2014 Yılı Genel Sunumu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014 Yılı Genel Sunumu"

Transkript

1 2014 Yılı Genel Sunumu

2 Hakkımızda Oratech Bilişim, bilgi teknolojileri alanında faaliyet göstermektedir. Gelişimine Oracle ürünleri ile devam etmektedir. Oratech, "Oracle Sertifikalı Çözüm Ortağı" unvanı ile danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunmaktadır. Esnek ve dinamik yapısı içerisinde size özel çözümler üreten, sahip olduğunuz Oracle ürünlerini en verimli şekilde kullanmanızı ve yeni ürün alımlarında en doğru seçimleri yapmanızı sağlamaktadır. Oratech hedeflenen süreleri kısaltan çözümlerinin Şirketimiz; Dünya nın dört bir yanındaki Oracle kalite standartlarını en üst seviyede sunmaktadır. firmalarına, Oracle Yetkili Eğitim Merkezlerine ve Oracle İş Ortaklarına; Oracle teknik danışmanları, fonksiyonel danışmanlar ve Oracle eğitim danışmanları sağlamanın yanı sıra ortak projelere de imza atmaktadır. Oratech, gelişen bu süreçte portföyünü genişleterek müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda veritabanları üretmeye başlamıştır. Oratech, bu doğrultuda tüm personelinin MySQL üzerinde de uzmanlaşmasını sağlamış; MySQL Reseller & Consulting Partner - Türkiye Distribütörü olmuş, müşterilerine MySQL alanında da danışmanlık, kurulum, bakım ve geliştirme hizmetleri sunmaya başlamıştır. Oratech, teknolojiye hakim, firmaların özel gereksinimlerini dinleyen ve firmaya özel ve yenilikçi teknoloji çözümleri üreten sertifikalı profesyonel danışmanlarla çalışmaktadır.

3

4 MCKS Hakkında Günümüz dünyasında, hemen her bireyin bir veya birden çok mobil cihazı bulunmakta. Günlük işlerimiz dahi mobil cihazlar üzerinden halledilir hale geldi. Bu durum ile birlikte ülkeler vatandaşlarının bilgi ve mal güvenliğini sağlayabilmek için üstün çaba sarf etmektedir. Tüm bunların yanı sıra bir de ülke ekonomisini tehdit eden gümrüksüz mobil cihazların takibi noktasında çaresiz kalan devletler çözüm üretmekte zorlanmaktalar. Hedeflenen noktaların başında ülke içinde hırsızlıkların azalması ve aynı şekilde ekonomik açıdan tüm cihaz giriş çıkışlarının kontrol altına alınması gelmektedir. Türkiye de 6 yıldır BTK için geliştirmiş olduğumuz ürünümüz MEIR ile birlikte, yukarıda belirtilen hedeflerin tamamı gerçekleşmiştir. Ülkemizde 2008 yılından itibaren tam kapasite ile çalışmaya başlayan ürünümüz ile birlikte başarıya ulaşan başlıklardan bazıları şöyledir;

5 Neden MEIR? Mobil cihazların kontrolünün sağlanması gerektiği, çalınmalara, kapkaça ve bu cihazların vergilendirilmesi noktasında tek çözüm olarak görülmektedir. Mobil cihazların takibi ile ülke genelinde hırsızlık ve kapkaç olayları yaklaşık %98 oranında düşüş sağlanmış olacaktır. Vergi gelirlerinde artık büyük bir kalem olarak görülen mobil cihazların kayıt altına alınması sağlanacaktır. Temiz bir piyasa sayesinde ülke içinde rekabet edilebilirlik oranının artmasını sağlayacak ve bütün bunların ardından yatırımların gelmesini sağlamış olacaktır. MEIR, ülkeye giriş yapan cihazların IMEI numaralarının kayıt altına alınarak takibini sağlamaktadır. Kayıt altına alınan IMEI numaraları beyaz, gri ve siyah olma üzere üç farklı listede tutulmaktadır. Listeler ile birlikte ülkeye giriş yapan cihazların kontrolü daha da kolay sağlanmaktadır.

6 Klon Analiz Klonlama, mobil cihazların kontrol altına alınmasının ardından ülke içinde bulunan eskimiş telefonların IMEI numaralarının, ithal edilen kayıtsız telefonların IMEI numaralarına klonlanmasıyla yapılmaktadır. Buna karşın geliştirilen modülümüz ile sürekli olarak klon analizi yapılmaktadır. IMEI içerisinde bulunan marka ve model bilgileri yardımıyla internete bağlanamayan eski bir telefonun CDR (Call Data Record) ile yapılan analizde internete bağlanması telefonun klonlama sayesinde çalıştığını ortaya çıkartmaktadır. Klon analizi ile ülke içerisindeki kaçakçılığın ve kayıt dışılığın ortadan kaldırılması daha da kolaylaşmaktadır.

7

8 Üçüncü Göz Veri karmaşasının her alanda sıklıkla görüldüğü günümüzde, verilerin anlamlı şekilde ve görsel olarak kullanıcının gözü önüne serilmesi büyük önem taşımaktadır. Verilerin fazlalığı analiz süreçlerini ve verinin kontrolü noktasında kullanıcının sonuca ulaşması sürecini ciddi anlamda uzatmaktadır. Bu ve benzeri sıkıntılar büyük küçük veri bulunduran tüm kurum ve kuruluşlarda sıkça görülmektedir. Çözüm olarak Üçüncü Göz - Görsel Veri Analizi Uygulaması kurum ve kuruluşlarımızın yaşadığı analiz sıkıntılarına tam anlamıyla çözüm için geliştirilmiştir. Veri Analizi Uygulamalarında olması gereken maddeler; daha hızlı analiz, Bil Gör Paylaş, görsellik ve doğru analiz süreçleri Üçüncü Göz Görsel Veri Analizi Uygulamamızda tam anlamıyla bulunmaktadır. Oratech olarak yaklaşık 4 yıldır çalışmalarını sürdürdüğümüz 3.Göz Görsel veri analizi uygulamamızın son sürümü olan Üçüncü Göz 3.0 ile veri analizine farklı bir bakış, farklı bir boyut kazandırdık. Uygulamamızın her alanda, her an kullanıcının yanında olabilmesi için gerekli olan Web ortamı Sunucu Taraflı çalışma yapısıyla, veriye ulaşılabilindiği her an kullanıcının veriyi analiz edebilir durumda olmasını sağlamaktadır. Farklı lokasyonlardaki kurum kullanıcıları tek merkezden yönetilen uygulamaya eşzamanlı erişim sağlayabilmektedir.

9 Harita ve Coğrafi Veri Desteği Üçüncü Göz Görsel Veri Analizi Uygulaması ile harita üzerinden seçimler yapabilir ve bu seçimler dâhilinde sonuçlara varabilirsiniz. Görsel olarak harita üzerinden yapacağınız analizlerde bölgesel analiz, geocoding desteği, yerel harita sunucu desteği ve harita yer zaman ilişkiler 4 boyutlu gösterim özelliği ile hızlı kesin ve görsel sonuçlar elde etmek, sizi rekabet firmalarınızla birkaç adım daha öne çıkartacaktır.heat map özelliğinin bölgesel yoğunluk gösterimi sayesinde kullanıcılar harita üzerinde belli bölge yada mekanlara kolaylıkla odaklanabilecekler.

10 Farklı Çizimler ve Gösterimler Uygulama ile birçok verinin sizin için daha anlaşılır olabilmesi farklı çizimler ile daha rahat olacaktır. Bunu düşünerek sizin için birbirinden farklı görsel şematik sonuç ekranları hazırladık. Bu çizimler sayesinde zaman çizelgesi, ilişkilerin zamana göre film şeklinde oynatımı, çizgisel, dairesel, hiyerarşik, organik, dikey ve birçok farklı şekilde sonuçlarınız üzerinde görsel hareketlerle analizinizi anlaşılır hale getirebilirsiniz.

11 Birkaç yeni özellik Web desteği ile belirlediğiniz servislere bağlanabilir, veri - sonuç alabilir ve bu sonuçları ekranınızda görsel olarak görebilirsiniz. Anında ve kesin sonuçlara varmak için web- servisler ile analiz sonuçlarınızı daha kusursuz hale getirebilirsiniz. Birden fazla kullanıcı ile aynı ekrana bağlanarak konferans analiz yapabilir, sonuçları o anda paylaşabilirsiniz. Konferans analiz ile yer ve mekân durumuna bakmadan, güvenli şekilde aynı ekranda birden fazla kullanıcı ile analiz yaparak zaman ve maliyet kazancı ile daha da karlı olacaksınız. Semantik içerik analizi ile sadece ilişkisel veriler ile sınırlı olmayıp ilişkisel olmayan verilerin de analize dâhil olarak dökümanlar, videolar ve ses kayıtları gibi unstructured kayıtlar içinde de ilişkiler aranarak doğru ve eksiksiz analiz imkanı sağlamaktadır.

12

13 Arıkovanı - Doküman Yönetim Sistemi İş akışları Yönetimi Doküman yönetimi Grup Yönetimi Kullanıcı bazlı Vekalet sistemi Kişiye özel yetkiler Kişiye özel arayüz Ofis tipinde veri tiplerini destekler (.doc,.ppt,.xls,.jpg ) Oratech, Arıkovanı Döküman Yönetim Sistemi ürününü; günümüz dünyasında kurumsal verilerin hemen hepsinin elektronik ortamlarda tutulması ve bundan doğan veri karmaşasını ortadan kaldırmak için geliştirmiştir. Kurum ve kuruluşların rekabet ortamındaki her adımları kendilerine artı yönde dönüş yapmaktadır. Arıkovanı ile zaman ve iş gücünden tasarruf ederek rekabet ortamında bir adım daha önde olabilirsiniz. Arıkovanı ile İş akışları, Grup Yönetimi - Vekalet sistemi, Form yönetimi gibi karmaşık adımları çok rahatça yönetebilir, sonuca varabilirsiniz. Arıkovanı her türlü veri tipini destekler (.doc,.ppt,.xls,.jpg ), Metadata üzerinden işlemler yapmanızı sağlar, özel dosya tiplerini destekler (Örn:.btk uzantılı dosyalar), kişiye, kuruma, kuruluşa özel yapılar ( Formların istenildiği şekilde düzenlenmesi) kurulmasına olanak sağlar, veri yönetimi için Vekil Atama ilemini yapabilirsiniz ve eklenen, değişiklik yapılan dökümanlarınızın Versiyon Kontrollerini yaparak döküman yönetiminizi en basit şekilde yapmanızı sağlar.

14

15 Canlı Translate ile istediğiniz dile konuşabilir, Canlı kripto ile güvenli görüşebilirsiniz.

16 Lingofon Günümüzde 3G ya da fiber optik altyapılar gibi teknolojilerin yaygınlaşmasıyla iletişim internet üstüne doğru artan bir hızla kaymakta ancak kullanıcılar özellikle internet üzerinden ses iletimi konusunda kolay ulaşabilecekleri ve kaliteli hizmet alabilecekleri bir servis sıkıntısı yaşamaktadırlar. Lingofon projesi kapsamında geliştirilecek altyapı ile internet üstünden yapılan sesli görüşmeler cep telefonu ortamına aktarılarak, mevcut ortamda bulunan kablosuz ağlar kullanılarak kullanıcının ücretli GSM şebekesi yerine ücretsiz internet altyapısını kullanmasına olanak sağlanmaktadır. Sistem merkezi bir sunucu üstünde tutulacak kullanıcı verisi (sunucu), cep telefonlarını bu merkezi sunucu ile iletişim halinde tutacak bir yazılım (ajan) ve internet üstünden ses iletişimini sağlayan cep telefonlarına özel bir ses iletim programından (sip yazılımı) oluşmaktadır. Sistemin tasarımı ve işletme planı 30 milyon kullanıcı 7/24 kesintisiz hizmet prensiplerine göre yapılandırılmaktır.

17 Mobil ve anlık tercüme hizmeti Tüm dillerden tüm dillere Anlık Orjinal konuşma dili Çeviri dili dinleme Orjinal konuşma dili Çeviri dili gösterimi Güvenlik Koşulları Kişisel bilgilere ulaşılmıyor Telefon rehberi ve diğer bilgilere ulaşılmıyor. Kriptolu Görüşme Görüşmelerde ses paketleri canlı kripto ile daha güvenli ve garanti altında Her görüşme için canlı kriptolama Görüntülü Görüşme

18

19 Basında Oratech Cep ithalatında yılın rekoru kırıldı Cep telefonu ithalatı, 2012 yılı Kasım ayında son 11 ayın zirvesine çıktı. Kasım ayında ithal edilen cep telefonu sayısı, Ekim ayına göre yüzde 60, yolcu beraberinde getirilen cep telefonu sayısı ise yüzde 58,6 arttı. AA muhabirinin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) verilerinden yaptığı hesaplamalara göre, bu yılın Kasım ayında ithal edilen cep telefonu sayısında, diğer aylara göre büyük artış gerçekleşti. Ocak ayında 982 bin 117 olan cep telefonu ithalatı, Şubat ta 986 bin 114 e, Mart ta 990 bin 481 e yükselirken, Nisan da 989 bin 691 geriledi. Mayıs ta 1 milyon 69 bin 780 e yükselen cep telefonu ithalatı, Haziran da 822 bin 180 e, Temmuz da 821 bin 390 e inerken, Ağustos ta tekrar yükselişe geçen cep telefonu ithalatı 1 milyon 58 bin 828 e, Eylül de ise 1 milyon 204 bine çıktı. Cep telefonu çalınamayacak! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, numara taşıma sisteminde 'kara liste' hazırlanması için talep geldiğini ancak her şeyden önce operatörler arasında bu konuda bir uzlaşma olması gerektiğini belirterek, ''Aksi takdirde biz konuyu inceliyoruz, gelişmeye göre bir düzenleme yapılabilir'' dedi. ''Türkiye 2G'de zaten 2,90 ile 3G sistemlerine yaklaşmıştı. EDGE az buz bir teknoloji değil. Türkiye 3G'ye de en az 3,5'ten başladı. 4G'ye doğru hızla gidiyoruz. İmtiyaz sözleşmesinde en önemli unsurlar ARGE ve yerli kullanım koşulları. Bence bu maddeler 3G'den daha önemli. Türkiye 1G, 2G ile bir şey yapamadı, 3G'de de bir şey yapamıyor. Türkiye 3G'de sadece içerikte çok başarılı. Fakat 3G'nin ne transmisyonu ne de el terminallerinde bir şey yapabiliyor. Türkiye bu teknolojiler için çok ciddi paralar ödüyor. Türkiye'nin 3G'de tek kazancı içerikte. 3G imtiyaz sözleşmelerindeki ARGE ve yerli kullanım koşullarıyla bundan sonraki teknolojilerde avantajlar temin edeceğimizi düşünüyorum.''

20 Oratech Ürünleri Genel Şeması

21 Referanslar

22

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT -

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Referanslar Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile (Ses/Sms trafiği) iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim hizmetleri

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

ANADOLUCELL. İletişimin Yeni Yolu

ANADOLUCELL. İletişimin Yeni Yolu ANADOLUCELL İletişimin Yeni Yolu 1 2 İnternet Kayıt Sistemi İnernet ve Sosyal Medya Takip -İnternet üzerinden geçen tüm bilginin yakalanarak dinlenebilmesi, okunabilmesi ve takip edilebilmesini sağlamakta.

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir.

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Servis Grubu -Sunucu Otomasyon ve İzleme -Web Hosting -Bulut Bilişim Alt Yapı -Bulut Bilişim Servis Çözümleri

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları

Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları 1. Günlük yaşantıda bilgisayar hangi alanlarda kullanılmaktadır? 2. Bilgisayarın farklı tip ve özellikte olmasının sebepleri neler olabilir? Donanım Yazılım Bilişim

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

TeamBase5 BELEDİYE İLETİŞİM MERKEZİ SIEMENS

TeamBase5 BELEDİYE İLETİŞİM MERKEZİ SIEMENS SIEMENS TeamBase5 BELEDİYE İLETİŞİM MERKEZİ SIEMENS TEAMBASE 5 BELEDİYE İLETİŞİM MERKEZİ Her geçen gün hızla değişen ve gelişen teknoloji, kurumların ve vatandaşların birbirleriyle olan iletişimlerine

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Dijital Şirket Dönüşümü. Önder Güler

Dijital Şirket Dönüşümü. Önder Güler Dijital Şirket Dönüşümü Önder Güler Ajanda 1 Giriş 2 Yeni Dünya Trendleri 3 Bulut 4 Google Apps for Work 5 Strategy PwC ve Google + GTM İşbirliği in India Yeni nesil bulut çalışma ortamı - Herkes bir arada

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

www.labristeknoloji.com

www.labristeknoloji.com www.labristeknoloji.com İçerik Üretici Profili Bilişim Güvenlik Sektörü Hakkında Ürünler ve Hizmetler Rekabet Avantajları Şirket Performansı Hedeflerimiz 02.09.2009 www.labristeknoloji.com 2 İçerik Üretici

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Coğrafi İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Başarsoft GeoBusiness Solutions, Dağıtık Nereye alanda şube hizmet açmalıyım? veren sektörlere yönelik olarak hazırlanmış,

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler.

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler. C EVRE YAZILIMI Çevre Danışmanlık ve Takip Yazılımı Yazılımın Tanımı ÇEVRE YAZILIMI tesislere çevre danışmanlığı hizmeti veren danışmanlık firmalarının her türlü faaliyetlerinin otomasyonunun sağlanması

Detaylı

PlaceCam Akademik İletişim Sistemi

PlaceCam Akademik İletişim Sistemi Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler PlaceCam Akademik İletişim Sistemi Uzaktan Ders : Örnek Canlandırma Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Osmaniye Üniversitesi Öğrenciler Temel

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Mobil Çözümler. Uygulamalar: Kullanıcılar: Platformlar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir.

Mobil Çözümler. Uygulamalar: Kullanıcılar: Platformlar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir. Çözdüğü Problemler Mobil Çözümler Uygulamalar: Bor Yazılım 2007 yılından beri mobil yazılım üreten bir ekiptir. 2007 and 2013 yılları arası yaklaşık 40 adet uygulama geliştirilmiştir. Vodafone için 20

Detaylı

GeoBusiness Solutions

GeoBusiness Solutions GeoBusiness Solutions Konumsal İş Zekası Çözümleri GeoBusiness Solutions Nedir? Nereye şube açmalıyım? Markalarına göre rakiplerim nerede konumlanmış? En yakın rakibim nerede? En yakın Acentam/Şubem/Bayim

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

İŞLETMELERDE BİLGİ SİSTEMLERİ. Mustafa Çetinkaya

İŞLETMELERDE BİLGİ SİSTEMLERİ. Mustafa Çetinkaya İŞLETMELERDE BİLGİ SİSTEMLERİ Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Nedir? Bilgisayar Donanım ve Yazılımı Ağ Teknolojileri Veri Yönetimi 15/10/17 İşletmelerde Bilgi Sistemleri Mustafa Çetinkaya 1 Bilgi Sistemi

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 İçindekiler Office 365 Nedir?... 2 Office 365 Özellikleri ve Kullanımı... 3 Kurumsal Zimbra E-Posta Adresindeki E-Postaları Yönlendirme... 9 2 Office 365 Nedir? Office

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz.

01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için bilgi@kamubilisim.com adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi 01.01.2011 Daha detaylı bilgi ve teklif için adresine eposta gönderebilirsiniz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi, %100 Web tabanlı olup, Kurumunuzdaki belge ve bilgi alış

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

Aracı Kurumlar ve Müşterileri İçin Portföye Canlı Bağlantı ve Eşzamanlı Emir Takip Sistemi APIC

Aracı Kurumlar ve Müşterileri İçin Portföye Canlı Bağlantı ve Eşzamanlı Emir Takip Sistemi APIC Aracı Kurumlar ve Müşterileri İçin Portföye Canlı Bağlantı ve Eşzamanlı Emir Takip Sistemi APIC APIC Nedir? Gelişen piyasa koşullarına bağlı olarak artan işlem hacmi ile beraber, İMKB'de ve VOB'da işlem

Detaylı

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz.

Kapı. Eski asansör kapısını yenilemek çok kolay. İster çarpma isterseniz otomatik olarak, mevcut kapılarınızı yenileyebilirsiniz. Modernize edilen asansörler daha GÜVENLİ daha ESTETİK ve daha KONFORLU Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Binalardaki hızınızı bir üst seviyeye çıkartın Binalardaki ulaşımı geliştirmek

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM Sekreterya Teknik ve İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü Donanım Hizmet Ağ Sistem Yazılım-Web Tasarım İdari Hizmetler Teknik Servis Personeli Önder DAĞLI Ağ Yönetimi Engin TÜRK Web Tasarım Alperen

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

PlaceCam Desktop Video Konferans

PlaceCam Desktop Video Konferans Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler PlaceCam Desktop Video Konferans Çoklu Toplantı Dokunmatik Yeni Arayüz - 2013 Dinamik ve Dokunmatik Ekran Düzeni Dinamik ve Dokunmatik Ekran Düzeni

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi

mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi mmcube Çokluortam Bilgi Sistemi SeCUBE ARGE Bilişim Mühendislik Ltd.Şti. Çokluortam Bilgi Sistemi görsel, işitsel ve metinsel tarama yöntemiyle videoların taranmasına olanak sağlayan yüksek teknoloji bir

Detaylı

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013 Sosyal Medya Riski ve Denetimi Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Sosyal Medya Kavramı Anket Soruları Sayfa 2 Sosyal Medya Kavramı Geleneksel

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU TURKCELL ÖZEL SÖYLEŞİ TELEKOMDa LİDERLİĞE OYNUYOR Türkiye ile birlikte 9 ülkede 67,6 milyon aboneye hizmet verdiklerini belirten Turkcell CEO su Kaan Terzioğlu, 2018 e kadar 18 milyar liralık yatırım yapacağız.

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ TANIMLAR KURUMSAL HAFIZA: Bilgiyi gelecekte kullanmak amacıyla insanlarda ve/veya teknolojilerde gerektiğinde geri çağrılabilir şekilde depolamak

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı

ESİS Projesi. Kaynaklar Bakanlığı ESİS Projesi Hem ulusal, hem de uluslararası platformda enerji, bir ülkenin politika üretmesi ve uygulaması gereken en önemli stratejik alanlardan birisidir. Ülkemiz de sahip olduğu kritik jeopolitik konumu

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu ACRON BİLİŞİM Destek Hizmetleri Sunumu ACRON Destek Hizmetleri PARTNER CENTER SAP Portal OF EXPERTISE / Mobile Platform Kişiler Rol Bazlı Eğitim Yüksek Danışman Tecrübesi Destek Danışmanlık Uzmanlığı Süreçler

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ

MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ MOODLE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ÖZET Genel Bilgiler Moodle nedir? Sistem Gereksinimleri Moodle Sisteminin Kurulumu Ders ve kategori eklenmesi Bir dersin sistem özellikleri İstatistikler Sonuç ve öneriler

Detaylı

Tarımsal Danışmanlık, İyi Tarım Uygulamaları (GAP) ve Kontrol Sertifikasyonu WebTARIM WebGAP: WebKSK:

Tarımsal Danışmanlık, İyi Tarım Uygulamaları (GAP) ve Kontrol Sertifikasyonu WebTARIM WebGAP: WebKSK: OCCONS olarak Tarım ürün grubu kapsamında Türkiye nin ilk ve en kapsamlı entegre Tarımsal Danışmanlık, İyi Tarım Uygulamaları (GAP) ve Kontrol Sertifikasyonu yönetim sistemi otomasyonlarını Sizlere sunuyoruz.

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Microsoft Office 365 le Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Şunu kabul edelim: Müşterilerinizin ve çalışanlarınız çoğu zaten mobil. Her gün

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni. www.eba.gov.tr

Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni. www.eba.gov.tr Hazırlayan Uğur Akkaş BT Rehber Öğretmeni SUNU İÇERİĞİ EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir? Neden EBA? EBA da neler var? EBA yı kimler kullanabilir? EBA ya nasıl giriş yapılır? EBA da çevrimiçi neler yapılabilir?

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir

Her yerden akıllı bağlantı. Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir Her yerden akıllı bağlantı Inmarsat ın küresel 3G uydu ağı tarafından desteklenmektedir IsatHub: her yerden akıllı bağlantı Nereye giderseniz gidin en değer verdiğiniz araçlarınızdan biri olan akıllı cihazınızla

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı