BEKO TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEKO TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ"

Transkript

1 BEKO TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ Temmuz 2016 Son dönemlerde televizyon ürünümüzdeki teknolojik özelliklerin artması, müşterilerin TV özelliklerini tam olarak kullanma isteğini karşılamak ve daha ucuza mal etmesi amacı ile içerik bakımından operatör firmalar ile iş birliği yapmaktayız. Amacımız ürünümüzü alan müşterimizin tam anlamı ile aldığı ürünü tüm faydaları ile kullanabilmesi, teknolojimiz ile sağladığımız görüntü performansını keyifle izleyebilmesidir.

2 Tivibu Filmbox Filbox Digiturk Play 48 inch ve üzeri UHD TV lerle futbol maçları hediye 4K QUATRO TV lere 4K Filmler hediye Uydulu TV lerde 1000 lerce dizi ve film hediye 6 Serisi SMART TV lere 1000 lerce dizi ve film hediye 654 TL 1 yıllık ücretsiz üyelik 249 TL 59 TL K ANDROID CURVED SUPER CURVED 2D & UHD 3D & UHD CURVED SUPER CURVED 2D & UHD 3D & UHD B65L S B55L B B55L W B55L S B49L B B49L W B49L S B55L AS B65C S B65C S1 B55L B B55L B B55C S B55C S1 B48L B B48L B 1 yıllık ücretsiz üyelik B65L S B55L B B55L W B55L S B49L B B49L W B49L S B40L B B40L W 1 yıllık ücretsiz üyelik Uydulu TV Uydulu TV Uydulu TV Uydulu TV 169 TL B55L B2 B55L W2 B49L B2 B49L W2 6 aylık ücretsiz üyelik B55L B2 B43L B2 B55L W2 B43L W2 B55L B B43L B B55L W B43L W B49L B2 B40-LB-6536 B49L W2 B40-LW-6536 B49L B B32L B2 B49L W B32L W2 B48-LB-6536 B32L B B48-LW-6536 B32L W

3 İşleyiş Yeni Paket Alan Bayii Tivibu da paket alımı yoktur Filmbox ta paket alımı yoktur Aşağıdaki Filbox hediyeli paketten çıkış yapılmalıdır TV modeli tekli alıma kapatılmıştır. Beko Paket kodu Filbox hediyeli TV modeli L B L W L B L W2 Digiturk Play de paket alımı yoktur Stoklu Bayii Bayilerimiz kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin TV kurulum servis atamasını «Tivibu Hediye kampanyasından faydalanacaktır» notunu yazarak işemrini gönderir. Servisimizde bulunan Tivibu modülleri müşteriye kurulur. Bayilerimiz toptan fiyatından aldığı filmbox ı kampanyalı TV ile hediye eder. Ay sonu montaj raporu ile bayimize ücretsiz filmbox hakkedişi yüklenir. Daha önceden TV stoğu olan bayiler tekli filbox toptan fiyatından aldığı filbox ı kampanyalı TV ile hediye eder. Ay sonu montaj raporunda TV ve filbox kurulumu eşleşmiş işemirlerine göre bayilerimize ücretsiz filbox hakedişi yüklenir. Ürün satışında müşteri kampanya hakkında bilgilendirilir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteri kurulumdan sonra Çağrı merkezimizi ( ) arayıp promosyon kodunu alması gerekir. Çağrı merkezimiz montaj raporuna göre müşteriye şifre vermektedir.

4 ÜCRETSİZ BİR YILLIK TiviBU HEDİYESİ Üst model TV alan müşterilerimize teknolojimizi kullanabilmeleri için içerik anlamında ek bir fayda sağlamak, daha kaliteli bir görüntüyle Film, Dizi, Belgesel, Eğlence, Müzik, Çocuk ve Spor gibi bir çok kanalla müşterilerimizi buluşturuyoruz. Uydu Alıcılı TV modellerimizle birlikte kullanılacak TV lerimizdeki CI+ üzerinden çalışan CAM Modül ile abonelere kutusuz çözüm sunuyoruz. Paket : Tivibu Süper Paket Tavsiye edilen Perakende Fiyat: 1 yıllık Süper Paket 654 TL Modül: Bedelsiz Kurulum: Bedelsiz* *Çanak kurulumu bedellidir. Süper Paket Avantajları -Spor, Film, Dizi, Müzik, Belgesel gibi bir çok içerik. -Şampiyonlar Ligi nde 119, Avrupa Ligi nde 109 maçla birlikte toplam 500 den fazla Canlı maç yayını. -Tenisten golf e, Rugby ye farklı branşlara içerikler Hediye TiviBu kurulumu: Servislerimize daha önce servis malzemesi olarak gönderilen Tivibu paketleri ile kurulacaktır. Kampanya dahilindeki TV ile beraber Hediye TiviBu alan müşteriye TV servis montajı iş emri açılırken bayimiz tarafından Hediye tivibu kampanyasını istiyor yazılması yeterlidir.

5 TiviBU Kampanya Koşulları ve Sipariş Yönetimi: Uydu alıcılı herhangi bir Beko TV modellerimiz ile beraber bir yıllık tivibu Super Paket aboneliği 654TL yerine tavsiye edilen perakende satış fiyatı 349TL dir. (tekli satış için) TiviBu Super paketi sadece ev kullanımı içidir. Kurumsal satışlarda ve toplu gösterim yerlerinde kullanılamaz. BTK yönetmeliğine göre aboneler ile sözleşme imzalanması gerektiğinden TiviBu kurulumları sadece servisimiz tarafından yapılacaktır. Sözleşmesi eksik olan kurulumların yayınları, BTK regülasyonları gereği 1 ay içinde kapatılacaktır. Müşteri ürünü aldıktan sonra bayimiz tarafından TV montaj kaydı (servis iş emri) açılır ve müşterinin TiviBu Hediye Paketi istediği servise bildirilir. Vergi levhası olan ticari iş yerlerinde TiviBu kampanyası geçerli değildir. İlgili kampanya sadece konut içi bireysel üyelik için geçerlidir. Yetkili Servis; TV, CAM modülü, kart ve şifre ile birlikte müşteriye kuruluma gider. Servisimiz kurulum hakkını kazanan müşteriye BTK kuralı gereği Tivibu sözleşmesini imzalatır. BEKO Yetkili Servileri tarafından CI+ Modül uyumlu TiviBu Paketinin kurulumunu ve aktivasyonlarını yapılacaktır. Müşterinin çanağı yok ise yetkili servisler, bedeli karşılığında çanak anten montaj hizmeti verecektir. Kampanya henüz Tivibu üyesi olmayan kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. Mevcut üyelikleri olan müşteriler üyeliklerini iptal edip bu kampanya ile yeniden üye olamazlar. Şifreler tek kullanımlık olup kaybedilmeleri durumunda Müşteri hakkını kaybetmektedir. Tivibu Paketlerinin kampanya aktivasyonları ya kadar yapılabilecektir. TTNET, kampanya katılımcıları için aktivasyon başvurularını (dahil) tarihine kadar kabul edecektir. Bu tarihten sonra yapılacak aktivasyon başvuruları TTNET tarafından değerlendirilmeyecektir. Kampanya dan faydalanan müşterilerimizin 12 aylık abonelik süresinin bitiminden sonra aboneliğe devam etmek istemesi durumunda, Tivibu taahhütlü ya da taahhütsüz paketlerinden tercih ettiğini satın alabilecektir. Kampanyada verilecek Tivibu şifreleri başka kampanyalarda kullanılamaz.

6 ÜCRETSİZ BİR YILLIK FILMBOX LIVE 4K FİLM HEDİYESİ Filmbox Live 12 aylık Ultra HD Film paketidir. Müşterilerimiz TV menümüzde yer alan Filmbox Live uygulaması üzerinden bağlanarak yüzlerce UltraHD ve HD film, belgesel, müzik, moda, spor ve eğitim içeriklerini izleyebilecektir. Paket :Filmbox 12 ay abonelik Paket Tavsiye edilen Perakende Fiyat : 249TL FİLMBOX IN AVANTAJLARI UltraHD ( 4K) yayın HD film, dizi ve tematik kanallara sınırsız erişim Reklamsız ve kesintisiz yayın akışı. Kampanyadan yararlanmak için; Müşteri TV ile beraber ürünü bayiden aldıktan sonra bayimiz tarafından TV montaj kaydı (servis iş emri) açılır ve müşterinin Filmbox Live Paketi kurulum istediği servise bildirilir.

7 FILMBOX Kampanya Koşulları ve Sipariş Yönetimi: Müşteri TV ile beraber ürünü bayiden aldıktan sonra bayimiz tarafından TV montaj kaydı (servis iş emri) açılır ve müşterinin Filmbox Live Paketi kurulum istediği servise bildirilir. Vergi levhası olan ticari iş yerlerinde Filmbox kampanyası geçerli değildir. İlgili kampanya sadece konut içi bireysel üyelik için geçerlidir. Filmbox Live paketi sadece bireysel kullanım içidir. Kurumsal satışlarda ve toplu gösterim yerlerinde kullanılamaz. Yetkili Servis; TV, Filmbox Live şifre paketi ile birlikte müşteriye kuruluma gider. Kampanya henüz Filmbox üyesi olmayan kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. Mevcut üyelikleri olan müşteriler üyeliklerini iptal edip bu kampanya ile yeniden üye olamazlar. Şifreler tek kullanımlık olup kaybedilmeleri durumunda Müşteri hakkını kaybetmektedir. Filmbox Paketlerinin kampanya aktivasyonları ya kadar yapılabilecektir. Filmbox Live, kampanya katılımcıları için aktivasyon başvurularını (dahil) tarihine kadar kabul edecektir. Bu tarihten sonra yapılacak aktivasyon başvuruları Filmbox Live tarafından değerlendirilmeyecektir. Kampanya dan faydalanan ARÇELİK A.Ş. müşterilerinin 12 aylık abonelik süresinin bitiminden sonra aboneliğe devam etmek istemesi durumunda, Filmbox Live taahhütlü ya da taahhütsüz paketlerinden tercih ettiğini satın alabilecektir. Kampanyada verilecek Filmbox Live şifreleri başka kampanyalarda kullanılamaz. Ürünler, geçerli olan hediye ve kampanya uygulamaları stoklarla sınırlıdır. Kampanyanın sona erdirilmesi, iptal edilmesi veya değiştirilmesi Arçelik A.Ş tarafından saklı tutulur.

8 ÜCRETSİZ 1 YILLIK FİLBOX HEDİYESİ Filbox, Türkiye nin yeni nesil, sınırsız heyecan ve eğlence sunan eden faturasız HD uydu platformudur. Filbox üzerinde serbest uydu alıcısında bulunan şifresiz ulusal tüm kanalların yanında Filbox a özel şifreli Film, Dizi, Belgesel, Eğlence, Müzik, Çocuk ve Spor kanallarından oluşur. Filbox çözümü ile Uydu Alıcılı TV modellerimizle birlikte kullanılacak TV lerimizdeki CI+ üzerinden çalışan CAM Modül ile abonelere kutusuz çözüm sunuyoruz. Uydu Alıcısı İçinde TV Paket :Filbox 12 ay abonelik Paketi Tavsiye edilen Perakende Fiyat: 169TL Modül: Fiyata Dahil Kurulum: Bedelsiz* *Çanak kurulumu bedellidir. FİLBOX IN AVANTAJLARI 19 ŞİFRELİ KANALI (Viasat History&Nature Kanalları Dönüşümlü Yayın Yapmaktadır) 5 adet HD SİNEMA KANALI 1 adet HD DİZİ KANALI 1 adet HD EUROSPORT KANALI 1 adet DÖVÜŞ KANALI 4 adet HD BELGESEL KANAL

9 FİLBOX DETAYLAR VE KAMPANYA KOŞULLARI ABONELİK BİTTİĞİNDE ŞİFRELİ KANALLAR OTOMATİK OLARAK KAPATILMAKTADIR. MÜŞTERİ SADECE TÜRKSAT UYDUSU ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN ŞİFRESİZ VE ÜCRETSİZ KANALLARI İZLEMEYE DEVAM EDEBİLMEKTEDİR. MÜŞTERİ İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA; FİLBOX MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYARAK O GÜNKÜ GÜNCEL FİYAT ÜZERİNDEN YILLIK YENİLEME YAPABİLMEKTEDİR. (ARALIK 2016 YA KADAR GEÇERLİ OLAN YENİLEME ÜCRETİ KDV DAHİL 119 TL DİR.(MODÜL HARİÇ) KANAL İÇERİKLERİ SİNEMA: SİNEMATV HD, SİNEMATV2 HD, SİNEMATV AİLE HD, SİNEMATV 1001 HD, SİNEMATV AKSİYON HD OLMAK ÜZERE 5 SİNEMA KANALINDA, AKSİYON, ANİMASYON, MACERA, GERİLİM, KOMEDİ GİBİ HER TÜRDE YILDA EN AZ 1000 FİLM YAYINI YAPILMAKTADIR. DİZİ: DİZİ TV HD KANALINDA DRAMA, KOMEDİ, POLİSİYE VE BİLİM KURGU GİBİ TÜRLERDE YILDA EN AZ 25 DİZİ İLE 750 BÖLÜM YAYIN YAPILMAKTADIR. MÜZİK, BELGESEL, BİLİM, SPOR, TARİH, TEKNOLOJİ: DİSCOVERY CHANNEL HD, DİSCOVERY SİCENCE HD, DİSCOVERY SHOWCASE HD, ANİMAL PLANET HD, VİASAT NATURE HD, VİASAT EXPLORER, VİASAT HİSTORY HD, DA VİNCİ LEARNİNG HD KANALLARIYLA VAHŞİ DOĞA, BİLİM, EXTREM SPORLAR, TARİH, MACERA, TEKNOLOJİ VE SEYAHAT GİBİ BİRBİRİNDEN DEĞİŞİK BELGESELLERİN YAYINLARI YAPILMAKTADIR. EUROSPORT HD KANALI İLE DÜNYA SPORLARI, FİGHTBOX HD KANALI İLE DÖVÜŞ SPORLARI YAYINI YAPILMAKTADIR. TRACE URBAN HD MÜZİK KANALINDA İSE 24 SAAT BİRBİRİNDEN GÜZEL VİDEO KLİPLER YAYINLANMAKTADIR. RTL ALMANCA YAYIN YAPAN EĞLENCE KANALIDIR. LİFESTYLE, HABER, SPOR, DİZİ, FİLM VB. PROGRAMLAR YAYINLANMAKTADIR. ENGLİSH CLUB TV HD KANALI İLE DE EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ İNGİLİZCE YAYINLAR YAPILMAKTADIR. FİLBOX CAM MODÜL MÜŞTERİ CAM MODÜL KUTUSUNUN İÇERİSİNDE BULUNAN SÖZLEŞMEYİ DOLDURARAK KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE BİRLİKTE BELİRTİLEN ADRESE 30 GÜN İÇERİSİNDE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. SORUMLULUK MÜŞTERİYE AİTTİR. MÜŞTERİ GÖRÜŞ, ÖNERİ VE TALEPLERİ İÇİN 24 SAAT NO LU FİLBOX ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYABİLİR YA DA destek@filbox.tv ADRESİNE YAZARAK FİLBIX a ULAŞABİLİR. FILBOX paketi sadece ev kullanımı içidir. Kurumsal satışlarda ve toplu gösterim yerlerinde kullanılamaz. FİLBOX Uydu Süper Paketi : Ulusal Kanallar, Sinema, Dizi içerikleri üyelik paketini, HD Servisi: High Definition Yayın Servisi ni, CAM Modül: CI+ desteği olan televizyonlarda kendisiyle eşlemiş bir smart kart ile sadece yetkisi olan kanalların şifresini çözme ve fingerprint, mesaj gönderimi gibi merkezi CA sisteminden kullanıcının akıllı kartına iletilen işlemleri gerçekleştirebilen cihazıdır. Şifre : Filbox Uydu Süper Paket 12 ay HD, Sinema, Belgesel, Spor, Dizi içeriklerini aktif hale getirecek şifredir.

10 FİLBOX Kampanya Koşulları ve Sipariş Yönetimi: Müşteri ürünü aldıktan sonra bayimiz tarafından TV montaj kaydı (servis iş emri) açılır ve müşterinin Filbox kurulum istediği servise bildirilir. Vergi levhası olan ticari iş yerlerinde Filbox kampanyası geçerli değildir. İlgili kampanya sadece konut içi bireysel üyelik için geçerlidir. Yetkili Servis; Bayiden veya müşteriden aldığı CAM modülü bizden aldığı TV sine veya evdeki mevcut TVsine kurar. Servisimiz kurulum yapılan müşteriye BTK kuralı gereği Filbox sözleşmesini imzalaması gerektiğini bildirir. Müşterinin sözleşmeyi ilgili adrese göndermesini gerektiği hakkında bilgilendirir. Yetkili Servileri tarafından CI+ Modül uyumlu Filbox Paketinin kurulumunu ve aktivasyonlarını yapılacaktır. Müşterinin çanağı yok ise yetkili servisler, bedeli karşılığında çanak anten montaj hizmeti verecektir. Filbox üyesi olmayan kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. Mevcut üyelikleri olan müşteriler üyeliklerini iptal edip bu kampanya ile yeniden üye olamazlar. Filbox paketlerinin kurulumu ya kadar yapılabilecektir. Filbox, kampanya katılımcıları için aktivasyon başvurularını (dahil) tarihine kadar kabul edecektir. Bu tarihten sonra yapılacak aktivasyon başvuruları Filbox tarafından değerlendirilmeyecektir. Kampanya dan faydalanan müşterilerin 12 aylık abonelik süresinin bitiminden sonra aboneliğe devam etmek istemesi durumunda, Filbox taahhütlü ya da taahhütsüz paketlerinden tercih ettiğini satın alabilecektir. Ürünler, geçerli olan hediye ve kampanya uygulamaları stoklarla sınırlıdır. Kampanyanın sona erdirilmesi, iptal edilmesi veya değiştirilmesi Arçelik A.Ş tarafından saklı tutulur.

11 ÜCRETSİZ 6 AYLIK Digiturk Play HEDİYESİ 6 aylık Digiturk Play Sinema Üyeliği ile dilediğin zaman yüzlerce film ve diziyi ücretsiz izle. (Taahhüt yok) Tavsiye edilen Perakende Fiyat: 6 aylık Digiturk Play üyeliği 59 TL Altyazı ve dublaj seçenekleriyle in üzerinde yerli ve yabancı HD film. Yüzlerce bölüm yerli - yabancı dizi. En sevilen belgesel, çocuk ve yaşam içerikleri. Birçok canlı TV kanalı.

12 Digiturk Play DETAYLAR: 6 serisi TV alan müşterilerimizin montaj yaptırdıktan sonra Çağrı merkezimizi ( ) araması ve Müşteri bilgileri ile 6 Aylık Digiturk Play Promosyon kodunu talep etmeleri gerekmektedir. Promosyon kod ile müşteriler Digiturk Play üzerinden bu promosyon kodunu aktiflemelidir. Bunu yapmak için TV lerimizin Uygulama Marketinde yer alan Digiturk Play uygulamasına giriş yapıp üyelik oluşturduktan sonra ücretsiz Sinema Üyeliği seçilerek Promosyon kodu ile giriş yapılır. Aynı şifreyi Digiturk Play uygulamasının olduğu diğer akıllı ekranlarda da kullanabilirsiniz. Bu kampanya Temmuz sonuna kadar Beko mağazalarında geçerli olup, 6 ay Digiturk Play Sinema Üyeliği (Eğlence Paketi) hediyesini kapsamaktadır. 6 aylık Hediye Sinema Paketinin KDV Dahil Peşin Fiyatı 59,9 TL dir. Her müşterinin tek bir promosyon kodu kullanım hakkı vardır. Hediye promosyon kodunun son kullanım tarihi 07 Eylül 2016 dır. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

13 Digiturk Play Kampanya Koşulları ve Sipariş Yönetimi: 6 serisi Beko TV alanlara 6 ay Digiturk Play Sinema Üyeliği (Eğlence Paketi) hediye edilecektir. Hediyenin aktive edilmesi için, promosyon kodunuzu TV nizde bulunan Digiturk Play uygulamasının ilgili paket sayfasından girişini yapılması gerekmektedir. Promosyon kodları tek kullanımlıktır. Promosyon kodlarının son kullanım tarihi 07 Eylül 2016 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliklerini yitirecektir. Promosyon kodlarının kullanılabilmesi için öncelikle TV nizde bulunan Digiturk Play uygulamasına kimlik bilgilerinin girişi yapılarak üye profilinin oluşturulması gerekmektedir. Bu bilgiler Digiturk tarafında saklı tutulmaktadır. Hediye edilen Digiturk Play Sinema Üyeliği (Eğlence Paketi) bireysel üyelik ve kullanım içindir. Promosyon kodlarının aktive edilmesi ve içeriklerin izlenmesi için internet bağlantısı gereklidir. Digiturk Play, dört ekrandan (cep telefonu, tablet, PC, TV) izlenebilmektedir. Bir üyelik aynı anda sadece 1 cihazda aktif olabilir. Bir cihazdan izleme yapılırken, aynı üyelikle başka bir cihazdan giriş yapılamaz. TV üzerinden promosyon kodlarını girerek üyelik yaratıp hediye Sinema Üyeliği ni (Eğlence Paketi) aktif eden kullanıcılar bu üyeliklerini uyumlu cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarında da kullanmaya başlayabilirler. Her bir Digiturk Play üyeliği için en fazla 1 promosyon kodu kullanılabilecektir. Promosyon kodları, yurtiçi Digiturk Play servisi için geçerlidir. Hediye edilen üyelik içerikleri sadece yurtiçinde izlenebilmektedir. Promosyon kodları nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez. Digiturk hediye edilen üyeliğin içeriklerinde ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Digiturk, Digiturk Play uygulamasındaki yayınların bir bölümünün veya tamamının, süreli ya da süresiz olarak durdurma hakkını saklı tutar. Digiturk Play paketleri, üyelikleri, fiyat bilgileriyle ilgili detaylı bilgiye ve desteğe Digiturk Çağrı Merkezi nden ulaşılabilir. ( )

14 Temmuz 2016 İÇERİK KAMPANYASINA DAHİL TÜM TV MODELLERİ İÇİN ÖZET TABLO SONRAKİ SAYFADA YER ALMAKTADIR. Not: Tablodaki 4K Quatro modellerinde hem Tivibu hem Filmbox hediyesi verilmektedir.

15 65" / 165 EKRAN + PNL000 B65L S Filmbox Tivibu 55" / 139 EKRAN PPJ000 B55L B Filmbox Tivibu 55" / 139 EKRAN PLN000 B55L W Filmbox Tivibu 55" / 139 EKRAN + PKP000 B55L S Filmbox Tivibu 49" / 123 EKRAN PPH000 B49L B Filmbox Tivibu 49" / 123 EKRAN PLL000 B49L W Filmbox Tivibu 49" / 123 EKRAN + PKN000 B49L S Filmbox Tivibu 40" / 102 EKRAN PKT000 B40L B Filmbox 40" / 102 EKRAN PKS000 B40L W Filmbox 55" / 139 EKRAN 4K ANDROID PQQ000 B55L AS Tivibu 65" / 165 EKRAN CURVED MWM000 B65C S Tivibu 65" / 165 EKRAN SUPER CURVED PFR000 B65C S1 Tivibu 55" / 139 EKRAN Uydulu TV PDF000 B55L B2 Filbox 55" / 139 EKRAN Uydulu TV PDH000 B55L W2 Filbox 55" / 139 EKRAN PDY000 B55L B2 Digiturk play 55" / 139 EKRAN PEA000 B55L W2 Digiturk play 55" / 139 EKRAN PHX000 B55L B Digiturk play 55" / 139 EKRAN PJF000 B55L W Digiturk play 55" / 139 EKRAN 2D & UHD MZC000 B55L B Tivibu 55" / 139 EKRAN 3D & UHD MYG000 B55L B Tivibu 55" / 139 EKRAN CURVED PAS000 B55C S Tivibu 55" / 139 EKRAN SUPER CURVED PFT000 B55C S1 Tivibu 49" / 123 EKRAN Uydulu TV PDA000 B49L B2 Filbox 49" / 123 EKRAN Uydulu TV PDC000 B49L W2 Filbox 49" / 123 EKRAN PDU000 B49L B2 Digiturk play 49" / 123 EKRAN PDW000 B49L W2 Digiturk play 49" / 123 EKRAN PHW000 B49L B Digiturk play 49" / 123 EKRAN PJE000 B49L W Digiturk play 48" / 121 EKRAN MQY000 B48-LB-6536 Digiturk play 48" / 121 EKRAN MQZ000 B48-LW-6536 Digiturk play 48" / 121 EKRAN 2D & UHD MZB000 B48L B Tivibu 48" / 121 EKRAN 3D & UHD MYE000 B48L B Tivibu 43" / 109 EKRAN PDQ000 B43L B2 Digiturk play 43" / 109 EKRAN PDS000 B43L W2 Digiturk play 43" / 109 EKRAN PHV000 B43L B Digiturk play 43" / 109 EKRAN PJD000 B43L W Digiturk play 40" / 102 EKRAN MQU000 B40-LB-6536 Digiturk play 40" / 102 EKRAN MQV000 B40-LW-6536 Digiturk play 32" / 80 EKRAN PDL000 B32L B2 Digiturk play 32" / 80 EKRAN PDN000 B32L W2 Digiturk play 32" / 80 EKRAN PHU000 B32L B Digiturk play 32" / 80 EKRAN PJC000 B32L W Digiturk play

16 Saygılarımızla, Türkiye TV Pazarlama Yöneticiliği

BEKO & GRUNDIG TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ

BEKO & GRUNDIG TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ BEKO & GRUNDIG TV İÇERİK KAMPANYALARIMIZ Ekim 2016 Son dönemlerde televizyon ürünümüzdeki teknolojik özelliklerin artması, müşterilerin TV özelliklerini tam olarak kullanma isteğini karşılamak ve daha

Detaylı

MAYIS AYI KAMPANYALARI

MAYIS AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/092 05.05.2015 Değerli İş Ortağımız, MAYIS AYI KAMPANYALARI Mayıs ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. FTA HD Değiştir

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com. D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.tr) D-Smart BLU ile TV ekranına bağlı kalmadan, internet bağlantısı

Detaylı

NİSAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ

NİSAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ Bayi İletişim Bülteni 2013/048 03.04.2013 NİSAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ Değerli İş Ortağımız, Nisan ayı kampanyalarımız ve satış modellerimiz aşağıdaki gibidir; HD Kampanyası

Detaylı

OCAK AYI KAMPANYALARI

OCAK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/001 04.01.2016 Değerli İş Ortağımız, OCAK AYI KAMPANYALARI Ocak ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Aydan Aya satış fiyatlarımız

Detaylı

ARALIK AYI KAMPANYALARI

ARALIK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/223 03.12.2015 Değerli İş Ortağımız, ARALIK AYI KAMPANYALARI Aralık ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. İlk Fatura D-Smart

Detaylı

HAZİRAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ

HAZİRAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ Bayi İletişim Bülteni 2013/077 04.06.2013 Değerli İş Ortağımız, HAZİRAN AYINDA DEVAM EDEN KAMPANYALAR VE SATIŞ MODELLERİMİZ Haziran ayı kampanyalarımız ve satış modellerimiz aşağıdaki gibidir; Devam Eden

Detaylı

TEMMUZ AYI KAMPANYALARI

TEMMUZ AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/133 02.07.2015 Değerli İş Ortağımız, TEMMUZ AYI KAMPANYALARI Temmuz ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Paket fiyatlarında

Detaylı

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir)

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) KAMPANYA EVRAK KODU : #HH6 VERSİYON :1 :HOŞPAKET HD HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon

Detaylı

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir)

HD GİRİŞ PAKETİ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) KAMPANYA EVRAK KODU : #H72 VERSİYON :1 :HOŞ HD HD GİRİŞ İ NE İLİŞKİN 24 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ (Yeni Üyeliklere Yönelik Olup HD Uydu Alıcısı Hediyelidir) Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk

Detaylı

Yeni Paket Yapısı Ocak 2015

Yeni Paket Yapısı Ocak 2015 Yapısı Ocak 2015 Yapısı GİRİŞ PAKETİ YERİNE, BELGESEL VE YAŞAM KANALLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ AİLE PAKETİ SATIŞA AÇILMIŞTIR. SPOR, SÜPER VE MEGA PAKETLERDE FİYATLAR DAHA REKABETÇİ HALE GELMİŞTİR. TAMAMI

Detaylı

D-Smart Dijital Platform nedir?

D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart, başta Türksat olmak üzere Türkiye den takip edilebilen uydularda yayınlanan şifresiz kanalların yanı sıra sadece D-Smart a özel olarak hazırlanmış kanalları da

Detaylı

Turkcell Superonline Filbox Yalın ADSL Kampanyası Taahhütnamesi

Turkcell Superonline Filbox Yalın ADSL Kampanyası Taahhütnamesi Turkcell Superonline Filbox Yalın ADSL Kampanyası Taahhütnamesi 4 Mayıs 2015 30 Haziran 2015 tarihleri arasında Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca Turkcell Superonline) xdsl

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği 1 Nisan 15 Mayıs Kampanya Bilgileri Kampanya Geçerlilik Tarihi: 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Ürün grubu: Bridgestone Markalı & Binek ve Hafif Ticari & Yaz (LVR, LTS, LSR Combi

Detaylı

MART AYI KAMPANYALARI

MART AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/037 02.03.2016 Değerli İş Ortağımız, MART AYI KAMPANYALARI Mart ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Aile Plus Kampanyası

Detaylı

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) 2. Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

Smart İnternet 3 Kampanyası

Smart İnternet 3 Kampanyası 27.09.2015 Kampanya Bilgileri Smart 3 Kampanyası + Spor HD / CAM Uydu Cihazı Sinema + Dizi Sinema + Dizi + Spor 8MB'e kadar Limitli 12 GB Kotalı 35 TL 40 TL 40 TL 45 TL 55 TL 16MB'e kadar Limitli 12 GB

Detaylı

Digiturk Modül Üyeliği

Digiturk Modül Üyeliği Digiturk Modül Üyeliği Digiturk firması uydu alıcısını içinde barındıran DVB-S destekli LED-LCD-3D ve Plazma TV'lerde decoder olmadan Cam / CI Modül (Kart / Smart Kart) ile Digiturk e üye olma imkanını

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Eylül AYI KAMPANYALARI

Eylül AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2015/174 04.09.2015 Eylül AYI KAMPANYALARI Değerli İş Ortağımız, Eylül ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. D-Smart müşterisine

Detaylı

ARALIK AYI KAMPANYALARI

ARALIK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/174 06.12.2016 Değerli İş Ortağımız, ARALIK AYI KAMPANYALARI Aralık ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. YENİ PAKET YAPISI

Detaylı

KONU: BEKO ÖZEL MÜŞTERİ PROGRAMI EKİM 2016 KAMPANYALARI. Bu kampanya sadece Beko Dünyam Özel Müşteri Programı üyeleri için tanımlanmıştır.

KONU: BEKO ÖZEL MÜŞTERİ PROGRAMI EKİM 2016 KAMPANYALARI. Bu kampanya sadece Beko Dünyam Özel Müşteri Programı üyeleri için tanımlanmıştır. Sayın Yetkili Satıcımız, İstanbul, 03.10.2016 Sirküler No:431 KONU: BEKO ÖZEL MÜŞTERİ PROGRAMI EKİM 2016 KAMPANYALARI 1)ÖZEL MÜŞTERİLER KEA Bu kampanya sadece Beko Dünyam Özel Müşteri Programı üyeleri

Detaylı

Kampanya Detayları. Kampanya kapsamında taahhüt vermek gerekiyor mu? Kampanya 24 ay taahhütlüdür. İnternet Fiyatına D-Smart + Limitsiz İnternet

Kampanya Detayları. Kampanya kapsamında taahhüt vermek gerekiyor mu? Kampanya 24 ay taahhütlüdür. İnternet Fiyatına D-Smart + Limitsiz İnternet Kampanya Detayları Kampanya kapsamında taahhüt vermek gerekiyor mu? Kampanya 24 ay taahhütlüdür 1 / 10 Hediye edilen Maxi Paketin aktivasyonu nasıl yapılır? Aktivasyon işlemi Smartcard ile D-Smart'ın uydudan

Detaylı

Beko 80 ekran ve üzeri LED TV ler 100 ve 150 TL ye varan indirimlerle.

Beko 80 ekran ve üzeri LED TV ler 100 ve 150 TL ye varan indirimlerle. Akıllı Çözümler Dünyası Haziran 2013 Beko Hizmet Merkezi 444 1 404 www.beko.com.tr Beko 80 ekran ve üzeri LED TV ler 100 ve 150 TL ye varan indirimlerle. ÜCRETSİZ NAKLİYE KURULUM AYAK DUVAR ASKISI B55-LEP-6WV

Detaylı

AĞUSTOS AYI KAMPANYALARI

AĞUSTOS AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/129 09.08.2016 Değerli İş Ortağımız, AĞUSTOS AYI KAMPANYALARI Ağustos ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Tek fiyat net

Detaylı

Futbolun yaşattığı her duyguyu Beko büyük ekran TV lerde yaşayın!

Futbolun yaşattığı her duyguyu Beko büyük ekran TV lerde yaşayın! Futbolun yaşattığı her duyguyu Beko büyük ekran TV lerde yaşayın! Temmuz 2016 1.000 TL ye varan büyük indirimler! Beko, Türkiye nin ilk 4K Android Ultra Slim televizyonunu sunar. Beko dan Android TV lansmanına

Detaylı

D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular

D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular D-Smart BLU Sıkça Sorulan Sorular 1. D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşamınızı sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. D- Smart BLU ile TV ekranına bağlı kalmadan,

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Kurumsal Cihaz Kataloğu

Kurumsal Cihaz Kataloğu 01.10.2015 KOBİ- Esnaf Segmenti Kurumsal Cihaz Kataloğu Ekim 2015 TİCARİ PAZARLAMA VE KANAL GELİŞTİRME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ KOBİ SATIŞ DİREKTÖRLÜĞÜ Kampanya Listesi ve Bitiş Tarihleri TÜRK TELEKOM TT KAMPANYA

Detaylı

İstanbul, Sirküler No:503. Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: ARALIK AYI KİŞİYE ÖZEL KAMPANYALAR

İstanbul, Sirküler No:503. Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: ARALIK AYI KİŞİYE ÖZEL KAMPANYALAR Sayın Yetkili Satıcımız, İstanbul, 02.12.2016 Sirküler No:503 KONU: ARALIK AYI KİŞİYE ÖZEL KAMPANYALAR Beko tüketicilerinden belli bir hedef kitle için ay boyunca aşağıdaki lar uygulanacaktır. Kampanyalar

Detaylı

Yanındayız. Yeni yılda TV keyfi TL ye varan indirimlerle dev ekranda yaşanır! Tivibu Süper Paket hediyeli! Teknoloji tutkunlarının

Yanındayız. Yeni yılda TV keyfi TL ye varan indirimlerle dev ekranda yaşanır! Tivibu Süper Paket hediyeli! Teknoloji tutkunlarının Teknoloji tutkunlarının Yanındayız. Yeni yılda TV keyfi 2.000 TL ye varan indirimlerle dev ekranda yaşanır! Üstelik 75 TL den başlayan 36 ay taksit fırsatıyla! Aralık 2016 Süper Paket hediyeli! Yeni yıla

Detaylı

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İkili Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

Yeni QUATRO UHD+ seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO UHD+ seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO UHD+ seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Nisan 016 9 TL değerinde 1 yıllık Filmbox hediye! B55 968 5S QUATRO UHD+ TV Ultra HD: uydu alıcıdan K yayını direkt görüntüleme ve

Detaylı

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol (Listelenen TV ler) Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda (İsteğe Bağlı) i-kutu İnteraktif Kutu Merhaba, Bu kitapçıkta

Detaylı

Salla Doldur Taşsın Kampanyası ndaki tarifelerin diğer içerikleri Bittikçe Doldur Kampanyası ndaki esaslara göre doldurulur.

Salla Doldur Taşsın Kampanyası ndaki tarifelerin diğer içerikleri Bittikçe Doldur Kampanyası ndaki esaslara göre doldurulur. Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyası Esasları 05.01.2017-31.12.2019 tarihleri arasında geçerli Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyasından Esnek Fırsat 2GB, Ekstra Esnek 2GB, Ekstra Esnek 3GB, Faturasız

Detaylı

Kampanya Detayları. Kampanyanın avantajı nedir?

Kampanya Detayları. Kampanyanın avantajı nedir? Kampanya Detayları Kampanyanın avantajı nedir? Kampanya kapsamında, İnternet fiyatına, internet ve D-Smart Giriş Paketi birarada sunulur. 8MB 4GB internet ve D-Smart Giriş Paketi, internet fiyatına sadece

Detaylı

İşyerim İnternet Bizden Kampanyası

İşyerim İnternet Bizden Kampanyası İşyerim İnternet Bizden Kampanyası BAĞLANTI TÜRÜ: İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO: İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO: PAKET Dönem Hız KOTA Kampanyalı İşyerim Akıllı Kota 4 GB 0-24 Ay 4 Mbps

Detaylı

2.000 TL'ye varan. Beko Ultra HD TV lerde. değişim indirimi! fırsatını. Değişim. Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar!

2.000 TL'ye varan. Beko Ultra HD TV lerde. değişim indirimi! fırsatını. Değişim. Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar! Beko Ultra HD TV lerde 2.000 TL'ye varan değişim indirimi! Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar!* Kasım 2016 Değişim fırsatını kaçırmayın! ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR QUATRO UHD+

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

Digiturk Balıkesir Teknik Servis Hizmetleri, LigTV Hizmeti Balıkesir Teknik Servis

Digiturk Balıkesir Teknik Servis Hizmetleri, LigTV Hizmeti Balıkesir Teknik Servis Digiturk Balıkesir Digiturk Balıkesir Teknik Servis Hizmetleri, LigTV Hizmeti Balıkesir Teknik Servis Balıkesir bölgesinde yaşayan veya yeni abone olacak müşterilerimize ve mevcut üyelerimize daha kolay

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

EKİM AYI KAMPANYALARI

EKİM AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/153 05.10.2016 Değerli İş Ortağımız, EKİM AYI KAMPANYALARI Ekim ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Tek fiyat net fatura

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CANIM AİLEM KAMPANYASI _YENİ MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ: İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO: İNTERNET (ADSL) BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan Paket

Detaylı

NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Nokia Lumia 525 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

ARÇELİK TEN YENİ YIL HEDİYESİ!

ARÇELİK TEN YENİ YIL HEDİYESİ! ARALIK 016 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK TEN YENİ YIL HEDİYESİ! Şimdi dev lerde.000 TL ye varan indirimler, üstelik 36 ay taksit* fırsatıyla! A65L 9683 5S ULTIMA UHD Tivibu Süper Paket HEDİYE! 36 AY

Detaylı

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İkili Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ!

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! SİRKÜLER: GRUNDIG TV & AUDIO TOPTAN &PERAKENDE UYGULAMALARI - PAZARLAMA PARO KAMPANYASI KAMPANYA ÖZETİ GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! Ocak ayı Tavsiye Insert ve Etiket fiyatları üzerinden

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

Renkler Daha Canlı Görüntü Daha Akıcı

Renkler Daha Canlı Görüntü Daha Akıcı NİSAN 016 arcelik.com.tr 444 0 888 Yeni Ultima UHD+ 4K Picture Perfection Technology ile Renkler Daha Canlı Görüntü Daha Akıcı Lansmana özel 99 TL den başlayan taksitlerle 49 TL değerinde 1 yıllık Filmbox

Detaylı

Beko, Türkiye nin ilk 4K Android Ultra Slim televizyonunu sunar.

Beko, Türkiye nin ilk 4K Android Ultra Slim televizyonunu sunar. Beko, Türkiye nin ilk 4K Android Ultra Slim televizyonunu sunar. Mayıs/Haziran 2016 Logitech Gamepad hediyesi ile TV nizde Android oyunlarını keşfedin. B55 L 9682 5AS 8,5 mm cep telefonu inceliği ile en

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir.

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir. Değerli Bayimiz, Turkcell tarafından Toplu SMS Tarifesinde 1 Ağustos 28 tarihi itibari ile değişiklik gerçekleştirilecektir. Yeni tarifenin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen konuyla ilgili olarak

Detaylı

OCAK AYI KAMPANYALARI

OCAK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2017/002 04.01.2017 OCAK AYI KAMPANYALARI Değerli İş Ortağımız, Ocak ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. Kolay Gir Kolay Çık

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak

Detaylı

0,99 TL ye ĐNTERNET KAMPANYASI

0,99 TL ye ĐNTERNET KAMPANYASI 0,99 TL ye ĐNTERNET KAMPANYASI Bu kampanya 18.06.2010 31.12.2010 tarihleri arasında geçerlidir. 12 Ay taahhüt veren Uydunet aboneleri 6 ay süresince 1Mbps kullandığın kadar öde tarifelerinde 0,99TL; 5Mbps

Detaylı

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İnternet Paketli Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya ) işbu Taahhütname

Detaylı

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans Sık Sorulan Sorular 1. BuluTT Konferans nedir? Bulutt Konferans Türk Telekom Veri Merkezinde kurulmuş olan Video Konferans ve Web Konferans uygulamaları sayesinde; kullanıcıların

Detaylı

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ EVLERE ŞENLİK KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Bağlantı Türü: Yalın KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ Sabit Ev Telefonu İle: İNTERNET PAKETİ Bağlantı Hızı AKN ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps'e kadar Taahhüt

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ABONELİK TÜRÜ Yeni Abone TTNET İnternet Hizmet No :... TAAHHÜT SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA İNDİRİM SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA PAKETLERİ PAKET KAMPANYALI FİYAT*

Detaylı

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK 2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım

Detaylı

ARÇELİK TEN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ!

ARÇELİK TEN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ! KASIM 016 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK TEN BÜYÜK YENİLEME HAREKETİ! Şimdi markası ne olursa olsun eski televizyonunuzu getirin, yepyeni Arçelik Ultra HD TV leri.000 TL ye varan indirimle alın ve belirli

Detaylı

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin!

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! Shell den değerinde yakıt hediye! 10TL SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! SON GÜN: 13 Temmuz 24 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında,

Detaylı

Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti.

Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti. Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti CRM Yöneticiliğinin belirlediği kurallara göre seçilen ürünlerde, dönemlik kampanyalar

Detaylı

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) 2. Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) 2. Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

GENÇ KAMPANYASI TAAHHÜTNAME

GENÇ KAMPANYASI TAAHHÜTNAME GENÇ KAMPANYASI TAAHHÜTNAME ABONELİK TÜRÜ: Yeni Abone İNTERNET HİZMET NO : TAAHHÜT SÜRESİ : 24 ay / 12 ay KAMPANYA İNDİRİM SÜRESİ : 24 ay / 12 ay İNTERNET KAMPANYALI FİYAT* İNDİRİM TUTARI** Yalın FİBERNET

Detaylı

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İnternet Paketli Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya ) işbu

Detaylı

ARÇELİK TE ÖTV İNDİRİMİ KATLANIYOR!

ARÇELİK TE ÖTV İNDİRİMİ KATLANIYOR! MART 017 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK TE Ö İNDİRİMİ KATLANIYOR! A40 LB 5533 A55 L 5531 4B LERDE %5 E VARAN İNDİRİM! .99 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA %5 İNDİRİMLİ ÜSTELİK 36 TAKSİT FIRSATI! LERDE %5 E

Detaylı

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ FİBER LE ÇİFTE ŞENLİK KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Bağlantı Türü: Yalın KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN İNTERNET PAKETLERİ Sabit Ev Telefonu İle: İNTERNET PAKETİ Bağlantı Hızı AKN Taahhüt Süresi Tivibu Ev Giriş

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

SÜRPRİZİ BİZDEN KAMPANYASI MEVCUT MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

SÜRPRİZİ BİZDEN KAMPANYASI MEVCUT MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ SÜRPRİZİ BİZDEN KAMPANYASI MEVCUT MÜŞTERİ 24 AYLIK KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO :... İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL. NO :... ABONENİN TERCİH ETTİĞİ HİZMETLER

Detaylı

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları:

24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 Pepsi Kampanyası Katılım Koşulları: 1. Bu kampanya 24 Haziran 2011 5 Eylül 2011 tarihleri arasında T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Şifre gönderimleri 5 Eylül 2011 saat

Detaylı

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız,

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız, Değerli Çözüm Ortağımız, Index A.Ş. ve Vodafone işbirliği ile devreya alınan iki yeni kampanyaya ait detayları ve aktivasyon süreci ile ilgili bilgileri aşağıda bilginize sunarız. Kampanya İçeriği 6 ay

Detaylı

SINIRLARI KALDIRAN TİVİBU KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

SINIRLARI KALDIRAN TİVİBU KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TİVİBU HİZMET NO : SINIRLARI KALDIRAN TİVİBU KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI T.C. KİMLİK NO/VERGİ KİMLİK NO : MOBİL TEL. NO : VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI: AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ( 1.

Detaylı

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİNCİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) 2. Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

HER EVE TİVİBU EV KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

HER EVE TİVİBU EV KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ HER EVE TİVİBU EV KAMPANYASI ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ TİVİBU EV HİZMET NO İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO Dahil Olunan Paket (işaretlenmelidir) Paket Adı Kampanyalı Fiyat İndirim Tutarı

Detaylı

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular:

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 1. Kampanya hediyesi nedir? Kampanya hediyesi günlük 12 TL konuşma + 30 SMS + 30 MB cepten internettir. Konuşma hediyesi, katılımcıların

Detaylı

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara ait Kamu Protokolleri

Detaylı

yanındayız Yeni yılda 4K televizyon keyfi TL ye varan indirimlerle başladı! TL İndirim Teknoloji tutkunlarının

yanındayız Yeni yılda 4K televizyon keyfi TL ye varan indirimlerle başladı! TL İndirim Teknoloji tutkunlarının Teknoloji tutkunlarının yanındayız Yeni yılda 4K televizyon keyfi 2.000 TL ye varan indirimlerle başladı! Üstelik büyük ekran TV lerde 75 TL den başlayan 36 ay taksit fırsatıyla! Ocak 2017 65 Quatro UHD+

Detaylı

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) S.E.Ç İnternet Paketli Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya

Detaylı

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: S.E.Ç İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) S.E.Ç İnternet Paketli Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut

Detaylı

KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI

KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI Proje adı: Kolay Abonelik Tarih: 02.03.2017 Hazırlayan: Yasemin ALEV - Ferhat AKTÜRK 1 1. AMAÇ Gazdaş Kolay Abonelik projesi kapsamında yetkili iç tesisat firmalarının

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI ... / /201. KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Tablet Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

2.000 TL'ye varan. Beko Ultra HD TV lerde. değişim indirimi! fırsatını. Değişim. Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar!

2.000 TL'ye varan. Beko Ultra HD TV lerde. değişim indirimi! fırsatını. Değişim. Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar! Beko Ultra HD TV lerde 2.000 TL'ye varan değişim indirimi! Üstelik 2. ürün alımına özel 99 TL den başlayan özel fırsatlar! Ekim 2016 Değişim fırsatını kaçırmayın! ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR QUATRO UHD+

Detaylı