KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR"

Transkript

1 KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2. On/Off svici cihazın üzerinde olmalıdır. Başlık bağlantısı cihazın yan tarafından yapılmalıdır. 3. Cihaz,kontrol paneli,motor ve kablo dahil maksimum 345 gr olmalı ve hekimi yormayan ergonomik yapıda olmalıdır. 4. Cihazın tüm ayar ve kontrolleri kontrol istasyonu üzerinden rahatlıkla yapılmalıdır. Bu istasyon üzerinde açma/kapama, hız ve tork ayarı, program seçim, dişli seçim, yön seçme, hafıza ve otomatik reverse (ters yön) butonları bulunmalıdır. 5. Anguldurva kafa değiştirme işlemi kolayca yapılabilmelidir. 6. Hassas tork kontrol sistemi, tek tuşa basmak suretiyle açılıp kapanabilmelidir. Açık olduğunu gösteren LED panel göstergesi olmalıdır. 7. Dakikadaki dönme hızı (kullanılan anguldurvaya bağlı olarak) en az 100, en fazla olmalıdır. 8. Cihaz ile birlikte verilen anguldurva kafası minyatür ve push button tip olup, 16:1 oranında hız düşürücü özelliğinde olmalıdır. İhtiyaç olması durumunda farklı eğelerin çalışma sistemlerine uygun1:1,4:1,20:1 ölçülerde aynı marka anguldurva kafası temin edilebilmelidir.bu husus belgelendirimelidir. 9. Cihaz ile birlikte verilen minyatür anguldurva kafası ana gövdeye, en az altı farklı açıda takılarak kullanıcıya rahat çalışma pozisyonu sağlamalıdır. 10. Kullanılan anguldurvaya bağlı olarak 7 Ncm torka ulaşılabilmelidir adet hafıza seçeneği olmalıdır.seçilen program ekran üzerinden rahatlıkla görülebilmelidir. 12. Aynı marka olmak şartıyla,apex bulucu ile kullanılmak istenirse anguldurva değiştirilmesi yeterli olmalıdır.firmanın bunu temin etmesi ve belgelendirmesi gerekmektedir.

2 KABLOLU ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR VE ANGULDURVASI (APEX UYUMLU) 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen ve şarj edilebilir tipte olmalıdır. İstenildiğinde elektrikle de çalışılabilmelidir. 2. Cihaz oldukça hafif olup, kontrol paneli maksimum 456gr ve başlık ise maksimum 92gr olmalı ve hekimi yormayan ergonomik yapıda olmalıdır. 3. Cihazın tüm ayar ve kontrolleri kontrolpaneli üzerinden rahatlıkla yapılmalıdır. Bu panel üzerinde açma/kapama, hız ve tork ayarı, program seçim, dişli seçim, yön seçme, hafıza ve otomatik reverse (ters yön) butonları bulunmalıdır. 4. Cihaz, üzerinde hız, tork, dönme yönü, pil değeri, sesli ikaz ve program göstergelerinin yer aldığı rahatça görülebilen geniş bir ekrana sahip olmalıdır. 5. Gerektiğinde cihaz kontrol istasyonuna bağlı opsiyonel ayak pedalı ile de çalışabilmelidir. 6. Anguldurva kafası üzerinde Apex bulucuya takılabilecek kablo olmalıdır.bu kablo istendiğinde çıkarılıp Apex bulucudan bağımsız çalışabilmelidir.teknik uyum açısından Apex bulucu ile aynı marka olmalıdır. 7. Hassas tork kontrol sistemi, tek tuşa basmak suretiyle açılıp kapanabilmelidir. Açık olduğunu gösteren LED panel göstergesi olmalıdır. 8. Dakikadaki dönme hızı (kullanılan anguldurvaya bağlı olarak) en az 100, en fazla yaklaşık olmalıdır. 9. Cihaz ile birlikte verilen anguldurva kafası minyatür ve push button tip olup, 20:1 oranında hız düşürücü özelliğinde olmalıdır. İhtiyaç olması durumunda farklı eğelerin çalışma sistemlerine uygun1:1,4:1,20:1 ölçülerde aynı marka anguldurva kafası temin edilebilmelidir.bu husus belgelendirilmelidir. 10. Cihaz ile birlikte verilen minyatür anguldurva kafası ana gövdeye, en az altı farklı açıda takılarak kullanıcıya rahat çalışma pozisyonu sağlamalıdır. 11. Cihaz üzerinden 0.1 den 6,5 Ncm ye kadar tork ayarı yapılabilmelidir. 12. Seçilen program ekran üzerinden rahatlıkla görülebilmelidir. 9 adet hafıza seçeneği olmalıdır. 13. Şarj edildikten sonra ortalama hiç kesintisiz 2 saat çalışmaya müsait olmalıdır. 14. Şarj zayıfladığında gösterge panelinde uyarı işareti olmalıdır. 15. Tek tuş ile 1 saniyede yön değiştirilebilmelidir. 16. İstendiğinde anguldurva kafası değiştirilerek,aynı marka olmak şartıyla profilaksi ve parlatma işlemleri yapılabilmelidir. 17. Cihaz ithal malı olup ISO 9001 kalite güvence sistemi ve CE sertifikasına sahip olmalıdır.

3 KABLOLU ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen ve şarj edilebilir tipte olmalıdır. İstenildiğinde elektrikle de çalışılabilmelidir. 2. Cihaz oldukça hafif olup, kontrol paneli maksimum 456gr ve başlık ise maksimum 92gr olmalı ve hekimi yormayan ergonomik yapıda olmalıdır. 3. Cihazın tüm ayar ve kontrolleri kontrolpaneli üzerinden rahatlıkla yapılmalıdır. Bu panel üzerinde açma/kapama, hız ve tork ayarı, program seçim, dişli seçim, yön seçme, hafıza ve otomatik reverse (ters yön) butonları bulunmalıdır. 4. Cihaz, üzerinde hız, tork, dönme yönü, pil değeri, sesli ikaz ve program göstergelerinin yer aldığı rahatça görülebilen geniş bir ekrana sahip olmalıdır. 5. Gerektiğinde cihaz kontrol istasyonuna bağlı opsiyonel ayak pedalı ile de çalışabilmelidir. 6. Hassas tork kontrol sistemi, tek tuşa basmak suretiyle açılıp kapanabilmelidir. Açık olduğunu gösteren LED panel göstergesi olmalıdır. 7. Dakikadaki dönme hızı (kullanılan anguldurvaya bağlı olarak) en az 100, en fazla yaklaşık olmalıdır. 8. Cihaz ile birlikte verilen anguldurva kafası minyatür ve push button tip olup, 20:1 oranında hız düşürücü özelliğinde olmalıdır. İhtiyaç olması durumunda farklı eğelerin çalışma sistemlerine uygun1:1,4:1,20:1 ölçülerde aynı marka anguldurva kafası temin edilebilmelidir.bu husus belgelendirilmelidir. 9. Cihaz ile birlikte verilen minyatür anguldurva kafası ana gövdeye, en az altı farklı açıda takılarak kullanıcıya rahat çalışma pozisyonu sağlamalıdır. 10. Cihaz üzerinden 0.1 den 6,5 Ncm ye kadar tork ayarı yapılabilmelidir. 11. Seçilen program ekran üzerinden rahatlıkla görülebilmelidir. 9 adet hafıza seçeneği olmalıdır. 12. Şarj edildikten sonra ortalama hiç kesintisiz 2 saat çalışmaya müsait olmalıdır. 13. Şarj zayıfladığında gösterge panelinde uyarı işareti olmalıdır. 14. Tek tuş ile 1 saniyede yön değiştirilebilmelidir. 15. İstendiğinde anguldurva kafası değiştirilerek,aynı marka olmak şartıyla profilaksi ve parlatma işlemleri yapılabilmelidir. 16. Cihaz ithal malı olup ISO 9001 kalite güvence sistemi ve CE sertifikasına sahip olmalıdır.

4 ŞARJLI KABLOSUZ ENDODONTİK MİKROMOTOR VE ANGULDURVASI(APEX BULUCU UYUMLU) 1. Cihaz, ünitden bağımsız çalışabilen, kablosuz ve şarj edilebilir tipte olmalıdır. 2. Şarj cihazı üzerinde,sarj edildiğini gösteren mavi led ışık olmalıdır. 3. On/Off svici el tutamağının üzerinde olmalıdır. 4. Cihaz oldukça hafif olmalı, hekimi yormayan ergonomik yapıda olmalıdır. 5. Cihazın tüm ayar ve kontrolleri başlık üzerinden 5 tuş ile yapılabilmelidır. 6. Hassas tork kontrol sistemi tek tuşa basmak suretiyle açılıp kapanabilmelidir. 7. Cihaz üzerinde yapılan bütün işlemler için görünüm kolaylığı sağlayan LCD ekran olmalıdır. 8. Cihaz ile birlikte verilen anguldurva kafası minyatür ve push button tip olup, 16:1 oranında hız düşürücü özelliğinde olmalıdır. İhtiyaç olması durumunda farklı eğelerin çalışma sistemlerine uygun16:1,10:1,20:1 ölçülerde aynı marka anguldurva kafası temin edilebilmelidir.bu husus belgelendirimelidir. 9. Dakikadaki dönme hızı (kullanılan anguldurvaya bağlı olarak), en az 200, en fazla -yaklaşık- 900 olmalıdır. 10. Tork gücü, -kullanılan anguldurvaya bağlı olarak-en az 0.2 ncm en fazla 4ncm olmalıdır. 11. Cihaz ile birlikte verilen minyatür anguldurva kafası, ana gövdeye en az altı farklı açıda takılarak kullanıcıya rahat çalışma pozisyonu sağlamalıdır. 12. Anguldurva kafası üzerinde gerektiğinde aynı marka Apex Locator takılabilecek bir aparat olmalıdır. 13. Ağız içi hareketin kolay yapılabilmesi içim anguldurva kısmının kafa çapı en fazla 8mm,kafa yüksekliği en fazla 10.2 mm ve uzunluğu en fazla 67 mm olmalıdır. 14. Gövde ağırlığı en fazla 100 gr,anguldurva ağırlığı en fazla 40 gr olmalıdır. 15. Anguldurva ile endodonti, profilaksi ve parlatma işlemleri yapılabilmelidir. 16. Şarj etme süresi en fazla 1.5 saat olmalı ve şarj edildikten sonra ortalama 1 saat sürekli çalışmaya müsait olmalıdır.ayrıca şarj zayıfladığında uyarı göstergesi olmalıdır 17. Cihaz otomatik geri gelme ve uyarı sinyali fonksiyonuna sahip olmalıdır. 18. Cihaz,belirlenen tork seviyesine yakınlaştığında sesli uyarı yapmalıdır. 19. Cihaz üzerinden,hız,tork,dişli oranı ve otomatik geri gelme özelliklerinin ayarlanabileceği 5 adet program ve hafıza özelliği olmalıdır. 20. Cihaz ithal malı olup ISO 9001 kalite güvence sistemi ve CE sertifikasına sahip olmalıdır.

5 ŞARJLI KABLOSUZ ENDODONTİK MİKROMOTOR VE ANGULDURVASI(APEX BULUCU UYUMLU)

6 ŞARJLI KABLOSUZ ENDODONTİK MİKROMOTOR VE ANGULDURVASI(APEX BULUCU UYUMLU) 1. Cihaz, ünitden bağımsız çalışabilen, kablosuz ve şarj edilebilir tipte olmalıdır. 2. Şarj cihazı üzerinde,sarj edildiğini gösteren mavi led ışık olmalıdır. 3. On/Off svici el tutamağının üzerinde olmalıdır. 4. Cihaz oldukça hafif olmalı, hekimi yormayan ergonomik yapıda olmalıdır. 5. Cihazın tüm ayar ve kontrolleri başlık üzerinden 5 tuş ile yapılabilmelidır. 6. Hassas tork kontrol sistemi tek tuşa basmak suretiyle açılıp kapanabilmelidir. 7. Cihaz üzerinde yapılan bütün işlemler için görünüm kolaylığı sağlayan LCD ekran olmalıdır. 8. Cihaz ile birlikte verilen anguldurva kafası minyatür ve push button tip olup, 16:1 oranında hız düşürücü özelliğinde olmalıdır. İhtiyaç olması durumunda farklı eğelerin çalışma sistemlerine uygun16:1,10:1,20:1 ölçülerde aynı marka anguldurva kafası temin edilebilmelidir.bu husus belgelendirimelidir. 9. Dakikadaki dönme hızı (kullanılan anguldurvaya bağlı olarak), en az 200, en fazla -yaklaşık- 900 olmalıdır. 10. Tork gücü, -kullanılan anguldurvaya bağlı olarak-en az 0.2 ncm en fazla 4ncm olmalıdır. 11. Cihaz ile birlikte verilen minyatür anguldurva kafası, ana gövdeye en az altı farklı açıda takılarak kullanıcıya rahat çalışma pozisyonu sağlamalıdır. 12. Ağız içi hareketin kolay yapılabilmesi içim anguldurva kısmının kafa çapı en fazla 8mm,kafa yüksekliği en fazla 10.2 mm ve uzunluğu en fazla 67 mm olmalıdır. 13. Gövde ağırlığı en fazla 100 gr,anguldurva ağırlığı en fazla 40 gr olmalıdır. 14. Anguldurva ile endodonti, profilaksi ve parlatma işlemleri yapılabilmelidir. 15. Şarj etme süresi en fazla 1.5 saat olmalı ve şarj edildikten sonra ortalama 1 saat sürekli çalışmaya müsait olmalıdır.ayrıca şarj zayıfladığında uyarı göstergesi olmalıdır 16. Cihaz otomatik geri gelme ve uyarı sinyali fonksiyonuna sahip olmalıdır. 17. Cihaz,belirlenen tork seviyesine yakınlaştığında sesli uyarı yapmalıdır. 18. Cihaz üzerinden,hız,tork,dişli oranı ve otomatik geri gelme özelliklerinin ayarlanabileceği 5 adet program ve hafıza özelliği olmalıdır. 19. Cihaz ithal malı olup ISO 9001 kalite güvence sistemi ve CE sertifikasına sahip olmalıdır.

7 128:1 REDÜKSİYONLU ENDODONTİK ANGULDURVA 1. Komple çelik gövdeye sahip olmalıdır. 2. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında ki Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 3. Molar bölgede dahi rahat çalışma için kafa yüksekliği minyatür ve maksimum 11.1mm olmalıdır. 4. Push buton tip olmalıdır. 5. Mikromotor devrini 128:1 e kadar düşürebilmelidir. 6. Başlık ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 7. Başlık Ergo Grip özelliği ile kolayca kavranabilmelidir. 8. Başlık 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 9. Termal dezenfektörde yıkanabilmelidir. 10. Başlığın gövdesi üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 11. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

8 16:1 REDÜKSİYONLU ENDODONTİK ANGULDURVA 1. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 2. Kafa minyatür olmalıdır. 3. Push buton tip olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 16:1oranında d/dk kadar düşürebilmelidir. 5. Anguldurva ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 6. Ergo grip özelliği ile başlık kolayca kavranabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 8. İstendiğinde dıştan soğutma sprey nozzle sistemi takılabilmelidir. 9. Anguldurva ile birlikte yağlama adaptörü ücretsiz verilmelidir. 10. Anguldurva gövde ve kafası üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 11. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

9 APEX BULUCU 1. Cihaz, portatif ve mikro-bilgisayarlı olmalı, kanal tedavisi esnasında Smart Logic teknolojisi ile Apex bölgesini hassas şekilde bulmalıdır. 2. Kök içerisinde kuru, yaş ve kanlı her ortamda kanal boyunu hassas ölçebilmelidir. 3. Radyasyona maruz kalmadan hızlı ve güvenilir ölçümler sağlamalı ve röntgen ışını ile elde edilen görüntülerden daha hassas olmalıdır. 4. Basit ve kolay kullanımı olmalıdır. 5. Yüksek kontrastlı geniş renkli LED ekranı olmalıdır.kanal içinde eğenin bulunduğu yeri göstermesi için siyah,mavi ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk göstergesi olmalıdır. 6. Anında ölçüm yapılabilmeli ve hemen ekranda görülebilmelidir. 7. Cihaz, eğenin kanal içinde bulunduğu yeri göstermesi için 3 farklı ses uyarı sistemine sahip olmalıdır. 8. Cihazın ses sinyal seviyesi istenildiğinde azaltılıp çoğaltılabilmeli ve gerektiğinde de tamamen kapatılabilmelidir.bu işlem için cihaz üzerinde ses kontrol düğmesi olmalıdır. 9. Cihaz, kanal eğesi kök içerisinde ilerlerken apex noktasına 2 mm. kala dijital ekranda görsel eğrilerin yanıp sönerek uyarısı başlamalı ve 1.5 mm, 1 mm,-0,5 mm ve 0,5-0,05 mm aralıklarında da aynı uyarıları devam ettirmelidir. 10. Cihaz bağımsız ve taşınabilir olmalı ve bütün Nikel Titanyum eğelerle hassas ölçümler yapılabilmelidir.istendiğinde aynı marka endodontik anguldurva ve mikromotorla aynı anda kullanılabilecek özellikte olmalıdır.bu özellik ara kablo bağlantısı ile yapılmalıdır. 11. Dijital sistemle çalışmalı, böylece analog sinyal kullanan diğer sistemlere göre yüksek hassasiyet ve problemsiz çalışmalıdır. 12. Çoklu-frekans ölçüm yazılım teknolojisi, eğri kanallarda görülebilen ya da bazı durumlarda olması muhtemel yabancı sinyallerin filtrelenerek karışmasını önlemelidir. 13. Hastanın kanal yapısına göre en iyi frekans kombinasyonunu otomatik olarak belirlemelidir. 14. Cihaz 10 dk kullanılmadığı zaman otomatik olarak kapanmalıdır. 15. Cihaz manuel kalibrasyon yapmaya ihtiyaç duymamalıdır. 16. Cihaz üç adet pille çalışmalıdır. Pil seviyesi dijital ekran üzerinden rahatlıkla görülebilmelidir. 17. Cihaz tam şarj ile aralıksız 40 saat kullanılabilmelidir. 18. Cihaz çalışma esnasında hekimi yormayacak şekilde dizayn edilmiş olup ağırlığı(piller hariç) en fazla 80gr olmalıdır. 19. Cihaz ile birlikte üç adet kanal eğesi klipsi, üç adet dudak kancası, uzatma kablosu,mikromotor bağlantı kablosu ve cihaz test anahtarı ücretsiz verilmelidir. 20. Cihaz ile birlikte verilen dudak kancası, kanal eğesi klipsi ve uzatma kablosu otoklavda 135 dereceye kadar steril edilebilmelidir. 21. Cihazın ölçüleri fazla yer kaplamaması adına en fazla W60XD60xH90 mm olmalıdır. 22. Cihaz ithal olup, ISO 9001 kalite güvence sistemine ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/2

10 64:1 REDÜKSİYONLU ENDODONTİK ANGULDURVA 1. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 2. Kafa minyatür olmalıdır. 3. Push buton tip olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 64 kata (64:1) kadar düşürebilmelidir. 5. Anguldurva ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 6. Anguldurvanın dıştan soğutması gövdeye takılan aparat ile yapılmalıdır. Kafa kısmında sabit soğutma parçası olmamalıdır. 7. Ergo grip özelliği ile başlık kolayca kavranabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 9. İstendiğinde dıştan soğutma sprey nozzle sistemi takılabilmelidir. 10. Anguldurva ile birlikte yağlama adaptörü ücretsiz verilmelidir. 11. Anguldurva gövde ve kafası üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 12. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

11 ENDODONTİK MİKROMOTOR ANGULDURVASI 1. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 2. Kafa minyatür olmalıdır. 3. Push buton tip olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 16:1 kadar düşürebilmelidir.istenirse 20:1 seçeneği de olmalıdır. 5. Anguldurva ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 6. Ergo grip özelliği ile başlık kolayca kavranabilmelidir. 7. Kurumumuzda kullanılan NSK ve Dentsply X smart endodontik mikromotorlarla uyumlu ve orijinal olmalıdır dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 9. İstendiğinde dıştan soğutma sprey nozzle sistemi takılabilmelidir. 10. Anguldurva ile birlikte yağlama adaptörü ücretsiz verilmelidir. 11. Anguldurva gövde ve kafası üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 12. Cihaz ithal malı olup, CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

12 64:1 REDÜKSİYONLU ENDODONTİK ANGULDURVA (APEX BULUCU UYUMLU) 1. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında ki Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 2. Kafa minyatür olmalıdır. 3. Push buton tip olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 64 kata (64:1) kadar düşürebilmelidir. 5. Anguldurva ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 6. Anguldurva Ergo Grip özelliği ile kolayca kavranabilmelidir. 7. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 8. Anguldurvaya istendiğinde dıştan soğutma (sprey nozzle) sistemi takılabilmelidir. 9. Harici apex bulucu cihazı takmak için kafa üzerinde özel mekanizmaya sahip olmalıdır. 10. Anguldurva ile birlikte yedek apex bulucu bağlantı ara kablosu ve yağlama adaptörü ücretsiz verilmelidir. 11. Anguldurva gövde ve kafası üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 12. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

13 10:1 RECIPROC ENDODONTİK ANGULDURVA 1. El kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır derece reciproc hareket yapama özelliği olmalıdır. 3. Kafa minyatür olmalıdır. 4. Push buton tip olmalıdır. 5. Mikromotor devrini 10:1oranında d/dk kadar düşürebilmelidir. 6. Ergo grip özelliği ile başlık kolayca kavranabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 8. İstendiğinde dıştan soğutma sprey nozzle sistemi takılabilmelidir. 9. Anguldurva ile birlikte yağlama adaptörü ücretsiz verilmelidir. 10. Anguldurva gövde ve kafası üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 11. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

14 128:1 REDÜKSİYONLU TORK AYARLI TİTANYUM ENDODONTİK ANGULDURVA 1. Başlığın kullanım rahatlığı ve uzun ömürlü olması için komple titanyum gövdeye sahip olmalıdır. 2. Nikel titanyum kanal eğeleri için özel geliştirilmiş olmalıdır. 2,35 mm çapında ki Ni-Ti kanal eğeleri için geliştirilmiş olmalıdır. 3. Başlığın, 0.25,0.5,1.0,3.0 olmak üzere 4 basamaklı tork ayarı ile hassas endodontik tedavilerde maksimum performans sağlanmalıdır. 4. Molar bölgede dahi rahat çalışma için kafa yüksekliği minyatür ve maksimum 11.1mm olmalıdır. 5. Push buton tip olmalıdır. 6. Mikromotor devrini 128:1 e kadar düşürebilmelidir. 7. Başlık ile kullanılan kanal eğesi 360 derece dönebilmelidir. 8. Başlık Ergo Grip özelliği ile kolayca kavranabilmelidir. 9. Başlık 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 10. Termal dezenfektörde yıkanabilmelidir. 11. Başlığın gövdesi üzerinde markası, modeli, CE işareti, seri numarası ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 12. Cihaz ithal malı olup, ISO 9000 serisi ve CE belgesine sahip olmalıdır. 1/1

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ - Kurumunuzda kullanılan Fizyodispencer ile teknik uyum açısından aynı marka olmalıdır. - Tekli kullanım özelliğine sahip olmalıdır. - Ambalaj üzerinde

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

PROFİLAXİ ANGULDURVASI

PROFİLAXİ ANGULDURVASI PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı 5.000 devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir.

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir. Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu Apex Pointer + apeks bulucu cihazını aldığınız için tebrik ederiz. Yeni enstrümanınız kök kanal boyunu kesin ve çabuk olarak belirleme imkanı sağlar. Cihazınızdan en

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR 1. Aeratör başlıklarıyla birlikte bir adet rulman presi, en az bir adet basınç regulatörü ve markaya uygun söküp takma aparatları bedelsiz verilecektir. 2. Her beş adet

Detaylı

Endodontik Sistemler

Endodontik Sistemler www.dunyadental.com Endodontik Sistemler ENDO a CASS RECIPROC MOTOR MÜKEMME PERFORMANS GEİŞTİRİMİŞ ANGUDURVA YENİİKÇİ TASARIM Endo a Class kablosuz endodontik motor 3.0 Ncm (16:1) torku sayesinde 120-2000

Detaylı

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Montaj ve kalite kontrol uygulamalarında hassas, tork datası toplama, çok yönlü ve uzun ömürlü çözümler için tasarlanmış dijital

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

Dijital Tork Anahtarı(YDE Serisi)

Dijital Tork Anahtarı(YDE Serisi) Dijital Tork Anahtarı(YDE Serisi) Özellikler Tork ayarı, birim ayarı, mod ayarıda dahil standart fonksiyonlar. Hem saat yönünde hem de saat yönünün tersinde işlev görür. LCD ekranda N-m, ft-lb, in-lb ve

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 13/03/2018-E.4193 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5N4E710* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Diş Hekimliği

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) :

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) : 704708 Micropipet Sabit, 10 ul, sarı 704716 Micropipet Sabit, 20 ul, sarı 704720 Micropipet Sabit, 25 ul, sarı 704728 Micropipet Sabit, 50 ul, sarı 704738 Micropipet Sabit, 100 ul, sarı 704744 Micropipet

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta...

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Hazırlayan Kamil GÜRSEL Fizik / Müh. Elimko Elektronik İmalat ve Kontrol Ltd. Şti. www.elimko.com.tr ISO 9001 OTOMATİK KONTROLDA GÜVENİLİR İSİM... Çok sayıda enstrüman

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34

Kullanım Kılavuzu Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34 Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Genel Açıklama... 3 2 Teknik Özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 4 4 Ölçüm... 5 5 Ölçüm Koşulları... 5 6 Dahili Sıfırlama... 6 7 Pil

Detaylı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı Genel Açıklama MTK7 BOYUTU KÜÇÜK, TAŞINABİLİR GPS İZLEME/ TAKİP CİHAZIDIR. ÖZEL NEODMİUM MIKNATISLARI İLE HER TÜRLÜ METAL AKSAMIN ÜSTÜNE KOLAYCA VE SANİYELER İÇİNDE MONTAJ YAPILABİLİR. ÜSTÜN GPS MODÜLÜ

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Marka : NEW LIFE Geçerlilik Tarih : Model : BEST X AC DUVARA MONTE TIP RÖNTGEN CİHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Cihaz bilgisayarlı radyo vizyografi

Detaylı

Kapı Tipi Metal Arama Dedektörleri

Kapı Tipi Metal Arama Dedektörleri Kapı Tipi Metal Arama Dedektörleri Ürün Teknik Özellikleri Teknoloji : DSP (Dijital Sinyal İşleme Teknolojisi) Zone Sayısı : 8 Bölge (Multizone), Her Bölge için Farklı Hassasiyet Atama özelliği 0-999 arası

Detaylı

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks :

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks : Model : ARTİS PORSELEN FIRINI Toplam Sayfa : 1 1. Maksimum sıcaklık 1200 0 C 'ye kadar çıkabilmelidir. 2. Cihazın programlanması ve kullanılması kolay 3. Cihaz 100 değişken ve saklanabilir ve parametreleri

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

ANGULDURVA MOTORLARI

ANGULDURVA MOTORLARI ANGULDUVA ANGULDUVA BAŞLIKLAI 127 SL2028 SL2026 SL2044 SL2207 SL2245 SL2010 SL2010 SL2008 MANDALLI KAFA SİSTEMİ 25.000 PM HIZ PUSH BUTON FEZ DEĞİŞTİME 40.000 PM HIZ ANGULDUVA GÖVDELEİ SL2001 SL2002 MANDALLI

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

1 2015 www.loobex.com

1 2015 www.loobex.com 2015 www.loobex.com 1 www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 Buhar Makineleri

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu Laser LAX 300 G tr Kullanma kılavuzu A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Kanal Seçimi Gelişmiş Özellikler Temizlik ve Bakım

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2 Ek:l 1. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set Birim Fiyat Toplam Fiyat Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 MACİNTOSH N0:2 MACİNTOSH N0:3 MACİNTOSH N0:4 HANDLE YEDEKAMPÜL PİL ŞARJ CİHAZI ÇANTA TOPLAM 1 SET

Detaylı

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr Sıcaklık/nem ölçüm cihazı testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı ±1 %RH yüksek doğrulukta nem ölçümü %RH 2 adet prob girişi Sıcaklık, bağıl nem ve basınçlı hatlarda çiğleşme

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı

KANAL GİRİŞ HAZIRLIĞI İÇİN DÖNER EĞE (1)

KANAL GİRİŞ HAZIRLIĞI İÇİN DÖNER EĞE (1) C tipi EL EĞESİ 1. Eğelerin uçları piramit şeklinde olmalıdır. 2. Eğelerin sapında bıçakların hemen üst kısmında derinlik ölçüm çizgileri olmalıdır. 3. Eğelerin üstündeki işaretler X-ray ile çalışırken

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ

ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ ELEKTROKİMYASAL ÖLÇÜM SİSTEMLERİ Ph, İletkenlik, Çözünmüş Oksijen, İyon Metreler www.forbi.com.tr AELAB KALEM TİPİ PH ve İLETKENLİK ÖLÇERLER AELAB dan yeni nesil kalem tipi ph, orp ve iletkenlik ölçerler

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ BESMAK MARKA BCE - 312 MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ (Temsilidir.) Çimento test presi EN 196-1 ve ASTM C109 standardına uygundur. Cihazın basınç ve eğilme deneyleri için iki ayrı test gövdesi bulunmaktadır.

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 05/09/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (7) kalem MEDİKAL MALZEME ALIMI işi satın

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-G28

Kullanım Kılavuzu PCE-G28 PCE-G28 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/06/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 UYGULAMA ALANLARI... 3 3 GÜVENLİK... 3 4 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 5 FONKSİYONLAR... 5 6 ÖLÇÜM... 5 7 ÖNERİLER... 6 8 PİL DEĞİŞTİRME...

Detaylı

Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi!

Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi! Yeni nesil NiTi Eğeleri Küllerinden doğan bir Anka gibi rejeneratif NiTi Eğesi! YENİ! steril ve kullanıma hazır 134 C > > Biçim belleği yok + Olağanüstü esneklik = Üstün kanal takibi > > Isı uygulamasının

Detaylı

Ürün Hakkında. Genel Özellikler

Ürün Hakkında. Genel Özellikler Ürün Hakkında Aksa jeneratör grupları için akustik mühendisleri tarafından, zor hava ve çevre şartlarına uygun geliştirilen ses yalıtımlı, koruma kabinleri; ideal ses seviyesi ve koruma sağlayacak şekilde

Detaylı

TURKÇE KULLANIM KİTABI

TURKÇE KULLANIM KİTABI TURKÇE KULLANIM KİTABI İlk Kullanım; 1.1 PAKET İÇERİĞİ 1- Taşıma Çantası 2-2 adet 2mt yüksek-gerilim dayanıklı uçlu bağlantı kablosu ( bir kırmızı ve bir mavi) 3-1 adet yüksek-gerilim dayanıklı uçlu 2mt

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2 PCE-DC 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC Akım ölçümü... 6 4.3

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

2015-1 www.generallife.com.tr MARKA AÇIKLAMA ÜRÜN KODU FİYAT Analog Oda Termostatı Analog Oda Termostatı 230V ON/OFF Lambasız Ayar Düğmeli Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı $ 15,50 Dijital LCD Ekran Oda Termostatları

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Smart-UPS On-Line SRC

Smart-UPS On-Line SRC Smart-UPS On-Line SRC 230V Bilgi Teknolojileri, Telekom ve Endüstriyel kullanımlar için giriş seviyesi çift çevrimli UPS Dünyada en zorlu güç koşullar için geliştirilmiş çok yönlü bir UPS Smart-UPS On-Line

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU GENEL ÖZELLİKLER Mikroişlemci tabanlı Yüksek hassasiyet Değiştirilebilir 0-10V, 10-0V çıkışı 24V 4A fren çıkışı Harici set ve start özelliği Stop değeri

Detaylı

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları Laboratuvar Terazileri Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları TABLET SİSTEMİ LABORATUVAR 7 Dokunmatik Ekran Andorid İşletim Sistemi Bluetooth veya kablo ile bağlantı

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU. X Yok. Su ve Toz Panel içerisine girebilir.

KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU. X Yok. Su ve Toz Panel içerisine girebilir. KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU KONTROL LİSTESİ 1.Çalışma Prensibi: Mikro-işlemci kontrollü Çok düşük frekanslı Manyetik Alan Pulse Teknolojisi 2. Geçit Boyutları:Net Geçiş Genişliği:

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar

ÜRÜN KATALOĞU. Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar ÜRÜN KATALOĞU Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar FİYAT HESAPLAMALI TERAZİLER > GE/GEP SERİSİ Dijital Kalibrasyon Satıcı ve Müşteri tarafı LCD ekran (LED Arakaplan ışığı)

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Avometre PCE- 123

Kullanım Kılavuzu Avometre PCE- 123 Avometre PCE- 123 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/05/2017 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 GÜVENLİK... 5 4 FONKSİYONLAR... 6 5 ÖLÇÜM / KULLANIM... 6 6 KALİBRASYON / YENİDEN KALİBRASYON...

Detaylı