23-24 Kasım tarihlerinde tüm Türkiye de TEOG sınavları yapılacak olup, tüm ilkokul öğrencilerimiz için bu tarihlerde okulumuz tatildir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "23-24 Kasım tarihlerinde tüm Türkiye de TEOG sınavları yapılacak olup, tüm ilkokul öğrencilerimiz için bu tarihlerde okulumuz tatildir."

Transkript

1 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 KASIM 2016 Değerli Velilerimiz, Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların uygulanması için verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyoruz. VELİ MEMNUNİYETİ ANKETİ Yaptığımız uygulama ve çalışmaları değerlendirebilmemiz için ekteki veli memnuniyet anketi yoluyla vereceğiniz geribildirimler bizler için değerlidir. Ayıracağınız vakit için şimdiden teşekkür ederiz. Anket için lütfen TIKLAYINIZ. OKUL SAATLERİ Eğitim-Öğretim Yılında Okul Öncesi ve İlkokulumuz için ders saati sabah 08:20 de başlayıp akşam 16:10 da sona ermektedir. Ailesiyle gelen bazı öğrencilerimizin geç gelmesi nedeniyle ilk derslerde aksamalar yaşanmaktadır. Tüm öğrencilerimizin 08:20 de sınıfta hazır olması verimli bir eğitim ortamı için oldukça önemlidir. Öğrencilerimizin geç kaldıkları günlerde yok yazıldıklarını ve bunun da devamsızlıklarına eklendiğini hatırlatmak isteriz. Öğrencilerimizin sabah zamanında okulda olma sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için, sizlerin desteğine ihtiyaçları vardır. İŞGÜNÜ TAKVİMİ Kasım tarihlerinde tüm Türkiye de TEOG sınavları yapılacak olup, tüm ilkokul öğrencilerimiz için bu tarihlerde okulumuz tatildir Öğretim yıllı iş günü takvimi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİ TOPLANTISI 19 KASIM 2016 CUMARTESİ 19 Kasım Cumartesi günü 09:00-15:00 saatleri arasında Veli Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Aşağıdaki program dahilinde yapılacak olan programın her sınıf için detaylı bilgilendirmesi gelecek hafta içerisinde sizlerle paylaşılacaktır.

2 19 KASIM 2016 VELİ TOPLANTISI OÖ1 ve OÖ2 3.ve 4. SINIFLAR 1. ve 2. SINIFLAR ÇAS ta tüm velilere 09:00-09:30 Uygulamalı Branşlar sunumu 09:30-10:00 10:00-10:30 ÇAS ta tüm velilere 10:30-11:00 Uygulamalı Branşlar sunumu 11:00-11:30 11:30-12:00 12:00-13:00 ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI ÇAS ta tüm velilere 13:00-13:30 Uygulamalı Branşlar sunumu 13:30-14:00 14:00-14:30 14:30-15:00

3 KASIM AYI ÇALIŞMALARIMIZ 7 KASIM 2. Sınıflar Hamamönü Gezisi 7 KASIM Öğle Arası Dinletisi - 3-C- KAAN VAROL-YALIN DOĞRUSÖZ 7 KASIM 1. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 8 KASIM 2. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 8 KASIM 4. Sınıflar Din Bilgisi Sınavı (2. Ders) 8 KASIM Okul Öncesi 1 Öğrencilerinin Bilintur Gezisi 9 KASIM 3. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı KASIM Atatürk ü Anma Haftası 10 KASIM Atatürk ü Anma Töreni 10 KASIM 4. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 10 KASIM İdari Koordinasyon Toplantısı 11 KASIM Öğle Arası Dinletisi - 4-B - ECEM GÜRSEL- DERİN AKGÜL 12 KASIM Hafta sonu kursları yapılacaktır. 14 KASIM 1. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 14 KASIM Öğle Arası Dinletisi - 3-E - ECE PİRGUN- BEREN YANMAZ 14 KASIM 3. sınıfların Kayıp Madalyanın Peşinde kitabının yazarı ile söyleşi ÇAS 09:10 15 KASIM 4. Sınıflar Trafik ve İlk Yardım Sınavı (2. Ders ) 15 KASIM 2. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 16 KASIM İlkokul Öğrenci Meclisi Toplantısı 16 KASIM Okul Aile Birliği Toplantısı Saat: KASIM 3. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 16 KASIM Öğrencilerimiz için İngilizce Tiyatro 17 KASIM Öğle Arası Dinletisi 4-A-MİNA YILDAR-TUĞRA ATEŞOĞLU 17 KASIM 4. Sınıf Öğrencilerinin Anıtkabir Ziyareti 17 KASIM 4. Sınıf Öğrencileri ile Toplantı 19 KASIM Genel Veli Toplantısı ÖĞRENCİMİZİ KUTLUYORUZ! Ankara Golf Kulübü tarafından düzenlenmiş olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Golf Turnuvası nda 5-10 yaş minikler kategorisinde mücadele eden Okul Öncesi 2 Sarı Sınıf öğrencimiz Keremcan Özsoy ikinci olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

4 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ! Her yıl Kasım ayının 2. Pazartesi günüyle başlayan hafta Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanır. Haftanın kutlanma amaçları ; çocuklara kitap okuma sevgisini kazandırmak; seviyelerine göre daha nitelikli kitap seçilmelerini sağlamak; anne, baba ve çocukları kitap almaya yönlendirmek; evlerinde kitaplık kurmalarına teşvik etmek; okul ve sınıf kitaplıklarını desteklemek; kitapları yıpratmadan kullanmaya özen gösterme alışkanlığı kazandırmak; yeni çıkan çocuk kitaplarının takip edilmesini sağlamaktır. Dünya Çocuk Kitapları Haftası okulumuzda Kasım 2016 tarihleri arasında birçok yayınevinden seçilen bilim ve başvuru kitaplarından oluşan mini bir fuarı ile kutlanacaktır. Standlarda yer alacak yayınevlerinin isimleri ; Tübitak, Odtü, Tudem, Altın Kitaplar, Kolektif-Akademi Çocuk, Redhouse, Parıltı, Desen ve Poti Kare. Kitap listelerimiz için TIKLAYINIZ. MÜZİK DİNLETİLERİ Bu hafta itibariyle öğle arası müzik dinletilerimize başladık. Pazartesi günü 3B sınıfından Selen Botan Allegretto, Rüzgar Duyuldu Dalgaların Sesi ve Erdem Baktır Musette eserlerini sınıf arkadaşlarına seslendirdiler.

5 Perşembe öğle arasında ise 4B sınıfında Deniz Batu Hamamcılar Kızılderili Davulu ve Eda Tabak Utra eserlerini sundular. Sınıf arkadaşlarına yaptıkları keyifli sunumlar için öğrencileimize teşekkür ediyoruz. KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için okulumuzda da öğrencilerimizle paylaşımlar yapıldı. Kızılay ın kuruluş amacı, çalışmaları ve önemi konusunda bilgilendirmeler, fikir alışverişleri ile öğrencilerimizin farkındalıklarını arttıraya çalıştık.

6 LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösev Koleji nde okuyan 10 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte okulumuza gelip ders etkinliklerine katılacaklardır. Öğrencilerimizin Lösemi hakkındaki bilgilerinin artacağı ve güzel bir kaynaşma ortamı olacağına inandığımız organizasyonumuz için LÖSEV Yetkililerini de teşekkür ediyoruz. MECLİS YEMİN TÖRENİ Okul Meclisimiz bugün ilk kez biraraya gelerek yemin ettiler. Edilen yemin ardından göreve başlayan meclis üyelerimize görevlerinde başarılar diliyor, yapacakları güzel çalışmada destek olacağımızı belirtiyoruz. 1.GELİŞİM RAPORU Okul öncesi 2/ ve 4. sınıflarımızın 1. sorgulama ünitesi tamamlanmış olup, öğrencilerimizin gelişim karnesi akademik değerlendirme modülünde yayımlanmıştır. HAFTA SONU KURSLARIMIZ Ülkemizde yaşanan olumsuz durumlar nedeni ile Ankara İli Valiliğinin almış olduğu karar doğrultusunda Velilerin okul binası içine alınmaması kararı haftasonu kurslarımızda da uygulanacaktır. Konu ile ilgili hassasiyet göstermenizi ve ısrar etmemenizi rica eder, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

7 Öğrencilerimizin haftasonu kurslarından daha etkin faydalanabilmeleri için, katılacakları her bir kursa araç/gereçleri ile hazırlıklı gelmelerini, kurs saatinden sadece 5 dakika önce bina giriş kapısında hazır olmalarını ve kurs bitiminde öğrencilerimizi teslim almanızı önemle rica ediyoruz. Kurslara katılan öğrencilerimizin devam zorunluluğu vardır. Öğretmenlerimiz ile iletişim kurmak için sistemini kullanabilirsiniz. On iki hafta boyunca devam edecek olan kurslarımız için gerekli bilgiler aşağıdaki tabloda sunulmuştur. KURSUN ADI KURS İÇİN GEREKLİ MALZEMELER ÇALIŞMA YERİ ÖĞRETMEN E-POSTA GÖREVLİ ÖĞRETMEN BASKETBOL UFUK ŞANLIOĞLU HAMZA ALAKUŞTEKİN HALKOYUNLARI AYKUT ALKAÇIR ŞORT-TİŞÖRT VEYA EŞOFMAN-SPOR AYAKKABISI-SU SPOR KIYAFET- SPOR AYAKKABISI-SU SPOR SALONU ÇOK AMAÇLI SALON ufuks@bilkent.edu.tr alakus@bilkent.edu.tr aliaykut.alkacir@bilkent.edu.tr SPHERO-KÜRE ROBOT FARUK EROMAY ART&CRAFT ATÖLYESİ BAŞAK AKSU NURSAN ÇELİK STAR DANCE İPEK YAVUZER AYŞEGÜL GÜNGÖRLÜ TABLET-ROBOT TOP-SU İHTİYAÇ OLURSA DAHA SONRA BİLDİRİLECEK - SU BAŞLANGIÇ SEVİYESİ İÇİN: KIZLAR TİŞÖRT ETEK ÇORAP VEYA TAYT, RAHAT ESNEK SPOR AYAKKABISI,SU ÇOK AMAÇLI SALON B BLK. RESİM ATL. C BLK. ALT KAT BALE SALONU eromay@bilkent.edu.tr celikna@bilkent.edu.tr dbasak@bilkent.edu.tr ipekyavuzer@yahoo.com aysegulgungorlu@yahoo.com ERKEKLER İÇİN SİYAH DANS PANTALONU VE T- SHİRT, RAHAT ESNEK SPOR AYAKKABISI,SU DANS AYAKAKBISI İÇİN DAHA SONRA BİLGİ VERİLECEK PİYANO GÖKHAN KALENDER DİLAN AKTAN KULLANILAN KİTAP, DEFTER VEYA FOTOKOPİ OLARAK VERİLEN NOTALARIN YANLARINDA GETİRİLMESİ-SU C BLK. ALT KAT MÜZİK ODASI gokhan.kalender@bilkent.edu.tr d_aktn@hotmail.com EKO-OKUL BÜLTENİMİZ Eko-okul bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 EKİM 2016 CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2016 Perşembe günü Çok Amaçlı Salon da yapılacak törenle kutlayacaklardır.

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 07 EKİM 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Değerli Velilerimiz, Tüm okullarımızda güvenlik tedbirleri doğrultusunda planladığımız giriş-çıkış kuralların uygulanması

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 25 KASIM 2016 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI... Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Değerli öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 ŞUBAT 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 2018-2019 EĞITİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BILKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. SORGULAMA ÜNİTESİ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ...

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ... İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ... 1 10 KASIM TÖRENİMİZ... 4 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!... 4 KASIM AYI ETKİNLİK TAKVİMİ... 4 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 5 EKO OKUL KÖŞEMİZ... 17 KUTLUYORUZ...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 KASIM 2016 TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 KASIM 2016 TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 18 KASIM 2016 TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 21-25 Kasım 2016 tarihleri arasında İlk ve Ortaokulumuz için akşam etüt ve çalışmaları yapılamayacaktır. Bilgilerinize sunarız. ATAMIZI

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı kış mevsimine girmiş bulunuyoruz. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1

İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 ARALIK 2017 İçindekiler Trafikte Güvenlik... 1 Ara Tatil... 2 İngilizce Kitap Satışı... 2 Taş Baskı Satışı... 2 Köy Okulları Yardım Projesi... 2 Aralık Ayları Çalışmalarımız...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR DÖNER GÜNÜ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilen ve 11:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Döner

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 12 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. Sağlıklı Beden Algısı Sayın Velilerimiz, İlkokul

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 14 EYLÜL 2018 OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN... Değerli Bilkent Ailesi, 2018-2019 Öğretim yılına başlarken her alanda yaşam deneyimleri kazanacak olan öğrencilerimize, destekleyici, yüreklendirici

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 OCAK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Sorgulama Ünitesi bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HASTA ÖĞRENCİLER Hastalıkların biraz daha arttığı

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! II.DÖNEM KURS TAKVİMİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 1 6.Sınıflarımız İçin Fairplay Sunumu... 2 Paylaşım Toplantımız... 2 Yarıyıl Tatili Kitap Şenliği!... 2 Takımımızı Kutluyoruz... 2

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 09 HAZİRAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR PYP sorgulama ünitesi bültenimiz için lütfen TIKLAYINIZ. KARNE GÜNÜ 16 Haziran saat 10:00 da yapılacak törenin ardından öğrencilerimiz sınıflarında

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI OÖ1 ve OÖ2 3.ve 4. LAR 1. ve 2. LAR 09:30-10:00 10:00-10:30 10:30-11:00 11:00-11:30 11:30-12:00 12:00-13:00 ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI ÖĞLE ARASI 13:00-13:30

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 Değerli Velilerimiz Ankara'da yaşanan üzücü olaylardan sonra öğrencilerimizin kampüs dışına yapacakları geziler bir süreliğine iptal edilmiştir. Bir değişiklik durumunda

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 6 NİSAN 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz 20 Nisan 2018 Cuma günü kutlanacaktır. Okul

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz...

10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sayın Velimiz... 2 Dünya Çocuk Kitapları Haftasını Kutluyoruz!... 2 Global Actıon Day... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Öğrenci Meclisi Seçim Sonuçları... 12 Desteğiniz İçin

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 KASIM 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Okul sonrası çalışmalarımız saat 17.30 da bitmektedir. Öğrencilerimizin gözetiminde bir sorun yaşanmaması için belirlenen saatte alınmalarını

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK ÖĞRETMEN BÜLTENİ 5 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR MEB tarafından okullara yönlendirilen, Altınordu İlçesi Başöğretmen Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya için yürütülen yardım

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 KASIM 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı işgünü takvimimizde

Detaylı

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır

Okulumuz Eko-Okullar Tarafından 7. Kez Yeşil Bayrağı Almaya Hak Kazanmıştır HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 05 MAYIS 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, Sene başında da paylaşıldığı üzere hafta sonu gerçekleştirilecek 11.Bahar Sempozyumu nedeniyle kurs programımız yapılmayacaktır.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2

10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 İçindekiler 10 Kasım Törenimiz... 2 Sn. Rektörümüz İle Toplantı... 2 MEB ve Sağlık Bakanlığı Denetimi... 2 Yöresel Yemek Günümüz... 2 Uzay Teknolojileri Bize Hiç Böyle Yakın Olmamıştı!... 3 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 EYLÜL 2017 SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR OKUL AİLE BİRLİĞİ (OAB) YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Sayın Velimiz, Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. Okul Yönetimi https://docs.google.com/forms/d/1yabsudintqg1fswiwewwvcsqvst9aixq7ye9tqe4x8y/viewform?pref=2&pli=1&edit_requested=true

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 10 MART 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTA SONU KURS TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ Değerli Velimiz, Kurs takviminde 18 Mart 2017 tarihinde yapılacağı duyurulan hafta sonu kurslarımız veli

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler 23 NİSAN TÖRENİNİ KUTLADIK İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 23 Nisan Törenini Kutladık... 1 Sayın Rektörümüz İle Toplantı... 2 Ünsüz Youtuber ın Günlüğü Miyase Sertbarut Söyleşisi... 2 Panora Avm de 23 Nisan ı Kutladık...

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA 1 EYLÜL CUMA KURBAN BAYRAMI 1.GÜN 2 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 2.GÜN 3 EYLÜL PAZAR KURBAN BAYRAMI 3.GÜN 4 EYLÜL PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 4.GÜN Kitap standı 5 EYLÜL SALI Kitap standı 6 EYLÜL ÇARŞAMBA 7 EYLÜL

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 28 NİSAN 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Sayın Velilerimiz, 1 Mayıs 2017 Pazartesi günü Bahar Bayramı nedeniyle resmi tatildir ve eğitime bir gün süre ile ara verilecektir. PYP sorgulama

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 13 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 13 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 13 KASIM 2015 Törenler birleştiricidir ve birlik beraberliğin en çok hissedildiği duyguların kardeşliğidir. Bir çocuğun gözünden Atatürk ülkemizin kurtarıcısıdır, kahramanıdır,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 2 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR Bilkent Üniversitesi nden... 2016-2017 kış döneminde, Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde 1 Aralık 2016 15 Mart 2017 tarihleri arasında kış

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2

10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli Cath Projesi Satışlarımız Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler 10 Aralık İnsan Hakları Ve Demokrasi Paneli... 1 Cath Projesi Satışlarımız... 2 Ortaokul Aralık Ayı Sanat Etkinlerimiz... 2 Tüm Velilerimizin Dikkatine!...

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI OÖ1 ve OÖ2 1. ve 2. LAR 3. ve 4. LAR ÇAS ta tüm velilere 09:00-09:30 Uygulamalı Branşlar 09:30-10:00 10:00-10:20 ÇAS ta tüm velilere 10:30-11:00 Uygulamalı

Detaylı

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI EYLÜL 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 TANIŞMA TOPLANTISI AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL 12 13 14 15 16 17 18 Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) 19

Detaylı

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HİSAR KOLEJİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 3 Ağustos 2015 4 Ağustos 2015 Salı 5 Ağustos 2015 6 Ağustos 2015 7 Ağustos

Detaylı

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu

TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu TED Kayseri Koleji nde Cumhuriyet Coşkusu Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün eşsiz dehasıyla kurulan Cumhuriyetin 92. yıl dönümü TED Kayseri Koleji nde velilerin,

Detaylı

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN!

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 27 EKİM 2017 CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN! İlkokul öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramımızı 27 Ekim 2017 Cuma günü Çok Amaçlı Salon da coşkulu bir törenle kutladılar. Cumhuriyet

Detaylı

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1

İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 13 EKİM 2017 İçindekiler Hafta İçi Çalışmaları... 1 Öğrencilerimizin Devam Ettiği Sanat Ve Spor Dalları Anketi... 1 Okul Aile Birliğinden Duyuru... 2 Yeni Velilerimize Müfredatımızı

Detaylı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe Einschulung - Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Tanıtım Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017

Detaylı