DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI"

Transkript

1

2

3 DÜŞÜNCE ve FİKİRLERİNİZİN TEKNOLOJİK YANSIMASI Turizm sektöründe faaliyet gösteren konaklama tesislerinin ihtiyaçları doğrultusunda, dijital işletme anlayışının alt yapısını oluşturacak yazılımlar üretmek, satış-pazarlamasını yapmak ve eğitim-destek hizmetini vermek amacıyla kurulan Kod Yazılım, sektorel proje ve yazılım üretimi konusunda 2003 yılından günümüze hizmet vererek, bilgi birikimini, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibini ve uzman ekibini Sedna Ürünleri ile turizm işletmelerinin hizmetine sunmaktadır. Turizm konaklama sektörüne hizmet veren otel ve acentelerin ihtiyaç duydukları tüm yazılım ürünlerinin tek çatı altında toplanması Ar-Ge faaliyetlerine sürekli devam ederek ürünlerinde en güncel teknolojilere yer vermesi Ürünlerinin içeriğinin müşteri ihtiyaçlarını karşılaması Tekil işletmelerden, grup ve zincir otellere aynı standartlar üzerinden çözümler üretebilmesi Talepler doğrultusunda profesyonel danışmanlık hizmeti sunması Uzman kadrosu ile kaliteli eğitim, servis hizmetleri sunması > Profesyonel 7/24 müşteri destek hizmeti Kod Yazılım ın öne çıkan özellikleri arasında yer alır.

4

5 SEDNA AGENCY Sedna Agency güncel teknolojiler kullanılarak, işlerin daha kolay ve daha hızlı yapılabilmesine olanak sağlayan bir acente otomasyon programıdır. Kontrat, rezervasyon, tur, operasyon ve muhasebe konularında birçok yenilikle daha verimli ve kullanışlı bir acente yazılımı olarak öne çıkmaktadır. Sedna Agency programı SAAS altyapısı kullanılarak geliştirilmiştir. Programımız masaüstü uygulamasının yanı sıra operatör ve oteller için olmak üzere iki ayrı B2B uygulaması ve direkt satış yapılabilecek B2C uygulaması ile tamamlanmaktadır.

6 KONTRAT Sedna Agency ile alış ve satış kontratları ve bu kontratlara ait aksiyonlar birbirinden bağımsız olarak yönetilebilmektedir. Kontrat modülümüz, tüm kontrat ve aksiyonların görüntülenip düzenlendiği ana kontrat sayfası, çeşitli filtreler kullanılarak release ve stop sale kontrolünün de göz önünde tutularak fiyat aramalarının yapıldığı arama ekranı, tüm aksiyonların ve bu aksiyonların uygulandığı rezervasyonların tümünün izlenip müdahale edilebileceği aksiyonlar bölümü, içerisinde bir çok farklı formatta katalog hazırlamaya da imkan sunan, çeşitli raporların alınabildiği raporlar bölümlerinden oluşmaktadır.

7 KONTRAT LİSTESİ Bu bölümde kontrat ekranı ikiye bölünmekte olup üst kısımda kontratlar alt bölümde de seçilmiş olan kontrata bağlı olan aksiyonlar, pansiyon farkları ve paketlerin sıralamasının yapıldığı bölüm bulunmaktadır. Ayrıca kontratlar alış ve satış olmak üzere iki ayrı şekilde birbirinden bağımsız olarak yönetilebilmektedir. Tek bir alış kontratı varken satış kontratınız farklı operatör ya da pazarlara göre birden fazla olabilmektedir. İşlem yapılmak istenilen kontrat ya da paket üzerinde mouse sağ tuşla çeşitli işlemler yapılabilmektedir. Kontratlar içerisinde herhangi bir değişiklik yapılması durumunda ekrana o kontrattan fiyatlandırılmış rezervasyonlar getirilerek kullanıcı bu değişikliğin rezervasyonları da etkilediği konusunda uyarılmaktadır.

8 FİYAT ARAMA Kontrat ana menüsü altındaki bir diğer seçenek de arama bölümüdür. Bu bölümden operatör, tarih, pansiyon ve kişi sayısı bilgileri girilerek otellerin fiyat araması yapılabilir. Konaklama fiyatının yanı sıra transfer fiyatları da hesaplanarak gösterilmektedir. Fiyat bilgileriyle birlikte aynı zamanda odaların uygunluk bilgisi de gösterilmektedir. KONTRAT SÖZLEŞME MEKTUBU Kontrat sözleşme mektubu kısmında girilmiş kontratların önceden belirlenmiş bir şablona göre çıktısı alınabilmektedir. Genelde her kontratta değişmeyen standart maddelerin yazıldığı bir bölümdür. Bu standart şablonda sadece kontrata göre değişkenlik gösteren, tarih, döviz cinsi, otel bilgileri gibi alanlar otomatik olarak ilgili kontrata göre değişmektedir.

9 AKSİYONLAR Aksiyonlar menüsü, kontratlar altındaki paketlerin topluca görülebildiği ve yönetilebildiği bölümdür. Bu bölümde ilgili paket seçilerek tekrar düzenlenebilir veya bu paketin hangi rezervasyonlarda uygulandığını görülebilir. Ayrıca bu bölümde early booking indirimlerinden ne kadarlık satış yapıldığı bu satışın ne kadarlık bölümünün hangi tarihe kadar ödenmesi gerektiği bilgisi de gösterilmektedir. Yapılan early booking ödemesi ve kalan bakiye takibi de bu ekrandan yapılabilmektedir.

10 REZERVASYON Rezervasyon modülümüz altındaki rezervasyon ekranı yeni rezervasyon girişinin yanı sıra mevcut rezervasyonların istenen filtrelerle ekrana çağrılıp tek tek ya da toplu şekilde bu rezervasyonlar üzerinde hızlı bir biçimde işlem yapmaya olanak sunan bir ekrandır. Bunun yanı sıra, stop sale giriş bölümü, toplu değişiklik ekranı, rezervasyonsuz müşterilerin transfer işlemleri için only transfer ekranı, farklı dosya formatlarında gelen rezervasyon dosyalarının toplu bir şekilde siteme aktarılması işlemlerinin yapıldığı aktarımlar bölümü ve bu modül altındaki işlemlere ait raporların alınabileceği raporlar bölümünden oluşmaktadır. REZERVASYON EKRANI Tüm rezervasyonların görüntülenip, yeni rezervasyon girişi yapılabilen, bu rezervasyonlar üzerinde tüm işlemlerin yapılabildiği bölümdür. Rezervasyon ekranında rezervasyonlar üç ayrı bölümde gösterilmektedir. Bu bölümler rezervasyon bazlı olarak kayıtların gösterildiği otel rezervasyon bölümü, kayıtların müşteri bazlı olarak gösterildiği müşteri rezervasyon kısmı ve kayıtların voucher numarasına göre gruplanarak gösterildiği voucher listesidir. Yine ekranın en üst kısmındaki filtreler de içeriğine göre üç bölüme ayrılmıştır. Otel rezervasyon bölümünde seçili rezervasyonun üzerinde mouse sağ tuşu ile açılan pencereden birçok işlem rezervasyon kartının içine girilmeden hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bu işlem tek bir rezervasyon seçilerek yapılabildiği gibi topluca birden fazla rezervasyon seçilerek de yapılabilir. Bu menü altında otel-operatör konfirmeleri, proforma, voucher, oda talep fişi alma, özel fiyat girişi gibi birçok işlem hızlıca yapılabilmektedir. Otel rezervasyon bölümünde ekranın alt kısmında müşteri bilgileri, müşteri bazlı geliş ve dönüş transfer bilgileri ve ayrıca alış satış konaklama fiyatları gösterilmektedir.

11 STOP SALE Bu bölüm altında oteller tarafından satışa kapatılan tarihlerin sisteme işlenmesi yapılmaktadır. Stop sale girilmiş bir döneme rezervasyon girişi yapılmak istendiğinde rezervasyonun kaydedilmesi esnasında kullanıcı stop sale dönemine denk gelen rezervasyon girişi yaptığı konusunda uyarılmaktadır. Stop sale dönemlerinde rezervasyon girişi programda engellenmemiş olup sadece uyarı vermektedir ancak b2b üzerinden rezervasyon girişinde stoplu dönemler için istenirse rezervasyon yapılması engellenebilmektedir. TOPLU DEĞİŞİKLİK Rezervasyonlarda topluca değişiklik yapmaya olanak sağlayan bölümdür. Toplu değişiklik ekranında sadece istenen rezervasyonlara değişiklik yapılmasını sağlayacak bir filtreleme yapısı mevcut olup, filtreleme sonucu çıkan rezervasyonlar ekranda gösterilmektedir. Yine aynı ekranda yapılan değişiklik öncesi ve sonrası rezervasyon bilgileri de gösterilmektedir. Rezervasyonların fiyatını etkileyen değişikliklerde daha önce kullanıcılar tarafından kilitlenmiş rezervasyonlar için işlem yapılmamakta olup bu rezervasyonlara ait liste işlem sonrası ekrana getirilmektedir.

12 ONLY TRANSFER Otel rezervasyonu olmayan sadece transfer hizmeti alan müşterilerin ya da otel transferi dışında ilave olarak transfer hizmeti satın alan müşterilerin transfer girişlerinin ve takibinin yapıldığı bölümdür. AKTARIMLAR Çeşitli formatlarda ve dosya türlerinde gelen rezervasyon bilgilerinin topluca aktarımı yapılabilmektedir. Toplu rezervasyon aktarımı işlemi sırasında otomatik olarak fiyat hesaplaması program tarafından yapılmaktadır. Ayrıca aktarım esnasında kullanıcı seçimi doğrultusunda stop sale, release ve kontenjan kontrolü de yaptırılabilir. FATURA KONTROL Otelden gelen faturalarınızı ve operatöre keseceğiniz faturaların tüm bilgilerini buradan kontrol ederek sisteme işleyebilirsiniz. Kontrol sırasında ekrandaki kısayol tuşları ile rezervasyon ve kontrata kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda buraya işlenen faturalar Sedna muhasebeye entegre olur. Muhasebe entegrasyonu geniş bir parametrik yapıya sahiptir. Avans hesaplarının entegrasyonu sırasında kontrattaki eb paketlerindeki oranları kontrol ederek ilgili hesaba olması gereken oranla entegrasyonunu sağlar. ÖDEME / TAHSİLAT Ödeme tahsilat ekranında operatörden alacağınız rakamları ve otele ödemeniz gereken rakamları eb tutarları ile görüp işlem yapabilirsiniz.

13 TRANSFER VE OPERASYON Sisteme işlenen rezervasyonlar doğrultusunda oluşan müşteri trafiğinde araç atamalarını yaparak transfer listesini oluşturabilirsiniz. Bu ekranda araca yolcu ekleme çıkarma, uçuş ve uçuş saati değiştirme, transfer tarih değiştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Transfer operasyonu yaparken kullanıcı için en önemli şeylerden bir tanesi de ekran sıralamasıdır, bunun için kullanıcı bazlı on ayrı sıralama şekli ile kayıt edilebilir. Yine bu ekran üzerinde çeşitli raporlar da excel bazlı alınabilir bunlara örnek olarak Transfer satış raporu, Araç maliyeti, Gelir Gider Raporları gösterilebilir. TRANSFER VE OPERASYON MALİYET FİYATLARI Transfer fiyatlarını hem alış hem satış olarak girebilir, araç, bölge, transfer bölge ve otel bazlı fiyatlandırma yapılabilir, çoktan seçme özeliği ile aynı anda bölge veya otel seçilebilir. Çift yön seçeneği ile gidiş fiyatı girmek yeterlidir, dönüşü otomatik olarak oluşacaktır. Maliyet fiyatları tur ve transfer operasyonu olarak iki ayrı şekilde girilebilir; firma, araç, araç tipi, güzergah ve tura göre de tanımlama yapılabilir. İster pax ister araca göre fiyat girişi yapılabilir. RAPORLAR Transfer Listesi Alınış Saat Listesi Rehber Transfer Listesi Uçuş ve Uçuş Takip Listesi

14 TUR TANIMLAMA VE FİYATLANDIRMA Tur ve fiyat tanımlaması aynı ekrandan yapılır. Yetişkin ve çocuk fiyatlarını ayrı ayrı tanımlayabildiğiniz gibi operatör, otel, bölge, esnaf, hizmete göre de fiyat tanımlaması yapabilirsiniz. TUR REZERVASYON Sedna tur rezervasyon sistemi, tur biletlerinizi kayıt etmeniz için tasarlanmıştır. Inhouse listesinden müşterileri seçerek ya da isim yazarak ilgili tura işlem yapmanızı sağlar. Turu satan rehberin, daha önceden tanımlanmış komisyonların otomatik hesaplamasının, tedarikçi masraflarının ve sabit masrafların sisteme online kayıt olmasını sağlayan bir sistemdir. Bu ekranda bilete ait esnaf, mağaza, komisyon bilgilerinin görülmesi mümkündür. HIZLI BİLET GİRİŞİ Hızlı bilet girişi hafif bir yapıya sahip olup tur biletlerinin hızlı bir şekilde işlenmesini sağlar.

15 TUR OPERASYON Araç ataması yapılan bu bölümde sisteme girilen biletler doğrultusunda kayıtlar otomatik oluşur. Her aracı kendi numara ve rengi ile takip edebilirsiniz. Bölge tur ve tarihini bilete gitmeden araç içinden değiştirebilirsiniz. Her otelin alınış saati burada görünür ve sadece bir bilette değiştirmeniz yeterli olur buna göre o oteldeki yolcuların saati otomatik olarak değişecektir. Araç içindeki yolcuları başka araçlara transfer edip birden fazla aracı birbiriyle kombine edebilirsiniz. Tur sırasında uğranacak mağaza ve esnafların atamasını zorunlu olmadığı hallerde yapabilirsiniz, bu işlemler sonucunda rehbere vermeniz gereken liste otomatik olarak oluşacaktır. Araç ataması sırasında sisteme tanımlanan araç firmaları seçilirse sistemdeki araç kontratından fiyat anında hesaplanarak görünür. TUR HESAP KONTROLÜ Artık biletleriniz sistemde, buna göre rehberin yapmış olduğu tahsilatları bu ekrandan işleyip tur ve tura ait kişi sayısı, bilet tutarı ve turları bu ekranda görebilirsiniz. Burada kontrol ve tahsilatı yapılan biletler muhasebeye entegre olur, bu anlamda rehber hesaplarınızı, tur gelir ve gider hesaplarınızı muhasebeden takip etmenize yardımcı olur.

16 ESNAF HESAP KONTROLÜ Turda gidilen esnaflardan gelen faturaların doğruluğunu buradan kontrol edip yeniden hesaplama gereği duyulduğunda başka bir ekrana geçmeden hesapla butonuna basarak masrafları yeniden hesaplatabilirsiniz. Otomatik fatura kapatma seçeneği ile birden fazla masrafı aynı anda kapatıp muhasebeye entegrasyonunu sağlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra artık esnafa ait borç alacak takibini ve hangi turda ne kadar gider oluştuğunu muhasebeden takip edebilirsiniz. REHBER HESAP KONTROLÜ Rehber hesap kontrolünde rehber ve diğer komisyon alan kişilerin hesaplarını takip edebilirsiniz. Ödeme yaptığınız biletlere ödendi işareti koyarak daha sonra ne kadar daha ödeme yapmanız gerektiğini görebilir ve istediğiniz kayıtları kilitleyebilirsiniz.

17 TUR YÖNETİMİ Tur yönetimi hangi turun hangi bölgeden ve hangi tarihte çıkacağı ve her gün için kişi limitlerinin belirlendiği ileriye yönelik turların kilitlenerek yanlışlıkla satılmamasını sağlayan yönetim panelidir. SEDNA TOUR SALE VE ANONS Sedna tour sale modülü ile artık rehberin yapmış olduğu satışları merkeze göndermesine gerek yoktur. Sedna tour sale sayesinde rehberlerin sahada online satış yapmasını sağlayan kendi başına çalışan bir program vardır. Bu programda rehber yetkili olduğu otellerde inhouse listesini görerek tur satışı yapar ve sattığı biletler sisteme online olarak düşer. Sedna Agency programından girilen anonslar istenen saat ve tarihte, rehber ve bölge bazlı istenirse Türkçe, İngilizce, Rusça olarak rehberin ekranında kaymaktadır bu şekilde her türlü değişiklik ve uyarıdan rehberin kolaylıkla haberi olabilmektedir. RAPORLAR Tur Rehber Listesi Genel Tur Listesi Tur Müşteri Listesi Tur Satış Raporu Günlük Tur Programı Tur Rehber Satış Raporu Rehber Tahsilat Listesi Esnaf Maliyet Listesi

18 MAĞAZA TANIMLAMA, FİYAT ÜRÜN VE KOMİSYONLAR Ülkemize gelen misafirlerimizin öncelikli tercihleri alış veriş yapmaktır. Misafirlerinizin yaptığı alış verişlerin takibi zor görünse de artık Sedna Mağaza Modülü ile oldukça kolaydır. Sedna Mağaza modülü misafirin mağazaya ayak basmasından başlayıp, yapmış olduğu alışverişlerin ürün bazında takibi ve teslimatına kadar tüm detaylar düşünülerek tasarlanmıştır. Mağaza kartı üç ayrı bölüm halinde tasarlanmıştır. Birinci bölüm mağaza ile ilgili irtibat ve adres bilgileri, ikinci bölüm fiyat, üçüncü bölüm ise ürün ve komisyonlardır. Mağazada satılan ürünlerin komisyon oranları ve bu ürünlerden kimin ne kadar komisyon alması gerektiği girilebilir. MAĞAZA HESAP KONTROL Mağazaya giren misafirlerin aldığı ürünlerin girilmesi, alınan ürün beklemede mi yoksa satış mı olduğu teslimat tarihinin girildiği bölüm olarak tasarlanmıştır. İlgili satışı girdiğiniz andan itibaren tüm hak edişleri sistemde görebilirsiniz.

19 B2B ACENTE UYGULAMASI Uygulamamız seyahat acenteleri ve bu acentelerin yurt dışındaki partnerleri olan operatörlerle olan iş ilişkilerinin web üzerinden yürütülebilmesini sağlamaktadır. Uygulama içerisinde üç farklı üyelik tipi bulunmaktadır. Acente, Operatörler ve Seyahat Acenteleri. Hiyerarşi olarak Operatörler Acenteye, Seyahat Acenteleri ise Operatörlere bağlıdır. Hiyerarşideki bir üstteki tip bir alttaki tipe girebileceği sayfaları yetkilendirebilmektedir. Uygulama güvenliği ve kalitesi açısından tiplerin birbirlerine hesap açması durumunda geçici bir kod belirlenerek elektronik posta ile bilgilendirilmektedir. Geçici kod ile sisteme giriş yapan kullanıcılar kendi parolalarını belirleyerek sistemi aktif hale getirebilirler. Bu uygulama ile çeşitli filtreler yardımı ile uygun otel bulunabilir, rezervasyon yapılıp bu rezervasyonlar listelenebilir, balans raporu alınabilir, uçuş ve sigorta tanımlanıp paketler oluşturulabilir. Ayrıca acente tarafından yüklenmiş kataloglara buradan ulaşılabilir. B2B uygulamamız acente ve operatör arasındaki karşılıklı veri akışını kolaylaştırmakla birlikte operatörlerin kendilerine bağlı alt acentelere de uygulamayı daha sınırlı yetkilerle kullandırabilmeleri sonucu acentelerin daha geniş bir kitleye ulaşmalarını sağlamaktadır. B2B uygulamamızda gelişmiş bir arama ekranı olup, birçok farklı kritere göre müsait oda araması yapılabilmektedir. Çıkan sonuçların içinde yine aynı ekrandan hızlı bir şekilde rezervasyon girilebilir. B2B den girilen rezervasyonlar anında acente uygulamasına düşer ve her yeni rezervasyonla birlikte isteyen kullanıcının ekranına bir bilgilendirme penceresi gelir. Ayrıca B2B uygulamamız son derece etkin bir güvenlik yapısına sahip olup şüpheli girişler için bilgilendirme yapılmaktadır.

20 B2B OTEL UYGULAMASI Uygulamamız acente rezervasyonlarının web üzerinden daha düzenli ve sistematik biçimde otellere aktarılmasını sağlamaktadır. Bu işlemlerin internet ortamında yapılması hem otel hem acente tarafından ciddi bir zaman kaybı ve kırtasiye gideri oluşmasının önüne geçmektedir. Bu platform üzerinde rezervasyon fişi alabilme, rezervasyonların konfirme işlemleri ve bu işlemlere ait log kayıtları takibi yapılabilmektedir.

21 B2C UYGULAMASI Daha geniş kitlelere bir aracı olmaksızın direkt ulaşarak, rezervasyon yapılabilmesine olanak sağlayan B2C uygulamamızda müşteriler tarafından fiyat, bölge gibi birçok özelliğe göre arama yapılabilmektedir. Aramanın yanı sıra anında rezervasyon yapılarak ödeme almak da mümkündür. Web uygulamamız son derece sade bir yönetim paneline sahip olup bunun aksine kullanıcı tarafında hem görsel hem fonksiyonel olarak kullanışlı bir yapıya sahiptir.

22 SEDNA MOBILE TOURSALE Sedna Mobile Toursale Android yazılım üzerinde çalışmaktadır. Rehberin sahada kolay satış yapması, biletlerin sisteme online olarak işlenmesi ve iş yükünün hafifletilmesi düşünülerek tasarlanmıştır. Sedna Agency programına girilen bilgiler doğrultusunda online tur biletlerinin sisteme kayıt olmasını sağlar. Sedna Mobile TourSale modülünde bölge seçimi yapabilir, bölgedeki otelleri seçip müşteri listesini görebilir ve tura katılmak isteyen müşteriyi seçerek istenilen tura satış yapabilirsiniz. Bu satış sırasında otel alınış saatleri ister rehber tarafından istenirse de daha önce tanımlanmış saate göre sisteme kayıt olur. Ödeme tipi kredi kartı veya nakit olarak seçildiğinde tahsilat kaydı da buna göre yapılır.

23

24 Merkez Çağlayan Mah. Barınaklar Bul. No: 30 Villa Hanımeli ANTALYA Arge Antalya Teknokenti Z-3 Ofis ANTALYA T: pbx F: Bu broşür KOSGEB desteği ile 2000 adet basılmıştır. Basım Yeri: FİRE REKLAMCILIK HİZ. TRZ. İNŞ. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Basım Tarihi: 24/01/2014

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları...

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları... İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... vii ACENTA OTOMASYONLARI... 1 1.1. Veri Süreçleri... 2 1.2. Sistem Yapıları... 4 1.2.1. Modüller... 5 1.3. Kontrat Modülü... 6 1.3.1. Otel Sözleşmeleri... 8 1.3.2. Oda fiyatları...

Detaylı

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu www.bilisimsarayi.com/sejour SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu i ĐÇĐNDEKĐLER SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI...1 1.1. Genel Bilgiler...1

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI ÖZETĐ

SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI ÖZETĐ SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI ÖZETĐ Otel Kurulumu (Oteller-Oteller) Sisteme yeni bir otel tanımlamak ve tanımlanmış otel bilgilerinde değişiklik yapmak için; A) Otel kaydı girilmeden önce aşağıdaki tanımlamaların

Detaylı

Alakart ve Aktivite Rezervasyon

Alakart ve Aktivite Rezervasyon Alakart ve Aktivite Rezervasyon Misafirlerin otel içerisindeki alakart restoran veya aktivitelerden yararlanabilmek için rezervasyon taleplerini bulundukları yerden interaktif olarak iletebilir. Bu taleplerin

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Sedna Mobile TourSale

Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile Toursale Android cihazlar üzerinde çalışmaktadır. Rehberin sahada kolay satış yapması, biletlerin sisteme online olarak işlenmesi ve iş yükünün hafifletmesi düşünülerek

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER Bageturk Fırıncılar Portalı Kullanım Klavuzu 2013 İÇİNDEKİLER ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Fırıncılar Portalı Web Adresi...2 Fırıncılar

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI

DESTEK DOKÜMANI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI KAYIT NUMARALAMA ŞABLONLARI Kayıt numaralama özelliği; firmaya ait işlemlerde kullanılan belgelerin, firmaya özel numaralar ile kaydedilip izlenmesine imkan tanır. Ticari sistemde fiş ve faturalara ait

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinden de hatırlanacağı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel butonlardan Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala ile kasa tahsilat ödeme ekranı açılır. Kasa tahsilat ve ödeme fişleri

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine

TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Konu : TEBEOS GÜNCELLEMELERİ HAKKINDA Tarih : 03-10-2014 Sayı : 0005/03102014 TEBEOS Kullanıcılarımızın Dikkatine Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI Referans: Sürüm: Sürüm 2.0 NF/EDONUSUM/001 YAZILIM DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ 2 Bu sayfa boş bırakılmıştır. İÇİNDEKİLER B Ö L Ü M 1 GENEL BİLGİLER... 3 Uygulamaya Giriş...

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ

FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ FİŞ NUMARASI DÜZENLEMESİ Önbilgi : Yapılan düzenlemenin devreye alınması neticesinde Distribütör Sistem Sorumluları tarafından öncelikli olarak, yeni modüle uygun fiş numaraları tanımlamaları yapılmalıdır.

Detaylı

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ Banka ekstrelerinizi bankanızdan alıp LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı sistemine entegre edebilirsiniz.banka ekstrelerinizi Luca Net Kobi Ticari Yazılımına aktarma işlemlerinizi

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

BİLGİSAYARDA REZERVASYON DERSİ

BİLGİSAYARDA REZERVASYON DERSİ BİLGİSAYARDA REZERVASYON DERSİ Dersin Modülleri Bilgisayar Rezervasyon Programları 1 Bilgisayar Rezervasyon Programları 2 Kazandırılan Yeterlikler Acente rezervasyon otomasyon programlarını kullanmak Acente

Detaylı

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti.

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti. Makonet BlueCRS Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri Sistem Hakkında - Makonet BlueCRS, Makonet Bilgisayar tarafından 2010 yılında geliştirilmiştir. - Deniz yolu taşımacılığı yapan firmaların bilet

Detaylı

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ

KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ BİLGİSAYAR REZERVASYON PROGRAMLARI 2 Ankara, 2013 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı : Cari hesap, Kasa, Banka, Vergi, Hizmet, Stok, Döviz, Çek&Senet Master Tanımlarında kullanılan kod listesi ekran yapıları temel olarak aynı olmasına rağmen aşağıda kırmızı belirteçle gösterildiği gibi

Detaylı

SKONSOL2 GÜNCELLEMELERĐ

SKONSOL2 GÜNCELLEMELERĐ SKONSOL2 GÜNCELLEMELERĐ 1.84.00.00 sürümü ile birlikte SKONSOL2 de yeni özellikler yer almaktadır. Fatura türü belirleyebilme: Program içerisinde yer alan Đzle / Seçenekler menüsünde yer alan satış noktası

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır.

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. ROBO Framework içinde uygulanan tüm belgeler aynı yapıdan miras yolu

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

2005-2009 Tarihleri Arasında Avkom da Yazdığım Programlar 1 Avkomix Başlama Tarihi: Haziran 2007 Database LKS (Muhasebe Programından Gelen Veriler, Fatura, Konsinye, Banka, vb.) AvkomERP.mdb (Kendi veritabanımız,

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

Mod Hotel Package MilkyWay Windows Ver.

Mod Hotel Package MilkyWay Windows Ver. Ana Bilgiler Menü Bilgileri : Program açıldığında ilgili Şirkete bağlı tüm personeller listelenir.başlıklar (Dep.,Sicil,Adı,Soy ) tıklanarak istenilen kritere göre gelen listede arama yapılabilir.ilgili

Detaylı

BİLGİSAYARDA OPERASYON DERSİ

BİLGİSAYARDA OPERASYON DERSİ BİLGİSAYARDA OPERASYON DERSİ Dersin Modülleri Bilgisayar Operasyon Programları 1 Bilgisayar Operasyon Programları 2 Kazandırılan Yeterlikler Acente operasyon otomasyon programlarını kullanmak Acente operasyon

Detaylı

2017 Kasım & Aralık Yenilikleri

2017 Kasım & Aralık Yenilikleri Çağrı Merkezi 2017 Kasım & Aralık Yenilikleri CallTurk ve Infoline numara sorgulama servisi ile yapılan sorgulama sonucundaki telefon numaralarının anında Aranabilmesi için telefon numaralarının yanına

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ İÇİNDEKİLER... 1 Kasa Listesi... 2 Kasa Listesi işlem Düğmeleri... 2 Kasa Hesabı ekleme ve düzenleme... 3 Kasa Giriş (Tahsilat)... 4 Kasa Çıkış (Tediye)... 7 Kasa Hesapları Arasında Virman... 10 Vergi

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 8 5 MOBİL BİLET... 9 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz 20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz Turizm Sektöründeki Birçok Markanın Üreticisidir. Ürettiğimiz yazılımlar, bir tesisin operasyonel, finansal ve idari yönetimini sağlayacak

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü Birim Modülü Birim Modülü İÇİNDEKİLER Birim Modülü Tanımlamaları... 3 1. Birim Menüsü Tanımlaması... 3 2. Birim Uygulaması Tanımlaması... 3 3. Kullanıcı bazında Yetkili Birimlerin tanımlanması... 4 4.

Detaylı

İşlem Adımları. 18 Mart 2016

İşlem Adımları. 18 Mart 2016 18 Mart 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe II, Muhasebe E-Fatura / E-Arşiv Dosyalarından Muhasebe Fişi Oluşturulması Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları

Detaylı

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu.

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu. Başlangıç... Üç yıl önce, firmalara yönetim danışmanlığı yaparken işletmelerin rekabet gücünü sürdürebilmeleri için satın almanın üretim maliyetleri içindeki kritik önemini ve bu konudaki ihmali tespit

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

Program ile birlikte 4 adet örnek Excel dosyası ve bu dosyaları transfer etmekte kullanılan örnek dizaynlar verilmektedir.

Program ile birlikte 4 adet örnek Excel dosyası ve bu dosyaları transfer etmekte kullanılan örnek dizaynlar verilmektedir. 27 Mayıs 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Veri Aktarma, Muhasebe MUHASEBE FİŞİNE EXCEL DEN FATURA TRANSFERİ Excel de bulunan fatura verilerinin muhasebe fişine toplu olarak

Detaylı

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Enformasyon 2011 Rezervasyon Sistemi Açık ve seçik Çeşitli çizelgeler Kodlara genel bakış Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon Yenilikçi Şark Uzmanı

Detaylı