çikolatayla karşılandılar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "çikolatayla karşılandılar"

Transkript

1 Trafik cezası yerine çikolatayla karşılandılar Kurban Bayramı tatilini Bodrum da geçirmek isteyen vatandaşlara Trafik polisleri tarafından çikolata dağıtıldı. Trafik polislerinin ceza keseceklerini zanneden vatandaşlar kolonya ve çikolata ile karşılaşınca rahat bir nefes aldı. 9 günlük bayram tatilini Bodrum da geçirmek isteyen tatilciler ilçeye akın etmeye devam ediyor. Cuma gününden itibaren ülke genelinden Bodrum a tatile gelen vatandaşlar Kurban bayramının 1 inci gününde de gelmeye devam etti. Bayram ın ilk günü nedeniyle Bodrum Güvercinlik mevkisin de bulunan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik kontrol noktasından trafik polisleri tarafından yol kontrolü yapıldı. Bodrum girişinde durdurulan vatandaşlara trafik polisleri tarafından Lokum ve çikolata verilip kolonya tutuldu. Tatil için Bodrum u seçen vatandaşlar ceza yerine lokum ve çikolata ile karşılaşınca önce şaşırdılar, sonra sevindiler. Uygulamadan oldukça memnun kalan vatandaşlar trafik ekiplerine teşekkür ederek yollarına devam etti.

2 KASKSIZ SÜRÜCÜLERE TRAFİKTEN CEZA Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından ilçenin çeşitli noktalarında motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulamaları devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde Turgutreis caddesi ile Cemil Uyar caddesinin kesiştiği noktada yapılan uygulamada 70 araç kontrol edilerek çeşitli maddelerden 12 bin TL para cezası kesilerek, 2 araçta trafikten men edilirken trafik

3 görevlilerinin vatandaşlara hediyesi ceza makbuzu oldu. Motosiklet sürücülerinin yoğunluğundan kaynaklanan yaralamalı ve ölümlü kazaların önüne geçmek için başlatılan uygulamalar günün belirli saatlerinde şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılmaya devam ediyor. Şehir merkezinin farklı bölgelerinde yapılan motosiklet sürücülerine yönelik kontrollerde kask takmayan ve muhtelif eksiklikleri bulunan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Uğur Yurtsev Rotary nin yeni hedefi trafik bilincini geliştirmek Rotary dönem başkanlarından Başkan Kocadon u ziyaret etti Uluslararası Rotary Bölge Federasyonu Yeni Dönem Başkanı Reha Akın, Bodrum daki Rotary kulüplerinin yeni dönem başkanları ve yönetim kurulu ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek, projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Uluslararası Rotary Bölge Federasyon Başkanı Reha Akın a; Rotary Bölge Federasyon Halkla İlişkiler Koordinatörü Nedim Atilla, Rotary Bölge Bilişim Komitesi Başkanı Serkan Ceylan, Bodrum Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mustafa Öztabak, Bodrum Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aziz Başan, Bodrum Karia Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanlarından ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un eşi Hülya Kocadon ile Bodrum Rotary ve Karia Rotary Kulüplerinin Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

4 Ziyarette, Uluslararası Rotary Bölge Federasyon Başkanı Reha Akın, devir teslim töreninin ardından yeni yönetim ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bölge olarak dönemi için hazırladıkları projelerinden bahsetti. Bu yıl çalışmalarını Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun sloganıyla sürdüreceklerini belirten Akın, özellikle trafik konusunu kapsamlı bir şekilde ele aldıklarını söyledi. Rotary nin dünyanın dört bir yanında yerel yönetimlerle el ele çalıştığını ifade eden Akın, Görevimiz yerel yönetimlerin görevlerine müdahale etmek değil, tam tersine onların arzu etmiş oldukları bazı projelerde ki bunlar Rotary nin yaptığı faaliyetlerle de örtüşüyorsa, onlara bazı imkanları sağlamak. Bodrum Belediye Başkanı olarak sizin değerli katkılarınız da bizim için çok önemli. Trafik, en önemli dosyalarımızdan birisi ki bunları yerel yönetimlere ve emniyet müdürlüklerine de sunacağız. Bu dönem trafik ile ilgili dört tane toplantı yapacağız. Bunların bir tanesi de Bodrum da olacak. Ayrıca sevgili Hülya Başkanımıza da kulübümüze destekleri için teşekkür ediyoruz. dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise nazik ziyaretleri için Rotary yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Topluma fayda sağlayan projelere elinden geldiğince her zaman destek verdiğini ifade eden Başkan Kocadon, Toplumsal açıdan yapmış olduğunuz bu projeleri, telafisi olmayan can üzerinde gerçekleştiriyorsunuz. Bunlardan biri de devlet hastanesi için yaptığınız çalışmalar. Ayrıca çocuklarımız için yaptığımız park gibi projeler de var ama şu an Türkiye nin başındaki en büyük sorun trafik. Bugün trafikteki hataların %70-75 i hatalı sollama. Bunun nedeni de eğitim. Bu konuda sizlere yardımım dokunabilir. Bodrum trafiğini biz çok iyi biliyoruz, sıkıntılarını da çok iyi biliyoruz. Bodrum un düzenli bir trafiğe ihtiyacı var. Çevre yolunda, trafik ışıklarında sıkıntı yaşıyoruz, döner kavşaklarda vatandaşların tam bilinçli olmamasından kaynaklı sıkıntılar yaşıyoruz. Sizlerle birlikte özellikle okullarda sempozyumlar vererek insanları daha da bilinçlendirebiliriz.

5 Telafisi olmayan tek şey can ve bütün projeleriniz de insan sağlığı üzerine, can üzerine; çocuk felcinden erken doğuma kadar her şeye katkıda bulundunuz. Şimdi de trafikle ilgili yaptığınız bu çalışmanız çok güzel. Ayrıca Bodrum a yeni yollar açılmasına taraftar değilim. Mevcut yolları genişletelim yeni yollar açmayalım. Yeni yol açılırsa hemen imar gelir ve yapılaşma başlar. Yeni yol demek aynı zamanda imar rantı demektir. dedi. Ziyaretin ardından Rotary Yöneticileri hep birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

6

7 BÖLGE TRAFİK DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte artan trafik yoğunluğu nedeniyle Bodrum genelinde motorlu taşıtlar üzerinde trafik denetimleri arttırıldı. Bodrum Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği ekipleri Bodrum-Turgutreis karayolunda gece gündüz trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bodrum Ortakent mahallesi yolu kavşağında Bodrum Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği ekipleri tarafından özellikle motosiklet ve taşımacılık yapan minibüsler olmak üzere çok sayıda araç denetlendi. Durdurulan araçların sürücülerinin ehliyetlerini ve evraklarını kontrol eden ekipler, evrakları eksik sürücülere cezai işlem uyguladı. Bodrum Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği yolcu otobüsleri dahil motorlu araçlar üzerinde denetimlerine gecegündüz devam ederek hız denetimi, alkol kontrolü ve evrak

8 denetimleri yapıyor. Bodrum Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği özellikle bayram dolayısıyla denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek, yola çıkacak sürücülerin araçlarını daha dikkatli ve hız yapmadan trafik kuralları çerçevesinde kullanmaları konusunda uyardı.

9 BODTO Meclis Toplantısında Ulaşım Konusu Gündeme Alındı 28 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis toplantısında Bodrum un en büyük sorunlarından biri olan ulaşım konusu tartışıldı. BODTO nun davetiyle toplantıya, Muğla Büyükşehir Belediyesi Toplu Kara Taşıma Şube Müdür V. Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Şube Müdür V. Serdal Argen, Ulaşım Ana Planı Danışmanı Cengiz Serkan ile Erhan Öncü ve Muğla Büyük Şehir Başkanlığı, İtfaiye Dairesi, Müdahale Şube Müdür V. Şerif Kundakçı ile Bodrum Grup Amiri Zekeriya Bayırlı katıldı. Meclis başkanı İlhan Ersan ın davetiyle konuşmasını gerçekleştiren, şehir plancısı ve mimar Erhan Öncü, Dünya trendlerine dikkat çekerek yeni yollar inşa etmenin yanı sıra mevcut yolları etkin kullanmak gerektiğini söyledi. Öncü konuşmasında Times meydanındaki trafik sorunu bile katlı yollar eklenerek değil, yayalaştırma planı ile çözüldü, bizde mevcut yollar, kavşaklar yanlış kullanılıyor. Sürücü davranışları çok önemli, biz mevcut yollarımızı ancak %30 kapasitede kullanıyoruz çünkü yolların bir şeridi otopark gibi değerlendiriliyor. Yaptığımız planda yol kullanım kapasitesini arttırarak yollara duraklama cepleri önereceğiz. Ayrıca mevcut otogarın yerinin uygun bir alana taşınması ve toplu taşıma araçları için depolama alanları hazırlanması da önerilerimiz arasında dedi.

10 Mahmut Serdar Kocadon Ulaşım konusunda nüfus artışına dikkat çekti İki aşamalı olarak kısa ve uzun vadeli ulaşım ana planı yapacaklarını belirten Öncü 2-3 ay içerisinde kısa vadeli planın tamamlanarak sene sonunda biteceğini müjdeledi. Öncü nün konuşması sırasında BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bu konuda nüfus planlamasının çok önemli olduğunu vurguladı. Bunun üzerine Öncü den gelen açıklama Konut anketleri ile ulaşım yapısı incelenerek 20 yıl sonraki nüfus, bilgisayar ortamında planlanacak ve talep-tahmin modelleri kurulacaktır. Ayrıca yaz ve kış dönemleri için ayrı planlama yapılacaktır. Çalışmalar tamamlandığında İl düzeyinde 5 büyük şehri içeren bütüncül bir plan ortaya konacaktır. şeklinde oldu. Meclis Başkanı İlhan Ersan bu planlama çalışmasının umut verici olduğunu belirtti. Muğla Büyük Şehir Belediyesi hazırlanmakta olan ulaşım planı tamamlandığında BODTO dan mutlaka görüş alacaklarını bildirdi. BODTO İtfaiye Dairesine Sorularını Yöneltti Ayrıca toplantıda Muğla Büyük Şehir Başkanlığı, İtfaiye Dairesi, Bodrum Grup Amiri Zekeriya Bayırlı da Trafiğin Yoğun Olduğu Bölgelerde Acil Durumlarda Ulaşım Stratejileri başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Bodrum daki dar sokakların yangın söndürme araçları için zorluk oluşturduğunu söyleyen Bayırlı bu konuda altyapı çalışmaları yaptıklarını belirterek Otogarın altından Milta Bodrum Marina ya kadar olan yol bizi çok zora sokuyor, özellikle yazın bu yol çok kalabalık. Bu anlamda çözümler yaratmaya çalışıyoruz, örneğin itfaiye motosikletleri var, bu motosikletler yangın alanına giderek yangını söndüremese de yayılmasını engelleyebilir. Bu konuda planlama yapmaktayız. Bu plan içinde en sıkıntılı diğer bölgelerden biri de Bodrum merkezin yanı sıra Gümbet tir. Ayrıca itfaiye çıkış noktası da problemli. Biz elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz dedi. Meclis başkanı İlhan

11 Ersan ın Bayındırlı ya teşekkürlerini sunmasının ardından BODTO meclis üyeleri bu konuda çeşitli sorular yöneltti ve İtfaiye Dairesinden soru başlıklarının planlamaya dâhil edilmesi talep edildi. Sezon Yaklaştıkça Artıyor Kazalar Bodrum da yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte trafikte yoğunluk yaşanırken zaman zamanda trafik kazaları meydana geliyor. Bir çok kaza maddi hasarlarla atlatılırken bazı kazalarda yaralananlarda oluyor. Zincirleme Kaza Meydana Geldi Bodrum dan Turgutreis istikametine giden 4 aracın Jandarma Kavşağı nda karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar ve trafikte yoğunluk oluştu. 4 Aracın karıştığı kaza anının iş çıkış saati olması nedeniyle kavşakta bir süre aksama meydana geldi. 48 TF 857, 48 VR 420, 48 UK 482 ve 48 v 9601 plakalı araçların birbirlerine arka arkaya çarpmaları suretiyle meydana gelen kazada, araç

12 sürücüleri ve yanlarında bulunan yolculardan yaralanan olmadı. Kaza yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri gerekli kontrolleri hızlıca yaptıktan sonra yolun daha fazla yoğunlaşmaması için araçları güvenli bölgelere aldırdı. Trafik ekipleri daha sonra güvenli bölgelere aldıkları araçların ve sürücülerinin evraklarını alarak gerekli kaza raporunu hazırladılar ve yol normal akışına geri döndü.

13 3282 TL CEZAYI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekipleri motosikletler üzerinde genel uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor. Trafik Büro ya bağlı motorize ekipler Bodrum un farklı sokak ve caddelerinde sürdürdükleri uygulamalar sırasında bir çok motosikleti durdurarak sürücü ve araç bilgilerini kontrol ettiler. Kontroller sırasında ekiplerin durdurduğu 17 yaşındaki Tayfur isimli gencin ehliyetinin olmadığının anlaşılması üzerine kendisine 1609 TL, ruhsat sahibine de 1609 TL olmak üzere toplam 3218 TL ceza kesildiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Polis ekiplerine uzun süre gözyaşı dökerek cezanın iptalini isteyen 17 yaşındaki Tayfur un çabaları sonuç vermeyince ceza makbuzunu da alarak bölgeden uzaklaştı. Yapılan uygulamalar sırasında bir çok kasksız sürücüye ceza uygulanırken, evrakları tam olmayan motosikletlerde ekiplerce trafikten men edildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekiplerinin bu tür uygulamaları düzenli ve sıklaştırarak devam edeceği öğrenilirken, yetkililer sürücülerin yetersiz ehliyet ve eksik evraklı araçlarla trafiğe çıkmamalarını söylediler. Mehmet Can Meral

14 BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI Bodrum Kaymakamlığının öncülüğünde ilçenin ilgili kurumları Bodrum yarımadasının afetlerde ve acil durumlarda, can ve mal kaybını en aza indirebilmek için bir araya geldi. Toplantıya Bodrum Kaymakamlığından Yazı İşleri Müdürü Muammer Şaşmaz, Ceren İstanbullu ve Bodrum Garnizon Komutanlığından Murat Açıkbaş, Milas Garnizonu Hava Meydan Komutanlığından Yüzbaşı Ümit Mutlu, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığından Üsteğmen Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Komiser Mehmet Kaygusuz, Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Miray Oral, Toplum Sağlığı Merkezinden Dr. Özgür Arıkan, Bodrum Liman İşletme Müdürlüğünden Liman Başkan Yardımcısı Mustafa Demiral, Bodrum Orman Şefliğinden Önder Barut, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Daire Başkanı Zekeriye Bayırlı, Bodrum Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Mukadder Yurtışığı, Milli Emlak Müdürlüğünden Erkan Ergen ve AKUT İstanbul Merkezden Acil Durum Uzmanları M. Cilasun Bayülgen ve Utkucan Saygılı ve AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu

15 katıldı. Toplantıda, yarımadada veya çevre il ve ilçelerde oluşacak deprem, sel, yangın veya benzeri bir afette ve acil müdahale gereken durumlarda öncesinde, anında ve sonrasında yapılması veya yapılmaması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler görüşüldü. AKUT un daha önce katıldığı yurtiçinde ve yurt dışında yaşanmış afetlerden örnekler verilerek, değerlendirmeler yapıldı. Birçok kurumun kendi içinde acil eylem planı hazırlamış olduğu belirlendi. Mevcut planların derlenerek daha uygulanabilir hale getirilmesine karar verildi. Bodrum AKUT Kürşat Avcı Operasyon Merkezinde yapılan toplantı yaklaşık üç saat sürdü. Daha sonraki toplantıda mevcut verilerin derlenerek çeşitli görüşülmesine karar verildi. tatbikat senaryolarının Toplantıyla ilgili AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu Bodrum Yarımada mız deprem, sel yangın gibi afetlerle geçmişte zaman zaman karşı karşıya gelmiştir. Ülkemizin de bilinen deprem gerçeği nedeniyle böyle bir toplantı yaptık. Olabilecek bir afet durumunda, can ve mal kaybımızı en aza indirebilmek için, sayın kaymakamımız başta olmak üzere, tüm kurumlar konuya hassasiyet göstererek böyle bir çalışmaya adım attı. Önümüzdeki günlerde mevcut acil eylem planlarının aktifleştirilerek halkımız ve kurum ve kuruluşlar tarafından uygulanabilir hale getireceğiz. Bu konuda olası afetlerle ilgili daha etkin müdahale edebilmek için, zaman zaman planlı ve plansız tatbikatlar yapılmasına karar verildi. Tüm bunlar, yarımadamızda yaşayan halkımız için hayati önem taşımaktadır. Yapılacak olan bu çalışma sadece yarımada için değil, gerektiğinde yakın il ve ilçelerimizde olduğu gibi ülkemizin herhangi bir yerinde yaşanacak olan afetlere destek olması planlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi -Felaket başa gelmeden evvel, önleyici tedbirler almak gerek. Felaket başa geldikten sonra dövünmenin bir anlamı olmayacaktır.- dedi.

16 EMEKLİ ASTSUBAY YOLUNDA KAZADA KAYBETTİ YALIKAVAK HAYATINI Bodrum Yalıkavak Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Ayfer Güneş yönetimindeki 34 UN 6076 plakalı otomobil, Gündoğan Mahallesi ne giderken Bodrum-Yalıkavak Karayolu Gökçebel mevkisinde tali yoldan çıkan Ferah Yeşillik hakimiyetindeki 41 E 4768 plakalı motosiklete çarptı. Otomobil ile motosikletin çarpıştığı, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiğ bildirilen kazada feci şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü için olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıyı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine sevk etti. Ambulansta ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Emekli astsubay Feray Yeşillik hayatını kaybetti. Çarpışma sesini duyarak olay yerine koşan bir vatandaş şunları

17 söyledi: Adamın biri yerde yatıyordu, kalp masajı yapıyordu. Adamın ayağı komple kopuk, bir tanesi kırıkmış. Buradan buraya kadar sürüklendi. Burada çok kaza oluyor normalde de. Burada sıkıntılar var. Buraya bir ışık yapılması lazım dedi. Sürekli kazaların meydana geldiğini iddia eden vatandaşlar yolun adını ölüm yolu olarak değiştirilmesini istediler. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan Yalıkavak-Bodrum karayolunda polis ekipleri inceleme yaparken otomobil sürücüsü gözaltına alındı. BODRUM YALIKAVAK TA 69 TARİHİ SİKKE Bodrum Yalıkavak polisin yaptığı çalışma sonucunda 69 adet sikke ele geçirdi. Bu konuda Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

18 Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince günü Bodrum Yalıkavak ta yapılan çalışmalar neticesi, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu kapsamında 69 adet sikke ele geçirilmiştir. Tarihi Eser Kaçakçılığı suçuna yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteği ile kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI

BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI BODRUM ACİL EYLEM PLANI İÇİN TOPLANDI Bodrum Kaymakamlığının öncülüğünde ilçenin ilgili kurumları Bodrum yarımadasının afetlerde ve acil durumlarda, can ve mal kaybını en aza indirebilmek için bir araya

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA Gece saatlerinde Bodrum da meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi ağır şekilde yaralandı. Yalıçiftlik Mahallesinde yaşayan 18 yaşındaki üç genç, otomobille

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum bölgesinde, dere yataklarının taşması nedeniyle yaşanan sel felaketi can kaybı yaşanmamasına rağmen çok büyük zarara yol açtı.

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Dünya Sağlık Örgütü (WHO) raporlarına göre dünyada; Dünyada, her yıl yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi trafik kazalarında hayatını kaybetmekte, 50 milyon

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI

SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI VE ÖNCELİKLİ TOPLU TAŞIMA SİSTEMLERİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI UKOME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL, 2012 VE ÖNCELİKLİ TOPLU TAŞIMA SİSTEMLERİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

KUŞADASI TRAFİK SORUNLARI RAPORU

KUŞADASI TRAFİK SORUNLARI RAPORU KUŞADASI TRAFİK SORUNLARI RAPORU 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Başkan dan.. 3 Nüfus İstatistikleri.. 4 Motorlu Araç İstatistikleri. 5 Trafik Sorunları. 13 Çevre Yolu 13 Yetki Karmaşası 17 Minibüsler.... 18 Motosikletler...

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 08/02/2010 2010/14 (2010/14: Belediye Meclisinin 01/02/2010 tarih ve 84 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Sarıdere Alışveriş

Detaylı

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu!

Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum da acil servise ek kapasite şart oldu! Bodrum Devlet Hastanesi nde yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkartırken konu CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar tarafından meclis gündemine taşındı.

Detaylı

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Trafikte Alkol ve Uyuşturucu ile Etkin Mücadele Sempozyumu (Alkol ve Uyuşturucu Etkisi Altındaki Sürücülerin Oranları ) 1 Jandarma Trafik Hizmetleri Jandarma Trafik Hizmetleri,

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi KARAR SAYISI : 2014/1-1 Salonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanı 'ün Başkanlığında, UKOME TEKLİF: UKOME tarafından yeni bir karar alınana kadar yürürlükte bulunan il trafik komisyonu kararlarının geçerliğinin

Detaylı

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir.

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir. ARAŞTIRMACI BURSA TRAFİK BİLİRKİŞİLİK & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ADRES ARABAYATAĞI MAHALLESİ AYVAZ SOKAK No:3/2 YILDIRIM/BURSA TEL 0532 765 66 35 0553 505 83 51 E-MAİL WEB ADRESİ info@arastirmacibursa.com

Detaylı

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI. : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler

BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI. : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler Sayfa 1 / 5 BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI KARAR TARİHİ : 23/05/2016 KARAR SAYISI : 2016/01 KONU : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler KOMİSYON TEŞEKKÜLÜ : İlçe Trafik Komisyonu,

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 11/05/2009 2009/51 (2009/51: Belediye Meclisinin 04/05/2009 tarih ve 154 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Şehir Đçi Minibüs

Detaylı

PAZARYOLU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU İSTENİLEN BELGELER DİĞER ÖZEL SEKTÖR BAŞVURUDA VB. 6-Eski ruhsat (Yeniletme işleminde)

PAZARYOLU İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU İSTENİLEN BELGELER DİĞER ÖZEL SEKTÖR BAŞVURUDA VB. 6-Eski ruhsat (Yeniletme işleminde) 1 18887551-55407 Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi 2521 sayılı Kanun'un uygulanmasına dair Yönetmelik hükümlerine göre şahıslara yivsiz tüfeklerine bulundurma ve taşıma yetkisi veren belge. 2521 sayılı Kanun'un

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ALANYA BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU 2013 İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ İtfaiye hizmetlerimiz, günün 24 saati kesintisiz olarak etkin bir şekilde yürütülerek halkın canını-

Detaylı

SEDAŞ Şebeke Operasyon İl Yöneticisi İbrahim Açıkalın, tatbikatta, Yerel Enerji Hizmet Grubu Planının amacının; ulusal çapta ve yerel düzeyde meydana

SEDAŞ Şebeke Operasyon İl Yöneticisi İbrahim Açıkalın, tatbikatta, Yerel Enerji Hizmet Grubu Planının amacının; ulusal çapta ve yerel düzeyde meydana SEDAŞ Enerji Hizmet Grubu İle Tatbikata Katıldı TAMP (Türkiye Afet Müdahale Planı) Sakarya İçin '2018 Yılı Bölgesel Saha Uzantılı Masabaşı Tatbikatı' 293 Kamu Personeli ve 60 AFAD Gönüllüsü olmak üzere

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. TRAFİK GÜVENLİĞİ VE İLKYARDIM KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. TRAFİK GÜVENLİĞİ VE İLKYARDIM KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI KASIM (1. HAFTA) EKİM (3. HAFTA) EKİM (1. HAFTA) EYLÜL Demokrasi eğitimi. Okul genelinde kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi. Sınıfta ve okulda yapılan etkinliklerde grupla çalışma kurallarına uyar.

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın 1.LEFKOŞA'DA TRAFİK KAZASI: 10 YAŞINDAKİ HASAN AĞIR YARALI Dün, sabah saatlerinde Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında, 10 yaşındaki Hasan ciddi şekilde yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre,

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/54) : Belediye Meclisinin 01/08/2012 tarih ve 317 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. Đnş. Akar. Đst. Tem. Đşl. Tic. ve San. A.Ş. yetkilisi Talip ŞANLI nın 25/06/2012

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı!

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! 9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! Doktor Haklan bey, sabah muayenesine yetişmek üzere hızla hastaneye doğru yürüyordu. Cep telefonu çaldı, arayan hemşire Ayten hanımdı.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 05/11/2010 2010/142 (2010/142: Belediye Meclisinin 01/11/2010 tarih ve 551 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Oruçoğlu Đlköğretim

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS İMAR KOMİSYONU. Sayı :218 05/09/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS İMAR KOMİSYONU. Sayı :218 05/09/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) Sayı :218 05/09/2018 havale olunan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı tadilat talebi İmar Komisyonunda görüşülmüştür. GÖRÜŞÜMÜZ: 31/07/2018 tarihli Abdulkadir Altundaş ın dilekçesinde belirtilen İlimiz

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

DEMETEVLER YED-İ EMİN OTOPARKI

DEMETEVLER YED-İ EMİN OTOPARKI DEMETEVLER YED-İ EMİN OTOPARKI Mülkiyeti Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait olan 57.000m2 lik alan Vakfımızca kiralanmış olup, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

ÜLKE GENELİ TRAFİK İSTATİSTİK BÜLTENİ. E m n i y e t G e n e l M ü d ü r l ü ğ ü. Trafik Hizmetleri Başkanlığı

ÜLKE GENELİ TRAFİK İSTATİSTİK BÜLTENİ. E m n i y e t G e n e l M ü d ü r l ü ğ ü. Trafik Hizmetleri Başkanlığı E m n i y e t G e n e l M ü d ü r l ü ğ ü TRAFİK İSTATİSTİK BÜLTENİ Trafik Hizmetleri Başkanlığı ÜLKE GENELİ Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı TEMMUZ-2015 AÇIKLAMALAR AYLIK TRAFİK İSTATİSTİK

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ

GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ * GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ 1.26 Aralık 2014 tarihinde Tekstil Üreticileri ile bir araya gelinerek, mevzuat ile ilgili sunum yapılmış, sektör temsilcilerinin görüşleri alınmıştır. 2.17 Aralık

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 292 KARAR 292 Menesköy Konut Yapı Kooperatifine ait İlçemiz Sıra Mahalle 533 ada 11, 12 parseller, 538 ada 43, 44 parseller ve 384 ada 16 parsel sayılı taşınmazların Özel Koşullu Tarım Alanı

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 ADI 1.Sınıf Gayrisıhhî Müessese 2. Ayrıntılı adres krokisi eklenmiş Gayrisıhhî Müessese Açma Ruhsatı Başvuru Beyan Formu 3. İmar Durum Belgesi (İlçe Belediye Başkanlığından temin edilebilir -gerekli

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 Sayı : 90852262-301.03- - 'Z S -J? rj )/04/2015 Konu: Manavgat 921 ada 2 parsel UİP. BAŞKANLIK

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Ehliyet Sınav Sonuçları

Ehliyet Sınav Sonuçları Sürücü Belgesi Bilgileri ve Ehliyet Sınav Sonuçları Sorgulama hakkında bilgilerin bulunan sayfamızda; belge alacaklarda aranan şartlar, müracat esnasında istenen belgeler, ehliyet sınıfları hakkında detaylara

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

SİVİL SAVUNMANIN AMAÇLARI: * Savaş zamanlarında halkın can ve mal güvenliğinin

SİVİL SAVUNMANIN AMAÇLARI: * Savaş zamanlarında halkın can ve mal güvenliğinin 1 Sivil savunma; düşman taarruzları ve afet halinde halkın can ve mal kaybının en az düzeye indirilmesi için yapılacak her türlü silahsız, koruyucu, kurtarıcı önlem ve çabaları kapsar. Ulusal varlığın

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 31 KONU : Taksi Plaka İhalesi TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ havale edilen Ulaşım Dairesi Başkanlığı ibareli 09.02.2018 tarihli ve 43135776-301.01-E.321 İskenderli Beşikdüzü arası 6 adet

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber Kış Lastiğinin otomobillerde zorunlu olup olmadığı ile ilgili son açıklama Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamadır. "Basında 54 ilde kış lastiği zorunluluğu getiren bir genelge yayınlandığı ile

Detaylı

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER ÖNSÖZ Bu

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

SAĞLAM KOBİ SAHADA GÖKÇEADA. Gökçeada da Sağlam KOBİ çalışması:

SAĞLAM KOBİ SAHADA GÖKÇEADA. Gökçeada da Sağlam KOBİ çalışması: SAĞLAM KOBİ SAHADA GÖKÇEADA 2 Mayıs Pazartesi yi Salı ya bağlayan gece sel felaketine yüzünden Gökçeada sakinleri kötü bir güne başlamışlardı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Gökçeada'da saat 00.10 başlayan

Detaylı

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı