Gezi Danışmanınız. Destek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gezi Danışmanınız. Destek"

Transkript

1

2 ÖZGE ERSU GEZİLERİ JAPONYA VE GÜNEY KORE signature & more GÜNEŞİN ÜLKESİNDE GÜNEY KORE SEOUL (2) GANGNAM - MYEONGDONG - KOREA HOUSE GÖSTERİSİ JAPONYA TOKYO (3) SHINJUKU - NIKKO - IROHAZAKA - NANTAI KEGON - AKECHIAIRA - ASAKUSA - GINZA HAKONE (1) FUJIYAMA BEŞİNCİ İSTASYON - ASHINOKO GÖLÜ OWAKUDANI TELEFERİĞİ - KOMAGATAKE TEPESİ - KAYNAYAN VADİ KYOTO (1) KINKAKUJI - NIJO KALESİ - GEISHA MAIKO GÖSTERİSİ MIYAJIMA ITSUKUSHIMA TORII - MISEN DAISHOIN - OMOTESANDO HIROSHIMA (1) BARIŞ ANITI - A BOMB DOME OSAKA (1) UMEDA - NAMBA - SHINSAIBASHI - DOTONBORI 12 GÜN - 9 GECE 20 Mayıs 2015 Çarşamba 22:30 Gidiş 31 Mayıs 2015 Pazar 05:35 Dönüş TÜRK HAVA YOLLARI ANA ALL NIPPON AIRLINES

3 G Ü N E Y K O R E J A P O N Y A G E Z İ M İ Z M O R E T R A V E L İ L E G E R Ç E K L E Ş T İ R İ L M E K T E D İ R more travel w w w. m o r e t r a v e l. c o m. t r İnönü Caddesi Opera Palas No 55 Kat 3 3 Gümüşsuyu, Beyoğlu İstanbul info@moretravel.com.tr T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türsab Belge No A T R A V E L A M B A S S A D O R E c e A y d o ğ a n Gezi Danışmanınız +90 (555) (Gsm) ece@moretravel.com.tr A y l i n Ç a k a r Destek (Dahili 3) aylin@moretravel.com.tr Ö Z G E E R S U w w w. e r s u. n e t Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Ntv Radyo Laterna Programı, Ntv Televizyonu 48 Saat Programı Yapımcı ve Sunucu ozge@ersu.net T.C. Turizm Bakanlığı İro İstanbul Rehberler Odası Sicil No 586 Tureb Ruhsat No Signature Collection gezileri Türkiye ve dünya turizminde en seçkin markaların işbirliğidir. Tatiliniz en seçkin Türsab A belgeli butik turizm acentalar ile hazırlanır Skal International Turizmde Kalite Ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Rehberi seçilen 2010 Tureb Turist Rehberleri Birliği En iyi Turizm Gazeteci Yazarı 2011 Tureb Turist Rehberleri Birliği Süreli Yayıncılık En iyi Program ve 2012 Kristal Martı ödüllü Özge Ersu ile gerçekleştirilir.

4 Ekstra gezi yok Tüm çevre gezileri ücretin içinde Zengin içerikte belirtilen her şey dahil Özge Ersu Eşliği ve konferansları Özge Ersu Konferansları Dinleti ve Etkinlikler Türk Tugayı Kod Adı Şimal Yıldızı: Kore Savaşında Türk Kahramanları Japon Trenleri: Dünyanın En Yoğun Tren istasyonu Shinjuku Sakura Kiraz Çiçekleri: Efsanelerden Doğaya Japonya ve Din: Shinto Kami No Michi ve Shinbutsu Shugo Stratovolkan Fujisan: Aktif Yanardağdan Ölümsüzlük Sembolüne Japon Usulü Konaklama Ryokan: Nippon Kervansarayları Ninja Shinobi, Shogun ve Ronin: Feodal Japonya nın Efsane Savaşçıları Geisha ve Maiko: Japonya nın Yanlış Bilinen Fenomeni Merak Edilenler: Şans Kedisi Maneki Neko, Kısa Şiir Sanatı Haiku ve Harakiri İlk Nükleer Silahlar Little Boy ve Fat Man: Atom Bombaları Önlenebilirdi Zaman Kapsülleri: Gömüden Uydulara Geleceğe Mesaj Modern Japonya ve Kadının Toplumdaki Yeri Köbe Bifu: Eğrisinden Doğrusuna En Pahalı Biftek

5 01. Gün :: 20 Mayıs 2015 Çarşamba :: İstanbul Buluşma İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali (Terminal I) Özge Ersu Gezileri Signature Collection & More kontuarında 22:30'da Özge Ersu ve More Travel acenta yetkilileri ile buluşma. Akşam ikramı, gezi belge ve kitlerinin verilmesi. 02. Gün :: 21 Mayıs 2015 Perşembe :: Türkiye İstanbul > Güney Kore Seoul Uçuşu, Türk Hava Yolları Uçuşu,Hoş Geldiniz Kokteyli Kore Barbekü Akşam Yemeği 00:45'te, yeni günün ilk dakikalarında Türk Hava Yolları TK 0090 sayılı uçuşu ile Türkiye - İstanbul (IST) Atatürk Havaalanı'ndan Güney Kore Seoul (ICN) Incheon International Havaalanı'na hareket. Uçuş Türk Hava Yolları Boeing 777 konforu ve ikramları eşliğinde dokuz saat on dakika sürecektir. İstanbul ile Seoul arasında +7 saat fark vardır. Geceleme Uçakta Yerel saat ile 16:55'de Güney Kore Seoul (ICN) Incheon International Havaalanı'na iniş. Pasaport, vize ve bagaj işlemleri sonrası yerel rehberimiz, Güney Kore acenta yetkilileri ve otobüsümüz ile buluşma, otelimize hareket. Otelimize varış, odalara yerleşme ve kısa dinlenme. Valizleriniz odalarınıza otel görevlileri tarafından taşınacaktır. Lotte Hotel, Güney Kore nin başkentinin en prestijli otelleri arasındadır ve şehrin tam merkezindedir. Otelin altında dev bir alışveriş merkezi bulunmaktadır. Akşam lobide önce Özge Ersu Gezileri Signature Collection & More Travel Hoş Geldiniz Kokteyli için buluşarak ilk yorgunluğumuzu atıyor, daha sonra ülke geleneklerine uygun bir akşam yemeği almak üzere Samcheonggak Restaurant a gidiyoruz. Değişik manzarası ile bir Kore Barbekü restaurantı olan Samcheonggak da yerel lezzetler ile ilk olarak tanışacaksınız. Yemek sonrası otelimize dönüş. Önümüzdeki günler için sizlere güzel bir uyku diliyoruz. Birinci Geceleme Güney Kore Seoul (1)

6 03. Gün :: 22 Mayıs 2015 Cuma :: Güney Kore Seoul Güney Kore Şehir Gezisi, Öğle Yemeği Öğleden Sonra Serbest Alışveriş, Akşam Yemeği ve Show Uykumuzu alarak uçuş yorgunluğumuzu attığımız gece sonrasında, geç açık büfe kahvaltımızı alarak otobüsümüzle Uzakdoğu tarihi ve gelenekleri ile işlenmiş gezimize başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Seoul un en büyük sarayı Gyeongbok Palace, Kore yaşamını daha yakından tanıyabileceğimiz Geleneksel Bukcheon Hanok Köyü, sanat galerileri, seramik ve hediyelik eşyaların bulunduğu Insadong Antikacılar Caddesi, Kore Savaş Anıtı, şarkısı ile ünlü Gangnam bölgesindeki eski Budist Tapınağı Bongeunsa göreceğimiz yerler arasında. Özge Ersu bugün Türk Tugayı Kod Adı Şimal Yıldızı: Kore Savaşında Türk Kahramanları konferansını verecektir. Öğle yemeğimizi açık büfe olarak alacağız. Yemekten sonra çoğu rahatsızlığı iyileştirdiği, fiziksel ve zihinsel gücü artırdığına inanılan bir bitki olan Ginseng in üretildiği bir merkeze gideceğiz. Daha sonra Güney Kore deki tek serbest zamanımızda alışveriş olanaklarından yararlanmak üzere, başta otelimizin olduğu bölge olmak üzere, ilginç ürünlerin satıldığı Itaewon, lüks markaların olduğu Myeongdong ve ekonomik fiyatları için şehrin en büyük alışveriş bölgesi Dongdaemun Market i önerebiliriz. Akşam yemeğimiz, şehrin en güzel restaurantlarından biri olan Korea House da. Önce alçak masalarda geleneksel Kore mutfağını tanıyacak, daha sonra güzel bir yerel show izleyeceğiz. Bu güzel gece, anılarınızda uzun süre yer edecek. İkinci Geceleme Güney Kore Seoul (2)

7 04. Gün :: 23 Mayıs 2015 Cumartesi :: Seoul > Tokyo Güney Kore Seoul > Japonya Tokyo Uçuşu, Shinjuku Bölgesi Tmg Binası Manzararsı Otele Yerleşme, Akşam Yemeği Kahvaltı sonrası havaalanı transferi. 12:35'te Star Alliance üyesi Japan All Nippon Airlines ANA NH 0864 sayılı uçuşu ile Güney Kore Seoul (GMP) Gimpo International Havaalanı'ndan Japonya Tokyo(HND) Haneda International Havaalanı'na hareket. Uçuş All Nippon Airlines Boeing konforu ve ikramları eşliğinde iki saat beş dakika sürecektir. Güney Kore Seoul ile Japonya Tokyo arasında saat farkı yoktur. Her iki havaalanı da, Güney Kore Incheon ve Tokyo Narita ya oranla şehir merkezlerine daha yakın olduğundan zaman açısından bizlere kolaylık sağlayacaktır. Yerel saat ile 14:40'da Japonya Tokyo(HND) Haneda International Havaalanı'na iniş. Pasaport, vize ve bagaj işlemleri sonrası yerel rehberimiz, Japonya acenta yetkilileri ve otobüsümüz ile buluşma, Tokyo merkezine hareket. Otelimize geçmeden önce gerçekleştireceğimiz kısa gezimizde önce şehrin en ilginç bölgelerinden Odaiba, Shinjuku ve Dünya Rekorlar Kitabı na girmiş, günde dört milyona yaklaşan yolcusu ile dünyanın en işlek birinci tren istasyonu olan Shinjuku İstasyonu nu görüyoruz. Daha sonra, özellikle gün batımında kırk beşinci katından Fuji Yanardağı nın eşsiz manzarasını görebileceğimiz Tmg Tokyo Metropolitan Government Building in kulelerine çıkarak başkentin engin manzarasını fotoğraflayabileceğiz. Özge Ersu bugün Japon Trenleri: Dünyanın En Yoğun Tren istasyonu Shinjuku konferansını verecektir. Otelimize varış, hoş geldiniz kokteyli eşliğinde oda anahtarlarını sunumu. Valizleriniz odalarınıza otel görevlileri tarafından taşınacaktır. Odalara yerleşme ve kısa dinlenme. Akşam lobide buluşarak Tokyo nun seçkin restaurantlarından birinde yemeğimizi alıyoruz. Üçüncü Geceleme Japonya Tokyo (1)

8 05. Gün :: 24 Mayıs 2015 Pazar :: Nikko Gezisi Nikko, Toshogu Tapınağı, Irohazaka Yolu, Nantai Volkanı, Kegon Şelaleleri, Akechidaira Teleferiği, Akşam Yemeği Pazar günü alacağımız keyifli kahvaltı sonrası, bu tembel tatil gününü başkent dışında geçirmek üzere gölleri, nehirleri, ulusal parklarıyla ünlü, Tokyo ya gelen turistlerin çok azının görebildiği, yaklaşık iki saat uzaklıktaki Nikko ya gidiyoruz. Göreceğimiz yerler arasında yaklaşık dört yüz sene önce ülkeyi birleştirip Tokugawa Beyliği ni kuran Ieyasu Tokugawa nın anıt mezarı olan, Unesco Dünya Mirası Listesi nde bulunan Toshogu Tapınağı ve Nikko nun diğer panoramik yerleri var. Özge Ersu bugün Sakura Kiraz Çiçekleri: Efsanelerden Doğaya konferansını verecektir. Daha sonra virajları ile dünyaca ünlü muhteşem yol Irohazaka'dan geçerek, içinde metre yüksekliğindeki Kutsal Nantai Volkanı, deniz seviyesinden metre yukarıda bulunan Chuzenji Gölü ve Japonya nın En Güzel Sekiz Panoraması arasında sayılan, Japon gençlerin en çok intihar ettiği yer olarak kötü bir ün salmış 97 metre yükseklikten dökülen Kegon Şelaleleri nin bulunduğu Nikko Doğal Parkı na varıyoruz. Gezimizin bu bölümünde göreceğiniz manzaraları uzunca bir süre unutamayacaksınız. Öğle yemeğimizi gölün hemen yanındaki Nikko Lake Side Hotel de alacağız. Yemek sonrası bizi yine harika bir deneyim bekliyor. Akechidaira Teleferiği ile iki dakika içerisinde çıkacağımız tepeden, neredeyse tüm gölü, sönmüş volkanı ve şelaleyi bambaşka bir açıdan görme olanağı yakalayacağız. Bu güzel günü tatlı bir yorgunlukla tamamlayarak yine iki saatlik zevkli bir dönüş yolculuğu ile Tokyo ya varıyoruz. Dinlenme. Akşam yemeğimizi, hoş bir restaurantta alacağız. Dördüncü Geceleme Japonya Tokyo (2)

9 06. Gün :: 25 Mayıs 2015 Pazartesi :: Tokyo Yoyogi Parkı, Meiji Tapnıağı, İmparatorluk Sarayı Bahçesi, Asakusa Tapınağı ve Nakamise Serbest Öğle Yemeği, Ginza da Öğleden Sonra Serbest Alışveriş, Teppenyaki Akşam Yemeği Haftanın ilk gününde tüm Japonya yoğun bir çalışma gününe uyanırken, bizler başkentte son derece keyifli saatler geçireceğiz. Kahvaltı sonrası, ilk Tokyo günümüzde kısaca başladığımız şehir gezisine devam ediyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Yoyogi Parkı, Meiji Tapınağı, dışarıdan (içine girilmesine izin verilmeyen) İmparatorluk Saray Bahçesi, Asakusa Tapınağı ve son derece ilginç bir yaya alışveriş yolu olan Nakamise Çarşısı yer alıyor. Yine şehir turlarında az gidilen Harajuku ve Omotesando da görecekleriniz sizler için sürpriz olacak. Özge Ersu bugün Japonya ve Din: Shinto Kami No Michi ve Shinbutsu Shugo konferansını verecektir. Bugün öğle yemeğimiz, Tokyo daki son gününüzü daha verimli değerlendirebilmeniz için serbest. Arzunuza göre kendi olanaklarınızla istediğniz yerde yemek alabilir, isterseniz akşam yemeğine iştahlı gidebilmek için ayak üstü bir şeyler atıştırabilirsiniz. Öğleden sonra zamanımızı ünlü alışveriş merkezi Ginza da serbest olarak geçireceğiz. Akşama doğru otele dönüş ve dinlenme. Akşam yemeğimiz Japon usulü ocakbaşı Teppenyaki. Bu hoş deneyimde yerel aşçılar bize mutfak sanatlarındaki ustalıkları ile eşlik edecek. Otelimize dönüşte küçük bir ricamız var. Sizlere önümüzdeki bir gün ve bir gece boyunca Fujiyama gezimiz ve devamındaki Hakone konaklamasında yeterli olacak küçük bir valiz hazırlayınız. Diğer büyük valiziniz trenle yolculuk için uygun ve rahat olmadığından Hakone den sonraki gece konaklayacağımız Kyoto ya ayrıca karayolu ile gönderilecektir. Beşinci Geceleme Japonya Tokyo (3)

10 07. Gün :: 26 Mayıs 2015 Salı :: Tokyo > Fujiyama > Hakone Tokyo > Fujiyama Otobüs Yolculuğu, Fuji Beşinci İstasyonu, Hakone Açık Büfe Öğle Yemeği, Ashinoko Tekne Gezisi, Owakudani Teleferiği, Kaynayan Vadi, Ryokan Geleneksel Konaklama Kahvaltı sonrası yaklaşık doksan kilometre uzakta bulunan, bizleri kustal Fuji Yanardağı nın eteklerine ulaştıracak Hakone ye otobüsümüz ile geçiyoruz. Büyük valizleri karayolu ile Kyoto ya gönderdiğimizi, yanımızda daha küçük bagajlarla yolculuk yapıyor olacağımızı bir kez daha anımsatalım. Yaklaşık iki saatlik zevkli bir yolculuk sonrası gölleri ve termalleri ile ünlü Fujiyama nın nefes kesen manzarası ve yerel rehberimiz bizleri karşılayacak. Önce, hava ve görüş koşulları izin veriyorsa, dört bin metreye yaklaşan yüksekliği ile Japonya nın en yüksek dağına yorulmadan araç ile çıkabileceğimiz Beşinci İstasyon a gideceğiz. Buradaki manzara nefesinizi kesecektir. Burada bolca fotoğraf alacağımız zamanımız olacak. Özge Ersu bugün Stratovolkan Fujisan: Aktif Yanardağdan Ölümsüzlük Sembolüne konferansını verecektir. Fujiyama sonrası Hakone ye inmeye başlıyoruz. Öğle yemeğimizi Hakone de açık büfe olarak alacağız. Yemek sonrası, zaman zaman kendini gösteren Fujiyama manzarası eşliğinde, tarihteki örneklerine benzetilmiş ilginç bir tekne ile Ashinoko Gölü nde güzel bir gezinti bizleri bekliyor. Tekne gezisi sonrası sizlere güzel bir sürprizimiz daha var. Yine hava durumuna bağlı olarak Owakudani Teleferiği ile Komagatake Tepesi ne manzara için çıkarak, Ashinoko Gölü, Fujiyama başta olmak üzere tüm çevreyi bir kez daha anılarımıza yerleştirebileceğiz. Ayrıca, Kaynayan Vadi adı ile bilinen Owakudani nin eşsiz manzaraları önümüze serecektir. Bu harika saatler sonrası Ashinoko Gölü kıyısındaki geleneksel otelimiz Ryuguden e geçiyoruz. Özge Ersu bugün Japon Usulü Konaklama Ryokan: Nippon Kervansarayları konferansını verecektir. Genelde Japon alışkanlıklarına göre yatakları yerde olan bu tür konaklamalara Ryokan adı verilmektedir. Ryokan lar aslında Japon konaklama yapılarıdır, çoğu ülkedeki tek ya da iki katlı geleneksel ahşap evler örnek alınarak yapılmıştır. Japon stilinde döşenmiş odalar Tatami ile bezenmiş, Fusuma adı verilen kâğıt kaplamalı ince ahşap ile yapılmış sürme kapılar ile birbirinden ayrılmıştır. Bu sağlıklı yer yataklarına Futon adı verilmektedir. Odalarda tüm Ryokan içinde kullanılabilen, Kimono yu andıran tarihi yerel giysi Yukata ve takunya vardır. Hoş Geldiniz İkramı sonrası odalarımıza yerleştikten sonra yorgunluğumuzu özel grup rezervasyonumuzla, bu termallerin bize sağladığı banyolardan birinde atacağız. Bizi iyice acıktıracak olan bu spa deneyimi sonrası sırada Japon usulü akşam yemeği var. Japon geleneklerine uygun olarak alçak sofralarda servis edilen, yer minderlerinin üzerine oturularak yenilen yemeğimizde alışılagelmiş batı servisleri ve çatal bıçak yerine geleneksel Hashi çubuklarını kullanacağız. Sofrada tuz, biber ve diğer baharatlar bulunmaz, ekmek yerine buharda pişirilmiş pirinç sunur ve porsiyonlar genelde deniz ürünlerinden oluşur. Böylesine keyifli günün sonunda, yerde de olsa, geleneksel Japon yataklarının rahatına hemen alışacağınıza inanıyoruz. Altıncı Geceleme Japonya Hakone Ryokan (1)

11 08. Gün :: 27 Mayıs 2015 Çarşamba :: Hakone > Kyoto Hakone > Kyoto Hızlı Tren Yolculuğu, Açık Büfe Öğle Yemeği, Kyoto Şehir Gezisi, Japon Usulü Akşam Yemeği ve Maiko Geyşa Gösterisi Japon usulü kahvaltı sonrası Ashinoko Gölü ve Ryokan konaklamamızı geride bırakarak otobüs ile kısa bir yolculuk sonrası yakınımızdaki Odawara Tren İstasyonu na geçiyor ve 10:08 de bineceğimiz Hikari#508 sayılı çok yüksek hızlı mermi tren Shinkansen ile Kyoto ya Birinci Sınıf Rezervasyon ile gidiyoruz. İki saat üç dakikalık hızlı tren yolculuğumuzla 12:11 de Kyoto ya varışımız sonrası otobüsümüz ve yerel rehberimiz bizi karşılıyor. Öğle yemeğimizi bir otelde açık büfe olarak alacağız. Yemek sonrası Kyoto gezimize başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında nefes kesen altın kaplamalarının gölde yansıdığı Kinkakuji Tapınağı, Nishiki Pazarı, muhteşem manzarası ile Kiyomizu Tapınağı ve Nijo Kalesi var. Özge Ersu bugün Ninja Shinobi, Shogun ve Ronin: Feodal Japonya nın Efsane Savaşçıları konferansını verecektir. Akşama doğru Kyoto otelimize varıyoruz. Hoş Geldiniz İkramı sonrası odalara yerleşme ve kısa dinlenme. Ayrıca bir gün önce otele gelmiş olan büyük valizlerimiz de bizleri odalarımızda bekliyor olacak. Akşam saatlerinde Kyoto nun en geleneksel restaurantlarından birinde Japon usulü akşam yemeğimizi alacağız. Bu yemeğin sonrasındaki Geisha Maiko Gösterisi ise uzun süre unutamayacağınız anılar arasında yer alacak. Özge Ersu bugün Geisha ve Maiko: Japonya nın Yanlış Bilinen Fenomeni konferansını verecektir. Otelimize dönüşte küçük bir ricamız var. Sizlere önümüzdeki bir gün ve bir gece boyunca Miyajima gezimiz ve devamındaki Hiroshima konaklamasında yeterli olacak küçük bir valiz hazırlayınız. Diğer büyük valiziniz trenle yolculuk için uygun ve rahat olmadığından Hiroshima dan sonraki gece konaklayacağımız Osaka ya ayrıca karayolu ile gönderilecektir. Yedinci Geceleme Japonya Kyoto (1)

12 09. Gün :: 28 Mayıs 2015 Perşembe :: Kyoto > Miyajima > Hiroshima Kyoto > Hiroshima Hızlı Tren Yolculuğu, Miyajima Adası na Geçiş, Itsukushima Tapınağı Torii Kapısı, Misen Tepesi, Daishoin Tapınağı, Omotesando Caddesi, Açık Büfe Akşam Yemeği Kahvaltı sonrası otobüs ile kısa bir yolculuk yaparak yakınımızdaki Kyoto Tren İstasyonu na geçiyor ve 09:13 te bineceğimiz Nozomi#7 sayılı çok yüksek hızlı mermi tren Shinkansen ile Kyoto ya Birinci Sınıf Rezervasyon ile gidiyoruz. Büyük valizleri karayolu ile Hiroshima ya gönderdiğimizi, yanımızda daha küçük bagajlarla yolculuk yapıyor olacağımızı bir kez daha anımsatalım. Bir saat kırk bir dakikalık hızlı tren yolculuğumuzla 10:54 te Hiroshima ya varışımız sonrası otobüsümüz ve yerel rehberimiz bizi karşılıyor ve deniz kıyısındaki iskeleye geçiyoruz. Bugün yine özel bir gezi bizi bekliyor. Tanrıların Adası olarak anılan, çoğu turistin Japonya gezisi yaptığında uğra(ya)madığı Miyajima Adası na tekne ile gidiyoruz. Özge Ersu bugün Merak Edilenler: Şans Kedisi Maneki Neko, Kısa Şiir Sanatı Haiku ve Harakiri konferansını verecektir. Yürüyerek yapacağımız Miyajima Adası gezimizde öncelikle Japonya nın en çok fotoğraflanan manzarası ile bir Shinto tapınağı olan Itsukushima yı göreceğiz. Suyun içindeki Torii Kapısı özellikle ilginizi çekecek. Daha sonra sırada Misen Tepesi ndeki Daishoin Tapınağı var. Öğle yemeğimizi adada Japon usulü yerel bir restaurantta alıyoruz. Serbest zamanda gezebileceğiniz, adadaki Japon mimarisinin en güzel örneklerini barındıran küçük tapınakları, adanın en hareketli yeri Omotesando alışveriş caddesi, parklar ve küçük hediyelik eşya mağazaları uzunca bir süre anılarınızda yer alacak. Mart ayı sonunda kiraz çiçekleri ile renklenen, soğukların başladığı sonbaharda ise sarı, bey ve kahverenginin doyulmaz tonlarına büründüğü adada arzu ederseniz Miyajima Çöreği de tadabilirsiniz. Öğleden sonra tekne ile geri dönüyor ve otobüsümüzle Hiroshima otelimize geçiyoruz. Hoş Geldiniz ikramı sonrası odalara yerleşme ve kısa dinlenme. Bu uzun, tatlı yorgunluğumuzun olduğu günün sonunda, akşam yemeğimizi otelde açık büfe olarak alacağız. Sekizinci Geceleme Hiroshima (1)

13 10. Gün :: 29 Mayıs 2015 Cuma :: Hiroshima > Osaka Hiroshima Şehir Gezisi, Barış Anıtı Parkı, Hiroshima > Osaka Hızlı Tren Yolculuğu Osaka Şehir Gezisi, Dotonbori Alışverişi, Gala Gecesi Kahvaltı ve otelden çıkış sonrası otobüs ile Hiroshima gezimize başlıyoruz.dünyadaki ilk nükleer saldırının hedefi olan bu şehirdeki öncelikli durağımız Barış Anıtı Parkı ve Müzesi. Daha sonra nükleer bombanın üstünde patladığı Atom Bombası Kubbesi ni göreceğiz. Özge Ersu bugün İlk Nükleer Silahlar Little Boy ve Fat Man: Atom Bombaları Önlenebilirdi konferansını verecektir. Şehrin içinde otobüsümüzle kısaca dolaştıktan sonra yakınımızdaki Hiroshima Tren İstasyonu na geçiyor ve 12:52 de bineceğimiz Nozomi#130 sayılı çok yüksek hızlı mermi tren Shinkansen ile Osaka ya Birinci Sınıf Rezervasyon ile gidiyoruz. Büyük valizleri karayolu ile Hiroshima ya gönderdiğimizi, yanımızda daha küçük bagajlarla yolculuk yapıyor olacağımızı bir kez daha anımsatalım. Bir saat yirmi altı dakikalık hızlı tren yolculuğumuzla 14:18 de Osaka ya varışımız sonrası otobüsümüz ve yerel rehberimiz bizi karşılıyor. Öğleden sonra Osaka şehir gezimizde göreceğimiz yerler arasında Osaka Kalesi, Zaman Kapsülü, Umeda Sky Buiding, Namba, Shinsaibashi ve Dotonbori bölgeleri var. Özge Ersu bugün Zaman Kapsülleri: Gömüden Uydulara Geleceğe Mesaj konferansını verecektir. Akşama doğru otelimize geçiş. Hoş Geldiniz İkramı sonrası odalara yerleşme ve kısa dinlenme. Ayrıca bir gün önce otele gelmiş olan büyük valizlerimiz de bizleri odalarımızda bekliyor. Akşam saatlerinde lobide buluşma ve Özge Ersu Gezileri Signature Collection & More Travel Gala Yemeği için hareket. Son akşam yemeğimizi çok özel bir yerde alacağız. Gece boyunca tüm gezimizin yorgunluğunu unutacak ve bir sonraki Özge Ersu Gezileri Signature Collection & More Travel coğrafyalarının hayallerini paylaşacağız. Dokuzuncu Geceleme Osaka (1)

14 11. Gün :: 30 Mayıs 2015 Cumartesi :: Osaka > Kobe > İstanbul Serbest Sabah, Kore Gezisi, Kobe Biftekli Özel Öğle Yemeği, Serbest Zaman İstanbul Uçuşu Geç kahvaltı sonrası serbest sabah. Arzunuza göre dinlenebilir, valizlerinizi hazırlayabilir veya Osaka nın sunduğu olanaklardan yararlanabilirsiniz. Sadece sabahları açılan Bonsai pazarından Türkiye ye dikkatlice götürmek üzere yaşlı küçük ağaçlar alabilirsiniz. 12:30 da lobide buluşma ve otelden çıkış sonrası, Japonya nın az bilinen şehirlerinden Kobe ye gidiyoruz. Özge Ersu bugün Modern Japonya ve Kadının Toplumdaki Yeri konferansını verecektir. Önce dünyaca ünlü, özel olarak beslenen danaların etleri ile yapılan, dünyanın en pahalı biftekleri arasında yer alan Kobe Bifteği ni, şehrin en lüks restaurantlarından birinde tadacağız. Özge Ersu bugün Köbe Bifu: Eğrisinden Doğrusuna En Pahalı Biftek konferansını verecektir. Yemek sonrası yapacağımız Kobe gezisinde göreceğimiz yerler arasında, büyük depremden sonra tümüyle yenilenen modern şehir, liman bölgesi ve açık olduğu takdirde bir Sake üretim merkezi bulunuyor. Kalan zamanda ise Kobe nin sınırlı alışveriş olanaklarından yararlanabilirsiniz. 18:00 de Kobe den Osaka Havaalanı na hareket. 19:00-19:30 arası varış ve uçağa biniş işlemleri sonrası 22:30'da Türk Hava Yolları TK 0047 sayılı uçuşu ile Japonya Osaka International (KIX) Kansai Havaalanı ndan Türkiye - İstanbul (IST) Atatürk Havaalanı'na hareket. Uçuş Türk Hava Yolları Airbus 330 konforu ve ikramları eşliğinde on dört saat beş dakika sürecektir. Osaka ile İstanbul arasında -7 saat fark vardır. Geceleme Uçakta 12. Gün :: 31 Mayıs 2015 Pazar :: İstanbul İstanbul Varış Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali Yerel saat ile 05:35 te İstanbul Atatürk Havaalanı'na varış ve gezimizin sonu. Bir sonraki coğrafyalarda, Özge Ersu Gezileri Signature Collection & More Travel gezilerininde buluşabilmek dileği ile On Birinci ve Sonrasındaki Gecelemeler (Evinizde)

15 Konaklama GÜNEY KORE SEOUL SEOUL LOTTE HOTEL Deluxe Hotel lottehotel.com/seoul/en Standart Odalar Trip Advisor tinyurl.com/nuoomrw (Değerlendirme 2015 Traveler s Choice Mükemmel) JAPONYA TOKYO KEIO PLAZA Superior Hotel keioplaza.com Standart Odalar Trip Advisor (Değerlendirme Çok İyi) JAPONYA HAKONE RYOKAN HAKONE RYUGUDEN RYOKAN Özel Konaklama Hotel princehotels.com/en/ryuguden/ Özel Ryokan Konaklama Trip Advisor tinyurl.com/n9hhsbd (Değerlendirme Çok İyi & Mükemmel) JAPONYA KYOTO GRAN VIA KYOTO Superior Hotel granviakyoto.com Standart Odalar Trip Advisor tinyurl.com/od7h3ca (Değerlendirme Mükemmel & Çok İyi) JAPONYA HIROSHIMA HIROSHIMA SHERATON Modern Comfort Hotel tinyurl.com/ltnwsd4 Standart Odalar Trip Advisor tinyurl.com/mu22w9l (Değerlendirme Mükemmel) JAPONYA OSAKA OSAKA NIKKO Modern Comfort Hotel hno.co.jp/english Standart Odalar Trip Advisor tinyurl.com/qfao8ap (Değerlendirme Çok İyi) Özgün tur programı ve bilgiler Özge Ersu Signature Collection özel tasarımıdır. İçerik ve format izinsiz kopyalanamaz, yayınlanamaz ÖZGE ERSU

16 Gezi Planı HARİTA VE ROTA Size Ait GEZİ ÜCRETİ DIŞINDAKİ HARCAMALAR Olası Ek Vergiler Diğer Uçuşlarda alan vergileri ve yakıt bedellerinde sonradan oluşan artışlar Tüm yemeklerde bir adet su, alkollü /alkolsüz içki sonrası harcamalar Programde belirtilmeyen girişler Otellerdeki kişisel harcamalarınız Belirtilmeyen yemekler Belirtilmeyen diğer tüm servis ve hizmetler

17 Ücretin İçinde GEZİ ÜCRETİNE DAHİL SERVİS VE HİZMETLER Türk Hava Yolları İstanbul - Seoul ve Osaka - İstanbul Ekonomi Sınıfı Uçak Bileti ve Vergileri Belirtilen ve/veya Aynı Kategori Beş Yıldız ve Dört Yıldız Superior ve Dört Yıldız Otellerde Konaklama Yemeklerde İlk İçki Veya İçecekler Belirtilen Japon usulü ve Açıkbüfe Kahvaltılar, Yerel Öğle ve Akşam Yemekleri Üç Servisli Öğle Yemekleri, Açık Büfe Öğle Yemekleri, Üç Servisli Akşam Yemekleri, Açık Büfe Akşam Yemekleri Hoş Geldiniz Kokteyli ve İkramlar Otobüslü Programlarda Kişibaşı Günde Bir Adet Kapalı Su Programda Belirtilen Ulaşım, Transferler Özel İçerikli Ulaşım, Teleferik, Tekne, Shinkansen Hızlı Trenler Programda Belirtilen Tüm Panoramik Geziler,Şehir Gezileri Kore Show ve Geisha Maiko Gösterileri Özel İçerikli Gezi ve Müze Girişleri ve Turistik Yerler Profesyonel Özge Ersu Eşliği Rehberliği Rahatınız İçin Tüm Şöför, Restaurant Bahşişleri, Otellere Giriş Ve Çıkışta Valiz Taşıma Türkiye İçi Ev Adresinize Gönderdiğimiz Özel Sürpriz Signature Collection & More Davet Paketi Gezi Kiti, Gezi Kitapçığı, Bilgilendirme Formları, Haritalar Yurdışı Çıkışı ve Zorunlu Türsab Gezi Sigortası Güney Kore ve Japonya Özge Ersu ile Güneşin Ülkesinde Belirtilen Tüm Servis ve Hizmetler Dahil İki Kişilik Odada Kişibaşı EURO Tek Kişilik Oda Farkı 900 Euro Üç Kişilik Odada Kişibaşı (Yetişkin) Sorunuz 2-12 Yaş Arası Çocuk Ücreti (0-2 yaş ücretsiz) Sorunuz Kredi Kartı ile Ödeme Kredi kartı ile ödemelerde bankanın belirlediği komisyon oranları uygulanır. Komisyon oranları acentadan öğrenilebilir. Koşullar Opsiyonlu yer tutulmamaktadır. Geziye katılım (kesin kayıt) gezi tutarının yarısı olan birinci ödemenin yapılması ile gerçekleşir. More Travel elde olmayan zorunlu nedenlerle, verilen servis ve hizmetler aynı kalmak koşulu ile tur programında değişlik yapabilir. İptaller ve olası ücret iadeleri, More Travel Seyahat Acentası nın belirlediği koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir. İlk ücreti yatırarak tura kayıt yaptıran konuklarımız bu şartların tümünü kabul etmiş sayılırlar.

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı)

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) 20 Haziran 7 Temmuz 2016 veya 22 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 22 Haziran 2016, Çarşamba

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul

Detaylı

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya Koyo Zamanı Sıradışı Japonya 27 Ekim-03 Kasım 2018 Tokyo Fuji Dağı Kyoto Hiroshima Miyajima Osaka - Nara Koyo Zamanı - Fall Foliage Japonya nın Sakura zamanı kadar ilgi çeken bir başka dönemi de Sonbahar

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

2. Gün 14/10/2017 İstanbul - Tokyo Türk Hava Yolları'na ait TK 53 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.40'da Tokyo ya hareket edeceğiz.

2. Gün 14/10/2017 İstanbul - Tokyo Türk Hava Yolları'na ait TK 53 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.40'da Tokyo ya hareket edeceğiz. Japonya Bir yanda kartpostal gibi köyler, insanlar ve binlerce yıldır süregelen köklü gelenekler diğer yanda ise ileri teknoloji, ultra-modern binalar ve yaşam tarzıyla kendine has bir dokusu olan bir

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1)

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) 27 Haziran - 09 Temmuz 2016 1.GÜN / 27 Haziran 2016, Pazartesi İstanbul - Seul Atatürk Havalimanı

Detaylı

JAPONYA KONVANSIYONU

JAPONYA KONVANSIYONU JAPONYA KONVANSIYONU 2 J A P O N Y A + S İ N G A P U R # Ana Hatlar Kahvaltı Öğle Akşam 1. GÜN 24/06/16 ISTANBUL AYRILIŞ. AYNI GÜN JAPONYA YA VARIŞ. - - 2.GÜN 25/06/16 FUKUOKA / TUR FUKUOKA KONAKLAMA FUKUOKA

Detaylı

ÖZGE ERSU GEZİLERİ DOĞ A TARİ H YEREL KÜLTÜR VE MUTFAK AĞ IRLIKLI ÖZEL İ ÇERİ K 24 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA 04 MAYIS 2019 CUMARTESİ 11 GÜN 8 GECE

ÖZGE ERSU GEZİLERİ DOĞ A TARİ H YEREL KÜLTÜR VE MUTFAK AĞ IRLIKLI ÖZEL İ ÇERİ K 24 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA 04 MAYIS 2019 CUMARTESİ 11 GÜN 8 GECE ÖZGE ERSU GEZİLERİ DOĞ A TARİ H YEREL KÜLTÜR VE MUTFAK AĞ IRLIKLI ÖZEL İ ÇERİ K TOKYO (3) HAKONE (1) KYOTO (2) HIROSHIMA (1) OSAKA (1) NIKKO FUJI RYOKAN MIYAJIMA KOBE 24 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA 04 MAYIS 2019

Detaylı

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo)

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 3.297,00 EUR 12.557,94TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün Istanbul (Buluşma Noktası) Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan Setur deskinde

Detaylı

Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı

Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı 30 Mart 06 Nisan 2018 Tokyo Fuji Dağı Kyoto Hiroshima Miyajima Osaka - Nara SAKURA ZAMANI Japonya denildiğinde akla ilk gelen görüntülerden birisi

Detaylı

1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK 52

1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK 52 1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka "Osaka Şehir Turu"

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka Osaka Şehir Turu Gizemli Japonya Turu 18.04.2017'den itibaren kalkışlı 3.497,00 EUR 13.319,72TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) Atatürk Havalimanı

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Tur Programı. Uzakdoğu'nun ikiz kardeşleri Japonya ve Güney Kore'yi keşfe gidiyoruz.

Tur Programı. Uzakdoğu'nun ikiz kardeşleri Japonya ve Güney Kore'yi keşfe gidiyoruz. Japonya - Güney Kore Uzakdoğu'nun ikiz kardeşleri Japonya ve Güney Kore'yi keşfe gidiyoruz. Tarih : 11-11-2016-21-11-2016 Şehirler : Hiroşima, Kyoto, Osaka, Seul, Tokyo Otel : 4*Superior Ulaşım : Kore

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier

SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier 1.GÜN 31 Mart, Cuma: İSTANBUL Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde 23.00 da buluşma. 2.GÜN

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE (KONAKLAMA ON GECE) HAUTE COUTURE HOLIDAYS OPERATED AND ORNAMENTED

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Japonya. Japonya. www.gazella.com 0212 233 15 98 TOKYO. Kyoto. Fuji Dağı. Hiroşima. Hakone. Osaka

Japonya. Japonya. www.gazella.com 0212 233 15 98 TOKYO. Kyoto. Fuji Dağı. Hiroşima. Hakone. Osaka Japonya Japonya Hakone Bir yanda kartpostal gibi köyler, insanlar ve binlerce yıldır süregelen köklü gelenekler diğer yanda ise ileri teknoloji, ultra modern binalar ve yaşam tarzıyla kendine has bir dokusu

Detaylı

BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE

BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE BULUNMAZ HİNT MASALI NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE BAŞTAN BAŞA HİNDİSTAN 12 EKİM 2016 ÇARŞAMBA - 23 EKİM 2016 PAZAR ON İKİ GÜN ON GECE HAUTE COUTURE HOLIDAYS OPERATED AND ORNAMENTED BY TRAVEL DREAMS DELHI

Detaylı

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Şeker Bayramı JAPONYA 24 30 Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş Saatleri İstanbul-

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

KORE JAPONYA TURU KORE HAVAYOLLARI İLE

KORE JAPONYA TURU KORE HAVAYOLLARI İLE KORE JAPONYA TURU KORE HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul - Seul Gezimizin ilk günü, kalkıştan iki buçuk saat önce, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur lideriniz ile buluşarak başlıyor. Pasaport

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Japonya Turu SE (Tokyo-Kyoto-

Japonya Turu SE (Tokyo-Kyoto- (https://www.setur.com.tr) Japonya Turu SE (Tokyo-Kyoto- H roş ma-kobe) 13.10.2017'den itibaren kalkışlı 5.490,00 USD 19.452,72 TL TUR ÖZELLİKLERİ Setur Exclusive Türkçe Rehberli Vizesiz 1.Gün : İstanbul

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ

JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ KÜLTÜR TURU 2-11 Nisan 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 TOKYO (2,3) Modern Japonya'nın ilk imparatoru Meiji'nin ruhunu tanrılaştırmak için yapılmış Meiji Shinju Tapınag

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ

JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ JAPONYA DA KİRAZ ÇİÇEKLERİ KÜLTÜR TURU 2-11 Nisan 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 TOKYO (2,3) Modern Japonya'nın ilk imparatoru Meiji'nin ruhunu tanrılaştırmak için yapılmış Meiji Shinju Tapınag

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Baharda Japonya & Kore MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE

Baharda Japonya & Kore MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE Baharda Japonya & Kore 20 28 MAYIS 2017 Tokyo(4) Kyoto(3) Osaka- Seul (1) 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Sizin işiniz bizim dünyamız

Sizin işiniz bizim dünyamız G.ÜNEY KORE&JAPONYA-SAKURA 2019 SEUL(3), OSAKA(2), KYOTO(3),HAKONE(1),TOKYO(2) Hirosima yı Görme İmkanı!! THY TARİFELİ SEFERİ İLE SEUL GİDİŞ, TOKYO DAN THY İLE DÖNÜŞ KORE HAVAYOLLARI İLE SEUL-OSAKA UÇUŞU

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Radyo ve Televizyon Belgeselleri Yapımcı ve Sunucu

Profesyonel Turist Rehberi, Gezi Yazarı ve Turizm Danışmanı Radyo ve Televizyon Belgeselleri Yapımcı ve Sunucu Deluxe Gezi Özel Hazırlanmış Program Akışı ve Seçkin İçerik Ekstra Gezi Yok Tüm Çevre Gezileri Ücretin İçinde Zengin İçerikte Belirtilen Her Şey Dahil Gezinin Benzeri Ve Tekrarı Yok Özge Ersu Eşliği, Etkinlik,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 26-27 Mayıs 2016 Perşembe Cuma : İzmir Adnan Menderes Havaalanı Dışhatlar Terminalinde saat 14:30 da buluşma. Check-in işlemleri

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı