1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 1-ANAEROBİK JAR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Jar hacmi 2.5 L olmalıdır. 2. Jarın iç çapı 9-10 cm olmalıdır adet petri kutusu alabilmelidir. 4. Jar mataryeli plastik olmalıdır. 5. Jara ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite Belgesi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi 6. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 2-BAZAL METABOLİZMA HIZ TESTİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz ile VO 2 (ml/m ) yani Ortalama Oksijen Tüketimi, Ve (l/m ) yani Ortalama Ventilasyon (Nefes) Miktarı, Rf (l/m ) yani Ortalama Nefes Sıklığı, FeO 2 (%) yani Ortalama Oksijen Yoğunluğu ve RMR yani Bazal Metabolizma Değerleri analiz edilmelidir. 2. Cihazın ölçüm için kolay kullanılabilir, ergonomik maskeleri olmalıdır. 3. Cihaza entegre edilmiş, ölçüm sonuçlarını termal kağıda yazan bir yazıcısı olmalıdır. 4. Cihaz solunum havası kalibrasyonunu otomatik yapmalıdır. 5. Cihazın hafıza kartında deneğe ait kişisel bilgiler, analiz bilgileri, hayat tarzına ait girişi yapılan bilgiler ve vücut kompozisyonuna ait bilgiler saklanabilmeli, ayrıca Software Program vasıtası ile bu bilgiler bilgisayara USB kablosu ile yüklenebilmelidir. 6. Cihaz ile birlikte oksijen sensörü verilmelidir. 7. Cihazın türbini çift taraflı olmalıdır. 8. Türbin Akımı (dolaşım) L/s olmalıdır. 9. Türbinde ventilasyon aralığı 0-50 L/min olmalıdır. 10. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite Belgesi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi 11. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 3-BESLENME BİLGİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Lisans paketi içinde program CD si (10 Bilgisayar için lisanslı olacak), 3 sene sürüm içi yenilenme garantisi, yardım kılavuzu olmalıdır. 2. Bilgi sistemi programı güncel olmalıdır. 3. Bilgi sistemi programına porsiyon ölçülerini seçebilmek için gıda maddelerine ait resimler eklenmelidir. 4. Bilgi sistemi programı hazır menü oluşturabilmek için haftalık menü plan fonksiyonunun genişletilmesine imkan sağlamalıdır. 5. Bilgi sistemi programı yemek tariflerini malzeme listesi olarak ana ekrana aktarabilmelidir.

2 6. Bilgi sistemi programıyla enerji ve besin öğeleri gereksinimleri hesaplanabilmelidir. 7. Bilgi sistemi programı seçenekli istatistiksel diyet planı analizi yapabilmeli ve analiz sonuçları grafik olarak gösterebilmelidir. 8. Bilgi sistemi programı vücut kitle indeksini hesaplayabilmelidir. 9. Çocuk antropometresine sahip olmalıdır. 10. Programa ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 11. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 4-DİJİTAL BÜRET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihazın isteğe bağlı olarak seçilebilen 0.01 ml hassasiyetli dijital göstergesi olmalıdır. 2. Cihazın hızı manuel olarak kullanıcı tarafından belirlenebilmelidir. 3. Cihazın maksimum kapasitesi 50 ml, göstergedeki maksimum kapasitesi ise ml olacaktır. 4. Cihazın hacim doğruluğu ± % 0.06 olacaktır. 5. Titrasyon esnasında sıfırlama ve bekletme (pause) işlemleri yapılabilmelidir. 6. Cihazın dahili kalibrasyon sistemi olmalı ve kalibrasyon yenilendiğinde hafızada saklanabilmelidir. 7. Cihazın GLP fonksiyonu 8. Cihazın reaktif haznesi cam olmalıdır. 9. Cihazın reaktif haznesi gözlem pencereleri bulunmalı, kritik kimyasallar için gün ışığı korumalı amber renkli yedek gözlem pencereleri beraberinde verilmelidir. 10. Değişik şişelere montesi için adaptör başlıkları mevcut olmalıdır. 11. Cihaz ile birlikte 1 adet geri döngü vanalı titrasyon ucu, 1 adet teleskopik sıvı çekme borusu, yeteri kadar şişe adaptörü (GL29/32, GL45/32, GL45/S40 ) verilmelidir. 12. Cihazın fabrika çıkış test raporu ve sertifikası seri numaralı olarak cihaz ile birlikte verilmelidir. 13. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 14. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 5-FANLI ETÜV TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz dijital fuzzy kontrol sistemine sahip olmalıdır. 2. Cihazda arka aydınlatmalı LCD gösterge olmalıdır. 3. Cihazda hava sirkülasyonu fan aracılığı ile sağlanmalıdır. 4. Cihaz en az 105 L kapasiteli olmalıdır.

3 5. Cihazın sıcaklık aralığı (+5 C) (+250 C) arasında olmalıdır. Sıcaklık doğruluğu ± 0.3 C, sıcaklık dağılımı ise ulaşılan sıcaklıkta ±% 1 olmalıdır. 6. Cihazın kullanım süresi ayarlanabilir zaman ayarı olmalıdır. 7. Cihazın iç yüzey yapısı paslanmaz çelik, dış yüzeyi çelik üzerine toz boyalı olmalıdır. Yalıtımı cam elyaf olmalıdır. 8. Cihazın kapak contası yüksek sıcaklığa dayanıklı silikon lastik olmalıdır. 9. Cihazda iki adet ayarlanabilir krom kaplı çelik raf 10. Cihazın ikinci bir camlı kapısı 11. Cihaz sıcaklık sensörlü olmalıdır. 12. Cihazda aşırı sıcaklık, yüksek akım ve sızıntıya karşı koruma sistemleri olmalıdır. 13. Cihazda sıcaklık ve zaman değerleri için hafıza fonksiyonu olmalıdır. 14. Cihaz hata durumunda ve ayarlanan zaman değeri sona ulaştığında alarmla kullanıcıyı uyarmalıdır. 15. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 16. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 6-İNKÜBATÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz dijital fuzzy kontrollü olmalıdır. 2. Cihazın dijital LCD göstergesi 3. Cihaz doğal hava sirkülasyonlu olmalıdır. 4. Cihazın iç yüzey yapısı paslanmaz çelik, rafları çelik üzeri teflon olmalıdır. Cihazla birlikte 2 adet raf verilmelidir. Rafların pozisyonları ayarlanabilmelidir. 5. Cihaz en az 50 L kapasiteye sahip olmalıdır. 6. Cihazın sıcaklık aralığı (+5 C)-(+70 C) olmalıdır. Sıcaklık doğruluğu ± 0.2 C, sıcaklık dağılımı ise ulaşılan sıcaklıkta ± % 0.9 olmalıdır. 7. Cihazın sıcaklık sensörü olmalıdır. 8. Cihazın ayarlanabilir zaman ayarı olmalıdır. 9. Cihazın kapı contası yüksek sıcaklığa dayanıklı silikon lastik olmalıdır. 10. Cihazın ikinci bir camlı kapısı 11. Cihazda aşırı sıcaklık, yüksek akım ve sızıntıya karşı koruma sistemleri olmalıdır. 12. Cihazda sıcaklık ve zaman değerleri için hafıza fonksiyonu olmalıdır. 13. Cihaz hata durumunda ve ayarlanan zaman değeri sona ulaştığında alarmla kullanıcıyı uyarmalıdır 14. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite

4 15. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 7-KOLONİ SAYICI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz ışıklandırılmış alanda, toplam koloni sayısını, referans alanda sayma esasını kullanarak bulmalıdır. 2. Cihazda direct/indirect ışıklandırma sistemi olmalıdır. 3. Cihazda LCD ekran 4. Cihazın merceği korumalı olmalı ve görüntüleri iki kat büyütmelidir. 5. Cihazın kolonileri saymak için elektrikli kalemi olmalıdır. 6. Cihaz temizlenmesi kolay sentetik malzeme ile kaplanmış olmalıdır. 7. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 8. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 8-MEKANİK KARIŞTIRICI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz analog faz kontrollü olmalıdır. 2. Cihazın hızı max rpm olmalıdır. 3. Cihazın maksimum karıştırma kapasitesi 10 L olmalıdır. 4. Cihaz 83W input, 75W output gücünde olmalıdır. 5. Cihazın shaft çapı maksimum 8 mm olmalıdır. 6. Cihazın çalışabileceği sıcaklık 0-40 C, bağıl nem ise maksimum % 80 olmalıdır. 7. Cihazın motoru aşırı sıcaklığa ve aşırı yüklemeye karşı korumalı olmalıdır. 8. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 9. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 9-TOPRAK VE BİTKİ ÖĞÜTÜCÜ DEĞİRMEN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Öğütücü kapağı ve gövdesi alaşımlı çelik döküm olmalıdır. 2. Öğütücü odası çapı en az 160 mm olmalıdır. 3. Öğütücünün numune ile temas eden bütün aksamları paslanmaz çelik olmalıdır. 4. Öğütücü çekiçleri merkeze hareketli denge balanslı olmalıdır. 5. Öğütücü ile birlikte yeterli sayıda delikli elek verilmelidir. 6. Öğütücü elekleri kolayca çıkartılıp takılabilmelidir.

5 7. Öğütücü üzerinde öğütülen malzemenin toplandığı toplama kesesi de 8. Öğütücü motoru gücü 1-2 kw ve hızı 3000 dev/d olmalıdır. 9. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 10. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 10-UV LAMBA ve KABİN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kabin mikrobiyolojik identifikasyon uygulamalarında kullanıma uygun olmalıdır. 2. Kabin uygun besiyerinde gelişen mikroorganizmaların UV altında kolonilerini inceleme ve sayma işleminde kullanılabilmelidir. 3. Kabin karanlık ortamı sağlayabilmeli ve gözlem penceresi 4. Kabin analiz uygulamasına uygun ölçülere sahip olmalıdır. 5. UV lamba en az 6W gücünde olmalıdır. 6. UV lambanın dalga boyu aralığı 254/365 nm olmalıdır (çift dalga boylu). 7. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 8. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır. 11-VÜCUT KOMPOZİSYON ANALİZ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yağ, kas, su, mineral, protein ölçümü yaparak yorumlu analizini renkli şekilde A4 kağıdına raporlayabilmelidir. 2. Lazer yazıcılı printer cihaz ile birlikte verilmelidir. 3. Cihaz multi frekans sistemine sahip olmalıdır. 4. Cihaz elden ve ayaktan aynı anda tarama yapabilmelidir. 5. Cihazdan USB port sistemi ile veriler bilgisayara aktarılabilmelidir. 6. Cihaz bilgisayara aktarılan bilgileri hafızasında saklayabilmelidir. 7. Cihaz tüm vücut ve bölgesel-segmental ölçüm yapabilmelidir.

6 8. Cihaz vücudu 5 segmente (sağ-sol kol, sağ-sol bacak ve gövde) ayırarak yağ ve kas kg ağırlığını verebilmelidir. 9. B.M.I. (Body Mass Index = Vücut Kütle İndeksi), P.B.F. (Percent Body Fat = Yağ Yüzdesi), M.B.F. (Mass of Body Fat=Vücut Yağının Kütlesi), S.L.M. (Soft Lean Mass= Kas Kütlesi), L.B.M. (Lean Body Mass=Yağsız Vücüt Kütlesi), T.B.W. (Total Body Water= Vücuttaki Toplam Su Miktarı), Protein ve Mineral Değerlerini olması gereken range değerleri ile birlikte verebilmelidir. 10. Cihaz Kilo, Kas ve Yağ kütlesini vücuda göre fazla ve eksiğini verebilmelidir. 11. Cihaz bazal metabolizma hızı ve toplam harcanan enerji değerlerini verebilmelidir. 12. Cihaz bel-kalça oranını olması gereken range değerleri ile birlikte verebilmelidir. 13. Cihaz vücut tipi ile ilgili bilgi verebilmelidir. 14. Cihaz 10 kg-200 kg arasında kilo ölçümü yapabilmelidir. 15. Cihaz ekranı renkli LCD olmalıdır. 16. Cihaz ölçüm süresi: Maksimum 1 dakika olmalıdır. 17. Cihaza ait teklif sunan firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001 Kalite 18. İthalatçı firmanın üretici firmadan yetkili distribütörlük/temsilcilik belgesi olmalıdır.

7

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri OT 40 L / 90 L Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri STANDARTLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK Şifre korumalı çalışma, servis ve kalibrasyon menüleri Kapak emniyet sistemi - Hücre basınç altındayken kapak açılamaz.

Detaylı

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M LABORATUVAR BUHARLI STERİLİZATÖRLERİ NC 40M / NC 90M Dik Tip Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri, araştırma merkezleri ve üniversitelerin

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını...

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını... İ.T.K Bülten Özel Sayı Cilt 1, Sayı 1 14 Eylül 2007 Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk......en iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını......şimdi de her bütçeye

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Metroloji Ve Kalibrasyon Merkezi Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : BARBAROS MH. OYMAK CD. SÜMER HUKUK PLAZA B BLOK 10/14 KOCASİNAN / KAYSERİ 38100 KAYSERİ / TÜRKİYE

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

ANAEROBİK KABİNLER, İNKÜBATÖRLER VE VAKUMLU ETÜVLER. made in USA

ANAEROBİK KABİNLER, İNKÜBATÖRLER VE VAKUMLU ETÜVLER. made in USA ANAEROBİK KABİNLER, İNKÜBATÖRLER VE VAKUMLU ETÜVLER made in USA ANAEROBİK KABİNLER BACTRONEZ BACTRON 600 ANAEROBİK KABİN ÖZELLİKLERİ Numuneleri kolay yönetmek için eldivensiz dizayn Ayrılmış inkübatör

Detaylı

Analitik Cihazlar. Çoklu Parametre Ölçüm Cihazları. ProLab Serisi Çoklu Parametre Ölçerler. ProLab Serisi Çoklu Parametre Ölçerler

Analitik Cihazlar. Çoklu Parametre Ölçüm Cihazları. ProLab Serisi Çoklu Parametre Ölçerler. ProLab Serisi Çoklu Parametre Ölçerler ProLab Serisi Çoklu Parametre Ölçerler ProLab 1000 ile ph, mv, iyon (ISE) ve sıcaklık ölçümleri yapılabilir. ProLab 2000 ile ph, mv, iyon (ISE), iletkenlik, çözünmüş oksijen ve sıcaklık ölçümleri yapılabilir.

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ SARIGÖL SOKAK NO:6/8 ÇERKEZKÖY 59500 TEKİRDAĞ/TÜRKİYE Tel :

Detaylı

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi.

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi. Konveksiyonlu Yemek Pişirme Fırını Modeli : AMKF4 İşlev: Elektrikli Rezistansla Çalışan Fanla İçindeki Isıyı Dağıtan Hızlı Pastane Tipi Pişirme Fırını : 798 x 792 x 567 mm Çalışma Elektriği : 220 Volt

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör OT 100V Dik Tip Buharli Sterilizatör İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon işleminin

Detaylı

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) :

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) : 704708 Micropipet Sabit, 10 ul, sarı 704716 Micropipet Sabit, 20 ul, sarı 704720 Micropipet Sabit, 25 ul, sarı 704728 Micropipet Sabit, 50 ul, sarı 704738 Micropipet Sabit, 100 ul, sarı 704744 Micropipet

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

MILKANA SUPERIOR PLUS

MILKANA SUPERIOR PLUS MILKANA SUPERIOR PLUS inek ve koyun sütünde 6 parametreyi hızlı, hassas ve güvenilir bir şekilde ölçen Ultrasonik Süt Analiz cihazıdır. Ultra-sound teknolojisine dayalı olarak ölçüm yapan bu cihazda, ölçüm

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Kalibrasyon Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87 81 Faks : 0 212 660

Detaylı

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 DİK TİP BUHARLI STERİLİZATÖR NC100 Dik Tip Buharlı Sterilizatör, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp fakültesi, diş hekimliği ve veterinerlik

Detaylı

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE GENEL ÖZELLİKLERİ UV VIS ve VIS seçenekleri Diagnostik testleri yaparak analiz güvenliğini

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

w w w. a s m k a l i b r a s y o n. c o m. t r ASM Kalibrasyon ve Ölçüm Laboratuvarı Kalibrasyon Hizmet Kapsamı

w w w. a s m k a l i b r a s y o n. c o m. t r ASM Kalibrasyon ve Ölçüm Laboratuvarı Kalibrasyon Hizmet Kapsamı BASINÇ KALİBRASYONU KALİBRASYON HİZMETİ Manometre / Vakummetre (Kl.1-4) Manometre / Vakummetre (Kl.

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) MÜHENDİSLİK EĞİTİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Laboratuvarı Adresi : Kayabaşı Mah. 6364. Sok. No :43 KocaSinan KAYSERİ/TÜRKİYE Tel : 0352 2244490 Faks : 0352 2244499

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/16) Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ SARIGÖL SOKAK NO:6/8 ÇERKEZKÖY 59500 TEKİRDAĞ/TÜRKİYE Tel :

Detaylı

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular

DF / FR SERİSİ. Derin Dondurucular DF / FR SERİSİ Derin Dondurucular Numune Saklamak İçin En Uygun Çözümler En çok kullanılan kutu ve tüpler için raflar Plazma torbası veya flask gibi farklı numuneler için çekmeceli raflar PLAZMA İÇİN ÇEKMECELİ

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/08/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (5) kalem 5 KALEM MEDİKAL MALZEME ALIMI işi

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK

MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER. made in DENMARK MİKROBİYOLOJİK EMNİYET KABİNLERİ VE LİYOFİLİZATÖRLER made in DENMARK MARS CLASS II & MARS PRO CLASS II MARS CLASS II KABİNİ Çift filtre sistemi 110mm lik HEPA filtre ile 0,3mikron partiküle karşı %99,999

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/17) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/17) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/17) UKL Uzmanlar Laboratuvarı Serv. Ve Dan. Hiz. Tic. Ltd. Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yavuz Selim Mah. 9.Cadde 2/4 OSB Yönetim

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) TEKNOLOJİK Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Dış Laboratuvarı Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87

Detaylı

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları Laboratuvar Terazileri Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları TABLET SİSTEMİ LABORATUVAR 7 Dokunmatik Ekran Andorid İşletim Sistemi Bluetooth veya kablo ile bağlantı

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi :251. sokak No: 33/1-2 Bayraklı 35030 İZMİR / TÜRKİYE Tel : 0232 348 40 50 Faks : 0232 348 63 98 E-Posta : kalmem@mmo.org.tr Website

Detaylı

360 Dönebilir Gövde. Problemsiz Hava Temizleme

360 Dönebilir Gövde. Problemsiz Hava Temizleme LABmax Dispenser Cam ile teknolojinin buluştuğu sıvı dağıtım cihazı LABmax. - Çok hızlı ayarlanabilir - İleri teknoloji ile dağıtım - 121 C otoklavlanabilir - 360 dönebilir gövde - Kimyasallara en yüksek

Detaylı

ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK

ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK ÜRÜN RESMİ SİP. NO. ÜRÜN ADI ve ÖZELLİĞİ ARALIK KALEM TİPİ ph METRE; OTOMATİK KALİBRASYON, TUTMA FONKSİYONU, OTOMATİK SICAKLIK TELAFİSİ (ATC), DEĞİŞTİRİLEBİLİR ELEKTROT, OTO-KAPANMA, SU GEÇİRMEZ ÖZELLİK

Detaylı

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr Sıcaklık/nem ölçüm cihazı testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı ±1 %RH yüksek doğrulukta nem ölçümü %RH 2 adet prob girişi Sıcaklık, bağıl nem ve basınçlı hatlarda çiğleşme

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Fevzi Çakmak Mah. 10564 Sok. No:44 42050 KONYA / TÜRKİYE Tel : 0 332 342 70 20 Faks : 0 332 342 70 23 E-Posta : ukm@ukm.com.tr

Detaylı

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ POMPALAR Merkezi otomatik yağlama sistemi, makinenin çalışmaya, başlamasından itibaren ilk yağlamayı yaparak devreye girer ve belirlediginiz

Detaylı

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034)

ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) ASKILI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK2801) ALARMLI DIGITAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ (TK1034) 1. Buzdolabı raflarında asılı kalacak şekilde dizayn edilmiş 2. Sıcaklık ölçüm aralığı -20... +50 C olmalıdır

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Laboratuvarı Adresi : Osmaniye mah. Ümraniye Sok. No:11/B Bakırköy 34144 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 212 660 87 81 Faks : 0 212 660 87 51 E-Posta

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : Dicle Sk. Cengiz Ölmez Apt. 10/9 Yenişehir 21100 DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tel : 0412 224 41 42 Faks : 0412 224 41 42 E-Posta : info@mnv.com.tr

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : ÇİLEK MAH. 63125 SOK. NO : 14 / A AKDENİZ / MERSİN 33020 MERSİN/TÜRKİYE Tel : 0324 361 07 05 Faks : 0324 361 07 65 E-Posta : info@kalmer.com.tr

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Uzmanlar Merkezi Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Fevzi Çakmak Mah. 10564 Sok. No:44 42050 KONYA / TÜRKİYE Tel : 0 332 342 70 20 Faks : 0 332 342 70 23 E-Posta

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) UKL Uzmanlar Laboratuvarı Serv. Ve Dan. Hiz. Tic. Ltd. Laboratuvarı Adresi : Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yavuz Selim Mah. 9.Cadde 2/4 OSB Yönetim Binası Arsin

Detaylı

Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları. Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar

Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları. Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar Isıtıcı Karıştırıcı Grubu Laboratuvar Cihazları Isıtıcılar & Karıştırıcılar Mekanik Karıştırıcılar Balon Isıtıcılar Blok Isıtıcılar MTOPS KALİTE BELGELERİ VE SERTİFİKALARI MANYETİK KARIŞTIRICI Maksimum

Detaylı

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : 251. sokak No: 33/1-2 Bayraklı 35030 İZMİR / TÜRKİYE Tel : 0232 348 40 50 Faks : 0232 348 63 98 E-Posta : kalmem@mmo.org.tr Website

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Uzmanlar Merkezi Laboratuvarı Adresi : Fevzi Çakmak Mah. 10564 Sok. No:44 42050 KONYA/TÜRKİYE Tel : 0 332 342 70 20 Faks : 0 332 342 70 23 E-Posta : ukm@ukm.com.tr

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

KAN TRANSFÜZYON. Merkezleri için Cihazlar

KAN TRANSFÜZYON. Merkezleri için Cihazlar KAN TRANSFÜZYON Merkezleri için Cihazlar BLOOD COLLECTION MONITOR KAN ALMA ÇALKALAMA CİHAZI TUBE SEALER GUN TYPE TABANCA TİPİ HORTUM KAPAMA CİHAZI Okunabilirlik Ekran Alarm IBM-13 1 ml / 1 mg Geniş LCD

Detaylı

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/ TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/13) Laboratuvarı Adresi : Mehmet Akif Mah. Tavukçuyolu Cd. No:150/1 Ümraniye 34475 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 02164154949 Faks : 02164154950 E-Posta : info@protos.com.tr

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Firma Adı Grubun Adı. Mikrodalga Expression Serisi. Kodu

Firma Adı Grubun Adı. Mikrodalga Expression Serisi. Kodu MBX 22.1 BIS Mikrodalga Expression Serisi 1403,15 405 71110 - Ankastre mikrodalga 20 litre - Elektronik kontrol paneli - Parmak izi tutmayan özel yüzey - 3 pişirme programı - 5 mikrodalga güç saviyesi:

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) TRK-TÜRKKAL İç Ve Dış Ticaret Eğitim San. Ve Tic. Ltd. Laboratuvarı Adresi : Kemeraltı Mah. Çifteönü Cad. Somtaş Konağı Apt. No:10/ B Melikgazi 38040 KAYSERİ /

Detaylı

Y.Dudullu Mah.Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sk.No:4/2 Ümraniye / İstanbul TEL : 0216 526 57 93-94 FAX : 0216 526 57 95 www.artdisticaret.

Y.Dudullu Mah.Tavukçuyolu Cad.Hünkar Sk.No:4/2 Ümraniye / İstanbul TEL : 0216 526 57 93-94 FAX : 0216 526 57 95 www.artdisticaret. MANYETİK KARIŞTIRICI ANALOG ( MS300) Model HS12 HS15 MS300HS HS33 TİP Isıtıcı Tabla Ve Manyetik Karıştırıcı Sıcaklık Max 380 C Max 350 C ISITMA Display Skala (Sıcaklık ) Kontrol Analog Sıcaklık Kontrolü

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/11) MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Laboratuvarı Adresi : 23 Nisan Mah. 40 Nolu Sok. No:10 ŞAHİNBEY 27010 GAZİANTEP/TÜRKİYE Tel : 0342 360 80 91 Faks

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

JUMO dtrans p20. Proses basıncı transmitteri. Kısa açıklama. Ana özellikler. Blok diyagramı. Onaylar/uyumluluk işaretleri (Bakınız, Teknik Bilgi)

JUMO dtrans p20. Proses basıncı transmitteri. Kısa açıklama. Ana özellikler. Blok diyagramı. Onaylar/uyumluluk işaretleri (Bakınız, Teknik Bilgi) Veri Sayfası 403025 Sayfa 1/10 JUMO dtrans p20 Proses basıncı transmitteri Kısa açıklama HART arayüzü ile JUMO dtrans p20 basınç transmitteri maksimum doğruluk ile basit çalışma şeklini birleştirir. Gaz,

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

+90 312 4lg 32 00- www.turkak.otg."

+90 312 4lg 32 00- www.turkak.otg. +90 312 4lg 32 00- www.turkak.otg." Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/8) Laboratuvarı Akreditasyon No: Adres: Fevzi Çakmak Mah. 10564 Sok. No:44 42050 KONYA / TÜRKİYE Tel : 0 332 342 70 20 Faks : 0

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

laboratuvarürünleri > Ön vakum kalibrasyon yöntemi ile üretilen borosilikat BÜRETLER - otomatik - classas cam borulardan üretilirler.

laboratuvarürünleri > Ön vakum kalibrasyon yöntemi ile üretilen borosilikat BÜRETLER - otomatik - classas cam borulardan üretilirler. 2016 BÜRETLER 600 laboratuvarürünleri BÜRETLER - otomatik - classas * > Ön vakum kalibrasyon yöntemi ile üretilen borosilikat cam borulardan üretilirler. > Alternatif 2 ürün: > mavi > beyaz skalalı amber

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Kalibrasyon Laboratuvarı Adresi : İkitelli OSB Esenler San.Sit. 24.Blok No:10 B.Şehir İkitelli İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0212 549 24 72 Faks : 0212 549 24 75 E-Posta

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/12) Laboratuvarı Adresi : Sancak Mh. Taçmahal Cd. A Blok 33/B Selçuklu 42250 KONYA/TÜRKİYE Tel : 0332 233 55 42 Faks : 0332 233 77 42 E-Posta : info@mirada.com Website

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/14) Laboratuvarı Adresi : Sancak Mh. Taçmahal Cd. A Blok 33/B Selçuklu 42250 KONYA/TÜRKİYE Tel : 0332 233 55 42 Faks : 0332 233 77 42 E-Posta : info@miradakalibrasyon.com

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

EC 160 CO 2. inkübatör

EC 160 CO 2. inkübatör EC 160 inkübatör GÖRÜNTÜLEME, İZLENEBİLİRLİK VE HABERLEŞME EC 160, numunelerinizin ideal şartlarda saklandığından emin olmanız için gelişmiş birçok özellik sunmaktadır. N-Smart kontrol sistemi verileri

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına Sayfa 1 / 16 KİT-ARGEM kapsamında yapılacak çalışmalarda kullanılacak aşağıda adı, özelliği ve miktarı belirtilen cam ve sarf malzemelerle ilgili verilecek tekliflerde mutlaka, marka, kod numarası ve ambalaj

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) MKM Muayene Merkezi Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Laboratuvarı Adresi : Küçükkızılhisar Mahallesi Mahmut Teyfik Atay Bulvarı

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı