1. Antalya Şubenin tarih ve 211 nolu, tarih ve 213 nolu kararları üzerine görüşüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Antalya Şubenin tarih ve 211 nolu, tarih ve 213 nolu kararları üzerine görüşüldü."

Transkript

1 ALINAN KARARLAR 1. Antalya Şubenin tarih ve 211 nolu, tarih ve 213 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1481 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen HAMAMCIOĞLU, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Devrim KILIÇ ve Şube Müdürü Hüseyin ÖĞÜNLÜ nün ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 2. Bursa Şubenin tarih ve 342 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1482 Şube önerisi doğrultusunda; 01 Ekim 2016 tarihinde Ankara da düzenlenecek IX. Ulusal Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı Düzenleme Kurulu toplantısına katılacak olan Düzenleme Kurulu Üyesi A. İhsan TAŞKINSEL in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 3. Bursa Şubenin tarih ve 343 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1483 Şube önerisi doğrultusunda; 25 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen Oda 46. Dönem 2. Sekreter/Saymanlar toplantısı için Ankara da bulunan Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MART, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Fikri DÜŞÜNCELİ, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ferudun TETİK, Oda Denetleme Kurulu Üyesi Fikret ÇARAL ve Şube Müdürü C. Serdar SÖNMEZ in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 4. Bursa Şubenin tarih ve 357 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1484 Şube önerisi doğrultusunda; Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 5. Diyarbakır Şubenin tarih ve 203 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1485 Şube önerisi doğrultusunda; Eylül 2016 tarihlerinde Malatya İl Temsilciliğinde düzenlenen Yangın Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Eğitimine katılan eğitmen Hakan YAVUZ un ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

2 6. Diyarbakır Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1486 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sait BAHÇE, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sonnur Gönenç SEZİK, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Haydar SANCAR, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Abdulkadir YILMAZ, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Merve TEKEŞ, Oda Onur Kurulu Üyesi İbrahim Semih OKTAY ve Şube Müdürü Sıdık AKMAN ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 7. Diyarbakır Şubenin tarih ve 206 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1487 Şube önerisi doğrultusunda; Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No lu Oda Üyesi ve. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olmaları nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmadıkları süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 8. Diyarbakır Şubenin tarih ve 208 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Anıl İMAK ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 9. Diyarbakır Şubenin tarih ve 210 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1489 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Periyodik kontrol biriminde kullanılmak üzere 1 adet Asus marka (i GB 1 TB DOS) masaüstü bilgisayarın 1.570,00 TL + KDV bedelden HAS-EL Bilgi İşlem Elkt. Gıda. San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti. nden satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 10. Diyarbakır Şubenin tarih ve 211 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1490 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede kullanılmak üzere 2 adet panasonic marka telsiz telefonun 190,00 TL + KDV bedelden Karel Netsis Ahmet ARSLAN firmasından satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 11. Edirne Şubenin tarih ve 268 nolu, tarih ve 282 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1491 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aziz AVUKATOĞLU, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet EFE ve Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Erkan DOĞAN ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

3 12. Edirne Şubenin tarih ve 269 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1492 Şube önerisi doğrultusunda; Özerler Mah. FındıkIı Sok. Kaçar Apt. No:12 D:6 Lüleburgaz Kırklareli adresinde faaliyet gösteren Lüleburgaz İlçe Temsilciliği hizmet binası kirasının 01 Temmuz 2016 tarihinden itibaren (TEFE+TÜFE)/2 oranında arttırılarak 498,00 TL (stopaj hariç) olmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 13. Edirne Şubenin tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1493 Şube önerisi doğrultusunda; Sicil No lu Oda Üyesi nın işsiz olması nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 14. Edirne Şubenin tarih ve 280 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1494 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi. un işsiz olması nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 15. Eskişehir Şubenin tarih ve 195 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1495 Şube önerisi doğrultusunda; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünün 10., 20., 30. ve 40. yıl mezunlarına yönelik 03 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen ESOGÜ Mezunlar Buluşmasında üyelere verilen yemek bedeli (200 kişilik, 13,00 TL + KDV/kişi) 2.600,00 TL + KDV nin Şube bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 16. Eskişehir Şubenin tarih ve 197 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1496 Şube önerisi doğrultusunda; Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim ve Teknolojileri Bölümü 12. sınıf öğrencileri Fartma UYSAL ve İrem BİCAN ın tarihleri arasında Şubede stajyer öğrenci olarak çalıştırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ 17. Eskişehir Şubenin tarih ve 198 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1497 Şube önerisi doğrultusunda; Gazi Paşa Mah. Tevfik Bey Cad. No:36 D:2 Bilecik adresinde faaliyet gösteren Bilecik İl Temsilciliği hizmet binası kirasının 01 Eylül 2016 tarihinden itibaren (TEFE+TÜFE)/2 oranında arttırılarak 750,00 TL (stopaj hariç) olmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 18. Gaziantep Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1498 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan ÜLGEY, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin OVAYOLU, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Esra ELİTAŞ, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ekrem NACARKAHYA ve Şube Müdürü Kerem YELEKÇİ nin ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

4 19. Gaziantep Şubenin tarih ve 196 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Esat GANİOĞLU nun istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 20. Gaziantep Şubenin tarih ve 201 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1500 Şube önerisi doğrultusunda; Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi Makine Çizim bölümü öğrencisi Rukiye YILMAZ ın tarihleri arasında Şubede stajyer öğrenci olarak çalıştırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 21. İstanbul Şubenin tarih ve 264 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1501 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal KILIÇ, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer GÜZEY, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi İbrahim TATAROĞLU, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Saadet SAYIN, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ŞİMŞEK, Onur Kurulu Üyesi Ali Haydar KARAÇAM, TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Zeki ARSLAN, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik PEKER, İlter ÇELİK ve Şube Müdürü Hasan ÖZGER in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 22. İstanbul Şubenin tarih ve 266 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1502 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şube LPG Sızdırmazlık İstasyonunda tarihleri arasında Belirli Süreli Hizmet Sözleşmeli olarak çalışan Sinan BOYALI nın sözleşmesinin tarihine kadar uzatılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 23. İstanbul Şubenin tarih ve 267 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1503 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şubede çalıştırılmak üzere Sicil No lu Oda Üyesi Can Eyran KÖSEOĞLU nun tarihleri arasında Belirli Süreli Hizmet Sözleşmesiyle işe alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 24. İzmir Şubenin tarih ve 282 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1504 Şube önerisi doğrultusunda; 01 Ekim 2016 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde 2. Genç Mühendisler Buluşmasının ekli program ve bütçe çerçevesinde düzenlenmesine harcamaların Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

5 25. İzmir Şubenin tarih ve 283 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1505 Şube önerisi doğrultusunda; Odamız Kalibrasyon Merkezinin çalışmalarının geliştirilmesi amacıyla Rüzgâr ve Güneş Ölçüm İstasyonu Kurulum Raporu ve Rüzgâr ve Güneş Ölçüm Sonuç Raporu onaylarının Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği kapsamında KALMEM tarafından verilebilmesi için, yapılacak akreditasyon çalışmasının aşağıdaki referans cihaz ve yardımcı ekipmanların ilgili firmalardan, teknik danışmanlık hizmetinin Verk Enerji Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. nden ,00 TL + KDV bedelden alınmasının ve 2016 yılı sonunda TÜRKAK a akreditasyon başvurusunun yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. Ekipman Marka Model Firma Bedel Windographer yazılımı Windographer Professional AWS Truepower 1950 USD Veri analiz ve Modelleme bilgisayarı DELL XPS ONEM Bilişim İletişim Ltd. Şti USD + KDV Saha işlerinde kullanılacak dizüstü bilgisayar Lenovo Yoga 500 Fotoğraf makinası Canon SX 60 Lazer Metre Bosch GLM 250 VF EL Tipi GPS Garmin Etrex 10 EL Pusulası Silva Ranger S ONEM Bilişim İletişim Ltd. Şti. Alisverisium Mağazacılık Paz.Tic.Ltd.Şti. Han Ticaret İşletmeleri Lahur Marine Deniz ve Yat Malzemeleri Lahur Marine Deniz ve Yat Malzemeleri 705 USD + KDV 1.186,44 TL + KDV 780 TL + KDV 513 TL KDV DAHİL 89 TL KDV DAHİL 26. İzmir Şubenin tarih ve 284 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1506 Şube önerisi doğrultusunda; 03 Eylül 2016 tarihinde Samsun da düzenlenen V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu toplantısına katılan Düzenleme Kurulu Üyesi Yüksel YAŞARTEKİN in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 27. Kayseri Şubenin tarih ve 167 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1507 Şube önerisi doğrultusunda; 25 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen Oda 46. Dönem 2. Sekreter/Saymanlar toplantısı için Ankara da bulunan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ersin FENER, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Akif AKSOY, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Halil İbrahim CINGILLIOĞLU ve Şube Müdürü Dursun AYYILDIZ ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

6 28. Kayseri Şubenin tarih ve 168 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1508 Şube önerisi doğrultusunda; Kırşehir İl Temsilciliği Teknik Görevlisinin yıllık izin kullanması nedeniyle Temsilcilik işlerinin aksamaması için tarihlerinde geçici olarak görevlendirilen Şube Teknik Görevlisi Ahmet TEVKİN in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 29. Kayseri Şubenin tarih ve 169 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1509 Şube önerisi doğrultusunda; Nevşehir İl Temsilciliğinde kullanılan başkan koltuğu ve personel koltuğunun yıpranması nedeniyle demirbaş kayıtlarından düşürülmesinin yerine 1 adet başkan koltuğunun ve 2 adet personel koltuğunun TL + KDV bedelden Yılmazlar Halı Mobilya ve İnşaat firmasından satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 30. Kayseri Şubenin tarih ve 170 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Hatice KARABULUT un istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 31. Kayseri Şubenin tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1511 Şube önerisi doğrultusunda; MYK Çelik Kaynakçı ve MYK Doğalgaz Çelik Kaynakçı eğitimi için 1 adet SONY HDRCX405B.E35 kameranın KDV dahil 699,00 TL bedelden ve LEXAR 64 GB MİCROSDXC UHS I HIGH S hafıza kartının KDV dahil 129,00 bedelden Markt Kayseri Forum firmasından satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 32. Kocaeli Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1512 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ünal ÖZMURAL, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat DEDEOĞLU, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Emrah AYDEMİR, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mahmut KÖSE, Oda Onur Kurulu Üyesi Nedim KARA ve Şube Müdürü Gültekin KESKİN in ulaşım harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 33. Kocaeli Şubenin tarih ve 263 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1513 Şube önerisi doğrultusunda; Şube teknik birimde kullanmak üzere 15 adet mekanik kumpas, 15 adet şerit metre ve 2 adet manometrenin 632,50 TL + KDV bedelden Güleryüz Nalburiye Müh. İnş. ve Tic. A.Ş. nden satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

7 34. Kocaeli Şubenin tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1514 Şube önerisi doğrultusunda; Uygulamalı Eğitim Merkezinde kullanılmak üzere kopya birim maliyeti A4 0,08 KDV (renkli) 0,008 + KDV (siyah beyaz) olmak üzere aylık sabit taksit tutarı 100 +KDV (36 ay) bedelden Morsallıoğlu kırtasiyeden fotokopi makinası kiralanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 35. Kocaeli Şubenin tarih ve 266 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1515 Şube önerisi doğrultusunda; tarihli Sekreterler Saymanlar toplantısı kararı kapsamında, Kurban Bayramı nedeniyle Şubede çalışan personel için alınan 30 paket bayram çikolatasının bedeli toplam KDV dahil 1.309,50 TL nin Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 36. Kocaeli Şubenin tarih ve 269-a-b-c nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1516 Şube önerisi doğrultusunda; Şube eğitimlerinde kullanılmak üzere 50 adet LPG dolum boşaltım sertifikası, 100 adet LPG tanker şoför eğitim sertifikası, 500 adet bloknot ve adet eğitim broşürünün toplam KDV dahil 1.583,22 TL bedelden, Şube ve temsilcilik eğitimlerinde kullanılmak üzere adet geri dönüşümlü tükenmez kalemin KDV dahil 2.092,80 TL bedelden, Sızdırmazlık istasyonunda kullanılmak üzere adet TÜRKAK antetli ve adet LPG ruhsatının KDV dahil 970,00 TL bedelden Cetbay Matbaacılık firmasına bastırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 37. Kocaeli Şubenin tarih ve 270 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1517 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.., Sicil No lu Oda Üyesi.. ve Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olmaları nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmadıkları süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 38. Kocaeli Şubenin tarih ve 272 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1518 Şube önerisi doğrultusunda; Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12-C büro yönetimi ve sekreterlik bölüm öğrencisi Büşra YILMAZ ın tarihleri arasında Şubede stajyer öğrenci olarak çalıştırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

8 39. Mersin Şubenin tarih ve 418 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1519 Şube önerisi doğrultusunda; 01 Ekim 2016 tarihinde Ankara da düzenlenecek IX. Ulusal Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı Düzenleme Kurulu toplantısına katılacak olan Düzenleme Kurulu Üyesi Serkan ÇEKİ nin ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 40. Mersin Şubenin tarih ve 419 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1520 Şube önerisi doğrultusunda; 03 Eylül 2016 tarihinde Samsun da düzenlenen V. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu toplantısına katılan Düzenleme Kurulu Üyesi O. Akar TÜLÜCÜ nün ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 41. Mersin Şubenin tarih ve 428 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1521 Şube önerisi doğrultusunda; Şube etkinlik alanında bulunan 4 adet kiralık aracın Kayalı Oto Kiralama firmasına teslim edilip yeni araçların alınması için görevlendirilen ve 10 Eylül 2016 tarihinde Gaziantep te bulunan Şube Teknik Görevlileri Volkan Zorlu YILMAZ, Ali GÜÇLÜ, Bedrettin POLAD ve Büro Görevlisi Özgür KARAÇAY ın ulaşım harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 42. Mersin Şubenin tarih ve 441 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1522 Şube önerisi doğrultusunda; Periyodik Kontrol Şube Teknik Görevlisi Erhan EROL un tarihinde Kromsan fabrikasında geçirmiş olduğu iş kazasıyla ilgili yapılan 210,32 TL hastane harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 43. Mersin Şubenin tarih ve 420 nolu, tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: Danışma Kurulu, Kaynak Teknolojisi X. Ulusal Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu ve Oda 46. Dönem 2. Sekreter/Saymanlar toplantıları için Ankara da bulunan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Akar TÜLÜCÜ, Şube Yönetim kurulu Başkan Vekili Mehmet GÖK, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Önder OVA, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bora DELİBAŞ, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim YÜCESOY, R. Serkan ÇEKİ, Tuncer TANER ve Şube Müdürü Ayşe KARACA nın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 44. Samsun Şubenin tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1524 Şube önerisi doğrultusunda; Kule Form Dış Cephe Temizlik Hizmetleri firmasının 3 adet araç üstü teleskopik platformun yıllık periyodik kontrol hizmetlerinin 1.500,00 TL + KDV bedelle yapılmasının,

9 Şube hizmet binasının ön ve arka cephelerindeki alüminyum kompozit malzeme ve camların temizliğinin 1.500,00 TL + KDV bedelle Kule Form Dış Cephe Temizlik Hizmetleri firmasına yaptırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 45. Samsun Şubenin tarih ve 311 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1525 Şube önerisi doğrultusunda; Ordu ilinde 3 gün yapılmakta olan sızdırmazlık kontrollerinin Karapınar Mah. Toptancılar Sitesi Yanı 1193 Nolu Sok. No:1/A Altınordu/ORDU adresinde bulunan Ordesa Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti. firmasına ait fiberglas kabinde aylık 400,00 TL + KDV bedel ödenerek yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 46. Samsun Şubenin tarih ve 313 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1526 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne ait kaldırma ekipmanlarının periyodik kontrollerinin özel indirimle KDV dahil 859,04 TL bedelle yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 47. Samsun Şubenin tarih ve 316 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1527 Şube önerisi doğrultusunda; 25 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen Oda 46. Dönem 2. Sekreter/Saymanlar toplantısı için Ankara da bulunan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özkan ER, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aycan TÜRKEL ve Şube Müdürü Kadir Serkan ATILGAN ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 48. Samsun Şubenin tarih ve 317 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1528 Şube önerisi doğrultusunda; 1 Ekim 2016 tarihinde Ankara da düzenlenecek IX. Ulusal Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı Düzenleme Kurulu 1. Toplantısına katılacak olan Düzenleme Kurulu Üyesi Bekir AKARSU nun ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 49. Samsun Şubenin tarih ve 318 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1529 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında; Kader Makina San. Tic. A.Ş. nin ekipmanlarının periyodik kontrollerinin özel indirimle (servis dahil) KDV dahil 1.548,75 TL, Hakdin Tekstil Dış Tic. ve San. A.Ş. nin ekipmanlarının periyodik kontrollerinin özel indirimle KDV dahil 2.436,70 TL bedelle yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

10 50. Trabzon Şubenin tarih ve 220 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1530 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında 25. Hd. Tug. Kars K. Yrd.lığı 3. ve 4. Hd. Tb. K.lığı na ait cihazların periyodik kontrollerinin özel indirimle (servis dahil) 3.716,00 TL + KDV bedelle yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 51. Trabzon Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1531 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Şaban BÜLBÜL, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Fulya BANKOĞLU ve Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet KAYA nın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 52. Zonguldak Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1532 Şube Yönetim Kurulu Başkanı Birhan ŞAHİN, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet ZOROĞLU, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih BAŞÖREN, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner SİNOPLU, Oda Denetleme Kurulu Üyesi Gürsel YAYLA ve Şube Müdürü Ayhan HİLALCI nın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 53. Zonguldak Şubenin tarih ve 161 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1533 Şube önerisi doğrultusunda; Karabük İl Temsilciliği hizmet binası Hürriyet Apartmanı yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bina dışının mantolanması, bina merdivenlerinin mermer ile kaplanması, çatıda tadilat yapılması, kamera takılması, demir korkulukların ferforje ile değiştirilmesi, temiz ve pis su tesisatlarının elden geçirilmesi, doğalgaz kullanımı için binanın önüne kadar doğalgaz tesisatı döşenmesi işlemleri için temsilcilik payına düşen 8.100,00 TL nin bina yönetimi hesabına yatırılmasının uygunluğa, KARAR VERİLDİ. 54. Zonguldak Şubenin tarih ve 162 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1534 Şube önerisi doğrultusunda; tarihli Sekreter Saymanlar toplantısı kararı kapsamında, Kurban Bayramı nedeniyle personel için alınan bayram çikolatasının bedeli KDV dahil 650,00 TL nin Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 55. Zonguldak Şubenin tarih ve 163 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1535 Şube önerisi doğrultusunda; Akören Köyü Kemal Oyman Mevkii No:153 Kat:2 KARABÜK adresindeki Karabük Büyük Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi idare binası içinde faaliyet gösteren Karabük LPG Sızdırmazlık hizmet binası kirasının 01 Ağustos 2016 tarihinden itibaren aylık 350,00 TL bedel olmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

11 56. Demirbaş alımı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1536 Oda Merkezinde kullanılmak üzere 1 adet CANON I-SENSYS MF411DW MONO LASER YAZ/TAR/FOT/WIFI model yazıcının 1.065,00 TL + KDV bedelden Akercom Bilgisayar Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. nden satın alınmasına, KARAR VERİLDİ. 57. Satın Alma Komisyonunun tarihli raporu üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1537 Satın Alma Komisyonu Raporu doğrultusunda; Odamız Merkez Laboratuarı (MERLAB) bünyesinde yer alan (İstanbul, Kocaeli, Adana, Antalya, Ankara Şubelerinde kullanılan) İSG kapsamında İş Hijyeni Ölçüm Cihazları kalibrasyonu hizmetinin toplam ,00 TL + KDV bedelden ECONORM Çevre Teknolojileri Ltd. Şti. nden alınmasına, KARAR VERİLDİ. 58. Sekreterler-Saymanlar toplantısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: tarihinde yapılan ekli Sekreterler-Saymanlar Toplantı kararlarının kabulüne ve Şubelere gönderilmesine, KARAR VERİLDİ. Ali Ekber ÇAKAR (Başkan) Nergiz BİLGİN (Başkan Vekili) Yunus YENER (Sekreter Üye) Tahsin AKBABA (Sayman Üye) Bedri TEKİN (Üye) S. Melih ŞAHİN (Üye) Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU (Üye)

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 25.01.2016 tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5518 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi adına açılmış olan Türkiye İş Bankası Yenişehir

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. 12.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 24.01.2014 tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4290 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi adına açılmış olan Türkiye İş Bankası Yenişehir

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 820 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 820 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.01.2016 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 11.01.2016 tarih ve 819 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5479 86305 Sicil No lu Oda Üyesi Leman İnci ÇANAKÇI ve 90476 Sicil No lu Oda Üyesi Fatih BOSTANCI

Detaylı

1. Bursa Şubenin tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Bursa Şubenin tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü. 18.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Bursa Şubenin 30.09.2014 tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1458 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü. 19.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.08.2014 tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 773 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 01.06.2012

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 02.02.2016 tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5606.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü. 25.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.11.2014 tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1507 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. 2. Ankara Şubenin tarih ve 625 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. 2. Ankara Şubenin tarih ve 625 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 23.06.2015 tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3834 Şube önerisi doğrultusunda; İskenderun İlçe Temsilciliği nde çalıştırılmak üzere Tuğçe

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü. 23.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.02.2016 tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5752 83582 Sicil No lu Oda Üyesi Tolga ÜNLÜDALGIÇER in istifa isteminin kabulüne, 2. Adana Şubenin

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 24.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 20.02.2014 tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4371 89531 Sicil No lu Oda Üyesi Kamil AKPINAR ın istifa isteminin kabulüne, KARAR 2.

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 25.03.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 20.03.2014 tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4652 33960 Sicil No lu Oda Üyesi Selim BAŞARANER in istifa isteminin kabulüne, KARAR

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Azat ALHAS ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Azat ALHAS ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 20.09.2017 ALINAN KARARLAR 1. Şube Genel Kurul tarihleri üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5404 Şubelerin Çoğunluklu ve Çoğunluksuz Genel Kurul tarihlerinin aşağıdaki gibi olmasına, KARAR ŞUBE ÇOĞUNLUKLU ÇOĞUNLUKSUZ

Detaylı

1. Antalya Şubenin tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Antalya Şubenin tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 18.09.2018 1. Antalya Şubenin 28.08.2018 tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1400 50485 Sicil No lu Oda Üyesi Kemal KOPTUR, 63512 SicilNo lu Oda Üyesi Muhammed KÖKÇE ve

Detaylı

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 1 Eylül Gaziantep te yapılan Doğal Gaz ve Enerji Yönetimi Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu 4. toplantısına Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ENĐŞ katıldı. 3 Eylül 8 Eylül

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. 24.06.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 16.06.2014 tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 359 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi...,. Sicil No lu Oda Üyesi. ve. Sicil

Detaylı

oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001

oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001 oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001 06 Ocak Ankara da Kentleşme ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenleme Kurulu 3. toplantısına Oda Yönetim Kurulu Üyesi Haydar ŞAHĐN 08 Ocak Oda Yönetim Kurulu toplandı.

Detaylı

3. Adana Şubenin tarih ve 92 nolu kararı üzerine görüşüldü.

3. Adana Şubenin tarih ve 92 nolu kararı üzerine görüşüldü. 17.06.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.06.2014 tarih ve 87 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 319 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü. 03.04.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.03.2014 tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4691 Şube önerisi doğrultusunda; 22-23 Mart 2014 tarihlerinde Kapadokya-Erciyes e düzenlenen

Detaylı

4. Diyarbakır Şubenin tarih ve 141 nolu kararı üzerine görüşüldü.

4. Diyarbakır Şubenin tarih ve 141 nolu kararı üzerine görüşüldü. 28.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Bursa Şubenin 19.08.2014 tarih ve 229 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 801 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi... ve. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü. 04.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.10.2014 tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1329 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi... ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 451 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 451 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 08.12.2015 tarih ve 450 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5087 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. un işsiz olması nedeniyle 2015 yılı

Detaylı

BÖLÜM 3 ODA TOPLANTILARI

BÖLÜM 3 ODA TOPLANTILARI BÖLÜM 3 ODA TOPLANTILARI 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 3. ODA TOPLANTILARI 3.1 ODA YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI TMMOB Makina Mühendisleri Odası 46. Dönem Oda Yönetim Kurulu Oda Çalışma İlkeleri doğrultusunda,

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 207 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 207 nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 28.08.2018 1. Ankara Şubenin 15.08.2018 tarih ve 205nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1265 Şube önerisi doğrultusunda; Ostim Mesleki Denetim Bürosu ve Merkez Laboratuvar Birimleribakım

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. 01.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.02.2016 tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5812.. Sicil No lu Oda Üyesi. nın işsiz olması nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmağı süreler

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü. 07.07.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 26.06.2015 tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3872 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. 18.03.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.03.2014 tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4599 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında kullanılmak

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ersin ALICI nın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ersin ALICI nın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 10.11.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 27.10.2015 tarih ve 429 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4809 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 14.09.2015

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.11.2014 tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1393 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi. ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 161 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 161 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.09.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.08.2016 tarih ve 161 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1391 Şube Asansör Kontrol Biriminde kullanılmak üzere aşağıda serisi belirtilen 5.000 adet faturanın

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 52 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 52 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.04.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 12.01.2016 tarih ve 480 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 191 Şube önerisi doğrultusunda; Osmaniye İl Temsilciliği binasına yapılacak tadilatların ekli

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. 3. Adana Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. 3. Adana Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.07.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.06.2016 tarih ve 130 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1128 Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 20.06.2016 tarih ve 130 no lu kararıyla özetle; Antakya

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü. 01.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 24.11.2015 tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4982 Şube önerisi doğrultusunda; 27 Kasım 2015 tarihinde öğrenci üyeler için Emta Kablo A.Ş.

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 201 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 201 nolu kararı üzerine görüşüldü. 04.12.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 26.11.2018 tarih ve 200 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2108 Şube önerisi doğrultusunda; meslekte 25., 40. ve 50. yılını dolduran üyelere verilmek üzere

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. 11.12.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.12.2018 tarih ve 208 209 210 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2178 Hatay İl Temsilciliğinde Teknik Görevli olarak çalışan Sicil No lu Oda Üyesi.

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 02.06.2015 tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3717 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. in işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. BursaŞubenin tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. BursaŞubenin tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 08.08.2018 1. BursaŞubenin 31.07.2018 tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1202 Şube önerisi doğrultusunda;uümf Makina Bölümünden 41 öğrencinin yaz dönemi stajlarını 06

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.02.2014 tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4220 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü. 21.07.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 30.06.2015 tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3919 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şubede

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 24.11.2014 tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1573 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi..,.. Sicil No lu Oda Üyesi..,.. Sicil

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 379 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 379 nolu kararı üzerine görüşüldü. 10.05.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 17.04.2017 tarih ve 378 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4087.. Sicil No lu Oda Üyesi ve.. Sicil No lu Oda Üyesi nın işsiz olmaları nedeniyle 2016 yılı

Detaylı

KARAR NO: 2158 Şube ve Temsilcilikler teknik hizmetlerinde kullanılmak üzere araç kiralanması yapıldığından

KARAR NO: 2158 Şube ve Temsilcilikler teknik hizmetlerinde kullanılmak üzere araç kiralanması yapıldığından 13.01.2015 ALINAN KARARLAR 1. Oda Araçları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2158 Mühendisleri Odası Adana Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Erdal TAŞ'a yetki verilmesine, FİAT PALİO VAN SOLE 1.3 MULTİJET

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü. 03.02.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.01.2015 tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2327 71821 Sicil No lu Oda Üyesi Eser Can KARA, 84470 Sicil No lu Oda Üyesi Mehmet GÜRSES ve

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü. 31.03.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 23.03.2015 tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2961 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...,... Sicil No lu Oda Üyesi...,...

Detaylı

1. Denizli Şubenin tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü.

1. Denizli Şubenin tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü. 01.07. ALINAN KARARLAR 1. Denizli Şubenin 17.06. tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 420 Şube önerisi doğrultusunda; 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Oda 45. Dönem 1. Danışma

Detaylı

1. Denizli Şubenin tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Denizli Şubenin tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü. 14.10.2014 ALINAN KARARLAR 1. Denizli Şubenin 29.09.2014 tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1105 Şube önerisi doğrultusunda; 11 Ekim 2014 tarihinde İstanbul da düzenlenen 13. Otomotiv

Detaylı

3. Ankara Şubenin tarih ve 270 nolu kararı üzerine görüşüldü.

3. Ankara Şubenin tarih ve 270 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 30.10.2018 tarih ve 183 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1834 60683 Sicil No lu Oda Üyesi Gürkan TÜNLER, 92406 Sicil No lu Oda Üyesi Halil TURHAN ve

Detaylı

Oda dan haberler. Saymanlar Toplantısı. Saymanlar toplantısı 9 Aralık 2000 tarihinde Oda Merkezi nde yapıldı. Toplantıya Katılanlar

Oda dan haberler. Saymanlar Toplantısı. Saymanlar toplantısı 9 Aralık 2000 tarihinde Oda Merkezi nde yapıldı. Toplantıya Katılanlar Oda dan haberler Saymanlar Toplantısı Saymanlar toplantısı 9 Aralık 2000 tarihinde Oda Merkezi nde yapıldı. Yunus YENER Oda Merkezi Hüseyin NURGEL Adana Şube Kamuran BASKIN Ankara Şube Eyüp SAYDAM Antalya

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.1/3783 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.1/3783 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 14.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.11.2018 tarih ve 189 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1902 Şube önerisi doğrultusunda; Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina, Endüstri

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 337 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 337 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.03.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 27.02.2017 tarih ve 335 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3403.. Sicil No lu Oda Üyesi.. in işsiz olması nedeniyle 2016 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 188 nolu kararı üzerine görüşüldü MANİSA

2. Ankara Şubenin tarih ve 188 nolu kararı üzerine görüşüldü MANİSA 12.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 04.08.2014 tarih ve 187 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 711 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2010 yılı

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü. 20.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 12.11.2018 tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1956 Şube önerisi doğrultusunda; Şube AKM biriminde kullanılmak üzere Karel -00009 OP50 özel

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.05.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 29.04.2014 tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 84 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şube Asansör

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 11.05.2015 tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3692 Şube önerisi doğrultusunda; 28 Mayıs 2015 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü. 05.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.07.2014 tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 616 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik hizmet çalışmalarında kullanılan 1 yıllık web tabanlı

Detaylı

bölüm 21 oda denetleme kurulu çalışmaları

bölüm 21 oda denetleme kurulu çalışmaları bölüm 21 oda denetleme kurulu çalışmaları BÖLÜM 21. ODA DENETLEME KURULU ÇALIŞMALARI Oda Denetleme Kurulumuz, 09 Mayıs 2010 tarihinde toplanarak görev dağılımı yapmış, Haydar ŞAHİN, Ahmet ENİŞ ve Oğuz

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Kerem ÜLKÜ nün üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Kerem ÜLKÜ nün üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. ALINAN KARARLAR 15.08.2018 1. Adana Şubenin 06.08.2018 tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1225 Şube önerisi doğrultusunda; Şube ve bağlı bulunan İl/İlçe Temsilciliklerine ait olan TTK

Detaylı

ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR K O N G R E - K U R U L T A Y - S E M P O Z Y U M ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Kongre, Kurultay, Sempozyum çalışmaları; yapılan Düzenleme Kurulu toplantılarıyla devam ediyor. Son bir ay içinde VIII. Ulusal

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 124 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 124 nolu kararı üzerine görüşüldü. 22.07.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 01.07.2014 tarih ve 105 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 588 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede kullanılmak üzere aşağıda dökümü yapılan demirbaşların

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.03.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 17.03.2015 tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2864 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Teknik Hizmetler biriminde kullanılmak üzere 1 adet aracın

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 449 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 449 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.09.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.08.2017 tarih ve 446 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5286 Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 12.06.2017 tarihinden itibaren Belirli

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25.01.2019, Cuma TOPLANTI SAATI : 14:00 TOPLANTI YERİ : İMO Bursa Şube Toplantı Salonu Bursa ÜYELER

Detaylı

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ.

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. 02 Aralık 2014 tarihinde Çorum İl Temsilciliğimizde LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı)

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 168 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 168 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.10.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 08.10.2018 tarih ve 167 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1647 08.09.2018 tarihinde gerçekleşen XII. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultayı Düzenleme

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ahmet Metin GÜRKAN ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ahmet Metin GÜRKAN ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 24.05.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 09.05.2016 tarih ve 96 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 638 20445 Sicil No lu Oda Üyesi Ahmet Metin GÜRKAN ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.10.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.10.2018 tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1774 Şube önerisi doğrultusunda; 16.05.2017 tarihinden itibaren Şube Asansör Kontrol Biriminde

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 27.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 19.11.2018 tarih ve 196 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2027 93571 Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü. 22.04.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 10.03.2015 tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3152 Şube önerisi doğrultusunda; VIII. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi için 1.250 adet

Detaylı

1. Antalya Şubenin tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Antalya Şubenin tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.05.2014 ALINAN KARARLAR 1. Antalya Şubenin 15.04.2014 tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 11 02-05 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir de düzenlenen Yürüyen Merdiven ve Bant Periyodik Kontrol

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 813 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 813 nolu kararı üzerine görüşüldü. 12.01.2016 ALINAN KARARLAR 1. Vekaletname üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5335 Odamız Adana Şubesi etkinlik alanında bulunan Hatay İl Temsilciliğimizle ilgili 3. kişi, kurum ve kuruluşlarla çıkabilecek her

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 156 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 156 nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 02.10.2018 1. Adana Şubenin 24.09.2018 tarih ve 153nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1530 40623 Sicil No lu Oda Üyesi Mehmet BİLGİLİ, 65257 Sicil No lu Oda Üyesi Mehmet Soner KÖROĞLU,

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 173 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 173 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.10.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 26.09.2016 tarih ve 173 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1572 42870 Sicil No lu Oda Üyesi Mustafa ERKOL un istifa isteminin kabulüne, KARAR 2. Adana

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.04.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.03.2014 tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4756 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme faaliyetleri kapsamında Osmaniye

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 447 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 447 nolu kararı üzerine görüşüldü. 08.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 01.12.2015 tarih ve 447 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5031 Şube önerisi doğrultusunda; Hatay İl Temsilciliğinde kullanılan monitörün arızalanması

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

BÖLÜM 3. Oda Toplantıları

BÖLÜM 3. Oda Toplantıları BÖLÜM 3 Oda Toplantıları Bölüm 3 BÖLÜM 3. ODA TOPLANTILARI 3.1 Oda Yönetim Kurulu Toplantıları TMMOB Makina Mühendisleri Odası 45. Dönem Oda Yönetim Kurulu Oda Çalışma İlkeleri doğrultusunda, Genel Kurul

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 155 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 155 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.09.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 23.09.2014 tarih ve 155 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1036 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 02.10.2013

Detaylı

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte TMMOB Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz Birliğin çalışmalarında

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Şevket Berat DÜŞMEZ in istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Şevket Berat DÜŞMEZ in istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 22.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Üye Ödenti Borçları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5129 Üyelerden gelen talepler doğrultusunda 2015 yılı ve öncesi yıllara ait ödenti borçlarının kapatılma süresinin 31.01.2016

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. 28.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun 23.02.2016 tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 180 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü. 05.05.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 21.04.2015 tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3307 Şube önerisi doğrultusunda; E/2015/635 nolu Oda yayını VIII. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş

Detaylı

Malzeme Cinsi Miktar Birim Br. Fiyat (TL)

Malzeme Cinsi Miktar Birim Br. Fiyat (TL) 10.11.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 24.10.2016 tarih ve 202 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1894 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Uygulamalı Eğitim Merkezinde kullanılmak üzere (19 m2

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 55 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 55 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 29.02.2016 tarih ve 55 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5860 80776 Sicil No lu Oda Üyesi Mehmet Salih AKPOLAT ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 401 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 401 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.09.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 08.09.2015 tarih ve 401 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4399 Şube önerisi doğrultusunda; aşağıda belirtilen etkinliklere katılan/katılacak kişilerin

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.01.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 16.12.2014 tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2051... Sicil No lu Oda Üyesi...,... Sicil No lu Oda Üyes...,... Sicil No lu Oda Üyesi...,...

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 283 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 283 nolu kararı üzerine görüşüldü. 24.02.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 10.02.2015 tarih ve 283 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2562 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede kullanılmakta olan bilgisayarlar için 6 adet Office

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 326 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 326 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 08.12.2014 tarih ve 326 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1883 Şubenin Öğrenci üyelere yönelik düzenleyeceği Yatırım Yönetimi Proje Yarışmasında dereceye

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 512 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 512 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.04.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 30.03.2015 tarih ve 512 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3043 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...,... Sicil No lu Oda Üyesi...,...

Detaylı

BÖLÜM 2. BÜRO ÇALIŞMALARI BÖLÜM 3. ODA TOPLANTILARI

BÖLÜM 2. BÜRO ÇALIŞMALARI BÖLÜM 3. ODA TOPLANTILARI BÖLÜM 2. BÜRO ÇALIŞMALARI Odamız 43. Dönemde büro çalışmalarına gereken önemi vermekte, büro çalışanlarımız çağımızın ihtiyaçlarına uygun bir ortamda, teknolojinin son yeniliklerini kullanarak çalışmaktadır.

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR:

TOPLANTIYA KATILANLAR: V. DEMİR ÇELİK KONGRESİ VE SERGİSİ DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI Toplantı No : 1 Toplantı Tarihi Toplantı Yeri : 05 Haziran 2010 Cumartesi : MMO Zonguldak Şubesi Toplantı Salonu Toplantı Saati : 14 00 Gündem

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.2/5093 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.2/5093 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 25.10.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 10.10.2016 tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1710 Şube önerisi doğrultusunda; Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2015 yılı çalışmadığı

Detaylı

ODA DAN. Sekreterler Toplantısı

ODA DAN. Sekreterler Toplantısı ODA DAN Sekreterler Toplantısı Sekreterler toplantısı 28-29 Ekim 2000 tarihinde Oda Merkezi nde yapıldı. Toplantıya Katılanlar Mehmet SOĞANCI Merkez Melih ŞahĐn Merkez Ali Ekber Çakar Merkez Tahsin Akbaba

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü. 23.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 09.12.2014 tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1810 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...ve... Sicil No lu Oda Üyesi... in

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.08.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 03.08.2015 tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4103 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.08.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.06.2017 tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5145 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Öğrenci Üye etkinlikleri kapsamında 2016 yılı güz döneminde

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

EİM MEDAK BİRİNCİ TOPLANTISI YAPILDI

EİM MEDAK BİRİNCİ TOPLANTISI YAPILDI EİM MEDAK BİRİNCİ TOPLANTISI YAPILDI Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu 43. Dönem 1. toplantısı, 5 Haziran 2010 tarihinde Oda i nde gerçekleştirildi. 43. Dönem EİM MEDAK Yürütmesinin

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 364 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 364 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 16.06.2015 tarih ve 364 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3766 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Niğde İl

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 440 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 440 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.08.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 24.07.2017 tarih ve 440 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5003 TMMOB MMO Adana Şube Yönetim Kurulu nun 24.07.2017 tarih ve 440 no lu kararıyla özetle;

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. ALINAN KARARLAR 25.09.2018 1. Adana Şubenin 17.09.2018 tarih ve 147nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1445 81109 Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Mahmut Buğra AKAN ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Mahmut Buğra AKAN ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 21.06.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.06.2017 tarih ve 412 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4609 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. ve.. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz

Detaylı