 9001 VE ISO Belgelerini koyacaklardır TSE işareti veya yazısı, CE işaret ve numarası Cihaz üzerinde satış tarihini belirten kontrol etiketi ve ekte garanti belgesi verilecektir. GARANTİ: Söndürücülerdeki söndürme maddesi 1 yıl garantili Söndürücüler 1 yıl süreyle her 6 ayda üretici firma tarafından ücretsiz kontrol edilecektir. Mühürlü cihazların basınç kaybı vs. nedenlerle kullanılmayacak durumda olanların tespit edilip ilgili firmaya iade edilecek ve bu cihazlar ücretsiz olarak doldurulacaktır. MUAYENE VE TESELLÜM: Teslim edilen cihazlar, istek ve özellikler yönünden şartnameye göre göz muayenesinden geçirilecektir. Teslim edilen söndürücüler içerisinden %1 oranında numune alınarak, ABC türü yangın deneylerine tabii tutulacaktır.

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2015/ 1573 İlgili Birim : HİZMET

Detaylı

KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR

KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR KURU KİMYEVİ TOZLU YANGıN SÖNDÜRME CİHAZLARI DOLUM ŞARTNAMESİDİR Hacettepe Üniversitesi birimlerine ait Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüplerinin dolumu, dolum sonrası bakımı ve test işlemleri aşağıdaki

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı. Sayı : / /06/2017 Konu : Yangın Tüpü Dolumu

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı. Sayı : / /06/2017 Konu : Yangın Tüpü Dolumu T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BELM4HZ5P* Sayı 27116798-930/33846 07/06/2017 Konu Yangın Tüpü Dolumu REKTÖRLÜK MAKAMINA (Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi) Fakültemizde

Detaylı

İHTİYAÇ LİSTESİ S.NO ADI c i n s i MİKTARI B.FİYATI TOPLAM 1 6 kg KKT yangın söndürme tüpü dolumu ve tekrar dolum Adet 5 0

İHTİYAÇ LİSTESİ S.NO ADI c i n s i MİKTARI B.FİYATI TOPLAM 1 6 kg KKT yangın söndürme tüpü dolumu ve tekrar dolum Adet 5 0 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Dekanlığı Eğitim Fakültesi Dekanlığında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımı işi, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu nun 22. maddesinin (d) fıkrası

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

1964'ten bugüne. Bölüm 5. Yangın Söndürme Tüpleri, Yangın Tüp Dolapları ve Muhtelif Dolaplar

1964'ten bugüne. Bölüm 5. Yangın Söndürme Tüpleri, Yangın Tüp Dolapları ve Muhtelif Dolaplar Bölüm 5 Yangın Söndürme Tüpleri, Yangın Tüp Dolapları ve Muhtelif Dolaplar 169 KURU KİMYEVİ TOZLU (ABC-KKT-YSC) 1 kg,c 2 kg,c 4 kg,c,c 9 kg,c,c,c 18 Bar 25 kg,c 18 Bar 50 kg,c 18 Bar 30 Bar 250 kg Römörklu

Detaylı

Yangın ve Güvenlik Sistemleri

Yangın ve Güvenlik Sistemleri Yangın ve Güvenlik Sistemleri İstanbul Caddesi Aktim İş Merkezi No:11/S Yenimahalle/ANKARA Tel: 0.312 341 74 64 Faks: 0.312 384 41 38 GSM: 0.532 670 43 84 kervanyangin@msn.com www. Kuru Tozlu Yangın Söndürücüler

Detaylı

YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI SATIN ALMA, DOLUM, BAKIM VE TEST İŞLEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI SATIN ALMA, DOLUM, BAKIM VE TEST İŞLEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI SATIN ALMA, DOLUM, BAKIM VE TEST İŞLEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.GENEL BİLGİLER 1.1.-.. de bulunan işletmesinde yangın güvenliğinin sağlanmak amacıyla, yangın söndürme cihazı (YSC)

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

BASINÇLI KAPLARDA ÇALIŞMALARDA İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ 1 Basınçlı kaplarda temel prensip olarak hidrostatik test yapılması esastır. Bu testler, standartlarda aksi belirtilmediği sürece işletme basıncının 1,5 katı ile ve bir yılı aşmayan sürelerle yapılır.

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

ı. Azot gazının saflığı TSEstandart normlarına uygun olacaktır.(ts 3192)

ı. Azot gazının saflığı TSEstandart normlarına uygun olacaktır.(ts 3192) MEDİKAL GAZLARıN TEKNİK ŞARNAMESİ 1 AZOT GAZI TEKNİK ŞARNAMESİ ı. Azot gazının saflığı TSEstandart normlarına uygun olacaktır.(ts 3192) Azot gazı ürün spesifikasyonu % (vlyı, en az :99.99 FizikselÖzellikler:

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

SADIK PRES SANAYİ ÜRÜN KATALO U

SADIK PRES SANAYİ ÜRÜN KATALO U ÜRÜN KATALO U - 2014 TSE EN 671-1 CE BELGESİ TSE EN 671-2 ISO 9001:2008 Ü R E T İ M B A 1971 N D I HAKKIMIZDA Firmamız 1971 yılında ANKARA Demir Sanayinde Sadık ÖKÖN tarafından kurulmuş, ve Radyatör Konsolu,

Detaylı

LiKiT OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4

LiKiT OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4 LiKiT OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4 1. ihale konusu tıbbi amaçlı likit Oksijen C.B.Ü Hastanesi hasta servisl.omeliyothoneler ve diğer ünitelerin tıbbi amaçlı oksijen ihtiyacının karşılanmasında kullanılacaktır.

Detaylı

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ 1 GENEL 1.1 Alçak Gerilim elektrik panoları montaj edilecek yere uygun, çalışma şartlarına göre izolasyon seviyesi sağlanmış, kısa devre şartlarına elektriksel

Detaylı

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ

GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ GRE EPOXY BORUNUN İZOLASYONU ŞARTNAMESİ 1.1. GENEL HUSUSLAR GRE Epoxy Borular İdare tarafından temin edilecek olup borular yüklenici fabrikasına araç üstü teslim edilecektir. İzole edilmiş borular İDARE

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E.13674 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

1964'ten bugüne. Bölüm 3. Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları

1964'ten bugüne. Bölüm 3. Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları Bölüm 3 Açık Alanlarda Kullanıma Uygun Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları 155 SAHRA TİPİ YANGIN DOLABI YASSI HORTUMLU K3211.1 K3221.1 K3231.1 K3241.1 İsteğe bağlı olarak 2½" yassı tip yangın hortumlu

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 17/04/2015-1414 T.C. Sayı : 81531349-045.01- Konu : Piyasa Fiyart Araştırması ( TEklif Mektubu) İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz müzün ihtiyacı olan ve aşağıya ayrıntılı özellikleri

Detaylı

2.1-ANA HAT: Tüm aparatları üzerinde, kuruluma hazır (200 veya 100 metrelik) bobinler halinde imal edilecektir.

2.1-ANA HAT: Tüm aparatları üzerinde, kuruluma hazır (200 veya 100 metrelik) bobinler halinde imal edilecektir. 2015 YILI KAÇIŞ GÜZERGÂHLARINA KURULACAK HAYAT HATTI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ: TTK İhtiyacı olarak Grup-1 (metan) gazı ihtiva eden yer altı taş kömürü ocaklarında acil durum planlarına uygun kaçış güzergahları

Detaylı

2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: Kurumumuz ihtiyacı olarak yer altı ve yerüstü tesislerimizde çalışan makinalarda kullanılmak üzere muhtelif masuralı rulman satın alınacaktır. 2-TEKNİK

Detaylı

YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir. YANGIN GRUBU VANA VE ARMATÜR 54 VANA VE ARMATÜR

YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir. YANGIN GRUBU VANA VE ARMATÜR 54 VANA VE ARMATÜR VANA VE ARMATÜR Dolaplarımız CE belgelidir. 54 VANA VE ARMATÜR PENDENT (SARKIK) SPRİNGLER UPRIGHT (DİK TİP) SPRİNGLER Kaplama Sıcaklık PENDENT (SARKIK) STANDART TEPKİLİ (5mm) 4001 1/2" Beyaz Boyalı 68

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

VANA VE ARMATÜR YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir... YANGIN GRUBU

VANA VE ARMATÜR YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir... YANGIN GRUBU Dolaplarımız CE belgelidir... 53 PENDENT (SARKIK) SPRİNGLER UPRIGHT (DİK TİP) SPRİNGLER Kaplama Sıcaklık PENDENT (SARKIK) STANDART TEPKİLİ (5mm) 4001 1/2" Beyaz Boyalı 68 C 28.60 PENDENT (SARKIK) HIZLI

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği SA Y I : 05.12.2016 KONU: T eklif M ektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu

Detaylı

TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ Hazırlayan: Ersin ÖNCÜ Mühendis Tarih: 28.05.2015 Kontrol: Selman ÇELİKER Mühendis Onay: Sezgin

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

1964'ten bugüne. Bölüm 4. Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları

1964'ten bugüne. Bölüm 4. Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları Bölüm 4 Köpüklü Sistem Yangın Söndürme Dolapları ve Arabaları 163 KÖPÜKLÜ SİSTEM YANGIN DOLABI 1" YARI SERT HORTUMLU GÖBEKTEN SU BESLEMELİ K4-112.1 K4-115.1 Yangın Dolaplarımızın tüm parçaları elektrostatik

Detaylı

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ

PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ DEVLET MALZEME OFĠSĠ TEKNĠK ġartnamesġ PORTATİF MERDİVENLİ İTFAİYE ARAZÖZÜ 0-KONU, TANIMI VE KAPSAM 0.1-KONU Bu şartname; yangın söndürmek için kullanılan portatif merdivenli arazözlerin satın alınabilmesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI HİDROLİK DİREK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ Kurumumuz Üzülmez Taşkömürü İşletme Müessesesi ihtiyacı olarak uzun ayak kömür üretim sisteminde kullanılmak üzere 300 adet çelik hidrolik direk satın

Detaylı

VANA VE ARMATÜR YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir... YANGIN GRUBU

VANA VE ARMATÜR YANGIN GRUBU. Dolaplarımız CE belgelidir... YANGIN GRUBU Dolaplarımız CE belgelidir... 53 PENDENT (SARKIK) SPRİNGLER UPRIGHT (DİK TİP) SPRİNGLER Kaplama Sıcaklık PENDENT (SARKIK) STANDART TEPKİLİ (5mm) 4001 1/2" Beyaz Boyalı 68 C 28.60 PENDENT (SARKIK) HIZLI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ASKERİ İŞYERLERİ İŞ EKİPMANLARI YANGIN KKD

ASKERİ İŞYERLERİ İŞ EKİPMANLARI YANGIN KKD ASKERİ İŞYERLERİ İŞ EKİPMANLARI YANGIN KKD Binaların yangından korunması hakkında yonetmeliğe gore hangisi bir yangın sınıfı değildir? a) A sınıfı katı madde yangını b) B sınıfı sıvı madde yangın c) C

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Dr. Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEK BASINÇLI SU POMPASI NOZULLARI SATIN ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞUSTOS/2016 İÇİNDEKİLER MADDE 1. İŞİN KONUSU... 1 MADDE 2. İSTENEN

Detaylı

İTFAİYEDE KULLANILAN YANGIN SÖNDÜRME ARAÇ-GEREÇ VE MALZEMELRİN TANITIMI, KULLANIMI VE BAKIMI D- LANSLAR VE MALZEMELRİN TANITIMI, KULLANIMI VE BAKIMI

İTFAİYEDE KULLANILAN YANGIN SÖNDÜRME ARAÇ-GEREÇ VE MALZEMELRİN TANITIMI, KULLANIMI VE BAKIMI D- LANSLAR VE MALZEMELRİN TANITIMI, KULLANIMI VE BAKIMI D- LANSLAR Yangına su gönderilmesinde kullanılan hortumlardan gelen suyun yangına işlemek için hortumun ucuna takılan ve basınçlı suyu sıkıştırmak yoluyla daha fazla basınçla verilmesini sağlayan bakır,

Detaylı

ANS KAMPÜSÜ İZOLASYONLU PPRC 80 PAKET BORU ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANS KAMPÜSÜ İZOLASYONLU PPRC 80 PAKET BORU ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ANS KAMPÜSÜ İZOLASYONLU PPRC 80 PAKET BORU ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1/5 ÖN İZOLASYONLU PAKET BORU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Bu ihalenin amacı; ANS Kampüsüne ait, jeotermal su dağıtım projesi için gerekli

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ YERLEŞİM SİSTEMLERİ FAALİYET ALANI KOORDİNATÖRLÜĞÜ ST 37 İMAL EDİLEN PARÇALARIN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bu Şartname yayınlandığı Tarihte yürürlüğe girer. 2. Bu şartname toplam 5 sayfadan ibarettir. 3. Şartnamede

Detaylı

Sevk Şekli Akma Muk. Kopma Muk. Kopma Uzaması Bükme Momenti Sıcak haddelenmiş N/ mm² ( min) N/ mm² ( min) % ( min) M (Nm) 31 Mn

Sevk Şekli Akma Muk. Kopma Muk. Kopma Uzaması Bükme Momenti Sıcak haddelenmiş N/ mm² ( min) N/ mm² ( min) % ( min) M (Nm) 31 Mn 2016 YILI TH 70/34 PROFİLİ GEÇMELİ BAĞ, TRAPEZ KESİTLİ ÇELİK TAHKİMAT VE BAĞLANTI PARÇALARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ TTK ihtiyacı olarak yer altı taban yolları tahkimatında kullanılmak üzere TH profili

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ

KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ KİNİN SÜLFAT TABLET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. SATIN ALINACAK İLACIN İSMİ VE AÇIK FORMÜLÜ Her tablet; Dünya Sağlık Örgütümün (DSÖ) ya da yürürlükteki İngiliz Farmakopesi (BP) veya Amerikan Farmakopesi (USP)

Detaylı

SAYAÇ BAĞLANTI ELEMANLARI TEKNİK ŞERTNAMESİ (DİYAFRAMLI TİP GAZ SAYAÇLARINDA)

SAYAÇ BAĞLANTI ELEMANLARI TEKNİK ŞERTNAMESİ (DİYAFRAMLI TİP GAZ SAYAÇLARINDA) SAYAÇ BAĞLANTI ELEMANLARI TEKNİK ŞERTNAMESİ (DİYAFRAMLI TİP GAZ SAYAÇLARINDA) SAYAÇ BAĞLANTI ELEMANLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (DİYAFRAMLI TİP GAZ SAYAÇLARINDA) A. KAPSAM Bu şartname, max. İşletme basıncı 0.5bar

Detaylı

YERLEŞİM SİSTEMLERİ ÜRETİM İŞLETMESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

YERLEŞİM SİSTEMLERİ ÜRETİM İŞLETMESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ YERLEŞİM SİSTEMLERİ ÜRETİM İŞLETMESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ELOKSALLI ALÜMİNYUM ETİAL 60 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bu Şartname yayınlandığı Tarihte yürürlüğe girer. 2. Bu şartname toplam 4 sayfadan ibarettir. 3. Şartnamede

Detaylı

TEK KAPILI YANGIN DOLABI

TEK KAPILI YANGIN DOLABI A-1 Serisi A L P E R E N TEK KAPILI YANGIN DOLABI MODEL A110, A111, A112, A113 ve A114 Yangın dolaplarımız EN-671-1 standartlarında CE onaylı 42 bar patlama basıncına dayanıklı kauçuk hortumlu (1 ) 1,2

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

Me~:;;_1li~wr. ıikit OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4

Me~:;;_1li~wr. ıikit OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4 ıikit OKSiJEN TEKNiK ŞARTNAMESi 4 1. ihale konusu tıbbi amaçlı likit Oksijen C.B.Ü Hastanesi hasta servisi,ameliyathaneler ve diğer ünitelerin tıbbi amaçlı oksijen ihtiyacının karşılanmasında kullanılacaktır.

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Kauçuk Granüllü esnek zemin döşemeleri, %100 geri dönüşümden kazanılmış 1,00 2,80 mm kalibrede Granül lastik parçacıklarının anti kanserojen esaslı bağlayıcı

Detaylı

VANALAR KÜRESEL VANALAR

VANALAR KÜRESEL VANALAR VANALAR ALMAN TİP YANGIN VANASI PRİNÇ MALZEME (MS 5) ÇALIŞMA BASINCI 16 Bar MUKAVEMET 25 Bar TS 12259 REKORLAR ETİAL 160 ENJEKSİYON BASKI TS 12259 ÜRÜN KODU CİNSİ W AĞIRLIK CVZ 4000 CVZ 4010 CVZ 4020 CVZ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117707 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE... /... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :...... Açık Tebligat A dresi:...

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00165 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD

TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD TÜRK STANDARDI TURKISH STANDARD TS EN 10204 Haziran 2007 ICS 01.110; 77.150.01; 77.140.01 METALİK MAMULLER MUAYENE DOKÜMANLARININ TİPLERİ Metallic products Types of inspection documents TÜRK STANDARDLARI

Detaylı

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ

840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GAZ ALETLERİ 444 5 168 [info@alkangaz.com] [www.alkangaz.com.tr] 840180YK SANTRAL REGÜLATÖRÜ GİRİŞ 840180YK basınç regülatörleri, yüksek basınç için direk etkili cihazlardır, diyagram tarafından kontrol

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak kablo merdivenleri ve aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ihtiyacı 4 adet blade sunucu cihazlarının Kuruluşça hazırlanan teknik

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Bu form ; marka ve model belirtilmeden, sadece stok kodu verilerek doldurulacak ve fiyat teklifine eklenecektir.

Bu form ; marka ve model belirtilmeden, sadece stok kodu verilerek doldurulacak ve fiyat teklifine eklenecektir. 12V 7AH KURU TİP AKÜ TEKNİK ŞARTNAME V 1.2 http://www.upsci.com İÇİNDEKİLER Sayfa 1-TANIM...3 2-TEKNİK DETAYLAR...3 2.1. ÜRETİM TARİHİ...3 2.2. ÜRETİM TARİHİ GÖSTERGESİ...3 2.3. ONAY İŞARETLERİ...3 2.4.

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

SÖNDÜRMEYEN SÖNDÜRME TÜPLERİ

SÖNDÜRMEYEN SÖNDÜRME TÜPLERİ SÖNDÜRMEYEN SÖNDÜRME TÜPLERİ Yangına ilk müdahale cihazı olarak kullanılan taşınabilir söndürme cihazları içinde en çok kullanılanı kimyasal kuru tozlu söndürme cihazlarıdır. Kısaca söndürme tüpü denilen

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. Proje no: VİD 2017/01 TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİCİ İŞLETMELERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FM ANTEN SİSTEMİ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Proje no: VİD 2017/01 TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL: Bu şartnamenin amacı İdari şartname çerçevesinde

Detaylı

İş Güvenliği Uzmanı TMGD-Bilirkişi

İş Güvenliği Uzmanı TMGD-Bilirkişi İŞ EKİPMANLARININ PERİYODİK KONTROL ESASLARI Murat AKTAŞ İş Güvenliği Uzmanı TMGD-Bilirkişi OHSAS & İSO Başdenetçi İŞ EKİPMANLARININ KULLANIMINDA SAĞLIK VE GÜVENLİK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ 11/02/2004 25/04/2013

Detaylı

TMGD Deneme Sınavı (43 / 52 Cevap)

TMGD Deneme Sınavı (43 / 52 Cevap) TMGD Deneme Sınavı (43 / 52 Cevap) 1) Aşağıda tanklar ile ilgili olarak verilmiş olan bilgilerden hangileri doğrudur? I. Sınıf 4.1 kendiliğinden reaktif maddeler ile sınıf 5.2 organik peroksitler T23 sayılı

Detaylı

Teknik Destek Ekibi, İlkyardım Ekibi, Yangın Söndürme Ekibi, Koruma Ekibi

Teknik Destek Ekibi, İlkyardım Ekibi, Yangın Söndürme Ekibi, Koruma Ekibi Sayfa No: 1 / 6 1. AMAÇ Başhekimliğimiz ve bağlı istasyonlarımızın hizmet verdiği her türlü yapı, binanın kullanımı aşamalarında, herhangi bir şekilde çıkan yangının, can ve mal kaybını en aza indirerek

Detaylı

PERİYODİK KONTROLLERE TABİ OLAN İŞ EKİPMANLARI VE PERİYODİK KONTROL SÜRELERİ

PERİYODİK KONTROLLERE TABİ OLAN İŞ EKİPMANLARI VE PERİYODİK KONTROL SÜRELERİ PERİYODİK KONTROLLERE TABİ OLAN İŞ EKİPMANLARI VE PERİYODİK KONTROL SÜRELERİ KONTROL EKİPMAN ADI PERİYODU(Azami Süre) (İlgili standardın ön-gördüğü süreler saklı kalmak koşulu ile) PERİYODİK KONTROL KRİTERLERİ

Detaylı

POLİÜRETAN TAMPON MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

POLİÜRETAN TAMPON MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU POLİÜRETAN TAMPON MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler i. Amaca Uygun Kullanım... 2 ii. Garanti Şartları Ve Sorumluluk... 2 iii. Tamponda Yapısal Degişiklikler... 2 iv. Tamponlar Çalışırken Oluşabilecek

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak metal kablo kanalları aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı